Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Spitalul Județean Slobozia a desființat garda a doua a Secției Chirurgie

Fanteziile administrative ale Marianei Iancu (III)

Spitalul Județean Slobozia a desființat garda a doua a Secției Chirurgie

bonus: Doctorul Minciună, director medical

Vineri, 30 martie 2018, directorul Spitalului Județean Slobozia a emis o dispoziție prin care anunța desființarea liniei a doua de gardă a Secției Chirurgie. Decizia este una fără precedent și, potrivit specialiștilor în domeniu, pune în pericol atât viețile pacienților, cât și activitatea instituției. Anterior acestei hotărâri, medicii chirurgi din cadrul Spitalului au trimis directorului Mariana Iancu un memoriu prin care cer să revină asupra deciziei. Până la închiderea ediției, Mariana Iancu nu a dorit să ofere o explicație publică privitoare la situația creată. Solicitat să exprime o opinie referitoare la acest scandal public, dr Tudor Panțuru, fost manager al Spitalului Județean, a declarat: «Este o inepție medicală și managerială!».

Un memoriu ignorat
Vineri, 30 martie, la orele 13,00, managerul Mariana Iancu a semnat o dispoziție prin care îl anunța pe șeful Secției Chirurgie a Spitalului Județean Slobozia, dr Dumitru Ciupitu, că a decis desființarea gărzii a doua a Secției. Decizia a bulversat grav activitatea Secției, generând probleme organizatorice și paralizând activitatea în sălile de operații. Intențiile Marianei Iancu erau deja cunoscute la nivelul medicilor chirurgi din cadrul Secției. Aceștia au depus anterior zilei de vineri, 30 martie a.c., un memoriu adresat conducerii Spitalului, dar și Consiliului Județean Ialomița. Memoriul precizează faptul că desființarea liniei a doua de gardă a Spitalului aduce grave prejudicii acestei unități medicale și pune în pericol viața pacienților. «Medicii din Secția Chirurgie Generală (...) vă expun mai jos câteva dintre motivele pentru care nu trebuie desființată linia a doua de gardă a Secției Chirurgie Generală. După cum se știe, activitatea în sala de operație se desfășoară în echipă de cel puțin doi medici, care se pot consulta și completa reciproc în legătură cu diagnosticul și sancționarea terapeutică a acestuia. Echipa de gardă formată din doi medici este necesară uneori și în stabilirea unui diagnostic mai complex, mai ales în situații de urgență. Existența a două linii de gardă este atât în favoarea medicilor, cât mai ales în favoarea bolnavilor. De altfel, la acreditarea din 2017, s-a subliniat importanța legală a existenței celei de-a doua linii de gardă în Secția Chirurgie. Suntem singurul spital de urgență din județ și către noi sunt trimise urgențele din teritoriile arondate spitalelor Țăndărei, Fetești și Urziceni. Nu de puține ori vin bolnavi din județele Brăila și Călărași. În cazul desființării liniei a doua de gardă, după orele 13,00, nu se mai pot lua hotărâri în echipă, existând riscul de erori medicale și, în consecință, apariția de procese de malpraxis. De asemenea, nu se mai poate face echipa operatorie, dispărând cadrul medico-legal de efectuare a intervențiilor și bolnavii care vor veni în urgență vor fi trimiși către București și Constanța!» se arată în memoriu.

Nu mai avem Spital de Urgență
Dincolo de aceste prime considerente enunțate de medici, decizia Marianei Iancu are implicații mai adânci, care periclitează statutul de spital de urgență al acestei unități medicale. Fostul director al Spitalului Județean, Adrian Berbece, susține că decizia va genera, automat, declasarea Spitalului. «Legal, intervențiile chirurgicale de urgență, nu se pot face fără a doua linie de gardă! Sigur, doamna manager a înființat linia a doua de gardă la Ortopedie... Dar asta nu rezolvă problema! Dacă decizia dumneaei rămâne neschimbată, Spitalul Județean nu-și va mai putea păstra statutul de spital de urgență...». Mai radical, dr Tudor Panțuru, unul dintre cei mai buni manageri pe care i-a avut Spitalul Județean, consideră decizia drept «inepție»: «Este o inepție medicală și managerială! Echipa operatorie trebuie formată din doi medici, dintre care unul este obligatoriu chirurg! Am auzit și eu câte ceva despre motivațiile din spatele acestei decizii... Dacă ele sunt economice, așa cum susține doamna manager, atunci ne întoarcem înainte de 1989... Atunci, gărzile erau plătite cu un spor de 25%! Acum sporul e de 30%... Adică infim! Dacă aceste sume nu pot fi suportate de către Spital, s-ar putea diminua aceste procente. Dar desființarea gărzii a doua pentru Secția Chirurgie este inacceptabilă!». Poziția celor doi foști oficiali ai instituției este reflectată și în memoriul semnat de către cei opt medici chirurgi din cadrul Spitalului. «Dacă evaluăm această gardă doar din punct de vedere economic poate părea că este nerentabilă, dar gândirea exclusiv pe baze economice se poate traduce prin decese sau procese de malpraxis. Este cunoscut faptul că toate secțiile de chirurgie din spitalele de stat din țară sunt pe pierdere (aproximativ 20%) și aceasta din cauza CNSAS care a stabilit tarife mici atât pentru DRG (n.red.: tarif pe caz rezolvat), cât și la manevrele operatorii!» se mai precizează în memoriu.

Fantezii administrative fatale În pofida eforturilor noastre, managerul Mariana Iancu a refuzat să explice public cum a ajuns la această decizie radicală. Surse administrative interne susțin că decizia nu are la bază doar rațiuni economice. Mariana Iancu este caracterizată drept o fire conflictuală, incapabilă să gestioneze problemele administrative și medicale care apar. Sunt de notorietate ieșirile ei publice și apelativele injurioase la adresa medicilor din Spital. Nici la nivel de decizii administrative Mariana Iancu nu a excelat. În cei aproape 2 ani de când conduce Spitalul Județean, contraperformanțele ei au ajuns de notorietate. Pentru a limita cheltuielile, Mariana Iancu a raționalizat rațiile pacienților, a externalizat serviciul de spălătorie, a înființat un serviciu propriu de transport la domiciliu pentru pacienții dializați, a reamenajat din donații și sponsorizări Policlinica Spitalului... Paradoxal, toate aceste decizii au sfârșit prin a genera pierderi și s-au repercutat asupra activității curente! Dincolo de opiniile circumstanțiale, dovada indubitabilă a managementului defectuos o reprezintă raportările oficiale transmise Ministerului Sănătății. Conform acestor date, Spitalul Județean a acumulat, la sfârșitul lunii februarie 2018, în numai două luni, datorii de 4,2 milioane de lei! Spunem în numai două luni pentru că, în decembrie 2017, grație alocărilor bugetare oferite de către Consiliul Județean Ialomița, aceste datorii nu depășeau 150 mii de lei. Și exemplele pot continua cu achiziții de aparatură medicală care nu poate fi utilizată pentru că nu există medici, promisiunile privind reabilitarea Spitalului Județean și realizarea unui bloc operator nou, șamd.

Doctorul Minciună, director medical
Interimatului medicului Mădălina Baltă în funcția de director medical al Spitalului Județean de Urgență Slobozia s-a încheiat la sfârșitul lunii martie 2018. Numele vehiculat pentru înlocuirea acesteia este al medicului Valentin Minciună, unul dintre cei mai tineri medici care lucrează în cadrul celui mai mare spital din Ialomița. Chiar dacă se numără printre preferații managerului Mariana Iancu, dr Valentin Minciună nu poate deveni director medical din cauza faptului că nu întrunește criteriile legale pentru a fi numit în această funcție.
Copilul adoptat «al lu’ mămica» Din cauza gravelor probleme administrative pe care le traversează, niciunul dintre medicii Spitalului Județean de Urgență Slobozia nu dorește să devină director medical. Iar cei care în cele din urmă acceptă numirea sunt trași pe linie moartă și executați public de către managerul Mariana Iancu. Surse din cadrul unității medicale susțin faptul că medicul Mădălina Baltă a trăit pe propria-i piele o astfel de experiență... Tocmai de aceea, la sfârșitul lunii martie 2018, a refuzat categoric să accepte o prelungire a interimatului său. La toate acestea se adaugă și încercarea managerului Mariana  Iancu de a-i preda funcția unuia dintre protejații săi, medicul urolog Valentin Minciună. Surse din cadrul Spitalului Slobozia susțin faptul că Mariana Iancu și dr Minciună au o relație «cordială», acesta din urmă raportându-i «lu’ mămica» tot ce se întâmplă la spital atunci când aceasta nu se află în biroul de la etajul 1 urmărind cu ochi mari imaginile de pe camerele video de supraveghere cu care a împânzit spitalul. Vestea bună este că doctorul Valentin Minciună nu poate, cel puțin deocamdată, să devină director medical. De vină este lipsa de experiență profesională pe care o are, legea explicând faptul că un medic poate deveni director medical doar dacă are cel puțin 2 ani de experiență în specialitatea pe care o practică. Iar de la momentul angajării acestuia și până în prezent a trecut doar 1 an... Și pentru că la Spitalul Slobozia totul este posibil, se pare că «mămica» poartă discuții lungi cu președintele Victor Moraru pentru a se găsi o soluție legală prin care doctorul Valentin Minciună să devină directorul medical al celui mai mare spital din Ialomița.

13 Aprilie 2018, 09:40 (9414 vizualizări - 23 comentarii)

Comentariile cititorilor:


hapciu:
(19 Aprilie 2018, 13:05)
"Ce-i in mana , nu-i Minciuna!":))
gogu:
(18 Aprilie 2018, 05:49)
Inchideti abatorul. Gunoiera sa faca de planton la groapa de gunoi. Asta e normalitatea.
Pe scurt:
(16 Aprilie 2018, 08:01)
O informatie pe care o publicati,ar trebui verificata! Ati sunat la Ministerul Sanatatii sa intrebati despre aceasta situatie creata de doamna manager al Spitalului Judetean Slobozia? Cum publicati asemenea articol fara sa verificati ce scrie in lege? Se indeplinesc conditiile pentru a doua linie de garda in spital? Aruncati cu noroi in munca unui om, fara sa va informati? Asa ati invatat jurnalismul? Si stati linistiti, pentru orice greseala facuta de un manager,care isi pune semnatura pe fapta sa, va fi tras la raspundere. Orice decizie luata, este responsabila pentru ea! Rezultatul unei munci se va vedea in timp! Daca ialomitenii vor fi multumiti de conditiile facute pentru ei, O vor sprijini, daca nu, va fi responsabila de tot Raul facut!
Alt impartial:
(15 Aprilie 2018, 20:14)
Draga Gica. Nimeni nu a ras de numele sau. De alt tau, rad eu acum. Doar s-a facut corectura. Doar am zambit si noi, Vasile nu-i bai, Vasilica ii amuzant foc! Si fiindca a venit vorba, de unde stii tu ca acei colorati au facut scoala la Viena? Si de ce nu ramasera acolo? Semnat: Napoleon!
Mona :
(15 Aprilie 2018, 19:35)
Buna ziua, Ma intreb,citind acest articol, daca se doreste schimbarea cu adevarat in sistemul de sanatate. D-na manager nu ar fi luat aceasta masura daca nu ar fi primit avizul Ministerului Sanatatii. Iar MS a considerat ca nu este eficienta aceasta "a doua linie de garda". Oare de ce? Nu lucrau aceeasi medici cu reputatie in spital? Si daca nu erau eficienti, de ce sa primeasca banii degeaba! Din ce fonduri sunt platiti? Nu merita oamenii care contribuie la strangerea acestor fonduri, medici care sa-si faca treaba? Ei bine, daca nu exista eficienta, sa se transfere pacientii catre unitatile cu medici pregatiti sa munceasca. De ce nu sunt acesti medici de acord cu venirea altor medici tineri, dornici de munca? Cum vreti sa se faca schimbarea? Cu aceeasi medici care au fost si in anii anteriorI? De ce va mai plangeti de cum sunteti tratati sau cum ati fost tratati pana acum daca nu se accepta venirea "coloratilor" cum sunt numiti doctorii discriminati, care vin in spital sa munceasca cinstit si sa ajute oamenii! Atunci meritati sa aveti aceeasi medici si aceleasi rele tratamente!
Gigi:
(14 Aprilie 2018, 21:51)
Cat de prost sa fii sa razi de cineva ca se numește Vasilica? Este un nume romanesc,și probabil ca pe tine te-a botezat mama ta semafor, Alberto sau napoleon. Și sa zici ca sau adus colorați în spital în 2018.Coloratii de care vorbești au făcut școală pe la Viena pe unde tu ajungi dacă ai noroc în gara sa faci o poza.
Impartial:
(14 Aprilie 2018, 21:40)
@Aldabsheh 

P.S  - ,,In atentia sobolanilor!'' - frumos mod de a te adresa, asta arata cam ce fel de caracter ai. Chiar daca o gandesti, sper ca nu te adresezi si pacientilor  in halul asta. 
Impartial:
(14 Aprilie 2018, 21:20)
@Aldabsheh, serios, atat ai inteles? Nu conteaza cine sunt eu sau cine esti tu, ii vorba de un spital judetean care dupa ce are reputatia pe care o are, se duce si pe apa sambetei cu un manager care nu intelege fenomenul si nu are competente in domeniu. 

Cei care lucreaza in spitaul ala ar trebui sa fie uniti, se se sprijine unii pe altii nu sa se manance intre ei. Toate sectiile conteaza, toti pacientii conteaza.  

Vorbesti de calitatea actului medical la spitalul judetean Slobozia? Foarte proasta gluma. Habar nu am de cat timp ai ajuns la ATI - Slobozia, dar cunosc doi medici foarte competenti care au plecat din SJS  tocmai pentru ca nu-si puteau face meseria cum trebuie acolo (plus mai multi asistenti medicali). Si cunosc si pacienti care au murit cu zile acolo. Asa ca lasa-ma cu penibilitatile cu fobiile, pshiologii si calitatea actului medical de la SJS, nu-i vorba de nici un fel de fobii, ci de oameni incompetenti, indolenti si spagari si de conditii mizere. Cu cateva floricele  nu se face primavara, iar timpul o sa ne demonstreze cine greseste. 

Cum am mai spus, multa bafta, atat voua, celor care lucrati in SJS, dar  mai ales pacientilor vostri!
e PERFECT:
(14 Aprilie 2018, 21:05)
Eu sustin de multi ani asta. INCHIDETI odata porcaria asta de spital comunist. Privatizati fiecare sectie si lasati medicii specialisti sa isi faca meseria. Cand iei un fost sef de la gunoi si il pui sef la spital ce poate sa iasa ? Evident tot o forma de gunoi !! Ideea e cand scapam odata de gunoiul asta (adunatura asta de neispraviti) numit PSD (fost PCR, fost FSN, fost PDSR, si cum o mai fi fost schimbat si cum o sa il tot schimbe sa prosteasca poporul).
Om:
(14 Aprilie 2018, 20:41)
Educația și Sănătatea, la pământ! Suntem ca și morți, țara aceasta e dusă!
Aldabsheh:
(14 Aprilie 2018, 19:29)
Pt "impartial"- ai scos dex-ul la vedere, dar capul(numele) nu; fobia de "Abator" mai persista? Avem psihologi, si psihologii nu taie.
Angajat:
(14 Aprilie 2018, 17:37)
Dnl Moraru !nu va ti grăbit așa tare să aruncați cu bani pe timpul lu Dna Sapira dar la Dna iancu ?????,,fără număr? Dacă este așa cum o lăudați dece nu o luați lângă dv să completați gâscă din amara ?,,,si mulțumitii lu'Dumnezeu ca v a scos așa femeie în cale""" ca într un an nici scris pe ușă nu m ai aveți ,o să facă la skimbari cu trei foi de pal si o găleată de var loate la oferta ,,cu chiteva miliarde'' ,de va trebui gps să intrați în consiliu
Jale mare:
(14 Aprilie 2018, 17:11)
Bai oameni buni care m ai sunteți !!!kear nu vede nimeni ce se întâmplă în spitalul asta ca este jale mare....jongleri financiare ,aci apar datori aci dispar knd trebui trimis raport la minister ...doctori înjurați ..asistente injurate ..țipete pe holuri de la șase dimineața....oameni dați afară și pe urmă plătiți din muncă celor terorizați psihic..modificări după bunul plac fără autorizați..lenjerie patate între picioare aduse de la spălătoria lu Dna Iancu cu cheltuieli de două ori m ai mari dekt cu cea proprie ..centrala aruncata in aer ..procese peste procese ...gărzi tăiate ..pacienți morți de foame..targhet la farmaciile din exteriorul spitalului făcut de pacienți cumparandusi singuri medicamentele..acest spital nu este nici a lu Moraru nici a lu Mariana iancu bun rău este al nostru lăsați oameni de specialitate sa se ocupe ..voi nu ați astupat o groapă si vreți să puneți spitalul pe picioare cu un meneger de matura..
Impartial:
(14 Aprilie 2018, 14:09)
@Aldabsheh - mai usor sa nu faci spume. 

Spui tu ca ,,ati dovedit ca sunteti impartial si manipulator!'' - unde IMPARȚIÁL, -Ă, imparțiali, -e, adj. Capabil să facă o apreciere justă, obiectivă; nepărtinitor, obiectiv, drept. 

Pai ori ii impartial si atunci nu manipuleaza (manipulatator ii altceva decat ce-ti inchipui tu) pareri/oameni, ori ai vrut sa spui ,,partinitor care manipuleaza'' - sa spunem ca pentru asta esti scuzat. 

Pentru afirmatia ,,Am un mesaj clar pentru cei care vorbesc despre calitatea actului medical dupa disparitia liniei a doua de garda - nu va scadea nivelul spitalului daca a disparut dar daca disparem noi, ATI-ul, atunci va scadea nivelul spitalului si toate cazurile grave se vor transfera direct la Bucuresti!'' nu pot sa te felicit (lasand la o parte faptul ca ai facut praf topica si  sintaxa), si o sa explic de ce. 

Daca disparitia liniei a doua de garda nu influenteaza nivelul spitalului (si nu ma intereseaza nivelul de clasificare/incadrare din partea MS), ar insemna ca, respectiva linie, o fost degeaba pana acum. 

Mai mult decat atat, daca toate cazurile grave se vor transfera direct la Bucuresti, pai asta ii un lucru cat se poate de bun, in felul asta, pacientii aia au o sansa in plus. Nu se poate compara ce poate oferi Bucurestiul cu ,,Abatorul Slobozia''. 

Sincer sa fiu, am calcat ultima data in ,,Abatorul Slobozia'' acum 8 ani, oribil, jegos si incalificabil ce am patit, asa ca, de atunci, mi-am jurat sa nu mai calc pe acolo si orice problema  medicala am avut, am preferat sa o tratez la Bucuresti.

Multa bafta, ca aveti nevoie!


Aldabsheh:
(14 Aprilie 2018, 09:52)
In atentia sobolanilor! Nu ma ascund dupa nume virtual si surse interne "credibile" care distorsioneaza adevarul! Vreti sa vorbim despre fapte si adevaruri atunci hai sa discutam Face-to-face! M-am prezentat cu numele meu domnule ziarist sa nu cumva sa va intrebati cine sunt. Eu sunt dovada vie ca ati mintit chiar din primul articol" unde sunt medicii doamna Manager", ati dovedit ca sunteti impartial si manipulator! In legatura cu rasistii care folosesc termenul Cioara pentru un doctor care reface maini dupa ce au fost retezate- singurul regret pe care il am e pentru populatia judetului Ialomita care avea nevoie de un asemenea specialist; nu avem nici un asemenea specialist in acest judet. Am un mesaj clar pentru cei care vorbesc despre calitatea actului medical dupa disparitia liniei a doua de garda - nu va scadea nivelul spitalului daca a disparut dar daca disparem noi, ATI-ul, atunci va scadea nivelul spitalului si toate cazurile grave se vor transfera direct la Bucuresti! Si probabil ca si pana acum internarile vor ramane unghii incarnate, hernii inghinale, hemoroizi (ulcere perforate si ocluzii se vor transfera fara existenta ATI-ului), dar oare ce va face restul spitalului fara ATI mai ales cand lumea chirurgicala isi aduce aminte de anestezisti ca si de D-zeu doar cand se agraveaza un pacient sau in termenii vostrii " cand sta sa crape"!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Luni 17 Dec 2018
200 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Cocora: Înșelată la telefon prin metoda «Accidentul»

Doi bărbați, de 20 și 27 de ani, din județul Constanța, au înșelat o femeie de 64 de ani, din comuna Cocora, prin metoda «Accidentul». Persoana în cauză le-a relatat anchetatorilor că a fost contactată ...[citește_toată_știrea]

14 Decembrie 2018, 17:15
(314 vizualizări - 0 comentarii)


Sinești: Contrabandă cu țigări

Miercuri, 13 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Coșereni au efectuat o percheziție pe raza localității Sinești, la domiciliul unui bărbat de 38 de ani. În urma perchezițiilor ...[citește_toată_știrea]

14 Decembrie 2018, 17:10
(248 vizualizări - 0 comentarii)


2

Rădulești: Articole pirotehnice confiscate

Miercuri, 13 decembrie a.c., pe raza comunei Rădulești a fost organizată o acțiune pentru verificarea legalității operațiunilor cu articole pirotehnice. În urma acesteia, polițiștii au identificat o femeie ...[citește_toată_știrea]

14 Decembrie 2018, 17:05
(213 vizualizări - 0 comentarii)


3
Slobozia: Concert de Crăciun, susținut de îndrăgita soprană Mirela Bunoaica

Slobozia: Concert de Crăciun, susținut de îndrăgita soprană Mirela Bunoaica

Elevii și profesorii Liceului de Arte «Ionel Perlea» din Slobozia organizează duminică, 16 decembrie 2018, începând cu orele 15,00, un concert de Crăciun. Evenimentul se va desfășura în Sala «Europa» a ...[citește_toată_știrea]

14 Decembrie 2018, 09:20
(488 vizualizări - 1 comentariu)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

12 Decembrie 2018, 16:10


Accident în apropiere de Sinești produs de un șofer beat

Marți, 11 decembrie a.c., Poliția a fost sesizată cu privire la faptul că în apropierea localității Sinești s-a produs un accident soldat cu pagube materiale. Astfel, polițiștii au stabilit că în timp ce ...[citește_toată_știrea]

12 Decembrie 2018, 15:40
(384 vizualizări - 0 comentarii)


6

ANOFM: Ucenicia la locul de muncă

În condițiile Legii nr. 279/2005, privind ucenicia la locul de muncă, Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă acordă angajatorilor care încheie contracte de ucenicie un sprijin financiar în cuantum ...[citește_toată_știrea]

12 Decembrie 2018, 15:25
(412 vizualizări - 0 comentarii)


ITM Ialomița: Majorarea salariului minim

Conform HG nr. 937/7 decembrie 2018, începând cu data de 1 ianuarie 2019, salariul de bază minim brut pe țară garantat în plată se stabilește în bani, fără a include sporuri și alte adaosuri, la suma de ...[citește_toată_știrea]

12 Decembrie 2018, 15:10
(512 vizualizări - 1 comentariu)


8

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

12 Decembrie 2018, 09:20


Incendiu la Spitalul Țăndărei. Pacienți evacuați de urgență!

Duminică, 9 decembrie a.c., pe Secția Psihiatrie a Spitalului Orășenesc Țăndărei a fost semnalizată, în jurul orelor 9,30, prezența unui fum dens ce inunda întreg palierul. Cei 13 pacienți internați au ...[citește_toată_știrea]

11 Decembrie 2018, 15:15
(459 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Pestă Porcină Africană la un mistreț vânat pe Fondul de Vânătoare 12 Săveni

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează proprietarii/deținătorii de porcine, atât din exploatațiile comerciale cât și din gospodăriile populației că joi, 6 decembrie ...[citește_toată_știrea]

7 Decembrie 2018, 15:50
(1007 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Copil de 12 ani, acroșat de o mașină

Joi, 6 decembrie a.c., Poliția a fost sesizată cu privire la faptul că pe raza municipului Urziceni s-a produs un accident. Astfel, polițiștii ajunși la locul evenimentului au stabilit că în timp ce un ...[citește_toată_știrea]

7 Decembrie 2018, 12:35
(737 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Urziceni accident


12

Ialomița: Beți la volan

Joi, 6 decembrie a.c., polițiștii rutieri au depistat trei bărbați, cu vârste între 33 și 58 de ani, care conduceau autovehicule pe drumurile publice, deși anterior au consumat băuturi alcoolice. Cei în ...[citește_toată_știrea]

7 Decembrie 2018, 12:30
(856 vizualizări - 1 comentariu)


Articole pirotehnice, confiscate de polițiștii ialomițeni

Poliția Română desfășoară acțiunea națională «Foc de Artificii» pentru verificarea legalității operațiunilor cu articole pirotehnice desfășurate de persoanele fizice și juridice. Polițiștii ialomițeni au ...[citește_toată_știrea]

7 Decembrie 2018, 12:25
(608 vizualizări - 0 comentarii)


Alexeni: Copil de un an și jumătate, bolnav de gripă

Caz de gripă confirmat în județul Ialomița. Este vorba despre un copil de un an și cinci luni din comuna Alexeni, care în prezent se află internat la Institutul Național de Boli Infecțioase «Matei Balș ...[citește_toată_știrea]

7 Decembrie 2018, 12:20
(730 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Alexeni gripă


Fetești: «Tentativă de furt calificat» și «distrugere»

Marți, 4 decembrie a.c., polițiștii feteșteni au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană ar fi încercat să sustragă bunuri dintr-un autovehicul aflat parcat în incinta unei societăți comerciale ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2018, 14:40
(903 vizualizări - 0 comentarii)


Ion Roată: Deținere ilegală de lemne, beat la volan și fără permis

Marți, 4 decembrie a.c., polițiștii rutieri au depistat pe raza localității Ion Roată un bărbat, de 41 de ani, conducând o autoutilitară în stare de ebrietate și fără a poseda permis de conducere. Acesta ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2018, 14:25
(890 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Subvenții lunare de 2250 de lei pentru angajatorii care încadrează șomeri

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă aplică o serie de măsuri active ce vizează integrarea pe piața muncii a șomerilor și persoanelor în căutarea unui loc de muncă. Printre măsurile destinate ...[citește_toată_știrea]

4 Decembrie 2018, 17:20
(1215 vizualizări - 0 comentarii)


Urmărit internațional, depistat la Urziceni

Luni, 3 decembrie a.c., polițiștii de Investigații Criminale din cadrul IPJ Ialomița au acționat pe raza județului pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de ...[citește_toată_știrea]

4 Decembrie 2018, 17:15
(916 vizualizări - 0 comentarii)


Sfântu Gheorghe: Beat la volan și fără permis de conducere

Luni, 3 decembrie a.c., polițiștii rutieri au depistat pe raza localității Sfântu Gheorghe un bărbat, de 32 de ani, din comuna Ion Roată. Acesta conducea pe drumurile publice în stare de ebrietate, având ...[citește_toată_știrea]

4 Decembrie 2018, 17:10
(869 vizualizări - 0 comentarii)


Ilegalitățile din domeniul silvic, în atenția polițiștilor ialomițeni

Duminică, 3 decembrie a.c., polițiștii ialomițeni au desfășurat activități pe raza de competență pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale din silvicultură. În urma verificărilor efectuate pe raza ...[citește_toată_știrea]

4 Decembrie 2018, 17:05
(905 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Examene pentru depistarea trichinelozei

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița atenționează, în preajma Sărbătorilor de Iarnă, asupra riscului de îmbolnăvire cu trichineloză. Astfel, pentru a preveni îmbolnăvirea ...[citește_toată_știrea]

4 Decembrie 2018, 08:10
(1043 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Ridicare restricție Pestă Porcină Africană la Andrășești

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează deținătorii de porcine cu privire la faptul că, în perioada 18.10-19.11.2018, s-au examinat toate porcinele existente în ...[citește_toată_știrea]

30 Noiembrie 2018, 11:05
(1521 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Restricții de circulație de Ziua Națională a României

Sâmbătă, 1 decembrie 2018, începând cu orele 9,00, se vor impune restricții de circulație pe bulevardul Matei Basarab (de la intersecția cu strada Ardealului la intersecția cu bulevardul Cosminului) și ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2018, 18:10
(1400 vizualizări - 0 comentarii)


Campanie de donare de sânge în Protopopiatul Urziceni

Pentru a veni în sprijinul semenilor noștri aflați în suferință, joi, 29 noiembrie 2018, în intervalul orar 8,00-13,00, Biroul de Asistență Socială din cadrul Protopopiatului Urziceni a continuat acest ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2018, 15:45
(1135 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Cod Galben de ninsori și vânt puternic, valabil până vineri, 30 noiembrie 2018

Administrația Națională de Meteorologie a emis pentru județul Ialomița o avertizare meteo Cod Galben, de ninsori și vânt puternic. Avertizarea intră în vigoare miercuri, 28 noiembrie 2018, la orele 2,0 ...[citește_toată_știrea]

27 Noiembrie 2018, 16:10
(1455 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Slobozia: «Sfântul Stelian-ocrotitorul copiilor»

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, Protopopiatul Slobozia a desfășurat marți, 27 noiembrie 2018, acțiunea «Sfântul Stelian-ocrotitorul copiilor» la ...[citește_toată_știrea]

27 Noiembrie 2018, 11:50
(1458 vizualizări - 0 comentarii)


Delictele silvice, în atenția polițiștilor ialomițeni

În perioada 19-25 noiembrie a.c., polițiștii de Ordine Publică din cadrul IPJ Ialomița au desfășurat activități pe raza de competență pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale din silvicultură. ...[citește_toată_știrea]

27 Noiembrie 2018, 11:45
(1392 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Slobozia și Dridu

Luni, 26 noiembrie a.c., Poliția a fost sesizată cu privire la faptul că pe raza municipului Slobozia s-a produs un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. Astfel, polițiștii ajunși la locul evenimentului ...[citește_toată_știrea]

27 Noiembrie 2018, 11:30
(1416 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Șofer căutat de polițiști, după ce a produs un accident rutier

Polițiștii din Ialomița sunt pe urmele unui șofer care a lovit cu mașina un copil de 12 ani din Țăndărei, pe trecerea de pietoni, iar apoi a fugit de la locul accidentului. Se pare că bărbatul a ajuns la ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2018, 19:48
(1827 vizualizări - 3 comentarii)


Ultimele comentarii
DORA în Primăria Slobozia cheltuie 40 mii de lei pe mese festive petru în Pictorițele lumii trecătoare x în Angajații DADP Slobozia au ajuns spaima pisicilor Sircuta ionel gelu în ITM Ialomița: Majorarea salariului minim Medic în Infecții cu bacterii care provoacă boli digestive grave, în spitalele din Ialomița Cetațean al jud.Ialomita în Senatorul Pavel, noul șef al PSD Ialomița Membru PNL în Investiție blocată în Consiliul Local M. Kogălniceanu Ialomițean în Ionel Gae vrea să dubleze numărul de aleși locali în 2020 Cetatean în Dezastrul administrativ de la Miloșești dinel în Senatorul Pavel, noul șef al PSD Ialomița dottore în Risipă de fonduri publice pentru servicii de asistență juridică Un cetățean în Infecții cu bacterii care provoacă boli digestive grave, în spitalele din Ialomița Andra în Adolescent de la Centrul de Plasament Slobozia, arestat preventiv pentru «furt calificat» @flory în Infecții cu bacterii care provoacă boli digestive grave, în spitalele din Ialomița Bravo, Laurentiu! în Marian Laurențiu Furtună: «Viața continuă și în scaunul cu rotile...» @Tiberiu în Infecții cu bacterii care provoacă boli digestive grave, în spitalele din Ialomița Petre în Dezastrul administrativ de la Miloșești Dragos în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 12 decembrie 2018 SINCER în Dezastrul administrativ de la Miloșești Tiberiu în Infecții cu bacterii care provoacă boli digestive grave, în spitalele din Ialomița
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...