Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Cristi Stan e nevinovat până la noi ordine

Răspunsuri la mișto, marca Gigi Petre

Cristi Stan e nevinovat până la noi ordine

În luna noiembrie a anului 2017, directorul Drumuri și Poduri SA, Cristi Stan, a fost implicat într-un scandal public, fiind acuzat de «fals și uz de fals». O lună mai târziu, consilierul local PNL Dragoș Soare a solicitat prefectului Gigi Petre să reacționeze public, în calitate de «garant al respectării legalității la nivelul județului». Răspunsul oficial al Instituției Prefectului Ialomița, după o lună și jumătate de așteptare, e că «organele abilitate urmează să se pronunțe asupra vinovăției acestuia».

Un scandal cu miză mare
La ședința Consiliului Județean din luna noiembrie 2017, directorul Drumuri și Poduri SA, societate din al cărei acționariat fac parte consilierii județeni, a fost acuzat public că a ocupat ilegal funcția. Potrivit informațiilor făcute publice în cadrul ședinței, la momentul susținerii concursului Cristi Stan era condamnat penal pentru «înșelăciune în formă continuată», fapt pe care comisia de concurs l-a ignorat. Deranjat de lipsa de reacție a președintelui Moraru cu privire la această situație, consilierul județean PNL Dragoș Soare a declarat că va cere prefectului Gigi Petre, în calitate de «garant al respectării legalității la nivelul județului» să analizeze situația. Potrivit petiției depuse pe 29 noiembrie 2017, prefectul Gigi Petre ar fi trebuit să confirme, pe baza dovezilor publice furnizate, că reglementările legislative în vigoare nu i-ar fi permis participarea la concursul desfășurat în luna martie 2017. Prezent la ședință, Cristi Stan a respins acuzațiile, declarând că participarea sa la concurs s-a făcut în condițiile respectării OUG nr. 109/2011, privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice.

Prefectul Pilat de Ialomița
La o lună și jumătate distanță, prefectul Gigi Petre răspunde petiției formulate de către consilierul PNL Dragoș Soare. Și el trăitor «sub vremi» (și atent la reacțiile președintelui Moraru!), Gigi Petre a răspuns în maniera caracteristică. El susține că, potrivit art. 6 din OUG nr. 109, nu pot fi administratori persoanele care, potrivit legii, au fost condamnate «pentru infracțiuni de corupție, delapidare, infracțiuni de fals în înscrisuri, evaziune fiscală». Cristi Stan e însă director al societății, nu manager! De asemenea, continuă prefectul Gigi Petre, «din analiza documentelor comunicate de Consiliul Județean Ialomița, (...) rezultă că domnul Cristi Stan Adrian a depus (...) mai multe declarații pe propria răspundere potrivit cărora nu ar fi fost condamnat pentru infracțiunile mai sus-menționate». Iar la final, ca o apoteoză a ridicolului în care se complace, prefectul Gigi Petre confirmă că există o plângere înregistrată la Inspectoratul de Poliție în care se sesizează existența unei condamnări penale pe numele lui Cristi Stan «care îl împiedică să ocupe acest post», dar că organele abilitate «urmează să se pronunțe» cu privire la situație...

Între timp, Drumuri și Poduri SA se extinde în Bulgaria În timp ce, de frica Președintelui, toată lumea tace și anchetează, directorul Cristi Stan extinde sfera de influență a societății pe care o conduce. Cunoscut pentru obsesia sa «de a aduce contracte», el a fost identificat de Sărbători birjărind Mitsubishi din dotarea Drumuri și Poduri SA, lăsat moștenire de fostul director (supranumit Ghibanu Public no. 1 după ce a asfaltat la Ciulnița strada pe care se află vila din dotare!), tocmai în Bulgaria. Și tot acolo, Cristi Stan a fost împlicat într-un accident de circulație care a șifonat caroseria bietului SUV, necesitând reparații grație cărora a aflat tot orașul de incident. De data aceasta, în pofida eforturilor noastre, Cristi Stan a refuzat să comenteze incidentul și nici nu a putut explica ce căuta în Bulgaria cu mașina de serviciu. O sursă infiltrată în coasta sa de către fosta conducere susține însă că noul manager, speriat de zeciuiala cerută la licitațiile administrației județene, a căutat contracte pe piețele emergente din țara vecină. Sigur, această primă vizită ne-a costat scump, dar parcă tot e mai ieftin decât pe vremea când 70% din personalul Drumuri și Poduri SA era în șomaj tehnic, iar prin conturile societății bătea vântul falimentului. Părerea noastră!

1 Februarie 2018, 18:15 (7333 vizualizări - 28 comentarii)

Citiți și:
Prefectul Gigi Petre își parchează mașina în... șantier!
«Ziua Instituției Prefectului», sărbătorită la Slobozia
Administrație la «genunchiul broaștei» cu prefectul Gigi Petre

Comentariile cititorilor:


Gica:
(6 Februarie 2018, 19:51)
Si vrăjitoarele sunt nevinovate...
Lazare&kovesi:
(5 Februarie 2018, 21:04)
Gigi Petre este nascut in anul 1956 mai ingroapa mii de ialomiteni pana iese el la pensie. Numai D.N.A. il poate pensiona mai repede.Raspunsuri la misto este in specificul prefectului desi exista art.321 Noul cod penal.
Ionel:
(5 Februarie 2018, 16:15)
Goguleeeee domnul cred ca are peste 70 de ani. Stiu ca se pregătea demult de pensie.
C. Silva de la mano:
(5 Februarie 2018, 12:54)
probleme cu auditoarea ??? ce ai gogule ?
Jegălia:
(5 Februarie 2018, 12:12)
@cetățean. Așteaptă mata cu ,,nerăbdare”!! Se știe că va fi acoperit, ca în zeci de ani în urmă. Te aștepți la minuni în Ialomița? Poate chipul Mântuitorului pe vreun pom din Grivița!
Andrei:
(5 Februarie 2018, 12:10)
 Esti plin de "cacao" maiestre!!! Stiu ca te doare la basca.Nu te mai plac spectatorii. Putzi!!!
C. Silva:
(5 Februarie 2018, 11:17)
nu mai are auditor ca era" prea buna profesional" si a trebit sa i se dea talpasita pentru a nu mai incurca lucrurile si oamenii in institutie si familie. se stie !
Yeti:
(4 Februarie 2018, 21:51)
@p. Paisie a. Lasă-ne, nene! Sunt atâtea lucruri blamabile in jur, că nu te mai uiți in care viață vei suferi! Care răutate, neică? Fii realist și inteligent! Lasă semenii să răsufle cum pot!
Cetatean:
(4 Februarie 2018, 21:14)
Așteptăm cu nerăbdare Raportul de activitate al PREFECTULUI PILAT, raportul Curții de conturi, raportul auditorului și al Corpului de control!
Aurel:
(4 Februarie 2018, 19:57)
Auditorul de la prefectura știa tot si multe. D'aia nu mai are PREFECTUL auditor.
P.Paisie Aghioratul:
(4 Februarie 2018, 13:44)
-Este pedepsit numai acela care primește blestemul sau și acela ce îl spune?
-Cel ce primește blestemul se chinuiește în viața aceasta.
Iar cel ce a blestemat se chinuiește și în viața aceasta și se va chinui și în cealaltă, pentru că va fi pedepsit de Dumnezeu ca un ucigaș, dacă nu se va pocăi și spovedi.
Pentru că, să zicem, poate cineva să te necăjească, însă tu, cu blestemul ce i-l dai, este ca și cum ai lua pistolul și l-ai omorî. Cu ce drept faci asta? Orice ți-ar fi făcut celălalt, nu ai dreptul să-l omori.
Ca să ajungă să blesteme cineva, înseamnă că are răutate.
Cineva blesteamă atunci când o spune cu patimă, cu înverșunare.
Primar:
(4 Februarie 2018, 10:09)
Despre procesul cu primarita de la Sfântul Gheorghe mai stie cineva ceva?
Mirela Stere:
(4 Februarie 2018, 05:56)
Petre si Gheorghisor (militianul) au distrus zeci sute de familii din Ialomita. Falsul intelectual cinform art.321 Noul cod penal este ceva cotidian pentru acest personaj odios. Eu il blestem dau acatiste in fiecare zii si îi dau foc la lumânare cu susul in jos. Ca numai rau a facut. Il urasc atat de mult de nu ar exista pedeapsa mai grea pe care sa nu io aplic
Borra bora:
(3 Februarie 2018, 16:47)
Pe langa falsurile din prefectura, Gigi face afaceri cu agricultori, are o firma ce vinde pesticide , ierbicide, se foloseste de functie de atatia ani si nimeni nu ia masuri....ciudat , nu?
True:
(3 Februarie 2018, 13:46)
Este prefect in Ialomița de minimum 20 de ani.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Miercuri 15 Iul 2020
62 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

14 Iulie 2020, 18:10


RAJA Constanța: Lipsă apă în localitatea Fierbinți Târg!

Pentru remedierea unei avarii la conducta principală de alimentare cu apă de pe Calea Urziceni, din localitatea Fierbinți Târg-Ialomița, RAJA Constanța a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile ...[citește_toată_știrea]

14 Iulie 2020, 16:20
(43 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 544 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Marți, 14 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 544, cu 7 cazuri mai mult față de ziua de luni ...[citește_toată_știrea]

14 Iulie 2020, 13:05
(127 vizualizări - 0 comentarii)


Movilița: Ordin de protecție pe numele unui bărbat care și-a lovit mama

Polițiștii ialomițeni au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat, de 39 de ani, din Movilița, care și-ar fi lovit mama. Astfel, sâmbătă, 11 iulie a.c., în jurul orelor 10,00, polițiștii ...[citește_toată_știrea]

14 Iulie 2020, 11:20
(56 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Măsuri pentru prevenirea răspândirii noului Coronavirus

Și în cursul zilei de duminică, 12 iulie a.c., au continuat activitățile de monitorizare și control privind respectarea măsurilor impuse în perioada Stării de Alertă, legate de prevenirea și limitarea răspândirii ...[citește_toată_știrea]

13 Iulie 2020, 14:55
(119 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Infracțiuni la Regimul Rutier

Sâmbătă, 11 iulie a.c., în jurul orelor 19,00, polițiștii rutieri din Jilavele au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 28 de ani. Întrucât șoferul nu avea asupra sa documentele ...[citește_toată_știrea]

13 Iulie 2020, 14:50
(92 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 537 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Luni, 13 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 537, cu 15 cazuri mai mult față de ziua de duminică ...[citește_toată_știrea]

13 Iulie 2020, 13:05
(245 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 522 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Duminică, 12 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 522, cu un caz mai mult față de ziua de sâmbătă ...[citește_toată_știrea]

12 Iulie 2020, 13:05
(103 vizualizări - 0 comentarii)


8

Roșiori: Răniți de un șofer fără permis

Inconștiența unor tineri era să-i arunce în brațele morții. În dimineața zilei de duminică, 12 iulie 2020, aceștia s-au urcat în mașina condusă de un tânăr de 24 de ani care nu poseda permis de conducere ...[citește_toată_știrea]

12 Iulie 2020, 08:30
(195 vizualizări - 1 comentariu)


9

Grupul de Comunicare Strategică: 521 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Sâmbătă, 11 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 521, cu 7 cazuri mai mult față de ziua de vineri ...[citește_toată_știrea]

11 Iulie 2020, 13:05
(195 vizualizări - 0 comentarii)


10

Marsilieni: A fost găsit ialomițeanul evadat din Penitenciarul Rahova

În seara zilei de vineri, 10 iulie 2020, polițiștii ialomițeni au reușit să-l identifice pe tânărul de 32 de ani care, în luna martie, a evadat din Penitenciarul Rahova. Acesta se afla pe un câmp din localitatea ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2020, 20:20
(379 vizualizări - 2 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

10 Iulie 2020, 17:15


12

USR PLUS Ialomița susține strângerea de semnături on-line

Organizația USR PLUS Ialomița trage un puternic semnal de alarmă în ideea în care România se pregătește de Alegerile Locale care vor alea loc duminică, 27 septembrie 2020. Conform Legii 115/2015, fiecare ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2020, 16:10
(166 vizualizări - 0 comentarii)


13

Slobozia: Reținut după ce a furat portofelul unei bătrâne

Un bărbat de 53 de ani, din Slobozia, a fost reținut pentru 24 de ore după ce a furat portofelul unei bătrâne de 71 de ani, plecată la cumpărături la un supermarket din oraș. Femeia a sesizat dispariția ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2020, 16:05
(178 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 514 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Vineri, 10 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 514, cu 11 cazuri mai mult față de ziua de joi, ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2020, 13:05
(240 vizualizări - 0 comentarii)


Gura Ialomiței: Beat la volan, a derapat cu mașina

Un cetățean din Gura Ialomiței a sesizat joi dimineața, 9 iulie a.c., în jurul orei 3,00, faptul că un autoturism a derapat pe raza localității. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au identificat ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 15:25
(221 vizualizări - 0 comentarii)


Perieți: Arestat pentru «furt calificat»

Miercuri, 8 iulie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 15:20
(182 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Miercuri, 8 iulie a.c., în jurul orelor 22,00, polițiștii rutieri din Fetești au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 34 de ani. În urma verificării în bazele de date, s-a ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 15:15
(179 vizualizări - 0 comentarii)


Razie la Bărbulești

Razie la Bărbulești

Peste 160 de efective ale Poliției și Jandarmeriei au descins în dimineața zilei de joi, 9 iulie a.c., în comuna Bărbulești, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, asigurarea climatului de ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 15:10
(216 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 503 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Joi, 9 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 503, cu 39 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 13:05
(311 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 464 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Miercuri, 8 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 464, cu 9 cazuri mai mult față de ziua de marți ...[citește_toată_știrea]

8 Iulie 2020, 13:05
(386 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Atenție, se oprește apa în Cartierul Buliga!

Pentru realizarea operațiunilor periodice de întreținere a rezervorului destinat înmagazinării apei potabile ce deservește municipiul Fetești/Ialomița, RAJA Constanța va sista furnizarea apei, joi, 9 iulie ...[citește_toată_știrea]

8 Iulie 2020, 09:40
(168 vizualizări - 0 comentarii)


Gimbășani: Bărbat salvat de pompieri dintr-un canal de vizitare elevator

Gimbășani: Bărbat salvat de pompieri dintr-un canal de vizitare elevator

Evenimentul a fost semnalat de un lucrător al unei firme marți, 7 iulie a.c., în jurul orelor 15,25. În sprijinul bărbatului de 43 de ani s-au deplasat de urgență 3 echipaje de salvare de la Detașamentul ...[citește_toată_știrea]

8 Iulie 2020, 08:40
(256 vizualizări - 0 comentarii)


Ion Roată: Utilaje agricole cuprinse de flăcări

Ion Roată: Utilaje agricole cuprinse de flăcări

Pompierii din Urziceni au intervenit pentru stingerea unui incendiu care a cuprins două utilaje agricole, puse în funcțiune pe un câmp din zona localității Ion Roată. Cel mai probabil flăcările au izbucnit ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 16:05
(331 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța a activat Comandamentul pentru Situații de Urgență

Administrația Națională de Meteorologie a emis o nouă avertizare meteo-Cod portocaliu de instabilitate atmosferică accentuată, cu vijelii (ce vor atinge în anumite intervale viteze de 80-90 km/h), averse ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 15:55
(137 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan sub influența alcoolului

În urma unei acțiuni de prevenire a accidentelor rutiere, polițiștii ialomițeni au identificat , pe raza localităților Rădulești, Slobozia și Țăndărei, 4 conducători auto care circulau pe drumurile publice ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 15:50
(185 vizualizări - 1 comentariu)


Incendiu la o casă din Movila

Incendiu la o casă din Movila

Pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia și membrii serviciului voluntar cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD au intervenit pentru stingerea unui incendiu care ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 15:05
(150 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Movila incendiu


Grupul de Comunicare Strategică: 455 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Marți, 7 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 455, cu 11 cazuri mai mult față de ziua de luni, ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 13:05
(246 vizualizări - 0 comentarii)


IȘJ Ialomița: Calendarul privind mobilitatea personalului didactic din învățământul preuniversitar în anul școlar 2020-2021 a fost reactualizat

În urma promulgării de către președintele României, Klaus Iohannis, a Legii pentru aprobarea Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 58/2020 privind luarea unor măsuri pentru buna funcționare a sistemului ...[citește_toată_știrea]

6 Iulie 2020, 21:20
(357 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Vineri, 3 iulie a.c., în jurul orei 9,30, polițiștii din Slobozia au oprit pentru control, pe raza localității Misleanu, un autoturism condus de un tânăr de 28 de ani, din aceeași localitate. În urma solicitării ...[citește_toată_știrea]

6 Iulie 2020, 16:10
(244 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
?!?!? în Moraru-omul și opera (VIII) @@Jilava în Război între Primăria Slobozia și taximetriști din cauza panourilor despărțitoare nu conteaza în Debutează Cupa «Pet Star» @Jilava. în Război între Primăria Slobozia și taximetriști din cauza panourilor despărțitoare Mihalcea=zero barat în Antrenorul Adrian Mihalcea, debut în Liga I Gigi în Debutează Cupa «Pet Star» vi rusu` în Două cazuri de infecție cu SARS-CoV-2 confirmate în cadrul Primăriei Balaciu taxime trist în Război între Primăria Slobozia și taximetriști din cauza panourilor despărțitoare Viorel în Război între Primăria Slobozia și taximetriști din cauza panourilor despărțitoare vax în Război între Primăria Slobozia și taximetriști din cauza panourilor despărțitoare tratat cu tratament în Război între Primăria Slobozia și taximetriști din cauza panourilor despărțitoare Iubitor de taximetristi în Război între Primăria Slobozia și taximetriști din cauza panourilor despărțitoare un simplu medic în Război între Primăria Slobozia și taximetriști din cauza panourilor despărțitoare incapabil în Municipalitatea plătește 300 mii de lei pentru închiderea gropii de gunoi de la Slobozia Nouă PARUSAN în Paros a demisionat din PRO România Putin (cu ţ) în Administrația Mocioniu la final de mandat tratat cu tratament în Moraru-omul și opera (VIII) Unu în Moraru-omul și opera (VIII) Huuuoooo! în Administrația Mocioniu la final de mandat Recovery cash în Ialomițenii au contribuit cu 70 milioane de lei pentru sistemul de Sănătate
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...