Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Polițist local din Amara, reclamat că a agresat un adolescent de 14 ani

Polițist local din Amara, reclamat că a agresat un adolescent de 14 ani

Polițist local cu dosar penal la Amara. Unul dintre agenții Poliției Locale Amara este acuzat de familia unui copil de 14 ani cu privire la faptul că l-ar fi bătut pe băiat și l-ar fi amenințat cu moartea. Motivul pentru care agentul ar fi recurs la acest gest este unul uluitor. Adolescentul i-ar fi aruncat cu un bulgăre de zăpadă în geamul de la bucătărie. O anchetă a fost deschisă acum la Poliția Orașului Amara, oamenii legii făcând cercetări in rem într-un dosar privind fapte de agresiune. În replică la acuzațiile care îi sunt aduse, agentul susține că nu ar fi agresat pe nimeni...

Întâmplare șocantă În urmă cu o săptămână băiatul de 14 ani a trecut pe lângă locuința polițistului local Florin Petruș și a aruncat cu un bulgăre de zăpadă în geamul de la bucătărie. Enervat la culme de gestul pe care l-ar fi făcut adolescentul, agentul și-ar fi ieșit din fire și i-ar fi aplicat o corecție. Mai mult, se pare că acesta l-ar fi urcat cu forța pe băiat în mașină și s-ar fi îndreptat împreună pe un câmp de la marginea orașului Amara, unde l-ar fi amenințat cu moartea. După ce a scăpat de furia polițistului local, băiatul a mers direct acasă și a povestit familiei tot ceea ce s-a întâmplat. Rudele băiatului au luat decizia de a sesiza organele de urmărire penală, pentru ca polițistul local să fie tras la răspundere pentru faptele sale.

De la o secție de Poliție la alta După aflarea incidentului, mama adolescentului a mers la Poliția Municipiului Slobozia pentru a depune o plângere penală, în care a reclamat gestul pe care l-ar făcut polițistul local Florin Petruș. Oamenii legii și-au declinat însă competența și i-au transmis femeii să meargă cu plângerea către Poliția Orașului Amara. În momentul de față, la sediul Poliției Orașului Amara a fost deschisă o anchetă in rem cu privire la posibile fapte de agresiune comise asupra unui minor de 14 ani. Deși ancheta a fost deschisă oficial, polițiștii s-au lăsat cu greu convinși să vorbească despre acest caz sau să ofere detalii suplimentare despre acest incident. «La momentul de față cercetările sunt în curs, iar din această cauză, pentru a nu periclita bunul mers al anchetei, nu vă putem oferi informații suplimentare!» a precizat subcomisarul de poliție Andreea Loghin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița.

Poliția Locală Amara tace Deși incidentul vizează unul dintre agenții Poliției Locale Amara, reprezentanții instituției declară faptul că nu cunosc amănunte referitoare la acest caz. Mai mult, aceștia explică faptul că agentul acuzat de agresiune are un comportament adecvat și nu a creat niciodată probleme la locul de muncă. «Nu știu nimic despre acest incident de care dumneavoastră vorbiți... Nu ne-a înștiințat nimeni cu absolut niciun document în care să ne ceară date despre acest caz! Dacă vreți informații suplimentare vă rog să vă adresați în scris domnului primar și vă vom răspunde în cel mai scurt timp...» a fost reacția Paulinei Ion, persoana desemnată de Primăria Amara să coordoneze activitatea Poliției Locale a orașului.

«Eu nu l-am agresat» Contactat telefonic de reporterii ziarului nostru, polițistul local Florin Petruș susține faptul că a fost implicat într-un incident fără voia lui. Aflat în timpul liber, bărbatul stătea la masă, liniștit, împreună cu familia când, în geamul de la bucătărie, cineva a aruncat un bulgăre de zăpadă. A ieșit afară să vadă despre ce e vorba și la câteva minute l-a descoperit pe adolescentul de 14 ani cu care a purtat o scurtă discuție, fără însă să-l agreseze. «I-am cerut să-mi spună de ce a făcut asta și dacă mă cunoaște de undeva... Mi-a zis că stă cu bunica lui, că nu are tată... Nu a fost vorba despre nicio agresiune! Nu l-am dus cu mașina nicăieri! Nici măcar nu îl cunosc... Îmi pare rău că nu am avut telefonul cu mine ca să sun la Poliție...» susține polițistul local Florin Petruș.

O instituție cu probleme
Presupusa agresiune petrecută la Amara, care îl are în prim plan pe unul dintre agenții de Poliție ai orașului, scoate în evidență încă o dată lipsa de profesionalism a personalului angajat în cadrul entităților denumite «Poliție Locală». În ultimul an, ziarul nostru a relatat câteva cazuri care au vizat activitatea oamenilor care își spun «polițiști locali». Cel mai controversat este cel al agentului Poliției Locale Slobozia care l-a amendat cu 1000 de lei pe un cetățean care a flatulat lângă agentul constatator. De asemenea, tot la Slobozia, un polițist local a amendat cu 200 de lei un bătrân care a curățat crengile uscate ale unei tufe de liliac, din fața blocului. Mai grav este faptul că în timp ce se fac că lucrează, polițiștii locali scapă din vedere adevăratele probleme cu care se confruntă comunitățile pe care ar trebui să le protejeze.

6 Februarie 2018, 07:45 (17908 vizualizări - 14 comentarii)

Comentariile cititorilor:


Cetățeanul Citit:
(7 Februarie 2018, 16:15)
În primul rând, RESPECT pentru doamna sau domnișoara Melania.Aveți mare dreptate cu ce ați scris.În al doilea rând, daca nu știați, așa zisa ,,polițistă locală,, , ION PAULINA este nașa de botez a fiului ,,polițistului local,, PETRUȘ FLORIN !!!...mulți dintre noi din oraș suntem nemulțumiți de comportamentul lor abuziv...de fiecare dată nu se iau măsuri împotriva lor,pentru că se protejează unul pe altu!
Cristina:
(7 Februarie 2018, 12:11)
Melania, crede-ma ca stiu despre ceea ce scriu, spre deosebire de tine! Cine esti tu sa decizi daca a invatat suficient sau nu, ca sa detina o asemenea functie? 
Aaa..stai, esti doar una din oamenii aia ai societatii care stau pe margine(pt ca ei nu au reusit sa faca ceva in viata lor) si arunca cu noroi in cei care au reusit, ca doar asa e bine si sunt vinovati cei care au reusit, nu suntem noi vinovati ca am esuat. Altfel, te-ai fi concentrat pe ce scrie in articol de fapt, nu despre acea femeie care nu are nici o legatura cu subiectul. Fie vorba intre noi, cred si eu ca ti-e rusine de aceasta individa la ce rautati spui si sincer cred ca amandoua ne-am dori sa fim ca ea, ca doar de aici porneste frustrarea ta! 
Melania :
(7 Februarie 2018, 08:38)
Draga Cristina, cred ca scrii niste aberatii! A, Paulina a invatat mult si a ajuns in pozitia asta, mie rau sa cred ca asta, si/a tocit coatele pe bancii scolii si a muncit mult, dar nu suficient pentru a ocupa o asemenea functie. Mie rusine, de aceasta individa..........Daca tie iti place de ea si de pozitia ei, scuze dar esti tot la nivelul ei          
Maria:
(7 Februarie 2018, 08:33)
Daca copilul meu ar fi facut asa ceva l-as fi luat de mana si as fi mers la locuinta respectiva sa ascult si parerea agresorului si atunci as fi constatat si eu daca baiatul meu spune adevarul,  poate agresorul a fost si drogat ,, băiatul meu a declarat că mirosea puternic a alcool". Ce fel de corectie prin vatamare corporala i s-a aplicat baiatului, haide-ti sa recunoastem ca adolescentii din ziua de astazi si daca le dai ,,Buna ziua" ei spun ca l-ai agresat, sunt foarte inventivi atunci cand trebuie sa iasa ,,basma curata" si sa dea bine in fata parintilor.
Ion Motalva:
(7 Februarie 2018, 07:14)
Sunt cetatean al orasului si am primit de la acest ' politist local ' in urma cu cateva luni o amenda acasa fara a mi se aduce la cunostiinta fata n fata pentru ce . Face abuzuri grave ! Este protejat de conducerea primariei deoarece si sotia sa lucreaza acolo ..pacat de conducere ! Inca avem sperante ! Multumim redactie ziarului pentru implicare !
Tatăl baiatului:
(6 Februarie 2018, 23:00)
Domnu Laurentiu, te invit martor la tribunal daca îl cunoști așa bine pe individ. Lăsând la o parte faptul că este om al legii, chiar și în timpul liber fiind nu trebuia să uite că nu ai voie sa urci la volan după ce ai consumat băuturi alcoolice ( băiatul meu a declarat că mirosea puternic a alcool) nu ai voie sa lovești, mai ales un minor și să culminezi cu lipsirea de libertate, la tras forțat în mașină personala. Chiar daca copilul nu avea tata, cum a declarat el la poliție și în ziar, era normal sa vina sa discute cu un adult, nu sa lovească și apoi să îl abandoneze in fata casei.
Laurențiu :
(6 Februarie 2018, 22:01)
Îl cunosc bine chiar foarte bine,nu ar face Florin Petruș așa ceva niciodată,e prea calm și mai ales este tată. Informația de data asta cred că este penibilă...
Cristina:
(6 Februarie 2018, 18:42)
Draga Melania, se pare ca esti putin frustrata de faptul ca unii oameni ajung prin studii si munca lor, acolo unde probabil tu nu vei ajunge vreodata. Daca citesti doar ziarul de dimineata si nu pui mana pe carte e foarte usor sa fii invidioasa si sa judeci pe altii care probabil nu considera o rusine sa pornesti de jos. E trist ca societatea mai are inca oameni ca tine, care arunca cu pietre..
Vecin:
(6 Februarie 2018, 16:28)
Este o obișnuință a copilașului asa face pe  strada dar nu poate fi văzut ca se joaca si apoi  fuge in curte ,copii.Este o gasculiță  frumoasa acolo pe strada.
Tatăl baiatului:
(6 Februarie 2018, 15:10)
Maria, daca știai sa citești observai că înainte cu o ora sa postezi tu, am scris eu un mesaj, eu nu am mers la nici un ziar ci la organele competente. Daca copilul tau, sau un nepot sau pur și simplu un minor ar fi lovit și urcat cu forța intr-o mașina de către un străin, ce poziție ai adopta, ai sta cu mâinile în san. Ce fapta de vandalism vezi tu in faptul că se juca cu bulgari de zăpadă și din greșeală ă nimerit un geam, fara al sparge. Chiar daca apărea o paguba materiala nimeni nu este îndreptățit să aplice corecții prin vătămare corporală.
Maria:
(6 Februarie 2018, 13:48)
In tara asta sunt lucruri mult mai importante de facut si de scris decat sa aratam cu degetul pe unul si pe altul, dar traim in Romania unde totul este posibil. Felicitari celor care au scris acest articol, felicitari parintilor care au avut curajul sa mearga la acest ziar renumit sa-si spuna intamplarea baiatului si totodata sa ne incurajam copii sa faca fapte de vandalism ca ulterior sa fie victimizati de catre parintii lor. De cate ori parintii lor grijulii se intreaba pe unde umbla copilul lor.

Tatăl baiatului:
(6 Februarie 2018, 12:45)
Le-ați înflorit bine de tot. Daca tot aveți o sursa in politie, informati-vă mai bine.Daca vroiam sa fac public acest caz va căutăm eu.
Societate:
(6 Februarie 2018, 11:13)
Aceasta institutie a politiei locale e populata cu oameni fara pregatire, fara carte,majoritatea sunt analfabeti care au pe mana un pistol si un chitantier si aplica legea dupa alea doua clase cu care au fost inzestrati.Dar asta nu e totul ce ne facem cand ei mai su t si infractori , cand ei falsifica documente si nimeni din ialomita , chiar nu exista un procuror cu demnitate sa vina sa ancheteze chitantele false de la UAT TANDAREI facute de politisti locali.
Melania:
(6 Februarie 2018, 08:26)
Aspectele sesizate de dumneavoastra,cu privire la Politia Locala Amara sunt foarte adevarate, dar se protejeaza politistul.Cit despre coordonatorul Politiei Locale este penibil, sa pui sa coordonoze o femeie care nu are nici in clin nici in mineca cu aceasta activitate. Venind dintr-o structura in care era  infirmiera intr/un centru de batrani si o faci coordonator de Politie Locala, este strigator la cer.Cred ca domnul fost Primar avea anumite afinitati la individa, de a desemnat/o coordonator.Ma intreb oare, actualul primar are o pozitie buna ? Ditamai Orasul cu Politie Locala coordonata de Ion Paulina (Ciuca) mie rusine zau domnule Primar !

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Vineri 10 Iul 2020
340 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Gura Ialomiței: Beat la volan, a derapat cu mașina

Un cetățean din Gura Ialomiței a sesizat joi dimineața, 9 iulie a.c., în jurul orei 3,00, faptul că un autoturism a derapat pe raza localității. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au identificat ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 15:25
(86 vizualizări - 0 comentarii)


Perieți: Arestat pentru «furt calificat»

Miercuri, 8 iulie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 15:20
(89 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Miercuri, 8 iulie a.c., în jurul orelor 22,00, polițiștii rutieri din Fetești au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 34 de ani. În urma verificării în bazele de date, s-a ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 15:15
(66 vizualizări - 0 comentarii)


Razie la Bărbulești

Razie la Bărbulești

Peste 160 de efective ale Poliției și Jandarmeriei au descins în dimineața zilei de joi, 9 iulie a.c., în comuna Bărbulești, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, asigurarea climatului de ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 15:10
(84 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 503 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Joi, 9 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 503, cu 39 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 13:05
(199 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 464 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Miercuri, 8 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 464, cu 9 cazuri mai mult față de ziua de marți ...[citește_toată_știrea]

8 Iulie 2020, 13:05
(276 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Atenție, se oprește apa în Cartierul Buliga!

Pentru realizarea operațiunilor periodice de întreținere a rezervorului destinat înmagazinării apei potabile ce deservește municipiul Fetești/Ialomița, RAJA Constanța va sista furnizarea apei, joi, 9 iulie ...[citește_toată_știrea]

8 Iulie 2020, 09:40
(95 vizualizări - 0 comentarii)


Gimbășani: Bărbat salvat de pompieri dintr-un canal de vizitare elevator

Gimbășani: Bărbat salvat de pompieri dintr-un canal de vizitare elevator

Evenimentul a fost semnalat de un lucrător al unei firme marți, 7 iulie a.c., în jurul orelor 15,25. În sprijinul bărbatului de 43 de ani s-au deplasat de urgență 3 echipaje de salvare de la Detașamentul ...[citește_toată_știrea]

8 Iulie 2020, 08:40
(159 vizualizări - 0 comentarii)


8

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

7 Iulie 2020, 17:10


9
Ion Roată: Utilaje agricole cuprinse de flăcări

Ion Roată: Utilaje agricole cuprinse de flăcări

Pompierii din Urziceni au intervenit pentru stingerea unui incendiu care a cuprins două utilaje agricole, puse în funcțiune pe un câmp din zona localității Ion Roată. Cel mai probabil flăcările au izbucnit ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 16:05
(230 vizualizări - 0 comentarii)


10

RAJA Constanța a activat Comandamentul pentru Situații de Urgență

Administrația Națională de Meteorologie a emis o nouă avertizare meteo-Cod portocaliu de instabilitate atmosferică accentuată, cu vijelii (ce vor atinge în anumite intervale viteze de 80-90 km/h), averse ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 15:55
(80 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan sub influența alcoolului

În urma unei acțiuni de prevenire a accidentelor rutiere, polițiștii ialomițeni au identificat , pe raza localităților Rădulești, Slobozia și Țăndărei, 4 conducători auto care circulau pe drumurile publice ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 15:50
(130 vizualizări - 1 comentariu)


12
Incendiu la o casă din Movila

Incendiu la o casă din Movila

Pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia și membrii serviciului voluntar cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD au intervenit pentru stingerea unui incendiu care ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 15:05
(111 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Movila incendiu


13

Grupul de Comunicare Strategică: 455 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Marți, 7 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 455, cu 11 cazuri mai mult față de ziua de luni, ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 13:05
(175 vizualizări - 0 comentarii)


IȘJ Ialomița: Calendarul privind mobilitatea personalului didactic din învățământul preuniversitar în anul școlar 2020-2021 a fost reactualizat

În urma promulgării de către președintele României, Klaus Iohannis, a Legii pentru aprobarea Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 58/2020 privind luarea unor măsuri pentru buna funcționare a sistemului ...[citește_toată_știrea]

6 Iulie 2020, 21:20
(251 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Vineri, 3 iulie a.c., în jurul orei 9,30, polițiștii din Slobozia au oprit pentru control, pe raza localității Misleanu, un autoturism condus de un tânăr de 28 de ani, din aceeași localitate. În urma solicitării ...[citește_toată_știrea]

6 Iulie 2020, 16:10
(151 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 444 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Luni, 6 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 444, cu 4 cazuri mai mult față de ziua de vineri, ...[citește_toată_știrea]

6 Iulie 2020, 13:05
(209 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiuni integrate pentru combaterea COVID-19

Pentru prevenirea și limitarea îmbolnăvirilor cu COVID-19, la nivelul județului Ialomița se vor desfășura acțiuni de verificare a respectării măsurilor de protecție sanitară, pentru a proteja sănătatea ...[citește_toată_știrea]

5 Iulie 2020, 08:20
(129 vizualizări - 0 comentarii)


Șosele însângerate în județul Ialomița

Șosele însângerate în județul Ialomița

Zi neagră pe șoselele din Ialomița sâmbătă, 4 iulie 2020. Cinci persoane au fost rănite și una a murit în urma a 3 accidente rutiere, petrecute pe raza localităților Fetești, Coșereni și Misleanu. Cel mai ...[citește_toată_știrea]

4 Iulie 2020, 12:15
(714 vizualizări - 5 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

3 Iulie 2020, 17:10


Grupul de Comunicare Strategică: 440 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Vineri, 3 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 440, cu 4 cazuri mai mult față de ziua de joi, 2 ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 13:05
(245 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan, fără permis sau cu permise suspendate

Joi, 2 iulie a.c., în jurul orelor 15,00, polițiștii din Balaciu în timp ce desfășurau activități de control al traficului rutier pe raza de competență au oprit pentru control un autoturism condus de un ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 11:40
(209 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Pieton acroșat de un autoturism

Joi, 2 iulie, a.c., în jurul orelor 18,00, ISU Ialomița a intervenit la un accident rutier în municipiul Slobozia, în care un autoturism a lovit un pieton. La locul evenimentului s-a deplasat de urgență ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 10:55
(244 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


Fetești: Șiră de baloți cuprinsă de flăcări

Fetești: Șiră de baloți cuprinsă de flăcări

Vineri dimineață, 3 iulie a.c., în jurul orei 3,30, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o șiră de baloți din paie în gospodăria unui cetățean din Cartierul Vlașca ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 10:50
(148 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești incendiu


Slobozia: A luat foc ghena de ventilație

Joi, 2 iulie, a.c., în jurul orelor 16,00, ISU Ialomița a fost solicitat să intervină la stingerea unui incendiu produs la o ghenă Slobozia. Incendiul a fost stins operativ de ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 10:45
(196 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia incendiu


Săveni: Incendiu la o anexă gospodărească

Săveni: Incendiu la o anexă gospodărească

Joi, 2 iulie, a.c., în jurul orelor 11,30, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o anexă gospodărească a unui cetățean din localitatea Săveni. La locul solicitării ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 10:40
(215 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Săveni incendiu


Proxenet din Axintele, arestat

Polițiștii de Investigații Criminale din cadrul Poliției Urziceni au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2020, 16:50
(292 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Femei reținute pentru contrabandă cu țigări

Două femei, de 43 și 66 de ani, au fost reținute de polițiștii ialomițeni într-un dosar privind contrabanda cu țigări. Oamenii legii au efectuat în cursul zilei de joi, 2 iulie a.c., 10 percheziții domiciliare ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2020, 16:45
(331 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Dosare penale pentru încălcarea Codului Rutier

Un tânăr de 22 de ani și un altul de 30 de ani s-au ales cu dosare penale după ce au fost suprinși în trafic încălcând regulile de circulație. Tânărul de 22 de ani s-a urcat la volan în stare de ebrietate ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2020, 16:40
(217 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 436 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Joi, 2 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 436, cu 4 cazuri mai mult față de ziua de miercuri, ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2020, 13:05
(205 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
@Flavius în Două cazuri de infecție cu SARS-CoV-2 confirmate în cadrul Primăriei Balaciu Ignat în «Cocoașa» comandantului Bâcu Flavius în Două cazuri de infecție cu SARS-CoV-2 confirmate în cadrul Primăriei Balaciu Pt nedumeritu si kosmo în «Cocoașa» comandantului Bâcu altul care nu stie în Două cazuri de infecție cu SARS-CoV-2 confirmate în cadrul Primăriei Balaciu Kosmo în «Cocoașa» comandantului Bâcu Vasile în Două cazuri de infecție cu SARS-CoV-2 confirmate în cadrul Primăriei Balaciu Unul care stie în Două cazuri de infecție cu SARS-CoV-2 confirmate în cadrul Primăriei Balaciu Nedumeritu în «Cocoașa» comandantului Bâcu korona în Două cazuri de infecție cu SARS-CoV-2 confirmate în cadrul Primăriei Balaciu Curiosul în Firma care administrează Combinatul Chimic din Slobozia are datorii de 80 milioane de euro cainii latra ursul merge în Utilajele Infrastructură Drumuri și Poduri SA, parcate în curtea directorului Dan Anton Marus în Utilajele Infrastructură Drumuri și Poduri SA, parcate în curtea directorului Dan Anton Gigel în Adora TECH a construit ilegal instalația de piroliză Amarean în Utilajele Infrastructură Drumuri și Poduri SA, parcate în curtea directorului Dan Anton Vali în Utilajele Infrastructură Drumuri și Poduri SA, parcate în curtea directorului Dan Anton Ion în «Cocoașa» comandantului Bâcu Simon în «Cocoașa» comandantului Bâcu Lady în «Cocoașa» comandantului Bâcu Anonim în Utilajele Infrastructură Drumuri și Poduri SA, parcate în curtea directorului Dan Anton
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...