Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Amendă 200 de lei pentru că «a tăiat neautorizat o tufă de liliac»

De-ale Poliției Locale Slobozia

Amendă 200 de lei pentru că «a tăiat neautorizat o tufă de liliac»

bonus: Laurențiu Abaza ne-a «tualetat» un drept la replică

Un slobozean a fost amendat de către Poliția Locală pentru că a toaletat o tufă de liliac din fața blocului în care locuiește. Amenda a fost aplicată ferm de către agentul Andrei Radu, la 24 de ore de la comiterea faptei!

Mulți, dar ai lui Abaza Pe data de 16 noiembrie 2017, Anton Buzea din Slobozia, pensionar ajuns la vârsta de 67 de ani, a fost amendat pentru vina de a-și fi toaletat tufa de liliac din fața blocului în care locuiește de 30 de ani. Agentul Andrei Radu a constatat fapta la 24 de ore de la comiterea ei, i-a bătut la ușă și a aplicat o amendă de 200 de lei! Conform procesului-verbal, pensionarul amendat se face vinovat că «a tăiat neautorizat arbuști și ornamentele florale (liliac și hibiscus) de pe domeniul public, în fața blocului». Potrivit Legii 24/2002 aceasta reprezintă pedeapsa minimă care poate fi aplicată în astfel de cazuri. Potrivit informațiilor noastre, situația a fost raportată șefului Poliției Locale, Laurențiu Abaza, însă acesta a declarat că nu se mai poate face nimic pentru că «legea e lege!».

Grădinar de 30 de ani Cu amenda în brațe, Anton Buzea nu înțelege nici acum ce i s-a întâmplat... Are grădina din fața blocului de 30 de ani, iar soția lui își amintește cu ochii în lacrimi cum au cărat pământul cu remorca pentru a putea planta. «Fac asta de 30 de ani, în fiecare toamnă. Fac curat în grădină și tai tufele ca să crească frumos primăvara. Tot ce e acolo e plantat de mine! Tei, gard verde, liliac... Iar polițistul voia să treacă în procesul-verbal și vlăstarele de tei pe care le-am smuls de la rădăcină... Abia de m-a iertat!» ne spune el lângă remorca mașinii în care a încărcat o parte din frunzele căzute. Agentul, însoțit de un reprezentant al DADP, i-a interzis categoric să strângă restul frunzelor și i-a recomandat «să facă o cerere la DADP în care să îi cheme pe ei...».

Ca urmare a publicării articolului «Amendă 200 de lei pentru că a tăiat neautorizat o tufă de liliac», șeful Poliției Locale Slobozia a șimțit nevoia să salveze onoarea breslașilor pe care îi reprezintă. Așadar, ne-a trasmis un drept la replică agramat, care abundă în virgule inutile și dezacorduri care chinuiesc insuportabil limba română. Vă lăsăm plăcerea de a-l lectura în varianta integrală.
COMUNICAT
În ideea clarificării unor aspecte legate de situația care a dus la publicarea articolul Amendă 200 lei pentru că a tăiat neautorizat o tufă de liliac în ziarul Independent, dorim să facem cunoscute următoarele lucruri, pe care oricum le puteam prezenta înainte de publicare, dacă s-ar fi avut în vedere și nevoia solicitării opiniei celeilalte părți:
Numai dacă vorbim despre protecția mediului sau despre protejarea spațiilor verzi și este suficient să acceptăm că măsura de sancționare în acest caz este legală și oportună, în condițiile în care, în baza Legii nr. 24/2007, inclusiv administrația publică locală, intervine cu lucrări de tăiere, tualetare etc. asupra materialului dendrologic doar cu avizul unei comisii din care fac parte și reprezentanții Agenției de Protecția Mediului sau a Direcției Silvice, după caz, sub rezerva aplicării unor amenzi de până la 70.000 lei, ceea ce scoate în evidență importanța acordată acestor activități. În plus, impactul asupra cetățenilor a acțiunii persoanei sancționate, poate fi apreciată și după vehemența reclamației făcute chiar de către unul dintre vecinii săi, reclamație îndreptată către conducerea DADP. Aceasta s-a sesizat, apreciind ca fiind necesară luarea de măsuri legale, fapt pentru care a solicitat intervenția polițiștilor locali.
Trebuie menționat și faptul că informația publicată în articol din care rezultă că polițistul local i-a interzis contravenientului să strângă vegetația uscată din spațiul verde este complet falsă.
Considerăm că la acest moment este oportun să facem cunoscute o serie de prevederi legale în domeniu, oferind celor interesați imaginea corectă a modului în care se poate acționa. Astfel, Legea nr. 24/2007, pentru reglementarea și administrarea spațiilor verzi din intravilanul localităților, impune printre altele:
-interdicția tăierilor neautorizate sau vătămărilor arborilor sau arbuștilor, a deteriorării aranjamentelor florale și ale gazonului, ale construcțiilor și instalațiilor utilitare și ornamentale existente pe spațiile verzi, precum și transplantarea arborilor și arbuștilor fără acordul administrației publice locale și a autorității pentru protecția mediului,
-interdicția aruncării de deșeuri pe spațiile verzi sau ocuparea acestuia cu construcții de orice fel
-cooperarea persoanelor fizice și juridice cu autoritățile teritoriale pentru protecția mediului și autoritățile administrației publice locale, la toate lucrările preconizate a se realiza în spațiile verzi,
Încălcarea acestor prevederi legale constituie, conform art. 23 din lege, fapte de natură contravențională și se sancționează cu amendă de la 100 la 1000 lei.
Mai mult decât atât, în cazul arborilor ornamentali (tei, salcâm, castan, arțar, mesteacăn stejar), este interzisă intervenția cu tăieri în coroana acestora, cu excepția lucrărilor de eliminare a ramurilor uscate sau a celor care afectează siguranța traficului pietonal și rutier, a imobilelor aflate în apropiere, precum și a celor aflate pe traseul rețelelor aeriene. Sancțiunea în acest caz este de până la 40.000 lei pentru persoane fizice și de 70.000 pentru persoane juridice.
DIRECTOR, Ing. Laurențiu Abaza

28 Noiembrie 2017, 07:55 (7481 vizualizări - 35 comentarii)

Citiți și:
Mașini «uitate» pe străzile Sloboziei
Poligon de tragere de 1,3 milioane de lei pentru Poliția Locală
Taximetristul Tudor Gîscă, «jumulit» de patru ori într-o singură zi
Slobozia: Fumătorii, amendați de polițiștii locali
Slobozia: Amendă pentru... vânturi!

Comentariile cititorilor:


Ana :
(6 Decembrie 2017, 22:18)
La Fetesti s-au taiat 6 salcami tineri,vigurosi, de catre niste neispraviti si nu s-a mai luat nicio masura.Tara in prada!
@ADI:
(5 Decembrie 2017, 12:44)
GASEAU EI O SCUZA, CONFORM BANCULUI DE LA-POLITISTI LOCALI-SPUNEAU CA AU MIROSIT 3, NU DOAR 2 CATE A DAT!! BESTIALE COMENTARII! EI SE FAC CA MUNCESC, NOI II PLATIM, E CORECT! MAI BINE AR ADUNA CAINII AIA COMUNITARI DE PE STRAZILE DIN SL NOUA SI SOFERII CARE CIRCULA PE ELE SUB INFLUENTA ALCOOLULUI , SIGURI CA AICI NU-I PRINDE NIMENI, DESI PATRULEAZA NISTE UNIFORME, PE ACELASI TRASEU MEREU...
Dan:
(30 Noiembrie 2017, 19:53)
Rusine. DADP ar trebui sa-l angajeze pe domnul Buzea pentru ca-i face treaba. Sau mai bine daca s-ar desfiinta DADP. Nu vezi toaletari de arbori si arbusti de doua ori pe an, parcari asfaltate din care sa se evacueze apa acumulata din ploi.... lista poate continua. Presa se complace si nu scrie despre aceste aspecte. Nicicand orasul nu a aratat mai rau ca acum.Colac peste pupaza amfiteatrul sau ceo mai fi si constructia vis-a-vis de cladirea prefecturii are niste spoturi cu lumina galbena. Si multe si urate. Cat au costat?
Letsoc:
(30 Noiembrie 2017, 10:12)
Niste analfabeti, prosti si rau intentionati, ca de altfel si seful lor, Cum e turcul si pistolul.
anti-comunitari:
(29 Noiembrie 2017, 17:14)
apropo , cazuri peste cazuri de abuz in serviciu , aveti curaj sa postati pe pagina aceasta cate reclamatii de abuz aveti ? cate au ajuns in instanta si cate au fost castigate de “inculpat” si cate a castigat politia locala ? nu stiti a fii oameni nici in zilele de sarbatoare !!! primesti amenda in orice sitatie asta daca nu ai pile ..... si ca va mai vad cu nus ce camere si cata aparatura cand voi paziti bordura . daca parcheaza vre’unu cunoscut stramb nu’i mai face’ti poza ... rusineeee
anti - comunitari:
(29 Noiembrie 2017, 17:05)
domnilor de la politia locala incercati sa nu mai aveti ca martori fictivi , mergem la oameni ai strazii sa va semneze procesele verbale . aveti castig cumva din amenzi ? ori sunte’ti obligati sa le da’ti . aveti demnitate si nu mai inghititi galusti dastea . ca intr’o buna zi unu cu minte odihnita o sa va arda cu probe si etc si se poate sa ajunge’ti pe strada garii . oricum rusine .
@Gica:
(29 Noiembrie 2017, 15:47)
Expresia "bai idiotilor" ai auzit-o frecvent in familie si la locul de munca. Astfel ca,dupa ani de zile, ai ramas cu ea pe post de tic verbal. Te poti vindeca doar cu mult autocontrol.
Politisti locali:
(29 Noiembrie 2017, 13:24)
Doi politisti locali gasesc doua grenade si hotarasc sa le duca la sectie. Unul  se intreaba: -si daca explodeaza o grenada? Celalalt il linisteste: -declaram ca n-am gasit decat una..
Trandafir:
(29 Noiembrie 2017, 13:19)
Legea trebuie respectată și la românii din Ialomița! Problema este că nu sunt organe competente și consecvente care să vegheze! Da, toți tâmpiții, foști chiulangii, corigenții, repetenții din școală, sunt la pompieri și poliție locală! Pile, lipsă de personal mai bun..... Totuși amenzile trebuie date, dar și pentru cartierul de lângă lic. CUZA! Atenție, sectorist mânjit și șpăgar! Rotiți Sectoriștii că sunt ușor de corupt, din lipsă de demnitate în profesie.
Gica:
(29 Noiembrie 2017, 13:14)
Bai idioților cine dracu sa va mai înțeleagă ? Rău dacă își fac treaba și mai rău dacă nu o fac ..... Dacă bou ăla de comunitar a fost sesizat ca acolo se taie neautorizat arbuști , plante ...... și-a făcut treaba bă idioților . Asta e treaba lui . Dacă Ziaristu lu peste F.F. care a făcut sesizarea își vedea de treaba poate mosu ăla primea doar un avertisment.
Andrei:
(29 Noiembrie 2017, 11:30)
@Locatar la parter, chiar nu sunt politist. Ma intreb ce asi fi facut daca eram?! Cand te-ai mutat sau ti-ai cumparat apartamentul la parter ai constientizat ca nu ai unde sa-ti usuci rufele. Ti-ai asumat raspunderea, cu toate ca blocurile, in mare majoritate au amenajate aceste spatii, carora li s-au dat alta destinatie ori alti locatari mai "jmecheri" au pus stapanire pe el, cu toate ca este de drept comun. Ne place sa povestim cum traiesc si ce amenzi au germanii, austriecii, englezii, etc dar cand vine vorba de noi, romanii, ne aratam izmenele-n public!! Europeni!! Cei mai tari!! In concluzie, "civilizati"
 INCA ODATA SALUT POLITIA LOCALA, CARE INCEPE A PUNE LUCRURILE IN ORDINE SI IN SPIRITUL LEGII.
Secret service:
(29 Noiembrie 2017, 11:17)
Ceea ce face in Slobozia Poliția locala este de neiertat si neacceptat. Legea este proastă daca permite sa fie angajați astfel de polițiști. Toți trebuie demiși, in frunte cu Abaza. Voi nu vedeți cine sunt ei? Corigenții din liceu, daca-l au si p-ala!
Secret service:
(29 Noiembrie 2017, 11:12)
Ceea ce se petrece in Slobozia cu politia locala este de neacceptat. Legea este proastă. Nu poți angaja polițiști locali pe cei care sunt semianalfabeți. Toți trebuie demiși, in frunte cu Abaza si făcută o politie care sa fie pentru cetățean, nu împotriva lui. voi mi vedeți cine sunt polițiștii locali. Corigenții din liceu, daca-l au si p-asta!
@PROPUNERE:
(29 Noiembrie 2017, 10:09)
Te intelegem de ce vrei sa sari cu "organele"pe pensionari: probabil ai fost admonestat deseori in familie de parinti si de bunici si-ai zis ramas cu sufletul neimpacat. Ai toata compatimirea nostra..
Locatar la parter:
(29 Noiembrie 2017, 09:13)
Andrei,nu cumva esti chiar politistul?Daca eu chem autoritatile competente sa toaleteze copacii sau sa aiba grija de spatiul verde din fata blocului spun ca este datoria mea de locatar.Cei care stau la parter si nu au balcoane,unde vrei sa intinda rufele?

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Luni 23 Iul 2018
130 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

20 Iulie 2018, 17:10


1

Axintele: Percheziții la domiciliile contrabandiștilor cu țigări

Percheziții în comuna Axintele. Polițiștii au descins la locuințele a trei localnici, cu vârste cuprinse între 30 și 56 de ani, suspectați că ar face contrabandă cu țigări. În locuințele acestora au fost ...[citește_toată_știrea]

20 Iulie 2018, 16:25
(386 vizualizări - 1 comentariu)


2

Ialomița: Arme deținute ilegal

Un bărbat de 42 de ani s-a ales cu un dosar penal după ce în locuința sa au fost descoperite un pistol cu bile de cauciuc și o pușcă de vânătoare. Bărbatul avea permisul de port armă expirat. De asemenea ...[citește_toată_știrea]

20 Iulie 2018, 16:10
(287 vizualizări - 0 comentarii)


3

Amenzi de 36 mii de lei, aplicate de polițiștii ialomițeni

Acțiune de amploare a polițiștilor ialomițeni desfășurată pe șoselele județului. Peste 160 de mașini au fost verificate, fiind aplicate 112 sancțiuni contravenționale. Valoarea totală a amenzilor a depășit ...[citește_toată_știrea]

20 Iulie 2018, 15:45
(277 vizualizări - 0 comentarii)


E-Distribuție Dobrogea: Atenție, se întrerupe curentul!

Din cauza lucrărilor de reparație și întreținere a rețelelor de electricitate, E-Distribuție Dobrogea anunță întreruperi programate ale curentului electric pe raza județului Ialomița. Astfel, în perioada ...[citește_toată_știrea]

19 Iulie 2018, 17:35
(480 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Locuri de muncă vacante

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița oferă șomerilor, în această săptămână, 377 de noi locuri de muncă. Domeniile vizate sunt serviciile sau administrația publică. ...[citește_toată_știrea]

19 Iulie 2018, 17:25
(600 vizualizări - 0 comentarii)


6

Distrigaz Sud Rețele: Lucrări programate la rețeaua de gaze

Distrigaz Sud Rețele efectuează lucrări programate la rețeaua de distribuție a gazelor naturale pentru creșterea gradului de siguranță și continuitate în alimentarea cu gaze naturale. Astfel, la Slobozia ...[citește_toată_știrea]

19 Iulie 2018, 17:15
(382 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: S-a prelungit termenul de depunere al Declarației Unice

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii cu privire la faptul că termenul de depunere al Declarației Unice s-a prelungit până la data de 31 iulie 2018. Decizia a fost ...[citește_toată_știrea]

19 Iulie 2018, 09:09
(445 vizualizări - 0 comentarii)


8

Movilița: O bătrână a murit sub roțile unei mașini

Accident mortal la Movilița în seara zilei de miercuri, 18 iulie 2018. O bătrână de 70 de ani a fost călcată de mașina condusă de un tânăr de 21 de ani. În urma accidentului, femeia a murit pe loc. La fața ...[citește_toată_știrea]

18 Iulie 2018, 22:58
(683 vizualizări - 0 comentarii)


Ciocârlia: Șofer mort într-un accident rutier

Un tânăr de 32 de ani din Galați a murit miercuri, 18 iulie 2018, pe DN2, în apropiere de localitatea Ciocârlia. Acesta a intrat cu mașina pe care o conducea într-un cap de pod din beton. Trupul neînsuflețit ...[citește_toată_știrea]

18 Iulie 2018, 17:20
(832 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Sprijin financiar pentru absolvenții care se angajează

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița anunță faptul că absolvenții promoției 2018 vor beneficia de un ajutor financiar, denumit «sprijin de inserție», în valoare de 1500 de lei. Condiția ...[citește_toată_știrea]

18 Iulie 2018, 17:05
(579 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

17 Iulie 2018, 17:10


12

Distrigaz Sud Rețele: Atenție, se închide gazul!

Miercuri, 18 iulie 2017, Distrigaz Sud Rețele anunță sistarea furnizării gazelor naturale în Țăndărei, pe strada București, ca urmare a lucrărilor de reparații și întreținere a rețelelor. Intervenția se ...[citește_toată_știrea]

17 Iulie 2018, 16:17
(636 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Făcea contrabandă cu arme aduse din Europa

Țăndărei: Făcea contrabandă cu arme aduse din Europa

Un bărbat de etnie romă, în vârstă de 46 de ani, domiciliat în Țăndărei este principalul suspect al unui dosar penal privind fapte de «contrabandă calificată cu arme». În urma unei percheziții desfășurată ...[citește_toată_știrea]

17 Iulie 2018, 16:09
(779 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: A murit în urma unui infarct

Un bărbat de 55 de ani a murit luni, 16 iulie 2018, în timp ce mergea pe bicicletă, în municipiul Slobozia. Cel mai probabil, omul a suferit un infarct. El a fost descoperit în stare de inconștiență, căzut ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2018, 14:45
(1335 vizualizări - 1 comentariu)


anunț angajare

SC Agromas Grup SRL
furnizor de produse și servicii agricole
cu sediul în loc. Cosâmbești, jud. Ialomița
angajează
ȘOFER AUTOUTILITARĂ/AUTOCAMION
Cerințe:
-studii medii
-permis de conducere categoria B și C+E
-experiență în conducerea de
Autoutilitare <3,5 to minim 5 ani
și a Autocamioanelor >3,5 to minim 1 an
-fără cazier judiciar
-atestat valabil de șofer profesionist transport marfă
-atestat valabil ADR
-capacitate de organizare și planificare
-punctualitate, seriozitate și responsabilitate
-avize medicale și psihologice valabile
-transport intern
Responsabilități:
-participă la operațiunile de încărcare
și descarcăre a autovehiculului
-disponibil la deplasări în alte orașe
din Ialomița, Călărași, Buzău, Brăila
-livrează comenzile conform
programului de distribuție
Beneficii:
-pachet salarial atractiv
-card analize medicale
-telefon
CV-urile se pot depune
atât la sediul din Cosâmbești
cât și pe următoarea adresă de
email: agromasgrup@gmail.com
Relații se pot obține și
la telefon 0749/162.458

13 Iulie 2018, 10:05


Urziceni: Prins în flagrant în timp ce încerca să fure dintr-o mașină

Un tânăr de 17 ani, din Urziceni, a fost surprins de către polițiști în timp ce încerca să pătrundă într-un autoturism parcat. Marți, 10 iulie a.c., Poliția a fost sesizată, în miezul nopții, cu privire ...[citește_toată_știrea]

11 Iulie 2018, 14:25
(1432 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Reținut pentru că încercat să vândă tutun

Urziceni: Reținut pentru că încercat să vândă tutun

Marți, 10 iulie a.c., polițiștii din Urziceni au depistat în flagrant un bărbat din Urziceni, bănuit că ar fi încercat să comercializeze o cantitate de tutun transportată cu ajutorul autoturismului propriu ...[citește_toată_știrea]

11 Iulie 2018, 14:20
(1366 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Tânără dispărută

Urziceni: Tânără dispărută

Polițiștii solicită sprijin pentru depistarea unei tinere care, la data de 28 iunie a.c., a plecat de la domiciliul său din Urziceni și nu a revenit până în prezent. Persoana dispărută se numește DOBRE ADRIANA ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2018, 18:20
(1730 vizualizări - 8 comentarii)


AJOFM Ialomița: Șomajul, în scădere ușoară

La sfârșitul lunii iunie 2018, în evidențele  Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița se aflau înregistrați 5317 șomeri, din care 702 șomeri indemnizați, respectiv 4615 șomeri neindemnizați ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2018, 17:20
(1349 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Slobozia: «Marea Unire în viziunea celor mici»

Luni, 9 iulie 2018, Protopopiatul Slobozia a desfășurat prima activitate din proiectul educațional «Clubul de vară», aflat la cea de a IV-a ediție. Astfel, în parteneriat cu Biblioteca Județeană «Ștefan ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2018, 16:05
(1285 vizualizări - 0 comentarii)


Controale ale ITM Ialomița

Având în vedere obiectivele specifice ale Inspecției Muncii stabilite prin lege, cât și prin Programul Cadru de Acțiuni al Inspecției Muncii pentru anul 2018, în perioada 18-29 iunie 2018 , s-a desfășurat ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2018, 15:50
(1436 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi de peste 176000 de lei, 18 permise de conducere reținute

La acest sfârșit de săptămână, 29 iunie-1 iulie a.c., polițiștii au intervenit la 72 de evenimente și au aplicat peste 600 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 176500 de lei, iar pentru ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2018, 15:05
(1521 vizualizări - 1 comentariu)


Pompierii ialomițeni s-au luptat cu apele în județul Bacău

Pompierii ialomițeni s-au luptat cu apele în județul Bacău

Șase subofițeri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Județului Ialomița au fost mobilizați să intervină în localitățile din Moldova, afectate de inundațiile din ultimele săptămâni. ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2018, 14:05
(1559 vizualizări - 0 comentarii)


Amara: A murit din cauza extenuării

Un bărbat de 49 de ani, angajat ca maseur în cadrul Hotelului «Lebăda» din stațiunea Amara a murit la serviciu, din cauza oboselii. Bărbatului i s-a făcut rău în timp ce făcea un masaj unei persoane și ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2018, 15:05
(2663 vizualizări - 8 comentarii)


Ialomița: Atenție, se întrerupe curentul!

E-distribuție Dobrogea anunță pentru săptămâna viitoare, 2-6 iulie 2018, mai multe intervenții la rețeaua de distribuție și alimentare cu energie electrică din județul Ialomița. Astfel, energia electrică ...[citește_toată_știrea]

29 Iunie 2018, 16:40
(1845 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Coșereni și Movilița

Joi, 28 iunie 2018, Poliția a fost sesizată cu privire la faptul că pe raza județului s-au produs două accidente rutiere, soldate cu victime. Primul accident rutier s-a produs în jurul orei 9,00, pe DN ...[citește_toată_știrea]

29 Iunie 2018, 16:25
(1616 vizualizări - 0 comentarii)


Contractele colective de muncă, în vizorul ITM Ialomița

Potrivit Inspectoratului Teritorial de Muncă Ialomița, numărul unităților din județul Ialomița cu peste 21 de salariați, la 31.05.2018,
era de 427, din care cu capital de stat (inclusiv bugetari) ...[citește_toată_știrea]

28 Iunie 2018, 16:20
(1711 vizualizări - 0 comentarii)


«O viață cât un Centenar»: O ialomițeancă, sărbătorită de reprezentanții MAI

Joi, 28 iunie 2018, s-a desfășurat la Valea Măcrișului acțiunea locală a proiectului, derulat la nivel național de Ministerul Afacerilor Interne, «O viață cât un Centenar». Campania are ca scop omagierea ...[citește_toată_știrea]

28 Iunie 2018, 13:55
(1728 vizualizări - 0 comentarii)


Borănești: Infractor arestat

Polițiștii din Ialomița au identificat un tânăr, de 28 de ani, din localitatea Borănești, care se sustrăgea executării unei pedepse de 3 ani pentru comiterea infracțiunii de «tâlhărie calificată». Acesta ...[citește_toată_știrea]

21 Iunie 2018, 17:40
(1988 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Alta tara în Ministerul Afacerilor Interne plătește în mod eronat salariile polițiștilor Marion în «mergem până la capăt!» Bugetar în Comuna Giurgeni, izolată din cauza a două forcare de Pestă Porcină Africană Gabis în Alegeri anticipate la Sălcioara Liviu în Steluța Mitrea a câștigat procesul intentat Ministerului Educației Valentina în Comuna Giurgeni, izolată din cauza a două forcare de Pestă Porcină Africană Mistrețul în Steluța Mitrea a câștigat procesul intentat Ministerului Educației ADRIANA în Întâlnire de «gradul III» cu Nabeel și Saklain din Pakistan Eugenia în Steluța Mitrea a câștigat procesul intentat Ministerului Educației Mistrețul în Steluța Mitrea a câștigat procesul intentat Ministerului Educației Bădăran.Punct. în Steluța Mitrea a câștigat procesul intentat Ministerului Educației eu în Marian Dobrică, fostul șef al Penitenciarului Slobozia, criticat public printr-un Manifest GOGUTU în Bărbat din Mărculești, arestat preventiv pentru «tentativă la omor» Unul în Comuna Giurgeni, izolată din cauza a două forcare de Pestă Porcină Africană Veterinar în Comuna Giurgeni, izolată din cauza a două forcare de Pestă Porcină Africană Fermier interesat în Comuna Giurgeni, izolată din cauza a două forcare de Pestă Porcină Africană gogu în Deputatul liberal Gheorghe Tinel crede în șansa PNL Ialomița la viitoarele alegeri Localnic în Comuna Giurgeni, izolată din cauza a două forcare de Pestă Porcină Africană localnic în Axintele: Percheziții la domiciliile contrabandiștilor cu țigări Dan în Rodel Aron, candidat la șefia AJF Ialomița
8408-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...