Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Polițiștii ialomițeni încearcă să identifice autorii a 50 de infracțiuni comise în zona Popasului Sinești

Polițiștii ialomițeni încearcă să identifice autorii a 50 de infracțiuni comise în zona Popasului Sinești

Scandalul jafului din zona Popasului Sinești povestit pe internet scoate la iveală indiferența cu care polițiștii ialomițeni au tratat faptele penale comise în această zonă. Într-un singur an, la Sinești au fost deschise 50 de anchete, fiind identificați doar trei autori. Restul dosarelor zac însă în sertarele polițiștilor și procurorilor care au în supraveghere această zonă.

Deficiențe pe bandă rulantă La finalul minivacanței de 1 Mai, un bărbat care se îndrepta spre București a oprit în zona Popasului Sinești și a fost atacat de o bandă de hoți care «operează» în această zonă. Omul a povestit totul pe o rețea de socializare, povestea sa făcând înconjurul țării. La scurt timp, Corpul de Control al IGPR a dispus un control amănunțit la Poliția ialomițeană, demers în urma căruia au fost descoperite numeroase nereguli. Acuzați de debandadă managerială, comandantul IPJ Ialomița, adjuncții săi și alți polițiști cu funcții de conducere, opt la număr, au fost cercetați prealabil. Tot în urma acestei verificări a reieșit și faptul că pericolul hoților care acționează în zona Popasului Sinești este destul de mare. Dovada o fac zecile de dosare penale înregistrate în perioada 1 ianuarie 2017-3 mai 2018, privind fapte de «furt» și «tentativă de furt», comise în această zonă. Concret, în urma controlului, reprezentanții IGPR au descoperit că există 50 de dosare penale cu autori necunoscuți, care au legătură cu fapte de «furt» sesizate în zona Popasului Sinești. În majoritatea cazurilor, modul de operare era similar cu cel povestit pe internet de bărbatul care se întorcea acasă din minivacanța de 1 Mai: hoții ieșeau din pădure, profitau de neatenția șoferilor, spărgeau roțile mașinii, iar apoi furau tot ce le ieșea în cale. Până în momentul de față, doar trei persoane au fost identificate în urma anchetelor deschise ca urmare a furturilor comise la Sinești.

Demisii în fruntea IPJ Ialomița Cercetarea prealabilă dispusă de oficialii Poliției Române asupra șefilor din Poliția ialomițeană i-a făcut pe unii dintre aceștia să renunțe de bună voie la scaune. Este cazul comisarului șef Sorin Cricu, care a renunțat la împuternicirea în funcția de adjunct al IPJ Ialomița, după ce «Scandalul Sinești» s-a consumat. Acesta a revenit la postul său din cadrul Serviciului de Ordine Publică al IPJ, pe care l-a ocupat înainte de numirea în funcția de adjunct.

Furturi din trenuri, sesizate pe internet
Povestea jafului de la Sinești relatat pe internet le-a dat curaj și altor persoane să procedeze în același fel. Un mecanic de locomotivă a mărturisit pe rețelele de socializare cum a fost martorul unor furturi dintr-un tren de marfă, în zona Gării Fetești. «Fiind mecanic de locomotivă, am asistat cu stupoare în Stația Fetești cum agenții de poliție TF permit hoților din vagoane să frâneze trenuri de marfă pentru a le opri și a putea fura. În ziua de 09.05.2018, fiind în Stația Fetești, la intrarea unui tren de marfă în stație, mai multe persoane s-au urcat din mers pe garnitură și au frânat trenul pentru a fura din vagoane. În tot acest timp, doi agenți de poliție se uitau pasiv de la o distanță de câțiva metri fără să ia nicio măsură (...)» a povestit bărbatul pe internet. Acesta susține că a depus o plânge la Poliția din Constanța, însă ea a fost trimisă spre soluționare polițiștilor din Ialomița.

22 Mai 2018, 11:40 (3413 vizualizări - 18 comentarii)

Comentariile cititorilor:


Orca:
(27 Mai 2018, 10:11)
Neglijența șefilor și delăsarea subalternilor au condus la aceste rezultate, cine a făcut planurile de cercetare și cine a verificat executarea sarcinilor? Mai stiu șefii că au obligații în acest sens? Cum au ajuns acei infractori să nu fie cunoscuți până a fura din masini, că toți pleacă ,,de jos" de la găinării si furturi mărunte, și unde e politica de cadre prin care se formau polițiști cu experiență în punctele vulnerabile. Hai să ne mai mandrim si cu ce am făcut nu cu ce n-am făcut..Iar asta-i valabilă în toate domeniile.
Tatiana:
(26 Mai 2018, 14:21)
De ce faimosul @jet nu are curaj sa scrie unde trebuie adevarul? E un tâmpit laș și l băgați in seamă! Dacă l scuturi puțin nu mai recunoaște nimic. Ca la romani!
Mary:
(26 Mai 2018, 13:15)
@jet are dreptate mare dar supără, înfurie pe cei care se simt cu musca de pe cct pr nasul lor!! E greu de suportat adevărul despre tine! Incapabilii și Hoții înjură pe @jet. Ce bine ar fi să fie mai mulți ca @jet!
Adnan:
(26 Mai 2018, 07:16)
Pentru @jet esti chiar bulangiu de militian de economic ori esti procurorul de se crede tarzan ala care umbla beat beat cu masina de era sal omoare caini maidanezi sau esti vreuna din cele doua zeite alt spagii ramase in cartierul catanga.Daca neam cunoaste ???? Cat de frustat tias arata ca sunt.
@jet:
(24 Mai 2018, 16:36)
Sarmane @jet, n-ai priceput nimic din ceea ce spuneam. Si nici prea limpede nu esti in exprimare: limba romana e schilodita rau iar ideile, inecate in frustrari personale, ti se cam bat cap in cap. Amesteci fara noima anii'50 cu politia si procurorii din Urziceniul de azi. Postarea ta inspira mila, de aceea ai toata compatimirea mea.
Stan Pățitu:
(24 Mai 2018, 14:24)
Justiția este injustă! Aici e buba! Justițiarii, corupție la capu gol. Și se mai plâng că se amestecă politicul în treaba lor! Și? Justițiarii ,plătiți excelent, de ce permit și își permit să încalce legile???! Judecătorie, Tribunal, Poliție în Slobozia? Ca apa potabilă de la robinet!
Pentru @jet!:
(24 Mai 2018, 14:15)
@jet. Ai dreptate!! Fii liniștit, va fi și mai rău. Ai scris prost românește, dar adevărat. Sunt prea puțini care gândesc ca tine, de aceea suntem în cct.!!!!
jet:
(23 Mai 2018, 23:17)
Eroare@ da aia nescoliti asistati au scos din mizerie tara in anii '50 au scos mizeria care era exact ca acum in anul 2018. Aia asistati social cum ii numesti tu au scos tot puroiul care dupa lovitura de stat din '89 a recidivat.Un exeplu doua si gata unde reclami tu si cine te ia in seama pe tine un simplu om de provincie daca sesizezi infractiuni comise de politisti procurori judecatori. Reclami militianul te face procurorul. Reclami procurorul si judecatorul te face csm.ul dupa care stai si plangi servetel iti ineci amarul cu tutun si soricioaica. Cine baii cine se uita ori il intereseaza de tine.Dreptatea in ialomita se imparte dupa clanuri gasti de grupuri organizate bani neamuri. Ce te faci cand mergi la postul de politie din comuna care este parasit si reclami ca tia furat Corcodel vaca din grajd. Vine Politistul dupa 3 zile si iti spune ca stie cine este hotul dar nu are dovezi desii gaseste blana vacii la hot in buda. Te duci la procuror care iti rade in nas si te sfideaza azi dupa care maine isi trimite un sclav la hot si isi primeste renta. Ba aia analfabeti cu erau dar legea era pentru toti la fel. Exeplu iti mai dau si te rog rasfoieste presa din ialomita cu ceva timp in urma ai sa vezi cum nudecatoare din Urziceni dadea 47 mandate de arestare copy paste dupa ordonanta procurorului. Judecatori din Ueziceni care gabar nu au ce acte sunt in dosarul pe care il judeca. Nici macar nu citeste dau sentinte dupa cum este interesul sau prietenia. Bai Eroare in anii 50 pana in 89 tremurau chilotii pe ei de frica sa nui ia din scaldatoare. Raspunde istetule unde reclami procurorul tu de la Cocarlati. Chiar imi provoci un sentiment de ura.Tu Eroare ai impresia ca politia din urziceni nu cunoastea fenomenul Sinesti procurorii nu cunosteau bandele de talhari.Dezustator dar teai smecherit de cand ai vazut puiul care se invarte in rotisor. Jet
Eroare@Geoegeta:
(23 Mai 2018, 22:03)
"Ras totul peste noapte ceva de genul anilor'50".. Pai tocmai de asta am ajuns aici; noi, ca natie, n-am avut sansa tarilor occidentale de a ne consolida democratia in mod treptat pt ca am avut episodul comunist. In anii '50 comunistii scoliti in URSS au "ras" toata elita tarii si in locul ei au pus analfabetii, ciobanii si asistatii sociali ai vremii. Iar acestia au dat nastere aplaudacilor lui Ceasca si urmasii aplaudacilor sunt azi la conducerea tarii in toate segmentele ei principale. Insanatosirea unei natiuni e la fel ca butada cu gazonul englezesc;cineva a intrebat un englez care e secretul gazonulului perfect, raspunsul acestuia  fiind: simplu,se tunde si se uda zilnic timp de trei sute de ani..
EU:
(23 Mai 2018, 12:17)
@georgeta are și ea dreptate, mare dreptate! Suntem un popor de corupți, incapabili, lași! Am avut mândrie patriotică, nu mai am! Îmi pare rău, dar cine poate rămâne prin străinătate, bine face! Aici e jale, ori ești la rând cu proștii, ori te prăpădești de ceea ce vezi și suporți!
Geoegeta:
(23 Mai 2018, 08:31)
@Robert agentul ce vrei sa facem noi cand mergi la macelarie si spui una alta despre politistul destept iar planderea ajunge la procuror care primul pe care il face este sa dea telefon si sa atentioneze desteptul de politist si tot asa. Dai in procuror unde,la gioale? CSM este o panarama de institutie. Arata o institutie in tara asta unde sa nu fii fost unul luat dar acela era paganul de care doreau sa scape,era incomod pentru cineva or altfel stai cuminte.Nici nepotii nepotilor nostrii nu vor putea rupe din temelie cancerul asta generalizat decat cu o singura conditie. Ras totul peste noapte ceva de genul anilor '50 altfel niciodata.
Emil:
(23 Mai 2018, 08:10)
Experienta la Tandarei??? Ei nu respecta reguli de circulatie,construiesc in draci fara autorizatii,amendeaza la greu pe altii si pe ei nu-i vede nimeni.Ce hoti sa prinda?
Robert agentul:
(23 Mai 2018, 06:30)
@robi Ag. Foarte bine ai zis! Adevărat! Suntem destui de acord cu tine, dar nu facem nimic....
Robi agentul:
(22 Mai 2018, 20:34)
Terminati va rugam cu glumele de radio Erevan! INCEARCA sa ce? Gandesc poltiaii ca se vor da in primire unul p altul va spune cineva cata mita a luat agentul cutare sau,comisarul sef cutare ba da ne credeti chiar pe toti nascuti la stana.INCEARCA pe dracu voi vreti sa se aresteze intre ei? Voi vreti sa se aresteze intre ei procurorii si judecatorii care au schimbat scutecele talharilor.Domnilor,doamnelor luati medicamentele prescrise de psihiatru si nu mai consumati alcool. Curatenia asta cu INCEARCA niciodata in regiunea Urziceni ca nu sunt dube si trenuri de marfa in tara ca sa intre toti astia cu patalama din regiune.Mai ieftin ar fii glontul.
Jana:
(22 Mai 2018, 17:48)
@jan. Ești haios! Bună glumă! Țăndărei, Slobozia...crezi că e vreo diferență de etică profesională?!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
22 Sep 2019
162 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

20 Septembrie 2019, 16:15


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 23-27 septembrie a.c., orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări ...[citește_toată_știrea]

20 Septembrie 2019, 15:20
(156 vizualizări - 0 comentarii)


anunț

Servicii Publice Slobozia SRL
vă face cunoscut faptul că,
în perioada 05-06.10.2019,
se vor desfășura
«Zilele Recoltei»
în incinta Pieței Agroalimentare Ialomița

20 Septembrie 2019, 08:10


3

Biciclist acroșat de o mașină între Bucu și Ograda

Miercuri, 18 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au intervenit la un accident produs pe DN2A, între localitățile Bucu și Ograda. În timp ce un bărbat, de 39 de ani, din Țăndărei, conducea ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2019, 17:10
(192 vizualizări - 0 comentarii)


4

Urziceni: Acțiune de prevenire a furturilor de și din autovehicule

Miercuri, 18 septembrie a.c., polițiștii de Investigații Criminale din cadrul Poliției Urziceni au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea furturilor de și din autovehicule pe raza localităților ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2019, 17:05
(160 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Avarie la furnizarea de apă în Fetești

Pentru remedierea unei avarii survenite joi, 19 septembrie 2019, la nivelul unui branșament de pe strada Garofiței, din orașul Fetești, județul Ialomița, RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea de ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2019, 09:55
(201 vizualizări - 0 comentarii)


Activitate desfășurată de Protopopiatul Slobozia în parteneriat cu Grădinița cu Program Prelungit «Piticot»

Activitate desfășurată de Protopopiatul Slobozia în parteneriat cu Grădinița cu Program Prelungit «Piticot»

Miercuri, 18 septembrie 2019, părintele protopop Laurențiu Cioranu, împreună cu părintele Daniel Ferbințeanu de la Parohia Ograda au săvârșit Slujba sfeștaniei, Sfințirea cea mică a apei și au rostit rugăciuni ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2019, 09:50
(228 vizualizări - 3 comentarii)


DSVSA Ialomița: 21 focare de Pestă Porcină Africană

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează că, la data de 18.09.2019, pe raza județului Ialomița sunt declarate 21 focare de Pestă Porcină Africană. Acestea au fost ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2019, 17:30
(171 vizualizări - 0 comentarii)


8

Ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat din Manasia


Marți, 17 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Urziceni au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, de 41 de ani, din Manasia, și-ar fi agresat și amenințat fosta soție. Astfel ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2019, 17:25
(152 vizualizări - 0 comentarii)


9

APM Ialomița: Zi pentru combaterea ambroziei

Conducerea Agenției Naționale pentru Protecția Mediului a propus ziua de sâmbătă, 28 septembrie a.c., o zi a mișcării civice pentru mediu și sănătate cu implicare națională când, într-o singură zi, prin ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2019, 17:20
(156 vizualizări - 0 comentarii)


10

Gheorghe Lazăr: Beat la volan

Marți, 17 septembrie 2019, polițiștii ialomițeni au depistat în trafic un bărbat, de 29 de ani, din comuna Gheorghe Lazăr, în timp ce conducea un autoturism pe DN2A, deși anterior consumase băuturi alcoolice ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2019, 17:15
(168 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Campania «Clean Stations»

Miercuri, 18 septembrie a.c., la nivel național, Poliția Română, prin Direcția de Poliție Transporturi a desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale în zona stațiilor CFR. Astfel ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2019, 17:10
(158 vizualizări - 0 comentarii)


12

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

17 Septembrie 2019, 18:20


AJOFM Ialomița: 320 locuri de muncă în Europa

Angajatorii din Spațiul Economic European oferă, prin intermediul rețelei EURES România, 320 locuri de muncă vacante. Țările vizate sunt Austria, Franța, Germania, Irlanda, Norvegia, Olanda, Polonia și ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2019, 17:10
(239 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi de peste 83 mii de lei, 12 permise reținute

Luni, 16 septembrie a.c., polițiștii ialomițeni au acționat pe raza întregului județ pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică. Astfel, polițiștii au intervenit la 98 evenimente, cele ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2019, 16:55
(234 vizualizări - 0 comentarii)


Târgul «Pâinea și Vinul» la Muzeul Agriculturii

În perioada 20-22 septembrie 2019, orele 11,00-18,00, la Muzeul Național al Agriculturii se va desfășura, în cadrul Târgului «Pâinea și Vinul», expoziția și lansarea albumului «Pâinea noastră cea de toate ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2019, 16:50
(233 vizualizări - 0 comentarii)


«Săptămâna Mobilității Europene», la Slobozia

În perioada 16-22 septembrie a.c., se desfășoară la nivel european Campania «Săptămâna Mobilității Europene». Astfel, Primăria municipiului Slobozia, prin Direcția Educație, Cultură și Tineret, în parteneriat ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2019, 16:45
(218 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan, fără permis

Luni, 16 septembrie a.c., polițiștii ialomițeni au depistat în trafic doi conducători auto, de 22 și 39 de ani, în timp ce conduceau pe drumurile publice fără a avea acest drept. În fapt, polițiștii Secției ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2019, 16:40
(194 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Campanie vaccinare vulpi

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor informează locuitorii județului că, începând cu data de 23 septembrie 2019, în funcție de condițiile meteorologice, se va desfășura, la nivel ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2019, 16:35
(312 vizualizări - 0 comentarii)


Accident rutier grav la ieșire din Slobozia, două persoane decedate

Accident rutier grav la ieșire din Slobozia, două persoane decedate

Grav accident de circulație produs în seara zilei de vineri, 13 septembrie 2019, la ieșirea din Slobozia către Constanța. Trei persoane au fost grav rănite, în urma impactului a două mașini. La fața locului ...[citește_toată_știrea]

13 Septembrie 2019, 18:20
(2351 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


ISU Ialomița: 13 Septembrie-«ZIUA POMPIERILOR DIN ROMÂNIA»

În luna iunie a anului 1848 unda de șoc revoluționară din Franța s-a propagat rapid în Țara Românească. După 3 luni de conflicte, la 13 septembrie 1848 a avut loc Bătălia din Dealul Spirii, ultima confruntare ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2019, 17:45
(282 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Campania «10 PENTRU SIGURANȚĂ»

IPJ Ialomița: Campania «10 PENTRU SIGURANȚĂ»

Polițiștii ialomițeni, însoțiți de reprezentanți ai structurilor teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne au desfășurat activități informativ-preventive în școlile de pe raza județului, în cadrul ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2019, 17:10
(328 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Sancțiuni aplicate pentru nerespectarea măsurilor de prevenire a Pestei Porcine Africane

DSVSA Ialomița: Sancțiuni aplicate pentru nerespectarea măsurilor de prevenire a Pestei Porcine Africane

Noua epidemie de Pestă Porcină Africană aduce și sancțiuni pentru crescătorii de animale din Ialomița. În ultimele săptămâni, au fost aplicate amenzi de peste 30 mii de lei din cauza nerespectării măsurilor ...[citește_toată_știrea]

10 Septembrie 2019, 17:05
(460 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Început de an școlar, în siguranță

IPJ Ialomița: Început de an școlar, în siguranță

Peste 180 de polițiști au fost în misiune, în zona grădinițelor, școlilor și liceelor din județul Ialomița, pentru un început în siguranță al noului an școlar. Polițiștii prezenți la festivitățile specifice ...[citește_toată_știrea]

9 Septembrie 2019, 16:20
(384 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 9-14 septembrie a.c., orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări ...[citește_toată_știrea]

6 Septembrie 2019, 16:30
(566 vizualizări - 0 comentarii)


Lilieci: Accident rutier soldat cu două victime

Joi, 5 septembrie a.c., în jurul orelor 5,30, pe raza localității Lilieci s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea a două persoane. În timp ce un bărbat, de 57 de ani, din București, conducea pe ...[citește_toată_știrea]

6 Septembrie 2019, 16:25
(442 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Lilieci accident


Ialomița: La volan, fără permis

Joi, 5 septembrie a.c., polițiștii ialomițeni au depistat în trafic un bărbat, de 26 de ani, din Bărbulești, în timp ce conducea un autovehicul pe raza localității Ciochina, deși avea acest drept suspendat ...[citește_toată_știrea]

6 Septembrie 2019, 16:20
(367 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Erou pentru patru frați din Bucșa

IPJ Ialomița: Erou pentru patru frați din Bucșa

Un luptător al Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița a devenit «părinte spiritual» pentru patru copii din satul Bucșa. Cristi Stan ...[citește_toată_știrea]

6 Septembrie 2019, 15:25
(516 vizualizări - 1 comentariu)


Protopopiatul Slobozia: Proiectul «Vreau să merg la școală»

În perioada 30 august-6 septembrie 2019, Protopopiatul Slobozia, împreună cu Părintele Laurențiu Cioranu au organizat a V-a ediție a proiectului social-filantropic «Vreau să merg la școală». Scopul proiectului ...[citește_toată_știrea]

6 Septembrie 2019, 15:15
(356 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: 4,76%-rata șomajului în luna iulie 2019

La sfârșitul lunii iulie 2019, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 4506 șomeri (din care 2093 femei), rata șomajului fiind de 4,76%. Din totalul de ...[citește_toată_știrea]

3 Septembrie 2019, 17:25
(478 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...