Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Gabriel Modrea rămâne în fruntea Direcției de Sănătate Publică Ialomița

Gabriel Modrea rămâne în fruntea Direcției de Sănătate Publică Ialomița

Implicat într-un imens scandal public și cercetat de Comisia de Disciplină a Ministerului Sănătății, Gabriel Modrea rămâne la conducerea Direcției de Sănătate Publică Ialomița. Sorina Pintea, actualul ministru al Sănătății, a semnat Ordinul prin care i se prelungește acestuia delegarea pe funcția de director executiv al DSP Ialomița. Contactat telefonic pentru un punct de vedere, directorul Modrea a refuzat să facă declarații publice. La fel de evazivi în răspunsuri s-au arătat și oficialii Ministerului Sănătății.

Haos la DSP Ialomița De mai bine de două luni, Direcția de Sănătate Publică Ialomița este implicată într-un imens scandal public generat de atitudinea necorespunzătoare pe care Gabriel Modrea, directorul instituției, o are față de subordonați. Acesta este acuzat de faptul că îi jignește și se poartă abuziv. Mai mult, se pare că nu deține nici calitățile manageriale corespunzătoare, semnând «ca primarul» o serie de documente importante, dar care vor avea efecte juridice nefaste pentru viitor. La toate acestea se adaugă și faptul că ia decizii neinspirate și cheltuie banii publici nejustificat. De notorietate este bariera din fața porții DSP Ialomița pe care directorul Modrea a plătit mai mulți bani decât costă în realitate. Toate aceste aspecte expuse în rândurile de mai sus au fost reclamate de funcționarii din subordine într-un memoriu pe care aceștia l-au înaintat Ministerului Sănătății, document în baza căruia oficialii instituției au dispus un control amănunțit la DSP Ialomița. În urma controlului, s-a adoptat decizia ca Gabriel Modrea să fie cercetat disciplinar de Comisia de Disciplină a Ministerului Sănătății. Problemele de imagine și nu numai pe care Modrea le-a creat la DSP nu au făcut-o însă pe Sorina Pintea, actualul ministru al Sănătății, să găsească un alt șef pentru structura din teritoriu a instituției pe care o conduce. Astfel, pe data de 23 iulie 2018, ea a semnat un Ordin în baza căruia îi prelungește delegarea lui Modrea în funcția de director executiv al Direcției de Sănătate Publică Ialomița,  până la ocuparea funcției prin concurs, conform legii.

Și tăcerea e un răspuns... Contactat telefonic pentru un punct de vedere oficial cu privire la reconfirmarea sa în funcție, directorul Gabriel Modrea a refuzat să facă declarații publice pe această temă. El a explicat că tot ce are de comentat o va face în scris, pentru a nu exista loc de interpretări la cuvintele pe care le are de rostit. Aceeași atitudine ostilă au manifestat-o și reprezentanții Ministerului Sănătății. Aceștia nu au reușit să argumenteze în niciun fel motivele pentru care au decis să-i prelungească delegarea pe funcție lui Gabriel Modrea. S-au rezumat însă doar la niște promisiuni pe care, până la închiderea ediției, nu și le-au respectat. «Eu nu cunosc această situație, dar vă promit că o să discut cu doamna ministru și vă va fi oferit un punct de vedere... Ar fi bine totuși să faceți o solicitare scrisă în acest sens!» a explicat Oana Grigore, purtătorul de cuvânt la Ministerului Sănătății.

16 Iulie 2018, 11:35 (4176 vizualizări - 14 comentarii)

Citiți și:
Control ministerial la Direcția de Sănătate Publică Ialomița
Cuplul Gabriel Modrea-Denisa Ioniță, acuzat că a terorizat un angajat
Revoltă internă la DSP Ialomița
«Deturnare de fonduri» la DSP Ialomița

Comentariile cititorilor:


VIOREL:
(31 Iulie 2018, 12:24)
Nici odata nu i Tirziu, Pesta porcina e pesta si e valabila si la D S P .Doamne ajuta.
Veterinar:
(28 Iulie 2018, 08:58)
La D S P , a fost confirmata pesta porcina africo ALDE - Vezi vierul M. si scroafa D., - sa fim mai concludent AlDE, - si a tri.is un inaintas la DSP , de la D S V , in pers dct. Tirziu specialist in constatarea caldurilor la scroafe si verificarea potentei la vierusi de reproductie si ca sa fie oala plina chipurile vine prin transfer de la DSV,, care se ocupa numai de sectorul zootehnic si il unge la DSP, unitate care se ocupa de sanatatea publica adica de sanatatea oamenilor incompetenta sau abuz = prostie a inora cu crer de curca. Nu acceptati jocurile de culise ale unor incompetenti coripti si infractori care ai participat fizic si intelectial la distrigerea SC Combil Carial Slobozia , din medic veterinar sal pui tu la DSP , rusine rid si curcile de noi.
Un cetatean onest:
(23 Iulie 2018, 20:14)
bai cetatean cu ochelari agramatule, nu iti convine intri latraule sa te aperi,- degeaba nu te las  in pace pina nu iti ceri scuze public si mie pentru gafa ce ai facut-o si apropo voi astia doi directori de DSP  va cam inbatati cu apa rece,  va apreciati singuri meritele iar noi suntem niste prosti , iar ceilalti din jurul vostru in opinia voastra si cititi si voi sa vedeti diagnostiment se aplica .cul celor ce sufera de prostie si ce trata
Adi:
(23 Iulie 2018, 07:51)
Aloooo Aloooo trezitiva fraerilor vi se pregateste ceva de catre Fufa si Fosila , ' acesti zombi de Romania nu se linistesc caura rica ca de ei numai ei au dreptul ss gindeasca ,
Coco bau:
(20 Iulie 2018, 12:43)
Vin alegerile sa va vad atunci , noi nu vom uita ca ne ignorati, da sigur ca da vom face tot posibilul sa asezam lucrurile pe fagasul lor respectind legea asa cum este ia ,iar cei ce au imcalcato sa fie pedepsiti in caz contrar va sugeram sa mai dati o 100 de lei ca. Ceausescu
Violeta:
(18 Iulie 2018, 10:29)
Comunisti cind au luat puterea tot exemplare din acestea au promovat punind-ui in functii de condicere pe atunci intovarasirile Cooperativele C A P urile , etc Primari , Militieni, toti cei ce se credeau ei destepti si uni inpinsi de la spate de prosti si puturosi ce erau , au mers asa pinan 1987 - 1989
Ziarist :
(18 Iulie 2018, 09:44)
Mi se face scirba sa vad asemenea oameni promovayi im fumctii publice, de dragul de a arata ca P S D ul are oameni in virsta cu experienta dar in cazul de fata se pare ca a cam dato in bara si sa facut de rusine , o sa simta la alegeri, noi o sa i contabilizam greselile si o sa le publicam. Ce sa intelegem noi Romani de rind ca am votat pe cei mai buni da si rezultatul ioc , promovat Modrea un individ certat cu legea , cu bunele maniere , afemeiat, santajist ,un tip pervers, individualist, incompetent, dusmanos , libidinos , il supara adevarul despre el.
? ? ? Costel:
(18 Iulie 2018, 09:27)
Cetatean, explicate cu afirmatiile tale , ori tu esti cel care stie prea multe si dai din coate crezind-ute destept, a fi prost e lucru mare a fi om e de mirare , vezi inregistrarea data si pe urma sa vorbesti .
cetatean:
(17 Iulie 2018, 15:57)
Cand stii prea multe, si esti prost de gura asa se intampla!
IONEL ILASI:
(16 Iulie 2018, 19:51)
Ionel Ilasi, 0757 738 710, Apelul pentru fondarea C.A.M.R.- filiala Ialomita, partea a doua: ".....
Statutul său se remarcă prin claritate și transparență. Cităm în acest sens două din articolele sale. Astfel art.1 nr.1 din Cap.1 spune:
"Colegiul Asistenților Medicali din România (C.A.M.R.) constituie forma superioară de organizare profesională, în scopul reprezentării și apărării intereselor asistenților medicali în cadrul relațiilor de serviciu din rețeaua sanitară publică și privată" , iar art. nr.4 din același capitol specifică:
"Colegiul Asistenților Medicali din România reprezintă în fața Ministerului Sănătății, a organelor de justiție și a altor instituții interne și internaționale, punctul său de vedere privind toate aspectele legate de exercitarea profesiei de asistent medical, inclusiv culpa profesională"
Colegii noștri din întreaga țară au fost cu un pas înaintea noastră, acum fiind momentul ca și noi, cei din Ialomița, să ne exprimăm punctul de vedere.
Comitetul de Inițiativă Ialomița al C.A.M.R. vă solicită în susținerea oranismului profesional demn de a ne reprezenta.
COMITETUL DE INIȚIATIVĂ"
IONEL ILASI:
(16 Iulie 2018, 19:46)
Acesta este Apelul Comitetului de Initiativa, cu care am initiat fondarea filialei Ialomita a COLEGIULUI ASISTENTILOR MEDICALI DIN ROMANIA,(C.A.M.R), inainte de 2000      "C.A.M.R. FILIALA IALOMIȚA Stimați colegi, Cei mai mulți dintre noi am ales profesia de asistent medical din dorința de a-i ajuta pe cei suferinzi. Suntem deci, posesorii unor calități interioare deosebite, (afecțiune, bun simț, exigența cu noi înșine) ce ne apropie de medici, elita de care depindem și pe care o onorăm prin probitate morală și profesională. Devine, astfel, legitimă, recunoașterea acestor calități, mai ales în domeniul în care au valoare condiționantă. Pe de altă parte, respectul pentru adevăr, precum și dorința de a "palpa" - ca să spunem așa - instaurarea legii competenței și competitivității, vin să contureze motivațional, atitudinea pe care o avem în momentul actual al evoluției societății. Și pentru ca această atitudine să devină manifestă în relațiile sociale, este necesară existența unui organism profesional nesubordonat vreunei instituții și, de asemenea, impenetrabil intereselor parazite. Aceste idei au animat formarea Colegiului Asistenților Medicali din România, al cărui scop unic este apărarea prestigiului profesiei de asistent medical, așa cum și medicii s-au organizat în Colegiul Medicilor. Colegiul Asistenților Medicali din România (C.A.M.R.) susține libertatea de exprimare și curajul opiniei personale, dând astfel o semnificație nouă, valorii individuale. Statutul său se remarcă prin claritate și transparență. Cităm în acest sens două din articolele sale. Astfel art.1 nr.1 din Cap.1 spune: "Colegiul Asistenților Medicali din România (C.A.M.R.) constituie forma superioară de organizare profesională, în scopul reprezentării și apărării intereselor asistenților medicali în cadrul relațiilor de serviciu din rețeaua sanitară publică și privată" , iar art. nr.4 din același capitol specifică: "Colegiul Asistenților Medicali din România reprezintă în fața Ministerului
IONEL ILASI:
(16 Iulie 2018, 19:40)
Ionel Ilasi, 0757 738 710. Pentru cei ce isi aminesc de fondarea Colegiului Asistentilor Medicali din Romania, (C.A.M.R.) inainte de anul 2000, redau aici "APELUL COMITETULUI DE INITIATIVA" asa cum l-am scris atunci. Il gasiti in fotocopie pe pagina mea  de facebook. In situatiile litigioase care privesc pe asistentii medicali si personalul de ingrijire, ca si personalul tehnic, in afara de sindicat, exista si acest organism ,care va contribui decisiv in rezolvarea tuturor problemelor.
Goaga:
(16 Iulie 2018, 15:55)
Va mirati ca a fost reconfirmat? Pai cotizatie la PSD cine sa plateasca daca nu javrele batrane? El si tuta lui care ori e proasta ori e disperata ca isi pierde functia, ca de altfel el sta cu nevasta/fosta nevasta, nu e foarte clara combinatia. Banu sa intre al partid, restul...vedem cind scade in sondaje pe cine sacrifica
Dreptate!:
(16 Iulie 2018, 12:20)
Ti se face scarba! Nu merita nici sa comentezi!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Joi 16 Iul 2020
125 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

RAJA Constanța: Avarie pe strada Nufărului din orașul Țăndarei!

Pentru remedierea unei avarii pe conducta de alimentare cu apă de pe strada Nufărului din orașul Țăndărei-Ialomița, RAJA Constanța a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile miercuri, 15 iulie ...[citește_toată_știrea]

15 Iulie 2020, 19:50
(51 vizualizări - 0 comentarii)


Mandat de executare a pedepsei, pus în aplicare de polițiștii ialomițeni

Marți, 14 iulie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Ialomița au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care ...[citește_toată_știrea]

15 Iulie 2020, 16:15
(86 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Dridu arestare


Ialomița: Beți la volan

Marți, 14 iulie a.c., în jurul orelor 13,00, polițiștii din Țăndărei au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat, de 53 de ani. Întrucât șoferul emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul ...[citește_toată_știrea]

15 Iulie 2020, 16:10
(63 vizualizări - 0 comentarii)


Razie de amploare a polițiștilor la Țăndărei

Razie de amploare a polițiștilor la Țăndărei

În cadrul unei acțiuni cu efective mărite de prevenire și combatere a faptelor antisociale, pe raza orașului Țăndărei, peste 130 de efective ale Poliției și Jandarmeriei au amprentat 123 de persoane și ...[citește_toată_știrea]

15 Iulie 2020, 13:20
(81 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 553 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Miercuri, 15 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 553, cu 9 cazuri mai mult față de ziua de marți ...[citește_toată_știrea]

15 Iulie 2020, 13:05
(98 vizualizări - 0 comentarii)


Movilița: Accident cu patru victime

Movilița: Accident cu patru victime

Miercuri dimineața, 15 iulie a.c., în jurul orei 6,00, două autoturisme s-au ciocnit pe raza localității Movilița. Ca urmare a accidentului, patru persoane au fost rănite. Cei patru bărbați, cu vârste cuprinse ...[citește_toată_știrea]

15 Iulie 2020, 09:25
(64 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 1307 absolvenți ai clasei a VIII-a au fost repartizați computerizat în învățământul liceal de stat (anul școlar 2020-2021)

Ministerul Educației și Cercetării a publicat vineri, 10 iulie 2020, pe site-ul admitere.edu.ro, rezultatele repartizării computerizate în învățământul liceal de stat a absolvenților clasei ...[citește_toată_știrea]

15 Iulie 2020, 08:10
(69 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

14 Iulie 2020, 18:10


8

RAJA Constanța: Lipsă apă în localitatea Fierbinți Târg!

Pentru remedierea unei avarii la conducta principală de alimentare cu apă de pe Calea Urziceni, din localitatea Fierbinți Târg-Ialomița, RAJA Constanța a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile ...[citește_toată_știrea]

14 Iulie 2020, 16:20
(84 vizualizări - 0 comentarii)


9

Grupul de Comunicare Strategică: 544 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Marți, 14 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 544, cu 7 cazuri mai mult față de ziua de luni ...[citește_toată_știrea]

14 Iulie 2020, 13:05
(198 vizualizări - 0 comentarii)


10

Movilița: Ordin de protecție pe numele unui bărbat care și-a lovit mama

Polițiștii ialomițeni au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat, de 39 de ani, din Movilița, care și-ar fi lovit mama. Astfel, sâmbătă, 11 iulie a.c., în jurul orelor 10,00, polițiștii ...[citește_toată_știrea]

14 Iulie 2020, 11:20
(78 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Măsuri pentru prevenirea răspândirii noului Coronavirus

Și în cursul zilei de duminică, 12 iulie a.c., au continuat activitățile de monitorizare și control privind respectarea măsurilor impuse în perioada Stării de Alertă, legate de prevenirea și limitarea răspândirii ...[citește_toată_știrea]

13 Iulie 2020, 14:55
(130 vizualizări - 0 comentarii)


12

Ialomița: Infracțiuni la Regimul Rutier

Sâmbătă, 11 iulie a.c., în jurul orelor 19,00, polițiștii rutieri din Jilavele au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 28 de ani. Întrucât șoferul nu avea asupra sa documentele ...[citește_toată_știrea]

13 Iulie 2020, 14:50
(102 vizualizări - 0 comentarii)


13

Grupul de Comunicare Strategică: 537 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Luni, 13 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 537, cu 15 cazuri mai mult față de ziua de duminică ...[citește_toată_știrea]

13 Iulie 2020, 13:05
(284 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 522 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Duminică, 12 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 522, cu un caz mai mult față de ziua de sâmbătă ...[citește_toată_știrea]

12 Iulie 2020, 13:05
(109 vizualizări - 0 comentarii)


Roșiori: Răniți de un șofer fără permis

Inconștiența unor tineri era să-i arunce în brațele morții. În dimineața zilei de duminică, 12 iulie 2020, aceștia s-au urcat în mașina condusă de un tânăr de 24 de ani care nu poseda permis de conducere ...[citește_toată_știrea]

12 Iulie 2020, 08:30
(218 vizualizări - 1 comentariu)


Grupul de Comunicare Strategică: 521 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Sâmbătă, 11 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 521, cu 7 cazuri mai mult față de ziua de vineri ...[citește_toată_știrea]

11 Iulie 2020, 13:05
(205 vizualizări - 0 comentarii)


Marsilieni: A fost găsit ialomițeanul evadat din Penitenciarul Rahova

În seara zilei de vineri, 10 iulie 2020, polițiștii ialomițeni au reușit să-l identifice pe tânărul de 32 de ani care, în luna martie, a evadat din Penitenciarul Rahova. Acesta se afla pe un câmp din localitatea ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2020, 20:20
(421 vizualizări - 2 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

10 Iulie 2020, 17:15


USR PLUS Ialomița susține strângerea de semnături on-line

Organizația USR PLUS Ialomița trage un puternic semnal de alarmă în ideea în care România se pregătește de Alegerile Locale care vor alea loc duminică, 27 septembrie 2020. Conform Legii 115/2015, fiecare ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2020, 16:10
(185 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Reținut după ce a furat portofelul unei bătrâne

Un bărbat de 53 de ani, din Slobozia, a fost reținut pentru 24 de ore după ce a furat portofelul unei bătrâne de 71 de ani, plecată la cumpărături la un supermarket din oraș. Femeia a sesizat dispariția ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2020, 16:05
(191 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 514 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Vineri, 10 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 514, cu 11 cazuri mai mult față de ziua de joi, ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2020, 13:05
(249 vizualizări - 0 comentarii)


Gura Ialomiței: Beat la volan, a derapat cu mașina

Un cetățean din Gura Ialomiței a sesizat joi dimineața, 9 iulie a.c., în jurul orei 3,00, faptul că un autoturism a derapat pe raza localității. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au identificat ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 15:25
(256 vizualizări - 0 comentarii)


Perieți: Arestat pentru «furt calificat»

Miercuri, 8 iulie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 15:20
(190 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Miercuri, 8 iulie a.c., în jurul orelor 22,00, polițiștii rutieri din Fetești au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 34 de ani. În urma verificării în bazele de date, s-a ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 15:15
(210 vizualizări - 0 comentarii)


Razie la Bărbulești

Razie la Bărbulești

Peste 160 de efective ale Poliției și Jandarmeriei au descins în dimineața zilei de joi, 9 iulie a.c., în comuna Bărbulești, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, asigurarea climatului de ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 15:10
(249 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 503 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Joi, 9 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 503, cu 39 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 13:05
(319 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 464 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Miercuri, 8 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 464, cu 9 cazuri mai mult față de ziua de marți ...[citește_toată_știrea]

8 Iulie 2020, 13:05
(392 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Atenție, se oprește apa în Cartierul Buliga!

Pentru realizarea operațiunilor periodice de întreținere a rezervorului destinat înmagazinării apei potabile ce deservește municipiul Fetești/Ialomița, RAJA Constanța va sista furnizarea apei, joi, 9 iulie ...[citește_toată_știrea]

8 Iulie 2020, 09:40
(174 vizualizări - 0 comentarii)


Gimbășani: Bărbat salvat de pompieri dintr-un canal de vizitare elevator

Gimbășani: Bărbat salvat de pompieri dintr-un canal de vizitare elevator

Evenimentul a fost semnalat de un lucrător al unei firme marți, 7 iulie a.c., în jurul orelor 15,25. În sprijinul bărbatului de 43 de ani s-au deplasat de urgență 3 echipaje de salvare de la Detașamentul ...[citește_toată_știrea]

8 Iulie 2020, 08:40
(288 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
PSD ist în Inspectoratul Școlar Județean Ialomița a dezvăluit numele liceelor la care elevii refuză să se înscrie Invatator în Inspectoratul Școlar Județean Ialomița a dezvăluit numele liceelor la care elevii refuză să se înscrie puradel în Peste 2000 de ialomițeni așteaptă susținerea examenului pentru obținerea permisului auto @Jilava. în Slobozia: Bazinul Olimpic de Înot pune în pericol sănătatea publică @haiduc în «Lupta pentru viețile ialomițenilor abia acum începe!» Florin'a lu pastaie în Război între Primăria Slobozia și taximetriști din cauza panourilor despărțitoare @ în Război între Primăria Slobozia și taximetriști din cauza panourilor despărțitoare Florin în Război între Primăria Slobozia și taximetriști din cauza panourilor despărțitoare Viorel în Aron și Obedeanu pleacă la Târgu Jiu @Socrate în Război între Primăria Slobozia și taximetriști din cauza panourilor despărțitoare @Jilava. în Război între Primăria Slobozia și taximetriști din cauza panourilor despărțitoare Vasile în Ialomițenii au contribuit cu 70 milioane de lei pentru sistemul de Sănătate Coruptia ucide în Inspectoratul Școlar Județean Ialomița a dezvăluit numele liceelor la care elevii refuză să se înscrie Socrate în Război între Primăria Slobozia și taximetriști din cauza panourilor despărțitoare raspuns pentru vi rusu` în Două cazuri de infecție cu SARS-CoV-2 confirmate în cadrul Primăriei Balaciu @Jilava. în Război între Primăria Slobozia și taximetriști din cauza panourilor despărțitoare tratat cu tratament în «Lupta pentru viețile ialomițenilor abia acum începe!» Observator în Paros a demisionat din PRO România Orașu'lu"nimenea în Război între Primăria Slobozia și taximetriști din cauza panourilor despărțitoare ?!?!? în Moraru-omul și opera (VIII)
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...