Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Spitalul Județean de Urgență Slobozia a primit nota 7 din partea ministrului Sorina Pintea

Spitalul Județean de Urgență Slobozia a primit nota 7 din partea ministrului Sorina Pintea

Sorina Pintea, actualul ministru al Sănătății, a efectuat marți, 3 aprilie 2018, o vizită de lucru la Spitalul Județean de Urgență Slobozia. În opinia sa, activitatea desfășurată în cadrul celui mai mare spital din Ialomița poate fi notată cu calificativul 7. De asemenea, Sorina Pintea a făcut și comentarii pe marginea celor mai noi investiții în infrastructura Spitalului Slobozia...

Vizită ministerială la Spitalul Slobozia
Sorina Pintea este al treilea ministru al Sănătății care vizitează Spitalul Județean de Urgență Slobozia în ultimii 5 ani. Cu toate acestea, unitatea medicală se prezintă în aceeași stare. Tocmai de aceea, în cadrul conferinței de presă pe care a organizat-o, ministrul Sorina Pintea a precizat faptul că activitatea desfășurată în Spitalul Slobozia primește calificativul 7. «Eu cred că spitalul din Slobozia este de nota 7. Sigur, sunt multe lucruri de făcut și de pus la punct, dar sunt convinsă că vor fi duse la îndeplinire de către echipa managerială de aici...» a precizat Sorina Pintea, ministrul Sănătății.

O investiție neconformă
În cadrul aceleiași întâlniri, Sorina Pintea a făcut comentarii legate mutarea Recepției Spitalului Slobozia de la parter la etajul 1 al Policlinicii. Deși este una dintre cele mai importante lucrări în infrastructura spitalului pe care managerul Mariana Iancu a reușit să o realizeze într-un an și jumătate de la preluarea funcției, această investiție blochează practic accesul persoanelor cu dizabilități locomotorii către serviciile de recepție. Pentru oamenii care nu se pot deplasa nu există nicio cale de acces către Recepție, ei fiind obligați să urce pe scări, la fel ca și pacienții care pot merge normal. Ministrul Sorina Pintea a atras atenția cu privire la faptul că în acest caz este vorba despre o neconformitate. «Aș comenta-o ca o neconformitate, pentru că în orice instituție publică din România trebuie să existe soluții pentru deplasarea persoanelor cu dezabilități. În mod normal, Direcțiile de Sănătate Publică, când autorizează unui spital, dau un plan de conformare... Spitalele ar trebui să facă investiții pornind de la planul de conformare, adică ce nu merge, ce ar trebui să facă... De cele mai multe ori aceste lucruri se fac haotic!» a precizat Sorina Pintea. Prezent la întâlnirea oficială, Gabriel Modrea, directorul Direcției de Sănătate Publică, a precizat că știa de acest amănunt însă nu a făcut demersuri pentru ca problema accesului să fie rezolvată. «Știam despre această neconformitate, însă credem că va fi reparată în scurt timp!» a precizat Gabriel Modrea, directorul DSP Ialomița.

Motivație ambiguă
Pentru a justifica decizia de a muta recepția Spitalului Slobozia la etajul 1 al Policlinicii, limitând practic accesul unei categorii de pacienți către acest serviciu, Mariana Iancu a explicată că demersul era necesar în condițiile în care la parter dorește să se mute Secția Radiologie a unității medicale. «Am mutat această Recepție din două motive. Primul și cel mai important a fost că ne-a venit computerul tomograf și a trebuit că acel spațiu să-l relocăm pentru CT... Mi s-a părut ca pacientul și medicul să nu mai umble un kilometru între RM și CT! Aici vom face o Secție de Radiologie...» a precizat Mariana Iancu.

3 Aprilie 2018, 19:05 (9877 vizualizări - 29 comentarii)

Citiți și:
Datoriile acumulate îngreunează activitatea Spitalului Județean de Urgență Slobozia
Victor Moraru a majorat ilegal salariul directorului Spitalului Slobozia
Acreditarea Spitalului Județean de Urgență Slobozia bate pasul pe loc

Comentariile cititorilor:


Iuliana:
(20 Aprilie 2018, 14:57)
Nu stiu de ce vă tot contraziceti, fiindcă în zilele noastre, numai oamenii slabi si inferiori, fara caracter si întelepciune, denigreaza pe aproapele lor, în ideea de a l ingenunchia, si sa urce ei pe trepte superioare, în primul rand profesional si apoi social, dar nu asta conteaza in viata, ci sa urcam pe treptele spiritualitatii, ale lui Iisus si ale Sf.Duh. Oare cum dvs.nu stiti nimic din ceea ce ne spune Cuvântul lui Dzeu, este lesne sa intelegem poziția de barfa si de injosire a dnei Cristina.Sper ca stiti adevăratul proverb romanesc : ,,Nu mor caii când vor câinii, si nici cainii când vor stăpânii,, Haideți sa ne vedem fiecare bârnă din ochiul nostru si atunci totul va fi bine. Închei prin a va spune ,, Hristos a Înviat !,,.
@Raluca:
(20 Aprilie 2018, 09:51)
Nu ma intereseaza identitatea ta, nici a altora; voiam doar sa-ti arat, prin ironia postarilor mele, cat de ridicola esti cand ii acuzi de lasitate pe anonimi, in timp ce te ascunzi sub acelasi anonimat. Si cu asta am incheiat pt ca neuronul tau obosit nu vrea sa priceapa asta.
RALUCA:
(20 Aprilie 2018, 06:31)
Nelutu draga, vad ca faceti o obsesie cat mai multi sa aflati identitatea mea, care nu are importanta ca nu eu am adus injurii si jigniri gratuie cuiva. Nu inteleg de ce nu vrei sa afli identitatea MIȚEI si ANONIMULUI.... sa.ti spun eu de ce? Pt ca de fapt ii cunosti esti in tabara lor... Si aporopo care gara?! Din Slobozia Noua? :))) Iti fac cu mana cand trec cu trenul, daca tot stiu acum ca esti acolo!
Ioana:
(19 Aprilie 2018, 17:21)
Sunt pacienta cabinetului de Psihiatrie din Spitalul Judetean Slobozia de aproximativ 30 de ani. Comentariile facute la adresa acestei doamne Cristina sunt rusinoase, denigratoare, urate. Doamna Cristina este o persoana care din punct de vedere profesional este foarte bine pregatita si se apleaca cu abnegatie asupra profesiei sale. Ajuta toti pacientii, un om de toata isprava, care da dovada de coloana vertebrala si cu care spitalul din Slobozia ar trebui sa se mandreasca. 
 
Nelutu(de la gara):
(19 Aprilie 2018, 17:10)
@Raluca, esti amuzanta in naivitatea ta, nevrand sa pricepi ca un nume mic nu tine loc de identitate si, in consecinta, aprecierile tale despre comentatorii anonimi(in galeata carora te plasezi) sunt zero taiat in ..cate vrei tu; ca sa te bucuri in continuare pana la disparitia anonimilor..Vezi, eu cel putin mi-am dat si numele si adresa.
RALUCA:
(19 Aprilie 2018, 16:12)
Din fericire tu si suita ta (se pare ca tu ai fost pus de MIȚA si ANONIM sa contribui cu un mesaj mai inteligent decat al lor, dar nu ti-a prea iesit  :))) ) nu faceti parte nici din cei 200 de mii si nici din alt numar statistic, iar asta ne bucura pt ca aceasata galeata a voastra nu este chiar asa de mare si e pe cale de disparitie :))))
Cand voi o sa aveti curajul sa va dati numele aici atunci eu o sa va prezint poza buletinului ca sa vedeti ca numele meu este UNIC in ROMANIA!
Tocmai ca aici e problema dupa ce platesti contributii la Sanatate 40 de ani nu Dna CRISTINA trbuie sa te trateze.... Aici e de fapt esenta ca s-au scris niste mesaje calomnioase despre o pessoana, total neadevarate, sub un articol despre Spitalul Judetean Slobozia... nicio logica nu aveti, decat URA si INVIDIE....
Mintea umana nu are limite, dar voi, specie rara cum sunteti... aveti niste limite extrem de mici si nu puteti intelege ceea ce vi se spune aici si tot continuati...

Toate se intampla in viata dupa sufletul omului!
RALUCA:
(19 Aprilie 2018, 13:38)
Din fericire tu nu faci parte nici din aia 200 de mii din Romania... ca tot anonim si in galeata ai ramas... ceea ce ne bucura pt ca asta inseamna ca esti pe cale de disparitie!
@ANONIM SI MITA:
(19 Aprilie 2018, 09:32)
@Raluca, sunt vreo 200 de mii de Raluci prin Romania. Merci pt lectia de 'curaj 'prin care, n-asa, i-ai pus la punct pe 'lasii' din anonimat..Vorba ta, se pare ca esti in aceeasi galeata cu ei. Cat despre spital si cei  care-l populeaza cred ca e departe de locul (poate ultimul)unde ar trebui sa primim(dupa 40 de ani de contributie la sanatate) atentie, grija, empatie, tratament omenos, compasiune, competenta, daruire. Extrem de rarele exceptii sunt sufocate de maldarul de mizerii umane cu pretentie de"cadre medicale".
RALUCA:
(19 Aprilie 2018, 06:33)
Iata ca a mai aparut o persoana careia nu.i este frica sa.si dezvaluie identitatea... sa vedem cat de curajosi sunteti voi sa va dezvaluiti identitatea. Dar sigur ca nu aveti curaj, ramaneti doar niste 'personaje' de CARAGIALE in lumea voastra limitata. DNA sau DRA @DIANA la aceste dovezi se accepta si un certificat de la cabinetul de psihiatrie? Va asigur eu ca altfel de dovezi n.au de unde sa aduca. Din pacate pt voi, traiti intr.o lune mult prea mica si cu greu probabil scoateti capul din ea datorita nonvalorii pe care o aveti si singura voastra arma este sa loviti in cei valorosi cu toate mijloacele. E plina lumea de voi, dar din fericire pt noi ceilalti, voua va lipseste curajul... de aceea sunteti anonimi aici asa cum spunea @DIANA, va simtiti puternici in fata calculatorului, in rest sunteti oameni care perie si curata se scame. RUSINICA! Sa va lumineze DZEU mintea!
ANONIM MITA:
(18 Aprilie 2018, 21:20)
Se pare ca esti in aceeasi galeata cu MITA SI ANONIM... si vad ca tot continuati. Numele meu este mai putin important decat al vostru, eu sunt un pacient care o cunosc pe DNA CRISTINA si care stiu cat de mult ajuta pe toata lumea de la usa nu doar pe mine. Si din cate inteleg eu pt voi s.au rezolvat toate problemele din acest spital, iar DNA CRISTINA va incurca planurile obscure si meschine limitate la capacitatile voastre. Din cate imi dau seama din mesajele voastre nu sunteti pacienti ci niste angajati inferiori oricarei categorii din acel spital, si va ascundeti in spatele anonimatului. Eu nu am nicio problema sa.mi dezvalui identitatea, dar vad ca voi va ascundeti bine si nu va opriti. Si cum traim vremuri pline de reclamatii, minciuni si defaimare se vede ca doar asta ati invatat si voi. Este usor sa darami in loc sa construiesti, sa murdarasti in loc sa infrumusetezi, sa faci branci in loc sa intinzi o mana... tot asa altii mor de grija altuia... Cu ce va incurca pe voi DNA CRISTINA?!? Aveti insomnii?! Mergeti la o consultatie... ca doar vorbim de cabinet de psihiatrie... dar din pacate nici cercetarea in psihiatrie nu a reusit sa gaseasca tratamnet la boala voastra... URA SI INVIDIE. Sa aveti o noapte linistita in care sa dormiti si DOAMNE Ajuta! Maine sa ganditi mai limpede si mai mult la problemele voastre decat ale altuia. Subsemnat RALUCA
Diana:
(18 Aprilie 2018, 21:04)
Observ ca aici e plin de personaje anonime. Doamnelor si domnilor comentatori anonimi, bineinteles ca oricine are dreptul la o parere si o replica, dar ar fi de bun-simt ca aceste pareri sa fie scrise corect si in limba romana. Tot de bun-simt ar fi ca daca tot veniti cu asemenea cuvinte jignitoare la adresa doamnei Cristina  precum "excroaca" si "manopulatoare", sa aduceti si dovezi. Unde sunt domnule toti acei oameni nevoiasi pe care aceasta doamna cu mana lunga ii tine pe la usi? Mizati atat pe cartea anonimatului, va ascundeti in spatele calculatorului si va simtiti puternici, oare de cate ori ati mers la spital sa vedeti de fapt cum se poarta doamna Cristina cu pacientii de la cabinet? Sunteti pacient si va simtiti nedreptatit sau sunteti un coleg de spital care incearca prin tot felul de mijloace sa isi denigreze un alt coleg pentru ca vedeti cat de iubit e acesta de catre pacientii care vin la cabinet? Comportamentul acestei doamne asistente ar trebui sa fie un model pentru dumneavoastra!!! Iesiti din umbra anonimatului si va rog sa va sustineti afirmatiile prin dovezi concrete, nu prin niste comentarii agramte pe internet!
@ANONIM MITA:
(18 Aprilie 2018, 10:16)
Din pacate nu esti decat un alt personaj care nu are curajul sa-si dea numele real..
ANONIM MITA:
(17 Aprilie 2018, 23:43)
MITA si ANONIM... 2 pesonaje care n.au curajul nici sa.si dea numele reale... ce legatura are vizita Ministrului Sanatatii la spital cu ASISTENTA Cristina??!! Nu va ia somnul de grija ei?! O urmariti.... ce interese meschine aveti de lasati asemenea comentarii fara logica si legatura cu articolul?! Dragilor, probabil ca sunteti angajati ai spitalului si stiti foaaarte bine ca programarile la cabinet nu le face ASISTENTA CRISTINA... ci FISIERUL spitalului... din start se vede minciuna voastra din comentariu si mai ales scopul acestor comentarii fara coerenta... Ati folosit un limbaj jignitor la adresa unei persoane care a facut muuult bine si si.a sacrificat mult din timpul alaturi de familie stand la cabinet pana intra ultimul pacient desi programul se terminase... iar cine vrea sa afle o parere pertinenta despre ASISTENTA CRISTINA nu de la voi o afla, ci de la oamneii simpli de la usa cabinetului, care intotdeauna au avut numai cuvinte de multumire si apreciere la adresa dumneaei pt tot suportul oferit in atatia ani in acest spital. Fiecaruia ne vine randul sa ne pensionam la o anumita varsta legala... deci nu dvs niste ANONIMI dictati pensionarea unui om. Din contextul comentariilor pe care le.ati facut ati dat dovada de lipsa ACUTA de educatie prin limbajul folosit. Exact asa sa va ajute voua Dumnezeu!
Mita:
(13 Aprilie 2018, 23:08)
@anonim. ASiS.CRISTINA de la psihiatrie are gură mare și mână lungă. Ar fi trebuit pensonată. Îi ajunge!
Anonim:
(13 Aprilie 2018, 20:47)
Dar ce sa spunem si de doamna Cristina de la psihiatrie ea face cartile de ani buni fara dar nu intri curind in cabinet ,si daca nui multimita risti sa astepti mult si bine la usa ca nu ai sa intri curind ...cea mai mare nemernica care este in acest Spital.Cum se face ca toti doctorii care vin se las manopulati de aceasta excroaca .Sper sa se ia masuri si cu aceasta femeie ca prea jigneste pe toti care sunt nevoiasi .

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Marți 19 Mar 2019
215 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0
Protest #șâeu, la Slobozia

Protest #șîeu, la Slobozia

Slobozia s-a alăturat orașelor care au susținut protestul privind construcția de autostrăzi, inițiat de omul de afaceri sucevean Ștefan Mandachi. Vineri, 15 martie 2019, puțin după orele 15,00, câțiva cetățeni ...[citește_toată_știrea]

15 Martie 2019, 16:10
(889 vizualizări - 1 comentariu)


Bărbat din Dridu, arestat pentru «abandon de familie»

Joi, 14 martie a.c., polițiștii ialomițeni au reșit identificarea unui bărbat, de 49 de ani, din Dridu, pe numele căruia Judecătoria Vălenii de Munte a emis un mandat de executare a pedepsei. Bărbatul a ...[citește_toată_știrea]

15 Martie 2019, 15:30
(632 vizualizări - 0 comentarii)


Stejari și tei plantați de polițiștii ialomițeni

Vineri, 15 martie 2019, polițiștii din cadrul IPJ Ialomița, împreună cu reprezentanți ai Primăriei comunei Perieți, alături de copii au plantat 400 puieți de stejar și tei în Pădurea Călugăreasca, la intrare ...[citește_toată_știrea]

15 Martie 2019, 15:25
(639 vizualizări - 0 comentarii)


Sălcioara: Contrabandă cu țigări

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Ion Roată au descoperit în urma unei percheziții efectuate joi, 14 martie a.c., pe raza localității Sălcioara, la domiciliul unui bărbat de 48 ani, 53 pachete de ...[citește_toată_știrea]

15 Martie 2019, 15:20
(616 vizualizări - 0 comentarii)


4

RAJA Constanța: Alege factura electronică, protejează mediul înconjurător!

RAJA Constanța încurajează clienții să aleagă factura electronică în locul celei imprimate pe hârtie pentru că este o opțiune mai rapidă, mai sigură, mai eficientă, dar, cel mai important, protejează mediul ...[citește_toată_știrea]

15 Martie 2019, 11:05
(539 vizualizări - 0 comentarii)


5

APM Ialomița: Interzicerea arderilor de miriști

Agenția pentru Protecția Mediului Ialomița informează și atenționează cetățenii care obișnuiesc să dea foc miriștilor și altor resturi de vegetație uscată fără a urmări procesul arderii. Arderea miriștilor ...[citește_toată_știrea]

14 Martie 2019, 18:20
(653 vizualizări - 0 comentarii)


6

Caravana «Fii pregătit!», revine în Ialomița

Caravana «Fii pregătit!» va ajunge sâmbătă, 16 martie 2019, în orașul Slobozia, și va fi amplasată pe bulevardul Chimiei, în Piața Unirii, iar duminică, 17 martie a.c., în orașul Fetești, fiind amplasată ...[citește_toată_știrea]

14 Martie 2019, 18:10
(661 vizualizări - 0 comentarii)


7

Urziceni: La furat de fier vechi

Doi bărbați, de 19 și 40 de ani, din Urziceni, au fost surprinși în flagrant miercuri, 13 martie 2019, de polițiștii din Urziceni în timp ce încercau să sustragă deșeuri feroase dintr-o clădire dezafectată ...[citește_toată_știrea]

14 Martie 2019, 17:20
(643 vizualizări - 0 comentarii)


8

Urziceni: Autoturism neînmatriculat, depistat în trafic

Un bărbat, de 49 de ani, din Armășești, a fost depistat, miercuri, 13 martie a.c., pe raza municipiului Urziceni, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar ...[citește_toată_știrea]

14 Martie 2019, 17:10
(634 vizualizări - 0 comentarii)


9

Ialomița: «Donează sânge, salvează o viață!»

Miercuri, 20 martie 2019, în intervalul orar 8,00-12,00, Parohiile Gârbovi I și Gârbovi II, în colaborare cu Centrul de Transfuzii Sanguine Ialomița organizează o acțiune de donare de sânge în cadrul campaniei ...[citește_toată_știrea]

14 Martie 2019, 16:25
(664 vizualizări - 0 comentarii)


10

Slobozia: Deșeuri feroase confiscate de polițiști

Miercuri, 13 martie a.c., polițiștii slobozeni au depistat un bărbat, de 57 ani, în timp ce transporta cu o căruță pe raza localității de domiciliu 290 kg de deșeuri feroase. Acesta nu deținea documente ...[citește_toată_știrea]

14 Martie 2019, 16:15
(604 vizualizări - 0 comentarii)


Produse contrafăcute, confiscate de polițiștii din Urziceni

Miercuri, 13 martie a.c., polițiștii din Urziceni au depistat un bărbat, de 52 de ani, care încerca să comercializeze, pe raza municipiului, produse cosmetice care purtau însemnele unor mărci înregistrate ...[citește_toată_știrea]

14 Martie 2019, 16:05
(649 vizualizări - 0 comentarii)


12

IPJ Ialomița: «Ziua Poliției Române» 2019

În contextul aniversării, la data de 25 martie 2019, a 197 de ani de tradiție și continuitate a Poliției în slujba cetățenilor, Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița organizează, în perioada 1 ...[citește_toată_știrea]

14 Martie 2019, 14:45
(623 vizualizări - 0 comentarii)


13

RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa la Țăndărei!

Pentru remedierea unei avarii survenită la nivelul unui branșament de pe strada Constanței din orașul Țăndărei, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile astăzi, 14 martie 2019, în intervalul ...[citește_toată_știrea]

14 Martie 2019, 10:35
(910 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

12 Martie 2019, 18:10


IPJ Ialomița: Amenzi de peste 260000 de lei, 44 permise reținute

În perioada 8-10 martie a.c., polițiștii ialomițeni au intervenit pe raza județului la 121 evenimente, dintre care 108 sesizate prin 112. În urma activităților, au fost constatate 61 infracțiuni. Pentru ...[citește_toată_știrea]

12 Martie 2019, 10:10
(1083 vizualizări - 1 comentariu)


IPJ Ialomița: Controale în trafic pentru centurile de siguranță

Săptămâna 11-17 martie 2019 este dedicată controalelor TISPOL Seatbelt (acțiunile Polițiilor Rutiere din Europa, vizând purtarea centurilor de siguranță de către ocupanții autovehiculelor). Acțiunea, coordonată ...[citește_toată_știrea]

12 Martie 2019, 09:20
(1075 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Bărbulești, Ion Roată și Bărcănești

Vineri, 8 martie a.c., pe raza localității Bărbulești, un bărbat de 55 ani, din Urziceni, nu s-ar fi asigurat corespunzător la efectuarea manevrei de schimbare a direcției de deplasare și a intrat în coliziune ...[citește_toată_știrea]

12 Martie 2019, 08:55
(1077 vizualizări - 0 comentarii)


Tânăr din Bărbulești, arestat pentru conducere fără permis

Polițiștii ialomițeni au reușit identificarea unui bărbat de 31 ani, din Bărbulești, pe numele căruia Judecătoria Urziceni a emis un mandat de executare a pedepsei. Bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul ...[citește_toată_știrea]

12 Martie 2019, 08:50
(1083 vizualizări - 0 comentarii)


Peste 4000 de elevi din Ialomița intră în febra simulărilor

Potrivit Ministerului Educației Naționale, între 11 și 13 martie 2019, se organizează simulările pentru Evaluarea Națională, examen susținut de elevii de clasa a VIII-a. În premieră, anul acesta vor susține ...[citește_toată_știrea]

11 Martie 2019, 10:02
(1286 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Slobozia: Spectacol aniversar «Din inimă pentru Mama»

Vineri, 8 martie a.c., în Sala «Europa» a Consiliului Județean s-a desfășurat cea de a VIII-a ediție a spectacolului aniversar «Din inimă pentru Mama», eveniment organizat de Protopopiatul Slobozia. Doamnele ...[citește_toată_știrea]

11 Martie 2019, 09:05
(1064 vizualizări - 0 comentarii)


Grevă japoneză la Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Ialomița

Vineri, 8 martie 2019, în intervalul orar 8,00-12,00, angajații Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională Ialomița, cât și persoanele care participă la testarea psiho-somatică au fost în grevă ...[citește_toată_știrea]

8 Martie 2019, 16:15
(1544 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 11-15 martie 2019, între orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparație a rețelelor de electricitate. ...[citește_toată_știrea]

8 Martie 2019, 16:05
(1329 vizualizări - 0 comentarii)


anunț angajare

SC Agromas Grup SRL
furnizor de produse și servicii agricole
cu sediul în Cosâmbești-Ialomița
angajează
ȘOFER AUTOCAMION-2 posturi
Cerințe
-studii medii
-permis de conducere categoria B, C+E
-experiență în conducerea
autocamioanelor >3,5 to minim 1 an
-fără cazier judiciar
-atestat valabil de șofer profesionist
transport marfă
-atestat valabil ADR
-capacitate de organizare și planificare
-punctualitate, seriozitate
și responsabilitate
-avize medicale și psihologice valabile
-transport intern
Responsabilități
-participă la operațiunile de încărcare
și descărcare a autovehiculului
Beneficii
-pachet salarial atractiv
(salariu fix+diurne) 
-card analize medicale
-telefon
 CV-urile se pot depune atât
la sediul din Cosâmbești,
cât și la adresa
de e-mail: agromasgrup@gmail.com 
Relații se pot obține
la telefon 0749/082.231

8 Martie 2019, 15:50


Protopopiatul Urziceni: «Prețuire Femeii!»

Joi, 7 martie 2019, la sala de activități a Protopopiatului Urziceni, s-a desfășurat a XV-a ediție a evenimentului «Prețuire Femeii!». În deschiderea evenimentului dedicat doamnelor, Preacucernicul Părinte ...[citește_toată_știrea]

8 Martie 2019, 15:10
(1262 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

7 Martie 2019, 17:15


Schimbare de conducere la Asociația Cultivatorilor de Cereale și Plante Tehnice Ialomița

Miercuri, 6 martie 2019, Asociația Cultivatorilor de Cereale și Plante Tehnice Ialomița a organizat Adunarea Generală anuală, destinată alegerii conducerii Asociației în urma expirării mandatului statutar ...[citește_toată_știrea]

7 Martie 2019, 17:10
(1629 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Slobozia: Șezătoarea populară «Tradiții și obiceiuri de Mucenici»

Miercuri, 6 martie a.c., la Căminul Cultural din Slobozia Nouă s-a desfășurat a V-a ediție a proiectului cu tema «Tradiții și obiceiuri de Mucenici». Evenimentul a fost realizat de Protopopiatul Slobozia ...[citește_toată_știrea]

7 Martie 2019, 16:50
(1465 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Tineri de 19 ani, surprinși în flagrant în timp ce au spart o mașină

Doi tineri de 19 ani, din Slobozia, au fost surprinși de către polițiști în timp ce încercau să sustragă bunuri dintr-un autovehicul aflat parcat pe raza localității de domiciliu. Astfel, marți, 5 martie ...[citește_toată_știrea]

6 Martie 2019, 15:50
(1680 vizualizări - 0 comentarii)


Bucu: Incendiu provocat de o sobă

Marți, 5 martie a.c., un incendiu a izbucnit aproape de miezul nopții la o locuință din comuna Bucu. Proprietarul casei, în vârstă de 46 de ani, a suferit arsuri de gradul I și II la nivelul feței, precum ...[citește_toată_știrea]

6 Martie 2019, 15:45
(1819 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Bucu incendiu


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...