Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Amendă 200 de lei pentru că «a tăiat neautorizat o tufă de liliac»

De-ale Poliției Locale Slobozia

Amendă 200 de lei pentru că «a tăiat neautorizat o tufă de liliac»

bonus: Laurențiu Abaza ne-a «tualetat» un drept la replică

Un slobozean a fost amendat de către Poliția Locală pentru că a toaletat o tufă de liliac din fața blocului în care locuiește. Amenda a fost aplicată ferm de către agentul Andrei Radu, la 24 de ore de la comiterea faptei!

Mulți, dar ai lui Abaza Pe data de 16 noiembrie 2017, Anton Buzea din Slobozia, pensionar ajuns la vârsta de 67 de ani, a fost amendat pentru vina de a-și fi toaletat tufa de liliac din fața blocului în care locuiește de 30 de ani. Agentul Andrei Radu a constatat fapta la 24 de ore de la comiterea ei, i-a bătut la ușă și a aplicat o amendă de 200 de lei! Conform procesului-verbal, pensionarul amendat se face vinovat că «a tăiat neautorizat arbuști și ornamentele florale (liliac și hibiscus) de pe domeniul public, în fața blocului». Potrivit Legii 24/2002 aceasta reprezintă pedeapsa minimă care poate fi aplicată în astfel de cazuri. Potrivit informațiilor noastre, situația a fost raportată șefului Poliției Locale, Laurențiu Abaza, însă acesta a declarat că nu se mai poate face nimic pentru că «legea e lege!».

Grădinar de 30 de ani Cu amenda în brațe, Anton Buzea nu înțelege nici acum ce i s-a întâmplat... Are grădina din fața blocului de 30 de ani, iar soția lui își amintește cu ochii în lacrimi cum au cărat pământul cu remorca pentru a putea planta. «Fac asta de 30 de ani, în fiecare toamnă. Fac curat în grădină și tai tufele ca să crească frumos primăvara. Tot ce e acolo e plantat de mine! Tei, gard verde, liliac... Iar polițistul voia să treacă în procesul-verbal și vlăstarele de tei pe care le-am smuls de la rădăcină... Abia de m-a iertat!» ne spune el lângă remorca mașinii în care a încărcat o parte din frunzele căzute. Agentul, însoțit de un reprezentant al DADP, i-a interzis categoric să strângă restul frunzelor și i-a recomandat «să facă o cerere la DADP în care să îi cheme pe ei...».

Ca urmare a publicării articolului «Amendă 200 de lei pentru că a tăiat neautorizat o tufă de liliac», șeful Poliției Locale Slobozia a șimțit nevoia să salveze onoarea breslașilor pe care îi reprezintă. Așadar, ne-a trasmis un drept la replică agramat, care abundă în virgule inutile și dezacorduri care chinuiesc insuportabil limba română. Vă lăsăm plăcerea de a-l lectura în varianta integrală.
COMUNICAT
În ideea clarificării unor aspecte legate de situația care a dus la publicarea articolul Amendă 200 lei pentru că a tăiat neautorizat o tufă de liliac în ziarul Independent, dorim să facem cunoscute următoarele lucruri, pe care oricum le puteam prezenta înainte de publicare, dacă s-ar fi avut în vedere și nevoia solicitării opiniei celeilalte părți:
Numai dacă vorbim despre protecția mediului sau despre protejarea spațiilor verzi și este suficient să acceptăm că măsura de sancționare în acest caz este legală și oportună, în condițiile în care, în baza Legii nr. 24/2007, inclusiv administrația publică locală, intervine cu lucrări de tăiere, tualetare etc. asupra materialului dendrologic doar cu avizul unei comisii din care fac parte și reprezentanții Agenției de Protecția Mediului sau a Direcției Silvice, după caz, sub rezerva aplicării unor amenzi de până la 70.000 lei, ceea ce scoate în evidență importanța acordată acestor activități. În plus, impactul asupra cetățenilor a acțiunii persoanei sancționate, poate fi apreciată și după vehemența reclamației făcute chiar de către unul dintre vecinii săi, reclamație îndreptată către conducerea DADP. Aceasta s-a sesizat, apreciind ca fiind necesară luarea de măsuri legale, fapt pentru care a solicitat intervenția polițiștilor locali.
Trebuie menționat și faptul că informația publicată în articol din care rezultă că polițistul local i-a interzis contravenientului să strângă vegetația uscată din spațiul verde este complet falsă.
Considerăm că la acest moment este oportun să facem cunoscute o serie de prevederi legale în domeniu, oferind celor interesați imaginea corectă a modului în care se poate acționa. Astfel, Legea nr. 24/2007, pentru reglementarea și administrarea spațiilor verzi din intravilanul localităților, impune printre altele:
-interdicția tăierilor neautorizate sau vătămărilor arborilor sau arbuștilor, a deteriorării aranjamentelor florale și ale gazonului, ale construcțiilor și instalațiilor utilitare și ornamentale existente pe spațiile verzi, precum și transplantarea arborilor și arbuștilor fără acordul administrației publice locale și a autorității pentru protecția mediului,
-interdicția aruncării de deșeuri pe spațiile verzi sau ocuparea acestuia cu construcții de orice fel
-cooperarea persoanelor fizice și juridice cu autoritățile teritoriale pentru protecția mediului și autoritățile administrației publice locale, la toate lucrările preconizate a se realiza în spațiile verzi,
Încălcarea acestor prevederi legale constituie, conform art. 23 din lege, fapte de natură contravențională și se sancționează cu amendă de la 100 la 1000 lei.
Mai mult decât atât, în cazul arborilor ornamentali (tei, salcâm, castan, arțar, mesteacăn stejar), este interzisă intervenția cu tăieri în coroana acestora, cu excepția lucrărilor de eliminare a ramurilor uscate sau a celor care afectează siguranța traficului pietonal și rutier, a imobilelor aflate în apropiere, precum și a celor aflate pe traseul rețelelor aeriene. Sancțiunea în acest caz este de până la 40.000 lei pentru persoane fizice și de 70.000 pentru persoane juridice.
DIRECTOR, Ing. Laurențiu Abaza

28 Noiembrie 2017, 07:55 (6116 vizualizări - 35 comentarii)

Citiți și:
Poligon de tragere de 1,3 milioane de lei pentru Poliția Locală
Taximetristul Tudor Gîscă, «jumulit» de patru ori într-o singură zi
Slobozia: Polițist local reținut pentru luare de mită
Slobozia: Fumătorii, amendați de polițiștii locali
Slobozia: Amendă pentru... vânturi!

Comentariile cititorilor:


Ana :
(6 Decembrie 2017, 22:18)
La Fetesti s-au taiat 6 salcami tineri,vigurosi, de catre niste neispraviti si nu s-a mai luat nicio masura.Tara in prada!
@ADI:
(5 Decembrie 2017, 12:44)
GASEAU EI O SCUZA, CONFORM BANCULUI DE LA-POLITISTI LOCALI-SPUNEAU CA AU MIROSIT 3, NU DOAR 2 CATE A DAT!! BESTIALE COMENTARII! EI SE FAC CA MUNCESC, NOI II PLATIM, E CORECT! MAI BINE AR ADUNA CAINII AIA COMUNITARI DE PE STRAZILE DIN SL NOUA SI SOFERII CARE CIRCULA PE ELE SUB INFLUENTA ALCOOLULUI , SIGURI CA AICI NU-I PRINDE NIMENI, DESI PATRULEAZA NISTE UNIFORME, PE ACELASI TRASEU MEREU...
Dan:
(30 Noiembrie 2017, 19:53)
Rusine. DADP ar trebui sa-l angajeze pe domnul Buzea pentru ca-i face treaba. Sau mai bine daca s-ar desfiinta DADP. Nu vezi toaletari de arbori si arbusti de doua ori pe an, parcari asfaltate din care sa se evacueze apa acumulata din ploi.... lista poate continua. Presa se complace si nu scrie despre aceste aspecte. Nicicand orasul nu a aratat mai rau ca acum.Colac peste pupaza amfiteatrul sau ceo mai fi si constructia vis-a-vis de cladirea prefecturii are niste spoturi cu lumina galbena. Si multe si urate. Cat au costat?
Letsoc:
(30 Noiembrie 2017, 10:12)
Niste analfabeti, prosti si rau intentionati, ca de altfel si seful lor, Cum e turcul si pistolul.
anti-comunitari:
(29 Noiembrie 2017, 17:14)
apropo , cazuri peste cazuri de abuz in serviciu , aveti curaj sa postati pe pagina aceasta cate reclamatii de abuz aveti ? cate au ajuns in instanta si cate au fost castigate de “inculpat” si cate a castigat politia locala ? nu stiti a fii oameni nici in zilele de sarbatoare !!! primesti amenda in orice sitatie asta daca nu ai pile ..... si ca va mai vad cu nus ce camere si cata aparatura cand voi paziti bordura . daca parcheaza vre’unu cunoscut stramb nu’i mai face’ti poza ... rusineeee
anti - comunitari:
(29 Noiembrie 2017, 17:05)
domnilor de la politia locala incercati sa nu mai aveti ca martori fictivi , mergem la oameni ai strazii sa va semneze procesele verbale . aveti castig cumva din amenzi ? ori sunte’ti obligati sa le da’ti . aveti demnitate si nu mai inghititi galusti dastea . ca intr’o buna zi unu cu minte odihnita o sa va arda cu probe si etc si se poate sa ajunge’ti pe strada garii . oricum rusine .
@Gica:
(29 Noiembrie 2017, 15:47)
Expresia "bai idiotilor" ai auzit-o frecvent in familie si la locul de munca. Astfel ca,dupa ani de zile, ai ramas cu ea pe post de tic verbal. Te poti vindeca doar cu mult autocontrol.
Politisti locali:
(29 Noiembrie 2017, 13:24)
Doi politisti locali gasesc doua grenade si hotarasc sa le duca la sectie. Unul  se intreaba: -si daca explodeaza o grenada? Celalalt il linisteste: -declaram ca n-am gasit decat una..
Trandafir:
(29 Noiembrie 2017, 13:19)
Legea trebuie respectată și la românii din Ialomița! Problema este că nu sunt organe competente și consecvente care să vegheze! Da, toți tâmpiții, foști chiulangii, corigenții, repetenții din școală, sunt la pompieri și poliție locală! Pile, lipsă de personal mai bun..... Totuși amenzile trebuie date, dar și pentru cartierul de lângă lic. CUZA! Atenție, sectorist mânjit și șpăgar! Rotiți Sectoriștii că sunt ușor de corupt, din lipsă de demnitate în profesie.
Gica:
(29 Noiembrie 2017, 13:14)
Bai idioților cine dracu sa va mai înțeleagă ? Rău dacă își fac treaba și mai rău dacă nu o fac ..... Dacă bou ăla de comunitar a fost sesizat ca acolo se taie neautorizat arbuști , plante ...... și-a făcut treaba bă idioților . Asta e treaba lui . Dacă Ziaristu lu peste F.F. care a făcut sesizarea își vedea de treaba poate mosu ăla primea doar un avertisment.
Andrei:
(29 Noiembrie 2017, 11:30)
@Locatar la parter, chiar nu sunt politist. Ma intreb ce asi fi facut daca eram?! Cand te-ai mutat sau ti-ai cumparat apartamentul la parter ai constientizat ca nu ai unde sa-ti usuci rufele. Ti-ai asumat raspunderea, cu toate ca blocurile, in mare majoritate au amenajate aceste spatii, carora li s-au dat alta destinatie ori alti locatari mai "jmecheri" au pus stapanire pe el, cu toate ca este de drept comun. Ne place sa povestim cum traiesc si ce amenzi au germanii, austriecii, englezii, etc dar cand vine vorba de noi, romanii, ne aratam izmenele-n public!! Europeni!! Cei mai tari!! In concluzie, "civilizati"
 INCA ODATA SALUT POLITIA LOCALA, CARE INCEPE A PUNE LUCRURILE IN ORDINE SI IN SPIRITUL LEGII.
Secret service:
(29 Noiembrie 2017, 11:17)
Ceea ce face in Slobozia Poliția locala este de neiertat si neacceptat. Legea este proastă daca permite sa fie angajați astfel de polițiști. Toți trebuie demiși, in frunte cu Abaza. Voi nu vedeți cine sunt ei? Corigenții din liceu, daca-l au si p-ala!
Secret service:
(29 Noiembrie 2017, 11:12)
Ceea ce se petrece in Slobozia cu politia locala este de neacceptat. Legea este proastă. Nu poți angaja polițiști locali pe cei care sunt semianalfabeți. Toți trebuie demiși, in frunte cu Abaza si făcută o politie care sa fie pentru cetățean, nu împotriva lui. voi mi vedeți cine sunt polițiștii locali. Corigenții din liceu, daca-l au si p-asta!
@PROPUNERE:
(29 Noiembrie 2017, 10:09)
Te intelegem de ce vrei sa sari cu "organele"pe pensionari: probabil ai fost admonestat deseori in familie de parinti si de bunici si-ai zis ramas cu sufletul neimpacat. Ai toata compatimirea nostra..
Locatar la parter:
(29 Noiembrie 2017, 09:13)
Andrei,nu cumva esti chiar politistul?Daca eu chem autoritatile competente sa toaleteze copacii sau sa aiba grija de spatiul verde din fata blocului spun ca este datoria mea de locatar.Cei care stau la parter si nu au balcoane,unde vrei sa intinda rufele?

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
17 Dec 2017
149 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

IPJ Ialomița: Acțiuni de prevenire a delincvenței juvenile și a victimizării minorilor

Prevenirea delincvenței juvenile și victimizarea minorilor, prevenirea infracțiunilor contra patrimoniului și siguranța cetățeanului reprezintă unele dintre prioritățile Poliției Române în anul 2017. Astfel ...[citește_toată_știrea]

14 Decembrie 2017, 15:25
(242 vizualizări - 0 comentarii)


1

Urziceni: I-a furat banii din mașină

Polițiștii cercetează un bărbat de 35 ani, din Movilița, sub aspectul comiterii infracțiunii de «furt calificat». Astfel, Poliția a fost sesizată de un bărbat, de 62 de ani, din județul Dâmbovița, cu privire ...[citește_toată_știrea]

14 Decembrie 2017, 14:20
(294 vizualizări - 0 comentarii)


2

IPJ Ialomița: Acțiune a polițiștilor

Polițiștii ialomițeni desfășoară permanent acțiuni pentru siguranța cetățenilor, prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și liniștii publice, precum și pentru siguranța traficului rutier. ...[citește_toată_știrea]

14 Decembrie 2017, 14:10
(238 vizualizări - 0 comentarii)


3

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

13 Decembrie 2017, 17:10


Amara: Beat la volan și fără permis, a acroșat alte două mașini

Marți, 12 decembrie 2017, în jurul orei 18,30, Poliția a fost sesizată cu privire la faptul că în localitatea Amara s-a produs un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. Polițiștii ajunși la fața locului ...[citește_toată_știrea]

13 Decembrie 2017, 15:45
(352 vizualizări - 0 comentarii)


5

Ialomița: La volan, sub influența băuturilor alcoolice

Doi ialomițeni, de 40 și 45 de ani, au fost depistați de către polițiștii rutieri în timp ce conduceau autovehicule pe drumurile pulice deși au consumat anterior băuturi alcoolice. Cei în cauză a fost testați ...[citește_toată_știrea]

13 Decembrie 2017, 14:20
(310 vizualizări - 0 comentarii)


6

Accident mortal la Rași

Marți, 12 decembrie 2017, în jurul orei 12,00, pe DJ201B, în apropiere de localitatea Rași, s-a produs un eveniment rutier soldat cu decesul unei persoane. În urma verificărilor efectuate, polițiștii ajunși ...[citește_toată_știrea]

13 Decembrie 2017, 13:40
(413 vizualizări - 0 comentarii)


Percheziții la Borănești și Bărcănești

Luni, 11 decembrie 2017, polițiștii din cadrul Poliției Urziceni au organizat și desfășurat o acțiune de amploare pe raza localităților Borănești și Bărcănești, în cadrul căreia s-a urmărit asigurarea ordinii ...[citește_toată_știrea]

13 Decembrie 2017, 11:10
(340 vizualizări - 0 comentarii)


8

Vlădeni: Suspect de «furt», identificat de polițiști

Polițiștii cercetează un tânăr de 14 ani, din Vlădeni, sub aspectul comiterii infracțiunii de «furt calificat». Polițiștii au identificat un minor de 14 ani, din localitatea Vlădeni, acesta fiind bănuit ...[citește_toată_știrea]

13 Decembrie 2017, 10:40
(295 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiuni de control ale DSVSA Ialomița

În perioada 4-9 decembrie 2017, consilierii din cadrul Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița au efectuat un număr de 116 controale în unități ce desfășoară activități de ...[citește_toată_știrea]

13 Decembrie 2017, 09:20
(304 vizualizări - 0 comentarii)


Combaterea delictelor silvice, o prioritate a polițiștilor ialomițeni

Luni, 11 decembrie 2017, polițiști din cadrul IPJ Ialomița au desfășurat activități pe raza de competență pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale din silvicultură. Astfel, polițiștii din cadrul ...[citește_toată_știrea]

13 Decembrie 2017, 08:10
(295 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Medic șpăgar, reținut pentru 24 de ore de procurori

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomița au dispus reținerea pentru 24 de ore a doctoriței care își desfășura activitatea în cadrul Cabinetului de Expertiză Medicală a Capacității de Muncă ...[citește_toată_știrea]

12 Decembrie 2017, 17:50
(932 vizualizări - 5 comentarii)


12

Slobozia: «Târg de Crăciun» la Muzeul Agriculturii

Începând de vineri, 15 decembrie 2017, Muzeul Național al Agriculturii din Slobozia va inaugura acțiunea «Târgul de Crăciun». Evenimentul este organizat de instituție, cu sprijinul Consiliului Județean ...[citește_toată_știrea]

11 Decembrie 2017, 17:20
(461 vizualizări - 0 comentarii)


15 decembrie-«Ziua Porților Deschise» la AJOFM Ialomița

În data de 10 decembrie, Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă aniversează 19 ani de activitate. Sunt 19 ani în care ANOFM s-a transformat, a evoluat și a acumulat o experiență bogată, deosebit ...[citește_toată_știrea]

11 Decembrie 2017, 16:10
(404 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți la volan

Patru ialomițeni, cu vârste cuprinse între 28 și 53 de ani, au fost depistați de către polițiști în timp ce conduceau autoturisme deși anterior consumaseră băuturi alcoolice. Conducătorii auto au fost testați ...[citește_toată_știrea]

11 Decembrie 2017, 14:40
(425 vizualizări - 0 comentarii)


15

Tânăr de 19 ani din Grindu, reținut pentru «furt din locuință»

Polițiștii Secției Poliție Rurală Ion Roată au reținut un tânăr, de 19 ani, bănuit că ar fi sustras 60000 de lei dintr-o locuință situată pe raza comunei Grindu. Poliția a fost sesizată de o femeie, de ...[citește_toată_știrea]

11 Decembrie 2017, 14:25
(428 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi de peste 40000 de lei, 5 permise reținute

Polițiștii din cadrul IPJ Ialomița desfășoară permanent acțiuni pentru siguranța cetățenilor, prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și liniștii publice, precum și pentru siguranța traficului ...[citește_toată_știrea]

11 Decembrie 2017, 14:10
(385 vizualizări - 0 comentarii)


Bordușani: Dețineau ilegal artificii

Doi bărbați din Bordușani sunt cercetați de polițiști după ce la locuințele lor au fost descoperite ilegal 20 de kilograme de artificii. Elementele pirotehnice au fost găsite în urma unor percheziții domiciliare ...[citește_toată_știrea]

10 Decembrie 2017, 13:46
(522 vizualizări - 0 comentarii)


18

Competiție acerbă. 7 candidați pe loc la școlile de Poliție!

Peste 12000 de persoane care își doresc să fie polițiști s-au înscris la concursul de admitere pe care școlile de Poliție îl organizează în ianuarie 2018. Până pe 5 decembrie 2017, termenul limită, pe cele ...[citește_toată_știrea]

8 Decembrie 2017, 18:10
(679 vizualizări - 0 comentarii)


Daruri de «Sfântul Nicolae» la Protopopiatul Urziceni

Biroul de Asistență Socială din cadrul Protopopiatului Urziceni desfășoară de mai mulți ani diverse proiecte în cadrul cărora sunt organizate activități instructiv-educative și recreative pentru copiii ...[citește_toată_știrea]

8 Decembrie 2017, 17:05
(557 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Combaterea evaziunii fiscale

Polițiștii ialomițeni au organizat și desfășurat în cursul zilei de joi, 7 decembrie 2017, o serie de acțiuni de verificare a mai multor unități economice de pe raza județului Ialomița, pentru prevenirea ...[citește_toată_știrea]

8 Decembrie 2017, 16:25
(624 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Urziceni: 5 decembrie, «Ziua Internațională a Voluntarului»

Prin rezoluția 40/212 din 17 decembrie 1985, ziua de 5 decembrie a fost declarată de către Organizația Națiunilor Unite «Ziua Internațională a Voluntarului», pentru recunoașterea eforturilor și meritelor ...[citește_toată_știrea]

8 Decembrie 2017, 15:40
(567 vizualizări - 0 comentarii)


Sinești: A furat unelte de grădinărit

Un bărbat, de 43 de ani, din Sinești, s-a ales cu un dosar penal după ce a furat din curtea unui vecin mai multe unelte de grădinărit. Este vorba despre 2 cazmale, o lopată și o greblă. De asemenea, el ...[citește_toată_știrea]

7 Decembrie 2017, 16:20
(680 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Sinești furt


Oficiul Registrului Comerțului Ialomița s-a mutat în sediu nou

Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Ialomița și-a schimbat sediul din data de 27 noiembrie 2017. Astfel, instituția își desfășoară acum activitatea în Slobozia, strada Gării Noi, nr. 5, et.1 ...[citește_toată_știrea]

7 Decembrie 2017, 16:10
(786 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Conduceau în stare de ebrietate

Doi ialomițeni, de 20 și 38 de ani, s-au ales cu dosare penale după ce au fost depistați la volan conducând în stare de ebrietate. În  urma testelor cu aparatul Drager, aceștia aveau un nivel al alcoolemiei ...[citește_toată_știrea]

7 Decembrie 2017, 15:50
(641 vizualizări - 0 comentarii)


Sancțiuni de peste 21 mii de lei aplicate de polițiștii ialomițeni

În urma unor activități de prevenire desfășurate de polițiștii ialomițeni pe liniile de Ordine Publică, Rutieră și Investigații Criminale, oamenii legii au aplicat 96 de contravenții a căror valoare a depășit ...[citește_toată_știrea]

7 Decembrie 2017, 15:35
(662 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiuni preventive împotriva delincvenței juvenile

Acțiunile cu caracter preventiv inițiate de polițiștii ialomițeni cu scopul de a preveni faptele antisociale în rândul elevilor din județ continuă. Oamenii legii s-au aflat marți, 5 decembrie 2017, la ...[citește_toată_știrea]

7 Decembrie 2017, 15:20
(644 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Fără permise și beți, la volan

Luni, 4 decembrie 2017, un bărbat de 56 de ani, din Gheorghe Doja, a fost depistat de către polițiștii rutieri în timp ce conducea un autoturism pe drumurile publice deși a consumat anterior băuturi alcoolice ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2017, 16:25
(835 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Incendiu la o magazie

Duminică, 3 decembrie a.c., pompierii ialomițeni au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la rezerva de lemne a unui cetățean din Fetești. Pompierii de la Stația Fetești au intervenit pentru ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2017, 16:05
(773 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești incendiu


Daruri de Moș Nicolae la Protopopiatul Slobozia

Protopopiatul Slobozia, în parteneriat cu Grădinița «Piticot» din municipiu, a desfășurat marți, 5 decembrie 2017, activitatea «Din inimă pentru inimă-daruri de Moș Nicolae». Micii creștini, susținuți de ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2017, 15:30
(923 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
8408-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...