Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Polițiștii ialomițeni încearcă să identifice autorii a 50 de infracțiuni comise în zona Popasului Sinești

Polițiștii ialomițeni încearcă să identifice autorii a 50 de infracțiuni comise în zona Popasului Sinești

Scandalul jafului din zona Popasului Sinești povestit pe internet scoate la iveală indiferența cu care polițiștii ialomițeni au tratat faptele penale comise în această zonă. Într-un singur an, la Sinești au fost deschise 50 de anchete, fiind identificați doar trei autori. Restul dosarelor zac însă în sertarele polițiștilor și procurorilor care au în supraveghere această zonă.

Deficiențe pe bandă rulantă La finalul minivacanței de 1 Mai, un bărbat care se îndrepta spre București a oprit în zona Popasului Sinești și a fost atacat de o bandă de hoți care «operează» în această zonă. Omul a povestit totul pe o rețea de socializare, povestea sa făcând înconjurul țării. La scurt timp, Corpul de Control al IGPR a dispus un control amănunțit la Poliția ialomițeană, demers în urma căruia au fost descoperite numeroase nereguli. Acuzați de debandadă managerială, comandantul IPJ Ialomița, adjuncții săi și alți polițiști cu funcții de conducere, opt la număr, au fost cercetați prealabil. Tot în urma acestei verificări a reieșit și faptul că pericolul hoților care acționează în zona Popasului Sinești este destul de mare. Dovada o fac zecile de dosare penale înregistrate în perioada 1 ianuarie 2017-3 mai 2018, privind fapte de «furt» și «tentativă de furt», comise în această zonă. Concret, în urma controlului, reprezentanții IGPR au descoperit că există 50 de dosare penale cu autori necunoscuți, care au legătură cu fapte de «furt» sesizate în zona Popasului Sinești. În majoritatea cazurilor, modul de operare era similar cu cel povestit pe internet de bărbatul care se întorcea acasă din minivacanța de 1 Mai: hoții ieșeau din pădure, profitau de neatenția șoferilor, spărgeau roțile mașinii, iar apoi furau tot ce le ieșea în cale. Până în momentul de față, doar trei persoane au fost identificate în urma anchetelor deschise ca urmare a furturilor comise la Sinești.

Demisii în fruntea IPJ Ialomița Cercetarea prealabilă dispusă de oficialii Poliției Române asupra șefilor din Poliția ialomițeană i-a făcut pe unii dintre aceștia să renunțe de bună voie la scaune. Este cazul comisarului șef Sorin Cricu, care a renunțat la împuternicirea în funcția de adjunct al IPJ Ialomița, după ce «Scandalul Sinești» s-a consumat. Acesta a revenit la postul său din cadrul Serviciului de Ordine Publică al IPJ, pe care l-a ocupat înainte de numirea în funcția de adjunct.

Furturi din trenuri, sesizate pe internet
Povestea jafului de la Sinești relatat pe internet le-a dat curaj și altor persoane să procedeze în același fel. Un mecanic de locomotivă a mărturisit pe rețelele de socializare cum a fost martorul unor furturi dintr-un tren de marfă, în zona Gării Fetești. «Fiind mecanic de locomotivă, am asistat cu stupoare în Stația Fetești cum agenții de poliție TF permit hoților din vagoane să frâneze trenuri de marfă pentru a le opri și a putea fura. În ziua de 09.05.2018, fiind în Stația Fetești, la intrarea unui tren de marfă în stație, mai multe persoane s-au urcat din mers pe garnitură și au frânat trenul pentru a fura din vagoane. În tot acest timp, doi agenți de poliție se uitau pasiv de la o distanță de câțiva metri fără să ia nicio măsură (...)» a povestit bărbatul pe internet. Acesta susține că a depus o plânge la Poliția din Constanța, însă ea a fost trimisă spre soluționare polițiștilor din Ialomița.

22 Mai 2018, 11:40 (3026 vizualizări - 18 comentarii)

Comentariile cititorilor:


Orca:
(27 Mai 2018, 10:11)
Neglijența șefilor și delăsarea subalternilor au condus la aceste rezultate, cine a făcut planurile de cercetare și cine a verificat executarea sarcinilor? Mai stiu șefii că au obligații în acest sens? Cum au ajuns acei infractori să nu fie cunoscuți până a fura din masini, că toți pleacă ,,de jos" de la găinării si furturi mărunte, și unde e politica de cadre prin care se formau polițiști cu experiență în punctele vulnerabile. Hai să ne mai mandrim si cu ce am făcut nu cu ce n-am făcut..Iar asta-i valabilă în toate domeniile.
Tatiana:
(26 Mai 2018, 14:21)
De ce faimosul @jet nu are curaj sa scrie unde trebuie adevarul? E un tâmpit laș și l băgați in seamă! Dacă l scuturi puțin nu mai recunoaște nimic. Ca la romani!
Mary:
(26 Mai 2018, 13:15)
@jet are dreptate mare dar supără, înfurie pe cei care se simt cu musca de pe cct pr nasul lor!! E greu de suportat adevărul despre tine! Incapabilii și Hoții înjură pe @jet. Ce bine ar fi să fie mai mulți ca @jet!
Adnan:
(26 Mai 2018, 07:16)
Pentru @jet esti chiar bulangiu de militian de economic ori esti procurorul de se crede tarzan ala care umbla beat beat cu masina de era sal omoare caini maidanezi sau esti vreuna din cele doua zeite alt spagii ramase in cartierul catanga.Daca neam cunoaste ???? Cat de frustat tias arata ca sunt.
@jet:
(24 Mai 2018, 16:36)
Sarmane @jet, n-ai priceput nimic din ceea ce spuneam. Si nici prea limpede nu esti in exprimare: limba romana e schilodita rau iar ideile, inecate in frustrari personale, ti se cam bat cap in cap. Amesteci fara noima anii'50 cu politia si procurorii din Urziceniul de azi. Postarea ta inspira mila, de aceea ai toata compatimirea mea.
Stan Pățitu:
(24 Mai 2018, 14:24)
Justiția este injustă! Aici e buba! Justițiarii, corupție la capu gol. Și se mai plâng că se amestecă politicul în treaba lor! Și? Justițiarii ,plătiți excelent, de ce permit și își permit să încalce legile???! Judecătorie, Tribunal, Poliție în Slobozia? Ca apa potabilă de la robinet!
Pentru @jet!:
(24 Mai 2018, 14:15)
@jet. Ai dreptate!! Fii liniștit, va fi și mai rău. Ai scris prost românește, dar adevărat. Sunt prea puțini care gândesc ca tine, de aceea suntem în cct.!!!!
jet:
(23 Mai 2018, 23:17)
Eroare@ da aia nescoliti asistati au scos din mizerie tara in anii '50 au scos mizeria care era exact ca acum in anul 2018. Aia asistati social cum ii numesti tu au scos tot puroiul care dupa lovitura de stat din '89 a recidivat.Un exeplu doua si gata unde reclami tu si cine te ia in seama pe tine un simplu om de provincie daca sesizezi infractiuni comise de politisti procurori judecatori. Reclami militianul te face procurorul. Reclami procurorul si judecatorul te face csm.ul dupa care stai si plangi servetel iti ineci amarul cu tutun si soricioaica. Cine baii cine se uita ori il intereseaza de tine.Dreptatea in ialomita se imparte dupa clanuri gasti de grupuri organizate bani neamuri. Ce te faci cand mergi la postul de politie din comuna care este parasit si reclami ca tia furat Corcodel vaca din grajd. Vine Politistul dupa 3 zile si iti spune ca stie cine este hotul dar nu are dovezi desii gaseste blana vacii la hot in buda. Te duci la procuror care iti rade in nas si te sfideaza azi dupa care maine isi trimite un sclav la hot si isi primeste renta. Ba aia analfabeti cu erau dar legea era pentru toti la fel. Exeplu iti mai dau si te rog rasfoieste presa din ialomita cu ceva timp in urma ai sa vezi cum nudecatoare din Urziceni dadea 47 mandate de arestare copy paste dupa ordonanta procurorului. Judecatori din Ueziceni care gabar nu au ce acte sunt in dosarul pe care il judeca. Nici macar nu citeste dau sentinte dupa cum este interesul sau prietenia. Bai Eroare in anii 50 pana in 89 tremurau chilotii pe ei de frica sa nui ia din scaldatoare. Raspunde istetule unde reclami procurorul tu de la Cocarlati. Chiar imi provoci un sentiment de ura.Tu Eroare ai impresia ca politia din urziceni nu cunoastea fenomenul Sinesti procurorii nu cunosteau bandele de talhari.Dezustator dar teai smecherit de cand ai vazut puiul care se invarte in rotisor. Jet
Eroare@Geoegeta:
(23 Mai 2018, 22:03)
"Ras totul peste noapte ceva de genul anilor'50".. Pai tocmai de asta am ajuns aici; noi, ca natie, n-am avut sansa tarilor occidentale de a ne consolida democratia in mod treptat pt ca am avut episodul comunist. In anii '50 comunistii scoliti in URSS au "ras" toata elita tarii si in locul ei au pus analfabetii, ciobanii si asistatii sociali ai vremii. Iar acestia au dat nastere aplaudacilor lui Ceasca si urmasii aplaudacilor sunt azi la conducerea tarii in toate segmentele ei principale. Insanatosirea unei natiuni e la fel ca butada cu gazonul englezesc;cineva a intrebat un englez care e secretul gazonulului perfect, raspunsul acestuia  fiind: simplu,se tunde si se uda zilnic timp de trei sute de ani..
EU:
(23 Mai 2018, 12:17)
@georgeta are și ea dreptate, mare dreptate! Suntem un popor de corupți, incapabili, lași! Am avut mândrie patriotică, nu mai am! Îmi pare rău, dar cine poate rămâne prin străinătate, bine face! Aici e jale, ori ești la rând cu proștii, ori te prăpădești de ceea ce vezi și suporți!
Geoegeta:
(23 Mai 2018, 08:31)
@Robert agentul ce vrei sa facem noi cand mergi la macelarie si spui una alta despre politistul destept iar planderea ajunge la procuror care primul pe care il face este sa dea telefon si sa atentioneze desteptul de politist si tot asa. Dai in procuror unde,la gioale? CSM este o panarama de institutie. Arata o institutie in tara asta unde sa nu fii fost unul luat dar acela era paganul de care doreau sa scape,era incomod pentru cineva or altfel stai cuminte.Nici nepotii nepotilor nostrii nu vor putea rupe din temelie cancerul asta generalizat decat cu o singura conditie. Ras totul peste noapte ceva de genul anilor '50 altfel niciodata.
Emil:
(23 Mai 2018, 08:10)
Experienta la Tandarei??? Ei nu respecta reguli de circulatie,construiesc in draci fara autorizatii,amendeaza la greu pe altii si pe ei nu-i vede nimeni.Ce hoti sa prinda?
Robert agentul:
(23 Mai 2018, 06:30)
@robi Ag. Foarte bine ai zis! Adevărat! Suntem destui de acord cu tine, dar nu facem nimic....
Robi agentul:
(22 Mai 2018, 20:34)
Terminati va rugam cu glumele de radio Erevan! INCEARCA sa ce? Gandesc poltiaii ca se vor da in primire unul p altul va spune cineva cata mita a luat agentul cutare sau,comisarul sef cutare ba da ne credeti chiar pe toti nascuti la stana.INCEARCA pe dracu voi vreti sa se aresteze intre ei? Voi vreti sa se aresteze intre ei procurorii si judecatorii care au schimbat scutecele talharilor.Domnilor,doamnelor luati medicamentele prescrise de psihiatru si nu mai consumati alcool. Curatenia asta cu INCEARCA niciodata in regiunea Urziceni ca nu sunt dube si trenuri de marfa in tara ca sa intre toti astia cu patalama din regiune.Mai ieftin ar fii glontul.
Jana:
(22 Mai 2018, 17:48)
@jan. Ești haios! Bună glumă! Țăndărei, Slobozia...crezi că e vreo diferență de etică profesională?!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Sâmbătă 23 Mar 2019
182 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

22 Martie 2019, 18:10


Proiectile descoperite la Sudiți

Proiectile descoperite la Sudiți

Un bărbat din Sudiți a sesizat joi, 21 martie a.c., în jurul orelor 11,00, printr-un apel la 112, faptul că a descoperit 3 proiectile pe un teren agricol. Echipa pirotehnică a Inspectoratului a fost alertată ...[citește_toată_știrea]

22 Martie 2019, 15:40
(198 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la Gura Văii

Joi, 21 martie a.c., 4 tone de lucernă și 8 metri liniari din gardul unei gospodării din satul Gura Văii au fost distruse de flăcări. Cauza incendiului a fost un foc deschis, nesupravegheat corespunzător ...[citește_toată_știrea]

22 Martie 2019, 15:30
(193 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: «The Way after Postmodernism»

Luni, 25 martie 2019, orele 17,00, se va desfășura cea de-a II-a etapă a evenimentului «The Way after Postmodernism» România. Evenimentul va avea loc la Centrul Cultural UNESCO «Ionel Perlea», Galeriile ...[citește_toată_știrea]

22 Martie 2019, 15:20
(192 vizualizări - 0 comentarii)


4

DSVSA Ialomița: Ridicare în totalitate a restricțiilor pentru Pesta Porcină Africană la Rovine

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează proprietarii/ deținătorii de porcine, atât din exploatațiile comerciale, cât și din gospodăriile populației că, în data de ...[citește_toată_știrea]

22 Martie 2019, 10:05
(205 vizualizări - 0 comentarii)


5
Fierbinți-Târg: Bătrân găsit carbonizat în propria locuință

Fierbinți-Târg: Bătrân găsit carbonizat în propria locuință

Un bărbat de 87 ani din Fierbinți Târg a fost găsit carbonizat în propria locuință. Focul a fost observat în jurul orelor 22,30 la casa bătrânului. Voluntarii localității și pompierii de la Detașamentul ...[citește_toată_știrea]

21 Martie 2019, 15:05
(464 vizualizări - 0 comentarii)


6

comunicat

Conform dispozițiilor pct. 15
din Programul calendaristic
pentru realizarea acțiunilor necesare
pentru alegerea membrilor din România
în Parlamentul European din anul 2019,
aprobat prin HG nr. 81/2019, vă aducem
la cunoștință că în data
de 28 martie 2019, orele 13,00,
la sediul Tribunalului Ialomița,
va avea loc desemnarea judecătorilor în
Biroul Electoral de Circumscripție
Județean Ialomița,
prin tragere la sorți dintre judecătorii
aflați în exercițiu ai aTribunalului Ialomița.
Slobozia, 22.03.2019
președintele Tribunalului Ialomița,
judecător Mușat Viorica

21 Martie 2019, 14:50


Accident rutier soldat cu trei victime la Coșereni

Accident rutier soldat cu trei victime la Coșereni

Accidentul s-a produs în dimineața zilei de miercuri, 20 martie a.c., în jurul orelor 7,30, între un autoturism și o autoutilitară care se deplasau pe DN2, în zona comunei Coșereni. Din impact au rezultat ...[citește_toată_știrea]

20 Martie 2019, 18:55
(627 vizualizări - 0 comentarii)


8

Accident în apropiere de Ciulnița. A intrat cu mașina într-o bornă kilometrică!

Un slobozean de 69 de ani a intrat într-o bornă kilometrică marți, 19 martie a.c., în jurul orelor 13,30. Din verificările efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că, în timp ce conducea un autoturism ...[citește_toată_știrea]

20 Martie 2019, 16:15
(649 vizualizări - 0 comentarii)


9

Bărbat din Bărbulești, arestat pentru «ultraj»

Marți, 19 martie a.c., polițiștii ialomițeni au reușit identificarea unui bărbat, de 44 ani, din Bărbulești, pe numele căruia Judecătoria Medgidia a emis un mandat de executare a pedepsei. Bărbatul a fost ...[citește_toată_știrea]

20 Martie 2019, 16:05
(586 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

19 Martie 2019, 19:45


AJOFM Ialomița: 5,55%-rata șomajului în luna ianuarie 2019

La sfârșitul lunii ianuarie 2019, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 5248 șomeri (din care 2148 femei), rata șomajului fiind de 5,55%. Comparativ ...[citește_toată_știrea]

19 Martie 2019, 16:30
(755 vizualizări - 0 comentarii)


12

Polițiștii ialomițeni donează sânge

În perioada 18-19 martie a.c., polițiștii din cadrul IPJ Ialomița au desfășurat la Centrul Județean de Transfuzii Sanguine Ialomița o acțiune de donare de sânge. Scopul acestei acțiuni este de a contribui ...[citește_toată_știrea]

19 Martie 2019, 16:15
(717 vizualizări - 0 comentarii)


13

ANOFM: Calendarul burselor locurilor de muncă în 2019

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă anunță graficul de desfășurare a burselor locurilor de muncă ce se vor desfășura la nivel național în acest an. Astfel, în data de 12 aprilie 2019, va fi ...[citește_toată_știrea]

19 Martie 2019, 15:55
(759 vizualizări - 0 comentarii)


Vlădeni: Șase tineri, cercetați pentru «furt calificat»

Marți, 19 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Stelnica au surprins în flagrant șase tineri, cu vârste cuprinse între 15-27 ani, din Vlădeni, în timp încercau să sustragă componente ...[citește_toată_știrea]

19 Martie 2019, 15:45
(784 vizualizări - 0 comentarii)


Protest #șâeu, la Slobozia

Protest #șîeu, la Slobozia

Slobozia s-a alăturat orașelor care au susținut protestul privind construcția de autostrăzi, inițiat de omul de afaceri sucevean Ștefan Mandachi. Vineri, 15 martie 2019, puțin după orele 15,00, câțiva cetățeni ...[citește_toată_știrea]

15 Martie 2019, 16:10
(1662 vizualizări - 1 comentariu)


Bărbat din Dridu, arestat pentru «abandon de familie»

Joi, 14 martie a.c., polițiștii ialomițeni au reșit identificarea unui bărbat, de 49 de ani, din Dridu, pe numele căruia Judecătoria Vălenii de Munte a emis un mandat de executare a pedepsei. Bărbatul a ...[citește_toată_știrea]

15 Martie 2019, 15:30
(1386 vizualizări - 0 comentarii)


Stejari și tei plantați de polițiștii ialomițeni

Vineri, 15 martie 2019, polițiștii din cadrul IPJ Ialomița, împreună cu reprezentanți ai Primăriei comunei Perieți, alături de copii au plantat 400 puieți de stejar și tei în Pădurea Călugăreasca, la intrare ...[citește_toată_știrea]

15 Martie 2019, 15:25
(1350 vizualizări - 0 comentarii)


Sălcioara: Contrabandă cu țigări

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Ion Roată au descoperit în urma unei percheziții efectuate joi, 14 martie a.c., pe raza localității Sălcioara, la domiciliul unui bărbat de 48 ani, 53 pachete de ...[citește_toată_știrea]

15 Martie 2019, 15:20
(1314 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Alege factura electronică, protejează mediul înconjurător!

RAJA Constanța încurajează clienții să aleagă factura electronică în locul celei imprimate pe hârtie pentru că este o opțiune mai rapidă, mai sigură, mai eficientă, dar, cel mai important, protejează mediul ...[citește_toată_știrea]

15 Martie 2019, 11:05
(1265 vizualizări - 0 comentarii)


APM Ialomița: Interzicerea arderilor de miriști

Agenția pentru Protecția Mediului Ialomița informează și atenționează cetățenii care obișnuiesc să dea foc miriștilor și altor resturi de vegetație uscată fără a urmări procesul arderii. Arderea miriștilor ...[citește_toată_știrea]

14 Martie 2019, 18:20
(1331 vizualizări - 0 comentarii)


Caravana «Fii pregătit!», revine în Ialomița

Caravana «Fii pregătit!» va ajunge sâmbătă, 16 martie 2019, în orașul Slobozia, și va fi amplasată pe bulevardul Chimiei, în Piața Unirii, iar duminică, 17 martie a.c., în orașul Fetești, fiind amplasată ...[citește_toată_știrea]

14 Martie 2019, 18:10
(1335 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: La furat de fier vechi

Doi bărbați, de 19 și 40 de ani, din Urziceni, au fost surprinși în flagrant miercuri, 13 martie 2019, de polițiștii din Urziceni în timp ce încercau să sustragă deșeuri feroase dintr-o clădire dezafectată ...[citește_toată_știrea]

14 Martie 2019, 17:20
(1331 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Autoturism neînmatriculat, depistat în trafic

Un bărbat, de 49 de ani, din Armășești, a fost depistat, miercuri, 13 martie a.c., pe raza municipiului Urziceni, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar ...[citește_toată_știrea]

14 Martie 2019, 17:10
(1273 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: «Donează sânge, salvează o viață!»

Miercuri, 20 martie 2019, în intervalul orar 8,00-12,00, Parohiile Gârbovi I și Gârbovi II, în colaborare cu Centrul de Transfuzii Sanguine Ialomița organizează o acțiune de donare de sânge în cadrul campaniei ...[citește_toată_știrea]

14 Martie 2019, 16:25
(1344 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Deșeuri feroase confiscate de polițiști

Miercuri, 13 martie a.c., polițiștii slobozeni au depistat un bărbat, de 57 ani, în timp ce transporta cu o căruță pe raza localității de domiciliu 290 kg de deșeuri feroase. Acesta nu deținea documente ...[citește_toată_știrea]

14 Martie 2019, 16:15
(1279 vizualizări - 0 comentarii)


Produse contrafăcute, confiscate de polițiștii din Urziceni

Miercuri, 13 martie a.c., polițiștii din Urziceni au depistat un bărbat, de 52 de ani, care încerca să comercializeze, pe raza municipiului, produse cosmetice care purtau însemnele unor mărci înregistrate ...[citește_toată_știrea]

14 Martie 2019, 16:05
(1340 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: «Ziua Poliției Române» 2019

În contextul aniversării, la data de 25 martie 2019, a 197 de ani de tradiție și continuitate a Poliției în slujba cetățenilor, Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița organizează, în perioada 1 ...[citește_toată_știrea]

14 Martie 2019, 14:45
(1310 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa la Țăndărei!

Pentru remedierea unei avarii survenită la nivelul unui branșament de pe strada Constanței din orașul Țăndărei, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile astăzi, 14 martie 2019, în intervalul ...[citește_toată_știrea]

14 Martie 2019, 10:35
(1622 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi de peste 260000 de lei, 44 permise reținute

În perioada 8-10 martie a.c., polițiștii ialomițeni au intervenit pe raza județului la 121 evenimente, dintre care 108 sesizate prin 112. În urma activităților, au fost constatate 61 infracțiuni. Pentru ...[citește_toată_știrea]

12 Martie 2019, 10:10
(1757 vizualizări - 1 comentariu)


Ultimele comentarii
Ina în Noi acuzații de malpraxis la Spitalul Județean de Urgență Slobozia Succes în ArtRobotiX trăiește «visul american» la Slobozia Cetățean în PSD Ialomița cere demisia de onoare a primarului Adrian Mocioniu Cetățean în Noi acuzații de malpraxis la Spitalul Județean de Urgență Slobozia Cetatean în Noi acuzații de malpraxis la Spitalul Județean de Urgență Slobozia In trecere în Bugetul localităților, repartizat după o formulă ministeriala «necunoscută și eronată» Robotica si amnezie în ArtRobotiX trăiește «visul american» la Slobozia revoltat în PSD Ialomița cere demisia de onoare a primarului Adrian Mocioniu Mamchilica în ANAF ridică popririle debitorilor după 2 ani Neagu Ciprian în Daria Tudor a câștigat Cupa «OCH Samtronic» Neagu Ciprian în Daria Tudor, locul II la Craiova !!!! în PSD Ialomița cere demisia de onoare a primarului Adrian Mocioniu sorin în ANAF ridică popririle debitorilor după 2 ani Mel în EXCLUSIV: Moartea suspectă a unui bebeluș, anchetată de procurori Oricare în PSD Ialomița cere demisia de onoare a primarului Adrian Mocioniu mar în Liste de așteptare pentru consultații în cabinetele medicilor din Ialomița Pleșoianu în PSD Ialomița cere demisia de onoare a primarului Adrian Mocioniu George în PSD Ialomița cere demisia de onoare a primarului Adrian Mocioniu Cetățean 3 în PSD Ialomița cere demisia de onoare a primarului Adrian Mocioniu maria în Nicolas Alberto Nădrag a câștigat «Cupa Touche»
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...