Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Spitalul Județean de Urgență Slobozia a primit nota 7 din partea ministrului Sorina Pintea

Spitalul Județean de Urgență Slobozia a primit nota 7 din partea ministrului Sorina Pintea

Sorina Pintea, actualul ministru al Sănătății, a efectuat marți, 3 aprilie 2018, o vizită de lucru la Spitalul Județean de Urgență Slobozia. În opinia sa, activitatea desfășurată în cadrul celui mai mare spital din Ialomița poate fi notată cu calificativul 7. De asemenea, Sorina Pintea a făcut și comentarii pe marginea celor mai noi investiții în infrastructura Spitalului Slobozia...

Vizită ministerială la Spitalul Slobozia
Sorina Pintea este al treilea ministru al Sănătății care vizitează Spitalul Județean de Urgență Slobozia în ultimii 5 ani. Cu toate acestea, unitatea medicală se prezintă în aceeași stare. Tocmai de aceea, în cadrul conferinței de presă pe care a organizat-o, ministrul Sorina Pintea a precizat faptul că activitatea desfășurată în Spitalul Slobozia primește calificativul 7. «Eu cred că spitalul din Slobozia este de nota 7. Sigur, sunt multe lucruri de făcut și de pus la punct, dar sunt convinsă că vor fi duse la îndeplinire de către echipa managerială de aici...» a precizat Sorina Pintea, ministrul Sănătății.

O investiție neconformă
În cadrul aceleiași întâlniri, Sorina Pintea a făcut comentarii legate mutarea Recepției Spitalului Slobozia de la parter la etajul 1 al Policlinicii. Deși este una dintre cele mai importante lucrări în infrastructura spitalului pe care managerul Mariana Iancu a reușit să o realizeze într-un an și jumătate de la preluarea funcției, această investiție blochează practic accesul persoanelor cu dizabilități locomotorii către serviciile de recepție. Pentru oamenii care nu se pot deplasa nu există nicio cale de acces către Recepție, ei fiind obligați să urce pe scări, la fel ca și pacienții care pot merge normal. Ministrul Sorina Pintea a atras atenția cu privire la faptul că în acest caz este vorba despre o neconformitate. «Aș comenta-o ca o neconformitate, pentru că în orice instituție publică din România trebuie să existe soluții pentru deplasarea persoanelor cu dezabilități. În mod normal, Direcțiile de Sănătate Publică, când autorizează unui spital, dau un plan de conformare... Spitalele ar trebui să facă investiții pornind de la planul de conformare, adică ce nu merge, ce ar trebui să facă... De cele mai multe ori aceste lucruri se fac haotic!» a precizat Sorina Pintea. Prezent la întâlnirea oficială, Gabriel Modrea, directorul Direcției de Sănătate Publică, a precizat că știa de acest amănunt însă nu a făcut demersuri pentru ca problema accesului să fie rezolvată. «Știam despre această neconformitate, însă credem că va fi reparată în scurt timp!» a precizat Gabriel Modrea, directorul DSP Ialomița.

Motivație ambiguă
Pentru a justifica decizia de a muta recepția Spitalului Slobozia la etajul 1 al Policlinicii, limitând practic accesul unei categorii de pacienți către acest serviciu, Mariana Iancu a explicată că demersul era necesar în condițiile în care la parter dorește să se mute Secția Radiologie a unității medicale. «Am mutat această Recepție din două motive. Primul și cel mai important a fost că ne-a venit computerul tomograf și a trebuit că acel spațiu să-l relocăm pentru CT... Mi s-a părut ca pacientul și medicul să nu mai umble un kilometru între RM și CT! Aici vom face o Secție de Radiologie...» a precizat Mariana Iancu.

3 Aprilie 2018, 19:05 (4786 vizualizări - 29 comentarii)

Citiți și:
Brancardierii și infirmierele au ieșit în stradă
Spitalul Județean Slobozia a desființat garda a doua a Secției Chirurgie
Contraperformanțe administrative la Spitalul Județean Slobozia

Comentariile cititorilor:


Iuliana:
(20 Aprilie 2018, 14:57)
Nu stiu de ce vă tot contraziceti, fiindcă în zilele noastre, numai oamenii slabi si inferiori, fara caracter si întelepciune, denigreaza pe aproapele lor, în ideea de a l ingenunchia, si sa urce ei pe trepte superioare, în primul rand profesional si apoi social, dar nu asta conteaza in viata, ci sa urcam pe treptele spiritualitatii, ale lui Iisus si ale Sf.Duh. Oare cum dvs.nu stiti nimic din ceea ce ne spune Cuvântul lui Dzeu, este lesne sa intelegem poziția de barfa si de injosire a dnei Cristina.Sper ca stiti adevăratul proverb romanesc : ,,Nu mor caii când vor câinii, si nici cainii când vor stăpânii,, Haideți sa ne vedem fiecare bârnă din ochiul nostru si atunci totul va fi bine. Închei prin a va spune ,, Hristos a Înviat !,,.
@Raluca:
(20 Aprilie 2018, 09:51)
Nu ma intereseaza identitatea ta, nici a altora; voiam doar sa-ti arat, prin ironia postarilor mele, cat de ridicola esti cand ii acuzi de lasitate pe anonimi, in timp ce te ascunzi sub acelasi anonimat. Si cu asta am incheiat pt ca neuronul tau obosit nu vrea sa priceapa asta.
RALUCA:
(20 Aprilie 2018, 06:31)
Nelutu draga, vad ca faceti o obsesie cat mai multi sa aflati identitatea mea, care nu are importanta ca nu eu am adus injurii si jigniri gratuie cuiva. Nu inteleg de ce nu vrei sa afli identitatea MIȚEI si ANONIMULUI.... sa.ti spun eu de ce? Pt ca de fapt ii cunosti esti in tabara lor... Si aporopo care gara?! Din Slobozia Noua? :))) Iti fac cu mana cand trec cu trenul, daca tot stiu acum ca esti acolo!
Ioana:
(19 Aprilie 2018, 17:21)
Sunt pacienta cabinetului de Psihiatrie din Spitalul Judetean Slobozia de aproximativ 30 de ani. Comentariile facute la adresa acestei doamne Cristina sunt rusinoase, denigratoare, urate. Doamna Cristina este o persoana care din punct de vedere profesional este foarte bine pregatita si se apleaca cu abnegatie asupra profesiei sale. Ajuta toti pacientii, un om de toata isprava, care da dovada de coloana vertebrala si cu care spitalul din Slobozia ar trebui sa se mandreasca. 
 
Nelutu(de la gara):
(19 Aprilie 2018, 17:10)
@Raluca, esti amuzanta in naivitatea ta, nevrand sa pricepi ca un nume mic nu tine loc de identitate si, in consecinta, aprecierile tale despre comentatorii anonimi(in galeata carora te plasezi) sunt zero taiat in ..cate vrei tu; ca sa te bucuri in continuare pana la disparitia anonimilor..Vezi, eu cel putin mi-am dat si numele si adresa.
RALUCA:
(19 Aprilie 2018, 16:12)
Din fericire tu si suita ta (se pare ca tu ai fost pus de MIȚA si ANONIM sa contribui cu un mesaj mai inteligent decat al lor, dar nu ti-a prea iesit  :))) ) nu faceti parte nici din cei 200 de mii si nici din alt numar statistic, iar asta ne bucura pt ca aceasata galeata a voastra nu este chiar asa de mare si e pe cale de disparitie :))))
Cand voi o sa aveti curajul sa va dati numele aici atunci eu o sa va prezint poza buletinului ca sa vedeti ca numele meu este UNIC in ROMANIA!
Tocmai ca aici e problema dupa ce platesti contributii la Sanatate 40 de ani nu Dna CRISTINA trbuie sa te trateze.... Aici e de fapt esenta ca s-au scris niste mesaje calomnioase despre o pessoana, total neadevarate, sub un articol despre Spitalul Judetean Slobozia... nicio logica nu aveti, decat URA si INVIDIE....
Mintea umana nu are limite, dar voi, specie rara cum sunteti... aveti niste limite extrem de mici si nu puteti intelege ceea ce vi se spune aici si tot continuati...

Toate se intampla in viata dupa sufletul omului!
RALUCA:
(19 Aprilie 2018, 13:38)
Din fericire tu nu faci parte nici din aia 200 de mii din Romania... ca tot anonim si in galeata ai ramas... ceea ce ne bucura pt ca asta inseamna ca esti pe cale de disparitie!
@ANONIM SI MITA:
(19 Aprilie 2018, 09:32)
@Raluca, sunt vreo 200 de mii de Raluci prin Romania. Merci pt lectia de 'curaj 'prin care, n-asa, i-ai pus la punct pe 'lasii' din anonimat..Vorba ta, se pare ca esti in aceeasi galeata cu ei. Cat despre spital si cei  care-l populeaza cred ca e departe de locul (poate ultimul)unde ar trebui sa primim(dupa 40 de ani de contributie la sanatate) atentie, grija, empatie, tratament omenos, compasiune, competenta, daruire. Extrem de rarele exceptii sunt sufocate de maldarul de mizerii umane cu pretentie de"cadre medicale".
RALUCA:
(19 Aprilie 2018, 06:33)
Iata ca a mai aparut o persoana careia nu.i este frica sa.si dezvaluie identitatea... sa vedem cat de curajosi sunteti voi sa va dezvaluiti identitatea. Dar sigur ca nu aveti curaj, ramaneti doar niste 'personaje' de CARAGIALE in lumea voastra limitata. DNA sau DRA @DIANA la aceste dovezi se accepta si un certificat de la cabinetul de psihiatrie? Va asigur eu ca altfel de dovezi n.au de unde sa aduca. Din pacate pt voi, traiti intr.o lune mult prea mica si cu greu probabil scoateti capul din ea datorita nonvalorii pe care o aveti si singura voastra arma este sa loviti in cei valorosi cu toate mijloacele. E plina lumea de voi, dar din fericire pt noi ceilalti, voua va lipseste curajul... de aceea sunteti anonimi aici asa cum spunea @DIANA, va simtiti puternici in fata calculatorului, in rest sunteti oameni care perie si curata se scame. RUSINICA! Sa va lumineze DZEU mintea!
ANONIM MITA:
(18 Aprilie 2018, 21:20)
Se pare ca esti in aceeasi galeata cu MITA SI ANONIM... si vad ca tot continuati. Numele meu este mai putin important decat al vostru, eu sunt un pacient care o cunosc pe DNA CRISTINA si care stiu cat de mult ajuta pe toata lumea de la usa nu doar pe mine. Si din cate inteleg eu pt voi s.au rezolvat toate problemele din acest spital, iar DNA CRISTINA va incurca planurile obscure si meschine limitate la capacitatile voastre. Din cate imi dau seama din mesajele voastre nu sunteti pacienti ci niste angajati inferiori oricarei categorii din acel spital, si va ascundeti in spatele anonimatului. Eu nu am nicio problema sa.mi dezvalui identitatea, dar vad ca voi va ascundeti bine si nu va opriti. Si cum traim vremuri pline de reclamatii, minciuni si defaimare se vede ca doar asta ati invatat si voi. Este usor sa darami in loc sa construiesti, sa murdarasti in loc sa infrumusetezi, sa faci branci in loc sa intinzi o mana... tot asa altii mor de grija altuia... Cu ce va incurca pe voi DNA CRISTINA?!? Aveti insomnii?! Mergeti la o consultatie... ca doar vorbim de cabinet de psihiatrie... dar din pacate nici cercetarea in psihiatrie nu a reusit sa gaseasca tratamnet la boala voastra... URA SI INVIDIE. Sa aveti o noapte linistita in care sa dormiti si DOAMNE Ajuta! Maine sa ganditi mai limpede si mai mult la problemele voastre decat ale altuia. Subsemnat RALUCA
Diana:
(18 Aprilie 2018, 21:04)
Observ ca aici e plin de personaje anonime. Doamnelor si domnilor comentatori anonimi, bineinteles ca oricine are dreptul la o parere si o replica, dar ar fi de bun-simt ca aceste pareri sa fie scrise corect si in limba romana. Tot de bun-simt ar fi ca daca tot veniti cu asemenea cuvinte jignitoare la adresa doamnei Cristina  precum "excroaca" si "manopulatoare", sa aduceti si dovezi. Unde sunt domnule toti acei oameni nevoiasi pe care aceasta doamna cu mana lunga ii tine pe la usi? Mizati atat pe cartea anonimatului, va ascundeti in spatele calculatorului si va simtiti puternici, oare de cate ori ati mers la spital sa vedeti de fapt cum se poarta doamna Cristina cu pacientii de la cabinet? Sunteti pacient si va simtiti nedreptatit sau sunteti un coleg de spital care incearca prin tot felul de mijloace sa isi denigreze un alt coleg pentru ca vedeti cat de iubit e acesta de catre pacientii care vin la cabinet? Comportamentul acestei doamne asistente ar trebui sa fie un model pentru dumneavoastra!!! Iesiti din umbra anonimatului si va rog sa va sustineti afirmatiile prin dovezi concrete, nu prin niste comentarii agramte pe internet!
@ANONIM MITA:
(18 Aprilie 2018, 10:16)
Din pacate nu esti decat un alt personaj care nu are curajul sa-si dea numele real..
ANONIM MITA:
(17 Aprilie 2018, 23:43)
MITA si ANONIM... 2 pesonaje care n.au curajul nici sa.si dea numele reale... ce legatura are vizita Ministrului Sanatatii la spital cu ASISTENTA Cristina??!! Nu va ia somnul de grija ei?! O urmariti.... ce interese meschine aveti de lasati asemenea comentarii fara logica si legatura cu articolul?! Dragilor, probabil ca sunteti angajati ai spitalului si stiti foaaarte bine ca programarile la cabinet nu le face ASISTENTA CRISTINA... ci FISIERUL spitalului... din start se vede minciuna voastra din comentariu si mai ales scopul acestor comentarii fara coerenta... Ati folosit un limbaj jignitor la adresa unei persoane care a facut muuult bine si si.a sacrificat mult din timpul alaturi de familie stand la cabinet pana intra ultimul pacient desi programul se terminase... iar cine vrea sa afle o parere pertinenta despre ASISTENTA CRISTINA nu de la voi o afla, ci de la oamneii simpli de la usa cabinetului, care intotdeauna au avut numai cuvinte de multumire si apreciere la adresa dumneaei pt tot suportul oferit in atatia ani in acest spital. Fiecaruia ne vine randul sa ne pensionam la o anumita varsta legala... deci nu dvs niste ANONIMI dictati pensionarea unui om. Din contextul comentariilor pe care le.ati facut ati dat dovada de lipsa ACUTA de educatie prin limbajul folosit. Exact asa sa va ajute voua Dumnezeu!
Mita:
(13 Aprilie 2018, 23:08)
@anonim. ASiS.CRISTINA de la psihiatrie are gură mare și mână lungă. Ar fi trebuit pensonată. Îi ajunge!
Anonim:
(13 Aprilie 2018, 20:47)
Dar ce sa spunem si de doamna Cristina de la psihiatrie ea face cartile de ani buni fara dar nu intri curind in cabinet ,si daca nui multimita risti sa astepti mult si bine la usa ca nu ai sa intri curind ...cea mai mare nemernica care este in acest Spital.Cum se face ca toti doctorii care vin se las manopulati de aceasta excroaca .Sper sa se ia masuri si cu aceasta femeie ca prea jigneste pe toti care sunt nevoiasi .

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Marți 24 Apr 2018
148 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Mandate de arestare preventivă în dosarul scandalului de la Fetești

La propunerea polițiștilor și procurorilor din Fetești, doi bărbați au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, în urma scandalului provocat vineri, 13 aprilie 2018, în cartierul Vlașca. Este vorba despre ...[citește_toată_știrea]

20 Aprilie 2018, 22:21
(434 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

20 Aprilie 2018, 18:05


2

Ialomița: Întreruperi programate la rețeaua de energie electrică și gaze

Potrivit furnizorului de energie electrică E-Distribuție Dobrogea, pe parcursul săptămânii viitoare, 23-27 aprilie 2018, mai multe localități din Ialomița vor fi afectate parțial de întreruperi de electricitate ...[citește_toată_știrea]

20 Aprilie 2018, 17:10
(404 vizualizări - 0 comentarii)


3

AJOFM Ialomița: Rezultate Bursa Generală a Locurilor de Muncă

Vineri, 20 aprilie 2018, la nivel național, s-a desfașurat Bursa Generală a Locurilor de Muncă, acțiune organizată de Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă. Acest eveniment a fost organizat ...[citește_toată_știrea]

20 Aprilie 2018, 14:05
(408 vizualizări - 1 comentariu)


Un protest la Școala Gimnazială «Spiru Haret» din Țăndărei

Joi, 19 aprilie 2018, la Țăndărei, a fost organizat un protest spontan la Școala Gimnazială «Spiru Haret». Manifestarea a fost organizată de cadrele didactice ale unității de învățământ ca reacție la atitudinea ...[citește_toată_știrea]

20 Aprilie 2018, 11:05
(458 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: Incendiu la o fabrică de mase plastice

4 tone de mase plastice au ars în seara zilei de miercuri, 18 aprilie 2018, în curtea unui depozit de  PET-uri din Urziceni. La fața locului au intervenit pompierii din localitate, cu două autospeciale ...[citește_toată_știrea]

20 Aprilie 2018, 10:15
(384 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Urziceni incendiu


6

Slobozia: Sărbătoare dedicată cărților

Luni, 23 aprilie 2018, la Centrul Cultural UNESCO «Ionel Perlea» din Slobozia se va sărbători «Ziua Internațională a Cărții și a Drepturilor de Autor. Ziua Bibliotecarului și 85 de ani de bibliotecă publică ...[citește_toată_știrea]

20 Aprilie 2018, 08:45
(327 vizualizări - 0 comentarii)


anunț angajare

SC Agromas Grup SRL
furnizor de produse
și servicii agricole,
cu sediul în Cosâmbești-Ialomița,
angajează
ȘOFER DUBĂ
Cerințe
-studii medii
-permis de conducere categoria B
-experiență în conducerea autoturismelor tip dubă
-fără cazier judiciar
Responsabilități
-participă la operațiunile de încărcare
și descărcare a autovehiculului
-disponibil la deplasări în alte orașe
din Ialomița, Călărași, Buzău, Brăila
-livrează comenzile conform
programului de distribuție
Beneficii
-pachet salarial atractiv
-tichete de masă
-card analize medicale
-telefon
CV-urile se pot depune atât la sediul
din Cosâmbești cât și pe următoarea
adresă de e-mail
agromasgrup@gmail.com
Relații se pot obține la telefon 0749/162.458

20 Aprilie 2018, 08:05


8

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

17 Aprilie 2018, 18:15


ISU Ialomița: Două persoane, rănite într-un accident rutier

Pompierii din Urziceni au acordat primul ajutor victimelor unui accident rutier petrecut duminică, 15 aprilie 2018, pe raza localității Căldărușanca. Victimele erau pasageri într-o mașină care s-a lovit ...[citește_toată_știrea]

17 Aprilie 2018, 17:50
(575 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Șomajul, în scădere ușoară

La sfârșitul lunii martie 2018, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița se aflau înregistrați 6043 șomeri, din care 1131 șomeri erau indemnizați, respectiv 4912 șomeri neindemnizați ...[citește_toată_știrea]

17 Aprilie 2018, 17:35
(520 vizualizări - 0 comentarii)


anunț angajare

PREMIER
Transport Auto SRL
angajează
șoferi profesioniști,
categ. C+E,
cu minim de experiență

salariu atractiv
Relații la sediul firmei
Șos. Brăilei, nr. 5, Slobozia
telefon 0733/449.841

17 Aprilie 2018, 17:20


12

ISU Ialomița: Incendiu din cauza unei lumânări aprinse

În noapte de 14/15 aprilie 2018, pompierii Detașamentului de Intervenție Urziceni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu care s-a produs la casa unui localnic din satul buzoian ...[citește_toată_știrea]

17 Aprilie 2018, 17:10
(451 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Vin banii pentru subvenția la motorină

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură anunță fermierii că s-au început procedurile de plata a subvenției pentru motorină, pentru perioada 1 octombrie-31 decembrie 2017. Valoarea totală a acestor ...[citește_toată_știrea]

17 Aprilie 2018, 15:30
(500 vizualizări - 0 comentarii)


anunț

închiriem spații comerciale,
hală, teren depozitare
materiale
și utilaje construcții

Relații la sediul firmei din
str. Gării Noi, nr. 5, Slobozia,

telefon 0243/211.406

17 Aprilie 2018, 14:40


ISU Ialomița: Intervenție pe Autostrada Soarelui

Echipajul de descarcerare și paramedicii SMURD din Fetești au intervenit duminică, 15 aprilie 2018, pe Autostrada Soarelui pentru a acorda primul ajutor victimei unui accident de circulație. Este vorba ...[citește_toată_știrea]

17 Aprilie 2018, 14:15
(604 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Cercetat penal pentru «dare de mită»

Un tânăr din Ialomița s-a ales cu un dosar penal după ce a încercat să mituiască un polițist de la Circulație. La sfârșitul lunii martie a acestui an, suspectul a fost oprit în trafic, în urmă verificărilor ...[citește_toată_știrea]

13 Aprilie 2018, 15:10
(904 vizualizări - 0 comentarii)


Scânteia: Incendiu într-o gospodărie

2 tone de lemne de foc și alte 2 tone de furaje au fost cuprinse de flăcări într-o gospodărie din comuna Scânteia. Focul a fost stins de pompierii Gărzii de Intervenție Țăndărei. De asemenea, flăcările ...[citește_toată_știrea]

13 Aprilie 2018, 12:10
(880 vizualizări - 0 comentarii)


18

Ialomița: 3 ani cu executare pentru fapte de corupție

Trimis în judecată după ce procurorii au dovedit că a mituit un polițist cu 500 de euro, inculpatul Gabriel Marian Nicolau a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel București la 3 ani ...[citește_toată_știrea]

13 Aprilie 2018, 09:35
(999 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Bursa Generală a Locurilor de Muncă

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă sunt așteptate vineri, 20 aprilie 2018, să participe la Bursa Generală a Locurilor de Muncă, eveniment organizat la Slobozia, în incinta Centrului Cultural ...[citește_toată_știrea]

11 Aprilie 2018, 17:20
(1086 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Vehicule neînmatriculate

Un bărbat de 60 de ani, din Fetești, a fost identificat pe o șosea din zona localității Stelnica, la volanul unui tractor agricol, fără ca vehiculul să fie înmatriculat. De asemenea, un localnic de 49 de ...[citește_toată_știrea]

11 Aprilie 2018, 16:25
(1034 vizualizări - 1 comentariu)


IJJ Ialomița: Vindea pește ilegal

Un bărbat de 43 de ani din comuna ialomițeană Bucu a fost identificat de jandarmi pe raza orașului Amara în timp ce comercializa fără drept 11 kilograme de caras. Marfa a fost confiscată, iar cazul a fost ...[citește_toată_știrea]

11 Aprilie 2018, 15:40
(1032 vizualizări - 1 comentariu)


AJOFM Ialomița: Locuri de muncă pentru șomeri

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița pune la dispoziția persoanelor aflate în șomaj peste 500 de locuri de muncă în această săptămână. Persoanele interesate pot obține mai multe detalii ...[citește_toată_știrea]

11 Aprilie 2018, 15:05
(1107 vizualizări - 0 comentarii)


Peste 200 de polițiști ialomițeni, în stradă de Paște

Polițiștii din cadrul IPJ Ialomița vor fi la datorie pentru ca întreaga comunitate să se bucure în liniște și siguranță de Sfintele Sărbători de Paște. Astfel, peste 200 de polițiști vor fi în stradă și ...[citește_toată_știrea]

5 Aprilie 2018, 14:20
(1108 vizualizări - 0 comentarii)


Taina încondeierii ouălor, împărtășită la Catedrala din Urziceni

Taina încondeierii ouălor, împărtășită la Catedrala din Urziceni

Miercuri, 4 aprilie 2018, în Săptămâna Patimilor, copiii de la Grupul de Cateheză parohial «Vlăstare Ortodoxe» au avut parte de o experiență cu totul deosebită. Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte ...[citește_toată_știrea]

5 Aprilie 2018, 10:10
(1120 vizualizări - 0 comentarii)


Programul magazinelor Kaufland de Paște

Cu prilejul Sărbătorilor de Paște, magazinele Kaufland vor avea un program de funcționare special. Astfel, sâmbătă, 07.04.2018, ora deschiderii va fi 7,00, iar ora închiderii va varia în funcție de magazin ...[citește_toată_știrea]

5 Aprilie 2018, 09:20
(1376 vizualizări - 0 comentarii)


Episcopia Sloboziei și Călărașilor: Icoana Făcătoare de Minuni a Maicii Domnului de la Mânăstirea Secu, la Slobozia

Episcopia Sloboziei și Călărașilor: Icoana Făcătoare de Minuni a Maicii Domnului de la Mânăstirea Secu, la Slobozia

În perioada 11-16 aprilie 2018, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Episcop Vincențiu, Episcopia Sloboziei și Călărașilor organizează o serie de manifestări cu ocazia sărbătoririi hramului «Izvorul ...[citește_toată_știrea]

5 Aprilie 2018, 08:45
(1334 vizualizări - 0 comentarii)


Programul Punctelor Enel în perioada Sărbătorilor Pascale

Punctele Enel din județele Constanța, Ialomița, Călărași și Tulcea vor fi închise în zilele de 6 și 9 aprilie 2018,  zile libere legale. În celelalte zile, Punctele Enel vor funcționa după ...[citește_toată_știrea]

5 Aprilie 2018, 08:25
(1375 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Controale ale Serviciului de Investigare a Criminalității Economice

Polițiștii de Investigare a Criminalității Economice au aplicat  sancțiuni contravenționale în valoare de 50000 de lei în urma unor acțiuni derulate pe raza județului Ialomița. Astfel, marți, 3 aprilie ...[citește_toată_știrea]

5 Aprilie 2018, 08:05
(1301 vizualizări - 0 comentarii)


DAJ Ialomița: Prima livrare de purcei din rasa Mangalița

Luni, 2 aprilie 2018, s-a efectuat prima livrare de purcei din rasa Mangalița în cadrul schemei «Ajutor de minimis pentru aplicarea programului de susținere a crescătorilor de porci din rasele Bazna și ...[citește_toată_știrea]

3 Aprilie 2018, 16:15
(1448 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Vladimir în Inspectoratul Școlar Județean Ialomița are un șef provizoriu jean în Inspectoratul Școlar Județean Ialomița are un șef provizoriu Confuz în Inspectoratul Școlar Județean Ialomița are un șef provizoriu Guest în Inspectoratul Școlar Județean Ialomița are un șef provizoriu Nedumerit în Trotuarul «subteran» de la Slobozia Și cu banii luați,.... în Procurorii din Ialomița au clasat 800 de dosare cu autori necunoscuți @nina în Plajă cu acces restricționat în stațiunea Amara Jony în Membrii grupării «Rolex» din Ialomița au fost arestați de carabinieri în Italia Liviu în Procurorii din Ialomița au clasat 800 de dosare cu autori necunoscuți Dorel în 16 percheziții domiciliare la Fetești. Scandalagiii din Vlașca au fost săltați de mascați! La puscarie cu multi dintre ei în Procurorii din Ialomița au clasat 800 de dosare cu autori necunoscuți Vrem stadion fara handbal în Victorie muncită Nina în Plajă cu acces restricționat în stațiunea Amara Mmc în Trotuarul «subteran» de la Slobozia Tot o realitate în Peste 300 de medii de 3 la simulările Examenelor Naționale VANATOR în 200 de șacali în pădurile din Ialomița PAGUBAS în Procurorii din Ialomița au clasat 800 de dosare cu autori necunoscuți alta realitate în Peste 300 de medii de 3 la simulările Examenelor Naționale Ion în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 18 aprilie 2018 Urmasul lui Urmasul lui Sava în Controale anunțate în spitalele din Ialomița
8408-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...