Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Război politic la Drumuri și Poduri SA

Cronica unui faliment anunțat

Război politic la Drumuri și Poduri SA

În urmă cu o săptămână, Consiliul Județean Ialomița a aprobat bugetul Drumuri și Poduri SA, societate al cărei acționar unic este. În cadrul ședinței, consilierul PNL Dragoș Soare l-a acuzat public pe directorul societății, Cristi Stan, de «subminarea deliberată a activității societății». Potrivit acuzațiilor, Cristi Stan a refuzat onorarea unui contract rezultat în urma unei licitații organizate de DADP Slobozia. În cadrul ședinței, Victor Moraru l-a apărat public pe directorul Drumuri și Poduri SA, asigurându-l «de întreg sprijinul său». Drumuri și Poduri SA a înregistrat, la sfârșitul anului 2017, pierderi de 400 mii de lei...

Salariu mai mare pentru «management defectuos»
Consiliul Județean Ialomița a aprobat luni, 19 februarie 2018, în cadrul unei ședințe ordinare, bugetul de venituri și cheltuieli al Drumuri și Poduri SA pentru anul 2018. Potrivit datelor oficiale, veniturile estimate ar fi de 14,2 milioane de lei, în condițiile în care la nivelul lunii februarie 2018, contractele în derulare acopereau doar 33% din această sumă. Potrivit notei de fundamentare care a însoțit proiectul de hotărâre, estimarea făcută este «prudențială și realistă». Înainte de aprobarea bugetului, consilierul PNL Sorin Fuerea l-a acuzat public pe directorul Drumuri și Poduri SA, Cristi Stan, de «management defectuos»: «Societatea încheie anul 2017 cu o pierdere de aproximativ 400 mii de lei, sub conducerea directorului Stan... Pentru prima dată în istoria societății, activitatea desfășurată este în pierdere și, surpriză!, în anexa 2, la poziția 105, observ că domnul director Stan, pe lângă suma de 75 mii lei primită în 10 luni de activitate păguboasă pentru societatea comercială, a primit și 18 mii lei bonificație pentru activitatea sa! E posibil așa ceva?! Și mai mult decât atât, pentru anul 2018 ne solicită un salariu dublu, adică 184 mii de lei anual, adică 15,3 mii de lei lunar... Dragi colegi, aprobați așa ceva?!». În pofida expozeului făcut de Sorin Fuerea, consilierii PSD-ALDE din cadrul Consiliului Județean au aprobat în unanimitate proiectul de hotărâre. Mai mult decât atât, președintele Victor Moraru l-a asigurat pe Cristi Stan de sprijinul său necondiționat: «Pot să cred că societatea nu merge foarte, foarte bine... Vă reamintesc că societatea nu participa aproape deloc la licitații, nu câștiga și obținea doar, din când în când, câte un contract de la Consiliul Județean... Sigur că atunci când găsești un parc auto la pământ, atunci când nu găsești contracte pe care să le execuți e greu... Este greu ca într-un singur an de zile să pui la punct totul și să obții și profit! (...) Pe domnul Cristi Stan îl asigur de tot sprijinul meu legal! Iar acolo unde se va dovedi că nu este legal, îl asigur, de asemenea, că nu va avea niciun fel de sprijin...».

Acuzații de «subminare deliberată a societății»
Acuzațiile consilierului PNL Sorin Fuerea au fost dublate de cele ale consilierului liberal Dragoș Soare. Acesta l-a acuzat public pe Cristi Stan că a sabotat, deliberat, o comandă de furnizare a unor mixturi asfaltice către DADP. «Într-o raportare din luna septembrie 2017, Cristi Stan se plânge de lipsa comenzilor pentru mixturile asfaltice, cauză din care nu poate obține profit... În luna iulie însă, printr-o adresă făcută către DADP Slobozia, Cristi Stan anunță că va refuza onorarea unui contract de 1,68 milioane de lei, din cauza comenzilor. Care e explicația?! Care e cauza?! Ce se întâmplă la această firmă? Cine a câștigat licitația? De ce nu s-a dorit să existe profit?! Nu aștept un răspuns de la Cristi Stan... Atrag însă atenția asupra situației și vă spun că eu nu vreau să fac parte din așa ceva...». În sprijinul acuzațiilor sale, Dragoș Soare a prezentat o adresă, parte a corespodenței purtate între Drumuri și Poduri SA și DADP, anterior câștigării licitației. «Prin prezenta vă aducem la cunoștință că societatea noastră, în cazul în care este declarată câștigătoare, nu poate semna contractul mai sus menționat. Acest lucru se datorează numărului mare de comenzi ferme privind furnizarea de asfalt pe care societatea noastră o are în prezent și pe următoarele 3 (trei) luni» se arată în adresa prezentată public consilierilor. Prezent în sală, Cristi Stan a susținut public că este nevinovat. «Acea hârtie nu are un număr de înregistrare de la DADP. Dacă îl are, vă rog să mi-l arătați, domnule Soare... Este o hârtie internă, care nu a părăsit firma. (...) Stan Cristi a adus societății cu care vă mândriți, deși sunteți doar consilier, nu faceți parte din AGA, un contract de 5 milioane! Și Erbașu SA l-a dat nu pentru că există Drumuri și Poduri SA sau consilierul Soare... L-a dat pentru că îl știe pe Cristi Stan de 18 ani și are încredere că va duce contractul la capăt!» a declarat acesta. Solicitat de ziarul nostru să confirme veridicitatea adresei, Valeriu Roșca, directorul DADP Slobozia a refuzat. «Este o licitație care a avut loc înainte ca eu să ajung director! Nu cunosc amănunte legate de această corespondență...» a declarat acesta.

Cristi Stan sfidează autoritatea Consiliului Județean Ialomița Acuzațiile formulate de către consilierii PNL se bazează pe suspiciunea rezonabilă că directorul Cristi Stan a fost adus la Drumuri și Poduri SA pentru a provoca falimentul societății. Reamintim că numirea sa în funcție s-a făcut prin încălcarea prevederilor Ordonanței 109/2011, în condițiile în care la momentul susținerii concursului acesta nu putea candida din cauza unei condamnări penale pentru «înșelăciune în formă continuată». Ulterior, în cele peste 10 luni de activitate a societății, Cristi Stan a sfidat constant autoritatrea Consiliului Județean Ialomița, refuzând să pună la dispoziția plenului datele privind activitatea societății. Poziția sa a rămas neschimbată și în cadrul ședinței Consiliului Județean de luni, 18 februarie 2018, acesta declarând în fața consilierilor prezenți: «Mie mi se par aberații toate aceste acuzații! Mă jigniți! Aici nu vorbim despre banii județului... Mie, normal și legal, AGA ar trebui să-mi aprobe bugetul, nu dumneavoastră! Sunt aici, în fața dumneavoastră, pentru transparență. Atât!». Potrivit Ordonanței de Urgență 109, care reglementează guvernanța corporativă a întreprinderilor publice, Consiliul Județean Ialomița reprezintă autoritatea publică tutelară a Drumuri și Poduri SA și are dreptul să solicite periodic evaluarea activității societății pentru a se asigura «că sunt respectate principiile de eficiență și profitabilitate». De asemenea, Adunarea Generală a Acționarilor, formată din doi membri ai Consiliului Județean, poate decide «completarea sau revizuirea planului de administrare» și poate solicita directorului «un plan de management cuprinzând strategia de conducere pentru atingerea obiectivelor de performanță stabilite în contractele de mandat». Cristi Stan nu a pus la dispoziția consilierilor județeni un astfel de plan, iar conducerea Consiliului Județean nu a făcut public, conform legii, contractul de mandat care cuprinde indicatorii de performanță asumați de Cristi Stan la preluarea societății. În acest context, temerile consilierilor PNL, formulate deja public, sunt că societatea Drumuri și Poduri SA va fi adusă deliberat în pragul falimentului pentru a permite Consiliului Județean să dreneze banii publici către SC Infrastructură Drumuri și Poduri SA, firmă înființată de către insituție în baza Legii 98/2016 și prezentată de către Victor Moraru drept  «o oportunitate legislativă» care va permite urgentarea lucrărilor de investiții în infrastructura rutieră a județului. Reamintim că Victor Moraru a declarat la începutul anului că a semnat contracte în valoare de peste 60 milioane de euro pentru asfaltarea în următorii ani a aproximativ 200 kilometri de drumuri județene.

1 Martie 2018, 15:40 (3915 vizualizări - 9 comentarii)

Citiți și:
Moraru-omul și opera (IV)
Infrastructură Drumuri și Poduri SA e în moarte clinică
Moraru-omul și opera (III)
Legile administrației Moraru pentru Ialomița
Sediul Drumuri și Poduri SA, reabilitat «energetic» cu 879 euro/mp

Comentariile cititorilor:


Liviu :
(8 Martie 2018, 19:56)
Ca la FNI , Stan ne spune 'Dormiti linistiti, ne ocupam noi de banii judetului pentru drumuri !'Ce atita interes , de ce nu-i lasam sa fure linistiti ?
Felix @Dacicus-STAN:
(7 Martie 2018, 23:36)
Stanescu ,Burciu,Tivadaru,Ghibanu au făcut lucrări de calitate la costuri mici pentru ialomițeni , au reabilitat spre exemplu în 2016 drumul spre Ghe.Doja la numai 500miI lei pe km și așa învechiti au făcut și PROFIT ?! Voi acum jefuiți societatea clădită de iei , jefuiți și județul , vreți sa asfaltați DJ102H cu 3000mii lei pe km ( de șase ori mai mult ) , culmea faceți și pierdere și vreți ca nimeni sa nu va supravegheze , sa jefuiți su sa furati linistiti din banii comunității ! Nu politica ci 'Somnul rațiunii naște monștri ' (Goya) , poate la etajul doi din sediu societatii comerciale cu vodca în mina la un pocher . Și acolo ai 'pierderi ' ? Vorbești pe productivitate și în loc de profit societatea pierde 4 miliarde !!! Ați băgat bani în frezele de zăpadă de 50 ani care consuma 100 litri pe ora , pe care nu le-ați mai folosit de trei ani , voi nu aveți nici un contract de dezapezire ! Cu banii aceștia cumpărați o freza noua performanta ... 
Dacicus:
(7 Martie 2018, 15:49)
Stanescu,Burciu,Tivadaru astia trebuiau sa iasa odata la pensie au peste 60 de ani......sa zicem ca raposatul Gigi Mustatea era nascut in 1944 ei erau mai mici cu 10 ani pe medie si rezulta : au plecat singuri...!!!!oricum nu mai aveau probabil loc in schema ei fiind invatati cu schema simpla de a face profit: trimiti salariatii acasa sa se descurce cu or putea in asa fel incat sa reduci cheltuelile pana sub valoarea contracte atrase egal PROFIT!efort minim productivitate mica!!!
Eu nu inteleg oare cum specialisti in mecanizare si in drumuri nu si-au dat seama ca unica sansa in lupta cu concurenta era productivitatea creeata de functionalitea masinilor si uneltelor din dotare care dupa cum le-am vazut prin judet aratau si functionau ca niste rable....
Si inca o remarca: nu inteleg de unde atat interes si batalie pentru drumuri aparuta asa nitam nisam ca pana acum i-au durut in cot pe contestatari ...nu prezenta nici un interes pana ...
Politica asta naste monstii! 
PS -cica din cauza psdului nu vin  investitori ......eu cred ca din cauza optuzismului tuturor ........faceti pace si ajutati judetul sa prospere de aia v-au ales citeva sute de votati ...schimbati si lasati la o parte ranchiuna  si zgindareala politica ..nu mai cascati gura si urechile la prosti debitate de unii care se vor nemuritori...pe scaune si functii.


drumurile altora:
(3 Martie 2018, 23:20)
 judetul cu banii si dl de la drumuri cu reprosurile, sa vii de nici unde fara nici un aport la societate si sa mai bati si cu pumnul in masa asta da tupeu. AGA nu inseamna cei 2 reprezentanti ai judetului. Normal ca directorul de la drumuri trebuie sa ofere explicatii cum cheltuie banii, ca nu sunt ai domniei sale nici societatea si nici banii, asa cum lasa impresia,  S-ar putea ca tupeul directorului sa-i dauneze grav sustinatorului. Bafta....
Felix:
(3 Martie 2018, 02:48)
În doar 10 luni , dir.Stan i-a eliminat din societate pe cei mai performanți specialiști , inginerii Stanescu , Burciu , Tivadaru ,oameni care au performant  și bineînțeles l-a pastrat pe subing. Sandu Stoica fostul primar 'specialist în gropi'  . 
Toader:
(2 Martie 2018, 19:19)
La ce sa te astepti cind Moraru pune 'lupul paznic la oile judetului' , aduci un director cu condamnari penale pentru frauda cu cecuri.abuz in serviciu si fals in documente ! Stan a falsificat si declaratia de la angajare !Asta face PSD-ul , pentru ca poate ! Oare Neacsu stie ?!
Liviu :
(2 Martie 2018, 18:53)
Mare tupeu pe Stan asta ! Sunt banii judetului , 100 miliarde bagati in capitalul social: in statia de asfalt , in utilaje terasiere , in autocamioane chiar si in Dusterele pe care le accidenteaza Stan la betie ! Consilierul Soare a fost votat si reprezinta mii de ialomiteni din a caror taxe platite s-a finantat societatea jefuita acum de Stan. Hotie , golanie , impostura asta sustineti neconditionat d-le pres.Moraru!!! Hoti dovediti si lingai ...rezulrate ZERO LA DOI ANI DE MANDAT !
Dixi :
(2 Martie 2018, 17:01)
Dacă n a trântit un Audit la angajare sa va închidă Gurile spurcate și mânjite de promisiunile lu' Ghibanu...... c.... de la personal ce mai face domnu' Ghibanu? Va alimentează cu informații?!? Sau care încă mai visează ....pardon da cu bidineaua pe la proprietate și n are informațiile tocmai exacte?!?
Marian:
(2 Martie 2018, 13:13)
Cristi Stan vinde asfalt catre Erbasu Sa de 5 milioane si are cheltuieli de 5.2 milioane.Explicatia lui Stan " pentru ca Erbasu junior il stie "La aceeasi cifra de afaceri in 2016 dir Ghibanu face profit si dir.Stan in 2017 pierde 400mii lei , cu aceleasi utilaje cu acelasi personal !Intrebare1 : cit a fost 'para îndărăt'? Intrebare2: cu cine a impartit spaga de pres.Moraru il sustine neconditionat ?!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Joi 21 Nov 2019
218 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

AJOFM Ialomița: Angajatorii sunt obligați să anunțe locurile de muncă vacante și ocuparea acestora

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă reamintește tuturor angajatorilor (persoane fizice/juridice de drept public sau privat) că, potrivit Legii, au obligația de a comunica agențiilor județene ...[citește_toată_știrea]

21 Noiembrie 2019, 17:15
(33 vizualizări - 0 comentarii)


Sancțiuni aplicate taximetriștilor din Slobozia

Polițiștii din Slobozia au verificat marți, 19 noiembrie 2019, taximetriștii din municipiul reședință de județ. În urma acțiunii, oamenii legii au aplicat sancțiuni în valoare de 4900 de lei. Problemele ...[citește_toată_știrea]

21 Noiembrie 2019, 17:10
(38 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Slobozia: «Voluntariatul ne face mai buni»

Reprezentanții Protopopiatului Slobozia au inițiat un proiect al cărui scop vizează formarea spiritului moral-creștin al tinerilor. Inițiativa se numește «Voluntariatul ne face mai buni», iar prima acțiune ...[citește_toată_știrea]

21 Noiembrie 2019, 17:05
(69 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

19 Noiembrie 2019, 19:15


4

IPJ Ialomița: Acțiunea «Foc de Artificii»

Luni, 18 noiembrie a.c., Poliția Română a demarat acțiunea națională «Foc de Artificii». Și în acest an sunt continuate activitățile la nivel național, sub coordonarea Direcției Arme, Explozivi și Substanțe ...[citește_toată_știrea]

19 Noiembrie 2019, 16:05
(160 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Accident cu două victime

Un accident s-a produs la Slobozia, în dimineața zilei de sâmbătă, 16 noiembrie a.c., în jurul orei 8,05, între două autoturisme. Pentru salvarea victimelor au intervenit o descarcerare și o ambulanță ...[citește_toată_știrea]

18 Noiembrie 2019, 15:30
(224 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


Incendiu la Mihail Kogălniceanu

În vineri spre sâmbătă, 15/16 noiembrie a.c., în jurul orei 3,45, a izbucnit un incendiu la un garaj auto din incinta unei gospodării din localitatea Mihail Kogălniceanu. La fața locului s-au deplasat ...[citește_toată_știrea]

18 Noiembrie 2019, 15:25
(150 vizualizări - 0 comentarii)


Moldoveni: A ars un autoturism

Sâmbătă, 16 noiembrie a.c., în jurul orelor 18,45, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu de autoturism din localitatea Moldoveni. La fața ...[citește_toată_știrea]

18 Noiembrie 2019, 15:20
(111 vizualizări - 0 comentarii)


8

Pompierii slobozeni au deblocat ușa unei bătrâne

Sprijinul pompierilor a fost solicitat în cursul nopții de sâmbătă spre duminică, 16 noiembrie a.c., în jurul orelor 23,30, pentru asigurarea accesului în apartamentul unei persoane de 73 ani. Pompierii ...[citește_toată_știrea]

18 Noiembrie 2019, 15:15
(236 vizualizări - 0 comentarii)


9
Polițiștii au plantat arbori la Colelia

Polițiștii au plantat arbori la Colelia

Sâmbătă, 16 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Grivița au acceptat invitația de a participa la o acțiune de împădurire, desfășurată sub deviza «România plantează pentru mâine ...[citește_toată_știrea]

18 Noiembrie 2019, 14:15
(200 vizualizări - 1 comentariu)


10

Ialomița: Beți la volan

Duminică,17 noiembrie a.c, polițiștii feteșteni au depistat doi șoferi conducând autoturisme pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice. În primul caz, un tânăr de 25 de ani, din Fetești, a ...[citește_toată_știrea]

18 Noiembrie 2019, 14:10
(117 vizualizări - 0 comentarii)


Fierbinți-Târg: Produse contrafăcute, confiscate

Zeci de produse cosmetice și articole de îmbrăcăminte, susceptibile a fi contrafăcute, au fost confiscate de polițiștii Orașului Fierbinți Târg. Vineri, 15 noiembrie a.c., polițiștii au oprit, pentru control ...[citește_toată_știrea]

18 Noiembrie 2019, 14:05
(113 vizualizări - 0 comentarii)


12

APIA: Pete 700 mii de fermieri, autorizați la plată

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură Prahova informează că, începând cu data de 16 octombrie 2019, în cadrul Campaniei de plăți în avans pentru anul 2019, s-a autorizat la plată la nivel național ...[citește_toată_știrea]

18 Noiembrie 2019, 13:40
(135 vizualizări - 0 comentarii)


Proiecte europene implementate de DSVSA Ialomița

Printr-un comunicat de presă, Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează asupra semnării a două Contracte de finanțare cu fonduri europene nerambursabile prin Programul ...[citește_toată_știrea]

18 Noiembrie 2019, 11:05
(120 vizualizări - 0 comentarii)


DSP Ialomița: A doua tranșă de vaccin antigripal, distribuită

DSP Ialomița: A doua tranșă de vaccin antigripal, distribuită

Direcția de Sănătate Publică Ialomița anunță faptul că a doua tranșă de vaccin antigripal a fost distribuită de la finalul săptămânii trecute în cabinetele medicilor de familie din județ. Astfel, peste ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2019, 16:10
(279 vizualizări - 4 comentarii)


Racla cu Sfintele Moaște ale Sfintei Mironosițe Maria Magdalena, la Slobozia

Racla cu Sfintele Moaște ale Sfintei Mironosițe Maria Magdalena, la Slobozia

Cu binecuvântarea Preasfințitului Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, în preajma hramului bisericii «Sfântul Evanghelist Matei», vineri, 15 noiembrie 2019, la orele 17,00, o delegație de la ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2019, 15:55
(341 vizualizări - 0 comentarii)


Proiect de promovare a școlilor de pompieri în liceele din Ialomița

Reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență «Barbu Catargiu» al Județului Ialomița au desfășurat o amplă campanie de promovare a școlilor de pompieri în liceele din județ. Campania a debutat ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2019, 15:50
(171 vizualizări - 2 comentarii)


Jilavele: Arestat pentru «evaziune fiscală»

Joi, 14 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Jilavele au reușit identificarea unui bărbat, de 52 de ani, din comuna Jilavele, pe numele căruia Tribunalul Ialomița a emis un mandat ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2019, 15:45
(182 vizualizări - 0 comentarii)


Deficit de personal la Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița

Concursurile din sursă externă organizate de Inspec­toratul de Poliție al Județului Ialomița au rezolvat pro­blema lipsei de personal doar parțial. Instituția continuă să aibă probleme din cauza deficitului ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2019, 15:40
(319 vizualizări - 3 comentarii)


Accidente la Slobozia și Urziceni, trei victime

Joi, 14 noiembrie a.c., polițiștii ialomițeni au intervenit la două accidente rutiere soldate cu rănirea a trei persoane. Primul dintre acestea s-a produs în jurul orei 6,00, pe raza municipiului Slobozia ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2019, 15:35
(296 vizualizări - 0 comentarii)


APM Ialomița: «Voluntar, implică-te!»

Joi, 7 noiembrie 2019, la Sala de Festivități a Colegiului Național «Mihai Viteazul» din Slobozia s-a desfășurat cea de a V-a ediție a evenimentului «Voluntar, implică-te!», eveniment organizat de Agenția ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2019, 15:30
(134 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În perioada 18-22 noiembrie a.c., E-Distribuție Dobrogea anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări se vor desfășura în localitățile ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2019, 15:25
(142 vizualizări - 0 comentarii)


«Ziua Mondială a Diabetului», marcată și la Slobozia

Slobozia se alătură orașelor din țară care în noiembrie marchează «Ziua Mondială a Diabetului». Cu acest prilej, Direcția de Sănătate Publică și medicii diabetologi din județ organizează până pe data de ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2019, 15:20
(137 vizualizări - 0 comentarii)


O nouă campanie la Crucea Roșie Ialomița

Crucea Roșie Ialomița este înscrisă în Programul «Colgate», o campanie ce se desfășoară în perioada noiembrie 2019-februarie 2020. Alături de alte 10 județe din țară, peste 77 mii de copii din clasele primare ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2019, 15:15
(180 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Polițistul pasionat de alpinism

IPJ Ialomița: Polițistul pasionat de alpinism

Un polițist rutier ialomițean a reușit să cucerească toate cele 13 vârfuri de peste 2500 metri din România, atingând înălțimile amețitoare ale Alpilor Italieni, Munților Balcani sau Muntele Olimp. Agentul ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2019, 15:10
(147 vizualizări - 0 comentarii)


Razie a polițiștilor la Slobozia

Razie a polițiștilor la Slobozia

În cursul zilei de miercuri, 13 noiembrie a.c., pe raza municipiului Slobozia au fost angrenate aproximativ 40 de efective de Ordine Publică, Poliție Rutieră și Investigații Criminale, precum și luptători ...[citește_toată_știrea]

14 Noiembrie 2019, 16:15
(311 vizualizări - 2 comentarii)

Taguri: Slobozia razie


DN21: Accident rutier soldat cu trei victime

Joi, 14 noiembrie a.c., în jurul orei 6,20, s-a produs o coliziune între două autoturisme pe Drumul Național 21. Pentru salvarea victimelor, au acționat salvatorii de la Detașamentul Slobozia cu o autospecială ...[citește_toată_știrea]

14 Noiembrie 2019, 16:10
(399 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: DN21 accident


Căzănești: «Cupa Bărăganului la Oină»

Sâmbătă, 16 noiembrie 2019, la Sala de Sport a orașului Căzănești se va desfășura, începând cu orele 10,00, prima ediție «Cupa Bărăganului la Oină». Competiția, organizată de Federația Română de Oină împreună ...[citește_toată_știrea]

14 Noiembrie 2019, 16:05
(510 vizualizări - 4 comentarii)


La volan prin Urziceni, fără permis de conducere

Marți, 12 noiembrie a.c., polițiștii rutieri au depistat un tânăr, de 18 ani, din județul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Urziceni, fără a deține permis de conducere pentru ...[citește_toată_știrea]

13 Noiembrie 2019, 15:25
(215 vizualizări - 0 comentarii)


Pește confiscat de polițiștii ialomițeni

Pește confiscat de polițiștii ialomițeni

Peste 200 de kilograme de pește din specia fitofag au fost confiscate de polițiștii ialomițeni după ce au depistat în trafic un bărbat, de 43 de ani, care transporta pe DN2A pește fără documente de proveniență ...[citește_toată_știrea]

13 Noiembrie 2019, 15:20
(290 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...