Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

POLITICĂ

Pesedozaurii vor reîntronarea președintelui Ciupercă

Senzațional! Țineți aproape de el!

Pesedozaurii vor reîntronarea președintelui Ciupercă

Lăsate nesupravegheate de onorabilul Neacșu (care zilele astea e ocupat să care gențile, pardon, mapele Vasilicăi Viorica Dăncilă...), laboratoarele PSD au fost luate cu asalt de latifundozaurul (clasa Pesedozaurus Rex) Viorel Nica. Acesta a fost auzit profețind pe holurile filialei, la ceas de seară: «Vom fi ce-am fost și mai mult decât atât!». Specialiștii în politica glaciară a social-democrației au încercat decodarea mesajul și, după nopți de nesomn, au ajuns la următoarea concluzie: Viorel Nica trage sforile prin primării pentru a-l readuce la conducerea filialei pe ex-președintele Silvian Ciupercă!

«Victorașe, nici nu știi... ...cât de mic începi să fii!» cică ar fredona, printre dinți, primarii PSD în timp ce fac anticameră cu orele la ușa Președintelui Moraru. Numai că Președintelui nu îi pasă. Cufundat în semisferele înalte ale administrației și marcat de misiunea lui europeană, acesta și-a uitat demult promisiunile făcute odinioară... Iată, bunăoară, ce spunea domnia sa în anul de grație 2011, când întruchipa visele și speranțele colegilor primari, extaziați la vremea respectivă de poziția belicoasă pe care acesta o adopta: «Pentru Ialomița, soluția este un alt președinte! Vrei sau nu vrei, un președinte trebuie să conducă după niște reguli, altfel e anarhie! Iar domnul Ciupercă nu conduce după reguli. Nu contează performanța pe care o ai, nu contează reușitele, contează cât de aplecat stai. Iar eu nu pot sta aplecat! N-am stat niciodată! Și cred că nici colegii mei nu vor sta aplecați în fața domnului Ciupercă! Iar asemenea lor sunt și colegii din celelalte partide. Pentru că peste tot există nemulțumiri și peste tot primarii caută soluții pentru comunitățile pe care le reprezintă...». Profetice cuvinte, nu-i așa? Mai ales când istoria se repetă întocmai!

Metodele subversive ale lui Nica De astă dată însă, cel ales să ridice stindardul libertății social-democrate este latifundozaurul (v-am mai spus, clasa Pesedozaurus Rex) Viorel Nica. Scăpat de grija rambursării subvențiilor la APIA, unde deja a înșurubat câțiva cățelandri care nu-i ies din cuvânt, domnia sa a fost surprins propovăduind agramat repetarea istoriei. Veți spune că fabulăm și că nici măcar PSD Ialomița nu poate fi atât de retrograd. Ei, bine, nu vă contrazicem. Dar, înainte de a ne eticheta, vă rugăm să luați în calcul faptul că primarii latifundiari din PSD sunt legați unii de ceilalți prin fire oțelite ale intereselor comune, ale linșajelor interne, ale trădărilor conjuncturale... Și lista poate continua la nesfârșit! Prin urmare, toți acești oameni (fundamentul fetid al unei filiale clădite după sistemul medieval englez care spune că fiecare are un stăpân dacă stăpânul împarte pământul pe care îl deține!) rămân loiali doar în condițiile în care își conservă privilegiile. European până în vârful copitelor iepei din dotare și repetent la istoria social-democrată a filialei, Victor Moraru nu a înțeles acest adevăr banal. Și, astfel, a lăsat un spațiu larg de manevră lui Nica (incapabil să conducă, de acord, dar gata să restaureze oligarhia anterioară!).

Unul este președintele Ciupercă Evident, candidatul ideal la funcția de președinte al filialei este nimeni altul decât ex-președintele Silvian Ciupercă. Cel mai cinstit și mai sărac dintre președinții PSD Ialomița, Silvian Ciupercă este pregătit să revină în fruntea filialei. Călare pe calul alb al reabilitării (lui Victor Moraru îi plac iepele negre, un călcâi al lui Ahile ușor de exploatat...), Silvian este gata să revină în fruntea filialei și să își asume reformarea acesteia după principiul caragialesc «să se revizuiască, primesc, dar să nu se schimbe nimic!». Veți spune că iar fabulăm și că amestecăm tocana cu dulceața de mere. De data asta vă contrazicem. Suntem perfecți conștienți că Victor Moraru nu este președintele filialei și că, dacă acest scenariu se va realiza, Silvian Ciupercă îl va înlocui pe Marian Neacșu. Dar dacă onorabilul Neacșu este parte în această construcție monstruoasă, cum aud tot mai des păianjenii aciuați în draperiile sediului PSD, atunci zilele președintelui Moraru sunt numărate. Pentru că Silvian Ciupercă va fi fiind el sarac și cinstit, dar să nu uităm că el și nimeni altul a fost cel care l-a linșat public și politic pe baronul Gheorghe Savu... Și tot el cel pe care Victor Moraru l-a demonizat ani de-a rândul, pentru a-i lua locul. Ei, acum ne dați dreptate?!

5 Februarie 2018, 08:05 (4743 vizualizări - 7 comentarii)

Citiți și:
Marian Neacșu a fost exclus din PSD!
Dreapta revine la putere în Ialomița

Comentariile cititorilor:


fost PSD-ist:
(7 Februarie 2018, 15:17)
In momentul in care Marian Neacsu a pierdut in fata d-lui presedinte Ciuperca presidentia PSD-ului care a castigat-o ulterior dupa anchetarea d-lui Ciuperca dl Ciuperca l-a amenitat pe dl Nica Viorel ca daca nu vine sa-l voteze cu toata trupa de elita Movila- Fetesti o sa-i trimita echipa de control la firma detrinuta de dl Nica acuzandu-l ca a pus mana pe 10000 ha teren arabil pe care-l munceste numai de ei stiut cum .D-l Nica Viorel s-a semnat pe buletinul de vot ca d-l Ciuperca sa vada ca a votat cu el.Apreciem faptul ca datorita d-luiNica Viorel se mai iriga in ziua de azi in zona Suditi Saveni Movila Fetesti Stefan Cel Mare si tot datorita lui se mai mentine sistemul de irigat in aceasta zona.
Sensey:
(7 Februarie 2018, 10:24)
In urma cu 7-8zile aprox-mare agitatie de masini luxoase si oameni"grei"au debarcat in curtea episcopiei.Intrarea E14. Normal-ciuperca a debarcat din luxosul mercedes " DIA". Pupaciosii s-au strans in brate mai ceva ca'n filmele cu Cattani! Ce inseamna dorul si iubirea de aproapele tau! Nica o fi intrat pe usa dinspre parc?? Ce s ar fi intamplat daca ciuperca si toti oamenii de bine ar fi lucrat pentru bunastare?Pentru dezvoltarea zonei,a judetului? Am fi aplaudat reusitele.Rapid vom ajunge un amalgam de Vaslui si Teleorman. Clar !
Jvek:
(6 Februarie 2018, 06:45)
Duc lipsa de oameni capabili si apeleaza la fosile? Sau furau mai bine pe vremea ciupercilor?
Mary:
(5 Februarie 2018, 12:01)
  Escroc de prima mana, Viorel Nica, sa dea cu subsemnatul, cum a ajuns latifundiar si pe urma sa lanseze propuneri eviscerate din pantecul urat mirositor al psd.
Un fost tandarean:
(5 Februarie 2018, 11:42)
Nu il mai resuscitati pe Ciuperca, zero barat in management .Trei ore am dezbatut interimatul lui dupa Stiuca, in cadrul primariei locale, pentru a fi directorul liceului Tandarei. Nu i s-a putut identifica nici-o calitate care sa-l recomande in afara de balciul din tara de la 1989. Este supersuficient ca profesor, pentru functii de conducere este caciula mare pentru el , este mut dar musca ca vipera . Probabil ca lipsa capacitatii manageriale a mers in dezvoltarea neuronilor responsabili cu razbunarea. Sunt cei mai periculosi oameni acesti mutalai .Ca sa va demonstrez ca nu am nimic cu el, va pot spune ca dosarul sau cu pamantul de la Giurgeni a fost unul politic, dar asta nu i-a creiat peste noapte competenta . Nu este vina numai a lui, dar factorul genetic isi spune cuvantul de necontestat. Cine il vrea resuscitat , Nica, Mihai Valeriu , Pavel, nu vreau sa-i descriu, este pierdere de timp.
Dupa numirea ca director al liceului Tandarei de ce  a facut praf baza materiala a acestuia : internat pus la pamant , poligon auto nivelat, minunatele sere de langa poligon terminate, etc, etc.Il cunosc de foarte bine de cand a venit cu diploma de profesoras, de care isi batea joc profesoarele pentru marea sa naivitate. De la Stiuca la Ciuperca este o distanta astronomica, sa stea bine la pensie ca pentru management,caciula a fost foarte mare, un iepure. Nu il cunosc pe Victor Moraru, eu am lucrat 20 de ani in Tandarei intr-o unitate industriala, dar modul in care arata Amara si Statiunile de aici, urmare a activitatii lui Moraru este incomparabil cu ce-i poate pielea lui Ciuperca. Sa-l lase in pace Sabina sotia sa si sa nu il mai impinga in fata, din plumb nu poti face otel ! Nica a primit cadou IAS-ul Movila cand lucra la dublu, era si director general al DGAIA Ialomita si sef de IAS Movila .
O normalitate anormala:
(5 Februarie 2018, 10:44)
E firesc sa fie revolte in psd-Jalomita devreme ce la nivel national luptele sunt in toi de aproape un an de zile. Drept consecinta proiectele de legil se incaleca si se contrazic, salariile se tot "dubleaza" pana ce romanul ramane fara nimic in portofel, guvernele psd se schimba (de catre psd )precum sosetele, bagand opozitia intr-o stare de perplexitate continua..
Calcul corect:
(5 Februarie 2018, 09:36)
Nica - Nikita - Minciu - Brusli - Cornel Vasile - Dinu V. - Mihai Valeriu....si lista poate continua la nesfarsit, completata la varf cu primarii care stau ca prostii pe holurile Presedintelui Tuturor Europenilor Ialomizati....Revolta Social Democrata sta sa rabufneasca!!!! Hai liberareeeee, s-a auzit si din biroul lui Nelutu-Primar de Amara cu Tony la carma....

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Luni 25 Mai 2020
206 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0
Accident rutier pe centura Sloboziei

Accident rutier pe centura Sloboziei

Pompierii din Slobozia, împreună cu paramedicii SMURD au intervenit în după amiaza zilei de luni, 25 mai 2020, pentru a acorda îngrjiri medicale victimelor unui accident rutier. Evenimentul s-a petrecut ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2020, 14:10
(122 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 352 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Luni, 25 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 352 cazuri de infecții COVID-19. Între timp, la nivelul întregului județ au fost declarate vindecate ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2020, 13:12
(88 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 347 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Sâmbătă, 23 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 347 cazuri de infecții COVID-19. Între timp, la nivelul întregului județ au fost declarate ...[citește_toată_știrea]

23 Mai 2020, 13:05
(319 vizualizări - 0 comentarii)


Manasia: S-a răsturnat cu mașina

Manasia: S-a răsturnat cu mașina

O tânără de 19 ani și un bărbat de 23 de ani au fost victimele unui accident rutier petrecut în dimineața zilei de vineri, 22 mai 2020, pe raza localității Manasia. Aflat la volan, bărbatul de 23 de ani ...[citește_toată_știrea]

22 Mai 2020, 14:40
(259 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Manasia accident


Audiențe digitale pentru clienții ENEL

Începând de luni, 25 mai 2020, companiile E-Distribuție, operatorii de distribuție a energiei electrice din cadrul Grupului Enel în România, vor introduce o soluție digitală pentru audiențe, prin intermediul ...[citește_toată_știrea]

22 Mai 2020, 14:25
(152 vizualizări - 0 comentarii)


Rată de vindecare a pacienților COVID-19 de 64% în Spitalul Fetești

Reprezentanții Spitalului Municipal «Anghel Saligny» Fetești au precizat faptul că 64% dintre pacienții bolnavi de COVID-19 s-au vindecat. Estimativ, în cadrul unității medicale, au fost internați 187 de ...[citește_toată_știrea]

22 Mai 2020, 14:05
(173 vizualizări - 0 comentarii)


Axintele: Reținut pentru încălcarea ordinului de protecție

Polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Coșereni au reținut un bărbat, în vârstă de 50 de ani, din comuna Axintele, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de «amenințare», «nerespectare ...[citește_toată_știrea]

22 Mai 2020, 13:40
(139 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Se prelungește perioada de acordare a indemnizației de șomaj

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița informează cu privire la faptul că beneficiarii de indemnizație de șomaj, aflați în plată la data de 22 mai 2020, dreptul la indemnizație de șomaj ...[citește_toată_știrea]

22 Mai 2020, 13:20
(178 vizualizări - 0 comentarii)


8

Grupul de Comunicare Strategică: 346 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Vineri, 22 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 346 cazuri de infecții COVID-19. Între timp, la nivelul întregului județ au fost declarate ...[citește_toată_știrea]

22 Mai 2020, 13:05
(144 vizualizări - 0 comentarii)


9

Grupul de Comunicare Strategică: 342 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Joi, 21 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 342 cazuri de infecții COVID-19. Între timp, la nivelul întregului județ au fost declarate vindecate ...[citește_toată_știrea]

21 Mai 2020, 13:10
(276 vizualizări - 0 comentarii)


10

Feteși: Lovit de tren la trecerea de cale ferată

Un bărbat de 49 de ani a fost preluat de un elicopter SMURD și transportat la București după ce a fost lovit de un tren de marfă. Accidentul s-a petrecut în dimineața zilei de miercuri, 20 mai 2020, când ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2020, 15:20
(266 vizualizări - 0 comentarii)


IȘJ Ialomița: Modele de bună practică privind educația on-line

Inspectoratul Școlar Județean Ialomița a dat publicității lista localităților unde administrațiile locale au făcut eforturi pentru a-i sprijini pe elevii fără posibilități materiale să aibă acces la resursele ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2020, 15:10
(285 vizualizări - 0 comentarii)


12

Fetești: Pasagera unui taxi, victimă a unui accident rutier

O femeie de 29 de ani, din Fetești, pasageră a unui taxi, a ajuns la spital după ce mașina în care se afla a fost implicată într-un accident rutier produs miercuri, 20 mai 2020. Șoferul taxiului nu a respectat ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2020, 14:05
(205 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești accident


13

Țăndărei: Anexă gospodărească cuprinsă de flăcări

Pompierii din Țăndărei au intervenit miercuri, 20 mai 2020, pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit în gospodăria unui localnic. Flăcările au cuprins o anexă și au ars aproximativ 5 mp din acoperișul ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2020, 13:45
(172 vizualizări - 0 comentarii)


Stelnica: Incendiu de vegetație uscată

Pompierii din Fetești au intervenit marți, 19 mai 2020, pentru stingerea unui incendiu de vegetație produs în zona localității Stelnica. Flăcările au distrus un hectar cultivat cu grâu. Cel mai probabil ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2020, 13:30
(177 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Stelnica incendiu


ITM Ialomița: Măsuri de prevenire a infectării cu SARS-CoV-2 în căminele pentru bătrâni

Inspectorii Inspectoratului Teritorial de Muncă Ialomița informează cu privire la faptul că administratorii centrelor dedicate îngrijirii vârstnicilor trebuie să ia măsuri de prevenire a infectării cu ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2020, 13:20
(187 vizualizări - 1 comentariu)


Grupul de Comunicare Strategică: Niciun alt caz de COVID-19 înregistrat în Ialomița în ultimele 24 de ore

Grupul de Comunicare Strategică informează cu privire la faptul că, în ultimele 24 de ore, la nivelul județului Ialomița nu au fost înregistrate cazuri noi de COVID-19. Astfel, numărul îmbolnăvirilor este ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2020, 13:05
(223 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la Spitalul Județean de Urgență Slobozia

Panică pe Secția Boli Interne a Spitalului Județean de Urgență Slobozia. Un incendiu a izbucnit în dimineața zilei de miercuri, 20 mai 2020, din cauza unei candele rămasă aprinsă. Flăcările au cuprins o ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2020, 08:05
(488 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

19 Mai 2020, 16:10


IPJ Ialomița: «Pomana regelui Cioabă», o nouă metodă de înșelăciune

Polițiștii ialomițeni atrag atenția cu privire la o nouă metodă de înșelăciune pe care escrocii o folosesc. Este vorba despre metoda «Pomana regelui Cioabă». Potrivit oamenilor legii, infractorii acostează ...[citește_toată_știrea]

19 Mai 2020, 16:05
(405 vizualizări - 0 comentarii)


S-a răsturnat cu mașina într-un șanț între Slobozia și Amara

Un accident rutier s-a produs în după-amiaza zilei de luni, 18 mai 2020. Evenimentul rutier s-a petrecut pe șoseaua care leagă orașele Amara și Slobozia din cauza unui șofer de 45 de ani. Acesta s-a angajat ...[citește_toată_știrea]

19 Mai 2020, 15:55
(272 vizualizări - 0 comentarii)


ITM Ialomița: Măsuri de asigurare la locul de muncă

Inspectoratul Teritorial de Muncă Ialomița informează cu privire la măsurile de protecție pe care trebuie să le ia atât angajatorii, cât și angajații, pentru a preveni riscul infectării cu SARS-CoV-2 în ...[citește_toată_știrea]

19 Mai 2020, 15:50
(272 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 336 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Marți, 19 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 336 cazuri de infecții COVID-19. Între timp, la nivelul Spitalului Municipal «Anghel Saligny ...[citește_toată_știrea]

19 Mai 2020, 13:00
(260 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți la volan

Vineri, 15 mai a.c., în jurul orelor 22,00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Nr. 6 Ion Roată au depistat în trafic, pe raza comunei Valea Măcrișului, un șofer, de 47 de ani, ce emana halenă ...[citește_toată_știrea]

18 Mai 2020, 14:55
(238 vizualizări - 0 comentarii)


În afara Mărculeștiului, s-a răsturnat cu mașina în șanț. La Adâncata, un biciclist a intrat frontal într-un autoturism!

La sfârșit de săptămână, polițiștii ialomițeni au intervenit la două accidente de circulație, soldate cu rănirea a două persoane. Primul accident de circulație s-a produs sâmbătă, 16 mai a.c., în jurul ...[citește_toată_știrea]

18 Mai 2020, 14:45
(290 vizualizări - 0 comentarii)


Poiana: Beat la volan, a izbit gardul unei case și a fugit de la locul accidentului

Un bărbat de 29 de ani din comuna Albești este cercetat de polițiștii ialomițeni pentru mai multe infracțiuni după ce a condus sub influența băuturilor alcoolice, a lovit gardul unui imobil și a părăsit ...[citește_toată_știrea]

18 Mai 2020, 14:35
(231 vizualizări - 0 comentarii)


Enel reia activitatea cu publicul in unele magazine

O parte din magazinele Enel Energie și Enel Energie Muntenia, precum și cele ale partenerilor, își vor relua activitatea cu publicul, începând de luni, 18 mai 2020. Pentru a preveni riscul răspândirii ...[citește_toată_știrea]

18 Mai 2020, 14:20
(244 vizualizări - 0 comentarii)


Gimbășani: Accident rutier cu trei victime

Gimbășani: Accident rutier cu trei victime

Sâmbătă, 16 mai 2020, în jurul orelor 17,50, pompierii au intervenit la un accident rutier produs pe raza localității Gimbășani, în incident fiind implicate două autoturisme. În sprijinul persoanelor implicate ...[citește_toată_știrea]

18 Mai 2020, 13:35
(274 vizualizări - 0 comentarii)


Casă în flăcări la Țăndărei

Casă în flăcări la Țăndărei

Dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Ialomița a fost anunțat duminică dimineață, 17 mai a.c., despre izbucnirea unui incendiu la o casă a unui cetățean din orașul Țăndărei. La locul solicitării ...[citește_toată_știrea]

18 Mai 2020, 13:15
(268 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 332 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Luni, 18 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 332 cazuri de infecții COVID-19. Între timp, la nivelul Spitalului Municipal «Anghel Saligny ...[citește_toată_știrea]

18 Mai 2020, 13:05
(302 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Nu uita@@ în Comisarul șef Mircea Ion Rus, noul șef al Poliției ialomițene Marinela în Comisarul șef Mircea Ion Rus, noul șef al Poliției ialomițene Dana în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 20 mai 2020 A5 în Făcăeni: Polițist bătut de infractorii pe care îi ancheta A în Făcăeni: Polițist bătut de infractorii pe care îi ancheta antena 3 în Făcăeni: Polițist bătut de infractorii pe care îi ancheta @Stanley în Comisarul șef Mircea Ion Rus, noul șef al Poliției ialomițene mishto în Cheltuieli de 7,3 milioane de lei pentru Centrele de Carantină și spitalele din Ialomița Emil în Secretarul Primăriei Mihail Kogălniceanu, al doilea subprefect al Ialomiței Pandemie cu mușchi! în Prefectul Tonița Manea cere demiterea șefilor Poliției și Jandarmeriei! obiectiv în Ialomița are peste 126 mii de hectare calamitate de seceta pedologică severă ciumatu în Secretarul Primăriei Mihail Kogălniceanu, al doilea subprefect al Ialomiței Cici 3 în Secretarul Primăriei Mihail Kogălniceanu, al doilea subprefect al Ialomiței @@stanley în Comisarul șef Mircea Ion Rus, noul șef al Poliției ialomițene @Stanley în Comisarul șef Mircea Ion Rus, noul șef al Poliției ialomițene Marius B. în Comisarul șef Mircea Ion Rus, noul șef al Poliției ialomițene Elena în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 20 mai 2020 admitaror ialomitean în Olimpiada Virtuală de Geografie Stanley în Comisarul șef Mircea Ion Rus, noul șef al Poliției ialomițene Axinte în Comisarul șef Mircea Ion Rus, noul șef al Poliției ialomițene
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...