Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Spitalul Județean Slobozia a desființat garda a doua a Secției Chirurgie

Fanteziile administrative ale Marianei Iancu (III)

Spitalul Județean Slobozia a desființat garda a doua a Secției Chirurgie

bonus: Doctorul Minciună, director medical

Vineri, 30 martie 2018, directorul Spitalului Județean Slobozia a emis o dispoziție prin care anunța desființarea liniei a doua de gardă a Secției Chirurgie. Decizia este una fără precedent și, potrivit specialiștilor în domeniu, pune în pericol atât viețile pacienților, cât și activitatea instituției. Anterior acestei hotărâri, medicii chirurgi din cadrul Spitalului au trimis directorului Mariana Iancu un memoriu prin care cer să revină asupra deciziei. Până la închiderea ediției, Mariana Iancu nu a dorit să ofere o explicație publică privitoare la situația creată. Solicitat să exprime o opinie referitoare la acest scandal public, dr Tudor Panțuru, fost manager al Spitalului Județean, a declarat: «Este o inepție medicală și managerială!».

Un memoriu ignorat
Vineri, 30 martie, la orele 13,00, managerul Mariana Iancu a semnat o dispoziție prin care îl anunța pe șeful Secției Chirurgie a Spitalului Județean Slobozia, dr Dumitru Ciupitu, că a decis desființarea gărzii a doua a Secției. Decizia a bulversat grav activitatea Secției, generând probleme organizatorice și paralizând activitatea în sălile de operații. Intențiile Marianei Iancu erau deja cunoscute la nivelul medicilor chirurgi din cadrul Secției. Aceștia au depus anterior zilei de vineri, 30 martie a.c., un memoriu adresat conducerii Spitalului, dar și Consiliului Județean Ialomița. Memoriul precizează faptul că desființarea liniei a doua de gardă a Spitalului aduce grave prejudicii acestei unități medicale și pune în pericol viața pacienților. «Medicii din Secția Chirurgie Generală (...) vă expun mai jos câteva dintre motivele pentru care nu trebuie desființată linia a doua de gardă a Secției Chirurgie Generală. După cum se știe, activitatea în sala de operație se desfășoară în echipă de cel puțin doi medici, care se pot consulta și completa reciproc în legătură cu diagnosticul și sancționarea terapeutică a acestuia. Echipa de gardă formată din doi medici este necesară uneori și în stabilirea unui diagnostic mai complex, mai ales în situații de urgență. Existența a două linii de gardă este atât în favoarea medicilor, cât mai ales în favoarea bolnavilor. De altfel, la acreditarea din 2017, s-a subliniat importanța legală a existenței celei de-a doua linii de gardă în Secția Chirurgie. Suntem singurul spital de urgență din județ și către noi sunt trimise urgențele din teritoriile arondate spitalelor Țăndărei, Fetești și Urziceni. Nu de puține ori vin bolnavi din județele Brăila și Călărași. În cazul desființării liniei a doua de gardă, după orele 13,00, nu se mai pot lua hotărâri în echipă, existând riscul de erori medicale și, în consecință, apariția de procese de malpraxis. De asemenea, nu se mai poate face echipa operatorie, dispărând cadrul medico-legal de efectuare a intervențiilor și bolnavii care vor veni în urgență vor fi trimiși către București și Constanța!» se arată în memoriu.

Nu mai avem Spital de Urgență
Dincolo de aceste prime considerente enunțate de medici, decizia Marianei Iancu are implicații mai adânci, care periclitează statutul de spital de urgență al acestei unități medicale. Fostul director al Spitalului Județean, Adrian Berbece, susține că decizia va genera, automat, declasarea Spitalului. «Legal, intervențiile chirurgicale de urgență, nu se pot face fără a doua linie de gardă! Sigur, doamna manager a înființat linia a doua de gardă la Ortopedie... Dar asta nu rezolvă problema! Dacă decizia dumneaei rămâne neschimbată, Spitalul Județean nu-și va mai putea păstra statutul de spital de urgență...». Mai radical, dr Tudor Panțuru, unul dintre cei mai buni manageri pe care i-a avut Spitalul Județean, consideră decizia drept «inepție»: «Este o inepție medicală și managerială! Echipa operatorie trebuie formată din doi medici, dintre care unul este obligatoriu chirurg! Am auzit și eu câte ceva despre motivațiile din spatele acestei decizii... Dacă ele sunt economice, așa cum susține doamna manager, atunci ne întoarcem înainte de 1989... Atunci, gărzile erau plătite cu un spor de 25%! Acum sporul e de 30%... Adică infim! Dacă aceste sume nu pot fi suportate de către Spital, s-ar putea diminua aceste procente. Dar desființarea gărzii a doua pentru Secția Chirurgie este inacceptabilă!». Poziția celor doi foști oficiali ai instituției este reflectată și în memoriul semnat de către cei opt medici chirurgi din cadrul Spitalului. «Dacă evaluăm această gardă doar din punct de vedere economic poate părea că este nerentabilă, dar gândirea exclusiv pe baze economice se poate traduce prin decese sau procese de malpraxis. Este cunoscut faptul că toate secțiile de chirurgie din spitalele de stat din țară sunt pe pierdere (aproximativ 20%) și aceasta din cauza CNSAS care a stabilit tarife mici atât pentru DRG (n.red.: tarif pe caz rezolvat), cât și la manevrele operatorii!» se mai precizează în memoriu.

Fantezii administrative fatale În pofida eforturilor noastre, managerul Mariana Iancu a refuzat să explice public cum a ajuns la această decizie radicală. Surse administrative interne susțin că decizia nu are la bază doar rațiuni economice. Mariana Iancu este caracterizată drept o fire conflictuală, incapabilă să gestioneze problemele administrative și medicale care apar. Sunt de notorietate ieșirile ei publice și apelativele injurioase la adresa medicilor din Spital. Nici la nivel de decizii administrative Mariana Iancu nu a excelat. În cei aproape 2 ani de când conduce Spitalul Județean, contraperformanțele ei au ajuns de notorietate. Pentru a limita cheltuielile, Mariana Iancu a raționalizat rațiile pacienților, a externalizat serviciul de spălătorie, a înființat un serviciu propriu de transport la domiciliu pentru pacienții dializați, a reamenajat din donații și sponsorizări Policlinica Spitalului... Paradoxal, toate aceste decizii au sfârșit prin a genera pierderi și s-au repercutat asupra activității curente! Dincolo de opiniile circumstanțiale, dovada indubitabilă a managementului defectuos o reprezintă raportările oficiale transmise Ministerului Sănătății. Conform acestor date, Spitalul Județean a acumulat, la sfârșitul lunii februarie 2018, în numai două luni, datorii de 4,2 milioane de lei! Spunem în numai două luni pentru că, în decembrie 2017, grație alocărilor bugetare oferite de către Consiliul Județean Ialomița, aceste datorii nu depășeau 150 mii de lei. Și exemplele pot continua cu achiziții de aparatură medicală care nu poate fi utilizată pentru că nu există medici, promisiunile privind reabilitarea Spitalului Județean și realizarea unui bloc operator nou, șamd.

Doctorul Minciună, director medical
Interimatului medicului Mădălina Baltă în funcția de director medical al Spitalului Județean de Urgență Slobozia s-a încheiat la sfârșitul lunii martie 2018. Numele vehiculat pentru înlocuirea acesteia este al medicului Valentin Minciună, unul dintre cei mai tineri medici care lucrează în cadrul celui mai mare spital din Ialomița. Chiar dacă se numără printre preferații managerului Mariana Iancu, dr Valentin Minciună nu poate deveni director medical din cauza faptului că nu întrunește criteriile legale pentru a fi numit în această funcție.
Copilul adoptat «al lu’ mămica» Din cauza gravelor probleme administrative pe care le traversează, niciunul dintre medicii Spitalului Județean de Urgență Slobozia nu dorește să devină director medical. Iar cei care în cele din urmă acceptă numirea sunt trași pe linie moartă și executați public de către managerul Mariana Iancu. Surse din cadrul unității medicale susțin faptul că medicul Mădălina Baltă a trăit pe propria-i piele o astfel de experiență... Tocmai de aceea, la sfârșitul lunii martie 2018, a refuzat categoric să accepte o prelungire a interimatului său. La toate acestea se adaugă și încercarea managerului Mariana  Iancu de a-i preda funcția unuia dintre protejații săi, medicul urolog Valentin Minciună. Surse din cadrul Spitalului Slobozia susțin faptul că Mariana Iancu și dr Minciună au o relație «cordială», acesta din urmă raportându-i «lu’ mămica» tot ce se întâmplă la spital atunci când aceasta nu se află în biroul de la etajul 1 urmărind cu ochi mari imaginile de pe camerele video de supraveghere cu care a împânzit spitalul. Vestea bună este că doctorul Valentin Minciună nu poate, cel puțin deocamdată, să devină director medical. De vină este lipsa de experiență profesională pe care o are, legea explicând faptul că un medic poate deveni director medical doar dacă are cel puțin 2 ani de experiență în specialitatea pe care o practică. Iar de la momentul angajării acestuia și până în prezent a trecut doar 1 an... Și pentru că la Spitalul Slobozia totul este posibil, se pare că «mămica» poartă discuții lungi cu președintele Victor Moraru pentru a se găsi o soluție legală prin care doctorul Valentin Minciună să devină directorul medical al celui mai mare spital din Ialomița.

13 Aprilie 2018, 09:40 (7234 vizualizări - 23 comentarii)

Comentariile cititorilor:


hapciu:
(19 Aprilie 2018, 13:05)
"Ce-i in mana , nu-i Minciuna!":))
gogu:
(18 Aprilie 2018, 05:49)
Inchideti abatorul. Gunoiera sa faca de planton la groapa de gunoi. Asta e normalitatea.
Pe scurt:
(16 Aprilie 2018, 08:01)
O informatie pe care o publicati,ar trebui verificata! Ati sunat la Ministerul Sanatatii sa intrebati despre aceasta situatie creata de doamna manager al Spitalului Judetean Slobozia? Cum publicati asemenea articol fara sa verificati ce scrie in lege? Se indeplinesc conditiile pentru a doua linie de garda in spital? Aruncati cu noroi in munca unui om, fara sa va informati? Asa ati invatat jurnalismul? Si stati linistiti, pentru orice greseala facuta de un manager,care isi pune semnatura pe fapta sa, va fi tras la raspundere. Orice decizie luata, este responsabila pentru ea! Rezultatul unei munci se va vedea in timp! Daca ialomitenii vor fi multumiti de conditiile facute pentru ei, O vor sprijini, daca nu, va fi responsabila de tot Raul facut!
Alt impartial:
(15 Aprilie 2018, 20:14)
Draga Gica. Nimeni nu a ras de numele sau. De alt tau, rad eu acum. Doar s-a facut corectura. Doar am zambit si noi, Vasile nu-i bai, Vasilica ii amuzant foc! Si fiindca a venit vorba, de unde stii tu ca acei colorati au facut scoala la Viena? Si de ce nu ramasera acolo? Semnat: Napoleon!
Mona :
(15 Aprilie 2018, 19:35)
Buna ziua, Ma intreb,citind acest articol, daca se doreste schimbarea cu adevarat in sistemul de sanatate. D-na manager nu ar fi luat aceasta masura daca nu ar fi primit avizul Ministerului Sanatatii. Iar MS a considerat ca nu este eficienta aceasta "a doua linie de garda". Oare de ce? Nu lucrau aceeasi medici cu reputatie in spital? Si daca nu erau eficienti, de ce sa primeasca banii degeaba! Din ce fonduri sunt platiti? Nu merita oamenii care contribuie la strangerea acestor fonduri, medici care sa-si faca treaba? Ei bine, daca nu exista eficienta, sa se transfere pacientii catre unitatile cu medici pregatiti sa munceasca. De ce nu sunt acesti medici de acord cu venirea altor medici tineri, dornici de munca? Cum vreti sa se faca schimbarea? Cu aceeasi medici care au fost si in anii anteriorI? De ce va mai plangeti de cum sunteti tratati sau cum ati fost tratati pana acum daca nu se accepta venirea "coloratilor" cum sunt numiti doctorii discriminati, care vin in spital sa munceasca cinstit si sa ajute oamenii! Atunci meritati sa aveti aceeasi medici si aceleasi rele tratamente!
Gigi:
(14 Aprilie 2018, 21:51)
Cat de prost sa fii sa razi de cineva ca se numește Vasilica? Este un nume romanesc,și probabil ca pe tine te-a botezat mama ta semafor, Alberto sau napoleon. Și sa zici ca sau adus colorați în spital în 2018.Coloratii de care vorbești au făcut școală pe la Viena pe unde tu ajungi dacă ai noroc în gara sa faci o poza.
Impartial:
(14 Aprilie 2018, 21:40)
@Aldabsheh 

P.S  - ,,In atentia sobolanilor!'' - frumos mod de a te adresa, asta arata cam ce fel de caracter ai. Chiar daca o gandesti, sper ca nu te adresezi si pacientilor  in halul asta. 
Impartial:
(14 Aprilie 2018, 21:20)
@Aldabsheh, serios, atat ai inteles? Nu conteaza cine sunt eu sau cine esti tu, ii vorba de un spital judetean care dupa ce are reputatia pe care o are, se duce si pe apa sambetei cu un manager care nu intelege fenomenul si nu are competente in domeniu. 

Cei care lucreaza in spitaul ala ar trebui sa fie uniti, se se sprijine unii pe altii nu sa se manance intre ei. Toate sectiile conteaza, toti pacientii conteaza.  

Vorbesti de calitatea actului medical la spitalul judetean Slobozia? Foarte proasta gluma. Habar nu am de cat timp ai ajuns la ATI - Slobozia, dar cunosc doi medici foarte competenti care au plecat din SJS  tocmai pentru ca nu-si puteau face meseria cum trebuie acolo (plus mai multi asistenti medicali). Si cunosc si pacienti care au murit cu zile acolo. Asa ca lasa-ma cu penibilitatile cu fobiile, pshiologii si calitatea actului medical de la SJS, nu-i vorba de nici un fel de fobii, ci de oameni incompetenti, indolenti si spagari si de conditii mizere. Cu cateva floricele  nu se face primavara, iar timpul o sa ne demonstreze cine greseste. 

Cum am mai spus, multa bafta, atat voua, celor care lucrati in SJS, dar  mai ales pacientilor vostri!
e PERFECT:
(14 Aprilie 2018, 21:05)
Eu sustin de multi ani asta. INCHIDETI odata porcaria asta de spital comunist. Privatizati fiecare sectie si lasati medicii specialisti sa isi faca meseria. Cand iei un fost sef de la gunoi si il pui sef la spital ce poate sa iasa ? Evident tot o forma de gunoi !! Ideea e cand scapam odata de gunoiul asta (adunatura asta de neispraviti) numit PSD (fost PCR, fost FSN, fost PDSR, si cum o mai fi fost schimbat si cum o sa il tot schimbe sa prosteasca poporul).
Om:
(14 Aprilie 2018, 20:41)
Educația și Sănătatea, la pământ! Suntem ca și morți, țara aceasta e dusă!
Aldabsheh:
(14 Aprilie 2018, 19:29)
Pt "impartial"- ai scos dex-ul la vedere, dar capul(numele) nu; fobia de "Abator" mai persista? Avem psihologi, si psihologii nu taie.
Angajat:
(14 Aprilie 2018, 17:37)
Dnl Moraru !nu va ti grăbit așa tare să aruncați cu bani pe timpul lu Dna Sapira dar la Dna iancu ?????,,fără număr? Dacă este așa cum o lăudați dece nu o luați lângă dv să completați gâscă din amara ?,,,si mulțumitii lu'Dumnezeu ca v a scos așa femeie în cale""" ca într un an nici scris pe ușă nu m ai aveți ,o să facă la skimbari cu trei foi de pal si o găleată de var loate la oferta ,,cu chiteva miliarde'' ,de va trebui gps să intrați în consiliu
Jale mare:
(14 Aprilie 2018, 17:11)
Bai oameni buni care m ai sunteți !!!kear nu vede nimeni ce se întâmplă în spitalul asta ca este jale mare....jongleri financiare ,aci apar datori aci dispar knd trebui trimis raport la minister ...doctori înjurați ..asistente injurate ..țipete pe holuri de la șase dimineața....oameni dați afară și pe urmă plătiți din muncă celor terorizați psihic..modificări după bunul plac fără autorizați..lenjerie patate între picioare aduse de la spălătoria lu Dna Iancu cu cheltuieli de două ori m ai mari dekt cu cea proprie ..centrala aruncata in aer ..procese peste procese ...gărzi tăiate ..pacienți morți de foame..targhet la farmaciile din exteriorul spitalului făcut de pacienți cumparandusi singuri medicamentele..acest spital nu este nici a lu Moraru nici a lu Mariana iancu bun rău este al nostru lăsați oameni de specialitate sa se ocupe ..voi nu ați astupat o groapă si vreți să puneți spitalul pe picioare cu un meneger de matura..
Impartial:
(14 Aprilie 2018, 14:09)
@Aldabsheh - mai usor sa nu faci spume. 

Spui tu ca ,,ati dovedit ca sunteti impartial si manipulator!'' - unde IMPARȚIÁL, -Ă, imparțiali, -e, adj. Capabil să facă o apreciere justă, obiectivă; nepărtinitor, obiectiv, drept. 

Pai ori ii impartial si atunci nu manipuleaza (manipulatator ii altceva decat ce-ti inchipui tu) pareri/oameni, ori ai vrut sa spui ,,partinitor care manipuleaza'' - sa spunem ca pentru asta esti scuzat. 

Pentru afirmatia ,,Am un mesaj clar pentru cei care vorbesc despre calitatea actului medical dupa disparitia liniei a doua de garda - nu va scadea nivelul spitalului daca a disparut dar daca disparem noi, ATI-ul, atunci va scadea nivelul spitalului si toate cazurile grave se vor transfera direct la Bucuresti!'' nu pot sa te felicit (lasand la o parte faptul ca ai facut praf topica si  sintaxa), si o sa explic de ce. 

Daca disparitia liniei a doua de garda nu influenteaza nivelul spitalului (si nu ma intereseaza nivelul de clasificare/incadrare din partea MS), ar insemna ca, respectiva linie, o fost degeaba pana acum. 

Mai mult decat atat, daca toate cazurile grave se vor transfera direct la Bucuresti, pai asta ii un lucru cat se poate de bun, in felul asta, pacientii aia au o sansa in plus. Nu se poate compara ce poate oferi Bucurestiul cu ,,Abatorul Slobozia''. 

Sincer sa fiu, am calcat ultima data in ,,Abatorul Slobozia'' acum 8 ani, oribil, jegos si incalificabil ce am patit, asa ca, de atunci, mi-am jurat sa nu mai calc pe acolo si orice problema  medicala am avut, am preferat sa o tratez la Bucuresti.

Multa bafta, ca aveti nevoie!


Aldabsheh:
(14 Aprilie 2018, 09:52)
In atentia sobolanilor! Nu ma ascund dupa nume virtual si surse interne "credibile" care distorsioneaza adevarul! Vreti sa vorbim despre fapte si adevaruri atunci hai sa discutam Face-to-face! M-am prezentat cu numele meu domnule ziarist sa nu cumva sa va intrebati cine sunt. Eu sunt dovada vie ca ati mintit chiar din primul articol" unde sunt medicii doamna Manager", ati dovedit ca sunteti impartial si manipulator! In legatura cu rasistii care folosesc termenul Cioara pentru un doctor care reface maini dupa ce au fost retezate- singurul regret pe care il am e pentru populatia judetului Ialomita care avea nevoie de un asemenea specialist; nu avem nici un asemenea specialist in acest judet. Am un mesaj clar pentru cei care vorbesc despre calitatea actului medical dupa disparitia liniei a doua de garda - nu va scadea nivelul spitalului daca a disparut dar daca disparem noi, ATI-ul, atunci va scadea nivelul spitalului si toate cazurile grave se vor transfera direct la Bucuresti! Si probabil ca si pana acum internarile vor ramane unghii incarnate, hernii inghinale, hemoroizi (ulcere perforate si ocluzii se vor transfera fara existenta ATI-ului), dar oare ce va face restul spitalului fara ATI mai ales cand lumea chirurgicala isi aduce aminte de anestezisti ca si de D-zeu doar cand se agraveaza un pacient sau in termenii vostrii " cand sta sa crape"!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Joi 19 Iul 2018
274 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

E-Distribuție Dobrogea: Atenție, se întrerupe curentul!

Din cauza lucrărilor de reparație și întreținere a rețelelor de electricitate, E-Distribuție Dobrogea anunță întreruperi programate ale curentului electric pe raza județului Ialomița. Astfel, în perioada ...[citește_toată_știrea]

19 Iulie 2018, 17:35
(39 vizualizări - 0 comentarii)


1

AJOFM Ialomița: Locuri de muncă vacante

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița oferă șomerilor, în această săptămână, 377 de noi locuri de muncă. Domeniile vizate sunt serviciile sau administrația publică. ...[citește_toată_știrea]

19 Iulie 2018, 17:25
(50 vizualizări - 0 comentarii)


2

Distrigaz Sud Rețele: Lucrări programate la rețeaua de gaze

Distrigaz Sud Rețele efectuează lucrări programate la rețeaua de distribuție a gazelor naturale pentru creșterea gradului de siguranță și continuitate în alimentarea cu gaze naturale. Astfel, la Slobozia ...[citește_toată_știrea]

19 Iulie 2018, 17:15
(34 vizualizări - 0 comentarii)


3

AJFP Ialomița: S-a prelungit termenul de depunere al Declarației Unice

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii cu privire la faptul că termenul de depunere al Declarației Unice s-a prelungit până la data de 31 iulie 2018. Decizia a fost ...[citește_toată_știrea]

19 Iulie 2018, 09:09
(105 vizualizări - 0 comentarii)


Movilița: O bătrână a murit sub roțile unei mașini

Accident mortal la Movilița în seara zilei de miercuri, 18 iulie 2018. O bătrână de 70 de ani a fost călcată de mașina condusă de un tânăr de 21 de ani. În urma accidentului, femeia a murit pe loc. La fața ...[citește_toată_știrea]

18 Iulie 2018, 22:58
(281 vizualizări - 0 comentarii)


Ciocârlia: Șofer mort într-un accident rutier

Un tânăr de 32 de ani din Galați a murit miercuri, 18 iulie 2018, pe DN2, în apropiere de localitatea Ciocârlia. Acesta a intrat cu mașina pe care o conducea într-un cap de pod din beton. Trupul neînsuflețit ...[citește_toată_știrea]

18 Iulie 2018, 17:20
(460 vizualizări - 0 comentarii)


6

AJOFM Ialomița: Sprijin financiar pentru absolvenții care se angajează

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița anunță faptul că absolvenții promoției 2018 vor beneficia de un ajutor financiar, denumit «sprijin de inserție», în valoare de 1500 de lei. Condiția ...[citește_toată_știrea]

18 Iulie 2018, 17:05
(234 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

17 Iulie 2018, 17:10


8

Distrigaz Sud Rețele: Atenție, se închide gazul!

Miercuri, 18 iulie 2017, Distrigaz Sud Rețele anunță sistarea furnizării gazelor naturale în Țăndărei, pe strada București, ca urmare a lucrărilor de reparații și întreținere a rețelelor. Intervenția se ...[citește_toată_știrea]

17 Iulie 2018, 16:17
(343 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Făcea contrabandă cu arme aduse din Europa

Țăndărei: Făcea contrabandă cu arme aduse din Europa

Un bărbat de etnie romă, în vârstă de 46 de ani, domiciliat în Țăndărei este principalul suspect al unui dosar penal privind fapte de «contrabandă calificată cu arme». În urma unei percheziții desfășurată ...[citește_toată_știrea]

17 Iulie 2018, 16:09
(432 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: A murit în urma unui infarct

Un bărbat de 55 de ani a murit luni, 16 iulie 2018, în timp ce mergea pe bicicletă, în municipiul Slobozia. Cel mai probabil, omul a suferit un infarct. El a fost descoperit în stare de inconștiență, căzut ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2018, 14:45
(978 vizualizări - 0 comentarii)


anunț angajare

SC Agromas Grup SRL
furnizor de produse și servicii agricole
cu sediul în loc. Cosâmbești, jud. Ialomița
angajează
ȘOFER AUTOUTILITARĂ/AUTOCAMION
Cerințe:
-studii medii
-permis de conducere categoria B și C+E
-experiență în conducerea de
Autoutilitare <3,5 to minim 5 ani
și a Autocamioanelor >3,5 to minim 1 an
-fără cazier judiciar
-atestat valabil de șofer profesionist transport marfă
-atestat valabil ADR
-capacitate de organizare și planificare
-punctualitate, seriozitate și responsabilitate
-avize medicale și psihologice valabile
-transport intern
Responsabilități:
-participă la operațiunile de încărcare
și descarcăre a autovehiculului
-disponibil la deplasări în alte orașe
din Ialomița, Călărași, Buzău, Brăila
-livrează comenzile conform
programului de distribuție
Beneficii:
-pachet salarial atractiv
-card analize medicale
-telefon
CV-urile se pot depune
atât la sediul din Cosâmbești
cât și pe următoarea adresă de
email: agromasgrup@gmail.com
Relații se pot obține și
la telefon 0749/162.458

13 Iulie 2018, 10:05


12

Urziceni: Prins în flagrant în timp ce încerca să fure dintr-o mașină

Un tânăr de 17 ani, din Urziceni, a fost surprins de către polițiști în timp ce încerca să pătrundă într-un autoturism parcat. Marți, 10 iulie a.c., Poliția a fost sesizată, în miezul nopții, cu privire ...[citește_toată_știrea]

11 Iulie 2018, 14:25
(1123 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Reținut pentru că încercat să vândă tutun

Urziceni: Reținut pentru că încercat să vândă tutun

Marți, 10 iulie a.c., polițiștii din Urziceni au depistat în flagrant un bărbat din Urziceni, bănuit că ar fi încercat să comercializeze o cantitate de tutun transportată cu ajutorul autoturismului propriu ...[citește_toată_știrea]

11 Iulie 2018, 14:20
(1071 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Tânără dispărută

Urziceni: Tânără dispărută

Polițiștii solicită sprijin pentru depistarea unei tinere care, la data de 28 iunie a.c., a plecat de la domiciliul său din Urziceni și nu a revenit până în prezent. Persoana dispărută se numește DOBRE ADRIANA ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2018, 18:20
(1406 vizualizări - 8 comentarii)


AJOFM Ialomița: Șomajul, în scădere ușoară

La sfârșitul lunii iunie 2018, în evidențele  Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița se aflau înregistrați 5317 șomeri, din care 702 șomeri indemnizați, respectiv 4615 șomeri neindemnizați ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2018, 17:20
(1060 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Slobozia: «Marea Unire în viziunea celor mici»

Luni, 9 iulie 2018, Protopopiatul Slobozia a desfășurat prima activitate din proiectul educațional «Clubul de vară», aflat la cea de a IV-a ediție. Astfel, în parteneriat cu Biblioteca Județeană «Ștefan ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2018, 16:05
(974 vizualizări - 0 comentarii)


Controale ale ITM Ialomița

Având în vedere obiectivele specifice ale Inspecției Muncii stabilite prin lege, cât și prin Programul Cadru de Acțiuni al Inspecției Muncii pentru anul 2018, în perioada 18-29 iunie 2018 , s-a desfășurat ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2018, 15:50
(1139 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

6 Iulie 2018, 16:15


IPJ Ialomița: Amenzi de peste 176000 de lei, 18 permise de conducere reținute

La acest sfârșit de săptămână, 29 iunie-1 iulie a.c., polițiștii au intervenit la 72 de evenimente și au aplicat peste 600 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 176500 de lei, iar pentru ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2018, 15:05
(1332 vizualizări - 1 comentariu)


Pompierii ialomițeni s-au luptat cu apele în județul Bacău

Pompierii ialomițeni s-au luptat cu apele în județul Bacău

Șase subofițeri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Județului Ialomița au fost mobilizați să intervină în localitățile din Moldova, afectate de inundațiile din ultimele săptămâni. ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2018, 14:05
(1343 vizualizări - 0 comentarii)


Amara: A murit din cauza extenuării

Un bărbat de 49 de ani, angajat ca maseur în cadrul Hotelului «Lebăda» din stațiunea Amara a murit la serviciu, din cauza oboselii. Bărbatului i s-a făcut rău în timp ce făcea un masaj unei persoane și ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2018, 15:05
(2387 vizualizări - 8 comentarii)


Ialomița: Atenție, se întrerupe curentul!

E-distribuție Dobrogea anunță pentru săptămâna viitoare, 2-6 iulie 2018, mai multe intervenții la rețeaua de distribuție și alimentare cu energie electrică din județul Ialomița. Astfel, energia electrică ...[citește_toată_știrea]

29 Iunie 2018, 16:40
(1653 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Coșereni și Movilița

Joi, 28 iunie 2018, Poliția a fost sesizată cu privire la faptul că pe raza județului s-au produs două accidente rutiere, soldate cu victime. Primul accident rutier s-a produs în jurul orei 9,00, pe DN ...[citește_toată_știrea]

29 Iunie 2018, 16:25
(1435 vizualizări - 0 comentarii)


Contractele colective de muncă, în vizorul ITM Ialomița

Potrivit Inspectoratului Teritorial de Muncă Ialomița, numărul unităților din județul Ialomița cu peste 21 de salariați, la 31.05.2018,
era de 427, din care cu capital de stat (inclusiv bugetari) ...[citește_toată_știrea]

28 Iunie 2018, 16:20
(1522 vizualizări - 0 comentarii)


«O viață cât un Centenar»: O ialomițeancă, sărbătorită de reprezentanții MAI

Joi, 28 iunie 2018, s-a desfășurat la Valea Măcrișului acțiunea locală a proiectului, derulat la nivel național de Ministerul Afacerilor Interne, «O viață cât un Centenar». Campania are ca scop omagierea ...[citește_toată_știrea]

28 Iunie 2018, 13:55
(1557 vizualizări - 0 comentarii)


Borănești: Infractor arestat

Polițiștii din Ialomița au identificat un tânăr, de 28 de ani, din localitatea Borănești, care se sustrăgea executării unei pedepse de 3 ani pentru comiterea infracțiunii de «tâlhărie calificată». Acesta ...[citește_toată_știrea]

21 Iunie 2018, 17:40
(1804 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beat la volan

În urma unei acțiuni desfășurată de polițiștii din Ialomița pe șoselele județului, a fost identificat un tânăr de 29 de ani care conducea în stare de ebrietate. Acesta a refuzat testarea cu aparatul Drager ...[citește_toată_știrea]

21 Iunie 2018, 17:15
(1912 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: Măsuri preventive împotriva incendiilor de vegetație uscată

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Județului Ialomița trag un semnal de alarmă cu privire la modul în care fermierii trebuie să protejeze terenurile agricole de riscul izbucnirii ...[citește_toată_știrea]

21 Iunie 2018, 17:05
(1843 vizualizări - 0 comentarii)


Vlădeni: A murit strivit de un copac

Este anchetă la Postul de Poliție Vlădeni după ce un bărbat, de 60 de ani, a murit miercuri, 20 iunie 2018, strivit de un copac, într-o pădure de la marginea localității. În momentul de față se fac cercetări ...[citește_toată_știrea]

20 Iunie 2018, 10:55
(2624 vizualizări - 1 comentariu)


Ultimele comentarii
8408-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...