Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Spitalul Județean de Urgență Slobozia a primit nota 7 din partea ministrului Sorina Pintea

Spitalul Județean de Urgență Slobozia a primit nota 7 din partea ministrului Sorina Pintea

Sorina Pintea, actualul ministru al Sănătății, a efectuat marți, 3 aprilie 2018, o vizită de lucru la Spitalul Județean de Urgență Slobozia. În opinia sa, activitatea desfășurată în cadrul celui mai mare spital din Ialomița poate fi notată cu calificativul 7. De asemenea, Sorina Pintea a făcut și comentarii pe marginea celor mai noi investiții în infrastructura Spitalului Slobozia...

Vizită ministerială la Spitalul Slobozia
Sorina Pintea este al treilea ministru al Sănătății care vizitează Spitalul Județean de Urgență Slobozia în ultimii 5 ani. Cu toate acestea, unitatea medicală se prezintă în aceeași stare. Tocmai de aceea, în cadrul conferinței de presă pe care a organizat-o, ministrul Sorina Pintea a precizat faptul că activitatea desfășurată în Spitalul Slobozia primește calificativul 7. «Eu cred că spitalul din Slobozia este de nota 7. Sigur, sunt multe lucruri de făcut și de pus la punct, dar sunt convinsă că vor fi duse la îndeplinire de către echipa managerială de aici...» a precizat Sorina Pintea, ministrul Sănătății.

O investiție neconformă
În cadrul aceleiași întâlniri, Sorina Pintea a făcut comentarii legate mutarea Recepției Spitalului Slobozia de la parter la etajul 1 al Policlinicii. Deși este una dintre cele mai importante lucrări în infrastructura spitalului pe care managerul Mariana Iancu a reușit să o realizeze într-un an și jumătate de la preluarea funcției, această investiție blochează practic accesul persoanelor cu dizabilități locomotorii către serviciile de recepție. Pentru oamenii care nu se pot deplasa nu există nicio cale de acces către Recepție, ei fiind obligați să urce pe scări, la fel ca și pacienții care pot merge normal. Ministrul Sorina Pintea a atras atenția cu privire la faptul că în acest caz este vorba despre o neconformitate. «Aș comenta-o ca o neconformitate, pentru că în orice instituție publică din România trebuie să existe soluții pentru deplasarea persoanelor cu dezabilități. În mod normal, Direcțiile de Sănătate Publică, când autorizează unui spital, dau un plan de conformare... Spitalele ar trebui să facă investiții pornind de la planul de conformare, adică ce nu merge, ce ar trebui să facă... De cele mai multe ori aceste lucruri se fac haotic!» a precizat Sorina Pintea. Prezent la întâlnirea oficială, Gabriel Modrea, directorul Direcției de Sănătate Publică, a precizat că știa de acest amănunt însă nu a făcut demersuri pentru ca problema accesului să fie rezolvată. «Știam despre această neconformitate, însă credem că va fi reparată în scurt timp!» a precizat Gabriel Modrea, directorul DSP Ialomița.

Motivație ambiguă
Pentru a justifica decizia de a muta recepția Spitalului Slobozia la etajul 1 al Policlinicii, limitând practic accesul unei categorii de pacienți către acest serviciu, Mariana Iancu a explicată că demersul era necesar în condițiile în care la parter dorește să se mute Secția Radiologie a unității medicale. «Am mutat această Recepție din două motive. Primul și cel mai important a fost că ne-a venit computerul tomograf și a trebuit că acel spațiu să-l relocăm pentru CT... Mi s-a părut ca pacientul și medicul să nu mai umble un kilometru între RM și CT! Aici vom face o Secție de Radiologie...» a precizat Mariana Iancu.

3 Aprilie 2018, 19:05 (6723 vizualizări - 29 comentarii)

Citiți și:
Acreditarea Spitalului Județean de Urgență Slobozia bate pasul pe loc
Mariana Iancu a interzis accesul presei în spital
Mariana Iancu a abandonat aparatul CT repartizat de Ministerul Sănătății

Comentariile cititorilor:


Iuliana:
(20 Aprilie 2018, 14:57)
Nu stiu de ce vă tot contraziceti, fiindcă în zilele noastre, numai oamenii slabi si inferiori, fara caracter si întelepciune, denigreaza pe aproapele lor, în ideea de a l ingenunchia, si sa urce ei pe trepte superioare, în primul rand profesional si apoi social, dar nu asta conteaza in viata, ci sa urcam pe treptele spiritualitatii, ale lui Iisus si ale Sf.Duh. Oare cum dvs.nu stiti nimic din ceea ce ne spune Cuvântul lui Dzeu, este lesne sa intelegem poziția de barfa si de injosire a dnei Cristina.Sper ca stiti adevăratul proverb romanesc : ,,Nu mor caii când vor câinii, si nici cainii când vor stăpânii,, Haideți sa ne vedem fiecare bârnă din ochiul nostru si atunci totul va fi bine. Închei prin a va spune ,, Hristos a Înviat !,,.
@Raluca:
(20 Aprilie 2018, 09:51)
Nu ma intereseaza identitatea ta, nici a altora; voiam doar sa-ti arat, prin ironia postarilor mele, cat de ridicola esti cand ii acuzi de lasitate pe anonimi, in timp ce te ascunzi sub acelasi anonimat. Si cu asta am incheiat pt ca neuronul tau obosit nu vrea sa priceapa asta.
RALUCA:
(20 Aprilie 2018, 06:31)
Nelutu draga, vad ca faceti o obsesie cat mai multi sa aflati identitatea mea, care nu are importanta ca nu eu am adus injurii si jigniri gratuie cuiva. Nu inteleg de ce nu vrei sa afli identitatea MIȚEI si ANONIMULUI.... sa.ti spun eu de ce? Pt ca de fapt ii cunosti esti in tabara lor... Si aporopo care gara?! Din Slobozia Noua? :))) Iti fac cu mana cand trec cu trenul, daca tot stiu acum ca esti acolo!
Ioana:
(19 Aprilie 2018, 17:21)
Sunt pacienta cabinetului de Psihiatrie din Spitalul Judetean Slobozia de aproximativ 30 de ani. Comentariile facute la adresa acestei doamne Cristina sunt rusinoase, denigratoare, urate. Doamna Cristina este o persoana care din punct de vedere profesional este foarte bine pregatita si se apleaca cu abnegatie asupra profesiei sale. Ajuta toti pacientii, un om de toata isprava, care da dovada de coloana vertebrala si cu care spitalul din Slobozia ar trebui sa se mandreasca. 
 
Nelutu(de la gara):
(19 Aprilie 2018, 17:10)
@Raluca, esti amuzanta in naivitatea ta, nevrand sa pricepi ca un nume mic nu tine loc de identitate si, in consecinta, aprecierile tale despre comentatorii anonimi(in galeata carora te plasezi) sunt zero taiat in ..cate vrei tu; ca sa te bucuri in continuare pana la disparitia anonimilor..Vezi, eu cel putin mi-am dat si numele si adresa.
RALUCA:
(19 Aprilie 2018, 16:12)
Din fericire tu si suita ta (se pare ca tu ai fost pus de MIȚA si ANONIM sa contribui cu un mesaj mai inteligent decat al lor, dar nu ti-a prea iesit  :))) ) nu faceti parte nici din cei 200 de mii si nici din alt numar statistic, iar asta ne bucura pt ca aceasata galeata a voastra nu este chiar asa de mare si e pe cale de disparitie :))))
Cand voi o sa aveti curajul sa va dati numele aici atunci eu o sa va prezint poza buletinului ca sa vedeti ca numele meu este UNIC in ROMANIA!
Tocmai ca aici e problema dupa ce platesti contributii la Sanatate 40 de ani nu Dna CRISTINA trbuie sa te trateze.... Aici e de fapt esenta ca s-au scris niste mesaje calomnioase despre o pessoana, total neadevarate, sub un articol despre Spitalul Judetean Slobozia... nicio logica nu aveti, decat URA si INVIDIE....
Mintea umana nu are limite, dar voi, specie rara cum sunteti... aveti niste limite extrem de mici si nu puteti intelege ceea ce vi se spune aici si tot continuati...

Toate se intampla in viata dupa sufletul omului!
RALUCA:
(19 Aprilie 2018, 13:38)
Din fericire tu nu faci parte nici din aia 200 de mii din Romania... ca tot anonim si in galeata ai ramas... ceea ce ne bucura pt ca asta inseamna ca esti pe cale de disparitie!
@ANONIM SI MITA:
(19 Aprilie 2018, 09:32)
@Raluca, sunt vreo 200 de mii de Raluci prin Romania. Merci pt lectia de 'curaj 'prin care, n-asa, i-ai pus la punct pe 'lasii' din anonimat..Vorba ta, se pare ca esti in aceeasi galeata cu ei. Cat despre spital si cei  care-l populeaza cred ca e departe de locul (poate ultimul)unde ar trebui sa primim(dupa 40 de ani de contributie la sanatate) atentie, grija, empatie, tratament omenos, compasiune, competenta, daruire. Extrem de rarele exceptii sunt sufocate de maldarul de mizerii umane cu pretentie de"cadre medicale".
RALUCA:
(19 Aprilie 2018, 06:33)
Iata ca a mai aparut o persoana careia nu.i este frica sa.si dezvaluie identitatea... sa vedem cat de curajosi sunteti voi sa va dezvaluiti identitatea. Dar sigur ca nu aveti curaj, ramaneti doar niste 'personaje' de CARAGIALE in lumea voastra limitata. DNA sau DRA @DIANA la aceste dovezi se accepta si un certificat de la cabinetul de psihiatrie? Va asigur eu ca altfel de dovezi n.au de unde sa aduca. Din pacate pt voi, traiti intr.o lune mult prea mica si cu greu probabil scoateti capul din ea datorita nonvalorii pe care o aveti si singura voastra arma este sa loviti in cei valorosi cu toate mijloacele. E plina lumea de voi, dar din fericire pt noi ceilalti, voua va lipseste curajul... de aceea sunteti anonimi aici asa cum spunea @DIANA, va simtiti puternici in fata calculatorului, in rest sunteti oameni care perie si curata se scame. RUSINICA! Sa va lumineze DZEU mintea!
ANONIM MITA:
(18 Aprilie 2018, 21:20)
Se pare ca esti in aceeasi galeata cu MITA SI ANONIM... si vad ca tot continuati. Numele meu este mai putin important decat al vostru, eu sunt un pacient care o cunosc pe DNA CRISTINA si care stiu cat de mult ajuta pe toata lumea de la usa nu doar pe mine. Si din cate inteleg eu pt voi s.au rezolvat toate problemele din acest spital, iar DNA CRISTINA va incurca planurile obscure si meschine limitate la capacitatile voastre. Din cate imi dau seama din mesajele voastre nu sunteti pacienti ci niste angajati inferiori oricarei categorii din acel spital, si va ascundeti in spatele anonimatului. Eu nu am nicio problema sa.mi dezvalui identitatea, dar vad ca voi va ascundeti bine si nu va opriti. Si cum traim vremuri pline de reclamatii, minciuni si defaimare se vede ca doar asta ati invatat si voi. Este usor sa darami in loc sa construiesti, sa murdarasti in loc sa infrumusetezi, sa faci branci in loc sa intinzi o mana... tot asa altii mor de grija altuia... Cu ce va incurca pe voi DNA CRISTINA?!? Aveti insomnii?! Mergeti la o consultatie... ca doar vorbim de cabinet de psihiatrie... dar din pacate nici cercetarea in psihiatrie nu a reusit sa gaseasca tratamnet la boala voastra... URA SI INVIDIE. Sa aveti o noapte linistita in care sa dormiti si DOAMNE Ajuta! Maine sa ganditi mai limpede si mai mult la problemele voastre decat ale altuia. Subsemnat RALUCA
Diana:
(18 Aprilie 2018, 21:04)
Observ ca aici e plin de personaje anonime. Doamnelor si domnilor comentatori anonimi, bineinteles ca oricine are dreptul la o parere si o replica, dar ar fi de bun-simt ca aceste pareri sa fie scrise corect si in limba romana. Tot de bun-simt ar fi ca daca tot veniti cu asemenea cuvinte jignitoare la adresa doamnei Cristina  precum "excroaca" si "manopulatoare", sa aduceti si dovezi. Unde sunt domnule toti acei oameni nevoiasi pe care aceasta doamna cu mana lunga ii tine pe la usi? Mizati atat pe cartea anonimatului, va ascundeti in spatele calculatorului si va simtiti puternici, oare de cate ori ati mers la spital sa vedeti de fapt cum se poarta doamna Cristina cu pacientii de la cabinet? Sunteti pacient si va simtiti nedreptatit sau sunteti un coleg de spital care incearca prin tot felul de mijloace sa isi denigreze un alt coleg pentru ca vedeti cat de iubit e acesta de catre pacientii care vin la cabinet? Comportamentul acestei doamne asistente ar trebui sa fie un model pentru dumneavoastra!!! Iesiti din umbra anonimatului si va rog sa va sustineti afirmatiile prin dovezi concrete, nu prin niste comentarii agramte pe internet!
@ANONIM MITA:
(18 Aprilie 2018, 10:16)
Din pacate nu esti decat un alt personaj care nu are curajul sa-si dea numele real..
ANONIM MITA:
(17 Aprilie 2018, 23:43)
MITA si ANONIM... 2 pesonaje care n.au curajul nici sa.si dea numele reale... ce legatura are vizita Ministrului Sanatatii la spital cu ASISTENTA Cristina??!! Nu va ia somnul de grija ei?! O urmariti.... ce interese meschine aveti de lasati asemenea comentarii fara logica si legatura cu articolul?! Dragilor, probabil ca sunteti angajati ai spitalului si stiti foaaarte bine ca programarile la cabinet nu le face ASISTENTA CRISTINA... ci FISIERUL spitalului... din start se vede minciuna voastra din comentariu si mai ales scopul acestor comentarii fara coerenta... Ati folosit un limbaj jignitor la adresa unei persoane care a facut muuult bine si si.a sacrificat mult din timpul alaturi de familie stand la cabinet pana intra ultimul pacient desi programul se terminase... iar cine vrea sa afle o parere pertinenta despre ASISTENTA CRISTINA nu de la voi o afla, ci de la oamneii simpli de la usa cabinetului, care intotdeauna au avut numai cuvinte de multumire si apreciere la adresa dumneaei pt tot suportul oferit in atatia ani in acest spital. Fiecaruia ne vine randul sa ne pensionam la o anumita varsta legala... deci nu dvs niste ANONIMI dictati pensionarea unui om. Din contextul comentariilor pe care le.ati facut ati dat dovada de lipsa ACUTA de educatie prin limbajul folosit. Exact asa sa va ajute voua Dumnezeu!
Mita:
(13 Aprilie 2018, 23:08)
@anonim. ASiS.CRISTINA de la psihiatrie are gură mare și mână lungă. Ar fi trebuit pensonată. Îi ajunge!
Anonim:
(13 Aprilie 2018, 20:47)
Dar ce sa spunem si de doamna Cristina de la psihiatrie ea face cartile de ani buni fara dar nu intri curind in cabinet ,si daca nui multimita risti sa astepti mult si bine la usa ca nu ai sa intri curind ...cea mai mare nemernica care este in acest Spital.Cum se face ca toti doctorii care vin se las manopulati de aceasta excroaca .Sper sa se ia masuri si cu aceasta femeie ca prea jigneste pe toti care sunt nevoiasi .

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Joi 19 Iul 2018
258 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

E-Distribuție Dobrogea: Atenție, se întrerupe curentul!

Din cauza lucrărilor de reparație și întreținere a rețelelor de electricitate, E-Distribuție Dobrogea anunță întreruperi programate ale curentului electric pe raza județului Ialomița. Astfel, în perioada ...[citește_toată_știrea]

19 Iulie 2018, 17:35
(39 vizualizări - 0 comentarii)


1

AJOFM Ialomița: Locuri de muncă vacante

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița oferă șomerilor, în această săptămână, 377 de noi locuri de muncă. Domeniile vizate sunt serviciile sau administrația publică. ...[citește_toată_știrea]

19 Iulie 2018, 17:25
(50 vizualizări - 0 comentarii)


2

Distrigaz Sud Rețele: Lucrări programate la rețeaua de gaze

Distrigaz Sud Rețele efectuează lucrări programate la rețeaua de distribuție a gazelor naturale pentru creșterea gradului de siguranță și continuitate în alimentarea cu gaze naturale. Astfel, la Slobozia ...[citește_toată_știrea]

19 Iulie 2018, 17:15
(34 vizualizări - 0 comentarii)


3

AJFP Ialomița: S-a prelungit termenul de depunere al Declarației Unice

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii cu privire la faptul că termenul de depunere al Declarației Unice s-a prelungit până la data de 31 iulie 2018. Decizia a fost ...[citește_toată_știrea]

19 Iulie 2018, 09:09
(105 vizualizări - 0 comentarii)


Movilița: O bătrână a murit sub roțile unei mașini

Accident mortal la Movilița în seara zilei de miercuri, 18 iulie 2018. O bătrână de 70 de ani a fost călcată de mașina condusă de un tânăr de 21 de ani. În urma accidentului, femeia a murit pe loc. La fața ...[citește_toată_știrea]

18 Iulie 2018, 22:58
(281 vizualizări - 0 comentarii)


Ciocârlia: Șofer mort într-un accident rutier

Un tânăr de 32 de ani din Galați a murit miercuri, 18 iulie 2018, pe DN2, în apropiere de localitatea Ciocârlia. Acesta a intrat cu mașina pe care o conducea într-un cap de pod din beton. Trupul neînsuflețit ...[citește_toată_știrea]

18 Iulie 2018, 17:20
(460 vizualizări - 0 comentarii)


6

AJOFM Ialomița: Sprijin financiar pentru absolvenții care se angajează

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița anunță faptul că absolvenții promoției 2018 vor beneficia de un ajutor financiar, denumit «sprijin de inserție», în valoare de 1500 de lei. Condiția ...[citește_toată_știrea]

18 Iulie 2018, 17:05
(234 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

17 Iulie 2018, 17:10


8

Distrigaz Sud Rețele: Atenție, se închide gazul!

Miercuri, 18 iulie 2017, Distrigaz Sud Rețele anunță sistarea furnizării gazelor naturale în Țăndărei, pe strada București, ca urmare a lucrărilor de reparații și întreținere a rețelelor. Intervenția se ...[citește_toată_știrea]

17 Iulie 2018, 16:17
(341 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Făcea contrabandă cu arme aduse din Europa

Țăndărei: Făcea contrabandă cu arme aduse din Europa

Un bărbat de etnie romă, în vârstă de 46 de ani, domiciliat în Țăndărei este principalul suspect al unui dosar penal privind fapte de «contrabandă calificată cu arme». În urma unei percheziții desfășurată ...[citește_toată_știrea]

17 Iulie 2018, 16:09
(431 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: A murit în urma unui infarct

Un bărbat de 55 de ani a murit luni, 16 iulie 2018, în timp ce mergea pe bicicletă, în municipiul Slobozia. Cel mai probabil, omul a suferit un infarct. El a fost descoperit în stare de inconștiență, căzut ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2018, 14:45
(978 vizualizări - 0 comentarii)


anunț angajare

SC Agromas Grup SRL
furnizor de produse și servicii agricole
cu sediul în loc. Cosâmbești, jud. Ialomița
angajează
ȘOFER AUTOUTILITARĂ/AUTOCAMION
Cerințe:
-studii medii
-permis de conducere categoria B și C+E
-experiență în conducerea de
Autoutilitare <3,5 to minim 5 ani
și a Autocamioanelor >3,5 to minim 1 an
-fără cazier judiciar
-atestat valabil de șofer profesionist transport marfă
-atestat valabil ADR
-capacitate de organizare și planificare
-punctualitate, seriozitate și responsabilitate
-avize medicale și psihologice valabile
-transport intern
Responsabilități:
-participă la operațiunile de încărcare
și descarcăre a autovehiculului
-disponibil la deplasări în alte orașe
din Ialomița, Călărași, Buzău, Brăila
-livrează comenzile conform
programului de distribuție
Beneficii:
-pachet salarial atractiv
-card analize medicale
-telefon
CV-urile se pot depune
atât la sediul din Cosâmbești
cât și pe următoarea adresă de
email: agromasgrup@gmail.com
Relații se pot obține și
la telefon 0749/162.458

13 Iulie 2018, 10:05


12

Urziceni: Prins în flagrant în timp ce încerca să fure dintr-o mașină

Un tânăr de 17 ani, din Urziceni, a fost surprins de către polițiști în timp ce încerca să pătrundă într-un autoturism parcat. Marți, 10 iulie a.c., Poliția a fost sesizată, în miezul nopții, cu privire ...[citește_toată_știrea]

11 Iulie 2018, 14:25
(1123 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Reținut pentru că încercat să vândă tutun

Urziceni: Reținut pentru că încercat să vândă tutun

Marți, 10 iulie a.c., polițiștii din Urziceni au depistat în flagrant un bărbat din Urziceni, bănuit că ar fi încercat să comercializeze o cantitate de tutun transportată cu ajutorul autoturismului propriu ...[citește_toată_știrea]

11 Iulie 2018, 14:20
(1071 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Tânără dispărută

Urziceni: Tânără dispărută

Polițiștii solicită sprijin pentru depistarea unei tinere care, la data de 28 iunie a.c., a plecat de la domiciliul său din Urziceni și nu a revenit până în prezent. Persoana dispărută se numește DOBRE ADRIANA ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2018, 18:20
(1406 vizualizări - 8 comentarii)


AJOFM Ialomița: Șomajul, în scădere ușoară

La sfârșitul lunii iunie 2018, în evidențele  Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița se aflau înregistrați 5317 șomeri, din care 702 șomeri indemnizați, respectiv 4615 șomeri neindemnizați ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2018, 17:20
(1060 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Slobozia: «Marea Unire în viziunea celor mici»

Luni, 9 iulie 2018, Protopopiatul Slobozia a desfășurat prima activitate din proiectul educațional «Clubul de vară», aflat la cea de a IV-a ediție. Astfel, în parteneriat cu Biblioteca Județeană «Ștefan ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2018, 16:05
(974 vizualizări - 0 comentarii)


Controale ale ITM Ialomița

Având în vedere obiectivele specifice ale Inspecției Muncii stabilite prin lege, cât și prin Programul Cadru de Acțiuni al Inspecției Muncii pentru anul 2018, în perioada 18-29 iunie 2018 , s-a desfășurat ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2018, 15:50
(1139 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

6 Iulie 2018, 16:15


IPJ Ialomița: Amenzi de peste 176000 de lei, 18 permise de conducere reținute

La acest sfârșit de săptămână, 29 iunie-1 iulie a.c., polițiștii au intervenit la 72 de evenimente și au aplicat peste 600 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 176500 de lei, iar pentru ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2018, 15:05
(1332 vizualizări - 1 comentariu)


Pompierii ialomițeni s-au luptat cu apele în județul Bacău

Pompierii ialomițeni s-au luptat cu apele în județul Bacău

Șase subofițeri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Județului Ialomița au fost mobilizați să intervină în localitățile din Moldova, afectate de inundațiile din ultimele săptămâni. ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2018, 14:05
(1343 vizualizări - 0 comentarii)


Amara: A murit din cauza extenuării

Un bărbat de 49 de ani, angajat ca maseur în cadrul Hotelului «Lebăda» din stațiunea Amara a murit la serviciu, din cauza oboselii. Bărbatului i s-a făcut rău în timp ce făcea un masaj unei persoane și ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2018, 15:05
(2387 vizualizări - 8 comentarii)


Ialomița: Atenție, se întrerupe curentul!

E-distribuție Dobrogea anunță pentru săptămâna viitoare, 2-6 iulie 2018, mai multe intervenții la rețeaua de distribuție și alimentare cu energie electrică din județul Ialomița. Astfel, energia electrică ...[citește_toată_știrea]

29 Iunie 2018, 16:40
(1653 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Coșereni și Movilița

Joi, 28 iunie 2018, Poliția a fost sesizată cu privire la faptul că pe raza județului s-au produs două accidente rutiere, soldate cu victime. Primul accident rutier s-a produs în jurul orei 9,00, pe DN ...[citește_toată_știrea]

29 Iunie 2018, 16:25
(1435 vizualizări - 0 comentarii)


Contractele colective de muncă, în vizorul ITM Ialomița

Potrivit Inspectoratului Teritorial de Muncă Ialomița, numărul unităților din județul Ialomița cu peste 21 de salariați, la 31.05.2018,
era de 427, din care cu capital de stat (inclusiv bugetari) ...[citește_toată_știrea]

28 Iunie 2018, 16:20
(1522 vizualizări - 0 comentarii)


«O viață cât un Centenar»: O ialomițeancă, sărbătorită de reprezentanții MAI

Joi, 28 iunie 2018, s-a desfășurat la Valea Măcrișului acțiunea locală a proiectului, derulat la nivel național de Ministerul Afacerilor Interne, «O viață cât un Centenar». Campania are ca scop omagierea ...[citește_toată_știrea]

28 Iunie 2018, 13:55
(1557 vizualizări - 0 comentarii)


Borănești: Infractor arestat

Polițiștii din Ialomița au identificat un tânăr, de 28 de ani, din localitatea Borănești, care se sustrăgea executării unei pedepse de 3 ani pentru comiterea infracțiunii de «tâlhărie calificată». Acesta ...[citește_toată_știrea]

21 Iunie 2018, 17:40
(1804 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beat la volan

În urma unei acțiuni desfășurată de polițiștii din Ialomița pe șoselele județului, a fost identificat un tânăr de 29 de ani care conducea în stare de ebrietate. Acesta a refuzat testarea cu aparatul Drager ...[citește_toată_știrea]

21 Iunie 2018, 17:15
(1912 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: Măsuri preventive împotriva incendiilor de vegetație uscată

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Județului Ialomița trag un semnal de alarmă cu privire la modul în care fermierii trebuie să protejeze terenurile agricole de riscul izbucnirii ...[citește_toată_știrea]

21 Iunie 2018, 17:05
(1843 vizualizări - 0 comentarii)


Vlădeni: A murit strivit de un copac

Este anchetă la Postul de Poliție Vlădeni după ce un bărbat, de 60 de ani, a murit miercuri, 20 iunie 2018, strivit de un copac, într-o pădure de la marginea localității. În momentul de față se fac cercetări ...[citește_toată_știrea]

20 Iunie 2018, 10:55
(2624 vizualizări - 1 comentariu)


Ultimele comentarii
8408-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...