Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Directorul DSP Ialomița, reclamat în instanță de proprii subordonați

Directorul DSP Ialomița, reclamat în instanță de proprii subordonați

Scandal în instanță între angajații Direcției de Sănătate Publică Ialomița și Gabriel Modrea, actualul director executiv al instituției. Angajații au reclamat faptul că au rămas fără o parte din sporurile salariale după ce directorul Gabriel Modrea le-a tăiat considerând că erau mult prea mari și acordate necuvenit. Primele 30 de procese au fost înregistrate pe rolul Tribunalului Ialomița și urmează să fie judecate.

Modrea, directorul care taie sporuri Vara trecută, Direcția de Sănătate Publică Ialomița intra în atenția opiniei publice după ce fostul director al instituției, Dan Noel, a fost înlocuit cu juristul Gabriel Modrea. La scurt timp după instalarea în funcție, directorul Modrea a început să ia măsuri împotriva propriilor angajați. Una din respectivele măsuri a vizat tăierea tuturor sporurilor salariale de care aceștia beneficiau. Este vorba despre suplimente privind lucrul în condiții periculoase sau vătămătoare, așa cum este cazul angajaților din cadrul laboratoarelor Direcției de Sănătate Publică Ialomița. Potrivit estimărilor, prin tăierea sporurilor, veniturile angajaților s-au diminuat, în medie, cu sume cuprinse între 200 și 500 de lei. Nici la momentul respectiv, dar nici în prezent, directorul Gabriel Modrea nu a dorit să ofere explicații cu privire la măsura pe care a dispus-o mai mult. «Le-a spus oamenilor doar că tot ceea ce a făcut este perfect legal, apoi le-a întors spatele, fără alte explicații. Nu este o atitudine corectă!» susține Valentin Spătărelu, liderul Sindicatului SANITAS-filiala Ialomița, din care fac parte și angajații DSP Ialomița, ale căror salarii au fost diminuate prin decizia directorului Modrea. Mai mult, surse din cadrul instituției susțin faptul că acesta ar deține funcția ilegal, având în vedere că mandatul său în calitate de șef al Direcției de Sănătate Publică Ialomița ar fi trebuit să înceteze după 60 de zile!

Val de procese în instanță Susținuți de sindicaliști, angajații rămași fără sporuri salariale au făcut acțiuni în instanță prin care cer recuperarea respectivelor venituri, tăiate abuziv de către directorul Direcției de Sănătate Publică Ialomița. Acțiunile sunt individuale, iar la momentul de față pe rolul Tribunalului Ialomița au fost înregistrate primele 30 de procese. «Am considerat că este mult mai bine ca aceste acțiuni să fie făcute de fiecare persoană nemulțumită în parte. Sperăm ca instanța să ne dea dreptate, iar oamenii să-și primească veniturile care li se cuveneau și de care au fost văduviți!» a mai spus Valentin Spătărelu, președintele Sindicatului SANITAS-filiala Ialomița.

Bariera de 4 mii de lei din curtea DSP Ialomița
Împrejmuită de două porți mari de fier, curtea în care se află sediul Direcției de Sănătate Publică Ialomița beneficiază de aproximativ o lună și de o barieră. Așezată în spatele porților, respectiva barieră a costat 4 mii de lei și a fost comandată de directorul Gabriel Modrea pentru a împiedica persoanele neautorizate să intre în curtea instituției. Dincolo de inutilitatea investiției, trebuie precizat că o problemă cu care se confruntă sediul DSP Ialomița o reprezintă toaletele insalubre ale instituției. Atât la parter, cât și la etaj, băile DSP Ialomița au nevoie urgentă de reparații...

20 Martie 2018, 11:05 (8510 vizualizări - 19 comentarii)

Citiți și:
Control ministerial la Direcția de Sănătate Publică Ialomița
Cuplul Gabriel Modrea-Denisa Ioniță, acuzat că a terorizat un angajat
Gabriel Modrea rămâne în fruntea Direcției de Sănătate Publică Ialomița

Comentariile cititorilor:


rascoala:
(22 Martie 2018, 15:44)
Trebuie sa luati atitudine impotriva tiranilor si sa ridicati capul din pamant ca nu sunteti la el la SC PINDUL EXIM SRL LA PALTINISI.
Notar:
(21 Martie 2018, 19:22)
E jale mare in județul Ialomița!!! Toate sectoarele sunt in ccc....T! Gravă problemă generală!
da:
(21 Martie 2018, 17:11)
La dsp e democratie dar la dsvsa functionarii publici sunt tratati ca sclavii pe plantatia lui PUIA .Au semnat un tabel la cererea liderului de sindicat si au fost amenintati ca vor avea de suferit,unii s au retras.MAI NOU SA VOPSIT BLOND CU VOPSEA CE A RAMAS DE LA DNA JURIST.PS LIDERUL DE SINDICAT ESTE FINUL PRESEDINTELUI ANSVSA GERONIMO BRANESCU.ESTE VORBA DE UN SPOR PE CARE DOAR PUIA , FLOREA SI POPI JIURISTA CEA CU VOPSEAU .
ornitorincul:
(21 Martie 2018, 12:55)
Prostime spui atunci cind te referi la cei din familia ta . Nu cataloga niste specialisti drept prostime . Aceasta  prostime cum o numesti dumneata are grija de mai tot ce se intimpla in judetul nostru din punct de vedere al sanatatii . Si deasemenea  oricare om se supara atunci cind nu ii este recunocuta munca pe care o presteaza zi de zi cu aceeasi seriozitate.
Buzatu:
(21 Martie 2018, 12:13)
Cei doi Ditectori au plingeri penale si vor urma altelev!
Bugetar:
(21 Martie 2018, 07:48)
@un analfabet. Dacă nu faceți reclamații SCRISE nu se uită nimeni la voi! Poți să ragi tu pe-aici ca boul, nu se autosesizează nimeni! Ce vreți să vă facă ziarul dacă vine la voi?
un analfabet:
(20 Martie 2018, 23:38)
Lasa dracului gramatica, tu spune cum ai luat banii la lume si i ai virat la tine in cont.
          Domnule presedinte Moraru, aceasta individa a luat banii castigati prin hotaraire judecatoareasca  de salariati in anul 2013, iar  la cei care au plecat din unitate sau care au decedat nu le a mai virat pentru ca nu meritau, asa ca s a gandit ea si cu doamna de la runos ca e mai bine sa i vireze la ele in card.
Sa vina Politia sa constate.
           Domnule reporter de la independent veniti la noi in unitate ca suntem institutie publica si intrebati salariatii ce se intampla, mai avem putin si nici la baie nu avem voie, caldura ne a oprit o ca nu avem bani dar de plimbat cu masiniile unitatii in interes personal si de cumparat bariere, cafetiere, canapele, fotolii avem.
Noua la prostime  ne a taiat salariile si pe ale lor le au marit, pentru ca in aceasata unitate fac ce vor ei, noi nu avem voie sa gandim, aici gandesc doar ei.
SA VA FIE RUSINE PORCILOR! SA SE SESIZEZE DIN OFICIU ORGANELE ABILITATE! SUNTEM DISPERATI!   MAI AVEM PUTIN SI NE DA AFARA PE TOTI!


Oarecare:
(20 Martie 2018, 20:44)
Nu pot sa citesc comentariile, fac febra la ochi. Ati ucis limba romana fratilor!
Viorel:
(20 Martie 2018, 19:18)
Buna seara , domnilor salariati ai D S P  Ialomita , de ce v-ati permis sa dati in judecata pe Domni directori , nu va e mila de ei , - eu in locul vostru ias da in judecata in fiecare zi pentru abuzurile pe care le savirsesc , vizibil, injura , dracuie , insulta subordonatii , ii trateaza de parca ei ar fi doamne ceva mai presus de orice ,.
        Haideti sa ne unim si sa angajam un avocat sa ne reprezinte in instanta pe linie civila  si pe penal cu faptele ce le  comit in mod repetat, - aici mentionez falsurile savirsite de directorul economic I.D., si aprobate de director M.G.- mariri de salariu pentru ei si pentru  D-na D. de la Runos- Falsificarea categoriei de incadrare a judetului numai pentru ei , pentru salariati a incadrato intro categorie mica sa nu poata sa le mareasca salariile . 
        _  sa justifice  necesitatea  instalari barierei si a aparatului de cafea , cumpararea de telefoane de 4000 roni marirea abonamentului de telefonie consumul de carburant din folosirea auto in interes personal etc  
AVRAM:
(20 Martie 2018, 16:00)
Yescu @xulescu , vrea dreptațe idei dai tu jigodie fierbi în suc propriu te deranjează adevărul? - Cum îți explici tu ca voi va-ți mărit salariul și noua ni l ați tăiat ba mai mult de la noi ați mai luat și în urma cu ceva timp 2013 sume frumușele de bani cuveniți noua la-ți trecut în conturile voastre Cum explicați ăsta, Curtea de conturi doarme de ce nu ați sesizat Politia pentru Abuz în serviciu ? - deturnare de fonduri , fals uz de fals, constituirea unui grup infracțional format din cei doi directori și sefa de la Runos care de soia tras și ia partea leului ca de nu .
Yescu:
(20 Martie 2018, 15:08)
Ce vrea @xculescu? E român tipul/tipa? Vorbe multe, idei, ioc!!!
Neutru:
(20 Martie 2018, 14:28)
Domnilor, ajutați un semen care înțelege greu, uită repede! Care sunt, în clar, pericolele de lucru ale DSP Ialomița? Eprubete, substanțe, crve, toxine, iradiați?..,,
@un curios ce va..:
(20 Martie 2018, 13:50)
"E de risul lumi", esti unul care " tae si spinzura" limba romana..
xulescu:
(20 Martie 2018, 13:40)
În acest capitol ne-am propus să explicăm textul legii și în special acele aspecte legate strict de obligațiile pe care trebuie să le respecte funcționarii publici pentru a da dovadă de o conduită profesionisonală și etică, în conformitate cu standardele unei categorii profesionale aparte din administrația publică. În acest sens, articolele din Legea 7/2004 privind codul de conduită a funcționarilor publici, precum și unele articole reglementate de Legea 161/2003 privind unele măsuri pentru asigurarea transparentei în exercitarea demnităților publice, a funcțiilor publice și în mediul de afaceri, prevenirea și sancționarea corupției, sunt explicitate nu printr-o abordare teoretică, ci de o ă, pentru fiecare articol referitor la un anumit aspect al conduitei funcționarilor publici au fost concepute exemple pentru o înțelegere mai facilă a respectivei norme. Exemplele au fost imaginate, fiind atât cazuri negative cât și cazuri pozitive, însoțite la final de un scurt comentariu care ține loc de concluzii. De asemenea, tot aici ne-am propus menționarea, nicidecum exhaustivă, a unor metode care pot fi utilizate de către funcționarii publici în scopul evitării situațiilor de încălcare a normelor de conduită. Aceste metode sunt și ele cuprinse în diferite reglementări privind funcționarii publici. În final dorim să enumerăm atât dezavantajele, cât și avantajele de a avea o conduită profesionistă în conformitate cu standardele administrației publice, al c informare cu privire la categoria funcționarilor publici - categorie profesională aparte în domeniul administrației publice1 . Această percepție negativă asupra funcționarului public este alimentată și de acele jurnale care sunt în căutare doar de subiecte spumoase și care adesea nu fac distincția între funcționarul public și alte categorii profesionale bugetare. Totodată, opinia publică - în ceea îl privește pe funcționarul public - este influențată și de acei cetățeni care, în periplul lor pe coridoarele administrației publice
DIMA M:
(20 Martie 2018, 13:31)
Gabriel Modrea, juristul Direcției de Sănătate Publică Ialomița. Deși ar fi trebuit să asigure conducerea instituției pe o perioadă de timp limitată, se pare că Modrea s-a lăsat convins să accepte prelungirea interimatului său pentru alte câteva luni. Cu toate acestea, în puținul timp scurs de la delegarea sa pe funcție, Gabriel Modrea a reușit să demareze un scandal de proporții în cadrul Direcției de Sănătate Publică Ialomița. Acesta este acuzat public de către angajați de faptul că le-a tăiat o serie de sporuri salariale pe care le-ar fi considerat ca fiind acordate «ilegal». Este vorba despre o serie de beneficii aferente muncii prestate în condiții de risc. «Să luăm, de exemplu, personalul care își desfășoară activitatea în laboratorul Direcției... Acolo se lucrează într-un mediu foarte riscant, angajații fiind nevoiți să manevreze eprubete cu virusuri sau bacterii!» explică situația Valentin Spătărelu, președintele sindicatului SANITAS-filiala Ialomița, formațiune care susține interesele angajaților revoltați din cadrul Direcției de Sănătate Publică Ialomița. Se pregătesc de grevă În ciuda tuturor demersurile referitoare la dezamorsarea acestei situații, scandalul dintre directorul Gabriel Modrea și angajații care s-au trezit cu salariile diminuate este imposibil-Iti recomand sa pleci singur ca si noi presa care ne ai jignit nu o sa te lasam asa usor in pace  agramatule , debil mintal ce esti . - (Ești un dobitoc, dom’le! Un dobitoc auzi) Dobitoc esti fraere ca o sa scrim depre tine un an de aici incolo ,- ca esti o carte deschisa asa ca ai de ales - DEMISIA - si mai vedem noi auzi la el se auto intituleaza ROMEO , ba fraere tu ai citit Romeo si Julieta asa ca tot te dai tu Director 

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Miercuri 13 Nov 2019
176 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

12 Noiembrie 2019, 17:10


Slobozia: Și-a înscenat singur o tâlhărie după ce a pierdut banii la păcănele

Polițiștii ialomițeni au depistat un tânăr, de 22 de ani, din Slobozia, care și-ar fi înscenat singur o tâlhărie calificată. În fapt, luni, 11 noiembrie 2019, în jurul orelor 18,00, un bărbat a apelat numărul ...[citește_toată_știrea]

12 Noiembrie 2019, 15:15
(120 vizualizări - 0 comentarii)


Beat și fără permis: Tânăr din Săveni, prins de polițiști la volanul unei mașini pe care o furase!

Luni, 11 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Platonești au fost sesizați de o femeie, de 40 de ani, cu privire la faptul că o persoană necunoscută i-ar fi sustras autoturismul ...[citește_toată_știrea]

12 Noiembrie 2019, 15:10
(104 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Avarie la furnizarea apei în Țăndărei

Pentru executarea lucrărilor de înlocuire a unui hidrant de la intersecția străzilor Artelor cu Mecanizării, din orașul Țăndărei, RAJA Constanța a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile marți ...[citește_toată_știrea]

12 Noiembrie 2019, 15:05
(59 vizualizări - 0 comentarii)


4

Ialomița: Misiuni pentru siguranța desfășurării Alegerilor Prezidențiale

În perioada 9-10 noiembrie 2019, polițiștii, jandarmii și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență vor asigura paza și protecția a 220 secții de votare ce s-au constituit pe raza județului ...[citește_toată_știrea]

8 Noiembrie 2019, 17:25
(211 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În perioada 11-15 noiembrie a.c., E-Distribuție Dobrogea anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări se vor desfășura în ...[citește_toată_știrea]

8 Noiembrie 2019, 17:20
(237 vizualizări - 0 comentarii)


Razie a polițiștilor în zona Urziceni

Marți, 7 noiembrie a.c., polițiștii ialomițeni au efectuat o razie în municipiul Urziceni și comuna Bărbulești pentru prevenirea și combaterea faptelor comise cu violență, a activităților comerciale ilicite ...[citește_toată_știrea]

8 Noiembrie 2019, 17:15
(128 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Activități de prevenire în unitățile de învățământ din Fetești

Aproximativ 800 de elevi din cadrul a 4 unități de învățământ de pe raza municipiului Fetești au participat la activități preventive în cadrul cărora au fost dezbătute diferite teme care să conducă la prevenirea ...[citește_toată_știrea]

8 Noiembrie 2019, 17:10
(112 vizualizări - 0 comentarii)


8

Atenție, se oprește apa în municipiul Fetești pentru lucrări E-Distribuție Dobrogea!

Pentru efectuarea lucrărilor anuale de reparații și întreținere a unor instalații și rețele electrice din municipiul Fetești, E-Distribuție Dobrogea va întrerupe furnizarea energiei electrice vineri, 8 ...[citește_toată_știrea]

7 Noiembrie 2019, 17:10
(266 vizualizări - 0 comentarii)


9

Munteni Buzău: Jandarmii, prezenți la «Târgul de Toamnă»

În perioada 8-9 noiembrie a.c., jandarmii ialomițeni vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică în localitatea Munteni Buzău cu ocazia «Târgului de Toamnă». În plus, în cadrul acestui eveniment ...[citește_toată_știrea]

7 Noiembrie 2019, 16:10
(201 vizualizări - 0 comentarii)


10

Razie a polițiștilor la Slobozia

Marți, 5 noiembrie a.c., 49 de polițiști  ialomițeni au desfășurat o acțiune de amploare pe raza municipiului Slobozia. Astfel, au fost efectuate percheziții domiciliare ce au vizat documentarea activității ...[citește_toată_știrea]

6 Noiembrie 2019, 17:20
(349 vizualizări - 1 comentariu)

Taguri: Slobozia razie


Slobozia: Tânăr reținut după ce a fost prins la volanul mașinii pe care o furase

Marți, 5 noiembrie a.c., polițiștii slobozeni au reținut pentru 24 ore doi tineri bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de «furt calificat», «tentativă de furt calificat» și «distrugere», fapte săvârșite ...[citește_toată_știrea]

6 Noiembrie 2019, 17:15
(235 vizualizări - 0 comentarii)


12

Bărbat din Fetești, arestat pentru conducere fără permis

Marți, 5 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Fetești au identificat pe raza municipiului Fetești un bărbat, de 37 de ani, pe numele căruia Judecătoria Fetești a emis ...[citește_toată_știrea]

6 Noiembrie 2019, 17:10
(155 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești arestare


Slobozia: Cercetat pentru «deținere de obiecte periculoase»

Marți, 5 noiembrie a.c., polițiștii ialomițeni au depistat pe raza municipiului Slobozia un tânăr de 19 ani care avea asupra sa un baston metalic cu 3 elemenți. Cel în cauză a fost sancționat contravențional ...[citește_toată_știrea]

6 Noiembrie 2019, 17:05
(222 vizualizări - 0 comentarii)


Icoana Făcătoare de Minuni a Maicii Domnului de la Mânăstirea Adam, la Slobozia

Icoana Făcătoare de Minuni a Maicii Domnului de la Mânăstirea Adam, la Slobozia

Marți, 5 noiembrie 2019, Preasfințitul Părinte Episcop Vincențiu, împreună cu toți preoții Eparhiei noastre și peste 4000 de credincioși au întâmpinat la Catedrala Episcopală «Înălțarea Domnului» din Slobozia ...[citește_toată_știrea]

5 Noiembrie 2019, 19:05
(406 vizualizări - 1 comentariu)


S-a stins din viață antrenorul de handbal Liviu Paraschiv

S-a stins din viață antrenorul de handbal Liviu Paraschiv

Ziua de 5 noiembrie 2019 a început cu o veste extrem de tristă pentru handbalul românesc. S-a stins din viață, la vârsta de 72 de ani, unul dintre cei mai longevivi și valoroși antrenori pe care i-a avut ...[citește_toată_știrea]

5 Noiembrie 2019, 16:45
(546 vizualizări - 2 comentarii)


Movilița: Persoane intoxicate cu monoxid de carbon

Luni, 4 noiembrie a.c., în jurul orelor 23,00, o femeie de 52 de ani, din localitatea Movilița, a apelat numărul de urgență 112 sesizând faptul că fiul ei, în vârstă de 31 de ani, are stări de leșin. În ...[citește_toată_știrea]

5 Noiembrie 2019, 16:40
(226 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Beat la volan, a provocat un accident

Duminică, 3 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Fetești au intervenit la un accident rutier soldat cu rănirea a două persoane. În fapt, în timp ce se afla la volanul unui autoturism ...[citește_toată_știrea]

5 Noiembrie 2019, 16:35
(162 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Peste 500 sancțiuni contravenționale aplicate

În perioada 1-3 noiembrie a.c., polițiștii ialomițeni au intervenit la 155 evenimente și au aplicat peste 500 de sancțiuni contravenționale. Astfel, în urma activităților au fost constatate 37 infracțiuni ...[citește_toată_știrea]

5 Noiembrie 2019, 16:30
(178 vizualizări - 1 comentariu)


DSVSA Ialomița: 15 focare active de Pestă Porcină Africană

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează proprietarii/deținătorii de porcine atât din exploatațiile comerciale, cât și din gospodăriile populației despre situația ...[citește_toată_știrea]

5 Noiembrie 2019, 16:25
(192 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Lansare de carte pentru copii

Sâmbătă, 9 noiembrie 2019, începând cu orele 12,00, la Centrul Cultural «Ionel Perlea» din Slobozia va avea loc lansarea de carte pentru copii «Povestea Mimozei». ...[citește_toată_știrea]

5 Noiembrie 2019, 16:20
(163 vizualizări - 0 comentarii)


Axintele: Percheziție la un hoț din locuințe

Luni, 4 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Axintele au efectuat o percheziție domiciliară pe raza comunei Axintele pentru documentarea activității infracționale a unei persoane bănuite ...[citește_toată_știrea]

5 Noiembrie 2019, 16:15
(181 vizualizări - 0 comentarii)


Scânteia: Ordin de protecție emis pe numele unui brăilean

Luni, 4 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Grivița au fost sesizați cu privire la un scandal în familie produs în localitatea Scânteia. În fapt, un bărbat, de 36 de ani, din ...[citește_toată_știrea]

5 Noiembrie 2019, 16:10
(231 vizualizări - 0 comentarii)


Femeie acroșată de o mașină la Lăcusteni

Luni, 4 noiembrie a.c., în jurul orelor 17,30, polițiștii au intervenit la un eveniment rutier produs pe raza localității Lăcusteni, soldat cu rănirea unui pieton. Concret, în timp ce un bărbat, de 31 de ...[citește_toată_știrea]

5 Noiembrie 2019, 16:05
(303 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: 4,49%-rata șomajului în luna septembrie 2019

La sfârșitul lunii septembrie 2019, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 4194 șomeri (dintre care 1947 femei), rata șomajului fiind de 4,49%. Din totalul ...[citește_toată_știrea]

1 Noiembrie 2019, 16:20
(227 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În perioada 4-8 noiembrie 2019, orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări se ...[citește_toată_știrea]

1 Noiembrie 2019, 15:15
(312 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Avarie la conducta principală de alimentare cu apă

Pentru remedierea unei avarii pe conducta principală de alimentare cu apă, de pe strada Călărași din municipiul Fetești, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile vineri, 1 noiembrie ...[citește_toată_știrea]

1 Noiembrie 2019, 15:05
(350 vizualizări - 0 comentarii)


Icoana Făcătoare de Minuni a Maicii Domnului de la Mânăstirea Adam, la Slobozia

În perioada 5-11 noiembrie 2019, Episcopia Sloboziei și Călărașilor organizează o serie de manifestări cu ocazia sărbătoririi Hramului «Sfinților Arhangheli Mihail și Gavriil» al străvechiului așezământ ...[citește_toată_știrea]

31 Octombrie 2019, 16:15
(512 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Slobozia: «Învăț, știu să mă apăr!»

Miercuri, 30 octombrie a.c., Protopopiatul Slobozia, în colaborare cu Direcția Județeană de Telecomunicații Speciale Ialomiță a organizat acțiunea «Învăț, știu să mă apăr!». Evenimentul s-a desfășurat la ...[citește_toată_știrea]

31 Octombrie 2019, 16:10
(375 vizualizări - 0 comentarii)


Ordin de protecție provizoriu pentru un bărbat din Rădulești

Luni, 28 octombrie a.c., polițiștii ialomițeni au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, de 41 de ani, din Rădulești, și-ar fi agresat soția. În urma formularului de evaluare a riscului întocmit ...[citește_toată_știrea]

29 Octombrie 2019, 16:15
(516 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Goe în La Spitalul Județean de Urgență Slobozia, 30% dintre diagnostice au fost eronate @Ioana în La Spitalul Județean de Urgență Slobozia, 30% dintre diagnostice au fost eronate @cetatean în Luminița Barcari a revenit în fruntea Învățământului ialomițean @cetatean în PSD a pierdut controlul asupra Ialomiței mambo în La Spitalul Județean de Urgență Slobozia, 30% dintre diagnostice au fost eronate vai de noi în Administrația din Ciulnița amenință cu evacuarea o familie cu trei copii La vot cu tot ce misca inca în PSD a pierdut controlul asupra Ialomiței cetatean în Luminița Barcari a revenit în fruntea Învățământului ialomițean ???? în Schimbarea prefectului și subprefectului, prioritate pentru deputatul PNL Gheorghe Tinel Daniela în Luminița Barcari a revenit în fruntea Învățământului ialomițean Io în La Spitalul Județean de Urgență Slobozia, 30% dintre diagnostice au fost eronate cetatean în PSD a pierdut controlul asupra Ialomiței EU PSD în PSD a pierdut controlul asupra Ialomiței PSD ist în PSD a pierdut controlul asupra Ialomiței Cineva în Administrația din Ciulnița amenință cu evacuarea o familie cu trei copii Cineva în Administrația din Ciulnița amenință cu evacuarea o familie cu trei copii Legi dulci,cu faguri în Șpăgile luate de agenții Poliției Autostrăzi-Fetești trebuie probate din nou Romeo în Schimbarea prefectului și subprefectului, prioritate pentru deputatul PNL Gheorghe Tinel Ornamente politice în Luminița Barcari a revenit în fruntea Învățământului ialomițean veorica vot mishto în La Spitalul Județean de Urgență Slobozia, 30% dintre diagnostice au fost eronate
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...