Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

POLITICĂ

Pesedozaurii vor reîntronarea președintelui Ciupercă

Senzațional! Țineți aproape de el!

Pesedozaurii vor reîntronarea președintelui Ciupercă

Lăsate nesupravegheate de onorabilul Neacșu (care zilele astea e ocupat să care gențile, pardon, mapele Vasilicăi Viorica Dăncilă...), laboratoarele PSD au fost luate cu asalt de latifundozaurul (clasa Pesedozaurus Rex) Viorel Nica. Acesta a fost auzit profețind pe holurile filialei, la ceas de seară: «Vom fi ce-am fost și mai mult decât atât!». Specialiștii în politica glaciară a social-democrației au încercat decodarea mesajul și, după nopți de nesomn, au ajuns la următoarea concluzie: Viorel Nica trage sforile prin primării pentru a-l readuce la conducerea filialei pe ex-președintele Silvian Ciupercă!

«Victorașe, nici nu știi... ...cât de mic începi să fii!» cică ar fredona, printre dinți, primarii PSD în timp ce fac anticameră cu orele la ușa Președintelui Moraru. Numai că Președintelui nu îi pasă. Cufundat în semisferele înalte ale administrației și marcat de misiunea lui europeană, acesta și-a uitat demult promisiunile făcute odinioară... Iată, bunăoară, ce spunea domnia sa în anul de grație 2011, când întruchipa visele și speranțele colegilor primari, extaziați la vremea respectivă de poziția belicoasă pe care acesta o adopta: «Pentru Ialomița, soluția este un alt președinte! Vrei sau nu vrei, un președinte trebuie să conducă după niște reguli, altfel e anarhie! Iar domnul Ciupercă nu conduce după reguli. Nu contează performanța pe care o ai, nu contează reușitele, contează cât de aplecat stai. Iar eu nu pot sta aplecat! N-am stat niciodată! Și cred că nici colegii mei nu vor sta aplecați în fața domnului Ciupercă! Iar asemenea lor sunt și colegii din celelalte partide. Pentru că peste tot există nemulțumiri și peste tot primarii caută soluții pentru comunitățile pe care le reprezintă...». Profetice cuvinte, nu-i așa? Mai ales când istoria se repetă întocmai!

Metodele subversive ale lui Nica De astă dată însă, cel ales să ridice stindardul libertății social-democrate este latifundozaurul (v-am mai spus, clasa Pesedozaurus Rex) Viorel Nica. Scăpat de grija rambursării subvențiilor la APIA, unde deja a înșurubat câțiva cățelandri care nu-i ies din cuvânt, domnia sa a fost surprins propovăduind agramat repetarea istoriei. Veți spune că fabulăm și că nici măcar PSD Ialomița nu poate fi atât de retrograd. Ei, bine, nu vă contrazicem. Dar, înainte de a ne eticheta, vă rugăm să luați în calcul faptul că primarii latifundiari din PSD sunt legați unii de ceilalți prin fire oțelite ale intereselor comune, ale linșajelor interne, ale trădărilor conjuncturale... Și lista poate continua la nesfârșit! Prin urmare, toți acești oameni (fundamentul fetid al unei filiale clădite după sistemul medieval englez care spune că fiecare are un stăpân dacă stăpânul împarte pământul pe care îl deține!) rămân loiali doar în condițiile în care își conservă privilegiile. European până în vârful copitelor iepei din dotare și repetent la istoria social-democrată a filialei, Victor Moraru nu a înțeles acest adevăr banal. Și, astfel, a lăsat un spațiu larg de manevră lui Nica (incapabil să conducă, de acord, dar gata să restaureze oligarhia anterioară!).

Unul este președintele Ciupercă Evident, candidatul ideal la funcția de președinte al filialei este nimeni altul decât ex-președintele Silvian Ciupercă. Cel mai cinstit și mai sărac dintre președinții PSD Ialomița, Silvian Ciupercă este pregătit să revină în fruntea filialei. Călare pe calul alb al reabilitării (lui Victor Moraru îi plac iepele negre, un călcâi al lui Ahile ușor de exploatat...), Silvian este gata să revină în fruntea filialei și să își asume reformarea acesteia după principiul caragialesc «să se revizuiască, primesc, dar să nu se schimbe nimic!». Veți spune că iar fabulăm și că amestecăm tocana cu dulceața de mere. De data asta vă contrazicem. Suntem perfecți conștienți că Victor Moraru nu este președintele filialei și că, dacă acest scenariu se va realiza, Silvian Ciupercă îl va înlocui pe Marian Neacșu. Dar dacă onorabilul Neacșu este parte în această construcție monstruoasă, cum aud tot mai des păianjenii aciuați în draperiile sediului PSD, atunci zilele președintelui Moraru sunt numărate. Pentru că Silvian Ciupercă va fi fiind el sarac și cinstit, dar să nu uităm că el și nimeni altul a fost cel care l-a linșat public și politic pe baronul Gheorghe Savu... Și tot el cel pe care Victor Moraru l-a demonizat ani de-a rândul, pentru a-i lua locul. Ei, acum ne dați dreptate?!

5 Februarie 2018, 08:05 (4374 vizualizări - 7 comentarii)

Citiți și:
Marian Neacșu a fost exclus din PSD!
Dreapta revine la putere în Ialomița

Comentariile cititorilor:


fost PSD-ist:
(7 Februarie 2018, 15:17)
In momentul in care Marian Neacsu a pierdut in fata d-lui presedinte Ciuperca presidentia PSD-ului care a castigat-o ulterior dupa anchetarea d-lui Ciuperca dl Ciuperca l-a amenitat pe dl Nica Viorel ca daca nu vine sa-l voteze cu toata trupa de elita Movila- Fetesti o sa-i trimita echipa de control la firma detrinuta de dl Nica acuzandu-l ca a pus mana pe 10000 ha teren arabil pe care-l munceste numai de ei stiut cum .D-l Nica Viorel s-a semnat pe buletinul de vot ca d-l Ciuperca sa vada ca a votat cu el.Apreciem faptul ca datorita d-luiNica Viorel se mai iriga in ziua de azi in zona Suditi Saveni Movila Fetesti Stefan Cel Mare si tot datorita lui se mai mentine sistemul de irigat in aceasta zona.
Sensey:
(7 Februarie 2018, 10:24)
In urma cu 7-8zile aprox-mare agitatie de masini luxoase si oameni"grei"au debarcat in curtea episcopiei.Intrarea E14. Normal-ciuperca a debarcat din luxosul mercedes " DIA". Pupaciosii s-au strans in brate mai ceva ca'n filmele cu Cattani! Ce inseamna dorul si iubirea de aproapele tau! Nica o fi intrat pe usa dinspre parc?? Ce s ar fi intamplat daca ciuperca si toti oamenii de bine ar fi lucrat pentru bunastare?Pentru dezvoltarea zonei,a judetului? Am fi aplaudat reusitele.Rapid vom ajunge un amalgam de Vaslui si Teleorman. Clar !
Jvek:
(6 Februarie 2018, 06:45)
Duc lipsa de oameni capabili si apeleaza la fosile? Sau furau mai bine pe vremea ciupercilor?
Mary:
(5 Februarie 2018, 12:01)
  Escroc de prima mana, Viorel Nica, sa dea cu subsemnatul, cum a ajuns latifundiar si pe urma sa lanseze propuneri eviscerate din pantecul urat mirositor al psd.
Un fost tandarean:
(5 Februarie 2018, 11:42)
Nu il mai resuscitati pe Ciuperca, zero barat in management .Trei ore am dezbatut interimatul lui dupa Stiuca, in cadrul primariei locale, pentru a fi directorul liceului Tandarei. Nu i s-a putut identifica nici-o calitate care sa-l recomande in afara de balciul din tara de la 1989. Este supersuficient ca profesor, pentru functii de conducere este caciula mare pentru el , este mut dar musca ca vipera . Probabil ca lipsa capacitatii manageriale a mers in dezvoltarea neuronilor responsabili cu razbunarea. Sunt cei mai periculosi oameni acesti mutalai .Ca sa va demonstrez ca nu am nimic cu el, va pot spune ca dosarul sau cu pamantul de la Giurgeni a fost unul politic, dar asta nu i-a creiat peste noapte competenta . Nu este vina numai a lui, dar factorul genetic isi spune cuvantul de necontestat. Cine il vrea resuscitat , Nica, Mihai Valeriu , Pavel, nu vreau sa-i descriu, este pierdere de timp.
Dupa numirea ca director al liceului Tandarei de ce  a facut praf baza materiala a acestuia : internat pus la pamant , poligon auto nivelat, minunatele sere de langa poligon terminate, etc, etc.Il cunosc de foarte bine de cand a venit cu diploma de profesoras, de care isi batea joc profesoarele pentru marea sa naivitate. De la Stiuca la Ciuperca este o distanta astronomica, sa stea bine la pensie ca pentru management,caciula a fost foarte mare, un iepure. Nu il cunosc pe Victor Moraru, eu am lucrat 20 de ani in Tandarei intr-o unitate industriala, dar modul in care arata Amara si Statiunile de aici, urmare a activitatii lui Moraru este incomparabil cu ce-i poate pielea lui Ciuperca. Sa-l lase in pace Sabina sotia sa si sa nu il mai impinga in fata, din plumb nu poti face otel ! Nica a primit cadou IAS-ul Movila cand lucra la dublu, era si director general al DGAIA Ialomita si sef de IAS Movila .
O normalitate anormala:
(5 Februarie 2018, 10:44)
E firesc sa fie revolte in psd-Jalomita devreme ce la nivel national luptele sunt in toi de aproape un an de zile. Drept consecinta proiectele de legil se incaleca si se contrazic, salariile se tot "dubleaza" pana ce romanul ramane fara nimic in portofel, guvernele psd se schimba (de catre psd )precum sosetele, bagand opozitia intr-o stare de perplexitate continua..
Calcul corect:
(5 Februarie 2018, 09:36)
Nica - Nikita - Minciu - Brusli - Cornel Vasile - Dinu V. - Mihai Valeriu....si lista poate continua la nesfarsit, completata la varf cu primarii care stau ca prostii pe holurile Presedintelui Tuturor Europenilor Ialomizati....Revolta Social Democrata sta sa rabufneasca!!!! Hai liberareeeee, s-a auzit si din biroul lui Nelutu-Primar de Amara cu Tony la carma....

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Luni 19 Aug 2019
119 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Polițiștii din Ialomița caută un bărbat evadat din sediul Poliției Budești, județul Călărași

Polițiștii din Ialomița sunt în altertă, după ce un bărbat de 46 de ani, din județul Călărași, a evadat în cursul zilei de marți, 13 august 2019, din sediul Poliției Budești. Oamenii legii au instituit ...[citește_toată_știrea]

14 August 2019, 15:07
(460 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

13 August 2019, 19:15


Slobozia: Cercetat pentru «violență în familie»

Luni, 12 august a.c., Poliția Municipiului Slobozia a fost sesizată de o femeie, de 39 de ani, din Slobozia, cu privire la faptul că ar fi fost agresată pe stradă de concubinul ei, un bărbat de 50 de ani ...[citește_toată_știrea]

13 August 2019, 16:10
(463 vizualizări - 0 comentarii)


A fost înființată oficial Filiala PLUS Ialomița

Sâmbătă, 10 august 2019, în urma Convenției Județene PLUS Ialomița, care s-a desfășurat la Slobozia, a fost constituită oficial filiala PLUS Ialomița, alegându-se echipa de conducere a acesteia pentru următorii ...[citește_toată_știrea]

13 August 2019, 12:20
(587 vizualizări - 0 comentarii)


4

IPJ Ialomița: Amenzi de peste 250000 de lei, 32 de permise reținute

În perioada 9-11 august a.c., polițiștii ialomițeni au fost angrenați în activități de menținere a ordinii și liniștii publice pe raza județului, precum și de prevenire și combatere a accidentelor rutiere ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 14:25
(551 vizualizări - 0 comentarii)


5

Ialomița: Cercetați pentru încălcarea ordinelor de protecție

Duminică, 11 august a.c., polițiștii ialomițeni au fost sesizați cu privire la încălcarea a două ordine de protecție. În primul caz, un bărbat de 42 de ani, din Slobozia, a încălcat ordinul de protecție ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 14:20
(494 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Malu, Perieți și Lăcusteni

Un accident rutier s-a produs în localitatea Malu, evenimentul fiind înregistrat sâmbătă, 10 august a.c., în jurul orelor 22,00, când un pieton a fost acroșat de un autoturism. Victima, un bărbat de ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 13:15
(585 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii de vegetație la Slobozia și Fetești

Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit în data de sâmbătă, 10 august a.c., în jurul orelor 11,30, pe un teren viran din Slobozia, Cartier Bora. Pentru stingerea flăcărilor au acționat pompierii de la ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 13:10
(460 vizualizări - 0 comentarii)


8

Slobozia: Bătrână găsită moartă în propria locuință

Sprijinul pompierilor a fost solicitat în cursul nopții de duminică spre luni, 11/12 august 2019, puțin trecut de miezul nopții, pentru asigurarea accesului în apartamentul unei femei de 79 de ani, cunoscută ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 13:05
(589 vizualizări - 0 comentarii)


9

ISU Ialomița: «Marți, 13! Ghinionul poate fi prevenit!»

Superstițiile din popor spun că, atunci când data de 13 (număr cu ghinion) coincide cu o zi de marți (ziua celor 3 ceasuri rele), aceasta se consideră a fi o zi cu adevărat  ghinionistă. Tocmai de ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 12:50
(504 vizualizări - 0 comentarii)


10

DSVSA Ialomița: Controale pentru combaterea Pestei Porcine Africane

Pentru  prevenirea propagării Pestei Porcine Africane și în conformitate cu prevederi legale privind organizarea de acțiuni de control în trafic având ca obiectiv verificarea transporturilor de animale ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 12:20
(492 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

9 August 2019, 19:10


12

anunț angajare

AMPA Agri Slobozia angajează
REPREZENTANT VÂNZĂRI
UTILAJE AGRICOLE

pentru zona Ialomița-Călărași
Relații la telefon 0723/251.698

9 August 2019, 16:35


Jilavele: Depistat la volanul unei mașini neînmatriculate

Joi, 8 iulie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit în trafic, pe raza localității Jilavele, pentru control, un autoturism condus de un bărbat, de 36 de ani, din Urziceni. În urma verificărilor ...[citește_toată_știrea]

9 August 2019, 15:20
(741 vizualizări - 0 comentarii)


Maia: Lemne confiscate

Joi, 8 august a.c., polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Jilavele au depistat, pe raza localității Maia,  doi bărbați, de 42 de ani, din județul Prahova, în timp ce descărcau material lemnos în dreptul ...[citește_toată_știrea]

9 August 2019, 15:15
(710 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Expoziție de pictură «Naționali-Internaționali»

Centrul Național de Cultură a Romilor-Romano Kher anunță susținerea unei noi expoziții de pictură, «Naționali-Internaționali», semnată de Eugen Raportoru. Vernisajul expoziției va avea loc marți, 13 august ...[citește_toată_știrea]

9 August 2019, 15:10
(687 vizualizări - 1 comentariu)


Incendiu de vegetație în apropiere de A2

Incendiu de vegetație în apropiere de A2

Miercuri, 7 august a.c., în jurul orelor 14,00, un incendiu de vegetație a izbucnit pe terenul aflat în imediata vecinătatea a Autostrăzii A2, pe terasamentul căii ferate, respectiv la km 156 în direcția ...[citește_toată_știrea]

8 August 2019, 15:40
(705 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Razie de amploare a polițiștilor ialomițeni

Urziceni: Razie de amploare a polițiștilor ialomițeni

Miercuri, 7 august a.c., polițiștii ialomițeni au desfășurat o acțiune de amploare pe raza municipiului Urziceni, pentru depistarea și sancționarea faptelor antisociale. În cadrul activităților au fost ...[citește_toată_știrea]

8 August 2019, 10:50
(773 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiune de prevenire a furturilor din autoturisme

IPJ Ialomița: Acțiune de prevenire a furturilor din autoturisme

Miercuri, 7 august a.c., polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității, în colaborare cu polițiștii de Proximitate din cadrul Poliției Municipiului Slobozia, au desfășurat ...[citește_toată_știrea]

7 August 2019, 18:08
(878 vizualizări - 0 comentarii)


Moldoveni: Surprinși în flagrant la furat

În noaptea de miercuri spre joi, 7/8 august a.c., în jurul orei 1,00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Jilavele au depistat în flagrant o femeie, de 30 de ani, și un minor de 13 ani ...[citește_toată_știrea]

7 August 2019, 16:15
(834 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Moldoveni furt


Ialomița: Lemne confiscate

Marți, 6 august a.c., polițiștii de Ordine Publică, împreună cu specialiștii silvici au desfășurat mai multe controale pe drumurile publice și la punctele de lucru de pe raza județului pentru combaterea ...[citește_toată_știrea]

7 August 2019, 16:10
(814 vizualizări - 0 comentarii)


Accident mortal între Stelnica și Fetești

În noaptea de 5/6 august a.c., pe DN3B, între localitățile Stelnica și Fetești s-a produs un accident de circulație soldat cu decesul unei persoane. În fapt, în timp ce un bărbat, de 45 de ani, din Fetești ...[citește_toată_știrea]

6 August 2019, 18:10
(1261 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Activități de informare la Tabăra Amara

Marți, 6 august a.c., polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității din cadrul IPJ Ialomița au desfășurat activități de informare a elevilor aflați în Tabăra Amara. În ...[citește_toată_știrea]

6 August 2019, 18:05
(795 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: La volan cu un permis fals

Luni, 5 august a.c., polițiștii feteșteni au surprins în flagrant un bărbat, de 37 de ani, din Fetești, în timp ce conducea pe raza localității de domiciliu fără a deține permis de conducere. Șoferul a ...[citește_toată_știrea]

6 August 2019, 17:55
(888 vizualizări - 0 comentarii)


Ordine de protecție emise de polițiștii ialomițeni

Marți, 6 august a.c., polițiștii alobozeni au emis două ordine de protecție provizorii pe numele a doi bărbați, de 29 și 30 de ani. În primul caz, polițiștii au întocmit un dosar penal pe numele bărbatului ...[citește_toată_știrea]

6 August 2019, 17:50
(839 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiune pentru depistarea transportatorilor neautorizați de persoane

În perioada 1-4 august a.c., polițiștii din cadrul IPJ Ialomița au controlat 21291 autovehicule și 13 societăți comerciale în cadrul acțiunii pentru depistarea celor care efectuează transport neautorizat ...[citește_toată_știrea]

6 August 2019, 17:45
(768 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți la volan și fără permis

În perioada 2-4 august a.c., trei bărbați, cu vârste cuprinse între 40 și 66 de ani, au fost depistați de polițiștii ialomițeni în timp ce conduceau autoturisme pe drumurile publice deși anterior consumaseră ...[citește_toată_știrea]

6 August 2019, 17:40
(854 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Dosar penal pentru un fals taximetrist


Sâmbătă, 3 august a.c., polițiștii rutieri au depistat pe raza municipiului Fetești un bărbat, de 54 de ani, în timp ce conducea un autoturism în regim «taxi» pe raza localității de domiciliu. La ...[citește_toată_știrea]

6 August 2019, 17:35
(909 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Ordin de protecție provizoriu

Sâmbătă, 3 august a.c., în jurul orelor 22,00, polițiștii slobozeni au întocmit un dosar penal pe numele unui bărbat din Slobozia sub aspectul săvârșirii infracțiunii de «violență în familie». În urma cercetărilor ...[citește_toată_știrea]

6 August 2019, 17:30
(860 vizualizări - 0 comentarii)


Accident la Movilița

Duminică, 4 august a.c., în jurul orelor 16,30, pe raza localității Movilița s-a produs o coliziune între un autoturism și o autoutilitară. Pentru salvarea celor trei victime, un minor de 7 ani, un bărbat ...[citește_toată_știrea]

6 August 2019, 17:25
(847 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...