Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Kaufland Slobozia buzunărește clienții nevinovați

Kaufland Slobozia buzunărește clienții nevinovați

În ultimii ani, Kaufland Slobozia s-a remarcat constant prin atitudinea abuzivă față de clienții nevinovați. În urma unor acuzații de furt nefondate, agenții de pază ai supermarketului au abuzat verbal clienții, i-au percheziționat nejustificat și i-au umilit în spațiul public. Incidentul pe care vi-l relatăm continuă seria acestor fapte inacceptabile.

Declarație pe propria răspundere Ion Daniel este inginer de construcții navale și unul dintre clienții fideli ai supermarketului Kaufland. Sau, mai exact, a fost până în dimineața zilei de 30 noiembrie 2017, când a fost acuzat de șeful serviciului de pază că «a fost surprins de camerele de luat vederi introducând marfă în buzunare...». Încă șocat de acuzații, Ion Daniel relatează incidentul. «Am fost atât de surprins încât în prima clipă am crezut că are dreptate și chiar am ceva în buzunare. Evident, nu aveam! I-am arătat și m-a invitat într-un birou. Dar era deja târziu, m-au văzut prieteni, cunoscuți, orașul e mic... În birou, a completat un formular și mi-a cerut să-l semnez... Iar când i-am cerut un exemplar, așa cum e normal, mi-a zis că nu se poate și a început să țipe la mine! Pur și simplu a luat foc! I-am smuls hârtia din mână și atunci m-a amenințat că o să cheme Poliția Locală... I-am cerut să o facă și am sunat la rândul meu la 112!».

Abuzuri inexplicabile Agentul care l-a acuzat pe Ion Daniel se numește Bogdan Dumitrescu și nu acuză pentru prima dată neîntemeiat un client al supermarketului. După venirea polițiștilor comunitari, el a refuzat în continuare să ofere o copie a documentului solicitat de Ion Daniel, invocând «politica internă a firmei». Polițiștii locali au fost dublați de un echipaj al Tiger Security, care au confirmat și ei într-un proces verbal că acuzațiile formulate împotriva lui Ion Daniel sunt nefondate. În pofida eforturilor noastre, Bogdan Dumitrescu nu a putut fi contactat pentru a furniza un punct de vedere oficial. Daniel Ispas, directorul adjunct al supermarketului, a declarat pentru ziarul nostru că nu poate răspunde niciunei întrebări. Daniel Ispas a confirmat incidentul și ne-a asigurat că va furniza un punct de vedere oficial în cursul zilei de luni, 4 decembrie 2017. Până la închiderea ediției, acest punct de vedere nu ne-a fost furnizat...

Drept la replică din partea companiei Kaufland România
Ca urmare a articolului http://www.independentonline.ro/2017/12/05/Kaufland-Slobozia-buzunareste-clientii-nevinovati-15859, în care este expusă relatarea unui client, compania Kaufland România transmite următoarele clarificări:
 În urma semnalării situației ce a avut loc pe 30 noiembrie 2017 în magazinul Kaufland din Slobozia, situat pe Str. Theodor, am demarat verificări amănunțite împreună cu echipa din magazin, firma de pază și departamentul responsabil de audit al securității.  
Subliniem că aspectele legate de amabilitatea față de clienți și de confortul acestora la cumpărături sunt foarte importante pentru noi și fac parte din principiile de bază ale companiei, motiv pentru care luăm toate măsurile pentru a ne asigura că sunt respectate, nu doar de echipa noastră, ci și de partenerii noștri, în cazul de față-firma de pază.
În urma vizionării imaginilor surprinse de camerele de luat vederi, agentul de pază a abordat clientul pentru verificări, deoarece observase un gest care ulterior nu s-a confirmat. Ca urmare, agentul a întocmit un raport de oprire nejustificată, conform procedurii. 
Regretăm disconfortul creat și vă asigurăm că dorința noastră este ca toți clienții să aibă o experiență plăcută de cumpărături.
Menționăm că întotdeauna se pleacă de la ideea că, în principiu, clienții magazinelor Kaufland sunt cinstiți și că nu există niciun motiv de a fi suspicioși la adresa acestora. Este posibil ca simpla abordare din partea agenților de pază să genereze o situație neplăcută pentru client, așa cum s-a întâmplat în cazul de față. În astfel de situații, recomandarea noastră este ca reprezentanții firmei de pază să discute amabil cu clientul.   
Kaufland apelează la serviciile furnizate de firme specializate pentru asigurarea securității clienților și a patrimoniului companiei. Personalul de pază prezent în magazin își desfășoară activitatea în baza contractelor de colaborare încheiate între Kaufland și firmele de pază respective. Dezideratul nostru este ca toate solicitările de verificare efectuate de agenții de pază să se desfășoare într-un mod liniștit și politicos. În acest sens, responsabilii Kaufland instruiesc periodic personalul de pază pentru a adopta un comportament amabil și corespunzător sarcinilor de lucru în relația cu clienții noștri. Este strict interzisă recurgerea la violență de orice fel. Tot ceea ce ne dorim este să menținem un standard de calitate a serviciilor oferite. 
Rămânem la dispoziția dumeavoastră în cazul în care aveți întrebări.

5 Decembrie 2017, 16:05 (10593 vizualizări - 50 comentarii)

Citiți și:
Kaufland FURĂ «greșind» etichetele
Produse EXPIRATE pe rafturile supermarketului Kaufland Slobozia!
Kaufland Slobozia, spaima minorilor

Comentariile cititorilor:


Eugen:
(12 Martie 2018, 01:11)
-este de a dreptul scandalos, odata am fost si eu luat in acea camera de doi paznici si de acel Bogdan Dumitrache sub pretextul ca sa facem o verificare*"adresandu-se pe un ton ridicat.... In clipa aceea jur ca daca as fi putut sa m-a intorc in timp ii luam la picuoare in gură pana le rupeam fiecare coltisor al gurii. In fine ajuns in acea incapere inghesuita de langa baie, Bogdan Dumitrache a inceput sa urle ca sa il las sa ma perchezitioneze eu l-am refuzat, sub pretextul ca nu sunt eu obligat sa ii arat ce am asupra mea, împreună cu un agent de la SSG care era cu ochii pe mine, Bogdan Dumitrache m-a amenintat ca cheamă politia daca nu ii arat ce am in buzunare,ok... Am scos tot ce aveam in buzunare, am pus pe masă... Abia aici incepe scandalul...incepe din nou sa tipe si sa bata cu pumnii in masa că unde sunt becurile de masina pe care se presupune ca le am furat, ia-m spus adevărul ca nu stiu despre ce vorbește si atunci a luat pulanul agentului de securitate,mi-a spus sa nu ma misc si ma amenințat ca daca opun rezistență ma calca in picioare, eu speriat si traumatizat de ferocitatea si de vocea lui Bogdan Dumitrache m-am conformat fara sa gandesc prea mult.... După vreo săptămână trăită in intrebari cum ca cine ma vazut si daca m-a facut de ras fiind catalogat de cei din jur drept un hot, am decis sa dau o fuga pana la kaufland pregătit de razboi, intru eu linistit ma plimb prin supermarket vreo doua ore, vu speranța sa mai ma duca o data in acea camera si sa vorbesc puțin cu domnul Dumitrache in vederea greșelii facute de acesta... Dar fara rezultat.... Il astept si in ziua de astăzi pe dânsul, ce naiba doar am o afacere neincheeata cu dansul...
Ionut V:
(14 Decembrie 2017, 12:34)
Paznicii sunt foarte agesivi atat in limbaj cat si in gesturi, mai ales unul civil mai batran cu mustata......
@Stan:
(13 Decembrie 2017, 01:07)
Nu cumva ești un fost angajat nemulțumit?
me:
(11 Decembrie 2017, 15:12)
Spionul se numeste BOGDAN DUMITRACHE si nu DUMITRESCU
Eticheta:
(11 Decembrie 2017, 11:23)
Eram in Italia la un Carrefour. Când am trecut de casă, a țiuit ceva. Amabilă casiera m-a rugat sa rămân pe loc pt ca va veni cineva pt o verificare. A sosit un agent de paza. Am întrebat dacă trebuie să îl însoțesc si mi-a răspuns că nu. Apoi m-a întrebat dacă am ceva asupra mea, i-am răspuns că portofelul si telefonul si am dat sa le scot si sa imi întorc buzunarele pe dos, ținând cont că în altă parte nu aveam unde sa ascund ceva deoarece fiind vară eram in șlapi, bermude si tricou mulat. Mi-a spus că nu este necesar si a apropiat o paletă gen cele de la aeroport in zona pantalonilor si in zona la ceafă a țiuit din nou. Mi-a explicat că în unele magazine după ce achiziționezi haine, dacă au un semn pe etichetă cu o foarfecă trebuie îndepărtat ulterior. Ajuns acasă ce mi-a spus agentul cu eticheta s-a confirmat. Totul civilizat fără circ sau nervi.
Sandu P. :
(11 Decembrie 2017, 11:11)
La cate nereguli sunt la Kaufland, ar trebui un lucrător OPC sa stea permanent acolo. Sau sa le faca un birou. :) Si-ar justifica si cei de la OPC salariile si ar mai aduce si ceva bani la buget. Apropos, la OPC Ialomița de ce nu se pot depune sesizări online?
spy:
(11 Decembrie 2017, 10:12)
Ce mai tot vorbim,mare companie de securitate aceasta SGG.Uitati-va la culoarea echipamentului lor!Nu e aproape identica cu cea a detinutilor care ies la munca prin oras din cand in cand?Eu cand ii vad prin Kaufland de fiecare data am o tresarire.Cum sa mai furi ca atunci cand ii vezi te gandesti la BULAU?Si cum se inghesuie EI cand apar reducerile.Nu ai loc de ei.Foarte instruiti domne.
Stan m:
(10 Decembrie 2017, 19:22)
Este foarte adevarat ce face baiatul acesta care umbla civil prin magazin...este un nesimtit vorbeste foarte urat cu angajatii lui...deaia vad de fiecare data cand merg la kaufland alti agenti de paza...el face legea acolo...si pe cine opreste la verificare vorbeste foarte urat cu el la camera...
coana preoteasa:
(9 Decembrie 2017, 10:30)
Articolul este foarte elocvent.Kaufland isi buzunareste clientii si la Propriu si la Figurat.Aproape de fiecare data cand cumpar de la Kaufland,preturile de la raft nu corespund cu pretul scanat la casa.Eu cred ca asta este politica companiei bazandu-se pe faptul ca clientul nu observa sau daca observa nu mai se intoarce de acasa sa ceara diferenta.Asa ca ATENTIE IN CE FEL SUNTETI BUZUNARITI!
SOARE DE BARAGAN:
(8 Decembrie 2017, 11:44)
Agentii de paza, ca hingherii, unii mai omenosi, altii mai cainosi. E adevarat ca nu toti cumparatorii sunt de buna credinta. Dar uite ca chestia cu agentul care a observat!! un gest un cumparator nu este in regula, adica, daca tolomacului i se pare, si nu este asa, pot sa-l actionez in judecata sa-i cer daune morale, ca mi-a afectat imaginea. Iar Kaufland, daca face parteneriate cu tolomacii sa plateasca in solidar.
Cumpar des de la acest magazin si am observat ca personalul s-a obraznicit rau de tot. Daca vrei sa intrebi pe careva ceva, nu gasesti pe nimeni, stai ca prostul si te uiti unde o fi, ca saptamana sau luna trecuta acolo era, dar daca bagi mana in buzunar dupa telefon, ca ti-a sunat, hop, te vede tolomacul si te acuza de dosire. 
 
student DREPT:
(7 Decembrie 2017, 23:04)
Opinia lui TAICU e corecta.Nu poti sa abuzezi de faptul ca esti agent de paza principalul tau job fiind PREVENTIA si nu retinerea si perchezitia corporala si sa acuzi de furt clientii.Agentul poate fi dat in judecata pentru comportament abuziv,prejudicii de imagine si defaimare publica.Sper ca sefii agentului de paza sa faca Training cu el si sa inteleaga jobul lui.KAUFLAND nu e nici Aeroport si nici VAMA.Cat despre pus la pamant se practica cand sunt descinderi ptr. trafic de droguri,terorism,sau alte fapte deosebit de grave
Marcel:
(7 Decembrie 2017, 22:50)
@Petre. Nu e nicio japca. Daca stau bine sa ma gandesc... Clientii sunt de vina. Frate, atunci când iti iei un lucru.. Te uiti bine la raft.. La preț. Majoritatea clientilor fac greseala asta. Nu mai da vina pe personal.. Si chestia cu cadou e bagata de la tine sa te dai si tu un pic zmeu.
TAICU:
(7 Decembrie 2017, 18:51)
Corect ar fi ca asa cum un hot plateste cand este prins si un agent care acuza un client nevinovat sa plateasca intr-un fel sau altul.Cred ca avem in lege articole pentru defaimare si atingere a imaginii publice.CORECT?
mirel:
(7 Decembrie 2017, 18:13)
Cititi cu atentie dreptul la replica al magazinului KAUFLAND.Observati cat de evazivi sunt si ce limba de lemn folosesc.,,Clientul a fost abordat deoarece agentul a observat un gest care ulterior nu s-a confirmat,,.NISTE NEPROFESIONISTI.PE UN CLIENT IL ACUZI DE FURT NUMAI DACA ESTI 100% SIGURI CA A FURAT.
ologu:
(7 Decembrie 2017, 17:07)
cititi si articolul KAUFLAND spaima Minorilor si Produse EXPIRATE pe rafturile Supermarketului Kaufland SLOBOZIA!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Luni 23 Iul 2018
133 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

20 Iulie 2018, 17:10


1

Axintele: Percheziții la domiciliile contrabandiștilor cu țigări

Percheziții în comuna Axintele. Polițiștii au descins la locuințele a trei localnici, cu vârste cuprinse între 30 și 56 de ani, suspectați că ar face contrabandă cu țigări. În locuințele acestora au fost ...[citește_toată_știrea]

20 Iulie 2018, 16:25
(387 vizualizări - 1 comentariu)


2

Ialomița: Arme deținute ilegal

Un bărbat de 42 de ani s-a ales cu un dosar penal după ce în locuința sa au fost descoperite un pistol cu bile de cauciuc și o pușcă de vânătoare. Bărbatul avea permisul de port armă expirat. De asemenea ...[citește_toată_știrea]

20 Iulie 2018, 16:10
(288 vizualizări - 0 comentarii)


3

Amenzi de 36 mii de lei, aplicate de polițiștii ialomițeni

Acțiune de amploare a polițiștilor ialomițeni desfășurată pe șoselele județului. Peste 160 de mașini au fost verificate, fiind aplicate 112 sancțiuni contravenționale. Valoarea totală a amenzilor a depășit ...[citește_toată_știrea]

20 Iulie 2018, 15:45
(278 vizualizări - 0 comentarii)


E-Distribuție Dobrogea: Atenție, se întrerupe curentul!

Din cauza lucrărilor de reparație și întreținere a rețelelor de electricitate, E-Distribuție Dobrogea anunță întreruperi programate ale curentului electric pe raza județului Ialomița. Astfel, în perioada ...[citește_toată_știrea]

19 Iulie 2018, 17:35
(481 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Locuri de muncă vacante

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița oferă șomerilor, în această săptămână, 377 de noi locuri de muncă. Domeniile vizate sunt serviciile sau administrația publică. ...[citește_toată_știrea]

19 Iulie 2018, 17:25
(601 vizualizări - 0 comentarii)


6

Distrigaz Sud Rețele: Lucrări programate la rețeaua de gaze

Distrigaz Sud Rețele efectuează lucrări programate la rețeaua de distribuție a gazelor naturale pentru creșterea gradului de siguranță și continuitate în alimentarea cu gaze naturale. Astfel, la Slobozia ...[citește_toată_știrea]

19 Iulie 2018, 17:15
(383 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: S-a prelungit termenul de depunere al Declarației Unice

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii cu privire la faptul că termenul de depunere al Declarației Unice s-a prelungit până la data de 31 iulie 2018. Decizia a fost ...[citește_toată_știrea]

19 Iulie 2018, 09:09
(446 vizualizări - 0 comentarii)


8

Movilița: O bătrână a murit sub roțile unei mașini

Accident mortal la Movilița în seara zilei de miercuri, 18 iulie 2018. O bătrână de 70 de ani a fost călcată de mașina condusă de un tânăr de 21 de ani. În urma accidentului, femeia a murit pe loc. La fața ...[citește_toată_știrea]

18 Iulie 2018, 22:58
(684 vizualizări - 0 comentarii)


Ciocârlia: Șofer mort într-un accident rutier

Un tânăr de 32 de ani din Galați a murit miercuri, 18 iulie 2018, pe DN2, în apropiere de localitatea Ciocârlia. Acesta a intrat cu mașina pe care o conducea într-un cap de pod din beton. Trupul neînsuflețit ...[citește_toată_știrea]

18 Iulie 2018, 17:20
(833 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Sprijin financiar pentru absolvenții care se angajează

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița anunță faptul că absolvenții promoției 2018 vor beneficia de un ajutor financiar, denumit «sprijin de inserție», în valoare de 1500 de lei. Condiția ...[citește_toată_știrea]

18 Iulie 2018, 17:05
(580 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

17 Iulie 2018, 17:10


12

Distrigaz Sud Rețele: Atenție, se închide gazul!

Miercuri, 18 iulie 2017, Distrigaz Sud Rețele anunță sistarea furnizării gazelor naturale în Țăndărei, pe strada București, ca urmare a lucrărilor de reparații și întreținere a rețelelor. Intervenția se ...[citește_toată_știrea]

17 Iulie 2018, 16:17
(637 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Făcea contrabandă cu arme aduse din Europa

Țăndărei: Făcea contrabandă cu arme aduse din Europa

Un bărbat de etnie romă, în vârstă de 46 de ani, domiciliat în Țăndărei este principalul suspect al unui dosar penal privind fapte de «contrabandă calificată cu arme». În urma unei percheziții desfășurată ...[citește_toată_știrea]

17 Iulie 2018, 16:09
(780 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: A murit în urma unui infarct

Un bărbat de 55 de ani a murit luni, 16 iulie 2018, în timp ce mergea pe bicicletă, în municipiul Slobozia. Cel mai probabil, omul a suferit un infarct. El a fost descoperit în stare de inconștiență, căzut ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2018, 14:45
(1336 vizualizări - 1 comentariu)


anunț angajare

SC Agromas Grup SRL
furnizor de produse și servicii agricole
cu sediul în loc. Cosâmbești, jud. Ialomița
angajează
ȘOFER AUTOUTILITARĂ/AUTOCAMION
Cerințe:
-studii medii
-permis de conducere categoria B și C+E
-experiență în conducerea de
Autoutilitare <3,5 to minim 5 ani
și a Autocamioanelor >3,5 to minim 1 an
-fără cazier judiciar
-atestat valabil de șofer profesionist transport marfă
-atestat valabil ADR
-capacitate de organizare și planificare
-punctualitate, seriozitate și responsabilitate
-avize medicale și psihologice valabile
-transport intern
Responsabilități:
-participă la operațiunile de încărcare
și descarcăre a autovehiculului
-disponibil la deplasări în alte orașe
din Ialomița, Călărași, Buzău, Brăila
-livrează comenzile conform
programului de distribuție
Beneficii:
-pachet salarial atractiv
-card analize medicale
-telefon
CV-urile se pot depune
atât la sediul din Cosâmbești
cât și pe următoarea adresă de
email: agromasgrup@gmail.com
Relații se pot obține și
la telefon 0749/162.458

13 Iulie 2018, 10:05


Urziceni: Prins în flagrant în timp ce încerca să fure dintr-o mașină

Un tânăr de 17 ani, din Urziceni, a fost surprins de către polițiști în timp ce încerca să pătrundă într-un autoturism parcat. Marți, 10 iulie a.c., Poliția a fost sesizată, în miezul nopții, cu privire ...[citește_toată_știrea]

11 Iulie 2018, 14:25
(1433 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Reținut pentru că încercat să vândă tutun

Urziceni: Reținut pentru că încercat să vândă tutun

Marți, 10 iulie a.c., polițiștii din Urziceni au depistat în flagrant un bărbat din Urziceni, bănuit că ar fi încercat să comercializeze o cantitate de tutun transportată cu ajutorul autoturismului propriu ...[citește_toată_știrea]

11 Iulie 2018, 14:20
(1367 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Tânără dispărută

Urziceni: Tânără dispărută

Polițiștii solicită sprijin pentru depistarea unei tinere care, la data de 28 iunie a.c., a plecat de la domiciliul său din Urziceni și nu a revenit până în prezent. Persoana dispărută se numește DOBRE ADRIANA ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2018, 18:20
(1731 vizualizări - 8 comentarii)


AJOFM Ialomița: Șomajul, în scădere ușoară

La sfârșitul lunii iunie 2018, în evidențele  Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița se aflau înregistrați 5317 șomeri, din care 702 șomeri indemnizați, respectiv 4615 șomeri neindemnizați ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2018, 17:20
(1350 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Slobozia: «Marea Unire în viziunea celor mici»

Luni, 9 iulie 2018, Protopopiatul Slobozia a desfășurat prima activitate din proiectul educațional «Clubul de vară», aflat la cea de a IV-a ediție. Astfel, în parteneriat cu Biblioteca Județeană «Ștefan ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2018, 16:05
(1286 vizualizări - 0 comentarii)


Controale ale ITM Ialomița

Având în vedere obiectivele specifice ale Inspecției Muncii stabilite prin lege, cât și prin Programul Cadru de Acțiuni al Inspecției Muncii pentru anul 2018, în perioada 18-29 iunie 2018 , s-a desfășurat ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2018, 15:50
(1437 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi de peste 176000 de lei, 18 permise de conducere reținute

La acest sfârșit de săptămână, 29 iunie-1 iulie a.c., polițiștii au intervenit la 72 de evenimente și au aplicat peste 600 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 176500 de lei, iar pentru ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2018, 15:05
(1521 vizualizări - 1 comentariu)


Pompierii ialomițeni s-au luptat cu apele în județul Bacău

Pompierii ialomițeni s-au luptat cu apele în județul Bacău

Șase subofițeri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Județului Ialomița au fost mobilizați să intervină în localitățile din Moldova, afectate de inundațiile din ultimele săptămâni. ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2018, 14:05
(1559 vizualizări - 0 comentarii)


Amara: A murit din cauza extenuării

Un bărbat de 49 de ani, angajat ca maseur în cadrul Hotelului «Lebăda» din stațiunea Amara a murit la serviciu, din cauza oboselii. Bărbatului i s-a făcut rău în timp ce făcea un masaj unei persoane și ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2018, 15:05
(2663 vizualizări - 8 comentarii)


Ialomița: Atenție, se întrerupe curentul!

E-distribuție Dobrogea anunță pentru săptămâna viitoare, 2-6 iulie 2018, mai multe intervenții la rețeaua de distribuție și alimentare cu energie electrică din județul Ialomița. Astfel, energia electrică ...[citește_toată_știrea]

29 Iunie 2018, 16:40
(1845 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Coșereni și Movilița

Joi, 28 iunie 2018, Poliția a fost sesizată cu privire la faptul că pe raza județului s-au produs două accidente rutiere, soldate cu victime. Primul accident rutier s-a produs în jurul orei 9,00, pe DN ...[citește_toată_știrea]

29 Iunie 2018, 16:25
(1616 vizualizări - 0 comentarii)


Contractele colective de muncă, în vizorul ITM Ialomița

Potrivit Inspectoratului Teritorial de Muncă Ialomița, numărul unităților din județul Ialomița cu peste 21 de salariați, la 31.05.2018,
era de 427, din care cu capital de stat (inclusiv bugetari) ...[citește_toată_știrea]

28 Iunie 2018, 16:20
(1711 vizualizări - 0 comentarii)


«O viață cât un Centenar»: O ialomițeancă, sărbătorită de reprezentanții MAI

Joi, 28 iunie 2018, s-a desfășurat la Valea Măcrișului acțiunea locală a proiectului, derulat la nivel național de Ministerul Afacerilor Interne, «O viață cât un Centenar». Campania are ca scop omagierea ...[citește_toată_știrea]

28 Iunie 2018, 13:55
(1728 vizualizări - 0 comentarii)


Borănești: Infractor arestat

Polițiștii din Ialomița au identificat un tânăr, de 28 de ani, din localitatea Borănești, care se sustrăgea executării unei pedepse de 3 ani pentru comiterea infracțiunii de «tâlhărie calificată». Acesta ...[citește_toată_știrea]

21 Iunie 2018, 17:40
(1988 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Alta tara în Ministerul Afacerilor Interne plătește în mod eronat salariile polițiștilor Marion în «mergem până la capăt!» Bugetar în Comuna Giurgeni, izolată din cauza a două forcare de Pestă Porcină Africană Gabis în Alegeri anticipate la Sălcioara Liviu în Steluța Mitrea a câștigat procesul intentat Ministerului Educației Valentina în Comuna Giurgeni, izolată din cauza a două forcare de Pestă Porcină Africană Mistrețul în Steluța Mitrea a câștigat procesul intentat Ministerului Educației ADRIANA în Întâlnire de «gradul III» cu Nabeel și Saklain din Pakistan Eugenia în Steluța Mitrea a câștigat procesul intentat Ministerului Educației Mistrețul în Steluța Mitrea a câștigat procesul intentat Ministerului Educației Bădăran.Punct. în Steluța Mitrea a câștigat procesul intentat Ministerului Educației eu în Marian Dobrică, fostul șef al Penitenciarului Slobozia, criticat public printr-un Manifest GOGUTU în Bărbat din Mărculești, arestat preventiv pentru «tentativă la omor» Unul în Comuna Giurgeni, izolată din cauza a două forcare de Pestă Porcină Africană Veterinar în Comuna Giurgeni, izolată din cauza a două forcare de Pestă Porcină Africană Fermier interesat în Comuna Giurgeni, izolată din cauza a două forcare de Pestă Porcină Africană gogu în Deputatul liberal Gheorghe Tinel crede în șansa PNL Ialomița la viitoarele alegeri Localnic în Comuna Giurgeni, izolată din cauza a două forcare de Pestă Porcină Africană localnic în Axintele: Percheziții la domiciliile contrabandiștilor cu țigări Dan în Rodel Aron, candidat la șefia AJF Ialomița
8408-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...