Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Kaufland Slobozia buzunărește clienții nevinovați

Kaufland Slobozia buzunărește clienții nevinovați

În ultimii ani, Kaufland Slobozia s-a remarcat constant prin atitudinea abuzivă față de clienții nevinovați. În urma unor acuzații de furt nefondate, agenții de pază ai supermarketului au abuzat verbal clienții, i-au percheziționat nejustificat și i-au umilit în spațiul public. Incidentul pe care vi-l relatăm continuă seria acestor fapte inacceptabile.

Declarație pe propria răspundere Ion Daniel este inginer de construcții navale și unul dintre clienții fideli ai supermarketului Kaufland. Sau, mai exact, a fost până în dimineața zilei de 30 noiembrie 2017, când a fost acuzat de șeful serviciului de pază că «a fost surprins de camerele de luat vederi introducând marfă în buzunare...». Încă șocat de acuzații, Ion Daniel relatează incidentul. «Am fost atât de surprins încât în prima clipă am crezut că are dreptate și chiar am ceva în buzunare. Evident, nu aveam! I-am arătat și m-a invitat într-un birou. Dar era deja târziu, m-au văzut prieteni, cunoscuți, orașul e mic... În birou, a completat un formular și mi-a cerut să-l semnez... Iar când i-am cerut un exemplar, așa cum e normal, mi-a zis că nu se poate și a început să țipe la mine! Pur și simplu a luat foc! I-am smuls hârtia din mână și atunci m-a amenințat că o să cheme Poliția Locală... I-am cerut să o facă și am sunat la rândul meu la 112!».

Abuzuri inexplicabile Agentul care l-a acuzat pe Ion Daniel se numește Bogdan Dumitrescu și nu acuză pentru prima dată neîntemeiat un client al supermarketului. După venirea polițiștilor comunitari, el a refuzat în continuare să ofere o copie a documentului solicitat de Ion Daniel, invocând «politica internă a firmei». Polițiștii locali au fost dublați de un echipaj al Tiger Security, care au confirmat și ei într-un proces verbal că acuzațiile formulate împotriva lui Ion Daniel sunt nefondate. În pofida eforturilor noastre, Bogdan Dumitrescu nu a putut fi contactat pentru a furniza un punct de vedere oficial. Daniel Ispas, directorul adjunct al supermarketului, a declarat pentru ziarul nostru că nu poate răspunde niciunei întrebări. Daniel Ispas a confirmat incidentul și ne-a asigurat că va furniza un punct de vedere oficial în cursul zilei de luni, 4 decembrie 2017. Până la închiderea ediției, acest punct de vedere nu ne-a fost furnizat...

Drept la replică din partea companiei Kaufland România
Ca urmare a articolului http://www.independentonline.ro/2017/12/05/Kaufland-Slobozia-buzunareste-clientii-nevinovati-15859, în care este expusă relatarea unui client, compania Kaufland România transmite următoarele clarificări:
 În urma semnalării situației ce a avut loc pe 30 noiembrie 2017 în magazinul Kaufland din Slobozia, situat pe Str. Theodor, am demarat verificări amănunțite împreună cu echipa din magazin, firma de pază și departamentul responsabil de audit al securității.  
Subliniem că aspectele legate de amabilitatea față de clienți și de confortul acestora la cumpărături sunt foarte importante pentru noi și fac parte din principiile de bază ale companiei, motiv pentru care luăm toate măsurile pentru a ne asigura că sunt respectate, nu doar de echipa noastră, ci și de partenerii noștri, în cazul de față-firma de pază.
În urma vizionării imaginilor surprinse de camerele de luat vederi, agentul de pază a abordat clientul pentru verificări, deoarece observase un gest care ulterior nu s-a confirmat. Ca urmare, agentul a întocmit un raport de oprire nejustificată, conform procedurii. 
Regretăm disconfortul creat și vă asigurăm că dorința noastră este ca toți clienții să aibă o experiență plăcută de cumpărături.
Menționăm că întotdeauna se pleacă de la ideea că, în principiu, clienții magazinelor Kaufland sunt cinstiți și că nu există niciun motiv de a fi suspicioși la adresa acestora. Este posibil ca simpla abordare din partea agenților de pază să genereze o situație neplăcută pentru client, așa cum s-a întâmplat în cazul de față. În astfel de situații, recomandarea noastră este ca reprezentanții firmei de pază să discute amabil cu clientul.   
Kaufland apelează la serviciile furnizate de firme specializate pentru asigurarea securității clienților și a patrimoniului companiei. Personalul de pază prezent în magazin își desfășoară activitatea în baza contractelor de colaborare încheiate între Kaufland și firmele de pază respective. Dezideratul nostru este ca toate solicitările de verificare efectuate de agenții de pază să se desfășoare într-un mod liniștit și politicos. În acest sens, responsabilii Kaufland instruiesc periodic personalul de pază pentru a adopta un comportament amabil și corespunzător sarcinilor de lucru în relația cu clienții noștri. Este strict interzisă recurgerea la violență de orice fel. Tot ceea ce ne dorim este să menținem un standard de calitate a serviciilor oferite. 
Rămânem la dispoziția dumeavoastră în cazul în care aveți întrebări.

5 Decembrie 2017, 16:05 (12154 vizualizări - 50 comentarii)

Citiți și:
Kaufland FURĂ «greșind» etichetele
Produse EXPIRATE pe rafturile supermarketului Kaufland Slobozia!
Kaufland Slobozia, spaima minorilor

Comentariile cititorilor:


Eugen:
(12 Martie 2018, 01:11)
-este de a dreptul scandalos, odata am fost si eu luat in acea camera de doi paznici si de acel Bogdan Dumitrache sub pretextul ca sa facem o verificare*"adresandu-se pe un ton ridicat.... In clipa aceea jur ca daca as fi putut sa m-a intorc in timp ii luam la picuoare in gură pana le rupeam fiecare coltisor al gurii. In fine ajuns in acea incapere inghesuita de langa baie, Bogdan Dumitrache a inceput sa urle ca sa il las sa ma perchezitioneze eu l-am refuzat, sub pretextul ca nu sunt eu obligat sa ii arat ce am asupra mea, împreună cu un agent de la SSG care era cu ochii pe mine, Bogdan Dumitrache m-a amenintat ca cheamă politia daca nu ii arat ce am in buzunare,ok... Am scos tot ce aveam in buzunare, am pus pe masă... Abia aici incepe scandalul...incepe din nou sa tipe si sa bata cu pumnii in masa că unde sunt becurile de masina pe care se presupune ca le am furat, ia-m spus adevărul ca nu stiu despre ce vorbește si atunci a luat pulanul agentului de securitate,mi-a spus sa nu ma misc si ma amenințat ca daca opun rezistență ma calca in picioare, eu speriat si traumatizat de ferocitatea si de vocea lui Bogdan Dumitrache m-am conformat fara sa gandesc prea mult.... După vreo săptămână trăită in intrebari cum ca cine ma vazut si daca m-a facut de ras fiind catalogat de cei din jur drept un hot, am decis sa dau o fuga pana la kaufland pregătit de razboi, intru eu linistit ma plimb prin supermarket vreo doua ore, vu speranța sa mai ma duca o data in acea camera si sa vorbesc puțin cu domnul Dumitrache in vederea greșelii facute de acesta... Dar fara rezultat.... Il astept si in ziua de astăzi pe dânsul, ce naiba doar am o afacere neincheeata cu dansul...
Ionut V:
(14 Decembrie 2017, 12:34)
Paznicii sunt foarte agesivi atat in limbaj cat si in gesturi, mai ales unul civil mai batran cu mustata......
@Stan:
(13 Decembrie 2017, 01:07)
Nu cumva ești un fost angajat nemulțumit?
me:
(11 Decembrie 2017, 15:12)
Spionul se numeste BOGDAN DUMITRACHE si nu DUMITRESCU
Eticheta:
(11 Decembrie 2017, 11:23)
Eram in Italia la un Carrefour. Când am trecut de casă, a țiuit ceva. Amabilă casiera m-a rugat sa rămân pe loc pt ca va veni cineva pt o verificare. A sosit un agent de paza. Am întrebat dacă trebuie să îl însoțesc si mi-a răspuns că nu. Apoi m-a întrebat dacă am ceva asupra mea, i-am răspuns că portofelul si telefonul si am dat sa le scot si sa imi întorc buzunarele pe dos, ținând cont că în altă parte nu aveam unde sa ascund ceva deoarece fiind vară eram in șlapi, bermude si tricou mulat. Mi-a spus că nu este necesar si a apropiat o paletă gen cele de la aeroport in zona pantalonilor si in zona la ceafă a țiuit din nou. Mi-a explicat că în unele magazine după ce achiziționezi haine, dacă au un semn pe etichetă cu o foarfecă trebuie îndepărtat ulterior. Ajuns acasă ce mi-a spus agentul cu eticheta s-a confirmat. Totul civilizat fără circ sau nervi.
Sandu P. :
(11 Decembrie 2017, 11:11)
La cate nereguli sunt la Kaufland, ar trebui un lucrător OPC sa stea permanent acolo. Sau sa le faca un birou. :) Si-ar justifica si cei de la OPC salariile si ar mai aduce si ceva bani la buget. Apropos, la OPC Ialomița de ce nu se pot depune sesizări online?
spy:
(11 Decembrie 2017, 10:12)
Ce mai tot vorbim,mare companie de securitate aceasta SGG.Uitati-va la culoarea echipamentului lor!Nu e aproape identica cu cea a detinutilor care ies la munca prin oras din cand in cand?Eu cand ii vad prin Kaufland de fiecare data am o tresarire.Cum sa mai furi ca atunci cand ii vezi te gandesti la BULAU?Si cum se inghesuie EI cand apar reducerile.Nu ai loc de ei.Foarte instruiti domne.
Stan m:
(10 Decembrie 2017, 19:22)
Este foarte adevarat ce face baiatul acesta care umbla civil prin magazin...este un nesimtit vorbeste foarte urat cu angajatii lui...deaia vad de fiecare data cand merg la kaufland alti agenti de paza...el face legea acolo...si pe cine opreste la verificare vorbeste foarte urat cu el la camera...
coana preoteasa:
(9 Decembrie 2017, 10:30)
Articolul este foarte elocvent.Kaufland isi buzunareste clientii si la Propriu si la Figurat.Aproape de fiecare data cand cumpar de la Kaufland,preturile de la raft nu corespund cu pretul scanat la casa.Eu cred ca asta este politica companiei bazandu-se pe faptul ca clientul nu observa sau daca observa nu mai se intoarce de acasa sa ceara diferenta.Asa ca ATENTIE IN CE FEL SUNTETI BUZUNARITI!
SOARE DE BARAGAN:
(8 Decembrie 2017, 11:44)
Agentii de paza, ca hingherii, unii mai omenosi, altii mai cainosi. E adevarat ca nu toti cumparatorii sunt de buna credinta. Dar uite ca chestia cu agentul care a observat!! un gest un cumparator nu este in regula, adica, daca tolomacului i se pare, si nu este asa, pot sa-l actionez in judecata sa-i cer daune morale, ca mi-a afectat imaginea. Iar Kaufland, daca face parteneriate cu tolomacii sa plateasca in solidar.
Cumpar des de la acest magazin si am observat ca personalul s-a obraznicit rau de tot. Daca vrei sa intrebi pe careva ceva, nu gasesti pe nimeni, stai ca prostul si te uiti unde o fi, ca saptamana sau luna trecuta acolo era, dar daca bagi mana in buzunar dupa telefon, ca ti-a sunat, hop, te vede tolomacul si te acuza de dosire. 
 
student DREPT:
(7 Decembrie 2017, 23:04)
Opinia lui TAICU e corecta.Nu poti sa abuzezi de faptul ca esti agent de paza principalul tau job fiind PREVENTIA si nu retinerea si perchezitia corporala si sa acuzi de furt clientii.Agentul poate fi dat in judecata pentru comportament abuziv,prejudicii de imagine si defaimare publica.Sper ca sefii agentului de paza sa faca Training cu el si sa inteleaga jobul lui.KAUFLAND nu e nici Aeroport si nici VAMA.Cat despre pus la pamant se practica cand sunt descinderi ptr. trafic de droguri,terorism,sau alte fapte deosebit de grave
Marcel:
(7 Decembrie 2017, 22:50)
@Petre. Nu e nicio japca. Daca stau bine sa ma gandesc... Clientii sunt de vina. Frate, atunci când iti iei un lucru.. Te uiti bine la raft.. La preț. Majoritatea clientilor fac greseala asta. Nu mai da vina pe personal.. Si chestia cu cadou e bagata de la tine sa te dai si tu un pic zmeu.
TAICU:
(7 Decembrie 2017, 18:51)
Corect ar fi ca asa cum un hot plateste cand este prins si un agent care acuza un client nevinovat sa plateasca intr-un fel sau altul.Cred ca avem in lege articole pentru defaimare si atingere a imaginii publice.CORECT?
mirel:
(7 Decembrie 2017, 18:13)
Cititi cu atentie dreptul la replica al magazinului KAUFLAND.Observati cat de evazivi sunt si ce limba de lemn folosesc.,,Clientul a fost abordat deoarece agentul a observat un gest care ulterior nu s-a confirmat,,.NISTE NEPROFESIONISTI.PE UN CLIENT IL ACUZI DE FURT NUMAI DACA ESTI 100% SIGURI CA A FURAT.
ologu:
(7 Decembrie 2017, 17:07)
cititi si articolul KAUFLAND spaima Minorilor si Produse EXPIRATE pe rafturile Supermarketului Kaufland SLOBOZIA!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Joi 18 Oct 2018
196 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

16 Octombrie 2018, 17:10


Muteni Buzău: Copil ars sub ochii părinților

Neatenția părinților a avut urmări grave asupra unui copil de 1 an și 3 luni din comuna Munteni Buzău. Micuțul se juca nesupravegheat în curte, moment în care a căzut peste focul pe care părinții l-au aprins ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2018, 11:48
(431 vizualizări - 0 comentarii)


2

Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

12 Octombrie 2018, 15:40


3

IPJ Ialomița: Peste 1400 de amenzi, 62 de permise reținute

Polițiștii au aplicat peste 1400 de sancțiuni contravenționale și au reținut 62 de permise de conducere, în cadrul unei acțiuni de 3 zile desfășurate în județul Ialomița, sub coordonarea Direcției Rutiere ...[citește_toată_știrea]

12 Octombrie 2018, 14:50
(518 vizualizări - 0 comentarii)


Autoturism căutat de autoritățile britanice, identificat de polițiștii ialomițeni

Un autoturism căutat pentru confiscare de autoritățile britanice a fost depistat de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Ialomița. Autoturismul ce aparținea unui bărbat în vârstă ...[citește_toată_știrea]

12 Octombrie 2018, 14:45
(568 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: A dat în marșarier și a lovit un pieton

În cursul zilei de joi, 11 octombrie a.c, pe raza municipiului Slobozia s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane. Din verificările efectuate de polițiștii ajunși la locul accidentului ...[citește_toată_știrea]

12 Octombrie 2018, 14:40
(578 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


6

Slobozia: L-a atacat cu o lopată

În după-amiaza zilei de miercuri, 10 octombrie a.c., un bărbat în vârstă de 38 de ani a fost lovit în cap cu o lopată de către un cetățean. Victima tăia iarba de pe marginea drumului când a fost zărit de ...[citește_toată_știrea]

11 Octombrie 2018, 14:10
(762 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia scandal


Fetești: S-a aruncat în gol de la balcon

În dimineața zilei de joi, 11 octombrie 2018, în jurul orelor 3,00, o tânără de 19 ani din Fetești s-a aruncat în gol de la balconul apartamentului în care locuia, cu intenția de a se sinucide. Fata a supraviețuit ...[citește_toată_știrea]

11 Octombrie 2018, 10:30
(846 vizualizări - 0 comentarii)


8
Slobozia: Grevă a transportatorilor

Slobozia: Grevă a transportatorilor

Greva generală a transportatorilor blochează circulația autobuzelor din Slobozia către București. Transportatorii locali au ales să nu efectueze joi, 11 octombrie 2018, nicio cursă către Capitală. Aceștia ...[citește_toată_știrea]

11 Octombrie 2018, 10:20
(768 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: «Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți»

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița va organiza în data de 19 octombrie 2018, orele 9,00, «Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți», eveniment care va avea loc ...[citește_toată_știrea]

9 Octombrie 2018, 16:10
(684 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 3 cutremure în interval de o oră!

3 cutremure au avut loc în județul Ialomița, în decursul unei singure ore. Cel mai puternic a avut magnitudinea de 2,9 grade pe scara Richter, scrie Mediafax. Potrivit Institutului ...[citește_toată_știrea]

7 Octombrie 2018, 17:30
(1839 vizualizări - 4 comentarii)


Perieți: Mort în accident

Perieți: Mort în accident

Coliziunea dintre un autocamion și un autoturism produsă joi, 4 octombrie a.c., în jurul orelor 19,00, în comuna Perieți, a condus la decesul șoferului din turism, un bărbat în vârstă de 61 de ani. Echipajele ...[citește_toată_știrea]

5 Octombrie 2018, 10:10
(1262 vizualizări - 0 comentarii)


12

Slobozia: Doi tineri suspectați de «furt din autoturism», reținuți

Polițiștii slobozeni cercetează doi tineri, de 17 și 18 ani, pentru «furt calificat», cei în cauză fiind reținuți pentru 24 de ore. Astfel, polițiștii au identificat doi tineri de 17, respectiv 18 ani, ...[citește_toată_știrea]

5 Octombrie 2018, 08:35
(992 vizualizări - 0 comentarii)


Urmăriți internațional, depistați de polițiștii ialomițeni

Marți, 2 octombrie a.c., polițiștii de Investigații Criminale din cadrul IPJIalomița au acționat pe raza județului, pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag ...[citește_toată_știrea]

5 Octombrie 2018, 08:20
(929 vizualizări - 0 comentarii)


Maternitatea Urziceni, una dintre maternitățile pe care «Salvați Copiii» le dotează cu aparatură medicală vitală prematurilor

În România, nașterea rămâne discriminatorie: o maternitate lipsită de aparatură medicală vitală poate însemna, pentru un copil născut prea devreme, o salvare venită prea târziu. Este cazul Maternității ...[citește_toată_știrea]

5 Octombrie 2018, 08:10
(828 vizualizări - 0 comentarii)


Biblioteca Județeană «Ștefan Bănulescu» Ialomița: «Salonul Anual de Carte» a ajuns la ediția a 27-a

Luni, 1 octombrie 2018, la orele 12,00, a debutat a 27-a ediție a «Salonului Anual de Carte» organizat de către Biblioteca Județeană «Ștefan Bănulescu» Ialomița. Prestigioasă prin prisma longevității, ediția ...[citește_toată_știrea]

4 Octombrie 2018, 09:10
(972 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Au fost înlocuiți 20 de președinți de secții de votare la Referendum

Ialomița înregistrează primele probleme în procesul de organizare a scrutinului pentru Referendumul de modificare a Constituției, care se va desfășura pe 6 și 7 octombrie 2018. Astfel, 20 de președinți ...[citește_toată_știrea]

2 Octombrie 2018, 17:20
(1487 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Contrabandist de țigări, prins de polițiști

Urziceni: Contrabandist de țigări, prins de polițiști

Un tânăr, de 31 de ani, din Urziceni, este principalul suspect într-un dosar de contrabandă cu țigări, instrumentat de polițiștii Ialomițeni. Oamenii legii au efectuat la locuința sa o percheziție domiciliară ...[citește_toată_știrea]

28 Septembrie 2018, 17:00
(1198 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 1-5 octombrie a.c., orele 6,30-17,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparație a rețelelor de electricitate. Aceste ...[citește_toată_știrea]

28 Septembrie 2018, 15:40
(1439 vizualizări - 1 comentariu)


ITM Ialomița: Constructori amendați

În cursul anului 2018, Inspectoratul Teritorial de Muncă Ialomița a desfășurat acțiuni de control în cadrul unei campanii de instruire și informare cu privire la activitățile din domeniul construcțiilor ...[citește_toată_știrea]

28 Septembrie 2018, 15:25
(1362 vizualizări - 1 comentariu)


ISU Ialomița: Caravana «Fii pregătit!»

Sâmbătă, 29 septembrie a.c., între orele 10,00-17,00, va ajunge în orașul Slobozia caravana SMURD «Fii pregătit!». Aceasta va fi amplasată pe bulevardul Chimiei, în Piața Unirii și are ca scop instruirea ...[citește_toată_știrea]

28 Septembrie 2018, 15:15
(1327 vizualizări - 0 comentarii)


anunț angajare

SC Agromas Grup SRL
furnizor de produse și servicii agricole
cu sediul în loc. Cosâmbești, jud. Ialomița
angajează
ȘOFERI AUTOCAMION
Cerințe:
-studii medii
-permis de conducere categoria B și C+E
-experiență în conducerea
autocamioanelor >3,5 to minim 1 an
-fără cazier judiciar
-atestat valabil de șofer profesionist transport marfă
-atestat valabil ADR
-capacitate de organizare și planificare
-punctualitate, seriozitate și responsabilitate
-avize medicale și psihologice valabile
-transport intern
Responsabilități:
-participă la operațiunile de încărcare
și descarcăre a autovehiculului
Beneficii:
-pachet salarial atractiv
-card analize medicale
-telefon
CV-urile se pot depune
atât la sediul din Cosâmbești
cât și pe următoarea adresă de
email: agromasgrup@gmail.com
Relații se pot obține și
la telefon 0749/082.231

28 Septembrie 2018, 10:05


Urziceni: S-a înecat la pescuit

Marți, 25 septembrie 2018, în jurul orelor 14,00, un apel primit la Dispeceratul ISU Ialomița semnala prezența a doi bărbați în zona unei amenajări hidrotehnice din beton, aflată pe râul Ialomița, în apropierea ...[citește_toată_știrea]

27 Septembrie 2018, 09:05
(1369 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Urziceni înecat


Cosâmbești: Prins cu aproape 100 kg de pește în portbagaj

Polițiștii ialomițeni acționează periodic în vederea apărării patrimoniului piscicol și combaterii faptelor ilegale asociate din pescuitul ilegal. Astfel, a fost depistat, pe raza localității Cosâmbești ...[citește_toată_știrea]

27 Septembrie 2018, 08:45
(1534 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente în Ialomița: Două persoane decedate, patru rănite

În cursul zilei de marți, 25 septembrie a.c., pe raza județului Ialomița s-au produs două accidente rutiere. Primul eveniment s-a produs în jurul orelor 16,00, în apropiere de comuna Sinești și s-a soldat ...[citește_toată_știrea]

27 Septembrie 2018, 08:15
(1279 vizualizări - 0 comentarii)


Deținătorii de câini periculoși, în atenția polițiștilor ialomițeni

În perioada septembrie-decembrie 2018, polițiștii ialomițeni desfășoară acțiuni de prevenire a oricăror incidente în care sunt implicați câinii periculoși sau agresivi și de verificare a modului de respectare ...[citește_toată_știrea]

27 Septembrie 2018, 08:05
(1396 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: Exercițiu la Țăndărei

Joi, 27 septembrie 2018, de la orele 10,00, Inspectoratul pentru Situații de Urgență «Barbu Catargiu» al județului Ialomița organizează în orașul Țăndărei un exercițiu de cooperare cu forțe și mijloace ...[citește_toată_știrea]

27 Septembrie 2018, 07:45
(1469 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița va organiza în data de 19 octombrie 2018, orele 9,00, «Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți». Evenimentul se va desfășura la Slobozia, în ...[citește_toată_știrea]

25 Septembrie 2018, 17:20
(1415 vizualizări - 0 comentarii)


Adâncata: Și-a pierdut viața strivit de un utilaj

Un bărbat de 37 de ani din comuna ialomițeană Adâncata și-a pierdut viața marți, 25 septembrie 2018, în urma unui accident de muncă petrecut pe raza județului Bistrița Năsăud. Bărbatul lucra la amenajarea ...[citește_toată_știrea]

25 Septembrie 2018, 15:30
(1609 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: «Atenție la înșelăciuni!»

În perioada septembrie-octombrie 2018, Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița derulează activități informativ-preventive în cadrul campaniei de prevenire a infracțiunilor de înșelăciune «Atenție ...[citește_toată_știrea]

24 Septembrie 2018, 16:25
(1472 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
8408-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...