Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

POLITICĂ

PSD caută primar pentru Slobozia

Nu vă fie frică, Mocioniu pică!

PSD caută primar pentru Slobozia

Alegerile din 20-20 bat la ușa PSD Ialomița mai devreme. Nemulțumi de prestația jalnică a lui Adrian Mocioniu, sfătu­i­torul de taină al lui Dragnea a identi­ficat deja un potențial înlocuitor. Pe turnantă, ca de obicei, se încălzește «senatorul lui Dumnezeu», care a ajuns să se laude prin conferințele de presă că e curtat de PSD la scenă des­chisă! Viitorii candidați tac și așteaptă momentul potrivit pentru a trage preșul de sub picioarele primarului Sloboziei. Noi doar consemnăm.

Vremea «glugii de coceni» a trecut
În ultima vreme, susțin surse infinit mai bine informate decât noi, primarul Mojo Jojo și-a pierdut pofta de administrație. Vine la birou obosit, trântește și bufnește fără motiv, se plictisește ușor, nu se poate concentra asupra probleme­lor urbei... Sigur, ar putea fi o stare trecătoare, specifică vieții de holtei tomnatic. Din păcate, nu e așa. Vara aceasta, după cum el singur s-a confesat, primarul Adrian Mocioniu a aflat din gura preșe­dintelui Neacșu că filiala nu-l va susține pentru un al doilea mandat. Vestea a căzut ca plumbul peste orgoliul lui de edil cu priză la electoratul feminin. Întâi a hotărât să lupte, alături de lupii tineri ai filialei, hrăniți cu hălci sângerânde din carnea bugetului. Numai că, știți vorba aia, pielea e mai aproape decât cămașa... Iar ex-primarul Stoica, așa expirat cum e, are control total asupra Organizației și polițe restante de plătit «glugii de coceni». Așa că lui Adrian Mocioniu nu i-au mai rămas decât frustrările și teama, devenită de-acum patologică, de trădare. De aici și derapajele despre care am amintit mai devreme, precum și acuzațiile gratuite la adresa reporterilor întâlniți pe holurile instituției. Vă înțelegem, domnule Mocioniu și vă iertăm...

Trădătorii de serviciu
Prima variantă de înlocuire a prima­rului Sloboziei a fost deja prezentată public. Dar «băiatul lu’ tata», l-am numit aici pe directorul DADP Valeriu Roșca, pare să aibă mustrări de conștiință, deși în PSD acestea nu există. Poate și din cauză că și-a rupt pingelele prin cluburile bucureștene de fițe alături de domnul primar. Prin urmare, oricât de mare ar fi am­biția părintească, pleacă la drum cu șansa a doua. Prima șansă îi revine, jurăm că nici măcar noi nu ne-am gândit la asta, actualului administrator public Gheorghe Puia. Deși mic la stat, acesta este mare la ambiții și își dorește cu ardoare să de­monstreze că administrația se poate face și «inginerește», așa cum, de altfel, se și laudă. Pe Puia îl recomandă «vocea și talentul fratelui», Mihai Puia, șeful DSVSA Ialomița din preistoria politicii locale. Acest Mihai Puia a încercat el însuși să se căpătuiască cu un fotoliu de primar, dar i-a tras preșul de sub picioare Maria Petre, făcându-l de rușine în cartier. Dar cu răbdarea treci marea și iată că, după alți 10 ani, orașul ăsta de venetici e, în sfârșit, pregătit pentru dinastia Puia! Sigur, dacă îl întrebi pe administratorul Gheorghe Puia dacă va candida, se va jura cu degetele cruciș pe contractul lui secretizat de manager public că nici prin cap nu-i trece. Dar nu vă lăsați înselați... Mai ales dumneavoastră, domnule Mocioniu. Alea iacta est! Și tot ce aveți de făcut acum este să numărați zilele rămase.

Slobozia va rămâne o feudă roșie Poate vă întrebați de ce nu oferim scenarii care să vizeze candidații Opoziției. Un candidat de la USR, vreun independent, cineva de la #rezist, poate? Ei, bine, din pă­cate nu mai e cazul. După 2 ani de calcule politice și acțiuni electorale copiate din manualul de clasa a II-a, Opoziția a înțeles singură că nici la alegerile din 20-20, slăvit în veci fie numele Vioricăi Dăncilă în Biblia Prostiei Românești, nu are nici măcar o șansă! Sigur, candidați vor fi! Poate din nou prea mulți, poate tot cei plătiți de PSD să rupă voturile unui eventual candidat cu șanse deranjante. Dar suntem în măsură să vă dăm scris încă de pe acum... Slobozia va rămâne o feudă roșie ani buni de-acum înainte. Iar în 2028, în orașul care ne va fi lăsat moștenire, vom fi prea să­raci, prea puțini și prea bătrâni ca să mai conteze cine ne îngroapă. La bună vedere!

10 Septembrie 2018, 08:05 (7123 vizualizări - 19 comentarii)

Comentariile cititorilor:


Oarecare:
(12 Noiembrie 2018, 07:28)
Care mai sunteți adevărați pesediști să-l dați afară neapărat pe acest inconștient trădător Adrian Mocioniu sluga trădătorului Marian Neacșu. Deci eliminați toate jigodiile din organizația PSD Slobozia și chiar din tot Județul.
Bogdan:
(14 Septembrie 2018, 15:37)
Aruncă banii pe nimicuri! Banii noștri, risipa lor! Salariile sunt exagerate la resonsabilitătile fufelor și bondarilor din Primărie/Prefectură.
Mari:
(14 Septembrie 2018, 12:53)
Umbla vorba prin Slobozia ca domnu primar e in deplasare cu subordonatii saptamana asta, pe la cursuri, tara arde si baba se piatpana se munceste pe rupte in primaria aia.
Mary:
(13 Septembrie 2018, 12:12)
    A fost și rămâne un nimeni, ca primar. Ne-am pierdut vremea și banii cu el. Jalnic!
optiune:
(12 Septembrie 2018, 11:26)
...glumim, glumim cu propunerile ironice, sau facem haz de necaz, insa vorbind si la modul serios, imi aduc aminte ca la alegerile anterioare parca a candidat un baiat tinerel, scolit, cu spirit civic, si parca neimplicat politic (independent); nu l-a votat nici dracu, ca doar de ce sa dam o sansa cuiva care poate o merita? nu-i fac reclama, nici nu stiu cum il cheama. Nu! Lasa sa voteze altii pentru noi! Sa voteze astia inregimentati politic, ordonati pe scari de bloc, pe cartiere periferice (sa nu scriu bora), manipulati si santajati cu ajutoarele sociale, cu angajari pe la dadp, sau alte societati controlate de primarie, ori batrani care au ramas nostalgici vremurilor de dinainte de 89 (fara sa-i jignesc! asa considera ei ca este bine). Nu este clar ca unul propus de vreun partid politic va avea "datorii" la acel partid mereu? Va avea de "multumit" consilieri si membri de partid prin diferite functii, va avea de multumit firme de casa?
...
vorba unei batrane la scara blocului "lasa mama, ca e buna apa asta de la rubinet, e rece"!
ionel:
(11 Septembrie 2018, 19:57)
O solutie de primar ar fi Gina PALANTIN iar viceprimari TRIFAN ADRIAN si ADAM VIRGINICA
Iepurila:
(11 Septembrie 2018, 17:36)
Tot Mariana Iancu este solutia pentru primaria Slobozia stie Moraru de ce
Lulu:
(11 Septembrie 2018, 14:42)
Gasca de tip mafiot v-a indatorat pe viata pentru o groapa si apa nepotabila. De ce incapabilii nu sunt inca la puscarie ca au falimentat orasul? Fiindca tara e condusa de ai lor,de multi dragnea care s-au intins precum cancerul si controleaza tot ce misca;polititie,procuratura,judecatori...
Horea:
(11 Septembrie 2018, 13:24)
Am o propunere de primar! TUDORAN! E al dracu de justițiar, este carismatic(!), este încovoiat de propria conștiință lătrătoare, este...cool! Sau Juriștii sunt doar vulpile din Primării? Săracii, li s-o fi aplecat de-atâtea cotcodăceli!
La vot:
(11 Septembrie 2018, 07:28)
Pai si daca anulezi votul , cineva iese pana la urma primar. Ca nu toata lumea prezenta lanuleaza votul. Dar nu asta e optiunea, ci sa se implice oameni care au un minim de constiinta si un dram de implicare pentru Slobozia. Sa ramana ceva dupa ei, sa intre in istoria orasului ca s-au preocupat si au facut ceva pentru noi. Stiu ca sunt cuvinte mari, dar mai sper...cat de putin
optiune:
(10 Septembrie 2018, 14:25)
Fiecare este liber sa voteze cum ii dicteaza constiinta (sper doar ca sa nu fie influentat de pungi de zahar, faina, ulei, bani, sau alta forma de mita electorala). Totusi ar fi bine ca toata lumea sa voteze si sa nu stea acasa!
Nu ai cu cine vota, simplu, ii votezi pe toti de pe lista, anuland votul in acest fel (nu lasi buletinul alb ca sa voteze altii ptr tine cand "numara" voturile). In acest fel, daca ar fi o prezenta la vot de 75-80% (utopie) si 90% din ei ar anula votul, in mod sigur partidele ar fi obligate sa propuna oameni mai competenti si mai corecti. Altfel, vor pune aceeasi "Yes-man" care sa faca tot ce le cere partidul/firmele abonate la bani publici; oameni neprofesionisti, ajunsi la putere cu sub 20% din total populatie cu drept de vot.
Alternativa ar fi un independent care sa nu mai fi facut "politica". Un primar ar trebui sa faca administratie in favoarea cetatenilor, deoarece este pus de acestia sa realizaze ceva din banii lor si nu pentru partide/gasti de interese, asemenea unui vataf (era sa zic baron local).
Asta, veterinar fiind, NU a facut nimic nici macar in domeniul lui de activitate; putea sa sterilizeze gratuit animalele strazii incat sa nu se mai inmulteasca necontrolat... toata vegetatia s-a ofilit pe unde a trecut , etc si noi avem pretentii sa modernizeze orasul!?
Aron:
(10 Septembrie 2018, 14:14)
Oarba după Moncioiu Pericle Musoiu Ionascu băi fratilor nu vedeți că nu avem cu cine vota chiar dacă apare unu mai ca lumea jegurile astea il starpesc că are oameni peste tot si la politie si la itm si la scoli si la spital nu le face nimeni nimic .
Crețu Marin:
(10 Septembrie 2018, 12:14)
Dragi bidonari! Anulăm dacă nu avem OM pregătit pentru primărie, dar se pune tot în favoarea unui prost de pe listă. Sau greșesc că n am mai votat de 20 de ani. Scârbă!
@@@robert:
(10 Septembrie 2018, 10:12)
Sa iesim la vot... da , este o sansa. Dar trebuie sa ai cu cine vota, sa existe un om pe care sa l votezi pe el ca om , sa iti inspire incredere si sa poata sa faca ceva pentru Slobozia. Daca te duci la vot si nu ai cu cine vota ... ce faci? Doar sa-l anulezi....
Cu cine votăm?!:
(10 Septembrie 2018, 09:48)
Mocioniu a-ncercat! Se retrage singur dacă mai are bun simț. Nu-i de el! Să ne ferească D zeu de altul mai hoț! Ieșim la vot, dar pe cine votăm?! La butoane sunt toți jurizmenii din trecut. Bun articolul!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Luni 18 Feb 2019
243 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

15 Februarie 2019, 16:30


E-Distribuție Dobrogea: Atenție, se întrerupe curentul!

E-Distribuție Dobrogea SA anunță că, urmare a lucrărilor planificate de revizii, reparații și modernizări în rețeaua de distribuție, alimentarea cu energie electrică va fi întreruptă în mai multe zone din ...[citește_toată_știrea]

15 Februarie 2019, 16:25
(431 vizualizări - 0 comentarii)


Accident la Urziceni, două persoane rănite

Un accident rutier s-a produs joi, 14 februarie a.c., pe DN2A, în apropiere de muncipiul Uziceni, soldat cu rănirea a două persoane. În timp ce o tânără, de 21 ani, din Cosâmbești, conducea un autoturism ...[citește_toată_știrea]

15 Februarie 2019, 15:35
(411 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Urziceni accident


Ialomița: Șoferi beți și fără permis, la volan

Joi, 14 februarie a.c., polițiștii rutieri au depistat un bărbat, de 32 ani, din Urziceni în timp ce conducea un  autoturism pe raza localității Moldoveni, deși anterior consumase băuturi alcoolice ...[citește_toată_știrea]

15 Februarie 2019, 15:30
(341 vizualizări - 0 comentarii)


4

Tineri din Ion Roată, hoți din locuințe. Percheziții la Slobozia și Amara!

Joi, 14 februarie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Ion Roată au identificat trei tineri, cu vârste cuprinse între 17 și 21 de ani, din Ion Roată, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de «furt calificat ...[citește_toată_știrea]

15 Februarie 2019, 15:25
(487 vizualizări - 0 comentarii)


5
Slobozia: Cleric al Mânăstirii «Sfinții Voievozi», implicat într-un accident rutier

Slobozia: Cleric al Mânăstirii «Sfinții Voievozi», implicat într-un accident rutier

Accident rutier produs joi, 14 februarie 2019, pe șoseaua de centură a Sloboziei, în zona Mânăstirii «Sfinții Voievozi». Se pare evenimentul rutier ar fi fost provocat de un călugăr care slujește în cadrul ...[citește_toată_știrea]

14 Februarie 2019, 17:10
(843 vizualizări - 0 comentarii)


6

Acțiune de amploare a polițiștilor pe raza localității Movilița

Miercuri, 13 februarie a.c., polițiștii de Investigații Criminale au efectuate pe raza comunei Movilița percheziții la persoane fizice bănuite de săvârșirea mai multor infracțiuni de «furt din locuință ...[citește_toată_știrea]

14 Februarie 2019, 16:40
(427 vizualizări - 0 comentarii)


7

Tânăr din Stelnica, bănuit a fi spărgător de case

Marți, 12 februarie a.c., polițiștii feteșteni au identificat un tânăr, de 20 de ani, din Stelnica, bănuit de săvârșirea infracțiunii de «furt calificat». La sfârșitul anului 2018, tânărul ar fi intrat ...[citește_toată_știrea]

13 Februarie 2019, 16:15
(571 vizualizări - 0 comentarii)


8

Trei tineri din Ciochina, arestați pentru «tâlhărie calificată»

Polițiștii slobozeni au identificat trei tineri, de 18, 21 și 30 de ani, din comuna Ciochina, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de «tâlhărie calificată», faptă comisă asupra unui alt tânăr, de 19 ani, ...[citește_toată_știrea]

13 Februarie 2019, 16:10
(698 vizualizări - 0 comentarii)


9

Bărbat din Scânteia, la volan fără permis

Marți, 12 februarie a.c., polițiștii rutieri au depistat un bărbat, în vârstă de 48 ani, din Scânteia, care conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu fără a poseda permis de conducere. De ...[citește_toată_știrea]

13 Februarie 2019, 16:05
(582 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia Nouă: Accident cu doi morți pe DN21

Slobozia Nouă: Accident cu doi morți pe DN21

Miercuri, 13 februarie a.c., în jurul orelor 5,00, pe DN21, s-a produs un accident rutier soldat cu decesul a două persoane. Astfel, în timp ce un bărbat, de 51 de ani, din județul Galați, conducea un autoturism ...[citește_toată_știrea]

13 Februarie 2019, 08:40
(1822 vizualizări - 2 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

12 Februarie 2019, 16:15


12

Munca «la negru», în atenția ITM Ialomița

Inspectoratul Teritorial de Muncă Ialomița a desfășurat, în luna ianuarie  2019, acțiuni de control în domeniul relațiilor de muncă, în urma cărora s-au aplicat sancțiuni contravenționale în valoare ...[citește_toată_știrea]

12 Februarie 2019, 15:55
(726 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți la volan

Doi ialomițeni, de 47 și 56 ani, au fost depistați de polițiștii rutieri luni, 11 februarie 2019, în timp ce conduceau autovehicule pe drumurile publice deși anterior consumaseră băuturi alcoolice. Ambii ...[citește_toată_știrea]

12 Februarie 2019, 13:20
(674 vizualizări - 0 comentarii)


Maia: Dosar penal pentru o remorcă

Un bărbat, de 40 ani, din Fierbinți-Târg, a fost depistat de polițiștii ialomițeni pe raza localității Maia, în timp ce se deplasa la volanul unui autoturism care tracta o remorcă. În urma verificărilor ...[citește_toată_știrea]

12 Februarie 2019, 13:10
(768 vizualizări - 0 comentarii)


Valea Ciorii: A murit intoxicată cu monoxid de carbon

O bătrână de 75 de ani a murit intoxicată cu monoxid de carbon, în propria locuință. Femeia a fost descoperită de vecini, care au observat că atât ea, cât și soțul ei, nu au ieșit din casă. Oamenii s-au ...[citește_toată_știrea]

11 Februarie 2019, 16:15
(866 vizualizări - 0 comentarii)


Manasia: Explozie și incendiu, în incinta unei vulcanizări

Manasia: Explozie și incendiu, în incinta unei vulcanizări

Astăzi, 11 februarie a.c., în jurul orei 10,00, 3 autospeciale de stingere și o autosanitară SMURD de la Detașamentul Urziceni s-au deplasat la o vulcanizare din Manasia. Incendiul a pornit de la un cap ...[citește_toată_știrea]

11 Februarie 2019, 12:34
(1156 vizualizări - 0 comentarii)


Drajna: O femeie a murit într-un accident rutier

O femeie a murit și alte trei persoane au fost rănite, în urma impactului dintre un tir și un autoturism, produs la ieșirea de pe A2, în zona localității Drajna. La fața locului s-a intervenit cu un elicopter ...[citește_toată_știrea]

9 Februarie 2019, 12:12
(2001 vizualizări - 2 comentarii)


Accident la Urziceni

Marți, 5 februarie a.c., un tânăr de 18 ani din comuna Axintele, în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiul Urziceni, nu a respectat semnificația indicatorului «Oprire» și a pătruns în intersecție ...[citește_toată_știrea]

6 Februarie 2019, 17:25
(1358 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Urziceni accident


Bucureștean arestat la Ion Roată pentru «tentativă de furt»

Polițiștii Secției Rurale Ion Roată au reușit identificarea unui bărbat, de 39 de ani, din București, pe numele căruia Judecătoria Sectorului 2 București a emis un mandat de executare a pedepsei. Bărbatul ...[citește_toată_știrea]

6 Februarie 2019, 17:10
(1423 vizualizări - 0 comentarii)


Perieți: Dosar penal pentru conducere fără permis

Polițiștii Secției Rurale Slobozia au depistat pe raza comunei Perieți un bărbat, de 31 de ani, din localitate, care se deplasa la volanul unui autoturism pe raza localității de domiciliu deși nu deținea ...[citește_toată_știrea]

6 Februarie 2019, 17:05
(1379 vizualizări - 0 comentarii)


Tânăr din Albești, reținut pentru furturi din locuințe

Polițiștii Secției Rurale Slobozia au reținut un tânăr, de 24 de ani, din Albești. Acesta ar fi sustras mai multe scule electrice și produse accizabile din anexele unor locuințe de pe raza comunei de domiciliu ...[citește_toată_știrea]

5 Februarie 2019, 15:25
(1507 vizualizări - 0 comentarii)


Grivița: Arestat pentru «distrugere» și «loviri sau alte violențe»

Polițiștii Secției Rurale Grivița au acționat pe raza de competență, pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative de libertate ...[citește_toată_știrea]

5 Februarie 2019, 15:05
(1554 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Grivița arestare


AJOFM Ialomița: Locuri de muncă pentru studenți în Germania

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița anunță organizarea selecției pentru studenții care doresc să desfășoare o activitate lucrativă pe teritoriul Germaniei pe perioada vacanței de ...[citește_toată_știrea]

5 Februarie 2019, 14:45
(1401 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: «Șoferi» urmăriți de polițiști

Un bărbat, de 34 ani, din Manasia, care se deplasa la volanul unui autoturism pe raza localității de domiciliu, a încercat să se sustragă controlului polițiștilor. Din verificările efectuate, polițiștii ...[citește_toată_știrea]

5 Februarie 2019, 14:30
(1375 vizualizări - 0 comentarii)


Făcăeni: Braconajul piscicol, în atenția polițiștilor

Polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Stelnica au depistat doi bărbați, de 45, respectiv 46 ani, ambii din comuna Făcăeni, în timp ce se deplasau cu o căruță, având asupra lor pește din speciile ...[citește_toată_știrea]

5 Februarie 2019, 14:25
(1496 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți la volan

La sfârșitul de săptămână precedent, polițiștii rutieri au depistat trei bărbați, de 27, 32 și 64 de ani, din Slobozia, respectiv București, care conduceau autovehicule pe drumurile publice, deși au consumat ...[citește_toată_știrea]

5 Februarie 2019, 14:15
(1365 vizualizări - 0 comentarii)


Preasfințitul Vincențiu, 25 de ani ca episcop

Preasfințitul Vincențiu, 25 de ani ca episcop

Sâmbătă, 2 februarie 2019, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Episcop Vincențiu, Episcopia Sloboziei și Călărașilor va sărbători «Întâmpinarea Domnului» la Catedrala Episcopală «Înălțarea Domnului ...[citește_toată_știrea]

31 Ianuarie 2019, 17:05
(2318 vizualizări - 5 comentarii)


AJOFM Ialomița: 5,57%, rata șomajului în luna decembrie 2018

La sfârșitul lunii decembrie, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 5268 șomeri (din care 2184 femei), rata șomajului fiind de 5,57%. Comparativ cu luna ...[citește_toată_știrea]

31 Ianuarie 2019, 15:20
(1803 vizualizări - 0 comentarii)


Trei persoane rănite într-un accident rutier produs pe DN21

Luni, 28 ianuarie a.c., în jurul orei 8,40, în timp ce un bărbat de 44 de ani, din județul Giurgiu, conducea un autoturism pe Drumul Național 21, din direcția Slobozia către Brăila, se pare că pe fondul ...[citește_toată_știrea]

29 Ianuarie 2019, 17:45
(2298 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...