Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Gabriel Modrea rămâne în fruntea Direcției de Sănătate Publică Ialomița

Gabriel Modrea rămâne în fruntea Direcției de Sănătate Publică Ialomița

Implicat într-un imens scandal public și cercetat de Comisia de Disciplină a Ministerului Sănătății, Gabriel Modrea rămâne la conducerea Direcției de Sănătate Publică Ialomița. Sorina Pintea, actualul ministru al Sănătății, a semnat Ordinul prin care i se prelungește acestuia delegarea pe funcția de director executiv al DSP Ialomița. Contactat telefonic pentru un punct de vedere, directorul Modrea a refuzat să facă declarații publice. La fel de evazivi în răspunsuri s-au arătat și oficialii Ministerului Sănătății.

Haos la DSP Ialomița De mai bine de două luni, Direcția de Sănătate Publică Ialomița este implicată într-un imens scandal public generat de atitudinea necorespunzătoare pe care Gabriel Modrea, directorul instituției, o are față de subordonați. Acesta este acuzat de faptul că îi jignește și se poartă abuziv. Mai mult, se pare că nu deține nici calitățile manageriale corespunzătoare, semnând «ca primarul» o serie de documente importante, dar care vor avea efecte juridice nefaste pentru viitor. La toate acestea se adaugă și faptul că ia decizii neinspirate și cheltuie banii publici nejustificat. De notorietate este bariera din fața porții DSP Ialomița pe care directorul Modrea a plătit mai mulți bani decât costă în realitate. Toate aceste aspecte expuse în rândurile de mai sus au fost reclamate de funcționarii din subordine într-un memoriu pe care aceștia l-au înaintat Ministerului Sănătății, document în baza căruia oficialii instituției au dispus un control amănunțit la DSP Ialomița. În urma controlului, s-a adoptat decizia ca Gabriel Modrea să fie cercetat disciplinar de Comisia de Disciplină a Ministerului Sănătății. Problemele de imagine și nu numai pe care Modrea le-a creat la DSP nu au făcut-o însă pe Sorina Pintea, actualul ministru al Sănătății, să găsească un alt șef pentru structura din teritoriu a instituției pe care o conduce. Astfel, pe data de 23 iulie 2018, ea a semnat un Ordin în baza căruia îi prelungește delegarea lui Modrea în funcția de director executiv al Direcției de Sănătate Publică Ialomița,  până la ocuparea funcției prin concurs, conform legii.

Și tăcerea e un răspuns... Contactat telefonic pentru un punct de vedere oficial cu privire la reconfirmarea sa în funcție, directorul Gabriel Modrea a refuzat să facă declarații publice pe această temă. El a explicat că tot ce are de comentat o va face în scris, pentru a nu exista loc de interpretări la cuvintele pe care le are de rostit. Aceeași atitudine ostilă au manifestat-o și reprezentanții Ministerului Sănătății. Aceștia nu au reușit să argumenteze în niciun fel motivele pentru care au decis să-i prelungească delegarea pe funcție lui Gabriel Modrea. S-au rezumat însă doar la niște promisiuni pe care, până la închiderea ediției, nu și le-au respectat. «Eu nu cunosc această situație, dar vă promit că o să discut cu doamna ministru și vă va fi oferit un punct de vedere... Ar fi bine totuși să faceți o solicitare scrisă în acest sens!» a explicat Oana Grigore, purtătorul de cuvânt la Ministerului Sănătății.

16 Iulie 2018, 11:35 (3669 vizualizări - 14 comentarii)

Citiți și:
Control ministerial la Direcția de Sănătate Publică Ialomița
Cuplul Gabriel Modrea-Denisa Ioniță, acuzat că a terorizat un angajat
Revoltă internă la DSP Ialomița
«Deturnare de fonduri» la DSP Ialomița

Comentariile cititorilor:


VIOREL:
(31 Iulie 2018, 12:24)
Nici odata nu i Tirziu, Pesta porcina e pesta si e valabila si la D S P .Doamne ajuta.
Veterinar:
(28 Iulie 2018, 08:58)
La D S P , a fost confirmata pesta porcina africo ALDE - Vezi vierul M. si scroafa D., - sa fim mai concludent AlDE, - si a tri.is un inaintas la DSP , de la D S V , in pers dct. Tirziu specialist in constatarea caldurilor la scroafe si verificarea potentei la vierusi de reproductie si ca sa fie oala plina chipurile vine prin transfer de la DSV,, care se ocupa numai de sectorul zootehnic si il unge la DSP, unitate care se ocupa de sanatatea publica adica de sanatatea oamenilor incompetenta sau abuz = prostie a inora cu crer de curca. Nu acceptati jocurile de culise ale unor incompetenti coripti si infractori care ai participat fizic si intelectial la distrigerea SC Combil Carial Slobozia , din medic veterinar sal pui tu la DSP , rusine rid si curcile de noi.
Un cetatean onest:
(23 Iulie 2018, 20:14)
bai cetatean cu ochelari agramatule, nu iti convine intri latraule sa te aperi,- degeaba nu te las  in pace pina nu iti ceri scuze public si mie pentru gafa ce ai facut-o si apropo voi astia doi directori de DSP  va cam inbatati cu apa rece,  va apreciati singuri meritele iar noi suntem niste prosti , iar ceilalti din jurul vostru in opinia voastra si cititi si voi sa vedeti diagnostiment se aplica .cul celor ce sufera de prostie si ce trata
Adi:
(23 Iulie 2018, 07:51)
Aloooo Aloooo trezitiva fraerilor vi se pregateste ceva de catre Fufa si Fosila , ' acesti zombi de Romania nu se linistesc caura rica ca de ei numai ei au dreptul ss gindeasca ,
Coco bau:
(20 Iulie 2018, 12:43)
Vin alegerile sa va vad atunci , noi nu vom uita ca ne ignorati, da sigur ca da vom face tot posibilul sa asezam lucrurile pe fagasul lor respectind legea asa cum este ia ,iar cei ce au imcalcato sa fie pedepsiti in caz contrar va sugeram sa mai dati o 100 de lei ca. Ceausescu
Violeta:
(18 Iulie 2018, 10:29)
Comunisti cind au luat puterea tot exemplare din acestea au promovat punind-ui in functii de condicere pe atunci intovarasirile Cooperativele C A P urile , etc Primari , Militieni, toti cei ce se credeau ei destepti si uni inpinsi de la spate de prosti si puturosi ce erau , au mers asa pinan 1987 - 1989
Ziarist :
(18 Iulie 2018, 09:44)
Mi se face scirba sa vad asemenea oameni promovayi im fumctii publice, de dragul de a arata ca P S D ul are oameni in virsta cu experienta dar in cazul de fata se pare ca a cam dato in bara si sa facut de rusine , o sa simta la alegeri, noi o sa i contabilizam greselile si o sa le publicam. Ce sa intelegem noi Romani de rind ca am votat pe cei mai buni da si rezultatul ioc , promovat Modrea un individ certat cu legea , cu bunele maniere , afemeiat, santajist ,un tip pervers, individualist, incompetent, dusmanos , libidinos , il supara adevarul despre el.
? ? ? Costel:
(18 Iulie 2018, 09:27)
Cetatean, explicate cu afirmatiile tale , ori tu esti cel care stie prea multe si dai din coate crezind-ute destept, a fi prost e lucru mare a fi om e de mirare , vezi inregistrarea data si pe urma sa vorbesti .
cetatean:
(17 Iulie 2018, 15:57)
Cand stii prea multe, si esti prost de gura asa se intampla!
IONEL ILASI:
(16 Iulie 2018, 19:51)
Ionel Ilasi, 0757 738 710, Apelul pentru fondarea C.A.M.R.- filiala Ialomita, partea a doua: ".....
Statutul său se remarcă prin claritate și transparență. Cităm în acest sens două din articolele sale. Astfel art.1 nr.1 din Cap.1 spune:
"Colegiul Asistenților Medicali din România (C.A.M.R.) constituie forma superioară de organizare profesională, în scopul reprezentării și apărării intereselor asistenților medicali în cadrul relațiilor de serviciu din rețeaua sanitară publică și privată" , iar art. nr.4 din același capitol specifică:
"Colegiul Asistenților Medicali din România reprezintă în fața Ministerului Sănătății, a organelor de justiție și a altor instituții interne și internaționale, punctul său de vedere privind toate aspectele legate de exercitarea profesiei de asistent medical, inclusiv culpa profesională"
Colegii noștri din întreaga țară au fost cu un pas înaintea noastră, acum fiind momentul ca și noi, cei din Ialomița, să ne exprimăm punctul de vedere.
Comitetul de Inițiativă Ialomița al C.A.M.R. vă solicită în susținerea oranismului profesional demn de a ne reprezenta.
COMITETUL DE INIȚIATIVĂ"
IONEL ILASI:
(16 Iulie 2018, 19:46)
Acesta este Apelul Comitetului de Initiativa, cu care am initiat fondarea filialei Ialomita a COLEGIULUI ASISTENTILOR MEDICALI DIN ROMANIA,(C.A.M.R), inainte de 2000      "C.A.M.R. FILIALA IALOMIȚA Stimați colegi, Cei mai mulți dintre noi am ales profesia de asistent medical din dorința de a-i ajuta pe cei suferinzi. Suntem deci, posesorii unor calități interioare deosebite, (afecțiune, bun simț, exigența cu noi înșine) ce ne apropie de medici, elita de care depindem și pe care o onorăm prin probitate morală și profesională. Devine, astfel, legitimă, recunoașterea acestor calități, mai ales în domeniul în care au valoare condiționantă. Pe de altă parte, respectul pentru adevăr, precum și dorința de a "palpa" - ca să spunem așa - instaurarea legii competenței și competitivității, vin să contureze motivațional, atitudinea pe care o avem în momentul actual al evoluției societății. Și pentru ca această atitudine să devină manifestă în relațiile sociale, este necesară existența unui organism profesional nesubordonat vreunei instituții și, de asemenea, impenetrabil intereselor parazite. Aceste idei au animat formarea Colegiului Asistenților Medicali din România, al cărui scop unic este apărarea prestigiului profesiei de asistent medical, așa cum și medicii s-au organizat în Colegiul Medicilor. Colegiul Asistenților Medicali din România (C.A.M.R.) susține libertatea de exprimare și curajul opiniei personale, dând astfel o semnificație nouă, valorii individuale. Statutul său se remarcă prin claritate și transparență. Cităm în acest sens două din articolele sale. Astfel art.1 nr.1 din Cap.1 spune: "Colegiul Asistenților Medicali din România (C.A.M.R.) constituie forma superioară de organizare profesională, în scopul reprezentării și apărării intereselor asistenților medicali în cadrul relațiilor de serviciu din rețeaua sanitară publică și privată" , iar art. nr.4 din același capitol specifică: "Colegiul Asistenților Medicali din România reprezintă în fața Ministerului
IONEL ILASI:
(16 Iulie 2018, 19:40)
Ionel Ilasi, 0757 738 710. Pentru cei ce isi aminesc de fondarea Colegiului Asistentilor Medicali din Romania, (C.A.M.R.) inainte de anul 2000, redau aici "APELUL COMITETULUI DE INITIATIVA" asa cum l-am scris atunci. Il gasiti in fotocopie pe pagina mea  de facebook. In situatiile litigioase care privesc pe asistentii medicali si personalul de ingrijire, ca si personalul tehnic, in afara de sindicat, exista si acest organism ,care va contribui decisiv in rezolvarea tuturor problemelor.
Goaga:
(16 Iulie 2018, 15:55)
Va mirati ca a fost reconfirmat? Pai cotizatie la PSD cine sa plateasca daca nu javrele batrane? El si tuta lui care ori e proasta ori e disperata ca isi pierde functia, ca de altfel el sta cu nevasta/fosta nevasta, nu e foarte clara combinatia. Banu sa intre al partid, restul...vedem cind scade in sondaje pe cine sacrifica
Dreptate!:
(16 Iulie 2018, 12:20)
Ti se face scarba! Nu merita nici sa comentezi!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Marți 22 Oct 2019
214 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Trafic blocat între Slobozia și Drajna din cauza unui accident rutier

Cinci persoane au fost rănite, după ce mașina în care se aflau s-a lovit de un tir. Accidentul s-a petrecut în seara zilei de duminică, 20 octombrie 2019, pe șoseaua dintre Slobozia și Drajna. Victimele ...[citește_toată_știrea]

20 Octombrie 2019, 21:34
(675 vizualizări - 0 comentarii)


Trei persoane, rănite într-un accident rutier între Slobozia Nouă și Iazu

Trei persoane au fost rănite după ce mașinile în care se aflau s-au ciocnit. Accidentul rutier s-a petrecut între Slobozia Nouă și Iazu, duminică, 20 octombrie 2019, în jurul orelor 11,00. Una dintre victime ...[citește_toată_știrea]

20 Octombrie 2019, 11:40
(450 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

18 Octombrie 2019, 17:30


3

AJOFM Ialomița: «Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți»

Vineri, 18 octombrie 2019, la nivel național s-a desfășurat «Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți», acțiune organizată de Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă. Acest eveniment a fost ...[citește_toată_știrea]

18 Octombrie 2019, 16:55
(144 vizualizări - 0 comentarii)


4

Biciclist izbit frontal de o mașină în apropiere de Săveni

Joi, 17 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au intervenit la un accident produs pe Drumul Județean 201, în afara localității Săveni, soldat cu decesul unei persoane. În fapt, în timp ...[citește_toată_știrea]

18 Octombrie 2019, 16:50
(235 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Expoziția «Bisericile din lemn din Bucovina istorică» la Muzeul Agriculturii

Marți, 22 octombrie 2019, începând cu orele 14,00, la Muzeul Național al Agriculturii se va inaugura Expoziția «Bisericile din lemn din Bucovina istorică». Cercetarea și conservarea acestei expoziții a ...[citește_toată_știrea]

18 Octombrie 2019, 16:45
(117 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În perioada 21-25 octombrie 2019, orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea anunță întreruperea alimentării cu energie elecrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări se ...[citește_toată_știrea]

18 Octombrie 2019, 16:40
(131 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Slobozia: Pâinea vieții, împletită de tinerele generații

Protopopiatul Slobozia: Pâinea vieții, împletită de tinerele generații

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, episcopul Sloboziei și Călărașilor, în ziua de 16 octombrie 2019, Protopopiatul Slobozia, în parteneriat cu Muzeul Național al Agriculturii, a desfășurat ...[citește_toată_știrea]

17 Octombrie 2019, 16:30
(224 vizualizări - 0 comentarii)


8
Acțiune a polițiștilor ialomițeni în zona trecerilor la nivel cu cale ferată

Acțiune a polițiștilor ialomițeni în zona trecerilor la nivel cu cale ferată

În cursul zilei de joi, 17 octombrie a.c., polițiștii rutieri, cei de Ordine Publică și Transporturi au desfășurat, timp de mai multe ore, activități atât în zona trecerilor la nivel cu calea ferată semnalizate ...[citește_toată_știrea]

17 Octombrie 2019, 16:25
(161 vizualizări - 0 comentarii)


9

Albești: Arestat pentru «furt calificat»

MIercuri, 16 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Slobozia au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag ...[citește_toată_știrea]

17 Octombrie 2019, 16:20
(157 vizualizări - 0 comentarii)


10

Șoferi băuți la volan, depistați de polițiștii ialomițeni

Miercuri, 16 octombrie a.c, doi șoferi au fost depistați de polițiști conducând autoturisme pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice. Astfel, pe raza localității Dridu, un conducător auto ...[citește_toată_știrea]

17 Octombrie 2019, 16:15
(161 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiunea «Truck&Bus»

IPJ Ialomița: Acțiunea «Truck&Bus»

Pe parcursul acestei săptămâni, polițiștii ialomițeni, sub coordonarea Direcției Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, acționează pentru prevenirea accidentelor de circulație produse ...[citește_toată_știrea]

17 Octombrie 2019, 16:10
(128 vizualizări - 0 comentarii)


12

IPJ Ialomița: «Și tu poți deveni polițist!»

Activitatea de selecționare a candidaților pentru concursurile de admitere în instituțiile de învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne continuă. Până la data de 15 noiembrie 2019 candidații pot depune ...[citește_toată_știrea]

16 Octombrie 2019, 17:10
(224 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

15 Octombrie 2019, 17:30


Acțiune de prevenire a delincvenței juvenile și consumului de droguri în școlile din Fetești

Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița desfășoară permanent acțiuni informativ-preventive dedicate siguranței tinerilor. Luni, 14 octombrie a.c,  peste 300 de elevi din Fetești au participat ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 15:15
(163 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: «Târgul de toamnă», în atenția polițiștilor

Fetești: «Târgul de toamnă», în atenția polițiștilor

În perioada desfășurării Târgului tradițional de toamnă din Fetești, polițiștii au acționat cu efective sporite pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, precum și pentru prevenirea ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 15:10
(157 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Urmărit de polițiștii care au tras și focuri de avertisment, un tânăr s-a răsturnat cu mașina

Un tânăr de 20 de ani, din Hârșova, a fost reținut de polițiștii ialomițeni pentru cumul de infracțiuni la regimul circulației rutier. Va fi prezentat în fața magistraților, pentru dispunerea măsurilor ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 15:05
(182 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiunea «Truck&Bus»

Autovehiculele pentru transportul persoanelor sau mărfurilor vor fi oprite pentru control, în această săptămână, de polițiștii rutieri. Activitățile sunt desfășurate simultan în toate statele membre ale ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 08:20
(185 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Persoană dispărută!

Fetești: Persoană dispărută!

Polițiștii din Ialomița caută o femeie, de 21 de ani, care a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit. Persoanele care pot oferi informații sunt rugate să sune la numărul unic de urgență 112 ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 08:15
(171 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Arestați pentru «conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului» și «furt calificat»

La acest sfârșit de săptămână, polițiștii ialomițeni, în baza unor activități pe linia depistării persoanelor urmărite, au identificat, pe raza județului, mai multe persoane pe numele cărora instanțe de ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 08:10
(161 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: «Surzii-creatori de frumos»

Asociația Națională a Surzilor din România aniversează 100 de ani de activitate pentru persoanele surde. Pentru promovarea și celebrarea istoriei și culturii comunității de surzi din România,  Asociația ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 08:05
(132 vizualizări - 0 comentarii)


Jandarmii ialomițeni donează sânge

Jandarmii ialomițeni vor participa, în perioada 21-25 octombrie 2019, la o campanie de donare de sânge. Acțiunea este inițiată de Centrul de Transfuzii Sanguine Ialomița, cu scopul de a crește numărul donatorilor ...[citește_toată_știrea]

10 Octombrie 2019, 16:45
(257 vizualizări - 0 comentarii)


Misleanu: Locuință cuprinsă de flăcări

O locuință din localitatea Misleanu a fost cuprinsă de flăcări în după amiaza zilei de miercuri, 9 octombrie 2019. Focul a distrus o parte din acoperișul imobilului, dar și bunuri din incinta locuinței ...[citește_toată_știrea]

10 Octombrie 2019, 16:40
(252 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Misleanu incendiu


Fetești: «Târgul de toamnă», supravegheat de jandarmi

Efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița vor asigura ordinea și liniștea publică în cadrul «Târgului de toamnă», eveniment desfășurat la Fetești. Manifestarea a debutat ...[citește_toată_știrea]

10 Octombrie 2019, 16:35
(282 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiune de prevenire a delincvenței juvenile și consumului de droguri în școlile din Fetești

Marți, 8 octombrie 2019, polițiștii feteșteni au desfășurat o acțiune informativ-preventivă pe linia prevenirii faptelor cu violență, a delincvenței juvenile, victimizării minorilor în zona unităților de ...[citește_toată_știrea]

9 Octombrie 2019, 18:15
(232 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: 4,60%-rata șomajului în luna august 2019

La sfârșitul lunii august 2019, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița au fost înregistrați 4348 șomeri (dintre care 2024 femei), rata șomajului fiind de 4,60%. Din totalul ...[citește_toată_știrea]

8 Octombrie 2019, 15:35
(283 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat din Urziceni, arestat pentru «infracțiuni la regimul rutier»

Vineri, 4 octombrie a.c., polițiștii de la Biroul de Investigații Criminale Urziceni au identificat pe raza municipiului Urziceni un bărbat, de 24 de ani, din localitate, pe numele căruia Judecătoria Urziceni ...[citește_toată_știrea]

8 Octombrie 2019, 15:25
(258 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Verificarea stării tehnice a autovehiculului


Luni, 7 octombrie a.c., polițiștii Rutieri împreună cu reprezentanții Registrului Auto Român au desfășurat pe raza municipiului Slobozia o acțiune de control în trafic. Scopul acesteia a fost reducerea ...[citește_toată_știrea]

8 Octombrie 2019, 15:20
(251 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiune pentru prevenirea și combaterea cerșetoriei la Fetești

Duminică, 6 octombrie a.c., polițiștii feteșteni au acționat pentru depistarea cerșetorilor și minorilor lăsați fără supraveghere, predispuși la comiterea unor acte de vagabondaj. În urma activităților ...[citește_toată_știrea]

8 Octombrie 2019, 15:10
(243 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În perioada 7-11 octombrie 2019, orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări ...[citește_toată_știrea]

4 Octombrie 2019, 15:55
(461 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...