Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Amendă 200 de lei pentru că «a tăiat neautorizat o tufă de liliac»

De-ale Poliției Locale Slobozia

Amendă 200 de lei pentru că «a tăiat neautorizat o tufă de liliac»

bonus: Laurențiu Abaza ne-a «tualetat» un drept la replică

Un slobozean a fost amendat de către Poliția Locală pentru că a toaletat o tufă de liliac din fața blocului în care locuiește. Amenda a fost aplicată ferm de către agentul Andrei Radu, la 24 de ore de la comiterea faptei!

Mulți, dar ai lui Abaza Pe data de 16 noiembrie 2017, Anton Buzea din Slobozia, pensionar ajuns la vârsta de 67 de ani, a fost amendat pentru vina de a-și fi toaletat tufa de liliac din fața blocului în care locuiește de 30 de ani. Agentul Andrei Radu a constatat fapta la 24 de ore de la comiterea ei, i-a bătut la ușă și a aplicat o amendă de 200 de lei! Conform procesului-verbal, pensionarul amendat se face vinovat că «a tăiat neautorizat arbuști și ornamentele florale (liliac și hibiscus) de pe domeniul public, în fața blocului». Potrivit Legii 24/2002 aceasta reprezintă pedeapsa minimă care poate fi aplicată în astfel de cazuri. Potrivit informațiilor noastre, situația a fost raportată șefului Poliției Locale, Laurențiu Abaza, însă acesta a declarat că nu se mai poate face nimic pentru că «legea e lege!».

Grădinar de 30 de ani Cu amenda în brațe, Anton Buzea nu înțelege nici acum ce i s-a întâmplat... Are grădina din fața blocului de 30 de ani, iar soția lui își amintește cu ochii în lacrimi cum au cărat pământul cu remorca pentru a putea planta. «Fac asta de 30 de ani, în fiecare toamnă. Fac curat în grădină și tai tufele ca să crească frumos primăvara. Tot ce e acolo e plantat de mine! Tei, gard verde, liliac... Iar polițistul voia să treacă în procesul-verbal și vlăstarele de tei pe care le-am smuls de la rădăcină... Abia de m-a iertat!» ne spune el lângă remorca mașinii în care a încărcat o parte din frunzele căzute. Agentul, însoțit de un reprezentant al DADP, i-a interzis categoric să strângă restul frunzelor și i-a recomandat «să facă o cerere la DADP în care să îi cheme pe ei...».

Ca urmare a publicării articolului «Amendă 200 de lei pentru că a tăiat neautorizat o tufă de liliac», șeful Poliției Locale Slobozia a șimțit nevoia să salveze onoarea breslașilor pe care îi reprezintă. Așadar, ne-a trasmis un drept la replică agramat, care abundă în virgule inutile și dezacorduri care chinuiesc insuportabil limba română. Vă lăsăm plăcerea de a-l lectura în varianta integrală.
COMUNICAT
În ideea clarificării unor aspecte legate de situația care a dus la publicarea articolul Amendă 200 lei pentru că a tăiat neautorizat o tufă de liliac în ziarul Independent, dorim să facem cunoscute următoarele lucruri, pe care oricum le puteam prezenta înainte de publicare, dacă s-ar fi avut în vedere și nevoia solicitării opiniei celeilalte părți:
Numai dacă vorbim despre protecția mediului sau despre protejarea spațiilor verzi și este suficient să acceptăm că măsura de sancționare în acest caz este legală și oportună, în condițiile în care, în baza Legii nr. 24/2007, inclusiv administrația publică locală, intervine cu lucrări de tăiere, tualetare etc. asupra materialului dendrologic doar cu avizul unei comisii din care fac parte și reprezentanții Agenției de Protecția Mediului sau a Direcției Silvice, după caz, sub rezerva aplicării unor amenzi de până la 70.000 lei, ceea ce scoate în evidență importanța acordată acestor activități. În plus, impactul asupra cetățenilor a acțiunii persoanei sancționate, poate fi apreciată și după vehemența reclamației făcute chiar de către unul dintre vecinii săi, reclamație îndreptată către conducerea DADP. Aceasta s-a sesizat, apreciind ca fiind necesară luarea de măsuri legale, fapt pentru care a solicitat intervenția polițiștilor locali.
Trebuie menționat și faptul că informația publicată în articol din care rezultă că polițistul local i-a interzis contravenientului să strângă vegetația uscată din spațiul verde este complet falsă.
Considerăm că la acest moment este oportun să facem cunoscute o serie de prevederi legale în domeniu, oferind celor interesați imaginea corectă a modului în care se poate acționa. Astfel, Legea nr. 24/2007, pentru reglementarea și administrarea spațiilor verzi din intravilanul localităților, impune printre altele:
-interdicția tăierilor neautorizate sau vătămărilor arborilor sau arbuștilor, a deteriorării aranjamentelor florale și ale gazonului, ale construcțiilor și instalațiilor utilitare și ornamentale existente pe spațiile verzi, precum și transplantarea arborilor și arbuștilor fără acordul administrației publice locale și a autorității pentru protecția mediului,
-interdicția aruncării de deșeuri pe spațiile verzi sau ocuparea acestuia cu construcții de orice fel
-cooperarea persoanelor fizice și juridice cu autoritățile teritoriale pentru protecția mediului și autoritățile administrației publice locale, la toate lucrările preconizate a se realiza în spațiile verzi,
Încălcarea acestor prevederi legale constituie, conform art. 23 din lege, fapte de natură contravențională și se sancționează cu amendă de la 100 la 1000 lei.
Mai mult decât atât, în cazul arborilor ornamentali (tei, salcâm, castan, arțar, mesteacăn stejar), este interzisă intervenția cu tăieri în coroana acestora, cu excepția lucrărilor de eliminare a ramurilor uscate sau a celor care afectează siguranța traficului pietonal și rutier, a imobilelor aflate în apropiere, precum și a celor aflate pe traseul rețelelor aeriene. Sancțiunea în acest caz este de până la 40.000 lei pentru persoane fizice și de 70.000 pentru persoane juridice.
DIRECTOR, Ing. Laurențiu Abaza

28 Noiembrie 2017, 07:55 (6856 vizualizări - 35 comentarii)

Citiți și:
Poligon de tragere de 1,3 milioane de lei pentru Poliția Locală
Taximetristul Tudor Gîscă, «jumulit» de patru ori într-o singură zi
Slobozia: Polițist local reținut pentru luare de mită
Slobozia: Fumătorii, amendați de polițiștii locali
Slobozia: Amendă pentru... vânturi!

Comentariile cititorilor:


Ana :
(6 Decembrie 2017, 22:18)
La Fetesti s-au taiat 6 salcami tineri,vigurosi, de catre niste neispraviti si nu s-a mai luat nicio masura.Tara in prada!
@ADI:
(5 Decembrie 2017, 12:44)
GASEAU EI O SCUZA, CONFORM BANCULUI DE LA-POLITISTI LOCALI-SPUNEAU CA AU MIROSIT 3, NU DOAR 2 CATE A DAT!! BESTIALE COMENTARII! EI SE FAC CA MUNCESC, NOI II PLATIM, E CORECT! MAI BINE AR ADUNA CAINII AIA COMUNITARI DE PE STRAZILE DIN SL NOUA SI SOFERII CARE CIRCULA PE ELE SUB INFLUENTA ALCOOLULUI , SIGURI CA AICI NU-I PRINDE NIMENI, DESI PATRULEAZA NISTE UNIFORME, PE ACELASI TRASEU MEREU...
Dan:
(30 Noiembrie 2017, 19:53)
Rusine. DADP ar trebui sa-l angajeze pe domnul Buzea pentru ca-i face treaba. Sau mai bine daca s-ar desfiinta DADP. Nu vezi toaletari de arbori si arbusti de doua ori pe an, parcari asfaltate din care sa se evacueze apa acumulata din ploi.... lista poate continua. Presa se complace si nu scrie despre aceste aspecte. Nicicand orasul nu a aratat mai rau ca acum.Colac peste pupaza amfiteatrul sau ceo mai fi si constructia vis-a-vis de cladirea prefecturii are niste spoturi cu lumina galbena. Si multe si urate. Cat au costat?
Letsoc:
(30 Noiembrie 2017, 10:12)
Niste analfabeti, prosti si rau intentionati, ca de altfel si seful lor, Cum e turcul si pistolul.
anti-comunitari:
(29 Noiembrie 2017, 17:14)
apropo , cazuri peste cazuri de abuz in serviciu , aveti curaj sa postati pe pagina aceasta cate reclamatii de abuz aveti ? cate au ajuns in instanta si cate au fost castigate de “inculpat” si cate a castigat politia locala ? nu stiti a fii oameni nici in zilele de sarbatoare !!! primesti amenda in orice sitatie asta daca nu ai pile ..... si ca va mai vad cu nus ce camere si cata aparatura cand voi paziti bordura . daca parcheaza vre’unu cunoscut stramb nu’i mai face’ti poza ... rusineeee
anti - comunitari:
(29 Noiembrie 2017, 17:05)
domnilor de la politia locala incercati sa nu mai aveti ca martori fictivi , mergem la oameni ai strazii sa va semneze procesele verbale . aveti castig cumva din amenzi ? ori sunte’ti obligati sa le da’ti . aveti demnitate si nu mai inghititi galusti dastea . ca intr’o buna zi unu cu minte odihnita o sa va arda cu probe si etc si se poate sa ajunge’ti pe strada garii . oricum rusine .
@Gica:
(29 Noiembrie 2017, 15:47)
Expresia "bai idiotilor" ai auzit-o frecvent in familie si la locul de munca. Astfel ca,dupa ani de zile, ai ramas cu ea pe post de tic verbal. Te poti vindeca doar cu mult autocontrol.
Politisti locali:
(29 Noiembrie 2017, 13:24)
Doi politisti locali gasesc doua grenade si hotarasc sa le duca la sectie. Unul  se intreaba: -si daca explodeaza o grenada? Celalalt il linisteste: -declaram ca n-am gasit decat una..
Trandafir:
(29 Noiembrie 2017, 13:19)
Legea trebuie respectată și la românii din Ialomița! Problema este că nu sunt organe competente și consecvente care să vegheze! Da, toți tâmpiții, foști chiulangii, corigenții, repetenții din școală, sunt la pompieri și poliție locală! Pile, lipsă de personal mai bun..... Totuși amenzile trebuie date, dar și pentru cartierul de lângă lic. CUZA! Atenție, sectorist mânjit și șpăgar! Rotiți Sectoriștii că sunt ușor de corupt, din lipsă de demnitate în profesie.
Gica:
(29 Noiembrie 2017, 13:14)
Bai idioților cine dracu sa va mai înțeleagă ? Rău dacă își fac treaba și mai rău dacă nu o fac ..... Dacă bou ăla de comunitar a fost sesizat ca acolo se taie neautorizat arbuști , plante ...... și-a făcut treaba bă idioților . Asta e treaba lui . Dacă Ziaristu lu peste F.F. care a făcut sesizarea își vedea de treaba poate mosu ăla primea doar un avertisment.
Andrei:
(29 Noiembrie 2017, 11:30)
@Locatar la parter, chiar nu sunt politist. Ma intreb ce asi fi facut daca eram?! Cand te-ai mutat sau ti-ai cumparat apartamentul la parter ai constientizat ca nu ai unde sa-ti usuci rufele. Ti-ai asumat raspunderea, cu toate ca blocurile, in mare majoritate au amenajate aceste spatii, carora li s-au dat alta destinatie ori alti locatari mai "jmecheri" au pus stapanire pe el, cu toate ca este de drept comun. Ne place sa povestim cum traiesc si ce amenzi au germanii, austriecii, englezii, etc dar cand vine vorba de noi, romanii, ne aratam izmenele-n public!! Europeni!! Cei mai tari!! In concluzie, "civilizati"
 INCA ODATA SALUT POLITIA LOCALA, CARE INCEPE A PUNE LUCRURILE IN ORDINE SI IN SPIRITUL LEGII.
Secret service:
(29 Noiembrie 2017, 11:17)
Ceea ce face in Slobozia Poliția locala este de neiertat si neacceptat. Legea este proastă daca permite sa fie angajați astfel de polițiști. Toți trebuie demiși, in frunte cu Abaza. Voi nu vedeți cine sunt ei? Corigenții din liceu, daca-l au si p-ala!
Secret service:
(29 Noiembrie 2017, 11:12)
Ceea ce se petrece in Slobozia cu politia locala este de neacceptat. Legea este proastă. Nu poți angaja polițiști locali pe cei care sunt semianalfabeți. Toți trebuie demiși, in frunte cu Abaza si făcută o politie care sa fie pentru cetățean, nu împotriva lui. voi mi vedeți cine sunt polițiștii locali. Corigenții din liceu, daca-l au si p-asta!
@PROPUNERE:
(29 Noiembrie 2017, 10:09)
Te intelegem de ce vrei sa sari cu "organele"pe pensionari: probabil ai fost admonestat deseori in familie de parinti si de bunici si-ai zis ramas cu sufletul neimpacat. Ai toata compatimirea nostra..
Locatar la parter:
(29 Noiembrie 2017, 09:13)
Andrei,nu cumva esti chiar politistul?Daca eu chem autoritatile competente sa toaleteze copacii sau sa aiba grija de spatiul verde din fata blocului spun ca este datoria mea de locatar.Cei care stau la parter si nu au balcoane,unde vrei sa intinda rufele?

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Marți 20 Mar 2018
143 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Orboiești: Trafic blocat din cauza unui accident rutier

Din cauza șoselei acoperite cu gheață, două mașini au fost implicate într-un accident rutier în localitatea Orboiești. În urma impactului dintre autovehicule, două persoane au fost rănite. Reprezentanții ...[citește_toată_știrea]

19 Martie 2018, 12:23
(382 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

16 Martie 2018, 16:20


2

Urziceni: Dosar penal pentru 70 kg de tutun

Un tânăr de 29 de ani a fost depistat de polițiștii din Urziceni în timp ce transporta ilegal 70 kilograme de tutun mărunțit. Marfa era împachetată în saci de plastic și folii de aluminiu. În cauză a fost ...[citește_toată_știrea]

16 Martie 2018, 16:10
(395 vizualizări - 0 comentarii)


3

AJOFM Ialomița: Șomajul, în scădere ușoară

La sfârșitul lunii februarie 2018, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița se aflau înregistrați 6361 șomeri, din care 1388 șomeri indemnizați, respectiv 4973 șomeri neindemnizați ...[citește_toată_știrea]

16 Martie 2018, 15:10
(300 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Întreruperi programate la rețeaua de energie electrică

Din cauza lucrărilor de reparații ale rețelelor de distribuție a energiei electrice, Enel Dobrogea anunță faptul că, în perioada 19 februarie-23 martie 2018, în localitățile Munteni Buzău, Slobozia, Urziceni ...[citește_toată_știrea]

16 Martie 2018, 15:05
(324 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

13 Martie 2018, 17:55


6
Iazu: Arestat pentru «tentativă de omor» după ce și-a înjunghiat fiul cu un cuțit

Iazu: Arestat pentru «tentativă de omor» după ce și-a înjunghiat fiul cu un cuțit

Un bărbat de 52 de ani din localitatea ialomițeană Iazu a fost reținut în noaptea de duminică spre luni, 11/12 martie 2018, pentru 24 de ore, după ce și-a înjunghiat fiul, un tânăr de 27 de ani, cu un cuțit ...[citește_toată_știrea]

13 Martie 2018, 17:45
(638 vizualizări - 0 comentarii)


Primăria Slobozia: Concurs de proiecte pentru tineri

Primăria Slobozia: Concurs de proiecte pentru tineri

Primăria Slobozia oferă și în acest an tinerilor din oraș șansa de a prezenta imaginea Sloboziei în viitor. Autoritățile locale vor realiza încă o ediție a concursului de proiecte «Slobozia viitorului văzută ...[citește_toată_știrea]

13 Martie 2018, 16:35
(525 vizualizări - 0 comentarii)


8

anunț

închiriem spații comerciale,
hală, teren depozitare
materiale
și utilaje construcții

Relații la sediul firmei din
str. Gării Noi, nr. 5, Slobozia,

telefon 0243/211.406

13 Martie 2018, 16:25


DSVSA Ialomița: Controale intensive înainte de Paște

Apropierea Paștelui aduce controale ale inspectorilor Direcției Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița în piețele și magazinele alimentare din tot județul. Inspectorii DSVSA Ialomița ...[citește_toată_știrea]

13 Martie 2018, 16:20
(490 vizualizări - 0 comentarii)


anunț angajare

PREMIER
Transport Auto SRL
angajează
șoferi profesioniști,
categ. C+E,
cu minim de experiență

salariu atractiv
Relații la sediul firmei
Șos. Brăilei, nr. 5, Slobozia
telefon 0733/449.841

13 Martie 2018, 16:10


AJOFM Ialomița: Locuri de muncă vacante

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița pune la dispoziția persoanelor aflate în căutarea unui serviciu 198 de locuri de muncă. Angajatorii caută agenți de vânzări, barmani, ospătari ...[citește_toată_știrea]

13 Martie 2018, 16:05
(610 vizualizări - 0 comentarii)


12
Accident la Ciocârlia

Accident la Ciocârlia

Salvatorii din Urziceni au fost solicitați în cursul dimineții de vineri, 9 martie 2018, în jurul orelor 8,30, pentru a veni în ajutorul victimelor unui accident rutier petrecut pe DN2, la ieșire din localitatea ...[citește_toată_știrea]

9 Martie 2018, 12:50
(823 vizualizări - 0 comentarii)


Construcție cuprinsă de flăcări la Drăgoești

Construcție cuprinsă de flăcări la Drăgoești

Clădirea administrativă a unui operator economic din Drăgoești a luat foc la partea superioară joi, 8 martie 2018, în jurul orelor 14,30, când au fost alertați pompierii de la Detașamentul Urziceni. Aceștia ...[citește_toată_știrea]

9 Martie 2018, 12:35
(762 vizualizări - 0 comentarii)


Reviga: Incendiu la casa unei bătrâne de 93 de ani

Reviga: Incendiu la casa unei bătrâne de 93 de ani

Evenimentul a fost anunțat luni, 5 martie 2018, în jurul orelor 18,00, iar primii care au ajuns la locul intervenției au fost membrii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din comuna Reviga. ...[citește_toată_știrea]

6 Martie 2018, 14:20
(911 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Reviga incendiu


Ialomița: Cererea de liberare condiționată formulată de Ioan Becali, admisă de Judecătoria Slobozia

Potrivit Agerpres, magistrații Judecătoriei Slobozia au admis luni, 5 martie 2018, în primă instanță, cererea de eliberare condiționată formulată de fostul impresar Ioan Becali. Potrivit ...[citește_toată_știrea]

5 Martie 2018, 18:05
(1282 vizualizări - 0 comentarii)


Amara: Arestat pentru omor

Un bărbat din Amara a fost arestat după ce și-a înjunghiat soția cu un cuțit. Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomița, între cei doi soți exista un conflict de foarte mult timp ...[citește_toată_știrea]

5 Martie 2018, 10:05
(1354 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Amara omor arestat


ISU Ialomița: Salvator și în timpul liber

ISU Ialomița: Salvator și în timpul liber

Doi bătrâni, de 80 și 75 de ani, din orașul Amara, au fost salvați din calea unui incendiu de un militar al ISU Ialomița. Aflat în timpul liber, plutonierul adjutant Vasile Gheorghe i-a ...[citește_toată_știrea]

2 Martie 2018, 16:55
(1377 vizualizări - 3 comentarii)


18

Ialomița: Întreruperi programate la rețeaua de energie electrică

Din cauza lucrărilor de reparații ale rețelelor de distribuție a energiei electrice, Enel Dobrogea anunță faptul că, în perioada 5-9 martie 2018, la Gârbovi, Munteni Buzău, Urziceni, Armășești, Fierbinți ...[citește_toată_știrea]

2 Martie 2018, 16:40
(1131 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Locuri de muncă vacante

În prezent, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița pune la dispoziția șomerilor din județ 198 de noi locuri de muncă. Cele mai multe dintre acestea, în număr de 159, sunt destinate persoanelor ...[citește_toată_știrea]

2 Martie 2018, 16:25
(1456 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Vize pentru renta viageră

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură informează că, în perioada 1 martie-31 august (în zilele lucrătoare), rentierii agricoli trebuie să se prezinte, personal ori prin mandatar/curator/tutore ...[citește_toată_știrea]

1 Martie 2018, 14:10
(1346 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Se circulă pe toate drumurile din județ

Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița informează că joi, 1 martie a.c., orele 7,00, pe toate sectoarele de drumuri din județul Ialomița se circulă în condiții de iarnă ...[citește_toată_știrea]

1 Martie 2018, 08:40
(1180 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Depunerea cererilor pentru subvenția pe suprafață

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură informează că, în conformitate cu prevederile legislației în vigoare, de joi, 1 martie 2018, este demarată Campania de primire a Cererilor Unice de Plată ...[citește_toată_știrea]

1 Martie 2018, 08:10
(1230 vizualizări - 0 comentarii)


Cod Portocaliu de viscol și ninsori în Ialomița: Drumuri închise din cauza vremii nefavorabile

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) informează faptul că în Ialomița, la această oră, au fost închise 3 drumuri naționale din cauza vremii nefavorabile. Pe aceste artere ...[citește_toată_știrea]

28 Februarie 2018, 06:13
(1992 vizualizări - 0 comentarii)


Un nou Cod Portocaliu de viscol și ninsori în Ialomița!

Un nou Cod Portocaliu de viscol și ninsori în Ialomița!

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, intervalul de valabilitate pentru noul Cod Portocaliu de viscol și ninsori este miercuri, 28 februarie 2018, între orele 6,00-20,00. Astfel, vor fi intensificări ...[citește_toată_știrea]

27 Februarie 2018, 18:05
(1746 vizualizări - 1 comentariu)


ISU Ialomița: 28 Februarie-«Ziua Protecției Civile din România»

La 28 februarie sărbătorim «Ziua Protecției Civile din România», dată la care Regele Carol al II-lea semna Înaltul Decret Regal din 1930, publicat la 23 martie 1933 în Monitorul Oficial al României ca ...[citește_toată_știrea]

27 Februarie 2018, 17:05
(1353 vizualizări - 0 comentarii)


Cod Portocaliu de viscol și ninsori: Se închid drumurile în Ialomița. Nu se circulă pe DN2A, între Slobozia și Giurgeni

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunță închiderea drumurilor naționale din Ialomița. Prima arteră de circulație închisă este DN3A, care face legătura ...[citește_toată_știrea]

26 Februarie 2018, 22:43
(2396 vizualizări - 0 comentarii)


Giurgeni: Cozi de tiruri la punctele de taxare

Vremea rea dă peste cap traficul rutier. În județul Ialomița, la punctele de taxare de la Giurgeni, s-au format cozi de tiruri din cauza unei restricții de circulație pentru mașinile mai mari de 3,5 tone ...[citește_toată_știrea]

26 Februarie 2018, 14:40
(1348 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Urziceni: Campanie de donare de sânge

Pentru a veni în sprijinul semenilor aflați în suferință, luni, 26 februarie 2018, în intervalul orar 8,00-12,00, Biroul de Asistență Socială din cadrul Protopopiatului Urziceni a continuat acest demers ...[citește_toată_știrea]

26 Februarie 2018, 13:25
(1424 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi de aproximativ 150 mii de lei, 16 permise reținute!

În perioada 23-25 februarie 2018, polițiștii au intervenit la aproape 80 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112. Au aplicat peste 500 de sancțiuni contravenționale, au constatat 35 de infracțiuni ...[citește_toată_știrea]

26 Februarie 2018, 13:20
(1348 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
AVRAM în Directorul DSP Ialomița, reclamat în instanță de proprii subordonați Yescu în Directorul DSP Ialomița, reclamat în instanță de proprii subordonați Neutru în Directorul DSP Ialomița, reclamat în instanță de proprii subordonați Ana în Bolnavii din Ialomița sunt tratați cu aparate medicale vechi de 40 de ani @un curios ce va.. în Directorul DSP Ialomița, reclamat în instanță de proprii subordonați xulescu în Directorul DSP Ialomița, reclamat în instanță de proprii subordonați DIMA M în Directorul DSP Ialomița, reclamat în instanță de proprii subordonați Chibițar în Directorul DSP Ialomița, reclamat în instanță de proprii subordonați un curios ce va face MORARU în Directorul DSP Ialomița, reclamat în instanță de proprii subordonați Radu în Petiție online pentru construcția unui pod de piatră la Hagieni un drumar în Drumuri și Poduri SA trebuie să achite un prejudiciu de 100 mii de lei Andrei în Gabi Ionașcu vrea să se întoarcă la Primăria Slobozia Ion în Clubul Tineretului din Slobozia, de vânzare Valeria în Fraudă cu echipamente de supraveghere video la Spitalul Județean de Urgență Slobozia Andrei în Petiție online pentru construcția unui pod de piatră la Hagieni Școala Barcari în Învățământul ialomițean a primit bani mai puțini agricultor în Directorul DSP Ialomița, reclamat în instanță de proprii subordonați O părere în Directorul DSP Ialomița, reclamat în instanță de proprii subordonați închiriez terasă în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 14 martie 2018 Gica în Cinci agenți au fost «săltați» de mascați
8408-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...