Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

UNA PE SĂPTĂMÎNĂ

Autodenunț

Autodenunț

bonus: Cerere pentru drept la replică formulată de Pericli Nicu

«Eu, Nicu Pericli, consilier local al municipiului Slobozia după ce l-am înjunghiat pe la spate pe Radu Paros și apropritar de cașcarabete și „clocitoare” de transport public declar de bună voie și nesilit de nimeni următoarele:
-Da, am construit ilegal o construcție la intrarea în Slobozia, încălcând prevederile PUZ și reglementările legale privind amplasarea ei în imediata vecinătate a căii ferate
-Da, am sfidat orașul și administrația locală refuzând să demolez una dintre cele mai urâte construcții pe care le-a avut vreodată Slobozia
-Da, am schimbat destinația Autogării NANA în MOTEL pentru că eu cred că orașul ăsta e condus numai de proști și incompetenți, incapabilă să aplice legislația în vigoare
-Și, în sfârșit... Da, fac ce vreau eu pentru că legea e făcută pentru proștii care trebuie să mă voteze pe mine primar în 2020, nu pentru mine și parveniții ca mine care construim ce vrem noi, unde vrem noi, că sunt banii noștri, pe care i-am câștigat numai noi știm cum, că Fiscul nu a fost niciodată în stare să afle, iar în cazul meu nici n-o să mai afle vreodată că mi-am dat foc... Pardon, mi-a luat foc arhiva într-o noapte.
Drept pentru care am dat această declarație publică și o semnez cu degetul mare!»

Către: Ziarul "Independentul"
Cerere pentru drept la replică formulată de Pericli Nicu
Ziarul "Independentul" a publicat marți, 4 iunie a.c., informații eronate și afirmații mincinoase în articolul intitulat "Autodenunț". Vă solicit rectificarea de urgență a informațiilor eronate, drept pentru care vă transmit prezenta cerere pentru drept la replică.
Contrar afirmației din titlul articolului "Autodenunț", în conformitate cu prevederile legale în vigoare, întreaga responsabilitate de cercetare a faptelor reclamate prin "denuțuri" sunt de competența organelor aflate în subordinea Ministerului Public. În aceste condiții, presa, nu are rolul de a formula "autodenunțuri" în numele unei alte persoane, și nici de a instiga autoritățile să cerceteze fapte care în realitate sunt simple speculații.
În ceea ce privește afirmația că sunt "apropritar de cașcarabete și clocitoare de transport public", este total eronată. Este cunoscut că, în cazul oricărui operator de transport, Licențele de Traseu și Autorizațiile de Transport, se emit de autoritățile competente, în baza unor criterii de evaluare a parcului auto, fiecare autovehicul fiind necesar să îndeplinească condițiile minime de confort și siguranță pentru călători. În consecință, clasificarea mijloacelor de transport în "cașcarabete și clocitoare" sunt simple aprecieri subiective, făcute cu scopul de a slăbi încrederea cetățenilor în autoritățile publice.
În ceea ce privește construcția "Autogării Nana", aceasta a fost realizată în baza documentelor prevăzute de Legea 50/1991, și a respectat toate condițiile impuse prin Autorizațiile de Constuire și Certificatele de Urbanism. "Autogara Nana", este una din puținele investiții de interes public construite în ultimii 10 ani în Municipiul Slobozia, realizată în exclusivitate din fonduri private, fără a implica fondurile publice. În ceea ce privește destinația clădirii, activitățile conexe transportului rutier de persoane, implică și servicii de cazare pentru persoanele aflate în tranzit, ca în orice altă țară civilizată. Este absurd să critici o persoană, doar pentru că și-a investit banii, într-o investiție de interes public care conduce la dezvoltarea economică a Municipiului Slobozia.
Referitor la controlul averii mele, toate societățile pe care le-am administrat, au fost supuse periodic în ultimii ani controlului fiscal. Astfel încât toate veniturile mele și ale societăților pe care le-am administrat, au fost verificate și sunt publice.
Nu în ultimul rând, contrar afirmațiilor din articol, nu Pericli Nicu a construit "Autogara Nana", ci o persoană juridică, așa cum se întâmplă în cazul oricărui proiect de investiție de interes public.
Dl. Pericli Nicu (semnătură indescifrabilă)

N. red.: Menționăm că am respectat întocmai grafia dlui Pericli, cu tot cu virgulele dintre subiect și predicat sau alte exprimări pe lângă realitate.

9 Iulie 2018, 15:45 (5559 vizualizări - 14 comentarii)

Comentariile cititorilor:


Alina:
(15 Iulie 2018, 08:36)
Acest grobian trebuie cumva dat jos de pe piedestalul pe care e urcat, e un vis urat al acestui judet. Eu nu inteleg cine ii mai acorda lui licenta de transport, nu inteleg cum trec de ITP aceste microbuze infecte, aceste cosmaruri pe patru roti? Cat de ,, bazat ,, sa fii incat chiar nimeni sa nu se atinga de tine? Domnule Moraru, dumneata ai vazut vreodata in ce conditii calatoresc oamenii? Ar trebui noi cetatenii sa facem ceva, sa avem zvacul ala de a schimba mersul lucrurilor in Slobozia, sa facem plangeri , sa filmam, sa postam la televiziuni, oriunde... Suntem cetateni europeni ,platim taxe si impozite, cu toate acestea suntem luati la misto de acest om de nimic care sustine ca ofera conditii minime de calatorie :))... Pe bune?!
Mary:
(13 Iulie 2018, 11:28)
  Acest P.N. este un om de afaceri care se zbate să câștige un ban. Tot respectul pentru asemenea întreprinzători!! Dar cum face el banii, aici este o marea bubă!!! Dacă accesul pe piața transportului în comun i-a fost facilitat de oamei ai primariei, îi întreb pe stimabilii care i-au dat girul pentru asemenea serviciu, ați mers cu asemenea autobuze???!!! Cred că numai în țările africane sărace mai vezi cutii ur\te pe patru roți pe post de mijloc de transport în comun. Cât privește construcția cu pricina, trebuie să fie o tâmpenie din partea beneficiarului care a optat pentru ceva și a ieșit un motel. Te mai adaptezi pieții!!! Totuși a construit ceva!!! Ar trebui consiliat și îndrumat, acest om de afaceri, ca pe viitot să facă totul legal și nu după ureche. Nu de alta, dar sunt destui invidioși care îl v-a întreba de "sănătate" și ar fi păcat ca această afacere care generează locuri de muncă să înceteze, doar pentru că, patronul lucrează ilegal, iar la rândul lor decidenții acestui oraș se mulțumesc să ia șpaga de la el.
#pasajladrajna:
(11 Iulie 2018, 20:47)
@calarasean: bucura-te că nu stai ca noi la coadă la Drajna din cauză că pe-al vostru presedinte de CJ (ca și pe al nostru) il doare la bască de restul țării. Pe fond ai dreptate.
@Calarasean:
(11 Iulie 2018, 18:15)
Si avem si acvariu subteran in mijlocul orasului; Calarasiul n-are, sic!
Calarasean:
(11 Iulie 2018, 16:43)
Oameni buni, toata Slobozia e urata. Dupa 1990 in Slobozia nu s-a mai construit nimic, nimc, poate 3 -4 blocuri ANL in rest zero. E pacat ca nu va puneti in frunte oameni gospodari cu initiativa care sa face ceva investitii publice si sa incurejeze investitiile private. O buna parte din investitiile private care erau propuse pentru Slobozia s-au realizat in final in Calarasi, aste e bine pentru calaraseni ca au multe locuri de munca si bani mai multi. Eu consider ca orice investitie privata e binevenita, nu va mai tot lamentati ca nu aveti nimic, apa e otravita, PSD-ul e gramada pe voi, traiti doar din ajutoare sociale si vreti standarede de viata ca la Londra. La munca flacai si cascati ochii cand votati !
localnic:
(11 Iulie 2018, 09:31)
Nu el este problema ,el este analfabet ,problema este la cei care il lasa s a meargă asa si nu se gândesc la noi cei care folosim aceste mizeri si rable
nemultumitu' :
(10 Iulie 2018, 22:27)
Cand vad atata nesimtire si tupeu , ma sufoc ca in autobuzele tale ,bine numite ,clocitoare . Daca ai curaj , vino te rog sa circuli pe ruta Slobozia Noua cu autobuzele tale verificate temeinic de evaluatorii care iti dau voie sa circuli , la o ara de varf ,in toiul verii. Sa beneficiezi si tu de confortul pe care ni-l oferi noua , arogantule nesimtit ! Ti- am recomandat sa  tai geamurile macar , sa putem respira si noi, dar nu te intereseaza catusi de putin de calatori. Iar celor care ti-au dat autorizatii pe circurile aste de rable , le urez sa-i vad cat mai repede la inchisoare!
hapciu:
(10 Iulie 2018, 11:38)
Un derbedeu semianalfabet care a furat si spaguit ca sa se ajunga. Daca si golanul asta ajunge parlamentar/primar e cazul sa stigem lumina .
CETATEAN:
(10 Iulie 2018, 08:42)
Acest om de afaceri sau infractor, cum se doreste a fi numit nu prea are importanta, a facut tot ce a facut cu acordul tacit al adevratilor golani. Unii dintre ei au sau au avut microbuze la firma . Asa ca sa fim realisti. In tara asta infactionalitatea a foist si este sutinuta de ploticieni chiar si locali. Avem atatea exemple in urbea noastra. Oameni buni traim intr-o mare de prostie.
Si nu avem ce face. Ne ducem crucea. 
Hotii si curvele sunt la putere. 

Alt șofer:
(9 Iulie 2018, 20:27)
Când ai ghinionul să-ți meargă în față un autobuz care face trasee în oraș, alea verzi, trebuie să închizi geamul autoturismului că altfel, te sufoci! Cum dreacu or fi obținând ITP-ul?
Nick:
(9 Iulie 2018, 19:40)
Să nu uităm că acest mic infractor, a pus alți infractori din Dragalina să incendieze 2-3 taxi particulare în Amara, la numai 1 an diferență și-a incendiat și sediul firmei. Bazma curată în tot, cum?! Iar după toate aceste lucruri 'beldia'asta spurcată de om, a fost în așa o ascensiune fulminantă de nici el nu crede, noroc că îl mai trezesc la realitate muștele din... (comentariu cenzurat) ...dar se păcălește singur. Dintr-un șofer pe rată credeți voi că va ieși vreodată pilot de avion ?!
PJ:
(9 Iulie 2018, 19:37)
Daca nu te-ai prins, era un pamflet. Ca de la persoană juridică la persoană juridică!
independenta:
(9 Iulie 2018, 18:35)
Articolul ăsta e pe bune, autogara era de fapt motel?! Să nu aflăm că și parcarea subterană e de fapt cimitir. Să nu fim răutăcioși, vor și ei să transforme județul în ceva aliniat la standarde europene și noi tot țărani rămânem. Păi decât să te claxoneze mașinile că traversezi ca needucatul, nu e mai simplu să te cazezi la motelul ăla după ce cobori din autobuz, până toate mașinile trec? Și cazarea intră în prețul biletului de autobuz? Dar dacă vreau să mă cazez, deși n-am circulat cu autobuzul, unde parchez mașina personală? În parcarea subterană?
NANA:
(9 Iulie 2018, 16:13)
Fondurile private din stecheria ART? Domn a fost Mihai Viteazu, nu tu PARLITULE.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Vineri 16 Nov 2018
203 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Consiliul Județean Ialomița: Premii în bani pentru elevii olimpici

Consiliul Județean Ialomița va acorda, în cadrul unei ceremonii, sume de bani pentru elevii care au obținut rezultate deosebite la concursurile și olimpiadele școlare la care au participat. De asemenea ...[citește_toată_știrea]

16 Noiembrie 2018, 17:40
(81 vizualizări - 0 comentarii)


Coșereni: Accident rutier cu două victime

Doi bărbați, de 66 și 67 de ani, au fost implicați într-un accident rutier petrecut vineri, 16 noiembrie 2018, pe raza localității Coșereni. Cel mai probabil accidentul s-a produs din cauza neadaptării ...[citește_toată_știrea]

16 Noiembrie 2018, 17:25
(71 vizualizări - 0 comentarii)


2

Fierbinți-Târg: Beat mangă, la volan

Un bărbat, de 48 de ani, din orașul Fierbinți Târg a fost depistat conducând pe drumurile publice în stare de ebrietate. Acesta avea o concentrație de 0,96 miligrame alcool pur în aerul expirat. El a fost ...[citește_toată_știrea]

16 Noiembrie 2018, 17:15
(51 vizualizări - 0 comentarii)


3

E-Distribuție Dobrogea: Atenție, se întrerupe curentul!

Din cauza lucrărilor de întreținere și reabilitare a rețelelor electrice, furnizarea energiei electrice va fi sistată în unele zone ale orașelor Amara, Slobozia și Urziceni, în perioada 19-23 noiembrie ...[citește_toată_știrea]

16 Noiembrie 2018, 17:05
(64 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Arestat pentru «infracțiuni contra patrimoniului»

Polițiștii de Investigații Criminale din Ialomița au depistat un bărbat care era urmărit internațional pentru «infracțiuni contra patrimoniului», fapte comise în Belgia. Astfel, pe numele bărbatului de ...[citește_toată_știrea]

16 Noiembrie 2018, 10:15
(109 vizualizări - 0 comentarii)


Accident la Gheorghe Doja

Miercuri, 14 noiembrie a.c., Poliția a fost sesizată cu privire la faptul că pe raza comunei Gheorghe Doja s-a produs un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. Astfel, polițiștii ajunși la locul evenimentului ...[citește_toată_știrea]

16 Noiembrie 2018, 10:10
(144 vizualizări - 0 comentarii)


6

Parchetul de pe lângă Judecătoria Urziceni: Arest preventiv pentru doi bărbați care operau prin metoda «Accidentul»

Potrivit unui comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni, anchetatorii au reușit arestarea a doi indivizi acuzați de «înșelăciune» și «complicitate la înșelăciune» ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2018, 17:10
(162 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

15 Noiembrie 2018, 13:25


8

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

15 Noiembrie 2018, 11:10


Primarul general al Madridului, Manuela Carmena, vizită de lucru la Țăndărei

Consilierul de stat cu responsabilități în problematica minorităților, Dana Varga, a primit miercuri, 14 noiembrie a.c., o delegație spaniolă condusă de primarul general al Madridului, Manuela Carmena, ...[citește_toată_știrea]

14 Noiembrie 2018, 17:30
(390 vizualizări - 1 comentariu)


DSVSA Ialomița: Informare cu privire la evoluția pestei micilor rumegătoare

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează proprietarii/deținătorii de rumegătoare mici (ovine și caprine), atât din exploatațiile comerciale cât și din gospodăriile ...[citește_toată_știrea]

14 Noiembrie 2018, 13:35
(242 vizualizări - 1 comentariu)


Acțiuni preventive ale polițiștilor ialomițeni

Prevenirea delincvenței juvenile și victimizarea minorilor, prevenirea infracțiunilor contra patrimoniului și siguranța cetățeanului, sunt unele dintre prioritățile Poliției ialomițene. Astfel, marți, ...[citește_toată_știrea]

14 Noiembrie 2018, 12:20
(129 vizualizări - 0 comentarii)


12

Teatrul «Tony Bulandra» Târgoviște, la Slobozia

Marți, 4 decembrie 2018, cu începere de la orele 18,00, la Casa de Cultură Municipală Slobozia, Teatrul «Tony Bulandra» Târgoviște va pune în scenă piesa «O scrisoare pierdută», de I.L. Caragiale. Beneficiind ...[citește_toată_știrea]

14 Noiembrie 2018, 11:40
(131 vizualizări - 0 comentarii)


2364 de persoane, angajate prin intermediul AJOFM Ialomița

În primele 9 luni ale anului 2018, ca urmare a implementării Programului Național de Ocupare a Forței de Muncă, prin intermediul AJOFM Ialomița au fost încadrate în muncă 2364 persoane, dintre care 873 ...[citește_toată_știrea]

14 Noiembrie 2018, 10:20
(142 vizualizări - 0 comentarii)


Gura Ialomiței: «Rapsozii la ei acasă»

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Ialomița, în colaborare cu Primăria comunei Gura Ialomiței, organizează sâmbătă, 17 noiembrie 2018, în această localitate manifestarea ...[citește_toată_știrea]

14 Noiembrie 2018, 09:25
(116 vizualizări - 0 comentarii)


Diplomă de Bună Practică pentru Consiliul Județean Ialomița

Agenția Națională a Funcționarilor Publici a organizat ce-a de-a XI- ediție a Competiției celor mai bune practici din administrația publică din România, cu scopul de a identifica și disemina inițiative ...[citește_toată_știrea]

14 Noiembrie 2018, 09:15
(147 vizualizări - 0 comentarii)


ANOFM: Locuri de muncă în Danemarca și Portugalia

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă, prin intermediul Serviciului EURES din cadrul AJOFM Ialomița, promovează oferta unui angajator din Danemarca de 200 locuri de muncă (100 locuri pentru Danemarca și 100 locuri pentru Portugalia), pentru munca sezonieră, cules de mazăre, campania 2019. Durata contractului este pe perioada iunie-octombrie 2019, programul de lucru fiind de 30-40 ore, 6 zile/săptămână. ...[citește_toată_știrea]

14 Noiembrie 2018, 08:05
(135 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița recrutează personal din sursă externă

Inspectoratul pentru Situații de Urgență al Județului Ialomița organizează concurs de recrutare din sursă externă pentru ocuparea a 6 funcții vacante (4 ofițeri și 2 subofițeri). Înscrierile se desfășoară ...[citește_toată_știrea]

9 Noiembrie 2018, 17:20
(865 vizualizări - 0 comentarii)


E-Distribuție Dobrogea: Atenție, se întrerupe curentul!

E-Distribuție Dobrogea anunță consumatorii casnici cu privire la faptul că, în perioada 12-16 noiembrie 2018, din cauza lucrărilor de întreținere a rețelelor, alimentarea cu energie electrică va fi sistată ...[citește_toată_știrea]

9 Noiembrie 2018, 17:10
(613 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat din Rădulești, arestat pentru «infracțiuni la regimul rutier»

Polițiștii ialomițeni au identificat un bărbat, de 41 de ani, din satul Rădulești, acesta figurând pe lista persoanelor care se sustrăgeau executării unor pedepse privative de libertate. El a fost condamnat ...[citește_toată_știrea]

8 Noiembrie 2018, 18:05
(565 vizualizări - 0 comentarii)


Mihail Kogălniceanu: Prins la volan fără permis

Un bărbat, de 42 de ani, din comuna Mihail Kogălniceanu s-a ales cu un dosar penal după ce a condus pe drumurile publice, fără a avea permis de conducere. Cercetările în această cauză continuă. ...[citește_toată_știrea]

8 Noiembrie 2018, 17:25
(650 vizualizări - 0 comentarii)


Săveni: La volan sub influența băuturilor alcoolice

Un bărbat, de 34 de ani, din localitatea Săveni s-a ales cu un dosar penal pentru că a condus sub influența băuturilor alcoolice. Acesta avea o alcoolemie de 0,44 miligrame alcool pur în aerul expirat. ...[citește_toată_știrea]

8 Noiembrie 2018, 17:20
(628 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Infracțiuni la regimul silvic, constatate de polițiști

Doi bărbați, de 38 și 47 de ani, din județele Vrancea și Ialomița, au intrat în atenția polițiștilor după ce au comis infracțiuni la regimul silvic. Primul contravenient transporta cu o mașină o cantitate ...[citește_toată_știrea]

8 Noiembrie 2018, 17:10
(646 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Expoziție de artă plastică la Muzeul Național al Agriculturii

Uniunea Artiștilor Plastici Ialomița vernisează expoziția de artă plastică «Salonul de Toamnă 2018». Evenimentul se va desfășura la Muzeul Național al Agriculturii din România miercuri, 7 noiembrie 201 ...[citește_toată_știrea]

7 Noiembrie 2018, 08:35
(615 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Peste 450 de amenzi, 19 de permise reținute

Polițiștii au intervenit, la finele săptămânii precedente, la aproape 100 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112. Polițiștii au aplicat peste 450 de sancțiuni contravenționale, au constatat peste ...[citește_toată_știrea]

7 Noiembrie 2018, 08:20
(671 vizualizări - 0 comentarii)


Hramul Mânăstirii Slobozia

În perioada 6-12 noiembrie 2018, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Episcop Vincențiu, Episcopia Sloboziei și Călărașilor organizează o serie de manifestări cu ocazia sărbătoririi hramului «Sfinților ...[citește_toată_știrea]

7 Noiembrie 2018, 08:05
(692 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Acțiune de vaccinare a galinaceelor

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița anunță crescătorii și deținătorii de păsări domestice că, în această perioadă, desfășoară prin medicii veterinari de liberă practică ...[citește_toată_știrea]

7 Noiembrie 2018, 07:50
(651 vizualizări - 0 comentarii)


Amara: Șapte persoane au fost rănite într-un accident rutier

Amara: Șapte persoane au fost rănite într-un accident rutier

Accident rutier produs în apropiere de orașul Amara în seara zilei de duminică, 4 noiembrie 2018. Șapte persoane au fost rănite, una dintre ele murind la locul incidentului, după ce o căruță a fost lovită ...[citește_toată_știrea]

4 Noiembrie 2018, 19:08
(1737 vizualizări - 0 comentarii)


Nou focar de Pestă Porcină Africană în Cartierul Slobozia Nouă

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează că sâmbătă, 27 octombrie 2018, într-o exploatație din Cartierul Slobozia Nouă a fost confirmat un focar de Pestă Porcină ...[citește_toată_știrea]

31 Octombrie 2018, 08:05
(1271 vizualizări - 1 comentariu)


AJOFM Ialomița: Registrul electronic de evidență a contractelor de internship

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă anunță lansarea Registrului electronic de evidență a contractelor de internship. Registrul înființat și gestionat de ANOFM ține evidența tuturor contractelor ...[citește_toată_știrea]

31 Octombrie 2018, 07:55
(1203 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
@femeia de serviciu în Comisarul șef Cristian Ivan a câștigat concursul pentru șefia Poliției ialomițene! femeia de serviciu' în Comisarul șef Cristian Ivan a câștigat concursul pentru șefia Poliției ialomițene! Cetatean în Comisarul șef Cristian Ivan a câștigat concursul pentru șefia Poliției ialomițene! Ela în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 14 noiembrie 2018 4 D în Slobozia 3D Pandele în Comisarul șef Cristian Ivan a câștigat concursul pentru șefia Poliției ialomițene! Nicolae în Comisarul șef Cristian Ivan a câștigat concursul pentru șefia Poliției ialomițene! Ioana în Preasfințitul Vincențiu, «articulat» de purtătorul de cuvânt al Bisericii Ortodoxe Române ana în Preasfințitul Vincențiu, «articulat» de purtătorul de cuvânt al Bisericii Ortodoxe Române Mary în Slobozia 3D @ana în Preasfințitul Vincențiu, «articulat» de purtătorul de cuvânt al Bisericii Ortodoxe Române Dan în Comisarul șef Cristian Ivan a câștigat concursul pentru șefia Poliției ialomițene! ana în Preasfințitul Vincențiu, «articulat» de purtătorul de cuvânt al Bisericii Ortodoxe Române Măi Mary în Slobozia 3D Daniela în Comisarul șef Cristian Ivan a câștigat concursul pentru șefia Poliției ialomițene! Cetățeanul în Comisarul șef Cristian Ivan a câștigat concursul pentru șefia Poliției ialomițene! Bunea în Comisarul șef Cristian Ivan a câștigat concursul pentru șefia Poliției ialomițene! Relu în Slobozia 3D Treceam spre gara în Comisarul șef Cristian Ivan a câștigat concursul pentru șefia Poliției ialomițene! Costel în Comisarul șef Cristian Ivan a câștigat concursul pentru șefia Poliției ialomițene!
8408-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...