Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Luați cu salvarea de la școală din cauza drogurilor pe care le-ar fi consumat

Se întâmplă la Slobozia

Luați cu salvarea de la școală din cauza drogurilor pe care le-ar fi consumat

O adolescentă de 16 ani și un adolescent de 17 ani, elevi ai Colegiului Național «Mihai Viteazul» din Slobozia, au ajuns la spital după ce li s-a făcut rău la școală. În urma analizelor s-a constatat că cei doi ar fi consumat substanțe interzise, de genul etnobotanicelor. În  acest caz a fost deschisă o anchetă penală.

Transferați de urgență la București
Din primele informații se pare că cei doi adolescenți ar fi participat la o activitate de prevenire dedicată «Zilei Internaționale de Luptă Împotriva Fumatului» și li s-ar fi făcut rău în timpul acestei manifestări. Prima care a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Slobozia este adolescenta de 16 ani. Fata prezenta dureri de cap și amețeli. Câteva minute mai târziu, la același spital, a fost adus și adolescentul de 17 ani, care prezenta simptome similare cu ale fetei. În urma analizelor preliminarii efectuate la Slobozia s-a constatat că cei doi erau într-o stare de sevraj, generată de consumul de substanțe interzise de tipul etnobotanicelor. În ambele cazuri, medicii din Slobozia au dispus transferul către Spitalul «Grigore Alexandrescu» din București, unde se află și în prezent. Potrivit protocolului, imediat după aflarea rezultatelor analizelor, specialiștii Spitalului Slobozia au sesizat Poliția. Surse judiciare au confirmat în exclusivitate pentru Independent faptul că în acest caz a fost deschisă o anchetă penală, de către organele judiciare abilitate.

1 Iunie 2018, 10:05 (31938 vizualizări - 140 comentarii)

Citiți și:
EXPUR susține «Generația Z»-echipa trupei de teatru în limba franceză a Colegiului Național «Mihai Viteazul» Slobozia
«L'amour du théâtre» la Slobozia
Slobozia: Colegiul Național «Mihai Viteazul», locul 97 într-un top național al liceelor

Comentariile cititorilor:


Pedagog:
(11 Iunie 2018, 10:56)
Se droghează oriunde nu numai prin scoli. Trebie găsită rețeaua. Părinții celor de la CNMV sa spună ce știu.
2013-2017:
(10 Iunie 2018, 13:25)
Elevii de gimnaziu care mai vin la CNMV sunt încă în Inerția trecutului acestei școli. Se vor dumiri în timp, după ce, din păcate, prea multe generații, ca oile, se vor duce la vale, după măgar....Trebuia acest incident ca să mai apară adevăratele MERITE CNMV.
Monica:
(10 Iunie 2018, 10:23)
E bine. Dogații CNMV au revenit la locul crimei nestingheriți. Fac ce-au învățat tot acolo, prin spatele grajdurilor! Vine vacanța, vor schimba locul? Unii, poate, alții vor veni tot aici, din obișnuință. Închidem ochii, aplaudăm sau facem și noi educație pentru sănătate?!
independenta:
(10 Iunie 2018, 02:02)
comentatorului din 7 iunie: eu am împărțit elevii în două categorii, nu m-am gândit că acolo există și o a treia categorie de copii- cei care se simt motivați de rezultatele colegilor și de istoria liceului iar renumele acestuia îi determină să încerce să devina mai buni decât sunt..Cât despre faza cu scaunul, dacă te scuz dispare gluma iar eu am considerat-o bună. Citeam și reciteam revoltată și indignată, îmi făceam și refăceam raspunsul iar când ajungeam la sf. ma bufnea râsul.
independenta:
(10 Iunie 2018, 01:59)
@pt șacali: "școli pt genii ca ea", "răspunde un olimpic, al vostru", "își răspunde singură" "părerea unui olimpic, îl știi cumva?". Incoernet, penibil și nici măcar amuzant. Ai niște idei total opuse și nici măcar ideea mea n-ai prins-o. Așa ai înțeles tu, că sunt nemulțumită că nu s-a inventat încă școala "pt genii ca mn"? Și ia hotărăște-te, eu am comentat cu 2 nume sau nu? Ori e olimpic "de-al nostru", adică eu am scris toate 100 comentariile, ori comentez doar sub un nume și te revoltă că nu cunosc olimpicul ăla? Cum să nu-l cunosc dacă "îmi răspund singură"? De fapt eu am scris toate comentariile alea semnate cu olimpic/olimpică. Așa îmi place mie, măcar pe un site să joc rolul de olimpică. Sau olimpic, depinde cum mă simt. Mai puțin OLIMPIC LA CNMV. Ăla ești tu, dar probabil ți-a dictat cineva rândurile alea, acolo ești prea coerent. Și chiar apreciez în mare parte ce-ai scris, mai puțin ideea că nu sunteți o adunătură de aroganți. Ai demonstrat-o cu al doilea comentariu.
Pt șacali :
(9 Iunie 2018, 23:53)
@fumatoare si @ absolvent2017( esti sigur....???? Sau altfel, ce fel de absolvent esti , la seral cumva?) V-ați întors de la miting? V-a plăcut la București? Este ca e mai mișto aici, in provans? Avețimai sus o alta părere a unui olimpic , de data asta nu va convine..., data trecută a fost bun ce-a zis un alt olimpic, al vostru......, frustrați, neinstruiti si penibili mai sunteți, agaricilor! Citeam ce scrie o simandicoasa care se screme sa inducă ideea ca ar trebui scoli pentru genii ca ea si scoli pentru restul, care promovează discriminare si separare si ura si dupa ce-si raspunde singura suspina tandru, am am vrut sa aud, părerea unui olimpic, il știi cumva???? Oameni buni, sa ne întoarcem la ale noastre, sa ne vedem fiecare de necazurile noastre, viata e scurta chiar si pentru olimpici! Sa te apuci sa scrii ca boul/vaca si sa jignești copii, profesori........, mizerabil! In sfârșit, asta e! Poate ar fi bine sa se reintroducă matricola aia cu echerul si compasul, altceva fata de trei trandafiri, nu? Forza LMF!!!!!
Fumătoare:
(9 Iunie 2018, 22:51)
@olimpic... ești penibil! Dacă tăceai, “olimpic” rămâneai, pe panou prăfuit.
Absolvent 2017:
(9 Iunie 2018, 22:45)
@olimpic la CNMV. ,,sper că am lămurit situația”! Cine te crezi? Ce situație ai lămurit? Că peste tot sunt lichele? Ai descoperit roata, vai de viitorul tău! Nu ești prost, dar mai ai timp. Problema pe care n-ai tu cum să o înțelegi este: când lichelele se-nmulțesc peste tot, nu mai clasificăm școlile ,, de elită” și restul. Măcar le zicem la toate ȘCOLI ROMÂNEȘTI și atât!!!!
OLIMPIC LA CNMV :
(9 Iunie 2018, 20:33)
Deși am știut ce se întâmplă pe acest site la secțiunea "comentarii", m-am abținut și totuși, dat fiind ca mulți cer părerea unui olimpic m-am simțit obligat sa v-o dau. Consider cu tărie ca ceea ce se întâmplă aici și acum este o pierdere nedorita de timp sub doua raporturi: situația în sine și mâncătoria care încearcă sa sublinieze ceva ce este evident. În primul rand,nu interesa pe nimeni calitatea serviciilor educaționale oferite de CNMV dar o sa va pun la curent cu adevărul, sunt cazuri și cazuri. Sunt cadre didactice care își fac meseria așa cum trebuie dar îi strica modul în care se comporta așa cum sunt și cadre super prietenoase, cu care ai ce vorbi dar te fac sa realizezi ca te descurci mai bine singur. Nu e cazul sa generalizam, dar cred ca putem admite toți un lucru, e ceva ce se întâmplă peste tot. În al doilea rand, este un fapt Bine cunoscut acela ca elevii din CNMV sunt cei mai bine pregătiți în timpul examenelor. Nu mereu, intr-adevar. Totuși, sa spunem ca CNMV este o adunătură de puști aroganți este patetic, ca sa nu mai spun ca liceul nu poate oricum sa schimbe modul în care cineva acționează. Fiecare are temperamentul lui. Totodată, elevii în cauza nu au fost transportați la București. A doua zi s-au înghesuit, alături de "spuma CNMV-ului" la veșnicul loc de fumat din spatele și lateralul cantinei. Ideea concluzivă este că nimeni nu cunoaște perfecțiunea și ca în general, e bine ca fiecare sa își vadă lungul nasului pentru ca nu exista pădure fără uscăciuni. Sper ca am lămurit situația.
Gabriela:
(9 Iunie 2018, 06:40)
Nu mai acoperiți cu laude și false merite o școală care lucrează cu câțiva elevi mai răsăriți! Cadrele poame care sunt pe acolo cred că se poate trage chiulul: elevii sunt buni și învață singuri. De aceea nu fac decât meditații ca lumea. La clasă se odihnesc. Unde-i LMF ul de altădată cu Istrate Ioana cu tot? Ce de note de 3,2, câte urlete, răcnete, jigniri, corigenți! Nici chiar așa, dar nici nesimțirea de-acum!
Comentatorul din 7 iunie:
(8 Iunie 2018, 14:20)
@Independenta In primul rând vreau( insist...!) sa ma scuz fata de tine pentru ,, gluma” cu scaunul, acum nu mi se mai pare deloc amuzanta, dimpotrivă.... Si eu am avut colegi olimpici si asta nu înseamnă ca eram si eu mai deștept dar cred ca învățam mai mult pentru ca notele se obțineau mai greu dupa ce ieșeai la tabla la Dna Istrate spre exemplu, dupa câte-o ,,olimpiada internațională “ d-asta..... Nu sunt absolut deloc in măsura sa judec eu cât a scăzut calitativ procesul de învățământ dar din câte stiu, pentru elevii liceului vorbesc procentul de promovabilitate la bac, procentul de admiși la facultate si de ce nu, numărul de olimpici....! Sigur, sunt si multe uscături, peste tot si dintotdeauna au fost! M-am revoltat atunci cand am văzut ca sunt jigniți la oala toți elevii...., nu mi s-a părut deloc corect! Aroganți, nearoganti, olimpici, mediocri sau darlani, sunt elevii unui liceu cu o frumoasa tradiție! Pe vremea mea erau tablouri pe holuri cu absolvenții....., nu cred ca era ceva rău! Era emoționant sa-ți descoperi părinții, neamurile, vecinii, erai mândru si motivat chiar daca nu recunoșteai asta! Mai departe....., cu profesori( unii, probabil) angajați pe pile fara competente, ei da, asta este p crima si un motiv bun pentru cei care critica!
independenta:
(8 Iunie 2018, 13:04)
@ comentatorului din data de 7 iunie: ai perfectă dreptate în prima parte a comentariului. Însă..nu mi-am dorit să atac liceul. Nu liceul în sine e subiectul, putea fi oricare alt liceu. Eu doar am semnalat faptul că e nedrept față de copiii DE ELITĂ din LMF ca toți ceilalți să se considere automat foarte buni, doar pt că alții în jurul lor au rezultate. Am vrut părerea unui olimpic și m-am bucurat când a răspuns, pt că citind comentariile mi-am dat seama că toți elevii care au comentat, ironizând zidari sau alți elevi din alte licee, au așa..o aroganță nejustificată. Sunt doar niște elevi mediocri, un copil de elită nu ironizează o meserie, indiferent care ar fi aceasta. Îi apreciez tare mult pe cei care reușesc să facă performanță în sistemul ăsta de învățământ care e în liberă cădere și tocmai din aprecierea asta vine revolta față de elevii de acolo care-și arogă meritele olimpicilor doar pt că împart aceeași clădire cu ei! Nici eu nu-mi doresc să mă războiesc cu cineva deși inițial am avut impulsul să comentez mai acid, însă mi s-a părut f bună gluma cu scaunul în cap:))
independenta:
(8 Iunie 2018, 12:57)
@George: am terminat alt liceu, în..perioda de rostogolire a LMF-ului, cum o numești. Ne întâlneam în pauze și îi vedeam aroganți, priveau cu superioritate alți elevi, doar pt că ei bifasera LMF pe o fișă de înscriere, iar ceilalți nu. Aveam medie mai mare decat multi dintre ei. Citind cele 100 comentarii mi-am dat seama că și după atâția ani au rămas cu aceeași mentalitate: suntem cei buni, căci noi suntem la LMF! Amuzant cum se consideră cu toții ca fiind cei mai buni, doar pt că liceul lor e plin de diplome. Diplomele altora, nu ale lor. Dar ce importanță are? Ei toți sunt "cei mai buni"
Fostă elevă:
(8 Iunie 2018, 06:35)
INDEPENDENT, cum se simt elevii care au dat in vileag una din “calitățile” acestui liceu? Cine face anchetă? Dacă este una internă, vax, nici usturoi n-au mâncat, nici gura nu le miroase! Se scot singuri serafimi din “anchetă”, cu automustrare orală. Vezi art. SCANDAL CU ELEVI BĂTUȚI LA CNMV SLOBOZIA.
Marius:
(7 Iunie 2018, 21:44)
@comentatorul....Nu se lovește degeaba in acest liceu, se dezvăluie ceea ce se dorea a nu se ști. Nu e bine, e deja căzut. Bineînțeles că intră in mersul național, pe oate palierele. Dar, măcar să fie deschiși ochii celor care aleargă cu limba scoasă după CNMV. Mai sunt și alte licee, nu-i faceți statuie din aur, când i se potrivește mai degrabă...cartonul.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
20 Sep 2020
288 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Grupul de Comunicare Strategică: 1141 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Sâmbătă, 19 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1141, cu 12 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2020, 13:05
(123 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1129 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Vineri, 18 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1129, cu 19 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2020, 13:10
(112 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1110 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Joi, 17 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1110, cu 21 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2020, 13:05
(218 vizualizări - 1 comentariu)


Grupul de Comunicare Strategică: 1089 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Miercuri, 16 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1089, cu 3 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

16 Septembrie 2020, 13:10
(163 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

15 Septembrie 2020, 19:10


Grupul de Comunicare Strategică: 1086 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Marți, 15 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1086, cu 10 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

15 Septembrie 2020, 13:05
(177 vizualizări - 1 comentariu)


6
Protopopiatul Urziceni: «Educația-prioritate a Bisericii»

Protopopiatul Urziceni: «Educația-prioritate a Bisericii»

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, episcopul Sloboziei și Călărașilor, în perioada 1-11 septembrie 2020, s-a organizat cea de a V-a ediție a acțiunii «Educația-prioritate a Bisericii» ...[citește_toată_știrea]

15 Septembrie 2020, 12:05
(183 vizualizări - 0 comentarii)


Patru salariați ai DSP Ialomița, infectați cu COVID-19

Patru salariați ai DSP Ialomița au fost confirmați pozitiv la testul pentru SARS-CoV-2. «Aceștia au fost izolați și s-au aplicat măsurile prevăzute în Metodologia INSP!» se arată într-un comunicat de presă ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 14:45
(539 vizualizări - 1 comentariu)


8

Slobozia: Două ordine de protecție provizorii, emise pentru «violență în familie»

Duminică, 13 septembrie a.c., în jurul orelor 21,30, polițiștii din Slobozia au fost sesizați prin 112 de o tânără de 41 ani, din Slobozia, cu privire la faptul că a fost agresată fizic de către soțul său ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 13:55
(263 vizualizări - 0 comentarii)


9
Case mistuite de flăcări la Amara și Căzănești

Case mistuite de flăcări la Amara și Căzănești

Un incendiu violent a cuprins în cursul zilei de duminică, 13 septembrie a.c., în jurul orelor 15,20, o locuință din orașul Amara. Pentru stingerea flăcărilor au intervenit pompierii de la Detașamentul ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 13:25
(325 vizualizări - 0 comentarii)


10
Accident la Gura Văii

Accident la Gura Văii

Pompierii militari au intervenit duminică, 13 septembrie a.c., în jurul orelor 19,40, la un accident rutier produs pe DJ201, pe raza satului Gura Vării, în care un autoturism a părăsit partea carosabilă ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 13:20
(320 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la o șiră de baloți în Ograda, furaje arse la Misleanu

În cursul zilei de duminică, 13 septembrie a.c, în jurul orelor 23,30, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu produs la o șiră de baloți în incinta unei societăți agricole ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 13:10
(191 vizualizări - 0 comentarii)


12

Grupul de Comunicare Strategică: 1076 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Luni, 14 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1076, cu 18 cazuri mai mult față de ziua de sâmbătă ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 13:05
(213 vizualizări - 0 comentarii)


13
Grivița: Cal căzut în canal și salvat de pompieri

Grivița: Cal căzut în canal și salvat de pompieri

Un apel pentru salvarea unei cabaline s-a primit în noaptea de duminică spre luni, 13/14 septembrie a.c., în jurul orei 1,15, de la un cetățean din comuna Grivița. La locul intervenției s-a deplasat un ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 13:00
(216 vizualizări - 0 comentarii)


14

2 cazuri de COVID-19 la Prefectura Ialomița!

Printr-un comunicat de presă, Instituția Prefectului Ialomița aduce la cunoștință că la nivelul instituției au fost confirmare 2 cazuri de infectare cu COVID-19. Astfel, potrivit anchetei epidemiologice ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 10:50
(328 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1058 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Sâmbătă, 12 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1058, cu 4 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

12 Septembrie 2020, 13:10
(415 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: La mulți ani, pompieri români!

Sărbătorim la 13 septembrie Ziua Pompierilor din România, un eveniment prin care, de 172 de ani se perpetuează amintirea eroismului dovedit pe câmpul de luptă de către înaintașii noștri. Povestea pompierilor ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2020, 13:15
(319 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1054 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Vineri, 11 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1054, cu 7 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2020, 13:05
(247 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Șoim scos la vânzare pe un site de anunțuri, confiscat de polițiști

Ialomița: Șoim scos la vânzare pe un site de anunțuri, confiscat de polițiști

250 de euro este suma pe care ar fi trebuit să o încaseze un bărbat de 35 de ani din București care a postat pe o rețea de anunțuri o ofertă «protejată de lege». Polițiștii în rol de cumpărători au confiscat ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2020, 12:50
(299 vizualizări - 0 comentarii)


Percheziții la Țăndărei pe lina deținerii ilegale de arme

Polițiștii din Ialomița au descoperit la domiciliul unui bărbat din Țăndărei un pistol și 8 butelii CO2, în urma unor percheziții domiciliare pe linia deținerii ilegale de arme. La data de 10 septembrie ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2020, 12:45
(273 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiune de amploare a polițiștilor la Grivița și Traian

Acțiune de amploare a polițiștilor la Grivița și Traian

Joi, 10 septembrie a.c., în intervalul orar 15,00-19,00, 56 de polițiști , precum și 16 jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Ialomița, au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2020, 12:40
(292 vizualizări - 0 comentarii)


Giurgeni: Băut și fără permis, la volan

Joi noaptea, 10 septembrie a.c., în jurul orelor 23,30, polițiștii din Platonești au oprit, pentru control, pe raza comunei Giurgeni, un autoturism condus de un bărbat, de 25 de ani, din comuna Giurgeni ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2020, 12:35
(177 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Arestat pentru «tâlhărie calificată»

Joi, 10 septembrie a.c., polițiștii din Slobozia au acționat pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative de libertate. ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2020, 12:30
(197 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Tânăr de 19 ani, rănit într-un accident rutier

Pompierii din Slobozia au intervenit miercuri, 9 septembrie a.c, în cazul unui accident rutier petrecut la Slobozia. Din informațiile oferite, două autovehicule s-au izbit frontal. În urma impactului, un ...[citește_toată_știrea]

10 Septembrie 2020, 13:30
(219 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


Movila: Casă cuprinsă de flăcări

Miercuri, 9 septembrie a.c., pompierii din Țăndărei au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință din localitatea Movila. Flăcările au distrus 60 mp din acoperișul imobilului și au fost ...[citește_toată_știrea]

10 Septembrie 2020, 13:25
(190 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Movila incendiu


DSVSA Ialomița: 9 focare de Pestă Porcină Africană au fost identificate pe raza județului

Pesta Procină Africană continuă să creeze probleme în județul Ialomița. Potrivit unei informări a Direcției Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița, la data 9 septembrie a.c., pe raza ...[citește_toată_știrea]

10 Septembrie 2020, 13:15
(296 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Lemne confiscate de polițiști

Polițiștii din Urziceni au aplicat în cursul zilei de miercuri, 9 septembrie a.c., sancțiuni în valoare de 39 mii de lei șoferilor unor autovehicule de mare tonaj care transportau material lemnos. Conducătorii ...[citește_toată_știrea]

10 Septembrie 2020, 13:10
(220 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1047 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Joi, 10 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1047, cu 6 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

10 Septembrie 2020, 13:05
(219 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat din Movilița, suspect de «furt calificat»

Marți, 8 septembrie a.c., polițiștii din Urziceni au reținut pe bază de ordonanță un bărbat, de 40 de ani, din comuna Movilița, bănuit de săvârșirea infracțiunii de «furt calificat». Acesta este acuzat ...[citește_toată_știrea]

10 Septembrie 2020, 12:10
(183 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Locuri de muncă

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă informează cu privire la locurile de muncă disponibile în Ialomița. Astfel, la nivelul județului, există un total de 178 locuri de muncă, cele mai multe ...[citește_toată_știrea]

10 Septembrie 2020, 12:05
(270 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Vio în Măștile și dezinfectanții lipsesc din școlile ialomițene Mizerie de la mizerabili în Ajutoare financiare de 5,3 milioane de lei acordate în Ialomița Petre în 8 angajați ai Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița, bolnavi de COVID-19 Slobozean în 8 angajați ai Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița, bolnavi de COVID-19 PNL ist în Măștile și dezinfectanții lipsesc din școlile ialomițene #sepoateSOARE în Dragoș Soare promite cetățenilor «Slobozia în care #sepoate» Costel în Focar: 14 salariați ai DSP Ialomița, infectați cu COVID-19! Succes! în Ghiță Irimescu, noul antrenor al HCM Slobozia Constantin în Colectarea selectivă a deșeurilor, prioritate pentru Alexandru Potor, candidatul PSD pentru funcția de primar al Sloboziei CETATEAN în 8 angajați ai Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița, bolnavi de COVID-19 Cetatean în Măștile și dezinfectanții lipsesc din școlile ialomițene Analiza în 8 angajați ai Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița, bolnavi de COVID-19 Marian în Dragoș Soare promite cetățenilor «Slobozia în care #sepoate» Cetatean în 8 angajați ai Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița, bolnavi de COVID-19 Cici în Colectarea selectivă a deșeurilor, prioritate pentru Alexandru Potor, candidatul PSD pentru funcția de primar al Sloboziei Alexandra în 8 angajați ai Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița, bolnavi de COVID-19 Cu pardonu'omori omu" în 8 angajați ai Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița, bolnavi de COVID-19 cetatean în Colectarea selectivă a deșeurilor, prioritate pentru Alexandru Potor, candidatul PSD pentru funcția de primar al Sloboziei gunoierul în Colectarea selectivă a deșeurilor, prioritate pentru Alexandru Potor, candidatul PSD pentru funcția de primar al Sloboziei Teodor în Rechinii agricoli fac legea la Amara
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...