Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Spitalul Județean Slobozia a desființat garda a doua a Secției Chirurgie

Fanteziile administrative ale Marianei Iancu (III)

Spitalul Județean Slobozia a desființat garda a doua a Secției Chirurgie

bonus: Doctorul Minciună, director medical

Vineri, 30 martie 2018, directorul Spitalului Județean Slobozia a emis o dispoziție prin care anunța desființarea liniei a doua de gardă a Secției Chirurgie. Decizia este una fără precedent și, potrivit specialiștilor în domeniu, pune în pericol atât viețile pacienților, cât și activitatea instituției. Anterior acestei hotărâri, medicii chirurgi din cadrul Spitalului au trimis directorului Mariana Iancu un memoriu prin care cer să revină asupra deciziei. Până la închiderea ediției, Mariana Iancu nu a dorit să ofere o explicație publică privitoare la situația creată. Solicitat să exprime o opinie referitoare la acest scandal public, dr Tudor Panțuru, fost manager al Spitalului Județean, a declarat: «Este o inepție medicală și managerială!».

Un memoriu ignorat
Vineri, 30 martie, la orele 13,00, managerul Mariana Iancu a semnat o dispoziție prin care îl anunța pe șeful Secției Chirurgie a Spitalului Județean Slobozia, dr Dumitru Ciupitu, că a decis desființarea gărzii a doua a Secției. Decizia a bulversat grav activitatea Secției, generând probleme organizatorice și paralizând activitatea în sălile de operații. Intențiile Marianei Iancu erau deja cunoscute la nivelul medicilor chirurgi din cadrul Secției. Aceștia au depus anterior zilei de vineri, 30 martie a.c., un memoriu adresat conducerii Spitalului, dar și Consiliului Județean Ialomița. Memoriul precizează faptul că desființarea liniei a doua de gardă a Spitalului aduce grave prejudicii acestei unități medicale și pune în pericol viața pacienților. «Medicii din Secția Chirurgie Generală (...) vă expun mai jos câteva dintre motivele pentru care nu trebuie desființată linia a doua de gardă a Secției Chirurgie Generală. După cum se știe, activitatea în sala de operație se desfășoară în echipă de cel puțin doi medici, care se pot consulta și completa reciproc în legătură cu diagnosticul și sancționarea terapeutică a acestuia. Echipa de gardă formată din doi medici este necesară uneori și în stabilirea unui diagnostic mai complex, mai ales în situații de urgență. Existența a două linii de gardă este atât în favoarea medicilor, cât mai ales în favoarea bolnavilor. De altfel, la acreditarea din 2017, s-a subliniat importanța legală a existenței celei de-a doua linii de gardă în Secția Chirurgie. Suntem singurul spital de urgență din județ și către noi sunt trimise urgențele din teritoriile arondate spitalelor Țăndărei, Fetești și Urziceni. Nu de puține ori vin bolnavi din județele Brăila și Călărași. În cazul desființării liniei a doua de gardă, după orele 13,00, nu se mai pot lua hotărâri în echipă, existând riscul de erori medicale și, în consecință, apariția de procese de malpraxis. De asemenea, nu se mai poate face echipa operatorie, dispărând cadrul medico-legal de efectuare a intervențiilor și bolnavii care vor veni în urgență vor fi trimiși către București și Constanța!» se arată în memoriu.

Nu mai avem Spital de Urgență
Dincolo de aceste prime considerente enunțate de medici, decizia Marianei Iancu are implicații mai adânci, care periclitează statutul de spital de urgență al acestei unități medicale. Fostul director al Spitalului Județean, Adrian Berbece, susține că decizia va genera, automat, declasarea Spitalului. «Legal, intervențiile chirurgicale de urgență, nu se pot face fără a doua linie de gardă! Sigur, doamna manager a înființat linia a doua de gardă la Ortopedie... Dar asta nu rezolvă problema! Dacă decizia dumneaei rămâne neschimbată, Spitalul Județean nu-și va mai putea păstra statutul de spital de urgență...». Mai radical, dr Tudor Panțuru, unul dintre cei mai buni manageri pe care i-a avut Spitalul Județean, consideră decizia drept «inepție»: «Este o inepție medicală și managerială! Echipa operatorie trebuie formată din doi medici, dintre care unul este obligatoriu chirurg! Am auzit și eu câte ceva despre motivațiile din spatele acestei decizii... Dacă ele sunt economice, așa cum susține doamna manager, atunci ne întoarcem înainte de 1989... Atunci, gărzile erau plătite cu un spor de 25%! Acum sporul e de 30%... Adică infim! Dacă aceste sume nu pot fi suportate de către Spital, s-ar putea diminua aceste procente. Dar desființarea gărzii a doua pentru Secția Chirurgie este inacceptabilă!». Poziția celor doi foști oficiali ai instituției este reflectată și în memoriul semnat de către cei opt medici chirurgi din cadrul Spitalului. «Dacă evaluăm această gardă doar din punct de vedere economic poate părea că este nerentabilă, dar gândirea exclusiv pe baze economice se poate traduce prin decese sau procese de malpraxis. Este cunoscut faptul că toate secțiile de chirurgie din spitalele de stat din țară sunt pe pierdere (aproximativ 20%) și aceasta din cauza CNSAS care a stabilit tarife mici atât pentru DRG (n.red.: tarif pe caz rezolvat), cât și la manevrele operatorii!» se mai precizează în memoriu.

Fantezii administrative fatale În pofida eforturilor noastre, managerul Mariana Iancu a refuzat să explice public cum a ajuns la această decizie radicală. Surse administrative interne susțin că decizia nu are la bază doar rațiuni economice. Mariana Iancu este caracterizată drept o fire conflictuală, incapabilă să gestioneze problemele administrative și medicale care apar. Sunt de notorietate ieșirile ei publice și apelativele injurioase la adresa medicilor din Spital. Nici la nivel de decizii administrative Mariana Iancu nu a excelat. În cei aproape 2 ani de când conduce Spitalul Județean, contraperformanțele ei au ajuns de notorietate. Pentru a limita cheltuielile, Mariana Iancu a raționalizat rațiile pacienților, a externalizat serviciul de spălătorie, a înființat un serviciu propriu de transport la domiciliu pentru pacienții dializați, a reamenajat din donații și sponsorizări Policlinica Spitalului... Paradoxal, toate aceste decizii au sfârșit prin a genera pierderi și s-au repercutat asupra activității curente! Dincolo de opiniile circumstanțiale, dovada indubitabilă a managementului defectuos o reprezintă raportările oficiale transmise Ministerului Sănătății. Conform acestor date, Spitalul Județean a acumulat, la sfârșitul lunii februarie 2018, în numai două luni, datorii de 4,2 milioane de lei! Spunem în numai două luni pentru că, în decembrie 2017, grație alocărilor bugetare oferite de către Consiliul Județean Ialomița, aceste datorii nu depășeau 150 mii de lei. Și exemplele pot continua cu achiziții de aparatură medicală care nu poate fi utilizată pentru că nu există medici, promisiunile privind reabilitarea Spitalului Județean și realizarea unui bloc operator nou, șamd.

Doctorul Minciună, director medical
Interimatului medicului Mădălina Baltă în funcția de director medical al Spitalului Județean de Urgență Slobozia s-a încheiat la sfârșitul lunii martie 2018. Numele vehiculat pentru înlocuirea acesteia este al medicului Valentin Minciună, unul dintre cei mai tineri medici care lucrează în cadrul celui mai mare spital din Ialomița. Chiar dacă se numără printre preferații managerului Mariana Iancu, dr Valentin Minciună nu poate deveni director medical din cauza faptului că nu întrunește criteriile legale pentru a fi numit în această funcție.
Copilul adoptat «al lu’ mămica» Din cauza gravelor probleme administrative pe care le traversează, niciunul dintre medicii Spitalului Județean de Urgență Slobozia nu dorește să devină director medical. Iar cei care în cele din urmă acceptă numirea sunt trași pe linie moartă și executați public de către managerul Mariana Iancu. Surse din cadrul unității medicale susțin faptul că medicul Mădălina Baltă a trăit pe propria-i piele o astfel de experiență... Tocmai de aceea, la sfârșitul lunii martie 2018, a refuzat categoric să accepte o prelungire a interimatului său. La toate acestea se adaugă și încercarea managerului Mariana  Iancu de a-i preda funcția unuia dintre protejații săi, medicul urolog Valentin Minciună. Surse din cadrul Spitalului Slobozia susțin faptul că Mariana Iancu și dr Minciună au o relație «cordială», acesta din urmă raportându-i «lu’ mămica» tot ce se întâmplă la spital atunci când aceasta nu se află în biroul de la etajul 1 urmărind cu ochi mari imaginile de pe camerele video de supraveghere cu care a împânzit spitalul. Vestea bună este că doctorul Valentin Minciună nu poate, cel puțin deocamdată, să devină director medical. De vină este lipsa de experiență profesională pe care o are, legea explicând faptul că un medic poate deveni director medical doar dacă are cel puțin 2 ani de experiență în specialitatea pe care o practică. Iar de la momentul angajării acestuia și până în prezent a trecut doar 1 an... Și pentru că la Spitalul Slobozia totul este posibil, se pare că «mămica» poartă discuții lungi cu președintele Victor Moraru pentru a se găsi o soluție legală prin care doctorul Valentin Minciună să devină directorul medical al celui mai mare spital din Ialomița.

13 Aprilie 2018, 09:40 (10265 vizualizări - 23 comentarii)

Comentariile cititorilor:


hapciu:
(19 Aprilie 2018, 13:05)
"Ce-i in mana , nu-i Minciuna!":))
gogu:
(18 Aprilie 2018, 05:49)
Inchideti abatorul. Gunoiera sa faca de planton la groapa de gunoi. Asta e normalitatea.
Pe scurt:
(16 Aprilie 2018, 08:01)
O informatie pe care o publicati,ar trebui verificata! Ati sunat la Ministerul Sanatatii sa intrebati despre aceasta situatie creata de doamna manager al Spitalului Judetean Slobozia? Cum publicati asemenea articol fara sa verificati ce scrie in lege? Se indeplinesc conditiile pentru a doua linie de garda in spital? Aruncati cu noroi in munca unui om, fara sa va informati? Asa ati invatat jurnalismul? Si stati linistiti, pentru orice greseala facuta de un manager,care isi pune semnatura pe fapta sa, va fi tras la raspundere. Orice decizie luata, este responsabila pentru ea! Rezultatul unei munci se va vedea in timp! Daca ialomitenii vor fi multumiti de conditiile facute pentru ei, O vor sprijini, daca nu, va fi responsabila de tot Raul facut!
Alt impartial:
(15 Aprilie 2018, 20:14)
Draga Gica. Nimeni nu a ras de numele sau. De alt tau, rad eu acum. Doar s-a facut corectura. Doar am zambit si noi, Vasile nu-i bai, Vasilica ii amuzant foc! Si fiindca a venit vorba, de unde stii tu ca acei colorati au facut scoala la Viena? Si de ce nu ramasera acolo? Semnat: Napoleon!
Mona :
(15 Aprilie 2018, 19:35)
Buna ziua, Ma intreb,citind acest articol, daca se doreste schimbarea cu adevarat in sistemul de sanatate. D-na manager nu ar fi luat aceasta masura daca nu ar fi primit avizul Ministerului Sanatatii. Iar MS a considerat ca nu este eficienta aceasta "a doua linie de garda". Oare de ce? Nu lucrau aceeasi medici cu reputatie in spital? Si daca nu erau eficienti, de ce sa primeasca banii degeaba! Din ce fonduri sunt platiti? Nu merita oamenii care contribuie la strangerea acestor fonduri, medici care sa-si faca treaba? Ei bine, daca nu exista eficienta, sa se transfere pacientii catre unitatile cu medici pregatiti sa munceasca. De ce nu sunt acesti medici de acord cu venirea altor medici tineri, dornici de munca? Cum vreti sa se faca schimbarea? Cu aceeasi medici care au fost si in anii anteriorI? De ce va mai plangeti de cum sunteti tratati sau cum ati fost tratati pana acum daca nu se accepta venirea "coloratilor" cum sunt numiti doctorii discriminati, care vin in spital sa munceasca cinstit si sa ajute oamenii! Atunci meritati sa aveti aceeasi medici si aceleasi rele tratamente!
Gigi:
(14 Aprilie 2018, 21:51)
Cat de prost sa fii sa razi de cineva ca se numește Vasilica? Este un nume romanesc,și probabil ca pe tine te-a botezat mama ta semafor, Alberto sau napoleon. Și sa zici ca sau adus colorați în spital în 2018.Coloratii de care vorbești au făcut școală pe la Viena pe unde tu ajungi dacă ai noroc în gara sa faci o poza.
Impartial:
(14 Aprilie 2018, 21:40)
@Aldabsheh 

P.S  - ,,In atentia sobolanilor!'' - frumos mod de a te adresa, asta arata cam ce fel de caracter ai. Chiar daca o gandesti, sper ca nu te adresezi si pacientilor  in halul asta. 
Impartial:
(14 Aprilie 2018, 21:20)
@Aldabsheh, serios, atat ai inteles? Nu conteaza cine sunt eu sau cine esti tu, ii vorba de un spital judetean care dupa ce are reputatia pe care o are, se duce si pe apa sambetei cu un manager care nu intelege fenomenul si nu are competente in domeniu. 

Cei care lucreaza in spitaul ala ar trebui sa fie uniti, se se sprijine unii pe altii nu sa se manance intre ei. Toate sectiile conteaza, toti pacientii conteaza.  

Vorbesti de calitatea actului medical la spitalul judetean Slobozia? Foarte proasta gluma. Habar nu am de cat timp ai ajuns la ATI - Slobozia, dar cunosc doi medici foarte competenti care au plecat din SJS  tocmai pentru ca nu-si puteau face meseria cum trebuie acolo (plus mai multi asistenti medicali). Si cunosc si pacienti care au murit cu zile acolo. Asa ca lasa-ma cu penibilitatile cu fobiile, pshiologii si calitatea actului medical de la SJS, nu-i vorba de nici un fel de fobii, ci de oameni incompetenti, indolenti si spagari si de conditii mizere. Cu cateva floricele  nu se face primavara, iar timpul o sa ne demonstreze cine greseste. 

Cum am mai spus, multa bafta, atat voua, celor care lucrati in SJS, dar  mai ales pacientilor vostri!
e PERFECT:
(14 Aprilie 2018, 21:05)
Eu sustin de multi ani asta. INCHIDETI odata porcaria asta de spital comunist. Privatizati fiecare sectie si lasati medicii specialisti sa isi faca meseria. Cand iei un fost sef de la gunoi si il pui sef la spital ce poate sa iasa ? Evident tot o forma de gunoi !! Ideea e cand scapam odata de gunoiul asta (adunatura asta de neispraviti) numit PSD (fost PCR, fost FSN, fost PDSR, si cum o mai fi fost schimbat si cum o sa il tot schimbe sa prosteasca poporul).
Om:
(14 Aprilie 2018, 20:41)
Educația și Sănătatea, la pământ! Suntem ca și morți, țara aceasta e dusă!
Aldabsheh:
(14 Aprilie 2018, 19:29)
Pt "impartial"- ai scos dex-ul la vedere, dar capul(numele) nu; fobia de "Abator" mai persista? Avem psihologi, si psihologii nu taie.
Angajat:
(14 Aprilie 2018, 17:37)
Dnl Moraru !nu va ti grăbit așa tare să aruncați cu bani pe timpul lu Dna Sapira dar la Dna iancu ?????,,fără număr? Dacă este așa cum o lăudați dece nu o luați lângă dv să completați gâscă din amara ?,,,si mulțumitii lu'Dumnezeu ca v a scos așa femeie în cale""" ca într un an nici scris pe ușă nu m ai aveți ,o să facă la skimbari cu trei foi de pal si o găleată de var loate la oferta ,,cu chiteva miliarde'' ,de va trebui gps să intrați în consiliu
Jale mare:
(14 Aprilie 2018, 17:11)
Bai oameni buni care m ai sunteți !!!kear nu vede nimeni ce se întâmplă în spitalul asta ca este jale mare....jongleri financiare ,aci apar datori aci dispar knd trebui trimis raport la minister ...doctori înjurați ..asistente injurate ..țipete pe holuri de la șase dimineața....oameni dați afară și pe urmă plătiți din muncă celor terorizați psihic..modificări după bunul plac fără autorizați..lenjerie patate între picioare aduse de la spălătoria lu Dna Iancu cu cheltuieli de două ori m ai mari dekt cu cea proprie ..centrala aruncata in aer ..procese peste procese ...gărzi tăiate ..pacienți morți de foame..targhet la farmaciile din exteriorul spitalului făcut de pacienți cumparandusi singuri medicamentele..acest spital nu este nici a lu Moraru nici a lu Mariana iancu bun rău este al nostru lăsați oameni de specialitate sa se ocupe ..voi nu ați astupat o groapă si vreți să puneți spitalul pe picioare cu un meneger de matura..
Impartial:
(14 Aprilie 2018, 14:09)
@Aldabsheh - mai usor sa nu faci spume. 

Spui tu ca ,,ati dovedit ca sunteti impartial si manipulator!'' - unde IMPARȚIÁL, -Ă, imparțiali, -e, adj. Capabil să facă o apreciere justă, obiectivă; nepărtinitor, obiectiv, drept. 

Pai ori ii impartial si atunci nu manipuleaza (manipulatator ii altceva decat ce-ti inchipui tu) pareri/oameni, ori ai vrut sa spui ,,partinitor care manipuleaza'' - sa spunem ca pentru asta esti scuzat. 

Pentru afirmatia ,,Am un mesaj clar pentru cei care vorbesc despre calitatea actului medical dupa disparitia liniei a doua de garda - nu va scadea nivelul spitalului daca a disparut dar daca disparem noi, ATI-ul, atunci va scadea nivelul spitalului si toate cazurile grave se vor transfera direct la Bucuresti!'' nu pot sa te felicit (lasand la o parte faptul ca ai facut praf topica si  sintaxa), si o sa explic de ce. 

Daca disparitia liniei a doua de garda nu influenteaza nivelul spitalului (si nu ma intereseaza nivelul de clasificare/incadrare din partea MS), ar insemna ca, respectiva linie, o fost degeaba pana acum. 

Mai mult decat atat, daca toate cazurile grave se vor transfera direct la Bucuresti, pai asta ii un lucru cat se poate de bun, in felul asta, pacientii aia au o sansa in plus. Nu se poate compara ce poate oferi Bucurestiul cu ,,Abatorul Slobozia''. 

Sincer sa fiu, am calcat ultima data in ,,Abatorul Slobozia'' acum 8 ani, oribil, jegos si incalificabil ce am patit, asa ca, de atunci, mi-am jurat sa nu mai calc pe acolo si orice problema  medicala am avut, am preferat sa o tratez la Bucuresti.

Multa bafta, ca aveti nevoie!


Aldabsheh:
(14 Aprilie 2018, 09:52)
In atentia sobolanilor! Nu ma ascund dupa nume virtual si surse interne "credibile" care distorsioneaza adevarul! Vreti sa vorbim despre fapte si adevaruri atunci hai sa discutam Face-to-face! M-am prezentat cu numele meu domnule ziarist sa nu cumva sa va intrebati cine sunt. Eu sunt dovada vie ca ati mintit chiar din primul articol" unde sunt medicii doamna Manager", ati dovedit ca sunteti impartial si manipulator! In legatura cu rasistii care folosesc termenul Cioara pentru un doctor care reface maini dupa ce au fost retezate- singurul regret pe care il am e pentru populatia judetului Ialomita care avea nevoie de un asemenea specialist; nu avem nici un asemenea specialist in acest judet. Am un mesaj clar pentru cei care vorbesc despre calitatea actului medical dupa disparitia liniei a doua de garda - nu va scadea nivelul spitalului daca a disparut dar daca disparem noi, ATI-ul, atunci va scadea nivelul spitalului si toate cazurile grave se vor transfera direct la Bucuresti! Si probabil ca si pana acum internarile vor ramane unghii incarnate, hernii inghinale, hemoroizi (ulcere perforate si ocluzii se vor transfera fara existenta ATI-ului), dar oare ce va face restul spitalului fara ATI mai ales cand lumea chirurgicala isi aduce aminte de anestezisti ca si de D-zeu doar cand se agraveaza un pacient sau in termenii vostrii " cand sta sa crape"!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Luni 25 Mar 2019
228 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

22 Martie 2019, 18:10


Proiectile descoperite la Sudiți

Proiectile descoperite la Sudiți

Un bărbat din Sudiți a sesizat joi, 21 martie a.c., în jurul orelor 11,00, printr-un apel la 112, faptul că a descoperit 3 proiectile pe un teren agricol. Echipa pirotehnică a Inspectoratului a fost alertată ...[citește_toată_știrea]

22 Martie 2019, 15:40
(442 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la Gura Văii

Joi, 21 martie a.c., 4 tone de lucernă și 8 metri liniari din gardul unei gospodării din satul Gura Văii au fost distruse de flăcări. Cauza incendiului a fost un foc deschis, nesupravegheat corespunzător ...[citește_toată_știrea]

22 Martie 2019, 15:30
(409 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: «The Way after Postmodernism»

Luni, 25 martie 2019, orele 17,00, se va desfășura cea de-a II-a etapă a evenimentului «The Way after Postmodernism» România. Evenimentul va avea loc la Centrul Cultural UNESCO «Ionel Perlea», Galeriile ...[citește_toată_știrea]

22 Martie 2019, 15:20
(421 vizualizări - 0 comentarii)


4

DSVSA Ialomița: Ridicare în totalitate a restricțiilor pentru Pesta Porcină Africană la Rovine

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează proprietarii/ deținătorii de porcine, atât din exploatațiile comerciale, cât și din gospodăriile populației că, în data de ...[citește_toată_știrea]

22 Martie 2019, 10:05
(467 vizualizări - 0 comentarii)


5
Fierbinți-Târg: Bătrân găsit carbonizat în propria locuință

Fierbinți-Târg: Bătrân găsit carbonizat în propria locuință

Un bărbat de 87 ani din Fierbinți Târg a fost găsit carbonizat în propria locuință. Focul a fost observat în jurul orelor 22,30 la casa bătrânului. Voluntarii localității și pompierii de la Detașamentul ...[citește_toată_știrea]

21 Martie 2019, 15:05
(654 vizualizări - 0 comentarii)


6

comunicat

Conform dispozițiilor pct. 15
din Programul calendaristic
pentru realizarea acțiunilor necesare
pentru alegerea membrilor din România
în Parlamentul European din anul 2019,
aprobat prin HG nr. 81/2019, vă aducem
la cunoștință că în data
de 28 martie 2019, orele 13,00,
la sediul Tribunalului Ialomița,
va avea loc desemnarea judecătorilor în
Biroul Electoral de Circumscripție
Județean Ialomița,
prin tragere la sorți dintre judecătorii
aflați în exercițiu ai aTribunalului Ialomița.
Slobozia, 22.03.2019
președintele Tribunalului Ialomița,
judecător Mușat Viorica

21 Martie 2019, 14:50


Accident rutier soldat cu trei victime la Coșereni

Accident rutier soldat cu trei victime la Coșereni

Accidentul s-a produs în dimineața zilei de miercuri, 20 martie a.c., în jurul orelor 7,30, între un autoturism și o autoutilitară care se deplasau pe DN2, în zona comunei Coșereni. Din impact au rezultat ...[citește_toată_știrea]

20 Martie 2019, 18:55
(826 vizualizări - 0 comentarii)


8

Accident în apropiere de Ciulnița. A intrat cu mașina într-o bornă kilometrică!

Un slobozean de 69 de ani a intrat într-o bornă kilometrică marți, 19 martie a.c., în jurul orelor 13,30. Din verificările efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că, în timp ce conducea un autoturism ...[citește_toată_știrea]

20 Martie 2019, 16:15
(832 vizualizări - 0 comentarii)


9

Bărbat din Bărbulești, arestat pentru «ultraj»

Marți, 19 martie a.c., polițiștii ialomițeni au reușit identificarea unui bărbat, de 44 ani, din Bărbulești, pe numele căruia Judecătoria Medgidia a emis un mandat de executare a pedepsei. Bărbatul a fost ...[citește_toată_știrea]

20 Martie 2019, 16:05
(797 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

19 Martie 2019, 19:45


AJOFM Ialomița: 5,55%-rata șomajului în luna ianuarie 2019

La sfârșitul lunii ianuarie 2019, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 5248 șomeri (din care 2148 femei), rata șomajului fiind de 5,55%. Comparativ ...[citește_toată_știrea]

19 Martie 2019, 16:30
(999 vizualizări - 0 comentarii)


12

Polițiștii ialomițeni donează sânge

În perioada 18-19 martie a.c., polițiștii din cadrul IPJ Ialomița au desfășurat la Centrul Județean de Transfuzii Sanguine Ialomița o acțiune de donare de sânge. Scopul acestei acțiuni este de a contribui ...[citește_toată_știrea]

19 Martie 2019, 16:15
(920 vizualizări - 0 comentarii)


13

ANOFM: Calendarul burselor locurilor de muncă în 2019

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă anunță graficul de desfășurare a burselor locurilor de muncă ce se vor desfășura la nivel național în acest an. Astfel, în data de 12 aprilie 2019, va fi ...[citește_toată_știrea]

19 Martie 2019, 15:55
(985 vizualizări - 0 comentarii)


Vlădeni: Șase tineri, cercetați pentru «furt calificat»

Marți, 19 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Stelnica au surprins în flagrant șase tineri, cu vârste cuprinse între 15-27 ani, din Vlădeni, în timp încercau să sustragă componente ...[citește_toată_știrea]

19 Martie 2019, 15:45
(1028 vizualizări - 0 comentarii)


Protest #șâeu, la Slobozia

Protest #șîeu, la Slobozia

Slobozia s-a alăturat orașelor care au susținut protestul privind construcția de autostrăzi, inițiat de omul de afaceri sucevean Ștefan Mandachi. Vineri, 15 martie 2019, puțin după orele 15,00, câțiva cetățeni ...[citește_toată_știrea]

15 Martie 2019, 16:10
(1831 vizualizări - 1 comentariu)


Bărbat din Dridu, arestat pentru «abandon de familie»

Joi, 14 martie a.c., polițiștii ialomițeni au reșit identificarea unui bărbat, de 49 de ani, din Dridu, pe numele căruia Judecătoria Vălenii de Munte a emis un mandat de executare a pedepsei. Bărbatul a ...[citește_toată_știrea]

15 Martie 2019, 15:30
(1603 vizualizări - 0 comentarii)


Stejari și tei plantați de polițiștii ialomițeni

Vineri, 15 martie 2019, polițiștii din cadrul IPJ Ialomița, împreună cu reprezentanți ai Primăriei comunei Perieți, alături de copii au plantat 400 puieți de stejar și tei în Pădurea Călugăreasca, la intrare ...[citește_toată_știrea]

15 Martie 2019, 15:25
(1527 vizualizări - 0 comentarii)


Sălcioara: Contrabandă cu țigări

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Ion Roată au descoperit în urma unei percheziții efectuate joi, 14 martie a.c., pe raza localității Sălcioara, la domiciliul unui bărbat de 48 ani, 53 pachete de ...[citește_toată_știrea]

15 Martie 2019, 15:20
(1504 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Alege factura electronică, protejează mediul înconjurător!

RAJA Constanța încurajează clienții să aleagă factura electronică în locul celei imprimate pe hârtie pentru că este o opțiune mai rapidă, mai sigură, mai eficientă, dar, cel mai important, protejează mediul ...[citește_toată_știrea]

15 Martie 2019, 11:05
(1470 vizualizări - 0 comentarii)


APM Ialomița: Interzicerea arderilor de miriști

Agenția pentru Protecția Mediului Ialomița informează și atenționează cetățenii care obișnuiesc să dea foc miriștilor și altor resturi de vegetație uscată fără a urmări procesul arderii. Arderea miriștilor ...[citește_toată_știrea]

14 Martie 2019, 18:20
(1506 vizualizări - 0 comentarii)


Caravana «Fii pregătit!», revine în Ialomița

Caravana «Fii pregătit!» va ajunge sâmbătă, 16 martie 2019, în orașul Slobozia, și va fi amplasată pe bulevardul Chimiei, în Piața Unirii, iar duminică, 17 martie a.c., în orașul Fetești, fiind amplasată ...[citește_toată_știrea]

14 Martie 2019, 18:10
(1515 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: La furat de fier vechi

Doi bărbați, de 19 și 40 de ani, din Urziceni, au fost surprinși în flagrant miercuri, 13 martie 2019, de polițiștii din Urziceni în timp ce încercau să sustragă deșeuri feroase dintr-o clădire dezafectată ...[citește_toată_știrea]

14 Martie 2019, 17:20
(1518 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Autoturism neînmatriculat, depistat în trafic

Un bărbat, de 49 de ani, din Armășești, a fost depistat, miercuri, 13 martie a.c., pe raza municipiului Urziceni, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar ...[citește_toată_știrea]

14 Martie 2019, 17:10
(1447 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: «Donează sânge, salvează o viață!»

Miercuri, 20 martie 2019, în intervalul orar 8,00-12,00, Parohiile Gârbovi I și Gârbovi II, în colaborare cu Centrul de Transfuzii Sanguine Ialomița organizează o acțiune de donare de sânge în cadrul campaniei ...[citește_toată_știrea]

14 Martie 2019, 16:25
(1529 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Deșeuri feroase confiscate de polițiști

Miercuri, 13 martie a.c., polițiștii slobozeni au depistat un bărbat, de 57 ani, în timp ce transporta cu o căruță pe raza localității de domiciliu 290 kg de deșeuri feroase. Acesta nu deținea documente ...[citește_toată_știrea]

14 Martie 2019, 16:15
(1454 vizualizări - 0 comentarii)


Produse contrafăcute, confiscate de polițiștii din Urziceni

Miercuri, 13 martie a.c., polițiștii din Urziceni au depistat un bărbat, de 52 de ani, care încerca să comercializeze, pe raza municipiului, produse cosmetice care purtau însemnele unor mărci înregistrate ...[citește_toată_știrea]

14 Martie 2019, 16:05
(1525 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: «Ziua Poliției Române» 2019

În contextul aniversării, la data de 25 martie 2019, a 197 de ani de tradiție și continuitate a Poliției în slujba cetățenilor, Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița organizează, în perioada 1 ...[citește_toată_știrea]

14 Martie 2019, 14:45
(1487 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa la Țăndărei!

Pentru remedierea unei avarii survenită la nivelul unui branșament de pe strada Constanței din orașul Țăndărei, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile astăzi, 14 martie 2019, în intervalul ...[citește_toată_știrea]

14 Martie 2019, 10:35
(1835 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi de peste 260000 de lei, 44 permise reținute

În perioada 8-10 martie a.c., polițiștii ialomițeni au intervenit pe raza județului la 121 evenimente, dintre care 108 sesizate prin 112. În urma activităților, au fost constatate 61 infracțiuni. Pentru ...[citește_toată_știrea]

12 Martie 2019, 10:10
(1946 vizualizări - 1 comentariu)


Ultimele comentarii
felicitari în ArtRobotiX trăiește «visul american» la Slobozia La abator în Noi acuzații de malpraxis la Spitalul Județean de Urgență Slobozia Lola în Coșmarul locatarilor din blocul T2 Urmașul lui urmașul lui Sava în șpaga e în ADN-ul nostru cultural valentin p. în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 20 martie 2019 curiosul în ANAF ridică popririle debitorilor după 2 ani Dumitru N. în Noi acuzații de malpraxis la Spitalul Județean de Urgență Slobozia gigi în Noi acuzații de malpraxis la Spitalul Județean de Urgență Slobozia Orasul meu, judetul lor în Coșmarul locatarilor din blocul T2 Digi24 în Noi acuzații de malpraxis la Spitalul Județean de Urgență Slobozia #șîeu#puiemsd în Coșmarul locatarilor din blocul T2 Tineret pensionar în Coșmarul locatarilor din blocul T2 Locatar în Coșmarul locatarilor din blocul T2 Sicomor pt. ultima data în EXCLUSIV: Moartea suspectă a unui bebeluș, anchetată de procurori Cetățean 8 în Noi acuzații de malpraxis la Spitalul Județean de Urgență Slobozia Cetățean român în Toți cei 600 de medici din Ialomița, verificați de autoritățile sanitare @Un lucrator in slujba.. în Noi acuzații de malpraxis la Spitalul Județean de Urgență Slobozia Cetățean în Noi acuzații de malpraxis la Spitalul Județean de Urgență Slobozia Un lucrator in slujba vietii v în Noi acuzații de malpraxis la Spitalul Județean de Urgență Slobozia Ina în Noi acuzații de malpraxis la Spitalul Județean de Urgență Slobozia
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...