Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Dorina Milea, directorul «falimentar» al Servicii Publice Slobozia

Dorina Milea, directorul «falimentar» al Servicii Publice Slobozia

Servicii Publice Slobozia SRL este firma Primăriei Slobozia care are ca domeniu de activitate administrarea piețelor, târgurilor, bazarului și cimitirelor din municipiu. În ultima jumătate de an, societatea a fost ținta unor scandaluri publice legate de modul ilegal în care Ștefan Costea, fostul administrator, a cheltuit fondurile din bugetul societății. Nici Dorina Milea, actualul administrator al Servicii Publice, nu pare să aibă calități de bun manager. Pe rolul Tribunalului Ialomița se află de 5 ani un proces prin care Milea cere insolvența firmei Karoline Exim SRL, societate pe care a administrat-o. Potrivit Ministerului Finanțelor, aceasta are de plătit datorii de peste 500 mii de lei. Mai mult, Fiscul i-a scos la vânzare proprietăți de peste 55 mii de lei, deținute pe raza localității călărășene Dor Mărunt.

Scandalurile nu mai contenesc Servicii Publice Slobozia SRL a fost înființată în anul 2014, iar până anul trecut la conducerea societății s-a aflat Ștefan Costea. Înlocuit în urma demisiei sale cu social-democrata Dorina Milea, firma a fost în toată această perioadă de timp ținta a numeroase scandaluri publice. Totul a ieșit la iveală în urma unui control al Camerei de Conturi Ialomița, auditorii descoperind grave abateri financiar-contabile comise de fostul administrator, Ștefan Costea. În mare parte, auditorii au scos la iveală faptul că Ștefan Costea nu încasa corespunzător taxele pe tarabe ale comercianților din Bazarul Municipal și a obligat reprezentanții firmei Servicii Publice să recupereze de la comercianți debite în valoare de peste 100 mii de lei. Revoltați, comercianții au venit de nenumărate ori la Primăria Slobozia să ceară socoteală pentru această situație, însă la momentul de față aceștia sunt buni de plată și executați silit în instanță. Apogeul neregulilor financiare a culminat în septembrie 2017 când, la comanda Dorinei Milea, s-a realizat un audit realizat de o firmă  privată. Auditorii externi au descoperit, printre altele, că Ștefan Costea a plătit din banii firmei cazări la hoteluri de lux sau achiziția unui tort de peste 10 kg, creând astfel prejudicii de peste 10000 de lei. Iar lista acestor deficiențe de ordin financiar continuă...

Un director cu probleme Iar problemele pe care le întâmpină societatea Servicii Publice Slobozia din cauza managerilor ineficienți care se perindă pe la conducerea sa continuă. După ineficiența afișată de Ștefan Costea, urmează cea a Dorinei Milea. Pe rolul Tribunalului Ialomița trenează de ani buni un proces prin care o firmă încearcă să-și declare insolvența și să plătească datoriile pe care le-a acumulat către cei 11 creditori... Printre aceștia se numără Primăria Slobozia, Primăria Dor Mărunt, 2 instituții bancare și 2 firme cu profil distribuție de băuturi alcoolice și non alcoolice. Firma cu probleme se numește Karoline EXIM SRL și a fost administrată de nimeni alta decât Dorina Milea, actualul administrator al Servicii Publice Slobozia SRL. Înființată în 1995, societatea avea ca obiect de activitate comercializarea de produse alimentare, produse din tutun și băuturi. Însă, din 2012, nemaiputând să facă față datoriilor acumulate, societatea și-a declarat insolvența. Site-ul Ministerului Finanțelor arată faptul că la momentul de față firma care a avut-o ca administrator pe Dorina Milea a acumulat datorii de peste 500 mii de lei. Mai mult, Fiscul ialomițean a scos la vânzare bunuri ale societății de peste 55 mii de lei, în cauză dsicutându-se despre o dubă, o suprafață de teren și o clădire, deținute pe raza localității călărășene Dor Mărunt. Contactată telefonic pentru un punct de vedere cu privire la această situație, Dorina Milea nu a răspuns la telefon.

4 Decembrie 2017, 11:20 (4783 vizualizări - 17 comentarii)

Citiți și:
Servicii Publice SRL a sistat procesele împotriva comercianților din Bazar
Răzmerița comercianților din Slobozia
Slobozia percepe taxă pentru identificarea locurilor de veci

Comentariile cititorilor:


Gay:
(15 Decembrie 2017, 21:25)
Milea Dorina este urâtă.
Rusu:
(15 Decembrie 2017, 18:43)
Înainte să cumpere turismul pt plimbare, normal era să obtină autorizarea ISU pentru halele din bazar. Noi plătim, ea se plimba!
anti evaziune:
(9 Decembrie 2017, 11:18)
Stimati redactori ar fi bine sa solicitati un punct de vedere scris de la ANAF Ialomita privitor la aspectele cum ca in sediul lor se face evaziune ! Sa stim si noi daca se probeaza in vreun fel acele acte de comert ilegal prin institutii, dar si ce masuri iau ei in astfel de situatii.    

Sarbatori fericite !
@ Mary:
(7 Decembrie 2017, 12:30)
Si eu sunt foarte nemultumit de cum m-au sprijinit cei de la OJPC Ialomita (doua doamne deranjate ca am facut o sesizare unei firme mai mari unde probabil aveau diverse interese).    
Dar totusi conform legilor trebuie sa existe o petitie/sesizare/cerere pentru a se putea da curs.   
Asa oricine poate suna telefonic spune date false si sesizeaza ceva ce poate nu se probeaza. In momentul cand exista o hartie scrisa si asumata ei au obligatia sa dea curs la acea sesizare/petitie etc. Daca nu exista acel document cu numar de inregistrare in mod firesc nici ei nu se misca de pe scaune ca la stat e cel mai bine de tras mata de coada. 
Cat despre evaziune ai dreptate, ea trebuie sesizata la ANAF Antifrauda !  Dar fie vorba intre noi astia mici din comunitate sa vedeti ce de evazionisti pe fata vand diverse lucruri (imbracaminte, incaltaminte, bijuterii, parfumuri, etc) in sediul ala mare cum sunt si salariile lor ANAF.  In ograda lor se face evaziunea si ei nu misca nimic, sau poate accepta aceasta forma de inchidere a ochilor ca le vand marfuri la preturi mai mici.  In cazul asta unde sa mai sesizezi evaziunea ??? ca cei care trebuie sa o stopeze o incurajeaza.
Mary:
(6 Decembrie 2017, 11:53)
 EVAZIUNE FISCALA, CA IN BAZARUL DIN SLOBOZIA, NU GASESTI CAT AI CAUTA. DE CAND PASESTI IN ACEST LOC SI PANA LA IESIRE COMERTUL SE FACE "LA MICA CIUPEALA". IN PRIMUL RAND, ASA ZISI "RUSI" DE FAPT MOLDOVENI CU ACTE IN REGULA, CARE VAND CA O DINIOARA IN IARMAROCUL MOLDAV, NEGOCIATORI DE PRIMA MANA, FARA BON FISCAL, DOAR UN RANJET FORTAT. SA TRECEM PRUTUL DIN MOLDOVA IN TARA MUMA SI CE OBSERVAM, UN COMERT IN OGLINDA DEOARECE TOTI AU ACEIASI MARFA DAR DIFERA PRETUL,PRET CARE LIPSESTE LA UNELE PRODUSE MAI VANDABILE, DE UNDE SI COMERTUL "LA MICA CIUPEALA" JUSTIFICAND CA PLOUA, SAU BATE VANTUL IAR PRETURILE CU PRICINA SUNT DETERIORATE SAU PUR SI SIMPLU SUNT LUATE DE VANT. CAUT SA INTELEG DAR TOTI "AVEAU ACELEASI NEPLACERI" LA MUSAMAUA DE MASA, CARE DE PASTI SAU DE CRACIUN, SUNT LA MARE CAUTARE. CA DEGEABA SUNT SARBATORI DACA NU AI O MUSAMA NOUA PE MASA.  DACA AI CUMPARAT, ORICE PRODUS, VANZATORUL SAU VANZATOAREA DIN MAGAZIN INCEPE CU UN SOI DE  "GLUMITE" PROASTE NEAVAND REST, ETC. TOCMAI PENTRU ATI DISTRAGE ATENTIA DE LA ACTUL FINAL =BONUL FISCAL DE CASA= PE CARE "UITA SA TI-L DEA". NU MAI SPUN CA AM SUNAT LA OPC SLOBOZIA, IAR "AMABILITATEA" UNUI DOMN LUCRATOR, RADULESCU IONEL, M-A FACUT SA INTELEG CA LA ACEA ORA 14:30, TOTI INSPECTORII ERAU PE TEREN, INCLUSIV DIRECTORUL UNITATII, PE CARE L-AM SOLICITAT LA TELEFON, GHINION, NU ERA IN UNITATE!! IAR RECLAMATIILE SE FAC IN SCRIS SI NU TELEFONIC, CU TOATE CA AM DAT TOATE DATELE CU PRICINA SI PERSONALE, RENUNTAND LA OBIECTIVUL MEU DIN ACEA ZI SI LA ACEA ORA, DISPUS SA ASTEPT UN INSPECTOR IN A LAMURI LUCRURILE. IN ZADAR, IN BAZAR!! CONCLUZIA O TRAGETI DUMNEAVOASTRA, EU M-AM RESEMNAT. NU AI CU CINE SI DECE. TOT INAINTE CU EVAZIUNEA FISCALA, TOVARASI!!
Fuerea:
(5 Decembrie 2017, 21:41)
Băcanu V. în cârdășie cu Ștefan Costea? La așa ceva se coboară Briliantul ruginit, Băcănelu? Și? Nimic, nimic? Nicio pedepsă deocamdată? Vedea-l-aș după gratii pe umflat! Mare limbric!
Ma ta:
(5 Decembrie 2017, 16:54)
Pentru maria:Nici nu ai putut să dormi de supărare daca dai comenturi la 7 dim.Cred ca si pe celelalte tot tu le ai dat.Te ascunzi sub toate pseudonimele......oare oi stii ce sunt alea?
Ionel:
(5 Decembrie 2017, 09:31)
Am citit de 4 ori articolul, nu înțeleg de unde și până unde Dorina Milea este <<falimentară>>. Mi se pare un articol de genul "atac la persoană", atâta vreme cât voi scrieți că neregulile le-a făcut vechiul administrator.
Nu curge, pică!:
(5 Decembrie 2017, 08:37)
Ștefan Costea a fost luat de eficient ce este, la CNMV, administrator după pensionarea hoțului anterior. Adevărat, aici e mai puțin de furat: cantina, internat, fufe...Ideea este că l-au pedepsit rău!
Maria:
(5 Decembrie 2017, 06:48)
Nu poti avea pretentii de la cineva care nu a condus nici macar o scara de bloc, aici trebuia o persoana cu abilitati manageriale si nu mai spun ca femeia cred ca are si ceva tulburari de comportament, sa va uitati cr mesaje da in spatiul public si o sa va dato seama, este clar o mare greseala a primarului sa o puna in aceasta functie
Fila:
(5 Decembrie 2017, 00:39)
Bacanule ,hotule , tu ai fost în spatele lui Costea,  i al și pe Stoica și la pușcărie.....d n a .... se aude?
Lol:
(4 Decembrie 2017, 22:58)
bacanelu,  costea,  se strânge latul!!!
IT:
(4 Decembrie 2017, 22:22)
Ești una și aceeasi  ne am plictisit de tine!
BNR:
(4 Decembrie 2017, 22:16)
Aici e vorba de vestita Marilena de la bankpost! De fapt grupul infracțional de la bankpost!
oborul slobozia:
(4 Decembrie 2017, 21:39)
Ma baieti ce tot aveti cu fata asta? Altceva nu aveti ce sa scrieti in articole si va luati de ea o aduceti iar pe pagina din fata ? Cand zicea si ea ca a scapat hop si voi cu un nou articol despre ea ...Cat e PSD-ul in floare nici la pasarica n-o doare .....Mai sapati mai cautati si mai vedeti ce gasiti sa scrieti despre ea.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Joi 18 Oct 2018
190 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

16 Octombrie 2018, 17:10


Muteni Buzău: Copil ars sub ochii părinților

Neatenția părinților a avut urmări grave asupra unui copil de 1 an și 3 luni din comuna Munteni Buzău. Micuțul se juca nesupravegheat în curte, moment în care a căzut peste focul pe care părinții l-au aprins ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2018, 11:48
(429 vizualizări - 0 comentarii)


2

Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

12 Octombrie 2018, 15:40


3

IPJ Ialomița: Peste 1400 de amenzi, 62 de permise reținute

Polițiștii au aplicat peste 1400 de sancțiuni contravenționale și au reținut 62 de permise de conducere, în cadrul unei acțiuni de 3 zile desfășurate în județul Ialomița, sub coordonarea Direcției Rutiere ...[citește_toată_știrea]

12 Octombrie 2018, 14:50
(517 vizualizări - 0 comentarii)


Autoturism căutat de autoritățile britanice, identificat de polițiștii ialomițeni

Un autoturism căutat pentru confiscare de autoritățile britanice a fost depistat de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Ialomița. Autoturismul ce aparținea unui bărbat în vârstă ...[citește_toată_știrea]

12 Octombrie 2018, 14:45
(566 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: A dat în marșarier și a lovit un pieton

În cursul zilei de joi, 11 octombrie a.c, pe raza municipiului Slobozia s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane. Din verificările efectuate de polițiștii ajunși la locul accidentului ...[citește_toată_știrea]

12 Octombrie 2018, 14:40
(576 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


6

Slobozia: L-a atacat cu o lopată

În după-amiaza zilei de miercuri, 10 octombrie a.c., un bărbat în vârstă de 38 de ani a fost lovit în cap cu o lopată de către un cetățean. Victima tăia iarba de pe marginea drumului când a fost zărit de ...[citește_toată_știrea]

11 Octombrie 2018, 14:10
(761 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia scandal


Fetești: S-a aruncat în gol de la balcon

În dimineața zilei de joi, 11 octombrie 2018, în jurul orelor 3,00, o tânără de 19 ani din Fetești s-a aruncat în gol de la balconul apartamentului în care locuia, cu intenția de a se sinucide. Fata a supraviețuit ...[citește_toată_știrea]

11 Octombrie 2018, 10:30
(845 vizualizări - 0 comentarii)


8
Slobozia: Grevă a transportatorilor

Slobozia: Grevă a transportatorilor

Greva generală a transportatorilor blochează circulația autobuzelor din Slobozia către București. Transportatorii locali au ales să nu efectueze joi, 11 octombrie 2018, nicio cursă către Capitală. Aceștia ...[citește_toată_știrea]

11 Octombrie 2018, 10:20
(767 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: «Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți»

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița va organiza în data de 19 octombrie 2018, orele 9,00, «Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți», eveniment care va avea loc ...[citește_toată_știrea]

9 Octombrie 2018, 16:10
(682 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 3 cutremure în interval de o oră!

3 cutremure au avut loc în județul Ialomița, în decursul unei singure ore. Cel mai puternic a avut magnitudinea de 2,9 grade pe scara Richter, scrie Mediafax. Potrivit Institutului ...[citește_toată_știrea]

7 Octombrie 2018, 17:30
(1838 vizualizări - 4 comentarii)


Perieți: Mort în accident

Perieți: Mort în accident

Coliziunea dintre un autocamion și un autoturism produsă joi, 4 octombrie a.c., în jurul orelor 19,00, în comuna Perieți, a condus la decesul șoferului din turism, un bărbat în vârstă de 61 de ani. Echipajele ...[citește_toată_știrea]

5 Octombrie 2018, 10:10
(1261 vizualizări - 0 comentarii)


12

Slobozia: Doi tineri suspectați de «furt din autoturism», reținuți

Polițiștii slobozeni cercetează doi tineri, de 17 și 18 ani, pentru «furt calificat», cei în cauză fiind reținuți pentru 24 de ore. Astfel, polițiștii au identificat doi tineri de 17, respectiv 18 ani, ...[citește_toată_știrea]

5 Octombrie 2018, 08:35
(991 vizualizări - 0 comentarii)


Urmăriți internațional, depistați de polițiștii ialomițeni

Marți, 2 octombrie a.c., polițiștii de Investigații Criminale din cadrul IPJIalomița au acționat pe raza județului, pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag ...[citește_toată_știrea]

5 Octombrie 2018, 08:20
(928 vizualizări - 0 comentarii)


Maternitatea Urziceni, una dintre maternitățile pe care «Salvați Copiii» le dotează cu aparatură medicală vitală prematurilor

În România, nașterea rămâne discriminatorie: o maternitate lipsită de aparatură medicală vitală poate însemna, pentru un copil născut prea devreme, o salvare venită prea târziu. Este cazul Maternității ...[citește_toată_știrea]

5 Octombrie 2018, 08:10
(827 vizualizări - 0 comentarii)


Biblioteca Județeană «Ștefan Bănulescu» Ialomița: «Salonul Anual de Carte» a ajuns la ediția a 27-a

Luni, 1 octombrie 2018, la orele 12,00, a debutat a 27-a ediție a «Salonului Anual de Carte» organizat de către Biblioteca Județeană «Ștefan Bănulescu» Ialomița. Prestigioasă prin prisma longevității, ediția ...[citește_toată_știrea]

4 Octombrie 2018, 09:10
(970 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Au fost înlocuiți 20 de președinți de secții de votare la Referendum

Ialomița înregistrează primele probleme în procesul de organizare a scrutinului pentru Referendumul de modificare a Constituției, care se va desfășura pe 6 și 7 octombrie 2018. Astfel, 20 de președinți ...[citește_toată_știrea]

2 Octombrie 2018, 17:20
(1486 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Contrabandist de țigări, prins de polițiști

Urziceni: Contrabandist de țigări, prins de polițiști

Un tânăr, de 31 de ani, din Urziceni, este principalul suspect într-un dosar de contrabandă cu țigări, instrumentat de polițiștii Ialomițeni. Oamenii legii au efectuat la locuința sa o percheziție domiciliară ...[citește_toată_știrea]

28 Septembrie 2018, 17:00
(1197 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 1-5 octombrie a.c., orele 6,30-17,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparație a rețelelor de electricitate. Aceste ...[citește_toată_știrea]

28 Septembrie 2018, 15:40
(1438 vizualizări - 1 comentariu)


ITM Ialomița: Constructori amendați

În cursul anului 2018, Inspectoratul Teritorial de Muncă Ialomița a desfășurat acțiuni de control în cadrul unei campanii de instruire și informare cu privire la activitățile din domeniul construcțiilor ...[citește_toată_știrea]

28 Septembrie 2018, 15:25
(1361 vizualizări - 1 comentariu)


ISU Ialomița: Caravana «Fii pregătit!»

Sâmbătă, 29 septembrie a.c., între orele 10,00-17,00, va ajunge în orașul Slobozia caravana SMURD «Fii pregătit!». Aceasta va fi amplasată pe bulevardul Chimiei, în Piața Unirii și are ca scop instruirea ...[citește_toată_știrea]

28 Septembrie 2018, 15:15
(1326 vizualizări - 0 comentarii)


anunț angajare

SC Agromas Grup SRL
furnizor de produse și servicii agricole
cu sediul în loc. Cosâmbești, jud. Ialomița
angajează
ȘOFERI AUTOCAMION
Cerințe:
-studii medii
-permis de conducere categoria B și C+E
-experiență în conducerea
autocamioanelor >3,5 to minim 1 an
-fără cazier judiciar
-atestat valabil de șofer profesionist transport marfă
-atestat valabil ADR
-capacitate de organizare și planificare
-punctualitate, seriozitate și responsabilitate
-avize medicale și psihologice valabile
-transport intern
Responsabilități:
-participă la operațiunile de încărcare
și descarcăre a autovehiculului
Beneficii:
-pachet salarial atractiv
-card analize medicale
-telefon
CV-urile se pot depune
atât la sediul din Cosâmbești
cât și pe următoarea adresă de
email: agromasgrup@gmail.com
Relații se pot obține și
la telefon 0749/082.231

28 Septembrie 2018, 10:05


Urziceni: S-a înecat la pescuit

Marți, 25 septembrie 2018, în jurul orelor 14,00, un apel primit la Dispeceratul ISU Ialomița semnala prezența a doi bărbați în zona unei amenajări hidrotehnice din beton, aflată pe râul Ialomița, în apropierea ...[citește_toată_știrea]

27 Septembrie 2018, 09:05
(1368 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Urziceni înecat


Cosâmbești: Prins cu aproape 100 kg de pește în portbagaj

Polițiștii ialomițeni acționează periodic în vederea apărării patrimoniului piscicol și combaterii faptelor ilegale asociate din pescuitul ilegal. Astfel, a fost depistat, pe raza localității Cosâmbești ...[citește_toată_știrea]

27 Septembrie 2018, 08:45
(1533 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente în Ialomița: Două persoane decedate, patru rănite

În cursul zilei de marți, 25 septembrie a.c., pe raza județului Ialomița s-au produs două accidente rutiere. Primul eveniment s-a produs în jurul orelor 16,00, în apropiere de comuna Sinești și s-a soldat ...[citește_toată_știrea]

27 Septembrie 2018, 08:15
(1278 vizualizări - 0 comentarii)


Deținătorii de câini periculoși, în atenția polițiștilor ialomițeni

În perioada septembrie-decembrie 2018, polițiștii ialomițeni desfășoară acțiuni de prevenire a oricăror incidente în care sunt implicați câinii periculoși sau agresivi și de verificare a modului de respectare ...[citește_toată_știrea]

27 Septembrie 2018, 08:05
(1395 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: Exercițiu la Țăndărei

Joi, 27 septembrie 2018, de la orele 10,00, Inspectoratul pentru Situații de Urgență «Barbu Catargiu» al județului Ialomița organizează în orașul Țăndărei un exercițiu de cooperare cu forțe și mijloace ...[citește_toată_știrea]

27 Septembrie 2018, 07:45
(1468 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița va organiza în data de 19 octombrie 2018, orele 9,00, «Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți». Evenimentul se va desfășura la Slobozia, în ...[citește_toată_știrea]

25 Septembrie 2018, 17:20
(1414 vizualizări - 0 comentarii)


Adâncata: Și-a pierdut viața strivit de un utilaj

Un bărbat de 37 de ani din comuna ialomițeană Adâncata și-a pierdut viața marți, 25 septembrie 2018, în urma unui accident de muncă petrecut pe raza județului Bistrița Năsăud. Bărbatul lucra la amenajarea ...[citește_toată_știrea]

25 Septembrie 2018, 15:30
(1608 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: «Atenție la înșelăciuni!»

În perioada septembrie-octombrie 2018, Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița derulează activități informativ-preventive în cadrul campaniei de prevenire a infracțiunilor de înșelăciune «Atenție ...[citește_toată_știrea]

24 Septembrie 2018, 16:25
(1471 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
8408-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...