Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Directorul DSP Ialomița, reclamat în instanță de proprii subordonați

Directorul DSP Ialomița, reclamat în instanță de proprii subordonați

Scandal în instanță între angajații Direcției de Sănătate Publică Ialomița și Gabriel Modrea, actualul director executiv al instituției. Angajații au reclamat faptul că au rămas fără o parte din sporurile salariale după ce directorul Gabriel Modrea le-a tăiat considerând că erau mult prea mari și acordate necuvenit. Primele 30 de procese au fost înregistrate pe rolul Tribunalului Ialomița și urmează să fie judecate.

Modrea, directorul care taie sporuri Vara trecută, Direcția de Sănătate Publică Ialomița intra în atenția opiniei publice după ce fostul director al instituției, Dan Noel, a fost înlocuit cu juristul Gabriel Modrea. La scurt timp după instalarea în funcție, directorul Modrea a început să ia măsuri împotriva propriilor angajați. Una din respectivele măsuri a vizat tăierea tuturor sporurilor salariale de care aceștia beneficiau. Este vorba despre suplimente privind lucrul în condiții periculoase sau vătămătoare, așa cum este cazul angajaților din cadrul laboratoarelor Direcției de Sănătate Publică Ialomița. Potrivit estimărilor, prin tăierea sporurilor, veniturile angajaților s-au diminuat, în medie, cu sume cuprinse între 200 și 500 de lei. Nici la momentul respectiv, dar nici în prezent, directorul Gabriel Modrea nu a dorit să ofere explicații cu privire la măsura pe care a dispus-o mai mult. «Le-a spus oamenilor doar că tot ceea ce a făcut este perfect legal, apoi le-a întors spatele, fără alte explicații. Nu este o atitudine corectă!» susține Valentin Spătărelu, liderul Sindicatului SANITAS-filiala Ialomița, din care fac parte și angajații DSP Ialomița, ale căror salarii au fost diminuate prin decizia directorului Modrea. Mai mult, surse din cadrul instituției susțin faptul că acesta ar deține funcția ilegal, având în vedere că mandatul său în calitate de șef al Direcției de Sănătate Publică Ialomița ar fi trebuit să înceteze după 60 de zile!

Val de procese în instanță Susținuți de sindicaliști, angajații rămași fără sporuri salariale au făcut acțiuni în instanță prin care cer recuperarea respectivelor venituri, tăiate abuziv de către directorul Direcției de Sănătate Publică Ialomița. Acțiunile sunt individuale, iar la momentul de față pe rolul Tribunalului Ialomița au fost înregistrate primele 30 de procese. «Am considerat că este mult mai bine ca aceste acțiuni să fie făcute de fiecare persoană nemulțumită în parte. Sperăm ca instanța să ne dea dreptate, iar oamenii să-și primească veniturile care li se cuveneau și de care au fost văduviți!» a mai spus Valentin Spătărelu, președintele Sindicatului SANITAS-filiala Ialomița.

Bariera de 4 mii de lei din curtea DSP Ialomița
Împrejmuită de două porți mari de fier, curtea în care se află sediul Direcției de Sănătate Publică Ialomița beneficiază de aproximativ o lună și de o barieră. Așezată în spatele porților, respectiva barieră a costat 4 mii de lei și a fost comandată de directorul Gabriel Modrea pentru a împiedica persoanele neautorizate să intre în curtea instituției. Dincolo de inutilitatea investiției, trebuie precizat că o problemă cu care se confruntă sediul DSP Ialomița o reprezintă toaletele insalubre ale instituției. Atât la parter, cât și la etaj, băile DSP Ialomița au nevoie urgentă de reparații...

20 Martie 2018, 11:05 (8942 vizualizări - 19 comentarii)

Citiți și:
Control ministerial la Direcția de Sănătate Publică Ialomița
Cuplul Gabriel Modrea-Denisa Ioniță, acuzat că a terorizat un angajat
Gabriel Modrea rămâne în fruntea Direcției de Sănătate Publică Ialomița

Comentariile cititorilor:


rascoala:
(22 Martie 2018, 15:44)
Trebuie sa luati atitudine impotriva tiranilor si sa ridicati capul din pamant ca nu sunteti la el la SC PINDUL EXIM SRL LA PALTINISI.
Notar:
(21 Martie 2018, 19:22)
E jale mare in județul Ialomița!!! Toate sectoarele sunt in ccc....T! Gravă problemă generală!
da:
(21 Martie 2018, 17:11)
La dsp e democratie dar la dsvsa functionarii publici sunt tratati ca sclavii pe plantatia lui PUIA .Au semnat un tabel la cererea liderului de sindicat si au fost amenintati ca vor avea de suferit,unii s au retras.MAI NOU SA VOPSIT BLOND CU VOPSEA CE A RAMAS DE LA DNA JURIST.PS LIDERUL DE SINDICAT ESTE FINUL PRESEDINTELUI ANSVSA GERONIMO BRANESCU.ESTE VORBA DE UN SPOR PE CARE DOAR PUIA , FLOREA SI POPI JIURISTA CEA CU VOPSEAU .
ornitorincul:
(21 Martie 2018, 12:55)
Prostime spui atunci cind te referi la cei din familia ta . Nu cataloga niste specialisti drept prostime . Aceasta  prostime cum o numesti dumneata are grija de mai tot ce se intimpla in judetul nostru din punct de vedere al sanatatii . Si deasemenea  oricare om se supara atunci cind nu ii este recunocuta munca pe care o presteaza zi de zi cu aceeasi seriozitate.
Buzatu:
(21 Martie 2018, 12:13)
Cei doi Ditectori au plingeri penale si vor urma altelev!
Bugetar:
(21 Martie 2018, 07:48)
@un analfabet. Dacă nu faceți reclamații SCRISE nu se uită nimeni la voi! Poți să ragi tu pe-aici ca boul, nu se autosesizează nimeni! Ce vreți să vă facă ziarul dacă vine la voi?
un analfabet:
(20 Martie 2018, 23:38)
Lasa dracului gramatica, tu spune cum ai luat banii la lume si i ai virat la tine in cont.
          Domnule presedinte Moraru, aceasta individa a luat banii castigati prin hotaraire judecatoareasca  de salariati in anul 2013, iar  la cei care au plecat din unitate sau care au decedat nu le a mai virat pentru ca nu meritau, asa ca s a gandit ea si cu doamna de la runos ca e mai bine sa i vireze la ele in card.
Sa vina Politia sa constate.
           Domnule reporter de la independent veniti la noi in unitate ca suntem institutie publica si intrebati salariatii ce se intampla, mai avem putin si nici la baie nu avem voie, caldura ne a oprit o ca nu avem bani dar de plimbat cu masiniile unitatii in interes personal si de cumparat bariere, cafetiere, canapele, fotolii avem.
Noua la prostime  ne a taiat salariile si pe ale lor le au marit, pentru ca in aceasata unitate fac ce vor ei, noi nu avem voie sa gandim, aici gandesc doar ei.
SA VA FIE RUSINE PORCILOR! SA SE SESIZEZE DIN OFICIU ORGANELE ABILITATE! SUNTEM DISPERATI!   MAI AVEM PUTIN SI NE DA AFARA PE TOTI!


Oarecare:
(20 Martie 2018, 20:44)
Nu pot sa citesc comentariile, fac febra la ochi. Ati ucis limba romana fratilor!
Viorel:
(20 Martie 2018, 19:18)
Buna seara , domnilor salariati ai D S P  Ialomita , de ce v-ati permis sa dati in judecata pe Domni directori , nu va e mila de ei , - eu in locul vostru ias da in judecata in fiecare zi pentru abuzurile pe care le savirsesc , vizibil, injura , dracuie , insulta subordonatii , ii trateaza de parca ei ar fi doamne ceva mai presus de orice ,.
        Haideti sa ne unim si sa angajam un avocat sa ne reprezinte in instanta pe linie civila  si pe penal cu faptele ce le  comit in mod repetat, - aici mentionez falsurile savirsite de directorul economic I.D., si aprobate de director M.G.- mariri de salariu pentru ei si pentru  D-na D. de la Runos- Falsificarea categoriei de incadrare a judetului numai pentru ei , pentru salariati a incadrato intro categorie mica sa nu poata sa le mareasca salariile . 
        _  sa justifice  necesitatea  instalari barierei si a aparatului de cafea , cumpararea de telefoane de 4000 roni marirea abonamentului de telefonie consumul de carburant din folosirea auto in interes personal etc  
AVRAM:
(20 Martie 2018, 16:00)
Yescu @xulescu , vrea dreptațe idei dai tu jigodie fierbi în suc propriu te deranjează adevărul? - Cum îți explici tu ca voi va-ți mărit salariul și noua ni l ați tăiat ba mai mult de la noi ați mai luat și în urma cu ceva timp 2013 sume frumușele de bani cuveniți noua la-ți trecut în conturile voastre Cum explicați ăsta, Curtea de conturi doarme de ce nu ați sesizat Politia pentru Abuz în serviciu ? - deturnare de fonduri , fals uz de fals, constituirea unui grup infracțional format din cei doi directori și sefa de la Runos care de soia tras și ia partea leului ca de nu .
Yescu:
(20 Martie 2018, 15:08)
Ce vrea @xculescu? E român tipul/tipa? Vorbe multe, idei, ioc!!!
Neutru:
(20 Martie 2018, 14:28)
Domnilor, ajutați un semen care înțelege greu, uită repede! Care sunt, în clar, pericolele de lucru ale DSP Ialomița? Eprubete, substanțe, crve, toxine, iradiați?..,,
@un curios ce va..:
(20 Martie 2018, 13:50)
"E de risul lumi", esti unul care " tae si spinzura" limba romana..
xulescu:
(20 Martie 2018, 13:40)
În acest capitol ne-am propus să explicăm textul legii și în special acele aspecte legate strict de obligațiile pe care trebuie să le respecte funcționarii publici pentru a da dovadă de o conduită profesionisonală și etică, în conformitate cu standardele unei categorii profesionale aparte din administrația publică. În acest sens, articolele din Legea 7/2004 privind codul de conduită a funcționarilor publici, precum și unele articole reglementate de Legea 161/2003 privind unele măsuri pentru asigurarea transparentei în exercitarea demnităților publice, a funcțiilor publice și în mediul de afaceri, prevenirea și sancționarea corupției, sunt explicitate nu printr-o abordare teoretică, ci de o ă, pentru fiecare articol referitor la un anumit aspect al conduitei funcționarilor publici au fost concepute exemple pentru o înțelegere mai facilă a respectivei norme. Exemplele au fost imaginate, fiind atât cazuri negative cât și cazuri pozitive, însoțite la final de un scurt comentariu care ține loc de concluzii. De asemenea, tot aici ne-am propus menționarea, nicidecum exhaustivă, a unor metode care pot fi utilizate de către funcționarii publici în scopul evitării situațiilor de încălcare a normelor de conduită. Aceste metode sunt și ele cuprinse în diferite reglementări privind funcționarii publici. În final dorim să enumerăm atât dezavantajele, cât și avantajele de a avea o conduită profesionistă în conformitate cu standardele administrației publice, al c informare cu privire la categoria funcționarilor publici - categorie profesională aparte în domeniul administrației publice1 . Această percepție negativă asupra funcționarului public este alimentată și de acele jurnale care sunt în căutare doar de subiecte spumoase și care adesea nu fac distincția între funcționarul public și alte categorii profesionale bugetare. Totodată, opinia publică - în ceea îl privește pe funcționarul public - este influențată și de acei cetățeni care, în periplul lor pe coridoarele administrației publice
DIMA M:
(20 Martie 2018, 13:31)
Gabriel Modrea, juristul Direcției de Sănătate Publică Ialomița. Deși ar fi trebuit să asigure conducerea instituției pe o perioadă de timp limitată, se pare că Modrea s-a lăsat convins să accepte prelungirea interimatului său pentru alte câteva luni. Cu toate acestea, în puținul timp scurs de la delegarea sa pe funcție, Gabriel Modrea a reușit să demareze un scandal de proporții în cadrul Direcției de Sănătate Publică Ialomița. Acesta este acuzat public de către angajați de faptul că le-a tăiat o serie de sporuri salariale pe care le-ar fi considerat ca fiind acordate «ilegal». Este vorba despre o serie de beneficii aferente muncii prestate în condiții de risc. «Să luăm, de exemplu, personalul care își desfășoară activitatea în laboratorul Direcției... Acolo se lucrează într-un mediu foarte riscant, angajații fiind nevoiți să manevreze eprubete cu virusuri sau bacterii!» explică situația Valentin Spătărelu, președintele sindicatului SANITAS-filiala Ialomița, formațiune care susține interesele angajaților revoltați din cadrul Direcției de Sănătate Publică Ialomița. Se pregătesc de grevă În ciuda tuturor demersurile referitoare la dezamorsarea acestei situații, scandalul dintre directorul Gabriel Modrea și angajații care s-au trezit cu salariile diminuate este imposibil-Iti recomand sa pleci singur ca si noi presa care ne ai jignit nu o sa te lasam asa usor in pace  agramatule , debil mintal ce esti . - (Ești un dobitoc, dom’le! Un dobitoc auzi) Dobitoc esti fraere ca o sa scrim depre tine un an de aici incolo ,- ca esti o carte deschisa asa ca ai de ales - DEMISIA - si mai vedem noi auzi la el se auto intituleaza ROMEO , ba fraere tu ai citit Romeo si Julieta asa ca tot te dai tu Director 

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Marți 07 Apr 2020
266 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Prefectura Ialomița, Coronavirus: 73 persoane, confirmare cu COVID-19

Potrivit Instituției Prefectului Ialomița, la data de 7 aprilie 2020, conform raportului operativ al Direcției de Sănătate Publică Ialomița, 428  persoane se află în carantină. De asemenea, alte 1 ...[citește_toată_știrea]

7 Aprilie 2020, 16:40
(61 vizualizări - 0 comentarii)


Axintele: Reținut pentru că și-a amenințat soția

Un bărbat de 50 de ani din localitatea Axintele a fost reținut luni, 6 aprilie 2020, după ce a mers la locuința concubinei sale și a amenințat-o. Femeia în vârstă de 49 de ani a sunat la 112 și a cerut ...[citește_toată_știrea]

7 Aprilie 2020, 15:45
(33 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: Numărul cazurilor de COVID-19, în creștere în județul Ialomița

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița se constată o creștere semnificativă a cazurilor de COVID-19. Astfel, dacă luni, 6 aplie 2020, erau înregistrate 63 de cazuri, marți ...[citește_toată_știrea]

7 Aprilie 2020, 13:05
(137 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA SA Constanța răspunde provocărilor COVID-19

A trecut aproape o lună de când societatea noastră a impus primele măsuri de prevenire și de limitare a diseminării virusului SARS-CoV-2, atât pentru angajații RAJA SA Constanța cât și pentru comunitate ...[citește_toată_știrea]

7 Aprilie 2020, 12:55
(51 vizualizări - 0 comentarii)


4

Grupul de Comunicare Strategică: În Ialomița există 63 de cazuri de infecție COVID-19

Numărul cazurilor de infecție COVID-19 este în creștere la nivelul județului Ialomița. Potrivit estimărilor oficiale ale Grupului de Comunicare Strategică, în Ialomița există 63 de cazuri confirmate pozitiv ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2020, 13:15
(265 vizualizări - 0 comentarii)


Proiectil neexplodat, descoperit la Armășești

Lucrările agricole de primăvară scot la iveală elemente de muniție neexplodată. Astfel, un cetățean din comuna Armășești ce executa în cursul dimineții de luni, 6 aprilie a.c., săpături pe un teren de pe ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2020, 13:10
(108 vizualizări - 0 comentarii)


Roșiori: Bătrân de 88 de ani, carbonizat în propria casă

În cursul nopții de duminică spre luni, 5/6 aprilie a.c., un incendiu a curmat viața unui bărbat de 88 de ani, din Roșiori. Alarma s-a dat în jurul orelor 21,30, când casa bătrânului a fost cuprinsă de ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2020, 13:05
(86 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Roșiori incendiu


Firmă din Fetești, controlată de polițiști după ce ar fi vândut măști neconforme

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au sancționat cu amendă în valoare de 5000 de lei un operator economic din Fetești care comercializa măști de protecție și mănuși ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2020, 12:35
(157 vizualizări - 0 comentarii)


8

Ordine de protecție provizorii emise de polițiști la Slobozia și Axintele

Sâmbătă, 4 aprilie a.c., Poliția Municipiului Slobozia a fost sesizată cu privire la faptul că o femeie, de 45 de ani, din Slobozia, ar fi fost agresată de concubinul său, un bărbat de 46 de ani. De asemenea ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2020, 12:30
(104 vizualizări - 1 comentariu)


9

Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Vineri, 3 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Jilavele au depistat, pe raza comunei Bărbulești, un tânăr de 22 de ani, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2020, 12:25
(88 vizualizări - 0 comentarii)


10

Grupul de Comunicare Strategică: În Ialomița există 56 de cazuri de infecție COVID-19

Grupul de Comunicare Strategică a dat publicității situația pe județe a cazurilor de infecție COVID-19. Potrivit estimărilor oficiale, la nivelul județului Ialomița există, în momentul de față, 56 de persoane ...[citește_toată_știrea]

5 Aprilie 2020, 13:10
(251 vizualizări - 0 comentarii)


Polițiștii au confiscat arme la Țăndărei

Polițiștii au confiscat arme la Țăndărei

În cadrul unor acțiuni de amploare desfășurate sâmbătă, 4 aprilie a.c., între orele 14,00-22,00, pe raza orașului Țăndărei și a municipiului Slobozia, au fost constituite 20 de dispozitive de ordine și ...[citește_toată_știrea]

5 Aprilie 2020, 11:15
(1036 vizualizări - 1 comentariu)


12

Amara: Incendiu la o fermă de animale. Un bărbat a ars de viu!

Un incendiu puternic a curpins în seara zilei de sâmbătă, 4 aprilie 2020, o fermă de animale din localitatea Amara. Pompierii Detașamentului Slobozia s-au luptat mai bine de 3 ore să stingă flăcările. ...[citește_toată_știrea]

4 Aprilie 2020, 23:15
(455 vizualizări - 0 comentarii)


13

Grupul de Comunicare Strategică: În Ialomița există 45 de cazuri de infecție COVID-19

Grupul de Comunicare Strategică a dat publicității situația pe județe a cazurilor de infecție COVID-19. Potrivit estimărilor oficiale, la nivelul județului Ialomița există, în momentul de față, 45 de persoane ...[citește_toată_știrea]

3 Aprilie 2020, 13:10
(405 vizualizări - 3 comentarii)


Intervenții ale pompierilor ialomițeni

Intervenții ale pompierilor ialomițeni

La nivelul județului, pompierii militari ialomițeni au acționat pentru gestionarea a 13 intervenții destinate protecției comunității, din care 8 misiuni de acordare a asistenței medicale de urgență. Astfel ...[citește_toată_știrea]

3 Aprilie 2020, 11:05
(133 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Detalii despre șomajul tehnic

Pentru a facilita accesul în ceea ce privește depunerea documentelor de către agenții economici care vor beneficia de prevederile art. XI din OUG nr. 30/2020, pentru modificarea și completarea unor acte ...[citește_toată_știrea]

3 Aprilie 2020, 10:40
(165 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: În Ialomița există 37 de cazuri de infecție COVID-19

Grupul de Comunicare Strategică a dat publicității situația pe județe a cazurilor de infecție COVID-19. Potrivit estimărilor oficiale, la nivelul județului Ialomița există, în momentul de față, 37 de persoane ...[citește_toată_știrea]

2 Aprilie 2020, 13:10
(385 vizualizări - 0 comentarii)


Ograda: Ordin de protecție emis pe numele unui bărbat care și-ar fi lovit concubina

Polițiștii ialomițeni au emis miercuri, 1 aprilie .a.c., un ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat, de 34 de ani, din comuna Ograda, care și-ar fi lovit concubina. Poliția Municipiului Slobozia ...[citește_toată_știrea]

2 Aprilie 2020, 13:05
(164 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan fără permis și amendați pentru nerespectarea Ordonanțelor Militare

Joi, 2 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au oprit în trafic, pentru control, un autoturism condus de bărbat de 48 de ani din orașul Amara. În urma verificărilor efectuate ...[citește_toată_știrea]

2 Aprilie 2020, 12:40
(278 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii la Drăgoești și Răsimnicea

Incendii la Drăgoești și Răsimnicea

Miercuri, 1 aprilie, a.c., în jurul orelor 13,10, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu produs la o anexă gospodărească a unui cetățean din localitatea Drăgoești. ...[citește_toată_știrea]

2 Aprilie 2020, 10:20
(122 vizualizări - 0 comentarii)


Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu: «Vârful tensiunilor generate de criza COVID-19 în domeniul monetar, bancar și financiar a fost depășit!»

Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu: «Vârful tensiunilor generate de criza COVID-19 în domeniul monetar, bancar și financiar a fost depășit!»

Vârful tensiunilor generate de criza COVID-19 în domeniul monetar, bancar și financiar a fost depășit. Dacă în perioada 11-20 martie 2020 retragerile de numerar, de la BNR, ale instituțiilor de credit, ...[citește_toată_știrea]

1 Aprilie 2020, 13:40
(257 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Sancțiuni aplicate de peste 414000 de lei

Marți, 31 martie a.c., polițiștii ialomițeni au intervenit la 65 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112, au constatat 14 infracțiuni și au aplicat peste 250 de sancțiuni contravenționale. Valoarea ...[citește_toată_știrea]

1 Aprilie 2020, 13:35
(170 vizualizări - 1 comentariu)


Roșiori: Fără permis și beat la volan

Marți, 31 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Coșereni au oprit pentru control, pe DJ02, pe raza comunei Roșiori, un autoturism condus de un bărbat de 43 de ani, din comuna Drăgoești ...[citește_toată_știrea]

1 Aprilie 2020, 13:30
(126 vizualizări - 0 comentarii)


Federația «Solidaritatea Sanitară»: Strategia de protecție a salariaților din sănătate este eronată, crescând riscul de infectare

Federația «Solidaritatea Sanitară» solicită Ministerului Sănătății introducerea purtării măștii chirurgicale și a mănușilor ca precauțiune minimă împotriva COVID-19 pentru toți salariații din spitalele ...[citește_toată_știrea]

1 Aprilie 2020, 13:10
(120 vizualizări - 0 comentarii)


Coșereni: Cu mașina la plimbare, deși trebuia să stea autoizolat

Tot mai mulți ialomițeni sunt sancționați de polițiști întrucât nu respectă obligativitatea izolării la domiciliu, așa cum prevede Ordonanța Militară Nr. 3. Un tânăr de 20 de ani din Coșereni a fost prins ...[citește_toată_știrea]

31 Martie 2020, 15:25
(281 vizualizări - 0 comentarii)


Căzănești: Reținut pentru 24 de ore pentru că și-a agresat fiică

Un bărbat de 46 de ani din Căzănești a fost reținut luni, 30 martie 2020, după ce a provocat un scandal monstru în familia sa. Acesta și-a lovit fiica, apoi și-a amenințat soția. Foarte revoltat, bărbatul ...[citește_toată_știrea]

31 Martie 2020, 15:20
(350 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii de vegetație uscată la Valea Ciorii, Amara și Rovine. Incendiu într-o curte din Țăndărei!

Incendii de vegetație uscată la Valea Ciorii, Amara și Rovine. Incendiu într-o curte din Țăndărei!

Incendiu de vegetație uscată pe raza localității Valea Ciorii.
Luni, 30 martie, a.c., în jurul orelor 13,20, ISU Ialomița a fost solicitat să intervină la stingerea unui incendiu de vegetație uscată ...[citește_toată_știrea]

31 Martie 2020, 10:40
(236 vizualizări - 1 comentariu)


DSVSA Ialomița atenționează asupra cumpărăturilor on-line

În contextul evoluției pandemiei de COVID -19 și a măsurilor de restricție dispuse de Guvernul României pe perioada instituirii stării de urgență, există posibilitatea creșterii numărului de persoane care ...[citește_toată_știrea]

31 Martie 2020, 09:10
(294 vizualizări - 0 comentarii)


Prefectura Ialomița, Coronavirus: 2245 de persoane sunt autoizolate la domiciliu

Reprezentanții Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Ialomița informează, printr-un comunicat de presă, faptul că la această oră, pe raza județului nostru, există 2245 de persoane ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 16:30
(328 vizualizări - 0 comentarii)


Medici pentru România: Suport on-line gratuit pentru pacienții cu boli cronice

Lansat în octombrie 2019, proiectul «Medici pentru România» vine în sprijinul pacienților cu boli cronice, în pandemie COVID-19. Pacienții cronici care nu se pot deplasa la cabinetele medicale, pot beneficia ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 16:20
(292 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Parepa XS în Doi subofițeri sunt infectați cu noul Coronavirus V I R U S A T în COVID-19, agent electoral pentru primarul Sloboziei Anonim în Doi subofițeri sunt infectați cu noul Coronavirus plătitor de taxe în PSD Ialomița îl acuză pe deputatul PNL Gheorghe Tinel că are o atitudine de «prim-secretar PCR» Mihai în Pacienți infectați cu COVID-19 în Centrul de Dializă «Fresenius» din Slobozia Observator în Doi subofițeri sunt infectați cu noul Coronavirus off în Doi subofițeri sunt infectați cu noul Coronavirus Prea tânăr...: în Ipoteză alarmantă: USR Ialomița susține că am putea deveni «Suceava 2» plm în PSD Ialomița îl acuză pe deputatul PNL Gheorghe Tinel că are o atitudine de «prim-secretar PCR» @bitdifender în Orașul Țăndărei, blocat din cauza carantinei @Zorro în Orașul Țăndărei, blocat din cauza carantinei E secret în Pacienți infectați cu COVID-19 în Centrul de Dializă «Fresenius» din Slobozia Tandarean în Orașul Țăndărei, OFICIAL în carantină ciuma rosie în PSD Ialomița îl acuză pe deputatul PNL Gheorghe Tinel că are o atitudine de «prim-secretar PCR» RROMVID 1.9 în Pacienți infectați cu COVID-19 în Centrul de Dializă «Fresenius» din Slobozia alt cetatean, da` mai tanar în Ipoteză alarmantă: USR Ialomița susține că am putea deveni «Suceava 2» COMUNICAT IMPORTANT în Un nou deces înregistrat în focarul COVID-19 din Țăndărei vi rusu` în Înfrățirea Sloboziei: «Frații» chinezi din Nanyang nu (mai) răspund la e-mail mocioniu în PSD Ialomița îl acuză pe deputatul PNL Gheorghe Tinel că are o atitudine de «prim-secretar PCR» de pe margine!!!!!! în Doi subofițeri sunt infectați cu noul Coronavirus
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...