Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Fanteziile administrative ale Marianei Iancu

Unde sunt medicii, doamna director?

Fanteziile administrative ale Marianei Iancu

La preluarea mandatului de manager interimar, Mariana Iancu a promis județului un spital funcțional, utilat la standarde medicale înalte, capabil să facă față oricăror solicitări. După un an de mandat, ea a anunțat public că a atras 20 de medici noi și că a majorat considerabil veniturile instituției. Începând cu luna noiembrie a anului 2017, Mariana Iancu a anunțat «reducerea considerabilă» a cheltuielilor de funcționare. Și tot atunci, în tandem cu președintele Victor Moraru, a declarat că Spitalul va beneficia de o investiție de 112,4 milioane de lei prin PNDL 2, constând în construcția unui bloc operator nou și modernizarea clădirii Spitalului. Din păcate, toate aceste afirmații nu corespund realității sau ascund carențe de management grave, care afectează direct activitatea medicală a celei mai mari unități medicale din județ.

Raportările către Minister nu pot fi falsificate
În primavara anului 2017, după 6 luni de interimat al directorului Mariana Iancu, Spitalul Județean Slobozia anunța public primele rezultate notabile la nivelul instituției. După alte 6 luni, în cadrul unei ședințe de Consiliu Județean, Mariana Iancu declara că a atras peste 20 de medici noi, tineri, care asigură «servicii de cea mai bună calitate la nivelul spitalului». Realitatea este însă diferită, iar informațiile publice pe care Spitalul Județean este obligat să le ofere lunar Ministerului nu o pot cosmetiza. Concret, în luna octombrie a anului 2016, lună în care Mariana Iancu a preluat conducerea Spitalului, numărul medicilor se ridica la 72, iar cel al medicilor rezidenți la 24. La un an distanță, în luna octombrie a anului 2017, când Mariana Iancu declara public că a reușit să aducă 20 de medici noi «dintre care mulți foarte tineri», numărul de medici raportat către Minister scăzuse de la 72 la 71, iar cel al medicilor rezidenți de la 24 la 21. Ultima raportare, cea din luna ianuarie 2018, confirmă modificări minimale ale organigramei. Practic, numărul de medici raportat a crescut de la 72, câți avea Spitalul la data preluării funcției de director de către Mariana Iancu, la 76, iar cel al medicilor rezidenți de la 24 la 25.

Dincolo de gardul vopsit al Spitalului
Raportările lunare sunt doar o fațetă a realității pe care Mariana Iancu încearcă cu orice preț să o ascundă. Surse administrative interne confirmă faptul că una dintre cauzele principale pentru care doctorii refuză să vină la Slobozia este lipsa aparaturii medicale performante. În ciuda faptului că s-au investit sume însemnate în achiziții noi, acestea nu pot fi utilizate sau nu pot intra în exploatare. La penuria de doctori cu care se confruntă spitalul se adaugă și atitudinea despotică a managerului Mariana Iancu. Transformată în «Big Brother» prin instalarea a zeci de camere de luat vederi pe secțiile Spitalului, Mariana Iancu vânează de-a valma medici și asistente, personalul auxiliar și pe cel contractual, permanentizând o atmosferă de teroare improprie desfășurării actului medical. În aceste condiții, medicii cu ștate vechi ai Spitalului și-au dat demisia sau sunt pe cale să o facă. Este, bunăoară, cazul medicului oncolog Valentina Burdeniuc, plecată în Franța sau cel al medicului urolog Nicolas Iordan. Recent, susțin aceleași surse, și medicul chirurg Dumitru Chiciu a amenințat cu demisia, conflictul fiind dezamorsat in extremis. La acest moment, linia de gardă a Spitalului funcționează la limita de subzistență, secții precum cea de Neonatologie, Pediatrie, Cardiologie sau Oncologie ar putea fi desființate din cauza pensionării medicilor sau prin iminenta plecare a acestora, iar numărul de internări scade vertiginos. În schimb, secții precum Ortopedia și Radiologia sunt «suprapopulate» de medici, numărul de paturi alocat pe fiecare medic fiind cu mult sub normativul de personal impus de Ministerul Sănătății.

Bârfe de pe holurile spitalului În luna februarie a anului 2018, problemele pe care Spitalul Județean Slobozia le întâmpină sub conducerea Marianei Iancu par să se adâncească. Pe fiecare secție, angajații spitalului nu mai contenesc să povestească dezastrul în care a ajuns unitatea medicală din cauza managementului deficitar impus cu forța de Mariana Iancu. Iar cei care nu-i dau ascultare sunt admonestați cu o ploaie de cuvinte triviale, pe care doamna manager le știe încă de pe vremea când conducea firma de salubritate a Sloboziei. Unul dintre aspectele sesizate vizează activitatea din bucătărie, acolo unde Mariana Iancu ar fi dat ordin să se raționalizeze mâncarea pacienților. Concret, există voci care spun că doamna manager le-ar fi comandat bucătăreselor să folosească mai puține ingrediente pentru prepararea porțiilor de mâncare distribuite în saloane. De asemenea, se pare că noul aparat de radiologie este conectat la rețeaua electrică printr-un dispozitiv învechit și scos din uz, încă de pe vremea fostului manager Vasile Olaru. De asemenea, deși există depuse numeroase solicitări privind starea proastă a instalației electrice, care datează de la începuturile Spitalului Județean de Urgență Slobozia, aceasta funcționează la momentul de față cu mai multe improvizații care ar putea ceda în orice moment, riscul producerii unui incendiu sau al unei explozii fiind iminent. De asemenea, la centrala electrică ar fi fost angajați de către Mariana Iancu câțiva oameni care n-au reparat o priză în viața lor...

Floarea care nu aduce primăvara
Există, evident, și aspecte pozitive ale activității managerului Mariana Iancu. Unul dintre acestea ar putea fi considerată renovarea etajului I al Policlinicii. O altă investiție pe care Mariana Iancu a declarat că o va iniția anul acesta este construirea unui Centru de Îngrijiri Paliative pentru blonavii aflați în stadii terminale de boală. Consiliul Județean Ialomița a aprobat deja transferul unei clădiri din Slobozia Nouă către Spitalul Județean. Clădirea a aparținut Direcției Generale pentru Protecția Copilului și se află în prezent în conservare. Potrivit estimărilor făcute de către Mariana Iancu, clădirea ar urma să asigure îngrijirea a 17 bolnavi. «Este unul dintre proiectele la care țin foarte mult și nu voi pleca de la Spital până nu reușesc să îl realizez!» a declarat Mariana Iancu pentru ziarul nostru.

Cioara de pe gard în locul vrabiei din mână
Eficiența funcțională si economică a Spitalului Județean Slobozia este o altă marotă administrativă. Mariana Iancu decretează periodic că a redus cheltuielile în cadrul unității medicale pe care o conduce. În realitate însă, acestea cresc vertiginos. Mai grav e însă faptul că «realizările» actualei conduceri se remarcă prin ineficiență. Concret, servicii precum «îngrijiri la domiciliu» sau transportul pacienților dializați au ajuns să fie efectuate cu cele două Dacii Duster achiziționate anul precedent. Singurul efect «pozitiv» al acestei decizii a fost angajarea a 6 șoferi pentru asigurarea permanenței. Astfel, costurile cu aceste «realizări» au devenit net superioare celor generate de contractele derulate cu terți. Adăugați la acest aspect zecile de procese în instanță, conflictul permanent cu Sindicatul SANITAS sau disputele deschise din cadrul Consiliului Județean Ialomița... Și lista ar putea continua la nesfârșit!

12 Martie 2018, 08:05 (3853 vizualizări - 15 comentarii)

Citiți și:
Victor Moraru a majorat ilegal salariul directorului Spitalului Slobozia
Acreditarea Spitalului Județean de Urgență Slobozia bate pasul pe loc
Mariana Iancu a interzis accesul presei în spital

Comentariile cititorilor:


Gicu:
(18 Martie 2018, 15:04)

''Bârfe de pe holurile spitalului ....Mariana Iancu vânează de-a valma medici și asistente, personalul auxiliar și pe cel contractual, permanentizând o atmosferă de teroare ..."

SERIOS ....a dat pe cineva afara , a sanctionat pe cineva , a luat vreo masura atunci cind a gasit nereguli sau cind a constatat acte de incompetenta profesionala ???
Si nerguli au fost gasite multe ...dar au fost "trecute cu vederea" !?!
Asa ca cei ce se simt "terorizati" mai bine si-ar face datoria asa cum  trebuie  ... d.nele asistente/infirmiere sa nu mai doarma pe sectii , sa nu mai manince mincarea bolnavilor, sa nu mai fumeze in cabinete si pe sectii , sa nu se mai vaite ca au salarii mici , sa nu mai fure din materiale si medicamente, sa nu mai fie asa de mindre/increzute/motate , sa nu mai vorbeasca "de sus" amaritilor de bolnavi , sa lase birfele si cafeluta , etc , etc .... si sa puna mina la munca !!!
Unul:
(13 Martie 2018, 20:08)
Lasati ca a mai pus asistentele la munca. Nu inteleg un lucru, ca asistenta sa vii cu unghiile facute si blindate de inele.... fustitele sunt cam scurte si machiajul cam mult. Asta zic de respectarea igienei prin spital. Cum ar fi ca un doctor chirurg sa aibe unghii mari cand opereaza.
PSD:
(13 Martie 2018, 14:30)
LUCRURILE FRUMOASE NU SE VAD DIN SPITAL?PE VREMEA CARUI DIRECTOR AM AVUT ASA ?RECEPTIA DE LA ET 1 ESTE FOARTE MODERNA,UTILA . NU MAI INVENTATI LUCRURI AIUREA IN NECUNOSTINTA DE CAUZA.
Ana:
(13 Martie 2018, 14:11)
Dr.Burdeniuc a plecat in Franta pentru intregirea familiei iar dr. Iordan a plecat din spital in 2014.
mitu:
(13 Martie 2018, 13:16)
Cum , necum , mie imi place figura ei. Falcute ,ochi mari si negri ,iar daca vorbeste urat cum spuneti ii pu perna doar pe gura.
alis:
(12 Martie 2018, 22:15)
De ce le trebuie atitea camere,pentru că le-a dat jos când erau probe dintr-un dosar?Acum cheltuie alți bani să le extindă si să le monteze la loc?Nu poate să le pună pe banii personalii ai persoanei care a dat ordinul să le demonteze,iar c/v lor să aducă în bunatatiri actului medical?Un audit extern pentru activitatea economico-financiara a spitalului județean ar fi necesar mai mult decât o cană de apă potabilă si nu menajeră.
Florea:
(12 Martie 2018, 22:13)
@titi, ai avut noroc. O tură bună...Să nu mai ai de-a face, nu se știe dacă vei mai avea acel noroc. Sper să se fi retras definitiv dr. Popescu, anestezistă, dar i-a cam ajuns. Totul are un sfârșit!
Titi:
(12 Martie 2018, 20:46)
Hai sa nu mai hulim atat upu eu unul am fost nevoit sa ajung acolo acum catva timp cu o infectie urinara temperatura 40 nu puteam urina si dupa cateva ore am plecat pe picioarele mele toata lumea de acolo sa purtat frumos cu minede la medic pana la asistente
UN PACIENT UPU:
(12 Martie 2018, 20:21)
FELICITARI DOAMNEI DOCTOR NITU DE LA UPU PENTRU PROFESIONALISMUL SI EFICIENTA SERVICIULUI UPU O ADEVARATA REGINA INTR-UN STUP CU ASISTENTELE CARE SE MISCAU CA ALBINELE DUPA DOUA RESUSCITARI IN DECURS DE DOUA ORE SI JUMATATE PLUS ALTI PACIENTI CU DIFERITE BOLI SI VATAMARI CORPORALE......INCA ODATA FELICITARI INTREGII ECHIPE DE PROFESIONALISTI
Gigi:
(12 Martie 2018, 19:36)
Mai e pe undeva una care se ocupa cu masajul in timpul serviciului. Ia facut lu Olaru, apoi lu Popeasca, acum face la arabi
Cristi:
(12 Martie 2018, 17:32)
Serviciul UPU... daca nu era serviciul UPU Slobozia prin personalul care profeseaza acolo , la acest moment eram mort. Faptul ca nu au timp sa comunice este o parte a problemei nu este  problema, dar cand au timpul necesar iti spun si explica tot ce este nevoie sa sti.
Si Nu, nu am dat eu sau apartinatorii vreun leu shpaga pentru o mai mare atentie sau tratament diferentiat. Am fost tratat ca orice pacient si pot spune ca acum traiesc pentru ca  Medicii si  Asistentele Medicale  de acolo si-au facut meseria. Multumesc Frumos UPU Slobozia !

Rușine!:
(12 Martie 2018, 15:57)
Dragi pacienți, mare atenție cu dr. I...te omoară de inimă rapid! Dacă n-ar fi criză de medici, asta ar fi fost demult afară din meserie. Pe asta se bazează și ea! Urât caracter, mare tupeu! Mergeți la es, dar la particular. Altă moacă!
UN PACIENT:
(12 Martie 2018, 13:18)
LA UPU STAEA DE NESIMTINE FATA DE BOLNAVI SI APARTINATORII ACESTORA ESTE DE O NESIMTIRE MAXIMA. BOLNAVUL ASTEAPTA IN TRIAJ PANA TIMPUL DE ASTEPTARE AL STARII IN CARE A FOST ADUS APROAPE EXPIRA IAR INSOTITORII SUNT INVITATI SA ASTEPTE LA USA PANA VA VENI CINEVA "SA LE SPUNA CE". ACESTEA SUNT CUVINTELE D-NEI DR ISTRATE CIND INTREBI CE FACE APROAPELE TAU ADUS CU SALVAREA:"SA VA SPUNEM CE" SI "EXISTA CABINETE IN POLICLINICA". ACOLO IN POLICLINICA TE DUCI CU PROGRAMARE, TE GINDESTI BINE CIND VEI FI BOLNAV SI ATUNCI MERGI. DAR CE SA FACEM DACA NE IMBOLNAVIM SAMBATA, DUMINICA SI NE PERMITEM SA DERANJAM DE LA CAFEA STIMABILII MEDICI. 

Un cetățean:
(12 Martie 2018, 09:04)
Mai taie tanti Mariana de la mancare sa saturam detinutii ca aia se plâng la CEDO,avocatul poporului si alte instituții înalte,săracul pacient unde sa se plângă de condiții,de faptul ca doctorii au un comportament total neadecvat cu pacientii,fa ordine cum ai facut si la Vivani administreaso care esti.Si de te supăra careva sa il spui lu Victor intai al Sloboziei de Amara.
iuliana:
(12 Martie 2018, 08:35)
Of, cind spui spitalul Slobozia, spui nesimtire, tupeu, groaza.Serviciul UPU care ar trebui sa fie un serviciu exemplar, este un dezastru. Dar nu este vina doamnei Mariana, nu acolo nesimtirea, tupeu, si prostia nu o poate schimba nimeni. Sunt asistentele niste maimute care nu fac nimic, si pur simplu
te jignesc te umilesc, nu au sapte ani de acasa.........Rusine

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Miercuri 26 Sep 2018
96 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

25 Septembrie 2018, 18:15


AJOFM Ialomița: Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița va organiza în data de 19 octombrie 2018, orele 9,00, «Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți». Evenimentul se va desfășura la Slobozia, în ...[citește_toată_știrea]

25 Septembrie 2018, 17:20
(60 vizualizări - 0 comentarii)


2

Adâncata: Și-a pierdut viața strivit de un utilaj

Un bărbat de 37 de ani din comuna ialomițeană Adâncata și-a pierdut viața marți, 25 septembrie 2018, în urma unui accident de muncă petrecut pe raza județului Bistrița Năsăud. Bărbatul lucra la amenajarea ...[citește_toată_știrea]

25 Septembrie 2018, 15:30
(140 vizualizări - 0 comentarii)


3

IPJ Ialomița: «Atenție la înșelăciuni!»

În perioada septembrie-octombrie 2018, Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița derulează activități informativ-preventive în cadrul campaniei de prevenire a infracțiunilor de înșelăciune «Atenție ...[citește_toată_știrea]

24 Septembrie 2018, 16:25
(209 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi de aproape 240000 de lei, 30 de permise reținute

Polițiștii au intervenit, în perioada 21-23 septembrie, la peste 100 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112. Astfel, la acest sfârșit de săptămână, polițiștii ialomițeni au fost angrenați în 26 de ...[citește_toată_știrea]

24 Septembrie 2018, 16:20
(166 vizualizări - 0 comentarii)


Corul Academic «Divina Armonie» va concerta la Hramul Catedralei Episcopale Slobozia

Luni, 1 octombrie 2018, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Episcop Vincențiu, Episcopia Sloboziei și Călărașilor, va sărbători hramul de toamnă al Catedralei Episcopale «Acoperământul Maicii Domnului ...[citește_toată_știrea]

24 Septembrie 2018, 15:20
(173 vizualizări - 0 comentarii)


6

A treia ediție a campaniei «Educația-prioritate a Bisericii», derulată în parohiile Protopopiatului Urziceni

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, în parohiile din Protopopiatul Urziceni a fost derulată cea de-a treia ediție a proiectului social-filantropic «Educația-prioritate a Bisericii», în ...[citește_toată_știrea]

24 Septembrie 2018, 15:05
(141 vizualizări - 0 comentarii)


«Zilele Recoltei 2018», la Slobozia

Primăria Municipiului Slobozia vă invită la Sărbătoarea Recoltei, în perioada 29-30 septembrie 2018. La «Zilele Recoltei 2018», roadele pământului vor fi etalate pe tarabe de către cei mai gospodari producători ...[citește_toată_știrea]

24 Septembrie 2018, 14:55
(205 vizualizări - 0 comentarii)


8

«Centenarul Filmului Românesc», la Slobozia

Municipiul Slobozia intră pe harta celor o sută de orașe din țară care găzduiesc «Centenarul Filmului Românesc», un proiect de anvergură națională inițiat de Agerpres. Sâmbătă, 29 septembrie 2018, la Casa ...[citește_toată_știrea]

24 Septembrie 2018, 09:40
(148 vizualizări - 0 comentarii)


AJFOM Ialomița: Locuri de muncă în agricultură-Spania, campania 2019

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița, prin serviciul de ocupare EURES România, oferă 950 locuri de muncă vacante în Spania pentru munca sezonieră în agricultură la recoltarea căpșunilor ...[citește_toată_știrea]

24 Septembrie 2018, 08:10
(149 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

20 Septembrie 2018, 17:15


Movila: Și-a înjunghiat fiul cu un cuțit

Polițiștii ialomițeni au deschis o anchetă într-un posibil caz de «tentativă de omor». Un bărbat este cercetat penal după ce, în cursul nopții de marți, 18/19 septembrie 2018, și-a înjunghiat fiul cu un ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2018, 14:25
(702 vizualizări - 0 comentarii)


12
Fetești: Pește fără documente, confiscat de polițiști

Fetești: Pește fără documente, confiscat de polițiști

Polițiștii ialomițeni au acționat marți, 18 septembrie a.c., pe raza județului, sub coordonarea polițiștilor din cadrul Direcției de Ordine Publică, în vederea apărării patrimoniului piscicol și combaterii ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2018, 14:05
(689 vizualizări - 1 comentariu)


Slobozia: Accident cu două persoane rănite

Marți, 18 septembrie a.c., în jurul orelor 12,30, Poliția a fost sesizată cu privire la faptul că pe raza municipiului Slobozia s-a produs un accident de circulație, două persoane fiind rănite. Polițiștii ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2018, 14:00
(599 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


Valea Măcrișului: Beat la volan, a provocat un accident

Marți, 18 septembrie a.c., Poliția a fost sesizată cu privire la faptul că pe raza comunei Valea Măcrișului s-a produs un accident soldat cu pagube materiale. Astfel, șoferii celor două autoturisme implicate ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2018, 13:55
(499 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: A furat dintr-o barcă rucsacul unei femei

Polițiștii feteșteni au fost sesizați luni, 17 septembrie a.c., cu privire la faptul că o persoană a sustras bunuri dintr-o ambarcațiune aflată pe malul brațului Borcea. În urma sesizării, polițiștii au ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2018, 13:50
(494 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești furt


Muniție neexplodată, descoperită la Movilița și Armășești

Muniție neexplodată, descoperită la Movilița și Armășești

Duminică, 16 septembrie a.c., pe un  teren agricol de pe raza comunei Movilița a fost descoperită o mină antitanc cu înveliș metalic, aflată într-o stare avansată de uzură. De asemenea, marți, 18 septembrie ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2018, 12:20
(572 vizualizări - 0 comentarii)


Scrimerul George Dragomir a câștigat «Cupa României»

Scrimerul George Dragomir a câștigat «Cupa României»

Orașul Iași a fost gazda «Cupei României», la scrimă cadeți și juniori 2018. Așa cum era de așteptat, cel mai bun junior al momentului, George Dragomir, legitimat la CSM Unirea Slobozia, si-a respectat ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2018, 17:19
(559 vizualizări - 0 comentarii)


Autoturism căutat de autoritățile din Arad, depistat la Fetești

Un autoturism care figura în bazele de date ca fiind sustras, căutat pentru confiscare de autoritățile din județul Arad, a fost depistat de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Ialomița ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2018, 15:50
(649 vizualizări - 0 comentarii)


Braconajul piscicol, în atenția polițiștilor ialomițeni

Luni, 17 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Stelnica au depistat un bărbat, de 61 de ani, din Vlădeni, în timp ce încerca să comercializeze pește din speciile plătică și mreană ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2018, 15:40
(573 vizualizări - 0 comentarii)


Feteștean urmărit internațional, depistat de polițiști

Polițiștii de Investigații Criminale din cadrul IPJ Ialomița au depistat un bărbat care era urmărit internațional pentru infracțiuni contra persoanei și contra patrimoniului, fapte comise în Italia. Astfel ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2018, 15:25
(564 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: «Cântece de iubire» pe esplanada Centrului Cultural

Joi, 20 septembrie 2018, începând cu orele 18,00, pe esplanada Centrului Cultural UNESCO «Ionel Perlea» va fi susținut recitalul «Cântece de iubire». Soliști vor fi soprana Irina Iordăchescu și chitaristul ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2018, 12:10
(631 vizualizări - 0 comentarii)


Rădulești: Hoți din autoturisme, reținuți de polițiști

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Jilavele cercetează patru tineri, cu vârste cuprinse între 20 și 24 de ani, toți din comuna Movilița, aceștia fiind bănuiți de comiterea infracțiunii de «furt». Sâmbătă ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2018, 08:05
(552 vizualizări - 0 comentarii)


Se lansează «Ro Alert»

Sâmbătă, 15 septembrie 2018, începând cu orele 11,00, va fi lansat la nivel național portalul «Ro Alert», de la sediul Ministerul Afacerilor Interne. Evenimentul va fi realizat în sistem ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2018, 17:15
(1133 vizualizări - 1 comentariu)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

E-Distribuție Dobrogea SA anunță că, urmare a lucrărilor planificate de revizii, reparații și modernizări în rețeaua de distribuție, alimentarea cu energie electrică va fi întreruptă în mai multe localități ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2018, 14:20
(844 vizualizări - 0 comentarii)


Recrutare candidați pentru Școlile de Subofițeri Jandarmi, sesiunea ianuarie 2019

Inspectoratul de Jandarmi Județean Ialomița recrutează tineri absolvenți de liceu, cu diplomă de Bacalaureat, pentru sesiunea din luna ianuarie la instituțiile militare de învățământ din cadrul Ministerului ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2018, 13:15
(835 vizualizări - 0 comentarii)


Servicii Publice Slobozia SRL

vă face cunoscut faptul că
în perioada 29-30.09.2018
se vor desfășura «Zilele Recoltei»
în Piața Agroalimentară Slobozia

14 Septembrie 2018, 10:20


25 de microferme înființate în județul Ialomița

Direcția Județeană pentru Agri­cul­tură Ialomița a dat publicității o situație a proiectelor cu finanțare europeană, pe care reprezentanții instituției le-au coordonat în vederea obținerii fondurilor distribuite ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2018, 08:20
(1109 vizualizări - 0 comentarii)


Urmăriți internațional, depistați de polițiștii ialomițeni

Polițiștii din Ialomița au depistat trei persoane care erau urmărite, la nivel internațional, de autoritățile germane, pentru comiterea de infracțiuni contra proprietății. Astfel, miercuri, 12 septembrie ...[citește_toată_știrea]

13 Septembrie 2018, 08:10
(905 vizualizări - 0 comentarii)


Cupa «Corona» la scrimă

Cupa «Corona» la scrimă

La finele săptămânii precedente, la Poiana Brașov s-a desfășurat a III-a ediție a Cupei «Corona» la scrimă. Cea mai bună performanță a sportivilor CSS Slobozia prezenți la competiție a fost obținută de ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2018, 16:20
(960 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
8408-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...