Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Spitalul Județean de Urgență Slobozia a primit nota 7 din partea ministrului Sorina Pintea

Spitalul Județean de Urgență Slobozia a primit nota 7 din partea ministrului Sorina Pintea

Sorina Pintea, actualul ministru al Sănătății, a efectuat marți, 3 aprilie 2018, o vizită de lucru la Spitalul Județean de Urgență Slobozia. În opinia sa, activitatea desfășurată în cadrul celui mai mare spital din Ialomița poate fi notată cu calificativul 7. De asemenea, Sorina Pintea a făcut și comentarii pe marginea celor mai noi investiții în infrastructura Spitalului Slobozia...

Vizită ministerială la Spitalul Slobozia
Sorina Pintea este al treilea ministru al Sănătății care vizitează Spitalul Județean de Urgență Slobozia în ultimii 5 ani. Cu toate acestea, unitatea medicală se prezintă în aceeași stare. Tocmai de aceea, în cadrul conferinței de presă pe care a organizat-o, ministrul Sorina Pintea a precizat faptul că activitatea desfășurată în Spitalul Slobozia primește calificativul 7. «Eu cred că spitalul din Slobozia este de nota 7. Sigur, sunt multe lucruri de făcut și de pus la punct, dar sunt convinsă că vor fi duse la îndeplinire de către echipa managerială de aici...» a precizat Sorina Pintea, ministrul Sănătății.

O investiție neconformă
În cadrul aceleiași întâlniri, Sorina Pintea a făcut comentarii legate mutarea Recepției Spitalului Slobozia de la parter la etajul 1 al Policlinicii. Deși este una dintre cele mai importante lucrări în infrastructura spitalului pe care managerul Mariana Iancu a reușit să o realizeze într-un an și jumătate de la preluarea funcției, această investiție blochează practic accesul persoanelor cu dizabilități locomotorii către serviciile de recepție. Pentru oamenii care nu se pot deplasa nu există nicio cale de acces către Recepție, ei fiind obligați să urce pe scări, la fel ca și pacienții care pot merge normal. Ministrul Sorina Pintea a atras atenția cu privire la faptul că în acest caz este vorba despre o neconformitate. «Aș comenta-o ca o neconformitate, pentru că în orice instituție publică din România trebuie să existe soluții pentru deplasarea persoanelor cu dezabilități. În mod normal, Direcțiile de Sănătate Publică, când autorizează unui spital, dau un plan de conformare... Spitalele ar trebui să facă investiții pornind de la planul de conformare, adică ce nu merge, ce ar trebui să facă... De cele mai multe ori aceste lucruri se fac haotic!» a precizat Sorina Pintea. Prezent la întâlnirea oficială, Gabriel Modrea, directorul Direcției de Sănătate Publică, a precizat că știa de acest amănunt însă nu a făcut demersuri pentru ca problema accesului să fie rezolvată. «Știam despre această neconformitate, însă credem că va fi reparată în scurt timp!» a precizat Gabriel Modrea, directorul DSP Ialomița.

Motivație ambiguă
Pentru a justifica decizia de a muta recepția Spitalului Slobozia la etajul 1 al Policlinicii, limitând practic accesul unei categorii de pacienți către acest serviciu, Mariana Iancu a explicată că demersul era necesar în condițiile în care la parter dorește să se mute Secția Radiologie a unității medicale. «Am mutat această Recepție din două motive. Primul și cel mai important a fost că ne-a venit computerul tomograf și a trebuit că acel spațiu să-l relocăm pentru CT... Mi s-a părut ca pacientul și medicul să nu mai umble un kilometru între RM și CT! Aici vom face o Secție de Radiologie...» a precizat Mariana Iancu.

3 Aprilie 2018, 19:05 (8165 vizualizări - 29 comentarii)

Citiți și:
Victor Moraru a majorat ilegal salariul directorului Spitalului Slobozia
Acreditarea Spitalului Județean de Urgență Slobozia bate pasul pe loc
Mariana Iancu a interzis accesul presei în spital

Comentariile cititorilor:


Iuliana:
(20 Aprilie 2018, 14:57)
Nu stiu de ce vă tot contraziceti, fiindcă în zilele noastre, numai oamenii slabi si inferiori, fara caracter si întelepciune, denigreaza pe aproapele lor, în ideea de a l ingenunchia, si sa urce ei pe trepte superioare, în primul rand profesional si apoi social, dar nu asta conteaza in viata, ci sa urcam pe treptele spiritualitatii, ale lui Iisus si ale Sf.Duh. Oare cum dvs.nu stiti nimic din ceea ce ne spune Cuvântul lui Dzeu, este lesne sa intelegem poziția de barfa si de injosire a dnei Cristina.Sper ca stiti adevăratul proverb romanesc : ,,Nu mor caii când vor câinii, si nici cainii când vor stăpânii,, Haideți sa ne vedem fiecare bârnă din ochiul nostru si atunci totul va fi bine. Închei prin a va spune ,, Hristos a Înviat !,,.
@Raluca:
(20 Aprilie 2018, 09:51)
Nu ma intereseaza identitatea ta, nici a altora; voiam doar sa-ti arat, prin ironia postarilor mele, cat de ridicola esti cand ii acuzi de lasitate pe anonimi, in timp ce te ascunzi sub acelasi anonimat. Si cu asta am incheiat pt ca neuronul tau obosit nu vrea sa priceapa asta.
RALUCA:
(20 Aprilie 2018, 06:31)
Nelutu draga, vad ca faceti o obsesie cat mai multi sa aflati identitatea mea, care nu are importanta ca nu eu am adus injurii si jigniri gratuie cuiva. Nu inteleg de ce nu vrei sa afli identitatea MIȚEI si ANONIMULUI.... sa.ti spun eu de ce? Pt ca de fapt ii cunosti esti in tabara lor... Si aporopo care gara?! Din Slobozia Noua? :))) Iti fac cu mana cand trec cu trenul, daca tot stiu acum ca esti acolo!
Ioana:
(19 Aprilie 2018, 17:21)
Sunt pacienta cabinetului de Psihiatrie din Spitalul Judetean Slobozia de aproximativ 30 de ani. Comentariile facute la adresa acestei doamne Cristina sunt rusinoase, denigratoare, urate. Doamna Cristina este o persoana care din punct de vedere profesional este foarte bine pregatita si se apleaca cu abnegatie asupra profesiei sale. Ajuta toti pacientii, un om de toata isprava, care da dovada de coloana vertebrala si cu care spitalul din Slobozia ar trebui sa se mandreasca. 
 
Nelutu(de la gara):
(19 Aprilie 2018, 17:10)
@Raluca, esti amuzanta in naivitatea ta, nevrand sa pricepi ca un nume mic nu tine loc de identitate si, in consecinta, aprecierile tale despre comentatorii anonimi(in galeata carora te plasezi) sunt zero taiat in ..cate vrei tu; ca sa te bucuri in continuare pana la disparitia anonimilor..Vezi, eu cel putin mi-am dat si numele si adresa.
RALUCA:
(19 Aprilie 2018, 16:12)
Din fericire tu si suita ta (se pare ca tu ai fost pus de MIȚA si ANONIM sa contribui cu un mesaj mai inteligent decat al lor, dar nu ti-a prea iesit  :))) ) nu faceti parte nici din cei 200 de mii si nici din alt numar statistic, iar asta ne bucura pt ca aceasata galeata a voastra nu este chiar asa de mare si e pe cale de disparitie :))))
Cand voi o sa aveti curajul sa va dati numele aici atunci eu o sa va prezint poza buletinului ca sa vedeti ca numele meu este UNIC in ROMANIA!
Tocmai ca aici e problema dupa ce platesti contributii la Sanatate 40 de ani nu Dna CRISTINA trbuie sa te trateze.... Aici e de fapt esenta ca s-au scris niste mesaje calomnioase despre o pessoana, total neadevarate, sub un articol despre Spitalul Judetean Slobozia... nicio logica nu aveti, decat URA si INVIDIE....
Mintea umana nu are limite, dar voi, specie rara cum sunteti... aveti niste limite extrem de mici si nu puteti intelege ceea ce vi se spune aici si tot continuati...

Toate se intampla in viata dupa sufletul omului!
RALUCA:
(19 Aprilie 2018, 13:38)
Din fericire tu nu faci parte nici din aia 200 de mii din Romania... ca tot anonim si in galeata ai ramas... ceea ce ne bucura pt ca asta inseamna ca esti pe cale de disparitie!
@ANONIM SI MITA:
(19 Aprilie 2018, 09:32)
@Raluca, sunt vreo 200 de mii de Raluci prin Romania. Merci pt lectia de 'curaj 'prin care, n-asa, i-ai pus la punct pe 'lasii' din anonimat..Vorba ta, se pare ca esti in aceeasi galeata cu ei. Cat despre spital si cei  care-l populeaza cred ca e departe de locul (poate ultimul)unde ar trebui sa primim(dupa 40 de ani de contributie la sanatate) atentie, grija, empatie, tratament omenos, compasiune, competenta, daruire. Extrem de rarele exceptii sunt sufocate de maldarul de mizerii umane cu pretentie de"cadre medicale".
RALUCA:
(19 Aprilie 2018, 06:33)
Iata ca a mai aparut o persoana careia nu.i este frica sa.si dezvaluie identitatea... sa vedem cat de curajosi sunteti voi sa va dezvaluiti identitatea. Dar sigur ca nu aveti curaj, ramaneti doar niste 'personaje' de CARAGIALE in lumea voastra limitata. DNA sau DRA @DIANA la aceste dovezi se accepta si un certificat de la cabinetul de psihiatrie? Va asigur eu ca altfel de dovezi n.au de unde sa aduca. Din pacate pt voi, traiti intr.o lune mult prea mica si cu greu probabil scoateti capul din ea datorita nonvalorii pe care o aveti si singura voastra arma este sa loviti in cei valorosi cu toate mijloacele. E plina lumea de voi, dar din fericire pt noi ceilalti, voua va lipseste curajul... de aceea sunteti anonimi aici asa cum spunea @DIANA, va simtiti puternici in fata calculatorului, in rest sunteti oameni care perie si curata se scame. RUSINICA! Sa va lumineze DZEU mintea!
ANONIM MITA:
(18 Aprilie 2018, 21:20)
Se pare ca esti in aceeasi galeata cu MITA SI ANONIM... si vad ca tot continuati. Numele meu este mai putin important decat al vostru, eu sunt un pacient care o cunosc pe DNA CRISTINA si care stiu cat de mult ajuta pe toata lumea de la usa nu doar pe mine. Si din cate inteleg eu pt voi s.au rezolvat toate problemele din acest spital, iar DNA CRISTINA va incurca planurile obscure si meschine limitate la capacitatile voastre. Din cate imi dau seama din mesajele voastre nu sunteti pacienti ci niste angajati inferiori oricarei categorii din acel spital, si va ascundeti in spatele anonimatului. Eu nu am nicio problema sa.mi dezvalui identitatea, dar vad ca voi va ascundeti bine si nu va opriti. Si cum traim vremuri pline de reclamatii, minciuni si defaimare se vede ca doar asta ati invatat si voi. Este usor sa darami in loc sa construiesti, sa murdarasti in loc sa infrumusetezi, sa faci branci in loc sa intinzi o mana... tot asa altii mor de grija altuia... Cu ce va incurca pe voi DNA CRISTINA?!? Aveti insomnii?! Mergeti la o consultatie... ca doar vorbim de cabinet de psihiatrie... dar din pacate nici cercetarea in psihiatrie nu a reusit sa gaseasca tratamnet la boala voastra... URA SI INVIDIE. Sa aveti o noapte linistita in care sa dormiti si DOAMNE Ajuta! Maine sa ganditi mai limpede si mai mult la problemele voastre decat ale altuia. Subsemnat RALUCA
Diana:
(18 Aprilie 2018, 21:04)
Observ ca aici e plin de personaje anonime. Doamnelor si domnilor comentatori anonimi, bineinteles ca oricine are dreptul la o parere si o replica, dar ar fi de bun-simt ca aceste pareri sa fie scrise corect si in limba romana. Tot de bun-simt ar fi ca daca tot veniti cu asemenea cuvinte jignitoare la adresa doamnei Cristina  precum "excroaca" si "manopulatoare", sa aduceti si dovezi. Unde sunt domnule toti acei oameni nevoiasi pe care aceasta doamna cu mana lunga ii tine pe la usi? Mizati atat pe cartea anonimatului, va ascundeti in spatele calculatorului si va simtiti puternici, oare de cate ori ati mers la spital sa vedeti de fapt cum se poarta doamna Cristina cu pacientii de la cabinet? Sunteti pacient si va simtiti nedreptatit sau sunteti un coleg de spital care incearca prin tot felul de mijloace sa isi denigreze un alt coleg pentru ca vedeti cat de iubit e acesta de catre pacientii care vin la cabinet? Comportamentul acestei doamne asistente ar trebui sa fie un model pentru dumneavoastra!!! Iesiti din umbra anonimatului si va rog sa va sustineti afirmatiile prin dovezi concrete, nu prin niste comentarii agramte pe internet!
@ANONIM MITA:
(18 Aprilie 2018, 10:16)
Din pacate nu esti decat un alt personaj care nu are curajul sa-si dea numele real..
ANONIM MITA:
(17 Aprilie 2018, 23:43)
MITA si ANONIM... 2 pesonaje care n.au curajul nici sa.si dea numele reale... ce legatura are vizita Ministrului Sanatatii la spital cu ASISTENTA Cristina??!! Nu va ia somnul de grija ei?! O urmariti.... ce interese meschine aveti de lasati asemenea comentarii fara logica si legatura cu articolul?! Dragilor, probabil ca sunteti angajati ai spitalului si stiti foaaarte bine ca programarile la cabinet nu le face ASISTENTA CRISTINA... ci FISIERUL spitalului... din start se vede minciuna voastra din comentariu si mai ales scopul acestor comentarii fara coerenta... Ati folosit un limbaj jignitor la adresa unei persoane care a facut muuult bine si si.a sacrificat mult din timpul alaturi de familie stand la cabinet pana intra ultimul pacient desi programul se terminase... iar cine vrea sa afle o parere pertinenta despre ASISTENTA CRISTINA nu de la voi o afla, ci de la oamneii simpli de la usa cabinetului, care intotdeauna au avut numai cuvinte de multumire si apreciere la adresa dumneaei pt tot suportul oferit in atatia ani in acest spital. Fiecaruia ne vine randul sa ne pensionam la o anumita varsta legala... deci nu dvs niste ANONIMI dictati pensionarea unui om. Din contextul comentariilor pe care le.ati facut ati dat dovada de lipsa ACUTA de educatie prin limbajul folosit. Exact asa sa va ajute voua Dumnezeu!
Mita:
(13 Aprilie 2018, 23:08)
@anonim. ASiS.CRISTINA de la psihiatrie are gură mare și mână lungă. Ar fi trebuit pensonată. Îi ajunge!
Anonim:
(13 Aprilie 2018, 20:47)
Dar ce sa spunem si de doamna Cristina de la psihiatrie ea face cartile de ani buni fara dar nu intri curind in cabinet ,si daca nui multimita risti sa astepti mult si bine la usa ca nu ai sa intri curind ...cea mai mare nemernica care este in acest Spital.Cum se face ca toti doctorii care vin se las manopulati de aceasta excroaca .Sper sa se ia masuri si cu aceasta femeie ca prea jigneste pe toti care sunt nevoiasi .

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Sâmbătă 22 Sep 2018
138 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

20 Septembrie 2018, 17:15


Movila: Și-a înjunghiat fiul cu un cuțit

Polițiștii ialomițeni au deschis o anchetă într-un posibil caz de «tentativă de omor». Un bărbat este cercetat penal după ce, în cursul nopții de marți, 18/19 septembrie 2018, și-a înjunghiat fiul cu un ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2018, 14:25
(452 vizualizări - 0 comentarii)


2
Fetești: Pește fără documente, confiscat de polițiști

Fetești: Pește fără documente, confiscat de polițiști

Polițiștii ialomițeni au acționat marți, 18 septembrie a.c., pe raza județului, sub coordonarea polițiștilor din cadrul Direcției de Ordine Publică, în vederea apărării patrimoniului piscicol și combaterii ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2018, 14:05
(418 vizualizări - 0 comentarii)


3

Slobozia: Accident cu două persoane rănite

Marți, 18 septembrie a.c., în jurul orelor 12,30, Poliția a fost sesizată cu privire la faptul că pe raza municipiului Slobozia s-a produs un accident de circulație, două persoane fiind rănite. Polițiștii ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2018, 14:00
(359 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


Valea Măcrișului: Beat la volan, a provocat un accident

Marți, 18 septembrie a.c., Poliția a fost sesizată cu privire la faptul că pe raza comunei Valea Măcrișului s-a produs un accident soldat cu pagube materiale. Astfel, șoferii celor două autoturisme implicate ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2018, 13:55
(267 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: A furat dintr-o barcă rucsacul unei femei

Polițiștii feteșteni au fost sesizați luni, 17 septembrie a.c., cu privire la faptul că o persoană a sustras bunuri dintr-o ambarcațiune aflată pe malul brațului Borcea. În urma sesizării, polițiștii au ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2018, 13:50
(269 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești furt


6
Muniție neexplodată, descoperită la Movilița și Armășești

Muniție neexplodată, descoperită la Movilița și Armășești

Duminică, 16 septembrie a.c., pe un  teren agricol de pe raza comunei Movilița a fost descoperită o mină antitanc cu înveliș metalic, aflată într-o stare avansată de uzură. De asemenea, marți, 18 septembrie ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2018, 12:20
(330 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

18 Septembrie 2018, 17:50


8
Scrimerul George Dragomir a câștigat «Cupa României»

Scrimerul George Dragomir a câștigat «Cupa României»

Orașul Iași a fost gazda «Cupei României», la scrimă cadeți și juniori 2018. Așa cum era de așteptat, cel mai bun junior al momentului, George Dragomir, legitimat la CSM Unirea Slobozia, si-a respectat ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2018, 17:19
(345 vizualizări - 0 comentarii)


Autoturism căutat de autoritățile din Arad, depistat la Fetești

Un autoturism care figura în bazele de date ca fiind sustras, căutat pentru confiscare de autoritățile din județul Arad, a fost depistat de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Ialomița ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2018, 15:50
(411 vizualizări - 0 comentarii)


Braconajul piscicol, în atenția polițiștilor ialomițeni

Luni, 17 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Stelnica au depistat un bărbat, de 61 de ani, din Vlădeni, în timp ce încerca să comercializeze pește din speciile plătică și mreană ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2018, 15:40
(348 vizualizări - 0 comentarii)


Feteștean urmărit internațional, depistat de polițiști

Polițiștii de Investigații Criminale din cadrul IPJ Ialomița au depistat un bărbat care era urmărit internațional pentru infracțiuni contra persoanei și contra patrimoniului, fapte comise în Italia. Astfel ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2018, 15:25
(359 vizualizări - 0 comentarii)


12

Slobozia: «Cântece de iubire» pe esplanada Centrului Cultural

Joi, 20 septembrie 2018, începând cu orele 18,00, pe esplanada Centrului Cultural UNESCO «Ionel Perlea» va fi susținut recitalul «Cântece de iubire». Soliști vor fi soprana Irina Iordăchescu și chitaristul ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2018, 12:10
(403 vizualizări - 0 comentarii)


Rădulești: Hoți din autoturisme, reținuți de polițiști

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Jilavele cercetează patru tineri, cu vârste cuprinse între 20 și 24 de ani, toți din comuna Movilița, aceștia fiind bănuiți de comiterea infracțiunii de «furt». Sâmbătă ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2018, 08:05
(335 vizualizări - 0 comentarii)


Se lansează «Ro Alert»

Sâmbătă, 15 septembrie 2018, începând cu orele 11,00, va fi lansat la nivel național portalul «Ro Alert», de la sediul Ministerul Afacerilor Interne. Evenimentul va fi realizat în sistem ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2018, 17:15
(917 vizualizări - 1 comentariu)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

E-Distribuție Dobrogea SA anunță că, urmare a lucrărilor planificate de revizii, reparații și modernizări în rețeaua de distribuție, alimentarea cu energie electrică va fi întreruptă în mai multe localități ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2018, 14:20
(631 vizualizări - 0 comentarii)


Recrutare candidați pentru Școlile de Subofițeri Jandarmi, sesiunea ianuarie 2019

Inspectoratul de Jandarmi Județean Ialomița recrutează tineri absolvenți de liceu, cu diplomă de Bacalaureat, pentru sesiunea din luna ianuarie la instituțiile militare de învățământ din cadrul Ministerului ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2018, 13:15
(628 vizualizări - 0 comentarii)


Servicii Publice Slobozia SRL

vă face cunoscut faptul că
în perioada 29-30.09.2018
se vor desfășura «Zilele Recoltei»
în Piața Agroalimentară Slobozia

14 Septembrie 2018, 10:20


25 de microferme înființate în județul Ialomița

Direcția Județeană pentru Agri­cul­tură Ialomița a dat publicității o situație a proiectelor cu finanțare europeană, pe care reprezentanții instituției le-au coordonat în vederea obținerii fondurilor distribuite ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2018, 08:20
(776 vizualizări - 0 comentarii)


Urmăriți internațional, depistați de polițiștii ialomițeni

Polițiștii din Ialomița au depistat trei persoane care erau urmărite, la nivel internațional, de autoritățile germane, pentru comiterea de infracțiuni contra proprietății. Astfel, miercuri, 12 septembrie ...[citește_toată_știrea]

13 Septembrie 2018, 08:10
(714 vizualizări - 0 comentarii)


Cupa «Corona» la scrimă

Cupa «Corona» la scrimă

La finele săptămânii precedente, la Poiana Brașov s-a desfășurat a III-a ediție a Cupei «Corona» la scrimă. Cea mai bună performanță a sportivilor CSS Slobozia prezenți la competiție a fost obținută de ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2018, 16:20
(766 vizualizări - 0 comentarii)


Atenție! Se opresc gazele la Țăndărei și Urziceni

Distrigaz Sud Rețele efectuează lucrări programate la rețeaua de distribuție a gazelor naturale pentru creșterea gradului de siguranță și continuitate în alimentarea cu gaze naturale. Astfel, societatea ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2018, 16:05
(763 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: La mulți ani, pompieri români!

Sărbătorim la 13 septembrie «Ziua Pompierilor din România», un eveniment prin care, de 170 de ani, se perpetuează amintirea eroismului dovedit pe câmpul de luptă de către înaintașii noștri. Povestea pompierilor ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2018, 08:35
(852 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița angajează din sursă externă

S-a dat startul reîncadrărilor de personal și angajărilor din sursă externă în vederea completării deficitului de personal existent la nivelul Poliției Române. Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2018, 07:25
(1062 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Fonduri pentru despăgubirea crescătorilor de animale afectați de Pesta Porcină Africană

Începând de luni, 10 septembrie 2018, la nivelul județului Ialomița începe distribuția fondurilor pentru despăgubirea crescătorilor de animale din localitățile unde s-a dispus uciderea porcilor cu scopul ...[citește_toată_știrea]

7 Septembrie 2018, 18:05
(1067 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

E-Distribuție Dobrogea anunță faptul că, în perioada 10-14 septembrie 2018, pe raza județului Ialomița, în localitățile Slobozia, Urziceni, Amara, Movilița și Dridu se va opri furnizarea energiei electrice ...[citește_toată_știrea]

7 Septembrie 2018, 16:25
(910 vizualizări - 0 comentarii)


Sprijin pentru copiii din Urziceni

Reprezentanții Protopopiatului Urziceni au oferit unui număr de 70 de copii din comunitate rechizite, pentru ca aceștia să poată începe școala în cele mai bune condiții. Inițiativa se înscrie în cadrul ...[citește_toată_știrea]

7 Septembrie 2018, 16:10
(843 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Slobozia: Pachete cu rechizite și cărți pentru 28 elevi

Protopopiatul Slobozia: Pachete cu rechizite și cărți pentru 28 elevi

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, și prin grija Părintelui Protopop Ionuț Butu, Protopopiatul Slobozia a organizat, în perioada 30
august-5 septembrie ...[citește_toată_știrea]

6 Septembrie 2018, 10:55
(1036 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Două accidente, trei persoane rănite

Marți, 4 septembrie a.c., pe raza județului Ialomița s-au produs două evenimente rutiere, soldate cu rănirea a trei persoane. Primul accident s-a produs în jurul orelor 18,00, pe DJ203B, în afara comunei ...[citește_toată_știrea]

6 Septembrie 2018, 08:20
(1021 vizualizări - 0 comentarii)


ITM Ialomița avertizează asupra muncii în străinătate

Inspecția Muncii, în conformitate cu atribuțiile stabilite prin legea de înființare și organizare, verifică respectarea prevederilor legale referitoare la protecția cetățenilor români care lucrează în străinătate ...[citește_toată_știrea]

6 Septembrie 2018, 08:05
(1060 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
8408-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...