Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

UNA PE SĂPTĂMÎNĂ

Autodenunț

Autodenunț

bonus: Cerere pentru drept la replică formulată de Pericli Nicu

«Eu, Nicu Pericli, consilier local al municipiului Slobozia după ce l-am înjunghiat pe la spate pe Radu Paros și apropritar de cașcarabete și „clocitoare” de transport public declar de bună voie și nesilit de nimeni următoarele:
-Da, am construit ilegal o construcție la intrarea în Slobozia, încălcând prevederile PUZ și reglementările legale privind amplasarea ei în imediata vecinătate a căii ferate
-Da, am sfidat orașul și administrația locală refuzând să demolez una dintre cele mai urâte construcții pe care le-a avut vreodată Slobozia
-Da, am schimbat destinația Autogării NANA în MOTEL pentru că eu cred că orașul ăsta e condus numai de proști și incompetenți, incapabilă să aplice legislația în vigoare
-Și, în sfârșit... Da, fac ce vreau eu pentru că legea e făcută pentru proștii care trebuie să mă voteze pe mine primar în 2020, nu pentru mine și parveniții ca mine care construim ce vrem noi, unde vrem noi, că sunt banii noștri, pe care i-am câștigat numai noi știm cum, că Fiscul nu a fost niciodată în stare să afle, iar în cazul meu nici n-o să mai afle vreodată că mi-am dat foc... Pardon, mi-a luat foc arhiva într-o noapte.
Drept pentru care am dat această declarație publică și o semnez cu degetul mare!»

Către: Ziarul "Independentul"
Cerere pentru drept la replică formulată de Pericli Nicu
Ziarul "Independentul" a publicat marți, 4 iunie a.c., informații eronate și afirmații mincinoase în articolul intitulat "Autodenunț". Vă solicit rectificarea de urgență a informațiilor eronate, drept pentru care vă transmit prezenta cerere pentru drept la replică.
Contrar afirmației din titlul articolului "Autodenunț", în conformitate cu prevederile legale în vigoare, întreaga responsabilitate de cercetare a faptelor reclamate prin "denuțuri" sunt de competența organelor aflate în subordinea Ministerului Public. În aceste condiții, presa, nu are rolul de a formula "autodenunțuri" în numele unei alte persoane, și nici de a instiga autoritățile să cerceteze fapte care în realitate sunt simple speculații.
În ceea ce privește afirmația că sunt "apropritar de cașcarabete și clocitoare de transport public", este total eronată. Este cunoscut că, în cazul oricărui operator de transport, Licențele de Traseu și Autorizațiile de Transport, se emit de autoritățile competente, în baza unor criterii de evaluare a parcului auto, fiecare autovehicul fiind necesar să îndeplinească condițiile minime de confort și siguranță pentru călători. În consecință, clasificarea mijloacelor de transport în "cașcarabete și clocitoare" sunt simple aprecieri subiective, făcute cu scopul de a slăbi încrederea cetățenilor în autoritățile publice.
În ceea ce privește construcția "Autogării Nana", aceasta a fost realizată în baza documentelor prevăzute de Legea 50/1991, și a respectat toate condițiile impuse prin Autorizațiile de Constuire și Certificatele de Urbanism. "Autogara Nana", este una din puținele investiții de interes public construite în ultimii 10 ani în Municipiul Slobozia, realizată în exclusivitate din fonduri private, fără a implica fondurile publice. În ceea ce privește destinația clădirii, activitățile conexe transportului rutier de persoane, implică și servicii de cazare pentru persoanele aflate în tranzit, ca în orice altă țară civilizată. Este absurd să critici o persoană, doar pentru că și-a investit banii, într-o investiție de interes public care conduce la dezvoltarea economică a Municipiului Slobozia.
Referitor la controlul averii mele, toate societățile pe care le-am administrat, au fost supuse periodic în ultimii ani controlului fiscal. Astfel încât toate veniturile mele și ale societăților pe care le-am administrat, au fost verificate și sunt publice.
Nu în ultimul rând, contrar afirmațiilor din articol, nu Pericli Nicu a construit "Autogara Nana", ci o persoană juridică, așa cum se întâmplă în cazul oricărui proiect de investiție de interes public.
Dl. Pericli Nicu (semnătură indescifrabilă)

N. red.: Menționăm că am respectat întocmai grafia dlui Pericli, cu tot cu virgulele dintre subiect și predicat sau alte exprimări pe lângă realitate.

9 Iulie 2018, 15:45 (4674 vizualizări - 14 comentarii)

Comentariile cititorilor:


Alina:
(15 Iulie 2018, 08:36)
Acest grobian trebuie cumva dat jos de pe piedestalul pe care e urcat, e un vis urat al acestui judet. Eu nu inteleg cine ii mai acorda lui licenta de transport, nu inteleg cum trec de ITP aceste microbuze infecte, aceste cosmaruri pe patru roti? Cat de ,, bazat ,, sa fii incat chiar nimeni sa nu se atinga de tine? Domnule Moraru, dumneata ai vazut vreodata in ce conditii calatoresc oamenii? Ar trebui noi cetatenii sa facem ceva, sa avem zvacul ala de a schimba mersul lucrurilor in Slobozia, sa facem plangeri , sa filmam, sa postam la televiziuni, oriunde... Suntem cetateni europeni ,platim taxe si impozite, cu toate acestea suntem luati la misto de acest om de nimic care sustine ca ofera conditii minime de calatorie :))... Pe bune?!
Mary:
(13 Iulie 2018, 11:28)
  Acest P.N. este un om de afaceri care se zbate să câștige un ban. Tot respectul pentru asemenea întreprinzători!! Dar cum face el banii, aici este o marea bubă!!! Dacă accesul pe piața transportului în comun i-a fost facilitat de oamei ai primariei, îi întreb pe stimabilii care i-au dat girul pentru asemenea serviciu, ați mers cu asemenea autobuze???!!! Cred că numai în țările africane sărace mai vezi cutii ur\te pe patru roți pe post de mijloc de transport în comun. Cât privește construcția cu pricina, trebuie să fie o tâmpenie din partea beneficiarului care a optat pentru ceva și a ieșit un motel. Te mai adaptezi pieții!!! Totuși a construit ceva!!! Ar trebui consiliat și îndrumat, acest om de afaceri, ca pe viitot să facă totul legal și nu după ureche. Nu de alta, dar sunt destui invidioși care îl v-a întreba de "sănătate" și ar fi păcat ca această afacere care generează locuri de muncă să înceteze, doar pentru că, patronul lucrează ilegal, iar la rândul lor decidenții acestui oraș se mulțumesc să ia șpaga de la el.
#pasajladrajna:
(11 Iulie 2018, 20:47)
@calarasean: bucura-te că nu stai ca noi la coadă la Drajna din cauză că pe-al vostru presedinte de CJ (ca și pe al nostru) il doare la bască de restul țării. Pe fond ai dreptate.
@Calarasean:
(11 Iulie 2018, 18:15)
Si avem si acvariu subteran in mijlocul orasului; Calarasiul n-are, sic!
Calarasean:
(11 Iulie 2018, 16:43)
Oameni buni, toata Slobozia e urata. Dupa 1990 in Slobozia nu s-a mai construit nimic, nimc, poate 3 -4 blocuri ANL in rest zero. E pacat ca nu va puneti in frunte oameni gospodari cu initiativa care sa face ceva investitii publice si sa incurejeze investitiile private. O buna parte din investitiile private care erau propuse pentru Slobozia s-au realizat in final in Calarasi, aste e bine pentru calaraseni ca au multe locuri de munca si bani mai multi. Eu consider ca orice investitie privata e binevenita, nu va mai tot lamentati ca nu aveti nimic, apa e otravita, PSD-ul e gramada pe voi, traiti doar din ajutoare sociale si vreti standarede de viata ca la Londra. La munca flacai si cascati ochii cand votati !
localnic:
(11 Iulie 2018, 09:31)
Nu el este problema ,el este analfabet ,problema este la cei care il lasa s a meargă asa si nu se gândesc la noi cei care folosim aceste mizeri si rable
nemultumitu' :
(10 Iulie 2018, 22:27)
Cand vad atata nesimtire si tupeu , ma sufoc ca in autobuzele tale ,bine numite ,clocitoare . Daca ai curaj , vino te rog sa circuli pe ruta Slobozia Noua cu autobuzele tale verificate temeinic de evaluatorii care iti dau voie sa circuli , la o ara de varf ,in toiul verii. Sa beneficiezi si tu de confortul pe care ni-l oferi noua , arogantule nesimtit ! Ti- am recomandat sa  tai geamurile macar , sa putem respira si noi, dar nu te intereseaza catusi de putin de calatori. Iar celor care ti-au dat autorizatii pe circurile aste de rable , le urez sa-i vad cat mai repede la inchisoare!
hapciu:
(10 Iulie 2018, 11:38)
Un derbedeu semianalfabet care a furat si spaguit ca sa se ajunga. Daca si golanul asta ajunge parlamentar/primar e cazul sa stigem lumina .
CETATEAN:
(10 Iulie 2018, 08:42)
Acest om de afaceri sau infractor, cum se doreste a fi numit nu prea are importanta, a facut tot ce a facut cu acordul tacit al adevratilor golani. Unii dintre ei au sau au avut microbuze la firma . Asa ca sa fim realisti. In tara asta infactionalitatea a foist si este sutinuta de ploticieni chiar si locali. Avem atatea exemple in urbea noastra. Oameni buni traim intr-o mare de prostie.
Si nu avem ce face. Ne ducem crucea. 
Hotii si curvele sunt la putere. 

Alt șofer:
(9 Iulie 2018, 20:27)
Când ai ghinionul să-ți meargă în față un autobuz care face trasee în oraș, alea verzi, trebuie să închizi geamul autoturismului că altfel, te sufoci! Cum dreacu or fi obținând ITP-ul?
Nick:
(9 Iulie 2018, 19:40)
Să nu uităm că acest mic infractor, a pus alți infractori din Dragalina să incendieze 2-3 taxi particulare în Amara, la numai 1 an diferență și-a incendiat și sediul firmei. Bazma curată în tot, cum?! Iar după toate aceste lucruri 'beldia'asta spurcată de om, a fost în așa o ascensiune fulminantă de nici el nu crede, noroc că îl mai trezesc la realitate muștele din... (comentariu cenzurat) ...dar se păcălește singur. Dintr-un șofer pe rată credeți voi că va ieși vreodată pilot de avion ?!
PJ:
(9 Iulie 2018, 19:37)
Daca nu te-ai prins, era un pamflet. Ca de la persoană juridică la persoană juridică!
independenta:
(9 Iulie 2018, 18:35)
Articolul ăsta e pe bune, autogara era de fapt motel?! Să nu aflăm că și parcarea subterană e de fapt cimitir. Să nu fim răutăcioși, vor și ei să transforme județul în ceva aliniat la standarde europene și noi tot țărani rămânem. Păi decât să te claxoneze mașinile că traversezi ca needucatul, nu e mai simplu să te cazezi la motelul ăla după ce cobori din autobuz, până toate mașinile trec? Și cazarea intră în prețul biletului de autobuz? Dar dacă vreau să mă cazez, deși n-am circulat cu autobuzul, unde parchez mașina personală? În parcarea subterană?
NANA:
(9 Iulie 2018, 16:13)
Fondurile private din stecheria ART? Domn a fost Mihai Viteazu, nu tu PARLITULE.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Miercuri 18 Iul 2018
239 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

17 Iulie 2018, 17:10


1

Distrigaz Sud Rețele: Atenție, se închide gazul!

Miercuri, 18 iulie 2017, Distrigaz Sud Rețele anunță sistarea furnizării gazelor naturale în Țăndărei, pe strada București, ca urmare a lucrărilor de reparații și întreținere a rețelelor. Intervenția se ...[citește_toată_știrea]

17 Iulie 2018, 16:17
(189 vizualizări - 0 comentarii)


2
Țăndărei: Făcea contrabandă cu arme aduse din Europa

Țăndărei: Făcea contrabandă cu arme aduse din Europa

Un bărbat de etnie romă, în vârstă de 46 de ani, domiciliat în Țăndărei este principalul suspect al unui dosar penal privind fapte de «contrabandă calificată cu arme». În urma unei percheziții desfășurată ...[citește_toată_știrea]

17 Iulie 2018, 16:09
(248 vizualizări - 0 comentarii)


3

Slobozia: A murit în urma unui infarct

Un bărbat de 55 de ani a murit luni, 16 iulie 2018, în timp ce mergea pe bicicletă, în municipiul Slobozia. Cel mai probabil, omul a suferit un infarct. El a fost descoperit în stare de inconștiență, căzut ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2018, 14:45
(800 vizualizări - 0 comentarii)


anunț angajare

SC Agromas Grup SRL
furnizor de produse și servicii agricole
cu sediul în loc. Cosâmbești, jud. Ialomița
angajează
ȘOFER AUTOUTILITARĂ/AUTOCAMION
Cerințe:
-studii medii
-permis de conducere categoria B și C+E
-experiență în conducerea de
Autoutilitare <3,5 to minim 5 ani
și a Autocamioanelor >3,5 to minim 1 an
-fără cazier judiciar
-atestat valabil de șofer profesionist transport marfă
-atestat valabil ADR
-capacitate de organizare și planificare
-punctualitate, seriozitate și responsabilitate
-avize medicale și psihologice valabile
-transport intern
Responsabilități:
-participă la operațiunile de încărcare
și descarcăre a autovehiculului
-disponibil la deplasări în alte orașe
din Ialomița, Călărași, Buzău, Brăila
-livrează comenzile conform
programului de distribuție
Beneficii:
-pachet salarial atractiv
-card analize medicale
-telefon
CV-urile se pot depune
atât la sediul din Cosâmbești
cât și pe următoarea adresă de
email: agromasgrup@gmail.com
Relații se pot obține și
la telefon 0749/162.458

13 Iulie 2018, 10:05


Urziceni: Prins în flagrant în timp ce încerca să fure dintr-o mașină

Un tânăr de 17 ani, din Urziceni, a fost surprins de către polițiști în timp ce încerca să pătrundă într-un autoturism parcat. Marți, 10 iulie a.c., Poliția a fost sesizată, în miezul nopții, cu privire ...[citește_toată_știrea]

11 Iulie 2018, 14:25
(1018 vizualizări - 0 comentarii)


6
Urziceni: Reținut pentru că încercat să vândă tutun

Urziceni: Reținut pentru că încercat să vândă tutun

Marți, 10 iulie a.c., polițiștii din Urziceni au depistat în flagrant un bărbat din Urziceni, bănuit că ar fi încercat să comercializeze o cantitate de tutun transportată cu ajutorul autoturismului propriu ...[citește_toată_știrea]

11 Iulie 2018, 14:20
(943 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Tânără dispărută

Urziceni: Tânără dispărută

Polițiștii solicită sprijin pentru depistarea unei tinere care, la data de 28 iunie a.c., a plecat de la domiciliul său din Urziceni și nu a revenit până în prezent. Persoana dispărută se numește DOBRE ADRIANA ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2018, 18:20
(1267 vizualizări - 8 comentarii)


8

AJOFM Ialomița: Șomajul, în scădere ușoară

La sfârșitul lunii iunie 2018, în evidențele  Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița se aflau înregistrați 5317 șomeri, din care 702 șomeri indemnizați, respectiv 4615 șomeri neindemnizați ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2018, 17:20
(969 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Slobozia: «Marea Unire în viziunea celor mici»

Luni, 9 iulie 2018, Protopopiatul Slobozia a desfășurat prima activitate din proiectul educațional «Clubul de vară», aflat la cea de a IV-a ediție. Astfel, în parteneriat cu Biblioteca Județeană «Ștefan ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2018, 16:05
(864 vizualizări - 0 comentarii)


Controale ale ITM Ialomița

Având în vedere obiectivele specifice ale Inspecției Muncii stabilite prin lege, cât și prin Programul Cadru de Acțiuni al Inspecției Muncii pentru anul 2018, în perioada 18-29 iunie 2018 , s-a desfășurat ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2018, 15:50
(1029 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

6 Iulie 2018, 16:15


12

IPJ Ialomița: Amenzi de peste 176000 de lei, 18 permise de conducere reținute

La acest sfârșit de săptămână, 29 iunie-1 iulie a.c., polițiștii au intervenit la 72 de evenimente și au aplicat peste 600 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 176500 de lei, iar pentru ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2018, 15:05
(1247 vizualizări - 1 comentariu)


Pompierii ialomițeni s-au luptat cu apele în județul Bacău

Pompierii ialomițeni s-au luptat cu apele în județul Bacău

Șase subofițeri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Județului Ialomița au fost mobilizați să intervină în localitățile din Moldova, afectate de inundațiile din ultimele săptămâni. ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2018, 14:05
(1241 vizualizări - 0 comentarii)


Amara: A murit din cauza extenuării

Un bărbat de 49 de ani, angajat ca maseur în cadrul Hotelului «Lebăda» din stațiunea Amara a murit la serviciu, din cauza oboselii. Bărbatului i s-a făcut rău în timp ce făcea un masaj unei persoane și ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2018, 15:05
(2259 vizualizări - 8 comentarii)


Ialomița: Atenție, se întrerupe curentul!

E-distribuție Dobrogea anunță pentru săptămâna viitoare, 2-6 iulie 2018, mai multe intervenții la rețeaua de distribuție și alimentare cu energie electrică din județul Ialomița. Astfel, energia electrică ...[citește_toată_știrea]

29 Iunie 2018, 16:40
(1582 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Coșereni și Movilița

Joi, 28 iunie 2018, Poliția a fost sesizată cu privire la faptul că pe raza județului s-au produs două accidente rutiere, soldate cu victime. Primul accident rutier s-a produs în jurul orei 9,00, pe DN ...[citește_toată_știrea]

29 Iunie 2018, 16:25
(1356 vizualizări - 0 comentarii)


Contractele colective de muncă, în vizorul ITM Ialomița

Potrivit Inspectoratului Teritorial de Muncă Ialomița, numărul unităților din județul Ialomița cu peste 21 de salariați, la 31.05.2018,
era de 427, din care cu capital de stat (inclusiv bugetari) ...[citește_toată_știrea]

28 Iunie 2018, 16:20
(1442 vizualizări - 0 comentarii)


«O viață cât un Centenar»: O ialomițeancă, sărbătorită de reprezentanții MAI

Joi, 28 iunie 2018, s-a desfășurat la Valea Măcrișului acțiunea locală a proiectului, derulat la nivel național de Ministerul Afacerilor Interne, «O viață cât un Centenar». Campania are ca scop omagierea ...[citește_toată_știrea]

28 Iunie 2018, 13:55
(1487 vizualizări - 0 comentarii)


Borănești: Infractor arestat

Polițiștii din Ialomița au identificat un tânăr, de 28 de ani, din localitatea Borănești, care se sustrăgea executării unei pedepse de 3 ani pentru comiterea infracțiunii de «tâlhărie calificată». Acesta ...[citește_toată_știrea]

21 Iunie 2018, 17:40
(1740 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beat la volan

În urma unei acțiuni desfășurată de polițiștii din Ialomița pe șoselele județului, a fost identificat un tânăr de 29 de ani care conducea în stare de ebrietate. Acesta a refuzat testarea cu aparatul Drager ...[citește_toată_știrea]

21 Iunie 2018, 17:15
(1846 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: Măsuri preventive împotriva incendiilor de vegetație uscată

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Județului Ialomița trag un semnal de alarmă cu privire la modul în care fermierii trebuie să protejeze terenurile agricole de riscul izbucnirii ...[citește_toată_știrea]

21 Iunie 2018, 17:05
(1779 vizualizări - 0 comentarii)


Vlădeni: A murit strivit de un copac

Este anchetă la Postul de Poliție Vlădeni după ce un bărbat, de 60 de ani, a murit miercuri, 20 iunie 2018, strivit de un copac, într-o pădure de la marginea localității. În momentul de față se fac cercetări ...[citește_toată_știrea]

20 Iunie 2018, 10:55
(2562 vizualizări - 1 comentariu)


AJOFM Ialomița: Șomajul, în scădere ușoară

La sfârșitul lunii mai 2018, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița se aflau înregistrați 5447 șomeri, din care 678 șomeri indemnizați, respectiv 4769 șomeri neindemnizați ...[citește_toată_știrea]

18 Iunie 2018, 18:10
(1947 vizualizări - 0 comentarii)


Polițiști din Ialomița, la «Cupa Zâmbetelor»

Polițiști din cadrul IPJ Ialomița s-au alăturat campaniei umanitare «Cupa Zâmbetelor», care a fost inițiată de un localnic din Ciulnița și se află la a doua ediție. Scopul campaniei este ajutorarea copiilor ...[citește_toată_știrea]

18 Iunie 2018, 17:25
(1825 vizualizări - 0 comentarii)


Urmărit internațional din Săveni, reținut

Polițiștii de Investigații Criminale din cadrul IPJ Ialomița au depistat un bărbat de 31 de ani, din Săveni, pe numele căruia exista un mandat european de arestare emis de autoritățile franceze. Cel în ...[citește_toată_știrea]

18 Iunie 2018, 16:35
(2266 vizualizări - 1 comentariu)


IPJ Ialomița: Amenzi de aproape 160000 de lei, 18 permise reținute

La acest sfârșit de săptămână, 15-17 iunie a.c., polițiștii au intervenit la 100 de evenimente și au aplicat 499 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproape 160000 de lei. De asemenea, au constatat ...[citește_toată_știrea]

18 Iunie 2018, 16:15
(1895 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Hoț arestat

Un bărbat de 33 de ani, din Slobozia, bănuit de comiterea infracțiunilor de «furt» și «furt calificat», a fost reținut de polițiști pe bază de ordonanță de reținere pentru 24 de ore. Astfel, polițiștii ...[citește_toată_știrea]

15 Iunie 2018, 17:15
(2028 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia furt


Ialomița: Întreruperi programate la rețeaua de energie electrică

E-Distribuție Dobrogea SA anunță că, urmare a lucrărilor planificate de revizii, reparații și modernizări în rețeaua de distribuție, alimentarea cu energie electrică va fi întreruptă în zonele și în intervalele ...[citește_toată_știrea]

15 Iunie 2018, 16:05
(1950 vizualizări - 0 comentarii)


Lilieci: Furt comis după metoda «Sinești»

Doi tineri 20 și 25 de ani, ambii din Urziceni, au fost arestați după ce au furat bunuri dintr-o mașină parcată pe DN2A, în zona localității Lilieci, după metoda «Sinești». Polițiștii nu exclud varianta ...[citește_toată_știrea]

15 Iunie 2018, 15:48
(1970 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Mircea în Doar 31% dintre profesorii din Ialomița au primit note de trecere Gianina profă în Doar 31% dintre profesorii din Ialomița au primit note de trecere Portocală în Doar 31% dintre profesorii din Ialomița au primit note de trecere consatean în Bărbat din Mărculești, arestat preventiv pentru «tentativă la omor» E treaba lor!! în Bărbat din Mărculești, arestat preventiv pentru «tentativă la omor» Mary Tudorache în Există viață după cancer Urziceni în Groapa din groapă Ana în Groapa din groapă Proprietar în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 18 iulie 2018 Mary în Ode prezidențiale în comunicatele oficiale ale Consiliului Județean Violeta în Gabriel Modrea rămâne în fruntea Direcției de Sănătate Publică Ialomița Ziarist în Gabriel Modrea rămâne în fruntea Direcției de Sănătate Publică Ialomița ? ? ? Costel în Gabriel Modrea rămâne în fruntea Direcției de Sănătate Publică Ialomița matei în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 18 iulie 2018 GOGUTU în Bărbat din Mărculești, arestat preventiv pentru «tentativă la omor» Apartament în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 18 iulie 2018 Fresh Lemon în Doar 31% dintre profesorii din Ialomița au primit note de trecere GOGUTU în Bărbat din Mărculești, arestat preventiv pentru «tentativă la omor» Marin Sorescu în Doar 31% dintre profesorii din Ialomița au primit note de trecere ???? în Doar 31% dintre profesorii din Ialomița au primit note de trecere
8408-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...