Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

UNA PE SĂPTĂMÎNĂ

Autodenunț

Autodenunț

bonus: Cerere pentru drept la replică formulată de Pericli Nicu

«Eu, Nicu Pericli, consilier local al municipiului Slobozia după ce l-am înjunghiat pe la spate pe Radu Paros și apropritar de cașcarabete și „clocitoare” de transport public declar de bună voie și nesilit de nimeni următoarele:
-Da, am construit ilegal o construcție la intrarea în Slobozia, încălcând prevederile PUZ și reglementările legale privind amplasarea ei în imediata vecinătate a căii ferate
-Da, am sfidat orașul și administrația locală refuzând să demolez una dintre cele mai urâte construcții pe care le-a avut vreodată Slobozia
-Da, am schimbat destinația Autogării NANA în MOTEL pentru că eu cred că orașul ăsta e condus numai de proști și incompetenți, incapabilă să aplice legislația în vigoare
-Și, în sfârșit... Da, fac ce vreau eu pentru că legea e făcută pentru proștii care trebuie să mă voteze pe mine primar în 2020, nu pentru mine și parveniții ca mine care construim ce vrem noi, unde vrem noi, că sunt banii noștri, pe care i-am câștigat numai noi știm cum, că Fiscul nu a fost niciodată în stare să afle, iar în cazul meu nici n-o să mai afle vreodată că mi-am dat foc... Pardon, mi-a luat foc arhiva într-o noapte.
Drept pentru care am dat această declarație publică și o semnez cu degetul mare!»

Către: Ziarul "Independentul"
Cerere pentru drept la replică formulată de Pericli Nicu
Ziarul "Independentul" a publicat marți, 4 iunie a.c., informații eronate și afirmații mincinoase în articolul intitulat "Autodenunț". Vă solicit rectificarea de urgență a informațiilor eronate, drept pentru care vă transmit prezenta cerere pentru drept la replică.
Contrar afirmației din titlul articolului "Autodenunț", în conformitate cu prevederile legale în vigoare, întreaga responsabilitate de cercetare a faptelor reclamate prin "denuțuri" sunt de competența organelor aflate în subordinea Ministerului Public. În aceste condiții, presa, nu are rolul de a formula "autodenunțuri" în numele unei alte persoane, și nici de a instiga autoritățile să cerceteze fapte care în realitate sunt simple speculații.
În ceea ce privește afirmația că sunt "apropritar de cașcarabete și clocitoare de transport public", este total eronată. Este cunoscut că, în cazul oricărui operator de transport, Licențele de Traseu și Autorizațiile de Transport, se emit de autoritățile competente, în baza unor criterii de evaluare a parcului auto, fiecare autovehicul fiind necesar să îndeplinească condițiile minime de confort și siguranță pentru călători. În consecință, clasificarea mijloacelor de transport în "cașcarabete și clocitoare" sunt simple aprecieri subiective, făcute cu scopul de a slăbi încrederea cetățenilor în autoritățile publice.
În ceea ce privește construcția "Autogării Nana", aceasta a fost realizată în baza documentelor prevăzute de Legea 50/1991, și a respectat toate condițiile impuse prin Autorizațiile de Constuire și Certificatele de Urbanism. "Autogara Nana", este una din puținele investiții de interes public construite în ultimii 10 ani în Municipiul Slobozia, realizată în exclusivitate din fonduri private, fără a implica fondurile publice. În ceea ce privește destinația clădirii, activitățile conexe transportului rutier de persoane, implică și servicii de cazare pentru persoanele aflate în tranzit, ca în orice altă țară civilizată. Este absurd să critici o persoană, doar pentru că și-a investit banii, într-o investiție de interes public care conduce la dezvoltarea economică a Municipiului Slobozia.
Referitor la controlul averii mele, toate societățile pe care le-am administrat, au fost supuse periodic în ultimii ani controlului fiscal. Astfel încât toate veniturile mele și ale societăților pe care le-am administrat, au fost verificate și sunt publice.
Nu în ultimul rând, contrar afirmațiilor din articol, nu Pericli Nicu a construit "Autogara Nana", ci o persoană juridică, așa cum se întâmplă în cazul oricărui proiect de investiție de interes public.
Dl. Pericli Nicu (semnătură indescifrabilă)

N. red.: Menționăm că am respectat întocmai grafia dlui Pericli, cu tot cu virgulele dintre subiect și predicat sau alte exprimări pe lângă realitate.

9 Iulie 2018, 15:45 (5352 vizualizări - 14 comentarii)

Comentariile cititorilor:


Alina:
(15 Iulie 2018, 08:36)
Acest grobian trebuie cumva dat jos de pe piedestalul pe care e urcat, e un vis urat al acestui judet. Eu nu inteleg cine ii mai acorda lui licenta de transport, nu inteleg cum trec de ITP aceste microbuze infecte, aceste cosmaruri pe patru roti? Cat de ,, bazat ,, sa fii incat chiar nimeni sa nu se atinga de tine? Domnule Moraru, dumneata ai vazut vreodata in ce conditii calatoresc oamenii? Ar trebui noi cetatenii sa facem ceva, sa avem zvacul ala de a schimba mersul lucrurilor in Slobozia, sa facem plangeri , sa filmam, sa postam la televiziuni, oriunde... Suntem cetateni europeni ,platim taxe si impozite, cu toate acestea suntem luati la misto de acest om de nimic care sustine ca ofera conditii minime de calatorie :))... Pe bune?!
Mary:
(13 Iulie 2018, 11:28)
  Acest P.N. este un om de afaceri care se zbate să câștige un ban. Tot respectul pentru asemenea întreprinzători!! Dar cum face el banii, aici este o marea bubă!!! Dacă accesul pe piața transportului în comun i-a fost facilitat de oamei ai primariei, îi întreb pe stimabilii care i-au dat girul pentru asemenea serviciu, ați mers cu asemenea autobuze???!!! Cred că numai în țările africane sărace mai vezi cutii ur\te pe patru roți pe post de mijloc de transport în comun. Cât privește construcția cu pricina, trebuie să fie o tâmpenie din partea beneficiarului care a optat pentru ceva și a ieșit un motel. Te mai adaptezi pieții!!! Totuși a construit ceva!!! Ar trebui consiliat și îndrumat, acest om de afaceri, ca pe viitot să facă totul legal și nu după ureche. Nu de alta, dar sunt destui invidioși care îl v-a întreba de "sănătate" și ar fi păcat ca această afacere care generează locuri de muncă să înceteze, doar pentru că, patronul lucrează ilegal, iar la rândul lor decidenții acestui oraș se mulțumesc să ia șpaga de la el.
#pasajladrajna:
(11 Iulie 2018, 20:47)
@calarasean: bucura-te că nu stai ca noi la coadă la Drajna din cauză că pe-al vostru presedinte de CJ (ca și pe al nostru) il doare la bască de restul țării. Pe fond ai dreptate.
@Calarasean:
(11 Iulie 2018, 18:15)
Si avem si acvariu subteran in mijlocul orasului; Calarasiul n-are, sic!
Calarasean:
(11 Iulie 2018, 16:43)
Oameni buni, toata Slobozia e urata. Dupa 1990 in Slobozia nu s-a mai construit nimic, nimc, poate 3 -4 blocuri ANL in rest zero. E pacat ca nu va puneti in frunte oameni gospodari cu initiativa care sa face ceva investitii publice si sa incurejeze investitiile private. O buna parte din investitiile private care erau propuse pentru Slobozia s-au realizat in final in Calarasi, aste e bine pentru calaraseni ca au multe locuri de munca si bani mai multi. Eu consider ca orice investitie privata e binevenita, nu va mai tot lamentati ca nu aveti nimic, apa e otravita, PSD-ul e gramada pe voi, traiti doar din ajutoare sociale si vreti standarede de viata ca la Londra. La munca flacai si cascati ochii cand votati !
localnic:
(11 Iulie 2018, 09:31)
Nu el este problema ,el este analfabet ,problema este la cei care il lasa s a meargă asa si nu se gândesc la noi cei care folosim aceste mizeri si rable
nemultumitu' :
(10 Iulie 2018, 22:27)
Cand vad atata nesimtire si tupeu , ma sufoc ca in autobuzele tale ,bine numite ,clocitoare . Daca ai curaj , vino te rog sa circuli pe ruta Slobozia Noua cu autobuzele tale verificate temeinic de evaluatorii care iti dau voie sa circuli , la o ara de varf ,in toiul verii. Sa beneficiezi si tu de confortul pe care ni-l oferi noua , arogantule nesimtit ! Ti- am recomandat sa  tai geamurile macar , sa putem respira si noi, dar nu te intereseaza catusi de putin de calatori. Iar celor care ti-au dat autorizatii pe circurile aste de rable , le urez sa-i vad cat mai repede la inchisoare!
hapciu:
(10 Iulie 2018, 11:38)
Un derbedeu semianalfabet care a furat si spaguit ca sa se ajunga. Daca si golanul asta ajunge parlamentar/primar e cazul sa stigem lumina .
CETATEAN:
(10 Iulie 2018, 08:42)
Acest om de afaceri sau infractor, cum se doreste a fi numit nu prea are importanta, a facut tot ce a facut cu acordul tacit al adevratilor golani. Unii dintre ei au sau au avut microbuze la firma . Asa ca sa fim realisti. In tara asta infactionalitatea a foist si este sutinuta de ploticieni chiar si locali. Avem atatea exemple in urbea noastra. Oameni buni traim intr-o mare de prostie.
Si nu avem ce face. Ne ducem crucea. 
Hotii si curvele sunt la putere. 

Alt șofer:
(9 Iulie 2018, 20:27)
Când ai ghinionul să-ți meargă în față un autobuz care face trasee în oraș, alea verzi, trebuie să închizi geamul autoturismului că altfel, te sufoci! Cum dreacu or fi obținând ITP-ul?
Nick:
(9 Iulie 2018, 19:40)
Să nu uităm că acest mic infractor, a pus alți infractori din Dragalina să incendieze 2-3 taxi particulare în Amara, la numai 1 an diferență și-a incendiat și sediul firmei. Bazma curată în tot, cum?! Iar după toate aceste lucruri 'beldia'asta spurcată de om, a fost în așa o ascensiune fulminantă de nici el nu crede, noroc că îl mai trezesc la realitate muștele din... (comentariu cenzurat) ...dar se păcălește singur. Dintr-un șofer pe rată credeți voi că va ieși vreodată pilot de avion ?!
PJ:
(9 Iulie 2018, 19:37)
Daca nu te-ai prins, era un pamflet. Ca de la persoană juridică la persoană juridică!
independenta:
(9 Iulie 2018, 18:35)
Articolul ăsta e pe bune, autogara era de fapt motel?! Să nu aflăm că și parcarea subterană e de fapt cimitir. Să nu fim răutăcioși, vor și ei să transforme județul în ceva aliniat la standarde europene și noi tot țărani rămânem. Păi decât să te claxoneze mașinile că traversezi ca needucatul, nu e mai simplu să te cazezi la motelul ăla după ce cobori din autobuz, până toate mașinile trec? Și cazarea intră în prețul biletului de autobuz? Dar dacă vreau să mă cazez, deși n-am circulat cu autobuzul, unde parchez mașina personală? În parcarea subterană?
NANA:
(9 Iulie 2018, 16:13)
Fondurile private din stecheria ART? Domn a fost Mihai Viteazu, nu tu PARLITULE.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Miercuri 19 Sep 2018
180 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Movila: Și-a înjunghiat fiul cu un cuțit

Polițiștii ialomițeni au deschis o anchetă într-un posibil caz de «tentativă de omor». Un bărbat este cercetat penal după ce, în cursul nopții de marți, 18/19 septembrie 2018, și-a înjunghiat fiul cu un ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2018, 14:25
(139 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Pește fără documente, confiscat de polițiști

Fetești: Pește fără documente, confiscat de polițiști

Polițiștii ialomițeni au acționat marți, 18 septembrie a.c., pe raza județului, sub coordonarea polițiștilor din cadrul Direcției de Ordine Publică, în vederea apărării patrimoniului piscicol și combaterii ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2018, 14:05
(144 vizualizări - 0 comentarii)


2

Slobozia: Accident cu două persoane rănite

Marți, 18 septembrie a.c., în jurul orelor 12,30, Poliția a fost sesizată cu privire la faptul că pe raza municipiului Slobozia s-a produs un accident de circulație, două persoane fiind rănite. Polițiștii ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2018, 14:00
(119 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


3

Valea Măcrișului: Beat la volan, a provocat un accident

Marți, 18 septembrie a.c., Poliția a fost sesizată cu privire la faptul că pe raza comunei Valea Măcrișului s-a produs un accident soldat cu pagube materiale. Astfel, șoferii celor două autoturisme implicate ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2018, 13:55
(73 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: A furat dintr-o barcă rucsacul unei femei

Polițiștii feteșteni au fost sesizați luni, 17 septembrie a.c., cu privire la faptul că o persoană a sustras bunuri dintr-o ambarcațiune aflată pe malul brațului Borcea. În urma sesizării, polițiștii au ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2018, 13:50
(68 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești furt


Muniție neexplodată, descoperită la Movilița și Armășești

Muniție neexplodată, descoperită la Movilița și Armășești

Duminică, 16 septembrie a.c., pe un  teren agricol de pe raza comunei Movilița a fost descoperită o mină antitanc cu înveliș metalic, aflată într-o stare avansată de uzură. De asemenea, marți, 18 septembrie ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2018, 12:20
(73 vizualizări - 0 comentarii)


6

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

18 Septembrie 2018, 17:50


Scrimerul George Dragomir a câștigat «Cupa României»

Scrimerul George Dragomir a câștigat «Cupa României»

Orașul Iași a fost gazda «Cupei României», la scrimă cadeți și juniori 2018. Așa cum era de așteptat, cel mai bun junior al momentului, George Dragomir, legitimat la CSM Unirea Slobozia, si-a respectat ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2018, 17:19
(167 vizualizări - 0 comentarii)


8

Autoturism căutat de autoritățile din Arad, depistat la Fetești

Un autoturism care figura în bazele de date ca fiind sustras, căutat pentru confiscare de autoritățile din județul Arad, a fost depistat de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Ialomița ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2018, 15:50
(225 vizualizări - 0 comentarii)


Braconajul piscicol, în atenția polițiștilor ialomițeni

Luni, 17 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Stelnica au depistat un bărbat, de 61 de ani, din Vlădeni, în timp ce încerca să comercializeze pește din speciile plătică și mreană ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2018, 15:40
(165 vizualizări - 0 comentarii)


Feteștean urmărit internațional, depistat de polițiști

Polițiștii de Investigații Criminale din cadrul IPJ Ialomița au depistat un bărbat care era urmărit internațional pentru infracțiuni contra persoanei și contra patrimoniului, fapte comise în Italia. Astfel ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2018, 15:25
(179 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: «Cântece de iubire» pe esplanada Centrului Cultural

Joi, 20 septembrie 2018, începând cu orele 18,00, pe esplanada Centrului Cultural UNESCO «Ionel Perlea» va fi susținut recitalul «Cântece de iubire». Soliști vor fi soprana Irina Iordăchescu și chitaristul ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2018, 12:10
(187 vizualizări - 0 comentarii)


12

Rădulești: Hoți din autoturisme, reținuți de polițiști

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Jilavele cercetează patru tineri, cu vârste cuprinse între 20 și 24 de ani, toți din comuna Movilița, aceștia fiind bănuiți de comiterea infracțiunii de «furt». Sâmbătă ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2018, 08:05
(167 vizualizări - 0 comentarii)


Se lansează «Ro Alert»

Sâmbătă, 15 septembrie 2018, începând cu orele 11,00, va fi lansat la nivel național portalul «Ro Alert», de la sediul Ministerul Afacerilor Interne. Evenimentul va fi realizat în sistem ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2018, 17:15
(744 vizualizări - 1 comentariu)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

E-Distribuție Dobrogea SA anunță că, urmare a lucrărilor planificate de revizii, reparații și modernizări în rețeaua de distribuție, alimentarea cu energie electrică va fi întreruptă în mai multe localități ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2018, 14:20
(485 vizualizări - 0 comentarii)


Recrutare candidați pentru Școlile de Subofițeri Jandarmi, sesiunea ianuarie 2019

Inspectoratul de Jandarmi Județean Ialomița recrutează tineri absolvenți de liceu, cu diplomă de Bacalaureat, pentru sesiunea din luna ianuarie la instituțiile militare de învățământ din cadrul Ministerului ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2018, 13:15
(476 vizualizări - 0 comentarii)


Servicii Publice Slobozia SRL

vă face cunoscut faptul că
în perioada 29-30.09.2018
se vor desfășura «Zilele Recoltei»
în Piața Agroalimentară Slobozia

14 Septembrie 2018, 10:20


25 de microferme înființate în județul Ialomița

Direcția Județeană pentru Agri­cul­tură Ialomița a dat publicității o situație a proiectelor cu finanțare europeană, pe care reprezentanții instituției le-au coordonat în vederea obținerii fondurilor distribuite ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2018, 08:20
(592 vizualizări - 0 comentarii)


Urmăriți internațional, depistați de polițiștii ialomițeni

Polițiștii din Ialomița au depistat trei persoane care erau urmărite, la nivel internațional, de autoritățile germane, pentru comiterea de infracțiuni contra proprietății. Astfel, miercuri, 12 septembrie ...[citește_toată_știrea]

13 Septembrie 2018, 08:10
(584 vizualizări - 0 comentarii)


Cupa «Corona» la scrimă

Cupa «Corona» la scrimă

La finele săptămânii precedente, la Poiana Brașov s-a desfășurat a III-a ediție a Cupei «Corona» la scrimă. Cea mai bună performanță a sportivilor CSS Slobozia prezenți la competiție a fost obținută de ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2018, 16:20
(637 vizualizări - 0 comentarii)


Atenție! Se opresc gazele la Țăndărei și Urziceni

Distrigaz Sud Rețele efectuează lucrări programate la rețeaua de distribuție a gazelor naturale pentru creșterea gradului de siguranță și continuitate în alimentarea cu gaze naturale. Astfel, societatea ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2018, 16:05
(635 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: La mulți ani, pompieri români!

Sărbătorim la 13 septembrie «Ziua Pompierilor din România», un eveniment prin care, de 170 de ani, se perpetuează amintirea eroismului dovedit pe câmpul de luptă de către înaintașii noștri. Povestea pompierilor ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2018, 08:35
(697 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița angajează din sursă externă

S-a dat startul reîncadrărilor de personal și angajărilor din sursă externă în vederea completării deficitului de personal existent la nivelul Poliției Române. Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2018, 07:25
(887 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

7 Septembrie 2018, 18:15


Ialomița: Fonduri pentru despăgubirea crescătorilor de animale afectați de Pesta Porcină Africană

Începând de luni, 10 septembrie 2018, la nivelul județului Ialomița începe distribuția fondurilor pentru despăgubirea crescătorilor de animale din localitățile unde s-a dispus uciderea porcilor cu scopul ...[citește_toată_știrea]

7 Septembrie 2018, 18:05
(914 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

E-Distribuție Dobrogea anunță faptul că, în perioada 10-14 septembrie 2018, pe raza județului Ialomița, în localitățile Slobozia, Urziceni, Amara, Movilița și Dridu se va opri furnizarea energiei electrice ...[citește_toată_știrea]

7 Septembrie 2018, 16:25
(768 vizualizări - 0 comentarii)


Sprijin pentru copiii din Urziceni

Reprezentanții Protopopiatului Urziceni au oferit unui număr de 70 de copii din comunitate rechizite, pentru ca aceștia să poată începe școala în cele mai bune condiții. Inițiativa se înscrie în cadrul ...[citește_toată_știrea]

7 Septembrie 2018, 16:10
(683 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Slobozia: Pachete cu rechizite și cărți pentru 28 elevi

Protopopiatul Slobozia: Pachete cu rechizite și cărți pentru 28 elevi

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, și prin grija Părintelui Protopop Ionuț Butu, Protopopiatul Slobozia a organizat, în perioada 30
august-5 septembrie ...[citește_toată_știrea]

6 Septembrie 2018, 10:55
(878 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Două accidente, trei persoane rănite

Marți, 4 septembrie a.c., pe raza județului Ialomița s-au produs două evenimente rutiere, soldate cu rănirea a trei persoane. Primul accident s-a produs în jurul orelor 18,00, pe DJ203B, în afara comunei ...[citește_toată_știrea]

6 Septembrie 2018, 08:20
(882 vizualizări - 0 comentarii)


ITM Ialomița avertizează asupra muncii în străinătate

Inspecția Muncii, în conformitate cu atribuțiile stabilite prin legea de înființare și organizare, verifică respectarea prevederilor legale referitoare la protecția cetățenilor români care lucrează în străinătate ...[citește_toată_știrea]

6 Septembrie 2018, 08:05
(926 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Vasile în Administrația Mocioniu risipește banii publici ai Sloboziei Câta în «În România sunt înregistrate 70% dintre focarele de pestă porcină din UE!» @gogu în «În România sunt înregistrate 70% dintre focarele de pestă porcină din UE!» gogu în «În România sunt înregistrate 70% dintre focarele de pestă porcină din UE!» ilie în Administrația Mocioniu risipește banii publici ai Sloboziei Rds în Operație în premieră la Spitalul Slobozia Rusu în Ce n-a putut Rapidul Rco în Operație în premieră la Spitalul Slobozia Valentina în Administrația Mocioniu risipește banii publici ai Sloboziei Natalia în Operație în premieră la Spitalul Slobozia Florin în Administrația Mocioniu risipește banii publici ai Sloboziei @Natalia în Operație în premieră la Spitalul Slobozia X în «În România sunt înregistrate 70% dintre focarele de pestă porcină din UE!» da, dragi tovarasi în «În România sunt înregistrate 70% dintre focarele de pestă porcină din UE!» Valentin în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 19 septembrie 2018 Costel în Scandal la Școala Gimnazială Rădulești, din cauza profesorului de Matematică fane în «În România sunt înregistrate 70% dintre focarele de pestă porcină din UE!» Maria în «În România sunt înregistrate 70% dintre focarele de pestă porcină din UE!» Radoi în Plajă cu acces restricționat în stațiunea Amara Țăndărei în Scandal la Școala Gimnazială Rădulești, din cauza profesorului de Matematică
8408-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...