Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Cuplul Gabriel Modrea-Denisa Ioniță, acuzat că a terorizat un angajat

Scandalul de la Direcția de Sănătate Publică Ialomița continuă

Cuplul Gabriel Modrea-Denisa Ioniță, acuzat că a terorizat un angajat

La o lună și jumătate de la reconfirmarea în funcție, Gabriel Modrea, șeful DSP Ialomița, se confruntă cu noi acuzații. O înregistrare a convorbirii dintre liderul sindical Valentin Spătărelu și Nicu Chiriță, fost angajat al instituției, acum decedat, confirmă abuzurile repetate asupra angajaților. Reamintim că activitatea desfășurată de Gabriel Modrea în ultimii 2 ani a făcut obiectul unei anchete interne a Comisiei de Disciplină din cadrul Ministerul Sănătății. Până la acest moment, rezultatele acestei anchete nu au fost făcute publice.

Speranța a murit ultima În urmă cu 3 luni și jumătate, directorul DSP Ialomița, Gabriel Modrea, era acuzat public de comportament abuziv împotriva angajaților. Pe una dintre înregistrările apărute în spațiul public, acesta își jignea una dintre subalterne spunându-i, printre altele: «Nu fi obraznică! Ești oricum proastă din naștere!». Scandalul declanșat atunci a determinat angajații instituției să ceară o anchetă a Comisiei de Disciplină din cadrul Ministerul Sănătății. Rezultatele anchetei nu au fost făcute publice în pofida insistențelor angajaților, însă pe 23 iulie 2018, lui Gabriel Modrea i s-a prelungit interimatul în funcția de director «până la ocuparea funcției prin concurs». O zi mai târziu, pe 24 iulie, Nicu Chiriță, angajat al instituției pe funcția de șofer, murea în Spitalul Colentina din București... Potrivit certificatului de deces, cauza morții a fost «stop cardio-respirator». Colegii au știut însă că Nicu Chiriță nu ar fi murit de moarte bună... Acesta ar fi fost terorizat de aproape un an de zile de către conducerea DSP, fără nicio explicație! O dovadă indirectă a abuzurilor la care era supus Nicu Chiriță o oferă înre­gistrarea unei convorbiri dintre acesta și liderul de sindicat Valentin Spătărelu:

«Nicu Chiriță-Vali, mă cheamă ăștia înapoi, mă cheamă din traseu, nu știu ce vor cu mine! Vreau să fii cu mine, când m-or chema la ei...
Valentin Spătărelu-Mă, Nicule... M-a sunat și avocata! Te duci acolo la ei și afli despre ce e vorba...
N.C.-Vreau să am și eu un martor cu mine. TU! Te rog din tot suflet, vreodată în viață o să ai și tu nevoie de mine și eu o să fac...
V.S.-Dar nu e vorba de martori, nu e...
N.C.-Nu! Mergi cu mine, că nu mai pot, băi Vali, bă...»

(Glasul lui Nicu Chiriță, bărbat în toată firea, la 58 de ani, se umple de lacrimi... Plânge secunde în șir, în telefon, spunând că nu mai poate suporta situația...)

«N.C.-Nu mai pot! Nu mai pot! Nu mai poooot...
V.S.-Hai că vin! Sună-mă când ajungi acolo și vin...
N.C.-Da, bă, da!»

(Dar Nicu Chiriță nu se mai oprește din plâns... Pare o descărcare nervoasă pe care nu o mai poate stăpâni...)

«N.C.-Nu mai pooooot!
V.S.-Liniștește-te, Nicule, liniștește-te! Hai că ne vedem acolo...
N.C.-Bine, bine!»

Mortul e întotdeauna de vină Înregistrarea a fost făcută cu aproximativ două săptămâni înainte de moartea lui Nicu Chiriță.. La o lună și jumătate de la nenorocire, familia lui rupe tăcerea și îi acuză pe directorul Gabriel Modrea și pe contabilul Denisa Ioniță de comportament abuziv. «În ultimul an a fost tot mai abătut, tot mai depresiv... Iar în ultima perioadă nici nu mai vorbea, doar privea în gol... Dar eu știam că are probleme, că mereu îmi spunea: „Lasă-mă să mă liniștesc. Am probleme la muncă!“. Nu știu exact ce fel de probleme... Știu doar că îl chemau într-una, când el, când ea... Acum când mă uit în urmă, mă gândesc că ar fi fost mai bine să meargă cineva din familie, să aflăm ce se întâmplă... Oricum, consider că o parte din vină pentru moartea lui ei o poartă! Pentru că din cauza lor se stresa atâta. Mai bine îl dădeau afară și acum trăia!» ne-a declarat Aurica Chiriță, soția celui decedat. Potrivit unor surse interne, teroarea declanșată de către Gabriel Modrea și Denisa Ioniță împotriva lui Nicu Chiriță ar fi fost justificată de intenția acestora de a restructura postul, în vede­rea înființării unei funcții noi. Pentru a-l obliga să demisioneze, cei doi i-ar fi cerut permanent note explicative pentru activitatea desfășurată peste zi, ar fi refuzat să reînnoiască asigurarea pentru autoturismul pe care acesta îl conducea și i-ar fi atribuit sarcini de serviciu imposibil de îndeplinit. Situația este confirmată și de către Valentin Spătărelu, liderul de sindicat al angajaților din cadrul DSP: «Am sesizat în repetate rânduri autoritățile cu privire la această situație! De fapt, cu privire la toate acuzațiile care se aduc conducerii DSP... În primul rând Ministerul Sănătății, dar și autoritățile locale. Până acum nu am primit niciun răspuns, iar oamenii sunt revoltați de situația existentă...».

30 August 2018, 12:10 (9612 vizualizări - 18 comentarii)

Citiți și:
Control ministerial la Direcția de Sănătate Publică Ialomița
Gabriel Modrea rămâne în fruntea Direcției de Sănătate Publică Ialomița
Revoltă internă la DSP Ialomița

Comentariile cititorilor:


Tipilică:
(1 Septembrie 2018, 12:51)
Apropo de grasu de fizică de la CNMV! Terorist pentru elevi, este puțin zis! E bolnav, săracu! Știe carte da nu are caracter. Lipsă cadre de Fizică, poate se va mai acoperi deficitul cu Barcari, catedră întreagă! Barcari este întreagă după IȘJ(???), catedra întreagă ii mai lipsește....ITM intră și prin școli sau numai Psihiatria mai poate face o selecție?!?
Valentina:
(1 Septembrie 2018, 11:14)
Betonistul si Hoata sunt cu adevarat un cuplu de cosmar ! Ce nu stiu ei este existenta unor probe materiale si martori priviind purtare abuziva si primirea de mita a celor doi ! Si daca procurorii locali nu se autosesizeaza , poate se va face o plingere penala ! Si poate Parchetul General sau Inspectia Judiciara ii va trezi din amorteala !
Camera de supraveghere:
(1 Septembrie 2018, 08:25)
Curajosului Georgica  a-nceput sa-i fie frica si, la un pahar de sprit, se vaita la urechile opozitiei cum il schingiueste seful Moraru cu pastrarea functiei si-l pune sa faca o faradelege: sa solicite un spatiu mai mare pentru DSP pe fondul unei nevoi ce trebuie sa o justifice (infiintarea unui nou laborator). Sa solicite inchirierea sediului BCR ca fiind cel mai potrivit pentru unitate si sa plece din cladirea care ii apartine oferind-o pentru inchiriere. Protectia copilului, avand mare nevoie de spatiu pentru extinderea serviciilor, o va inchiria cu bani platiti de catre consiliul judetean. Astfel firma care a cumparat cladirea BCR si care nu si-a gasit pana acum nici un chirias dispus sa plateasca, isi va rezolva problema si va avea grija de seful Moraru in campaniile electorale, ca deh, banii de la el vin. Naduful lui Georgica (Modrea) pe langa faptul ca s-ar putea sa fie tras la raspundere, este si faptul ca aceasta cladire necesita mari cheltuieli ulterioare de intretinere din cauza carora si BCR-ul si-a mutat activitatea si din cauza carora nu s-au gasit alti chiriasi. Are balta peste – statul are bani, sa fie primiti. Urmarim cu atentie subiectul.
Cineva:
(1 Septembrie 2018, 07:38)
Apropos de grasul de fizică de la Cnmv și de hartuirile lui psihologice:mi-a făcut anii de liceu un coșmar, ce nu știau alți colegi în clasă trebuia sa știu eu la fiecare ora. Bineînțeles că nu știam nici eu și primeam 2 și 3.Si astfel marcam o corigenta. Apoi după 2 ani de chin, m_am dus la altă clasa. Dar amintirile rămân. Caracterul omului nu ai cum să-l schimbi. M_a făcut sa urăsc fizica și persoana!
cerna:
(31 August 2018, 22:25)
Ar trebui acesti nemernici sa faca puscarie. Ca si nemernicul de Moraru care ii tine in brate . Auzi tu, sa ii numeasca iar in functii , dupa asa scandal !
Cu durere:
(31 August 2018, 18:48)
Cum poți arunca asemenea vorbe,Ion? Stii ca sărmanul om nu bea! Stii si că din omul vocal (dovadă si înregistrarea din ziar din 17 aprilie 2018, când a avut curajul să își spună necazurile la protestul spontan), a ajuns în câteva luni de zile tăcut și interiorizat! Si cum sa nu ajungă așa? Îl chemați mereu, îl certați și îi aruncați sarcini care nu depindeau de el. Dacă stătea afară, pe un scaun la umbră ( așteptând ca un sclav să il trimiteți in cursă, directoarea Ioniță il certa că nu stă in mașină (la soare, in 40 de grade), pentru că ăla era locul lui de muncă !!! Știi cum tremura si lăcrima, ditamai bărbatul, atunci când sunați voi crezând că il mai chemați ca sa il certați, fiind nevinovat ? Nu aveti nici suflete, nici conștiința!
Amara:
(31 August 2018, 12:15)
Nu cred că vor fi dovediți autorii morali ai acestei morți. Păcat de victimă!
Rareș:
(31 August 2018, 12:12)
Este ucigător șeful prost și tiranic. Își ascunde prostia pe după sadism. Oricum, el nu realizează că este idiot, el știe numai că e șef și are biciul, lovește! Nu are cap, are mârlănie de tiran!
Spaima codului etic la CNMV :
(31 August 2018, 10:21)
D-na ADRIANA cand era director la CNMV F.P. la IȘJ era soricarul S. Urziceni fizica, liberal! Pe cine sa contezi? Spaima codului etic era clonată cu jigodia de la IȘJ. Peste tot sunt jigodii unele criminale.
Mai Ioane:
(31 August 2018, 07:21)
Ioane, acest om nu mai bea de ani de zile. Si ma indoiesc, sincer, sa se fi apucat acum dintr-o data. Daca este asa, inseamna ca ceea ce scrie in articol este adevarat: a fost terorizat si tu nu cred ca esti deloc strain de asta. Familia vad ca declara altceva. Esti unul din directorii dsp-ului?
Familia :
(30 August 2018, 23:58)
Nu știu cine este acest Ion și de unde știe el lucrurile care le-a scris în comentariu, sunt niște aberații. Cine l-a cunoscut pe Nicu știe că el nu consuma alcool iar salvarea nu a fost refuzată ci n-i s-a sugerat că o să așteptăm 3 sau 4 ore până vine. Nu mai vorbiți dacă nu cunoașteți realitatea. Deștepți din ăștia ca tine sunt destui în lume.
Cipi:
(30 August 2018, 23:20)
Domnule Ion, nu stiu de unde aveti dv aceste informatii, dar sunt total eronate. Nu acesta a fost cauza mortii, nu a refuzat salvarea, iar familia nu a declarat nimic, nicaieri. Frumos si de bun simt ar fi sa vorbiti doar in cunostinta de cauza, nu putem sa facem declaratii doar asa cum ne convine, sau in necunostinta de cauza. Sunt curios daca cunoasteti personal victima adica pe tatal meu.
gigel:
(30 August 2018, 22:58)
Nenorociti de felul asta sunt in toate institutiile publice! Toti cei care n-au spate politic sunt calcati in picioare. Nu mai au loc de oamenii obisnuiti, vor TOTUL pentru ei si pentru partid. E la fel si in CJI si in primarie si la Finante.
Gigi:
(30 August 2018, 19:43)
Nu primesti niciodata salvare la urziceni. Nu ai vrea sa fii in situatia aia niciodata !
Gigi:
(30 August 2018, 19:37)
Salvare nu primesti niciodata . Nu ai vrea sa fii in acea situatie !

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Marți 07 Apr 2020
280 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Prefectura Ialomița, Coronavirus: 73 persoane, confirmare cu COVID-19

Potrivit Instituției Prefectului Ialomița, la data de 7 aprilie 2020, conform raportului operativ al Direcției de Sănătate Publică Ialomița, 428  persoane se află în carantină. De asemenea, alte 1 ...[citește_toată_știrea]

7 Aprilie 2020, 16:40
(58 vizualizări - 0 comentarii)


Axintele: Reținut pentru că și-a amenințat soția

Un bărbat de 50 de ani din localitatea Axintele a fost reținut luni, 6 aprilie 2020, după ce a mers la locuința concubinei sale și a amenințat-o. Femeia în vârstă de 49 de ani a sunat la 112 și a cerut ...[citește_toată_știrea]

7 Aprilie 2020, 15:45
(33 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: Numărul cazurilor de COVID-19, în creștere în județul Ialomița

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița se constată o creștere semnificativă a cazurilor de COVID-19. Astfel, dacă luni, 6 aplie 2020, erau înregistrate 63 de cazuri, marți ...[citește_toată_știrea]

7 Aprilie 2020, 13:05
(134 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA SA Constanța răspunde provocărilor COVID-19

A trecut aproape o lună de când societatea noastră a impus primele măsuri de prevenire și de limitare a diseminării virusului SARS-CoV-2, atât pentru angajații RAJA SA Constanța cât și pentru comunitate ...[citește_toată_știrea]

7 Aprilie 2020, 12:55
(51 vizualizări - 0 comentarii)


4

Grupul de Comunicare Strategică: În Ialomița există 63 de cazuri de infecție COVID-19

Numărul cazurilor de infecție COVID-19 este în creștere la nivelul județului Ialomița. Potrivit estimărilor oficiale ale Grupului de Comunicare Strategică, în Ialomița există 63 de cazuri confirmate pozitiv ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2020, 13:15
(264 vizualizări - 0 comentarii)


Proiectil neexplodat, descoperit la Armășești

Lucrările agricole de primăvară scot la iveală elemente de muniție neexplodată. Astfel, un cetățean din comuna Armășești ce executa în cursul dimineții de luni, 6 aprilie a.c., săpături pe un teren de pe ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2020, 13:10
(108 vizualizări - 0 comentarii)


Roșiori: Bătrân de 88 de ani, carbonizat în propria casă

În cursul nopții de duminică spre luni, 5/6 aprilie a.c., un incendiu a curmat viața unui bărbat de 88 de ani, din Roșiori. Alarma s-a dat în jurul orelor 21,30, când casa bătrânului a fost cuprinsă de ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2020, 13:05
(86 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Roșiori incendiu


Firmă din Fetești, controlată de polițiști după ce ar fi vândut măști neconforme

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au sancționat cu amendă în valoare de 5000 de lei un operator economic din Fetești care comercializa măști de protecție și mănuși ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2020, 12:35
(157 vizualizări - 0 comentarii)


8

Ordine de protecție provizorii emise de polițiști la Slobozia și Axintele

Sâmbătă, 4 aprilie a.c., Poliția Municipiului Slobozia a fost sesizată cu privire la faptul că o femeie, de 45 de ani, din Slobozia, ar fi fost agresată de concubinul său, un bărbat de 46 de ani. De asemenea ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2020, 12:30
(104 vizualizări - 1 comentariu)


9

Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Vineri, 3 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Jilavele au depistat, pe raza comunei Bărbulești, un tânăr de 22 de ani, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2020, 12:25
(88 vizualizări - 0 comentarii)


10

Grupul de Comunicare Strategică: În Ialomița există 56 de cazuri de infecție COVID-19

Grupul de Comunicare Strategică a dat publicității situația pe județe a cazurilor de infecție COVID-19. Potrivit estimărilor oficiale, la nivelul județului Ialomița există, în momentul de față, 56 de persoane ...[citește_toată_știrea]

5 Aprilie 2020, 13:10
(251 vizualizări - 0 comentarii)


Polițiștii au confiscat arme la Țăndărei

Polițiștii au confiscat arme la Țăndărei

În cadrul unor acțiuni de amploare desfășurate sâmbătă, 4 aprilie a.c., între orele 14,00-22,00, pe raza orașului Țăndărei și a municipiului Slobozia, au fost constituite 20 de dispozitive de ordine și ...[citește_toată_știrea]

5 Aprilie 2020, 11:15
(1033 vizualizări - 1 comentariu)


12

Amara: Incendiu la o fermă de animale. Un bărbat a ars de viu!

Un incendiu puternic a curpins în seara zilei de sâmbătă, 4 aprilie 2020, o fermă de animale din localitatea Amara. Pompierii Detașamentului Slobozia s-au luptat mai bine de 3 ore să stingă flăcările. ...[citește_toată_știrea]

4 Aprilie 2020, 23:15
(455 vizualizări - 0 comentarii)


13

Grupul de Comunicare Strategică: În Ialomița există 45 de cazuri de infecție COVID-19

Grupul de Comunicare Strategică a dat publicității situația pe județe a cazurilor de infecție COVID-19. Potrivit estimărilor oficiale, la nivelul județului Ialomița există, în momentul de față, 45 de persoane ...[citește_toată_știrea]

3 Aprilie 2020, 13:10
(405 vizualizări - 3 comentarii)


Intervenții ale pompierilor ialomițeni

Intervenții ale pompierilor ialomițeni

La nivelul județului, pompierii militari ialomițeni au acționat pentru gestionarea a 13 intervenții destinate protecției comunității, din care 8 misiuni de acordare a asistenței medicale de urgență. Astfel ...[citește_toată_știrea]

3 Aprilie 2020, 11:05
(133 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Detalii despre șomajul tehnic

Pentru a facilita accesul în ceea ce privește depunerea documentelor de către agenții economici care vor beneficia de prevederile art. XI din OUG nr. 30/2020, pentru modificarea și completarea unor acte ...[citește_toată_știrea]

3 Aprilie 2020, 10:40
(165 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: În Ialomița există 37 de cazuri de infecție COVID-19

Grupul de Comunicare Strategică a dat publicității situația pe județe a cazurilor de infecție COVID-19. Potrivit estimărilor oficiale, la nivelul județului Ialomița există, în momentul de față, 37 de persoane ...[citește_toată_știrea]

2 Aprilie 2020, 13:10
(385 vizualizări - 0 comentarii)


Ograda: Ordin de protecție emis pe numele unui bărbat care și-ar fi lovit concubina

Polițiștii ialomițeni au emis miercuri, 1 aprilie .a.c., un ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat, de 34 de ani, din comuna Ograda, care și-ar fi lovit concubina. Poliția Municipiului Slobozia ...[citește_toată_știrea]

2 Aprilie 2020, 13:05
(164 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan fără permis și amendați pentru nerespectarea Ordonanțelor Militare

Joi, 2 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au oprit în trafic, pentru control, un autoturism condus de bărbat de 48 de ani din orașul Amara. În urma verificărilor efectuate ...[citește_toată_știrea]

2 Aprilie 2020, 12:40
(278 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii la Drăgoești și Răsimnicea

Incendii la Drăgoești și Răsimnicea

Miercuri, 1 aprilie, a.c., în jurul orelor 13,10, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu produs la o anexă gospodărească a unui cetățean din localitatea Drăgoești. ...[citește_toată_știrea]

2 Aprilie 2020, 10:20
(122 vizualizări - 0 comentarii)


Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu: «Vârful tensiunilor generate de criza COVID-19 în domeniul monetar, bancar și financiar a fost depășit!»

Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu: «Vârful tensiunilor generate de criza COVID-19 în domeniul monetar, bancar și financiar a fost depășit!»

Vârful tensiunilor generate de criza COVID-19 în domeniul monetar, bancar și financiar a fost depășit. Dacă în perioada 11-20 martie 2020 retragerile de numerar, de la BNR, ale instituțiilor de credit, ...[citește_toată_știrea]

1 Aprilie 2020, 13:40
(257 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Sancțiuni aplicate de peste 414000 de lei

Marți, 31 martie a.c., polițiștii ialomițeni au intervenit la 65 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112, au constatat 14 infracțiuni și au aplicat peste 250 de sancțiuni contravenționale. Valoarea ...[citește_toată_știrea]

1 Aprilie 2020, 13:35
(170 vizualizări - 1 comentariu)


Roșiori: Fără permis și beat la volan

Marți, 31 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Coșereni au oprit pentru control, pe DJ02, pe raza comunei Roșiori, un autoturism condus de un bărbat de 43 de ani, din comuna Drăgoești ...[citește_toată_știrea]

1 Aprilie 2020, 13:30
(126 vizualizări - 0 comentarii)


Federația «Solidaritatea Sanitară»: Strategia de protecție a salariaților din sănătate este eronată, crescând riscul de infectare

Federația «Solidaritatea Sanitară» solicită Ministerului Sănătății introducerea purtării măștii chirurgicale și a mănușilor ca precauțiune minimă împotriva COVID-19 pentru toți salariații din spitalele ...[citește_toată_știrea]

1 Aprilie 2020, 13:10
(120 vizualizări - 0 comentarii)


Coșereni: Cu mașina la plimbare, deși trebuia să stea autoizolat

Tot mai mulți ialomițeni sunt sancționați de polițiști întrucât nu respectă obligativitatea izolării la domiciliu, așa cum prevede Ordonanța Militară Nr. 3. Un tânăr de 20 de ani din Coșereni a fost prins ...[citește_toată_știrea]

31 Martie 2020, 15:25
(281 vizualizări - 0 comentarii)


Căzănești: Reținut pentru 24 de ore pentru că și-a agresat fiică

Un bărbat de 46 de ani din Căzănești a fost reținut luni, 30 martie 2020, după ce a provocat un scandal monstru în familia sa. Acesta și-a lovit fiica, apoi și-a amenințat soția. Foarte revoltat, bărbatul ...[citește_toată_știrea]

31 Martie 2020, 15:20
(350 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii de vegetație uscată la Valea Ciorii, Amara și Rovine. Incendiu într-o curte din Țăndărei!

Incendii de vegetație uscată la Valea Ciorii, Amara și Rovine. Incendiu într-o curte din Țăndărei!

Incendiu de vegetație uscată pe raza localității Valea Ciorii.
Luni, 30 martie, a.c., în jurul orelor 13,20, ISU Ialomița a fost solicitat să intervină la stingerea unui incendiu de vegetație uscată ...[citește_toată_știrea]

31 Martie 2020, 10:40
(236 vizualizări - 1 comentariu)


DSVSA Ialomița atenționează asupra cumpărăturilor on-line

În contextul evoluției pandemiei de COVID -19 și a măsurilor de restricție dispuse de Guvernul României pe perioada instituirii stării de urgență, există posibilitatea creșterii numărului de persoane care ...[citește_toată_știrea]

31 Martie 2020, 09:10
(294 vizualizări - 0 comentarii)


Prefectura Ialomița, Coronavirus: 2245 de persoane sunt autoizolate la domiciliu

Reprezentanții Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Ialomița informează, printr-un comunicat de presă, faptul că la această oră, pe raza județului nostru, există 2245 de persoane ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 16:30
(328 vizualizări - 0 comentarii)


Medici pentru România: Suport on-line gratuit pentru pacienții cu boli cronice

Lansat în octombrie 2019, proiectul «Medici pentru România» vine în sprijinul pacienților cu boli cronice, în pandemie COVID-19. Pacienții cronici care nu se pot deplasa la cabinetele medicale, pot beneficia ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 16:20
(292 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Parepa XS în Doi subofițeri sunt infectați cu noul Coronavirus V I R U S A T în COVID-19, agent electoral pentru primarul Sloboziei Anonim în Doi subofițeri sunt infectați cu noul Coronavirus plătitor de taxe în PSD Ialomița îl acuză pe deputatul PNL Gheorghe Tinel că are o atitudine de «prim-secretar PCR» Mihai în Pacienți infectați cu COVID-19 în Centrul de Dializă «Fresenius» din Slobozia Observator în Doi subofițeri sunt infectați cu noul Coronavirus off în Doi subofițeri sunt infectați cu noul Coronavirus Prea tânăr...: în Ipoteză alarmantă: USR Ialomița susține că am putea deveni «Suceava 2» plm în PSD Ialomița îl acuză pe deputatul PNL Gheorghe Tinel că are o atitudine de «prim-secretar PCR» @bitdifender în Orașul Țăndărei, blocat din cauza carantinei @Zorro în Orașul Țăndărei, blocat din cauza carantinei E secret în Pacienți infectați cu COVID-19 în Centrul de Dializă «Fresenius» din Slobozia Tandarean în Orașul Țăndărei, OFICIAL în carantină ciuma rosie în PSD Ialomița îl acuză pe deputatul PNL Gheorghe Tinel că are o atitudine de «prim-secretar PCR» RROMVID 1.9 în Pacienți infectați cu COVID-19 în Centrul de Dializă «Fresenius» din Slobozia alt cetatean, da` mai tanar în Ipoteză alarmantă: USR Ialomița susține că am putea deveni «Suceava 2» COMUNICAT IMPORTANT în Un nou deces înregistrat în focarul COVID-19 din Țăndărei vi rusu` în Înfrățirea Sloboziei: «Frații» chinezi din Nanyang nu (mai) răspund la e-mail mocioniu în PSD Ialomița îl acuză pe deputatul PNL Gheorghe Tinel că are o atitudine de «prim-secretar PCR» de pe margine!!!!!! în Doi subofițeri sunt infectați cu noul Coronavirus
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...