Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

ANCHETĂ

Haznaua publică din Cartierul Gării Noi

Coșmarul continuă la Slobozia

Haznaua publică din Cartierul Gării Noi

bonus: Dacă sesizezi DSP ești un dobitoc!

Lucrările de racordare la rețeaua de canalizare din Cartierul Gării Noi au transformat zona într-o hazna publică. Proprietarii din zonă reclamă faptul că apa menajeră din casele lor este repompată pe terenul viran din imediata vecinătate a străzii Dropiei. Situația durează de mai bine de o lună și reprezintă un pericol pentru sănătatea populației. Primăria Slobozia a refuzat să ofere public un punct de vedere referitor la această situație. Potrivit datelor oficiale, rețeaua de canalizare din Cartierul Gării Noi ar fi trebuit recepționată din primăvara anului 2017...

Inconștiență criminală a autorităților
La sfârșitul lunii decembrie 2017, ca urmare a înnisipării rețelei de canalizare construite de către firma Concivic în Cartierul Gării Noi, zona din imediata vecinătate a străzii Dropiei a fost transformată în hazna publică. Practic, susțin martorii oculari, întreg terenul viran existent a fost inundat cu ape menajere și materii fecale acumulate pe rețeaua de canalizare care ar fi trebuit să intre în exploatare încă din primăvara anului 2017. Deși situația a fost adusă la cunoștința autorităților publice locale, timp de două luni nu a fost adoptată nicio măsură reparatorie. Mai mult decât atât, vineri, 23 februarie 2018, când au fost realizate fotografiile alăturate, situația scăpase de sub control. În zona chesonului, doi lucrători ai firmei Concivic încercau să pompeze apa acumulată în chesonul de colectare, prin intermediul unor țevi de plastic și a unor furtune cuplate artizanal către un alt cheson de canalizare. În pofida eforturilor, apa reziduală continua să se scurgă pe terenul viran și în șanțul săpat de către firmă pentru acumularea reziduurilor. De asemenea, apa infestată cu fecale băltea pe o lungime de peste 200 de metri, de-a lungul străzii Dropiei, iar în unele locuri traversa strada, revărsându-se în curțile caselor. Încercarea noastră de a obține un punct de vedere oficial de la autorități cu privire la această situație s-a soldat cu un eșec, niciunul dintre oficialii Primăriei Slobozia neasumându-și responsabilitatea pentru această stare de fapt!

Proprietarii țipă de două săptămâni
Sinistrați din cauza ninsorii și a ploilor din ultima vreme, proprietarii de case din Cartierul Gării Noi plâng inutil la ușile autorităților locale. Pe strada 13 Septembrie, unul dintre proprietari ne explică sub protecția anonimatului cum s-a ajuns aici: «Inițial, Concivic s-a apucat de treabă și lucrurile mergeau bine... Au săpat gropi, au turnat chesoanele... Bine, nu ei, au chemat o firmă din Galați, munceau băieții ăia toată ziua! Chiar ne bucuram că, în sfârșit, se face ceva. Când a fost la țevi, ăștia au plecat și a rămas Concivicul. Trec peste faptul că mai mult stăteau decât lucrau... Dar când au instalat țevile, nu le-au chituit cum trebuie. Noi le-am spus că o să intre nisipul, că de când tot construim aici, am ajuns să ne pricepem și la asta. Dar ei nici n-au vrut să audă! Le-au făcut prost și când au intrat în probe, rețeaua s-a înnisipat. De-aia au tras țeavă pe sus, mi-a spus mie unul care lucrează la ei. Numai că, într-o noapte, țeava a făcut un dop de gheață și s-a scurs rahatul peste tot. Au văzut că nimeni nu spune nimic și merge și așa, l-au lăsat să se scurgă. Ba, au mai făcut și șanț...». Efectul deciziei adoptate de Concivic, cu acordul tacit al autorităților locale, are efect de bumerang. Apele reziduale pompate din rețeaua de canalizare se întorc în casele oamenilor. Doina Mușatescu susține că, la acest moment, situația e critică. «Beciul e inundat și miroase a urină. Fosa nu o mai pot folosi, că mi-au cerut să fac lucrări noi, ca să mă cuplez la rețeaua de canalizare. Și, oricum, și ea e plină, că au apărut infiltrații. Iar acum, de vreo săptămână, apa se întoarce înapoi în casă prin canalizare. Depinde de cum o pompează...».

Primăria își cere scuze pe Facebook
Singura reacție oficială a Primăriei Slobozia cu privire la poluarea deliberată cu apă reziduală a Cartierului Gării Noi a apărut pe Facebook. Ea este adresată exclusiv proprietarilor din Cartierul Gării Noi, iar responsabilitatea faptelor este pasată în sarcina firmei și... a proprietarilor! «Vă anunțăm apariția unei situații nedorite în Cartierul Gării Noi, unde pe o suprafață de teren situată la Est de strada Dropiei au fost deversate ape menajere pompate din chesonul aflat în apropiere. Acestea provin de la SC Concivic SA, a cărei conducere a fost sesizată de reprezentanții Primăriei Municipiului Slobozia pentru a lua imediat măsurile necesare limitării efectelor și înlăturării pericolului ca această situație să se repete. Menționăm că lucrările de realizare a rețelei de canalizare menajeră în cartier nu sunt finalizate, iar constructorul a efectuat lucrări de spălare, probare și mentenanță a rețelei. Acțiunile au fost însă îngreunate de faptul că există deja locuințe branșate la rețeaua de canalizare, fără acordul constructorului sau al autorităților locale» se arată în anunțul public al municipalității. Reamintim că primarul Adrian Mocioniu a declarat public, în repetate rânduri, că lucrările de canalizare din Cartierul Gării Noi au fost finalizate și că în anul 2018 va investi 6,7 milioane de lei pentru asfaltarea tuturor străzilor din cartier...

Dacă sesizezi DSP ești un dobitoc!
Imediat după constatarea situației, vineri, 23 februarie a.c., unul dintre reporterii ziarului nostru a sesizat telefonic Direcția de Sănătate Publică cu privire la aceasă stare de fapt. Inițial, secretara instituției ne-a promis că vom fi contactați de unul dintre inspectorii de specialitate. După ore întregi de așteptare și îndelungi insistențe am fost contactați de către directorul DSP Ialomița, Gabriel Modrea. Acesta a declarat că va trimite imediat la fața locului o echipă care să constate situația. La o oră distanță, Gabriel Modrea a revenit telefonic susținând că nu poate identifica zona. Iar reacția domniei sale, ca răspuns la refuzul nostru de a-i însoți pe inspectorii DSP la fața locului, a fost de o indolență incalificabilă: «Ești un dobitoc, dom’le! Un dobitoc, auzi?!». Auzim și pe această cale îi cerem public scuze pentru faptul că l-am deranjat într-o zi de vineri, când domnia sa se pregătea activ de week-end. De asemenea, îl asigurăm că nu vom aminti în viitoarele noastre articole despre faptul că timp de un an a încasat ilegal un salariu de 15 mii de lei, moștenit de la fostul director, Dan Noel. S-a prescris, iar Curtea de Conturi am auzit că nu se mai ocupă de găinării... Ne permitem însă, dobitoci cum suntem, să întrebăm public de ce a împânzit instituția cu camere de luat vederi și de ce a instalat la intrare o barieră, ca la ambasadă? Tot de frica dobitocilor care vă plătesc salariul dumneavoastră și inspectorilor specialiști în închis ochii, domnule Modrea? Nu vă obosiți să răspundeți, ca abia e jumătatea săptămânii. Citiți la noi în ziar, când va apărea articolul!

6 Martie 2018, 08:20 (6940 vizualizări - 28 comentarii)

Citiți și:
De 10 ani, pe Peneș Curcanul
Primăria Slobozia nu are terenuri pentru tineri
Cartierul Gării Noi are stâlpii de iluminat în mijlocul trotuarelor!

Comentariile cititorilor:


costel:
(17 Martie 2018, 22:52)
Ba fratilor, ba trezitiva la realitate, ca fosila asta, se crede macio , (...) si cine stie ce dracu mai ese vreun pui de jurist incult si agramat ca asta si debil mintal ca amindoi ,- stati cu minan sin o sa va vad eu cind va va chema la nunta ca de e mire si mireasa nu ,- 
                 ALOOOO ;_ ALOOOOO  ECONOMICUU CE FACETI DORMITI,- facetile un control ca astia deja se cred pe mosia lor ,- nui mai intereseaza de nimeni ei tae si spinzura , - Da afara doctorii care ii deranjeaza ca de ei au cutitul si piinea nu , ceilalti nu conteaza, fratilor sunt considerati de acesti indivizi persoane la nr ca de  sunt directori -  -- In conditiile in care noi ducem lipsa de specialisti - Medici  etc asta si cu fufa lui I.D., isi permit sa desfaca contractul de munca unui medic specialist  si pe alti ii ameninta cai va da afara , baaa in ce lume traim ,- asta e o fosila Comunista care mai departe de lopata nu a trecut sii la uns Moraru sef sii da afara medici care pe linga scooala facuta mai au si vechime in cimpul munci ca specialist sii a ajuns un Betonist sai analizeze  -  e de risul lumi .

    Domnule Moraru , P S D ul ii sustine pe acesti indivizi mincinosi si agramati ,- va face de rusine sii de tot risul ,- vorbesc toti  salariati ca sunt PDL isti cocheteaza cu PMP  - ce faceti ii tineti in brate asa va trebuie si mai rau pacat de munca sutelor de membrii P S D , care va dat girul .
Destinatar:
(12 Martie 2018, 06:57)
Primarule,buna treaba cu scrisoarea de impliniri psd pentru urbe.Buna de sters la fund.Cu banii pwntru asa ceva puteai face un lucru util societatii.Iar marele tau aport ca prim om al orasului sa fie apreciat de cetateni.Pe cand,asa cum arata orasul si ce voci se aud,esti depasit.Un tinerel cordaci,frustrat,usor de manevrat de aia batrani ce nu mai au credibilitate si te au bagat la inaintare.Esti acelasi aluat de patachina ca si ala cu apa sau hahaila cu statuia.Doar ca esti varianta fara mustata.Penibil.
Cur ass:
(8 Martie 2018, 22:45)
Citeste articolul si se pricepe.
Cur iOS :
(8 Martie 2018, 15:52)
Pe ce vă țiganiți în com. acestea?! Nu se pricepe de la ce v ați luat? Care este miza injuriilor?
@tinerel la 50:
(8 Martie 2018, 07:03)
Ma nenica,da esti tantalau tare"S-or face si lucrarile de infrastructura".Banii au fost alocati de 10 ori de la atribuirea locului de casa,intre timp aparand statui,zona de parcare subterana(?),sala cu nu stiu ce geometrie (?) Tot felul de nazbatii.Acolo e problema.Ca psd ul asta nu a avut nici 1 (una) lucrare de amploare finalizata.Sa zici ca da,banii folositi in alte proiecte s-au cheltuit cu cap.Nici cartier finalizat,nimic concret.Ce e aia? "S-o face"Esti prost rau.Esti psd ist?Dupa 12 ani de"hai ca la anul s-au aprobat banii"e bataie de joc.
Barbu:
(7 Martie 2018, 22:45)
@ AURAS: (27 Februarie 2018, 13:34) Handicapat mintal el vorbeste de limba Romana , el care se repeta ca un handicapat , mi-e scirba de astfel de specimene pe care le mai sustin si partidul  P S D Huoooooo Handicapatilor !! @ AURAS: (27 Februarie 2018, 09:57) PITECANTROPUL  D S P IALOMITA , PE CALE DE DISPARITIE , @AURAS: (31 Ianuarie 2018, 13:16) Miopii=AURAS= acelasi agramat care macelareste limba romana. AURAS: (31 Ianuarie 2018, 11:37) --Bine punctat d-le , se pare ca acest individ nu sa invatat minte , a devenit insuportabil de calic hapsin , OBRAZNIC , + A UITAT CA A STAT PRIN BIROUL  DSP mai bine de 7 luni  milogindu-se de Dan Noel s-al angajeze , - si dupa ce sa vazut omul angajat a inceput mariajul cu D., persoana foarte cunoscuta in cadrul DSP ca o persoana cu un caracter infect o jegoasa-       M. vazindu-se bagat in seama a pus-o de un voiaj frate la Baile Felix cu D. si acolo au pus la cale conducerea DSP ialomita -      - Omul nostru si-a schimbat la 90''  ideile si acum face ce ii dicteaza D. ca de daca nu face ce vrea ea il tae de la portie pe libidinos -    -  se santajeaza reciproc  si inpart spaga ,- da spun bine spaga si se pare ca se cearta ca M. vrea mai mult ca de el semneaya ultimul .           Miopii --: (31 Ianuarie 2018, 11:21) _ va referiti  la o firma privata cumva ? - din decembrie 2017 a devenit P F A , si noua nu s-a comunicat, - fratilor despre ce vorbim , La DSP- ialomita , se filmeaza si se fac pregatiri intense pentru a turna un nou film autentic,- marca Slobozia ,- protagonisti in rolul lui ROMEO il avem pe Betonistul  M.G. ex Director de KaKa simpatizant PSD, si JULIETA , Director economic al DSP, I.D.-- MEMBRU ACTIV PDL actual PMP , purtatoare de pempars pentru ROMEO cel inversunat - in dragoste,- se pare ca si-au gasit gratis cuibusor de nebuni pentru a crea o noua culoare politica și
Barbu:
(7 Martie 2018, 22:44)
Conflict de muncă la Direcția de Sănătate Publică Ialomița Angajații Direcției de Sănătate Publică Ialomița se pregătesc de grevă. Oamenii sunt revoltați pentru că, în urmă cu aproximativ o lună, Gabriel Modrea, directorul interimar al instituției, a decis să le taie o serie de sporuri salariale, pe care le-ar fi considerat «ilegale». În ciuda numeroaselor încercări de a obține un punct de vedere oficial din partea conducerii DSP Ialomița, acesta ne-a fost refuzat. Scandal la DSP Ialomița La începutul verii, Dan Noel, director executiv delegat la conducerea Direcției de Sănătate Publică Ialomița, a fost destituit din funcție de Florian Bodoc, actualul ministru al Sănătății. În locul lui Noel a fost numit Gabriel Modrea, juristul Direcției de Sănătate Publică Ialomița. Deși ar fi trebuit să asigure conducerea instituției pe o perioadă de timp limitată, se pare că Modrea s-a lăsat convins să accepte prelungirea interimatului său pentru alte câteva luni. Cu toate acestea, în puținul timp scurs de la delegarea sa pe funcție, Gabriel Modrea a reușit să demareze un scandal de proporții în cadrul Direcției de Sănătate Publică Ialomița. Acesta este acuzat public de către angajați de faptul că le-a tăiat o serie de sporuri salariale pe care le-ar fi considerat ca fiind acordate «ilegal». Este vorba despre o serie de beneficii aferente muncii prestate în condiții de risc. «Să luăm, de exemplu, personalul care își desfășoară activitatea în laboratorul Direcției... Acolo se lucrează într-un mediu foarte riscant, angajații fiind nevoiți să manevreze eprubete cu virusuri sau bacterii!» explică situația Valentin Spătărelu, președintele sindicatului SANITAS-filiala Ialomița, formațiune care susține interesele angajaților revoltați din cadrul Direcției de Sănătate Publică Ialomița. Se pregătesc de grevă În ciuda tuturor demersurile referitoare la dezamorsarea acestei situații, scandalul dintre directorul Gabriel Modrea și angajații care s-au trezit cu salariile diminuate este imposibil
Cetatean....:
(7 Martie 2018, 22:40)
       Ba da prost mai eti ma Gabi iti lasi tu sotia  si ii lingi balele asteia ,- te gredeam om serios dar ma dezamagesti  ! - esti un nimic pleaca singur  de la postul ala ca nui de tine ,
         - esti prea prost s-al ocupi sii apropo, am auzit ceva zvonuri pe la partid ca te debarca  domnul Moraru la propunerea d-nei Mariana care sustine , ca iti va da si o directie catre Politie ca se pare  ca  au vorbit cei care te-au hranit, caci tie cam foame atit tie cit si directorului economic cu care am inteles bine ca ai o relatie intima , - ii faci concurenta  stie ia cui ca se pare ca la cam falimentat pe fraer  si cauta alti prosti ca tine ca de inca mai miroase a vulpe in calduri . 
 -Iti recomand sa pleci singur ca si noi presa care ne ai jignit nu o sa te lasam asa usor in pace  agramatule , debil mintal ce esti . - (Ești un dobitoc, dom’le! Un dobitoc auzi) Dobitoc esti fraere ca o sa scrim depre tine un an de aici incolo ,- ca esti o carte deschisa asa ca ai de ales - DEMISIA - si mai vedem noi 
marin:
(7 Martie 2018, 20:03)
Care director DSP domnule reporter? cel care a lucrat la IELIF si nu a trecut de functia de sef de echipa unde avea 3 oameni in subordine, la asta aveti dumnevoastra pretentie?
Domnule presedinte Moraru faceti PSD ul de ras cu asemenea persoana care habar n-are cu ce se mananca sanatatea, pe deasupra este foarte obraznic, jigneste si  vorbeste urat cu toti salariatii,
confunda institutia cu Activitatea independenta care a detinut o, plus a avut si probleme cu legea pe urma activitti independente pentru furt de materiale de constructie cu care si a construit  vila la munte dar in declaratia de avere nu a trecut o, acesta este un nesimtit.@cosmin:
(7 Martie 2018, 15:25)
Bai bou baltii, pai dute naibii la munca, ca nu e nimeni vinovat ca nu poti face tu credit sau ca nu iti permiti. Daca sunt bani din furat sau daca s-au dat locuri ilegal , sa se cerceteze . Ca nu s-au luat locuri pe naspa cum spuneti unii pe aici mancatori de c......at. Aveti dovezi scoateti-le la iveala si faceti plangeri. Nu stati si scrieti frustratilor din spatele tastaturii.
@tinerel la 50:
(7 Martie 2018, 07:02)
Corect punctat!Lotul primit si tarusul batut acolo s-a derulat in 2006!Si da! Primele loturi s-au acordat de prin 2002.Acum intelege cineva gravitatea situatiei?S-au luat credite,s-au investit bani,sentimente si increderea ca poti locui "la casa",iar la acel moment chiar"arata"bine proiectul.85%din case,acolo sunt bani din banci.Daca varsta locuitorilor este la 40-45 ani-scadeti 12-16 ani si veti regasi anii tineretii la primirea terenului cf LG15.2003.Este usor sa judeci fara a cunoaste situatia.Iar despre valoarea caselor acolo-2.5-3.00 mlde lei-media-reprezinta pretul unui apartament vandut (parintii)+credit bancar(tinerii).Si sa faci asa eforturi iar rezultatul :o mahala...
Cosmin:
(6 Martie 2018, 23:46)
Mai dute in p*** c***** de nesimtit ,ca are dreptate asta de postezi cu @tinerel. Eu sunt tanar am 28 de ani , si uite ca nu imi permit sa imi fac credit la banca, si vii tu si imi spui ca datorita creditului si a banilor de la parinti. Care parinti aia cu pensie ? sau aia care muncesc pe minim.Vezi ca nu stii legea si de faci de cacao ,daca va i-a legea la puricat nu mai scoateti bani  pe care ii aduceti la negru, din hotii.
Un Bătrân:
(6 Martie 2018, 22:25)
Mie mi-a dat casă Ceaușescu!!!!!!
@tinerel:
(6 Martie 2018, 20:48)
Domnu tinerel, vezi ca primele locuri au inceput sa se dea din anul 2002. Fa un calcul si vezi cat iti da , daca un tanar avea atunci in jur de 35 ani( pana in 35 iti da voie legea sa primesti teren) . Asta cu banii de unde au, intereseazate pe la banci , parinti, imprumuturi . Cum ai tu apartament , asa au facut altii o casa in 10-15 ani. Asa ca nu mai fi ........ nu imi permit sa te jignesc.
Tinerel la 50 de ani:
(6 Martie 2018, 19:23)
Ok toate bune si frumoase, daca tot vorbim de tineri si tot abuzati de cuvantul "tineri" aflati ca majoritatea locuitorilor din acea zona,este populata mai putin de tineri.Daca considerati oameni la 45-50 de ani tineri,atunci aveti ceva la doaga. Propun o lista cu functii si venituri, sa vedem un tanar daca isi permite o casa in zona aia.Un tanar cu un salariu de 2000 de lei nu isi permite sa isi faca viloi si casoi de nesimtit ,cum tot o dati voi la intors. Toate bune si frumoase, admitem ca acele venituri sunt realizate din munca cinstita, si onesta,trebuie facut ceva nu ? In timp vor fi realizate si acele lucrari de infrastructura,nu trebuie sa disperam in fiecare zi.Au avut de ales,si au ales acea zona,acum se fac toate demersurile necesare sa aibe conditii.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Joi 17 Oct 2019
226 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0
ACS Viitorul Urziceni este în primele 10 cluburi din țară la șah

ACS Viitorul Urziceni este în primele 10 cluburi din țară la șah

În perioada 20-30 Septembrie 2019, Hotelul Aurora din localitatea Mamaia a găzduit Divizia A de șah clasic pe echipe. Divizia A este eșalonul secund al Campionatului Național de șah clasic pe echipe, o ...[citește_toată_știrea]

3 Octombrie 2019, 15:35
(299 vizualizări - 2 comentarii)


Armășești: Arestat pentru «furt calificat» și «violare de domiciliu»

Marți, 1 octombrie a.c., polițiștii ialomițeni au reușit depistarea unui bărbat, de 25 de ani, din Armășești, pe numele căruia Judecătoria Urziceni a emis un mandat de executare a pedepsei. Cel în cauză ...[citește_toată_știrea]

2 Octombrie 2019, 15:30
(336 vizualizări - 0 comentarii)


Activități preventive ale polițiștilor în școlile din Fetești

Marți, 1 octombrie a.c., polițiștii feteșteni au desfășurat o serie de activități pe linia prevenirii faptelor cu violență, a traficului și a consumului de droguri, precum și siguranța rutieră în școlile ...[citește_toată_știrea]

2 Octombrie 2019, 15:25
(297 vizualizări - 0 comentarii)


3

Slobozia: La volan cu permisul suspendat

Polițiștii slobozeni au depistat un tânăr, de 24 de ani, din Amara, în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Slobozia luni, 1 octombrie a.c., deși avea acest drept suspendat. În cauză, polițiștii ...[citește_toată_știrea]

2 Octombrie 2019, 15:20
(280 vizualizări - 0 comentarii)


4

Slobozia: «Zilele Recoltei 2019»

În perioada 5-6 octombrie 2019, în Piața Agroalimentară din Slobozia, va avea loc tradiționala manifestare a toamnei «Zilele Recoltei 2019», organizată de Primăria Municipiului Slobozia în parteneriat cu ...[citește_toată_știrea]

1 Octombrie 2019, 15:20
(370 vizualizări - 0 comentarii)


Șofer din Scânteia, urmărit de polițiști

Sâmbătă, 28 septembrie a.c., Poliția Slobozia a fost sesizată cu privire la faptul că un șofer ar circula haotic dinspre Bucu către Țăndărei, punând în pericol ceilalți participanți la trafic. Polițiștii ...[citește_toată_știrea]

1 Octombrie 2019, 08:20
(373 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Șoferi beți la volan

În perioada 27-28 septembrie a.c., polițiștii ialomițeni au depistat patru conducători auto, cu vârste cuprinse între 32 și 47 de ani, în timp ce șofau pe drumurile publice deși anterior consumaseră băuturi ...[citește_toată_știrea]

1 Octombrie 2019, 08:15
(1137 vizualizări - 0 comentarii)


Săveni: Lemne confiscate de polițiști

Vineri, 27 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Platonești au depistat, pe raza comunei Săveni, un bărbat de 60 de ani, din Platonești, în timp ce transporta cu ajutorul unei ...[citește_toată_știrea]

1 Octombrie 2019, 08:10
(344 vizualizări - 0 comentarii)


8

Tânăr din Urziceni, urmărit de polițiști pe autostrada A3 București-Ploiești. A fost prins și arestat, fiind bănuit de furt din mașini!

Polițiștii de Investigații Criminale din Ialomița au depistat un bărbat bănuit că ar fi participat la săvârșirea infracțiunii de furt din auto, faptă comisă pe raza municipiului Slobozia. În continuarea ...[citește_toată_știrea]

27 Septembrie 2019, 17:50
(485 vizualizări - 0 comentarii)


9

IPJ Ialomița: «Verde la Educație pentru Circulație»

Poliția Română și Lidl lansează, la nivel național, a VII-a ediție a campaniei de educație rutieră «Verde la Educație pentru Circulație». Evenimentul se va desfășura sâmbătă, 28 septembrie a.c., începând ...[citește_toată_știrea]

27 Septembrie 2019, 17:40
(330 vizualizări - 0 comentarii)


10

Acțiune a polițiștilor la Slobozia și Fetești

În perioada 25-26 septembrie, în intervalul orar 7,30-16,00, polițiștii slobozeni, precum și cei din cadrul Poliției Municipiului Fetești, au organizat și pus în aplicare o serie de acțiuni în unitățile ...[citește_toată_știrea]

27 Septembrie 2019, 17:35
(534 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: 22 focare de Pestă Porcină Africană

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează că, la data de 27 septembrie 2019, pe raza județului Ialomița sunt declarate 22 focare de Pestă Porcină Africană. Acestea ...[citește_toată_știrea]

27 Septembrie 2019, 17:30
(382 vizualizări - 0 comentarii)


12

Patruzeci de Sfinte Liturghii la Catedrala Urziceni

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, începând cu data de  30 septembrie 2019, în Catedrala din Urziceni se vor oficia 40 de Sfinte Liturghii în cinstea Sfântului Ierarh Nectarie vindecătorul ...[citește_toată_știrea]

27 Septembrie 2019, 17:25
(354 vizualizări - 0 comentarii)


Accident la Fetești

Joi, 26 septembrie a.c., în jurul orei 8,00, pe raza localității Fetești s-a produs un accident soldat cu pagube materiale. Astfel, în timp ce un tânăr, de 18 ani, din Fetești, conducea un autoturism pe ...[citește_toată_știrea]

27 Septembrie 2019, 17:20
(539 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești accident


Țăndărei: Braconaj piscicol

Joi, 26 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Țăndărei au depistat un bărbat, de 47 de ani, din Țăndărei, în timp ce transporta pește din speciile crap și plătică pentru care nu deținea ...[citește_toată_știrea]

27 Septembrie 2019, 17:15
(334 vizualizări - 1 comentariu)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 30 septembrie-4 octombrie 2019, orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. ...[citește_toată_știrea]

27 Septembrie 2019, 17:10
(319 vizualizări - 0 comentarii)


Ordin de protecție provizoriu emis pe numele unui slobozean

Miercuri, 25 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, de 51 de ani, din Slobozia, și-ar fi agresat fosta concubină. Polițiștii ...[citește_toată_știrea]

26 Septembrie 2019, 17:20
(364 vizualizări - 0 comentarii)


Accident în lanț pe DN21

Miercuri, 25 septembrie a.c., pe DN21 s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane. Din verificările efectuate de polițiștii ajunși la fața locului s-a stabilit că, în timp ce un tânăr ...[citește_toată_știrea]

26 Septembrie 2019, 17:15
(389 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: DN21 accident


Stelnica: Arestat pentru «conducere fără permis»

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Fetești au reușit miercuri, 25 septembrie a.c., identificarea unui bărbat, de 23 de ani, din comuna Stelnica, pe numele căruia era emis un mandat de executare ...[citește_toată_știrea]

26 Septembrie 2019, 17:10
(296 vizualizări - 0 comentarii)


Poliția Română susține Proiectul «EDWARD»

Joi, 26 septembrie 2019, în cadrul Campaniei naționale de educație rutieră «Alege viața!», Poliția Română susține la nivel național Proiectul «EDWARD»-The European Day Without A Road Death (Ziua europeană fără persoane decedate în accidente rutiere) ...[citește_toată_știrea]

26 Septembrie 2019, 17:05
(268 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Arestat preventiv pentru «tâlhărie calificată»


Vineri, 20 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Fetești au identificat și reținut un bărbat, de 37 de ani, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de «tâlhărie calificată ...[citește_toată_știrea]

24 Septembrie 2019, 17:05
(407 vizualizări - 0 comentarii)


Biblioteca Județeană Ialomița: «Salonul Anual de Carte», a XXVIII-a ediție

În perioada 1-31 octombrie 2019, la Biblioteca Județeană «Ștefan Bănulescu» Ialomița, sala Galeriile Arcadia, se va desfășura a XXVIII-a ediție a «Salonului Anual de Carte». Sub sloganul «2019-Anul Cărții ...[citește_toată_știrea]

24 Septembrie 2019, 16:50
(303 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiune de informare a șoferilor

Luni, 23 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Ialomița au organizat și desfășurat pe raza municipiului Slobozia o acțiune de informare și instruire a conducătorilor auto cu privire ...[citește_toată_știrea]

24 Septembrie 2019, 16:40
(282 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Avarie la Țăndărei

Pentru remedierea unei avarii survenite la un hidrant de pe strada Căprioarei, din orașul Țăndărei, județul Ialomița, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile marți, 24 septembrie 2 ...[citește_toată_știrea]

24 Septembrie 2019, 14:10
(293 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 23-27 septembrie a.c., orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări ...[citește_toată_știrea]

20 Septembrie 2019, 15:20
(534 vizualizări - 0 comentarii)


anunț

Servicii Publice Slobozia SRL
vă face cunoscut faptul că,
în perioada 05-06.10.2019,
se vor desfășura
«Zilele Recoltei»
în incinta Pieței Agroalimentare Ialomița

20 Septembrie 2019, 08:10


Biciclist acroșat de o mașină între Bucu și Ograda

Miercuri, 18 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au intervenit la un accident produs pe DN2A, între localitățile Bucu și Ograda. În timp ce un bărbat, de 39 de ani, din Țăndărei, conducea ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2019, 17:10
(1128 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Acțiune de prevenire a furturilor de și din autovehicule

Miercuri, 18 septembrie a.c., polițiștii de Investigații Criminale din cadrul Poliției Urziceni au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea furturilor de și din autovehicule pe raza localităților ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2019, 17:05
(404 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Avarie la furnizarea de apă în Fetești

Pentru remedierea unei avarii survenite joi, 19 septembrie 2019, la nivelul unui branșament de pe strada Garofiței, din orașul Fetești, județul Ialomița, RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea de ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2019, 09:55
(439 vizualizări - 0 comentarii)


Activitate desfășurată de Protopopiatul Slobozia în parteneriat cu Grădinița cu Program Prelungit «Piticot»

Activitate desfășurată de Protopopiatul Slobozia în parteneriat cu Grădinița cu Program Prelungit «Piticot»

Miercuri, 18 septembrie 2019, părintele protopop Laurențiu Cioranu, împreună cu părintele Daniel Ferbințeanu de la Parohia Ograda au săvârșit Slujba sfeștaniei, Sfințirea cea mică a apei și au rostit rugăciuni ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2019, 09:50
(473 vizualizări - 6 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...