Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Polițiștii ialomițeni încearcă să identifice autorii a 50 de infracțiuni comise în zona Popasului Sinești

Polițiștii ialomițeni încearcă să identifice autorii a 50 de infracțiuni comise în zona Popasului Sinești

Scandalul jafului din zona Popasului Sinești povestit pe internet scoate la iveală indiferența cu care polițiștii ialomițeni au tratat faptele penale comise în această zonă. Într-un singur an, la Sinești au fost deschise 50 de anchete, fiind identificați doar trei autori. Restul dosarelor zac însă în sertarele polițiștilor și procurorilor care au în supraveghere această zonă.

Deficiențe pe bandă rulantă La finalul minivacanței de 1 Mai, un bărbat care se îndrepta spre București a oprit în zona Popasului Sinești și a fost atacat de o bandă de hoți care «operează» în această zonă. Omul a povestit totul pe o rețea de socializare, povestea sa făcând înconjurul țării. La scurt timp, Corpul de Control al IGPR a dispus un control amănunțit la Poliția ialomițeană, demers în urma căruia au fost descoperite numeroase nereguli. Acuzați de debandadă managerială, comandantul IPJ Ialomița, adjuncții săi și alți polițiști cu funcții de conducere, opt la număr, au fost cercetați prealabil. Tot în urma acestei verificări a reieșit și faptul că pericolul hoților care acționează în zona Popasului Sinești este destul de mare. Dovada o fac zecile de dosare penale înregistrate în perioada 1 ianuarie 2017-3 mai 2018, privind fapte de «furt» și «tentativă de furt», comise în această zonă. Concret, în urma controlului, reprezentanții IGPR au descoperit că există 50 de dosare penale cu autori necunoscuți, care au legătură cu fapte de «furt» sesizate în zona Popasului Sinești. În majoritatea cazurilor, modul de operare era similar cu cel povestit pe internet de bărbatul care se întorcea acasă din minivacanța de 1 Mai: hoții ieșeau din pădure, profitau de neatenția șoferilor, spărgeau roțile mașinii, iar apoi furau tot ce le ieșea în cale. Până în momentul de față, doar trei persoane au fost identificate în urma anchetelor deschise ca urmare a furturilor comise la Sinești.

Demisii în fruntea IPJ Ialomița Cercetarea prealabilă dispusă de oficialii Poliției Române asupra șefilor din Poliția ialomițeană i-a făcut pe unii dintre aceștia să renunțe de bună voie la scaune. Este cazul comisarului șef Sorin Cricu, care a renunțat la împuternicirea în funcția de adjunct al IPJ Ialomița, după ce «Scandalul Sinești» s-a consumat. Acesta a revenit la postul său din cadrul Serviciului de Ordine Publică al IPJ, pe care l-a ocupat înainte de numirea în funcția de adjunct.

Furturi din trenuri, sesizate pe internet
Povestea jafului de la Sinești relatat pe internet le-a dat curaj și altor persoane să procedeze în același fel. Un mecanic de locomotivă a mărturisit pe rețelele de socializare cum a fost martorul unor furturi dintr-un tren de marfă, în zona Gării Fetești. «Fiind mecanic de locomotivă, am asistat cu stupoare în Stația Fetești cum agenții de poliție TF permit hoților din vagoane să frâneze trenuri de marfă pentru a le opri și a putea fura. În ziua de 09.05.2018, fiind în Stația Fetești, la intrarea unui tren de marfă în stație, mai multe persoane s-au urcat din mers pe garnitură și au frânat trenul pentru a fura din vagoane. În tot acest timp, doi agenți de poliție se uitau pasiv de la o distanță de câțiva metri fără să ia nicio măsură (...)» a povestit bărbatul pe internet. Acesta susține că a depus o plânge la Poliția din Constanța, însă ea a fost trimisă spre soluționare polițiștilor din Ialomița.

22 Mai 2018, 11:40 (3613 vizualizări - 18 comentarii)

Comentariile cititorilor:


Orca:
(27 Mai 2018, 10:11)
Neglijența șefilor și delăsarea subalternilor au condus la aceste rezultate, cine a făcut planurile de cercetare și cine a verificat executarea sarcinilor? Mai stiu șefii că au obligații în acest sens? Cum au ajuns acei infractori să nu fie cunoscuți până a fura din masini, că toți pleacă ,,de jos" de la găinării si furturi mărunte, și unde e politica de cadre prin care se formau polițiști cu experiență în punctele vulnerabile. Hai să ne mai mandrim si cu ce am făcut nu cu ce n-am făcut..Iar asta-i valabilă în toate domeniile.
Tatiana:
(26 Mai 2018, 14:21)
De ce faimosul @jet nu are curaj sa scrie unde trebuie adevarul? E un tâmpit laș și l băgați in seamă! Dacă l scuturi puțin nu mai recunoaște nimic. Ca la romani!
Mary:
(26 Mai 2018, 13:15)
@jet are dreptate mare dar supără, înfurie pe cei care se simt cu musca de pe cct pr nasul lor!! E greu de suportat adevărul despre tine! Incapabilii și Hoții înjură pe @jet. Ce bine ar fi să fie mai mulți ca @jet!
Adnan:
(26 Mai 2018, 07:16)
Pentru @jet esti chiar bulangiu de militian de economic ori esti procurorul de se crede tarzan ala care umbla beat beat cu masina de era sal omoare caini maidanezi sau esti vreuna din cele doua zeite alt spagii ramase in cartierul catanga.Daca neam cunoaste ???? Cat de frustat tias arata ca sunt.
@jet:
(24 Mai 2018, 16:36)
Sarmane @jet, n-ai priceput nimic din ceea ce spuneam. Si nici prea limpede nu esti in exprimare: limba romana e schilodita rau iar ideile, inecate in frustrari personale, ti se cam bat cap in cap. Amesteci fara noima anii'50 cu politia si procurorii din Urziceniul de azi. Postarea ta inspira mila, de aceea ai toata compatimirea mea.
Stan Pățitu:
(24 Mai 2018, 14:24)
Justiția este injustă! Aici e buba! Justițiarii, corupție la capu gol. Și se mai plâng că se amestecă politicul în treaba lor! Și? Justițiarii ,plătiți excelent, de ce permit și își permit să încalce legile???! Judecătorie, Tribunal, Poliție în Slobozia? Ca apa potabilă de la robinet!
Pentru @jet!:
(24 Mai 2018, 14:15)
@jet. Ai dreptate!! Fii liniștit, va fi și mai rău. Ai scris prost românește, dar adevărat. Sunt prea puțini care gândesc ca tine, de aceea suntem în cct.!!!!
jet:
(23 Mai 2018, 23:17)
Eroare@ da aia nescoliti asistati au scos din mizerie tara in anii '50 au scos mizeria care era exact ca acum in anul 2018. Aia asistati social cum ii numesti tu au scos tot puroiul care dupa lovitura de stat din '89 a recidivat.Un exeplu doua si gata unde reclami tu si cine te ia in seama pe tine un simplu om de provincie daca sesizezi infractiuni comise de politisti procurori judecatori. Reclami militianul te face procurorul. Reclami procurorul si judecatorul te face csm.ul dupa care stai si plangi servetel iti ineci amarul cu tutun si soricioaica. Cine baii cine se uita ori il intereseaza de tine.Dreptatea in ialomita se imparte dupa clanuri gasti de grupuri organizate bani neamuri. Ce te faci cand mergi la postul de politie din comuna care este parasit si reclami ca tia furat Corcodel vaca din grajd. Vine Politistul dupa 3 zile si iti spune ca stie cine este hotul dar nu are dovezi desii gaseste blana vacii la hot in buda. Te duci la procuror care iti rade in nas si te sfideaza azi dupa care maine isi trimite un sclav la hot si isi primeste renta. Ba aia analfabeti cu erau dar legea era pentru toti la fel. Exeplu iti mai dau si te rog rasfoieste presa din ialomita cu ceva timp in urma ai sa vezi cum nudecatoare din Urziceni dadea 47 mandate de arestare copy paste dupa ordonanta procurorului. Judecatori din Ueziceni care gabar nu au ce acte sunt in dosarul pe care il judeca. Nici macar nu citeste dau sentinte dupa cum este interesul sau prietenia. Bai Eroare in anii 50 pana in 89 tremurau chilotii pe ei de frica sa nui ia din scaldatoare. Raspunde istetule unde reclami procurorul tu de la Cocarlati. Chiar imi provoci un sentiment de ura.Tu Eroare ai impresia ca politia din urziceni nu cunoastea fenomenul Sinesti procurorii nu cunosteau bandele de talhari.Dezustator dar teai smecherit de cand ai vazut puiul care se invarte in rotisor. Jet
Eroare@Geoegeta:
(23 Mai 2018, 22:03)
"Ras totul peste noapte ceva de genul anilor'50".. Pai tocmai de asta am ajuns aici; noi, ca natie, n-am avut sansa tarilor occidentale de a ne consolida democratia in mod treptat pt ca am avut episodul comunist. In anii '50 comunistii scoliti in URSS au "ras" toata elita tarii si in locul ei au pus analfabetii, ciobanii si asistatii sociali ai vremii. Iar acestia au dat nastere aplaudacilor lui Ceasca si urmasii aplaudacilor sunt azi la conducerea tarii in toate segmentele ei principale. Insanatosirea unei natiuni e la fel ca butada cu gazonul englezesc;cineva a intrebat un englez care e secretul gazonulului perfect, raspunsul acestuia  fiind: simplu,se tunde si se uda zilnic timp de trei sute de ani..
EU:
(23 Mai 2018, 12:17)
@georgeta are și ea dreptate, mare dreptate! Suntem un popor de corupți, incapabili, lași! Am avut mândrie patriotică, nu mai am! Îmi pare rău, dar cine poate rămâne prin străinătate, bine face! Aici e jale, ori ești la rând cu proștii, ori te prăpădești de ceea ce vezi și suporți!
Geoegeta:
(23 Mai 2018, 08:31)
@Robert agentul ce vrei sa facem noi cand mergi la macelarie si spui una alta despre politistul destept iar planderea ajunge la procuror care primul pe care il face este sa dea telefon si sa atentioneze desteptul de politist si tot asa. Dai in procuror unde,la gioale? CSM este o panarama de institutie. Arata o institutie in tara asta unde sa nu fii fost unul luat dar acela era paganul de care doreau sa scape,era incomod pentru cineva or altfel stai cuminte.Nici nepotii nepotilor nostrii nu vor putea rupe din temelie cancerul asta generalizat decat cu o singura conditie. Ras totul peste noapte ceva de genul anilor '50 altfel niciodata.
Emil:
(23 Mai 2018, 08:10)
Experienta la Tandarei??? Ei nu respecta reguli de circulatie,construiesc in draci fara autorizatii,amendeaza la greu pe altii si pe ei nu-i vede nimeni.Ce hoti sa prinda?
Robert agentul:
(23 Mai 2018, 06:30)
@robi Ag. Foarte bine ai zis! Adevărat! Suntem destui de acord cu tine, dar nu facem nimic....
Robi agentul:
(22 Mai 2018, 20:34)
Terminati va rugam cu glumele de radio Erevan! INCEARCA sa ce? Gandesc poltiaii ca se vor da in primire unul p altul va spune cineva cata mita a luat agentul cutare sau,comisarul sef cutare ba da ne credeti chiar pe toti nascuti la stana.INCEARCA pe dracu voi vreti sa se aresteze intre ei? Voi vreti sa se aresteze intre ei procurorii si judecatorii care au schimbat scutecele talharilor.Domnilor,doamnelor luati medicamentele prescrise de psihiatru si nu mai consumati alcool. Curatenia asta cu INCEARCA niciodata in regiunea Urziceni ca nu sunt dube si trenuri de marfa in tara ca sa intre toti astia cu patalama din regiune.Mai ieftin ar fii glontul.
Jana:
(22 Mai 2018, 17:48)
@jan. Ești haios! Bună glumă! Țăndărei, Slobozia...crezi că e vreo diferență de etică profesională?!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Luni 24 Feb 2020
159 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

21 Februarie 2020, 18:20


ISU Ialomița: 28 Februarie-Ziua Protecției Civile din România

Protecția civilă este o structură înființată încă de acum 87 de ani în România, cu scopul îndeplinirii sarcinilor umanitare destinate să protejeze populația civilă împotriva pericolelor, ostilităților sau ...[citește_toată_știrea]

21 Februarie 2020, 10:50
(116 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Târgul Apicol, ediția a XI-a

Slobozia: Târgul Apicol, ediția a XI-a

Primăria Municipiului Slobozia prin Servicii Publice Slobozia SRL, în parteneriat cu Casa Mierii Cooperativă Agricolă, vă face cunoscut faptul că, în perioada 28 februarie-1 martie 2020, se va desfășura ...[citește_toată_știrea]

21 Februarie 2020, 09:40
(141 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Tânăr reținut pentru «furt calificat»

Miercuri, 19 februarie a.c., polițiștii de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au identificat un bărbat, de 28 de ani, din Slobozia, bănuit de comiterea infracțiunii de «furt ...[citește_toată_știrea]

20 Februarie 2020, 16:15
(168 vizualizări - 0 comentarii)


4
Percheziții în Ialomița și Ilfov. Trei persoane reținute pentru «braconaj piscicol» și «furt calificat»!

Percheziții în Ialomița și Ilfov. Trei persoane reținute pentru «braconaj piscicol» și «furt calificat»!

Polițiștii din Ialomița au reținut trei bărbați în urma unor percheziții efectuate la locuințele unor persoane bănuite de «braconaj piscicol» și «furt calificat». Au fost descoperite peste 570 kilograme ...[citește_toată_știrea]

20 Februarie 2020, 08:10
(217 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița și IPJ Ialomița, controale în trafic

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează ialomițenii că, în scopul prevenirii reapariției de focare de pestă porcină africană pe teritoriul județului Ialomița, desfășoară ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 18:10
(184 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiune pe linia prevenirii și combaterii infracționalității în școli

Miercuri, 19 februarie a.c., polițiștii rutieri și cei de Ordine Publică din Slobozia au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii infracționalității în incinta și în zonele adiacente unităților ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 17:25
(167 vizualizări - 0 comentarii)


Grecii de Jos: Șoferul de 87 de ani a acroșat cu mașina un biciclist

Marți, 18 februarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au intervenit la un accident de circulație produs pe DJ101, în localitatea Grecii de Jos, soldat cu rănirea unei persoane. Din primele ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 17:20
(205 vizualizări - 1 comentariu)


8

Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Marți, 18 februarie a.c., în jurul orelor 16,00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit în trafic pe DN2, pe raza comunei Movilița, un autoturism condus de un tânăr, de 20 de ani, din Coșereni ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 17:15
(173 vizualizări - 0 comentarii)


9

Mărculești: A intrat cu tractorul în gard

Marți, 18  februarie a.c., în jurul orelor 17,00, polițiștii din cadrul Secției nr. 1 Poliție Rurală Slobozia au fost sesizați prin 112 de o femeie din localitatea Mărculești, despre faptul că un tractor ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 17:10
(226 vizualizări - 0 comentarii)


10

Slobozia: Vernisaj la Centrul Cultural «Ionel Perlea»

Muzeul Județean Ialomița organizează o expoziție de lucrări a 22 de artiști plastici, din colecțiile Muzeului. 31 de tablouri ale unor artiști renumiți, printre care și Constantin Piliuță, Dona Noni Delavrancea ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 17:05
(196 vizualizări - 0 comentarii)


Percheziții în Ialomița și Ilfov. Evaziunea fiscală cu achiziții intracomunitare, în vizor!

Miercuri, 19 februarie a.c., polițiștii Direcției de Investigare a Criminalității Economice efectuează 15 percheziții domiciliare, în cadrul unei operațiuni pentru combaterea evaziunii fiscale în domeniul ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 09:05
(524 vizualizări - 0 comentarii)


12

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

18 Februarie 2020, 18:20


13

Slobozia: Ordine de protecție provizorie pentru violență domestică

Polițiștii din Slobozia au emis marți, 17 februarie a.c., două ordine de protecție provizorie. Documentele au fost eliberate după ce două femei, victime ale violenței domestice, au făcut solicitări în acest ...[citește_toată_știrea]

18 Februarie 2020, 18:05
(259 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Polițiștii au dispus confiscarea a peste 160 kg de pește

Țăndărei: Polițiștii au dispus confiscarea a peste 160 kg de pește

Peste 160 de kilograme de pește din specia caras au fost confiscate de polițiștii ialomițeni pe raza localității Țăndărei. Astfel, duminică, 16 februarie a.c., polițiștii, în timp ce patrulau pe DN2A în ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2020, 23:05
(303 vizualizări - 0 comentarii)


Bordușani: Arestat pentru «act sexual cu un minor»

Vineri, 14 februarie a.c., polițiștii au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative de ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2020, 22:55
(270 vizualizări - 0 comentarii)


Un tânăr din Făcăeni a modificat data inspecției tehnice periodice la mașină

Sâmbătă, 15 februarie a.c., polițiștii au oprit, pentru control, un autoturism ce se deplasa pe DN3B, din direcția Fetești către Chirana, condus de un tânăr, de 21 de ani, din Făcăeni. În urma verificării ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2020, 22:50
(289 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Șase șoferi, cu vârste cuprinse între 16 și 35 de ani, au fost depistați de polițiști conducând autoturisme pe drumurile publice fără a deține permise de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Alți ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2020, 22:45
(214 vizualizări - 0 comentarii)


Percheziții la Urziceni și Manasia

Aproape 100 de polițiști ialomițeni au efectuat luni, 17 februarie 2020, pe raza municipiului Urziceni și a comunei Manasia 12 percheziții domiciliare. În urma acestora au fost ridicate 4 arme, fiind aplicate ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2020, 22:40
(243 vizualizări - 0 comentarii)


Contractele de muncă cu timp parțial, în atenția ITM Ialomița

În perioada 13-23 ianuarie 2020, s-a desfășurat, la inițiativa Inspecției Muncii, o campanie națională privind respectarea de către angajatori a prevederilor legale referitoare la încheierea, modificarea ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2020, 16:05
(261 vizualizări - 2 comentarii)


AJOFM Ialomița: Prima de activare

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița aduce la cunoștința șomerilor înregistrați în evidențele Agenției, care nu beneficiază de indemnizație de șomaj că, în conformitate cu prevederile ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2020, 10:50
(222 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Minoră de 13 ani, apel fals la 112 sub pretextul de răpire

Zeci de polițiști și jandarmi s-au mobilizat joi, 13 februarie a.c., pentru a localiza o minoră în vârstă de 13 ani care a apelat, la orele 14,00, numărul unic de urgență pentru a anunța că ar fi fost răpită ...[citește_toată_știrea]

14 Februarie 2020, 16:35
(424 vizualizări - 1 comentariu)


Alexeni: Bărbat de 56 de ani, mort după ce a traversat prin loc nepermis

Joi, 13 februarie a.c., în jurul orelor 19,00, polițiștii Serviciului Rutier au intervenit pe raza localității Alexeni după ce un bărbat, în vârstă de 47 de ani, a accidentat mortal un altul în vârstă de ...[citește_toată_știrea]

14 Februarie 2020, 16:25
(329 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: A intrat cu mașina într-o țeavă de gaz

Slobozia: A intrat cu mașina într-o țeavă de gaz

Accident rutier pe raza municipiului Slobozia, în dimineața zilei de joi, 13 februarie 2020. O mașină în care se aflau un adult și doi minori a intrat într-o țeavă de gaze. Pompierii Detașamentului Slobozia ...[citește_toată_știrea]

13 Februarie 2020, 14:05
(469 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


O femeie s-a aruncat de pe podul de la Fetești

O femeie s-a aruncat de pe podul de la Fetești

Întrucât condițiile meteorologice s-au îmbunătățit, miercuri, 12 februarie a.c., în jurul orelor 10,00, s-au reluat căutările pe Brațul Borcea al Dunării, în zona localității Vlădeni, pentru cele două persoane ...[citește_toată_știrea]

12 Februarie 2020, 16:10
(561 vizualizări - 0 comentarii)


Fierbinții de Jos: Avarie la conducta de alimentare cu apă

Pentru remedierea unei avarii pe conducta de alimentare cu apă de pe strada Podgoriilor, din localitatea Fierbinții de Jos, județul Ialomița, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile ...[citește_toată_știrea]

12 Februarie 2020, 15:20
(265 vizualizări - 0 comentarii)


Coșereni: Pieton acroșat de un autoturism

Luni, 10 februarie 2020, polițiștii din Urziceni au intervenit la un accident rutier produs pe DJ201, în localitatea Coșereni, soldat cu rănirea unei persoane. Din primele cercetări efectuate a reieșit ...[citește_toată_știrea]

11 Februarie 2020, 16:10
(323 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Luni, 10 februarie a.c., în jurul orelor 20,00, polițiștii au oprit în trafic pe DN2C, pe raza localității Grivița, un autoturism condus de un bărbat de 63 de ani, din județul Mureș. În urma verificărilor ...[citește_toată_știrea]

11 Februarie 2020, 15:50
(330 vizualizări - 1 comentariu)


DSVSA Ialomița: Focare de pestă stinse oficial

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează cu privire la faptul că, în perioada 30 ianuarie-3 februarie 2020, la nivelul județului au fost stinse 17 focare de pestă ...[citește_toată_știrea]

11 Februarie 2020, 15:45
(388 vizualizări - 0 comentarii)


Atenție, se oprește apa în orașul Fetești!

Pentru executarea lucrărilor de înlocuire a unei vane de legătură de pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 200 mm, de pe strada Călărași, din municipiul Fetești, județul Ialomița, RAJA SA Constanța ...[citește_toată_știrea]

11 Februarie 2020, 15:40
(350 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Incompetenta în Primarul Mocioniu a semnat pentru o investiție de 28 milioane de lei Alecu A Alecu în Primarul Mocioniu a semnat pentru o investiție de 28 milioane de lei Merinescu în Viceprimarul Urziceniului, Liviu Cazan a fost reținut pentru 24 de ore! Danut în Viceprimarul Urziceniului, Liviu Cazan a fost reținut pentru 24 de ore! Garda în Viceprimarul Urziceniului, Liviu Cazan a fost reținut pentru 24 de ore! Lupii tineri în Viceprimarul Urziceniului, Liviu Cazan a fost reținut pentru 24 de ore! finnochio în Viceprimarul Urziceniului, Liviu Cazan a fost reținut pentru 24 de ore! Lupii tineri în Viceprimarul Urziceniului, Liviu Cazan a fost reținut pentru 24 de ore! Nicu în «Slobozia nu e groapa de gunoi a nimănui!» Paul G. în Consiliul Local a aprobat bugetul Sloboziei pentru 2020 Stefania în Avocat la 13 ani Glont în Avocat la 13 ani Sile în Avocat la 13 ani #pasajladrajna în Primarul Mocioniu a semnat pentru o investiție de 28 milioane de lei giovani în Afaceri administrative de 5 milioane de euro în «eurocomuna» Valea Ciorii slobozean în Primarul Mocioniu a semnat pentru o investiție de 28 milioane de lei Ciuma rosie nu moare în Primarul Mocioniu a semnat pentru o investiție de 28 milioane de lei Petrica cu teava mica în Fantezii edilitare cu gaze naturale, marcă înregistrată Consiliul Județean Nini în «Slobozia nu e groapa de gunoi a nimănui!» un om simplu în Afaceri administrative de 5 milioane de euro în «eurocomuna» Valea Ciorii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...