Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Război politic la Drumuri și Poduri SA

Cronica unui faliment anunțat

Război politic la Drumuri și Poduri SA

În urmă cu o săptămână, Consiliul Județean Ialomița a aprobat bugetul Drumuri și Poduri SA, societate al cărei acționar unic este. În cadrul ședinței, consilierul PNL Dragoș Soare l-a acuzat public pe directorul societății, Cristi Stan, de «subminarea deliberată a activității societății». Potrivit acuzațiilor, Cristi Stan a refuzat onorarea unui contract rezultat în urma unei licitații organizate de DADP Slobozia. În cadrul ședinței, Victor Moraru l-a apărat public pe directorul Drumuri și Poduri SA, asigurându-l «de întreg sprijinul său». Drumuri și Poduri SA a înregistrat, la sfârșitul anului 2017, pierderi de 400 mii de lei...

Salariu mai mare pentru «management defectuos»
Consiliul Județean Ialomița a aprobat luni, 19 februarie 2018, în cadrul unei ședințe ordinare, bugetul de venituri și cheltuieli al Drumuri și Poduri SA pentru anul 2018. Potrivit datelor oficiale, veniturile estimate ar fi de 14,2 milioane de lei, în condițiile în care la nivelul lunii februarie 2018, contractele în derulare acopereau doar 33% din această sumă. Potrivit notei de fundamentare care a însoțit proiectul de hotărâre, estimarea făcută este «prudențială și realistă». Înainte de aprobarea bugetului, consilierul PNL Sorin Fuerea l-a acuzat public pe directorul Drumuri și Poduri SA, Cristi Stan, de «management defectuos»: «Societatea încheie anul 2017 cu o pierdere de aproximativ 400 mii de lei, sub conducerea directorului Stan... Pentru prima dată în istoria societății, activitatea desfășurată este în pierdere și, surpriză!, în anexa 2, la poziția 105, observ că domnul director Stan, pe lângă suma de 75 mii lei primită în 10 luni de activitate păguboasă pentru societatea comercială, a primit și 18 mii lei bonificație pentru activitatea sa! E posibil așa ceva?! Și mai mult decât atât, pentru anul 2018 ne solicită un salariu dublu, adică 184 mii de lei anual, adică 15,3 mii de lei lunar... Dragi colegi, aprobați așa ceva?!». În pofida expozeului făcut de Sorin Fuerea, consilierii PSD-ALDE din cadrul Consiliului Județean au aprobat în unanimitate proiectul de hotărâre. Mai mult decât atât, președintele Victor Moraru l-a asigurat pe Cristi Stan de sprijinul său necondiționat: «Pot să cred că societatea nu merge foarte, foarte bine... Vă reamintesc că societatea nu participa aproape deloc la licitații, nu câștiga și obținea doar, din când în când, câte un contract de la Consiliul Județean... Sigur că atunci când găsești un parc auto la pământ, atunci când nu găsești contracte pe care să le execuți e greu... Este greu ca într-un singur an de zile să pui la punct totul și să obții și profit! (...) Pe domnul Cristi Stan îl asigur de tot sprijinul meu legal! Iar acolo unde se va dovedi că nu este legal, îl asigur, de asemenea, că nu va avea niciun fel de sprijin...».

Acuzații de «subminare deliberată a societății»
Acuzațiile consilierului PNL Sorin Fuerea au fost dublate de cele ale consilierului liberal Dragoș Soare. Acesta l-a acuzat public pe Cristi Stan că a sabotat, deliberat, o comandă de furnizare a unor mixturi asfaltice către DADP. «Într-o raportare din luna septembrie 2017, Cristi Stan se plânge de lipsa comenzilor pentru mixturile asfaltice, cauză din care nu poate obține profit... În luna iulie însă, printr-o adresă făcută către DADP Slobozia, Cristi Stan anunță că va refuza onorarea unui contract de 1,68 milioane de lei, din cauza comenzilor. Care e explicația?! Care e cauza?! Ce se întâmplă la această firmă? Cine a câștigat licitația? De ce nu s-a dorit să existe profit?! Nu aștept un răspuns de la Cristi Stan... Atrag însă atenția asupra situației și vă spun că eu nu vreau să fac parte din așa ceva...». În sprijinul acuzațiilor sale, Dragoș Soare a prezentat o adresă, parte a corespodenței purtate între Drumuri și Poduri SA și DADP, anterior câștigării licitației. «Prin prezenta vă aducem la cunoștință că societatea noastră, în cazul în care este declarată câștigătoare, nu poate semna contractul mai sus menționat. Acest lucru se datorează numărului mare de comenzi ferme privind furnizarea de asfalt pe care societatea noastră o are în prezent și pe următoarele 3 (trei) luni» se arată în adresa prezentată public consilierilor. Prezent în sală, Cristi Stan a susținut public că este nevinovat. «Acea hârtie nu are un număr de înregistrare de la DADP. Dacă îl are, vă rog să mi-l arătați, domnule Soare... Este o hârtie internă, care nu a părăsit firma. (...) Stan Cristi a adus societății cu care vă mândriți, deși sunteți doar consilier, nu faceți parte din AGA, un contract de 5 milioane! Și Erbașu SA l-a dat nu pentru că există Drumuri și Poduri SA sau consilierul Soare... L-a dat pentru că îl știe pe Cristi Stan de 18 ani și are încredere că va duce contractul la capăt!» a declarat acesta. Solicitat de ziarul nostru să confirme veridicitatea adresei, Valeriu Roșca, directorul DADP Slobozia a refuzat. «Este o licitație care a avut loc înainte ca eu să ajung director! Nu cunosc amănunte legate de această corespondență...» a declarat acesta.

Cristi Stan sfidează autoritatea Consiliului Județean Ialomița Acuzațiile formulate de către consilierii PNL se bazează pe suspiciunea rezonabilă că directorul Cristi Stan a fost adus la Drumuri și Poduri SA pentru a provoca falimentul societății. Reamintim că numirea sa în funcție s-a făcut prin încălcarea prevederilor Ordonanței 109/2011, în condițiile în care la momentul susținerii concursului acesta nu putea candida din cauza unei condamnări penale pentru «înșelăciune în formă continuată». Ulterior, în cele peste 10 luni de activitate a societății, Cristi Stan a sfidat constant autoritatrea Consiliului Județean Ialomița, refuzând să pună la dispoziția plenului datele privind activitatea societății. Poziția sa a rămas neschimbată și în cadrul ședinței Consiliului Județean de luni, 18 februarie 2018, acesta declarând în fața consilierilor prezenți: «Mie mi se par aberații toate aceste acuzații! Mă jigniți! Aici nu vorbim despre banii județului... Mie, normal și legal, AGA ar trebui să-mi aprobe bugetul, nu dumneavoastră! Sunt aici, în fața dumneavoastră, pentru transparență. Atât!». Potrivit Ordonanței de Urgență 109, care reglementează guvernanța corporativă a întreprinderilor publice, Consiliul Județean Ialomița reprezintă autoritatea publică tutelară a Drumuri și Poduri SA și are dreptul să solicite periodic evaluarea activității societății pentru a se asigura «că sunt respectate principiile de eficiență și profitabilitate». De asemenea, Adunarea Generală a Acționarilor, formată din doi membri ai Consiliului Județean, poate decide «completarea sau revizuirea planului de administrare» și poate solicita directorului «un plan de management cuprinzând strategia de conducere pentru atingerea obiectivelor de performanță stabilite în contractele de mandat». Cristi Stan nu a pus la dispoziția consilierilor județeni un astfel de plan, iar conducerea Consiliului Județean nu a făcut public, conform legii, contractul de mandat care cuprinde indicatorii de performanță asumați de Cristi Stan la preluarea societății. În acest context, temerile consilierilor PNL, formulate deja public, sunt că societatea Drumuri și Poduri SA va fi adusă deliberat în pragul falimentului pentru a permite Consiliului Județean să dreneze banii publici către SC Infrastructură Drumuri și Poduri SA, firmă înființată de către insituție în baza Legii 98/2016 și prezentată de către Victor Moraru drept  «o oportunitate legislativă» care va permite urgentarea lucrărilor de investiții în infrastructura rutieră a județului. Reamintim că Victor Moraru a declarat la începutul anului că a semnat contracte în valoare de peste 60 milioane de euro pentru asfaltarea în următorii ani a aproximativ 200 kilometri de drumuri județene.

1 Martie 2018, 15:40 (3996 vizualizări - 9 comentarii)

Citiți și:
Moraru-omul și opera (VII)
Politica demografică a președintelui Moraru
Moraru-omul și opera (VI)
Legile administrației Moraru pentru Ialomița
Sediul Drumuri și Poduri SA, reabilitat «energetic» cu 879 euro/mp

Comentariile cititorilor:


Liviu :
(8 Martie 2018, 19:56)
Ca la FNI , Stan ne spune 'Dormiti linistiti, ne ocupam noi de banii judetului pentru drumuri !'Ce atita interes , de ce nu-i lasam sa fure linistiti ?
Felix @Dacicus-STAN:
(7 Martie 2018, 23:36)
Stanescu ,Burciu,Tivadaru,Ghibanu au făcut lucrări de calitate la costuri mici pentru ialomițeni , au reabilitat spre exemplu în 2016 drumul spre Ghe.Doja la numai 500miI lei pe km și așa învechiti au făcut și PROFIT ?! Voi acum jefuiți societatea clădită de iei , jefuiți și județul , vreți sa asfaltați DJ102H cu 3000mii lei pe km ( de șase ori mai mult ) , culmea faceți și pierdere și vreți ca nimeni sa nu va supravegheze , sa jefuiți su sa furati linistiti din banii comunității ! Nu politica ci 'Somnul rațiunii naște monștri ' (Goya) , poate la etajul doi din sediu societatii comerciale cu vodca în mina la un pocher . Și acolo ai 'pierderi ' ? Vorbești pe productivitate și în loc de profit societatea pierde 4 miliarde !!! Ați băgat bani în frezele de zăpadă de 50 ani care consuma 100 litri pe ora , pe care nu le-ați mai folosit de trei ani , voi nu aveți nici un contract de dezapezire ! Cu banii aceștia cumpărați o freza noua performanta ... 
Dacicus:
(7 Martie 2018, 15:49)
Stanescu,Burciu,Tivadaru astia trebuiau sa iasa odata la pensie au peste 60 de ani......sa zicem ca raposatul Gigi Mustatea era nascut in 1944 ei erau mai mici cu 10 ani pe medie si rezulta : au plecat singuri...!!!!oricum nu mai aveau probabil loc in schema ei fiind invatati cu schema simpla de a face profit: trimiti salariatii acasa sa se descurce cu or putea in asa fel incat sa reduci cheltuelile pana sub valoarea contracte atrase egal PROFIT!efort minim productivitate mica!!!
Eu nu inteleg oare cum specialisti in mecanizare si in drumuri nu si-au dat seama ca unica sansa in lupta cu concurenta era productivitatea creeata de functionalitea masinilor si uneltelor din dotare care dupa cum le-am vazut prin judet aratau si functionau ca niste rable....
Si inca o remarca: nu inteleg de unde atat interes si batalie pentru drumuri aparuta asa nitam nisam ca pana acum i-au durut in cot pe contestatari ...nu prezenta nici un interes pana ...
Politica asta naste monstii! 
PS -cica din cauza psdului nu vin  investitori ......eu cred ca din cauza optuzismului tuturor ........faceti pace si ajutati judetul sa prospere de aia v-au ales citeva sute de votati ...schimbati si lasati la o parte ranchiuna  si zgindareala politica ..nu mai cascati gura si urechile la prosti debitate de unii care se vor nemuritori...pe scaune si functii.


drumurile altora:
(3 Martie 2018, 23:20)
 judetul cu banii si dl de la drumuri cu reprosurile, sa vii de nici unde fara nici un aport la societate si sa mai bati si cu pumnul in masa asta da tupeu. AGA nu inseamna cei 2 reprezentanti ai judetului. Normal ca directorul de la drumuri trebuie sa ofere explicatii cum cheltuie banii, ca nu sunt ai domniei sale nici societatea si nici banii, asa cum lasa impresia,  S-ar putea ca tupeul directorului sa-i dauneze grav sustinatorului. Bafta....
Felix:
(3 Martie 2018, 02:48)
În doar 10 luni , dir.Stan i-a eliminat din societate pe cei mai performanți specialiști , inginerii Stanescu , Burciu , Tivadaru ,oameni care au performant  și bineînțeles l-a pastrat pe subing. Sandu Stoica fostul primar 'specialist în gropi'  . 
Toader:
(2 Martie 2018, 19:19)
La ce sa te astepti cind Moraru pune 'lupul paznic la oile judetului' , aduci un director cu condamnari penale pentru frauda cu cecuri.abuz in serviciu si fals in documente ! Stan a falsificat si declaratia de la angajare !Asta face PSD-ul , pentru ca poate ! Oare Neacsu stie ?!
Liviu :
(2 Martie 2018, 18:53)
Mare tupeu pe Stan asta ! Sunt banii judetului , 100 miliarde bagati in capitalul social: in statia de asfalt , in utilaje terasiere , in autocamioane chiar si in Dusterele pe care le accidenteaza Stan la betie ! Consilierul Soare a fost votat si reprezinta mii de ialomiteni din a caror taxe platite s-a finantat societatea jefuita acum de Stan. Hotie , golanie , impostura asta sustineti neconditionat d-le pres.Moraru!!! Hoti dovediti si lingai ...rezulrate ZERO LA DOI ANI DE MANDAT !
Dixi :
(2 Martie 2018, 17:01)
Dacă n a trântit un Audit la angajare sa va închidă Gurile spurcate și mânjite de promisiunile lu' Ghibanu...... c.... de la personal ce mai face domnu' Ghibanu? Va alimentează cu informații?!? Sau care încă mai visează ....pardon da cu bidineaua pe la proprietate și n are informațiile tocmai exacte?!?
Marian:
(2 Martie 2018, 13:13)
Cristi Stan vinde asfalt catre Erbasu Sa de 5 milioane si are cheltuieli de 5.2 milioane.Explicatia lui Stan " pentru ca Erbasu junior il stie "La aceeasi cifra de afaceri in 2016 dir Ghibanu face profit si dir.Stan in 2017 pierde 400mii lei , cu aceleasi utilaje cu acelasi personal !Intrebare1 : cit a fost 'para îndărăt'? Intrebare2: cu cine a impartit spaga de pres.Moraru il sustine neconditionat ?!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Joi 23 Ian 2020
111 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Ialomița: Pietonii, victime ale șoferilor grăbiți

În cursul zilei de marți, 21 ianuarie 2020, trei pietoni au ajuns la spital, fiind victime ale accidentelor de circulație. În primul caz este vorba despre un bărbat, de 47 de ani, domiciliat în Amara, care ...[citește_toată_știrea]

22 Ianuarie 2020, 18:10
(109 vizualizări - 2 comentarii)


IPJ Ialomița: Simulare VR pentru prevenirea furturilor din locuințe

Acțiune inedită a polițiștilor ialomițeni în cadrul campaniei de prevenire a furturilor din locuințe «Hoții îți invadează intimitatea». Miercuri, 22 ianuarie 2020, oamenii legii le-au prezentat clienților ...[citește_toată_știrea]

22 Ianuarie 2020, 18:05
(67 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

21 Ianuarie 2020, 17:15


Valea Ciorii: Peste 300 kg de pește, o barcă pneumatică și plase, confiscate de polițiști

Valea Ciorii: Peste 300 kg de pește, o barcă pneumatică și plase, confiscate de polițiști

Aproape 300 de kilograme de pește din speciile crap și somn precum și o barcă pneumatică și plase de pescuit au fost confiscate de polițiștii ialomițeni în localitatea Valea Ciorii. Astfel, luni, 20 ianuarie ...[citește_toată_știrea]

21 Ianuarie 2020, 14:15
(188 vizualizări - 0 comentarii)


4

Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Luni, 20 ianuarie a.c., în jurul orelor 20,00, polițiștii din Stelnica, în timp ce efectuau un filtru rutier pe raza comunei Vlădeni, au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr, de 26 de ani ...[citește_toată_știrea]

21 Ianuarie 2020, 14:10
(175 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: 16 persoane evacuate dintr-un bloc cu 4 etaje

16 persoane au fost evacuate în cursul zilei de marți, 21 ianuarie 2020, dintr-un bloc cu 4 etaje din Fetești, din cauza unei butelii care a luat foc. La locul intervenției au participat pompierii Gărzii ...[citește_toată_știrea]

21 Ianuarie 2020, 12:35
(127 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița atenționează: Sunt active 17 focare de pestă porcină africană!

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează că luni, 20 ianuarie 2020, pe raza județului Ialomița, sunt declarate 17 focare de pestă porcină africană. Astfel, în localitatea ...[citește_toată_știrea]

20 Ianuarie 2020, 15:10
(186 vizualizări - 0 comentarii)


Bucu: 190 kg de pește, confiscate

Vineri, 17 ianuarie a.c., polițiștii au oprit pentru control, pe raza localității Bucu, un autoturism condus de un bărbat, de 36 de ani, din județul Ilfov. În urma verificării autovehiculului, polițiștii ...[citește_toată_știrea]

20 Ianuarie 2020, 14:45
(156 vizualizări - 0 comentarii)


8

Slobozia: Săli de jocuri de noroc, verificate de polițiști

Duminică, 19 ianuarie a.c., polițiștii de Ordine Publică și Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au desfășurat o acțiune preventivă pentru creșterea gradului de siguranță al ...[citește_toată_știrea]

20 Ianuarie 2020, 14:40
(166 vizualizări - 1 comentariu)


9

Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Vineri, 17 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Platonești au oprit pentru control, pe raza comunei Săveni, un autoturism condus de un bărbat de 60 ani. În urma testării cu aparatul ...[citește_toată_știrea]

20 Ianuarie 2020, 14:35
(120 vizualizări - 0 comentarii)


10

Ialomița: 4 accidente, cinci victime

În ultimele 48 ore, la nivelul județului Ialomița, pompierii au acționat pentru gestionarea a 62 intervenții destinate protecției comunității, din care 57 misiuni de acordare a asistenței medicale de urgență ...[citește_toată_știrea]

20 Ianuarie 2020, 10:40
(115 vizualizări - 0 comentarii)


Tânăr din Slobozia, arestat pentru «tâlhărie calificată»

În cursul zilei de 15 ianuarie a.c., polițiștii slobozeni au identificat și reținut, pentru 24 de ore, un tânăr de 22 de ani cercetat pentru săvârșirea unei infracțiuni de «tâlhărie calificată», săvârșită ...[citește_toată_știrea]

17 Ianuarie 2020, 12:10
(330 vizualizări - 0 comentarii)


12

Fetești: Acțiune de prevenire

Joi, 16 ianuarie a.c., polițiștii feteșteni au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii faptelor cu violență, a delincvenței juvenile și victimizării minorilor în zona unităților de învățământ, precum și ...[citește_toată_știrea]

17 Ianuarie 2020, 11:50
(196 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Avarie la furnizarea apei în Cartierul Fetești Oraș

Pentru remedierea unei avarii survenită la nivelul unui branșament de pe strada Călărași din municipiul Fetești, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile vineri, 17 ianuarie 2020, în ...[citește_toată_știrea]

17 Ianuarie 2020, 11:40
(154 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

16 Ianuarie 2020, 18:55


DSVSA Ialomița: Au fost identificate zonele de risc privind gripa aviară

În contextul răspândirii virusului gripei aviare, reprezentanții Direcției Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița au identificat zonele din județ cu risc epidemiologic ridicat. Astfel ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2020, 18:20
(358 vizualizări - 0 comentarii)


Polei în Ialomița: Două accidente, patru persoane rănite

Miercuri, 15 ianuarie a.c., polițiștii ialomițeni au intervenit la două accidente rutiere produse pe raza județului, soldate cu rănirea a patru persoane. Primul dintre acestea s-a produs în jurul orei ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2020, 18:05
(318 vizualizări - 0 comentarii)


Bătrân de 70 de ani din Făcăeni, beat la volan

Miercuri, 15 ianuarie a.c., în jurul orelor 18,00, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Stelnica au depistat un bărbat, de 70 de ani, din comuna Făcăeni, care conducea un autoturism pe raza localității ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2020, 17:55
(555 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat din Gheorghe Doja, arestat după ce a condus fără permis

Miercuri, 15 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Slobozia au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2020, 17:50
(265 vizualizări - 1 comentariu)


Accident la intrare în Movila

Marți, 14 ianuarie a.c., în jurul orei 7,30, polițiștii au intervenit la un eveniment rutier produs pe raza localității Movila, soldat cu rănirea unei persoane. Din primele cercetări efectuate de polițiști ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 16:40
(291 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Movila accident


Bucu: La volan cu permisul suspendat

Marți, 14 ianuarie a.c., în jurul orelor 15,30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit, pe raza localității Bucu, un autoturism condus de către un bărbat, de 47 de ani, din București, care a ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 16:35
(337 vizualizări - 1 comentariu)


Acțiune a polițiștilor feteșteni

Marți, 14 ianuarie a.c., polițiștii feteșteni au desfășurat activități pe raza de competență pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale în domeniul silviculturii și pisciculturii. În cadrul acțiunii ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 16:30
(298 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Locuri de muncă în Germania pentru studenți

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomita anunță ȋnceperea perioadei de ȋnregistrare a aplicațiilor ȋn programul destinat studenților care doresc să desfășoare o activitate lucrativă pe ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 15:15
(247 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Slobozia: 15 ianuarie-«Ziua Culturii Naționale»

Protopopiatul Slobozia: 15 ianuarie-«Ziua Culturii Naționale»

Miercuri, 15 ianuarie 2020, cu prilejul «Zilei Culturii Naționale» și aniversării a 170 de ani de la nașterea poetului național Mihai Eminescu, la Liceul Tehnologic «Mihai Eminescu» din Slobozia, elevii ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 15:10
(386 vizualizări - 0 comentarii)


Moldoveni: Bătrână de 87 de ani, moartă într-un incendiu

Moldoveni: Bătrână de 87 de ani, moartă într-un incendiu

În noaptea de marți spre miercuri, 14/15 ianuarie 2020, puțin trecut de miezul nopții, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o casă din localitatea Moldoveni. La ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 11:20
(279 vizualizări - 0 comentarii)


Amara: Biciclist acroșat de un autoturism

Luni, 13 ianuarie 2020, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au intervenit la un accident de circulație produs în localitatea Amara, soldat cu rănirea unei persoane. Din primele cercetări efectuate ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2020, 11:50
(227 vizualizări - 0 comentarii)


Manasia: Cu permisul suspendat și beat la volan a produs un accident rutier

Sâmbătă, 11 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, în timp ce acționau pe raza localității Bucu, pe linia depistării persoanelor care conduc autovehicule aflate sub influența băuturilor ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2020, 15:50
(259 vizualizări - 0 comentarii)


Percheziție la Ion Roată la un bărbat suspectat de «tăiere ilegală» și «furt de arbori»

Percheziție la Ion Roată la un bărbat suspectat de «tăiere ilegală» și «furt de arbori»

Sâmbătă, 11 ianuarie 2020, polițiștii din cadrul Secției 6 Ion Roată au efectuat o percheziție domiciliară la locuința unui bărbat din comuna Ion Roată, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de «tăiere ilegală ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2020, 15:45
(313 vizualizări - 0 comentarii)


Chirana: Un bărbat din Iași a murit într-un accident rutier

Chirana: Un bărbat din Iași a murit într-un accident rutier

Un grav accident rutier s-a petrecut în seara zilei de vineri, 10 ianuarie 2020, în zona Chirana. Se pare că șoferul unui autovehicul, identificat în persoana unui bărbat de 68 de ani, cu domiciliul în ...[citește_toată_știrea]

10 Ianuarie 2020, 20:20
(852 vizualizări - 1 comentariu)

Taguri: Chirana accident


Taximetriștii din Fetești, amendați de polițiști

Taxiurile din Fetești au fost verificate de polițiștii ialomițeni. În urma controalelor, oamenii legii au descoperit mai multe nereguli în ceea ce privește starea tehnică a autovehiculelor, dar și faptul ...[citește_toată_știrea]

10 Ianuarie 2020, 17:20
(339 vizualizări - 1 comentariu)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...