Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Directorul DSP Ialomița, reclamat în instanță de proprii subordonați

Directorul DSP Ialomița, reclamat în instanță de proprii subordonați

Scandal în instanță între angajații Direcției de Sănătate Publică Ialomița și Gabriel Modrea, actualul director executiv al instituției. Angajații au reclamat faptul că au rămas fără o parte din sporurile salariale după ce directorul Gabriel Modrea le-a tăiat considerând că erau mult prea mari și acordate necuvenit. Primele 30 de procese au fost înregistrate pe rolul Tribunalului Ialomița și urmează să fie judecate.

Modrea, directorul care taie sporuri Vara trecută, Direcția de Sănătate Publică Ialomița intra în atenția opiniei publice după ce fostul director al instituției, Dan Noel, a fost înlocuit cu juristul Gabriel Modrea. La scurt timp după instalarea în funcție, directorul Modrea a început să ia măsuri împotriva propriilor angajați. Una din respectivele măsuri a vizat tăierea tuturor sporurilor salariale de care aceștia beneficiau. Este vorba despre suplimente privind lucrul în condiții periculoase sau vătămătoare, așa cum este cazul angajaților din cadrul laboratoarelor Direcției de Sănătate Publică Ialomița. Potrivit estimărilor, prin tăierea sporurilor, veniturile angajaților s-au diminuat, în medie, cu sume cuprinse între 200 și 500 de lei. Nici la momentul respectiv, dar nici în prezent, directorul Gabriel Modrea nu a dorit să ofere explicații cu privire la măsura pe care a dispus-o mai mult. «Le-a spus oamenilor doar că tot ceea ce a făcut este perfect legal, apoi le-a întors spatele, fără alte explicații. Nu este o atitudine corectă!» susține Valentin Spătărelu, liderul Sindicatului SANITAS-filiala Ialomița, din care fac parte și angajații DSP Ialomița, ale căror salarii au fost diminuate prin decizia directorului Modrea. Mai mult, surse din cadrul instituției susțin faptul că acesta ar deține funcția ilegal, având în vedere că mandatul său în calitate de șef al Direcției de Sănătate Publică Ialomița ar fi trebuit să înceteze după 60 de zile!

Val de procese în instanță Susținuți de sindicaliști, angajații rămași fără sporuri salariale au făcut acțiuni în instanță prin care cer recuperarea respectivelor venituri, tăiate abuziv de către directorul Direcției de Sănătate Publică Ialomița. Acțiunile sunt individuale, iar la momentul de față pe rolul Tribunalului Ialomița au fost înregistrate primele 30 de procese. «Am considerat că este mult mai bine ca aceste acțiuni să fie făcute de fiecare persoană nemulțumită în parte. Sperăm ca instanța să ne dea dreptate, iar oamenii să-și primească veniturile care li se cuveneau și de care au fost văduviți!» a mai spus Valentin Spătărelu, președintele Sindicatului SANITAS-filiala Ialomița.

Bariera de 4 mii de lei din curtea DSP Ialomița
Împrejmuită de două porți mari de fier, curtea în care se află sediul Direcției de Sănătate Publică Ialomița beneficiază de aproximativ o lună și de o barieră. Așezată în spatele porților, respectiva barieră a costat 4 mii de lei și a fost comandată de directorul Gabriel Modrea pentru a împiedica persoanele neautorizate să intre în curtea instituției. Dincolo de inutilitatea investiției, trebuie precizat că o problemă cu care se confruntă sediul DSP Ialomița o reprezintă toaletele insalubre ale instituției. Atât la parter, cât și la etaj, băile DSP Ialomița au nevoie urgentă de reparații...

20 Martie 2018, 11:05 (7917 vizualizări - 19 comentarii)

Citiți și:
Control ministerial la Direcția de Sănătate Publică Ialomița
Cuplul Gabriel Modrea-Denisa Ioniță, acuzat că a terorizat un angajat
Gabriel Modrea rămâne în fruntea Direcției de Sănătate Publică Ialomița

Comentariile cititorilor:


rascoala:
(22 Martie 2018, 15:44)
Trebuie sa luati atitudine impotriva tiranilor si sa ridicati capul din pamant ca nu sunteti la el la SC PINDUL EXIM SRL LA PALTINISI.
Notar:
(21 Martie 2018, 19:22)
E jale mare in județul Ialomița!!! Toate sectoarele sunt in ccc....T! Gravă problemă generală!
da:
(21 Martie 2018, 17:11)
La dsp e democratie dar la dsvsa functionarii publici sunt tratati ca sclavii pe plantatia lui PUIA .Au semnat un tabel la cererea liderului de sindicat si au fost amenintati ca vor avea de suferit,unii s au retras.MAI NOU SA VOPSIT BLOND CU VOPSEA CE A RAMAS DE LA DNA JURIST.PS LIDERUL DE SINDICAT ESTE FINUL PRESEDINTELUI ANSVSA GERONIMO BRANESCU.ESTE VORBA DE UN SPOR PE CARE DOAR PUIA , FLOREA SI POPI JIURISTA CEA CU VOPSEAU .
ornitorincul:
(21 Martie 2018, 12:55)
Prostime spui atunci cind te referi la cei din familia ta . Nu cataloga niste specialisti drept prostime . Aceasta  prostime cum o numesti dumneata are grija de mai tot ce se intimpla in judetul nostru din punct de vedere al sanatatii . Si deasemenea  oricare om se supara atunci cind nu ii este recunocuta munca pe care o presteaza zi de zi cu aceeasi seriozitate.
Buzatu:
(21 Martie 2018, 12:13)
Cei doi Ditectori au plingeri penale si vor urma altelev!
Bugetar:
(21 Martie 2018, 07:48)
@un analfabet. Dacă nu faceți reclamații SCRISE nu se uită nimeni la voi! Poți să ragi tu pe-aici ca boul, nu se autosesizează nimeni! Ce vreți să vă facă ziarul dacă vine la voi?
un analfabet:
(20 Martie 2018, 23:38)
Lasa dracului gramatica, tu spune cum ai luat banii la lume si i ai virat la tine in cont.
          Domnule presedinte Moraru, aceasta individa a luat banii castigati prin hotaraire judecatoareasca  de salariati in anul 2013, iar  la cei care au plecat din unitate sau care au decedat nu le a mai virat pentru ca nu meritau, asa ca s a gandit ea si cu doamna de la runos ca e mai bine sa i vireze la ele in card.
Sa vina Politia sa constate.
           Domnule reporter de la independent veniti la noi in unitate ca suntem institutie publica si intrebati salariatii ce se intampla, mai avem putin si nici la baie nu avem voie, caldura ne a oprit o ca nu avem bani dar de plimbat cu masiniile unitatii in interes personal si de cumparat bariere, cafetiere, canapele, fotolii avem.
Noua la prostime  ne a taiat salariile si pe ale lor le au marit, pentru ca in aceasata unitate fac ce vor ei, noi nu avem voie sa gandim, aici gandesc doar ei.
SA VA FIE RUSINE PORCILOR! SA SE SESIZEZE DIN OFICIU ORGANELE ABILITATE! SUNTEM DISPERATI!   MAI AVEM PUTIN SI NE DA AFARA PE TOTI!


Oarecare:
(20 Martie 2018, 20:44)
Nu pot sa citesc comentariile, fac febra la ochi. Ati ucis limba romana fratilor!
Viorel:
(20 Martie 2018, 19:18)
Buna seara , domnilor salariati ai D S P  Ialomita , de ce v-ati permis sa dati in judecata pe Domni directori , nu va e mila de ei , - eu in locul vostru ias da in judecata in fiecare zi pentru abuzurile pe care le savirsesc , vizibil, injura , dracuie , insulta subordonatii , ii trateaza de parca ei ar fi doamne ceva mai presus de orice ,.
        Haideti sa ne unim si sa angajam un avocat sa ne reprezinte in instanta pe linie civila  si pe penal cu faptele ce le  comit in mod repetat, - aici mentionez falsurile savirsite de directorul economic I.D., si aprobate de director M.G.- mariri de salariu pentru ei si pentru  D-na D. de la Runos- Falsificarea categoriei de incadrare a judetului numai pentru ei , pentru salariati a incadrato intro categorie mica sa nu poata sa le mareasca salariile . 
        _  sa justifice  necesitatea  instalari barierei si a aparatului de cafea , cumpararea de telefoane de 4000 roni marirea abonamentului de telefonie consumul de carburant din folosirea auto in interes personal etc  
AVRAM:
(20 Martie 2018, 16:00)
Yescu @xulescu , vrea dreptațe idei dai tu jigodie fierbi în suc propriu te deranjează adevărul? - Cum îți explici tu ca voi va-ți mărit salariul și noua ni l ați tăiat ba mai mult de la noi ați mai luat și în urma cu ceva timp 2013 sume frumușele de bani cuveniți noua la-ți trecut în conturile voastre Cum explicați ăsta, Curtea de conturi doarme de ce nu ați sesizat Politia pentru Abuz în serviciu ? - deturnare de fonduri , fals uz de fals, constituirea unui grup infracțional format din cei doi directori și sefa de la Runos care de soia tras și ia partea leului ca de nu .
Yescu:
(20 Martie 2018, 15:08)
Ce vrea @xculescu? E român tipul/tipa? Vorbe multe, idei, ioc!!!
Neutru:
(20 Martie 2018, 14:28)
Domnilor, ajutați un semen care înțelege greu, uită repede! Care sunt, în clar, pericolele de lucru ale DSP Ialomița? Eprubete, substanțe, crve, toxine, iradiați?..,,
@un curios ce va..:
(20 Martie 2018, 13:50)
"E de risul lumi", esti unul care " tae si spinzura" limba romana..
xulescu:
(20 Martie 2018, 13:40)
În acest capitol ne-am propus să explicăm textul legii și în special acele aspecte legate strict de obligațiile pe care trebuie să le respecte funcționarii publici pentru a da dovadă de o conduită profesionisonală și etică, în conformitate cu standardele unei categorii profesionale aparte din administrația publică. În acest sens, articolele din Legea 7/2004 privind codul de conduită a funcționarilor publici, precum și unele articole reglementate de Legea 161/2003 privind unele măsuri pentru asigurarea transparentei în exercitarea demnităților publice, a funcțiilor publice și în mediul de afaceri, prevenirea și sancționarea corupției, sunt explicitate nu printr-o abordare teoretică, ci de o ă, pentru fiecare articol referitor la un anumit aspect al conduitei funcționarilor publici au fost concepute exemple pentru o înțelegere mai facilă a respectivei norme. Exemplele au fost imaginate, fiind atât cazuri negative cât și cazuri pozitive, însoțite la final de un scurt comentariu care ține loc de concluzii. De asemenea, tot aici ne-am propus menționarea, nicidecum exhaustivă, a unor metode care pot fi utilizate de către funcționarii publici în scopul evitării situațiilor de încălcare a normelor de conduită. Aceste metode sunt și ele cuprinse în diferite reglementări privind funcționarii publici. În final dorim să enumerăm atât dezavantajele, cât și avantajele de a avea o conduită profesionistă în conformitate cu standardele administrației publice, al c informare cu privire la categoria funcționarilor publici - categorie profesională aparte în domeniul administrației publice1 . Această percepție negativă asupra funcționarului public este alimentată și de acele jurnale care sunt în căutare doar de subiecte spumoase și care adesea nu fac distincția între funcționarul public și alte categorii profesionale bugetare. Totodată, opinia publică - în ceea îl privește pe funcționarul public - este influențată și de acei cetățeni care, în periplul lor pe coridoarele administrației publice
DIMA M:
(20 Martie 2018, 13:31)
Gabriel Modrea, juristul Direcției de Sănătate Publică Ialomița. Deși ar fi trebuit să asigure conducerea instituției pe o perioadă de timp limitată, se pare că Modrea s-a lăsat convins să accepte prelungirea interimatului său pentru alte câteva luni. Cu toate acestea, în puținul timp scurs de la delegarea sa pe funcție, Gabriel Modrea a reușit să demareze un scandal de proporții în cadrul Direcției de Sănătate Publică Ialomița. Acesta este acuzat public de către angajați de faptul că le-a tăiat o serie de sporuri salariale pe care le-ar fi considerat ca fiind acordate «ilegal». Este vorba despre o serie de beneficii aferente muncii prestate în condiții de risc. «Să luăm, de exemplu, personalul care își desfășoară activitatea în laboratorul Direcției... Acolo se lucrează într-un mediu foarte riscant, angajații fiind nevoiți să manevreze eprubete cu virusuri sau bacterii!» explică situația Valentin Spătărelu, președintele sindicatului SANITAS-filiala Ialomița, formațiune care susține interesele angajaților revoltați din cadrul Direcției de Sănătate Publică Ialomița. Se pregătesc de grevă În ciuda tuturor demersurile referitoare la dezamorsarea acestei situații, scandalul dintre directorul Gabriel Modrea și angajații care s-au trezit cu salariile diminuate este imposibil-Iti recomand sa pleci singur ca si noi presa care ne ai jignit nu o sa te lasam asa usor in pace  agramatule , debil mintal ce esti . - (Ești un dobitoc, dom’le! Un dobitoc auzi) Dobitoc esti fraere ca o sa scrim depre tine un an de aici incolo ,- ca esti o carte deschisa asa ca ai de ales - DEMISIA - si mai vedem noi auzi la el se auto intituleaza ROMEO , ba fraere tu ai citit Romeo si Julieta asa ca tot te dai tu Director 

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Marți 18 Iun 2019
139 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0
Manasia: Cinci persoane grav rănite într-un accident rutier

Manasia: Cinci persoane grav rănite într-un accident rutier

Intervenție a pompierilor din Urziceni în zona localității Manasia. Militarii ISU au acordat primul ajutor în cazul unui accident rutier. Două autovehicule s-au ciocnit frontal, iar în urma impactului cinci ...[citește_toată_știrea]

17 Iunie 2019, 20:22
(130 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: În atenția absolvenților promoției 2019

Reamintim absolvenților instituțiilor de învățământ, faptul că, în termen de 60 de zile de la absolvire, sunt așteptați să se înregistreze în evidențele AJOFM Ialomița pentru a beneficia de servicii personalizate ...[citește_toată_știrea]

12 Iunie 2019, 17:30
(606 vizualizări - 0 comentarii)


Motociclist autoaccidentat în apropiere de Urziceni

Marți, 11 iunie a.c., pe DN2, în apropiere de Urziceni, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane. Astfel, în timp ce un bărbat, de 25 de ani, conducea o motocicletă, nu a adaptat viteza ...[citește_toată_știrea]

12 Iunie 2019, 17:25
(665 vizualizări - 0 comentarii)


Ion Roată: Depistat în trafic cu parfumuri contrafăcute

Marți, 11 iunie a.c., polițiștii ialomițeni au depistat pe raza comunei Ion Roată, în habitaclul unui autoturism condus de un bărbat de 43 de ani, parfumuri susceptibile de a fi contrafăcute. Astfel, parfumurile ...[citește_toată_știrea]

12 Iunie 2019, 17:20
(561 vizualizări - 0 comentarii)


4

Fetești: Braconajul piscicol, în atenția polițiștilor

Polițiștii feteșteni au depistat pe raza localității un bărbat, de 48 de ani, care avea asupra sa o unealtă de pescuit tip monofilament cu o lungime de 60 metri. Unealta a fost confiscată de polițiști, ...[citește_toată_știrea]

12 Iunie 2019, 17:15
(466 vizualizări - 0 comentarii)


Programul casieriilor RAJA Constanța de Rusalii

RAJA Constanța aduce la cunoștința tuturor abonaților că, în perioada Rusaliilor, dispeceratul, echipele de intervenție, dar și reprezentanții societății care asigură buna desfășurare a proceselor de alimentare ...[citește_toată_știrea]

12 Iunie 2019, 17:10
(448 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: RAJA Constanța


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

11 Iunie 2019, 20:05


Slobozia: Expoziție aniversară a sculptorului Mihai Marcu

Joi, 30 iunie 2019, începând cu orele 15,30, la Galeriile de Artă «Arcadia» din incinta Centrului Cultural UNESCO «Ionel Perlea» Slobozia va avea loc vernisajul expoziției «Sculptură-Mihai Marcu-80». Lucrări ...[citește_toată_știrea]

11 Iunie 2019, 16:25
(573 vizualizări - 0 comentarii)


8

Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

7 Iunie 2019, 18:15


9
Fetești: S-a înecat în Dunăre

Fetești: S-a înecat în Dunăre

Miercuri, 6 iunie a.c., în jurul orelor 19,30, un tânăr de 18 ani a dispărut în apa învolburată a Dunării în zona municipiului Fetești. Acesta a fost luat de curenți și nu a mai putut înota spre mal. Fratele ...[citește_toată_știrea]

7 Iunie 2019, 17:25
(893 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Dunăre înecat


Slobozia: Doi tineri, coborâți de pompieri de pe acoperișul unei clădiri

Vineri, 7 iunie a.c., în jurul orei 4,30, pompierii Detașamentului Slobozia s-au deplasat cu autoscara mecanică pentru a interveni la coborârea a două persoane, în vârstă de 23 ani, de pe acoperișul unei ...[citește_toată_știrea]

7 Iunie 2019, 17:20
(1119 vizualizări - 1 comentariu)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 10-14 iunie a.c., orele 8,00-16,30, E -Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparație la rețelele electrice. Aceste lucrări ...[citește_toată_știrea]

7 Iunie 2019, 17:15
(937 vizualizări - 0 comentarii)


12

IPJ Ialomița: Ultima zi a campaniei «Săptămâna Prevenirii Criminalității»

Vineri, 7 iunie a.c., a fost ultima zi a campaniei «Săptămâna prevenirii criminalității», zi dedicată siguranței rutiere. Polițiștii ialomițeni de la Rutieră au fost prezenți în școlile din județ unde au ...[citește_toată_știrea]

7 Iunie 2019, 17:10
(710 vizualizări - 0 comentarii)


Săveni: Probleme cu apa potabilă

Ploile din ultimele zile au afectat calitatea apei din localitatea Săveni. Analizele de laborator ale Direcției de Sănătate Publică Ialomița au arătat faptul că mai multe probe conțineau depășiri ale parametrilor ...[citește_toată_știrea]

6 Iunie 2019, 16:20
(923 vizualizări - 0 comentarii)


Doi bărbați din Amara, arestați pentru «viol»

Miercuri, 5 iunie a.c., pe raza localității Amara, polițiștii de Investigații Criminale au pus în aplicare două mandate de executare a pedepsei privative de libertate de 6 și 7 ani, pentru doi bărbați de ...[citește_toată_știrea]

6 Iunie 2019, 16:15
(1223 vizualizări - 2 comentarii)

Taguri: Amara viol arestare


IPJ Ialomița: «Săptămâna Prevenirii Criminalității», în școli

Miercuri, 5 iunie a.c., polițiștii din cadrul IPJ Ialomița au continuat campania «Săptămâna Prevenirii Criminalității», cu informații privind delincvența juvenilă și victimizarea minorilor. Astfel, polițiștii ...[citește_toată_știrea]

6 Iunie 2019, 16:10
(836 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Violența în familie, în atenția polițiștilor

Marți, 4 iunie 2019, polițiștii ialomițeni au realizat o nouă acțiune în cadrul Săptămânii Prevenirii Criminalității. Oamenii legii au prezentat publicului informații referitoare la violența domestică. ...[citește_toată_știrea]

4 Iunie 2019, 20:10
(1131 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Stingere focare de Pestă Porcină Africană la Axintele

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează toți crescătorii de porcine că în data de 31.05.2019 au fost stinse un număr de 3 focare de Pestă Porcină Africană declarate ...[citește_toată_știrea]

4 Iunie 2019, 19:05
(965 vizualizări - 0 comentarii)


«Expoziția Absolvenților 2019», la Muzeul Agriculturii

Marți, 4 iunie a.c., de la orele 14,00, a fost vernisată expoziția absolvenților Liceului de Arte «Ionel Perlea» Slobozia. Evenimentul s-a desfășurat la Muzeul Național al Agriculturii din România. ...[citește_toată_știrea]

4 Iunie 2019, 18:15
(1076 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Rata șomajulului, 5,01%

La sfârșitul lunii aprilie 2019, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 4736 șomeri (din care 2072 femei), rata șomajului fiind ...[citește_toată_știrea]

4 Iunie 2019, 08:10
(1025 vizualizări - 0 comentarii)


Adâncata: Cod Roșu de inundații

Hidrologii au emis pentru zona Adâncata, din județul Ialomița, o avertizare Cod Portocaliu de inundații. Specialiștii atrag atenția că din cauza precipitațiilor abundente înregistrate în ultimele ore, există ...[citește_toată_știrea]

31 Mai 2019, 22:03
(1506 vizualizări - 0 comentarii)


DIICOT: 13 percheziții și șase persoane arestate

Miercuri, 29 mai a.c., polițiștii specializați în Combatrea Criminalității Organizate din Ialomița și procurorii DIICOT, au efectuat 13 percheziții domiciliare pe raza municipiului București și a județelor ...[citește_toată_știrea]

31 Mai 2019, 16:35
(1410 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intevalul 3-7 iunie a.c., orele 8,00-16,30, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cazua unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări se ...[citește_toată_știrea]

31 Mai 2019, 16:15
(1396 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța a activat Comandamentul pentru Situații de Urgență

Ca urmare a atenționărilor meteorologice de instabilitate atmosferică, ce se va manifesta prin averse cu caracter torențial de ploi și grindină, frecvente descărcări electrice și intensificări ale vântului ...[citește_toată_știrea]

31 Mai 2019, 16:05
(1350 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Atenție, se întrerupe apa în Fetești Oraș!

Pentru remedierea unei avarii survenite la conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 200 mm, de pe strada Călărași, din municipiul Fetești, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile ...[citește_toată_știrea]

30 Mai 2019, 09:40
(1342 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Înșelat prin metoda «Șmen»

Metoda «Șmen» reprezintă solicitarea unor sume mari de bani de către persoane la diverse instituții, magazine sau chiar pe stradă. Astfel, marți, 28 mai a.c., pe raza unui magazin din localitatea Țăndărei ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2019, 17:20
(1776 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Campanie de vaccinare antirabică aeriană a vulpilor

Începând cu data de 07.06.2019, Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița anunță începerea celei de a IX-a campanie de primăvară de vaccinare antirabică a vulpilor. Campania ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2019, 17:10
(1281 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 3 accidente, o persoană decedată și alte șase rănite

În perioada 24-26 mai a.c., pe raza județului Ialomița s-au produs 3 accidente rutiere, soldate cu decesul unei persoane și rănirea altor șase. Primul accident s-a produs vineri, 24 mai a.c., în jurul orelor ...[citește_toată_știrea]

28 Mai 2019, 16:20
(1588 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți la volan

În perioada 24-26 mai a.c., trei șoferi, cu vârste cuprinse între 24 și 49 ani, au fost depistați de polițiștii ialomițeni în timp ce conduceau pe drumurile publice deși anterior cunsumaseră băuturi alcoolice ...[citește_toată_știrea]

28 Mai 2019, 16:10
(1534 vizualizări - 0 comentarii)


Broșteni: Și-a omorât vecinul cu un cuțit

O anchetă penală a fost deschisă în localitatea Broșteni, după ce un bărbat a lovit cu mașina două persoane și a înjunghiat o a treia. Victima a murit pe loc, în urma agresiunii. Surse judiciare susțin ...[citește_toată_știrea]

24 Mai 2019, 16:10
(1951 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Broșteni crimă


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...