Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

POLITICĂ

PSD caută primar pentru Slobozia

Nu vă fie frică, Mocioniu pică!

PSD caută primar pentru Slobozia

Alegerile din 20-20 bat la ușa PSD Ialomița mai devreme. Nemulțumi de prestația jalnică a lui Adrian Mocioniu, sfătu­i­torul de taină al lui Dragnea a identi­ficat deja un potențial înlocuitor. Pe turnantă, ca de obicei, se încălzește «senatorul lui Dumnezeu», care a ajuns să se laude prin conferințele de presă că e curtat de PSD la scenă des­chisă! Viitorii candidați tac și așteaptă momentul potrivit pentru a trage preșul de sub picioarele primarului Sloboziei. Noi doar consemnăm.

Vremea «glugii de coceni» a trecut
În ultima vreme, susțin surse infinit mai bine informate decât noi, primarul Mojo Jojo și-a pierdut pofta de administrație. Vine la birou obosit, trântește și bufnește fără motiv, se plictisește ușor, nu se poate concentra asupra probleme­lor urbei... Sigur, ar putea fi o stare trecătoare, specifică vieții de holtei tomnatic. Din păcate, nu e așa. Vara aceasta, după cum el singur s-a confesat, primarul Adrian Mocioniu a aflat din gura preșe­dintelui Neacșu că filiala nu-l va susține pentru un al doilea mandat. Vestea a căzut ca plumbul peste orgoliul lui de edil cu priză la electoratul feminin. Întâi a hotărât să lupte, alături de lupii tineri ai filialei, hrăniți cu hălci sângerânde din carnea bugetului. Numai că, știți vorba aia, pielea e mai aproape decât cămașa... Iar ex-primarul Stoica, așa expirat cum e, are control total asupra Organizației și polițe restante de plătit «glugii de coceni». Așa că lui Adrian Mocioniu nu i-au mai rămas decât frustrările și teama, devenită de-acum patologică, de trădare. De aici și derapajele despre care am amintit mai devreme, precum și acuzațiile gratuite la adresa reporterilor întâlniți pe holurile instituției. Vă înțelegem, domnule Mocioniu și vă iertăm...

Trădătorii de serviciu
Prima variantă de înlocuire a prima­rului Sloboziei a fost deja prezentată public. Dar «băiatul lu’ tata», l-am numit aici pe directorul DADP Valeriu Roșca, pare să aibă mustrări de conștiință, deși în PSD acestea nu există. Poate și din cauză că și-a rupt pingelele prin cluburile bucureștene de fițe alături de domnul primar. Prin urmare, oricât de mare ar fi am­biția părintească, pleacă la drum cu șansa a doua. Prima șansă îi revine, jurăm că nici măcar noi nu ne-am gândit la asta, actualului administrator public Gheorghe Puia. Deși mic la stat, acesta este mare la ambiții și își dorește cu ardoare să de­monstreze că administrația se poate face și «inginerește», așa cum, de altfel, se și laudă. Pe Puia îl recomandă «vocea și talentul fratelui», Mihai Puia, șeful DSVSA Ialomița din preistoria politicii locale. Acest Mihai Puia a încercat el însuși să se căpătuiască cu un fotoliu de primar, dar i-a tras preșul de sub picioare Maria Petre, făcându-l de rușine în cartier. Dar cu răbdarea treci marea și iată că, după alți 10 ani, orașul ăsta de venetici e, în sfârșit, pregătit pentru dinastia Puia! Sigur, dacă îl întrebi pe administratorul Gheorghe Puia dacă va candida, se va jura cu degetele cruciș pe contractul lui secretizat de manager public că nici prin cap nu-i trece. Dar nu vă lăsați înselați... Mai ales dumneavoastră, domnule Mocioniu. Alea iacta est! Și tot ce aveți de făcut acum este să numărați zilele rămase.

Slobozia va rămâne o feudă roșie Poate vă întrebați de ce nu oferim scenarii care să vizeze candidații Opoziției. Un candidat de la USR, vreun independent, cineva de la #rezist, poate? Ei, bine, din pă­cate nu mai e cazul. După 2 ani de calcule politice și acțiuni electorale copiate din manualul de clasa a II-a, Opoziția a înțeles singură că nici la alegerile din 20-20, slăvit în veci fie numele Vioricăi Dăncilă în Biblia Prostiei Românești, nu are nici măcar o șansă! Sigur, candidați vor fi! Poate din nou prea mulți, poate tot cei plătiți de PSD să rupă voturile unui eventual candidat cu șanse deranjante. Dar suntem în măsură să vă dăm scris încă de pe acum... Slobozia va rămâne o feudă roșie ani buni de-acum înainte. Iar în 2028, în orașul care ne va fi lăsat moștenire, vom fi prea să­raci, prea puțini și prea bătrâni ca să mai conteze cine ne îngroapă. La bună vedere!

10 Septembrie 2018, 08:05 (6718 vizualizări - 19 comentarii)

Comentariile cititorilor:


Oarecare:
(12 Noiembrie 2018, 07:28)
Care mai sunteți adevărați pesediști să-l dați afară neapărat pe acest inconștient trădător Adrian Mocioniu sluga trădătorului Marian Neacșu. Deci eliminați toate jigodiile din organizația PSD Slobozia și chiar din tot Județul.
Bogdan:
(14 Septembrie 2018, 15:37)
Aruncă banii pe nimicuri! Banii noștri, risipa lor! Salariile sunt exagerate la resonsabilitătile fufelor și bondarilor din Primărie/Prefectură.
Mari:
(14 Septembrie 2018, 12:53)
Umbla vorba prin Slobozia ca domnu primar e in deplasare cu subordonatii saptamana asta, pe la cursuri, tara arde si baba se piatpana se munceste pe rupte in primaria aia.
Mary:
(13 Septembrie 2018, 12:12)
    A fost și rămâne un nimeni, ca primar. Ne-am pierdut vremea și banii cu el. Jalnic!
optiune:
(12 Septembrie 2018, 11:26)
...glumim, glumim cu propunerile ironice, sau facem haz de necaz, insa vorbind si la modul serios, imi aduc aminte ca la alegerile anterioare parca a candidat un baiat tinerel, scolit, cu spirit civic, si parca neimplicat politic (independent); nu l-a votat nici dracu, ca doar de ce sa dam o sansa cuiva care poate o merita? nu-i fac reclama, nici nu stiu cum il cheama. Nu! Lasa sa voteze altii pentru noi! Sa voteze astia inregimentati politic, ordonati pe scari de bloc, pe cartiere periferice (sa nu scriu bora), manipulati si santajati cu ajutoarele sociale, cu angajari pe la dadp, sau alte societati controlate de primarie, ori batrani care au ramas nostalgici vremurilor de dinainte de 89 (fara sa-i jignesc! asa considera ei ca este bine). Nu este clar ca unul propus de vreun partid politic va avea "datorii" la acel partid mereu? Va avea de "multumit" consilieri si membri de partid prin diferite functii, va avea de multumit firme de casa?
...
vorba unei batrane la scara blocului "lasa mama, ca e buna apa asta de la rubinet, e rece"!
ionel:
(11 Septembrie 2018, 19:57)
O solutie de primar ar fi Gina PALANTIN iar viceprimari TRIFAN ADRIAN si ADAM VIRGINICA
Iepurila:
(11 Septembrie 2018, 17:36)
Tot Mariana Iancu este solutia pentru primaria Slobozia stie Moraru de ce
Lulu:
(11 Septembrie 2018, 14:42)
Gasca de tip mafiot v-a indatorat pe viata pentru o groapa si apa nepotabila. De ce incapabilii nu sunt inca la puscarie ca au falimentat orasul? Fiindca tara e condusa de ai lor,de multi dragnea care s-au intins precum cancerul si controleaza tot ce misca;polititie,procuratura,judecatori...
Horea:
(11 Septembrie 2018, 13:24)
Am o propunere de primar! TUDORAN! E al dracu de justițiar, este carismatic(!), este încovoiat de propria conștiință lătrătoare, este...cool! Sau Juriștii sunt doar vulpile din Primării? Săracii, li s-o fi aplecat de-atâtea cotcodăceli!
La vot:
(11 Septembrie 2018, 07:28)
Pai si daca anulezi votul , cineva iese pana la urma primar. Ca nu toata lumea prezenta lanuleaza votul. Dar nu asta e optiunea, ci sa se implice oameni care au un minim de constiinta si un dram de implicare pentru Slobozia. Sa ramana ceva dupa ei, sa intre in istoria orasului ca s-au preocupat si au facut ceva pentru noi. Stiu ca sunt cuvinte mari, dar mai sper...cat de putin
optiune:
(10 Septembrie 2018, 14:25)
Fiecare este liber sa voteze cum ii dicteaza constiinta (sper doar ca sa nu fie influentat de pungi de zahar, faina, ulei, bani, sau alta forma de mita electorala). Totusi ar fi bine ca toata lumea sa voteze si sa nu stea acasa!
Nu ai cu cine vota, simplu, ii votezi pe toti de pe lista, anuland votul in acest fel (nu lasi buletinul alb ca sa voteze altii ptr tine cand "numara" voturile). In acest fel, daca ar fi o prezenta la vot de 75-80% (utopie) si 90% din ei ar anula votul, in mod sigur partidele ar fi obligate sa propuna oameni mai competenti si mai corecti. Altfel, vor pune aceeasi "Yes-man" care sa faca tot ce le cere partidul/firmele abonate la bani publici; oameni neprofesionisti, ajunsi la putere cu sub 20% din total populatie cu drept de vot.
Alternativa ar fi un independent care sa nu mai fi facut "politica". Un primar ar trebui sa faca administratie in favoarea cetatenilor, deoarece este pus de acestia sa realizaze ceva din banii lor si nu pentru partide/gasti de interese, asemenea unui vataf (era sa zic baron local).
Asta, veterinar fiind, NU a facut nimic nici macar in domeniul lui de activitate; putea sa sterilizeze gratuit animalele strazii incat sa nu se mai inmulteasca necontrolat... toata vegetatia s-a ofilit pe unde a trecut , etc si noi avem pretentii sa modernizeze orasul!?
Aron:
(10 Septembrie 2018, 14:14)
Oarba după Moncioiu Pericle Musoiu Ionascu băi fratilor nu vedeți că nu avem cu cine vota chiar dacă apare unu mai ca lumea jegurile astea il starpesc că are oameni peste tot si la politie si la itm si la scoli si la spital nu le face nimeni nimic .
Crețu Marin:
(10 Septembrie 2018, 12:14)
Dragi bidonari! Anulăm dacă nu avem OM pregătit pentru primărie, dar se pune tot în favoarea unui prost de pe listă. Sau greșesc că n am mai votat de 20 de ani. Scârbă!
@@@robert:
(10 Septembrie 2018, 10:12)
Sa iesim la vot... da , este o sansa. Dar trebuie sa ai cu cine vota, sa existe un om pe care sa l votezi pe el ca om , sa iti inspire incredere si sa poata sa faca ceva pentru Slobozia. Daca te duci la vot si nu ai cu cine vota ... ce faci? Doar sa-l anulezi....
Cu cine votăm?!:
(10 Septembrie 2018, 09:48)
Mocioniu a-ncercat! Se retrage singur dacă mai are bun simț. Nu-i de el! Să ne ferească D zeu de altul mai hoț! Ieșim la vot, dar pe cine votăm?! La butoane sunt toți jurizmenii din trecut. Bun articolul!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Vineri 16 Nov 2018
192 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Ialomița: Arestat pentru «infracțiuni contra patrimoniului»

Polițiștii de Investigații Criminale din Ialomița au depistat un bărbat care era urmărit internațional pentru «infracțiuni contra patrimoniului», fapte comise în Belgia. Astfel, pe numele bărbatului de ...[citește_toată_știrea]

16 Noiembrie 2018, 10:15
(74 vizualizări - 0 comentarii)


Accident la Gheorghe Doja

Miercuri, 14 noiembrie a.c., Poliția a fost sesizată cu privire la faptul că pe raza comunei Gheorghe Doja s-a produs un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. Astfel, polițiștii ajunși la locul evenimentului ...[citește_toată_știrea]

16 Noiembrie 2018, 10:10
(81 vizualizări - 0 comentarii)


2

Parchetul de pe lângă Judecătoria Urziceni: Arest preventiv pentru doi bărbați care operau prin metoda «Accidentul»

Potrivit unui comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni, anchetatorii au reușit arestarea a doi indivizi acuzați de «înșelăciune» și «complicitate la înșelăciune» ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2018, 17:10
(135 vizualizări - 0 comentarii)


3

Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

15 Noiembrie 2018, 13:25


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

15 Noiembrie 2018, 11:10


Primarul general al Madridului, Manuela Carmena, vizită de lucru la Țăndărei

Consilierul de stat cu responsabilități în problematica minorităților, Dana Varga, a primit miercuri, 14 noiembrie a.c., o delegație spaniolă condusă de primarul general al Madridului, Manuela Carmena, ...[citește_toată_știrea]

14 Noiembrie 2018, 17:30
(368 vizualizări - 1 comentariu)


6

DSVSA Ialomița: Informare cu privire la evoluția pestei micilor rumegătoare

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează proprietarii/deținătorii de rumegătoare mici (ovine și caprine), atât din exploatațiile comerciale cât și din gospodăriile ...[citește_toată_știrea]

14 Noiembrie 2018, 13:35
(224 vizualizări - 1 comentariu)


Acțiuni preventive ale polițiștilor ialomițeni

Prevenirea delincvenței juvenile și victimizarea minorilor, prevenirea infracțiunilor contra patrimoniului și siguranța cetățeanului, sunt unele dintre prioritățile Poliției ialomițene. Astfel, marți, ...[citește_toată_știrea]

14 Noiembrie 2018, 12:20
(112 vizualizări - 0 comentarii)


8

Teatrul «Tony Bulandra» Târgoviște, la Slobozia

Marți, 4 decembrie 2018, cu începere de la orele 18,00, la Casa de Cultură Municipală Slobozia, Teatrul «Tony Bulandra» Târgoviște va pune în scenă piesa «O scrisoare pierdută», de I.L. Caragiale. Beneficiind ...[citește_toată_știrea]

14 Noiembrie 2018, 11:40
(115 vizualizări - 0 comentarii)


2364 de persoane, angajate prin intermediul AJOFM Ialomița

În primele 9 luni ale anului 2018, ca urmare a implementării Programului Național de Ocupare a Forței de Muncă, prin intermediul AJOFM Ialomița au fost încadrate în muncă 2364 persoane, dintre care 873 ...[citește_toată_știrea]

14 Noiembrie 2018, 10:20
(126 vizualizări - 0 comentarii)


Gura Ialomiței: «Rapsozii la ei acasă»

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Ialomița, în colaborare cu Primăria comunei Gura Ialomiței, organizează sâmbătă, 17 noiembrie 2018, în această localitate manifestarea ...[citește_toată_știrea]

14 Noiembrie 2018, 09:25
(99 vizualizări - 0 comentarii)


Diplomă de Bună Practică pentru Consiliul Județean Ialomița

Agenția Națională a Funcționarilor Publici a organizat ce-a de-a XI- ediție a Competiției celor mai bune practici din administrația publică din România, cu scopul de a identifica și disemina inițiative ...[citește_toată_știrea]

14 Noiembrie 2018, 09:15
(116 vizualizări - 0 comentarii)


12

ANOFM: Locuri de muncă în Danemarca și Portugalia

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă, prin intermediul Serviciului EURES din cadrul AJOFM Ialomița, promovează oferta unui angajator din Danemarca de 200 locuri de muncă (100 locuri pentru Danemarca și 100 locuri pentru Portugalia), pentru munca sezonieră, cules de mazăre, campania 2019. Durata contractului este pe perioada iunie-octombrie 2019, programul de lucru fiind de 30-40 ore, 6 zile/săptămână. ...[citește_toată_știrea]

14 Noiembrie 2018, 08:05
(118 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița recrutează personal din sursă externă

Inspectoratul pentru Situații de Urgență al Județului Ialomița organizează concurs de recrutare din sursă externă pentru ocuparea a 6 funcții vacante (4 ofițeri și 2 subofițeri). Înscrierile se desfășoară ...[citește_toată_știrea]

9 Noiembrie 2018, 17:20
(846 vizualizări - 0 comentarii)


E-Distribuție Dobrogea: Atenție, se întrerupe curentul!

E-Distribuție Dobrogea anunță consumatorii casnici cu privire la faptul că, în perioada 12-16 noiembrie 2018, din cauza lucrărilor de întreținere a rețelelor, alimentarea cu energie electrică va fi sistată ...[citește_toată_știrea]

9 Noiembrie 2018, 17:10
(597 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat din Rădulești, arestat pentru «infracțiuni la regimul rutier»

Polițiștii ialomițeni au identificat un bărbat, de 41 de ani, din satul Rădulești, acesta figurând pe lista persoanelor care se sustrăgeau executării unor pedepse privative de libertate. El a fost condamnat ...[citește_toată_știrea]

8 Noiembrie 2018, 18:05
(540 vizualizări - 0 comentarii)


Mihail Kogălniceanu: Prins la volan fără permis

Un bărbat, de 42 de ani, din comuna Mihail Kogălniceanu s-a ales cu un dosar penal după ce a condus pe drumurile publice, fără a avea permis de conducere. Cercetările în această cauză continuă. ...[citește_toată_știrea]

8 Noiembrie 2018, 17:25
(635 vizualizări - 0 comentarii)


Săveni: La volan sub influența băuturilor alcoolice

Un bărbat, de 34 de ani, din localitatea Săveni s-a ales cu un dosar penal pentru că a condus sub influența băuturilor alcoolice. Acesta avea o alcoolemie de 0,44 miligrame alcool pur în aerul expirat. ...[citește_toată_știrea]

8 Noiembrie 2018, 17:20
(611 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Infracțiuni la regimul silvic, constatate de polițiști

Doi bărbați, de 38 și 47 de ani, din județele Vrancea și Ialomița, au intrat în atenția polițiștilor după ce au comis infracțiuni la regimul silvic. Primul contravenient transporta cu o mașină o cantitate ...[citește_toată_știrea]

8 Noiembrie 2018, 17:10
(632 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Expoziție de artă plastică la Muzeul Național al Agriculturii

Uniunea Artiștilor Plastici Ialomița vernisează expoziția de artă plastică «Salonul de Toamnă 2018». Evenimentul se va desfășura la Muzeul Național al Agriculturii din România miercuri, 7 noiembrie 201 ...[citește_toată_știrea]

7 Noiembrie 2018, 08:35
(600 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Peste 450 de amenzi, 19 de permise reținute

Polițiștii au intervenit, la finele săptămânii precedente, la aproape 100 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112. Polițiștii au aplicat peste 450 de sancțiuni contravenționale, au constatat peste ...[citește_toată_știrea]

7 Noiembrie 2018, 08:20
(655 vizualizări - 0 comentarii)


Hramul Mânăstirii Slobozia

În perioada 6-12 noiembrie 2018, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Episcop Vincențiu, Episcopia Sloboziei și Călărașilor organizează o serie de manifestări cu ocazia sărbătoririi hramului «Sfinților ...[citește_toată_știrea]

7 Noiembrie 2018, 08:05
(677 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Acțiune de vaccinare a galinaceelor

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița anunță crescătorii și deținătorii de păsări domestice că, în această perioadă, desfășoară prin medicii veterinari de liberă practică ...[citește_toată_știrea]

7 Noiembrie 2018, 07:50
(637 vizualizări - 0 comentarii)


Amara: Șapte persoane au fost rănite într-un accident rutier

Amara: Șapte persoane au fost rănite într-un accident rutier

Accident rutier produs în apropiere de orașul Amara în seara zilei de duminică, 4 noiembrie 2018. Șapte persoane au fost rănite, una dintre ele murind la locul incidentului, după ce o căruță a fost lovită ...[citește_toată_știrea]

4 Noiembrie 2018, 19:08
(1721 vizualizări - 0 comentarii)


Nou focar de Pestă Porcină Africană în Cartierul Slobozia Nouă

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează că sâmbătă, 27 octombrie 2018, într-o exploatație din Cartierul Slobozia Nouă a fost confirmat un focar de Pestă Porcină ...[citește_toată_știrea]

31 Octombrie 2018, 08:05
(1252 vizualizări - 1 comentariu)


AJOFM Ialomița: Registrul electronic de evidență a contractelor de internship

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă anunță lansarea Registrului electronic de evidență a contractelor de internship. Registrul înființat și gestionat de ANOFM ține evidența tuturor contractelor ...[citește_toată_știrea]

31 Octombrie 2018, 07:55
(1184 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Produsele contrafăcute, în atenția polițiștilor

În ultimele 48 de ore, polițiștii de Investigare a Criminalității Economice au efectuat controale la mai mulți agenți economici de pe raza județului Ialomița, pe linia prevenirii și combaterii ilegalităților ...[citește_toată_știrea]

26 Octombrie 2018, 16:10
(1620 vizualizări - 1 comentariu)


Jilavele: S-a răsturnat cu mașina

În cursul zilei de joi, 25 octombrie a.c, în apropiere de localitatea Jilavele s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane. Din verificările efectuate de către polițiști s-a stabilit faptul ...[citește_toată_știrea]

26 Octombrie 2018, 15:55
(1423 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Jilavele accident


Slobozia: Arestat pentru «lipsire de libertate»

Joi, 25 octombrie a.c., polițiștii de Investigații Criminale din cadrul IPJ Ialomița au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag ...[citește_toată_știrea]

26 Octombrie 2018, 15:50
(1527 vizualizări - 0 comentarii)


Tânăr din Borănești, urmărit de mașina Poliției

Joi, 25 octombrie a.c., un bărbat de 46 de ani, din comuna Manasia, a fost depistat de polițiștii rutieri în timp ce conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu deși avea acest drept suspendat ...[citește_toată_știrea]

26 Octombrie 2018, 15:40
(1348 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Mary în Slobozia 3D @ana în Preasfințitul Vincențiu, «articulat» de purtătorul de cuvânt al Bisericii Ortodoxe Române Dan în Comisarul șef Cristian Ivan a câștigat concursul pentru șefia Poliției ialomițene! ana în Preasfințitul Vincențiu, «articulat» de purtătorul de cuvânt al Bisericii Ortodoxe Române Măi Mary în Slobozia 3D Daniela în Comisarul șef Cristian Ivan a câștigat concursul pentru șefia Poliției ialomițene! Cetățeanul în Comisarul șef Cristian Ivan a câștigat concursul pentru șefia Poliției ialomițene! Bunea în Comisarul șef Cristian Ivan a câștigat concursul pentru șefia Poliției ialomițene! Relu în Slobozia 3D Treceam spre gara în Comisarul șef Cristian Ivan a câștigat concursul pentru șefia Poliției ialomițene! Costel în Comisarul șef Cristian Ivan a câștigat concursul pentru șefia Poliției ialomițene! Un cetacean tandarean în Comisarul șef Cristian Ivan a câștigat concursul pentru șefia Poliției ialomițene! Un cetacean tandarean în Comisarul șef Cristian Ivan a câștigat concursul pentru șefia Poliției ialomițene! @gogu în «Ialomița va rambursa fonduri europene de 2 milioane de euro!» @mitu în Preasfințitul Vincențiu, «articulat» de purtătorul de cuvânt al Bisericii Ortodoxe Române Ionut în Comisarul șef Cristian Ivan a câștigat concursul pentru șefia Poliției ialomițene! mitu în Preasfințitul Vincențiu, «articulat» de purtătorul de cuvânt al Bisericii Ortodoxe Române gogu în «Ialomița va rambursa fonduri europene de 2 milioane de euro!» Cetatean în Comisarul șef Cristian Ivan a câștigat concursul pentru șefia Poliției ialomițene! Kira în Plajă cu acces restricționat în stațiunea Amara
8408-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...