Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Kaufland Slobozia buzunărește clienții nevinovați

Kaufland Slobozia buzunărește clienții nevinovați

În ultimii ani, Kaufland Slobozia s-a remarcat constant prin atitudinea abuzivă față de clienții nevinovați. În urma unor acuzații de furt nefondate, agenții de pază ai supermarketului au abuzat verbal clienții, i-au percheziționat nejustificat și i-au umilit în spațiul public. Incidentul pe care vi-l relatăm continuă seria acestor fapte inacceptabile.

Declarație pe propria răspundere Ion Daniel este inginer de construcții navale și unul dintre clienții fideli ai supermarketului Kaufland. Sau, mai exact, a fost până în dimineața zilei de 30 noiembrie 2017, când a fost acuzat de șeful serviciului de pază că «a fost surprins de camerele de luat vederi introducând marfă în buzunare...». Încă șocat de acuzații, Ion Daniel relatează incidentul. «Am fost atât de surprins încât în prima clipă am crezut că are dreptate și chiar am ceva în buzunare. Evident, nu aveam! I-am arătat și m-a invitat într-un birou. Dar era deja târziu, m-au văzut prieteni, cunoscuți, orașul e mic... În birou, a completat un formular și mi-a cerut să-l semnez... Iar când i-am cerut un exemplar, așa cum e normal, mi-a zis că nu se poate și a început să țipe la mine! Pur și simplu a luat foc! I-am smuls hârtia din mână și atunci m-a amenințat că o să cheme Poliția Locală... I-am cerut să o facă și am sunat la rândul meu la 112!».

Abuzuri inexplicabile Agentul care l-a acuzat pe Ion Daniel se numește Bogdan Dumitrescu și nu acuză pentru prima dată neîntemeiat un client al supermarketului. După venirea polițiștilor comunitari, el a refuzat în continuare să ofere o copie a documentului solicitat de Ion Daniel, invocând «politica internă a firmei». Polițiștii locali au fost dublați de un echipaj al Tiger Security, care au confirmat și ei într-un proces verbal că acuzațiile formulate împotriva lui Ion Daniel sunt nefondate. În pofida eforturilor noastre, Bogdan Dumitrescu nu a putut fi contactat pentru a furniza un punct de vedere oficial. Daniel Ispas, directorul adjunct al supermarketului, a declarat pentru ziarul nostru că nu poate răspunde niciunei întrebări. Daniel Ispas a confirmat incidentul și ne-a asigurat că va furniza un punct de vedere oficial în cursul zilei de luni, 4 decembrie 2017. Până la închiderea ediției, acest punct de vedere nu ne-a fost furnizat...

Drept la replică din partea companiei Kaufland România
Ca urmare a articolului http://www.independentonline.ro/2017/12/05/Kaufland-Slobozia-buzunareste-clientii-nevinovati-15859, în care este expusă relatarea unui client, compania Kaufland România transmite următoarele clarificări:
 În urma semnalării situației ce a avut loc pe 30 noiembrie 2017 în magazinul Kaufland din Slobozia, situat pe Str. Theodor, am demarat verificări amănunțite împreună cu echipa din magazin, firma de pază și departamentul responsabil de audit al securității.  
Subliniem că aspectele legate de amabilitatea față de clienți și de confortul acestora la cumpărături sunt foarte importante pentru noi și fac parte din principiile de bază ale companiei, motiv pentru care luăm toate măsurile pentru a ne asigura că sunt respectate, nu doar de echipa noastră, ci și de partenerii noștri, în cazul de față-firma de pază.
În urma vizionării imaginilor surprinse de camerele de luat vederi, agentul de pază a abordat clientul pentru verificări, deoarece observase un gest care ulterior nu s-a confirmat. Ca urmare, agentul a întocmit un raport de oprire nejustificată, conform procedurii. 
Regretăm disconfortul creat și vă asigurăm că dorința noastră este ca toți clienții să aibă o experiență plăcută de cumpărături.
Menționăm că întotdeauna se pleacă de la ideea că, în principiu, clienții magazinelor Kaufland sunt cinstiți și că nu există niciun motiv de a fi suspicioși la adresa acestora. Este posibil ca simpla abordare din partea agenților de pază să genereze o situație neplăcută pentru client, așa cum s-a întâmplat în cazul de față. În astfel de situații, recomandarea noastră este ca reprezentanții firmei de pază să discute amabil cu clientul.   
Kaufland apelează la serviciile furnizate de firme specializate pentru asigurarea securității clienților și a patrimoniului companiei. Personalul de pază prezent în magazin își desfășoară activitatea în baza contractelor de colaborare încheiate între Kaufland și firmele de pază respective. Dezideratul nostru este ca toate solicitările de verificare efectuate de agenții de pază să se desfășoare într-un mod liniștit și politicos. În acest sens, responsabilii Kaufland instruiesc periodic personalul de pază pentru a adopta un comportament amabil și corespunzător sarcinilor de lucru în relația cu clienții noștri. Este strict interzisă recurgerea la violență de orice fel. Tot ceea ce ne dorim este să menținem un standard de calitate a serviciilor oferite. 
Rămânem la dispoziția dumeavoastră în cazul în care aveți întrebări.

5 Decembrie 2017, 16:05 (9037 vizualizări - 50 comentarii)

Citiți și:
Produse EXPIRATE pe rafturile supermarketului Kaufland Slobozia!
Kaufland Slobozia, spaima minorilor

Comentariile cititorilor:


Eugen:
(12 Martie 2018, 01:11)
-este de a dreptul scandalos, odata am fost si eu luat in acea camera de doi paznici si de acel Bogdan Dumitrache sub pretextul ca sa facem o verificare*"adresandu-se pe un ton ridicat.... In clipa aceea jur ca daca as fi putut sa m-a intorc in timp ii luam la picuoare in gură pana le rupeam fiecare coltisor al gurii. In fine ajuns in acea incapere inghesuita de langa baie, Bogdan Dumitrache a inceput sa urle ca sa il las sa ma perchezitioneze eu l-am refuzat, sub pretextul ca nu sunt eu obligat sa ii arat ce am asupra mea, împreună cu un agent de la SSG care era cu ochii pe mine, Bogdan Dumitrache m-a amenintat ca cheamă politia daca nu ii arat ce am in buzunare,ok... Am scos tot ce aveam in buzunare, am pus pe masă... Abia aici incepe scandalul...incepe din nou sa tipe si sa bata cu pumnii in masa că unde sunt becurile de masina pe care se presupune ca le am furat, ia-m spus adevărul ca nu stiu despre ce vorbește si atunci a luat pulanul agentului de securitate,mi-a spus sa nu ma misc si ma amenințat ca daca opun rezistență ma calca in picioare, eu speriat si traumatizat de ferocitatea si de vocea lui Bogdan Dumitrache m-am conformat fara sa gandesc prea mult.... După vreo săptămână trăită in intrebari cum ca cine ma vazut si daca m-a facut de ras fiind catalogat de cei din jur drept un hot, am decis sa dau o fuga pana la kaufland pregătit de razboi, intru eu linistit ma plimb prin supermarket vreo doua ore, vu speranța sa mai ma duca o data in acea camera si sa vorbesc puțin cu domnul Dumitrache in vederea greșelii facute de acesta... Dar fara rezultat.... Il astept si in ziua de astăzi pe dânsul, ce naiba doar am o afacere neincheeata cu dansul...
Ionut V:
(14 Decembrie 2017, 12:34)
Paznicii sunt foarte agesivi atat in limbaj cat si in gesturi, mai ales unul civil mai batran cu mustata......
@Stan:
(13 Decembrie 2017, 01:07)
Nu cumva ești un fost angajat nemulțumit?
me:
(11 Decembrie 2017, 15:12)
Spionul se numeste BOGDAN DUMITRACHE si nu DUMITRESCU
Eticheta:
(11 Decembrie 2017, 11:23)
Eram in Italia la un Carrefour. Când am trecut de casă, a țiuit ceva. Amabilă casiera m-a rugat sa rămân pe loc pt ca va veni cineva pt o verificare. A sosit un agent de paza. Am întrebat dacă trebuie să îl însoțesc si mi-a răspuns că nu. Apoi m-a întrebat dacă am ceva asupra mea, i-am răspuns că portofelul si telefonul si am dat sa le scot si sa imi întorc buzunarele pe dos, ținând cont că în altă parte nu aveam unde sa ascund ceva deoarece fiind vară eram in șlapi, bermude si tricou mulat. Mi-a spus că nu este necesar si a apropiat o paletă gen cele de la aeroport in zona pantalonilor si in zona la ceafă a țiuit din nou. Mi-a explicat că în unele magazine după ce achiziționezi haine, dacă au un semn pe etichetă cu o foarfecă trebuie îndepărtat ulterior. Ajuns acasă ce mi-a spus agentul cu eticheta s-a confirmat. Totul civilizat fără circ sau nervi.
Sandu P. :
(11 Decembrie 2017, 11:11)
La cate nereguli sunt la Kaufland, ar trebui un lucrător OPC sa stea permanent acolo. Sau sa le faca un birou. :) Si-ar justifica si cei de la OPC salariile si ar mai aduce si ceva bani la buget. Apropos, la OPC Ialomița de ce nu se pot depune sesizări online?
spy:
(11 Decembrie 2017, 10:12)
Ce mai tot vorbim,mare companie de securitate aceasta SGG.Uitati-va la culoarea echipamentului lor!Nu e aproape identica cu cea a detinutilor care ies la munca prin oras din cand in cand?Eu cand ii vad prin Kaufland de fiecare data am o tresarire.Cum sa mai furi ca atunci cand ii vezi te gandesti la BULAU?Si cum se inghesuie EI cand apar reducerile.Nu ai loc de ei.Foarte instruiti domne.
Stan m:
(10 Decembrie 2017, 19:22)
Este foarte adevarat ce face baiatul acesta care umbla civil prin magazin...este un nesimtit vorbeste foarte urat cu angajatii lui...deaia vad de fiecare data cand merg la kaufland alti agenti de paza...el face legea acolo...si pe cine opreste la verificare vorbeste foarte urat cu el la camera...
coana preoteasa:
(9 Decembrie 2017, 10:30)
Articolul este foarte elocvent.Kaufland isi buzunareste clientii si la Propriu si la Figurat.Aproape de fiecare data cand cumpar de la Kaufland,preturile de la raft nu corespund cu pretul scanat la casa.Eu cred ca asta este politica companiei bazandu-se pe faptul ca clientul nu observa sau daca observa nu mai se intoarce de acasa sa ceara diferenta.Asa ca ATENTIE IN CE FEL SUNTETI BUZUNARITI!
SOARE DE BARAGAN:
(8 Decembrie 2017, 11:44)
Agentii de paza, ca hingherii, unii mai omenosi, altii mai cainosi. E adevarat ca nu toti cumparatorii sunt de buna credinta. Dar uite ca chestia cu agentul care a observat!! un gest un cumparator nu este in regula, adica, daca tolomacului i se pare, si nu este asa, pot sa-l actionez in judecata sa-i cer daune morale, ca mi-a afectat imaginea. Iar Kaufland, daca face parteneriate cu tolomacii sa plateasca in solidar.
Cumpar des de la acest magazin si am observat ca personalul s-a obraznicit rau de tot. Daca vrei sa intrebi pe careva ceva, nu gasesti pe nimeni, stai ca prostul si te uiti unde o fi, ca saptamana sau luna trecuta acolo era, dar daca bagi mana in buzunar dupa telefon, ca ti-a sunat, hop, te vede tolomacul si te acuza de dosire. 
 
student DREPT:
(7 Decembrie 2017, 23:04)
Opinia lui TAICU e corecta.Nu poti sa abuzezi de faptul ca esti agent de paza principalul tau job fiind PREVENTIA si nu retinerea si perchezitia corporala si sa acuzi de furt clientii.Agentul poate fi dat in judecata pentru comportament abuziv,prejudicii de imagine si defaimare publica.Sper ca sefii agentului de paza sa faca Training cu el si sa inteleaga jobul lui.KAUFLAND nu e nici Aeroport si nici VAMA.Cat despre pus la pamant se practica cand sunt descinderi ptr. trafic de droguri,terorism,sau alte fapte deosebit de grave
Marcel:
(7 Decembrie 2017, 22:50)
@Petre. Nu e nicio japca. Daca stau bine sa ma gandesc... Clientii sunt de vina. Frate, atunci când iti iei un lucru.. Te uiti bine la raft.. La preț. Majoritatea clientilor fac greseala asta. Nu mai da vina pe personal.. Si chestia cu cadou e bagata de la tine sa te dai si tu un pic zmeu.
TAICU:
(7 Decembrie 2017, 18:51)
Corect ar fi ca asa cum un hot plateste cand este prins si un agent care acuza un client nevinovat sa plateasca intr-un fel sau altul.Cred ca avem in lege articole pentru defaimare si atingere a imaginii publice.CORECT?
mirel:
(7 Decembrie 2017, 18:13)
Cititi cu atentie dreptul la replica al magazinului KAUFLAND.Observati cat de evazivi sunt si ce limba de lemn folosesc.,,Clientul a fost abordat deoarece agentul a observat un gest care ulterior nu s-a confirmat,,.NISTE NEPROFESIONISTI.PE UN CLIENT IL ACUZI DE FURT NUMAI DACA ESTI 100% SIGURI CA A FURAT.
ologu:
(7 Decembrie 2017, 17:07)
cititi si articolul KAUFLAND spaima Minorilor si Produse EXPIRATE pe rafturile Supermarketului Kaufland SLOBOZIA!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Marți 20 Mar 2018
149 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Orboiești: Trafic blocat din cauza unui accident rutier

Din cauza șoselei acoperite cu gheață, două mașini au fost implicate într-un accident rutier în localitatea Orboiești. În urma impactului dintre autovehicule, două persoane au fost rănite. Reprezentanții ...[citește_toată_știrea]

19 Martie 2018, 12:23
(380 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

16 Martie 2018, 16:20


2

Urziceni: Dosar penal pentru 70 kg de tutun

Un tânăr de 29 de ani a fost depistat de polițiștii din Urziceni în timp ce transporta ilegal 70 kilograme de tutun mărunțit. Marfa era împachetată în saci de plastic și folii de aluminiu. În cauză a fost ...[citește_toată_știrea]

16 Martie 2018, 16:10
(395 vizualizări - 0 comentarii)


3

AJOFM Ialomița: Șomajul, în scădere ușoară

La sfârșitul lunii februarie 2018, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița se aflau înregistrați 6361 șomeri, din care 1388 șomeri indemnizați, respectiv 4973 șomeri neindemnizați ...[citește_toată_știrea]

16 Martie 2018, 15:10
(300 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Întreruperi programate la rețeaua de energie electrică

Din cauza lucrărilor de reparații ale rețelelor de distribuție a energiei electrice, Enel Dobrogea anunță faptul că, în perioada 19 februarie-23 martie 2018, în localitățile Munteni Buzău, Slobozia, Urziceni ...[citește_toată_știrea]

16 Martie 2018, 15:05
(324 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

13 Martie 2018, 17:55


6
Iazu: Arestat pentru «tentativă de omor» după ce și-a înjunghiat fiul cu un cuțit

Iazu: Arestat pentru «tentativă de omor» după ce și-a înjunghiat fiul cu un cuțit

Un bărbat de 52 de ani din localitatea ialomițeană Iazu a fost reținut în noaptea de duminică spre luni, 11/12 martie 2018, pentru 24 de ore, după ce și-a înjunghiat fiul, un tânăr de 27 de ani, cu un cuțit ...[citește_toată_știrea]

13 Martie 2018, 17:45
(638 vizualizări - 0 comentarii)


Primăria Slobozia: Concurs de proiecte pentru tineri

Primăria Slobozia: Concurs de proiecte pentru tineri

Primăria Slobozia oferă și în acest an tinerilor din oraș șansa de a prezenta imaginea Sloboziei în viitor. Autoritățile locale vor realiza încă o ediție a concursului de proiecte «Slobozia viitorului văzută ...[citește_toată_știrea]

13 Martie 2018, 16:35
(525 vizualizări - 0 comentarii)


8

anunț

închiriem spații comerciale,
hală, teren depozitare
materiale
și utilaje construcții

Relații la sediul firmei din
str. Gării Noi, nr. 5, Slobozia,

telefon 0243/211.406

13 Martie 2018, 16:25


DSVSA Ialomița: Controale intensive înainte de Paște

Apropierea Paștelui aduce controale ale inspectorilor Direcției Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița în piețele și magazinele alimentare din tot județul. Inspectorii DSVSA Ialomița ...[citește_toată_știrea]

13 Martie 2018, 16:20
(490 vizualizări - 0 comentarii)


anunț angajare

PREMIER
Transport Auto SRL
angajează
șoferi profesioniști,
categ. C+E,
cu minim de experiență

salariu atractiv
Relații la sediul firmei
Șos. Brăilei, nr. 5, Slobozia
telefon 0733/449.841

13 Martie 2018, 16:10


AJOFM Ialomița: Locuri de muncă vacante

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița pune la dispoziția persoanelor aflate în căutarea unui serviciu 198 de locuri de muncă. Angajatorii caută agenți de vânzări, barmani, ospătari ...[citește_toată_știrea]

13 Martie 2018, 16:05
(610 vizualizări - 0 comentarii)


12
Accident la Ciocârlia

Accident la Ciocârlia

Salvatorii din Urziceni au fost solicitați în cursul dimineții de vineri, 9 martie 2018, în jurul orelor 8,30, pentru a veni în ajutorul victimelor unui accident rutier petrecut pe DN2, la ieșire din localitatea ...[citește_toată_știrea]

9 Martie 2018, 12:50
(823 vizualizări - 0 comentarii)


Construcție cuprinsă de flăcări la Drăgoești

Construcție cuprinsă de flăcări la Drăgoești

Clădirea administrativă a unui operator economic din Drăgoești a luat foc la partea superioară joi, 8 martie 2018, în jurul orelor 14,30, când au fost alertați pompierii de la Detașamentul Urziceni. Aceștia ...[citește_toată_știrea]

9 Martie 2018, 12:35
(762 vizualizări - 0 comentarii)


Reviga: Incendiu la casa unei bătrâne de 93 de ani

Reviga: Incendiu la casa unei bătrâne de 93 de ani

Evenimentul a fost anunțat luni, 5 martie 2018, în jurul orelor 18,00, iar primii care au ajuns la locul intervenției au fost membrii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din comuna Reviga. ...[citește_toată_știrea]

6 Martie 2018, 14:20
(911 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Reviga incendiu


Ialomița: Cererea de liberare condiționată formulată de Ioan Becali, admisă de Judecătoria Slobozia

Potrivit Agerpres, magistrații Judecătoriei Slobozia au admis luni, 5 martie 2018, în primă instanță, cererea de eliberare condiționată formulată de fostul impresar Ioan Becali. Potrivit ...[citește_toată_știrea]

5 Martie 2018, 18:05
(1282 vizualizări - 0 comentarii)


Amara: Arestat pentru omor

Un bărbat din Amara a fost arestat după ce și-a înjunghiat soția cu un cuțit. Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomița, între cei doi soți exista un conflict de foarte mult timp ...[citește_toată_știrea]

5 Martie 2018, 10:05
(1354 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Amara omor arestat


ISU Ialomița: Salvator și în timpul liber

ISU Ialomița: Salvator și în timpul liber

Doi bătrâni, de 80 și 75 de ani, din orașul Amara, au fost salvați din calea unui incendiu de un militar al ISU Ialomița. Aflat în timpul liber, plutonierul adjutant Vasile Gheorghe i-a ...[citește_toată_știrea]

2 Martie 2018, 16:55
(1377 vizualizări - 3 comentarii)


18

Ialomița: Întreruperi programate la rețeaua de energie electrică

Din cauza lucrărilor de reparații ale rețelelor de distribuție a energiei electrice, Enel Dobrogea anunță faptul că, în perioada 5-9 martie 2018, la Gârbovi, Munteni Buzău, Urziceni, Armășești, Fierbinți ...[citește_toată_știrea]

2 Martie 2018, 16:40
(1131 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Locuri de muncă vacante

În prezent, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița pune la dispoziția șomerilor din județ 198 de noi locuri de muncă. Cele mai multe dintre acestea, în număr de 159, sunt destinate persoanelor ...[citește_toată_știrea]

2 Martie 2018, 16:25
(1455 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Vize pentru renta viageră

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură informează că, în perioada 1 martie-31 august (în zilele lucrătoare), rentierii agricoli trebuie să se prezinte, personal ori prin mandatar/curator/tutore ...[citește_toată_știrea]

1 Martie 2018, 14:10
(1346 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Se circulă pe toate drumurile din județ

Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița informează că joi, 1 martie a.c., orele 7,00, pe toate sectoarele de drumuri din județul Ialomița se circulă în condiții de iarnă ...[citește_toată_știrea]

1 Martie 2018, 08:40
(1180 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Depunerea cererilor pentru subvenția pe suprafață

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură informează că, în conformitate cu prevederile legislației în vigoare, de joi, 1 martie 2018, este demarată Campania de primire a Cererilor Unice de Plată ...[citește_toată_știrea]

1 Martie 2018, 08:10
(1230 vizualizări - 0 comentarii)


Cod Portocaliu de viscol și ninsori în Ialomița: Drumuri închise din cauza vremii nefavorabile

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) informează faptul că în Ialomița, la această oră, au fost închise 3 drumuri naționale din cauza vremii nefavorabile. Pe aceste artere ...[citește_toată_știrea]

28 Februarie 2018, 06:13
(1992 vizualizări - 0 comentarii)


Un nou Cod Portocaliu de viscol și ninsori în Ialomița!

Un nou Cod Portocaliu de viscol și ninsori în Ialomița!

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, intervalul de valabilitate pentru noul Cod Portocaliu de viscol și ninsori este miercuri, 28 februarie 2018, între orele 6,00-20,00. Astfel, vor fi intensificări ...[citește_toată_știrea]

27 Februarie 2018, 18:05
(1746 vizualizări - 1 comentariu)


ISU Ialomița: 28 Februarie-«Ziua Protecției Civile din România»

La 28 februarie sărbătorim «Ziua Protecției Civile din România», dată la care Regele Carol al II-lea semna Înaltul Decret Regal din 1930, publicat la 23 martie 1933 în Monitorul Oficial al României ca ...[citește_toată_știrea]

27 Februarie 2018, 17:05
(1353 vizualizări - 0 comentarii)


Cod Portocaliu de viscol și ninsori: Se închid drumurile în Ialomița. Nu se circulă pe DN2A, între Slobozia și Giurgeni

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunță închiderea drumurilor naționale din Ialomița. Prima arteră de circulație închisă este DN3A, care face legătura ...[citește_toată_știrea]

26 Februarie 2018, 22:43
(2396 vizualizări - 0 comentarii)


Giurgeni: Cozi de tiruri la punctele de taxare

Vremea rea dă peste cap traficul rutier. În județul Ialomița, la punctele de taxare de la Giurgeni, s-au format cozi de tiruri din cauza unei restricții de circulație pentru mașinile mai mari de 3,5 tone ...[citește_toată_știrea]

26 Februarie 2018, 14:40
(1348 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Urziceni: Campanie de donare de sânge

Pentru a veni în sprijinul semenilor aflați în suferință, luni, 26 februarie 2018, în intervalul orar 8,00-12,00, Biroul de Asistență Socială din cadrul Protopopiatului Urziceni a continuat acest demers ...[citește_toată_știrea]

26 Februarie 2018, 13:25
(1424 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi de aproximativ 150 mii de lei, 16 permise reținute!

În perioada 23-25 februarie 2018, polițiștii au intervenit la aproape 80 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112. Au aplicat peste 500 de sancțiuni contravenționale, au constatat 35 de infracțiuni ...[citește_toată_știrea]

26 Februarie 2018, 13:20
(1348 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
AVRAM în Directorul DSP Ialomița, reclamat în instanță de proprii subordonați Yescu în Directorul DSP Ialomița, reclamat în instanță de proprii subordonați Neutru în Directorul DSP Ialomița, reclamat în instanță de proprii subordonați Ana în Bolnavii din Ialomița sunt tratați cu aparate medicale vechi de 40 de ani @un curios ce va.. în Directorul DSP Ialomița, reclamat în instanță de proprii subordonați xulescu în Directorul DSP Ialomița, reclamat în instanță de proprii subordonați DIMA M în Directorul DSP Ialomița, reclamat în instanță de proprii subordonați Chibițar în Directorul DSP Ialomița, reclamat în instanță de proprii subordonați un curios ce va face MORARU în Directorul DSP Ialomița, reclamat în instanță de proprii subordonați Radu în Petiție online pentru construcția unui pod de piatră la Hagieni un drumar în Drumuri și Poduri SA trebuie să achite un prejudiciu de 100 mii de lei Andrei în Gabi Ionașcu vrea să se întoarcă la Primăria Slobozia Ion în Clubul Tineretului din Slobozia, de vânzare Valeria în Fraudă cu echipamente de supraveghere video la Spitalul Județean de Urgență Slobozia Andrei în Petiție online pentru construcția unui pod de piatră la Hagieni Școala Barcari în Învățământul ialomițean a primit bani mai puțini agricultor în Directorul DSP Ialomița, reclamat în instanță de proprii subordonați O părere în Directorul DSP Ialomița, reclamat în instanță de proprii subordonați închiriez terasă în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 14 martie 2018 Gica în Cinci agenți au fost «săltați» de mascați
8408-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...