Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

UNA PE SĂPTĂMÎNĂ

Autodenunț

Autodenunț

bonus: Cerere pentru drept la replică formulată de Pericli Nicu

«Eu, Nicu Pericli, consilier local al municipiului Slobozia după ce l-am înjunghiat pe la spate pe Radu Paros și apropritar de cașcarabete și „clocitoare” de transport public declar de bună voie și nesilit de nimeni următoarele:
-Da, am construit ilegal o construcție la intrarea în Slobozia, încălcând prevederile PUZ și reglementările legale privind amplasarea ei în imediata vecinătate a căii ferate
-Da, am sfidat orașul și administrația locală refuzând să demolez una dintre cele mai urâte construcții pe care le-a avut vreodată Slobozia
-Da, am schimbat destinația Autogării NANA în MOTEL pentru că eu cred că orașul ăsta e condus numai de proști și incompetenți, incapabilă să aplice legislația în vigoare
-Și, în sfârșit... Da, fac ce vreau eu pentru că legea e făcută pentru proștii care trebuie să mă voteze pe mine primar în 2020, nu pentru mine și parveniții ca mine care construim ce vrem noi, unde vrem noi, că sunt banii noștri, pe care i-am câștigat numai noi știm cum, că Fiscul nu a fost niciodată în stare să afle, iar în cazul meu nici n-o să mai afle vreodată că mi-am dat foc... Pardon, mi-a luat foc arhiva într-o noapte.
Drept pentru care am dat această declarație publică și o semnez cu degetul mare!»

Către: Ziarul "Independentul"
Cerere pentru drept la replică formulată de Pericli Nicu
Ziarul "Independentul" a publicat marți, 4 iunie a.c., informații eronate și afirmații mincinoase în articolul intitulat "Autodenunț". Vă solicit rectificarea de urgență a informațiilor eronate, drept pentru care vă transmit prezenta cerere pentru drept la replică.
Contrar afirmației din titlul articolului "Autodenunț", în conformitate cu prevederile legale în vigoare, întreaga responsabilitate de cercetare a faptelor reclamate prin "denuțuri" sunt de competența organelor aflate în subordinea Ministerului Public. În aceste condiții, presa, nu are rolul de a formula "autodenunțuri" în numele unei alte persoane, și nici de a instiga autoritățile să cerceteze fapte care în realitate sunt simple speculații.
În ceea ce privește afirmația că sunt "apropritar de cașcarabete și clocitoare de transport public", este total eronată. Este cunoscut că, în cazul oricărui operator de transport, Licențele de Traseu și Autorizațiile de Transport, se emit de autoritățile competente, în baza unor criterii de evaluare a parcului auto, fiecare autovehicul fiind necesar să îndeplinească condițiile minime de confort și siguranță pentru călători. În consecință, clasificarea mijloacelor de transport în "cașcarabete și clocitoare" sunt simple aprecieri subiective, făcute cu scopul de a slăbi încrederea cetățenilor în autoritățile publice.
În ceea ce privește construcția "Autogării Nana", aceasta a fost realizată în baza documentelor prevăzute de Legea 50/1991, și a respectat toate condițiile impuse prin Autorizațiile de Constuire și Certificatele de Urbanism. "Autogara Nana", este una din puținele investiții de interes public construite în ultimii 10 ani în Municipiul Slobozia, realizată în exclusivitate din fonduri private, fără a implica fondurile publice. În ceea ce privește destinația clădirii, activitățile conexe transportului rutier de persoane, implică și servicii de cazare pentru persoanele aflate în tranzit, ca în orice altă țară civilizată. Este absurd să critici o persoană, doar pentru că și-a investit banii, într-o investiție de interes public care conduce la dezvoltarea economică a Municipiului Slobozia.
Referitor la controlul averii mele, toate societățile pe care le-am administrat, au fost supuse periodic în ultimii ani controlului fiscal. Astfel încât toate veniturile mele și ale societăților pe care le-am administrat, au fost verificate și sunt publice.
Nu în ultimul rând, contrar afirmațiilor din articol, nu Pericli Nicu a construit "Autogara Nana", ci o persoană juridică, așa cum se întâmplă în cazul oricărui proiect de investiție de interes public.
Dl. Pericli Nicu (semnătură indescifrabilă)

N. red.: Menționăm că am respectat întocmai grafia dlui Pericli, cu tot cu virgulele dintre subiect și predicat sau alte exprimări pe lângă realitate.

9 Iulie 2018, 15:45 (5780 vizualizări - 14 comentarii)

Comentariile cititorilor:


Alina:
(15 Iulie 2018, 08:36)
Acest grobian trebuie cumva dat jos de pe piedestalul pe care e urcat, e un vis urat al acestui judet. Eu nu inteleg cine ii mai acorda lui licenta de transport, nu inteleg cum trec de ITP aceste microbuze infecte, aceste cosmaruri pe patru roti? Cat de ,, bazat ,, sa fii incat chiar nimeni sa nu se atinga de tine? Domnule Moraru, dumneata ai vazut vreodata in ce conditii calatoresc oamenii? Ar trebui noi cetatenii sa facem ceva, sa avem zvacul ala de a schimba mersul lucrurilor in Slobozia, sa facem plangeri , sa filmam, sa postam la televiziuni, oriunde... Suntem cetateni europeni ,platim taxe si impozite, cu toate acestea suntem luati la misto de acest om de nimic care sustine ca ofera conditii minime de calatorie :))... Pe bune?!
Mary:
(13 Iulie 2018, 11:28)
  Acest P.N. este un om de afaceri care se zbate să câștige un ban. Tot respectul pentru asemenea întreprinzători!! Dar cum face el banii, aici este o marea bubă!!! Dacă accesul pe piața transportului în comun i-a fost facilitat de oamei ai primariei, îi întreb pe stimabilii care i-au dat girul pentru asemenea serviciu, ați mers cu asemenea autobuze???!!! Cred că numai în țările africane sărace mai vezi cutii ur\te pe patru roți pe post de mijloc de transport în comun. Cât privește construcția cu pricina, trebuie să fie o tâmpenie din partea beneficiarului care a optat pentru ceva și a ieșit un motel. Te mai adaptezi pieții!!! Totuși a construit ceva!!! Ar trebui consiliat și îndrumat, acest om de afaceri, ca pe viitot să facă totul legal și nu după ureche. Nu de alta, dar sunt destui invidioși care îl v-a întreba de "sănătate" și ar fi păcat ca această afacere care generează locuri de muncă să înceteze, doar pentru că, patronul lucrează ilegal, iar la rândul lor decidenții acestui oraș se mulțumesc să ia șpaga de la el.
#pasajladrajna:
(11 Iulie 2018, 20:47)
@calarasean: bucura-te că nu stai ca noi la coadă la Drajna din cauză că pe-al vostru presedinte de CJ (ca și pe al nostru) il doare la bască de restul țării. Pe fond ai dreptate.
@Calarasean:
(11 Iulie 2018, 18:15)
Si avem si acvariu subteran in mijlocul orasului; Calarasiul n-are, sic!
Calarasean:
(11 Iulie 2018, 16:43)
Oameni buni, toata Slobozia e urata. Dupa 1990 in Slobozia nu s-a mai construit nimic, nimc, poate 3 -4 blocuri ANL in rest zero. E pacat ca nu va puneti in frunte oameni gospodari cu initiativa care sa face ceva investitii publice si sa incurejeze investitiile private. O buna parte din investitiile private care erau propuse pentru Slobozia s-au realizat in final in Calarasi, aste e bine pentru calaraseni ca au multe locuri de munca si bani mai multi. Eu consider ca orice investitie privata e binevenita, nu va mai tot lamentati ca nu aveti nimic, apa e otravita, PSD-ul e gramada pe voi, traiti doar din ajutoare sociale si vreti standarede de viata ca la Londra. La munca flacai si cascati ochii cand votati !
localnic:
(11 Iulie 2018, 09:31)
Nu el este problema ,el este analfabet ,problema este la cei care il lasa s a meargă asa si nu se gândesc la noi cei care folosim aceste mizeri si rable
nemultumitu' :
(10 Iulie 2018, 22:27)
Cand vad atata nesimtire si tupeu , ma sufoc ca in autobuzele tale ,bine numite ,clocitoare . Daca ai curaj , vino te rog sa circuli pe ruta Slobozia Noua cu autobuzele tale verificate temeinic de evaluatorii care iti dau voie sa circuli , la o ara de varf ,in toiul verii. Sa beneficiezi si tu de confortul pe care ni-l oferi noua , arogantule nesimtit ! Ti- am recomandat sa  tai geamurile macar , sa putem respira si noi, dar nu te intereseaza catusi de putin de calatori. Iar celor care ti-au dat autorizatii pe circurile aste de rable , le urez sa-i vad cat mai repede la inchisoare!
hapciu:
(10 Iulie 2018, 11:38)
Un derbedeu semianalfabet care a furat si spaguit ca sa se ajunga. Daca si golanul asta ajunge parlamentar/primar e cazul sa stigem lumina .
CETATEAN:
(10 Iulie 2018, 08:42)
Acest om de afaceri sau infractor, cum se doreste a fi numit nu prea are importanta, a facut tot ce a facut cu acordul tacit al adevratilor golani. Unii dintre ei au sau au avut microbuze la firma . Asa ca sa fim realisti. In tara asta infactionalitatea a foist si este sutinuta de ploticieni chiar si locali. Avem atatea exemple in urbea noastra. Oameni buni traim intr-o mare de prostie.
Si nu avem ce face. Ne ducem crucea. 
Hotii si curvele sunt la putere. 

Alt șofer:
(9 Iulie 2018, 20:27)
Când ai ghinionul să-ți meargă în față un autobuz care face trasee în oraș, alea verzi, trebuie să închizi geamul autoturismului că altfel, te sufoci! Cum dreacu or fi obținând ITP-ul?
Nick:
(9 Iulie 2018, 19:40)
Să nu uităm că acest mic infractor, a pus alți infractori din Dragalina să incendieze 2-3 taxi particulare în Amara, la numai 1 an diferență și-a incendiat și sediul firmei. Bazma curată în tot, cum?! Iar după toate aceste lucruri 'beldia'asta spurcată de om, a fost în așa o ascensiune fulminantă de nici el nu crede, noroc că îl mai trezesc la realitate muștele din... (comentariu cenzurat) ...dar se păcălește singur. Dintr-un șofer pe rată credeți voi că va ieși vreodată pilot de avion ?!
PJ:
(9 Iulie 2018, 19:37)
Daca nu te-ai prins, era un pamflet. Ca de la persoană juridică la persoană juridică!
independenta:
(9 Iulie 2018, 18:35)
Articolul ăsta e pe bune, autogara era de fapt motel?! Să nu aflăm că și parcarea subterană e de fapt cimitir. Să nu fim răutăcioși, vor și ei să transforme județul în ceva aliniat la standarde europene și noi tot țărani rămânem. Păi decât să te claxoneze mașinile că traversezi ca needucatul, nu e mai simplu să te cazezi la motelul ăla după ce cobori din autobuz, până toate mașinile trec? Și cazarea intră în prețul biletului de autobuz? Dar dacă vreau să mă cazez, deși n-am circulat cu autobuzul, unde parchez mașina personală? În parcarea subterană?
NANA:
(9 Iulie 2018, 16:13)
Fondurile private din stecheria ART? Domn a fost Mihai Viteazu, nu tu PARLITULE.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Luni 18 Feb 2019
248 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

15 Februarie 2019, 16:30


E-Distribuție Dobrogea: Atenție, se întrerupe curentul!

E-Distribuție Dobrogea SA anunță că, urmare a lucrărilor planificate de revizii, reparații și modernizări în rețeaua de distribuție, alimentarea cu energie electrică va fi întreruptă în mai multe zone din ...[citește_toată_știrea]

15 Februarie 2019, 16:25
(434 vizualizări - 0 comentarii)


Accident la Urziceni, două persoane rănite

Un accident rutier s-a produs joi, 14 februarie a.c., pe DN2A, în apropiere de muncipiul Uziceni, soldat cu rănirea a două persoane. În timp ce o tânără, de 21 ani, din Cosâmbești, conducea un autoturism ...[citește_toată_știrea]

15 Februarie 2019, 15:35
(413 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Urziceni accident


Ialomița: Șoferi beți și fără permis, la volan

Joi, 14 februarie a.c., polițiștii rutieri au depistat un bărbat, de 32 ani, din Urziceni în timp ce conducea un  autoturism pe raza localității Moldoveni, deși anterior consumase băuturi alcoolice ...[citește_toată_știrea]

15 Februarie 2019, 15:30
(342 vizualizări - 0 comentarii)


4

Tineri din Ion Roată, hoți din locuințe. Percheziții la Slobozia și Amara!

Joi, 14 februarie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Ion Roată au identificat trei tineri, cu vârste cuprinse între 17 și 21 de ani, din Ion Roată, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de «furt calificat ...[citește_toată_știrea]

15 Februarie 2019, 15:25
(489 vizualizări - 0 comentarii)


5
Slobozia: Cleric al Mânăstirii «Sfinții Voievozi», implicat într-un accident rutier

Slobozia: Cleric al Mânăstirii «Sfinții Voievozi», implicat într-un accident rutier

Accident rutier produs joi, 14 februarie 2019, pe șoseaua de centură a Sloboziei, în zona Mânăstirii «Sfinții Voievozi». Se pare evenimentul rutier ar fi fost provocat de un călugăr care slujește în cadrul ...[citește_toată_știrea]

14 Februarie 2019, 17:10
(844 vizualizări - 0 comentarii)


6

Acțiune de amploare a polițiștilor pe raza localității Movilița

Miercuri, 13 februarie a.c., polițiștii de Investigații Criminale au efectuate pe raza comunei Movilița percheziții la persoane fizice bănuite de săvârșirea mai multor infracțiuni de «furt din locuință ...[citește_toată_știrea]

14 Februarie 2019, 16:40
(428 vizualizări - 0 comentarii)


7

Tânăr din Stelnica, bănuit a fi spărgător de case

Marți, 12 februarie a.c., polițiștii feteșteni au identificat un tânăr, de 20 de ani, din Stelnica, bănuit de săvârșirea infracțiunii de «furt calificat». La sfârșitul anului 2018, tânărul ar fi intrat ...[citește_toată_știrea]

13 Februarie 2019, 16:15
(572 vizualizări - 0 comentarii)


8

Trei tineri din Ciochina, arestați pentru «tâlhărie calificată»

Polițiștii slobozeni au identificat trei tineri, de 18, 21 și 30 de ani, din comuna Ciochina, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de «tâlhărie calificată», faptă comisă asupra unui alt tânăr, de 19 ani, ...[citește_toată_știrea]

13 Februarie 2019, 16:10
(699 vizualizări - 0 comentarii)


9

Bărbat din Scânteia, la volan fără permis

Marți, 12 februarie a.c., polițiștii rutieri au depistat un bărbat, în vârstă de 48 ani, din Scânteia, care conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu fără a poseda permis de conducere. De ...[citește_toată_știrea]

13 Februarie 2019, 16:05
(583 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia Nouă: Accident cu doi morți pe DN21

Slobozia Nouă: Accident cu doi morți pe DN21

Miercuri, 13 februarie a.c., în jurul orelor 5,00, pe DN21, s-a produs un accident rutier soldat cu decesul a două persoane. Astfel, în timp ce un bărbat, de 51 de ani, din județul Galați, conducea un autoturism ...[citește_toată_știrea]

13 Februarie 2019, 08:40
(1823 vizualizări - 2 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

12 Februarie 2019, 16:15


12

Munca «la negru», în atenția ITM Ialomița

Inspectoratul Teritorial de Muncă Ialomița a desfășurat, în luna ianuarie  2019, acțiuni de control în domeniul relațiilor de muncă, în urma cărora s-au aplicat sancțiuni contravenționale în valoare ...[citește_toată_știrea]

12 Februarie 2019, 15:55
(727 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți la volan

Doi ialomițeni, de 47 și 56 ani, au fost depistați de polițiștii rutieri luni, 11 februarie 2019, în timp ce conduceau autovehicule pe drumurile publice deși anterior consumaseră băuturi alcoolice. Ambii ...[citește_toată_știrea]

12 Februarie 2019, 13:20
(675 vizualizări - 0 comentarii)


Maia: Dosar penal pentru o remorcă

Un bărbat, de 40 ani, din Fierbinți-Târg, a fost depistat de polițiștii ialomițeni pe raza localității Maia, în timp ce se deplasa la volanul unui autoturism care tracta o remorcă. În urma verificărilor ...[citește_toată_știrea]

12 Februarie 2019, 13:10
(769 vizualizări - 0 comentarii)


Valea Ciorii: A murit intoxicată cu monoxid de carbon

O bătrână de 75 de ani a murit intoxicată cu monoxid de carbon, în propria locuință. Femeia a fost descoperită de vecini, care au observat că atât ea, cât și soțul ei, nu au ieșit din casă. Oamenii s-au ...[citește_toată_știrea]

11 Februarie 2019, 16:15
(867 vizualizări - 0 comentarii)


Manasia: Explozie și incendiu, în incinta unei vulcanizări

Manasia: Explozie și incendiu, în incinta unei vulcanizări

Astăzi, 11 februarie a.c., în jurul orei 10,00, 3 autospeciale de stingere și o autosanitară SMURD de la Detașamentul Urziceni s-au deplasat la o vulcanizare din Manasia. Incendiul a pornit de la un cap ...[citește_toată_știrea]

11 Februarie 2019, 12:34
(1157 vizualizări - 0 comentarii)


Drajna: O femeie a murit într-un accident rutier

O femeie a murit și alte trei persoane au fost rănite, în urma impactului dintre un tir și un autoturism, produs la ieșirea de pe A2, în zona localității Drajna. La fața locului s-a intervenit cu un elicopter ...[citește_toată_știrea]

9 Februarie 2019, 12:12
(2002 vizualizări - 2 comentarii)


Accident la Urziceni

Marți, 5 februarie a.c., un tânăr de 18 ani din comuna Axintele, în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiul Urziceni, nu a respectat semnificația indicatorului «Oprire» și a pătruns în intersecție ...[citește_toată_știrea]

6 Februarie 2019, 17:25
(1359 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Urziceni accident


Bucureștean arestat la Ion Roată pentru «tentativă de furt»

Polițiștii Secției Rurale Ion Roată au reușit identificarea unui bărbat, de 39 de ani, din București, pe numele căruia Judecătoria Sectorului 2 București a emis un mandat de executare a pedepsei. Bărbatul ...[citește_toată_știrea]

6 Februarie 2019, 17:10
(1424 vizualizări - 0 comentarii)


Perieți: Dosar penal pentru conducere fără permis

Polițiștii Secției Rurale Slobozia au depistat pe raza comunei Perieți un bărbat, de 31 de ani, din localitate, care se deplasa la volanul unui autoturism pe raza localității de domiciliu deși nu deținea ...[citește_toată_știrea]

6 Februarie 2019, 17:05
(1380 vizualizări - 0 comentarii)


Tânăr din Albești, reținut pentru furturi din locuințe

Polițiștii Secției Rurale Slobozia au reținut un tânăr, de 24 de ani, din Albești. Acesta ar fi sustras mai multe scule electrice și produse accizabile din anexele unor locuințe de pe raza comunei de domiciliu ...[citește_toată_știrea]

5 Februarie 2019, 15:25
(1508 vizualizări - 0 comentarii)


Grivița: Arestat pentru «distrugere» și «loviri sau alte violențe»

Polițiștii Secției Rurale Grivița au acționat pe raza de competență, pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative de libertate ...[citește_toată_știrea]

5 Februarie 2019, 15:05
(1555 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Grivița arestare


AJOFM Ialomița: Locuri de muncă pentru studenți în Germania

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița anunță organizarea selecției pentru studenții care doresc să desfășoare o activitate lucrativă pe teritoriul Germaniei pe perioada vacanței de ...[citește_toată_știrea]

5 Februarie 2019, 14:45
(1402 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: «Șoferi» urmăriți de polițiști

Un bărbat, de 34 ani, din Manasia, care se deplasa la volanul unui autoturism pe raza localității de domiciliu, a încercat să se sustragă controlului polițiștilor. Din verificările efectuate, polițiștii ...[citește_toată_știrea]

5 Februarie 2019, 14:30
(1376 vizualizări - 0 comentarii)


Făcăeni: Braconajul piscicol, în atenția polițiștilor

Polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Stelnica au depistat doi bărbați, de 45, respectiv 46 ani, ambii din comuna Făcăeni, în timp ce se deplasau cu o căruță, având asupra lor pește din speciile ...[citește_toată_știrea]

5 Februarie 2019, 14:25
(1497 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți la volan

La sfârșitul de săptămână precedent, polițiștii rutieri au depistat trei bărbați, de 27, 32 și 64 de ani, din Slobozia, respectiv București, care conduceau autovehicule pe drumurile publice, deși au consumat ...[citește_toată_știrea]

5 Februarie 2019, 14:15
(1366 vizualizări - 0 comentarii)


Preasfințitul Vincențiu, 25 de ani ca episcop

Preasfințitul Vincențiu, 25 de ani ca episcop

Sâmbătă, 2 februarie 2019, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Episcop Vincențiu, Episcopia Sloboziei și Călărașilor va sărbători «Întâmpinarea Domnului» la Catedrala Episcopală «Înălțarea Domnului ...[citește_toată_știrea]

31 Ianuarie 2019, 17:05
(2319 vizualizări - 5 comentarii)


AJOFM Ialomița: 5,57%, rata șomajului în luna decembrie 2018

La sfârșitul lunii decembrie, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 5268 șomeri (din care 2184 femei), rata șomajului fiind de 5,57%. Comparativ cu luna ...[citește_toată_știrea]

31 Ianuarie 2019, 15:20
(1804 vizualizări - 0 comentarii)


Trei persoane rănite într-un accident rutier produs pe DN21

Luni, 28 ianuarie a.c., în jurul orei 8,40, în timp ce un bărbat de 44 de ani, din județul Giurgiu, conducea un autoturism pe Drumul Național 21, din direcția Slobozia către Brăila, se pare că pe fondul ...[citește_toată_știrea]

29 Ianuarie 2019, 17:45
(2299 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...