Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

POLITICĂ

Generația TSD Ialomița

Tinerii zilelor noastre

Generația TSD Ialomița

Sunt tinere, educate și cred că pot schimba România. Au în comun experiența recentă a unui internship în Parlamentul României, reprezintă TSD Ialomița și știu că viitorul este al celor care îndrăznesc să și-l revendice. Dar, mai presus de toate, au înțeles că lumea în care trăiesc nu poate fi schimbată fără implicarea lor directă. Ioana, Cristina și Mihaela fac parte din noua generație de membri activi a TSD Ialomița.

Oportunitățile care schimbă viața Ioana Iovănescu împlinește 20 de ani luna viitoare. Este studentă la o facultate de Administrație Publică și unul dintre mulții vicepreședinți ai TSD Ialomița. Pare un copil, dar aparențele înșeală. În stânga ei, Cristina Filip visează la o lume mai bună. Urmează cursurile unei facultăți de Psihologie și va lucra cu copiii cu dizabilități. Între timp însă, își lărgește orizontul în cadrul unei organizații politice de tineret. Mihaela Dumitru (în dreapta) se pregătește activ pentru o carieră politică. La 19 ani are deja o experiență vastă în domeniu, pe care acum și-o completează în cadrul unei facultăți de Științe Politice. S-au cunoscut la întâlnirile TSD Ialomița și au decis, împreună, să participe la Programul de Internship organizat de Camera Deputaților la sfârșitul anului 2017. N-au regretat decizia luată și cred că tipul acesta de experiență le-a lărgit orizontul. «Toți avem tendința de a judeca fără să cunoaștem situația sau contextul. Eu am vrut să evit asta... Am vrut să știu cum se petrec din interior, după ce cunosc procesul legislativ. Nu mi-a părut rău!» ne mărturisește Cristina. Programul de Internship la Camera Deputaților se desfășoară în fiecare an și are scopul declarat de a familiariza tinerii interesați cu procedurile care susțin procesul legislativ și tot ce presupune activitatea unui Parlament. Ioana crede că a fost mai mult decât atât. «Cristina a participat la un internship în Ccomisia de Învățământ, eu la unul în Comisia de Administrație Publică... Pentru că fiecare dintre noi a fost interesată de altceva. Eu, de exemplu, îmi doresc să mă specializez în Administrație Publică. Și-atunci, am căutat ceva în zona mea de interes... Nu e doar o simplă experiență, e o etapă de dezvoltare! Facem ceea ce ne dorim și fiecare dintre oportunitățile care ni se oferă ne completează educația...». Internship-ul Mihaelei Dumitru s-a desfășurat în cadrul Comisiei pentru Drepturile Omului, alături de deputatul Florin Manolescu. Pe lângă experiența directă, ea a mai obținut ceva: «Suntem 6 „interni“... Toți lucrăm în acest moment la un proiect de promovare a problemelor pe care le întâmpină persoanele cu dizabilități. Va fi gata în luna martie!».

Lumea de la picioarele tinerilor din TSD Selectarea celor trei tinere în cadrul Programului de Internship în Parlamentul României este doar partea văzută a activității lor. Ambițiile lor sunt mai mari și pe măsura rolului pe care și l-au asumat. Ioana știe deja că trebuie să-și exploateze potențialul de lider și a ales deja ca viața ei să fie legată de administrație. «Întotdeauna am crezut că România are un potențial bun pentru o administrație eficientă! Numai că unii fac prea mult, alții nu fac mai deloc... Cred că trebuie găsită o formulă de echilibrare a acestei situații!» ne spune Ioana. Evită însă să accepte un rol predestinat: «Poate nu voi face Administrație Publică. Poate voi administra resurse private! E prea devreme pentru o decizie, sunt prea tânără. Dar principiile rămân cele pe care le învăț acum, orice îmi va rezerva viața!». Cristina zâmbește și tace. Visele ei au fost mereu aceleași: «Eu mi-am dorit întotdeauna să lucrez cu copiii... Iubesc copiii și cred că o viață dedicată lor este o viață împlinită!». Mihaela, în schimb, știe că viața ei este indisolubil legată de politică. «Viața publică nu mai poate exista fără politică. Generația mea, colegii mei de facultate, prietenii mei... Toți cei din jurul meu sunt oameni implicați, într-un fel sau altul, în politică. Fie că activează într-o organizație, ca noi, fie că s-au asociat unei alte structuri, unui alt partid... De aceea cred că, dacă vrei să schimbi ceva în jurul tău, fără politică nu se poate!» ne explică ea lumea de la înălțimea celor 19 ani și a experienței anterioare. Mihaela a fost implicată timp de mai mulți ani în Consiliul Județean al Elevilor și a participat activ la evenimentele publice organizate de această structură în ultimii ani. De fapt, ne mărturisește, această experiență publică este cea care a adus-o aici și a făcut-o să-și descopere abilitățile de activist politic: «Am ales Științele Politice tocmai pentru că am activat anterior în spațiul public. Ideea mea a fost aceea de a mă dezvolta profesional într-un mediu propice. Am știut ce vreau și acum nu mai pierd timpul căutând... Pur și simplu am „ars“ etape!».

Mândria de a face politică
Ioana, Cristina și Mihaela sunt doar trei exemple din zecile sau sutele de tineri care aleg să se înscrie în TSD Ialomița. Apreciază oportunitățile care li se oferă, susțin activ Organizația și vor intra, neîndoielnic, în viitoarele baze de cadre ale filialei. Sunt deplin conștiente de poziția pe care o ocupă și de rolul pe care și l-au asumat și au mesaje clare pentru cei în mijlocul cărora trăiesc și generația pe care o reprezintă:
Ioana Iovănescu: «Trebuie să ne uităm în jurul nostru și să decidem ce trebuie să facem. Sunt mii de tineri care au decis să se implice politic... Ei au decis că este bine ce fac! Ceilalți sunt în fața acestei decizii și trebuie să-și răspundă la următoarele întrebări înainte de a lua o decizie: „Pot să fac asta? Este bine ce fac? Îmi e de folos mie și celor din jurul meu?“».
Cristina Filip: «Părerea mea e că toată lumea ar trebuie să se implice pentru a înțelege politica. De obicei, cei care nu înțeleg, resping cu violență totul... Implicarea în politică, la orice nivel, ar genera, poate, o creștere a gradului de toleranță la nivelul societății!».
Mihaela Dumitru: «Activați într-un partid politic! Aceasta este soluția mea pentru a schimba lucrurile care nu mi se par ok... Politica este unul dintre principalele vehicule de schimbare a societății în care trăim. Fie că vrem să acceptăm acest lucru, fie că nu, este un adevăr care nu poate fi negat!».


Ștefan Țintă, președintele TSD Ialomița
«Ca să schimbăm lumea, trebuie să facem politică!»
Ștefan Țință, liderul TSD Ialomița, susține că majoritatea celor 3000 de tineri care au ales să adere la TSD Ialomița sunt nemulțumiți de România în care trăiesc și vor să schimbe ceva: «De la preluarea TSD Ialomița am cunoscut sute de tineri... Unii au ales să ni se alăture, alții o fac în alte structuri de partid, într-un ONG sau în diferite asociații... Dar niciunul nu stă deoparte! Nu poți schimba nimic, dacă nu ești aici. TSD Ialomița a obținut doi consilieri județeni tineri, plecați de aici, din cadrul Organizației. Avem consilieri locali, avem primari... Ei sunt dovada că lumea poate fi schimbată, că lucrurile se pot face și altfel! Poate că nu atât de vizibil cât ne dorim noi sau cât își dorește societatea în ansamblul ei... Dar ușa TSD Ialomița e deschisă pentru oricine! E de ajuns să ai 18 ani, o recomandare din partea unui membru și dorința de a schimba ceva. Restul va veni de la sine...».

11 Ianuarie 2018, 13:20 (4403 vizualizări - 19 comentarii)

Citiți și:
Ștefan Țintă transformă Ialomița într-un reper politic
Țintă, trezorierul noii generații de politicieni

Comentariile cititorilor:


Giani:
(18 Februarie 2018, 09:37)
Generația de hoți este gata pregătită! Needucați, dar gata de îmbogățire rapidă, nu contează cum. Politica este sigur o cale rapidă!
@nu i treaba ta:
(17 Februarie 2018, 23:12)
Eu zic ca esti cam proasta
Anca:
(17 Februarie 2018, 11:36)
ȚINTĂ ȘTEFAN va fi eroul jertfit! Mesia a sosit în politica ialomițeană.
@Nu-i problema ta:
(17 Februarie 2018, 09:54)
Te-ai "decontectat"singur de la realitate prin comentariu. Cat despre lasitate, am vazut cat de curajos esti: un anonim printre.. anonimi.
Nu-i problema ta:
(16 Februarie 2018, 22:06)
Numai idioti analfabeti decontectati de la realitate prin comentarii. Daca ne vedem fata in fata aveti curaj sa ziceti ce ziceti pe aici? Lasilor.
Sake:
(16 Ianuarie 2018, 22:00)
Ia te uita, nu e nevoie decat de "o recomandare din partea unui membru si de dorinta de a schimba ceva". CV-ul e zero. Exact asa s-au infiltrat comunistii in Romania. Mai mult, ce sa mai crezi cand copiii unor afaceristi de tranzitie, capitalisti cum s-ar zice, sunt reprezentantii unui partid asa zis socialist?
Sake:
(16 Ianuarie 2018, 21:29)
Este foarte trist ca avem tineri comunisti intr-o tara care a trecut prin colectivizare fortata, canal, experimentul Pitesti, cartele, decretei, securitate, revolutie, tranzitie, capitalism original, luminite prin diverse tuneluri, mineriade, etc, etc, etc. Rebuturi umane care cred ca viata reala este o tabara PSD.
Gore:
(14 Ianuarie 2018, 09:02)
Nu vă așteptați la minuni din partea tineretului! Sunt deformați, nu formați! Gândire, ioc! Curviștine puse pe bani mulți!
Un cetățean:
(12 Ianuarie 2018, 22:32)
Tot erau mai sus niste exemple de tineri pesedei dintre care unu la zbarna,ceilalți ajunsi prin posturi calde pe umerii taticilor pupincuristi dar nici cu restu nu imi e rusine începând de la președinte in jos doar forme fara fond,motiv pentru care vom continua in aceeași letargie,tara va avea de suferit,noi la fel aceeași mizerie in orașul nostru gri plin de maidanezi si de gropi.sunt doar niste parveniti ce vor sa reusessca prin munca putina Visând la mari beneficii.
@vom vedea:
(12 Ianuarie 2018, 21:00)
din pacate Romania este a lor. oamenii seriosi pleaca din tara sau se retrag in anonimat incercand sa-si duca viata rupti de realitatile romanesti. pe multi nu-i mai intereseaza soarta tarii scarbiti de valurile de mizerie care au acoperit societatea. restul este manipulat de televiziuni platite sa faca asta. asa ca ramane fiul lui ...., cunostinta lui ......, prietenul lui ..... si ne intrebam de unde ni se trage!
Șomer:
(12 Ianuarie 2018, 16:37)
De fapt, cum se explică dorul de politică al tinerelor femei? Prin dorul de.... aventură (să fiu decent!). Nu crede nimeni că le-a infestat patriotismul! Habar n-au, că în școli nu se mai cultivă acest sentiment sau nu în România!
vom vedea:
(12 Ianuarie 2018, 15:53)
In primul rand, sa vedem cine sunt cele 3 tinere prezentate mai sus (cine sunt parintii, unde lucreaza etc) si atunci veti vedea ca de fapt in (asa zisa) politica romanesca sunt doar oameni "cu relatii". Sa nu o mai lungesc ci sa dau exemple:
Neacsu Vladimir - mai mare in TSD la vremea aceea (stiti voi), laudat de mai marii conducatori, fiul lui........., cunostinta cu............, in relatii bune cu........... si tot asa. Ulterior condamnat la inchisoare.
Pop.....(stiti voi), cunoscut prin randurile tinerilor si profesorilor care l-au cunoscut drept un ........hai sa nu il jignesc, un mediocru in ale invataturii. Ulterior pe spatele (stiti voi cui) a ajuns deputat.
Rosca....(stiti voi) din generatia "directorilor" copy paste, prezentat tinar TSD, viitorul Sloboziei etc, la fel ca si cei de dinainte fiul lui........., cunostinta cu............, in relatii bune cu........... si lista poate continua.
Eeeee, si acum sa revin la prima propozitie privind cele trei tinere TSD, sper ca ele sa nu faca parte in viitor din categoria Rosca, Vladimir....caci daca va face parte, Romania va fi exact ca acum iar eu nu voi mai face parte din ea (ca de fapt multi alti romani).

Psf:
(12 Ianuarie 2018, 15:34)
Mai bn iar aresta de acuma ca sa se invete.
gogu:
(12 Ianuarie 2018, 13:45)
Acesti tineri pe cine au ca mentori, exemple si modele ? Pe penalul Neacsu si pepenarul  Pavel?? 
Celentano:
(12 Ianuarie 2018, 13:45)
Avem tineri politicieni needucați și fără carte serioasă. Ce vreți de la ei? Schimbă ei lucrurile în România analfabetă?

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Marți 24 Apr 2018
115 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Mandate de arestare preventivă în dosarul scandalului de la Fetești

La propunerea polițiștilor și procurorilor din Fetești, doi bărbați au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, în urma scandalului provocat vineri, 13 aprilie 2018, în cartierul Vlașca. Este vorba despre ...[citește_toată_știrea]

20 Aprilie 2018, 22:21
(397 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

20 Aprilie 2018, 18:05


2

Ialomița: Întreruperi programate la rețeaua de energie electrică și gaze

Potrivit furnizorului de energie electrică E-Distribuție Dobrogea, pe parcursul săptămânii viitoare, 23-27 aprilie 2018, mai multe localități din Ialomița vor fi afectate parțial de întreruperi de electricitate ...[citește_toată_știrea]

20 Aprilie 2018, 17:10
(362 vizualizări - 0 comentarii)


3

AJOFM Ialomița: Rezultate Bursa Generală a Locurilor de Muncă

Vineri, 20 aprilie 2018, la nivel național, s-a desfașurat Bursa Generală a Locurilor de Muncă, acțiune organizată de Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă. Acest eveniment a fost organizat ...[citește_toată_știrea]

20 Aprilie 2018, 14:05
(365 vizualizări - 1 comentariu)


Un protest la Școala Gimnazială «Spiru Haret» din Țăndărei

Joi, 19 aprilie 2018, la Țăndărei, a fost organizat un protest spontan la Școala Gimnazială «Spiru Haret». Manifestarea a fost organizată de cadrele didactice ale unității de învățământ ca reacție la atitudinea ...[citește_toată_știrea]

20 Aprilie 2018, 11:05
(414 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: Incendiu la o fabrică de mase plastice

4 tone de mase plastice au ars în seara zilei de miercuri, 18 aprilie 2018, în curtea unui depozit de  PET-uri din Urziceni. La fața locului au intervenit pompierii din localitate, cu două autospeciale ...[citește_toată_știrea]

20 Aprilie 2018, 10:15
(339 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Urziceni incendiu


6

Slobozia: Sărbătoare dedicată cărților

Luni, 23 aprilie 2018, la Centrul Cultural UNESCO «Ionel Perlea» din Slobozia se va sărbători «Ziua Internațională a Cărții și a Drepturilor de Autor. Ziua Bibliotecarului și 85 de ani de bibliotecă publică ...[citește_toată_știrea]

20 Aprilie 2018, 08:45
(296 vizualizări - 0 comentarii)


anunț angajare

SC Agromas Grup SRL
furnizor de produse
și servicii agricole,
cu sediul în Cosâmbești-Ialomița,
angajează
ȘOFER DUBĂ
Cerințe
-studii medii
-permis de conducere categoria B
-experiență în conducerea autoturismelor tip dubă
-fără cazier judiciar
Responsabilități
-participă la operațiunile de încărcare
și descărcare a autovehiculului
-disponibil la deplasări în alte orașe
din Ialomița, Călărași, Buzău, Brăila
-livrează comenzile conform
programului de distribuție
Beneficii
-pachet salarial atractiv
-tichete de masă
-card analize medicale
-telefon
CV-urile se pot depune atât la sediul
din Cosâmbești cât și pe următoarea
adresă de e-mail
agromasgrup@gmail.com
Relații se pot obține la telefon 0749/162.458

20 Aprilie 2018, 08:05


8

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

17 Aprilie 2018, 18:15


ISU Ialomița: Două persoane, rănite într-un accident rutier

Pompierii din Urziceni au acordat primul ajutor victimelor unui accident rutier petrecut duminică, 15 aprilie 2018, pe raza localității Căldărușanca. Victimele erau pasageri într-o mașină care s-a lovit ...[citește_toată_știrea]

17 Aprilie 2018, 17:50
(552 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Șomajul, în scădere ușoară

La sfârșitul lunii martie 2018, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița se aflau înregistrați 6043 șomeri, din care 1131 șomeri erau indemnizați, respectiv 4912 șomeri neindemnizați ...[citește_toată_știrea]

17 Aprilie 2018, 17:35
(495 vizualizări - 0 comentarii)


anunț angajare

PREMIER
Transport Auto SRL
angajează
șoferi profesioniști,
categ. C+E,
cu minim de experiență

salariu atractiv
Relații la sediul firmei
Șos. Brăilei, nr. 5, Slobozia
telefon 0733/449.841

17 Aprilie 2018, 17:20


12

ISU Ialomița: Incendiu din cauza unei lumânări aprinse

În noapte de 14/15 aprilie 2018, pompierii Detașamentului de Intervenție Urziceni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu care s-a produs la casa unui localnic din satul buzoian ...[citește_toată_știrea]

17 Aprilie 2018, 17:10
(429 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Vin banii pentru subvenția la motorină

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură anunță fermierii că s-au început procedurile de plata a subvenției pentru motorină, pentru perioada 1 octombrie-31 decembrie 2017. Valoarea totală a acestor ...[citește_toată_știrea]

17 Aprilie 2018, 15:30
(473 vizualizări - 0 comentarii)


anunț

închiriem spații comerciale,
hală, teren depozitare
materiale
și utilaje construcții

Relații la sediul firmei din
str. Gării Noi, nr. 5, Slobozia,

telefon 0243/211.406

17 Aprilie 2018, 14:40


ISU Ialomița: Intervenție pe Autostrada Soarelui

Echipajul de descarcerare și paramedicii SMURD din Fetești au intervenit duminică, 15 aprilie 2018, pe Autostrada Soarelui pentru a acorda primul ajutor victimei unui accident de circulație. Este vorba ...[citește_toată_știrea]

17 Aprilie 2018, 14:15
(572 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Cercetat penal pentru «dare de mită»

Un tânăr din Ialomița s-a ales cu un dosar penal după ce a încercat să mituiască un polițist de la Circulație. La sfârșitul lunii martie a acestui an, suspectul a fost oprit în trafic, în urmă verificărilor ...[citește_toată_știrea]

13 Aprilie 2018, 15:10
(869 vizualizări - 0 comentarii)


Scânteia: Incendiu într-o gospodărie

2 tone de lemne de foc și alte 2 tone de furaje au fost cuprinse de flăcări într-o gospodărie din comuna Scânteia. Focul a fost stins de pompierii Gărzii de Intervenție Țăndărei. De asemenea, flăcările ...[citește_toată_știrea]

13 Aprilie 2018, 12:10
(847 vizualizări - 0 comentarii)


18

Ialomița: 3 ani cu executare pentru fapte de corupție

Trimis în judecată după ce procurorii au dovedit că a mituit un polițist cu 500 de euro, inculpatul Gabriel Marian Nicolau a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel București la 3 ani ...[citește_toată_știrea]

13 Aprilie 2018, 09:35
(958 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Bursa Generală a Locurilor de Muncă

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă sunt așteptate vineri, 20 aprilie 2018, să participe la Bursa Generală a Locurilor de Muncă, eveniment organizat la Slobozia, în incinta Centrului Cultural ...[citește_toată_știrea]

11 Aprilie 2018, 17:20
(1062 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Vehicule neînmatriculate

Un bărbat de 60 de ani, din Fetești, a fost identificat pe o șosea din zona localității Stelnica, la volanul unui tractor agricol, fără ca vehiculul să fie înmatriculat. De asemenea, un localnic de 49 de ...[citește_toată_știrea]

11 Aprilie 2018, 16:25
(1005 vizualizări - 1 comentariu)


IJJ Ialomița: Vindea pește ilegal

Un bărbat de 43 de ani din comuna ialomițeană Bucu a fost identificat de jandarmi pe raza orașului Amara în timp ce comercializa fără drept 11 kilograme de caras. Marfa a fost confiscată, iar cazul a fost ...[citește_toată_știrea]

11 Aprilie 2018, 15:40
(1010 vizualizări - 1 comentariu)


AJOFM Ialomița: Locuri de muncă pentru șomeri

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița pune la dispoziția persoanelor aflate în șomaj peste 500 de locuri de muncă în această săptămână. Persoanele interesate pot obține mai multe detalii ...[citește_toată_știrea]

11 Aprilie 2018, 15:05
(1076 vizualizări - 0 comentarii)


Peste 200 de polițiști ialomițeni, în stradă de Paște

Polițiștii din cadrul IPJ Ialomița vor fi la datorie pentru ca întreaga comunitate să se bucure în liniște și siguranță de Sfintele Sărbători de Paște. Astfel, peste 200 de polițiști vor fi în stradă și ...[citește_toată_știrea]

5 Aprilie 2018, 14:20
(1085 vizualizări - 0 comentarii)


Taina încondeierii ouălor, împărtășită la Catedrala din Urziceni

Taina încondeierii ouălor, împărtășită la Catedrala din Urziceni

Miercuri, 4 aprilie 2018, în Săptămâna Patimilor, copiii de la Grupul de Cateheză parohial «Vlăstare Ortodoxe» au avut parte de o experiență cu totul deosebită. Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte ...[citește_toată_știrea]

5 Aprilie 2018, 10:10
(1096 vizualizări - 0 comentarii)


Programul magazinelor Kaufland de Paște

Cu prilejul Sărbătorilor de Paște, magazinele Kaufland vor avea un program de funcționare special. Astfel, sâmbătă, 07.04.2018, ora deschiderii va fi 7,00, iar ora închiderii va varia în funcție de magazin ...[citește_toată_știrea]

5 Aprilie 2018, 09:20
(1353 vizualizări - 0 comentarii)


Episcopia Sloboziei și Călărașilor: Icoana Făcătoare de Minuni a Maicii Domnului de la Mânăstirea Secu, la Slobozia

Episcopia Sloboziei și Călărașilor: Icoana Făcătoare de Minuni a Maicii Domnului de la Mânăstirea Secu, la Slobozia

În perioada 11-16 aprilie 2018, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Episcop Vincențiu, Episcopia Sloboziei și Călărașilor organizează o serie de manifestări cu ocazia sărbătoririi hramului «Izvorul ...[citește_toată_știrea]

5 Aprilie 2018, 08:45
(1309 vizualizări - 0 comentarii)


Programul Punctelor Enel în perioada Sărbătorilor Pascale

Punctele Enel din județele Constanța, Ialomița, Călărași și Tulcea vor fi închise în zilele de 6 și 9 aprilie 2018,  zile libere legale. În celelalte zile, Punctele Enel vor funcționa după ...[citește_toată_știrea]

5 Aprilie 2018, 08:25
(1341 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Controale ale Serviciului de Investigare a Criminalității Economice

Polițiștii de Investigare a Criminalității Economice au aplicat  sancțiuni contravenționale în valoare de 50000 de lei în urma unor acțiuni derulate pe raza județului Ialomița. Astfel, marți, 3 aprilie ...[citește_toată_știrea]

5 Aprilie 2018, 08:05
(1280 vizualizări - 0 comentarii)


DAJ Ialomița: Prima livrare de purcei din rasa Mangalița

Luni, 2 aprilie 2018, s-a efectuat prima livrare de purcei din rasa Mangalița în cadrul schemei «Ajutor de minimis pentru aplicarea programului de susținere a crescătorilor de porci din rasele Bazna și ...[citește_toată_știrea]

3 Aprilie 2018, 16:15
(1425 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
8408-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...