Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Directorul DSP Ialomița, reclamat în instanță de proprii subordonați

Directorul DSP Ialomița, reclamat în instanță de proprii subordonați

Scandal în instanță între angajații Direcției de Sănătate Publică Ialomița și Gabriel Modrea, actualul director executiv al instituției. Angajații au reclamat faptul că au rămas fără o parte din sporurile salariale după ce directorul Gabriel Modrea le-a tăiat considerând că erau mult prea mari și acordate necuvenit. Primele 30 de procese au fost înregistrate pe rolul Tribunalului Ialomița și urmează să fie judecate.

Modrea, directorul care taie sporuri Vara trecută, Direcția de Sănătate Publică Ialomița intra în atenția opiniei publice după ce fostul director al instituției, Dan Noel, a fost înlocuit cu juristul Gabriel Modrea. La scurt timp după instalarea în funcție, directorul Modrea a început să ia măsuri împotriva propriilor angajați. Una din respectivele măsuri a vizat tăierea tuturor sporurilor salariale de care aceștia beneficiau. Este vorba despre suplimente privind lucrul în condiții periculoase sau vătămătoare, așa cum este cazul angajaților din cadrul laboratoarelor Direcției de Sănătate Publică Ialomița. Potrivit estimărilor, prin tăierea sporurilor, veniturile angajaților s-au diminuat, în medie, cu sume cuprinse între 200 și 500 de lei. Nici la momentul respectiv, dar nici în prezent, directorul Gabriel Modrea nu a dorit să ofere explicații cu privire la măsura pe care a dispus-o mai mult. «Le-a spus oamenilor doar că tot ceea ce a făcut este perfect legal, apoi le-a întors spatele, fără alte explicații. Nu este o atitudine corectă!» susține Valentin Spătărelu, liderul Sindicatului SANITAS-filiala Ialomița, din care fac parte și angajații DSP Ialomița, ale căror salarii au fost diminuate prin decizia directorului Modrea. Mai mult, surse din cadrul instituției susțin faptul că acesta ar deține funcția ilegal, având în vedere că mandatul său în calitate de șef al Direcției de Sănătate Publică Ialomița ar fi trebuit să înceteze după 60 de zile!

Val de procese în instanță Susținuți de sindicaliști, angajații rămași fără sporuri salariale au făcut acțiuni în instanță prin care cer recuperarea respectivelor venituri, tăiate abuziv de către directorul Direcției de Sănătate Publică Ialomița. Acțiunile sunt individuale, iar la momentul de față pe rolul Tribunalului Ialomița au fost înregistrate primele 30 de procese. «Am considerat că este mult mai bine ca aceste acțiuni să fie făcute de fiecare persoană nemulțumită în parte. Sperăm ca instanța să ne dea dreptate, iar oamenii să-și primească veniturile care li se cuveneau și de care au fost văduviți!» a mai spus Valentin Spătărelu, președintele Sindicatului SANITAS-filiala Ialomița.

Bariera de 4 mii de lei din curtea DSP Ialomița
Împrejmuită de două porți mari de fier, curtea în care se află sediul Direcției de Sănătate Publică Ialomița beneficiază de aproximativ o lună și de o barieră. Așezată în spatele porților, respectiva barieră a costat 4 mii de lei și a fost comandată de directorul Gabriel Modrea pentru a împiedica persoanele neautorizate să intre în curtea instituției. Dincolo de inutilitatea investiției, trebuie precizat că o problemă cu care se confruntă sediul DSP Ialomița o reprezintă toaletele insalubre ale instituției. Atât la parter, cât și la etaj, băile DSP Ialomița au nevoie urgentă de reparații...

20 Martie 2018, 11:05 (8185 vizualizări - 19 comentarii)

Citiți și:
Control ministerial la Direcția de Sănătate Publică Ialomița
Cuplul Gabriel Modrea-Denisa Ioniță, acuzat că a terorizat un angajat
Gabriel Modrea rămâne în fruntea Direcției de Sănătate Publică Ialomița

Comentariile cititorilor:


rascoala:
(22 Martie 2018, 15:44)
Trebuie sa luati atitudine impotriva tiranilor si sa ridicati capul din pamant ca nu sunteti la el la SC PINDUL EXIM SRL LA PALTINISI.
Notar:
(21 Martie 2018, 19:22)
E jale mare in județul Ialomița!!! Toate sectoarele sunt in ccc....T! Gravă problemă generală!
da:
(21 Martie 2018, 17:11)
La dsp e democratie dar la dsvsa functionarii publici sunt tratati ca sclavii pe plantatia lui PUIA .Au semnat un tabel la cererea liderului de sindicat si au fost amenintati ca vor avea de suferit,unii s au retras.MAI NOU SA VOPSIT BLOND CU VOPSEA CE A RAMAS DE LA DNA JURIST.PS LIDERUL DE SINDICAT ESTE FINUL PRESEDINTELUI ANSVSA GERONIMO BRANESCU.ESTE VORBA DE UN SPOR PE CARE DOAR PUIA , FLOREA SI POPI JIURISTA CEA CU VOPSEAU .
ornitorincul:
(21 Martie 2018, 12:55)
Prostime spui atunci cind te referi la cei din familia ta . Nu cataloga niste specialisti drept prostime . Aceasta  prostime cum o numesti dumneata are grija de mai tot ce se intimpla in judetul nostru din punct de vedere al sanatatii . Si deasemenea  oricare om se supara atunci cind nu ii este recunocuta munca pe care o presteaza zi de zi cu aceeasi seriozitate.
Buzatu:
(21 Martie 2018, 12:13)
Cei doi Ditectori au plingeri penale si vor urma altelev!
Bugetar:
(21 Martie 2018, 07:48)
@un analfabet. Dacă nu faceți reclamații SCRISE nu se uită nimeni la voi! Poți să ragi tu pe-aici ca boul, nu se autosesizează nimeni! Ce vreți să vă facă ziarul dacă vine la voi?
un analfabet:
(20 Martie 2018, 23:38)
Lasa dracului gramatica, tu spune cum ai luat banii la lume si i ai virat la tine in cont.
          Domnule presedinte Moraru, aceasta individa a luat banii castigati prin hotaraire judecatoareasca  de salariati in anul 2013, iar  la cei care au plecat din unitate sau care au decedat nu le a mai virat pentru ca nu meritau, asa ca s a gandit ea si cu doamna de la runos ca e mai bine sa i vireze la ele in card.
Sa vina Politia sa constate.
           Domnule reporter de la independent veniti la noi in unitate ca suntem institutie publica si intrebati salariatii ce se intampla, mai avem putin si nici la baie nu avem voie, caldura ne a oprit o ca nu avem bani dar de plimbat cu masiniile unitatii in interes personal si de cumparat bariere, cafetiere, canapele, fotolii avem.
Noua la prostime  ne a taiat salariile si pe ale lor le au marit, pentru ca in aceasata unitate fac ce vor ei, noi nu avem voie sa gandim, aici gandesc doar ei.
SA VA FIE RUSINE PORCILOR! SA SE SESIZEZE DIN OFICIU ORGANELE ABILITATE! SUNTEM DISPERATI!   MAI AVEM PUTIN SI NE DA AFARA PE TOTI!


Oarecare:
(20 Martie 2018, 20:44)
Nu pot sa citesc comentariile, fac febra la ochi. Ati ucis limba romana fratilor!
Viorel:
(20 Martie 2018, 19:18)
Buna seara , domnilor salariati ai D S P  Ialomita , de ce v-ati permis sa dati in judecata pe Domni directori , nu va e mila de ei , - eu in locul vostru ias da in judecata in fiecare zi pentru abuzurile pe care le savirsesc , vizibil, injura , dracuie , insulta subordonatii , ii trateaza de parca ei ar fi doamne ceva mai presus de orice ,.
        Haideti sa ne unim si sa angajam un avocat sa ne reprezinte in instanta pe linie civila  si pe penal cu faptele ce le  comit in mod repetat, - aici mentionez falsurile savirsite de directorul economic I.D., si aprobate de director M.G.- mariri de salariu pentru ei si pentru  D-na D. de la Runos- Falsificarea categoriei de incadrare a judetului numai pentru ei , pentru salariati a incadrato intro categorie mica sa nu poata sa le mareasca salariile . 
        _  sa justifice  necesitatea  instalari barierei si a aparatului de cafea , cumpararea de telefoane de 4000 roni marirea abonamentului de telefonie consumul de carburant din folosirea auto in interes personal etc  
AVRAM:
(20 Martie 2018, 16:00)
Yescu @xulescu , vrea dreptațe idei dai tu jigodie fierbi în suc propriu te deranjează adevărul? - Cum îți explici tu ca voi va-ți mărit salariul și noua ni l ați tăiat ba mai mult de la noi ați mai luat și în urma cu ceva timp 2013 sume frumușele de bani cuveniți noua la-ți trecut în conturile voastre Cum explicați ăsta, Curtea de conturi doarme de ce nu ați sesizat Politia pentru Abuz în serviciu ? - deturnare de fonduri , fals uz de fals, constituirea unui grup infracțional format din cei doi directori și sefa de la Runos care de soia tras și ia partea leului ca de nu .
Yescu:
(20 Martie 2018, 15:08)
Ce vrea @xculescu? E român tipul/tipa? Vorbe multe, idei, ioc!!!
Neutru:
(20 Martie 2018, 14:28)
Domnilor, ajutați un semen care înțelege greu, uită repede! Care sunt, în clar, pericolele de lucru ale DSP Ialomița? Eprubete, substanțe, crve, toxine, iradiați?..,,
@un curios ce va..:
(20 Martie 2018, 13:50)
"E de risul lumi", esti unul care " tae si spinzura" limba romana..
xulescu:
(20 Martie 2018, 13:40)
În acest capitol ne-am propus să explicăm textul legii și în special acele aspecte legate strict de obligațiile pe care trebuie să le respecte funcționarii publici pentru a da dovadă de o conduită profesionisonală și etică, în conformitate cu standardele unei categorii profesionale aparte din administrația publică. În acest sens, articolele din Legea 7/2004 privind codul de conduită a funcționarilor publici, precum și unele articole reglementate de Legea 161/2003 privind unele măsuri pentru asigurarea transparentei în exercitarea demnităților publice, a funcțiilor publice și în mediul de afaceri, prevenirea și sancționarea corupției, sunt explicitate nu printr-o abordare teoretică, ci de o ă, pentru fiecare articol referitor la un anumit aspect al conduitei funcționarilor publici au fost concepute exemple pentru o înțelegere mai facilă a respectivei norme. Exemplele au fost imaginate, fiind atât cazuri negative cât și cazuri pozitive, însoțite la final de un scurt comentariu care ține loc de concluzii. De asemenea, tot aici ne-am propus menționarea, nicidecum exhaustivă, a unor metode care pot fi utilizate de către funcționarii publici în scopul evitării situațiilor de încălcare a normelor de conduită. Aceste metode sunt și ele cuprinse în diferite reglementări privind funcționarii publici. În final dorim să enumerăm atât dezavantajele, cât și avantajele de a avea o conduită profesionistă în conformitate cu standardele administrației publice, al c informare cu privire la categoria funcționarilor publici - categorie profesională aparte în domeniul administrației publice1 . Această percepție negativă asupra funcționarului public este alimentată și de acele jurnale care sunt în căutare doar de subiecte spumoase și care adesea nu fac distincția între funcționarul public și alte categorii profesionale bugetare. Totodată, opinia publică - în ceea îl privește pe funcționarul public - este influențată și de acei cetățeni care, în periplul lor pe coridoarele administrației publice
DIMA M:
(20 Martie 2018, 13:31)
Gabriel Modrea, juristul Direcției de Sănătate Publică Ialomița. Deși ar fi trebuit să asigure conducerea instituției pe o perioadă de timp limitată, se pare că Modrea s-a lăsat convins să accepte prelungirea interimatului său pentru alte câteva luni. Cu toate acestea, în puținul timp scurs de la delegarea sa pe funcție, Gabriel Modrea a reușit să demareze un scandal de proporții în cadrul Direcției de Sănătate Publică Ialomița. Acesta este acuzat public de către angajați de faptul că le-a tăiat o serie de sporuri salariale pe care le-ar fi considerat ca fiind acordate «ilegal». Este vorba despre o serie de beneficii aferente muncii prestate în condiții de risc. «Să luăm, de exemplu, personalul care își desfășoară activitatea în laboratorul Direcției... Acolo se lucrează într-un mediu foarte riscant, angajații fiind nevoiți să manevreze eprubete cu virusuri sau bacterii!» explică situația Valentin Spătărelu, președintele sindicatului SANITAS-filiala Ialomița, formațiune care susține interesele angajaților revoltați din cadrul Direcției de Sănătate Publică Ialomița. Se pregătesc de grevă În ciuda tuturor demersurile referitoare la dezamorsarea acestei situații, scandalul dintre directorul Gabriel Modrea și angajații care s-au trezit cu salariile diminuate este imposibil-Iti recomand sa pleci singur ca si noi presa care ne ai jignit nu o sa te lasam asa usor in pace  agramatule , debil mintal ce esti . - (Ești un dobitoc, dom’le! Un dobitoc auzi) Dobitoc esti fraere ca o sa scrim depre tine un an de aici incolo ,- ca esti o carte deschisa asa ca ai de ales - DEMISIA - si mai vedem noi auzi la el se auto intituleaza ROMEO , ba fraere tu ai citit Romeo si Julieta asa ca tot te dai tu Director 

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
18 Aug 2019
142 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Polițiștii din Ialomița caută un bărbat evadat din sediul Poliției Budești, județul Călărași

Polițiștii din Ialomița sunt în altertă, după ce un bărbat de 46 de ani, din județul Călărași, a evadat în cursul zilei de marți, 13 august 2019, din sediul Poliției Budești. Oamenii legii au instituit ...[citește_toată_știrea]

14 August 2019, 15:07
(396 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

13 August 2019, 19:15


Slobozia: Cercetat pentru «violență în familie»

Luni, 12 august a.c., Poliția Municipiului Slobozia a fost sesizată de o femeie, de 39 de ani, din Slobozia, cu privire la faptul că ar fi fost agresată pe stradă de concubinul ei, un bărbat de 50 de ani ...[citește_toată_știrea]

13 August 2019, 16:10
(404 vizualizări - 0 comentarii)


A fost înființată oficial Filiala PLUS Ialomița

Sâmbătă, 10 august 2019, în urma Convenției Județene PLUS Ialomița, care s-a desfășurat la Slobozia, a fost constituită oficial filiala PLUS Ialomița, alegându-se echipa de conducere a acesteia pentru următorii ...[citește_toată_știrea]

13 August 2019, 12:20
(523 vizualizări - 0 comentarii)


4

IPJ Ialomița: Amenzi de peste 250000 de lei, 32 de permise reținute

În perioada 9-11 august a.c., polițiștii ialomițeni au fost angrenați în activități de menținere a ordinii și liniștii publice pe raza județului, precum și de prevenire și combatere a accidentelor rutiere ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 14:25
(478 vizualizări - 0 comentarii)


5

Ialomița: Cercetați pentru încălcarea ordinelor de protecție

Duminică, 11 august a.c., polițiștii ialomițeni au fost sesizați cu privire la încălcarea a două ordine de protecție. În primul caz, un bărbat de 42 de ani, din Slobozia, a încălcat ordinul de protecție ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 14:20
(426 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Malu, Perieți și Lăcusteni

Un accident rutier s-a produs în localitatea Malu, evenimentul fiind înregistrat sâmbătă, 10 august a.c., în jurul orelor 22,00, când un pieton a fost acroșat de un autoturism. Victima, un bărbat de ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 13:15
(515 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii de vegetație la Slobozia și Fetești

Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit în data de sâmbătă, 10 august a.c., în jurul orelor 11,30, pe un teren viran din Slobozia, Cartier Bora. Pentru stingerea flăcărilor au acționat pompierii de la ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 13:10
(382 vizualizări - 0 comentarii)


8

Slobozia: Bătrână găsită moartă în propria locuință

Sprijinul pompierilor a fost solicitat în cursul nopții de duminică spre luni, 11/12 august 2019, puțin trecut de miezul nopții, pentru asigurarea accesului în apartamentul unei femei de 79 de ani, cunoscută ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 13:05
(513 vizualizări - 0 comentarii)


9

ISU Ialomița: «Marți, 13! Ghinionul poate fi prevenit!»

Superstițiile din popor spun că, atunci când data de 13 (număr cu ghinion) coincide cu o zi de marți (ziua celor 3 ceasuri rele), aceasta se consideră a fi o zi cu adevărat  ghinionistă. Tocmai de ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 12:50
(445 vizualizări - 0 comentarii)


10

DSVSA Ialomița: Controale pentru combaterea Pestei Porcine Africane

Pentru  prevenirea propagării Pestei Porcine Africane și în conformitate cu prevederi legale privind organizarea de acțiuni de control în trafic având ca obiectiv verificarea transporturilor de animale ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 12:20
(434 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

9 August 2019, 19:10


12

anunț angajare

AMPA Agri Slobozia angajează
REPREZENTANT VÂNZĂRI
UTILAJE AGRICOLE

pentru zona Ialomița-Călărași
Relații la telefon 0723/251.698

9 August 2019, 16:35


Jilavele: Depistat la volanul unei mașini neînmatriculate

Joi, 8 iulie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit în trafic, pe raza localității Jilavele, pentru control, un autoturism condus de un bărbat, de 36 de ani, din Urziceni. În urma verificărilor ...[citește_toată_știrea]

9 August 2019, 15:20
(679 vizualizări - 0 comentarii)


Maia: Lemne confiscate

Joi, 8 august a.c., polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Jilavele au depistat, pe raza localității Maia,  doi bărbați, de 42 de ani, din județul Prahova, în timp ce descărcau material lemnos în dreptul ...[citește_toată_știrea]

9 August 2019, 15:15
(647 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Expoziție de pictură «Naționali-Internaționali»

Centrul Național de Cultură a Romilor-Romano Kher anunță susținerea unei noi expoziții de pictură, «Naționali-Internaționali», semnată de Eugen Raportoru. Vernisajul expoziției va avea loc marți, 13 august ...[citește_toată_știrea]

9 August 2019, 15:10
(630 vizualizări - 1 comentariu)


Incendiu de vegetație în apropiere de A2

Incendiu de vegetație în apropiere de A2

Miercuri, 7 august a.c., în jurul orelor 14,00, un incendiu de vegetație a izbucnit pe terenul aflat în imediata vecinătatea a Autostrăzii A2, pe terasamentul căii ferate, respectiv la km 156 în direcția ...[citește_toată_știrea]

8 August 2019, 15:40
(645 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Razie de amploare a polițiștilor ialomițeni

Urziceni: Razie de amploare a polițiștilor ialomițeni

Miercuri, 7 august a.c., polițiștii ialomițeni au desfășurat o acțiune de amploare pe raza municipiului Urziceni, pentru depistarea și sancționarea faptelor antisociale. În cadrul activităților au fost ...[citește_toată_știrea]

8 August 2019, 10:50
(702 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiune de prevenire a furturilor din autoturisme

IPJ Ialomița: Acțiune de prevenire a furturilor din autoturisme

Miercuri, 7 august a.c., polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității, în colaborare cu polițiștii de Proximitate din cadrul Poliției Municipiului Slobozia, au desfășurat ...[citește_toată_știrea]

7 August 2019, 18:08
(820 vizualizări - 0 comentarii)


Moldoveni: Surprinși în flagrant la furat

În noaptea de miercuri spre joi, 7/8 august a.c., în jurul orei 1,00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Jilavele au depistat în flagrant o femeie, de 30 de ani, și un minor de 13 ani ...[citește_toată_știrea]

7 August 2019, 16:15
(774 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Moldoveni furt


Ialomița: Lemne confiscate

Marți, 6 august a.c., polițiștii de Ordine Publică, împreună cu specialiștii silvici au desfășurat mai multe controale pe drumurile publice și la punctele de lucru de pe raza județului pentru combaterea ...[citește_toată_știrea]

7 August 2019, 16:10
(754 vizualizări - 0 comentarii)


Accident mortal între Stelnica și Fetești

În noaptea de 5/6 august a.c., pe DN3B, între localitățile Stelnica și Fetești s-a produs un accident de circulație soldat cu decesul unei persoane. În fapt, în timp ce un bărbat, de 45 de ani, din Fetești ...[citește_toată_știrea]

6 August 2019, 18:10
(1200 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Activități de informare la Tabăra Amara

Marți, 6 august a.c., polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității din cadrul IPJ Ialomița au desfășurat activități de informare a elevilor aflați în Tabăra Amara. În ...[citește_toată_știrea]

6 August 2019, 18:05
(736 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: La volan cu un permis fals

Luni, 5 august a.c., polițiștii feteșteni au surprins în flagrant un bărbat, de 37 de ani, din Fetești, în timp ce conducea pe raza localității de domiciliu fără a deține permis de conducere. Șoferul a ...[citește_toată_știrea]

6 August 2019, 17:55
(827 vizualizări - 0 comentarii)


Ordine de protecție emise de polițiștii ialomițeni

Marți, 6 august a.c., polițiștii alobozeni au emis două ordine de protecție provizorii pe numele a doi bărbați, de 29 și 30 de ani. În primul caz, polițiștii au întocmit un dosar penal pe numele bărbatului ...[citește_toată_știrea]

6 August 2019, 17:50
(780 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiune pentru depistarea transportatorilor neautorizați de persoane

În perioada 1-4 august a.c., polițiștii din cadrul IPJ Ialomița au controlat 21291 autovehicule și 13 societăți comerciale în cadrul acțiunii pentru depistarea celor care efectuează transport neautorizat ...[citește_toată_știrea]

6 August 2019, 17:45
(708 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți la volan și fără permis

În perioada 2-4 august a.c., trei bărbați, cu vârste cuprinse între 40 și 66 de ani, au fost depistați de polițiștii ialomițeni în timp ce conduceau autoturisme pe drumurile publice deși anterior consumaseră ...[citește_toată_știrea]

6 August 2019, 17:40
(783 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Dosar penal pentru un fals taximetrist


Sâmbătă, 3 august a.c., polițiștii rutieri au depistat pe raza municipiului Fetești un bărbat, de 54 de ani, în timp ce conducea un autoturism în regim «taxi» pe raza localității de domiciliu. La ...[citește_toată_știrea]

6 August 2019, 17:35
(841 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Ordin de protecție provizoriu

Sâmbătă, 3 august a.c., în jurul orelor 22,00, polițiștii slobozeni au întocmit un dosar penal pe numele unui bărbat din Slobozia sub aspectul săvârșirii infracțiunii de «violență în familie». În urma cercetărilor ...[citește_toată_știrea]

6 August 2019, 17:30
(801 vizualizări - 0 comentarii)


Accident la Movilița

Duminică, 4 august a.c., în jurul orelor 16,30, pe raza localității Movilița s-a produs o coliziune între un autoturism și o autoutilitară. Pentru salvarea celor trei victime, un minor de 7 ani, un bărbat ...[citește_toată_știrea]

6 August 2019, 17:25
(782 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Capatos în Plajă cu acces restricționat în stațiunea Amara Liviu în Ultima romantică a Bibliotecii Județene duru în Ultima romantică a Bibliotecii Județene Turmentat în «Incompetența primarului Sloboziei ne costă 8 milioane de euro!» Albinita în Ultima romantică a Bibliotecii Județene Părinte, nu popă în Ultima romantică a Bibliotecii Județene Poc în Manasia: Și-a omorât concubinul și i-a dat foc Grup ce vrea decenta în Poliția Locală, «bau-bau» pentru populația din Slobozia și Urziceni @Cetatean în Poliția Locală, «bau-bau» pentru populația din Slobozia și Urziceni Auto sh în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 14 august 2019 Alexandra în Poliția Locală, «bau-bau» pentru populația din Slobozia și Urziceni Cetățean în Poliția Locală, «bau-bau» pentru populația din Slobozia și Urziceni Erdeley în Poliția Locală, «bau-bau» pentru populația din Slobozia și Urziceni Costina în Poliția Locală, «bau-bau» pentru populația din Slobozia și Urziceni Vom vota cu omul nu cu partidu în ALDE Gae Cetătean în Poliția Locală, «bau-bau» pentru populația din Slobozia și Urziceni Eugen în Poliția Locală, «bau-bau» pentru populația din Slobozia și Urziceni #pasajladrajna în Constructorii refuză reabilitarea podului rutier peste râul Ialomița Cetățean de la bloc în Poliția Locală, «bau-bau» pentru populația din Slobozia și Urziceni Ionica în Ialomița, lovită de o nouă epidemie de Pestă Porcină Africană
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...