Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

ANCHETĂ

Haznaua publică din Cartierul Gării Noi

Coșmarul continuă la Slobozia

Haznaua publică din Cartierul Gării Noi

bonus: Dacă sesizezi DSP ești un dobitoc!

Lucrările de racordare la rețeaua de canalizare din Cartierul Gării Noi au transformat zona într-o hazna publică. Proprietarii din zonă reclamă faptul că apa menajeră din casele lor este repompată pe terenul viran din imediata vecinătate a străzii Dropiei. Situația durează de mai bine de o lună și reprezintă un pericol pentru sănătatea populației. Primăria Slobozia a refuzat să ofere public un punct de vedere referitor la această situație. Potrivit datelor oficiale, rețeaua de canalizare din Cartierul Gării Noi ar fi trebuit recepționată din primăvara anului 2017...

Inconștiență criminală a autorităților
La sfârșitul lunii decembrie 2017, ca urmare a înnisipării rețelei de canalizare construite de către firma Concivic în Cartierul Gării Noi, zona din imediata vecinătate a străzii Dropiei a fost transformată în hazna publică. Practic, susțin martorii oculari, întreg terenul viran existent a fost inundat cu ape menajere și materii fecale acumulate pe rețeaua de canalizare care ar fi trebuit să intre în exploatare încă din primăvara anului 2017. Deși situația a fost adusă la cunoștința autorităților publice locale, timp de două luni nu a fost adoptată nicio măsură reparatorie. Mai mult decât atât, vineri, 23 februarie 2018, când au fost realizate fotografiile alăturate, situația scăpase de sub control. În zona chesonului, doi lucrători ai firmei Concivic încercau să pompeze apa acumulată în chesonul de colectare, prin intermediul unor țevi de plastic și a unor furtune cuplate artizanal către un alt cheson de canalizare. În pofida eforturilor, apa reziduală continua să se scurgă pe terenul viran și în șanțul săpat de către firmă pentru acumularea reziduurilor. De asemenea, apa infestată cu fecale băltea pe o lungime de peste 200 de metri, de-a lungul străzii Dropiei, iar în unele locuri traversa strada, revărsându-se în curțile caselor. Încercarea noastră de a obține un punct de vedere oficial de la autorități cu privire la această situație s-a soldat cu un eșec, niciunul dintre oficialii Primăriei Slobozia neasumându-și responsabilitatea pentru această stare de fapt!

Proprietarii țipă de două săptămâni
Sinistrați din cauza ninsorii și a ploilor din ultima vreme, proprietarii de case din Cartierul Gării Noi plâng inutil la ușile autorităților locale. Pe strada 13 Septembrie, unul dintre proprietari ne explică sub protecția anonimatului cum s-a ajuns aici: «Inițial, Concivic s-a apucat de treabă și lucrurile mergeau bine... Au săpat gropi, au turnat chesoanele... Bine, nu ei, au chemat o firmă din Galați, munceau băieții ăia toată ziua! Chiar ne bucuram că, în sfârșit, se face ceva. Când a fost la țevi, ăștia au plecat și a rămas Concivicul. Trec peste faptul că mai mult stăteau decât lucrau... Dar când au instalat țevile, nu le-au chituit cum trebuie. Noi le-am spus că o să intre nisipul, că de când tot construim aici, am ajuns să ne pricepem și la asta. Dar ei nici n-au vrut să audă! Le-au făcut prost și când au intrat în probe, rețeaua s-a înnisipat. De-aia au tras țeavă pe sus, mi-a spus mie unul care lucrează la ei. Numai că, într-o noapte, țeava a făcut un dop de gheață și s-a scurs rahatul peste tot. Au văzut că nimeni nu spune nimic și merge și așa, l-au lăsat să se scurgă. Ba, au mai făcut și șanț...». Efectul deciziei adoptate de Concivic, cu acordul tacit al autorităților locale, are efect de bumerang. Apele reziduale pompate din rețeaua de canalizare se întorc în casele oamenilor. Doina Mușatescu susține că, la acest moment, situația e critică. «Beciul e inundat și miroase a urină. Fosa nu o mai pot folosi, că mi-au cerut să fac lucrări noi, ca să mă cuplez la rețeaua de canalizare. Și, oricum, și ea e plină, că au apărut infiltrații. Iar acum, de vreo săptămână, apa se întoarce înapoi în casă prin canalizare. Depinde de cum o pompează...».

Primăria își cere scuze pe Facebook
Singura reacție oficială a Primăriei Slobozia cu privire la poluarea deliberată cu apă reziduală a Cartierului Gării Noi a apărut pe Facebook. Ea este adresată exclusiv proprietarilor din Cartierul Gării Noi, iar responsabilitatea faptelor este pasată în sarcina firmei și... a proprietarilor! «Vă anunțăm apariția unei situații nedorite în Cartierul Gării Noi, unde pe o suprafață de teren situată la Est de strada Dropiei au fost deversate ape menajere pompate din chesonul aflat în apropiere. Acestea provin de la SC Concivic SA, a cărei conducere a fost sesizată de reprezentanții Primăriei Municipiului Slobozia pentru a lua imediat măsurile necesare limitării efectelor și înlăturării pericolului ca această situație să se repete. Menționăm că lucrările de realizare a rețelei de canalizare menajeră în cartier nu sunt finalizate, iar constructorul a efectuat lucrări de spălare, probare și mentenanță a rețelei. Acțiunile au fost însă îngreunate de faptul că există deja locuințe branșate la rețeaua de canalizare, fără acordul constructorului sau al autorităților locale» se arată în anunțul public al municipalității. Reamintim că primarul Adrian Mocioniu a declarat public, în repetate rânduri, că lucrările de canalizare din Cartierul Gării Noi au fost finalizate și că în anul 2018 va investi 6,7 milioane de lei pentru asfaltarea tuturor străzilor din cartier...

Dacă sesizezi DSP ești un dobitoc!
Imediat după constatarea situației, vineri, 23 februarie a.c., unul dintre reporterii ziarului nostru a sesizat telefonic Direcția de Sănătate Publică cu privire la aceasă stare de fapt. Inițial, secretara instituției ne-a promis că vom fi contactați de unul dintre inspectorii de specialitate. După ore întregi de așteptare și îndelungi insistențe am fost contactați de către directorul DSP Ialomița, Gabriel Modrea. Acesta a declarat că va trimite imediat la fața locului o echipă care să constate situația. La o oră distanță, Gabriel Modrea a revenit telefonic susținând că nu poate identifica zona. Iar reacția domniei sale, ca răspuns la refuzul nostru de a-i însoți pe inspectorii DSP la fața locului, a fost de o indolență incalificabilă: «Ești un dobitoc, dom’le! Un dobitoc, auzi?!». Auzim și pe această cale îi cerem public scuze pentru faptul că l-am deranjat într-o zi de vineri, când domnia sa se pregătea activ de week-end. De asemenea, îl asigurăm că nu vom aminti în viitoarele noastre articole despre faptul că timp de un an a încasat ilegal un salariu de 15 mii de lei, moștenit de la fostul director, Dan Noel. S-a prescris, iar Curtea de Conturi am auzit că nu se mai ocupă de găinării... Ne permitem însă, dobitoci cum suntem, să întrebăm public de ce a împânzit instituția cu camere de luat vederi și de ce a instalat la intrare o barieră, ca la ambasadă? Tot de frica dobitocilor care vă plătesc salariul dumneavoastră și inspectorilor specialiști în închis ochii, domnule Modrea? Nu vă obosiți să răspundeți, ca abia e jumătatea săptămânii. Citiți la noi în ziar, când va apărea articolul!

6 Martie 2018, 08:20 (7152 vizualizări - 28 comentarii)

Citiți și:
De 10 ani, pe Peneș Curcanul
Primăria Slobozia nu are terenuri pentru tineri
Cartierul Gării Noi are stâlpii de iluminat în mijlocul trotuarelor!

Comentariile cititorilor:


costel:
(17 Martie 2018, 22:52)
Ba fratilor, ba trezitiva la realitate, ca fosila asta, se crede macio , (...) si cine stie ce dracu mai ese vreun pui de jurist incult si agramat ca asta si debil mintal ca amindoi ,- stati cu minan sin o sa va vad eu cind va va chema la nunta ca de e mire si mireasa nu ,- 
                 ALOOOO ;_ ALOOOOO  ECONOMICUU CE FACETI DORMITI,- facetile un control ca astia deja se cred pe mosia lor ,- nui mai intereseaza de nimeni ei tae si spinzura , - Da afara doctorii care ii deranjeaza ca de ei au cutitul si piinea nu , ceilalti nu conteaza, fratilor sunt considerati de acesti indivizi persoane la nr ca de  sunt directori -  -- In conditiile in care noi ducem lipsa de specialisti - Medici  etc asta si cu fufa lui I.D., isi permit sa desfaca contractul de munca unui medic specialist  si pe alti ii ameninta cai va da afara , baaa in ce lume traim ,- asta e o fosila Comunista care mai departe de lopata nu a trecut sii la uns Moraru sef sii da afara medici care pe linga scooala facuta mai au si vechime in cimpul munci ca specialist sii a ajuns un Betonist sai analizeze  -  e de risul lumi .

    Domnule Moraru , P S D ul ii sustine pe acesti indivizi mincinosi si agramati ,- va face de rusine sii de tot risul ,- vorbesc toti  salariati ca sunt PDL isti cocheteaza cu PMP  - ce faceti ii tineti in brate asa va trebuie si mai rau pacat de munca sutelor de membrii P S D , care va dat girul .
Destinatar:
(12 Martie 2018, 06:57)
Primarule,buna treaba cu scrisoarea de impliniri psd pentru urbe.Buna de sters la fund.Cu banii pwntru asa ceva puteai face un lucru util societatii.Iar marele tau aport ca prim om al orasului sa fie apreciat de cetateni.Pe cand,asa cum arata orasul si ce voci se aud,esti depasit.Un tinerel cordaci,frustrat,usor de manevrat de aia batrani ce nu mai au credibilitate si te au bagat la inaintare.Esti acelasi aluat de patachina ca si ala cu apa sau hahaila cu statuia.Doar ca esti varianta fara mustata.Penibil.
Cur ass:
(8 Martie 2018, 22:45)
Citeste articolul si se pricepe.
Cur iOS :
(8 Martie 2018, 15:52)
Pe ce vă țiganiți în com. acestea?! Nu se pricepe de la ce v ați luat? Care este miza injuriilor?
@tinerel la 50:
(8 Martie 2018, 07:03)
Ma nenica,da esti tantalau tare"S-or face si lucrarile de infrastructura".Banii au fost alocati de 10 ori de la atribuirea locului de casa,intre timp aparand statui,zona de parcare subterana(?),sala cu nu stiu ce geometrie (?) Tot felul de nazbatii.Acolo e problema.Ca psd ul asta nu a avut nici 1 (una) lucrare de amploare finalizata.Sa zici ca da,banii folositi in alte proiecte s-au cheltuit cu cap.Nici cartier finalizat,nimic concret.Ce e aia? "S-o face"Esti prost rau.Esti psd ist?Dupa 12 ani de"hai ca la anul s-au aprobat banii"e bataie de joc.
Barbu:
(7 Martie 2018, 22:45)
@ AURAS: (27 Februarie 2018, 13:34) Handicapat mintal el vorbeste de limba Romana , el care se repeta ca un handicapat , mi-e scirba de astfel de specimene pe care le mai sustin si partidul  P S D Huoooooo Handicapatilor !! @ AURAS: (27 Februarie 2018, 09:57) PITECANTROPUL  D S P IALOMITA , PE CALE DE DISPARITIE , @AURAS: (31 Ianuarie 2018, 13:16) Miopii=AURAS= acelasi agramat care macelareste limba romana. AURAS: (31 Ianuarie 2018, 11:37) --Bine punctat d-le , se pare ca acest individ nu sa invatat minte , a devenit insuportabil de calic hapsin , OBRAZNIC , + A UITAT CA A STAT PRIN BIROUL  DSP mai bine de 7 luni  milogindu-se de Dan Noel s-al angajeze , - si dupa ce sa vazut omul angajat a inceput mariajul cu D., persoana foarte cunoscuta in cadrul DSP ca o persoana cu un caracter infect o jegoasa-       M. vazindu-se bagat in seama a pus-o de un voiaj frate la Baile Felix cu D. si acolo au pus la cale conducerea DSP ialomita -      - Omul nostru si-a schimbat la 90''  ideile si acum face ce ii dicteaza D. ca de daca nu face ce vrea ea il tae de la portie pe libidinos -    -  se santajeaza reciproc  si inpart spaga ,- da spun bine spaga si se pare ca se cearta ca M. vrea mai mult ca de el semneaya ultimul .           Miopii --: (31 Ianuarie 2018, 11:21) _ va referiti  la o firma privata cumva ? - din decembrie 2017 a devenit P F A , si noua nu s-a comunicat, - fratilor despre ce vorbim , La DSP- ialomita , se filmeaza si se fac pregatiri intense pentru a turna un nou film autentic,- marca Slobozia ,- protagonisti in rolul lui ROMEO il avem pe Betonistul  M.G. ex Director de KaKa simpatizant PSD, si JULIETA , Director economic al DSP, I.D.-- MEMBRU ACTIV PDL actual PMP , purtatoare de pempars pentru ROMEO cel inversunat - in dragoste,- se pare ca si-au gasit gratis cuibusor de nebuni pentru a crea o noua culoare politica și
Barbu:
(7 Martie 2018, 22:44)
Conflict de muncă la Direcția de Sănătate Publică Ialomița Angajații Direcției de Sănătate Publică Ialomița se pregătesc de grevă. Oamenii sunt revoltați pentru că, în urmă cu aproximativ o lună, Gabriel Modrea, directorul interimar al instituției, a decis să le taie o serie de sporuri salariale, pe care le-ar fi considerat «ilegale». În ciuda numeroaselor încercări de a obține un punct de vedere oficial din partea conducerii DSP Ialomița, acesta ne-a fost refuzat. Scandal la DSP Ialomița La începutul verii, Dan Noel, director executiv delegat la conducerea Direcției de Sănătate Publică Ialomița, a fost destituit din funcție de Florian Bodoc, actualul ministru al Sănătății. În locul lui Noel a fost numit Gabriel Modrea, juristul Direcției de Sănătate Publică Ialomița. Deși ar fi trebuit să asigure conducerea instituției pe o perioadă de timp limitată, se pare că Modrea s-a lăsat convins să accepte prelungirea interimatului său pentru alte câteva luni. Cu toate acestea, în puținul timp scurs de la delegarea sa pe funcție, Gabriel Modrea a reușit să demareze un scandal de proporții în cadrul Direcției de Sănătate Publică Ialomița. Acesta este acuzat public de către angajați de faptul că le-a tăiat o serie de sporuri salariale pe care le-ar fi considerat ca fiind acordate «ilegal». Este vorba despre o serie de beneficii aferente muncii prestate în condiții de risc. «Să luăm, de exemplu, personalul care își desfășoară activitatea în laboratorul Direcției... Acolo se lucrează într-un mediu foarte riscant, angajații fiind nevoiți să manevreze eprubete cu virusuri sau bacterii!» explică situația Valentin Spătărelu, președintele sindicatului SANITAS-filiala Ialomița, formațiune care susține interesele angajaților revoltați din cadrul Direcției de Sănătate Publică Ialomița. Se pregătesc de grevă În ciuda tuturor demersurile referitoare la dezamorsarea acestei situații, scandalul dintre directorul Gabriel Modrea și angajații care s-au trezit cu salariile diminuate este imposibil
Cetatean....:
(7 Martie 2018, 22:40)
       Ba da prost mai eti ma Gabi iti lasi tu sotia  si ii lingi balele asteia ,- te gredeam om serios dar ma dezamagesti  ! - esti un nimic pleaca singur  de la postul ala ca nui de tine ,
         - esti prea prost s-al ocupi sii apropo, am auzit ceva zvonuri pe la partid ca te debarca  domnul Moraru la propunerea d-nei Mariana care sustine , ca iti va da si o directie catre Politie ca se pare  ca  au vorbit cei care te-au hranit, caci tie cam foame atit tie cit si directorului economic cu care am inteles bine ca ai o relatie intima , - ii faci concurenta  stie ia cui ca se pare ca la cam falimentat pe fraer  si cauta alti prosti ca tine ca de inca mai miroase a vulpe in calduri . 
 -Iti recomand sa pleci singur ca si noi presa care ne ai jignit nu o sa te lasam asa usor in pace  agramatule , debil mintal ce esti . - (Ești un dobitoc, dom’le! Un dobitoc auzi) Dobitoc esti fraere ca o sa scrim depre tine un an de aici incolo ,- ca esti o carte deschisa asa ca ai de ales - DEMISIA - si mai vedem noi 
marin:
(7 Martie 2018, 20:03)
Care director DSP domnule reporter? cel care a lucrat la IELIF si nu a trecut de functia de sef de echipa unde avea 3 oameni in subordine, la asta aveti dumnevoastra pretentie?
Domnule presedinte Moraru faceti PSD ul de ras cu asemenea persoana care habar n-are cu ce se mananca sanatatea, pe deasupra este foarte obraznic, jigneste si  vorbeste urat cu toti salariatii,
confunda institutia cu Activitatea independenta care a detinut o, plus a avut si probleme cu legea pe urma activitti independente pentru furt de materiale de constructie cu care si a construit  vila la munte dar in declaratia de avere nu a trecut o, acesta este un nesimtit.@cosmin:
(7 Martie 2018, 15:25)
Bai bou baltii, pai dute naibii la munca, ca nu e nimeni vinovat ca nu poti face tu credit sau ca nu iti permiti. Daca sunt bani din furat sau daca s-au dat locuri ilegal , sa se cerceteze . Ca nu s-au luat locuri pe naspa cum spuneti unii pe aici mancatori de c......at. Aveti dovezi scoateti-le la iveala si faceti plangeri. Nu stati si scrieti frustratilor din spatele tastaturii.
@tinerel la 50:
(7 Martie 2018, 07:02)
Corect punctat!Lotul primit si tarusul batut acolo s-a derulat in 2006!Si da! Primele loturi s-au acordat de prin 2002.Acum intelege cineva gravitatea situatiei?S-au luat credite,s-au investit bani,sentimente si increderea ca poti locui "la casa",iar la acel moment chiar"arata"bine proiectul.85%din case,acolo sunt bani din banci.Daca varsta locuitorilor este la 40-45 ani-scadeti 12-16 ani si veti regasi anii tineretii la primirea terenului cf LG15.2003.Este usor sa judeci fara a cunoaste situatia.Iar despre valoarea caselor acolo-2.5-3.00 mlde lei-media-reprezinta pretul unui apartament vandut (parintii)+credit bancar(tinerii).Si sa faci asa eforturi iar rezultatul :o mahala...
Cosmin:
(6 Martie 2018, 23:46)
Mai dute in p*** c***** de nesimtit ,ca are dreptate asta de postezi cu @tinerel. Eu sunt tanar am 28 de ani , si uite ca nu imi permit sa imi fac credit la banca, si vii tu si imi spui ca datorita creditului si a banilor de la parinti. Care parinti aia cu pensie ? sau aia care muncesc pe minim.Vezi ca nu stii legea si de faci de cacao ,daca va i-a legea la puricat nu mai scoateti bani  pe care ii aduceti la negru, din hotii.
Un Bătrân:
(6 Martie 2018, 22:25)
Mie mi-a dat casă Ceaușescu!!!!!!
@tinerel:
(6 Martie 2018, 20:48)
Domnu tinerel, vezi ca primele locuri au inceput sa se dea din anul 2002. Fa un calcul si vezi cat iti da , daca un tanar avea atunci in jur de 35 ani( pana in 35 iti da voie legea sa primesti teren) . Asta cu banii de unde au, intereseazate pe la banci , parinti, imprumuturi . Cum ai tu apartament , asa au facut altii o casa in 10-15 ani. Asa ca nu mai fi ........ nu imi permit sa te jignesc.
Tinerel la 50 de ani:
(6 Martie 2018, 19:23)
Ok toate bune si frumoase, daca tot vorbim de tineri si tot abuzati de cuvantul "tineri" aflati ca majoritatea locuitorilor din acea zona,este populata mai putin de tineri.Daca considerati oameni la 45-50 de ani tineri,atunci aveti ceva la doaga. Propun o lista cu functii si venituri, sa vedem un tanar daca isi permite o casa in zona aia.Un tanar cu un salariu de 2000 de lei nu isi permite sa isi faca viloi si casoi de nesimtit ,cum tot o dati voi la intors. Toate bune si frumoase, admitem ca acele venituri sunt realizate din munca cinstita, si onesta,trebuie facut ceva nu ? In timp vor fi realizate si acele lucrari de infrastructura,nu trebuie sa disperam in fiecare zi.Au avut de ales,si au ales acea zona,acum se fac toate demersurile necesare sa aibe conditii.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Joi 21 Nov 2019
226 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

19 Noiembrie 2019, 19:15


IPJ Ialomița: Acțiunea «Foc de Artificii»

Luni, 18 noiembrie a.c., Poliția Română a demarat acțiunea națională «Foc de Artificii». Și în acest an sunt continuate activitățile la nivel național, sub coordonarea Direcției Arme, Explozivi și Substanțe ...[citește_toată_știrea]

19 Noiembrie 2019, 16:05
(139 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Accident cu două victime

Un accident s-a produs la Slobozia, în dimineața zilei de sâmbătă, 16 noiembrie a.c., în jurul orei 8,05, între două autoturisme. Pentru salvarea victimelor au intervenit o descarcerare și o ambulanță ...[citește_toată_știrea]

18 Noiembrie 2019, 15:30
(199 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


Incendiu la Mihail Kogălniceanu

În vineri spre sâmbătă, 15/16 noiembrie a.c., în jurul orei 3,45, a izbucnit un incendiu la un garaj auto din incinta unei gospodării din localitatea Mihail Kogălniceanu. La fața locului s-au deplasat ...[citește_toată_știrea]

18 Noiembrie 2019, 15:25
(143 vizualizări - 0 comentarii)


4

Moldoveni: A ars un autoturism

Sâmbătă, 16 noiembrie a.c., în jurul orelor 18,45, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu de autoturism din localitatea Moldoveni. La fața ...[citește_toată_știrea]

18 Noiembrie 2019, 15:20
(95 vizualizări - 0 comentarii)


Pompierii slobozeni au deblocat ușa unei bătrâne

Sprijinul pompierilor a fost solicitat în cursul nopții de sâmbătă spre duminică, 16 noiembrie a.c., în jurul orelor 23,30, pentru asigurarea accesului în apartamentul unei persoane de 73 ani. Pompierii ...[citește_toată_știrea]

18 Noiembrie 2019, 15:15
(209 vizualizări - 0 comentarii)


Polițiștii au plantat arbori la Colelia

Polițiștii au plantat arbori la Colelia

Sâmbătă, 16 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Grivița au acceptat invitația de a participa la o acțiune de împădurire, desfășurată sub deviza «România plantează pentru mâine ...[citește_toată_știrea]

18 Noiembrie 2019, 14:15
(181 vizualizări - 1 comentariu)


Ialomița: Beți la volan

Duminică,17 noiembrie a.c, polițiștii feteșteni au depistat doi șoferi conducând autoturisme pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice. În primul caz, un tânăr de 25 de ani, din Fetești, a ...[citește_toată_știrea]

18 Noiembrie 2019, 14:10
(112 vizualizări - 0 comentarii)


8

Fierbinți-Târg: Produse contrafăcute, confiscate

Zeci de produse cosmetice și articole de îmbrăcăminte, susceptibile a fi contrafăcute, au fost confiscate de polițiștii Orașului Fierbinți Târg. Vineri, 15 noiembrie a.c., polițiștii au oprit, pentru control ...[citește_toată_știrea]

18 Noiembrie 2019, 14:05
(96 vizualizări - 0 comentarii)


9

APIA: Pete 700 mii de fermieri, autorizați la plată

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură Prahova informează că, începând cu data de 16 octombrie 2019, în cadrul Campaniei de plăți în avans pentru anul 2019, s-a autorizat la plată la nivel național ...[citește_toată_știrea]

18 Noiembrie 2019, 13:40
(127 vizualizări - 0 comentarii)


10

Proiecte europene implementate de DSVSA Ialomița

Printr-un comunicat de presă, Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează asupra semnării a două Contracte de finanțare cu fonduri europene nerambursabile prin Programul ...[citește_toată_știrea]

18 Noiembrie 2019, 11:05
(106 vizualizări - 0 comentarii)


DSP Ialomița: A doua tranșă de vaccin antigripal, distribuită

DSP Ialomița: A doua tranșă de vaccin antigripal, distribuită

Direcția de Sănătate Publică Ialomița anunță faptul că a doua tranșă de vaccin antigripal a fost distribuită de la finalul săptămânii trecute în cabinetele medicilor de familie din județ. Astfel, peste ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2019, 16:10
(262 vizualizări - 4 comentarii)


12
Racla cu Sfintele Moaște ale Sfintei Mironosițe Maria Magdalena, la Slobozia

Racla cu Sfintele Moaște ale Sfintei Mironosițe Maria Magdalena, la Slobozia

Cu binecuvântarea Preasfințitului Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, în preajma hramului bisericii «Sfântul Evanghelist Matei», vineri, 15 noiembrie 2019, la orele 17,00, o delegație de la ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2019, 15:55
(330 vizualizări - 0 comentarii)


Proiect de promovare a școlilor de pompieri în liceele din Ialomița

Reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență «Barbu Catargiu» al Județului Ialomița au desfășurat o amplă campanie de promovare a școlilor de pompieri în liceele din județ. Campania a debutat ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2019, 15:50
(163 vizualizări - 1 comentariu)


Jilavele: Arestat pentru «evaziune fiscală»

Joi, 14 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Jilavele au reușit identificarea unui bărbat, de 52 de ani, din comuna Jilavele, pe numele căruia Tribunalul Ialomița a emis un mandat ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2019, 15:45
(175 vizualizări - 0 comentarii)


Deficit de personal la Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița

Concursurile din sursă externă organizate de Inspec­toratul de Poliție al Județului Ialomița au rezolvat pro­blema lipsei de personal doar parțial. Instituția continuă să aibă probleme din cauza deficitului ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2019, 15:40
(305 vizualizări - 3 comentarii)


Accidente la Slobozia și Urziceni, trei victime

Joi, 14 noiembrie a.c., polițiștii ialomițeni au intervenit la două accidente rutiere soldate cu rănirea a trei persoane. Primul dintre acestea s-a produs în jurul orei 6,00, pe raza municipiului Slobozia ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2019, 15:35
(280 vizualizări - 0 comentarii)


APM Ialomița: «Voluntar, implică-te!»

Joi, 7 noiembrie 2019, la Sala de Festivități a Colegiului Național «Mihai Viteazul» din Slobozia s-a desfășurat cea de a V-a ediție a evenimentului «Voluntar, implică-te!», eveniment organizat de Agenția ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2019, 15:30
(130 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În perioada 18-22 noiembrie a.c., E-Distribuție Dobrogea anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări se vor desfășura în localitățile ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2019, 15:25
(126 vizualizări - 0 comentarii)


«Ziua Mondială a Diabetului», marcată și la Slobozia

Slobozia se alătură orașelor din țară care în noiembrie marchează «Ziua Mondială a Diabetului». Cu acest prilej, Direcția de Sănătate Publică și medicii diabetologi din județ organizează până pe data de ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2019, 15:20
(132 vizualizări - 0 comentarii)


O nouă campanie la Crucea Roșie Ialomița

Crucea Roșie Ialomița este înscrisă în Programul «Colgate», o campanie ce se desfășoară în perioada noiembrie 2019-februarie 2020. Alături de alte 10 județe din țară, peste 77 mii de copii din clasele primare ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2019, 15:15
(164 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Polițistul pasionat de alpinism

IPJ Ialomița: Polițistul pasionat de alpinism

Un polițist rutier ialomițean a reușit să cucerească toate cele 13 vârfuri de peste 2500 metri din România, atingând înălțimile amețitoare ale Alpilor Italieni, Munților Balcani sau Muntele Olimp. Agentul ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2019, 15:10
(141 vizualizări - 0 comentarii)


Razie a polițiștilor la Slobozia

Razie a polițiștilor la Slobozia

În cursul zilei de miercuri, 13 noiembrie a.c., pe raza municipiului Slobozia au fost angrenate aproximativ 40 de efective de Ordine Publică, Poliție Rutieră și Investigații Criminale, precum și luptători ...[citește_toată_știrea]

14 Noiembrie 2019, 16:15
(303 vizualizări - 2 comentarii)

Taguri: Slobozia razie


DN21: Accident rutier soldat cu trei victime

Joi, 14 noiembrie a.c., în jurul orei 6,20, s-a produs o coliziune între două autoturisme pe Drumul Național 21. Pentru salvarea victimelor, au acționat salvatorii de la Detașamentul Slobozia cu o autospecială ...[citește_toată_știrea]

14 Noiembrie 2019, 16:10
(372 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: DN21 accident


Căzănești: «Cupa Bărăganului la Oină»

Sâmbătă, 16 noiembrie 2019, la Sala de Sport a orașului Căzănești se va desfășura, începând cu orele 10,00, prima ediție «Cupa Bărăganului la Oină». Competiția, organizată de Federația Română de Oină împreună ...[citește_toată_știrea]

14 Noiembrie 2019, 16:05
(474 vizualizări - 4 comentarii)


La volan prin Urziceni, fără permis de conducere

Marți, 12 noiembrie a.c., polițiștii rutieri au depistat un tânăr, de 18 ani, din județul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Urziceni, fără a deține permis de conducere pentru ...[citește_toată_știrea]

13 Noiembrie 2019, 15:25
(208 vizualizări - 0 comentarii)


Pește confiscat de polițiștii ialomițeni

Pește confiscat de polițiștii ialomițeni

Peste 200 de kilograme de pește din specia fitofag au fost confiscate de polițiștii ialomițeni după ce au depistat în trafic un bărbat, de 43 de ani, care transporta pe DN2A pește fără documente de proveniență ...[citește_toată_știrea]

13 Noiembrie 2019, 15:20
(269 vizualizări - 0 comentarii)


Mihail Kogălniceanu: Accident rutier soldat cu cinci victime pe DJ212

Evenimentul s-a produs marți, 12 noiembrie a.c., în jurul orelor 19,30, când un autoturism a părărăsit partea carosabilă și s-a izbit frontal de un pom aflat pe marginea șoselei. La locul intervenției au ...[citește_toată_știrea]

13 Noiembrie 2019, 13:05
(224 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: «Salonul de toamnă 2019»

Vineri, 15 noiembrie 2019, începând cu orele 13,00, la Centrul Cultural «Ionel Perlea» Slobozia va avea loc vernisajul expoziției «Salonul de toamnă 2019». Evenimentul este organizat de Consiliul Județean ...[citește_toată_știrea]

13 Noiembrie 2019, 12:10
(292 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Și-a înscenat singur o tâlhărie după ce a pierdut banii la păcănele

Polițiștii ialomițeni au depistat un tânăr, de 22 de ani, din Slobozia, care și-ar fi înscenat singur o tâlhărie calificată. În fapt, luni, 11 noiembrie 2019, în jurul orelor 18,00, un bărbat a apelat numărul ...[citește_toată_știrea]

12 Noiembrie 2019, 15:15
(392 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...