Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

POLITICĂ

Generația TSD Ialomița

Tinerii zilelor noastre

Generația TSD Ialomița

Sunt tinere, educate și cred că pot schimba România. Au în comun experiența recentă a unui internship în Parlamentul României, reprezintă TSD Ialomița și știu că viitorul este al celor care îndrăznesc să și-l revendice. Dar, mai presus de toate, au înțeles că lumea în care trăiesc nu poate fi schimbată fără implicarea lor directă. Ioana, Cristina și Mihaela fac parte din noua generație de membri activi a TSD Ialomița.

Oportunitățile care schimbă viața Ioana Iovănescu împlinește 20 de ani luna viitoare. Este studentă la o facultate de Administrație Publică și unul dintre mulții vicepreședinți ai TSD Ialomița. Pare un copil, dar aparențele înșeală. În stânga ei, Cristina Filip visează la o lume mai bună. Urmează cursurile unei facultăți de Psihologie și va lucra cu copiii cu dizabilități. Între timp însă, își lărgește orizontul în cadrul unei organizații politice de tineret. Mihaela Dumitru (în dreapta) se pregătește activ pentru o carieră politică. La 19 ani are deja o experiență vastă în domeniu, pe care acum și-o completează în cadrul unei facultăți de Științe Politice. S-au cunoscut la întâlnirile TSD Ialomița și au decis, împreună, să participe la Programul de Internship organizat de Camera Deputaților la sfârșitul anului 2017. N-au regretat decizia luată și cred că tipul acesta de experiență le-a lărgit orizontul. «Toți avem tendința de a judeca fără să cunoaștem situația sau contextul. Eu am vrut să evit asta... Am vrut să știu cum se petrec din interior, după ce cunosc procesul legislativ. Nu mi-a părut rău!» ne mărturisește Cristina. Programul de Internship la Camera Deputaților se desfășoară în fiecare an și are scopul declarat de a familiariza tinerii interesați cu procedurile care susțin procesul legislativ și tot ce presupune activitatea unui Parlament. Ioana crede că a fost mai mult decât atât. «Cristina a participat la un internship în Ccomisia de Învățământ, eu la unul în Comisia de Administrație Publică... Pentru că fiecare dintre noi a fost interesată de altceva. Eu, de exemplu, îmi doresc să mă specializez în Administrație Publică. Și-atunci, am căutat ceva în zona mea de interes... Nu e doar o simplă experiență, e o etapă de dezvoltare! Facem ceea ce ne dorim și fiecare dintre oportunitățile care ni se oferă ne completează educația...». Internship-ul Mihaelei Dumitru s-a desfășurat în cadrul Comisiei pentru Drepturile Omului, alături de deputatul Florin Manolescu. Pe lângă experiența directă, ea a mai obținut ceva: «Suntem 6 „interni“... Toți lucrăm în acest moment la un proiect de promovare a problemelor pe care le întâmpină persoanele cu dizabilități. Va fi gata în luna martie!».

Lumea de la picioarele tinerilor din TSD Selectarea celor trei tinere în cadrul Programului de Internship în Parlamentul României este doar partea văzută a activității lor. Ambițiile lor sunt mai mari și pe măsura rolului pe care și l-au asumat. Ioana știe deja că trebuie să-și exploateze potențialul de lider și a ales deja ca viața ei să fie legată de administrație. «Întotdeauna am crezut că România are un potențial bun pentru o administrație eficientă! Numai că unii fac prea mult, alții nu fac mai deloc... Cred că trebuie găsită o formulă de echilibrare a acestei situații!» ne spune Ioana. Evită însă să accepte un rol predestinat: «Poate nu voi face Administrație Publică. Poate voi administra resurse private! E prea devreme pentru o decizie, sunt prea tânără. Dar principiile rămân cele pe care le învăț acum, orice îmi va rezerva viața!». Cristina zâmbește și tace. Visele ei au fost mereu aceleași: «Eu mi-am dorit întotdeauna să lucrez cu copiii... Iubesc copiii și cred că o viață dedicată lor este o viață împlinită!». Mihaela, în schimb, știe că viața ei este indisolubil legată de politică. «Viața publică nu mai poate exista fără politică. Generația mea, colegii mei de facultate, prietenii mei... Toți cei din jurul meu sunt oameni implicați, într-un fel sau altul, în politică. Fie că activează într-o organizație, ca noi, fie că s-au asociat unei alte structuri, unui alt partid... De aceea cred că, dacă vrei să schimbi ceva în jurul tău, fără politică nu se poate!» ne explică ea lumea de la înălțimea celor 19 ani și a experienței anterioare. Mihaela a fost implicată timp de mai mulți ani în Consiliul Județean al Elevilor și a participat activ la evenimentele publice organizate de această structură în ultimii ani. De fapt, ne mărturisește, această experiență publică este cea care a adus-o aici și a făcut-o să-și descopere abilitățile de activist politic: «Am ales Științele Politice tocmai pentru că am activat anterior în spațiul public. Ideea mea a fost aceea de a mă dezvolta profesional într-un mediu propice. Am știut ce vreau și acum nu mai pierd timpul căutând... Pur și simplu am „ars“ etape!».

Mândria de a face politică
Ioana, Cristina și Mihaela sunt doar trei exemple din zecile sau sutele de tineri care aleg să se înscrie în TSD Ialomița. Apreciază oportunitățile care li se oferă, susțin activ Organizația și vor intra, neîndoielnic, în viitoarele baze de cadre ale filialei. Sunt deplin conștiente de poziția pe care o ocupă și de rolul pe care și l-au asumat și au mesaje clare pentru cei în mijlocul cărora trăiesc și generația pe care o reprezintă:
Ioana Iovănescu: «Trebuie să ne uităm în jurul nostru și să decidem ce trebuie să facem. Sunt mii de tineri care au decis să se implice politic... Ei au decis că este bine ce fac! Ceilalți sunt în fața acestei decizii și trebuie să-și răspundă la următoarele întrebări înainte de a lua o decizie: „Pot să fac asta? Este bine ce fac? Îmi e de folos mie și celor din jurul meu?“».
Cristina Filip: «Părerea mea e că toată lumea ar trebuie să se implice pentru a înțelege politica. De obicei, cei care nu înțeleg, resping cu violență totul... Implicarea în politică, la orice nivel, ar genera, poate, o creștere a gradului de toleranță la nivelul societății!».
Mihaela Dumitru: «Activați într-un partid politic! Aceasta este soluția mea pentru a schimba lucrurile care nu mi se par ok... Politica este unul dintre principalele vehicule de schimbare a societății în care trăim. Fie că vrem să acceptăm acest lucru, fie că nu, este un adevăr care nu poate fi negat!».


Ștefan Țintă, președintele TSD Ialomița
«Ca să schimbăm lumea, trebuie să facem politică!»
Ștefan Țință, liderul TSD Ialomița, susține că majoritatea celor 3000 de tineri care au ales să adere la TSD Ialomița sunt nemulțumiți de România în care trăiesc și vor să schimbe ceva: «De la preluarea TSD Ialomița am cunoscut sute de tineri... Unii au ales să ni se alăture, alții o fac în alte structuri de partid, într-un ONG sau în diferite asociații... Dar niciunul nu stă deoparte! Nu poți schimba nimic, dacă nu ești aici. TSD Ialomița a obținut doi consilieri județeni tineri, plecați de aici, din cadrul Organizației. Avem consilieri locali, avem primari... Ei sunt dovada că lumea poate fi schimbată, că lucrurile se pot face și altfel! Poate că nu atât de vizibil cât ne dorim noi sau cât își dorește societatea în ansamblul ei... Dar ușa TSD Ialomița e deschisă pentru oricine! E de ajuns să ai 18 ani, o recomandare din partea unui membru și dorința de a schimba ceva. Restul va veni de la sine...».

11 Ianuarie 2018, 13:20 (4967 vizualizări - 19 comentarii)

Citiți și:
Ștefan Țintă transformă Ialomița într-un reper politic
Țintă, trezorierul noii generații de politicieni

Comentariile cititorilor:


Giani:
(18 Februarie 2018, 09:37)
Generația de hoți este gata pregătită! Needucați, dar gata de îmbogățire rapidă, nu contează cum. Politica este sigur o cale rapidă!
@nu i treaba ta:
(17 Februarie 2018, 23:12)
Eu zic ca esti cam proasta
Anca:
(17 Februarie 2018, 11:36)
ȚINTĂ ȘTEFAN va fi eroul jertfit! Mesia a sosit în politica ialomițeană.
@Nu-i problema ta:
(17 Februarie 2018, 09:54)
Te-ai "decontectat"singur de la realitate prin comentariu. Cat despre lasitate, am vazut cat de curajos esti: un anonim printre.. anonimi.
Nu-i problema ta:
(16 Februarie 2018, 22:06)
Numai idioti analfabeti decontectati de la realitate prin comentarii. Daca ne vedem fata in fata aveti curaj sa ziceti ce ziceti pe aici? Lasilor.
Sake:
(16 Ianuarie 2018, 22:00)
Ia te uita, nu e nevoie decat de "o recomandare din partea unui membru si de dorinta de a schimba ceva". CV-ul e zero. Exact asa s-au infiltrat comunistii in Romania. Mai mult, ce sa mai crezi cand copiii unor afaceristi de tranzitie, capitalisti cum s-ar zice, sunt reprezentantii unui partid asa zis socialist?
Sake:
(16 Ianuarie 2018, 21:29)
Este foarte trist ca avem tineri comunisti intr-o tara care a trecut prin colectivizare fortata, canal, experimentul Pitesti, cartele, decretei, securitate, revolutie, tranzitie, capitalism original, luminite prin diverse tuneluri, mineriade, etc, etc, etc. Rebuturi umane care cred ca viata reala este o tabara PSD.
Gore:
(14 Ianuarie 2018, 09:02)
Nu vă așteptați la minuni din partea tineretului! Sunt deformați, nu formați! Gândire, ioc! Curviștine puse pe bani mulți!
Un cetățean:
(12 Ianuarie 2018, 22:32)
Tot erau mai sus niste exemple de tineri pesedei dintre care unu la zbarna,ceilalți ajunsi prin posturi calde pe umerii taticilor pupincuristi dar nici cu restu nu imi e rusine începând de la președinte in jos doar forme fara fond,motiv pentru care vom continua in aceeași letargie,tara va avea de suferit,noi la fel aceeași mizerie in orașul nostru gri plin de maidanezi si de gropi.sunt doar niste parveniti ce vor sa reusessca prin munca putina Visând la mari beneficii.
@vom vedea:
(12 Ianuarie 2018, 21:00)
din pacate Romania este a lor. oamenii seriosi pleaca din tara sau se retrag in anonimat incercand sa-si duca viata rupti de realitatile romanesti. pe multi nu-i mai intereseaza soarta tarii scarbiti de valurile de mizerie care au acoperit societatea. restul este manipulat de televiziuni platite sa faca asta. asa ca ramane fiul lui ...., cunostinta lui ......, prietenul lui ..... si ne intrebam de unde ni se trage!
Șomer:
(12 Ianuarie 2018, 16:37)
De fapt, cum se explică dorul de politică al tinerelor femei? Prin dorul de.... aventură (să fiu decent!). Nu crede nimeni că le-a infestat patriotismul! Habar n-au, că în școli nu se mai cultivă acest sentiment sau nu în România!
vom vedea:
(12 Ianuarie 2018, 15:53)
In primul rand, sa vedem cine sunt cele 3 tinere prezentate mai sus (cine sunt parintii, unde lucreaza etc) si atunci veti vedea ca de fapt in (asa zisa) politica romanesca sunt doar oameni "cu relatii". Sa nu o mai lungesc ci sa dau exemple:
Neacsu Vladimir - mai mare in TSD la vremea aceea (stiti voi), laudat de mai marii conducatori, fiul lui........., cunostinta cu............, in relatii bune cu........... si tot asa. Ulterior condamnat la inchisoare.
Pop.....(stiti voi), cunoscut prin randurile tinerilor si profesorilor care l-au cunoscut drept un ........hai sa nu il jignesc, un mediocru in ale invataturii. Ulterior pe spatele (stiti voi cui) a ajuns deputat.
Rosca....(stiti voi) din generatia "directorilor" copy paste, prezentat tinar TSD, viitorul Sloboziei etc, la fel ca si cei de dinainte fiul lui........., cunostinta cu............, in relatii bune cu........... si lista poate continua.
Eeeee, si acum sa revin la prima propozitie privind cele trei tinere TSD, sper ca ele sa nu faca parte in viitor din categoria Rosca, Vladimir....caci daca va face parte, Romania va fi exact ca acum iar eu nu voi mai face parte din ea (ca de fapt multi alti romani).

Psf:
(12 Ianuarie 2018, 15:34)
Mai bn iar aresta de acuma ca sa se invete.
gogu:
(12 Ianuarie 2018, 13:45)
Acesti tineri pe cine au ca mentori, exemple si modele ? Pe penalul Neacsu si pepenarul  Pavel?? 
Celentano:
(12 Ianuarie 2018, 13:45)
Avem tineri politicieni needucați și fără carte serioasă. Ce vreți de la ei? Schimbă ei lucrurile în România analfabetă?

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Luni 23 Iul 2018
225 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

20 Iulie 2018, 17:10


1

Axintele: Percheziții la domiciliile contrabandiștilor cu țigări

Percheziții în comuna Axintele. Polițiștii au descins la locuințele a trei localnici, cu vârste cuprinse între 30 și 56 de ani, suspectați că ar face contrabandă cu țigări. În locuințele acestora au fost ...[citește_toată_știrea]

20 Iulie 2018, 16:25
(405 vizualizări - 1 comentariu)


2

Ialomița: Arme deținute ilegal

Un bărbat de 42 de ani s-a ales cu un dosar penal după ce în locuința sa au fost descoperite un pistol cu bile de cauciuc și o pușcă de vânătoare. Bărbatul avea permisul de port armă expirat. De asemenea ...[citește_toată_știrea]

20 Iulie 2018, 16:10
(302 vizualizări - 0 comentarii)


3

Amenzi de 36 mii de lei, aplicate de polițiștii ialomițeni

Acțiune de amploare a polițiștilor ialomițeni desfășurată pe șoselele județului. Peste 160 de mașini au fost verificate, fiind aplicate 112 sancțiuni contravenționale. Valoarea totală a amenzilor a depășit ...[citește_toată_știrea]

20 Iulie 2018, 15:45
(290 vizualizări - 0 comentarii)


E-Distribuție Dobrogea: Atenție, se întrerupe curentul!

Din cauza lucrărilor de reparație și întreținere a rețelelor de electricitate, E-Distribuție Dobrogea anunță întreruperi programate ale curentului electric pe raza județului Ialomița. Astfel, în perioada ...[citește_toată_știrea]

19 Iulie 2018, 17:35
(493 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Locuri de muncă vacante

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița oferă șomerilor, în această săptămână, 377 de noi locuri de muncă. Domeniile vizate sunt serviciile sau administrația publică. ...[citește_toată_știrea]

19 Iulie 2018, 17:25
(617 vizualizări - 0 comentarii)


6

Distrigaz Sud Rețele: Lucrări programate la rețeaua de gaze

Distrigaz Sud Rețele efectuează lucrări programate la rețeaua de distribuție a gazelor naturale pentru creșterea gradului de siguranță și continuitate în alimentarea cu gaze naturale. Astfel, la Slobozia ...[citește_toată_știrea]

19 Iulie 2018, 17:15
(395 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: S-a prelungit termenul de depunere al Declarației Unice

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii cu privire la faptul că termenul de depunere al Declarației Unice s-a prelungit până la data de 31 iulie 2018. Decizia a fost ...[citește_toată_știrea]

19 Iulie 2018, 09:09
(458 vizualizări - 0 comentarii)


8

Movilița: O bătrână a murit sub roțile unei mașini

Accident mortal la Movilița în seara zilei de miercuri, 18 iulie 2018. O bătrână de 70 de ani a fost călcată de mașina condusă de un tânăr de 21 de ani. În urma accidentului, femeia a murit pe loc. La fața ...[citește_toată_știrea]

18 Iulie 2018, 22:58
(699 vizualizări - 0 comentarii)


Ciocârlia: Șofer mort într-un accident rutier

Un tânăr de 32 de ani din Galați a murit miercuri, 18 iulie 2018, pe DN2, în apropiere de localitatea Ciocârlia. Acesta a intrat cu mașina pe care o conducea într-un cap de pod din beton. Trupul neînsuflețit ...[citește_toată_știrea]

18 Iulie 2018, 17:20
(846 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Sprijin financiar pentru absolvenții care se angajează

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița anunță faptul că absolvenții promoției 2018 vor beneficia de un ajutor financiar, denumit «sprijin de inserție», în valoare de 1500 de lei. Condiția ...[citește_toată_știrea]

18 Iulie 2018, 17:05
(592 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

17 Iulie 2018, 17:10


12

Distrigaz Sud Rețele: Atenție, se închide gazul!

Miercuri, 18 iulie 2017, Distrigaz Sud Rețele anunță sistarea furnizării gazelor naturale în Țăndărei, pe strada București, ca urmare a lucrărilor de reparații și întreținere a rețelelor. Intervenția se ...[citește_toată_știrea]

17 Iulie 2018, 16:17
(649 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Făcea contrabandă cu arme aduse din Europa

Țăndărei: Făcea contrabandă cu arme aduse din Europa

Un bărbat de etnie romă, în vârstă de 46 de ani, domiciliat în Țăndărei este principalul suspect al unui dosar penal privind fapte de «contrabandă calificată cu arme». În urma unei percheziții desfășurată ...[citește_toată_știrea]

17 Iulie 2018, 16:09
(791 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: A murit în urma unui infarct

Un bărbat de 55 de ani a murit luni, 16 iulie 2018, în timp ce mergea pe bicicletă, în municipiul Slobozia. Cel mai probabil, omul a suferit un infarct. El a fost descoperit în stare de inconștiență, căzut ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2018, 14:45
(1349 vizualizări - 1 comentariu)


anunț angajare

SC Agromas Grup SRL
furnizor de produse și servicii agricole
cu sediul în loc. Cosâmbești, jud. Ialomița
angajează
ȘOFER AUTOUTILITARĂ/AUTOCAMION
Cerințe:
-studii medii
-permis de conducere categoria B și C+E
-experiență în conducerea de
Autoutilitare <3,5 to minim 5 ani
și a Autocamioanelor >3,5 to minim 1 an
-fără cazier judiciar
-atestat valabil de șofer profesionist transport marfă
-atestat valabil ADR
-capacitate de organizare și planificare
-punctualitate, seriozitate și responsabilitate
-avize medicale și psihologice valabile
-transport intern
Responsabilități:
-participă la operațiunile de încărcare
și descarcăre a autovehiculului
-disponibil la deplasări în alte orașe
din Ialomița, Călărași, Buzău, Brăila
-livrează comenzile conform
programului de distribuție
Beneficii:
-pachet salarial atractiv
-card analize medicale
-telefon
CV-urile se pot depune
atât la sediul din Cosâmbești
cât și pe următoarea adresă de
email: agromasgrup@gmail.com
Relații se pot obține și
la telefon 0749/162.458

13 Iulie 2018, 10:05


Urziceni: Prins în flagrant în timp ce încerca să fure dintr-o mașină

Un tânăr de 17 ani, din Urziceni, a fost surprins de către polițiști în timp ce încerca să pătrundă într-un autoturism parcat. Marți, 10 iulie a.c., Poliția a fost sesizată, în miezul nopții, cu privire ...[citește_toată_știrea]

11 Iulie 2018, 14:25
(1444 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Reținut pentru că încercat să vândă tutun

Urziceni: Reținut pentru că încercat să vândă tutun

Marți, 10 iulie a.c., polițiștii din Urziceni au depistat în flagrant un bărbat din Urziceni, bănuit că ar fi încercat să comercializeze o cantitate de tutun transportată cu ajutorul autoturismului propriu ...[citește_toată_știrea]

11 Iulie 2018, 14:20
(1378 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Tânără dispărută

Urziceni: Tânără dispărută

Polițiștii solicită sprijin pentru depistarea unei tinere care, la data de 28 iunie a.c., a plecat de la domiciliul său din Urziceni și nu a revenit până în prezent. Persoana dispărută se numește DOBRE ADRIANA ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2018, 18:20
(1750 vizualizări - 8 comentarii)


AJOFM Ialomița: Șomajul, în scădere ușoară

La sfârșitul lunii iunie 2018, în evidențele  Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița se aflau înregistrați 5317 șomeri, din care 702 șomeri indemnizați, respectiv 4615 șomeri neindemnizați ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2018, 17:20
(1361 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Slobozia: «Marea Unire în viziunea celor mici»

Luni, 9 iulie 2018, Protopopiatul Slobozia a desfășurat prima activitate din proiectul educațional «Clubul de vară», aflat la cea de a IV-a ediție. Astfel, în parteneriat cu Biblioteca Județeană «Ștefan ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2018, 16:05
(1297 vizualizări - 0 comentarii)


Controale ale ITM Ialomița

Având în vedere obiectivele specifice ale Inspecției Muncii stabilite prin lege, cât și prin Programul Cadru de Acțiuni al Inspecției Muncii pentru anul 2018, în perioada 18-29 iunie 2018 , s-a desfășurat ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2018, 15:50
(1448 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi de peste 176000 de lei, 18 permise de conducere reținute

La acest sfârșit de săptămână, 29 iunie-1 iulie a.c., polițiștii au intervenit la 72 de evenimente și au aplicat peste 600 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 176500 de lei, iar pentru ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2018, 15:05
(1529 vizualizări - 1 comentariu)


Pompierii ialomițeni s-au luptat cu apele în județul Bacău

Pompierii ialomițeni s-au luptat cu apele în județul Bacău

Șase subofițeri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Județului Ialomița au fost mobilizați să intervină în localitățile din Moldova, afectate de inundațiile din ultimele săptămâni. ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2018, 14:05
(1568 vizualizări - 0 comentarii)


Amara: A murit din cauza extenuării

Un bărbat de 49 de ani, angajat ca maseur în cadrul Hotelului «Lebăda» din stațiunea Amara a murit la serviciu, din cauza oboselii. Bărbatului i s-a făcut rău în timp ce făcea un masaj unei persoane și ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2018, 15:05
(2672 vizualizări - 8 comentarii)


Ialomița: Atenție, se întrerupe curentul!

E-distribuție Dobrogea anunță pentru săptămâna viitoare, 2-6 iulie 2018, mai multe intervenții la rețeaua de distribuție și alimentare cu energie electrică din județul Ialomița. Astfel, energia electrică ...[citește_toată_știrea]

29 Iunie 2018, 16:40
(1854 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Coșereni și Movilița

Joi, 28 iunie 2018, Poliția a fost sesizată cu privire la faptul că pe raza județului s-au produs două accidente rutiere, soldate cu victime. Primul accident rutier s-a produs în jurul orei 9,00, pe DN ...[citește_toată_știrea]

29 Iunie 2018, 16:25
(1625 vizualizări - 0 comentarii)


Contractele colective de muncă, în vizorul ITM Ialomița

Potrivit Inspectoratului Teritorial de Muncă Ialomița, numărul unităților din județul Ialomița cu peste 21 de salariați, la 31.05.2018,
era de 427, din care cu capital de stat (inclusiv bugetari) ...[citește_toată_știrea]

28 Iunie 2018, 16:20
(1721 vizualizări - 0 comentarii)


«O viață cât un Centenar»: O ialomițeancă, sărbătorită de reprezentanții MAI

Joi, 28 iunie 2018, s-a desfășurat la Valea Măcrișului acțiunea locală a proiectului, derulat la nivel național de Ministerul Afacerilor Interne, «O viață cât un Centenar». Campania are ca scop omagierea ...[citește_toată_știrea]

28 Iunie 2018, 13:55
(1736 vizualizări - 0 comentarii)


Borănești: Infractor arestat

Polițiștii din Ialomița au identificat un tânăr, de 28 de ani, din localitatea Borănești, care se sustrăgea executării unei pedepse de 3 ani pentru comiterea infracțiunii de «tâlhărie calificată». Acesta ...[citește_toată_știrea]

21 Iunie 2018, 17:40
(1996 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Adi în Gabriel Modrea rămâne în fruntea Direcției de Sănătate Publică Ialomița Ionel în Comuna Giurgeni, izolată din cauza a două forcare de Pestă Porcină Africană Alta tara în Ministerul Afacerilor Interne plătește în mod eronat salariile polițiștilor Marion în «mergem până la capăt!» Bugetar în Comuna Giurgeni, izolată din cauza a două forcare de Pestă Porcină Africană Gabis în Alegeri anticipate la Sălcioara Liviu în Steluța Mitrea a câștigat procesul intentat Ministerului Educației Valentina în Comuna Giurgeni, izolată din cauza a două forcare de Pestă Porcină Africană Mistrețul în Steluța Mitrea a câștigat procesul intentat Ministerului Educației ADRIANA în Întâlnire de «gradul III» cu Nabeel și Saklain din Pakistan Eugenia în Steluța Mitrea a câștigat procesul intentat Ministerului Educației Mistrețul în Steluța Mitrea a câștigat procesul intentat Ministerului Educației Bădăran.Punct. în Steluța Mitrea a câștigat procesul intentat Ministerului Educației eu în Marian Dobrică, fostul șef al Penitenciarului Slobozia, criticat public printr-un Manifest GOGUTU în Bărbat din Mărculești, arestat preventiv pentru «tentativă la omor» Unul în Comuna Giurgeni, izolată din cauza a două forcare de Pestă Porcină Africană Veterinar în Comuna Giurgeni, izolată din cauza a două forcare de Pestă Porcină Africană Fermier interesat în Comuna Giurgeni, izolată din cauza a două forcare de Pestă Porcină Africană gogu în Deputatul liberal Gheorghe Tinel crede în șansa PNL Ialomița la viitoarele alegeri Localnic în Comuna Giurgeni, izolată din cauza a două forcare de Pestă Porcină Africană
8408-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...