Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Amendă 200 de lei pentru că «a tăiat neautorizat o tufă de liliac»

De-ale Poliției Locale Slobozia

Amendă 200 de lei pentru că «a tăiat neautorizat o tufă de liliac»

bonus: Laurențiu Abaza ne-a «tualetat» un drept la replică

Un slobozean a fost amendat de către Poliția Locală pentru că a toaletat o tufă de liliac din fața blocului în care locuiește. Amenda a fost aplicată ferm de către agentul Andrei Radu, la 24 de ore de la comiterea faptei!

Mulți, dar ai lui Abaza Pe data de 16 noiembrie 2017, Anton Buzea din Slobozia, pensionar ajuns la vârsta de 67 de ani, a fost amendat pentru vina de a-și fi toaletat tufa de liliac din fața blocului în care locuiește de 30 de ani. Agentul Andrei Radu a constatat fapta la 24 de ore de la comiterea ei, i-a bătut la ușă și a aplicat o amendă de 200 de lei! Conform procesului-verbal, pensionarul amendat se face vinovat că «a tăiat neautorizat arbuști și ornamentele florale (liliac și hibiscus) de pe domeniul public, în fața blocului». Potrivit Legii 24/2002 aceasta reprezintă pedeapsa minimă care poate fi aplicată în astfel de cazuri. Potrivit informațiilor noastre, situația a fost raportată șefului Poliției Locale, Laurențiu Abaza, însă acesta a declarat că nu se mai poate face nimic pentru că «legea e lege!».

Grădinar de 30 de ani Cu amenda în brațe, Anton Buzea nu înțelege nici acum ce i s-a întâmplat... Are grădina din fața blocului de 30 de ani, iar soția lui își amintește cu ochii în lacrimi cum au cărat pământul cu remorca pentru a putea planta. «Fac asta de 30 de ani, în fiecare toamnă. Fac curat în grădină și tai tufele ca să crească frumos primăvara. Tot ce e acolo e plantat de mine! Tei, gard verde, liliac... Iar polițistul voia să treacă în procesul-verbal și vlăstarele de tei pe care le-am smuls de la rădăcină... Abia de m-a iertat!» ne spune el lângă remorca mașinii în care a încărcat o parte din frunzele căzute. Agentul, însoțit de un reprezentant al DADP, i-a interzis categoric să strângă restul frunzelor și i-a recomandat «să facă o cerere la DADP în care să îi cheme pe ei...».

Ca urmare a publicării articolului «Amendă 200 de lei pentru că a tăiat neautorizat o tufă de liliac», șeful Poliției Locale Slobozia a șimțit nevoia să salveze onoarea breslașilor pe care îi reprezintă. Așadar, ne-a trasmis un drept la replică agramat, care abundă în virgule inutile și dezacorduri care chinuiesc insuportabil limba română. Vă lăsăm plăcerea de a-l lectura în varianta integrală.
COMUNICAT
În ideea clarificării unor aspecte legate de situația care a dus la publicarea articolul Amendă 200 lei pentru că a tăiat neautorizat o tufă de liliac în ziarul Independent, dorim să facem cunoscute următoarele lucruri, pe care oricum le puteam prezenta înainte de publicare, dacă s-ar fi avut în vedere și nevoia solicitării opiniei celeilalte părți:
Numai dacă vorbim despre protecția mediului sau despre protejarea spațiilor verzi și este suficient să acceptăm că măsura de sancționare în acest caz este legală și oportună, în condițiile în care, în baza Legii nr. 24/2007, inclusiv administrația publică locală, intervine cu lucrări de tăiere, tualetare etc. asupra materialului dendrologic doar cu avizul unei comisii din care fac parte și reprezentanții Agenției de Protecția Mediului sau a Direcției Silvice, după caz, sub rezerva aplicării unor amenzi de până la 70.000 lei, ceea ce scoate în evidență importanța acordată acestor activități. În plus, impactul asupra cetățenilor a acțiunii persoanei sancționate, poate fi apreciată și după vehemența reclamației făcute chiar de către unul dintre vecinii săi, reclamație îndreptată către conducerea DADP. Aceasta s-a sesizat, apreciind ca fiind necesară luarea de măsuri legale, fapt pentru care a solicitat intervenția polițiștilor locali.
Trebuie menționat și faptul că informația publicată în articol din care rezultă că polițistul local i-a interzis contravenientului să strângă vegetația uscată din spațiul verde este complet falsă.
Considerăm că la acest moment este oportun să facem cunoscute o serie de prevederi legale în domeniu, oferind celor interesați imaginea corectă a modului în care se poate acționa. Astfel, Legea nr. 24/2007, pentru reglementarea și administrarea spațiilor verzi din intravilanul localităților, impune printre altele:
-interdicția tăierilor neautorizate sau vătămărilor arborilor sau arbuștilor, a deteriorării aranjamentelor florale și ale gazonului, ale construcțiilor și instalațiilor utilitare și ornamentale existente pe spațiile verzi, precum și transplantarea arborilor și arbuștilor fără acordul administrației publice locale și a autorității pentru protecția mediului,
-interdicția aruncării de deșeuri pe spațiile verzi sau ocuparea acestuia cu construcții de orice fel
-cooperarea persoanelor fizice și juridice cu autoritățile teritoriale pentru protecția mediului și autoritățile administrației publice locale, la toate lucrările preconizate a se realiza în spațiile verzi,
Încălcarea acestor prevederi legale constituie, conform art. 23 din lege, fapte de natură contravențională și se sancționează cu amendă de la 100 la 1000 lei.
Mai mult decât atât, în cazul arborilor ornamentali (tei, salcâm, castan, arțar, mesteacăn stejar), este interzisă intervenția cu tăieri în coroana acestora, cu excepția lucrărilor de eliminare a ramurilor uscate sau a celor care afectează siguranța traficului pietonal și rutier, a imobilelor aflate în apropiere, precum și a celor aflate pe traseul rețelelor aeriene. Sancțiunea în acest caz este de până la 40.000 lei pentru persoane fizice și de 70.000 pentru persoane juridice.
DIRECTOR, Ing. Laurențiu Abaza

28 Noiembrie 2017, 07:55 (8125 vizualizări - 35 comentarii)

Citiți și:
Mașini «uitate» pe străzile Sloboziei
Poligon de tragere de 1,3 milioane de lei pentru Poliția Locală
Taximetristul Tudor Gîscă, «jumulit» de patru ori într-o singură zi
Slobozia: Fumătorii, amendați de polițiștii locali
Slobozia: Amendă pentru... vânturi!

Comentariile cititorilor:


Ana :
(6 Decembrie 2017, 22:18)
La Fetesti s-au taiat 6 salcami tineri,vigurosi, de catre niste neispraviti si nu s-a mai luat nicio masura.Tara in prada!
@ADI:
(5 Decembrie 2017, 12:44)
GASEAU EI O SCUZA, CONFORM BANCULUI DE LA-POLITISTI LOCALI-SPUNEAU CA AU MIROSIT 3, NU DOAR 2 CATE A DAT!! BESTIALE COMENTARII! EI SE FAC CA MUNCESC, NOI II PLATIM, E CORECT! MAI BINE AR ADUNA CAINII AIA COMUNITARI DE PE STRAZILE DIN SL NOUA SI SOFERII CARE CIRCULA PE ELE SUB INFLUENTA ALCOOLULUI , SIGURI CA AICI NU-I PRINDE NIMENI, DESI PATRULEAZA NISTE UNIFORME, PE ACELASI TRASEU MEREU...
Dan:
(30 Noiembrie 2017, 19:53)
Rusine. DADP ar trebui sa-l angajeze pe domnul Buzea pentru ca-i face treaba. Sau mai bine daca s-ar desfiinta DADP. Nu vezi toaletari de arbori si arbusti de doua ori pe an, parcari asfaltate din care sa se evacueze apa acumulata din ploi.... lista poate continua. Presa se complace si nu scrie despre aceste aspecte. Nicicand orasul nu a aratat mai rau ca acum.Colac peste pupaza amfiteatrul sau ceo mai fi si constructia vis-a-vis de cladirea prefecturii are niste spoturi cu lumina galbena. Si multe si urate. Cat au costat?
Letsoc:
(30 Noiembrie 2017, 10:12)
Niste analfabeti, prosti si rau intentionati, ca de altfel si seful lor, Cum e turcul si pistolul.
anti-comunitari:
(29 Noiembrie 2017, 17:14)
apropo , cazuri peste cazuri de abuz in serviciu , aveti curaj sa postati pe pagina aceasta cate reclamatii de abuz aveti ? cate au ajuns in instanta si cate au fost castigate de “inculpat” si cate a castigat politia locala ? nu stiti a fii oameni nici in zilele de sarbatoare !!! primesti amenda in orice sitatie asta daca nu ai pile ..... si ca va mai vad cu nus ce camere si cata aparatura cand voi paziti bordura . daca parcheaza vre’unu cunoscut stramb nu’i mai face’ti poza ... rusineeee
anti - comunitari:
(29 Noiembrie 2017, 17:05)
domnilor de la politia locala incercati sa nu mai aveti ca martori fictivi , mergem la oameni ai strazii sa va semneze procesele verbale . aveti castig cumva din amenzi ? ori sunte’ti obligati sa le da’ti . aveti demnitate si nu mai inghititi galusti dastea . ca intr’o buna zi unu cu minte odihnita o sa va arda cu probe si etc si se poate sa ajunge’ti pe strada garii . oricum rusine .
@Gica:
(29 Noiembrie 2017, 15:47)
Expresia "bai idiotilor" ai auzit-o frecvent in familie si la locul de munca. Astfel ca,dupa ani de zile, ai ramas cu ea pe post de tic verbal. Te poti vindeca doar cu mult autocontrol.
Politisti locali:
(29 Noiembrie 2017, 13:24)
Doi politisti locali gasesc doua grenade si hotarasc sa le duca la sectie. Unul  se intreaba: -si daca explodeaza o grenada? Celalalt il linisteste: -declaram ca n-am gasit decat una..
Trandafir:
(29 Noiembrie 2017, 13:19)
Legea trebuie respectată și la românii din Ialomița! Problema este că nu sunt organe competente și consecvente care să vegheze! Da, toți tâmpiții, foști chiulangii, corigenții, repetenții din școală, sunt la pompieri și poliție locală! Pile, lipsă de personal mai bun..... Totuși amenzile trebuie date, dar și pentru cartierul de lângă lic. CUZA! Atenție, sectorist mânjit și șpăgar! Rotiți Sectoriștii că sunt ușor de corupt, din lipsă de demnitate în profesie.
Gica:
(29 Noiembrie 2017, 13:14)
Bai idioților cine dracu sa va mai înțeleagă ? Rău dacă își fac treaba și mai rău dacă nu o fac ..... Dacă bou ăla de comunitar a fost sesizat ca acolo se taie neautorizat arbuști , plante ...... și-a făcut treaba bă idioților . Asta e treaba lui . Dacă Ziaristu lu peste F.F. care a făcut sesizarea își vedea de treaba poate mosu ăla primea doar un avertisment.
Andrei:
(29 Noiembrie 2017, 11:30)
@Locatar la parter, chiar nu sunt politist. Ma intreb ce asi fi facut daca eram?! Cand te-ai mutat sau ti-ai cumparat apartamentul la parter ai constientizat ca nu ai unde sa-ti usuci rufele. Ti-ai asumat raspunderea, cu toate ca blocurile, in mare majoritate au amenajate aceste spatii, carora li s-au dat alta destinatie ori alti locatari mai "jmecheri" au pus stapanire pe el, cu toate ca este de drept comun. Ne place sa povestim cum traiesc si ce amenzi au germanii, austriecii, englezii, etc dar cand vine vorba de noi, romanii, ne aratam izmenele-n public!! Europeni!! Cei mai tari!! In concluzie, "civilizati"
 INCA ODATA SALUT POLITIA LOCALA, CARE INCEPE A PUNE LUCRURILE IN ORDINE SI IN SPIRITUL LEGII.
Secret service:
(29 Noiembrie 2017, 11:17)
Ceea ce face in Slobozia Poliția locala este de neiertat si neacceptat. Legea este proastă daca permite sa fie angajați astfel de polițiști. Toți trebuie demiși, in frunte cu Abaza. Voi nu vedeți cine sunt ei? Corigenții din liceu, daca-l au si p-ala!
Secret service:
(29 Noiembrie 2017, 11:12)
Ceea ce se petrece in Slobozia cu politia locala este de neacceptat. Legea este proastă. Nu poți angaja polițiști locali pe cei care sunt semianalfabeți. Toți trebuie demiși, in frunte cu Abaza si făcută o politie care sa fie pentru cetățean, nu împotriva lui. voi mi vedeți cine sunt polițiștii locali. Corigenții din liceu, daca-l au si p-asta!
@PROPUNERE:
(29 Noiembrie 2017, 10:09)
Te intelegem de ce vrei sa sari cu "organele"pe pensionari: probabil ai fost admonestat deseori in familie de parinti si de bunici si-ai zis ramas cu sufletul neimpacat. Ai toata compatimirea nostra..
Locatar la parter:
(29 Noiembrie 2017, 09:13)
Andrei,nu cumva esti chiar politistul?Daca eu chem autoritatile competente sa toaleteze copacii sau sa aiba grija de spatiul verde din fata blocului spun ca este datoria mea de locatar.Cei care stau la parter si nu au balcoane,unde vrei sa intinda rufele?

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Marți 23 Oct 2018
122 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

19 Octombrie 2018, 17:05


ITM Ialomița: Simpozion «Locuri de muncă sănătoase prin managementul substanțelor periculoase»

Cu ocazia Săptămânii Europeane pentru Securitate și Sănătate în Muncă, Inspectoratul Teritorial de Muncă Ialomița organizează simpozionul cu tema «Locuri de muncă sănătoase prin managementul substanțelor ...[citește_toată_știrea]

18 Octombrie 2018, 08:10
(466 vizualizări - 0 comentarii)


2

IPJ Ialomița: Campanie de prevenire a fraudelor informatice «CyberScams»

În perioada 17-23 octombrie a.c., polițiștii ialomițeni, în parteneriat cu Europol și Federația Europeană a Băncilor, lansează o campanie de prevenire a celor mai întâlnite 7 tipuri de fraude în mediul ...[citește_toată_știrea]

18 Octombrie 2018, 08:05
(406 vizualizări - 0 comentarii)


3

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

16 Octombrie 2018, 17:10


Muteni Buzău: Copil ars sub ochii părinților

Neatenția părinților a avut urmări grave asupra unui copil de 1 an și 3 luni din comuna Munteni Buzău. Micuțul se juca nesupravegheat în curte, moment în care a căzut peste focul pe care părinții l-au aprins ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2018, 11:48
(825 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Peste 1400 de amenzi, 62 de permise reținute

Polițiștii au aplicat peste 1400 de sancțiuni contravenționale și au reținut 62 de permise de conducere, în cadrul unei acțiuni de 3 zile desfășurate în județul Ialomița, sub coordonarea Direcției Rutiere ...[citește_toată_știrea]

12 Octombrie 2018, 14:50
(773 vizualizări - 0 comentarii)


6

Autoturism căutat de autoritățile britanice, identificat de polițiștii ialomițeni

Un autoturism căutat pentru confiscare de autoritățile britanice a fost depistat de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Ialomița. Autoturismul ce aparținea unui bărbat în vârstă ...[citește_toată_știrea]

12 Octombrie 2018, 14:45
(901 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: A dat în marșarier și a lovit un pieton

În cursul zilei de joi, 11 octombrie a.c, pe raza municipiului Slobozia s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane. Din verificările efectuate de polițiștii ajunși la locul accidentului ...[citește_toată_știrea]

12 Octombrie 2018, 14:40
(951 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


8

Slobozia: L-a atacat cu o lopată

În după-amiaza zilei de miercuri, 10 octombrie a.c., un bărbat în vârstă de 38 de ani a fost lovit în cap cu o lopată de către un cetățean. Victima tăia iarba de pe marginea drumului când a fost zărit de ...[citește_toată_știrea]

11 Octombrie 2018, 14:10
(1101 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia scandal


Fetești: S-a aruncat în gol de la balcon

În dimineața zilei de joi, 11 octombrie 2018, în jurul orelor 3,00, o tânără de 19 ani din Fetești s-a aruncat în gol de la balconul apartamentului în care locuia, cu intenția de a se sinucide. Fata a supraviețuit ...[citește_toată_știrea]

11 Octombrie 2018, 10:30
(1179 vizualizări - 1 comentariu)


Slobozia: Grevă a transportatorilor

Slobozia: Grevă a transportatorilor

Greva generală a transportatorilor blochează circulația autobuzelor din Slobozia către București. Transportatorii locali au ales să nu efectueze joi, 11 octombrie 2018, nicio cursă către Capitală. Aceștia ...[citește_toată_știrea]

11 Octombrie 2018, 10:20
(1063 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: «Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți»

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița va organiza în data de 19 octombrie 2018, orele 9,00, «Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți», eveniment care va avea loc ...[citește_toată_știrea]

9 Octombrie 2018, 16:10
(954 vizualizări - 0 comentarii)


12

Ialomița: 3 cutremure în interval de o oră!

3 cutremure au avut loc în județul Ialomița, în decursul unei singure ore. Cel mai puternic a avut magnitudinea de 2,9 grade pe scara Richter, scrie Mediafax. Potrivit Institutului ...[citește_toată_știrea]

7 Octombrie 2018, 17:30
(2164 vizualizări - 4 comentarii)


Perieți: Mort în accident

Perieți: Mort în accident

Coliziunea dintre un autocamion și un autoturism produsă joi, 4 octombrie a.c., în jurul orelor 19,00, în comuna Perieți, a condus la decesul șoferului din turism, un bărbat în vârstă de 61 de ani. Echipajele ...[citește_toată_știrea]

5 Octombrie 2018, 10:10
(1558 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Doi tineri suspectați de «furt din autoturism», reținuți

Polițiștii slobozeni cercetează doi tineri, de 17 și 18 ani, pentru «furt calificat», cei în cauză fiind reținuți pentru 24 de ore. Astfel, polițiștii au identificat doi tineri de 17, respectiv 18 ani, ...[citește_toată_știrea]

5 Octombrie 2018, 08:35
(1285 vizualizări - 0 comentarii)


Urmăriți internațional, depistați de polițiștii ialomițeni

Marți, 2 octombrie a.c., polițiștii de Investigații Criminale din cadrul IPJIalomița au acționat pe raza județului, pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag ...[citește_toată_știrea]

5 Octombrie 2018, 08:20
(1227 vizualizări - 0 comentarii)


Maternitatea Urziceni, una dintre maternitățile pe care «Salvați Copiii» le dotează cu aparatură medicală vitală prematurilor

În România, nașterea rămâne discriminatorie: o maternitate lipsită de aparatură medicală vitală poate însemna, pentru un copil născut prea devreme, o salvare venită prea târziu. Este cazul Maternității ...[citește_toată_știrea]

5 Octombrie 2018, 08:10
(1074 vizualizări - 0 comentarii)


Biblioteca Județeană «Ștefan Bănulescu» Ialomița: «Salonul Anual de Carte» a ajuns la ediția a 27-a

Luni, 1 octombrie 2018, la orele 12,00, a debutat a 27-a ediție a «Salonului Anual de Carte» organizat de către Biblioteca Județeană «Ștefan Bănulescu» Ialomița. Prestigioasă prin prisma longevității, ediția ...[citește_toată_știrea]

4 Octombrie 2018, 09:10
(1273 vizualizări - 2 comentarii)


Ialomița: Au fost înlocuiți 20 de președinți de secții de votare la Referendum

Ialomița înregistrează primele probleme în procesul de organizare a scrutinului pentru Referendumul de modificare a Constituției, care se va desfășura pe 6 și 7 octombrie 2018. Astfel, 20 de președinți ...[citește_toată_știrea]

2 Octombrie 2018, 17:20
(1786 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Contrabandist de țigări, prins de polițiști

Urziceni: Contrabandist de țigări, prins de polițiști

Un tânăr, de 31 de ani, din Urziceni, este principalul suspect într-un dosar de contrabandă cu țigări, instrumentat de polițiștii Ialomițeni. Oamenii legii au efectuat la locuința sa o percheziție domiciliară ...[citește_toată_știrea]

28 Septembrie 2018, 17:00
(1445 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 1-5 octombrie a.c., orele 6,30-17,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparație a rețelelor de electricitate. Aceste ...[citește_toată_știrea]

28 Septembrie 2018, 15:40
(1733 vizualizări - 1 comentariu)


ITM Ialomița: Constructori amendați

În cursul anului 2018, Inspectoratul Teritorial de Muncă Ialomița a desfășurat acțiuni de control în cadrul unei campanii de instruire și informare cu privire la activitățile din domeniul construcțiilor ...[citește_toată_știrea]

28 Septembrie 2018, 15:25
(1606 vizualizări - 1 comentariu)


ISU Ialomița: Caravana «Fii pregătit!»

Sâmbătă, 29 septembrie a.c., între orele 10,00-17,00, va ajunge în orașul Slobozia caravana SMURD «Fii pregătit!». Aceasta va fi amplasată pe bulevardul Chimiei, în Piața Unirii și are ca scop instruirea ...[citește_toată_știrea]

28 Septembrie 2018, 15:15
(1616 vizualizări - 0 comentarii)


anunț angajare

SC Agromas Grup SRL
furnizor de produse și servicii agricole
cu sediul în loc. Cosâmbești, jud. Ialomița
angajează
ȘOFERI AUTOCAMION
Cerințe:
-studii medii
-permis de conducere categoria B și C+E
-experiență în conducerea
autocamioanelor >3,5 to minim 1 an
-fără cazier judiciar
-atestat valabil de șofer profesionist transport marfă
-atestat valabil ADR
-capacitate de organizare și planificare
-punctualitate, seriozitate și responsabilitate
-avize medicale și psihologice valabile
-transport intern
Responsabilități:
-participă la operațiunile de încărcare
și descarcăre a autovehiculului
Beneficii:
-pachet salarial atractiv
-card analize medicale
-telefon
CV-urile se pot depune
atât la sediul din Cosâmbești
cât și pe următoarea adresă de
email: agromasgrup@gmail.com
Relații se pot obține și
la telefon 0749/082.231

28 Septembrie 2018, 10:05


Urziceni: S-a înecat la pescuit

Marți, 25 septembrie 2018, în jurul orelor 14,00, un apel primit la Dispeceratul ISU Ialomița semnala prezența a doi bărbați în zona unei amenajări hidrotehnice din beton, aflată pe râul Ialomița, în apropierea ...[citește_toată_știrea]

27 Septembrie 2018, 09:05
(1615 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Urziceni înecat


Cosâmbești: Prins cu aproape 100 kg de pește în portbagaj

Polițiștii ialomițeni acționează periodic în vederea apărării patrimoniului piscicol și combaterii faptelor ilegale asociate din pescuitul ilegal. Astfel, a fost depistat, pe raza localității Cosâmbești ...[citește_toată_știrea]

27 Septembrie 2018, 08:45
(1837 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente în Ialomița: Două persoane decedate, patru rănite

În cursul zilei de marți, 25 septembrie a.c., pe raza județului Ialomița s-au produs două accidente rutiere. Primul eveniment s-a produs în jurul orelor 16,00, în apropiere de comuna Sinești și s-a soldat ...[citește_toată_știrea]

27 Septembrie 2018, 08:15
(1520 vizualizări - 0 comentarii)


Deținătorii de câini periculoși, în atenția polițiștilor ialomițeni

În perioada septembrie-decembrie 2018, polițiștii ialomițeni desfășoară acțiuni de prevenire a oricăror incidente în care sunt implicați câinii periculoși sau agresivi și de verificare a modului de respectare ...[citește_toată_știrea]

27 Septembrie 2018, 08:05
(1689 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: Exercițiu la Țăndărei

Joi, 27 septembrie 2018, de la orele 10,00, Inspectoratul pentru Situații de Urgență «Barbu Catargiu» al județului Ialomița organizează în orașul Țăndărei un exercițiu de cooperare cu forțe și mijloace ...[citește_toată_știrea]

27 Septembrie 2018, 07:45
(1767 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița va organiza în data de 19 octombrie 2018, orele 9,00, «Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți». Evenimentul se va desfășura la Slobozia, în ...[citește_toată_știrea]

25 Septembrie 2018, 17:20
(1713 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
8408-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...