Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

POLITICĂ

Generația TSD Ialomița

Tinerii zilelor noastre

Generația TSD Ialomița

Sunt tinere, educate și cred că pot schimba România. Au în comun experiența recentă a unui internship în Parlamentul României, reprezintă TSD Ialomița și știu că viitorul este al celor care îndrăznesc să și-l revendice. Dar, mai presus de toate, au înțeles că lumea în care trăiesc nu poate fi schimbată fără implicarea lor directă. Ioana, Cristina și Mihaela fac parte din noua generație de membri activi a TSD Ialomița.

Oportunitățile care schimbă viața Ioana Iovănescu împlinește 20 de ani luna viitoare. Este studentă la o facultate de Administrație Publică și unul dintre mulții vicepreședinți ai TSD Ialomița. Pare un copil, dar aparențele înșeală. În stânga ei, Cristina Filip visează la o lume mai bună. Urmează cursurile unei facultăți de Psihologie și va lucra cu copiii cu dizabilități. Între timp însă, își lărgește orizontul în cadrul unei organizații politice de tineret. Mihaela Dumitru (în dreapta) se pregătește activ pentru o carieră politică. La 19 ani are deja o experiență vastă în domeniu, pe care acum și-o completează în cadrul unei facultăți de Științe Politice. S-au cunoscut la întâlnirile TSD Ialomița și au decis, împreună, să participe la Programul de Internship organizat de Camera Deputaților la sfârșitul anului 2017. N-au regretat decizia luată și cred că tipul acesta de experiență le-a lărgit orizontul. «Toți avem tendința de a judeca fără să cunoaștem situația sau contextul. Eu am vrut să evit asta... Am vrut să știu cum se petrec din interior, după ce cunosc procesul legislativ. Nu mi-a părut rău!» ne mărturisește Cristina. Programul de Internship la Camera Deputaților se desfășoară în fiecare an și are scopul declarat de a familiariza tinerii interesați cu procedurile care susțin procesul legislativ și tot ce presupune activitatea unui Parlament. Ioana crede că a fost mai mult decât atât. «Cristina a participat la un internship în Ccomisia de Învățământ, eu la unul în Comisia de Administrație Publică... Pentru că fiecare dintre noi a fost interesată de altceva. Eu, de exemplu, îmi doresc să mă specializez în Administrație Publică. Și-atunci, am căutat ceva în zona mea de interes... Nu e doar o simplă experiență, e o etapă de dezvoltare! Facem ceea ce ne dorim și fiecare dintre oportunitățile care ni se oferă ne completează educația...». Internship-ul Mihaelei Dumitru s-a desfășurat în cadrul Comisiei pentru Drepturile Omului, alături de deputatul Florin Manolescu. Pe lângă experiența directă, ea a mai obținut ceva: «Suntem 6 „interni“... Toți lucrăm în acest moment la un proiect de promovare a problemelor pe care le întâmpină persoanele cu dizabilități. Va fi gata în luna martie!».

Lumea de la picioarele tinerilor din TSD Selectarea celor trei tinere în cadrul Programului de Internship în Parlamentul României este doar partea văzută a activității lor. Ambițiile lor sunt mai mari și pe măsura rolului pe care și l-au asumat. Ioana știe deja că trebuie să-și exploateze potențialul de lider și a ales deja ca viața ei să fie legată de administrație. «Întotdeauna am crezut că România are un potențial bun pentru o administrație eficientă! Numai că unii fac prea mult, alții nu fac mai deloc... Cred că trebuie găsită o formulă de echilibrare a acestei situații!» ne spune Ioana. Evită însă să accepte un rol predestinat: «Poate nu voi face Administrație Publică. Poate voi administra resurse private! E prea devreme pentru o decizie, sunt prea tânără. Dar principiile rămân cele pe care le învăț acum, orice îmi va rezerva viața!». Cristina zâmbește și tace. Visele ei au fost mereu aceleași: «Eu mi-am dorit întotdeauna să lucrez cu copiii... Iubesc copiii și cred că o viață dedicată lor este o viață împlinită!». Mihaela, în schimb, știe că viața ei este indisolubil legată de politică. «Viața publică nu mai poate exista fără politică. Generația mea, colegii mei de facultate, prietenii mei... Toți cei din jurul meu sunt oameni implicați, într-un fel sau altul, în politică. Fie că activează într-o organizație, ca noi, fie că s-au asociat unei alte structuri, unui alt partid... De aceea cred că, dacă vrei să schimbi ceva în jurul tău, fără politică nu se poate!» ne explică ea lumea de la înălțimea celor 19 ani și a experienței anterioare. Mihaela a fost implicată timp de mai mulți ani în Consiliul Județean al Elevilor și a participat activ la evenimentele publice organizate de această structură în ultimii ani. De fapt, ne mărturisește, această experiență publică este cea care a adus-o aici și a făcut-o să-și descopere abilitățile de activist politic: «Am ales Științele Politice tocmai pentru că am activat anterior în spațiul public. Ideea mea a fost aceea de a mă dezvolta profesional într-un mediu propice. Am știut ce vreau și acum nu mai pierd timpul căutând... Pur și simplu am „ars“ etape!».

Mândria de a face politică
Ioana, Cristina și Mihaela sunt doar trei exemple din zecile sau sutele de tineri care aleg să se înscrie în TSD Ialomița. Apreciază oportunitățile care li se oferă, susțin activ Organizația și vor intra, neîndoielnic, în viitoarele baze de cadre ale filialei. Sunt deplin conștiente de poziția pe care o ocupă și de rolul pe care și l-au asumat și au mesaje clare pentru cei în mijlocul cărora trăiesc și generația pe care o reprezintă:
Ioana Iovănescu: «Trebuie să ne uităm în jurul nostru și să decidem ce trebuie să facem. Sunt mii de tineri care au decis să se implice politic... Ei au decis că este bine ce fac! Ceilalți sunt în fața acestei decizii și trebuie să-și răspundă la următoarele întrebări înainte de a lua o decizie: „Pot să fac asta? Este bine ce fac? Îmi e de folos mie și celor din jurul meu?“».
Cristina Filip: «Părerea mea e că toată lumea ar trebuie să se implice pentru a înțelege politica. De obicei, cei care nu înțeleg, resping cu violență totul... Implicarea în politică, la orice nivel, ar genera, poate, o creștere a gradului de toleranță la nivelul societății!».
Mihaela Dumitru: «Activați într-un partid politic! Aceasta este soluția mea pentru a schimba lucrurile care nu mi se par ok... Politica este unul dintre principalele vehicule de schimbare a societății în care trăim. Fie că vrem să acceptăm acest lucru, fie că nu, este un adevăr care nu poate fi negat!».


Ștefan Țintă, președintele TSD Ialomița
«Ca să schimbăm lumea, trebuie să facem politică!»
Ștefan Țință, liderul TSD Ialomița, susține că majoritatea celor 3000 de tineri care au ales să adere la TSD Ialomița sunt nemulțumiți de România în care trăiesc și vor să schimbe ceva: «De la preluarea TSD Ialomița am cunoscut sute de tineri... Unii au ales să ni se alăture, alții o fac în alte structuri de partid, într-un ONG sau în diferite asociații... Dar niciunul nu stă deoparte! Nu poți schimba nimic, dacă nu ești aici. TSD Ialomița a obținut doi consilieri județeni tineri, plecați de aici, din cadrul Organizației. Avem consilieri locali, avem primari... Ei sunt dovada că lumea poate fi schimbată, că lucrurile se pot face și altfel! Poate că nu atât de vizibil cât ne dorim noi sau cât își dorește societatea în ansamblul ei... Dar ușa TSD Ialomița e deschisă pentru oricine! E de ajuns să ai 18 ani, o recomandare din partea unui membru și dorința de a schimba ceva. Restul va veni de la sine...».

11 Ianuarie 2018, 13:20 (5781 vizualizări - 19 comentarii)

Citiți și:
Tineretul Social Democrat Ialomița, participant la «Tabăra de Ecologizare»
Ștefan Țintă transformă Ialomița într-un reper politic
Țintă, trezorierul noii generații de politicieni

Comentariile cititorilor:


Giani:
(18 Februarie 2018, 09:37)
Generația de hoți este gata pregătită! Needucați, dar gata de îmbogățire rapidă, nu contează cum. Politica este sigur o cale rapidă!
@nu i treaba ta:
(17 Februarie 2018, 23:12)
Eu zic ca esti cam proasta
Anca:
(17 Februarie 2018, 11:36)
ȚINTĂ ȘTEFAN va fi eroul jertfit! Mesia a sosit în politica ialomițeană.
@Nu-i problema ta:
(17 Februarie 2018, 09:54)
Te-ai "decontectat"singur de la realitate prin comentariu. Cat despre lasitate, am vazut cat de curajos esti: un anonim printre.. anonimi.
Nu-i problema ta:
(16 Februarie 2018, 22:06)
Numai idioti analfabeti decontectati de la realitate prin comentarii. Daca ne vedem fata in fata aveti curaj sa ziceti ce ziceti pe aici? Lasilor.
Sake:
(16 Ianuarie 2018, 22:00)
Ia te uita, nu e nevoie decat de "o recomandare din partea unui membru si de dorinta de a schimba ceva". CV-ul e zero. Exact asa s-au infiltrat comunistii in Romania. Mai mult, ce sa mai crezi cand copiii unor afaceristi de tranzitie, capitalisti cum s-ar zice, sunt reprezentantii unui partid asa zis socialist?
Sake:
(16 Ianuarie 2018, 21:29)
Este foarte trist ca avem tineri comunisti intr-o tara care a trecut prin colectivizare fortata, canal, experimentul Pitesti, cartele, decretei, securitate, revolutie, tranzitie, capitalism original, luminite prin diverse tuneluri, mineriade, etc, etc, etc. Rebuturi umane care cred ca viata reala este o tabara PSD.
Gore:
(14 Ianuarie 2018, 09:02)
Nu vă așteptați la minuni din partea tineretului! Sunt deformați, nu formați! Gândire, ioc! Curviștine puse pe bani mulți!
Un cetățean:
(12 Ianuarie 2018, 22:32)
Tot erau mai sus niste exemple de tineri pesedei dintre care unu la zbarna,ceilalți ajunsi prin posturi calde pe umerii taticilor pupincuristi dar nici cu restu nu imi e rusine începând de la președinte in jos doar forme fara fond,motiv pentru care vom continua in aceeași letargie,tara va avea de suferit,noi la fel aceeași mizerie in orașul nostru gri plin de maidanezi si de gropi.sunt doar niste parveniti ce vor sa reusessca prin munca putina Visând la mari beneficii.
@vom vedea:
(12 Ianuarie 2018, 21:00)
din pacate Romania este a lor. oamenii seriosi pleaca din tara sau se retrag in anonimat incercand sa-si duca viata rupti de realitatile romanesti. pe multi nu-i mai intereseaza soarta tarii scarbiti de valurile de mizerie care au acoperit societatea. restul este manipulat de televiziuni platite sa faca asta. asa ca ramane fiul lui ...., cunostinta lui ......, prietenul lui ..... si ne intrebam de unde ni se trage!
Șomer:
(12 Ianuarie 2018, 16:37)
De fapt, cum se explică dorul de politică al tinerelor femei? Prin dorul de.... aventură (să fiu decent!). Nu crede nimeni că le-a infestat patriotismul! Habar n-au, că în școli nu se mai cultivă acest sentiment sau nu în România!
vom vedea:
(12 Ianuarie 2018, 15:53)
In primul rand, sa vedem cine sunt cele 3 tinere prezentate mai sus (cine sunt parintii, unde lucreaza etc) si atunci veti vedea ca de fapt in (asa zisa) politica romanesca sunt doar oameni "cu relatii". Sa nu o mai lungesc ci sa dau exemple:
Neacsu Vladimir - mai mare in TSD la vremea aceea (stiti voi), laudat de mai marii conducatori, fiul lui........., cunostinta cu............, in relatii bune cu........... si tot asa. Ulterior condamnat la inchisoare.
Pop.....(stiti voi), cunoscut prin randurile tinerilor si profesorilor care l-au cunoscut drept un ........hai sa nu il jignesc, un mediocru in ale invataturii. Ulterior pe spatele (stiti voi cui) a ajuns deputat.
Rosca....(stiti voi) din generatia "directorilor" copy paste, prezentat tinar TSD, viitorul Sloboziei etc, la fel ca si cei de dinainte fiul lui........., cunostinta cu............, in relatii bune cu........... si lista poate continua.
Eeeee, si acum sa revin la prima propozitie privind cele trei tinere TSD, sper ca ele sa nu faca parte in viitor din categoria Rosca, Vladimir....caci daca va face parte, Romania va fi exact ca acum iar eu nu voi mai face parte din ea (ca de fapt multi alti romani).

Psf:
(12 Ianuarie 2018, 15:34)
Mai bn iar aresta de acuma ca sa se invete.
gogu:
(12 Ianuarie 2018, 13:45)
Acesti tineri pe cine au ca mentori, exemple si modele ? Pe penalul Neacsu si pepenarul  Pavel?? 
Celentano:
(12 Ianuarie 2018, 13:45)
Avem tineri politicieni needucați și fără carte serioasă. Ce vreți de la ei? Schimbă ei lucrurile în România analfabetă?

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
21 Oct 2018
149 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

19 Octombrie 2018, 17:05


ITM Ialomița: Simpozion «Locuri de muncă sănătoase prin managementul substanțelor periculoase»

Cu ocazia Săptămânii Europeane pentru Securitate și Sănătate în Muncă, Inspectoratul Teritorial de Muncă Ialomița organizează simpozionul cu tema «Locuri de muncă sănătoase prin managementul substanțelor ...[citește_toată_știrea]

18 Octombrie 2018, 08:10
(289 vizualizări - 0 comentarii)


2

IPJ Ialomița: Campanie de prevenire a fraudelor informatice «CyberScams»

În perioada 17-23 octombrie a.c., polițiștii ialomițeni, în parteneriat cu Europol și Federația Europeană a Băncilor, lansează o campanie de prevenire a celor mai întâlnite 7 tipuri de fraude în mediul ...[citește_toată_știrea]

18 Octombrie 2018, 08:05
(238 vizualizări - 0 comentarii)


3

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

16 Octombrie 2018, 17:10


Muteni Buzău: Copil ars sub ochii părinților

Neatenția părinților a avut urmări grave asupra unui copil de 1 an și 3 luni din comuna Munteni Buzău. Micuțul se juca nesupravegheat în curte, moment în care a căzut peste focul pe care părinții l-au aprins ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2018, 11:48
(664 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Peste 1400 de amenzi, 62 de permise reținute

Polițiștii au aplicat peste 1400 de sancțiuni contravenționale și au reținut 62 de permise de conducere, în cadrul unei acțiuni de 3 zile desfășurate în județul Ialomița, sub coordonarea Direcției Rutiere ...[citește_toată_știrea]

12 Octombrie 2018, 14:50
(665 vizualizări - 0 comentarii)


6

Autoturism căutat de autoritățile britanice, identificat de polițiștii ialomițeni

Un autoturism căutat pentru confiscare de autoritățile britanice a fost depistat de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Ialomița. Autoturismul ce aparținea unui bărbat în vârstă ...[citește_toată_știrea]

12 Octombrie 2018, 14:45
(765 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: A dat în marșarier și a lovit un pieton

În cursul zilei de joi, 11 octombrie a.c, pe raza municipiului Slobozia s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane. Din verificările efectuate de polițiștii ajunși la locul accidentului ...[citește_toată_știrea]

12 Octombrie 2018, 14:40
(797 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


8

Slobozia: L-a atacat cu o lopată

În după-amiaza zilei de miercuri, 10 octombrie a.c., un bărbat în vârstă de 38 de ani a fost lovit în cap cu o lopată de către un cetățean. Victima tăia iarba de pe marginea drumului când a fost zărit de ...[citește_toată_știrea]

11 Octombrie 2018, 14:10
(956 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia scandal


Fetești: S-a aruncat în gol de la balcon

În dimineața zilei de joi, 11 octombrie 2018, în jurul orelor 3,00, o tânără de 19 ani din Fetești s-a aruncat în gol de la balconul apartamentului în care locuia, cu intenția de a se sinucide. Fata a supraviețuit ...[citește_toată_știrea]

11 Octombrie 2018, 10:30
(1026 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Grevă a transportatorilor

Slobozia: Grevă a transportatorilor

Greva generală a transportatorilor blochează circulația autobuzelor din Slobozia către București. Transportatorii locali au ales să nu efectueze joi, 11 octombrie 2018, nicio cursă către Capitală. Aceștia ...[citește_toată_știrea]

11 Octombrie 2018, 10:20
(938 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: «Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți»

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița va organiza în data de 19 octombrie 2018, orele 9,00, «Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți», eveniment care va avea loc ...[citește_toată_știrea]

9 Octombrie 2018, 16:10
(836 vizualizări - 0 comentarii)


12

Ialomița: 3 cutremure în interval de o oră!

3 cutremure au avut loc în județul Ialomița, în decursul unei singure ore. Cel mai puternic a avut magnitudinea de 2,9 grade pe scara Richter, scrie Mediafax. Potrivit Institutului ...[citește_toată_știrea]

7 Octombrie 2018, 17:30
(2022 vizualizări - 4 comentarii)


Perieți: Mort în accident

Perieți: Mort în accident

Coliziunea dintre un autocamion și un autoturism produsă joi, 4 octombrie a.c., în jurul orelor 19,00, în comuna Perieți, a condus la decesul șoferului din turism, un bărbat în vârstă de 61 de ani. Echipajele ...[citește_toată_știrea]

5 Octombrie 2018, 10:10
(1432 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Doi tineri suspectați de «furt din autoturism», reținuți

Polițiștii slobozeni cercetează doi tineri, de 17 și 18 ani, pentru «furt calificat», cei în cauză fiind reținuți pentru 24 de ore. Astfel, polițiștii au identificat doi tineri de 17, respectiv 18 ani, ...[citește_toată_știrea]

5 Octombrie 2018, 08:35
(1147 vizualizări - 0 comentarii)


Urmăriți internațional, depistați de polițiștii ialomițeni

Marți, 2 octombrie a.c., polițiștii de Investigații Criminale din cadrul IPJIalomița au acționat pe raza județului, pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag ...[citește_toată_știrea]

5 Octombrie 2018, 08:20
(1102 vizualizări - 0 comentarii)


Maternitatea Urziceni, una dintre maternitățile pe care «Salvați Copiii» le dotează cu aparatură medicală vitală prematurilor

În România, nașterea rămâne discriminatorie: o maternitate lipsită de aparatură medicală vitală poate însemna, pentru un copil născut prea devreme, o salvare venită prea târziu. Este cazul Maternității ...[citește_toată_știrea]

5 Octombrie 2018, 08:10
(969 vizualizări - 0 comentarii)


Biblioteca Județeană «Ștefan Bănulescu» Ialomița: «Salonul Anual de Carte» a ajuns la ediția a 27-a

Luni, 1 octombrie 2018, la orele 12,00, a debutat a 27-a ediție a «Salonului Anual de Carte» organizat de către Biblioteca Județeană «Ștefan Bănulescu» Ialomița. Prestigioasă prin prisma longevității, ediția ...[citește_toată_știrea]

4 Octombrie 2018, 09:10
(1156 vizualizări - 2 comentarii)


Ialomița: Au fost înlocuiți 20 de președinți de secții de votare la Referendum

Ialomița înregistrează primele probleme în procesul de organizare a scrutinului pentru Referendumul de modificare a Constituției, care se va desfășura pe 6 și 7 octombrie 2018. Astfel, 20 de președinți ...[citește_toată_știrea]

2 Octombrie 2018, 17:20
(1659 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Contrabandist de țigări, prins de polițiști

Urziceni: Contrabandist de țigări, prins de polițiști

Un tânăr, de 31 de ani, din Urziceni, este principalul suspect într-un dosar de contrabandă cu țigări, instrumentat de polițiștii Ialomițeni. Oamenii legii au efectuat la locuința sa o percheziție domiciliară ...[citește_toată_știrea]

28 Septembrie 2018, 17:00
(1328 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 1-5 octombrie a.c., orele 6,30-17,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparație a rețelelor de electricitate. Aceste ...[citește_toată_știrea]

28 Septembrie 2018, 15:40
(1596 vizualizări - 1 comentariu)


ITM Ialomița: Constructori amendați

În cursul anului 2018, Inspectoratul Teritorial de Muncă Ialomița a desfășurat acțiuni de control în cadrul unei campanii de instruire și informare cu privire la activitățile din domeniul construcțiilor ...[citește_toată_știrea]

28 Septembrie 2018, 15:25
(1490 vizualizări - 1 comentariu)


ISU Ialomița: Caravana «Fii pregătit!»

Sâmbătă, 29 septembrie a.c., între orele 10,00-17,00, va ajunge în orașul Slobozia caravana SMURD «Fii pregătit!». Aceasta va fi amplasată pe bulevardul Chimiei, în Piața Unirii și are ca scop instruirea ...[citește_toată_știrea]

28 Septembrie 2018, 15:15
(1483 vizualizări - 0 comentarii)


anunț angajare

SC Agromas Grup SRL
furnizor de produse și servicii agricole
cu sediul în loc. Cosâmbești, jud. Ialomița
angajează
ȘOFERI AUTOCAMION
Cerințe:
-studii medii
-permis de conducere categoria B și C+E
-experiență în conducerea
autocamioanelor >3,5 to minim 1 an
-fără cazier judiciar
-atestat valabil de șofer profesionist transport marfă
-atestat valabil ADR
-capacitate de organizare și planificare
-punctualitate, seriozitate și responsabilitate
-avize medicale și psihologice valabile
-transport intern
Responsabilități:
-participă la operațiunile de încărcare
și descarcăre a autovehiculului
Beneficii:
-pachet salarial atractiv
-card analize medicale
-telefon
CV-urile se pot depune
atât la sediul din Cosâmbești
cât și pe următoarea adresă de
email: agromasgrup@gmail.com
Relații se pot obține și
la telefon 0749/082.231

28 Septembrie 2018, 10:05


Urziceni: S-a înecat la pescuit

Marți, 25 septembrie 2018, în jurul orelor 14,00, un apel primit la Dispeceratul ISU Ialomița semnala prezența a doi bărbați în zona unei amenajări hidrotehnice din beton, aflată pe râul Ialomița, în apropierea ...[citește_toată_știrea]

27 Septembrie 2018, 09:05
(1507 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Urziceni înecat


Cosâmbești: Prins cu aproape 100 kg de pește în portbagaj

Polițiștii ialomițeni acționează periodic în vederea apărării patrimoniului piscicol și combaterii faptelor ilegale asociate din pescuitul ilegal. Astfel, a fost depistat, pe raza localității Cosâmbești ...[citește_toată_știrea]

27 Septembrie 2018, 08:45
(1711 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente în Ialomița: Două persoane decedate, patru rănite

În cursul zilei de marți, 25 septembrie a.c., pe raza județului Ialomița s-au produs două accidente rutiere. Primul eveniment s-a produs în jurul orelor 16,00, în apropiere de comuna Sinești și s-a soldat ...[citește_toată_știrea]

27 Septembrie 2018, 08:15
(1407 vizualizări - 0 comentarii)


Deținătorii de câini periculoși, în atenția polițiștilor ialomițeni

În perioada septembrie-decembrie 2018, polițiștii ialomițeni desfășoară acțiuni de prevenire a oricăror incidente în care sunt implicați câinii periculoși sau agresivi și de verificare a modului de respectare ...[citește_toată_știrea]

27 Septembrie 2018, 08:05
(1555 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: Exercițiu la Țăndărei

Joi, 27 septembrie 2018, de la orele 10,00, Inspectoratul pentru Situații de Urgență «Barbu Catargiu» al județului Ialomița organizează în orașul Țăndărei un exercițiu de cooperare cu forțe și mijloace ...[citește_toată_știrea]

27 Septembrie 2018, 07:45
(1630 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița va organiza în data de 19 octombrie 2018, orele 9,00, «Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți». Evenimentul se va desfășura la Slobozia, în ...[citește_toată_știrea]

25 Septembrie 2018, 17:20
(1587 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
8408-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...