Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Fanteziile administrative ale Marianei Iancu

Unde sunt medicii, doamna director?

Fanteziile administrative ale Marianei Iancu

La preluarea mandatului de manager interimar, Mariana Iancu a promis județului un spital funcțional, utilat la standarde medicale înalte, capabil să facă față oricăror solicitări. După un an de mandat, ea a anunțat public că a atras 20 de medici noi și că a majorat considerabil veniturile instituției. Începând cu luna noiembrie a anului 2017, Mariana Iancu a anunțat «reducerea considerabilă» a cheltuielilor de funcționare. Și tot atunci, în tandem cu președintele Victor Moraru, a declarat că Spitalul va beneficia de o investiție de 112,4 milioane de lei prin PNDL 2, constând în construcția unui bloc operator nou și modernizarea clădirii Spitalului. Din păcate, toate aceste afirmații nu corespund realității sau ascund carențe de management grave, care afectează direct activitatea medicală a celei mai mari unități medicale din județ.

Raportările către Minister nu pot fi falsificate
În primavara anului 2017, după 6 luni de interimat al directorului Mariana Iancu, Spitalul Județean Slobozia anunța public primele rezultate notabile la nivelul instituției. După alte 6 luni, în cadrul unei ședințe de Consiliu Județean, Mariana Iancu declara că a atras peste 20 de medici noi, tineri, care asigură «servicii de cea mai bună calitate la nivelul spitalului». Realitatea este însă diferită, iar informațiile publice pe care Spitalul Județean este obligat să le ofere lunar Ministerului nu o pot cosmetiza. Concret, în luna octombrie a anului 2016, lună în care Mariana Iancu a preluat conducerea Spitalului, numărul medicilor se ridica la 72, iar cel al medicilor rezidenți la 24. La un an distanță, în luna octombrie a anului 2017, când Mariana Iancu declara public că a reușit să aducă 20 de medici noi «dintre care mulți foarte tineri», numărul de medici raportat către Minister scăzuse de la 72 la 71, iar cel al medicilor rezidenți de la 24 la 21. Ultima raportare, cea din luna ianuarie 2018, confirmă modificări minimale ale organigramei. Practic, numărul de medici raportat a crescut de la 72, câți avea Spitalul la data preluării funcției de director de către Mariana Iancu, la 76, iar cel al medicilor rezidenți de la 24 la 25.

Dincolo de gardul vopsit al Spitalului
Raportările lunare sunt doar o fațetă a realității pe care Mariana Iancu încearcă cu orice preț să o ascundă. Surse administrative interne confirmă faptul că una dintre cauzele principale pentru care doctorii refuză să vină la Slobozia este lipsa aparaturii medicale performante. În ciuda faptului că s-au investit sume însemnate în achiziții noi, acestea nu pot fi utilizate sau nu pot intra în exploatare. La penuria de doctori cu care se confruntă spitalul se adaugă și atitudinea despotică a managerului Mariana Iancu. Transformată în «Big Brother» prin instalarea a zeci de camere de luat vederi pe secțiile Spitalului, Mariana Iancu vânează de-a valma medici și asistente, personalul auxiliar și pe cel contractual, permanentizând o atmosferă de teroare improprie desfășurării actului medical. În aceste condiții, medicii cu ștate vechi ai Spitalului și-au dat demisia sau sunt pe cale să o facă. Este, bunăoară, cazul medicului oncolog Valentina Burdeniuc, plecată în Franța sau cel al medicului urolog Nicolas Iordan. Recent, susțin aceleași surse, și medicul chirurg Dumitru Chiciu a amenințat cu demisia, conflictul fiind dezamorsat in extremis. La acest moment, linia de gardă a Spitalului funcționează la limita de subzistență, secții precum cea de Neonatologie, Pediatrie, Cardiologie sau Oncologie ar putea fi desființate din cauza pensionării medicilor sau prin iminenta plecare a acestora, iar numărul de internări scade vertiginos. În schimb, secții precum Ortopedia și Radiologia sunt «suprapopulate» de medici, numărul de paturi alocat pe fiecare medic fiind cu mult sub normativul de personal impus de Ministerul Sănătății.

Bârfe de pe holurile spitalului În luna februarie a anului 2018, problemele pe care Spitalul Județean Slobozia le întâmpină sub conducerea Marianei Iancu par să se adâncească. Pe fiecare secție, angajații spitalului nu mai contenesc să povestească dezastrul în care a ajuns unitatea medicală din cauza managementului deficitar impus cu forța de Mariana Iancu. Iar cei care nu-i dau ascultare sunt admonestați cu o ploaie de cuvinte triviale, pe care doamna manager le știe încă de pe vremea când conducea firma de salubritate a Sloboziei. Unul dintre aspectele sesizate vizează activitatea din bucătărie, acolo unde Mariana Iancu ar fi dat ordin să se raționalizeze mâncarea pacienților. Concret, există voci care spun că doamna manager le-ar fi comandat bucătăreselor să folosească mai puține ingrediente pentru prepararea porțiilor de mâncare distribuite în saloane. De asemenea, se pare că noul aparat de radiologie este conectat la rețeaua electrică printr-un dispozitiv învechit și scos din uz, încă de pe vremea fostului manager Vasile Olaru. De asemenea, deși există depuse numeroase solicitări privind starea proastă a instalației electrice, care datează de la începuturile Spitalului Județean de Urgență Slobozia, aceasta funcționează la momentul de față cu mai multe improvizații care ar putea ceda în orice moment, riscul producerii unui incendiu sau al unei explozii fiind iminent. De asemenea, la centrala electrică ar fi fost angajați de către Mariana Iancu câțiva oameni care n-au reparat o priză în viața lor...

Floarea care nu aduce primăvara
Există, evident, și aspecte pozitive ale activității managerului Mariana Iancu. Unul dintre acestea ar putea fi considerată renovarea etajului I al Policlinicii. O altă investiție pe care Mariana Iancu a declarat că o va iniția anul acesta este construirea unui Centru de Îngrijiri Paliative pentru blonavii aflați în stadii terminale de boală. Consiliul Județean Ialomița a aprobat deja transferul unei clădiri din Slobozia Nouă către Spitalul Județean. Clădirea a aparținut Direcției Generale pentru Protecția Copilului și se află în prezent în conservare. Potrivit estimărilor făcute de către Mariana Iancu, clădirea ar urma să asigure îngrijirea a 17 bolnavi. «Este unul dintre proiectele la care țin foarte mult și nu voi pleca de la Spital până nu reușesc să îl realizez!» a declarat Mariana Iancu pentru ziarul nostru.

Cioara de pe gard în locul vrabiei din mână
Eficiența funcțională si economică a Spitalului Județean Slobozia este o altă marotă administrativă. Mariana Iancu decretează periodic că a redus cheltuielile în cadrul unității medicale pe care o conduce. În realitate însă, acestea cresc vertiginos. Mai grav e însă faptul că «realizările» actualei conduceri se remarcă prin ineficiență. Concret, servicii precum «îngrijiri la domiciliu» sau transportul pacienților dializați au ajuns să fie efectuate cu cele două Dacii Duster achiziționate anul precedent. Singurul efect «pozitiv» al acestei decizii a fost angajarea a 6 șoferi pentru asigurarea permanenței. Astfel, costurile cu aceste «realizări» au devenit net superioare celor generate de contractele derulate cu terți. Adăugați la acest aspect zecile de procese în instanță, conflictul permanent cu Sindicatul SANITAS sau disputele deschise din cadrul Consiliului Județean Ialomița... Și lista ar putea continua la nesfârșit!

12 Martie 2018, 08:05 (3504 vizualizări - 15 comentarii)

Citiți și:
Recepția Spitalului Slobozia revine în holul de la parter
Brancardierii și infirmierele au ieșit în stradă
Spitalul Județean Slobozia a desființat garda a doua a Secției Chirurgie

Comentariile cititorilor:


Gicu:
(18 Martie 2018, 15:04)

''Bârfe de pe holurile spitalului ....Mariana Iancu vânează de-a valma medici și asistente, personalul auxiliar și pe cel contractual, permanentizând o atmosferă de teroare ..."

SERIOS ....a dat pe cineva afara , a sanctionat pe cineva , a luat vreo masura atunci cind a gasit nereguli sau cind a constatat acte de incompetenta profesionala ???
Si nerguli au fost gasite multe ...dar au fost "trecute cu vederea" !?!
Asa ca cei ce se simt "terorizati" mai bine si-ar face datoria asa cum  trebuie  ... d.nele asistente/infirmiere sa nu mai doarma pe sectii , sa nu mai manince mincarea bolnavilor, sa nu mai fumeze in cabinete si pe sectii , sa nu se mai vaite ca au salarii mici , sa nu mai fure din materiale si medicamente, sa nu mai fie asa de mindre/increzute/motate , sa nu mai vorbeasca "de sus" amaritilor de bolnavi , sa lase birfele si cafeluta , etc , etc .... si sa puna mina la munca !!!
Unul:
(13 Martie 2018, 20:08)
Lasati ca a mai pus asistentele la munca. Nu inteleg un lucru, ca asistenta sa vii cu unghiile facute si blindate de inele.... fustitele sunt cam scurte si machiajul cam mult. Asta zic de respectarea igienei prin spital. Cum ar fi ca un doctor chirurg sa aibe unghii mari cand opereaza.
PSD:
(13 Martie 2018, 14:30)
LUCRURILE FRUMOASE NU SE VAD DIN SPITAL?PE VREMEA CARUI DIRECTOR AM AVUT ASA ?RECEPTIA DE LA ET 1 ESTE FOARTE MODERNA,UTILA . NU MAI INVENTATI LUCRURI AIUREA IN NECUNOSTINTA DE CAUZA.
Ana:
(13 Martie 2018, 14:11)
Dr.Burdeniuc a plecat in Franta pentru intregirea familiei iar dr. Iordan a plecat din spital in 2014.
mitu:
(13 Martie 2018, 13:16)
Cum , necum , mie imi place figura ei. Falcute ,ochi mari si negri ,iar daca vorbeste urat cum spuneti ii pu perna doar pe gura.
alis:
(12 Martie 2018, 22:15)
De ce le trebuie atitea camere,pentru că le-a dat jos când erau probe dintr-un dosar?Acum cheltuie alți bani să le extindă si să le monteze la loc?Nu poate să le pună pe banii personalii ai persoanei care a dat ordinul să le demonteze,iar c/v lor să aducă în bunatatiri actului medical?Un audit extern pentru activitatea economico-financiara a spitalului județean ar fi necesar mai mult decât o cană de apă potabilă si nu menajeră.
Florea:
(12 Martie 2018, 22:13)
@titi, ai avut noroc. O tură bună...Să nu mai ai de-a face, nu se știe dacă vei mai avea acel noroc. Sper să se fi retras definitiv dr. Popescu, anestezistă, dar i-a cam ajuns. Totul are un sfârșit!
Titi:
(12 Martie 2018, 20:46)
Hai sa nu mai hulim atat upu eu unul am fost nevoit sa ajung acolo acum catva timp cu o infectie urinara temperatura 40 nu puteam urina si dupa cateva ore am plecat pe picioarele mele toata lumea de acolo sa purtat frumos cu minede la medic pana la asistente
UN PACIENT UPU:
(12 Martie 2018, 20:21)
FELICITARI DOAMNEI DOCTOR NITU DE LA UPU PENTRU PROFESIONALISMUL SI EFICIENTA SERVICIULUI UPU O ADEVARATA REGINA INTR-UN STUP CU ASISTENTELE CARE SE MISCAU CA ALBINELE DUPA DOUA RESUSCITARI IN DECURS DE DOUA ORE SI JUMATATE PLUS ALTI PACIENTI CU DIFERITE BOLI SI VATAMARI CORPORALE......INCA ODATA FELICITARI INTREGII ECHIPE DE PROFESIONALISTI
Gigi:
(12 Martie 2018, 19:36)
Mai e pe undeva una care se ocupa cu masajul in timpul serviciului. Ia facut lu Olaru, apoi lu Popeasca, acum face la arabi
Cristi:
(12 Martie 2018, 17:32)
Serviciul UPU... daca nu era serviciul UPU Slobozia prin personalul care profeseaza acolo , la acest moment eram mort. Faptul ca nu au timp sa comunice este o parte a problemei nu este  problema, dar cand au timpul necesar iti spun si explica tot ce este nevoie sa sti.
Si Nu, nu am dat eu sau apartinatorii vreun leu shpaga pentru o mai mare atentie sau tratament diferentiat. Am fost tratat ca orice pacient si pot spune ca acum traiesc pentru ca  Medicii si  Asistentele Medicale  de acolo si-au facut meseria. Multumesc Frumos UPU Slobozia !

Rușine!:
(12 Martie 2018, 15:57)
Dragi pacienți, mare atenție cu dr. I...te omoară de inimă rapid! Dacă n-ar fi criză de medici, asta ar fi fost demult afară din meserie. Pe asta se bazează și ea! Urât caracter, mare tupeu! Mergeți la es, dar la particular. Altă moacă!
UN PACIENT:
(12 Martie 2018, 13:18)
LA UPU STAEA DE NESIMTINE FATA DE BOLNAVI SI APARTINATORII ACESTORA ESTE DE O NESIMTIRE MAXIMA. BOLNAVUL ASTEAPTA IN TRIAJ PANA TIMPUL DE ASTEPTARE AL STARII IN CARE A FOST ADUS APROAPE EXPIRA IAR INSOTITORII SUNT INVITATI SA ASTEPTE LA USA PANA VA VENI CINEVA "SA LE SPUNA CE". ACESTEA SUNT CUVINTELE D-NEI DR ISTRATE CIND INTREBI CE FACE APROAPELE TAU ADUS CU SALVAREA:"SA VA SPUNEM CE" SI "EXISTA CABINETE IN POLICLINICA". ACOLO IN POLICLINICA TE DUCI CU PROGRAMARE, TE GINDESTI BINE CIND VEI FI BOLNAV SI ATUNCI MERGI. DAR CE SA FACEM DACA NE IMBOLNAVIM SAMBATA, DUMINICA SI NE PERMITEM SA DERANJAM DE LA CAFEA STIMABILII MEDICI. 

Un cetățean:
(12 Martie 2018, 09:04)
Mai taie tanti Mariana de la mancare sa saturam detinutii ca aia se plâng la CEDO,avocatul poporului si alte instituții înalte,săracul pacient unde sa se plângă de condiții,de faptul ca doctorii au un comportament total neadecvat cu pacientii,fa ordine cum ai facut si la Vivani administreaso care esti.Si de te supăra careva sa il spui lu Victor intai al Sloboziei de Amara.
iuliana:
(12 Martie 2018, 08:35)
Of, cind spui spitalul Slobozia, spui nesimtire, tupeu, groaza.Serviciul UPU care ar trebui sa fie un serviciu exemplar, este un dezastru. Dar nu este vina doamnei Mariana, nu acolo nesimtirea, tupeu, si prostia nu o poate schimba nimeni. Sunt asistentele niste maimute care nu fac nimic, si pur simplu
te jignesc te umilesc, nu au sapte ani de acasa.........Rusine

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Miercuri 20 Iun 2018
159 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

AJOFM Ialomița: Șomajul, în scădere ușoară

La sfârșitul lunii mai 2018, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița se aflau înregistrați 5447 șomeri, din care 678 șomeri indemnizați, respectiv 4769 șomeri neindemnizați ...[citește_toată_știrea]

18 Iunie 2018, 18:10
(142 vizualizări - 0 comentarii)


Polițiști din Ialomița, la «Cupa Zâmbetelor»

Polițiști din cadrul IPJ Ialomița s-au alăturat campaniei umanitare «Cupa Zâmbetelor», care a fost inițiată de un localnic din Ciulnița și se află la a doua ediție. Scopul campaniei este ajutorarea copiilor ...[citește_toată_știrea]

18 Iunie 2018, 17:25
(123 vizualizări - 0 comentarii)


2

Urmărit internațional din Săveni, reținut

Polițiștii de Investigații Criminale din cadrul IPJ Ialomița au depistat un bărbat de 31 de ani, din Săveni, pe numele căruia exista un mandat european de arestare emis de autoritățile franceze. Cel în ...[citește_toată_știrea]

18 Iunie 2018, 16:35
(154 vizualizări - 0 comentarii)


3

IPJ Ialomița: Amenzi de aproape 160000 de lei, 18 permise reținute

La acest sfârșit de săptămână, 15-17 iunie a.c., polițiștii au intervenit la 100 de evenimente și au aplicat 499 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproape 160000 de lei. De asemenea, au constatat ...[citește_toată_știrea]

18 Iunie 2018, 16:15
(146 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Hoț arestat

Un bărbat de 33 de ani, din Slobozia, bănuit de comiterea infracțiunilor de «furt» și «furt calificat», a fost reținut de polițiști pe bază de ordonanță de reținere pentru 24 de ore. Astfel, polițiștii ...[citește_toată_știrea]

15 Iunie 2018, 17:15
(328 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia furt


Ialomița: Întreruperi programate la rețeaua de energie electrică

E-Distribuție Dobrogea SA anunță că, urmare a lucrărilor planificate de revizii, reparații și modernizări în rețeaua de distribuție, alimentarea cu energie electrică va fi întreruptă în zonele și în intervalele ...[citește_toată_știrea]

15 Iunie 2018, 16:05
(266 vizualizări - 0 comentarii)


6

Lilieci: Furt comis după metoda «Sinești»

Doi tineri 20 și 25 de ani, ambii din Urziceni, au fost arestați după ce au furat bunuri dintr-o mașină parcată pe DN2A, în zona localității Lilieci, după metoda «Sinești». Polițiștii nu exclud varianta ...[citește_toată_știrea]

15 Iunie 2018, 15:48
(264 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

14 Iunie 2018, 17:35


8

Fetești: Adolescentă de 13 ani, înghițită de apele Brațului Borcea

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Ialomița intervin în momentul de față pentru a scoate din apele Brațului Borcea o adolescentă de 13 ani, din zona municipiului Fetești, care ...[citește_toată_știrea]

13 Iunie 2018, 16:46
(501 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

12 Iunie 2018, 17:35


CNAIR: Se închide DN21A pentru lucrări de reparații, între localitățile Bărăganu și Țăndărei

Începând de marți, 12 iunie 2018, se închide circulația rutieră pe DN21A, pe sectorul de drum cuprins între km 0+000 (Bărăganu)-km 21+126 (Țăndărei), pentru execuția lucrărilor de reparații sistem rutier ...[citește_toată_știrea]

12 Iunie 2018, 09:25
(471 vizualizări - 1 comentariu)


Trenul Regal în Dobrogea. Prima oprire, la Fetești!

În Anul Centenar al Marii Uniri și al sfârșitului Primului Război Mondial, Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei române, Alteța Sa Regală Principele Radu și Alteța Sa Regală Principesa Maria vor călători ...[citește_toată_știrea]

11 Iunie 2018, 14:15
(587 vizualizări - 0 comentarii)


12

IPJ Ialomița: Amenzi de peste 200000 de lei, 33 permise de conducere reținute

La acest sfârșit de săptămână, 8-10 iunie a.c., polițiștii au intervenit la 136 de evenimente și au aplicat peste 580 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 200000 de lei. De asemenea, au fost ...[citește_toată_știrea]

11 Iunie 2018, 12:05
(377 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Școala Gimnazială Nr. 3 a împlinit 50 de ani

Școala Gimnazială Nr. 3 Slobozia, una dintre cele mai prestigioase unități de învățământ din oraș, a împlinit astăzi 50 de ani de la înființare. Sărbătoarea a fost marcată printr-o serie de evenimente publice ...[citește_toată_știrea]

7 Iunie 2018, 18:10
(947 vizualizări - 1 comentariu)


IPJ Ialomița: 200 de amenzi aplicate într-o singură zi

Miercuri, 6 iunie 2018, polițiștii ialomițeni au desfășurat ample acțiuni preventive pe raza județului. În urma activităților au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare de peste 46 mii de lei ...[citește_toată_știrea]

7 Iunie 2018, 17:25
(727 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Depistați la volan fără permise de conducere

Doi tineri de 21 și, respectiv, 28 de ani, din localitățile Grindu și Fetești, s-au ales cu dosare penale după ce au fost depistați în trafic conducând fără a avea permise de conducere. ...[citește_toată_știrea]

7 Iunie 2018, 17:05
(732 vizualizări - 2 comentarii)


Percheziții în satul Sintești. Opt persoane vor fi audiate

Polițiștii din Prahova au efectuat miercuri, 6 iunie 2018, 10 percheziții domiciliare în satul Sintești, localitate care aparține administrativ de comuna Borănești. Oamenii legii au în vizor opt suspecți ...[citește_toată_știrea]

6 Iunie 2018, 10:23
(1124 vizualizări - 0 comentarii)


Sinești: O cisternă s-a răsturnat lângă șosea

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Ialomița intervin în zona localității Sinești, acolo unde o cisternă care transporta produse petroliere s-a răsturnat lângă șosea. Șoferul vehiculului ...[citește_toată_știrea]

5 Iunie 2018, 19:22
(1194 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Accident rutier provocat de un șofer băut

Un bărbat din Slobozia s-a ales cu un dosar penal după ce luni, 4 iunie 2018, a provocat un accident rutier pe raza orașului. Acesta s-a urcat beat la volan și a lovit o mașină care circula regulamentar ...[citește_toată_știrea]

5 Iunie 2018, 15:10
(989 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


DSVSA Ialomița: Controale în mini-vacanța de 1 iunie

Inspectorii DSVSA Ialomița au efectuat mai multe controale în perioada mini-vacanței de 1 iunie, la mai multe firme de pe raza județului de tipul fast-food, cofetărie, patiserie sau hipermarket. Controalele ...[citește_toată_știrea]

5 Iunie 2018, 14:35
(889 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: În atenția absolvenților Promoția 2018

Având în vedere ca anul școlar 2017-2018 este aproape de final, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița amintește absolvenților Promoției 2018 că pot beneficia de serviciile oferite de ...[citește_toată_știrea]

5 Iunie 2018, 09:25
(867 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Miere împrăștiată pe șosea

800 de litri de miere s-au împrăștiat pe DN2A, lângă Urziceni, după ce duba în care erau transportați a fost implicată într-un accident rutier. Autoutilitara a fost lovită de un autoturism în care se aflau ...[citește_toată_știrea]

4 Iunie 2018, 14:02
(1174 vizualizări - 0 comentarii)


Valea Ciorii: Cioban omorât de tren

Valea Ciorii: Cioban omorât de tren

Un cioban de 59 de ani a fost călcat de tren în dimineața zilei de luni, 4 iunie 2018. Bărbatul a încercat să traverseze linia de cale ferată din zona localității Valea Ciorii, moment în care a fost lovit ...[citește_toată_știrea]

4 Iunie 2018, 12:57
(1132 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Slobozia: «Copiii-bucuria sufletului»

Protopopiatul Slobozia: «Copiii-bucuria sufletului»

Joi, 31 mai 2018, Protopopiatul Slobozia a oferit unui număr de 65 copii, beneficiari ai Biroului de Asistență Socială, dar și de la școlile partenere (Școala Gimnazială «Sfântul Nicolae» Bucu, Școala ...[citește_toată_știrea]

31 Mai 2018, 17:20
(1384 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Restaurant închis din cauza neregulilor

Inspectorii Direcției Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița au desfășurat ample controale în timpul minivacanței de Rusalii. În urma verificărilor, din cauza neregulilor privind respectarea ...[citește_toată_știrea]

31 Mai 2018, 16:20
(1623 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Atenție, se întrerupe curentul!

E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperi programate ale furnizării energiei electrice, generate de lucrările de reparații și întreținere ale rețelelor. Astfel, în perioada 4-8 iunie 2018, curentul se ...[citește_toată_știrea]

31 Mai 2018, 15:55
(1394 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Activități dedicate zilei de 1 Iunie

În apropierea Zilei Internaționale a Copilului, reprezentanții Protopopiatului Slobozia, în parteneriat cu grădinițele «Pinocchio» și «Lumea Copiilor» din oraș au organizat o manifestare dedicată acestui ...[citește_toată_știrea]

31 Mai 2018, 15:40
(1470 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: A fost găsit trupul copilului înecat în râul Ialomița

Pompierii ialomițeni au reușit să descopere cadavrul copilului de 10 ani, din localitatea Broșteni, care s-a înecat miercuri, 23 mai 2018, în apele râului Ialomița. Trupul neînsuflețit al băiatului a fost ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2018, 19:42
(1741 vizualizări - 1 comentariu)


IPJ Ialomița: Acțiune preventivă împotriva «violenței în familie»

În cadrul activităților dedicate «Săptămânii prevenirii criminalității», polițiștii ialomițeni au desfășurat o campanie de informare și prevenire a violenței domestice. Aceștia au purtat mai multe discuții ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2018, 17:10
(1364 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Atenție, se întrerupe curentul!

E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperi programate ale furnizării energiei electrice, generate de lucrările de reparații și întreținere ale rețelelor. Astfel, în perioada 29-31 mai 2018, curentul se ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2018, 16:35
(1489 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Sandu în Afaceristul Marian Aldea din Slobozia a plătit degeaba un prejudiciu de 2 milioane de lei Nasturică în Criză de medici la Serviciul Județean de Ambulanță Ialomița Florina în Agresorii polițiștilor bătuți la Țăndărei sunt greu de identificat tv adevărul în DADP se pregătește să asfalteze Slobozia Rise Project în Ialomița are mai puține persoane asigurate medical mos gogu în Cheltuieli de 1,4 milioane de lei anual pentru vizitatori «virtuali» Titi în Criză de medici la Serviciul Județean de Ambulanță Ialomița @Dinule, în Orașul Căzănești a asfaltat două străzi private Dinu în Orașul Căzănești a asfaltat două străzi private Iliuta în Țăndărei: Agenți de poliție agresați de romi Olahrioo... în Ialomița are mai puține persoane asigurate medical tv adevărul în Consiliul Județean Ialomița a plătit peste 828 mii de lei pentru Studii de Fezabilitate în perioada 2012-2016 ion poenaru în Cheltuieli de 1,4 milioane de lei anual pentru vizitatori «virtuali» Dan în Ialomița are mai puține persoane asigurate medical Doru în Țăndărei: Agenți de poliție agresați de romi @Sandu în Afaceristul Marian Aldea din Slobozia a plătit degeaba un prejudiciu de 2 milioane de lei Ion în Ialomița are mai puține persoane asigurate medical Vio în Afaceristul Marian Aldea din Slobozia a plătit degeaba un prejudiciu de 2 milioane de lei Virgil Radulescu în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 13 iunie 2018 Marian I. în Afaceristul Marian Aldea din Slobozia a plătit degeaba un prejudiciu de 2 milioane de lei
8408-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...