Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Gabriel Modrea rămâne în fruntea Direcției de Sănătate Publică Ialomița

Gabriel Modrea rămâne în fruntea Direcției de Sănătate Publică Ialomița

Implicat într-un imens scandal public și cercetat de Comisia de Disciplină a Ministerului Sănătății, Gabriel Modrea rămâne la conducerea Direcției de Sănătate Publică Ialomița. Sorina Pintea, actualul ministru al Sănătății, a semnat Ordinul prin care i se prelungește acestuia delegarea pe funcția de director executiv al DSP Ialomița. Contactat telefonic pentru un punct de vedere, directorul Modrea a refuzat să facă declarații publice. La fel de evazivi în răspunsuri s-au arătat și oficialii Ministerului Sănătății.

Haos la DSP Ialomița De mai bine de două luni, Direcția de Sănătate Publică Ialomița este implicată într-un imens scandal public generat de atitudinea necorespunzătoare pe care Gabriel Modrea, directorul instituției, o are față de subordonați. Acesta este acuzat de faptul că îi jignește și se poartă abuziv. Mai mult, se pare că nu deține nici calitățile manageriale corespunzătoare, semnând «ca primarul» o serie de documente importante, dar care vor avea efecte juridice nefaste pentru viitor. La toate acestea se adaugă și faptul că ia decizii neinspirate și cheltuie banii publici nejustificat. De notorietate este bariera din fața porții DSP Ialomița pe care directorul Modrea a plătit mai mulți bani decât costă în realitate. Toate aceste aspecte expuse în rândurile de mai sus au fost reclamate de funcționarii din subordine într-un memoriu pe care aceștia l-au înaintat Ministerului Sănătății, document în baza căruia oficialii instituției au dispus un control amănunțit la DSP Ialomița. În urma controlului, s-a adoptat decizia ca Gabriel Modrea să fie cercetat disciplinar de Comisia de Disciplină a Ministerului Sănătății. Problemele de imagine și nu numai pe care Modrea le-a creat la DSP nu au făcut-o însă pe Sorina Pintea, actualul ministru al Sănătății, să găsească un alt șef pentru structura din teritoriu a instituției pe care o conduce. Astfel, pe data de 23 iulie 2018, ea a semnat un Ordin în baza căruia îi prelungește delegarea lui Modrea în funcția de director executiv al Direcției de Sănătate Publică Ialomița,  până la ocuparea funcției prin concurs, conform legii.

Și tăcerea e un răspuns... Contactat telefonic pentru un punct de vedere oficial cu privire la reconfirmarea sa în funcție, directorul Gabriel Modrea a refuzat să facă declarații publice pe această temă. El a explicat că tot ce are de comentat o va face în scris, pentru a nu exista loc de interpretări la cuvintele pe care le are de rostit. Aceeași atitudine ostilă au manifestat-o și reprezentanții Ministerului Sănătății. Aceștia nu au reușit să argumenteze în niciun fel motivele pentru care au decis să-i prelungească delegarea pe funcție lui Gabriel Modrea. S-au rezumat însă doar la niște promisiuni pe care, până la închiderea ediției, nu și le-au respectat. «Eu nu cunosc această situație, dar vă promit că o să discut cu doamna ministru și vă va fi oferit un punct de vedere... Ar fi bine totuși să faceți o solicitare scrisă în acest sens!» a explicat Oana Grigore, purtătorul de cuvânt la Ministerului Sănătății.

16 Iulie 2018, 11:35 (3493 vizualizări - 14 comentarii)

Citiți și:
Control ministerial la Direcția de Sănătate Publică Ialomița
Cuplul Gabriel Modrea-Denisa Ioniță, acuzat că a terorizat un angajat
Revoltă internă la DSP Ialomița
«Deturnare de fonduri» la DSP Ialomița

Comentariile cititorilor:


VIOREL:
(31 Iulie 2018, 12:24)
Nici odata nu i Tirziu, Pesta porcina e pesta si e valabila si la D S P .Doamne ajuta.
Veterinar:
(28 Iulie 2018, 08:58)
La D S P , a fost confirmata pesta porcina africo ALDE - Vezi vierul M. si scroafa D., - sa fim mai concludent AlDE, - si a tri.is un inaintas la DSP , de la D S V , in pers dct. Tirziu specialist in constatarea caldurilor la scroafe si verificarea potentei la vierusi de reproductie si ca sa fie oala plina chipurile vine prin transfer de la DSV,, care se ocupa numai de sectorul zootehnic si il unge la DSP, unitate care se ocupa de sanatatea publica adica de sanatatea oamenilor incompetenta sau abuz = prostie a inora cu crer de curca. Nu acceptati jocurile de culise ale unor incompetenti coripti si infractori care ai participat fizic si intelectial la distrigerea SC Combil Carial Slobozia , din medic veterinar sal pui tu la DSP , rusine rid si curcile de noi.
Un cetatean onest:
(23 Iulie 2018, 20:14)
bai cetatean cu ochelari agramatule, nu iti convine intri latraule sa te aperi,- degeaba nu te las  in pace pina nu iti ceri scuze public si mie pentru gafa ce ai facut-o si apropo voi astia doi directori de DSP  va cam inbatati cu apa rece,  va apreciati singuri meritele iar noi suntem niste prosti , iar ceilalti din jurul vostru in opinia voastra si cititi si voi sa vedeti diagnostiment se aplica .cul celor ce sufera de prostie si ce trata
Adi:
(23 Iulie 2018, 07:51)
Aloooo Aloooo trezitiva fraerilor vi se pregateste ceva de catre Fufa si Fosila , ' acesti zombi de Romania nu se linistesc caura rica ca de ei numai ei au dreptul ss gindeasca ,
Coco bau:
(20 Iulie 2018, 12:43)
Vin alegerile sa va vad atunci , noi nu vom uita ca ne ignorati, da sigur ca da vom face tot posibilul sa asezam lucrurile pe fagasul lor respectind legea asa cum este ia ,iar cei ce au imcalcato sa fie pedepsiti in caz contrar va sugeram sa mai dati o 100 de lei ca. Ceausescu
Violeta:
(18 Iulie 2018, 10:29)
Comunisti cind au luat puterea tot exemplare din acestea au promovat punind-ui in functii de condicere pe atunci intovarasirile Cooperativele C A P urile , etc Primari , Militieni, toti cei ce se credeau ei destepti si uni inpinsi de la spate de prosti si puturosi ce erau , au mers asa pinan 1987 - 1989
Ziarist :
(18 Iulie 2018, 09:44)
Mi se face scirba sa vad asemenea oameni promovayi im fumctii publice, de dragul de a arata ca P S D ul are oameni in virsta cu experienta dar in cazul de fata se pare ca a cam dato in bara si sa facut de rusine , o sa simta la alegeri, noi o sa i contabilizam greselile si o sa le publicam. Ce sa intelegem noi Romani de rind ca am votat pe cei mai buni da si rezultatul ioc , promovat Modrea un individ certat cu legea , cu bunele maniere , afemeiat, santajist ,un tip pervers, individualist, incompetent, dusmanos , libidinos , il supara adevarul despre el.
? ? ? Costel:
(18 Iulie 2018, 09:27)
Cetatean, explicate cu afirmatiile tale , ori tu esti cel care stie prea multe si dai din coate crezind-ute destept, a fi prost e lucru mare a fi om e de mirare , vezi inregistrarea data si pe urma sa vorbesti .
cetatean:
(17 Iulie 2018, 15:57)
Cand stii prea multe, si esti prost de gura asa se intampla!
IONEL ILASI:
(16 Iulie 2018, 19:51)
Ionel Ilasi, 0757 738 710, Apelul pentru fondarea C.A.M.R.- filiala Ialomita, partea a doua: ".....
Statutul său se remarcă prin claritate și transparență. Cităm în acest sens două din articolele sale. Astfel art.1 nr.1 din Cap.1 spune:
"Colegiul Asistenților Medicali din România (C.A.M.R.) constituie forma superioară de organizare profesională, în scopul reprezentării și apărării intereselor asistenților medicali în cadrul relațiilor de serviciu din rețeaua sanitară publică și privată" , iar art. nr.4 din același capitol specifică:
"Colegiul Asistenților Medicali din România reprezintă în fața Ministerului Sănătății, a organelor de justiție și a altor instituții interne și internaționale, punctul său de vedere privind toate aspectele legate de exercitarea profesiei de asistent medical, inclusiv culpa profesională"
Colegii noștri din întreaga țară au fost cu un pas înaintea noastră, acum fiind momentul ca și noi, cei din Ialomița, să ne exprimăm punctul de vedere.
Comitetul de Inițiativă Ialomița al C.A.M.R. vă solicită în susținerea oranismului profesional demn de a ne reprezenta.
COMITETUL DE INIȚIATIVĂ"
IONEL ILASI:
(16 Iulie 2018, 19:46)
Acesta este Apelul Comitetului de Initiativa, cu care am initiat fondarea filialei Ialomita a COLEGIULUI ASISTENTILOR MEDICALI DIN ROMANIA,(C.A.M.R), inainte de 2000      "C.A.M.R. FILIALA IALOMIȚA Stimați colegi, Cei mai mulți dintre noi am ales profesia de asistent medical din dorința de a-i ajuta pe cei suferinzi. Suntem deci, posesorii unor calități interioare deosebite, (afecțiune, bun simț, exigența cu noi înșine) ce ne apropie de medici, elita de care depindem și pe care o onorăm prin probitate morală și profesională. Devine, astfel, legitimă, recunoașterea acestor calități, mai ales în domeniul în care au valoare condiționantă. Pe de altă parte, respectul pentru adevăr, precum și dorința de a "palpa" - ca să spunem așa - instaurarea legii competenței și competitivității, vin să contureze motivațional, atitudinea pe care o avem în momentul actual al evoluției societății. Și pentru ca această atitudine să devină manifestă în relațiile sociale, este necesară existența unui organism profesional nesubordonat vreunei instituții și, de asemenea, impenetrabil intereselor parazite. Aceste idei au animat formarea Colegiului Asistenților Medicali din România, al cărui scop unic este apărarea prestigiului profesiei de asistent medical, așa cum și medicii s-au organizat în Colegiul Medicilor. Colegiul Asistenților Medicali din România (C.A.M.R.) susține libertatea de exprimare și curajul opiniei personale, dând astfel o semnificație nouă, valorii individuale. Statutul său se remarcă prin claritate și transparență. Cităm în acest sens două din articolele sale. Astfel art.1 nr.1 din Cap.1 spune: "Colegiul Asistenților Medicali din România (C.A.M.R.) constituie forma superioară de organizare profesională, în scopul reprezentării și apărării intereselor asistenților medicali în cadrul relațiilor de serviciu din rețeaua sanitară publică și privată" , iar art. nr.4 din același capitol specifică: "Colegiul Asistenților Medicali din România reprezintă în fața Ministerului
IONEL ILASI:
(16 Iulie 2018, 19:40)
Ionel Ilasi, 0757 738 710. Pentru cei ce isi aminesc de fondarea Colegiului Asistentilor Medicali din Romania, (C.A.M.R.) inainte de anul 2000, redau aici "APELUL COMITETULUI DE INITIATIVA" asa cum l-am scris atunci. Il gasiti in fotocopie pe pagina mea  de facebook. In situatiile litigioase care privesc pe asistentii medicali si personalul de ingrijire, ca si personalul tehnic, in afara de sindicat, exista si acest organism ,care va contribui decisiv in rezolvarea tuturor problemelor.
Goaga:
(16 Iulie 2018, 15:55)
Va mirati ca a fost reconfirmat? Pai cotizatie la PSD cine sa plateasca daca nu javrele batrane? El si tuta lui care ori e proasta ori e disperata ca isi pierde functia, ca de altfel el sta cu nevasta/fosta nevasta, nu e foarte clara combinatia. Banu sa intre al partid, restul...vedem cind scade in sondaje pe cine sacrifica
Dreptate!:
(16 Iulie 2018, 12:20)
Ti se face scarba! Nu merita nici sa comentezi!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Vineri 19 Iul 2019
201 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

DSVSA Ialomița: Controale în piețe la tarabe

În perioada 12-14 iulie a.c., Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița, împreună cu reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița și ai Inspectoratului de ...[citește_toată_știrea]

18 Iulie 2019, 16:10
(113 vizualizări - 0 comentarii)


Baza 86 Aeriană, la «Royal International Air Tattoo 2019»

În perioada 19-21 iulie 2019, la Baza Aeriană FAIRFORD, GLOUCESTERSHIRE din Marea Britanie, aparținând Forțelor Aeriene Regale, are loc «Royal International Air Tattoo 2019», unul dintre cele mai mari mitinguri ...[citește_toată_știrea]

18 Iulie 2019, 11:40
(130 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Arme găsite în casă

Marți, 16 iulie a.c., polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, împreună cu polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale au efectuat 4 percheziții domiciliare la Țăndărei. În urma ...[citește_toată_știrea]

17 Iulie 2019, 15:35
(250 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la Gârbovi

Marți, 16 iulie a.c., în jurul orelor 12,30, două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni și un echipaj SMURD au fost solicitate pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă din localitatea ...[citește_toată_știrea]

17 Iulie 2019, 15:30
(162 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Gârbovi incendiu


4

Platonești: Accident rutier soldat cu o victimă

Marți, 16 iulie a.c., în jurul orei 13,50, un autoturism care se deplasa pe direcția de mers Movila-Platonești a părăsit partea carosabilă și s-a izbit frontal de un parapet aflat pe marginea șoselei. ...[citește_toată_știrea]

17 Iulie 2019, 15:25
(162 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți la volan

Marți, 16 iulie a.c., polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Stelnica au depistat un bărbat, de 21 de ani, din Făcăieni, în timp ce șofa pe raza localității de domiciliu deși anterior consumase băuturi alcoolice ...[citește_toată_știrea]

17 Iulie 2019, 15:20
(175 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

16 Iulie 2019, 18:50


IPJ Ialomița: Nereguli constatate la taximetriștii slobozeni

Luni, 15 iulie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au acționat pe raza municipiului pentru verificarea legalității transportului public de persoane în regim de taxi. Astfel ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:50
(361 vizualizări - 1 comentariu)


8
Cotorca: S-au ciocnit 5 mașini, două victime

Cotorca: S-au ciocnit 5 mașini, două victime

Luni, 15 iulie a.c., în jurul orei 06,30, pe raza localității Cotorca s-a produs o coliziune între 5 autovehicule. Pentru salvarea celor două victime, o femeie de 23 de ani și un bărbat de 41 de ani, au ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:35
(307 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Cotorca accident


9

Gârbovi: Tânăr prins la volan cu un pistol

Sâmbătă, 13 iulie a.c., în jurul orelor 21,00, în urma unui control în trafic, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Gârbovi au depistat un tânăr, de 18 ani, care deținea în habitaclul autoturismului ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:30
(340 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Gârbovi pistol


Ordin de protecție pentru un tată agresor din Cosâmbești

Duminică, 14 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Fierbinți Târg au întocmit un dosar penal pe numele unui bărbat din Cosâmbești după ce acesta și-ar fi agresat fiica. În urma cercetărilor ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:25
(293 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan sub influența băuturilor alcoolice

În perioada 12-14 iulie a.c., polițiștii ialomițeni au depistat 5 bărbați, cu vârste cuprinse între 25 și 56 de ani, în timp ce conduceau pe drumurile publice deși anterior consumaseră băuturi alcoolice ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:20
(280 vizualizări - 0 comentarii)


12

Ialomița: Fără permis de conducere pe drumurile publice

Doi bărbați, de 32 de ani, din Țăndărei, și de 44 de ani, din Căzănești, au fost depistați de polițiștii ialomițeni vineri, 12 iulie a.c., în timp ce șofau pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:15
(294 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Bărbat depistat la volanul unui vehicul neînmatriculat

Duminică, 14 iulie a.c., polițiștii rutieri din Urziceni au depistat în trafic un autoturism condus de un bărbat, de 38 de ani, din Urziceni, care avea autorizația de circulație provizorie expirată din ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:10
(287 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Campania «Fii inteligent, nu fi violent!»

În perioada 1 iulie-30 septembrie 2019, Poliția Municipiului Slobozia desfășoară campania «Fii inteligent, nu fi violent!». Principalele obiective ale polițiștilor de Ordine Publică sunt reprezentate de ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:05
(292 vizualizări - 0 comentarii)


deces

deces

Familia Sohodoleanu
anunță cu nesfârșită
durere trecerea în
neființă a celui
care a fost
Gheorghe Sohodoleanu ...[citește_toată_știrea]

15 Iulie 2019, 08:05
(973 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Minor prins la volan cu 107 km/h!

Joi, 11 iulie, în orașul Țăndărei, polițiștii rutieri au oprit în trafic un autoturism care se deplasa cu viteza de 107 km/h. În urma verificărilor efectuate, au constatat că la volanul mașinii se afla ...[citește_toată_știrea]

12 Iulie 2019, 16:30
(687 vizualizări - 1 comentariu)


Țăndărei: Beat la volan, a acroșat o mașină parcată

În miezul nopții de joi spre vineri, 11/12 iulie a.c., Poliția Țăndărei a fost sesizată despre producerea pe strada Gării, din Țăndărei, a unui accident soldat cu pagube materiale. În urma verificărilor ...[citește_toată_știrea]

12 Iulie 2019, 16:25
(589 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 15-19 iulie, orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări se vor ...[citește_toată_știrea]

12 Iulie 2019, 16:20
(678 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

11 Iulie 2019, 19:15


AJOFM Ialomița: Rata șomajului-4,89%

Conform informațiilor oferite de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița, la sfârșitul lunii mai 2019, rata șomajului a fost de 4,89%. Exprimat în cifre acest procent arată că peste ...[citește_toată_știrea]

11 Iulie 2019, 17:15
(672 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 31 iulie 2019, termen limită pentru depunerea Declarației Unice

Reprezentanții Administrației Județene a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii din județul nostru cu privire la faptul că termenul limită pentru depunerea Declarației unice este data de ...[citește_toată_știrea]

11 Iulie 2019, 17:10
(681 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Consultări la nivel național cu reprezentanții mediului de afaceri

Reprezentanții Ministerului Finanțelor Publice au continuat seria întâlnirilor organizate în toate județele țării cu membrii mediului de afaceri. Alături de oficialii Ministerului Finanțelor Publice s-au ...[citește_toată_știrea]

11 Iulie 2019, 17:05
(615 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Toate focarele de Pestă Porcină Africană, stinse

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează proprietarii/deținătorii de porcine, atât din exploatațiile comerciale cât și din gospodăriile populației, despre  situația ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2019, 15:10
(761 vizualizări - 0 comentarii)


Traian: Arestat pentru «conducere fără permis»

Joi, 4 iulie a.c., polițiștii au reușit identificarea unui bărbat, de 23 de ani, din comuna Traian, pe numele căruia Judecătoria Făurei a emis un mandat de executare a pedepsei. Cel în cauză a fost încarcerat ...[citește_toată_știrea]

5 Iulie 2019, 16:50
(1069 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 8-12 iulie, orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări se vor ...[citește_toată_știrea]

5 Iulie 2019, 16:45
(1029 vizualizări - 0 comentarii)


Percheziții la Axintele

Joi, 4 iulie a.c., polițiștii ialomițeni au efectuat 6 percheziții pe raza localității Axintele la persoane bănuite de comiterea unor furturi din locuința unei persoane din localitatea Horia. Astfel, în ...[citește_toată_știrea]

5 Iulie 2019, 16:40
(1107 vizualizări - 0 comentarii)


Polițiștii ialomițeni premiază spiritul civic

Vineri, 5 iulie a.c., polițiștii ialomițeni din cadrul IPJ Ialomița au premiat doi ialomițeni pentru spiritul civic de care au dat dovadă. Astfel, un tânăr de 15 ani, din Slobozia, și o femeie de 26 ani ...[citește_toată_știrea]

5 Iulie 2019, 16:35
(1050 vizualizări - 1 comentariu)


Stejaru: Autoturism răsturnat, patru persoane rănite

Polițiștii Serviciului Rutier Ialomița au intervenit în cazul unui accident rutier petrecut vineri, 5 iunie 2019, la intrare în localitatea Stejaru. Din primele informații, este vorba despre un automobil ...[citește_toată_știrea]

5 Iulie 2019, 15:20
(1090 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Stejaru accident


Incendiu la o stână din Făcăeni

Miercuri, 3 iulie a.c., în jurul orelor 18,30, două adăposturi de animale ale unui localnic din Făcăeni au luat foc. Pompierii Stației Fetești s-au deplasat la fața locului cu două autospeciale cu apă și ...[citește_toată_știrea]

4 Iulie 2019, 15:30
(1064 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...