Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Ilie Cioacă își bate joc de domnul Președinte!

Cultul personalității dăunează grav sănătății mentale

Ilie Cioacă își bate joc de domnul Președinte!

bonus: Vizită «incognito» a delegației chineze din Provincia Henan

Președintele Moraru a declarat în repetate rânduri că luptă cu mentalitățile retrograde moștenite de la Silvian Ciupercă. Nu l-am crezut pe cuvânt și, pe această cale, ne cerem scuze! Acum însă, suntem în măsură să vă prezentăm public dovada. Victor Moraru are, în sfârșit, dreptate. Activitatea sa administrativă este subminată grav din interior. Paradoxal însă, sabotorul este nimeni altul decât consilierul său personal, Ilie Cioacă. Alias Ilie Comănița...

Colonoscopie prezidențială
Toți avem un stăpân. Toți am răspuns, măcar o dată în viață, la comanda cuiva. Toți am greșit, toți am mințit, nimeni nu e fără de păcat... Însă Ilie Cioacă, consilierul președintelui Victor Moraru, depășește orice închipuire. Joi, 28 iunie 2018, el a semnat un comunicat oficial al instituției al cărui scop, presupunem, a fost acela de a informa opinia publică că unul dintre cele 3 proiecte care vizează «cultura istorică» a județului, respectiv cel privind restaurarea și conservarea Bisericii de Lemn «Sf. Nicolae» Slobozia, a fost admis la finanțare, cu 72 de puncte. În locul acestui comunicat de presă care ar fi confirmat o victorie administrativă binemeritată, Ilie Cioacă se dezlănțuie, amintindu-și că este nu doar un scrib de duminică, ci și un antrenat activist de conjunctură, încă de pe vremea când recita ode patriotice sub balconul Comitetului Județean al PCR. Iată o mostră de umoare personală sub care până și hârtia de ziar, care le-a văzut pe toate, agonizează: «Prin perseverență, efort susținut de eliminare a blocajelor comunicaționale și de mentalitate, credință nestrămutată în viabilitatea demersului strategic de valorificare a patrimoniului cultural și de transformare a lui într-o resursă reală de dezvoltare locală, domnul Victor Moraru a rămas uneori singur pe această baricadă a încrederii că orice vis devine posibil de realizat, dar trebuie să lupți! Bazându-se pe profesionalismul echipelor de elaborare a cererilor de finanțare din aparatul de specialitate al Consiliului Județean Ialomița s-a înscris în competiția dură a accesării fondurilor europene nerambursabile și a reușit! Un succes remarcabil!». Comentariile sunt de prisos. Nu însă și dezbaterea asupra consecințelor acestui tip de comunicat semnat în numele instituției...

Domnule Moraru, treziți-vă!
Primul gând care ne-a venit în minte (după ce am înțeles din același comunicat că suntem inculți și «sceptici» de profesie) a fost acela că domnul Ilie Cioacă, alias scriitorul Ilie Comănița, folosește comunicatele instituției pentru a-și regla conturile cu presa-tonomat. Un al doilea gând ar fi acela că, incapabil să se reformeze mental, domnul consilier a apăsat prea tare accelerația limbii de lemn, împingând cultul personalității în derizoriu. Și, în sfârșit, o a treia posibilitate (în care, de altfel, am ales să credem...) ar fi că Ilie Cioacă sabotează deliberat activitatea administrativă a președintelui Victor Moraru. Prin urmare, pe această cale, după umilele noastre puteri și posibilități, tragem public un semnal de alarmă asupra acestei stări de fapt. Domnule Moraru, treziți-vă! Este inacceptabil din partea dumneavoastră, ca președinte de filiație europeană, să permiteți o atare distorsionare periculoasă a mesajului instituțional. Una e să auziți «S-a făcut dimineață, domnule președinte!» și cu totul altceva să vi se transmită, în comunicate de presă oficiale, că faceți istorie cu majuscule pentru că șoferul instituției nu a mai întârziat «două minute», dacă vă mai amintiți, la depunerea documentației de avizare... Haideți să facem un exercițiu de imaginație. Să presupunem că podul de la Dridu va fi finalizat înainte de termen, așa cum vă doriți. Sau că, peste 2 ani, ialomițenii vor trăi mai bine, așa cum ați promis. Știm că e greu, dar vă rugăm să faceți un efort... Ce va spune atunci Ilie Cioacă în comunicatele de presă oficiale. Că sunteți Mesia? Că l-ați întrecut pe Iisus? Până unde poate abuza un consilier personal de cultul personalității? Cui folosește el?! Dumneavoastră în niciun caz, vă asigurăm, căci acceptându-l deveniți complice la această impostură administrativă! Tot ce ați urât vreodată și nu doriți să deveniți... Știm că nu ne credeți atunci când vă pledăm cauza! Nu vă condamnăm, nici noi n-am putea... De aceea, de la înălțimea celor 4 clase primare pe care le-am făcut, ne permitem să apelăm din memorie la prozatorul Gala Galaction pentru a vă convinge: «-Pune un hotar, Stăpâne, nenorocirii noastre! Ajungă Sfinției Tale atâta jertfă! Ajungă atâta risipă, atâta jaf la vulturi, din mâna bietei țări și din carnea noastră!».

Vizită «incognito» a delegației chineze din Provincia Henan
Pentru a doua oară într-un singur mandat, președintele Victor Moraru a primit în vizită oficială reprezentanții aceleiași provincii din China. Suntem onorați să consemnăm această performanță involuntară care îl singularizează în peisajul administrativ local.
Să aplaudăm, tovarăși! Un al doilea comunicat de presă semnat de către inegalabilul Ilie Cioacă în numele instituției ne informează că, pe 28 iunie 2018, Consiliul Județean Ialomița a fost vizitat de «o delegație a Guvernului Provinciei Henan, condusă de H.E. Domnul LI YINGJIE-Vicepreședinte al Conferinței Consultative Politice a Poporului Chinez (CCPPC), Henan, având în componență 9 membri (...)». Scopul vizitei, potrivit aceluiași comunicat, «l-a constituit promovarea relațiilor de prietenie și cooperare între Provincia Henan și Județul Ialomița și valorificarea unor oportunități de cooperare  în domeniile: administrație publică, agricultură, știință și tehnologie agricolă, prelucrarea produselor alimentare, comerț cu produse agricole, mediul de afaceri și educație». În acest context, apreciem că ar fi banal să criticăm lipsa de finalitate a acestor vizite. Am făcut-o deja și, credem noi, opinia publică a obosit. De aceea, am ales să apreciem (ba, chiar să aplaudăm!) faptul că președintele Moraru este singurul care a reușit să se întâlnească de două ori cu reprezentanții aceleiași provincii chinezești. Reamintim că primul care a deschis seria acestor întâlniri reciproc inutile a fost ex-primarul Gabi Ionașcu. În anul 2011, el a înfrățit Slobozia cu Nanyang, un oraș chinezesc cu o populație egală cu jumătate din populația României. L-a urmat un an mai târziu Alexandru Stoica și o delegație de cinci consilieri care a vizitat Nanyang timp de 9 zile pe bani publici. La alți 6 ani distanță, în 2018, primarul Adrian Mocioniu a făcut un tur al Asiei, călătorind timp de 3 săptămâni prin capitala Japoniei, Republicii Coreea de Sud și a Republicii Populare Chineze. Printre timp, dacă memoria nu ne înșeală, deputatul Mario Caloianu a venit și el la Slobozia cu un grup de investitori chinezi, firește, diferit de cele curtate de edilii locali timp de aproape 10 ani. Și exemplele pot continua... Tocmai de aceea, această a doua vizită a unei delegații, din aceeași provincie ca și anul trecut, reprezintă o performanță administrativă salutară. Bravo, domnule președinte! Sunteți pe drumul cel bun!Trăiască Provincia Henan! Trăiască domnul LI YINGJIE! Trăiască înfrățirea dintre popoarele noastre prietene de la Mao Zedong și Nicolae Ceaușescu încoace!

6 Iulie 2018, 14:05 (2692 vizualizări - 7 comentarii)

Citiți și:
Ode prezidențiale în comunicatele oficiale ale Consiliului Județean
Victor Moraru a semnat Protocolul Festivalului
Istoria podului de la Dridu
Consilierii Președintelui

Comentariile cititorilor:


Mary:
(10 Iulie 2018, 16:42)
     De țânțari poate mai scăpăm, dar de dăștia ca Ciocă, niciodată!!!   Să intre stegarii!!!!!!!
gicu:
(10 Iulie 2018, 11:06)
Bă, băieți, lăsați omu' în pace, pe Cioacă ăsta! Nu vedeți că suferă de sechele intratabile? Și voi, în loc să-l compătimiți, că nici la bătrânețe nu s-a vindecat, îl tot luați în tărbacă. Că asta e chiar o batjocură să-l bagi pe Ilie Cioacă la categoria "vectori în cultură"! Fiți oameni serioși, ce dracu!
AHA:
(9 Iulie 2018, 09:34)
Întrebare: De ce tot ăștia cu propaganda sunt chemați să fie vectori în cultură? Și încă o întrebare: Când ieșim și noi în Slobozia în stradă pentru protest împotriva activiștilor de partid PSD? Hai să fim concreți, de la vorbe la fapte.
mitu:
(7 Iulie 2018, 14:24)
Daca esti prost de mic, cand esti mare ...numa te joci .
Gabi:
(6 Iulie 2018, 17:05)
Acest articol este diluat rău! Ideea se pierde prin stufărișul de vorbe...ialomițeanului trebuie să i-o pui direct, fără subtilități că nu este așa de cărturar. Enumerați pupincuriștii în frunte cu Vlad Florin de la muzeu. Atât! El a fost genial prin similitudinea Moraru- Mihai Viteazul ( 2017, Orașul cu Floci...).
vremuri...:
(6 Iulie 2018, 16:41)
se pare ca  dulce ca mierea este kktul consumat in numele si pentru binele partidului ales, altfel nu se explica plonjonul in cazanul cu jeleu maro al scriitorului!

de neinteles pentru oricine a prins si vremile "alelalte" aceasta placere si bucurie bolnava a unora de a se tavali in ridicol si slugarnicie ca porcul in noroiul cel mai gros, cind nimeni nu le mai cere!

toata presa de acum 30-40 de ani prin reprezentantii ei - nu-mi pica din memorie decit dl. Mihai Visoiu - are , in sfirsit!!!, scuze si parte de prescrierea pacatelor! doar ca atunci se cam juca la impuse, iar acum e cam la liber alese.
PCR-ist convins!:
(6 Iulie 2018, 16:18)
Tov. Ilie Comanita-Ciocarvita-Cioaca, spune adevarul absolut. Ca asa a fost el pregatit. Vinovatul este Pres. moraru. EL ii da voie sa ne atace frontal....EL il plateste ca Tov. sa-si bata joc. Ajunge.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Miercuri 18 Iul 2018
205 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

17 Iulie 2018, 17:10


1

Distrigaz Sud Rețele: Atenție, se închide gazul!

Miercuri, 18 iulie 2017, Distrigaz Sud Rețele anunță sistarea furnizării gazelor naturale în Țăndărei, pe strada București, ca urmare a lucrărilor de reparații și întreținere a rețelelor. Intervenția se ...[citește_toată_știrea]

17 Iulie 2018, 16:17
(189 vizualizări - 0 comentarii)


2
Țăndărei: Făcea contrabandă cu arme aduse din Europa

Țăndărei: Făcea contrabandă cu arme aduse din Europa

Un bărbat de etnie romă, în vârstă de 46 de ani, domiciliat în Țăndărei este principalul suspect al unui dosar penal privind fapte de «contrabandă calificată cu arme». În urma unei percheziții desfășurată ...[citește_toată_știrea]

17 Iulie 2018, 16:09
(248 vizualizări - 0 comentarii)


3

Slobozia: A murit în urma unui infarct

Un bărbat de 55 de ani a murit luni, 16 iulie 2018, în timp ce mergea pe bicicletă, în municipiul Slobozia. Cel mai probabil, omul a suferit un infarct. El a fost descoperit în stare de inconștiență, căzut ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2018, 14:45
(801 vizualizări - 0 comentarii)


anunț angajare

SC Agromas Grup SRL
furnizor de produse și servicii agricole
cu sediul în loc. Cosâmbești, jud. Ialomița
angajează
ȘOFER AUTOUTILITARĂ/AUTOCAMION
Cerințe:
-studii medii
-permis de conducere categoria B și C+E
-experiență în conducerea de
Autoutilitare <3,5 to minim 5 ani
și a Autocamioanelor >3,5 to minim 1 an
-fără cazier judiciar
-atestat valabil de șofer profesionist transport marfă
-atestat valabil ADR
-capacitate de organizare și planificare
-punctualitate, seriozitate și responsabilitate
-avize medicale și psihologice valabile
-transport intern
Responsabilități:
-participă la operațiunile de încărcare
și descarcăre a autovehiculului
-disponibil la deplasări în alte orașe
din Ialomița, Călărași, Buzău, Brăila
-livrează comenzile conform
programului de distribuție
Beneficii:
-pachet salarial atractiv
-card analize medicale
-telefon
CV-urile se pot depune
atât la sediul din Cosâmbești
cât și pe următoarea adresă de
email: agromasgrup@gmail.com
Relații se pot obține și
la telefon 0749/162.458

13 Iulie 2018, 10:05


Urziceni: Prins în flagrant în timp ce încerca să fure dintr-o mașină

Un tânăr de 17 ani, din Urziceni, a fost surprins de către polițiști în timp ce încerca să pătrundă într-un autoturism parcat. Marți, 10 iulie a.c., Poliția a fost sesizată, în miezul nopții, cu privire ...[citește_toată_știrea]

11 Iulie 2018, 14:25
(1018 vizualizări - 0 comentarii)


6
Urziceni: Reținut pentru că încercat să vândă tutun

Urziceni: Reținut pentru că încercat să vândă tutun

Marți, 10 iulie a.c., polițiștii din Urziceni au depistat în flagrant un bărbat din Urziceni, bănuit că ar fi încercat să comercializeze o cantitate de tutun transportată cu ajutorul autoturismului propriu ...[citește_toată_știrea]

11 Iulie 2018, 14:20
(943 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Tânără dispărută

Urziceni: Tânără dispărută

Polițiștii solicită sprijin pentru depistarea unei tinere care, la data de 28 iunie a.c., a plecat de la domiciliul său din Urziceni și nu a revenit până în prezent. Persoana dispărută se numește DOBRE ADRIANA ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2018, 18:20
(1268 vizualizări - 8 comentarii)


8

AJOFM Ialomița: Șomajul, în scădere ușoară

La sfârșitul lunii iunie 2018, în evidențele  Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița se aflau înregistrați 5317 șomeri, din care 702 șomeri indemnizați, respectiv 4615 șomeri neindemnizați ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2018, 17:20
(970 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Slobozia: «Marea Unire în viziunea celor mici»

Luni, 9 iulie 2018, Protopopiatul Slobozia a desfășurat prima activitate din proiectul educațional «Clubul de vară», aflat la cea de a IV-a ediție. Astfel, în parteneriat cu Biblioteca Județeană «Ștefan ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2018, 16:05
(864 vizualizări - 0 comentarii)


Controale ale ITM Ialomița

Având în vedere obiectivele specifice ale Inspecției Muncii stabilite prin lege, cât și prin Programul Cadru de Acțiuni al Inspecției Muncii pentru anul 2018, în perioada 18-29 iunie 2018 , s-a desfășurat ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2018, 15:50
(1030 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

6 Iulie 2018, 16:15


12

IPJ Ialomița: Amenzi de peste 176000 de lei, 18 permise de conducere reținute

La acest sfârșit de săptămână, 29 iunie-1 iulie a.c., polițiștii au intervenit la 72 de evenimente și au aplicat peste 600 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 176500 de lei, iar pentru ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2018, 15:05
(1247 vizualizări - 1 comentariu)


Pompierii ialomițeni s-au luptat cu apele în județul Bacău

Pompierii ialomițeni s-au luptat cu apele în județul Bacău

Șase subofițeri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Județului Ialomița au fost mobilizați să intervină în localitățile din Moldova, afectate de inundațiile din ultimele săptămâni. ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2018, 14:05
(1241 vizualizări - 0 comentarii)


Amara: A murit din cauza extenuării

Un bărbat de 49 de ani, angajat ca maseur în cadrul Hotelului «Lebăda» din stațiunea Amara a murit la serviciu, din cauza oboselii. Bărbatului i s-a făcut rău în timp ce făcea un masaj unei persoane și ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2018, 15:05
(2261 vizualizări - 8 comentarii)


Ialomița: Atenție, se întrerupe curentul!

E-distribuție Dobrogea anunță pentru săptămâna viitoare, 2-6 iulie 2018, mai multe intervenții la rețeaua de distribuție și alimentare cu energie electrică din județul Ialomița. Astfel, energia electrică ...[citește_toată_știrea]

29 Iunie 2018, 16:40
(1582 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Coșereni și Movilița

Joi, 28 iunie 2018, Poliția a fost sesizată cu privire la faptul că pe raza județului s-au produs două accidente rutiere, soldate cu victime. Primul accident rutier s-a produs în jurul orei 9,00, pe DN ...[citește_toată_știrea]

29 Iunie 2018, 16:25
(1357 vizualizări - 0 comentarii)


Contractele colective de muncă, în vizorul ITM Ialomița

Potrivit Inspectoratului Teritorial de Muncă Ialomița, numărul unităților din județul Ialomița cu peste 21 de salariați, la 31.05.2018,
era de 427, din care cu capital de stat (inclusiv bugetari) ...[citește_toată_știrea]

28 Iunie 2018, 16:20
(1443 vizualizări - 0 comentarii)


«O viață cât un Centenar»: O ialomițeancă, sărbătorită de reprezentanții MAI

Joi, 28 iunie 2018, s-a desfășurat la Valea Măcrișului acțiunea locală a proiectului, derulat la nivel național de Ministerul Afacerilor Interne, «O viață cât un Centenar». Campania are ca scop omagierea ...[citește_toată_știrea]

28 Iunie 2018, 13:55
(1488 vizualizări - 0 comentarii)


Borănești: Infractor arestat

Polițiștii din Ialomița au identificat un tânăr, de 28 de ani, din localitatea Borănești, care se sustrăgea executării unei pedepse de 3 ani pentru comiterea infracțiunii de «tâlhărie calificată». Acesta ...[citește_toată_știrea]

21 Iunie 2018, 17:40
(1741 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beat la volan

În urma unei acțiuni desfășurată de polițiștii din Ialomița pe șoselele județului, a fost identificat un tânăr de 29 de ani care conducea în stare de ebrietate. Acesta a refuzat testarea cu aparatul Drager ...[citește_toată_știrea]

21 Iunie 2018, 17:15
(1847 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: Măsuri preventive împotriva incendiilor de vegetație uscată

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Județului Ialomița trag un semnal de alarmă cu privire la modul în care fermierii trebuie să protejeze terenurile agricole de riscul izbucnirii ...[citește_toată_știrea]

21 Iunie 2018, 17:05
(1779 vizualizări - 0 comentarii)


Vlădeni: A murit strivit de un copac

Este anchetă la Postul de Poliție Vlădeni după ce un bărbat, de 60 de ani, a murit miercuri, 20 iunie 2018, strivit de un copac, într-o pădure de la marginea localității. În momentul de față se fac cercetări ...[citește_toată_știrea]

20 Iunie 2018, 10:55
(2562 vizualizări - 1 comentariu)


AJOFM Ialomița: Șomajul, în scădere ușoară

La sfârșitul lunii mai 2018, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița se aflau înregistrați 5447 șomeri, din care 678 șomeri indemnizați, respectiv 4769 șomeri neindemnizați ...[citește_toată_știrea]

18 Iunie 2018, 18:10
(1947 vizualizări - 0 comentarii)


Polițiști din Ialomița, la «Cupa Zâmbetelor»

Polițiști din cadrul IPJ Ialomița s-au alăturat campaniei umanitare «Cupa Zâmbetelor», care a fost inițiată de un localnic din Ciulnița și se află la a doua ediție. Scopul campaniei este ajutorarea copiilor ...[citește_toată_știrea]

18 Iunie 2018, 17:25
(1825 vizualizări - 0 comentarii)


Urmărit internațional din Săveni, reținut

Polițiștii de Investigații Criminale din cadrul IPJ Ialomița au depistat un bărbat de 31 de ani, din Săveni, pe numele căruia exista un mandat european de arestare emis de autoritățile franceze. Cel în ...[citește_toată_știrea]

18 Iunie 2018, 16:35
(2266 vizualizări - 1 comentariu)


IPJ Ialomița: Amenzi de aproape 160000 de lei, 18 permise reținute

La acest sfârșit de săptămână, 15-17 iunie a.c., polițiștii au intervenit la 100 de evenimente și au aplicat 499 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproape 160000 de lei. De asemenea, au constatat ...[citește_toată_știrea]

18 Iunie 2018, 16:15
(1895 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Hoț arestat

Un bărbat de 33 de ani, din Slobozia, bănuit de comiterea infracțiunilor de «furt» și «furt calificat», a fost reținut de polițiști pe bază de ordonanță de reținere pentru 24 de ore. Astfel, polițiștii ...[citește_toată_știrea]

15 Iunie 2018, 17:15
(2029 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia furt


Ialomița: Întreruperi programate la rețeaua de energie electrică

E-Distribuție Dobrogea SA anunță că, urmare a lucrărilor planificate de revizii, reparații și modernizări în rețeaua de distribuție, alimentarea cu energie electrică va fi întreruptă în zonele și în intervalele ...[citește_toată_știrea]

15 Iunie 2018, 16:05
(1951 vizualizări - 0 comentarii)


Lilieci: Furt comis după metoda «Sinești»

Doi tineri 20 și 25 de ani, ambii din Urziceni, au fost arestați după ce au furat bunuri dintr-o mașină parcată pe DN2A, în zona localității Lilieci, după metoda «Sinești». Polițiștii nu exclud varianta ...[citește_toată_știrea]

15 Iunie 2018, 15:48
(1971 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Mircea în Doar 31% dintre profesorii din Ialomița au primit note de trecere Gianina profă în Doar 31% dintre profesorii din Ialomița au primit note de trecere Portocală în Doar 31% dintre profesorii din Ialomița au primit note de trecere consatean în Bărbat din Mărculești, arestat preventiv pentru «tentativă la omor» E treaba lor!! în Bărbat din Mărculești, arestat preventiv pentru «tentativă la omor» Mary Tudorache în Există viață după cancer Urziceni în Groapa din groapă Ana în Groapa din groapă Proprietar în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 18 iulie 2018 Mary în Ode prezidențiale în comunicatele oficiale ale Consiliului Județean Violeta în Gabriel Modrea rămâne în fruntea Direcției de Sănătate Publică Ialomița Ziarist în Gabriel Modrea rămâne în fruntea Direcției de Sănătate Publică Ialomița ? ? ? Costel în Gabriel Modrea rămâne în fruntea Direcției de Sănătate Publică Ialomița matei în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 18 iulie 2018 GOGUTU în Bărbat din Mărculești, arestat preventiv pentru «tentativă la omor» Apartament în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 18 iulie 2018 Fresh Lemon în Doar 31% dintre profesorii din Ialomița au primit note de trecere GOGUTU în Bărbat din Mărculești, arestat preventiv pentru «tentativă la omor» Marin Sorescu în Doar 31% dintre profesorii din Ialomița au primit note de trecere ???? în Doar 31% dintre profesorii din Ialomița au primit note de trecere
8408-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...