Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Război politic la Drumuri și Poduri SA

Cronica unui faliment anunțat

Război politic la Drumuri și Poduri SA

În urmă cu o săptămână, Consiliul Județean Ialomița a aprobat bugetul Drumuri și Poduri SA, societate al cărei acționar unic este. În cadrul ședinței, consilierul PNL Dragoș Soare l-a acuzat public pe directorul societății, Cristi Stan, de «subminarea deliberată a activității societății». Potrivit acuzațiilor, Cristi Stan a refuzat onorarea unui contract rezultat în urma unei licitații organizate de DADP Slobozia. În cadrul ședinței, Victor Moraru l-a apărat public pe directorul Drumuri și Poduri SA, asigurându-l «de întreg sprijinul său». Drumuri și Poduri SA a înregistrat, la sfârșitul anului 2017, pierderi de 400 mii de lei...

Salariu mai mare pentru «management defectuos»
Consiliul Județean Ialomița a aprobat luni, 19 februarie 2018, în cadrul unei ședințe ordinare, bugetul de venituri și cheltuieli al Drumuri și Poduri SA pentru anul 2018. Potrivit datelor oficiale, veniturile estimate ar fi de 14,2 milioane de lei, în condițiile în care la nivelul lunii februarie 2018, contractele în derulare acopereau doar 33% din această sumă. Potrivit notei de fundamentare care a însoțit proiectul de hotărâre, estimarea făcută este «prudențială și realistă». Înainte de aprobarea bugetului, consilierul PNL Sorin Fuerea l-a acuzat public pe directorul Drumuri și Poduri SA, Cristi Stan, de «management defectuos»: «Societatea încheie anul 2017 cu o pierdere de aproximativ 400 mii de lei, sub conducerea directorului Stan... Pentru prima dată în istoria societății, activitatea desfășurată este în pierdere și, surpriză!, în anexa 2, la poziția 105, observ că domnul director Stan, pe lângă suma de 75 mii lei primită în 10 luni de activitate păguboasă pentru societatea comercială, a primit și 18 mii lei bonificație pentru activitatea sa! E posibil așa ceva?! Și mai mult decât atât, pentru anul 2018 ne solicită un salariu dublu, adică 184 mii de lei anual, adică 15,3 mii de lei lunar... Dragi colegi, aprobați așa ceva?!». În pofida expozeului făcut de Sorin Fuerea, consilierii PSD-ALDE din cadrul Consiliului Județean au aprobat în unanimitate proiectul de hotărâre. Mai mult decât atât, președintele Victor Moraru l-a asigurat pe Cristi Stan de sprijinul său necondiționat: «Pot să cred că societatea nu merge foarte, foarte bine... Vă reamintesc că societatea nu participa aproape deloc la licitații, nu câștiga și obținea doar, din când în când, câte un contract de la Consiliul Județean... Sigur că atunci când găsești un parc auto la pământ, atunci când nu găsești contracte pe care să le execuți e greu... Este greu ca într-un singur an de zile să pui la punct totul și să obții și profit! (...) Pe domnul Cristi Stan îl asigur de tot sprijinul meu legal! Iar acolo unde se va dovedi că nu este legal, îl asigur, de asemenea, că nu va avea niciun fel de sprijin...».

Acuzații de «subminare deliberată a societății»
Acuzațiile consilierului PNL Sorin Fuerea au fost dublate de cele ale consilierului liberal Dragoș Soare. Acesta l-a acuzat public pe Cristi Stan că a sabotat, deliberat, o comandă de furnizare a unor mixturi asfaltice către DADP. «Într-o raportare din luna septembrie 2017, Cristi Stan se plânge de lipsa comenzilor pentru mixturile asfaltice, cauză din care nu poate obține profit... În luna iulie însă, printr-o adresă făcută către DADP Slobozia, Cristi Stan anunță că va refuza onorarea unui contract de 1,68 milioane de lei, din cauza comenzilor. Care e explicația?! Care e cauza?! Ce se întâmplă la această firmă? Cine a câștigat licitația? De ce nu s-a dorit să existe profit?! Nu aștept un răspuns de la Cristi Stan... Atrag însă atenția asupra situației și vă spun că eu nu vreau să fac parte din așa ceva...». În sprijinul acuzațiilor sale, Dragoș Soare a prezentat o adresă, parte a corespodenței purtate între Drumuri și Poduri SA și DADP, anterior câștigării licitației. «Prin prezenta vă aducem la cunoștință că societatea noastră, în cazul în care este declarată câștigătoare, nu poate semna contractul mai sus menționat. Acest lucru se datorează numărului mare de comenzi ferme privind furnizarea de asfalt pe care societatea noastră o are în prezent și pe următoarele 3 (trei) luni» se arată în adresa prezentată public consilierilor. Prezent în sală, Cristi Stan a susținut public că este nevinovat. «Acea hârtie nu are un număr de înregistrare de la DADP. Dacă îl are, vă rog să mi-l arătați, domnule Soare... Este o hârtie internă, care nu a părăsit firma. (...) Stan Cristi a adus societății cu care vă mândriți, deși sunteți doar consilier, nu faceți parte din AGA, un contract de 5 milioane! Și Erbașu SA l-a dat nu pentru că există Drumuri și Poduri SA sau consilierul Soare... L-a dat pentru că îl știe pe Cristi Stan de 18 ani și are încredere că va duce contractul la capăt!» a declarat acesta. Solicitat de ziarul nostru să confirme veridicitatea adresei, Valeriu Roșca, directorul DADP Slobozia a refuzat. «Este o licitație care a avut loc înainte ca eu să ajung director! Nu cunosc amănunte legate de această corespondență...» a declarat acesta.

Cristi Stan sfidează autoritatea Consiliului Județean Ialomița Acuzațiile formulate de către consilierii PNL se bazează pe suspiciunea rezonabilă că directorul Cristi Stan a fost adus la Drumuri și Poduri SA pentru a provoca falimentul societății. Reamintim că numirea sa în funcție s-a făcut prin încălcarea prevederilor Ordonanței 109/2011, în condițiile în care la momentul susținerii concursului acesta nu putea candida din cauza unei condamnări penale pentru «înșelăciune în formă continuată». Ulterior, în cele peste 10 luni de activitate a societății, Cristi Stan a sfidat constant autoritatrea Consiliului Județean Ialomița, refuzând să pună la dispoziția plenului datele privind activitatea societății. Poziția sa a rămas neschimbată și în cadrul ședinței Consiliului Județean de luni, 18 februarie 2018, acesta declarând în fața consilierilor prezenți: «Mie mi se par aberații toate aceste acuzații! Mă jigniți! Aici nu vorbim despre banii județului... Mie, normal și legal, AGA ar trebui să-mi aprobe bugetul, nu dumneavoastră! Sunt aici, în fața dumneavoastră, pentru transparență. Atât!». Potrivit Ordonanței de Urgență 109, care reglementează guvernanța corporativă a întreprinderilor publice, Consiliul Județean Ialomița reprezintă autoritatea publică tutelară a Drumuri și Poduri SA și are dreptul să solicite periodic evaluarea activității societății pentru a se asigura «că sunt respectate principiile de eficiență și profitabilitate». De asemenea, Adunarea Generală a Acționarilor, formată din doi membri ai Consiliului Județean, poate decide «completarea sau revizuirea planului de administrare» și poate solicita directorului «un plan de management cuprinzând strategia de conducere pentru atingerea obiectivelor de performanță stabilite în contractele de mandat». Cristi Stan nu a pus la dispoziția consilierilor județeni un astfel de plan, iar conducerea Consiliului Județean nu a făcut public, conform legii, contractul de mandat care cuprinde indicatorii de performanță asumați de Cristi Stan la preluarea societății. În acest context, temerile consilierilor PNL, formulate deja public, sunt că societatea Drumuri și Poduri SA va fi adusă deliberat în pragul falimentului pentru a permite Consiliului Județean să dreneze banii publici către SC Infrastructură Drumuri și Poduri SA, firmă înființată de către insituție în baza Legii 98/2016 și prezentată de către Victor Moraru drept  «o oportunitate legislativă» care va permite urgentarea lucrărilor de investiții în infrastructura rutieră a județului. Reamintim că Victor Moraru a declarat la începutul anului că a semnat contracte în valoare de peste 60 milioane de euro pentru asfaltarea în următorii ani a aproximativ 200 kilometri de drumuri județene.

1 Martie 2018, 15:40 (4329 vizualizări - 9 comentarii)

Citiți și:
Moraru-omul și opera (VIII)
Președintele Victor Moraru plătește 165000 de lei pentru «producție de televiziune» și «televiziune on-line»
Moraru-omul și opera (VII)
Legile administrației Moraru pentru Ialomița
Sediul Drumuri și Poduri SA, reabilitat «energetic» cu 879 euro/mp

Comentariile cititorilor:


Liviu :
(8 Martie 2018, 19:56)
Ca la FNI , Stan ne spune 'Dormiti linistiti, ne ocupam noi de banii judetului pentru drumuri !'Ce atita interes , de ce nu-i lasam sa fure linistiti ?
Felix @Dacicus-STAN:
(7 Martie 2018, 23:36)
Stanescu ,Burciu,Tivadaru,Ghibanu au făcut lucrări de calitate la costuri mici pentru ialomițeni , au reabilitat spre exemplu în 2016 drumul spre Ghe.Doja la numai 500miI lei pe km și așa învechiti au făcut și PROFIT ?! Voi acum jefuiți societatea clădită de iei , jefuiți și județul , vreți sa asfaltați DJ102H cu 3000mii lei pe km ( de șase ori mai mult ) , culmea faceți și pierdere și vreți ca nimeni sa nu va supravegheze , sa jefuiți su sa furati linistiti din banii comunității ! Nu politica ci 'Somnul rațiunii naște monștri ' (Goya) , poate la etajul doi din sediu societatii comerciale cu vodca în mina la un pocher . Și acolo ai 'pierderi ' ? Vorbești pe productivitate și în loc de profit societatea pierde 4 miliarde !!! Ați băgat bani în frezele de zăpadă de 50 ani care consuma 100 litri pe ora , pe care nu le-ați mai folosit de trei ani , voi nu aveți nici un contract de dezapezire ! Cu banii aceștia cumpărați o freza noua performanta ... 
Dacicus:
(7 Martie 2018, 15:49)
Stanescu,Burciu,Tivadaru astia trebuiau sa iasa odata la pensie au peste 60 de ani......sa zicem ca raposatul Gigi Mustatea era nascut in 1944 ei erau mai mici cu 10 ani pe medie si rezulta : au plecat singuri...!!!!oricum nu mai aveau probabil loc in schema ei fiind invatati cu schema simpla de a face profit: trimiti salariatii acasa sa se descurce cu or putea in asa fel incat sa reduci cheltuelile pana sub valoarea contracte atrase egal PROFIT!efort minim productivitate mica!!!
Eu nu inteleg oare cum specialisti in mecanizare si in drumuri nu si-au dat seama ca unica sansa in lupta cu concurenta era productivitatea creeata de functionalitea masinilor si uneltelor din dotare care dupa cum le-am vazut prin judet aratau si functionau ca niste rable....
Si inca o remarca: nu inteleg de unde atat interes si batalie pentru drumuri aparuta asa nitam nisam ca pana acum i-au durut in cot pe contestatari ...nu prezenta nici un interes pana ...
Politica asta naste monstii! 
PS -cica din cauza psdului nu vin  investitori ......eu cred ca din cauza optuzismului tuturor ........faceti pace si ajutati judetul sa prospere de aia v-au ales citeva sute de votati ...schimbati si lasati la o parte ranchiuna  si zgindareala politica ..nu mai cascati gura si urechile la prosti debitate de unii care se vor nemuritori...pe scaune si functii.


drumurile altora:
(3 Martie 2018, 23:20)
 judetul cu banii si dl de la drumuri cu reprosurile, sa vii de nici unde fara nici un aport la societate si sa mai bati si cu pumnul in masa asta da tupeu. AGA nu inseamna cei 2 reprezentanti ai judetului. Normal ca directorul de la drumuri trebuie sa ofere explicatii cum cheltuie banii, ca nu sunt ai domniei sale nici societatea si nici banii, asa cum lasa impresia,  S-ar putea ca tupeul directorului sa-i dauneze grav sustinatorului. Bafta....
Felix:
(3 Martie 2018, 02:48)
În doar 10 luni , dir.Stan i-a eliminat din societate pe cei mai performanți specialiști , inginerii Stanescu , Burciu , Tivadaru ,oameni care au performant  și bineînțeles l-a pastrat pe subing. Sandu Stoica fostul primar 'specialist în gropi'  . 
Toader:
(2 Martie 2018, 19:19)
La ce sa te astepti cind Moraru pune 'lupul paznic la oile judetului' , aduci un director cu condamnari penale pentru frauda cu cecuri.abuz in serviciu si fals in documente ! Stan a falsificat si declaratia de la angajare !Asta face PSD-ul , pentru ca poate ! Oare Neacsu stie ?!
Liviu :
(2 Martie 2018, 18:53)
Mare tupeu pe Stan asta ! Sunt banii judetului , 100 miliarde bagati in capitalul social: in statia de asfalt , in utilaje terasiere , in autocamioane chiar si in Dusterele pe care le accidenteaza Stan la betie ! Consilierul Soare a fost votat si reprezinta mii de ialomiteni din a caror taxe platite s-a finantat societatea jefuita acum de Stan. Hotie , golanie , impostura asta sustineti neconditionat d-le pres.Moraru!!! Hoti dovediti si lingai ...rezulrate ZERO LA DOI ANI DE MANDAT !
Dixi :
(2 Martie 2018, 17:01)
Dacă n a trântit un Audit la angajare sa va închidă Gurile spurcate și mânjite de promisiunile lu' Ghibanu...... c.... de la personal ce mai face domnu' Ghibanu? Va alimentează cu informații?!? Sau care încă mai visează ....pardon da cu bidineaua pe la proprietate și n are informațiile tocmai exacte?!?
Marian:
(2 Martie 2018, 13:13)
Cristi Stan vinde asfalt catre Erbasu Sa de 5 milioane si are cheltuieli de 5.2 milioane.Explicatia lui Stan " pentru ca Erbasu junior il stie "La aceeasi cifra de afaceri in 2016 dir Ghibanu face profit si dir.Stan in 2017 pierde 400mii lei , cu aceleasi utilaje cu acelasi personal !Intrebare1 : cit a fost 'para îndărăt'? Intrebare2: cu cine a impartit spaga de pres.Moraru il sustine neconditionat ?!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Sâmbătă 11 Iul 2020
273 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Marsilieni: A fost găsit ialomițeanul evadat din Penitenciarul Rahova

În seara zilei de vineri, 10 iulie 2020, polițiștii ialomițeni au reușit să-l identifice pe tânărul de 32 de ani care, în luna martie, a evadat din Penitenciarul Rahova. Acesta se afla pe un câmp din localitatea ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2020, 20:20
(91 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

10 Iulie 2020, 17:15


USR PLUS Ialomița susține strângerea de semnături on-line

Organizația USR PLUS Ialomița trage un puternic semnal de alarmă în ideea în care România se pregătește de Alegerile Locale care vor alea loc duminică, 27 septembrie 2020. Conform Legii 115/2015, fiecare ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2020, 16:10
(57 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Reținut după ce a furat portofelul unei bătrâne

Un bărbat de 53 de ani, din Slobozia, a fost reținut pentru 24 de ore după ce a furat portofelul unei bătrâne de 71 de ani, plecată la cumpărături la un supermarket din oraș. Femeia a sesizat dispariția ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2020, 16:05
(91 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 514 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Vineri, 10 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 514, cu 11 cazuri mai mult față de ziua de joi, ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2020, 13:05
(158 vizualizări - 0 comentarii)


Gura Ialomiței: Beat la volan, a derapat cu mașina

Un cetățean din Gura Ialomiței a sesizat joi dimineața, 9 iulie a.c., în jurul orei 3,00, faptul că un autoturism a derapat pe raza localității. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au identificat ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 15:25
(142 vizualizări - 0 comentarii)


Perieți: Arestat pentru «furt calificat»

Miercuri, 8 iulie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 15:20
(133 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Miercuri, 8 iulie a.c., în jurul orelor 22,00, polițiștii rutieri din Fetești au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 34 de ani. În urma verificării în bazele de date, s-a ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 15:15
(114 vizualizări - 0 comentarii)


8
Razie la Bărbulești

Razie la Bărbulești

Peste 160 de efective ale Poliției și Jandarmeriei au descins în dimineața zilei de joi, 9 iulie a.c., în comuna Bărbulești, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, asigurarea climatului de ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 15:10
(145 vizualizări - 0 comentarii)


9

Grupul de Comunicare Strategică: 503 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Joi, 9 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 503, cu 39 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 13:05
(249 vizualizări - 0 comentarii)


10

Grupul de Comunicare Strategică: 464 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Miercuri, 8 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 464, cu 9 cazuri mai mult față de ziua de marți ...[citește_toată_știrea]

8 Iulie 2020, 13:05
(307 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Atenție, se oprește apa în Cartierul Buliga!

Pentru realizarea operațiunilor periodice de întreținere a rezervorului destinat înmagazinării apei potabile ce deservește municipiul Fetești/Ialomița, RAJA Constanța va sista furnizarea apei, joi, 9 iulie ...[citește_toată_știrea]

8 Iulie 2020, 09:40
(119 vizualizări - 0 comentarii)


12
Gimbășani: Bărbat salvat de pompieri dintr-un canal de vizitare elevator

Gimbășani: Bărbat salvat de pompieri dintr-un canal de vizitare elevator

Evenimentul a fost semnalat de un lucrător al unei firme marți, 7 iulie a.c., în jurul orelor 15,25. În sprijinul bărbatului de 43 de ani s-au deplasat de urgență 3 echipaje de salvare de la Detașamentul ...[citește_toată_știrea]

8 Iulie 2020, 08:40
(187 vizualizări - 0 comentarii)


13

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

7 Iulie 2020, 17:10


Ion Roată: Utilaje agricole cuprinse de flăcări

Ion Roată: Utilaje agricole cuprinse de flăcări

Pompierii din Urziceni au intervenit pentru stingerea unui incendiu care a cuprins două utilaje agricole, puse în funcțiune pe un câmp din zona localității Ion Roată. Cel mai probabil flăcările au izbucnit ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 16:05
(262 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța a activat Comandamentul pentru Situații de Urgență

Administrația Națională de Meteorologie a emis o nouă avertizare meteo-Cod portocaliu de instabilitate atmosferică accentuată, cu vijelii (ce vor atinge în anumite intervale viteze de 80-90 km/h), averse ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 15:55
(103 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan sub influența alcoolului

În urma unei acțiuni de prevenire a accidentelor rutiere, polițiștii ialomițeni au identificat , pe raza localităților Rădulești, Slobozia și Țăndărei, 4 conducători auto care circulau pe drumurile publice ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 15:50
(155 vizualizări - 1 comentariu)


Incendiu la o casă din Movila

Incendiu la o casă din Movila

Pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia și membrii serviciului voluntar cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD au intervenit pentru stingerea unui incendiu care ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 15:05
(126 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Movila incendiu


Grupul de Comunicare Strategică: 455 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Marți, 7 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 455, cu 11 cazuri mai mult față de ziua de luni, ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 13:05
(188 vizualizări - 0 comentarii)


IȘJ Ialomița: Calendarul privind mobilitatea personalului didactic din învățământul preuniversitar în anul școlar 2020-2021 a fost reactualizat

În urma promulgării de către președintele României, Klaus Iohannis, a Legii pentru aprobarea Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 58/2020 privind luarea unor măsuri pentru buna funcționare a sistemului ...[citește_toată_știrea]

6 Iulie 2020, 21:20
(290 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Vineri, 3 iulie a.c., în jurul orei 9,30, polițiștii din Slobozia au oprit pentru control, pe raza localității Misleanu, un autoturism condus de un tânăr de 28 de ani, din aceeași localitate. În urma solicitării ...[citește_toată_știrea]

6 Iulie 2020, 16:10
(177 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 444 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Luni, 6 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 444, cu 4 cazuri mai mult față de ziua de vineri, ...[citește_toată_știrea]

6 Iulie 2020, 13:05
(234 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiuni integrate pentru combaterea COVID-19

Pentru prevenirea și limitarea îmbolnăvirilor cu COVID-19, la nivelul județului Ialomița se vor desfășura acțiuni de verificare a respectării măsurilor de protecție sanitară, pentru a proteja sănătatea ...[citește_toată_știrea]

5 Iulie 2020, 08:20
(154 vizualizări - 0 comentarii)


Șosele însângerate în județul Ialomița

Șosele însângerate în județul Ialomița

Zi neagră pe șoselele din Ialomița sâmbătă, 4 iulie 2020. Cinci persoane au fost rănite și una a murit în urma a 3 accidente rutiere, petrecute pe raza localităților Fetești, Coșereni și Misleanu. Cel mai ...[citește_toată_știrea]

4 Iulie 2020, 12:15
(742 vizualizări - 5 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 440 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Vineri, 3 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 440, cu 4 cazuri mai mult față de ziua de joi, 2 ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 13:05
(279 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan, fără permis sau cu permise suspendate

Joi, 2 iulie a.c., în jurul orelor 15,00, polițiștii din Balaciu în timp ce desfășurau activități de control al traficului rutier pe raza de competență au oprit pentru control un autoturism condus de un ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 11:40
(234 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Pieton acroșat de un autoturism

Joi, 2 iulie, a.c., în jurul orelor 18,00, ISU Ialomița a intervenit la un accident rutier în municipiul Slobozia, în care un autoturism a lovit un pieton. La locul evenimentului s-a deplasat de urgență ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 10:55
(267 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


Fetești: Șiră de baloți cuprinsă de flăcări

Fetești: Șiră de baloți cuprinsă de flăcări

Vineri dimineață, 3 iulie a.c., în jurul orei 3,30, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o șiră de baloți din paie în gospodăria unui cetățean din Cartierul Vlașca ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 10:50
(175 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești incendiu


Slobozia: A luat foc ghena de ventilație

Joi, 2 iulie, a.c., în jurul orelor 16,00, ISU Ialomița a fost solicitat să intervină la stingerea unui incendiu produs la o ghenă Slobozia. Incendiul a fost stins operativ de ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 10:45
(218 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia incendiu


Săveni: Incendiu la o anexă gospodărească

Săveni: Incendiu la o anexă gospodărească

Joi, 2 iulie, a.c., în jurul orelor 11,30, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o anexă gospodărească a unui cetățean din localitatea Săveni. La locul solicitării ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 10:40
(241 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Săveni incendiu


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...