Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Dorina Milea, directorul «falimentar» al Servicii Publice Slobozia

Dorina Milea, directorul «falimentar» al Servicii Publice Slobozia

Servicii Publice Slobozia SRL este firma Primăriei Slobozia care are ca domeniu de activitate administrarea piețelor, târgurilor, bazarului și cimitirelor din municipiu. În ultima jumătate de an, societatea a fost ținta unor scandaluri publice legate de modul ilegal în care Ștefan Costea, fostul administrator, a cheltuit fondurile din bugetul societății. Nici Dorina Milea, actualul administrator al Servicii Publice, nu pare să aibă calități de bun manager. Pe rolul Tribunalului Ialomița se află de 5 ani un proces prin care Milea cere insolvența firmei Karoline Exim SRL, societate pe care a administrat-o. Potrivit Ministerului Finanțelor, aceasta are de plătit datorii de peste 500 mii de lei. Mai mult, Fiscul i-a scos la vânzare proprietăți de peste 55 mii de lei, deținute pe raza localității călărășene Dor Mărunt.

Scandalurile nu mai contenesc Servicii Publice Slobozia SRL a fost înființată în anul 2014, iar până anul trecut la conducerea societății s-a aflat Ștefan Costea. Înlocuit în urma demisiei sale cu social-democrata Dorina Milea, firma a fost în toată această perioadă de timp ținta a numeroase scandaluri publice. Totul a ieșit la iveală în urma unui control al Camerei de Conturi Ialomița, auditorii descoperind grave abateri financiar-contabile comise de fostul administrator, Ștefan Costea. În mare parte, auditorii au scos la iveală faptul că Ștefan Costea nu încasa corespunzător taxele pe tarabe ale comercianților din Bazarul Municipal și a obligat reprezentanții firmei Servicii Publice să recupereze de la comercianți debite în valoare de peste 100 mii de lei. Revoltați, comercianții au venit de nenumărate ori la Primăria Slobozia să ceară socoteală pentru această situație, însă la momentul de față aceștia sunt buni de plată și executați silit în instanță. Apogeul neregulilor financiare a culminat în septembrie 2017 când, la comanda Dorinei Milea, s-a realizat un audit realizat de o firmă  privată. Auditorii externi au descoperit, printre altele, că Ștefan Costea a plătit din banii firmei cazări la hoteluri de lux sau achiziția unui tort de peste 10 kg, creând astfel prejudicii de peste 10000 de lei. Iar lista acestor deficiențe de ordin financiar continuă...

Un director cu probleme Iar problemele pe care le întâmpină societatea Servicii Publice Slobozia din cauza managerilor ineficienți care se perindă pe la conducerea sa continuă. După ineficiența afișată de Ștefan Costea, urmează cea a Dorinei Milea. Pe rolul Tribunalului Ialomița trenează de ani buni un proces prin care o firmă încearcă să-și declare insolvența și să plătească datoriile pe care le-a acumulat către cei 11 creditori... Printre aceștia se numără Primăria Slobozia, Primăria Dor Mărunt, 2 instituții bancare și 2 firme cu profil distribuție de băuturi alcoolice și non alcoolice. Firma cu probleme se numește Karoline EXIM SRL și a fost administrată de nimeni alta decât Dorina Milea, actualul administrator al Servicii Publice Slobozia SRL. Înființată în 1995, societatea avea ca obiect de activitate comercializarea de produse alimentare, produse din tutun și băuturi. Însă, din 2012, nemaiputând să facă față datoriilor acumulate, societatea și-a declarat insolvența. Site-ul Ministerului Finanțelor arată faptul că la momentul de față firma care a avut-o ca administrator pe Dorina Milea a acumulat datorii de peste 500 mii de lei. Mai mult, Fiscul ialomițean a scos la vânzare bunuri ale societății de peste 55 mii de lei, în cauză dsicutându-se despre o dubă, o suprafață de teren și o clădire, deținute pe raza localității călărășene Dor Mărunt. Contactată telefonic pentru un punct de vedere cu privire la această situație, Dorina Milea nu a răspuns la telefon.

4 Decembrie 2017, 11:20 (4114 vizualizări - 17 comentarii)

Citiți și:
Servicii Publice SRL a sistat procesele împotriva comercianților din Bazar
Răzmerița comercianților din Slobozia
Slobozia percepe taxă pentru identificarea locurilor de veci

Comentariile cititorilor:


Gay:
(15 Decembrie 2017, 21:25)
Milea Dorina este urâtă.
Rusu:
(15 Decembrie 2017, 18:43)
Înainte să cumpere turismul pt plimbare, normal era să obtină autorizarea ISU pentru halele din bazar. Noi plătim, ea se plimba!
anti evaziune:
(9 Decembrie 2017, 11:18)
Stimati redactori ar fi bine sa solicitati un punct de vedere scris de la ANAF Ialomita privitor la aspectele cum ca in sediul lor se face evaziune ! Sa stim si noi daca se probeaza in vreun fel acele acte de comert ilegal prin institutii, dar si ce masuri iau ei in astfel de situatii.    

Sarbatori fericite !
@ Mary:
(7 Decembrie 2017, 12:30)
Si eu sunt foarte nemultumit de cum m-au sprijinit cei de la OJPC Ialomita (doua doamne deranjate ca am facut o sesizare unei firme mai mari unde probabil aveau diverse interese).    
Dar totusi conform legilor trebuie sa existe o petitie/sesizare/cerere pentru a se putea da curs.   
Asa oricine poate suna telefonic spune date false si sesizeaza ceva ce poate nu se probeaza. In momentul cand exista o hartie scrisa si asumata ei au obligatia sa dea curs la acea sesizare/petitie etc. Daca nu exista acel document cu numar de inregistrare in mod firesc nici ei nu se misca de pe scaune ca la stat e cel mai bine de tras mata de coada. 
Cat despre evaziune ai dreptate, ea trebuie sesizata la ANAF Antifrauda !  Dar fie vorba intre noi astia mici din comunitate sa vedeti ce de evazionisti pe fata vand diverse lucruri (imbracaminte, incaltaminte, bijuterii, parfumuri, etc) in sediul ala mare cum sunt si salariile lor ANAF.  In ograda lor se face evaziunea si ei nu misca nimic, sau poate accepta aceasta forma de inchidere a ochilor ca le vand marfuri la preturi mai mici.  In cazul asta unde sa mai sesizezi evaziunea ??? ca cei care trebuie sa o stopeze o incurajeaza.
Mary:
(6 Decembrie 2017, 11:53)
 EVAZIUNE FISCALA, CA IN BAZARUL DIN SLOBOZIA, NU GASESTI CAT AI CAUTA. DE CAND PASESTI IN ACEST LOC SI PANA LA IESIRE COMERTUL SE FACE "LA MICA CIUPEALA". IN PRIMUL RAND, ASA ZISI "RUSI" DE FAPT MOLDOVENI CU ACTE IN REGULA, CARE VAND CA O DINIOARA IN IARMAROCUL MOLDAV, NEGOCIATORI DE PRIMA MANA, FARA BON FISCAL, DOAR UN RANJET FORTAT. SA TRECEM PRUTUL DIN MOLDOVA IN TARA MUMA SI CE OBSERVAM, UN COMERT IN OGLINDA DEOARECE TOTI AU ACEIASI MARFA DAR DIFERA PRETUL,PRET CARE LIPSESTE LA UNELE PRODUSE MAI VANDABILE, DE UNDE SI COMERTUL "LA MICA CIUPEALA" JUSTIFICAND CA PLOUA, SAU BATE VANTUL IAR PRETURILE CU PRICINA SUNT DETERIORATE SAU PUR SI SIMPLU SUNT LUATE DE VANT. CAUT SA INTELEG DAR TOTI "AVEAU ACELEASI NEPLACERI" LA MUSAMAUA DE MASA, CARE DE PASTI SAU DE CRACIUN, SUNT LA MARE CAUTARE. CA DEGEABA SUNT SARBATORI DACA NU AI O MUSAMA NOUA PE MASA.  DACA AI CUMPARAT, ORICE PRODUS, VANZATORUL SAU VANZATOAREA DIN MAGAZIN INCEPE CU UN SOI DE  "GLUMITE" PROASTE NEAVAND REST, ETC. TOCMAI PENTRU ATI DISTRAGE ATENTIA DE LA ACTUL FINAL =BONUL FISCAL DE CASA= PE CARE "UITA SA TI-L DEA". NU MAI SPUN CA AM SUNAT LA OPC SLOBOZIA, IAR "AMABILITATEA" UNUI DOMN LUCRATOR, RADULESCU IONEL, M-A FACUT SA INTELEG CA LA ACEA ORA 14:30, TOTI INSPECTORII ERAU PE TEREN, INCLUSIV DIRECTORUL UNITATII, PE CARE L-AM SOLICITAT LA TELEFON, GHINION, NU ERA IN UNITATE!! IAR RECLAMATIILE SE FAC IN SCRIS SI NU TELEFONIC, CU TOATE CA AM DAT TOATE DATELE CU PRICINA SI PERSONALE, RENUNTAND LA OBIECTIVUL MEU DIN ACEA ZI SI LA ACEA ORA, DISPUS SA ASTEPT UN INSPECTOR IN A LAMURI LUCRURILE. IN ZADAR, IN BAZAR!! CONCLUZIA O TRAGETI DUMNEAVOASTRA, EU M-AM RESEMNAT. NU AI CU CINE SI DECE. TOT INAINTE CU EVAZIUNEA FISCALA, TOVARASI!!
Fuerea:
(5 Decembrie 2017, 21:41)
Băcanu V. în cârdășie cu Ștefan Costea? La așa ceva se coboară Briliantul ruginit, Băcănelu? Și? Nimic, nimic? Nicio pedepsă deocamdată? Vedea-l-aș după gratii pe umflat! Mare limbric!
Ma ta:
(5 Decembrie 2017, 16:54)
Pentru maria:Nici nu ai putut să dormi de supărare daca dai comenturi la 7 dim.Cred ca si pe celelalte tot tu le ai dat.Te ascunzi sub toate pseudonimele......oare oi stii ce sunt alea?
Ionel:
(5 Decembrie 2017, 09:31)
Am citit de 4 ori articolul, nu înțeleg de unde și până unde Dorina Milea este <<falimentară>>. Mi se pare un articol de genul "atac la persoană", atâta vreme cât voi scrieți că neregulile le-a făcut vechiul administrator.
Nu curge, pică!:
(5 Decembrie 2017, 08:37)
Ștefan Costea a fost luat de eficient ce este, la CNMV, administrator după pensionarea hoțului anterior. Adevărat, aici e mai puțin de furat: cantina, internat, fufe...Ideea este că l-au pedepsit rău!
Maria:
(5 Decembrie 2017, 06:48)
Nu poti avea pretentii de la cineva care nu a condus nici macar o scara de bloc, aici trebuia o persoana cu abilitati manageriale si nu mai spun ca femeia cred ca are si ceva tulburari de comportament, sa va uitati cr mesaje da in spatiul public si o sa va dato seama, este clar o mare greseala a primarului sa o puna in aceasta functie
Fila:
(5 Decembrie 2017, 00:39)
Bacanule ,hotule , tu ai fost în spatele lui Costea,  i al și pe Stoica și la pușcărie.....d n a .... se aude?
Lol:
(4 Decembrie 2017, 22:58)
bacanelu,  costea,  se strânge latul!!!
IT:
(4 Decembrie 2017, 22:22)
Ești una și aceeasi  ne am plictisit de tine!
BNR:
(4 Decembrie 2017, 22:16)
Aici e vorba de vestita Marilena de la bankpost! De fapt grupul infracțional de la bankpost!
oborul slobozia:
(4 Decembrie 2017, 21:39)
Ma baieti ce tot aveti cu fata asta? Altceva nu aveti ce sa scrieti in articole si va luati de ea o aduceti iar pe pagina din fata ? Cand zicea si ea ca a scapat hop si voi cu un nou articol despre ea ...Cat e PSD-ul in floare nici la pasarica n-o doare .....Mai sapati mai cautati si mai vedeti ce gasiti sa scrieti despre ea.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Luni 23 Iul 2018
137 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

20 Iulie 2018, 17:10


1

Axintele: Percheziții la domiciliile contrabandiștilor cu țigări

Percheziții în comuna Axintele. Polițiștii au descins la locuințele a trei localnici, cu vârste cuprinse între 30 și 56 de ani, suspectați că ar face contrabandă cu țigări. În locuințele acestora au fost ...[citește_toată_știrea]

20 Iulie 2018, 16:25
(387 vizualizări - 1 comentariu)


2

Ialomița: Arme deținute ilegal

Un bărbat de 42 de ani s-a ales cu un dosar penal după ce în locuința sa au fost descoperite un pistol cu bile de cauciuc și o pușcă de vânătoare. Bărbatul avea permisul de port armă expirat. De asemenea ...[citește_toată_știrea]

20 Iulie 2018, 16:10
(288 vizualizări - 0 comentarii)


3

Amenzi de 36 mii de lei, aplicate de polițiștii ialomițeni

Acțiune de amploare a polițiștilor ialomițeni desfășurată pe șoselele județului. Peste 160 de mașini au fost verificate, fiind aplicate 112 sancțiuni contravenționale. Valoarea totală a amenzilor a depășit ...[citește_toată_știrea]

20 Iulie 2018, 15:45
(278 vizualizări - 0 comentarii)


E-Distribuție Dobrogea: Atenție, se întrerupe curentul!

Din cauza lucrărilor de reparație și întreținere a rețelelor de electricitate, E-Distribuție Dobrogea anunță întreruperi programate ale curentului electric pe raza județului Ialomița. Astfel, în perioada ...[citește_toată_știrea]

19 Iulie 2018, 17:35
(481 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Locuri de muncă vacante

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița oferă șomerilor, în această săptămână, 377 de noi locuri de muncă. Domeniile vizate sunt serviciile sau administrația publică. ...[citește_toată_știrea]

19 Iulie 2018, 17:25
(601 vizualizări - 0 comentarii)


6

Distrigaz Sud Rețele: Lucrări programate la rețeaua de gaze

Distrigaz Sud Rețele efectuează lucrări programate la rețeaua de distribuție a gazelor naturale pentru creșterea gradului de siguranță și continuitate în alimentarea cu gaze naturale. Astfel, la Slobozia ...[citește_toată_știrea]

19 Iulie 2018, 17:15
(383 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: S-a prelungit termenul de depunere al Declarației Unice

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii cu privire la faptul că termenul de depunere al Declarației Unice s-a prelungit până la data de 31 iulie 2018. Decizia a fost ...[citește_toată_știrea]

19 Iulie 2018, 09:09
(446 vizualizări - 0 comentarii)


8

Movilița: O bătrână a murit sub roțile unei mașini

Accident mortal la Movilița în seara zilei de miercuri, 18 iulie 2018. O bătrână de 70 de ani a fost călcată de mașina condusă de un tânăr de 21 de ani. În urma accidentului, femeia a murit pe loc. La fața ...[citește_toată_știrea]

18 Iulie 2018, 22:58
(684 vizualizări - 0 comentarii)


Ciocârlia: Șofer mort într-un accident rutier

Un tânăr de 32 de ani din Galați a murit miercuri, 18 iulie 2018, pe DN2, în apropiere de localitatea Ciocârlia. Acesta a intrat cu mașina pe care o conducea într-un cap de pod din beton. Trupul neînsuflețit ...[citește_toată_știrea]

18 Iulie 2018, 17:20
(833 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Sprijin financiar pentru absolvenții care se angajează

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița anunță faptul că absolvenții promoției 2018 vor beneficia de un ajutor financiar, denumit «sprijin de inserție», în valoare de 1500 de lei. Condiția ...[citește_toată_știrea]

18 Iulie 2018, 17:05
(580 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

17 Iulie 2018, 17:10


12

Distrigaz Sud Rețele: Atenție, se închide gazul!

Miercuri, 18 iulie 2017, Distrigaz Sud Rețele anunță sistarea furnizării gazelor naturale în Țăndărei, pe strada București, ca urmare a lucrărilor de reparații și întreținere a rețelelor. Intervenția se ...[citește_toată_știrea]

17 Iulie 2018, 16:17
(637 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Făcea contrabandă cu arme aduse din Europa

Țăndărei: Făcea contrabandă cu arme aduse din Europa

Un bărbat de etnie romă, în vârstă de 46 de ani, domiciliat în Țăndărei este principalul suspect al unui dosar penal privind fapte de «contrabandă calificată cu arme». În urma unei percheziții desfășurată ...[citește_toată_știrea]

17 Iulie 2018, 16:09
(780 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: A murit în urma unui infarct

Un bărbat de 55 de ani a murit luni, 16 iulie 2018, în timp ce mergea pe bicicletă, în municipiul Slobozia. Cel mai probabil, omul a suferit un infarct. El a fost descoperit în stare de inconștiență, căzut ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2018, 14:45
(1336 vizualizări - 1 comentariu)


anunț angajare

SC Agromas Grup SRL
furnizor de produse și servicii agricole
cu sediul în loc. Cosâmbești, jud. Ialomița
angajează
ȘOFER AUTOUTILITARĂ/AUTOCAMION
Cerințe:
-studii medii
-permis de conducere categoria B și C+E
-experiență în conducerea de
Autoutilitare <3,5 to minim 5 ani
și a Autocamioanelor >3,5 to minim 1 an
-fără cazier judiciar
-atestat valabil de șofer profesionist transport marfă
-atestat valabil ADR
-capacitate de organizare și planificare
-punctualitate, seriozitate și responsabilitate
-avize medicale și psihologice valabile
-transport intern
Responsabilități:
-participă la operațiunile de încărcare
și descarcăre a autovehiculului
-disponibil la deplasări în alte orașe
din Ialomița, Călărași, Buzău, Brăila
-livrează comenzile conform
programului de distribuție
Beneficii:
-pachet salarial atractiv
-card analize medicale
-telefon
CV-urile se pot depune
atât la sediul din Cosâmbești
cât și pe următoarea adresă de
email: agromasgrup@gmail.com
Relații se pot obține și
la telefon 0749/162.458

13 Iulie 2018, 10:05


Urziceni: Prins în flagrant în timp ce încerca să fure dintr-o mașină

Un tânăr de 17 ani, din Urziceni, a fost surprins de către polițiști în timp ce încerca să pătrundă într-un autoturism parcat. Marți, 10 iulie a.c., Poliția a fost sesizată, în miezul nopții, cu privire ...[citește_toată_știrea]

11 Iulie 2018, 14:25
(1433 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Reținut pentru că încercat să vândă tutun

Urziceni: Reținut pentru că încercat să vândă tutun

Marți, 10 iulie a.c., polițiștii din Urziceni au depistat în flagrant un bărbat din Urziceni, bănuit că ar fi încercat să comercializeze o cantitate de tutun transportată cu ajutorul autoturismului propriu ...[citește_toată_știrea]

11 Iulie 2018, 14:20
(1367 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Tânără dispărută

Urziceni: Tânără dispărută

Polițiștii solicită sprijin pentru depistarea unei tinere care, la data de 28 iunie a.c., a plecat de la domiciliul său din Urziceni și nu a revenit până în prezent. Persoana dispărută se numește DOBRE ADRIANA ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2018, 18:20
(1731 vizualizări - 8 comentarii)


AJOFM Ialomița: Șomajul, în scădere ușoară

La sfârșitul lunii iunie 2018, în evidențele  Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița se aflau înregistrați 5317 șomeri, din care 702 șomeri indemnizați, respectiv 4615 șomeri neindemnizați ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2018, 17:20
(1350 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Slobozia: «Marea Unire în viziunea celor mici»

Luni, 9 iulie 2018, Protopopiatul Slobozia a desfășurat prima activitate din proiectul educațional «Clubul de vară», aflat la cea de a IV-a ediție. Astfel, în parteneriat cu Biblioteca Județeană «Ștefan ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2018, 16:05
(1286 vizualizări - 0 comentarii)


Controale ale ITM Ialomița

Având în vedere obiectivele specifice ale Inspecției Muncii stabilite prin lege, cât și prin Programul Cadru de Acțiuni al Inspecției Muncii pentru anul 2018, în perioada 18-29 iunie 2018 , s-a desfășurat ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2018, 15:50
(1437 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi de peste 176000 de lei, 18 permise de conducere reținute

La acest sfârșit de săptămână, 29 iunie-1 iulie a.c., polițiștii au intervenit la 72 de evenimente și au aplicat peste 600 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 176500 de lei, iar pentru ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2018, 15:05
(1522 vizualizări - 1 comentariu)


Pompierii ialomițeni s-au luptat cu apele în județul Bacău

Pompierii ialomițeni s-au luptat cu apele în județul Bacău

Șase subofițeri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Județului Ialomița au fost mobilizați să intervină în localitățile din Moldova, afectate de inundațiile din ultimele săptămâni. ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2018, 14:05
(1560 vizualizări - 0 comentarii)


Amara: A murit din cauza extenuării

Un bărbat de 49 de ani, angajat ca maseur în cadrul Hotelului «Lebăda» din stațiunea Amara a murit la serviciu, din cauza oboselii. Bărbatului i s-a făcut rău în timp ce făcea un masaj unei persoane și ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2018, 15:05
(2664 vizualizări - 8 comentarii)


Ialomița: Atenție, se întrerupe curentul!

E-distribuție Dobrogea anunță pentru săptămâna viitoare, 2-6 iulie 2018, mai multe intervenții la rețeaua de distribuție și alimentare cu energie electrică din județul Ialomița. Astfel, energia electrică ...[citește_toată_știrea]

29 Iunie 2018, 16:40
(1846 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Coșereni și Movilița

Joi, 28 iunie 2018, Poliția a fost sesizată cu privire la faptul că pe raza județului s-au produs două accidente rutiere, soldate cu victime. Primul accident rutier s-a produs în jurul orei 9,00, pe DN ...[citește_toată_știrea]

29 Iunie 2018, 16:25
(1617 vizualizări - 0 comentarii)


Contractele colective de muncă, în vizorul ITM Ialomița

Potrivit Inspectoratului Teritorial de Muncă Ialomița, numărul unităților din județul Ialomița cu peste 21 de salariați, la 31.05.2018,
era de 427, din care cu capital de stat (inclusiv bugetari) ...[citește_toată_știrea]

28 Iunie 2018, 16:20
(1712 vizualizări - 0 comentarii)


«O viață cât un Centenar»: O ialomițeancă, sărbătorită de reprezentanții MAI

Joi, 28 iunie 2018, s-a desfășurat la Valea Măcrișului acțiunea locală a proiectului, derulat la nivel național de Ministerul Afacerilor Interne, «O viață cât un Centenar». Campania are ca scop omagierea ...[citește_toată_știrea]

28 Iunie 2018, 13:55
(1729 vizualizări - 0 comentarii)


Borănești: Infractor arestat

Polițiștii din Ialomița au identificat un tânăr, de 28 de ani, din localitatea Borănești, care se sustrăgea executării unei pedepse de 3 ani pentru comiterea infracțiunii de «tâlhărie calificată». Acesta ...[citește_toată_știrea]

21 Iunie 2018, 17:40
(1989 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Alta tara în Ministerul Afacerilor Interne plătește în mod eronat salariile polițiștilor Marion în «mergem până la capăt!» Bugetar în Comuna Giurgeni, izolată din cauza a două forcare de Pestă Porcină Africană Gabis în Alegeri anticipate la Sălcioara Liviu în Steluța Mitrea a câștigat procesul intentat Ministerului Educației Valentina în Comuna Giurgeni, izolată din cauza a două forcare de Pestă Porcină Africană Mistrețul în Steluța Mitrea a câștigat procesul intentat Ministerului Educației ADRIANA în Întâlnire de «gradul III» cu Nabeel și Saklain din Pakistan Eugenia în Steluța Mitrea a câștigat procesul intentat Ministerului Educației Mistrețul în Steluța Mitrea a câștigat procesul intentat Ministerului Educației Bădăran.Punct. în Steluța Mitrea a câștigat procesul intentat Ministerului Educației eu în Marian Dobrică, fostul șef al Penitenciarului Slobozia, criticat public printr-un Manifest GOGUTU în Bărbat din Mărculești, arestat preventiv pentru «tentativă la omor» Unul în Comuna Giurgeni, izolată din cauza a două forcare de Pestă Porcină Africană Veterinar în Comuna Giurgeni, izolată din cauza a două forcare de Pestă Porcină Africană Fermier interesat în Comuna Giurgeni, izolată din cauza a două forcare de Pestă Porcină Africană gogu în Deputatul liberal Gheorghe Tinel crede în șansa PNL Ialomița la viitoarele alegeri Localnic în Comuna Giurgeni, izolată din cauza a două forcare de Pestă Porcină Africană localnic în Axintele: Percheziții la domiciliile contrabandiștilor cu țigări Dan în Rodel Aron, candidat la șefia AJF Ialomița
8408-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...