Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Fanteziile administrative ale Marianei Iancu

Unde sunt medicii, doamna director?

Fanteziile administrative ale Marianei Iancu

La preluarea mandatului de manager interimar, Mariana Iancu a promis județului un spital funcțional, utilat la standarde medicale înalte, capabil să facă față oricăror solicitări. După un an de mandat, ea a anunțat public că a atras 20 de medici noi și că a majorat considerabil veniturile instituției. Începând cu luna noiembrie a anului 2017, Mariana Iancu a anunțat «reducerea considerabilă» a cheltuielilor de funcționare. Și tot atunci, în tandem cu președintele Victor Moraru, a declarat că Spitalul va beneficia de o investiție de 112,4 milioane de lei prin PNDL 2, constând în construcția unui bloc operator nou și modernizarea clădirii Spitalului. Din păcate, toate aceste afirmații nu corespund realității sau ascund carențe de management grave, care afectează direct activitatea medicală a celei mai mari unități medicale din județ.

Raportările către Minister nu pot fi falsificate
În primavara anului 2017, după 6 luni de interimat al directorului Mariana Iancu, Spitalul Județean Slobozia anunța public primele rezultate notabile la nivelul instituției. După alte 6 luni, în cadrul unei ședințe de Consiliu Județean, Mariana Iancu declara că a atras peste 20 de medici noi, tineri, care asigură «servicii de cea mai bună calitate la nivelul spitalului». Realitatea este însă diferită, iar informațiile publice pe care Spitalul Județean este obligat să le ofere lunar Ministerului nu o pot cosmetiza. Concret, în luna octombrie a anului 2016, lună în care Mariana Iancu a preluat conducerea Spitalului, numărul medicilor se ridica la 72, iar cel al medicilor rezidenți la 24. La un an distanță, în luna octombrie a anului 2017, când Mariana Iancu declara public că a reușit să aducă 20 de medici noi «dintre care mulți foarte tineri», numărul de medici raportat către Minister scăzuse de la 72 la 71, iar cel al medicilor rezidenți de la 24 la 21. Ultima raportare, cea din luna ianuarie 2018, confirmă modificări minimale ale organigramei. Practic, numărul de medici raportat a crescut de la 72, câți avea Spitalul la data preluării funcției de director de către Mariana Iancu, la 76, iar cel al medicilor rezidenți de la 24 la 25.

Dincolo de gardul vopsit al Spitalului
Raportările lunare sunt doar o fațetă a realității pe care Mariana Iancu încearcă cu orice preț să o ascundă. Surse administrative interne confirmă faptul că una dintre cauzele principale pentru care doctorii refuză să vină la Slobozia este lipsa aparaturii medicale performante. În ciuda faptului că s-au investit sume însemnate în achiziții noi, acestea nu pot fi utilizate sau nu pot intra în exploatare. La penuria de doctori cu care se confruntă spitalul se adaugă și atitudinea despotică a managerului Mariana Iancu. Transformată în «Big Brother» prin instalarea a zeci de camere de luat vederi pe secțiile Spitalului, Mariana Iancu vânează de-a valma medici și asistente, personalul auxiliar și pe cel contractual, permanentizând o atmosferă de teroare improprie desfășurării actului medical. În aceste condiții, medicii cu ștate vechi ai Spitalului și-au dat demisia sau sunt pe cale să o facă. Este, bunăoară, cazul medicului oncolog Valentina Burdeniuc, plecată în Franța sau cel al medicului urolog Nicolas Iordan. Recent, susțin aceleași surse, și medicul chirurg Dumitru Chiciu a amenințat cu demisia, conflictul fiind dezamorsat in extremis. La acest moment, linia de gardă a Spitalului funcționează la limita de subzistență, secții precum cea de Neonatologie, Pediatrie, Cardiologie sau Oncologie ar putea fi desființate din cauza pensionării medicilor sau prin iminenta plecare a acestora, iar numărul de internări scade vertiginos. În schimb, secții precum Ortopedia și Radiologia sunt «suprapopulate» de medici, numărul de paturi alocat pe fiecare medic fiind cu mult sub normativul de personal impus de Ministerul Sănătății.

Bârfe de pe holurile spitalului În luna februarie a anului 2018, problemele pe care Spitalul Județean Slobozia le întâmpină sub conducerea Marianei Iancu par să se adâncească. Pe fiecare secție, angajații spitalului nu mai contenesc să povestească dezastrul în care a ajuns unitatea medicală din cauza managementului deficitar impus cu forța de Mariana Iancu. Iar cei care nu-i dau ascultare sunt admonestați cu o ploaie de cuvinte triviale, pe care doamna manager le știe încă de pe vremea când conducea firma de salubritate a Sloboziei. Unul dintre aspectele sesizate vizează activitatea din bucătărie, acolo unde Mariana Iancu ar fi dat ordin să se raționalizeze mâncarea pacienților. Concret, există voci care spun că doamna manager le-ar fi comandat bucătăreselor să folosească mai puține ingrediente pentru prepararea porțiilor de mâncare distribuite în saloane. De asemenea, se pare că noul aparat de radiologie este conectat la rețeaua electrică printr-un dispozitiv învechit și scos din uz, încă de pe vremea fostului manager Vasile Olaru. De asemenea, deși există depuse numeroase solicitări privind starea proastă a instalației electrice, care datează de la începuturile Spitalului Județean de Urgență Slobozia, aceasta funcționează la momentul de față cu mai multe improvizații care ar putea ceda în orice moment, riscul producerii unui incendiu sau al unei explozii fiind iminent. De asemenea, la centrala electrică ar fi fost angajați de către Mariana Iancu câțiva oameni care n-au reparat o priză în viața lor...

Floarea care nu aduce primăvara
Există, evident, și aspecte pozitive ale activității managerului Mariana Iancu. Unul dintre acestea ar putea fi considerată renovarea etajului I al Policlinicii. O altă investiție pe care Mariana Iancu a declarat că o va iniția anul acesta este construirea unui Centru de Îngrijiri Paliative pentru blonavii aflați în stadii terminale de boală. Consiliul Județean Ialomița a aprobat deja transferul unei clădiri din Slobozia Nouă către Spitalul Județean. Clădirea a aparținut Direcției Generale pentru Protecția Copilului și se află în prezent în conservare. Potrivit estimărilor făcute de către Mariana Iancu, clădirea ar urma să asigure îngrijirea a 17 bolnavi. «Este unul dintre proiectele la care țin foarte mult și nu voi pleca de la Spital până nu reușesc să îl realizez!» a declarat Mariana Iancu pentru ziarul nostru.

Cioara de pe gard în locul vrabiei din mână
Eficiența funcțională si economică a Spitalului Județean Slobozia este o altă marotă administrativă. Mariana Iancu decretează periodic că a redus cheltuielile în cadrul unității medicale pe care o conduce. În realitate însă, acestea cresc vertiginos. Mai grav e însă faptul că «realizările» actualei conduceri se remarcă prin ineficiență. Concret, servicii precum «îngrijiri la domiciliu» sau transportul pacienților dializați au ajuns să fie efectuate cu cele două Dacii Duster achiziționate anul precedent. Singurul efect «pozitiv» al acestei decizii a fost angajarea a 6 șoferi pentru asigurarea permanenței. Astfel, costurile cu aceste «realizări» au devenit net superioare celor generate de contractele derulate cu terți. Adăugați la acest aspect zecile de procese în instanță, conflictul permanent cu Sindicatul SANITAS sau disputele deschise din cadrul Consiliului Județean Ialomița... Și lista ar putea continua la nesfârșit!

12 Martie 2018, 08:05 (4116 vizualizări - 15 comentarii)

Citiți și:
Datoriile acumulate îngreunează activitatea Spitalului Județean de Urgență Slobozia
Victor Moraru a majorat ilegal salariul directorului Spitalului Slobozia
Acreditarea Spitalului Județean de Urgență Slobozia bate pasul pe loc

Comentariile cititorilor:


Gicu:
(18 Martie 2018, 15:04)

''Bârfe de pe holurile spitalului ....Mariana Iancu vânează de-a valma medici și asistente, personalul auxiliar și pe cel contractual, permanentizând o atmosferă de teroare ..."

SERIOS ....a dat pe cineva afara , a sanctionat pe cineva , a luat vreo masura atunci cind a gasit nereguli sau cind a constatat acte de incompetenta profesionala ???
Si nerguli au fost gasite multe ...dar au fost "trecute cu vederea" !?!
Asa ca cei ce se simt "terorizati" mai bine si-ar face datoria asa cum  trebuie  ... d.nele asistente/infirmiere sa nu mai doarma pe sectii , sa nu mai manince mincarea bolnavilor, sa nu mai fumeze in cabinete si pe sectii , sa nu se mai vaite ca au salarii mici , sa nu mai fure din materiale si medicamente, sa nu mai fie asa de mindre/increzute/motate , sa nu mai vorbeasca "de sus" amaritilor de bolnavi , sa lase birfele si cafeluta , etc , etc .... si sa puna mina la munca !!!
Unul:
(13 Martie 2018, 20:08)
Lasati ca a mai pus asistentele la munca. Nu inteleg un lucru, ca asistenta sa vii cu unghiile facute si blindate de inele.... fustitele sunt cam scurte si machiajul cam mult. Asta zic de respectarea igienei prin spital. Cum ar fi ca un doctor chirurg sa aibe unghii mari cand opereaza.
PSD:
(13 Martie 2018, 14:30)
LUCRURILE FRUMOASE NU SE VAD DIN SPITAL?PE VREMEA CARUI DIRECTOR AM AVUT ASA ?RECEPTIA DE LA ET 1 ESTE FOARTE MODERNA,UTILA . NU MAI INVENTATI LUCRURI AIUREA IN NECUNOSTINTA DE CAUZA.
Ana:
(13 Martie 2018, 14:11)
Dr.Burdeniuc a plecat in Franta pentru intregirea familiei iar dr. Iordan a plecat din spital in 2014.
mitu:
(13 Martie 2018, 13:16)
Cum , necum , mie imi place figura ei. Falcute ,ochi mari si negri ,iar daca vorbeste urat cum spuneti ii pu perna doar pe gura.
alis:
(12 Martie 2018, 22:15)
De ce le trebuie atitea camere,pentru că le-a dat jos când erau probe dintr-un dosar?Acum cheltuie alți bani să le extindă si să le monteze la loc?Nu poate să le pună pe banii personalii ai persoanei care a dat ordinul să le demonteze,iar c/v lor să aducă în bunatatiri actului medical?Un audit extern pentru activitatea economico-financiara a spitalului județean ar fi necesar mai mult decât o cană de apă potabilă si nu menajeră.
Florea:
(12 Martie 2018, 22:13)
@titi, ai avut noroc. O tură bună...Să nu mai ai de-a face, nu se știe dacă vei mai avea acel noroc. Sper să se fi retras definitiv dr. Popescu, anestezistă, dar i-a cam ajuns. Totul are un sfârșit!
Titi:
(12 Martie 2018, 20:46)
Hai sa nu mai hulim atat upu eu unul am fost nevoit sa ajung acolo acum catva timp cu o infectie urinara temperatura 40 nu puteam urina si dupa cateva ore am plecat pe picioarele mele toata lumea de acolo sa purtat frumos cu minede la medic pana la asistente
UN PACIENT UPU:
(12 Martie 2018, 20:21)
FELICITARI DOAMNEI DOCTOR NITU DE LA UPU PENTRU PROFESIONALISMUL SI EFICIENTA SERVICIULUI UPU O ADEVARATA REGINA INTR-UN STUP CU ASISTENTELE CARE SE MISCAU CA ALBINELE DUPA DOUA RESUSCITARI IN DECURS DE DOUA ORE SI JUMATATE PLUS ALTI PACIENTI CU DIFERITE BOLI SI VATAMARI CORPORALE......INCA ODATA FELICITARI INTREGII ECHIPE DE PROFESIONALISTI
Gigi:
(12 Martie 2018, 19:36)
Mai e pe undeva una care se ocupa cu masajul in timpul serviciului. Ia facut lu Olaru, apoi lu Popeasca, acum face la arabi
Cristi:
(12 Martie 2018, 17:32)
Serviciul UPU... daca nu era serviciul UPU Slobozia prin personalul care profeseaza acolo , la acest moment eram mort. Faptul ca nu au timp sa comunice este o parte a problemei nu este  problema, dar cand au timpul necesar iti spun si explica tot ce este nevoie sa sti.
Si Nu, nu am dat eu sau apartinatorii vreun leu shpaga pentru o mai mare atentie sau tratament diferentiat. Am fost tratat ca orice pacient si pot spune ca acum traiesc pentru ca  Medicii si  Asistentele Medicale  de acolo si-au facut meseria. Multumesc Frumos UPU Slobozia !

Rușine!:
(12 Martie 2018, 15:57)
Dragi pacienți, mare atenție cu dr. I...te omoară de inimă rapid! Dacă n-ar fi criză de medici, asta ar fi fost demult afară din meserie. Pe asta se bazează și ea! Urât caracter, mare tupeu! Mergeți la es, dar la particular. Altă moacă!
UN PACIENT:
(12 Martie 2018, 13:18)
LA UPU STAEA DE NESIMTINE FATA DE BOLNAVI SI APARTINATORII ACESTORA ESTE DE O NESIMTIRE MAXIMA. BOLNAVUL ASTEAPTA IN TRIAJ PANA TIMPUL DE ASTEPTARE AL STARII IN CARE A FOST ADUS APROAPE EXPIRA IAR INSOTITORII SUNT INVITATI SA ASTEPTE LA USA PANA VA VENI CINEVA "SA LE SPUNA CE". ACESTEA SUNT CUVINTELE D-NEI DR ISTRATE CIND INTREBI CE FACE APROAPELE TAU ADUS CU SALVAREA:"SA VA SPUNEM CE" SI "EXISTA CABINETE IN POLICLINICA". ACOLO IN POLICLINICA TE DUCI CU PROGRAMARE, TE GINDESTI BINE CIND VEI FI BOLNAV SI ATUNCI MERGI. DAR CE SA FACEM DACA NE IMBOLNAVIM SAMBATA, DUMINICA SI NE PERMITEM SA DERANJAM DE LA CAFEA STIMABILII MEDICI. 

Un cetățean:
(12 Martie 2018, 09:04)
Mai taie tanti Mariana de la mancare sa saturam detinutii ca aia se plâng la CEDO,avocatul poporului si alte instituții înalte,săracul pacient unde sa se plângă de condiții,de faptul ca doctorii au un comportament total neadecvat cu pacientii,fa ordine cum ai facut si la Vivani administreaso care esti.Si de te supăra careva sa il spui lu Victor intai al Sloboziei de Amara.
iuliana:
(12 Martie 2018, 08:35)
Of, cind spui spitalul Slobozia, spui nesimtire, tupeu, groaza.Serviciul UPU care ar trebui sa fie un serviciu exemplar, este un dezastru. Dar nu este vina doamnei Mariana, nu acolo nesimtirea, tupeu, si prostia nu o poate schimba nimeni. Sunt asistentele niste maimute care nu fac nimic, si pur simplu
te jignesc te umilesc, nu au sapte ani de acasa.........Rusine

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Marți 19 Mar 2019
172 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0
Protest #șâeu, la Slobozia

Protest #șîeu, la Slobozia

Slobozia s-a alăturat orașelor care au susținut protestul privind construcția de autostrăzi, inițiat de omul de afaceri sucevean Ștefan Mandachi. Vineri, 15 martie 2019, puțin după orele 15,00, câțiva cetățeni ...[citește_toată_știrea]

15 Martie 2019, 16:10
(881 vizualizări - 1 comentariu)


Bărbat din Dridu, arestat pentru «abandon de familie»

Joi, 14 martie a.c., polițiștii ialomițeni au reșit identificarea unui bărbat, de 49 de ani, din Dridu, pe numele căruia Judecătoria Vălenii de Munte a emis un mandat de executare a pedepsei. Bărbatul a ...[citește_toată_știrea]

15 Martie 2019, 15:30
(621 vizualizări - 0 comentarii)


Stejari și tei plantați de polițiștii ialomițeni

Vineri, 15 martie 2019, polițiștii din cadrul IPJ Ialomița, împreună cu reprezentanți ai Primăriei comunei Perieți, alături de copii au plantat 400 puieți de stejar și tei în Pădurea Călugăreasca, la intrare ...[citește_toată_știrea]

15 Martie 2019, 15:25
(636 vizualizări - 0 comentarii)


Sălcioara: Contrabandă cu țigări

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Ion Roată au descoperit în urma unei percheziții efectuate joi, 14 martie a.c., pe raza localității Sălcioara, la domiciliul unui bărbat de 48 ani, 53 pachete de ...[citește_toată_știrea]

15 Martie 2019, 15:20
(608 vizualizări - 0 comentarii)


4

RAJA Constanța: Alege factura electronică, protejează mediul înconjurător!

RAJA Constanța încurajează clienții să aleagă factura electronică în locul celei imprimate pe hârtie pentru că este o opțiune mai rapidă, mai sigură, mai eficientă, dar, cel mai important, protejează mediul ...[citește_toată_știrea]

15 Martie 2019, 11:05
(535 vizualizări - 0 comentarii)


5

APM Ialomița: Interzicerea arderilor de miriști

Agenția pentru Protecția Mediului Ialomița informează și atenționează cetățenii care obișnuiesc să dea foc miriștilor și altor resturi de vegetație uscată fără a urmări procesul arderii. Arderea miriștilor ...[citește_toată_știrea]

14 Martie 2019, 18:20
(646 vizualizări - 0 comentarii)


6

Caravana «Fii pregătit!», revine în Ialomița

Caravana «Fii pregătit!» va ajunge sâmbătă, 16 martie 2019, în orașul Slobozia, și va fi amplasată pe bulevardul Chimiei, în Piața Unirii, iar duminică, 17 martie a.c., în orașul Fetești, fiind amplasată ...[citește_toată_știrea]

14 Martie 2019, 18:10
(655 vizualizări - 0 comentarii)


7

Urziceni: La furat de fier vechi

Doi bărbați, de 19 și 40 de ani, din Urziceni, au fost surprinși în flagrant miercuri, 13 martie 2019, de polițiștii din Urziceni în timp ce încercau să sustragă deșeuri feroase dintr-o clădire dezafectată ...[citește_toată_știrea]

14 Martie 2019, 17:20
(638 vizualizări - 0 comentarii)


8

Urziceni: Autoturism neînmatriculat, depistat în trafic

Un bărbat, de 49 de ani, din Armășești, a fost depistat, miercuri, 13 martie a.c., pe raza municipiului Urziceni, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar ...[citește_toată_știrea]

14 Martie 2019, 17:10
(624 vizualizări - 0 comentarii)


9

Ialomița: «Donează sânge, salvează o viață!»

Miercuri, 20 martie 2019, în intervalul orar 8,00-12,00, Parohiile Gârbovi I și Gârbovi II, în colaborare cu Centrul de Transfuzii Sanguine Ialomița organizează o acțiune de donare de sânge în cadrul campaniei ...[citește_toată_știrea]

14 Martie 2019, 16:25
(660 vizualizări - 0 comentarii)


10

Slobozia: Deșeuri feroase confiscate de polițiști

Miercuri, 13 martie a.c., polițiștii slobozeni au depistat un bărbat, de 57 ani, în timp ce transporta cu o căruță pe raza localității de domiciliu 290 kg de deșeuri feroase. Acesta nu deținea documente ...[citește_toată_știrea]

14 Martie 2019, 16:15
(599 vizualizări - 0 comentarii)


Produse contrafăcute, confiscate de polițiștii din Urziceni

Miercuri, 13 martie a.c., polițiștii din Urziceni au depistat un bărbat, de 52 de ani, care încerca să comercializeze, pe raza municipiului, produse cosmetice care purtau însemnele unor mărci înregistrate ...[citește_toată_știrea]

14 Martie 2019, 16:05
(643 vizualizări - 0 comentarii)


12

IPJ Ialomița: «Ziua Poliției Române» 2019

În contextul aniversării, la data de 25 martie 2019, a 197 de ani de tradiție și continuitate a Poliției în slujba cetățenilor, Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița organizează, în perioada 1 ...[citește_toată_știrea]

14 Martie 2019, 14:45
(617 vizualizări - 0 comentarii)


13

RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa la Țăndărei!

Pentru remedierea unei avarii survenită la nivelul unui branșament de pe strada Constanței din orașul Țăndărei, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile astăzi, 14 martie 2019, în intervalul ...[citește_toată_știrea]

14 Martie 2019, 10:35
(905 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

12 Martie 2019, 18:10


IPJ Ialomița: Amenzi de peste 260000 de lei, 44 permise reținute

În perioada 8-10 martie a.c., polițiștii ialomițeni au intervenit pe raza județului la 121 evenimente, dintre care 108 sesizate prin 112. În urma activităților, au fost constatate 61 infracțiuni. Pentru ...[citește_toată_știrea]

12 Martie 2019, 10:10
(1077 vizualizări - 1 comentariu)


IPJ Ialomița: Controale în trafic pentru centurile de siguranță

Săptămâna 11-17 martie 2019 este dedicată controalelor TISPOL Seatbelt (acțiunile Polițiilor Rutiere din Europa, vizând purtarea centurilor de siguranță de către ocupanții autovehiculelor). Acțiunea, coordonată ...[citește_toată_știrea]

12 Martie 2019, 09:20
(1071 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Bărbulești, Ion Roată și Bărcănești

Vineri, 8 martie a.c., pe raza localității Bărbulești, un bărbat de 55 ani, din Urziceni, nu s-ar fi asigurat corespunzător la efectuarea manevrei de schimbare a direcției de deplasare și a intrat în coliziune ...[citește_toată_știrea]

12 Martie 2019, 08:55
(1071 vizualizări - 0 comentarii)


Tânăr din Bărbulești, arestat pentru conducere fără permis

Polițiștii ialomițeni au reușit identificarea unui bărbat de 31 ani, din Bărbulești, pe numele căruia Judecătoria Urziceni a emis un mandat de executare a pedepsei. Bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul ...[citește_toată_știrea]

12 Martie 2019, 08:50
(1078 vizualizări - 0 comentarii)


Peste 4000 de elevi din Ialomița intră în febra simulărilor

Potrivit Ministerului Educației Naționale, între 11 și 13 martie 2019, se organizează simulările pentru Evaluarea Națională, examen susținut de elevii de clasa a VIII-a. În premieră, anul acesta vor susține ...[citește_toată_știrea]

11 Martie 2019, 10:02
(1282 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Slobozia: Spectacol aniversar «Din inimă pentru Mama»

Vineri, 8 martie a.c., în Sala «Europa» a Consiliului Județean s-a desfășurat cea de a VIII-a ediție a spectacolului aniversar «Din inimă pentru Mama», eveniment organizat de Protopopiatul Slobozia. Doamnele ...[citește_toată_știrea]

11 Martie 2019, 09:05
(1060 vizualizări - 0 comentarii)


Grevă japoneză la Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Ialomița

Vineri, 8 martie 2019, în intervalul orar 8,00-12,00, angajații Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională Ialomița, cât și persoanele care participă la testarea psiho-somatică au fost în grevă ...[citește_toată_știrea]

8 Martie 2019, 16:15
(1539 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 11-15 martie 2019, între orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparație a rețelelor de electricitate. ...[citește_toată_știrea]

8 Martie 2019, 16:05
(1325 vizualizări - 0 comentarii)


anunț angajare

SC Agromas Grup SRL
furnizor de produse și servicii agricole
cu sediul în Cosâmbești-Ialomița
angajează
ȘOFER AUTOCAMION-2 posturi
Cerințe
-studii medii
-permis de conducere categoria B, C+E
-experiență în conducerea
autocamioanelor >3,5 to minim 1 an
-fără cazier judiciar
-atestat valabil de șofer profesionist
transport marfă
-atestat valabil ADR
-capacitate de organizare și planificare
-punctualitate, seriozitate
și responsabilitate
-avize medicale și psihologice valabile
-transport intern
Responsabilități
-participă la operațiunile de încărcare
și descărcare a autovehiculului
Beneficii
-pachet salarial atractiv
(salariu fix+diurne) 
-card analize medicale
-telefon
 CV-urile se pot depune atât
la sediul din Cosâmbești,
cât și la adresa
de e-mail: agromasgrup@gmail.com 
Relații se pot obține
la telefon 0749/082.231

8 Martie 2019, 15:50


Protopopiatul Urziceni: «Prețuire Femeii!»

Joi, 7 martie 2019, la sala de activități a Protopopiatului Urziceni, s-a desfășurat a XV-a ediție a evenimentului «Prețuire Femeii!». În deschiderea evenimentului dedicat doamnelor, Preacucernicul Părinte ...[citește_toată_știrea]

8 Martie 2019, 15:10
(1258 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

7 Martie 2019, 17:15


Schimbare de conducere la Asociația Cultivatorilor de Cereale și Plante Tehnice Ialomița

Miercuri, 6 martie 2019, Asociația Cultivatorilor de Cereale și Plante Tehnice Ialomița a organizat Adunarea Generală anuală, destinată alegerii conducerii Asociației în urma expirării mandatului statutar ...[citește_toată_știrea]

7 Martie 2019, 17:10
(1624 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Slobozia: Șezătoarea populară «Tradiții și obiceiuri de Mucenici»

Miercuri, 6 martie a.c., la Căminul Cultural din Slobozia Nouă s-a desfășurat a V-a ediție a proiectului cu tema «Tradiții și obiceiuri de Mucenici». Evenimentul a fost realizat de Protopopiatul Slobozia ...[citește_toată_știrea]

7 Martie 2019, 16:50
(1460 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Tineri de 19 ani, surprinși în flagrant în timp ce au spart o mașină

Doi tineri de 19 ani, din Slobozia, au fost surprinși de către polițiști în timp ce încercau să sustragă bunuri dintr-un autovehicul aflat parcat pe raza localității de domiciliu. Astfel, marți, 5 martie ...[citește_toată_știrea]

6 Martie 2019, 15:50
(1674 vizualizări - 0 comentarii)


Bucu: Incendiu provocat de o sobă

Marți, 5 martie a.c., un incendiu a izbucnit aproape de miezul nopții la o locuință din comuna Bucu. Proprietarul casei, în vârstă de 46 de ani, a suferit arsuri de gradul I și II la nivelul feței, precum ...[citește_toată_știrea]

6 Martie 2019, 15:45
(1813 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Bucu incendiu


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...