Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Ilie Cioacă își bate joc de domnul Președinte!

Cultul personalității dăunează grav sănătății mentale

Ilie Cioacă își bate joc de domnul Președinte!

bonus: Vizită «incognito» a delegației chineze din Provincia Henan

Președintele Moraru a declarat în repetate rânduri că luptă cu mentalitățile retrograde moștenite de la Silvian Ciupercă. Nu l-am crezut pe cuvânt și, pe această cale, ne cerem scuze! Acum însă, suntem în măsură să vă prezentăm public dovada. Victor Moraru are, în sfârșit, dreptate. Activitatea sa administrativă este subminată grav din interior. Paradoxal însă, sabotorul este nimeni altul decât consilierul său personal, Ilie Cioacă. Alias Ilie Comănița...

Colonoscopie prezidențială
Toți avem un stăpân. Toți am răspuns, măcar o dată în viață, la comanda cuiva. Toți am greșit, toți am mințit, nimeni nu e fără de păcat... Însă Ilie Cioacă, consilierul președintelui Victor Moraru, depășește orice închipuire. Joi, 28 iunie 2018, el a semnat un comunicat oficial al instituției al cărui scop, presupunem, a fost acela de a informa opinia publică că unul dintre cele 3 proiecte care vizează «cultura istorică» a județului, respectiv cel privind restaurarea și conservarea Bisericii de Lemn «Sf. Nicolae» Slobozia, a fost admis la finanțare, cu 72 de puncte. În locul acestui comunicat de presă care ar fi confirmat o victorie administrativă binemeritată, Ilie Cioacă se dezlănțuie, amintindu-și că este nu doar un scrib de duminică, ci și un antrenat activist de conjunctură, încă de pe vremea când recita ode patriotice sub balconul Comitetului Județean al PCR. Iată o mostră de umoare personală sub care până și hârtia de ziar, care le-a văzut pe toate, agonizează: «Prin perseverență, efort susținut de eliminare a blocajelor comunicaționale și de mentalitate, credință nestrămutată în viabilitatea demersului strategic de valorificare a patrimoniului cultural și de transformare a lui într-o resursă reală de dezvoltare locală, domnul Victor Moraru a rămas uneori singur pe această baricadă a încrederii că orice vis devine posibil de realizat, dar trebuie să lupți! Bazându-se pe profesionalismul echipelor de elaborare a cererilor de finanțare din aparatul de specialitate al Consiliului Județean Ialomița s-a înscris în competiția dură a accesării fondurilor europene nerambursabile și a reușit! Un succes remarcabil!». Comentariile sunt de prisos. Nu însă și dezbaterea asupra consecințelor acestui tip de comunicat semnat în numele instituției...

Domnule Moraru, treziți-vă!
Primul gând care ne-a venit în minte (după ce am înțeles din același comunicat că suntem inculți și «sceptici» de profesie) a fost acela că domnul Ilie Cioacă, alias scriitorul Ilie Comănița, folosește comunicatele instituției pentru a-și regla conturile cu presa-tonomat. Un al doilea gând ar fi acela că, incapabil să se reformeze mental, domnul consilier a apăsat prea tare accelerația limbii de lemn, împingând cultul personalității în derizoriu. Și, în sfârșit, o a treia posibilitate (în care, de altfel, am ales să credem...) ar fi că Ilie Cioacă sabotează deliberat activitatea administrativă a președintelui Victor Moraru. Prin urmare, pe această cale, după umilele noastre puteri și posibilități, tragem public un semnal de alarmă asupra acestei stări de fapt. Domnule Moraru, treziți-vă! Este inacceptabil din partea dumneavoastră, ca președinte de filiație europeană, să permiteți o atare distorsionare periculoasă a mesajului instituțional. Una e să auziți «S-a făcut dimineață, domnule președinte!» și cu totul altceva să vi se transmită, în comunicate de presă oficiale, că faceți istorie cu majuscule pentru că șoferul instituției nu a mai întârziat «două minute», dacă vă mai amintiți, la depunerea documentației de avizare... Haideți să facem un exercițiu de imaginație. Să presupunem că podul de la Dridu va fi finalizat înainte de termen, așa cum vă doriți. Sau că, peste 2 ani, ialomițenii vor trăi mai bine, așa cum ați promis. Știm că e greu, dar vă rugăm să faceți un efort... Ce va spune atunci Ilie Cioacă în comunicatele de presă oficiale. Că sunteți Mesia? Că l-ați întrecut pe Iisus? Până unde poate abuza un consilier personal de cultul personalității? Cui folosește el?! Dumneavoastră în niciun caz, vă asigurăm, căci acceptându-l deveniți complice la această impostură administrativă! Tot ce ați urât vreodată și nu doriți să deveniți... Știm că nu ne credeți atunci când vă pledăm cauza! Nu vă condamnăm, nici noi n-am putea... De aceea, de la înălțimea celor 4 clase primare pe care le-am făcut, ne permitem să apelăm din memorie la prozatorul Gala Galaction pentru a vă convinge: «-Pune un hotar, Stăpâne, nenorocirii noastre! Ajungă Sfinției Tale atâta jertfă! Ajungă atâta risipă, atâta jaf la vulturi, din mâna bietei țări și din carnea noastră!».

Vizită «incognito» a delegației chineze din Provincia Henan
Pentru a doua oară într-un singur mandat, președintele Victor Moraru a primit în vizită oficială reprezentanții aceleiași provincii din China. Suntem onorați să consemnăm această performanță involuntară care îl singularizează în peisajul administrativ local.
Să aplaudăm, tovarăși! Un al doilea comunicat de presă semnat de către inegalabilul Ilie Cioacă în numele instituției ne informează că, pe 28 iunie 2018, Consiliul Județean Ialomița a fost vizitat de «o delegație a Guvernului Provinciei Henan, condusă de H.E. Domnul LI YINGJIE-Vicepreședinte al Conferinței Consultative Politice a Poporului Chinez (CCPPC), Henan, având în componență 9 membri (...)». Scopul vizitei, potrivit aceluiași comunicat, «l-a constituit promovarea relațiilor de prietenie și cooperare între Provincia Henan și Județul Ialomița și valorificarea unor oportunități de cooperare  în domeniile: administrație publică, agricultură, știință și tehnologie agricolă, prelucrarea produselor alimentare, comerț cu produse agricole, mediul de afaceri și educație». În acest context, apreciem că ar fi banal să criticăm lipsa de finalitate a acestor vizite. Am făcut-o deja și, credem noi, opinia publică a obosit. De aceea, am ales să apreciem (ba, chiar să aplaudăm!) faptul că președintele Moraru este singurul care a reușit să se întâlnească de două ori cu reprezentanții aceleiași provincii chinezești. Reamintim că primul care a deschis seria acestor întâlniri reciproc inutile a fost ex-primarul Gabi Ionașcu. În anul 2011, el a înfrățit Slobozia cu Nanyang, un oraș chinezesc cu o populație egală cu jumătate din populația României. L-a urmat un an mai târziu Alexandru Stoica și o delegație de cinci consilieri care a vizitat Nanyang timp de 9 zile pe bani publici. La alți 6 ani distanță, în 2018, primarul Adrian Mocioniu a făcut un tur al Asiei, călătorind timp de 3 săptămâni prin capitala Japoniei, Republicii Coreea de Sud și a Republicii Populare Chineze. Printre timp, dacă memoria nu ne înșeală, deputatul Mario Caloianu a venit și el la Slobozia cu un grup de investitori chinezi, firește, diferit de cele curtate de edilii locali timp de aproape 10 ani. Și exemplele pot continua... Tocmai de aceea, această a doua vizită a unei delegații, din aceeași provincie ca și anul trecut, reprezintă o performanță administrativă salutară. Bravo, domnule președinte! Sunteți pe drumul cel bun!Trăiască Provincia Henan! Trăiască domnul LI YINGJIE! Trăiască înfrățirea dintre popoarele noastre prietene de la Mao Zedong și Nicolae Ceaușescu încoace!

6 Iulie 2018, 14:05 (3299 vizualizări - 7 comentarii)

Citiți și:
Consiliul Județean caută vinovații pentru afacerea «Green Harvest»
Președintele Moraru alocă 2,1 milioane lei pentru investițiile locale
Victor Moraru tratează cu indiferență istoria județului Ialomița
Ode prezidențiale în comunicatele oficiale ale Consiliului Județean
Consilierii Președintelui

Comentariile cititorilor:


Mary:
(10 Iulie 2018, 16:42)
     De țânțari poate mai scăpăm, dar de dăștia ca Ciocă, niciodată!!!   Să intre stegarii!!!!!!!
gicu:
(10 Iulie 2018, 11:06)
Bă, băieți, lăsați omu' în pace, pe Cioacă ăsta! Nu vedeți că suferă de sechele intratabile? Și voi, în loc să-l compătimiți, că nici la bătrânețe nu s-a vindecat, îl tot luați în tărbacă. Că asta e chiar o batjocură să-l bagi pe Ilie Cioacă la categoria "vectori în cultură"! Fiți oameni serioși, ce dracu!
AHA:
(9 Iulie 2018, 09:34)
Întrebare: De ce tot ăștia cu propaganda sunt chemați să fie vectori în cultură? Și încă o întrebare: Când ieșim și noi în Slobozia în stradă pentru protest împotriva activiștilor de partid PSD? Hai să fim concreți, de la vorbe la fapte.
mitu:
(7 Iulie 2018, 14:24)
Daca esti prost de mic, cand esti mare ...numa te joci .
Gabi:
(6 Iulie 2018, 17:05)
Acest articol este diluat rău! Ideea se pierde prin stufărișul de vorbe...ialomițeanului trebuie să i-o pui direct, fără subtilități că nu este așa de cărturar. Enumerați pupincuriștii în frunte cu Vlad Florin de la muzeu. Atât! El a fost genial prin similitudinea Moraru- Mihai Viteazul ( 2017, Orașul cu Floci...).
vremuri...:
(6 Iulie 2018, 16:41)
se pare ca  dulce ca mierea este kktul consumat in numele si pentru binele partidului ales, altfel nu se explica plonjonul in cazanul cu jeleu maro al scriitorului!

de neinteles pentru oricine a prins si vremile "alelalte" aceasta placere si bucurie bolnava a unora de a se tavali in ridicol si slugarnicie ca porcul in noroiul cel mai gros, cind nimeni nu le mai cere!

toata presa de acum 30-40 de ani prin reprezentantii ei - nu-mi pica din memorie decit dl. Mihai Visoiu - are , in sfirsit!!!, scuze si parte de prescrierea pacatelor! doar ca atunci se cam juca la impuse, iar acum e cam la liber alese.
PCR-ist convins!:
(6 Iulie 2018, 16:18)
Tov. Ilie Comanita-Ciocarvita-Cioaca, spune adevarul absolut. Ca asa a fost el pregatit. Vinovatul este Pres. moraru. EL ii da voie sa ne atace frontal....EL il plateste ca Tov. sa-si bata joc. Ajunge.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Vineri 16 Nov 2018
169 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Consiliul Județean Ialomița: Premii în bani pentru elevii olimpici

Consiliul Județean Ialomița va acorda, în cadrul unei ceremonii, sume de bani pentru elevii care au obținut rezultate deosebite la concursurile și olimpiadele școlare la care au participat. De asemenea ...[citește_toată_știrea]

16 Noiembrie 2018, 17:40
(83 vizualizări - 0 comentarii)


Coșereni: Accident rutier cu două victime

Doi bărbați, de 66 și 67 de ani, au fost implicați într-un accident rutier petrecut vineri, 16 noiembrie 2018, pe raza localității Coșereni. Cel mai probabil accidentul s-a produs din cauza neadaptării ...[citește_toată_știrea]

16 Noiembrie 2018, 17:25
(71 vizualizări - 0 comentarii)


2

Fierbinți-Târg: Beat mangă, la volan

Un bărbat, de 48 de ani, din orașul Fierbinți Târg a fost depistat conducând pe drumurile publice în stare de ebrietate. Acesta avea o concentrație de 0,96 miligrame alcool pur în aerul expirat. El a fost ...[citește_toată_știrea]

16 Noiembrie 2018, 17:15
(54 vizualizări - 0 comentarii)


3

E-Distribuție Dobrogea: Atenție, se întrerupe curentul!

Din cauza lucrărilor de întreținere și reabilitare a rețelelor electrice, furnizarea energiei electrice va fi sistată în unele zone ale orașelor Amara, Slobozia și Urziceni, în perioada 19-23 noiembrie ...[citește_toată_știrea]

16 Noiembrie 2018, 17:05
(65 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Arestat pentru «infracțiuni contra patrimoniului»

Polițiștii de Investigații Criminale din Ialomița au depistat un bărbat care era urmărit internațional pentru «infracțiuni contra patrimoniului», fapte comise în Belgia. Astfel, pe numele bărbatului de ...[citește_toată_știrea]

16 Noiembrie 2018, 10:15
(109 vizualizări - 0 comentarii)


Accident la Gheorghe Doja

Miercuri, 14 noiembrie a.c., Poliția a fost sesizată cu privire la faptul că pe raza comunei Gheorghe Doja s-a produs un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. Astfel, polițiștii ajunși la locul evenimentului ...[citește_toată_știrea]

16 Noiembrie 2018, 10:10
(146 vizualizări - 0 comentarii)


6

Parchetul de pe lângă Judecătoria Urziceni: Arest preventiv pentru doi bărbați care operau prin metoda «Accidentul»

Potrivit unui comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni, anchetatorii au reușit arestarea a doi indivizi acuzați de «înșelăciune» și «complicitate la înșelăciune» ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2018, 17:10
(162 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

15 Noiembrie 2018, 13:25


8

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

15 Noiembrie 2018, 11:10


Primarul general al Madridului, Manuela Carmena, vizită de lucru la Țăndărei

Consilierul de stat cu responsabilități în problematica minorităților, Dana Varga, a primit miercuri, 14 noiembrie a.c., o delegație spaniolă condusă de primarul general al Madridului, Manuela Carmena, ...[citește_toată_știrea]

14 Noiembrie 2018, 17:30
(396 vizualizări - 1 comentariu)


DSVSA Ialomița: Informare cu privire la evoluția pestei micilor rumegătoare

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează proprietarii/deținătorii de rumegătoare mici (ovine și caprine), atât din exploatațiile comerciale cât și din gospodăriile ...[citește_toată_știrea]

14 Noiembrie 2018, 13:35
(242 vizualizări - 1 comentariu)


Acțiuni preventive ale polițiștilor ialomițeni

Prevenirea delincvenței juvenile și victimizarea minorilor, prevenirea infracțiunilor contra patrimoniului și siguranța cetățeanului, sunt unele dintre prioritățile Poliției ialomițene. Astfel, marți, ...[citește_toată_știrea]

14 Noiembrie 2018, 12:20
(129 vizualizări - 0 comentarii)


12

Teatrul «Tony Bulandra» Târgoviște, la Slobozia

Marți, 4 decembrie 2018, cu începere de la orele 18,00, la Casa de Cultură Municipală Slobozia, Teatrul «Tony Bulandra» Târgoviște va pune în scenă piesa «O scrisoare pierdută», de I.L. Caragiale. Beneficiind ...[citește_toată_știrea]

14 Noiembrie 2018, 11:40
(131 vizualizări - 0 comentarii)


2364 de persoane, angajate prin intermediul AJOFM Ialomița

În primele 9 luni ale anului 2018, ca urmare a implementării Programului Național de Ocupare a Forței de Muncă, prin intermediul AJOFM Ialomița au fost încadrate în muncă 2364 persoane, dintre care 873 ...[citește_toată_știrea]

14 Noiembrie 2018, 10:20
(142 vizualizări - 0 comentarii)


Gura Ialomiței: «Rapsozii la ei acasă»

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Ialomița, în colaborare cu Primăria comunei Gura Ialomiței, organizează sâmbătă, 17 noiembrie 2018, în această localitate manifestarea ...[citește_toată_știrea]

14 Noiembrie 2018, 09:25
(116 vizualizări - 0 comentarii)


Diplomă de Bună Practică pentru Consiliul Județean Ialomița

Agenția Națională a Funcționarilor Publici a organizat ce-a de-a XI- ediție a Competiției celor mai bune practici din administrația publică din România, cu scopul de a identifica și disemina inițiative ...[citește_toată_știrea]

14 Noiembrie 2018, 09:15
(147 vizualizări - 0 comentarii)


ANOFM: Locuri de muncă în Danemarca și Portugalia

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă, prin intermediul Serviciului EURES din cadrul AJOFM Ialomița, promovează oferta unui angajator din Danemarca de 200 locuri de muncă (100 locuri pentru Danemarca și 100 locuri pentru Portugalia), pentru munca sezonieră, cules de mazăre, campania 2019. Durata contractului este pe perioada iunie-octombrie 2019, programul de lucru fiind de 30-40 ore, 6 zile/săptămână. ...[citește_toată_știrea]

14 Noiembrie 2018, 08:05
(136 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița recrutează personal din sursă externă

Inspectoratul pentru Situații de Urgență al Județului Ialomița organizează concurs de recrutare din sursă externă pentru ocuparea a 6 funcții vacante (4 ofițeri și 2 subofițeri). Înscrierile se desfășoară ...[citește_toată_știrea]

9 Noiembrie 2018, 17:20
(865 vizualizări - 0 comentarii)


E-Distribuție Dobrogea: Atenție, se întrerupe curentul!

E-Distribuție Dobrogea anunță consumatorii casnici cu privire la faptul că, în perioada 12-16 noiembrie 2018, din cauza lucrărilor de întreținere a rețelelor, alimentarea cu energie electrică va fi sistată ...[citește_toată_știrea]

9 Noiembrie 2018, 17:10
(613 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat din Rădulești, arestat pentru «infracțiuni la regimul rutier»

Polițiștii ialomițeni au identificat un bărbat, de 41 de ani, din satul Rădulești, acesta figurând pe lista persoanelor care se sustrăgeau executării unor pedepse privative de libertate. El a fost condamnat ...[citește_toată_știrea]

8 Noiembrie 2018, 18:05
(565 vizualizări - 0 comentarii)


Mihail Kogălniceanu: Prins la volan fără permis

Un bărbat, de 42 de ani, din comuna Mihail Kogălniceanu s-a ales cu un dosar penal după ce a condus pe drumurile publice, fără a avea permis de conducere. Cercetările în această cauză continuă. ...[citește_toată_știrea]

8 Noiembrie 2018, 17:25
(650 vizualizări - 0 comentarii)


Săveni: La volan sub influența băuturilor alcoolice

Un bărbat, de 34 de ani, din localitatea Săveni s-a ales cu un dosar penal pentru că a condus sub influența băuturilor alcoolice. Acesta avea o alcoolemie de 0,44 miligrame alcool pur în aerul expirat. ...[citește_toată_știrea]

8 Noiembrie 2018, 17:20
(628 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Infracțiuni la regimul silvic, constatate de polițiști

Doi bărbați, de 38 și 47 de ani, din județele Vrancea și Ialomița, au intrat în atenția polițiștilor după ce au comis infracțiuni la regimul silvic. Primul contravenient transporta cu o mașină o cantitate ...[citește_toată_știrea]

8 Noiembrie 2018, 17:10
(647 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Expoziție de artă plastică la Muzeul Național al Agriculturii

Uniunea Artiștilor Plastici Ialomița vernisează expoziția de artă plastică «Salonul de Toamnă 2018». Evenimentul se va desfășura la Muzeul Național al Agriculturii din România miercuri, 7 noiembrie 201 ...[citește_toată_știrea]

7 Noiembrie 2018, 08:35
(615 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Peste 450 de amenzi, 19 de permise reținute

Polițiștii au intervenit, la finele săptămânii precedente, la aproape 100 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112. Polițiștii au aplicat peste 450 de sancțiuni contravenționale, au constatat peste ...[citește_toată_știrea]

7 Noiembrie 2018, 08:20
(671 vizualizări - 0 comentarii)


Hramul Mânăstirii Slobozia

În perioada 6-12 noiembrie 2018, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Episcop Vincențiu, Episcopia Sloboziei și Călărașilor organizează o serie de manifestări cu ocazia sărbătoririi hramului «Sfinților ...[citește_toată_știrea]

7 Noiembrie 2018, 08:05
(692 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Acțiune de vaccinare a galinaceelor

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița anunță crescătorii și deținătorii de păsări domestice că, în această perioadă, desfășoară prin medicii veterinari de liberă practică ...[citește_toată_știrea]

7 Noiembrie 2018, 07:50
(651 vizualizări - 0 comentarii)


Amara: Șapte persoane au fost rănite într-un accident rutier

Amara: Șapte persoane au fost rănite într-un accident rutier

Accident rutier produs în apropiere de orașul Amara în seara zilei de duminică, 4 noiembrie 2018. Șapte persoane au fost rănite, una dintre ele murind la locul incidentului, după ce o căruță a fost lovită ...[citește_toată_știrea]

4 Noiembrie 2018, 19:08
(1737 vizualizări - 0 comentarii)


Nou focar de Pestă Porcină Africană în Cartierul Slobozia Nouă

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează că sâmbătă, 27 octombrie 2018, într-o exploatație din Cartierul Slobozia Nouă a fost confirmat un focar de Pestă Porcină ...[citește_toată_știrea]

31 Octombrie 2018, 08:05
(1271 vizualizări - 1 comentariu)


AJOFM Ialomița: Registrul electronic de evidență a contractelor de internship

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă anunță lansarea Registrului electronic de evidență a contractelor de internship. Registrul înființat și gestionat de ANOFM ține evidența tuturor contractelor ...[citește_toată_știrea]

31 Octombrie 2018, 07:55
(1203 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
@femeia de serviciu în Comisarul șef Cristian Ivan a câștigat concursul pentru șefia Poliției ialomițene! femeia de serviciu' în Comisarul șef Cristian Ivan a câștigat concursul pentru șefia Poliției ialomițene! Cetatean în Comisarul șef Cristian Ivan a câștigat concursul pentru șefia Poliției ialomițene! Ela în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 14 noiembrie 2018 4 D în Slobozia 3D Pandele în Comisarul șef Cristian Ivan a câștigat concursul pentru șefia Poliției ialomițene! Nicolae în Comisarul șef Cristian Ivan a câștigat concursul pentru șefia Poliției ialomițene! Ioana în Preasfințitul Vincențiu, «articulat» de purtătorul de cuvânt al Bisericii Ortodoxe Române ana în Preasfințitul Vincențiu, «articulat» de purtătorul de cuvânt al Bisericii Ortodoxe Române Mary în Slobozia 3D @ana în Preasfințitul Vincențiu, «articulat» de purtătorul de cuvânt al Bisericii Ortodoxe Române Dan în Comisarul șef Cristian Ivan a câștigat concursul pentru șefia Poliției ialomițene! ana în Preasfințitul Vincențiu, «articulat» de purtătorul de cuvânt al Bisericii Ortodoxe Române Măi Mary în Slobozia 3D Daniela în Comisarul șef Cristian Ivan a câștigat concursul pentru șefia Poliției ialomițene! Cetățeanul în Comisarul șef Cristian Ivan a câștigat concursul pentru șefia Poliției ialomițene! Bunea în Comisarul șef Cristian Ivan a câștigat concursul pentru șefia Poliției ialomițene! Relu în Slobozia 3D Treceam spre gara în Comisarul șef Cristian Ivan a câștigat concursul pentru șefia Poliției ialomițene! Costel în Comisarul șef Cristian Ivan a câștigat concursul pentru șefia Poliției ialomițene!
8408-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...