Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Dorina Milea, directorul «falimentar» al Servicii Publice Slobozia

Dorina Milea, directorul «falimentar» al Servicii Publice Slobozia

Servicii Publice Slobozia SRL este firma Primăriei Slobozia care are ca domeniu de activitate administrarea piețelor, târgurilor, bazarului și cimitirelor din municipiu. În ultima jumătate de an, societatea a fost ținta unor scandaluri publice legate de modul ilegal în care Ștefan Costea, fostul administrator, a cheltuit fondurile din bugetul societății. Nici Dorina Milea, actualul administrator al Servicii Publice, nu pare să aibă calități de bun manager. Pe rolul Tribunalului Ialomița se află de 5 ani un proces prin care Milea cere insolvența firmei Karoline Exim SRL, societate pe care a administrat-o. Potrivit Ministerului Finanțelor, aceasta are de plătit datorii de peste 500 mii de lei. Mai mult, Fiscul i-a scos la vânzare proprietăți de peste 55 mii de lei, deținute pe raza localității călărășene Dor Mărunt.

Scandalurile nu mai contenesc Servicii Publice Slobozia SRL a fost înființată în anul 2014, iar până anul trecut la conducerea societății s-a aflat Ștefan Costea. Înlocuit în urma demisiei sale cu social-democrata Dorina Milea, firma a fost în toată această perioadă de timp ținta a numeroase scandaluri publice. Totul a ieșit la iveală în urma unui control al Camerei de Conturi Ialomița, auditorii descoperind grave abateri financiar-contabile comise de fostul administrator, Ștefan Costea. În mare parte, auditorii au scos la iveală faptul că Ștefan Costea nu încasa corespunzător taxele pe tarabe ale comercianților din Bazarul Municipal și a obligat reprezentanții firmei Servicii Publice să recupereze de la comercianți debite în valoare de peste 100 mii de lei. Revoltați, comercianții au venit de nenumărate ori la Primăria Slobozia să ceară socoteală pentru această situație, însă la momentul de față aceștia sunt buni de plată și executați silit în instanță. Apogeul neregulilor financiare a culminat în septembrie 2017 când, la comanda Dorinei Milea, s-a realizat un audit realizat de o firmă  privată. Auditorii externi au descoperit, printre altele, că Ștefan Costea a plătit din banii firmei cazări la hoteluri de lux sau achiziția unui tort de peste 10 kg, creând astfel prejudicii de peste 10000 de lei. Iar lista acestor deficiențe de ordin financiar continuă...

Un director cu probleme Iar problemele pe care le întâmpină societatea Servicii Publice Slobozia din cauza managerilor ineficienți care se perindă pe la conducerea sa continuă. După ineficiența afișată de Ștefan Costea, urmează cea a Dorinei Milea. Pe rolul Tribunalului Ialomița trenează de ani buni un proces prin care o firmă încearcă să-și declare insolvența și să plătească datoriile pe care le-a acumulat către cei 11 creditori... Printre aceștia se numără Primăria Slobozia, Primăria Dor Mărunt, 2 instituții bancare și 2 firme cu profil distribuție de băuturi alcoolice și non alcoolice. Firma cu probleme se numește Karoline EXIM SRL și a fost administrată de nimeni alta decât Dorina Milea, actualul administrator al Servicii Publice Slobozia SRL. Înființată în 1995, societatea avea ca obiect de activitate comercializarea de produse alimentare, produse din tutun și băuturi. Însă, din 2012, nemaiputând să facă față datoriilor acumulate, societatea și-a declarat insolvența. Site-ul Ministerului Finanțelor arată faptul că la momentul de față firma care a avut-o ca administrator pe Dorina Milea a acumulat datorii de peste 500 mii de lei. Mai mult, Fiscul ialomițean a scos la vânzare bunuri ale societății de peste 55 mii de lei, în cauză dsicutându-se despre o dubă, o suprafață de teren și o clădire, deținute pe raza localității călărășene Dor Mărunt. Contactată telefonic pentru un punct de vedere cu privire la această situație, Dorina Milea nu a răspuns la telefon.

4 Decembrie 2017, 11:20 (3636 vizualizări - 17 comentarii)

Citiți și:
Răzmerița comercianților din Slobozia
Slobozia percepe taxă pentru identificarea locurilor de veci
Servicii Publice SRL a majorat tarifele cu 27%

Comentariile cititorilor:


Gay:
(15 Decembrie 2017, 21:25)
Milea Dorina este urâtă.
Rusu:
(15 Decembrie 2017, 18:43)
Înainte să cumpere turismul pt plimbare, normal era să obtină autorizarea ISU pentru halele din bazar. Noi plătim, ea se plimba!
anti evaziune:
(9 Decembrie 2017, 11:18)
Stimati redactori ar fi bine sa solicitati un punct de vedere scris de la ANAF Ialomita privitor la aspectele cum ca in sediul lor se face evaziune ! Sa stim si noi daca se probeaza in vreun fel acele acte de comert ilegal prin institutii, dar si ce masuri iau ei in astfel de situatii.    

Sarbatori fericite !
@ Mary:
(7 Decembrie 2017, 12:30)
Si eu sunt foarte nemultumit de cum m-au sprijinit cei de la OJPC Ialomita (doua doamne deranjate ca am facut o sesizare unei firme mai mari unde probabil aveau diverse interese).    
Dar totusi conform legilor trebuie sa existe o petitie/sesizare/cerere pentru a se putea da curs.   
Asa oricine poate suna telefonic spune date false si sesizeaza ceva ce poate nu se probeaza. In momentul cand exista o hartie scrisa si asumata ei au obligatia sa dea curs la acea sesizare/petitie etc. Daca nu exista acel document cu numar de inregistrare in mod firesc nici ei nu se misca de pe scaune ca la stat e cel mai bine de tras mata de coada. 
Cat despre evaziune ai dreptate, ea trebuie sesizata la ANAF Antifrauda !  Dar fie vorba intre noi astia mici din comunitate sa vedeti ce de evazionisti pe fata vand diverse lucruri (imbracaminte, incaltaminte, bijuterii, parfumuri, etc) in sediul ala mare cum sunt si salariile lor ANAF.  In ograda lor se face evaziunea si ei nu misca nimic, sau poate accepta aceasta forma de inchidere a ochilor ca le vand marfuri la preturi mai mici.  In cazul asta unde sa mai sesizezi evaziunea ??? ca cei care trebuie sa o stopeze o incurajeaza.
Mary:
(6 Decembrie 2017, 11:53)
 EVAZIUNE FISCALA, CA IN BAZARUL DIN SLOBOZIA, NU GASESTI CAT AI CAUTA. DE CAND PASESTI IN ACEST LOC SI PANA LA IESIRE COMERTUL SE FACE "LA MICA CIUPEALA". IN PRIMUL RAND, ASA ZISI "RUSI" DE FAPT MOLDOVENI CU ACTE IN REGULA, CARE VAND CA O DINIOARA IN IARMAROCUL MOLDAV, NEGOCIATORI DE PRIMA MANA, FARA BON FISCAL, DOAR UN RANJET FORTAT. SA TRECEM PRUTUL DIN MOLDOVA IN TARA MUMA SI CE OBSERVAM, UN COMERT IN OGLINDA DEOARECE TOTI AU ACEIASI MARFA DAR DIFERA PRETUL,PRET CARE LIPSESTE LA UNELE PRODUSE MAI VANDABILE, DE UNDE SI COMERTUL "LA MICA CIUPEALA" JUSTIFICAND CA PLOUA, SAU BATE VANTUL IAR PRETURILE CU PRICINA SUNT DETERIORATE SAU PUR SI SIMPLU SUNT LUATE DE VANT. CAUT SA INTELEG DAR TOTI "AVEAU ACELEASI NEPLACERI" LA MUSAMAUA DE MASA, CARE DE PASTI SAU DE CRACIUN, SUNT LA MARE CAUTARE. CA DEGEABA SUNT SARBATORI DACA NU AI O MUSAMA NOUA PE MASA.  DACA AI CUMPARAT, ORICE PRODUS, VANZATORUL SAU VANZATOAREA DIN MAGAZIN INCEPE CU UN SOI DE  "GLUMITE" PROASTE NEAVAND REST, ETC. TOCMAI PENTRU ATI DISTRAGE ATENTIA DE LA ACTUL FINAL =BONUL FISCAL DE CASA= PE CARE "UITA SA TI-L DEA". NU MAI SPUN CA AM SUNAT LA OPC SLOBOZIA, IAR "AMABILITATEA" UNUI DOMN LUCRATOR, RADULESCU IONEL, M-A FACUT SA INTELEG CA LA ACEA ORA 14:30, TOTI INSPECTORII ERAU PE TEREN, INCLUSIV DIRECTORUL UNITATII, PE CARE L-AM SOLICITAT LA TELEFON, GHINION, NU ERA IN UNITATE!! IAR RECLAMATIILE SE FAC IN SCRIS SI NU TELEFONIC, CU TOATE CA AM DAT TOATE DATELE CU PRICINA SI PERSONALE, RENUNTAND LA OBIECTIVUL MEU DIN ACEA ZI SI LA ACEA ORA, DISPUS SA ASTEPT UN INSPECTOR IN A LAMURI LUCRURILE. IN ZADAR, IN BAZAR!! CONCLUZIA O TRAGETI DUMNEAVOASTRA, EU M-AM RESEMNAT. NU AI CU CINE SI DECE. TOT INAINTE CU EVAZIUNEA FISCALA, TOVARASI!!
Fuerea:
(5 Decembrie 2017, 21:41)
Băcanu V. în cârdășie cu Ștefan Costea? La așa ceva se coboară Briliantul ruginit, Băcănelu? Și? Nimic, nimic? Nicio pedepsă deocamdată? Vedea-l-aș după gratii pe umflat! Mare limbric!
Ma ta:
(5 Decembrie 2017, 16:54)
Pentru maria:Nici nu ai putut să dormi de supărare daca dai comenturi la 7 dim.Cred ca si pe celelalte tot tu le ai dat.Te ascunzi sub toate pseudonimele......oare oi stii ce sunt alea?
Ionel:
(5 Decembrie 2017, 09:31)
Am citit de 4 ori articolul, nu înțeleg de unde și până unde Dorina Milea este <<falimentară>>. Mi se pare un articol de genul "atac la persoană", atâta vreme cât voi scrieți că neregulile le-a făcut vechiul administrator.
Nu curge, pică!:
(5 Decembrie 2017, 08:37)
Ștefan Costea a fost luat de eficient ce este, la CNMV, administrator după pensionarea hoțului anterior. Adevărat, aici e mai puțin de furat: cantina, internat, fufe...Ideea este că l-au pedepsit rău!
Maria:
(5 Decembrie 2017, 06:48)
Nu poti avea pretentii de la cineva care nu a condus nici macar o scara de bloc, aici trebuia o persoana cu abilitati manageriale si nu mai spun ca femeia cred ca are si ceva tulburari de comportament, sa va uitati cr mesaje da in spatiul public si o sa va dato seama, este clar o mare greseala a primarului sa o puna in aceasta functie
Fila:
(5 Decembrie 2017, 00:39)
Bacanule ,hotule , tu ai fost în spatele lui Costea,  i al și pe Stoica și la pușcărie.....d n a .... se aude?
Lol:
(4 Decembrie 2017, 22:58)
bacanelu,  costea,  se strânge latul!!!
IT:
(4 Decembrie 2017, 22:22)
Ești una și aceeasi  ne am plictisit de tine!
BNR:
(4 Decembrie 2017, 22:16)
Aici e vorba de vestita Marilena de la bankpost! De fapt grupul infracțional de la bankpost!
oborul slobozia:
(4 Decembrie 2017, 21:39)
Ma baieti ce tot aveti cu fata asta? Altceva nu aveti ce sa scrieti in articole si va luati de ea o aduceti iar pe pagina din fata ? Cand zicea si ea ca a scapat hop si voi cu un nou articol despre ea ...Cat e PSD-ul in floare nici la pasarica n-o doare .....Mai sapati mai cautati si mai vedeti ce gasiti sa scrieti despre ea.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Marți 20 Mar 2018
139 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Orboiești: Trafic blocat din cauza unui accident rutier

Din cauza șoselei acoperite cu gheață, două mașini au fost implicate într-un accident rutier în localitatea Orboiești. În urma impactului dintre autovehicule, două persoane au fost rănite. Reprezentanții ...[citește_toată_știrea]

19 Martie 2018, 12:23
(380 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

16 Martie 2018, 16:20


2

Urziceni: Dosar penal pentru 70 kg de tutun

Un tânăr de 29 de ani a fost depistat de polițiștii din Urziceni în timp ce transporta ilegal 70 kilograme de tutun mărunțit. Marfa era împachetată în saci de plastic și folii de aluminiu. În cauză a fost ...[citește_toată_știrea]

16 Martie 2018, 16:10
(395 vizualizări - 0 comentarii)


3

AJOFM Ialomița: Șomajul, în scădere ușoară

La sfârșitul lunii februarie 2018, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița se aflau înregistrați 6361 șomeri, din care 1388 șomeri indemnizați, respectiv 4973 șomeri neindemnizați ...[citește_toată_știrea]

16 Martie 2018, 15:10
(300 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Întreruperi programate la rețeaua de energie electrică

Din cauza lucrărilor de reparații ale rețelelor de distribuție a energiei electrice, Enel Dobrogea anunță faptul că, în perioada 19 februarie-23 martie 2018, în localitățile Munteni Buzău, Slobozia, Urziceni ...[citește_toată_știrea]

16 Martie 2018, 15:05
(324 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

13 Martie 2018, 17:55


6
Iazu: Arestat pentru «tentativă de omor» după ce și-a înjunghiat fiul cu un cuțit

Iazu: Arestat pentru «tentativă de omor» după ce și-a înjunghiat fiul cu un cuțit

Un bărbat de 52 de ani din localitatea ialomițeană Iazu a fost reținut în noaptea de duminică spre luni, 11/12 martie 2018, pentru 24 de ore, după ce și-a înjunghiat fiul, un tânăr de 27 de ani, cu un cuțit ...[citește_toată_știrea]

13 Martie 2018, 17:45
(638 vizualizări - 0 comentarii)


Primăria Slobozia: Concurs de proiecte pentru tineri

Primăria Slobozia: Concurs de proiecte pentru tineri

Primăria Slobozia oferă și în acest an tinerilor din oraș șansa de a prezenta imaginea Sloboziei în viitor. Autoritățile locale vor realiza încă o ediție a concursului de proiecte «Slobozia viitorului văzută ...[citește_toată_știrea]

13 Martie 2018, 16:35
(525 vizualizări - 0 comentarii)


8

anunț

închiriem spații comerciale,
hală, teren depozitare
materiale
și utilaje construcții

Relații la sediul firmei din
str. Gării Noi, nr. 5, Slobozia,

telefon 0243/211.406

13 Martie 2018, 16:25


DSVSA Ialomița: Controale intensive înainte de Paște

Apropierea Paștelui aduce controale ale inspectorilor Direcției Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița în piețele și magazinele alimentare din tot județul. Inspectorii DSVSA Ialomița ...[citește_toată_știrea]

13 Martie 2018, 16:20
(490 vizualizări - 0 comentarii)


anunț angajare

PREMIER
Transport Auto SRL
angajează
șoferi profesioniști,
categ. C+E,
cu minim de experiență

salariu atractiv
Relații la sediul firmei
Șos. Brăilei, nr. 5, Slobozia
telefon 0733/449.841

13 Martie 2018, 16:10


AJOFM Ialomița: Locuri de muncă vacante

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița pune la dispoziția persoanelor aflate în căutarea unui serviciu 198 de locuri de muncă. Angajatorii caută agenți de vânzări, barmani, ospătari ...[citește_toată_știrea]

13 Martie 2018, 16:05
(610 vizualizări - 0 comentarii)


12
Accident la Ciocârlia

Accident la Ciocârlia

Salvatorii din Urziceni au fost solicitați în cursul dimineții de vineri, 9 martie 2018, în jurul orelor 8,30, pentru a veni în ajutorul victimelor unui accident rutier petrecut pe DN2, la ieșire din localitatea ...[citește_toată_știrea]

9 Martie 2018, 12:50
(823 vizualizări - 0 comentarii)


Construcție cuprinsă de flăcări la Drăgoești

Construcție cuprinsă de flăcări la Drăgoești

Clădirea administrativă a unui operator economic din Drăgoești a luat foc la partea superioară joi, 8 martie 2018, în jurul orelor 14,30, când au fost alertați pompierii de la Detașamentul Urziceni. Aceștia ...[citește_toată_știrea]

9 Martie 2018, 12:35
(762 vizualizări - 0 comentarii)


Reviga: Incendiu la casa unei bătrâne de 93 de ani

Reviga: Incendiu la casa unei bătrâne de 93 de ani

Evenimentul a fost anunțat luni, 5 martie 2018, în jurul orelor 18,00, iar primii care au ajuns la locul intervenției au fost membrii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din comuna Reviga. ...[citește_toată_știrea]

6 Martie 2018, 14:20
(911 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Reviga incendiu


Ialomița: Cererea de liberare condiționată formulată de Ioan Becali, admisă de Judecătoria Slobozia

Potrivit Agerpres, magistrații Judecătoriei Slobozia au admis luni, 5 martie 2018, în primă instanță, cererea de eliberare condiționată formulată de fostul impresar Ioan Becali. Potrivit ...[citește_toată_știrea]

5 Martie 2018, 18:05
(1282 vizualizări - 0 comentarii)


Amara: Arestat pentru omor

Un bărbat din Amara a fost arestat după ce și-a înjunghiat soția cu un cuțit. Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomița, între cei doi soți exista un conflict de foarte mult timp ...[citește_toată_știrea]

5 Martie 2018, 10:05
(1354 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Amara omor arestat


ISU Ialomița: Salvator și în timpul liber

ISU Ialomița: Salvator și în timpul liber

Doi bătrâni, de 80 și 75 de ani, din orașul Amara, au fost salvați din calea unui incendiu de un militar al ISU Ialomița. Aflat în timpul liber, plutonierul adjutant Vasile Gheorghe i-a ...[citește_toată_știrea]

2 Martie 2018, 16:55
(1377 vizualizări - 3 comentarii)


18

Ialomița: Întreruperi programate la rețeaua de energie electrică

Din cauza lucrărilor de reparații ale rețelelor de distribuție a energiei electrice, Enel Dobrogea anunță faptul că, în perioada 5-9 martie 2018, la Gârbovi, Munteni Buzău, Urziceni, Armășești, Fierbinți ...[citește_toată_știrea]

2 Martie 2018, 16:40
(1131 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Locuri de muncă vacante

În prezent, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița pune la dispoziția șomerilor din județ 198 de noi locuri de muncă. Cele mai multe dintre acestea, în număr de 159, sunt destinate persoanelor ...[citește_toată_știrea]

2 Martie 2018, 16:25
(1455 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Vize pentru renta viageră

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură informează că, în perioada 1 martie-31 august (în zilele lucrătoare), rentierii agricoli trebuie să se prezinte, personal ori prin mandatar/curator/tutore ...[citește_toată_știrea]

1 Martie 2018, 14:10
(1346 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Se circulă pe toate drumurile din județ

Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița informează că joi, 1 martie a.c., orele 7,00, pe toate sectoarele de drumuri din județul Ialomița se circulă în condiții de iarnă ...[citește_toată_știrea]

1 Martie 2018, 08:40
(1180 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Depunerea cererilor pentru subvenția pe suprafață

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură informează că, în conformitate cu prevederile legislației în vigoare, de joi, 1 martie 2018, este demarată Campania de primire a Cererilor Unice de Plată ...[citește_toată_știrea]

1 Martie 2018, 08:10
(1230 vizualizări - 0 comentarii)


Cod Portocaliu de viscol și ninsori în Ialomița: Drumuri închise din cauza vremii nefavorabile

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) informează faptul că în Ialomița, la această oră, au fost închise 3 drumuri naționale din cauza vremii nefavorabile. Pe aceste artere ...[citește_toată_știrea]

28 Februarie 2018, 06:13
(1992 vizualizări - 0 comentarii)


Un nou Cod Portocaliu de viscol și ninsori în Ialomița!

Un nou Cod Portocaliu de viscol și ninsori în Ialomița!

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, intervalul de valabilitate pentru noul Cod Portocaliu de viscol și ninsori este miercuri, 28 februarie 2018, între orele 6,00-20,00. Astfel, vor fi intensificări ...[citește_toată_știrea]

27 Februarie 2018, 18:05
(1746 vizualizări - 1 comentariu)


ISU Ialomița: 28 Februarie-«Ziua Protecției Civile din România»

La 28 februarie sărbătorim «Ziua Protecției Civile din România», dată la care Regele Carol al II-lea semna Înaltul Decret Regal din 1930, publicat la 23 martie 1933 în Monitorul Oficial al României ca ...[citește_toată_știrea]

27 Februarie 2018, 17:05
(1353 vizualizări - 0 comentarii)


Cod Portocaliu de viscol și ninsori: Se închid drumurile în Ialomița. Nu se circulă pe DN2A, între Slobozia și Giurgeni

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunță închiderea drumurilor naționale din Ialomița. Prima arteră de circulație închisă este DN3A, care face legătura ...[citește_toată_știrea]

26 Februarie 2018, 22:43
(2396 vizualizări - 0 comentarii)


Giurgeni: Cozi de tiruri la punctele de taxare

Vremea rea dă peste cap traficul rutier. În județul Ialomița, la punctele de taxare de la Giurgeni, s-au format cozi de tiruri din cauza unei restricții de circulație pentru mașinile mai mari de 3,5 tone ...[citește_toată_știrea]

26 Februarie 2018, 14:40
(1348 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Urziceni: Campanie de donare de sânge

Pentru a veni în sprijinul semenilor aflați în suferință, luni, 26 februarie 2018, în intervalul orar 8,00-12,00, Biroul de Asistență Socială din cadrul Protopopiatului Urziceni a continuat acest demers ...[citește_toată_știrea]

26 Februarie 2018, 13:25
(1424 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi de aproximativ 150 mii de lei, 16 permise reținute!

În perioada 23-25 februarie 2018, polițiștii au intervenit la aproape 80 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112. Au aplicat peste 500 de sancțiuni contravenționale, au constatat 35 de infracțiuni ...[citește_toată_știrea]

26 Februarie 2018, 13:20
(1348 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
AVRAM în Directorul DSP Ialomița, reclamat în instanță de proprii subordonați Yescu în Directorul DSP Ialomița, reclamat în instanță de proprii subordonați Neutru în Directorul DSP Ialomița, reclamat în instanță de proprii subordonați Ana în Bolnavii din Ialomița sunt tratați cu aparate medicale vechi de 40 de ani @un curios ce va.. în Directorul DSP Ialomița, reclamat în instanță de proprii subordonați xulescu în Directorul DSP Ialomița, reclamat în instanță de proprii subordonați DIMA M în Directorul DSP Ialomița, reclamat în instanță de proprii subordonați Chibițar în Directorul DSP Ialomița, reclamat în instanță de proprii subordonați un curios ce va face MORARU în Directorul DSP Ialomița, reclamat în instanță de proprii subordonați Radu în Petiție online pentru construcția unui pod de piatră la Hagieni un drumar în Drumuri și Poduri SA trebuie să achite un prejudiciu de 100 mii de lei Andrei în Gabi Ionașcu vrea să se întoarcă la Primăria Slobozia Ion în Clubul Tineretului din Slobozia, de vânzare Valeria în Fraudă cu echipamente de supraveghere video la Spitalul Județean de Urgență Slobozia Andrei în Petiție online pentru construcția unui pod de piatră la Hagieni Școala Barcari în Învățământul ialomițean a primit bani mai puțini agricultor în Directorul DSP Ialomița, reclamat în instanță de proprii subordonați O părere în Directorul DSP Ialomița, reclamat în instanță de proprii subordonați închiriez terasă în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 14 martie 2018 Gica în Cinci agenți au fost «săltați» de mascați
8408-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...