Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Marian Dobrică, fostul șef al Penitenciarului Slobozia, criticat public printr-un Manifest

Marian Dobrică, fostul șef al Penitenciarului Slobozia, criticat public printr-un Manifest

Mai mulți angajați al Administrației Naționale a Penitenciarelor au transmis pe adresa ziarului nostru un Manifest îndreptat împotriva directorului instituției, comisarul șef de penitenciare Marian Dobrică. Până să devină conducătorul ANP, Dobrică a fost șeful Penitenciarului Slobozia. După plecarea la București, «acesta a lăsat în urma sa un imens haos administrativ», susțin, sub anonimat, foștii subalterni din Slobozia.

Angajații ANP cer demisia șefului Dobrică
Întins pe două pagini, documentul transmis pe adresa redacției noastre pune pe tapet situația dezastruoasă în care se află Administrația Națională a Penitenciarelor. Fără să-și dea numele, cei care l-au redactat folosesc cuvinte grele la adresa șefului instituției, comisarul șef de penitenciare Marian Dobrică, precum «impostură», «oportunism» sau «lăcomie». Mai mult, cei care au conceput Manifestul cer cu insistență ca Marian Dobrică să-și dea demisia din funcția pe care o deține în momentul de față. «(...) domnul comisar șef Marian Dobrică pare să nu aibă nici cea mai mică mustrare de conștiință cum că ar avea vreo răspundere, vreo vină. Dar având în vedere că domnul director general Marian Dobrică se află în vârful Administrației Naționale a Penitenciarelor de mai bine de 7 ani, nu ar trebui să-i pese puțin? Dacă ar fi fost un ofițer cu onoare, credem că și-ar fi dat demisia demult. Dar nu este cazul domnului Marian Dobrică pentru că acesta, ca și alți oportuniști și piloși notorii care s-au perindat înaintea lui pe scaunul DG sau DGA, se visează chestor și chiar crede despre el că are virtuți și calități de conducător. (...) Ceea ce este grav la directorul general al ANP este că nu conștientizează nici în al 12-lea ceas că nu mai are ce căuta în fruntea acestui aparat, acceptând, ați văzut, al treilea mandat în fruntea ANP fără nicio jenă (...)» se arată în respectivul Manifest. Venit de la Penitenciarul Brăila, Marian Dobrică a condus din 2013 până în anul 2016 Penitenciarul Slobozia, când a fost numit director general adjunct al ANP, apoi director general. Foștii săi subordonați din Slobozia susțin faptul că relația profesională pe care au avut-o cu acesta a fost deficitară. Oamenii reclamă faptul că acesta era greu de mulțumit și sancționa abuziv și discreționar abaterile disciplinare ale oamenilor pe care îi avea în subordine. Contactat telefonic pentru a oferi un punct de vedere cu privire la Manifestul care îi este adresat, comisarul șef de penitenciare Marian Dobrică nu a răspuns la telefon.

21 Iulie 2018, 15:05 (5842 vizualizări - 10 comentarii)

Citiți și:
Concurs cu «dedicație» pentru soția șefului Administrației Naționale a Penitenciarelor?

Comentariile cititorilor:


Eu:
(26 Iulie 2018, 10:14)
Da. Corect. Jigneste angajatii si se poarta de parca ai fi sclav pe plantatie dar e bn..nu???? Relatiile si acolitii primeaza.
TOT EU:
(24 Iulie 2018, 21:45)
NU. COMSARUL MARIN DOBRICA RAMANE IN FUNCTIE. DE  VOR ALOCA BANII SI SE VFOR DESCHIDE NOI PAVILIOANE. DE  ASEMENEA EFORTURILE COMISARULUI MARIN DOBRICA SE VOR MATERIALIZA IN PESTE O MIE DE LOCURI DE MNUCA CE VOR  FI SCOASE LA CONCURS. DATORITA LUI, AU FOST OPRITE POSIBILE ABUZURI IMPOTRIVA RESPECTARII DREPTURILOR OMULUI IN PENITENCIARE. RASPUNDEREA PE CARE O ARE, ESTE URIASA SI ESTE PRINTRE PUTINII CARE POATE FI EFICACE IN ACEASTA FUNCTIE. UN "MANIFEST" PENTRU PROMOVAREA  INTR-O FUNCTIE GUVERNAMENTALA MAI INALTA, VA ROG!
Nașul:
(24 Iulie 2018, 21:12)
Se pare că NAȘUL va fi noul director. Centarii despre NAȘ.
noi:
(24 Iulie 2018, 21:07)
Din pacate totul este degeaba. Nimeni nu are, inca, vreun interes de a curata sistemul penitenciar. Asa ca in continuare Dobrica va gestiona dupa bunul plac sistemul iar la Slobozia nu se va schimba nimic. Aceleasi persoane abonate la 50% desi lucrari de exceptie ioc, acelasi GAZ pradat de Ovreiu si alolitii sai, aceleasi manevre privind asezarea in functii caldute a celor care servesc interesele sefilor mai mici sau mai mari.
si:
(24 Iulie 2018, 05:56)
dati din casa ca a venit 50% 
el:
(23 Iulie 2018, 21:42)
S-o luam punctual. Acum vreo 2 ani cand se vorbea in targ despre spagile frumusele lucrurile au stat asa:
La concursul de agenti presedinte de comisie Jipa. La femei, din peste 10 candidate pe cele 3 locuri au luat initial concursul 2 surori, coincidenta sotiile a 2 subofiteri. In contestatie una pica iar, coincidenta imediatia concursul la Poarta Alba. Dupa catava luni vine, prin transfer aprobat de Dobrica, la Slobozia. Din declaratia de avere a lui Jipa din 2017 dispare un credit de 41.000 euro  dar veniturile totale sunt de aproximativ 100.000 lei. Cu diferenta testati-va imaginatia. Cu siguranta va fi recompensat cu postul de sef serviciu.
Pe cele 2 posturi de ofiter economist s-au inscris peste 40 de candidati. 2 dintre candidate sunt una sotia lui Dobrica iar cealalta sotia veterinarului puscariei. Ghiciti cine va castiga concursul.
La sef tura si sef sectie aveti 2 incercari. Unul Gheorghe restul ...
Referitor la porumbul de la gaz poate ne explica Ovreiu cum este cu calamitatea.
Nu mai vorbim de nemultumirile noastre privind incadrarea preferentiala in noul stat de functii.
Problemele sunt mult mai grave, stiute de toata lumea - asteptam!
PS. Dobrica nu mai circula cu 200 km/h pe autostrada ca e riscant.
eu:
(23 Iulie 2018, 21:31)
"noi "sunteti  oamenii  care ati stat sub birou la nea MITICA  ????.si va taiat DOBRICA din "drepturi "????
noi:
(23 Iulie 2018, 18:48)
"eu" nu te cred ca esti un om fara avantaje daca il lauzi pe Dobrica. Asta nu rezolva nimic si pentru nimeni gratuit. Este o jigodie penala. Are dreptate "ea" cu concursurile care va sa vina (organizate toate la ANP ca sa le poata controla mai bine). La ultimele concursuri organizate la Slobozia se vorbea prin targ de ceva spagi destul de maricele pentru un simplu agent. Oare cum stam la functiile de conducere? Si bine zice tot "ea" parca anul trecut a fost declarat an record la productia de porumb in toata tara doar la GAZ - ul Penitenciarului Slobozia a fost calamitate. Curat murdar. Ia sa vedem zice Dobrica ceva sau creste si el porci pe la fostul veterinar al puscariei precum actualul director Ovreiu.
ea:
(23 Iulie 2018, 10:12)
Frumos barbat! Daaa, si foarte corect: de urmarit concursurile organizate in aceasta perioada si sa nu uitam: ce s-a intamplat cu porumbul de la gaz? Calamitate, calamitate, nu-i asa?
eu:
(22 Iulie 2018, 09:23)
E un om CORECT  !!! Numai JAVRELE il vorbesc de rau !!!Cei care au avut mai multe AVANTAJE in trecut si el a oprit tot ,aceeia  il vorbesc de rau !!!LA sectorul ADMINISTRATIV e un colectiv de PROFITORI ,daca nu isi primesc AVANTAJELE trec la reclamatii !!!  EU sunt un om fara AVANTAJE ,dar daca am avut o problema mereu m-a rezolvat !!!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
24 Mar 2019
148 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

22 Martie 2019, 18:10


Proiectile descoperite la Sudiți

Proiectile descoperite la Sudiți

Un bărbat din Sudiți a sesizat joi, 21 martie a.c., în jurul orelor 11,00, printr-un apel la 112, faptul că a descoperit 3 proiectile pe un teren agricol. Echipa pirotehnică a Inspectoratului a fost alertată ...[citește_toată_știrea]

22 Martie 2019, 15:40
(228 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la Gura Văii

Joi, 21 martie a.c., 4 tone de lucernă și 8 metri liniari din gardul unei gospodării din satul Gura Văii au fost distruse de flăcări. Cauza incendiului a fost un foc deschis, nesupravegheat corespunzător ...[citește_toată_știrea]

22 Martie 2019, 15:30
(224 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: «The Way after Postmodernism»

Luni, 25 martie 2019, orele 17,00, se va desfășura cea de-a II-a etapă a evenimentului «The Way after Postmodernism» România. Evenimentul va avea loc la Centrul Cultural UNESCO «Ionel Perlea», Galeriile ...[citește_toată_știrea]

22 Martie 2019, 15:20
(222 vizualizări - 0 comentarii)


4

DSVSA Ialomița: Ridicare în totalitate a restricțiilor pentru Pesta Porcină Africană la Rovine

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează proprietarii/ deținătorii de porcine, atât din exploatațiile comerciale, cât și din gospodăriile populației că, în data de ...[citește_toată_știrea]

22 Martie 2019, 10:05
(236 vizualizări - 0 comentarii)


5
Fierbinți-Târg: Bătrân găsit carbonizat în propria locuință

Fierbinți-Târg: Bătrân găsit carbonizat în propria locuință

Un bărbat de 87 ani din Fierbinți Târg a fost găsit carbonizat în propria locuință. Focul a fost observat în jurul orelor 22,30 la casa bătrânului. Voluntarii localității și pompierii de la Detașamentul ...[citește_toată_știrea]

21 Martie 2019, 15:05
(490 vizualizări - 0 comentarii)


6

comunicat

Conform dispozițiilor pct. 15
din Programul calendaristic
pentru realizarea acțiunilor necesare
pentru alegerea membrilor din România
în Parlamentul European din anul 2019,
aprobat prin HG nr. 81/2019, vă aducem
la cunoștință că în data
de 28 martie 2019, orele 13,00,
la sediul Tribunalului Ialomița,
va avea loc desemnarea judecătorilor în
Biroul Electoral de Circumscripție
Județean Ialomița,
prin tragere la sorți dintre judecătorii
aflați în exercițiu ai aTribunalului Ialomița.
Slobozia, 22.03.2019
președintele Tribunalului Ialomița,
judecător Mușat Viorica

21 Martie 2019, 14:50


Accident rutier soldat cu trei victime la Coșereni

Accident rutier soldat cu trei victime la Coșereni

Accidentul s-a produs în dimineața zilei de miercuri, 20 martie a.c., în jurul orelor 7,30, între un autoturism și o autoutilitară care se deplasau pe DN2, în zona comunei Coșereni. Din impact au rezultat ...[citește_toată_știrea]

20 Martie 2019, 18:55
(654 vizualizări - 0 comentarii)


8

Accident în apropiere de Ciulnița. A intrat cu mașina într-o bornă kilometrică!

Un slobozean de 69 de ani a intrat într-o bornă kilometrică marți, 19 martie a.c., în jurul orelor 13,30. Din verificările efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că, în timp ce conducea un autoturism ...[citește_toată_știrea]

20 Martie 2019, 16:15
(675 vizualizări - 0 comentarii)


9

Bărbat din Bărbulești, arestat pentru «ultraj»

Marți, 19 martie a.c., polițiștii ialomițeni au reușit identificarea unui bărbat, de 44 ani, din Bărbulești, pe numele căruia Judecătoria Medgidia a emis un mandat de executare a pedepsei. Bărbatul a fost ...[citește_toată_știrea]

20 Martie 2019, 16:05
(613 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

19 Martie 2019, 19:45


AJOFM Ialomița: 5,55%-rata șomajului în luna ianuarie 2019

La sfârșitul lunii ianuarie 2019, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 5248 șomeri (din care 2148 femei), rata șomajului fiind de 5,55%. Comparativ ...[citește_toată_știrea]

19 Martie 2019, 16:30
(785 vizualizări - 0 comentarii)


12

Polițiștii ialomițeni donează sânge

În perioada 18-19 martie a.c., polițiștii din cadrul IPJ Ialomița au desfășurat la Centrul Județean de Transfuzii Sanguine Ialomița o acțiune de donare de sânge. Scopul acestei acțiuni este de a contribui ...[citește_toată_știrea]

19 Martie 2019, 16:15
(744 vizualizări - 0 comentarii)


13

ANOFM: Calendarul burselor locurilor de muncă în 2019

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă anunță graficul de desfășurare a burselor locurilor de muncă ce se vor desfășura la nivel național în acest an. Astfel, în data de 12 aprilie 2019, va fi ...[citește_toată_știrea]

19 Martie 2019, 15:55
(785 vizualizări - 0 comentarii)


Vlădeni: Șase tineri, cercetați pentru «furt calificat»

Marți, 19 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Stelnica au surprins în flagrant șase tineri, cu vârste cuprinse între 15-27 ani, din Vlădeni, în timp încercau să sustragă componente ...[citește_toată_știrea]

19 Martie 2019, 15:45
(813 vizualizări - 0 comentarii)


Protest #șâeu, la Slobozia

Protest #șîeu, la Slobozia

Slobozia s-a alăturat orașelor care au susținut protestul privind construcția de autostrăzi, inițiat de omul de afaceri sucevean Ștefan Mandachi. Vineri, 15 martie 2019, puțin după orele 15,00, câțiva cetățeni ...[citește_toată_știrea]

15 Martie 2019, 16:10
(1688 vizualizări - 1 comentariu)


Bărbat din Dridu, arestat pentru «abandon de familie»

Joi, 14 martie a.c., polițiștii ialomițeni au reșit identificarea unui bărbat, de 49 de ani, din Dridu, pe numele căruia Judecătoria Vălenii de Munte a emis un mandat de executare a pedepsei. Bărbatul a ...[citește_toată_știrea]

15 Martie 2019, 15:30
(1420 vizualizări - 0 comentarii)


Stejari și tei plantați de polițiștii ialomițeni

Vineri, 15 martie 2019, polițiștii din cadrul IPJ Ialomița, împreună cu reprezentanți ai Primăriei comunei Perieți, alături de copii au plantat 400 puieți de stejar și tei în Pădurea Călugăreasca, la intrare ...[citește_toată_știrea]

15 Martie 2019, 15:25
(1377 vizualizări - 0 comentarii)


Sălcioara: Contrabandă cu țigări

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Ion Roată au descoperit în urma unei percheziții efectuate joi, 14 martie a.c., pe raza localității Sălcioara, la domiciliul unui bărbat de 48 ani, 53 pachete de ...[citește_toată_știrea]

15 Martie 2019, 15:20
(1343 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Alege factura electronică, protejează mediul înconjurător!

RAJA Constanța încurajează clienții să aleagă factura electronică în locul celei imprimate pe hârtie pentru că este o opțiune mai rapidă, mai sigură, mai eficientă, dar, cel mai important, protejează mediul ...[citește_toată_știrea]

15 Martie 2019, 11:05
(1292 vizualizări - 0 comentarii)


APM Ialomița: Interzicerea arderilor de miriști

Agenția pentru Protecția Mediului Ialomița informează și atenționează cetățenii care obișnuiesc să dea foc miriștilor și altor resturi de vegetație uscată fără a urmări procesul arderii. Arderea miriștilor ...[citește_toată_știrea]

14 Martie 2019, 18:20
(1358 vizualizări - 0 comentarii)


Caravana «Fii pregătit!», revine în Ialomița

Caravana «Fii pregătit!» va ajunge sâmbătă, 16 martie 2019, în orașul Slobozia, și va fi amplasată pe bulevardul Chimiei, în Piața Unirii, iar duminică, 17 martie a.c., în orașul Fetești, fiind amplasată ...[citește_toată_știrea]

14 Martie 2019, 18:10
(1361 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: La furat de fier vechi

Doi bărbați, de 19 și 40 de ani, din Urziceni, au fost surprinși în flagrant miercuri, 13 martie 2019, de polițiștii din Urziceni în timp ce încercau să sustragă deșeuri feroase dintr-o clădire dezafectată ...[citește_toată_știrea]

14 Martie 2019, 17:20
(1356 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Autoturism neînmatriculat, depistat în trafic

Un bărbat, de 49 de ani, din Armășești, a fost depistat, miercuri, 13 martie a.c., pe raza municipiului Urziceni, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar ...[citește_toată_știrea]

14 Martie 2019, 17:10
(1297 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: «Donează sânge, salvează o viață!»

Miercuri, 20 martie 2019, în intervalul orar 8,00-12,00, Parohiile Gârbovi I și Gârbovi II, în colaborare cu Centrul de Transfuzii Sanguine Ialomița organizează o acțiune de donare de sânge în cadrul campaniei ...[citește_toată_știrea]

14 Martie 2019, 16:25
(1370 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Deșeuri feroase confiscate de polițiști

Miercuri, 13 martie a.c., polițiștii slobozeni au depistat un bărbat, de 57 ani, în timp ce transporta cu o căruță pe raza localității de domiciliu 290 kg de deșeuri feroase. Acesta nu deținea documente ...[citește_toată_știrea]

14 Martie 2019, 16:15
(1304 vizualizări - 0 comentarii)


Produse contrafăcute, confiscate de polițiștii din Urziceni

Miercuri, 13 martie a.c., polițiștii din Urziceni au depistat un bărbat, de 52 de ani, care încerca să comercializeze, pe raza municipiului, produse cosmetice care purtau însemnele unor mărci înregistrate ...[citește_toată_știrea]

14 Martie 2019, 16:05
(1366 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: «Ziua Poliției Române» 2019

În contextul aniversării, la data de 25 martie 2019, a 197 de ani de tradiție și continuitate a Poliției în slujba cetățenilor, Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița organizează, în perioada 1 ...[citește_toată_știrea]

14 Martie 2019, 14:45
(1334 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa la Țăndărei!

Pentru remedierea unei avarii survenită la nivelul unui branșament de pe strada Constanței din orașul Țăndărei, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile astăzi, 14 martie 2019, în intervalul ...[citește_toată_știrea]

14 Martie 2019, 10:35
(1652 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi de peste 260000 de lei, 44 permise reținute

În perioada 8-10 martie a.c., polițiștii ialomițeni au intervenit pe raza județului la 121 evenimente, dintre care 108 sesizate prin 112. În urma activităților, au fost constatate 61 infracțiuni. Pentru ...[citește_toată_știrea]

12 Martie 2019, 10:10
(1781 vizualizări - 1 comentariu)


Ultimele comentarii
Un lucrator in slujba vietii v în Noi acuzații de malpraxis la Spitalul Județean de Urgență Slobozia Ina în Noi acuzații de malpraxis la Spitalul Județean de Urgență Slobozia Succes în ArtRobotiX trăiește «visul american» la Slobozia Cetățean în PSD Ialomița cere demisia de onoare a primarului Adrian Mocioniu Cetățean în Noi acuzații de malpraxis la Spitalul Județean de Urgență Slobozia Cetatean în Noi acuzații de malpraxis la Spitalul Județean de Urgență Slobozia In trecere în Bugetul localităților, repartizat după o formulă ministeriala «necunoscută și eronată» Robotica si amnezie în ArtRobotiX trăiește «visul american» la Slobozia revoltat în PSD Ialomița cere demisia de onoare a primarului Adrian Mocioniu Mamchilica în ANAF ridică popririle debitorilor după 2 ani Neagu Ciprian în Daria Tudor a câștigat Cupa «OCH Samtronic» Neagu Ciprian în Daria Tudor, locul II la Craiova !!!! în PSD Ialomița cere demisia de onoare a primarului Adrian Mocioniu sorin în ANAF ridică popririle debitorilor după 2 ani Mel în EXCLUSIV: Moartea suspectă a unui bebeluș, anchetată de procurori Oricare în PSD Ialomița cere demisia de onoare a primarului Adrian Mocioniu mar în Liste de așteptare pentru consultații în cabinetele medicilor din Ialomița Pleșoianu în PSD Ialomița cere demisia de onoare a primarului Adrian Mocioniu George în PSD Ialomița cere demisia de onoare a primarului Adrian Mocioniu Cetățean 3 în PSD Ialomița cere demisia de onoare a primarului Adrian Mocioniu
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...