Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Spitalul Județean de Urgență Slobozia a primit nota 7 din partea ministrului Sorina Pintea

Spitalul Județean de Urgență Slobozia a primit nota 7 din partea ministrului Sorina Pintea

Sorina Pintea, actualul ministru al Sănătății, a efectuat marți, 3 aprilie 2018, o vizită de lucru la Spitalul Județean de Urgență Slobozia. În opinia sa, activitatea desfășurată în cadrul celui mai mare spital din Ialomița poate fi notată cu calificativul 7. De asemenea, Sorina Pintea a făcut și comentarii pe marginea celor mai noi investiții în infrastructura Spitalului Slobozia...

Vizită ministerială la Spitalul Slobozia
Sorina Pintea este al treilea ministru al Sănătății care vizitează Spitalul Județean de Urgență Slobozia în ultimii 5 ani. Cu toate acestea, unitatea medicală se prezintă în aceeași stare. Tocmai de aceea, în cadrul conferinței de presă pe care a organizat-o, ministrul Sorina Pintea a precizat faptul că activitatea desfășurată în Spitalul Slobozia primește calificativul 7. «Eu cred că spitalul din Slobozia este de nota 7. Sigur, sunt multe lucruri de făcut și de pus la punct, dar sunt convinsă că vor fi duse la îndeplinire de către echipa managerială de aici...» a precizat Sorina Pintea, ministrul Sănătății.

O investiție neconformă
În cadrul aceleiași întâlniri, Sorina Pintea a făcut comentarii legate mutarea Recepției Spitalului Slobozia de la parter la etajul 1 al Policlinicii. Deși este una dintre cele mai importante lucrări în infrastructura spitalului pe care managerul Mariana Iancu a reușit să o realizeze într-un an și jumătate de la preluarea funcției, această investiție blochează practic accesul persoanelor cu dizabilități locomotorii către serviciile de recepție. Pentru oamenii care nu se pot deplasa nu există nicio cale de acces către Recepție, ei fiind obligați să urce pe scări, la fel ca și pacienții care pot merge normal. Ministrul Sorina Pintea a atras atenția cu privire la faptul că în acest caz este vorba despre o neconformitate. «Aș comenta-o ca o neconformitate, pentru că în orice instituție publică din România trebuie să existe soluții pentru deplasarea persoanelor cu dezabilități. În mod normal, Direcțiile de Sănătate Publică, când autorizează unui spital, dau un plan de conformare... Spitalele ar trebui să facă investiții pornind de la planul de conformare, adică ce nu merge, ce ar trebui să facă... De cele mai multe ori aceste lucruri se fac haotic!» a precizat Sorina Pintea. Prezent la întâlnirea oficială, Gabriel Modrea, directorul Direcției de Sănătate Publică, a precizat că știa de acest amănunt însă nu a făcut demersuri pentru ca problema accesului să fie rezolvată. «Știam despre această neconformitate, însă credem că va fi reparată în scurt timp!» a precizat Gabriel Modrea, directorul DSP Ialomița.

Motivație ambiguă
Pentru a justifica decizia de a muta recepția Spitalului Slobozia la etajul 1 al Policlinicii, limitând practic accesul unei categorii de pacienți către acest serviciu, Mariana Iancu a explicată că demersul era necesar în condițiile în care la parter dorește să se mute Secția Radiologie a unității medicale. «Am mutat această Recepție din două motive. Primul și cel mai important a fost că ne-a venit computerul tomograf și a trebuit că acel spațiu să-l relocăm pentru CT... Mi s-a părut ca pacientul și medicul să nu mai umble un kilometru între RM și CT! Aici vom face o Secție de Radiologie...» a precizat Mariana Iancu.

3 Aprilie 2018, 19:05 (9361 vizualizări - 29 comentarii)

Citiți și:
Victor Moraru a majorat ilegal salariul directorului Spitalului Slobozia
Acreditarea Spitalului Județean de Urgență Slobozia bate pasul pe loc
Mariana Iancu a interzis accesul presei în spital

Comentariile cititorilor:


Iuliana:
(20 Aprilie 2018, 14:57)
Nu stiu de ce vă tot contraziceti, fiindcă în zilele noastre, numai oamenii slabi si inferiori, fara caracter si întelepciune, denigreaza pe aproapele lor, în ideea de a l ingenunchia, si sa urce ei pe trepte superioare, în primul rand profesional si apoi social, dar nu asta conteaza in viata, ci sa urcam pe treptele spiritualitatii, ale lui Iisus si ale Sf.Duh. Oare cum dvs.nu stiti nimic din ceea ce ne spune Cuvântul lui Dzeu, este lesne sa intelegem poziția de barfa si de injosire a dnei Cristina.Sper ca stiti adevăratul proverb romanesc : ,,Nu mor caii când vor câinii, si nici cainii când vor stăpânii,, Haideți sa ne vedem fiecare bârnă din ochiul nostru si atunci totul va fi bine. Închei prin a va spune ,, Hristos a Înviat !,,.
@Raluca:
(20 Aprilie 2018, 09:51)
Nu ma intereseaza identitatea ta, nici a altora; voiam doar sa-ti arat, prin ironia postarilor mele, cat de ridicola esti cand ii acuzi de lasitate pe anonimi, in timp ce te ascunzi sub acelasi anonimat. Si cu asta am incheiat pt ca neuronul tau obosit nu vrea sa priceapa asta.
RALUCA:
(20 Aprilie 2018, 06:31)
Nelutu draga, vad ca faceti o obsesie cat mai multi sa aflati identitatea mea, care nu are importanta ca nu eu am adus injurii si jigniri gratuie cuiva. Nu inteleg de ce nu vrei sa afli identitatea MIȚEI si ANONIMULUI.... sa.ti spun eu de ce? Pt ca de fapt ii cunosti esti in tabara lor... Si aporopo care gara?! Din Slobozia Noua? :))) Iti fac cu mana cand trec cu trenul, daca tot stiu acum ca esti acolo!
Ioana:
(19 Aprilie 2018, 17:21)
Sunt pacienta cabinetului de Psihiatrie din Spitalul Judetean Slobozia de aproximativ 30 de ani. Comentariile facute la adresa acestei doamne Cristina sunt rusinoase, denigratoare, urate. Doamna Cristina este o persoana care din punct de vedere profesional este foarte bine pregatita si se apleaca cu abnegatie asupra profesiei sale. Ajuta toti pacientii, un om de toata isprava, care da dovada de coloana vertebrala si cu care spitalul din Slobozia ar trebui sa se mandreasca. 
 
Nelutu(de la gara):
(19 Aprilie 2018, 17:10)
@Raluca, esti amuzanta in naivitatea ta, nevrand sa pricepi ca un nume mic nu tine loc de identitate si, in consecinta, aprecierile tale despre comentatorii anonimi(in galeata carora te plasezi) sunt zero taiat in ..cate vrei tu; ca sa te bucuri in continuare pana la disparitia anonimilor..Vezi, eu cel putin mi-am dat si numele si adresa.
RALUCA:
(19 Aprilie 2018, 16:12)
Din fericire tu si suita ta (se pare ca tu ai fost pus de MIȚA si ANONIM sa contribui cu un mesaj mai inteligent decat al lor, dar nu ti-a prea iesit  :))) ) nu faceti parte nici din cei 200 de mii si nici din alt numar statistic, iar asta ne bucura pt ca aceasata galeata a voastra nu este chiar asa de mare si e pe cale de disparitie :))))
Cand voi o sa aveti curajul sa va dati numele aici atunci eu o sa va prezint poza buletinului ca sa vedeti ca numele meu este UNIC in ROMANIA!
Tocmai ca aici e problema dupa ce platesti contributii la Sanatate 40 de ani nu Dna CRISTINA trbuie sa te trateze.... Aici e de fapt esenta ca s-au scris niste mesaje calomnioase despre o pessoana, total neadevarate, sub un articol despre Spitalul Judetean Slobozia... nicio logica nu aveti, decat URA si INVIDIE....
Mintea umana nu are limite, dar voi, specie rara cum sunteti... aveti niste limite extrem de mici si nu puteti intelege ceea ce vi se spune aici si tot continuati...

Toate se intampla in viata dupa sufletul omului!
RALUCA:
(19 Aprilie 2018, 13:38)
Din fericire tu nu faci parte nici din aia 200 de mii din Romania... ca tot anonim si in galeata ai ramas... ceea ce ne bucura pt ca asta inseamna ca esti pe cale de disparitie!
@ANONIM SI MITA:
(19 Aprilie 2018, 09:32)
@Raluca, sunt vreo 200 de mii de Raluci prin Romania. Merci pt lectia de 'curaj 'prin care, n-asa, i-ai pus la punct pe 'lasii' din anonimat..Vorba ta, se pare ca esti in aceeasi galeata cu ei. Cat despre spital si cei  care-l populeaza cred ca e departe de locul (poate ultimul)unde ar trebui sa primim(dupa 40 de ani de contributie la sanatate) atentie, grija, empatie, tratament omenos, compasiune, competenta, daruire. Extrem de rarele exceptii sunt sufocate de maldarul de mizerii umane cu pretentie de"cadre medicale".
RALUCA:
(19 Aprilie 2018, 06:33)
Iata ca a mai aparut o persoana careia nu.i este frica sa.si dezvaluie identitatea... sa vedem cat de curajosi sunteti voi sa va dezvaluiti identitatea. Dar sigur ca nu aveti curaj, ramaneti doar niste 'personaje' de CARAGIALE in lumea voastra limitata. DNA sau DRA @DIANA la aceste dovezi se accepta si un certificat de la cabinetul de psihiatrie? Va asigur eu ca altfel de dovezi n.au de unde sa aduca. Din pacate pt voi, traiti intr.o lune mult prea mica si cu greu probabil scoateti capul din ea datorita nonvalorii pe care o aveti si singura voastra arma este sa loviti in cei valorosi cu toate mijloacele. E plina lumea de voi, dar din fericire pt noi ceilalti, voua va lipseste curajul... de aceea sunteti anonimi aici asa cum spunea @DIANA, va simtiti puternici in fata calculatorului, in rest sunteti oameni care perie si curata se scame. RUSINICA! Sa va lumineze DZEU mintea!
ANONIM MITA:
(18 Aprilie 2018, 21:20)
Se pare ca esti in aceeasi galeata cu MITA SI ANONIM... si vad ca tot continuati. Numele meu este mai putin important decat al vostru, eu sunt un pacient care o cunosc pe DNA CRISTINA si care stiu cat de mult ajuta pe toata lumea de la usa nu doar pe mine. Si din cate inteleg eu pt voi s.au rezolvat toate problemele din acest spital, iar DNA CRISTINA va incurca planurile obscure si meschine limitate la capacitatile voastre. Din cate imi dau seama din mesajele voastre nu sunteti pacienti ci niste angajati inferiori oricarei categorii din acel spital, si va ascundeti in spatele anonimatului. Eu nu am nicio problema sa.mi dezvalui identitatea, dar vad ca voi va ascundeti bine si nu va opriti. Si cum traim vremuri pline de reclamatii, minciuni si defaimare se vede ca doar asta ati invatat si voi. Este usor sa darami in loc sa construiesti, sa murdarasti in loc sa infrumusetezi, sa faci branci in loc sa intinzi o mana... tot asa altii mor de grija altuia... Cu ce va incurca pe voi DNA CRISTINA?!? Aveti insomnii?! Mergeti la o consultatie... ca doar vorbim de cabinet de psihiatrie... dar din pacate nici cercetarea in psihiatrie nu a reusit sa gaseasca tratamnet la boala voastra... URA SI INVIDIE. Sa aveti o noapte linistita in care sa dormiti si DOAMNE Ajuta! Maine sa ganditi mai limpede si mai mult la problemele voastre decat ale altuia. Subsemnat RALUCA
Diana:
(18 Aprilie 2018, 21:04)
Observ ca aici e plin de personaje anonime. Doamnelor si domnilor comentatori anonimi, bineinteles ca oricine are dreptul la o parere si o replica, dar ar fi de bun-simt ca aceste pareri sa fie scrise corect si in limba romana. Tot de bun-simt ar fi ca daca tot veniti cu asemenea cuvinte jignitoare la adresa doamnei Cristina  precum "excroaca" si "manopulatoare", sa aduceti si dovezi. Unde sunt domnule toti acei oameni nevoiasi pe care aceasta doamna cu mana lunga ii tine pe la usi? Mizati atat pe cartea anonimatului, va ascundeti in spatele calculatorului si va simtiti puternici, oare de cate ori ati mers la spital sa vedeti de fapt cum se poarta doamna Cristina cu pacientii de la cabinet? Sunteti pacient si va simtiti nedreptatit sau sunteti un coleg de spital care incearca prin tot felul de mijloace sa isi denigreze un alt coleg pentru ca vedeti cat de iubit e acesta de catre pacientii care vin la cabinet? Comportamentul acestei doamne asistente ar trebui sa fie un model pentru dumneavoastra!!! Iesiti din umbra anonimatului si va rog sa va sustineti afirmatiile prin dovezi concrete, nu prin niste comentarii agramte pe internet!
@ANONIM MITA:
(18 Aprilie 2018, 10:16)
Din pacate nu esti decat un alt personaj care nu are curajul sa-si dea numele real..
ANONIM MITA:
(17 Aprilie 2018, 23:43)
MITA si ANONIM... 2 pesonaje care n.au curajul nici sa.si dea numele reale... ce legatura are vizita Ministrului Sanatatii la spital cu ASISTENTA Cristina??!! Nu va ia somnul de grija ei?! O urmariti.... ce interese meschine aveti de lasati asemenea comentarii fara logica si legatura cu articolul?! Dragilor, probabil ca sunteti angajati ai spitalului si stiti foaaarte bine ca programarile la cabinet nu le face ASISTENTA CRISTINA... ci FISIERUL spitalului... din start se vede minciuna voastra din comentariu si mai ales scopul acestor comentarii fara coerenta... Ati folosit un limbaj jignitor la adresa unei persoane care a facut muuult bine si si.a sacrificat mult din timpul alaturi de familie stand la cabinet pana intra ultimul pacient desi programul se terminase... iar cine vrea sa afle o parere pertinenta despre ASISTENTA CRISTINA nu de la voi o afla, ci de la oamneii simpli de la usa cabinetului, care intotdeauna au avut numai cuvinte de multumire si apreciere la adresa dumneaei pt tot suportul oferit in atatia ani in acest spital. Fiecaruia ne vine randul sa ne pensionam la o anumita varsta legala... deci nu dvs niste ANONIMI dictati pensionarea unui om. Din contextul comentariilor pe care le.ati facut ati dat dovada de lipsa ACUTA de educatie prin limbajul folosit. Exact asa sa va ajute voua Dumnezeu!
Mita:
(13 Aprilie 2018, 23:08)
@anonim. ASiS.CRISTINA de la psihiatrie are gură mare și mână lungă. Ar fi trebuit pensonată. Îi ajunge!
Anonim:
(13 Aprilie 2018, 20:47)
Dar ce sa spunem si de doamna Cristina de la psihiatrie ea face cartile de ani buni fara dar nu intri curind in cabinet ,si daca nui multimita risti sa astepti mult si bine la usa ca nu ai sa intri curind ...cea mai mare nemernica care este in acest Spital.Cum se face ca toti doctorii care vin se las manopulati de aceasta excroaca .Sper sa se ia masuri si cu aceasta femeie ca prea jigneste pe toti care sunt nevoiasi .

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Luni 17 Dec 2018
174 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Cocora: Înșelată la telefon prin metoda «Accidentul»

Doi bărbați, de 20 și 27 de ani, din județul Constanța, au înșelat o femeie de 64 de ani, din comuna Cocora, prin metoda «Accidentul». Persoana în cauză le-a relatat anchetatorilor că a fost contactată ...[citește_toată_știrea]

14 Decembrie 2018, 17:15
(325 vizualizări - 0 comentarii)


Sinești: Contrabandă cu țigări

Miercuri, 13 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Coșereni au efectuat o percheziție pe raza localității Sinești, la domiciliul unui bărbat de 38 de ani. În urma perchezițiilor ...[citește_toată_știrea]

14 Decembrie 2018, 17:10
(254 vizualizări - 0 comentarii)


2

Rădulești: Articole pirotehnice confiscate

Miercuri, 13 decembrie a.c., pe raza comunei Rădulești a fost organizată o acțiune pentru verificarea legalității operațiunilor cu articole pirotehnice. În urma acesteia, polițiștii au identificat o femeie ...[citește_toată_știrea]

14 Decembrie 2018, 17:05
(218 vizualizări - 0 comentarii)


3
Slobozia: Concert de Crăciun, susținut de îndrăgita soprană Mirela Bunoaica

Slobozia: Concert de Crăciun, susținut de îndrăgita soprană Mirela Bunoaica

Elevii și profesorii Liceului de Arte «Ionel Perlea» din Slobozia organizează duminică, 16 decembrie 2018, începând cu orele 15,00, un concert de Crăciun. Evenimentul se va desfășura în Sala «Europa» a ...[citește_toată_știrea]

14 Decembrie 2018, 09:20
(500 vizualizări - 1 comentariu)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

12 Decembrie 2018, 16:10


Accident în apropiere de Sinești produs de un șofer beat

Marți, 11 decembrie a.c., Poliția a fost sesizată cu privire la faptul că în apropierea localității Sinești s-a produs un accident soldat cu pagube materiale. Astfel, polițiștii au stabilit că în timp ce ...[citește_toată_știrea]

12 Decembrie 2018, 15:40
(389 vizualizări - 0 comentarii)


6

ANOFM: Ucenicia la locul de muncă

În condițiile Legii nr. 279/2005, privind ucenicia la locul de muncă, Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă acordă angajatorilor care încheie contracte de ucenicie un sprijin financiar în cuantum ...[citește_toată_știrea]

12 Decembrie 2018, 15:25
(417 vizualizări - 0 comentarii)


ITM Ialomița: Majorarea salariului minim

Conform HG nr. 937/7 decembrie 2018, începând cu data de 1 ianuarie 2019, salariul de bază minim brut pe țară garantat în plată se stabilește în bani, fără a include sporuri și alte adaosuri, la suma de ...[citește_toată_știrea]

12 Decembrie 2018, 15:10
(520 vizualizări - 1 comentariu)


8

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

12 Decembrie 2018, 09:20


Incendiu la Spitalul Țăndărei. Pacienți evacuați de urgență!

Duminică, 9 decembrie a.c., pe Secția Psihiatrie a Spitalului Orășenesc Țăndărei a fost semnalizată, în jurul orelor 9,30, prezența unui fum dens ce inunda întreg palierul. Cei 13 pacienți internați au ...[citește_toată_știrea]

11 Decembrie 2018, 15:15
(466 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Pestă Porcină Africană la un mistreț vânat pe Fondul de Vânătoare 12 Săveni

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează proprietarii/deținătorii de porcine, atât din exploatațiile comerciale cât și din gospodăriile populației că joi, 6 decembrie ...[citește_toată_știrea]

7 Decembrie 2018, 15:50
(1012 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Copil de 12 ani, acroșat de o mașină

Joi, 6 decembrie a.c., Poliția a fost sesizată cu privire la faptul că pe raza municipului Urziceni s-a produs un accident. Astfel, polițiștii ajunși la locul evenimentului au stabilit că în timp ce un ...[citește_toată_știrea]

7 Decembrie 2018, 12:35
(741 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Urziceni accident


12

Ialomița: Beți la volan

Joi, 6 decembrie a.c., polițiștii rutieri au depistat trei bărbați, cu vârste între 33 și 58 de ani, care conduceau autovehicule pe drumurile publice, deși anterior au consumat băuturi alcoolice. Cei în ...[citește_toată_știrea]

7 Decembrie 2018, 12:30
(862 vizualizări - 1 comentariu)


Articole pirotehnice, confiscate de polițiștii ialomițeni

Poliția Română desfășoară acțiunea națională «Foc de Artificii» pentru verificarea legalității operațiunilor cu articole pirotehnice desfășurate de persoanele fizice și juridice. Polițiștii ialomițeni au ...[citește_toată_știrea]

7 Decembrie 2018, 12:25
(613 vizualizări - 0 comentarii)


Alexeni: Copil de un an și jumătate, bolnav de gripă

Caz de gripă confirmat în județul Ialomița. Este vorba despre un copil de un an și cinci luni din comuna Alexeni, care în prezent se află internat la Institutul Național de Boli Infecțioase «Matei Balș ...[citește_toată_știrea]

7 Decembrie 2018, 12:20
(743 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Alexeni gripă


Fetești: «Tentativă de furt calificat» și «distrugere»

Marți, 4 decembrie a.c., polițiștii feteșteni au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană ar fi încercat să sustragă bunuri dintr-un autovehicul aflat parcat în incinta unei societăți comerciale ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2018, 14:40
(906 vizualizări - 0 comentarii)


Ion Roată: Deținere ilegală de lemne, beat la volan și fără permis

Marți, 4 decembrie a.c., polițiștii rutieri au depistat pe raza localității Ion Roată un bărbat, de 41 de ani, conducând o autoutilitară în stare de ebrietate și fără a poseda permis de conducere. Acesta ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2018, 14:25
(894 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Subvenții lunare de 2250 de lei pentru angajatorii care încadrează șomeri

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă aplică o serie de măsuri active ce vizează integrarea pe piața muncii a șomerilor și persoanelor în căutarea unui loc de muncă. Printre măsurile destinate ...[citește_toată_știrea]

4 Decembrie 2018, 17:20
(1220 vizualizări - 0 comentarii)


Urmărit internațional, depistat la Urziceni

Luni, 3 decembrie a.c., polițiștii de Investigații Criminale din cadrul IPJ Ialomița au acționat pe raza județului pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de ...[citește_toată_știrea]

4 Decembrie 2018, 17:15
(931 vizualizări - 0 comentarii)


Sfântu Gheorghe: Beat la volan și fără permis de conducere

Luni, 3 decembrie a.c., polițiștii rutieri au depistat pe raza localității Sfântu Gheorghe un bărbat, de 32 de ani, din comuna Ion Roată. Acesta conducea pe drumurile publice în stare de ebrietate, având ...[citește_toată_știrea]

4 Decembrie 2018, 17:10
(872 vizualizări - 0 comentarii)


Ilegalitățile din domeniul silvic, în atenția polițiștilor ialomițeni

Duminică, 3 decembrie a.c., polițiștii ialomițeni au desfășurat activități pe raza de competență pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale din silvicultură. În urma verificărilor efectuate pe raza ...[citește_toată_știrea]

4 Decembrie 2018, 17:05
(909 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Examene pentru depistarea trichinelozei

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița atenționează, în preajma Sărbătorilor de Iarnă, asupra riscului de îmbolnăvire cu trichineloză. Astfel, pentru a preveni îmbolnăvirea ...[citește_toată_știrea]

4 Decembrie 2018, 08:10
(1048 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Ridicare restricție Pestă Porcină Africană la Andrășești

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează deținătorii de porcine cu privire la faptul că, în perioada 18.10-19.11.2018, s-au examinat toate porcinele existente în ...[citește_toată_știrea]

30 Noiembrie 2018, 11:05
(1524 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Restricții de circulație de Ziua Națională a României

Sâmbătă, 1 decembrie 2018, începând cu orele 9,00, se vor impune restricții de circulație pe bulevardul Matei Basarab (de la intersecția cu strada Ardealului la intersecția cu bulevardul Cosminului) și ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2018, 18:10
(1404 vizualizări - 0 comentarii)


Campanie de donare de sânge în Protopopiatul Urziceni

Pentru a veni în sprijinul semenilor noștri aflați în suferință, joi, 29 noiembrie 2018, în intervalul orar 8,00-13,00, Biroul de Asistență Socială din cadrul Protopopiatului Urziceni a continuat acest ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2018, 15:45
(1139 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Cod Galben de ninsori și vânt puternic, valabil până vineri, 30 noiembrie 2018

Administrația Națională de Meteorologie a emis pentru județul Ialomița o avertizare meteo Cod Galben, de ninsori și vânt puternic. Avertizarea intră în vigoare miercuri, 28 noiembrie 2018, la orele 2,0 ...[citește_toată_știrea]

27 Noiembrie 2018, 16:10
(1469 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Slobozia: «Sfântul Stelian-ocrotitorul copiilor»

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, Protopopiatul Slobozia a desfășurat marți, 27 noiembrie 2018, acțiunea «Sfântul Stelian-ocrotitorul copiilor» la ...[citește_toată_știrea]

27 Noiembrie 2018, 11:50
(1462 vizualizări - 0 comentarii)


Delictele silvice, în atenția polițiștilor ialomițeni

În perioada 19-25 noiembrie a.c., polițiștii de Ordine Publică din cadrul IPJ Ialomița au desfășurat activități pe raza de competență pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale din silvicultură. ...[citește_toată_știrea]

27 Noiembrie 2018, 11:45
(1395 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Slobozia și Dridu

Luni, 26 noiembrie a.c., Poliția a fost sesizată cu privire la faptul că pe raza municipului Slobozia s-a produs un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. Astfel, polițiștii ajunși la locul evenimentului ...[citește_toată_știrea]

27 Noiembrie 2018, 11:30
(1429 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Șofer căutat de polițiști, după ce a produs un accident rutier

Polițiștii din Ialomița sunt pe urmele unui șofer care a lovit cu mașina un copil de 12 ani din Țăndărei, pe trecerea de pietoni, iar apoi a fugit de la locul accidentului. Se pare că bărbatul a ajuns la ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2018, 19:48
(1831 vizualizări - 3 comentarii)


Ultimele comentarii
Gby în Primăria Slobozia cheltuie 40 mii de lei pe mese festive Dan în Primăria Slobozia cheltuie 40 mii de lei pe mese festive DORA în Primăria Slobozia cheltuie 40 mii de lei pe mese festive petru în Pictorițele lumii trecătoare x în Angajații DADP Slobozia au ajuns spaima pisicilor Sircuta ionel gelu în ITM Ialomița: Majorarea salariului minim Medic în Infecții cu bacterii care provoacă boli digestive grave, în spitalele din Ialomița Cetațean al jud.Ialomita în Senatorul Pavel, noul șef al PSD Ialomița Membru PNL în Investiție blocată în Consiliul Local M. Kogălniceanu Ialomițean în Ionel Gae vrea să dubleze numărul de aleși locali în 2020 Cetatean în Dezastrul administrativ de la Miloșești dinel în Senatorul Pavel, noul șef al PSD Ialomița dottore în Risipă de fonduri publice pentru servicii de asistență juridică Un cetățean în Infecții cu bacterii care provoacă boli digestive grave, în spitalele din Ialomița Andra în Adolescent de la Centrul de Plasament Slobozia, arestat preventiv pentru «furt calificat» @flory în Infecții cu bacterii care provoacă boli digestive grave, în spitalele din Ialomița Bravo, Laurentiu! în Marian Laurențiu Furtună: «Viața continuă și în scaunul cu rotile...» @Tiberiu în Infecții cu bacterii care provoacă boli digestive grave, în spitalele din Ialomița Petre în Dezastrul administrativ de la Miloșești Dragos în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 12 decembrie 2018
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...