Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Fanteziile administrative ale Marianei Iancu

Unde sunt medicii, doamna director?

Fanteziile administrative ale Marianei Iancu

La preluarea mandatului de manager interimar, Mariana Iancu a promis județului un spital funcțional, utilat la standarde medicale înalte, capabil să facă față oricăror solicitări. După un an de mandat, ea a anunțat public că a atras 20 de medici noi și că a majorat considerabil veniturile instituției. Începând cu luna noiembrie a anului 2017, Mariana Iancu a anunțat «reducerea considerabilă» a cheltuielilor de funcționare. Și tot atunci, în tandem cu președintele Victor Moraru, a declarat că Spitalul va beneficia de o investiție de 112,4 milioane de lei prin PNDL 2, constând în construcția unui bloc operator nou și modernizarea clădirii Spitalului. Din păcate, toate aceste afirmații nu corespund realității sau ascund carențe de management grave, care afectează direct activitatea medicală a celei mai mari unități medicale din județ.

Raportările către Minister nu pot fi falsificate
În primavara anului 2017, după 6 luni de interimat al directorului Mariana Iancu, Spitalul Județean Slobozia anunța public primele rezultate notabile la nivelul instituției. După alte 6 luni, în cadrul unei ședințe de Consiliu Județean, Mariana Iancu declara că a atras peste 20 de medici noi, tineri, care asigură «servicii de cea mai bună calitate la nivelul spitalului». Realitatea este însă diferită, iar informațiile publice pe care Spitalul Județean este obligat să le ofere lunar Ministerului nu o pot cosmetiza. Concret, în luna octombrie a anului 2016, lună în care Mariana Iancu a preluat conducerea Spitalului, numărul medicilor se ridica la 72, iar cel al medicilor rezidenți la 24. La un an distanță, în luna octombrie a anului 2017, când Mariana Iancu declara public că a reușit să aducă 20 de medici noi «dintre care mulți foarte tineri», numărul de medici raportat către Minister scăzuse de la 72 la 71, iar cel al medicilor rezidenți de la 24 la 21. Ultima raportare, cea din luna ianuarie 2018, confirmă modificări minimale ale organigramei. Practic, numărul de medici raportat a crescut de la 72, câți avea Spitalul la data preluării funcției de director de către Mariana Iancu, la 76, iar cel al medicilor rezidenți de la 24 la 25.

Dincolo de gardul vopsit al Spitalului
Raportările lunare sunt doar o fațetă a realității pe care Mariana Iancu încearcă cu orice preț să o ascundă. Surse administrative interne confirmă faptul că una dintre cauzele principale pentru care doctorii refuză să vină la Slobozia este lipsa aparaturii medicale performante. În ciuda faptului că s-au investit sume însemnate în achiziții noi, acestea nu pot fi utilizate sau nu pot intra în exploatare. La penuria de doctori cu care se confruntă spitalul se adaugă și atitudinea despotică a managerului Mariana Iancu. Transformată în «Big Brother» prin instalarea a zeci de camere de luat vederi pe secțiile Spitalului, Mariana Iancu vânează de-a valma medici și asistente, personalul auxiliar și pe cel contractual, permanentizând o atmosferă de teroare improprie desfășurării actului medical. În aceste condiții, medicii cu ștate vechi ai Spitalului și-au dat demisia sau sunt pe cale să o facă. Este, bunăoară, cazul medicului oncolog Valentina Burdeniuc, plecată în Franța sau cel al medicului urolog Nicolas Iordan. Recent, susțin aceleași surse, și medicul chirurg Dumitru Chiciu a amenințat cu demisia, conflictul fiind dezamorsat in extremis. La acest moment, linia de gardă a Spitalului funcționează la limita de subzistență, secții precum cea de Neonatologie, Pediatrie, Cardiologie sau Oncologie ar putea fi desființate din cauza pensionării medicilor sau prin iminenta plecare a acestora, iar numărul de internări scade vertiginos. În schimb, secții precum Ortopedia și Radiologia sunt «suprapopulate» de medici, numărul de paturi alocat pe fiecare medic fiind cu mult sub normativul de personal impus de Ministerul Sănătății.

Bârfe de pe holurile spitalului În luna februarie a anului 2018, problemele pe care Spitalul Județean Slobozia le întâmpină sub conducerea Marianei Iancu par să se adâncească. Pe fiecare secție, angajații spitalului nu mai contenesc să povestească dezastrul în care a ajuns unitatea medicală din cauza managementului deficitar impus cu forța de Mariana Iancu. Iar cei care nu-i dau ascultare sunt admonestați cu o ploaie de cuvinte triviale, pe care doamna manager le știe încă de pe vremea când conducea firma de salubritate a Sloboziei. Unul dintre aspectele sesizate vizează activitatea din bucătărie, acolo unde Mariana Iancu ar fi dat ordin să se raționalizeze mâncarea pacienților. Concret, există voci care spun că doamna manager le-ar fi comandat bucătăreselor să folosească mai puține ingrediente pentru prepararea porțiilor de mâncare distribuite în saloane. De asemenea, se pare că noul aparat de radiologie este conectat la rețeaua electrică printr-un dispozitiv învechit și scos din uz, încă de pe vremea fostului manager Vasile Olaru. De asemenea, deși există depuse numeroase solicitări privind starea proastă a instalației electrice, care datează de la începuturile Spitalului Județean de Urgență Slobozia, aceasta funcționează la momentul de față cu mai multe improvizații care ar putea ceda în orice moment, riscul producerii unui incendiu sau al unei explozii fiind iminent. De asemenea, la centrala electrică ar fi fost angajați de către Mariana Iancu câțiva oameni care n-au reparat o priză în viața lor...

Floarea care nu aduce primăvara
Există, evident, și aspecte pozitive ale activității managerului Mariana Iancu. Unul dintre acestea ar putea fi considerată renovarea etajului I al Policlinicii. O altă investiție pe care Mariana Iancu a declarat că o va iniția anul acesta este construirea unui Centru de Îngrijiri Paliative pentru blonavii aflați în stadii terminale de boală. Consiliul Județean Ialomița a aprobat deja transferul unei clădiri din Slobozia Nouă către Spitalul Județean. Clădirea a aparținut Direcției Generale pentru Protecția Copilului și se află în prezent în conservare. Potrivit estimărilor făcute de către Mariana Iancu, clădirea ar urma să asigure îngrijirea a 17 bolnavi. «Este unul dintre proiectele la care țin foarte mult și nu voi pleca de la Spital până nu reușesc să îl realizez!» a declarat Mariana Iancu pentru ziarul nostru.

Cioara de pe gard în locul vrabiei din mână
Eficiența funcțională si economică a Spitalului Județean Slobozia este o altă marotă administrativă. Mariana Iancu decretează periodic că a redus cheltuielile în cadrul unității medicale pe care o conduce. În realitate însă, acestea cresc vertiginos. Mai grav e însă faptul că «realizările» actualei conduceri se remarcă prin ineficiență. Concret, servicii precum «îngrijiri la domiciliu» sau transportul pacienților dializați au ajuns să fie efectuate cu cele două Dacii Duster achiziționate anul precedent. Singurul efect «pozitiv» al acestei decizii a fost angajarea a 6 șoferi pentru asigurarea permanenței. Astfel, costurile cu aceste «realizări» au devenit net superioare celor generate de contractele derulate cu terți. Adăugați la acest aspect zecile de procese în instanță, conflictul permanent cu Sindicatul SANITAS sau disputele deschise din cadrul Consiliului Județean Ialomița... Și lista ar putea continua la nesfârșit!

12 Martie 2018, 08:05 (3973 vizualizări - 15 comentarii)

Citiți și:
Victor Moraru a majorat ilegal salariul directorului Spitalului Slobozia
Acreditarea Spitalului Județean de Urgență Slobozia bate pasul pe loc
Mariana Iancu a interzis accesul presei în spital

Comentariile cititorilor:


Gicu:
(18 Martie 2018, 15:04)

''Bârfe de pe holurile spitalului ....Mariana Iancu vânează de-a valma medici și asistente, personalul auxiliar și pe cel contractual, permanentizând o atmosferă de teroare ..."

SERIOS ....a dat pe cineva afara , a sanctionat pe cineva , a luat vreo masura atunci cind a gasit nereguli sau cind a constatat acte de incompetenta profesionala ???
Si nerguli au fost gasite multe ...dar au fost "trecute cu vederea" !?!
Asa ca cei ce se simt "terorizati" mai bine si-ar face datoria asa cum  trebuie  ... d.nele asistente/infirmiere sa nu mai doarma pe sectii , sa nu mai manince mincarea bolnavilor, sa nu mai fumeze in cabinete si pe sectii , sa nu se mai vaite ca au salarii mici , sa nu mai fure din materiale si medicamente, sa nu mai fie asa de mindre/increzute/motate , sa nu mai vorbeasca "de sus" amaritilor de bolnavi , sa lase birfele si cafeluta , etc , etc .... si sa puna mina la munca !!!
Unul:
(13 Martie 2018, 20:08)
Lasati ca a mai pus asistentele la munca. Nu inteleg un lucru, ca asistenta sa vii cu unghiile facute si blindate de inele.... fustitele sunt cam scurte si machiajul cam mult. Asta zic de respectarea igienei prin spital. Cum ar fi ca un doctor chirurg sa aibe unghii mari cand opereaza.
PSD:
(13 Martie 2018, 14:30)
LUCRURILE FRUMOASE NU SE VAD DIN SPITAL?PE VREMEA CARUI DIRECTOR AM AVUT ASA ?RECEPTIA DE LA ET 1 ESTE FOARTE MODERNA,UTILA . NU MAI INVENTATI LUCRURI AIUREA IN NECUNOSTINTA DE CAUZA.
Ana:
(13 Martie 2018, 14:11)
Dr.Burdeniuc a plecat in Franta pentru intregirea familiei iar dr. Iordan a plecat din spital in 2014.
mitu:
(13 Martie 2018, 13:16)
Cum , necum , mie imi place figura ei. Falcute ,ochi mari si negri ,iar daca vorbeste urat cum spuneti ii pu perna doar pe gura.
alis:
(12 Martie 2018, 22:15)
De ce le trebuie atitea camere,pentru că le-a dat jos când erau probe dintr-un dosar?Acum cheltuie alți bani să le extindă si să le monteze la loc?Nu poate să le pună pe banii personalii ai persoanei care a dat ordinul să le demonteze,iar c/v lor să aducă în bunatatiri actului medical?Un audit extern pentru activitatea economico-financiara a spitalului județean ar fi necesar mai mult decât o cană de apă potabilă si nu menajeră.
Florea:
(12 Martie 2018, 22:13)
@titi, ai avut noroc. O tură bună...Să nu mai ai de-a face, nu se știe dacă vei mai avea acel noroc. Sper să se fi retras definitiv dr. Popescu, anestezistă, dar i-a cam ajuns. Totul are un sfârșit!
Titi:
(12 Martie 2018, 20:46)
Hai sa nu mai hulim atat upu eu unul am fost nevoit sa ajung acolo acum catva timp cu o infectie urinara temperatura 40 nu puteam urina si dupa cateva ore am plecat pe picioarele mele toata lumea de acolo sa purtat frumos cu minede la medic pana la asistente
UN PACIENT UPU:
(12 Martie 2018, 20:21)
FELICITARI DOAMNEI DOCTOR NITU DE LA UPU PENTRU PROFESIONALISMUL SI EFICIENTA SERVICIULUI UPU O ADEVARATA REGINA INTR-UN STUP CU ASISTENTELE CARE SE MISCAU CA ALBINELE DUPA DOUA RESUSCITARI IN DECURS DE DOUA ORE SI JUMATATE PLUS ALTI PACIENTI CU DIFERITE BOLI SI VATAMARI CORPORALE......INCA ODATA FELICITARI INTREGII ECHIPE DE PROFESIONALISTI
Gigi:
(12 Martie 2018, 19:36)
Mai e pe undeva una care se ocupa cu masajul in timpul serviciului. Ia facut lu Olaru, apoi lu Popeasca, acum face la arabi
Cristi:
(12 Martie 2018, 17:32)
Serviciul UPU... daca nu era serviciul UPU Slobozia prin personalul care profeseaza acolo , la acest moment eram mort. Faptul ca nu au timp sa comunice este o parte a problemei nu este  problema, dar cand au timpul necesar iti spun si explica tot ce este nevoie sa sti.
Si Nu, nu am dat eu sau apartinatorii vreun leu shpaga pentru o mai mare atentie sau tratament diferentiat. Am fost tratat ca orice pacient si pot spune ca acum traiesc pentru ca  Medicii si  Asistentele Medicale  de acolo si-au facut meseria. Multumesc Frumos UPU Slobozia !

Rușine!:
(12 Martie 2018, 15:57)
Dragi pacienți, mare atenție cu dr. I...te omoară de inimă rapid! Dacă n-ar fi criză de medici, asta ar fi fost demult afară din meserie. Pe asta se bazează și ea! Urât caracter, mare tupeu! Mergeți la es, dar la particular. Altă moacă!
UN PACIENT:
(12 Martie 2018, 13:18)
LA UPU STAEA DE NESIMTINE FATA DE BOLNAVI SI APARTINATORII ACESTORA ESTE DE O NESIMTIRE MAXIMA. BOLNAVUL ASTEAPTA IN TRIAJ PANA TIMPUL DE ASTEPTARE AL STARII IN CARE A FOST ADUS APROAPE EXPIRA IAR INSOTITORII SUNT INVITATI SA ASTEPTE LA USA PANA VA VENI CINEVA "SA LE SPUNA CE". ACESTEA SUNT CUVINTELE D-NEI DR ISTRATE CIND INTREBI CE FACE APROAPELE TAU ADUS CU SALVAREA:"SA VA SPUNEM CE" SI "EXISTA CABINETE IN POLICLINICA". ACOLO IN POLICLINICA TE DUCI CU PROGRAMARE, TE GINDESTI BINE CIND VEI FI BOLNAV SI ATUNCI MERGI. DAR CE SA FACEM DACA NE IMBOLNAVIM SAMBATA, DUMINICA SI NE PERMITEM SA DERANJAM DE LA CAFEA STIMABILII MEDICI. 

Un cetățean:
(12 Martie 2018, 09:04)
Mai taie tanti Mariana de la mancare sa saturam detinutii ca aia se plâng la CEDO,avocatul poporului si alte instituții înalte,săracul pacient unde sa se plângă de condiții,de faptul ca doctorii au un comportament total neadecvat cu pacientii,fa ordine cum ai facut si la Vivani administreaso care esti.Si de te supăra careva sa il spui lu Victor intai al Sloboziei de Amara.
iuliana:
(12 Martie 2018, 08:35)
Of, cind spui spitalul Slobozia, spui nesimtire, tupeu, groaza.Serviciul UPU care ar trebui sa fie un serviciu exemplar, este un dezastru. Dar nu este vina doamnei Mariana, nu acolo nesimtirea, tupeu, si prostia nu o poate schimba nimeni. Sunt asistentele niste maimute care nu fac nimic, si pur simplu
te jignesc te umilesc, nu au sapte ani de acasa.........Rusine

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Luni 10 Dec 2018
190 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

DSVSA Ialomița: Pestă Porcină Africană la un mistreț vânat pe Fondul de Vânătoare 12 Săveni

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează proprietarii/deținătorii de porcine, atât din exploatațiile comerciale cât și din gospodăriile populației că joi, 6 decembrie ...[citește_toată_știrea]

7 Decembrie 2018, 15:50
(434 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

7 Decembrie 2018, 12:45


2

Urziceni: Copil de 12 ani, acroșat de o mașină

Joi, 6 decembrie a.c., Poliția a fost sesizată cu privire la faptul că pe raza municipului Urziceni s-a produs un accident. Astfel, polițiștii ajunși la locul evenimentului au stabilit că în timp ce un ...[citește_toată_știrea]

7 Decembrie 2018, 12:35
(317 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Urziceni accident


3

Ialomița: Beți la volan

Joi, 6 decembrie a.c., polițiștii rutieri au depistat trei bărbați, cu vârste între 33 și 58 de ani, care conduceau autovehicule pe drumurile publice, deși anterior au consumat băuturi alcoolice. Cei în ...[citește_toată_știrea]

7 Decembrie 2018, 12:30
(371 vizualizări - 0 comentarii)


Articole pirotehnice, confiscate de polițiștii ialomițeni

Poliția Română desfășoară acțiunea națională «Foc de Artificii» pentru verificarea legalității operațiunilor cu articole pirotehnice desfășurate de persoanele fizice și juridice. Polițiștii ialomițeni au ...[citește_toată_știrea]

7 Decembrie 2018, 12:25
(251 vizualizări - 0 comentarii)


Alexeni: Copil de un an și jumătate, bolnav de gripă

Caz de gripă confirmat în județul Ialomița. Este vorba despre un copil de un an și cinci luni din comuna Alexeni, care în prezent se află internat la Institutul Național de Boli Infecțioase «Matei Balș ...[citește_toată_știrea]

7 Decembrie 2018, 12:20
(305 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Alexeni gripă


6

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

5 Decembrie 2018, 18:10


Fetești: «Tentativă de furt calificat» și «distrugere»

Marți, 4 decembrie a.c., polițiștii feteșteni au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană ar fi încercat să sustragă bunuri dintr-un autovehicul aflat parcat în incinta unei societăți comerciale ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2018, 14:40
(484 vizualizări - 0 comentarii)


8

Ion Roată: Deținere ilegală de lemne, beat la volan și fără permis

Marți, 4 decembrie a.c., polițiștii rutieri au depistat pe raza localității Ion Roată un bărbat, de 41 de ani, conducând o autoutilitară în stare de ebrietate și fără a poseda permis de conducere. Acesta ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2018, 14:25
(478 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Subvenții lunare de 2250 de lei pentru angajatorii care încadrează șomeri

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă aplică o serie de măsuri active ce vizează integrarea pe piața muncii a șomerilor și persoanelor în căutarea unui loc de muncă. Printre măsurile destinate ...[citește_toată_știrea]

4 Decembrie 2018, 17:20
(782 vizualizări - 0 comentarii)


Urmărit internațional, depistat la Urziceni

Luni, 3 decembrie a.c., polițiștii de Investigații Criminale din cadrul IPJ Ialomița au acționat pe raza județului pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de ...[citește_toată_știrea]

4 Decembrie 2018, 17:15
(496 vizualizări - 0 comentarii)


Sfântu Gheorghe: Beat la volan și fără permis de conducere

Luni, 3 decembrie a.c., polițiștii rutieri au depistat pe raza localității Sfântu Gheorghe un bărbat, de 32 de ani, din comuna Ion Roată. Acesta conducea pe drumurile publice în stare de ebrietate, având ...[citește_toată_știrea]

4 Decembrie 2018, 17:10
(458 vizualizări - 0 comentarii)


12

Ilegalitățile din domeniul silvic, în atenția polițiștilor ialomițeni

Duminică, 3 decembrie a.c., polițiștii ialomițeni au desfășurat activități pe raza de competență pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale din silvicultură. În urma verificărilor efectuate pe raza ...[citește_toată_știrea]

4 Decembrie 2018, 17:05
(497 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Examene pentru depistarea trichinelozei

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița atenționează, în preajma Sărbătorilor de Iarnă, asupra riscului de îmbolnăvire cu trichineloză. Astfel, pentru a preveni îmbolnăvirea ...[citește_toată_știrea]

4 Decembrie 2018, 08:10
(656 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Ridicare restricție Pestă Porcină Africană la Andrășești

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează deținătorii de porcine cu privire la faptul că, în perioada 18.10-19.11.2018, s-au examinat toate porcinele existente în ...[citește_toată_știrea]

30 Noiembrie 2018, 11:05
(1109 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Restricții de circulație de Ziua Națională a României

Sâmbătă, 1 decembrie 2018, începând cu orele 9,00, se vor impune restricții de circulație pe bulevardul Matei Basarab (de la intersecția cu strada Ardealului la intersecția cu bulevardul Cosminului) și ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2018, 18:10
(1043 vizualizări - 0 comentarii)


Campanie de donare de sânge în Protopopiatul Urziceni

Pentru a veni în sprijinul semenilor noștri aflați în suferință, joi, 29 noiembrie 2018, în intervalul orar 8,00-13,00, Biroul de Asistență Socială din cadrul Protopopiatului Urziceni a continuat acest ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2018, 15:45
(756 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Cod Galben de ninsori și vânt puternic, valabil până vineri, 30 noiembrie 2018

Administrația Națională de Meteorologie a emis pentru județul Ialomița o avertizare meteo Cod Galben, de ninsori și vânt puternic. Avertizarea intră în vigoare miercuri, 28 noiembrie 2018, la orele 2,0 ...[citește_toată_știrea]

27 Noiembrie 2018, 16:10
(1105 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Slobozia: «Sfântul Stelian-ocrotitorul copiilor»

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, Protopopiatul Slobozia a desfășurat marți, 27 noiembrie 2018, acțiunea «Sfântul Stelian-ocrotitorul copiilor» la ...[citește_toată_știrea]

27 Noiembrie 2018, 11:50
(1057 vizualizări - 0 comentarii)


Delictele silvice, în atenția polițiștilor ialomițeni

În perioada 19-25 noiembrie a.c., polițiștii de Ordine Publică din cadrul IPJ Ialomița au desfășurat activități pe raza de competență pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale din silvicultură. ...[citește_toată_știrea]

27 Noiembrie 2018, 11:45
(987 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Slobozia și Dridu

Luni, 26 noiembrie a.c., Poliția a fost sesizată cu privire la faptul că pe raza municipului Slobozia s-a produs un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. Astfel, polițiștii ajunși la locul evenimentului ...[citește_toată_știrea]

27 Noiembrie 2018, 11:30
(1010 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Șofer căutat de polițiști, după ce a produs un accident rutier

Polițiștii din Ialomița sunt pe urmele unui șofer care a lovit cu mașina un copil de 12 ani din Țăndărei, pe trecerea de pietoni, iar apoi a fugit de la locul accidentului. Se pare că bărbatul a ajuns la ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2018, 19:48
(1429 vizualizări - 3 comentarii)


ITM Ialomița: Controale la spălătoriile auto

În perioada 19-20 octombrie 2018, s-a desfășurat, la inițiativa Inspecției Muncii, o campanie națională privind identificarea cazurilor de muncă nedeclarată și verificarea modului în care se respectă prevederile ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2018, 19:05
(1235 vizualizări - 0 comentarii)


Ziua Națională a României, sărbătorită la Slobozia

Primăria Slobozia invită cetățenii municipiului sâmbătă, 1 Decembrie 2018, la un program festiv dedicat Zilei Naționale a României și Centenarului Marii Uniri. Evenimentul va debuta la orele 10,00 în Piața ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2018, 17:20
(1026 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Contrabandă cu țigări

La data de 23 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Slobozia au oprit pentru control, în trafic, un autoturism condus de un tânăr de 23 de ani, din București. În urma controlului ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2018, 15:25
(825 vizualizări - 2 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi de peste 190000 de lei, 31 de permise reținute

În perioada 23-25 noiembrie a.c., polițiștii din Ialomița au acționat pe raza județului pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice. Astfel, au fost organizate 25 ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2018, 14:20
(790 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: O autobasculantă a luat foc pe Autostrada Soarelui

Incendiu pe Autostrada Soarelui, pe sectorul de drum cuprins între localitățile Feteși și Drajna. O autobasculantă care se afla pe banda de urgență a luat foc, iar din cauza fumului dens circulația se desfășoară ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2018, 20:53
(1259 vizualizări - 0 comentarii)


Trafic blocat între Slobozia și Drajna din cauza unui accidet rutier

La această oră circulația este blocată între Slobozia și Drajna din cauza unui accident rutier, produs în zona localității Brâncoveni. Se pare că un autovehicul s-a ciocnit de un tir, în urma impactului ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2018, 17:44
(3323 vizualizări - 4 comentarii)


E-Distribuție Dobrogea: Atenție, se întrerupe curentul!

E-Distribuție Dobrogea SA anunță că, urmare a lucrărilor planificate de revizii, reparații și modernizări în rețeaua de distribuție, alimentarea cu energie electrică va fi întreruptă în mai multe zone din ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2018, 16:35
(1087 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: 5,27%, rata șomajului în luna octombrie 2018

La sfârșitul lunii octombrie 2018, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 4988 șomeri (din care 2183 femei), rata șomajului fiind de 5,27%. Comparativ ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2018, 16:10
(1011 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...