Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

POLITICĂ

Pesedozaurii vor reîntronarea președintelui Ciupercă

Senzațional! Țineți aproape de el!

Pesedozaurii vor reîntronarea președintelui Ciupercă

Lăsate nesupravegheate de onorabilul Neacșu (care zilele astea e ocupat să care gențile, pardon, mapele Vasilicăi Viorica Dăncilă...), laboratoarele PSD au fost luate cu asalt de latifundozaurul (clasa Pesedozaurus Rex) Viorel Nica. Acesta a fost auzit profețind pe holurile filialei, la ceas de seară: «Vom fi ce-am fost și mai mult decât atât!». Specialiștii în politica glaciară a social-democrației au încercat decodarea mesajul și, după nopți de nesomn, au ajuns la următoarea concluzie: Viorel Nica trage sforile prin primării pentru a-l readuce la conducerea filialei pe ex-președintele Silvian Ciupercă!

«Victorașe, nici nu știi... ...cât de mic începi să fii!» cică ar fredona, printre dinți, primarii PSD în timp ce fac anticameră cu orele la ușa Președintelui Moraru. Numai că Președintelui nu îi pasă. Cufundat în semisferele înalte ale administrației și marcat de misiunea lui europeană, acesta și-a uitat demult promisiunile făcute odinioară... Iată, bunăoară, ce spunea domnia sa în anul de grație 2011, când întruchipa visele și speranțele colegilor primari, extaziați la vremea respectivă de poziția belicoasă pe care acesta o adopta: «Pentru Ialomița, soluția este un alt președinte! Vrei sau nu vrei, un președinte trebuie să conducă după niște reguli, altfel e anarhie! Iar domnul Ciupercă nu conduce după reguli. Nu contează performanța pe care o ai, nu contează reușitele, contează cât de aplecat stai. Iar eu nu pot sta aplecat! N-am stat niciodată! Și cred că nici colegii mei nu vor sta aplecați în fața domnului Ciupercă! Iar asemenea lor sunt și colegii din celelalte partide. Pentru că peste tot există nemulțumiri și peste tot primarii caută soluții pentru comunitățile pe care le reprezintă...». Profetice cuvinte, nu-i așa? Mai ales când istoria se repetă întocmai!

Metodele subversive ale lui Nica De astă dată însă, cel ales să ridice stindardul libertății social-democrate este latifundozaurul (v-am mai spus, clasa Pesedozaurus Rex) Viorel Nica. Scăpat de grija rambursării subvențiilor la APIA, unde deja a înșurubat câțiva cățelandri care nu-i ies din cuvânt, domnia sa a fost surprins propovăduind agramat repetarea istoriei. Veți spune că fabulăm și că nici măcar PSD Ialomița nu poate fi atât de retrograd. Ei, bine, nu vă contrazicem. Dar, înainte de a ne eticheta, vă rugăm să luați în calcul faptul că primarii latifundiari din PSD sunt legați unii de ceilalți prin fire oțelite ale intereselor comune, ale linșajelor interne, ale trădărilor conjuncturale... Și lista poate continua la nesfârșit! Prin urmare, toți acești oameni (fundamentul fetid al unei filiale clădite după sistemul medieval englez care spune că fiecare are un stăpân dacă stăpânul împarte pământul pe care îl deține!) rămân loiali doar în condițiile în care își conservă privilegiile. European până în vârful copitelor iepei din dotare și repetent la istoria social-democrată a filialei, Victor Moraru nu a înțeles acest adevăr banal. Și, astfel, a lăsat un spațiu larg de manevră lui Nica (incapabil să conducă, de acord, dar gata să restaureze oligarhia anterioară!).

Unul este președintele Ciupercă Evident, candidatul ideal la funcția de președinte al filialei este nimeni altul decât ex-președintele Silvian Ciupercă. Cel mai cinstit și mai sărac dintre președinții PSD Ialomița, Silvian Ciupercă este pregătit să revină în fruntea filialei. Călare pe calul alb al reabilitării (lui Victor Moraru îi plac iepele negre, un călcâi al lui Ahile ușor de exploatat...), Silvian este gata să revină în fruntea filialei și să își asume reformarea acesteia după principiul caragialesc «să se revizuiască, primesc, dar să nu se schimbe nimic!». Veți spune că iar fabulăm și că amestecăm tocana cu dulceața de mere. De data asta vă contrazicem. Suntem perfecți conștienți că Victor Moraru nu este președintele filialei și că, dacă acest scenariu se va realiza, Silvian Ciupercă îl va înlocui pe Marian Neacșu. Dar dacă onorabilul Neacșu este parte în această construcție monstruoasă, cum aud tot mai des păianjenii aciuați în draperiile sediului PSD, atunci zilele președintelui Moraru sunt numărate. Pentru că Silvian Ciupercă va fi fiind el sarac și cinstit, dar să nu uităm că el și nimeni altul a fost cel care l-a linșat public și politic pe baronul Gheorghe Savu... Și tot el cel pe care Victor Moraru l-a demonizat ani de-a rândul, pentru a-i lua locul. Ei, acum ne dați dreptate?!

5 Februarie 2018, 08:05 (4311 vizualizări - 7 comentarii)

Citiți și:
Marian Neacșu a fost exclus din PSD!
Dreapta revine la putere în Ialomița

Comentariile cititorilor:


fost PSD-ist:
(7 Februarie 2018, 15:17)
In momentul in care Marian Neacsu a pierdut in fata d-lui presedinte Ciuperca presidentia PSD-ului care a castigat-o ulterior dupa anchetarea d-lui Ciuperca dl Ciuperca l-a amenitat pe dl Nica Viorel ca daca nu vine sa-l voteze cu toata trupa de elita Movila- Fetesti o sa-i trimita echipa de control la firma detrinuta de dl Nica acuzandu-l ca a pus mana pe 10000 ha teren arabil pe care-l munceste numai de ei stiut cum .D-l Nica Viorel s-a semnat pe buletinul de vot ca d-l Ciuperca sa vada ca a votat cu el.Apreciem faptul ca datorita d-luiNica Viorel se mai iriga in ziua de azi in zona Suditi Saveni Movila Fetesti Stefan Cel Mare si tot datorita lui se mai mentine sistemul de irigat in aceasta zona.
Sensey:
(7 Februarie 2018, 10:24)
In urma cu 7-8zile aprox-mare agitatie de masini luxoase si oameni"grei"au debarcat in curtea episcopiei.Intrarea E14. Normal-ciuperca a debarcat din luxosul mercedes " DIA". Pupaciosii s-au strans in brate mai ceva ca'n filmele cu Cattani! Ce inseamna dorul si iubirea de aproapele tau! Nica o fi intrat pe usa dinspre parc?? Ce s ar fi intamplat daca ciuperca si toti oamenii de bine ar fi lucrat pentru bunastare?Pentru dezvoltarea zonei,a judetului? Am fi aplaudat reusitele.Rapid vom ajunge un amalgam de Vaslui si Teleorman. Clar !
Jvek:
(6 Februarie 2018, 06:45)
Duc lipsa de oameni capabili si apeleaza la fosile? Sau furau mai bine pe vremea ciupercilor?
Mary:
(5 Februarie 2018, 12:01)
  Escroc de prima mana, Viorel Nica, sa dea cu subsemnatul, cum a ajuns latifundiar si pe urma sa lanseze propuneri eviscerate din pantecul urat mirositor al psd.
Un fost tandarean:
(5 Februarie 2018, 11:42)
Nu il mai resuscitati pe Ciuperca, zero barat in management .Trei ore am dezbatut interimatul lui dupa Stiuca, in cadrul primariei locale, pentru a fi directorul liceului Tandarei. Nu i s-a putut identifica nici-o calitate care sa-l recomande in afara de balciul din tara de la 1989. Este supersuficient ca profesor, pentru functii de conducere este caciula mare pentru el , este mut dar musca ca vipera . Probabil ca lipsa capacitatii manageriale a mers in dezvoltarea neuronilor responsabili cu razbunarea. Sunt cei mai periculosi oameni acesti mutalai .Ca sa va demonstrez ca nu am nimic cu el, va pot spune ca dosarul sau cu pamantul de la Giurgeni a fost unul politic, dar asta nu i-a creiat peste noapte competenta . Nu este vina numai a lui, dar factorul genetic isi spune cuvantul de necontestat. Cine il vrea resuscitat , Nica, Mihai Valeriu , Pavel, nu vreau sa-i descriu, este pierdere de timp.
Dupa numirea ca director al liceului Tandarei de ce  a facut praf baza materiala a acestuia : internat pus la pamant , poligon auto nivelat, minunatele sere de langa poligon terminate, etc, etc.Il cunosc de foarte bine de cand a venit cu diploma de profesoras, de care isi batea joc profesoarele pentru marea sa naivitate. De la Stiuca la Ciuperca este o distanta astronomica, sa stea bine la pensie ca pentru management,caciula a fost foarte mare, un iepure. Nu il cunosc pe Victor Moraru, eu am lucrat 20 de ani in Tandarei intr-o unitate industriala, dar modul in care arata Amara si Statiunile de aici, urmare a activitatii lui Moraru este incomparabil cu ce-i poate pielea lui Ciuperca. Sa-l lase in pace Sabina sotia sa si sa nu il mai impinga in fata, din plumb nu poti face otel ! Nica a primit cadou IAS-ul Movila cand lucra la dublu, era si director general al DGAIA Ialomita si sef de IAS Movila .
O normalitate anormala:
(5 Februarie 2018, 10:44)
E firesc sa fie revolte in psd-Jalomita devreme ce la nivel national luptele sunt in toi de aproape un an de zile. Drept consecinta proiectele de legil se incaleca si se contrazic, salariile se tot "dubleaza" pana ce romanul ramane fara nimic in portofel, guvernele psd se schimba (de catre psd )precum sosetele, bagand opozitia intr-o stare de perplexitate continua..
Calcul corect:
(5 Februarie 2018, 09:36)
Nica - Nikita - Minciu - Brusli - Cornel Vasile - Dinu V. - Mihai Valeriu....si lista poate continua la nesfarsit, completata la varf cu primarii care stau ca prostii pe holurile Presedintelui Tuturor Europenilor Ialomizati....Revolta Social Democrata sta sa rabufneasca!!!! Hai liberareeeee, s-a auzit si din biroul lui Nelutu-Primar de Amara cu Tony la carma....

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Luni 24 Iun 2019
209 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 24-28 iunie a.c., orele 8,00-16,30, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparație la rețelele electrice. Aceste lucrări ...[citește_toată_știrea]

21 Iunie 2019, 15:50
(448 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Stimulente pentru angajarea elevilor și studenților

Angajatorii care încadrează elevi sau studenți pe perioada vacanței de vară beneficiază, pentru fiecare elev sau student, de un stimulent lunar în cuantum de 250 lei/lună. Perioada maximă de acordare a ...[citește_toată_știrea]

21 Iunie 2019, 15:20
(328 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Fetești și Slobozia

Joi, 20 iunie a.c., pe raza județului Ialomița s-au produs două accidente de circulație soldate cu rănirea a două persoane. Primul dintre acestea s-a petrecut pe raza localității Fetești, unde un bărbat ...[citește_toată_știrea]

21 Iunie 2019, 15:10
(352 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 3 accidente, trei persoane rănite

Miercuri, 19 iunie a.c., pe raza județului Ialomița s-au produs 3 accidente de circulație soldate cu rănirea a trei persoane. Primul dintre acestea s-a produs în jurul orelor 15,30, la Slobozia, și s-a ...[citește_toată_știrea]

21 Iunie 2019, 12:15
(322 vizualizări - 0 comentarii)


4

Fetești: Arestat pentru «tentativă de furt calificat»

Miercuri, 19 iunie a.c., polițiștii ialomițeni au reșit identificarea unui bărbat, de 47 de ani, din Fetești, pe numele căruia Judecătoria Fetești a emis un mandat de executare a pedepsei. Cel în cauză ...[citește_toată_știrea]

21 Iunie 2019, 12:10
(300 vizualizări - 0 comentarii)


Stelnica: Americanii au intrat cu blindatele în culturile agricole

Zeci de hectare cultivate cu cereale în Balta Ialomiței au fost distruse de mașinile de luptă blindate ale soldaților americani. Incidentul s-a petrecut joi, 20 iunie 2019, în zona cuprinsă între localitățile ...[citește_toată_știrea]

20 Iunie 2019, 20:07
(644 vizualizări - 1 comentariu)


Bărbați din Slobozia, cercetați pentru «șantaj»

Doi bărbați, de 27 și 46 de ani, din Slobozia, au fost identificați de polițiștii ialomițeni și arestați pentru infracțiuni de «șantaj». În fapt, în perioada februarie-martie 2019, cei în cauză au pretins ...[citește_toată_știrea]

19 Iunie 2019, 15:45
(582 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia șantaj


IPJ Ialomița: Campania «Păstrați surprizele doar pentru vacanță!»

Miercuri, 19 iunie a.c., Poliția Română în parteneriat cu EUCPN-Rețeaua Europeană de Prevenire a Criminalității a desfășurat, în cadrul campaniei «Păstrați surprizele doar pentru vacanță!», evenimentul ...[citește_toată_știrea]

19 Iunie 2019, 15:40
(409 vizualizări - 0 comentarii)


8

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

18 Iunie 2019, 17:55


9

Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

18 Iunie 2019, 17:20


Festivitatea de premiere a elevilor olimpici și Cerc Pastoral la Parohia «Sfântul Dumitru» Slobozia

Vineri, 14 iunie 2019, la Parohia «Sfântul Dumitru» din Slobozia, în prezența preoților parohiilor din municipiu în frunte cu părintele inspector de religie Dragoș Stanciu, părintele protopop Ionuț Butu ...[citește_toată_știrea]

18 Iunie 2019, 17:15
(494 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Măsuri de siguranță pentru Examenele Naționale 2019

Marți, 18 iunie 2019, la nivel național, a început prima probă a Evaluării Naționale 2019, iar polițiștii ialomițeni acționează, până pe data de 29 iunie, pentru ca examenul,  susținut de absolvenții ...[citește_toată_știrea]

18 Iunie 2019, 17:05
(486 vizualizări - 0 comentarii)


12

Trei slobozeni, reținuți pentru «tâlhărie»

Polițiștii ialomițeni au depistat 3 bărbați, cu vârste cuprinse între 24 și 33 de ani, după ce, la data de 10 iunie a.c., ar fi tâlhărit două persoane, pe raza municipiului Slobozia. Doi dintre aceștia ...[citește_toată_știrea]

18 Iunie 2019, 16:35
(561 vizualizări - 0 comentarii)


Elevii din Ialomița susțin Evaluarea Națională

Marți, 18 iunie 2019, elevii de clasa a VIII-a  susțin prima probă a Evaluării Naționale la disciplina Limba și Literatura Română. Datale Inspectoratului Școlar Județean arată că la acest examen s ...[citește_toată_știrea]

18 Iunie 2019, 09:50
(472 vizualizări - 0 comentarii)


Manasia: Cinci persoane grav rănite într-un accident rutier

Manasia: Cinci persoane grav rănite într-un accident rutier

Intervenție a pompierilor din Urziceni în zona localității Manasia. Militarii ISU au acordat primul ajutor în cazul unui accident rutier. Două autovehicule s-au ciocnit frontal, iar în urma impactului cinci ...[citește_toată_știrea]

17 Iunie 2019, 20:25
(668 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Manasia accident


AJOFM Ialomița: În atenția absolvenților promoției 2019

Reamintim absolvenților instituțiilor de învățământ, faptul că, în termen de 60 de zile de la absolvire, sunt așteptați să se înregistreze în evidențele AJOFM Ialomița pentru a beneficia de servicii personalizate ...[citește_toată_știrea]

12 Iunie 2019, 17:30
(1027 vizualizări - 0 comentarii)


Motociclist autoaccidentat în apropiere de Urziceni

Marți, 11 iunie a.c., pe DN2, în apropiere de Urziceni, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane. Astfel, în timp ce un bărbat, de 25 de ani, conducea o motocicletă, nu a adaptat viteza ...[citește_toată_știrea]

12 Iunie 2019, 17:25
(1087 vizualizări - 0 comentarii)


Ion Roată: Depistat în trafic cu parfumuri contrafăcute

Marți, 11 iunie a.c., polițiștii ialomițeni au depistat pe raza comunei Ion Roată, în habitaclul unui autoturism condus de un bărbat de 43 de ani, parfumuri susceptibile de a fi contrafăcute. Astfel, parfumurile ...[citește_toată_știrea]

12 Iunie 2019, 17:20
(986 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Braconajul piscicol, în atenția polițiștilor

Polițiștii feteșteni au depistat pe raza localității un bărbat, de 48 de ani, care avea asupra sa o unealtă de pescuit tip monofilament cu o lungime de 60 metri. Unealta a fost confiscată de polițiști, ...[citește_toată_știrea]

12 Iunie 2019, 17:15
(839 vizualizări - 0 comentarii)


Programul casieriilor RAJA Constanța de Rusalii

RAJA Constanța aduce la cunoștința tuturor abonaților că, în perioada Rusaliilor, dispeceratul, echipele de intervenție, dar și reprezentanții societății care asigură buna desfășurare a proceselor de alimentare ...[citește_toată_știrea]

12 Iunie 2019, 17:10
(810 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: RAJA Constanța


Slobozia: Expoziție aniversară a sculptorului Mihai Marcu

Joi, 30 iunie 2019, începând cu orele 15,30, la Galeriile de Artă «Arcadia» din incinta Centrului Cultural UNESCO «Ionel Perlea» Slobozia va avea loc vernisajul expoziției «Sculptură-Mihai Marcu-80». Lucrări ...[citește_toată_știrea]

11 Iunie 2019, 16:25
(941 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: S-a înecat în Dunăre

Fetești: S-a înecat în Dunăre

Miercuri, 6 iunie a.c., în jurul orelor 19,30, un tânăr de 18 ani a dispărut în apa învolburată a Dunării în zona municipiului Fetești. Acesta a fost luat de curenți și nu a mai putut înota spre mal. Fratele ...[citește_toată_știrea]

7 Iunie 2019, 17:25
(1273 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Dunăre înecat


Slobozia: Doi tineri, coborâți de pompieri de pe acoperișul unei clădiri

Vineri, 7 iunie a.c., în jurul orei 4,30, pompierii Detașamentului Slobozia s-au deplasat cu autoscara mecanică pentru a interveni la coborârea a două persoane, în vârstă de 23 ani, de pe acoperișul unei ...[citește_toată_știrea]

7 Iunie 2019, 17:20
(1540 vizualizări - 1 comentariu)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 10-14 iunie a.c., orele 8,00-16,30, E -Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparație la rețelele electrice. Aceste lucrări ...[citește_toată_știrea]

7 Iunie 2019, 17:15
(1353 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Ultima zi a campaniei «Săptămâna Prevenirii Criminalității»

Vineri, 7 iunie a.c., a fost ultima zi a campaniei «Săptămâna prevenirii criminalității», zi dedicată siguranței rutiere. Polițiștii ialomițeni de la Rutieră au fost prezenți în școlile din județ unde au ...[citește_toată_știrea]

7 Iunie 2019, 17:10
(1073 vizualizări - 0 comentarii)


Săveni: Probleme cu apa potabilă

Ploile din ultimele zile au afectat calitatea apei din localitatea Săveni. Analizele de laborator ale Direcției de Sănătate Publică Ialomița au arătat faptul că mai multe probe conțineau depășiri ale parametrilor ...[citește_toată_știrea]

6 Iunie 2019, 16:20
(1288 vizualizări - 0 comentarii)


Doi bărbați din Amara, arestați pentru «viol»

Miercuri, 5 iunie a.c., pe raza localității Amara, polițiștii de Investigații Criminale au pus în aplicare două mandate de executare a pedepsei privative de libertate de 6 și 7 ani, pentru doi bărbați de ...[citește_toată_știrea]

6 Iunie 2019, 16:15
(1712 vizualizări - 2 comentarii)

Taguri: Amara viol arestare


IPJ Ialomița: «Săptămâna Prevenirii Criminalității», în școli

Miercuri, 5 iunie a.c., polițiștii din cadrul IPJ Ialomița au continuat campania «Săptămâna Prevenirii Criminalității», cu informații privind delincvența juvenilă și victimizarea minorilor. Astfel, polițiștii ...[citește_toată_știrea]

6 Iunie 2019, 16:10
(1191 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Violența în familie, în atenția polițiștilor

Marți, 4 iunie 2019, polițiștii ialomițeni au realizat o nouă acțiune în cadrul Săptămânii Prevenirii Criminalității. Oamenii legii au prezentat publicului informații referitoare la violența domestică. ...[citește_toată_știrea]

4 Iunie 2019, 20:10
(1520 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Stingere focare de Pestă Porcină Africană la Axintele

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează toți crescătorii de porcine că în data de 31.05.2019 au fost stinse un număr de 3 focare de Pestă Porcină Africană declarate ...[citește_toată_știrea]

4 Iunie 2019, 19:05
(1321 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Bunica în 34 de copii au nevoie de părinți RELU în Marian Neacșu slăbește PSD Ialomița din interior CETATEAN în Urban SA Slobozia va încasa 7,68 lei/mc pentru furnizarea apei Radu în Marea surpriză de la Gheorghe Doja locuitor în Rețeaua de gaze din Țăndărei se extinde cetatean în Guvernul reduce numărul de locuri în cel mai mare azil din Ialomița Mary în Vești bune bune de la deputatul Mușoiu! Mary în Urban SA Slobozia va încasa 7,68 lei/mc pentru furnizarea apei Mary în Nea Puiu Jimblaru, ultimul lăutar de înmormântări spațiu de închiriat 200 mp în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 19 iunie 2019 Anonim în Doi minori din Slobozia au fost reținuți de polițiști, în cazul bătrânei agresate în centrul orașului Anonim în Doi minori din Slobozia au fost reținuți de polițiști, în cazul bătrânei agresate în centrul orașului Nicoleta în Diplomele de Bacalaureat obținute prin șpăgi, ANULATE de instanță Ana în Diplomele de Bacalaureat obținute prin șpăgi, ANULATE de instanță Luigi Vlaicu. în Guvernul reduce numărul de locuri în cel mai mare azil din Ialomița Așa ceva?? în Doi minori din Slobozia au fost reținuți de polițiști, în cazul bătrânei agresate în centrul orașului CALIN în Urban SA Slobozia va încasa 7,68 lei/mc pentru furnizarea apei Nicu în Diplomele de Bacalaureat obținute prin șpăgi, ANULATE de instanță Laur în Proiecte multianuale pentru dezvoltarea Educației Ina în Diplomele de Bacalaureat obținute prin șpăgi, ANULATE de instanță
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...