Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Polițiștii ialomițeni încearcă să identifice autorii a 50 de infracțiuni comise în zona Popasului Sinești

Polițiștii ialomițeni încearcă să identifice autorii a 50 de infracțiuni comise în zona Popasului Sinești

Scandalul jafului din zona Popasului Sinești povestit pe internet scoate la iveală indiferența cu care polițiștii ialomițeni au tratat faptele penale comise în această zonă. Într-un singur an, la Sinești au fost deschise 50 de anchete, fiind identificați doar trei autori. Restul dosarelor zac însă în sertarele polițiștilor și procurorilor care au în supraveghere această zonă.

Deficiențe pe bandă rulantă La finalul minivacanței de 1 Mai, un bărbat care se îndrepta spre București a oprit în zona Popasului Sinești și a fost atacat de o bandă de hoți care «operează» în această zonă. Omul a povestit totul pe o rețea de socializare, povestea sa făcând înconjurul țării. La scurt timp, Corpul de Control al IGPR a dispus un control amănunțit la Poliția ialomițeană, demers în urma căruia au fost descoperite numeroase nereguli. Acuzați de debandadă managerială, comandantul IPJ Ialomița, adjuncții săi și alți polițiști cu funcții de conducere, opt la număr, au fost cercetați prealabil. Tot în urma acestei verificări a reieșit și faptul că pericolul hoților care acționează în zona Popasului Sinești este destul de mare. Dovada o fac zecile de dosare penale înregistrate în perioada 1 ianuarie 2017-3 mai 2018, privind fapte de «furt» și «tentativă de furt», comise în această zonă. Concret, în urma controlului, reprezentanții IGPR au descoperit că există 50 de dosare penale cu autori necunoscuți, care au legătură cu fapte de «furt» sesizate în zona Popasului Sinești. În majoritatea cazurilor, modul de operare era similar cu cel povestit pe internet de bărbatul care se întorcea acasă din minivacanța de 1 Mai: hoții ieșeau din pădure, profitau de neatenția șoferilor, spărgeau roțile mașinii, iar apoi furau tot ce le ieșea în cale. Până în momentul de față, doar trei persoane au fost identificate în urma anchetelor deschise ca urmare a furturilor comise la Sinești.

Demisii în fruntea IPJ Ialomița Cercetarea prealabilă dispusă de oficialii Poliției Române asupra șefilor din Poliția ialomițeană i-a făcut pe unii dintre aceștia să renunțe de bună voie la scaune. Este cazul comisarului șef Sorin Cricu, care a renunțat la împuternicirea în funcția de adjunct al IPJ Ialomița, după ce «Scandalul Sinești» s-a consumat. Acesta a revenit la postul său din cadrul Serviciului de Ordine Publică al IPJ, pe care l-a ocupat înainte de numirea în funcția de adjunct.

Furturi din trenuri, sesizate pe internet
Povestea jafului de la Sinești relatat pe internet le-a dat curaj și altor persoane să procedeze în același fel. Un mecanic de locomotivă a mărturisit pe rețelele de socializare cum a fost martorul unor furturi dintr-un tren de marfă, în zona Gării Fetești. «Fiind mecanic de locomotivă, am asistat cu stupoare în Stația Fetești cum agenții de poliție TF permit hoților din vagoane să frâneze trenuri de marfă pentru a le opri și a putea fura. În ziua de 09.05.2018, fiind în Stația Fetești, la intrarea unui tren de marfă în stație, mai multe persoane s-au urcat din mers pe garnitură și au frânat trenul pentru a fura din vagoane. În tot acest timp, doi agenți de poliție se uitau pasiv de la o distanță de câțiva metri fără să ia nicio măsură (...)» a povestit bărbatul pe internet. Acesta susține că a depus o plânge la Poliția din Constanța, însă ea a fost trimisă spre soluționare polițiștilor din Ialomița.

22 Mai 2018, 11:40 (2878 vizualizări - 18 comentarii)

Comentariile cititorilor:


Orca:
(27 Mai 2018, 10:11)
Neglijența șefilor și delăsarea subalternilor au condus la aceste rezultate, cine a făcut planurile de cercetare și cine a verificat executarea sarcinilor? Mai stiu șefii că au obligații în acest sens? Cum au ajuns acei infractori să nu fie cunoscuți până a fura din masini, că toți pleacă ,,de jos" de la găinării si furturi mărunte, și unde e politica de cadre prin care se formau polițiști cu experiență în punctele vulnerabile. Hai să ne mai mandrim si cu ce am făcut nu cu ce n-am făcut..Iar asta-i valabilă în toate domeniile.
Tatiana:
(26 Mai 2018, 14:21)
De ce faimosul @jet nu are curaj sa scrie unde trebuie adevarul? E un tâmpit laș și l băgați in seamă! Dacă l scuturi puțin nu mai recunoaște nimic. Ca la romani!
Mary:
(26 Mai 2018, 13:15)
@jet are dreptate mare dar supără, înfurie pe cei care se simt cu musca de pe cct pr nasul lor!! E greu de suportat adevărul despre tine! Incapabilii și Hoții înjură pe @jet. Ce bine ar fi să fie mai mulți ca @jet!
Adnan:
(26 Mai 2018, 07:16)
Pentru @jet esti chiar bulangiu de militian de economic ori esti procurorul de se crede tarzan ala care umbla beat beat cu masina de era sal omoare caini maidanezi sau esti vreuna din cele doua zeite alt spagii ramase in cartierul catanga.Daca neam cunoaste ???? Cat de frustat tias arata ca sunt.
@jet:
(24 Mai 2018, 16:36)
Sarmane @jet, n-ai priceput nimic din ceea ce spuneam. Si nici prea limpede nu esti in exprimare: limba romana e schilodita rau iar ideile, inecate in frustrari personale, ti se cam bat cap in cap. Amesteci fara noima anii'50 cu politia si procurorii din Urziceniul de azi. Postarea ta inspira mila, de aceea ai toata compatimirea mea.
Stan Pățitu:
(24 Mai 2018, 14:24)
Justiția este injustă! Aici e buba! Justițiarii, corupție la capu gol. Și se mai plâng că se amestecă politicul în treaba lor! Și? Justițiarii ,plătiți excelent, de ce permit și își permit să încalce legile???! Judecătorie, Tribunal, Poliție în Slobozia? Ca apa potabilă de la robinet!
Pentru @jet!:
(24 Mai 2018, 14:15)
@jet. Ai dreptate!! Fii liniștit, va fi și mai rău. Ai scris prost românește, dar adevărat. Sunt prea puțini care gândesc ca tine, de aceea suntem în cct.!!!!
jet:
(23 Mai 2018, 23:17)
Eroare@ da aia nescoliti asistati au scos din mizerie tara in anii '50 au scos mizeria care era exact ca acum in anul 2018. Aia asistati social cum ii numesti tu au scos tot puroiul care dupa lovitura de stat din '89 a recidivat.Un exeplu doua si gata unde reclami tu si cine te ia in seama pe tine un simplu om de provincie daca sesizezi infractiuni comise de politisti procurori judecatori. Reclami militianul te face procurorul. Reclami procurorul si judecatorul te face csm.ul dupa care stai si plangi servetel iti ineci amarul cu tutun si soricioaica. Cine baii cine se uita ori il intereseaza de tine.Dreptatea in ialomita se imparte dupa clanuri gasti de grupuri organizate bani neamuri. Ce te faci cand mergi la postul de politie din comuna care este parasit si reclami ca tia furat Corcodel vaca din grajd. Vine Politistul dupa 3 zile si iti spune ca stie cine este hotul dar nu are dovezi desii gaseste blana vacii la hot in buda. Te duci la procuror care iti rade in nas si te sfideaza azi dupa care maine isi trimite un sclav la hot si isi primeste renta. Ba aia analfabeti cu erau dar legea era pentru toti la fel. Exeplu iti mai dau si te rog rasfoieste presa din ialomita cu ceva timp in urma ai sa vezi cum nudecatoare din Urziceni dadea 47 mandate de arestare copy paste dupa ordonanta procurorului. Judecatori din Ueziceni care gabar nu au ce acte sunt in dosarul pe care il judeca. Nici macar nu citeste dau sentinte dupa cum este interesul sau prietenia. Bai Eroare in anii 50 pana in 89 tremurau chilotii pe ei de frica sa nui ia din scaldatoare. Raspunde istetule unde reclami procurorul tu de la Cocarlati. Chiar imi provoci un sentiment de ura.Tu Eroare ai impresia ca politia din urziceni nu cunoastea fenomenul Sinesti procurorii nu cunosteau bandele de talhari.Dezustator dar teai smecherit de cand ai vazut puiul care se invarte in rotisor. Jet
Eroare@Geoegeta:
(23 Mai 2018, 22:03)
"Ras totul peste noapte ceva de genul anilor'50".. Pai tocmai de asta am ajuns aici; noi, ca natie, n-am avut sansa tarilor occidentale de a ne consolida democratia in mod treptat pt ca am avut episodul comunist. In anii '50 comunistii scoliti in URSS au "ras" toata elita tarii si in locul ei au pus analfabetii, ciobanii si asistatii sociali ai vremii. Iar acestia au dat nastere aplaudacilor lui Ceasca si urmasii aplaudacilor sunt azi la conducerea tarii in toate segmentele ei principale. Insanatosirea unei natiuni e la fel ca butada cu gazonul englezesc;cineva a intrebat un englez care e secretul gazonulului perfect, raspunsul acestuia  fiind: simplu,se tunde si se uda zilnic timp de trei sute de ani..
EU:
(23 Mai 2018, 12:17)
@georgeta are și ea dreptate, mare dreptate! Suntem un popor de corupți, incapabili, lași! Am avut mândrie patriotică, nu mai am! Îmi pare rău, dar cine poate rămâne prin străinătate, bine face! Aici e jale, ori ești la rând cu proștii, ori te prăpădești de ceea ce vezi și suporți!
Geoegeta:
(23 Mai 2018, 08:31)
@Robert agentul ce vrei sa facem noi cand mergi la macelarie si spui una alta despre politistul destept iar planderea ajunge la procuror care primul pe care il face este sa dea telefon si sa atentioneze desteptul de politist si tot asa. Dai in procuror unde,la gioale? CSM este o panarama de institutie. Arata o institutie in tara asta unde sa nu fii fost unul luat dar acela era paganul de care doreau sa scape,era incomod pentru cineva or altfel stai cuminte.Nici nepotii nepotilor nostrii nu vor putea rupe din temelie cancerul asta generalizat decat cu o singura conditie. Ras totul peste noapte ceva de genul anilor '50 altfel niciodata.
Emil:
(23 Mai 2018, 08:10)
Experienta la Tandarei??? Ei nu respecta reguli de circulatie,construiesc in draci fara autorizatii,amendeaza la greu pe altii si pe ei nu-i vede nimeni.Ce hoti sa prinda?
Robert agentul:
(23 Mai 2018, 06:30)
@robi Ag. Foarte bine ai zis! Adevărat! Suntem destui de acord cu tine, dar nu facem nimic....
Robi agentul:
(22 Mai 2018, 20:34)
Terminati va rugam cu glumele de radio Erevan! INCEARCA sa ce? Gandesc poltiaii ca se vor da in primire unul p altul va spune cineva cata mita a luat agentul cutare sau,comisarul sef cutare ba da ne credeti chiar pe toti nascuti la stana.INCEARCA pe dracu voi vreti sa se aresteze intre ei? Voi vreti sa se aresteze intre ei procurorii si judecatorii care au schimbat scutecele talharilor.Domnilor,doamnelor luati medicamentele prescrise de psihiatru si nu mai consumati alcool. Curatenia asta cu INCEARCA niciodata in regiunea Urziceni ca nu sunt dube si trenuri de marfa in tara ca sa intre toti astia cu patalama din regiune.Mai ieftin ar fii glontul.
Jana:
(22 Mai 2018, 17:48)
@jan. Ești haios! Bună glumă! Țăndărei, Slobozia...crezi că e vreo diferență de etică profesională?!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Joi 17 Ian 2019
151 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

15 Ianuarie 2019, 16:50


Angajări din sursă externă la IPJ Ialomița

Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița i-au fost repartizate 2 posturi pentru încadrare din sursă externă, existente în statele de organizare ale IPJ Ialomița, prin modalitatea încadrării directe ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2019, 16:35
(545 vizualizări - 0 comentarii)


anunț angajare

SC Agromas Grup SRL
furnizor de produse și servicii agricole
cu sediul în Cosâmbești-Ialomița
angajează
ȘOFER AUTOCAMION-2 (două) posturi
Cerințe
-studii medii
-permis de conducere categoria B, C+E
-experiență în conducerea
autocamioanelor >3,5 to min. 1 an
-fără cazier judiciar
-atestat valabil de șofer profesionist
transport marfă
-atestat valabil ADR
-capacitate de organizare și planificare
-punctualitate, seriozitate
și responsabilitate
-avize medicale și psihologice valabile
-transport intern
Responsabilități
-participă la operațiunile de încărcare
și descărcare a autovehiculului
Beneficii
-pachet salarial atractiv
-card analize medicale
-telefon
CV-urile se pot depune atât
la sediul din Cosâmbești
cât și la următoarea adresă de
email agromasgrup@gmail.com
Relații se pot obține
la telefon 0749/082.231

15 Ianuarie 2019, 15:35


ANOFM: Locuri de muncă în agricultură-Spania

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă, prin intermediul Serviciului EURES din cadrul AJOFM Ialomița, promovează oferta unui angajator din Spania, de 50 locuri de muncă în agricultură la recoltarea ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2019, 15:30
(332 vizualizări - 0 comentarii)


4

Accident la Slobozia produs de neacordarea de prioritate

Luni, 14 ianuarie 2019, pe raza municipiului Slobozia s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane. În timp ce un bărbat, de 52 ani, din Țăndărei, conducea un autoturism pe DN2A nu a acordat ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2019, 15:25
(380 vizualizări - 0 comentarii)


5

Ialomița: La volan, fără permis și cu mașina neînmatriculată

Un tânăr de 25 de ani, din Grivița, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Amara, fără a poseda permis de conducere. Iar un alt conducător auto în vârstă de ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2019, 15:15
(363 vizualizări - 0 comentarii)


6

Protopopiatul Slobozia: «15 ianuarie-Ziua Culturii Naționale»

Marți, 15 ianuarie a.c., elevii de la Școala Gimnazială nr. 5 Slobozia Nouă,  coordonați de învățătorul Fănica Damian, au participat la activitatea cu tema «15 ianuarie-Ziua Culturii Naționale». Părintele ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2019, 15:05
(304 vizualizări - 0 comentarii)


7

Accidente la Giurgeni și Gura Ialomiței

În perioada 11-13 ianuarie 2019, pe raza județului Ialomița s-au produs două accidente rutiere soldate cu rănirea a două persoane. Primul accident s-a produs pe raza localității Giurgeni unde un bărbat ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2019, 09:40
(305 vizualizări - 0 comentarii)


8

Produse contrafăcute identificate la Fetești

În perioada 11-13 ianuarie 2019, polițiștii au efectuat controale la mai mulți agenți economici de pe raza județului Ialomița pe linia prevenirii și combaterii ilegalităților din domeniul protecției mărcilor ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2019, 09:25
(314 vizualizări - 0 comentarii)


Braconajul piscicol, în atenția polițiștilor ialomițeni

Sâmbătă, 12 ianuarie 2019, polițiștii slobozeni au depistat un ialomițean, de 45 de ani, în timp ce transporta, cu ajutorul unui autoturism, aproape 40 kg de pește din speciile caras, crap, ten și sânger ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2019, 09:10
(290 vizualizări - 0 comentarii)


Delictele silvice, în atenția polițiștilor ialomițeni

Miercuri, 9 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul IPJ Ialomița au desfășurat activități pe raza de competență pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale din silvicultură. Astfel, pe timpul acțiunilor ...[citește_toată_știrea]

10 Ianuarie 2019, 15:05
(881 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Arestat pentru «sechestrare de persoane» și «tâlhărie»

Marți, 8 ianuarie a.c., polițiștii de Investigații Criminale din cadrul IPJ Ialomița au reușit să identifice un bărbat, de 45 ani, din Fetești, pe numele căruia Curtea de Apel București a emis un mandat ...[citește_toată_știrea]

9 Ianuarie 2019, 17:25
(1129 vizualizări - 0 comentarii)


12

Autoturism căutat de autoritățile engleze, găsit la Fetești

Un autoturism căutat pentru confiscare de autoritățile engleze a fost depistat de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Ialomița. Polițiștii au identificat un autoturism ce aparținea ...[citește_toată_știrea]

9 Ianuarie 2019, 17:15
(1112 vizualizări - 0 comentarii)


Gheorghe Doja: A condus cu permisul suspendat

Marți, 8 ianuarie a.c., un tânăr de 20 ani a fost depistat de către polițiștii rutieri în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Gheorghe Doja, deși avea acest drept suspendat. Polițiștii au ...[citește_toată_știrea]

9 Ianuarie 2019, 17:10
(1048 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Fetești și Gârbovi

Serviciul Poliției Rutiere Ialomița informează faptul că luni, 7 ianuarie 2019, pe raza județului Ialomița s-au produs două accidente rutiere soldate cu victime. Primul eveniment a fost înregistrat pe raza ...[citește_toată_știrea]

8 Ianuarie 2019, 17:10
(1049 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Beat la volan și fără permis

Luni, 7 ianuarie a.c., polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că pe raza municipiului Slobozia s-a produs un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. Ajunși la locul evenimentului, polițiștii ...[citește_toată_știrea]

8 Ianuarie 2019, 16:05
(948 vizualizări - 0 comentarii)


Taximetrist din Ialomița, înjunghiat la Cilibia-Buzău

Sâmbătă, 5 ianuarie 2019, polițiștii au fost alertați cu privire la faptul că un taximetrist din Ialomița a fost înjunghiat pe raza localității Cilibia, județul Buzău. Bărbatul în cauză ar fi luat un client ...[citește_toată_știrea]

7 Ianuarie 2019, 13:50
(1390 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: 5,35%-rata șomajului în luna noiembrie 2018

La sfârșitul lunii noimebrie 2018, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 5063 șomeri (din care 2175 femei), rata șomajului fiind de 5,35%. Comparativ ...[citește_toată_știrea]

7 Ianuarie 2019, 12:20
(1236 vizualizări - 0 comentarii)


Amara: Batrân de 78 de ani, carbonizat în propria casă

Amara: Batrân de 78 de ani, carbonizat în propria casă

Flăcările au cuprins locuința unui bătrân din orașul Amara în data de 30.12.2018, fiind observate de vecini în jurul orelor 21,00. Aceștia au alertat pompierii, care s-au deplasat la eveniment cu două autospeciale ...[citește_toată_știrea]

3 Ianuarie 2019, 14:05
(1223 vizualizări - 0 comentarii)


La Mulți Ani 2019!

La Mulți Ani 2019!

Redacția
Independent
vă urează
să aveți parte
de un an 2019
mai bun,
cu sănătate și fericire!

31 Decembrie 2018, 23:55


Independent

Independent

vă urează Crăciun Fericit și să aveți parte de Sărbători minunate alături de cei dragi!

25 Decembrie 2018, 07:05


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

21 Decembrie 2018, 16:20


Slobozia: Patru persoane au fost rănite într-un accident rutier

Slobozia: Patru persoane au fost rănite într-un accident rutier

Pompierii gărzii de intervenție Slobozia și paramedicii SMURD au intervenit în seara zilei de joi, 20 decembrie 2018, pentru a acorda îngrijiri medicale victimelor unui accident rutier produs la intersecția ...[citește_toată_știrea]

20 Decembrie 2018, 19:17
(2942 vizualizări - 2 comentarii)


Ialomița: Beți la volan

Marți, 18 decembrie a.c., polițiștii au depistat doi bărbați de 50, respectiv 63 de ani, care conduceau autovehicule pe drumurile publice, deși au consumat anterior băuturi alcoolice. Șoferii au fost testați ...[citește_toată_știrea]

19 Decembrie 2018, 16:50
(1755 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Braconajul piscicol, în atenția polițiștilor

Marți, 18 decembrie a.c., polițiștii din Țăndărei au depistat un ialomițean, de 51 de ani, în timp ce transporta cu un autoturism aproape 150 kg de pește din specia fitofag, pentru care nu deținea documente ...[citește_toată_știrea]

19 Decembrie 2018, 16:45
(1989 vizualizări - 0 comentarii)


Cantități de legume fără acte, confiscate de polițiștii ialomițeni


Marți, 18 decembrie a.c., polițiștii de Investigare a Criminalității Economice au efectuat acțiuni de verificare la mai mulți agenți economici de pe raza județului Ialomița, privind modul de aprovizionare ...[citește_toată_știrea]

19 Decembrie 2018, 16:40
(1849 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Brazi confiscați de polițiști

Având în vedere specificul perioadei și apropierea Sărbătorii Crăciunului, polițiștii ialomițeni au intensificat activitățile de control pentru asigurarea legalității depozitării, transportului și comercializării ...[citește_toată_știrea]

18 Decembrie 2018, 17:10
(1993 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Tovărășia și Slobozia

Serviciului Poliției Rutiere Ialomița informează faptul că sâmbătă, 15 decembrie a.c., pe raza județului Ialomița s-au produs două accidente rutiere soldate cu victime. Primul eveniment a fost înregistrat ...[citește_toată_știrea]

18 Decembrie 2018, 12:20
(1880 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia, traversată de transporturi agabaritice

În perioada 17-21 decembrie a.c., Slobozia va fi traversată de 4 transporturi agabaritice. Vehiculele transportă echipament militar de la Punctul de Frontieră Nădlac la Smârdan. Șoferii aflați în trafic ...[citește_toată_știrea]

18 Decembrie 2018, 12:15
(2032 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan, fără permis

Un ialomițean de 39 de ani a fost depistat de către polițiștii rutieri în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Axintele, fără a poseda permis de conducere. Totodată, un alt  conducător ...[citește_toată_știrea]

18 Decembrie 2018, 12:10
(1940 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
urziceni în Scandal cu droguri de risc la Liceul Tehnologic «Sfânta Ecaterina» din Urziceni cetatean în DADP Slobozia a achiziționat utilaje de deszăpezire de 152500 de lei Cetatean în DADP Slobozia a achiziționat utilaje de deszăpezire de 152500 de lei Cetatean în Slobozia bea apă cu Trihalometani Y în Scandal cu droguri de risc la Liceul Tehnologic «Sfânta Ecaterina» din Urziceni Marioara în Scandal cu droguri de risc la Liceul Tehnologic «Sfânta Ecaterina» din Urziceni Altul alt din Urziceni! în Scandal cu droguri de risc la Liceul Tehnologic «Sfânta Ecaterina» din Urziceni @Altul din urziceni în Scandal cu droguri de risc la Liceul Tehnologic «Sfânta Ecaterina» din Urziceni ofer garsonieră de închiriat în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 16 ianuarie 2019 Costel în Alexandra Iordache, campioană națională Valy în Concurs cu «dedicație» pentru soția șefului Administrației Naționale a Penitenciarelor? Zombescu în Scandal cu droguri de risc la Liceul Tehnologic «Sfânta Ecaterina» din Urziceni Altul din Urziceni în Scandal cu droguri de risc la Liceul Tehnologic «Sfânta Ecaterina» din Urziceni X în Scandal cu droguri de risc la Liceul Tehnologic «Sfânta Ecaterina» din Urziceni @Cereala în Scandal cu droguri de risc la Liceul Tehnologic «Sfânta Ecaterina» din Urziceni Cereala în Scandal cu droguri de risc la Liceul Tehnologic «Sfânta Ecaterina» din Urziceni 9,97 în Concurs cu «dedicație» pentru soția șefului Administrației Naționale a Penitenciarelor? Ariciu în Daniel Crunțeanu, secretar de stat la Agricultură în locul lui Alexandru Potor Clara în Primăria Slobozia «sacrifică» 90 de preșcolari în numele interesului public Parinte în Scandal cu droguri de risc la Liceul Tehnologic «Sfânta Ecaterina» din Urziceni
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...