Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Ministerul Educației urmărește decapitarea conducerii Învățământului ialomițean!

Ministerul Educației urmărește decapitarea conducerii Învățământului ialomițean!

Ministerul Educației se pregătește să le lase fără funcții pe Luminița Barcari și Steluța Mitrea, inspectorul școlar general și inspectorul școlar general adjunct din cadrul Inspectoratului Școlar Județean Ialomița. În urma unei evaluări, șefele Învățământului ialomițean au primit calificativul «Nesatisfăcător», aspect ce ar conduce la desfacerea contractelor de muncă ale celor două. Atât Luminița Barcari, cât și Steluța Mitrea vor contesta raportul de evaluare al Ministerului Educației.

O nouă încercare de demitere În baza unui raport de evaluare a activității realizat de Ministerul Educației, Luminița Barcari și Steluța Mitrea au primit calificativul «Nesatisfăcător». Din această cauză, Ministerul Educației vrea acum să le demită din funcție pe cele două, invocând o prevedere din contractul de management semnat la preluarea funcțiilor atât de Luminița Barcari, cât și de Steluța Mitrea. Șefele Învățământului ialomițean au contestat la raportul de evaluare și se pregătesc să intenteze un nou proces instituției. «Pentru că legea ne permite, vom contesta raportul Ministerului Educației, iar dacă va fi respinsă contestația vom deschide un nou proces!» a precizat Luminița Barcari. Nu este prima dată când Ministerul Educației încearcă să demită pe unii dintre inspectorii școlari. În vara anului trecut, Luminița Barcari s-a aflat pe lista celor 13 șefi de inspectorate școlare demiși prin ordin de fostul ministru Liviu Pop. Aceasta a atacat ordinul în instanță și a avut câștig de cauză.

20 Februarie 2018, 12:10 (6110 vizualizări - 52 comentarii)

Citiți și:
Luminița Barcari și Steluța Mitrea rămân la conducerea Inspectoratului Școlar Județean Ialomița!
Fonduri de 10,7 milioane de lei pentru școlile din Ialomița
Ministerul Educației întârzie revenirea Luminiței Barcari la comanda Inspectoratului Școlar Ialomița

Comentariile cititorilor:


cunoscator:
(3 Martie 2018, 18:02)
Este clar ! Nu faci  parte din partidul de guvernamant , nu ai calificativul F.B.Ambele au terminat facultatea la stat, masterate tot la stat.Stimati ialomiteti , nu aruncati atata venin!
Evaluare viciata:
(28 Februarie 2018, 20:20)
Ministerul Educatiei anunta ca a decis sa anuleze rezultatele evaluarii realizate asupra activitatii manageriale a inspectorilor scolari generali, intrucat, explica institutia, in urma unei verificari efectuate de Corpul de Control al ministrului cu privire la respectarea metodologiei "s-au constatat vicii majore in organizarea procesului de evaluare, dar si in evaluarea propriu-zisa". Ministerul mai anunta ca a dispus efectuarea unei cercetari disciplinare in cazul persoanelor care se fac vinovate de vicierea procesului, precizand ca evaluarea va fi reluata dupa revizuirea metodologiei(Hotnews.ro).
Georgeta :
(24 Februarie 2018, 13:20)
O vacă râioasă nenorocește toată turma. Dar două?
Un OM ...:
(23 Februarie 2018, 22:39)
Nimic nu este intamplator in viata, cum nicio fapta fara plata! Doamna General Barcari plateste niste polite pt tot noroiul aruncat in oameni competenti si schimbati de pe o functie, doar pt ca nu corespundeau culorii politice. Dar,cine se ascunde in spatele curcubeului, oare? Dumneaei interzicea politica in scoli, insa venea personal si facea campanie electorala, fiind simpatizanta si fidela partidului din care facea parte. Sub masca diplomatiei specifice se sscundeau planuri diabolice greu de acceptat in sistem... Daca exista demnitate si coloana vertebrala, nu vanam o functie sau un nume, ci incercam pe ultima suta sa demonstram ca putem fi si " oameni", evident, daca nu sunt atat de multe interese la mijloc. E timpul sa inteleaga ca portile i s-au cam inchis,iar datul in judecata este doar un paravan. Roata se invarte...
Usurel,dragilor:
(23 Februarie 2018, 20:21)
 Frustrarile si veninul din postarile unora mi-au adus minte de bancul cu puiul de sarpe care isi intreba nelinistit  tatal daca sunt serpi veninosi, pt ca el isi muscase limba. Usurel, deci!..
Olimpia:
(23 Februarie 2018, 15:49)
Nu s-or fi săturat de funcții? Nu e lucru curat: au ceva de câștigat, că nu o fac din patriotism! Bani și vedetism! Sărut mâna, doamna inspector general/adjunct, Mașina încălzită vă așteaptă! Ce bine vă stă în costumul acesta! Vai, ce bine arătați azi! Etc.....Muncă grea!
Tot EU!:
(23 Februarie 2018, 14:33)
P.S. “Actele doveditoare” că mai pot preda un an peste 60 de ani, erau in 4 saci de plastic, dar eu eram in spital. Am depășit data “limită” de milogeală...mitrea și hancescu, morți in păpușoi. Sindicat de cct.!
ADRIANA:
(23 Februarie 2018, 14:05)
Eu aș cere ziarului Cocluziile Ministerului Ed. după verificarea ISJ-ului Ialomița! E secret ca romanul lui Toader? Din care motive i s-a tras calificativul ,, incompetent”, mă rog, “nesatisfăcător”? Dați actul pe site, dacă-l scoateți din ghearele lui barcari! Ce scrie la CONCLUZII și DECIZIE? Poate Ministerul are dreptate. Vrea și pulimea să știe dacă Ministerul are dreptate! Care este ilegalitatea contestată de barcari la proces? N-a avut hârtii doveditoare ale competenței, că ea asta mi-a reproșat mie! Hârtii pentru competențe de profesor cu 40 de ani în învătămànt! N-am însoțit cererea de hârtii doveditoare că merit o prelungire de un an peste vâstă!! Rușine, madam, roata se-nvârte și D-zeu nu este pdl-ist!
V.V. Drăcilă:
(23 Februarie 2018, 13:48)
Femeia este călită politic! Suportă multe și dese. Nu se intimidează, nu are jenă, nu are scrupule, e mare și tare! Pisica Mitrea S. este proptită de soț, că s-ar fi retras chiar nevinovată, pentru sănătatea ei! Barcari se crede demult zeiță a școlii il. și se crede pe un piedestal, după ea și pupincuriștii ei, imaculată, unică și de neclintit!
Ieși afară!:
(23 Februarie 2018, 12:34)
@@vasilescu, Suli. INSTANȚA ÎNSEAMNĂ JUSTIȚIA ROMÂNEASCĂ SAU IALOMIȚEANĂ?? Dacă, da, ai bază solidă de argumentare! Parcă e mai sigură politica decât justiția, dacă nu se suprapun....barcari va avea un proces la urgențe că are cu ce plăti!
Gina:
(23 Februarie 2018, 12:26)
@cetătean. Cine vrea găsește incompetenții. Îi elimină. Găsesc, dacă vor curățienie! Cele două foste, din Țăndărei, au locuri de muncă. Mai rău este de inspectoarele de carton care nu și-au găsit un loc cald cât timp au fost mari ‘inspectoare’....aceasta le-a fost ținta. Dacă nu vor mai fi acolo, trebuie să facă o navetă. E greu la țară! Barcari i-a strâns ca o cloșcă experimentată, indiferent de ce știau bibilicile să facă.
Cetatean:
(23 Februarie 2018, 07:40)
Acum o sa vedem cine mai pica după ce două. Căci poate mai sunt figuri incompatibile sau incompetente.
Alex:
(22 Februarie 2018, 21:52)
E război intern în țară și voi vă preocupați de Barcari! O scamă! Jos cu ea și gata! Se ntamplă și la case mai mari!
@Vasilescu:
(22 Februarie 2018, 21:04)
Pe decizia instantei, nu pe culoarea politica a "pamblicarului" ministru.
Alina:
(22 Februarie 2018, 20:27)
Uite șefa, nu e șefa! Își bat joc de ea și nu pricepe! M ed. e la mâna lui Moraru sau PSD Ialomița?

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
18 Mar 2018
114 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

16 Martie 2018, 16:20


Urziceni: Dosar penal pentru 70 kg de tutun

Un tânăr de 29 de ani a fost depistat de polițiștii din Urziceni în timp ce transporta ilegal 70 kilograme de tutun mărunțit. Marfa era împachetată în saci de plastic și folii de aluminiu. În cauză a fost ...[citește_toată_știrea]

16 Martie 2018, 16:10
(164 vizualizări - 0 comentarii)


2

AJOFM Ialomița: Șomajul, în scădere ușoară

La sfârșitul lunii februarie 2018, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița se aflau înregistrați 6361 șomeri, din care 1388 șomeri indemnizați, respectiv 4973 șomeri neindemnizați ...[citește_toată_știrea]

16 Martie 2018, 15:10
(131 vizualizări - 0 comentarii)


3

Ialomița: Întreruperi programate la rețeaua de energie electrică

Din cauza lucrărilor de reparații ale rețelelor de distribuție a energiei electrice, Enel Dobrogea anunță faptul că, în perioada 19 februarie-23 martie 2018, în localitățile Munteni Buzău, Slobozia, Urziceni ...[citește_toată_știrea]

16 Martie 2018, 15:05
(141 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

13 Martie 2018, 17:55


Iazu: Arestat pentru «tentativă de omor» după ce și-a înjunghiat fiul cu un cuțit

Iazu: Arestat pentru «tentativă de omor» după ce și-a înjunghiat fiul cu un cuțit

Un bărbat de 52 de ani din localitatea ialomițeană Iazu a fost reținut în noaptea de duminică spre luni, 11/12 martie 2018, pentru 24 de ore, după ce și-a înjunghiat fiul, un tânăr de 27 de ani, cu un cuțit ...[citește_toată_știrea]

13 Martie 2018, 17:45
(487 vizualizări - 0 comentarii)


6
Primăria Slobozia: Concurs de proiecte pentru tineri

Primăria Slobozia: Concurs de proiecte pentru tineri

Primăria Slobozia oferă și în acest an tinerilor din oraș șansa de a prezenta imaginea Sloboziei în viitor. Autoritățile locale vor realiza încă o ediție a concursului de proiecte «Slobozia viitorului văzută ...[citește_toată_știrea]

13 Martie 2018, 16:35
(352 vizualizări - 0 comentarii)


anunț

închiriem spații comerciale,
hală, teren depozitare
materiale
și utilaje construcții

Relații la sediul firmei din
str. Gării Noi, nr. 5, Slobozia,

telefon 0243/211.406

13 Martie 2018, 16:25


8

DSVSA Ialomița: Controale intensive înainte de Paște

Apropierea Paștelui aduce controale ale inspectorilor Direcției Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița în piețele și magazinele alimentare din tot județul. Inspectorii DSVSA Ialomița ...[citește_toată_știrea]

13 Martie 2018, 16:20
(331 vizualizări - 0 comentarii)


anunț angajare

PREMIER
Transport Auto SRL
angajează
șoferi profesioniști,
categ. C+E,
cu minim de experiență

salariu atractiv
Relații la sediul firmei
Șos. Brăilei, nr. 5, Slobozia
telefon 0733/449.841

13 Martie 2018, 16:10


AJOFM Ialomița: Locuri de muncă vacante

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița pune la dispoziția persoanelor aflate în căutarea unui serviciu 198 de locuri de muncă. Angajatorii caută agenți de vânzări, barmani, ospătari ...[citește_toată_știrea]

13 Martie 2018, 16:05
(399 vizualizări - 0 comentarii)


Accident la Ciocârlia

Accident la Ciocârlia

Salvatorii din Urziceni au fost solicitați în cursul dimineții de vineri, 9 martie 2018, în jurul orelor 8,30, pentru a veni în ajutorul victimelor unui accident rutier petrecut pe DN2, la ieșire din localitatea ...[citește_toată_știrea]

9 Martie 2018, 12:50
(671 vizualizări - 0 comentarii)


12
Construcție cuprinsă de flăcări la Drăgoești

Construcție cuprinsă de flăcări la Drăgoești

Clădirea administrativă a unui operator economic din Drăgoești a luat foc la partea superioară joi, 8 martie 2018, în jurul orelor 14,30, când au fost alertați pompierii de la Detașamentul Urziceni. Aceștia ...[citește_toată_știrea]

9 Martie 2018, 12:35
(622 vizualizări - 0 comentarii)


Reviga: Incendiu la casa unei bătrâne de 93 de ani

Reviga: Incendiu la casa unei bătrâne de 93 de ani

Evenimentul a fost anunțat luni, 5 martie 2018, în jurul orelor 18,00, iar primii care au ajuns la locul intervenției au fost membrii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din comuna Reviga. ...[citește_toată_știrea]

6 Martie 2018, 14:20
(766 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Reviga incendiu


Ialomița: Cererea de liberare condiționată formulată de Ioan Becali, admisă de Judecătoria Slobozia

Potrivit Agerpres, magistrații Judecătoriei Slobozia au admis luni, 5 martie 2018, în primă instanță, cererea de eliberare condiționată formulată de fostul impresar Ioan Becali. Potrivit ...[citește_toată_știrea]

5 Martie 2018, 18:05
(1126 vizualizări - 0 comentarii)


Amara: Arestat pentru omor

Un bărbat din Amara a fost arestat după ce și-a înjunghiat soția cu un cuțit. Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomița, între cei doi soți exista un conflict de foarte mult timp ...[citește_toată_știrea]

5 Martie 2018, 10:05
(1202 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Amara omor arestat


ISU Ialomița: Salvator și în timpul liber

ISU Ialomița: Salvator și în timpul liber

Doi bătrâni, de 80 și 75 de ani, din orașul Amara, au fost salvați din calea unui incendiu de un militar al ISU Ialomița. Aflat în timpul liber, plutonierul adjutant Vasile Gheorghe i-a ...[citește_toată_știrea]

2 Martie 2018, 16:55
(1229 vizualizări - 3 comentarii)


Ialomița: Întreruperi programate la rețeaua de energie electrică

Din cauza lucrărilor de reparații ale rețelelor de distribuție a energiei electrice, Enel Dobrogea anunță faptul că, în perioada 5-9 martie 2018, la Gârbovi, Munteni Buzău, Urziceni, Armășești, Fierbinți ...[citește_toată_știrea]

2 Martie 2018, 16:40
(989 vizualizări - 0 comentarii)


18

AJOFM Ialomița: Locuri de muncă vacante

În prezent, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița pune la dispoziția șomerilor din județ 198 de noi locuri de muncă. Cele mai multe dintre acestea, în număr de 159, sunt destinate persoanelor ...[citește_toată_știrea]

2 Martie 2018, 16:25
(1290 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Vize pentru renta viageră

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură informează că, în perioada 1 martie-31 august (în zilele lucrătoare), rentierii agricoli trebuie să se prezinte, personal ori prin mandatar/curator/tutore ...[citește_toată_știrea]

1 Martie 2018, 14:10
(1205 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Se circulă pe toate drumurile din județ

Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița informează că joi, 1 martie a.c., orele 7,00, pe toate sectoarele de drumuri din județul Ialomița se circulă în condiții de iarnă ...[citește_toată_știrea]

1 Martie 2018, 08:40
(1052 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Depunerea cererilor pentru subvenția pe suprafață

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură informează că, în conformitate cu prevederile legislației în vigoare, de joi, 1 martie 2018, este demarată Campania de primire a Cererilor Unice de Plată ...[citește_toată_știrea]

1 Martie 2018, 08:10
(1091 vizualizări - 0 comentarii)


Cod Portocaliu de viscol și ninsori în Ialomița: Drumuri închise din cauza vremii nefavorabile

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) informează faptul că în Ialomița, la această oră, au fost închise 3 drumuri naționale din cauza vremii nefavorabile. Pe aceste artere ...[citește_toată_știrea]

28 Februarie 2018, 06:13
(1809 vizualizări - 0 comentarii)


Un nou Cod Portocaliu de viscol și ninsori în Ialomița!

Un nou Cod Portocaliu de viscol și ninsori în Ialomița!

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, intervalul de valabilitate pentru noul Cod Portocaliu de viscol și ninsori este miercuri, 28 februarie 2018, între orele 6,00-20,00. Astfel, vor fi intensificări ...[citește_toată_știrea]

27 Februarie 2018, 18:05
(1598 vizualizări - 1 comentariu)


ISU Ialomița: 28 Februarie-«Ziua Protecției Civile din România»

La 28 februarie sărbătorim «Ziua Protecției Civile din România», dată la care Regele Carol al II-lea semna Înaltul Decret Regal din 1930, publicat la 23 martie 1933 în Monitorul Oficial al României ca ...[citește_toată_știrea]

27 Februarie 2018, 17:05
(1209 vizualizări - 0 comentarii)


Cod Portocaliu de viscol și ninsori: Se închid drumurile în Ialomița. Nu se circulă pe DN2A, între Slobozia și Giurgeni

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunță închiderea drumurilor naționale din Ialomița. Prima arteră de circulație închisă este DN3A, care face legătura ...[citește_toată_știrea]

26 Februarie 2018, 22:43
(2126 vizualizări - 0 comentarii)


Giurgeni: Cozi de tiruri la punctele de taxare

Vremea rea dă peste cap traficul rutier. În județul Ialomița, la punctele de taxare de la Giurgeni, s-au format cozi de tiruri din cauza unei restricții de circulație pentru mașinile mai mari de 3,5 tone ...[citește_toată_știrea]

26 Februarie 2018, 14:40
(1221 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Urziceni: Campanie de donare de sânge

Pentru a veni în sprijinul semenilor aflați în suferință, luni, 26 februarie 2018, în intervalul orar 8,00-12,00, Biroul de Asistență Socială din cadrul Protopopiatului Urziceni a continuat acest demers ...[citește_toată_știrea]

26 Februarie 2018, 13:25
(1275 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi de aproximativ 150 mii de lei, 16 permise reținute!

În perioada 23-25 februarie 2018, polițiștii au intervenit la aproape 80 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112. Au aplicat peste 500 de sancțiuni contravenționale, au constatat 35 de infracțiuni ...[citește_toată_știrea]

26 Februarie 2018, 13:20
(1219 vizualizări - 0 comentarii)


Persoanele care au nevoie de dializă vor fi aduse la Slobozia

Ialomița a intrat oficial sub avertizarea meteo Cod Portocaliu de viscol. Vremea rea a alertat și autoritățile care au dispus măsuri urgente pentru a ține piept vântului puternic și ninsorii abundente. ...[citește_toată_știrea]

26 Februarie 2018, 09:49
(1243 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Din Fetești în EXCLUSIV: Minor de 11 ani, violat în curtea Grădiniței Miloșești! Miloșești în EXCLUSIV: Minor de 11 ani, violat în curtea Grădiniței Miloșești! Mihaela în EXCLUSIV: Minor de 11 ani, violat în curtea Grădiniței Miloșești! Gradinita în EXCLUSIV: Minor de 11 ani, violat în curtea Grădiniței Miloșești! Slobozia în Gabi Ionașcu vrea să se întoarcă la Primăria Slobozia Primaru în Gabi Ionașcu vrea să se întoarcă la Primăria Slobozia stație mixer Roland în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 14 martie 2018 închiriere garsonieră în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 14 martie 2018 Nelu în EXCLUSIV: Minor de 11 ani, violat în curtea Grădiniței Miloșești! Se știe! în EXCLUSIV: Minor de 11 ani, violat în curtea Grădiniței Miloșești! Scoala=ferma animalelor în EXCLUSIV: Minor de 11 ani, violat în curtea Grădiniței Miloșești! Miloșești în EXCLUSIV: Minor de 11 ani, violat în curtea Grădiniței Miloșești! Pustiul din curtea grd. în EXCLUSIV: Minor de 11 ani, violat în curtea Grădiniței Miloșești! @Coafeza în Cinci agenți au fost «săltați» de mascați ADRIANA în EXCLUSIV: Minor de 11 ani, violat în curtea Grădiniței Miloșești! pirosca în Cinci agenți au fost «săltați» de mascați Cetatean în EXCLUSIV: Minor de 11 ani, violat în curtea Grădiniței Miloșești! Gradinitia=scoala în EXCLUSIV: Minor de 11 ani, violat în curtea Grădiniței Miloșești! Coafeza în Cinci agenți au fost «săltați» de mascați citizen în Cinci agenți au fost «săltați» de mascați
8408-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...