Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Cuplul Gabriel Modrea-Denisa Ioniță, acuzat că a terorizat un angajat

Scandalul de la Direcția de Sănătate Publică Ialomița continuă

Cuplul Gabriel Modrea-Denisa Ioniță, acuzat că a terorizat un angajat

La o lună și jumătate de la reconfirmarea în funcție, Gabriel Modrea, șeful DSP Ialomița, se confruntă cu noi acuzații. O înregistrare a convorbirii dintre liderul sindical Valentin Spătărelu și Nicu Chiriță, fost angajat al instituției, acum decedat, confirmă abuzurile repetate asupra angajaților. Reamintim că activitatea desfășurată de Gabriel Modrea în ultimii 2 ani a făcut obiectul unei anchete interne a Comisiei de Disciplină din cadrul Ministerul Sănătății. Până la acest moment, rezultatele acestei anchete nu au fost făcute publice.

Speranța a murit ultima În urmă cu 3 luni și jumătate, directorul DSP Ialomița, Gabriel Modrea, era acuzat public de comportament abuziv împotriva angajaților. Pe una dintre înregistrările apărute în spațiul public, acesta își jignea una dintre subalterne spunându-i, printre altele: «Nu fi obraznică! Ești oricum proastă din naștere!». Scandalul declanșat atunci a determinat angajații instituției să ceară o anchetă a Comisiei de Disciplină din cadrul Ministerul Sănătății. Rezultatele anchetei nu au fost făcute publice în pofida insistențelor angajaților, însă pe 23 iulie 2018, lui Gabriel Modrea i s-a prelungit interimatul în funcția de director «până la ocuparea funcției prin concurs». O zi mai târziu, pe 24 iulie, Nicu Chiriță, angajat al instituției pe funcția de șofer, murea în Spitalul Colentina din București... Potrivit certificatului de deces, cauza morții a fost «stop cardio-respirator». Colegii au știut însă că Nicu Chiriță nu ar fi murit de moarte bună... Acesta ar fi fost terorizat de aproape un an de zile de către conducerea DSP, fără nicio explicație! O dovadă indirectă a abuzurilor la care era supus Nicu Chiriță o oferă înre­gistrarea unei convorbiri dintre acesta și liderul de sindicat Valentin Spătărelu:

«Nicu Chiriță-Vali, mă cheamă ăștia înapoi, mă cheamă din traseu, nu știu ce vor cu mine! Vreau să fii cu mine, când m-or chema la ei...
Valentin Spătărelu-Mă, Nicule... M-a sunat și avocata! Te duci acolo la ei și afli despre ce e vorba...
N.C.-Vreau să am și eu un martor cu mine. TU! Te rog din tot suflet, vreodată în viață o să ai și tu nevoie de mine și eu o să fac...
V.S.-Dar nu e vorba de martori, nu e...
N.C.-Nu! Mergi cu mine, că nu mai pot, băi Vali, bă...»

(Glasul lui Nicu Chiriță, bărbat în toată firea, la 58 de ani, se umple de lacrimi... Plânge secunde în șir, în telefon, spunând că nu mai poate suporta situația...)

«N.C.-Nu mai pot! Nu mai pot! Nu mai poooot...
V.S.-Hai că vin! Sună-mă când ajungi acolo și vin...
N.C.-Da, bă, da!»

(Dar Nicu Chiriță nu se mai oprește din plâns... Pare o descărcare nervoasă pe care nu o mai poate stăpâni...)

«N.C.-Nu mai pooooot!
V.S.-Liniștește-te, Nicule, liniștește-te! Hai că ne vedem acolo...
N.C.-Bine, bine!»

Mortul e întotdeauna de vină Înregistrarea a fost făcută cu aproximativ două săptămâni înainte de moartea lui Nicu Chiriță.. La o lună și jumătate de la nenorocire, familia lui rupe tăcerea și îi acuză pe directorul Gabriel Modrea și pe contabilul Denisa Ioniță de comportament abuziv. «În ultimul an a fost tot mai abătut, tot mai depresiv... Iar în ultima perioadă nici nu mai vorbea, doar privea în gol... Dar eu știam că are probleme, că mereu îmi spunea: „Lasă-mă să mă liniștesc. Am probleme la muncă!“. Nu știu exact ce fel de probleme... Știu doar că îl chemau într-una, când el, când ea... Acum când mă uit în urmă, mă gândesc că ar fi fost mai bine să meargă cineva din familie, să aflăm ce se întâmplă... Oricum, consider că o parte din vină pentru moartea lui ei o poartă! Pentru că din cauza lor se stresa atâta. Mai bine îl dădeau afară și acum trăia!» ne-a declarat Aurica Chiriță, soția celui decedat. Potrivit unor surse interne, teroarea declanșată de către Gabriel Modrea și Denisa Ioniță împotriva lui Nicu Chiriță ar fi fost justificată de intenția acestora de a restructura postul, în vede­rea înființării unei funcții noi. Pentru a-l obliga să demisioneze, cei doi i-ar fi cerut permanent note explicative pentru activitatea desfășurată peste zi, ar fi refuzat să reînnoiască asigurarea pentru autoturismul pe care acesta îl conducea și i-ar fi atribuit sarcini de serviciu imposibil de îndeplinit. Situația este confirmată și de către Valentin Spătărelu, liderul de sindicat al angajaților din cadrul DSP: «Am sesizat în repetate rânduri autoritățile cu privire la această situație! De fapt, cu privire la toate acuzațiile care se aduc conducerii DSP... În primul rând Ministerul Sănătății, dar și autoritățile locale. Până acum nu am primit niciun răspuns, iar oamenii sunt revoltați de situația existentă...».

30 August 2018, 12:10 (9256 vizualizări - 18 comentarii)

Citiți și:
Control ministerial la Direcția de Sănătate Publică Ialomița
Gabriel Modrea rămâne în fruntea Direcției de Sănătate Publică Ialomița
Revoltă internă la DSP Ialomița

Comentariile cititorilor:


Tipilică:
(1 Septembrie 2018, 12:51)
Apropo de grasu de fizică de la CNMV! Terorist pentru elevi, este puțin zis! E bolnav, săracu! Știe carte da nu are caracter. Lipsă cadre de Fizică, poate se va mai acoperi deficitul cu Barcari, catedră întreagă! Barcari este întreagă după IȘJ(???), catedra întreagă ii mai lipsește....ITM intră și prin școli sau numai Psihiatria mai poate face o selecție?!?
Valentina:
(1 Septembrie 2018, 11:14)
Betonistul si Hoata sunt cu adevarat un cuplu de cosmar ! Ce nu stiu ei este existenta unor probe materiale si martori priviind purtare abuziva si primirea de mita a celor doi ! Si daca procurorii locali nu se autosesizeaza , poate se va face o plingere penala ! Si poate Parchetul General sau Inspectia Judiciara ii va trezi din amorteala !
Camera de supraveghere:
(1 Septembrie 2018, 08:25)
Curajosului Georgica  a-nceput sa-i fie frica si, la un pahar de sprit, se vaita la urechile opozitiei cum il schingiueste seful Moraru cu pastrarea functiei si-l pune sa faca o faradelege: sa solicite un spatiu mai mare pentru DSP pe fondul unei nevoi ce trebuie sa o justifice (infiintarea unui nou laborator). Sa solicite inchirierea sediului BCR ca fiind cel mai potrivit pentru unitate si sa plece din cladirea care ii apartine oferind-o pentru inchiriere. Protectia copilului, avand mare nevoie de spatiu pentru extinderea serviciilor, o va inchiria cu bani platiti de catre consiliul judetean. Astfel firma care a cumparat cladirea BCR si care nu si-a gasit pana acum nici un chirias dispus sa plateasca, isi va rezolva problema si va avea grija de seful Moraru in campaniile electorale, ca deh, banii de la el vin. Naduful lui Georgica (Modrea) pe langa faptul ca s-ar putea sa fie tras la raspundere, este si faptul ca aceasta cladire necesita mari cheltuieli ulterioare de intretinere din cauza carora si BCR-ul si-a mutat activitatea si din cauza carora nu s-au gasit alti chiriasi. Are balta peste – statul are bani, sa fie primiti. Urmarim cu atentie subiectul.
Cineva:
(1 Septembrie 2018, 07:38)
Apropos de grasul de fizică de la Cnmv și de hartuirile lui psihologice:mi-a făcut anii de liceu un coșmar, ce nu știau alți colegi în clasă trebuia sa știu eu la fiecare ora. Bineînțeles că nu știam nici eu și primeam 2 și 3.Si astfel marcam o corigenta. Apoi după 2 ani de chin, m_am dus la altă clasa. Dar amintirile rămân. Caracterul omului nu ai cum să-l schimbi. M_a făcut sa urăsc fizica și persoana!
cerna:
(31 August 2018, 22:25)
Ar trebui acesti nemernici sa faca puscarie. Ca si nemernicul de Moraru care ii tine in brate . Auzi tu, sa ii numeasca iar in functii , dupa asa scandal !
Cu durere:
(31 August 2018, 18:48)
Cum poți arunca asemenea vorbe,Ion? Stii ca sărmanul om nu bea! Stii si că din omul vocal (dovadă si înregistrarea din ziar din 17 aprilie 2018, când a avut curajul să își spună necazurile la protestul spontan), a ajuns în câteva luni de zile tăcut și interiorizat! Si cum sa nu ajungă așa? Îl chemați mereu, îl certați și îi aruncați sarcini care nu depindeau de el. Dacă stătea afară, pe un scaun la umbră ( așteptând ca un sclav să il trimiteți in cursă, directoarea Ioniță il certa că nu stă in mașină (la soare, in 40 de grade), pentru că ăla era locul lui de muncă !!! Știi cum tremura si lăcrima, ditamai bărbatul, atunci când sunați voi crezând că il mai chemați ca sa il certați, fiind nevinovat ? Nu aveti nici suflete, nici conștiința!
Amara:
(31 August 2018, 12:15)
Nu cred că vor fi dovediți autorii morali ai acestei morți. Păcat de victimă!
Rareș:
(31 August 2018, 12:12)
Este ucigător șeful prost și tiranic. Își ascunde prostia pe după sadism. Oricum, el nu realizează că este idiot, el știe numai că e șef și are biciul, lovește! Nu are cap, are mârlănie de tiran!
Spaima codului etic la CNMV :
(31 August 2018, 10:21)
D-na ADRIANA cand era director la CNMV F.P. la IȘJ era soricarul S. Urziceni fizica, liberal! Pe cine sa contezi? Spaima codului etic era clonată cu jigodia de la IȘJ. Peste tot sunt jigodii unele criminale.
Mai Ioane:
(31 August 2018, 07:21)
Ioane, acest om nu mai bea de ani de zile. Si ma indoiesc, sincer, sa se fi apucat acum dintr-o data. Daca este asa, inseamna ca ceea ce scrie in articol este adevarat: a fost terorizat si tu nu cred ca esti deloc strain de asta. Familia vad ca declara altceva. Esti unul din directorii dsp-ului?
Familia :
(30 August 2018, 23:58)
Nu știu cine este acest Ion și de unde știe el lucrurile care le-a scris în comentariu, sunt niște aberații. Cine l-a cunoscut pe Nicu știe că el nu consuma alcool iar salvarea nu a fost refuzată ci n-i s-a sugerat că o să așteptăm 3 sau 4 ore până vine. Nu mai vorbiți dacă nu cunoașteți realitatea. Deștepți din ăștia ca tine sunt destui în lume.
Cipi:
(30 August 2018, 23:20)
Domnule Ion, nu stiu de unde aveti dv aceste informatii, dar sunt total eronate. Nu acesta a fost cauza mortii, nu a refuzat salvarea, iar familia nu a declarat nimic, nicaieri. Frumos si de bun simt ar fi sa vorbiti doar in cunostinta de cauza, nu putem sa facem declaratii doar asa cum ne convine, sau in necunostinta de cauza. Sunt curios daca cunoasteti personal victima adica pe tatal meu.
gigel:
(30 August 2018, 22:58)
Nenorociti de felul asta sunt in toate institutiile publice! Toti cei care n-au spate politic sunt calcati in picioare. Nu mai au loc de oamenii obisnuiti, vor TOTUL pentru ei si pentru partid. E la fel si in CJI si in primarie si la Finante.
Gigi:
(30 August 2018, 19:43)
Nu primesti niciodata salvare la urziceni. Nu ai vrea sa fii in situatia aia niciodata !
Gigi:
(30 August 2018, 19:37)
Salvare nu primesti niciodata . Nu ai vrea sa fii in acea situatie !

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Joi 14 Nov 2019
161 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

La volan prin Urziceni, fără permis de conducere

Marți, 12 noiembrie a.c., polițiștii rutieri au depistat un tânăr, de 18 ani, din județul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Urziceni, fără a deține permis de conducere pentru ...[citește_toată_știrea]

13 Noiembrie 2019, 15:25
(61 vizualizări - 0 comentarii)


Pește confiscat de polițiștii ialomițeni

Pește confiscat de polițiștii ialomițeni

Peste 200 de kilograme de pește din specia fitofag au fost confiscate de polițiștii ialomițeni după ce au depistat în trafic un bărbat, de 43 de ani, care transporta pe DN2A pește fără documente de proveniență ...[citește_toată_știrea]

13 Noiembrie 2019, 15:20
(76 vizualizări - 0 comentarii)


Mihail Kogălniceanu: Accident rutier soldat cu cinci victime pe DJ212

Evenimentul s-a produs marți, 12 noiembrie a.c., în jurul orelor 19,30, când un autoturism a părărăsit partea carosabilă și s-a izbit frontal de un pom aflat pe marginea șoselei. La locul intervenției au ...[citește_toată_știrea]

13 Noiembrie 2019, 13:05
(67 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: «Salonul de toamnă 2019»

Vineri, 15 noiembrie 2019, începând cu orele 13,00, la Centrul Cultural «Ionel Perlea» Slobozia va avea loc vernisajul expoziției «Salonul de toamnă 2019». Evenimentul este organizat de Consiliul Județean ...[citește_toată_știrea]

13 Noiembrie 2019, 12:10
(73 vizualizări - 0 comentarii)


4

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

12 Noiembrie 2019, 17:10


Slobozia: Și-a înscenat singur o tâlhărie după ce a pierdut banii la păcănele

Polițiștii ialomițeni au depistat un tânăr, de 22 de ani, din Slobozia, care și-ar fi înscenat singur o tâlhărie calificată. În fapt, luni, 11 noiembrie 2019, în jurul orelor 18,00, un bărbat a apelat numărul ...[citește_toată_știrea]

12 Noiembrie 2019, 15:15
(179 vizualizări - 0 comentarii)


Beat și fără permis: Tânăr din Săveni, prins de polițiști la volanul unei mașini pe care o furase!

Luni, 11 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Platonești au fost sesizați de o femeie, de 40 de ani, cu privire la faptul că o persoană necunoscută i-ar fi sustras autoturismul ...[citește_toată_știrea]

12 Noiembrie 2019, 15:10
(152 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Avarie la furnizarea apei în Țăndărei

Pentru executarea lucrărilor de înlocuire a unui hidrant de la intersecția străzilor Artelor cu Mecanizării, din orașul Țăndărei, RAJA Constanța a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile marți ...[citește_toată_știrea]

12 Noiembrie 2019, 15:05
(88 vizualizări - 0 comentarii)


8

Ialomița: Misiuni pentru siguranța desfășurării Alegerilor Prezidențiale

În perioada 9-10 noiembrie 2019, polițiștii, jandarmii și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență vor asigura paza și protecția a 220 secții de votare ce s-au constituit pe raza județului ...[citește_toată_știrea]

8 Noiembrie 2019, 17:25
(233 vizualizări - 0 comentarii)


9

Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În perioada 11-15 noiembrie a.c., E-Distribuție Dobrogea anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări se vor desfășura în ...[citește_toată_știrea]

8 Noiembrie 2019, 17:20
(247 vizualizări - 0 comentarii)


10

Razie a polițiștilor în zona Urziceni

Marți, 7 noiembrie a.c., polițiștii ialomițeni au efectuat o razie în municipiul Urziceni și comuna Bărbulești pentru prevenirea și combaterea faptelor comise cu violență, a activităților comerciale ilicite ...[citește_toată_știrea]

8 Noiembrie 2019, 17:15
(136 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Activități de prevenire în unitățile de învățământ din Fetești

Aproximativ 800 de elevi din cadrul a 4 unități de învățământ de pe raza municipiului Fetești au participat la activități preventive în cadrul cărora au fost dezbătute diferite teme care să conducă la prevenirea ...[citește_toată_știrea]

8 Noiembrie 2019, 17:10
(116 vizualizări - 0 comentarii)


12

Atenție, se oprește apa în municipiul Fetești pentru lucrări E-Distribuție Dobrogea!

Pentru efectuarea lucrărilor anuale de reparații și întreținere a unor instalații și rețele electrice din municipiul Fetești, E-Distribuție Dobrogea va întrerupe furnizarea energiei electrice vineri, 8 ...[citește_toată_știrea]

7 Noiembrie 2019, 17:10
(285 vizualizări - 0 comentarii)


Munteni Buzău: Jandarmii, prezenți la «Târgul de Toamnă»

În perioada 8-9 noiembrie a.c., jandarmii ialomițeni vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică în localitatea Munteni Buzău cu ocazia «Târgului de Toamnă». În plus, în cadrul acestui eveniment ...[citește_toată_știrea]

7 Noiembrie 2019, 16:10
(207 vizualizări - 0 comentarii)


Razie a polițiștilor la Slobozia

Marți, 5 noiembrie a.c., 49 de polițiști  ialomițeni au desfășurat o acțiune de amploare pe raza municipiului Slobozia. Astfel, au fost efectuate percheziții domiciliare ce au vizat documentarea activității ...[citește_toată_știrea]

6 Noiembrie 2019, 17:20
(357 vizualizări - 1 comentariu)

Taguri: Slobozia razie


Slobozia: Tânăr reținut după ce a fost prins la volanul mașinii pe care o furase

Marți, 5 noiembrie a.c., polițiștii slobozeni au reținut pentru 24 ore doi tineri bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de «furt calificat», «tentativă de furt calificat» și «distrugere», fapte săvârșite ...[citește_toată_știrea]

6 Noiembrie 2019, 17:15
(242 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat din Fetești, arestat pentru conducere fără permis

Marți, 5 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Fetești au identificat pe raza municipiului Fetești un bărbat, de 37 de ani, pe numele căruia Judecătoria Fetești a emis ...[citește_toată_știrea]

6 Noiembrie 2019, 17:10
(172 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești arestare


Slobozia: Cercetat pentru «deținere de obiecte periculoase»

Marți, 5 noiembrie a.c., polițiștii ialomițeni au depistat pe raza municipiului Slobozia un tânăr de 19 ani care avea asupra sa un baston metalic cu 3 elemenți. Cel în cauză a fost sancționat contravențional ...[citește_toată_știrea]

6 Noiembrie 2019, 17:05
(240 vizualizări - 0 comentarii)


Icoana Făcătoare de Minuni a Maicii Domnului de la Mânăstirea Adam, la Slobozia

Icoana Făcătoare de Minuni a Maicii Domnului de la Mânăstirea Adam, la Slobozia

Marți, 5 noiembrie 2019, Preasfințitul Părinte Episcop Vincențiu, împreună cu toți preoții Eparhiei noastre și peste 4000 de credincioși au întâmpinat la Catedrala Episcopală «Înălțarea Domnului» din Slobozia ...[citește_toată_știrea]

5 Noiembrie 2019, 19:05
(415 vizualizări - 1 comentariu)


S-a stins din viață antrenorul de handbal Liviu Paraschiv

S-a stins din viață antrenorul de handbal Liviu Paraschiv

Ziua de 5 noiembrie 2019 a început cu o veste extrem de tristă pentru handbalul românesc. S-a stins din viață, la vârsta de 72 de ani, unul dintre cei mai longevivi și valoroși antrenori pe care i-a avut ...[citește_toată_știrea]

5 Noiembrie 2019, 16:45
(567 vizualizări - 2 comentarii)


Movilița: Persoane intoxicate cu monoxid de carbon

Luni, 4 noiembrie a.c., în jurul orelor 23,00, o femeie de 52 de ani, din localitatea Movilița, a apelat numărul de urgență 112 sesizând faptul că fiul ei, în vârstă de 31 de ani, are stări de leșin. În ...[citește_toată_știrea]

5 Noiembrie 2019, 16:40
(244 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Beat la volan, a provocat un accident

Duminică, 3 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Fetești au intervenit la un accident rutier soldat cu rănirea a două persoane. În fapt, în timp ce se afla la volanul unui autoturism ...[citește_toată_știrea]

5 Noiembrie 2019, 16:35
(168 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Peste 500 sancțiuni contravenționale aplicate

În perioada 1-3 noiembrie a.c., polițiștii ialomițeni au intervenit la 155 evenimente și au aplicat peste 500 de sancțiuni contravenționale. Astfel, în urma activităților au fost constatate 37 infracțiuni ...[citește_toată_știrea]

5 Noiembrie 2019, 16:30
(186 vizualizări - 1 comentariu)


DSVSA Ialomița: 15 focare active de Pestă Porcină Africană

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează proprietarii/deținătorii de porcine atât din exploatațiile comerciale, cât și din gospodăriile populației despre situația ...[citește_toată_știrea]

5 Noiembrie 2019, 16:25
(204 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Lansare de carte pentru copii

Sâmbătă, 9 noiembrie 2019, începând cu orele 12,00, la Centrul Cultural «Ionel Perlea» din Slobozia va avea loc lansarea de carte pentru copii «Povestea Mimozei». ...[citește_toată_știrea]

5 Noiembrie 2019, 16:20
(167 vizualizări - 0 comentarii)


Axintele: Percheziție la un hoț din locuințe

Luni, 4 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Axintele au efectuat o percheziție domiciliară pe raza comunei Axintele pentru documentarea activității infracționale a unei persoane bănuite ...[citește_toată_știrea]

5 Noiembrie 2019, 16:15
(192 vizualizări - 0 comentarii)


Scânteia: Ordin de protecție emis pe numele unui brăilean

Luni, 4 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Grivița au fost sesizați cu privire la un scandal în familie produs în localitatea Scânteia. În fapt, un bărbat, de 36 de ani, din ...[citește_toată_știrea]

5 Noiembrie 2019, 16:10
(254 vizualizări - 0 comentarii)


Femeie acroșată de o mașină la Lăcusteni

Luni, 4 noiembrie a.c., în jurul orelor 17,30, polițiștii au intervenit la un eveniment rutier produs pe raza localității Lăcusteni, soldat cu rănirea unui pieton. Concret, în timp ce un bărbat, de 31 de ...[citește_toată_știrea]

5 Noiembrie 2019, 16:05
(322 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: 4,49%-rata șomajului în luna septembrie 2019

La sfârșitul lunii septembrie 2019, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 4194 șomeri (dintre care 1947 femei), rata șomajului fiind de 4,49%. Din totalul ...[citește_toată_știrea]

1 Noiembrie 2019, 16:20
(233 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În perioada 4-8 noiembrie 2019, orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări se ...[citește_toată_știrea]

1 Noiembrie 2019, 15:15
(322 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Mortii lui Dragnea în PSD a pierdut controlul asupra Ialomiței cetatean în Schimbarea prefectului și subprefectului, prioritate pentru deputatul PNL Gheorghe Tinel vot în PSD a pierdut controlul asupra Ialomiței Nea Tache în Șpăgile luate de agenții Poliției Autostrăzi-Fetești trebuie probate din nou andrei în Moraru-omul și opera (III) Ionut în Schimbarea prefectului și subprefectului, prioritate pentru deputatul PNL Gheorghe Tinel Ani în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 13 noiembrie 2019 cineva în Administrația din Ciulnița amenință cu evacuarea o familie cu trei copii Nissan Pathfinder în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 13 noiembrie 2019 George în La Spitalul Județean de Urgență Slobozia, 30% dintre diagnostice au fost eronate pentru independent în PSD a pierdut controlul asupra Ialomiței Goe în La Spitalul Județean de Urgență Slobozia, 30% dintre diagnostice au fost eronate @Ioana în La Spitalul Județean de Urgență Slobozia, 30% dintre diagnostice au fost eronate @cetatean în Luminița Barcari a revenit în fruntea Învățământului ialomițean @cetatean în PSD a pierdut controlul asupra Ialomiței mambo în La Spitalul Județean de Urgență Slobozia, 30% dintre diagnostice au fost eronate vai de noi în Administrația din Ciulnița amenință cu evacuarea o familie cu trei copii La vot cu tot ce misca inca în PSD a pierdut controlul asupra Ialomiței cetatean în Luminița Barcari a revenit în fruntea Învățământului ialomițean ???? în Schimbarea prefectului și subprefectului, prioritate pentru deputatul PNL Gheorghe Tinel
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...