Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Kaufland Slobozia buzunărește clienții nevinovați

Kaufland Slobozia buzunărește clienții nevinovați

În ultimii ani, Kaufland Slobozia s-a remarcat constant prin atitudinea abuzivă față de clienții nevinovați. În urma unor acuzații de furt nefondate, agenții de pază ai supermarketului au abuzat verbal clienții, i-au percheziționat nejustificat și i-au umilit în spațiul public. Incidentul pe care vi-l relatăm continuă seria acestor fapte inacceptabile.

Declarație pe propria răspundere Ion Daniel este inginer de construcții navale și unul dintre clienții fideli ai supermarketului Kaufland. Sau, mai exact, a fost până în dimineața zilei de 30 noiembrie 2017, când a fost acuzat de șeful serviciului de pază că «a fost surprins de camerele de luat vederi introducând marfă în buzunare...». Încă șocat de acuzații, Ion Daniel relatează incidentul. «Am fost atât de surprins încât în prima clipă am crezut că are dreptate și chiar am ceva în buzunare. Evident, nu aveam! I-am arătat și m-a invitat într-un birou. Dar era deja târziu, m-au văzut prieteni, cunoscuți, orașul e mic... În birou, a completat un formular și mi-a cerut să-l semnez... Iar când i-am cerut un exemplar, așa cum e normal, mi-a zis că nu se poate și a început să țipe la mine! Pur și simplu a luat foc! I-am smuls hârtia din mână și atunci m-a amenințat că o să cheme Poliția Locală... I-am cerut să o facă și am sunat la rândul meu la 112!».

Abuzuri inexplicabile Agentul care l-a acuzat pe Ion Daniel se numește Bogdan Dumitrescu și nu acuză pentru prima dată neîntemeiat un client al supermarketului. După venirea polițiștilor comunitari, el a refuzat în continuare să ofere o copie a documentului solicitat de Ion Daniel, invocând «politica internă a firmei». Polițiștii locali au fost dublați de un echipaj al Tiger Security, care au confirmat și ei într-un proces verbal că acuzațiile formulate împotriva lui Ion Daniel sunt nefondate. În pofida eforturilor noastre, Bogdan Dumitrescu nu a putut fi contactat pentru a furniza un punct de vedere oficial. Daniel Ispas, directorul adjunct al supermarketului, a declarat pentru ziarul nostru că nu poate răspunde niciunei întrebări. Daniel Ispas a confirmat incidentul și ne-a asigurat că va furniza un punct de vedere oficial în cursul zilei de luni, 4 decembrie 2017. Până la închiderea ediției, acest punct de vedere nu ne-a fost furnizat...

Drept la replică din partea companiei Kaufland România
Ca urmare a articolului http://www.independentonline.ro/2017/12/05/Kaufland-Slobozia-buzunareste-clientii-nevinovati-15859, în care este expusă relatarea unui client, compania Kaufland România transmite următoarele clarificări:
 În urma semnalării situației ce a avut loc pe 30 noiembrie 2017 în magazinul Kaufland din Slobozia, situat pe Str. Theodor, am demarat verificări amănunțite împreună cu echipa din magazin, firma de pază și departamentul responsabil de audit al securității.  
Subliniem că aspectele legate de amabilitatea față de clienți și de confortul acestora la cumpărături sunt foarte importante pentru noi și fac parte din principiile de bază ale companiei, motiv pentru care luăm toate măsurile pentru a ne asigura că sunt respectate, nu doar de echipa noastră, ci și de partenerii noștri, în cazul de față-firma de pază.
În urma vizionării imaginilor surprinse de camerele de luat vederi, agentul de pază a abordat clientul pentru verificări, deoarece observase un gest care ulterior nu s-a confirmat. Ca urmare, agentul a întocmit un raport de oprire nejustificată, conform procedurii. 
Regretăm disconfortul creat și vă asigurăm că dorința noastră este ca toți clienții să aibă o experiență plăcută de cumpărături.
Menționăm că întotdeauna se pleacă de la ideea că, în principiu, clienții magazinelor Kaufland sunt cinstiți și că nu există niciun motiv de a fi suspicioși la adresa acestora. Este posibil ca simpla abordare din partea agenților de pază să genereze o situație neplăcută pentru client, așa cum s-a întâmplat în cazul de față. În astfel de situații, recomandarea noastră este ca reprezentanții firmei de pază să discute amabil cu clientul.   
Kaufland apelează la serviciile furnizate de firme specializate pentru asigurarea securității clienților și a patrimoniului companiei. Personalul de pază prezent în magazin își desfășoară activitatea în baza contractelor de colaborare încheiate între Kaufland și firmele de pază respective. Dezideratul nostru este ca toate solicitările de verificare efectuate de agenții de pază să se desfășoare într-un mod liniștit și politicos. În acest sens, responsabilii Kaufland instruiesc periodic personalul de pază pentru a adopta un comportament amabil și corespunzător sarcinilor de lucru în relația cu clienții noștri. Este strict interzisă recurgerea la violență de orice fel. Tot ceea ce ne dorim este să menținem un standard de calitate a serviciilor oferite. 
Rămânem la dispoziția dumeavoastră în cazul în care aveți întrebări.

5 Decembrie 2017, 16:05 (6464 vizualizări - 49 comentarii)

Citiți și:
Produse EXPIRATE pe rafturile supermarketului Kaufland Slobozia!
Kaufland Slobozia, spaima minorilor

Comentariile cititorilor:


Ionut V:
(14 Decembrie 2017, 12:34)
Paznicii sunt foarte agesivi atat in limbaj cat si in gesturi, mai ales unul civil mai batran cu mustata......
@Stan:
(13 Decembrie 2017, 01:07)
Nu cumva ești un fost angajat nemulțumit?
me:
(11 Decembrie 2017, 15:12)
Spionul se numeste BOGDAN DUMITRACHE si nu DUMITRESCU
Eticheta:
(11 Decembrie 2017, 11:23)
Eram in Italia la un Carrefour. Când am trecut de casă, a țiuit ceva. Amabilă casiera m-a rugat sa rămân pe loc pt ca va veni cineva pt o verificare. A sosit un agent de paza. Am întrebat dacă trebuie să îl însoțesc si mi-a răspuns că nu. Apoi m-a întrebat dacă am ceva asupra mea, i-am răspuns că portofelul si telefonul si am dat sa le scot si sa imi întorc buzunarele pe dos, ținând cont că în altă parte nu aveam unde sa ascund ceva deoarece fiind vară eram in șlapi, bermude si tricou mulat. Mi-a spus că nu este necesar si a apropiat o paletă gen cele de la aeroport in zona pantalonilor si in zona la ceafă a țiuit din nou. Mi-a explicat că în unele magazine după ce achiziționezi haine, dacă au un semn pe etichetă cu o foarfecă trebuie îndepărtat ulterior. Ajuns acasă ce mi-a spus agentul cu eticheta s-a confirmat. Totul civilizat fără circ sau nervi.
Sandu P. :
(11 Decembrie 2017, 11:11)
La cate nereguli sunt la Kaufland, ar trebui un lucrător OPC sa stea permanent acolo. Sau sa le faca un birou. :) Si-ar justifica si cei de la OPC salariile si ar mai aduce si ceva bani la buget. Apropos, la OPC Ialomița de ce nu se pot depune sesizări online?
spy:
(11 Decembrie 2017, 10:12)
Ce mai tot vorbim,mare companie de securitate aceasta SGG.Uitati-va la culoarea echipamentului lor!Nu e aproape identica cu cea a detinutilor care ies la munca prin oras din cand in cand?Eu cand ii vad prin Kaufland de fiecare data am o tresarire.Cum sa mai furi ca atunci cand ii vezi te gandesti la BULAU?Si cum se inghesuie EI cand apar reducerile.Nu ai loc de ei.Foarte instruiti domne.
Stan m:
(10 Decembrie 2017, 19:22)
Este foarte adevarat ce face baiatul acesta care umbla civil prin magazin...este un nesimtit vorbeste foarte urat cu angajatii lui...deaia vad de fiecare data cand merg la kaufland alti agenti de paza...el face legea acolo...si pe cine opreste la verificare vorbeste foarte urat cu el la camera...
coana preoteasa:
(9 Decembrie 2017, 10:30)
Articolul este foarte elocvent.Kaufland isi buzunareste clientii si la Propriu si la Figurat.Aproape de fiecare data cand cumpar de la Kaufland,preturile de la raft nu corespund cu pretul scanat la casa.Eu cred ca asta este politica companiei bazandu-se pe faptul ca clientul nu observa sau daca observa nu mai se intoarce de acasa sa ceara diferenta.Asa ca ATENTIE IN CE FEL SUNTETI BUZUNARITI!
SOARE DE BARAGAN:
(8 Decembrie 2017, 11:44)
Agentii de paza, ca hingherii, unii mai omenosi, altii mai cainosi. E adevarat ca nu toti cumparatorii sunt de buna credinta. Dar uite ca chestia cu agentul care a observat!! un gest un cumparator nu este in regula, adica, daca tolomacului i se pare, si nu este asa, pot sa-l actionez in judecata sa-i cer daune morale, ca mi-a afectat imaginea. Iar Kaufland, daca face parteneriate cu tolomacii sa plateasca in solidar.
Cumpar des de la acest magazin si am observat ca personalul s-a obraznicit rau de tot. Daca vrei sa intrebi pe careva ceva, nu gasesti pe nimeni, stai ca prostul si te uiti unde o fi, ca saptamana sau luna trecuta acolo era, dar daca bagi mana in buzunar dupa telefon, ca ti-a sunat, hop, te vede tolomacul si te acuza de dosire. 
 
student DREPT:
(7 Decembrie 2017, 23:04)
Opinia lui TAICU e corecta.Nu poti sa abuzezi de faptul ca esti agent de paza principalul tau job fiind PREVENTIA si nu retinerea si perchezitia corporala si sa acuzi de furt clientii.Agentul poate fi dat in judecata pentru comportament abuziv,prejudicii de imagine si defaimare publica.Sper ca sefii agentului de paza sa faca Training cu el si sa inteleaga jobul lui.KAUFLAND nu e nici Aeroport si nici VAMA.Cat despre pus la pamant se practica cand sunt descinderi ptr. trafic de droguri,terorism,sau alte fapte deosebit de grave
Marcel:
(7 Decembrie 2017, 22:50)
@Petre. Nu e nicio japca. Daca stau bine sa ma gandesc... Clientii sunt de vina. Frate, atunci când iti iei un lucru.. Te uiti bine la raft.. La preț. Majoritatea clientilor fac greseala asta. Nu mai da vina pe personal.. Si chestia cu cadou e bagata de la tine sa te dai si tu un pic zmeu.
TAICU:
(7 Decembrie 2017, 18:51)
Corect ar fi ca asa cum un hot plateste cand este prins si un agent care acuza un client nevinovat sa plateasca intr-un fel sau altul.Cred ca avem in lege articole pentru defaimare si atingere a imaginii publice.CORECT?
mirel:
(7 Decembrie 2017, 18:13)
Cititi cu atentie dreptul la replica al magazinului KAUFLAND.Observati cat de evazivi sunt si ce limba de lemn folosesc.,,Clientul a fost abordat deoarece agentul a observat un gest care ulterior nu s-a confirmat,,.NISTE NEPROFESIONISTI.PE UN CLIENT IL ACUZI DE FURT NUMAI DACA ESTI 100% SIGURI CA A FURAT.
ologu:
(7 Decembrie 2017, 17:07)
cititi si articolul KAUFLAND spaima Minorilor si Produse EXPIRATE pe rafturile Supermarketului Kaufland SLOBOZIA!
bade ioan cartan:
(7 Decembrie 2017, 16:08)
Domnule suntem jefuiti practic de aceste multinationale fondate dupa 1989,domnule Ceausescu a murit de nevinovat,a fost o lovitura de stat data de bou de Iliescu si de catre Petrica Roman care apare acum la Tv,aceste multinational Kaufland este incurajat de un mare jmecher care este directorul mare de un anume Chirca Auras Marian,sef peste kaufland Romania,care este si consilier local la primaria generala,si este incurajat de acest om de afaceri care are un salariu de 31.000 de lei lunar net,Kaufland Romania fura clientii de 10 ori,asta nu este prima data cand se fura,sincer la Slobozia nu mi sa intamplat ca am cumparat foarte putine si de obicei sunt atent,dar mi sa intamplat cand nu m-am uitat si ma  furat cu 10-15 lei mai mult,dar romanul este prost ca nu se uita la pretul de la raft si ce incaseaza zecile de angajati de Kaufland din tara si Slobozia

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
17 Dec 2017
148 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

IPJ Ialomița: Acțiuni de prevenire a delincvenței juvenile și a victimizării minorilor

Prevenirea delincvenței juvenile și victimizarea minorilor, prevenirea infracțiunilor contra patrimoniului și siguranța cetățeanului reprezintă unele dintre prioritățile Poliției Române în anul 2017. Astfel ...[citește_toată_știrea]

14 Decembrie 2017, 15:25
(242 vizualizări - 0 comentarii)


1

Urziceni: I-a furat banii din mașină

Polițiștii cercetează un bărbat de 35 ani, din Movilița, sub aspectul comiterii infracțiunii de «furt calificat». Astfel, Poliția a fost sesizată de un bărbat, de 62 de ani, din județul Dâmbovița, cu privire ...[citește_toată_știrea]

14 Decembrie 2017, 14:20
(294 vizualizări - 0 comentarii)


2

IPJ Ialomița: Acțiune a polițiștilor

Polițiștii ialomițeni desfășoară permanent acțiuni pentru siguranța cetățenilor, prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și liniștii publice, precum și pentru siguranța traficului rutier. ...[citește_toată_știrea]

14 Decembrie 2017, 14:10
(238 vizualizări - 0 comentarii)


3

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

13 Decembrie 2017, 17:10


Amara: Beat la volan și fără permis, a acroșat alte două mașini

Marți, 12 decembrie 2017, în jurul orei 18,30, Poliția a fost sesizată cu privire la faptul că în localitatea Amara s-a produs un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. Polițiștii ajunși la fața locului ...[citește_toată_știrea]

13 Decembrie 2017, 15:45
(352 vizualizări - 0 comentarii)


5

Ialomița: La volan, sub influența băuturilor alcoolice

Doi ialomițeni, de 40 și 45 de ani, au fost depistați de către polițiștii rutieri în timp ce conduceau autovehicule pe drumurile pulice deși au consumat anterior băuturi alcoolice. Cei în cauză a fost testați ...[citește_toată_știrea]

13 Decembrie 2017, 14:20
(310 vizualizări - 0 comentarii)


6

Accident mortal la Rași

Marți, 12 decembrie 2017, în jurul orei 12,00, pe DJ201B, în apropiere de localitatea Rași, s-a produs un eveniment rutier soldat cu decesul unei persoane. În urma verificărilor efectuate, polițiștii ajunși ...[citește_toată_știrea]

13 Decembrie 2017, 13:40
(413 vizualizări - 0 comentarii)


Percheziții la Borănești și Bărcănești

Luni, 11 decembrie 2017, polițiștii din cadrul Poliției Urziceni au organizat și desfășurat o acțiune de amploare pe raza localităților Borănești și Bărcănești, în cadrul căreia s-a urmărit asigurarea ordinii ...[citește_toată_știrea]

13 Decembrie 2017, 11:10
(340 vizualizări - 0 comentarii)


8

Vlădeni: Suspect de «furt», identificat de polițiști

Polițiștii cercetează un tânăr de 14 ani, din Vlădeni, sub aspectul comiterii infracțiunii de «furt calificat». Polițiștii au identificat un minor de 14 ani, din localitatea Vlădeni, acesta fiind bănuit ...[citește_toată_știrea]

13 Decembrie 2017, 10:40
(295 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiuni de control ale DSVSA Ialomița

În perioada 4-9 decembrie 2017, consilierii din cadrul Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița au efectuat un număr de 116 controale în unități ce desfășoară activități de ...[citește_toată_știrea]

13 Decembrie 2017, 09:20
(304 vizualizări - 0 comentarii)


Combaterea delictelor silvice, o prioritate a polițiștilor ialomițeni

Luni, 11 decembrie 2017, polițiști din cadrul IPJ Ialomița au desfășurat activități pe raza de competență pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale din silvicultură. Astfel, polițiștii din cadrul ...[citește_toată_știrea]

13 Decembrie 2017, 08:10
(295 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Medic șpăgar, reținut pentru 24 de ore de procurori

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomița au dispus reținerea pentru 24 de ore a doctoriței care își desfășura activitatea în cadrul Cabinetului de Expertiză Medicală a Capacității de Muncă ...[citește_toată_știrea]

12 Decembrie 2017, 17:50
(932 vizualizări - 5 comentarii)


12

Slobozia: «Târg de Crăciun» la Muzeul Agriculturii

Începând de vineri, 15 decembrie 2017, Muzeul Național al Agriculturii din Slobozia va inaugura acțiunea «Târgul de Crăciun». Evenimentul este organizat de instituție, cu sprijinul Consiliului Județean ...[citește_toată_știrea]

11 Decembrie 2017, 17:20
(462 vizualizări - 0 comentarii)


15 decembrie-«Ziua Porților Deschise» la AJOFM Ialomița

În data de 10 decembrie, Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă aniversează 19 ani de activitate. Sunt 19 ani în care ANOFM s-a transformat, a evoluat și a acumulat o experiență bogată, deosebit ...[citește_toată_știrea]

11 Decembrie 2017, 16:10
(405 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți la volan

Patru ialomițeni, cu vârste cuprinse între 28 și 53 de ani, au fost depistați de către polițiști în timp ce conduceau autoturisme deși anterior consumaseră băuturi alcoolice. Conducătorii auto au fost testați ...[citește_toată_știrea]

11 Decembrie 2017, 14:40
(435 vizualizări - 0 comentarii)


15

Tânăr de 19 ani din Grindu, reținut pentru «furt din locuință»

Polițiștii Secției Poliție Rurală Ion Roată au reținut un tânăr, de 19 ani, bănuit că ar fi sustras 60000 de lei dintr-o locuință situată pe raza comunei Grindu. Poliția a fost sesizată de o femeie, de ...[citește_toată_știrea]

11 Decembrie 2017, 14:25
(429 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi de peste 40000 de lei, 5 permise reținute

Polițiștii din cadrul IPJ Ialomița desfășoară permanent acțiuni pentru siguranța cetățenilor, prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și liniștii publice, precum și pentru siguranța traficului ...[citește_toată_știrea]

11 Decembrie 2017, 14:10
(386 vizualizări - 0 comentarii)


Bordușani: Dețineau ilegal artificii

Doi bărbați din Bordușani sunt cercetați de polițiști după ce la locuințele lor au fost descoperite ilegal 20 de kilograme de artificii. Elementele pirotehnice au fost găsite în urma unor percheziții domiciliare ...[citește_toată_știrea]

10 Decembrie 2017, 13:46
(523 vizualizări - 0 comentarii)


18

Competiție acerbă. 7 candidați pe loc la școlile de Poliție!

Peste 12000 de persoane care își doresc să fie polițiști s-au înscris la concursul de admitere pe care școlile de Poliție îl organizează în ianuarie 2018. Până pe 5 decembrie 2017, termenul limită, pe cele ...[citește_toată_știrea]

8 Decembrie 2017, 18:10
(680 vizualizări - 0 comentarii)


Daruri de «Sfântul Nicolae» la Protopopiatul Urziceni

Biroul de Asistență Socială din cadrul Protopopiatului Urziceni desfășoară de mai mulți ani diverse proiecte în cadrul cărora sunt organizate activități instructiv-educative și recreative pentru copiii ...[citește_toată_știrea]

8 Decembrie 2017, 17:05
(558 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Combaterea evaziunii fiscale

Polițiștii ialomițeni au organizat și desfășurat în cursul zilei de joi, 7 decembrie 2017, o serie de acțiuni de verificare a mai multor unități economice de pe raza județului Ialomița, pentru prevenirea ...[citește_toată_știrea]

8 Decembrie 2017, 16:25
(625 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Urziceni: 5 decembrie, «Ziua Internațională a Voluntarului»

Prin rezoluția 40/212 din 17 decembrie 1985, ziua de 5 decembrie a fost declarată de către Organizația Națiunilor Unite «Ziua Internațională a Voluntarului», pentru recunoașterea eforturilor și meritelor ...[citește_toată_știrea]

8 Decembrie 2017, 15:40
(568 vizualizări - 0 comentarii)


Sinești: A furat unelte de grădinărit

Un bărbat, de 43 de ani, din Sinești, s-a ales cu un dosar penal după ce a furat din curtea unui vecin mai multe unelte de grădinărit. Este vorba despre 2 cazmale, o lopată și o greblă. De asemenea, el ...[citește_toată_știrea]

7 Decembrie 2017, 16:20
(681 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Sinești furt


Oficiul Registrului Comerțului Ialomița s-a mutat în sediu nou

Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Ialomița și-a schimbat sediul din data de 27 noiembrie 2017. Astfel, instituția își desfășoară acum activitatea în Slobozia, strada Gării Noi, nr. 5, et.1 ...[citește_toată_știrea]

7 Decembrie 2017, 16:10
(787 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Conduceau în stare de ebrietate

Doi ialomițeni, de 20 și 38 de ani, s-au ales cu dosare penale după ce au fost depistați la volan conducând în stare de ebrietate. În  urma testelor cu aparatul Drager, aceștia aveau un nivel al alcoolemiei ...[citește_toată_știrea]

7 Decembrie 2017, 15:50
(642 vizualizări - 0 comentarii)


Sancțiuni de peste 21 mii de lei aplicate de polițiștii ialomițeni

În urma unor activități de prevenire desfășurate de polițiștii ialomițeni pe liniile de Ordine Publică, Rutieră și Investigații Criminale, oamenii legii au aplicat 96 de contravenții a căror valoare a depășit ...[citește_toată_știrea]

7 Decembrie 2017, 15:35
(663 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiuni preventive împotriva delincvenței juvenile

Acțiunile cu caracter preventiv inițiate de polițiștii ialomițeni cu scopul de a preveni faptele antisociale în rândul elevilor din județ continuă. Oamenii legii s-au aflat marți, 5 decembrie 2017, la ...[citește_toată_știrea]

7 Decembrie 2017, 15:20
(645 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Fără permise și beți, la volan

Luni, 4 decembrie 2017, un bărbat de 56 de ani, din Gheorghe Doja, a fost depistat de către polițiștii rutieri în timp ce conducea un autoturism pe drumurile publice deși a consumat anterior băuturi alcoolice ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2017, 16:25
(836 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Incendiu la o magazie

Duminică, 3 decembrie a.c., pompierii ialomițeni au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la rezerva de lemne a unui cetățean din Fetești. Pompierii de la Stația Fetești au intervenit pentru ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2017, 16:05
(774 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești incendiu


Daruri de Moș Nicolae la Protopopiatul Slobozia

Protopopiatul Slobozia, în parteneriat cu Grădinița «Piticot» din municipiu, a desfășurat marți, 5 decembrie 2017, activitatea «Din inimă pentru inimă-daruri de Moș Nicolae». Micii creștini, susținuți de ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2017, 15:30
(924 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
8408-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...