Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

POLITICĂ

PSD caută primar pentru Slobozia

Nu vă fie frică, Mocioniu pică!

PSD caută primar pentru Slobozia

Alegerile din 20-20 bat la ușa PSD Ialomița mai devreme. Nemulțumi de prestația jalnică a lui Adrian Mocioniu, sfătu­i­torul de taină al lui Dragnea a identi­ficat deja un potențial înlocuitor. Pe turnantă, ca de obicei, se încălzește «senatorul lui Dumnezeu», care a ajuns să se laude prin conferințele de presă că e curtat de PSD la scenă des­chisă! Viitorii candidați tac și așteaptă momentul potrivit pentru a trage preșul de sub picioarele primarului Sloboziei. Noi doar consemnăm.

Vremea «glugii de coceni» a trecut
În ultima vreme, susțin surse infinit mai bine informate decât noi, primarul Mojo Jojo și-a pierdut pofta de administrație. Vine la birou obosit, trântește și bufnește fără motiv, se plictisește ușor, nu se poate concentra asupra probleme­lor urbei... Sigur, ar putea fi o stare trecătoare, specifică vieții de holtei tomnatic. Din păcate, nu e așa. Vara aceasta, după cum el singur s-a confesat, primarul Adrian Mocioniu a aflat din gura preșe­dintelui Neacșu că filiala nu-l va susține pentru un al doilea mandat. Vestea a căzut ca plumbul peste orgoliul lui de edil cu priză la electoratul feminin. Întâi a hotărât să lupte, alături de lupii tineri ai filialei, hrăniți cu hălci sângerânde din carnea bugetului. Numai că, știți vorba aia, pielea e mai aproape decât cămașa... Iar ex-primarul Stoica, așa expirat cum e, are control total asupra Organizației și polițe restante de plătit «glugii de coceni». Așa că lui Adrian Mocioniu nu i-au mai rămas decât frustrările și teama, devenită de-acum patologică, de trădare. De aici și derapajele despre care am amintit mai devreme, precum și acuzațiile gratuite la adresa reporterilor întâlniți pe holurile instituției. Vă înțelegem, domnule Mocioniu și vă iertăm...

Trădătorii de serviciu
Prima variantă de înlocuire a prima­rului Sloboziei a fost deja prezentată public. Dar «băiatul lu’ tata», l-am numit aici pe directorul DADP Valeriu Roșca, pare să aibă mustrări de conștiință, deși în PSD acestea nu există. Poate și din cauză că și-a rupt pingelele prin cluburile bucureștene de fițe alături de domnul primar. Prin urmare, oricât de mare ar fi am­biția părintească, pleacă la drum cu șansa a doua. Prima șansă îi revine, jurăm că nici măcar noi nu ne-am gândit la asta, actualului administrator public Gheorghe Puia. Deși mic la stat, acesta este mare la ambiții și își dorește cu ardoare să de­monstreze că administrația se poate face și «inginerește», așa cum, de altfel, se și laudă. Pe Puia îl recomandă «vocea și talentul fratelui», Mihai Puia, șeful DSVSA Ialomița din preistoria politicii locale. Acest Mihai Puia a încercat el însuși să se căpătuiască cu un fotoliu de primar, dar i-a tras preșul de sub picioare Maria Petre, făcându-l de rușine în cartier. Dar cu răbdarea treci marea și iată că, după alți 10 ani, orașul ăsta de venetici e, în sfârșit, pregătit pentru dinastia Puia! Sigur, dacă îl întrebi pe administratorul Gheorghe Puia dacă va candida, se va jura cu degetele cruciș pe contractul lui secretizat de manager public că nici prin cap nu-i trece. Dar nu vă lăsați înselați... Mai ales dumneavoastră, domnule Mocioniu. Alea iacta est! Și tot ce aveți de făcut acum este să numărați zilele rămase.

Slobozia va rămâne o feudă roșie Poate vă întrebați de ce nu oferim scenarii care să vizeze candidații Opoziției. Un candidat de la USR, vreun independent, cineva de la #rezist, poate? Ei, bine, din pă­cate nu mai e cazul. După 2 ani de calcule politice și acțiuni electorale copiate din manualul de clasa a II-a, Opoziția a înțeles singură că nici la alegerile din 20-20, slăvit în veci fie numele Vioricăi Dăncilă în Biblia Prostiei Românești, nu are nici măcar o șansă! Sigur, candidați vor fi! Poate din nou prea mulți, poate tot cei plătiți de PSD să rupă voturile unui eventual candidat cu șanse deranjante. Dar suntem în măsură să vă dăm scris încă de pe acum... Slobozia va rămâne o feudă roșie ani buni de-acum înainte. Iar în 2028, în orașul care ne va fi lăsat moștenire, vom fi prea să­raci, prea puțini și prea bătrâni ca să mai conteze cine ne îngroapă. La bună vedere!

10 Septembrie 2018, 08:05 (6298 vizualizări - 18 comentarii)

Comentariile cititorilor:


Bogdan:
(14 Septembrie 2018, 15:37)
Aruncă banii pe nimicuri! Banii noștri, risipa lor! Salariile sunt exagerate la resonsabilitătile fufelor și bondarilor din Primărie/Prefectură.
Mari:
(14 Septembrie 2018, 12:53)
Umbla vorba prin Slobozia ca domnu primar e in deplasare cu subordonatii saptamana asta, pe la cursuri, tara arde si baba se piatpana se munceste pe rupte in primaria aia.
Mary:
(13 Septembrie 2018, 12:12)
    A fost și rămâne un nimeni, ca primar. Ne-am pierdut vremea și banii cu el. Jalnic!
optiune:
(12 Septembrie 2018, 11:26)
...glumim, glumim cu propunerile ironice, sau facem haz de necaz, insa vorbind si la modul serios, imi aduc aminte ca la alegerile anterioare parca a candidat un baiat tinerel, scolit, cu spirit civic, si parca neimplicat politic (independent); nu l-a votat nici dracu, ca doar de ce sa dam o sansa cuiva care poate o merita? nu-i fac reclama, nici nu stiu cum il cheama. Nu! Lasa sa voteze altii pentru noi! Sa voteze astia inregimentati politic, ordonati pe scari de bloc, pe cartiere periferice (sa nu scriu bora), manipulati si santajati cu ajutoarele sociale, cu angajari pe la dadp, sau alte societati controlate de primarie, ori batrani care au ramas nostalgici vremurilor de dinainte de 89 (fara sa-i jignesc! asa considera ei ca este bine). Nu este clar ca unul propus de vreun partid politic va avea "datorii" la acel partid mereu? Va avea de "multumit" consilieri si membri de partid prin diferite functii, va avea de multumit firme de casa?
...
vorba unei batrane la scara blocului "lasa mama, ca e buna apa asta de la rubinet, e rece"!
ionel:
(11 Septembrie 2018, 19:57)
O solutie de primar ar fi Gina PALANTIN iar viceprimari TRIFAN ADRIAN si ADAM VIRGINICA
Iepurila:
(11 Septembrie 2018, 17:36)
Tot Mariana Iancu este solutia pentru primaria Slobozia stie Moraru de ce
Lulu:
(11 Septembrie 2018, 14:42)
Gasca de tip mafiot v-a indatorat pe viata pentru o groapa si apa nepotabila. De ce incapabilii nu sunt inca la puscarie ca au falimentat orasul? Fiindca tara e condusa de ai lor,de multi dragnea care s-au intins precum cancerul si controleaza tot ce misca;polititie,procuratura,judecatori...
Horea:
(11 Septembrie 2018, 13:24)
Am o propunere de primar! TUDORAN! E al dracu de justițiar, este carismatic(!), este încovoiat de propria conștiință lătrătoare, este...cool! Sau Juriștii sunt doar vulpile din Primării? Săracii, li s-o fi aplecat de-atâtea cotcodăceli!
La vot:
(11 Septembrie 2018, 07:28)
Pai si daca anulezi votul , cineva iese pana la urma primar. Ca nu toata lumea prezenta lanuleaza votul. Dar nu asta e optiunea, ci sa se implice oameni care au un minim de constiinta si un dram de implicare pentru Slobozia. Sa ramana ceva dupa ei, sa intre in istoria orasului ca s-au preocupat si au facut ceva pentru noi. Stiu ca sunt cuvinte mari, dar mai sper...cat de putin
optiune:
(10 Septembrie 2018, 14:25)
Fiecare este liber sa voteze cum ii dicteaza constiinta (sper doar ca sa nu fie influentat de pungi de zahar, faina, ulei, bani, sau alta forma de mita electorala). Totusi ar fi bine ca toata lumea sa voteze si sa nu stea acasa!
Nu ai cu cine vota, simplu, ii votezi pe toti de pe lista, anuland votul in acest fel (nu lasi buletinul alb ca sa voteze altii ptr tine cand "numara" voturile). In acest fel, daca ar fi o prezenta la vot de 75-80% (utopie) si 90% din ei ar anula votul, in mod sigur partidele ar fi obligate sa propuna oameni mai competenti si mai corecti. Altfel, vor pune aceeasi "Yes-man" care sa faca tot ce le cere partidul/firmele abonate la bani publici; oameni neprofesionisti, ajunsi la putere cu sub 20% din total populatie cu drept de vot.
Alternativa ar fi un independent care sa nu mai fi facut "politica". Un primar ar trebui sa faca administratie in favoarea cetatenilor, deoarece este pus de acestia sa realizaze ceva din banii lor si nu pentru partide/gasti de interese, asemenea unui vataf (era sa zic baron local).
Asta, veterinar fiind, NU a facut nimic nici macar in domeniul lui de activitate; putea sa sterilizeze gratuit animalele strazii incat sa nu se mai inmulteasca necontrolat... toata vegetatia s-a ofilit pe unde a trecut , etc si noi avem pretentii sa modernizeze orasul!?
Aron:
(10 Septembrie 2018, 14:14)
Oarba după Moncioiu Pericle Musoiu Ionascu băi fratilor nu vedeți că nu avem cu cine vota chiar dacă apare unu mai ca lumea jegurile astea il starpesc că are oameni peste tot si la politie si la itm si la scoli si la spital nu le face nimeni nimic .
Crețu Marin:
(10 Septembrie 2018, 12:14)
Dragi bidonari! Anulăm dacă nu avem OM pregătit pentru primărie, dar se pune tot în favoarea unui prost de pe listă. Sau greșesc că n am mai votat de 20 de ani. Scârbă!
@@@robert:
(10 Septembrie 2018, 10:12)
Sa iesim la vot... da , este o sansa. Dar trebuie sa ai cu cine vota, sa existe un om pe care sa l votezi pe el ca om , sa iti inspire incredere si sa poata sa faca ceva pentru Slobozia. Daca te duci la vot si nu ai cu cine vota ... ce faci? Doar sa-l anulezi....
Cu cine votăm?!:
(10 Septembrie 2018, 09:48)
Mocioniu a-ncercat! Se retrage singur dacă mai are bun simț. Nu-i de el! Să ne ferească D zeu de altul mai hoț! Ieșim la vot, dar pe cine votăm?! La butoane sunt toți jurizmenii din trecut. Bun articolul!
Andrei:
(10 Septembrie 2018, 09:41)
Nu sunteti capabili decat sa dezinformati lumea! Sa va fie rusine pt aceste articole!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
23 Sep 2018
141 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

20 Septembrie 2018, 17:15


Movila: Și-a înjunghiat fiul cu un cuțit

Polițiștii ialomițeni au deschis o anchetă într-un posibil caz de «tentativă de omor». Un bărbat este cercetat penal după ce, în cursul nopții de marți, 18/19 septembrie 2018, și-a înjunghiat fiul cu un ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2018, 14:25
(509 vizualizări - 0 comentarii)


2
Fetești: Pește fără documente, confiscat de polițiști

Fetești: Pește fără documente, confiscat de polițiști

Polițiștii ialomițeni au acționat marți, 18 septembrie a.c., pe raza județului, sub coordonarea polițiștilor din cadrul Direcției de Ordine Publică, în vederea apărării patrimoniului piscicol și combaterii ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2018, 14:05
(478 vizualizări - 0 comentarii)


3

Slobozia: Accident cu două persoane rănite

Marți, 18 septembrie a.c., în jurul orelor 12,30, Poliția a fost sesizată cu privire la faptul că pe raza municipiului Slobozia s-a produs un accident de circulație, două persoane fiind rănite. Polițiștii ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2018, 14:00
(420 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


Valea Măcrișului: Beat la volan, a provocat un accident

Marți, 18 septembrie a.c., Poliția a fost sesizată cu privire la faptul că pe raza comunei Valea Măcrișului s-a produs un accident soldat cu pagube materiale. Astfel, șoferii celor două autoturisme implicate ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2018, 13:55
(318 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: A furat dintr-o barcă rucsacul unei femei

Polițiștii feteșteni au fost sesizați luni, 17 septembrie a.c., cu privire la faptul că o persoană a sustras bunuri dintr-o ambarcațiune aflată pe malul brațului Borcea. În urma sesizării, polițiștii au ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2018, 13:50
(325 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești furt


6
Muniție neexplodată, descoperită la Movilița și Armășești

Muniție neexplodată, descoperită la Movilița și Armășești

Duminică, 16 septembrie a.c., pe un  teren agricol de pe raza comunei Movilița a fost descoperită o mină antitanc cu înveliș metalic, aflată într-o stare avansată de uzură. De asemenea, marți, 18 septembrie ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2018, 12:20
(387 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

18 Septembrie 2018, 17:50


8
Scrimerul George Dragomir a câștigat «Cupa României»

Scrimerul George Dragomir a câștigat «Cupa României»

Orașul Iași a fost gazda «Cupei României», la scrimă cadeți și juniori 2018. Așa cum era de așteptat, cel mai bun junior al momentului, George Dragomir, legitimat la CSM Unirea Slobozia, si-a respectat ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2018, 17:19
(396 vizualizări - 0 comentarii)


Autoturism căutat de autoritățile din Arad, depistat la Fetești

Un autoturism care figura în bazele de date ca fiind sustras, căutat pentru confiscare de autoritățile din județul Arad, a fost depistat de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Ialomița ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2018, 15:50
(460 vizualizări - 0 comentarii)


Braconajul piscicol, în atenția polițiștilor ialomițeni

Luni, 17 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Stelnica au depistat un bărbat, de 61 de ani, din Vlădeni, în timp ce încerca să comercializeze pește din speciile plătică și mreană ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2018, 15:40
(404 vizualizări - 0 comentarii)


Feteștean urmărit internațional, depistat de polițiști

Polițiștii de Investigații Criminale din cadrul IPJ Ialomița au depistat un bărbat care era urmărit internațional pentru infracțiuni contra persoanei și contra patrimoniului, fapte comise în Italia. Astfel ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2018, 15:25
(409 vizualizări - 0 comentarii)


12

Slobozia: «Cântece de iubire» pe esplanada Centrului Cultural

Joi, 20 septembrie 2018, începând cu orele 18,00, pe esplanada Centrului Cultural UNESCO «Ionel Perlea» va fi susținut recitalul «Cântece de iubire». Soliști vor fi soprana Irina Iordăchescu și chitaristul ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2018, 12:10
(453 vizualizări - 0 comentarii)


Rădulești: Hoți din autoturisme, reținuți de polițiști

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Jilavele cercetează patru tineri, cu vârste cuprinse între 20 și 24 de ani, toți din comuna Movilița, aceștia fiind bănuiți de comiterea infracțiunii de «furt». Sâmbătă ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2018, 08:05
(394 vizualizări - 0 comentarii)


Se lansează «Ro Alert»

Sâmbătă, 15 septembrie 2018, începând cu orele 11,00, va fi lansat la nivel național portalul «Ro Alert», de la sediul Ministerul Afacerilor Interne. Evenimentul va fi realizat în sistem ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2018, 17:15
(971 vizualizări - 1 comentariu)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

E-Distribuție Dobrogea SA anunță că, urmare a lucrărilor planificate de revizii, reparații și modernizări în rețeaua de distribuție, alimentarea cu energie electrică va fi întreruptă în mai multe localități ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2018, 14:20
(686 vizualizări - 0 comentarii)


Recrutare candidați pentru Școlile de Subofițeri Jandarmi, sesiunea ianuarie 2019

Inspectoratul de Jandarmi Județean Ialomița recrutează tineri absolvenți de liceu, cu diplomă de Bacalaureat, pentru sesiunea din luna ianuarie la instituțiile militare de învățământ din cadrul Ministerului ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2018, 13:15
(684 vizualizări - 0 comentarii)


Servicii Publice Slobozia SRL

vă face cunoscut faptul că
în perioada 29-30.09.2018
se vor desfășura «Zilele Recoltei»
în Piața Agroalimentară Slobozia

14 Septembrie 2018, 10:20


25 de microferme înființate în județul Ialomița

Direcția Județeană pentru Agri­cul­tură Ialomița a dat publicității o situație a proiectelor cu finanțare europeană, pe care reprezentanții instituției le-au coordonat în vederea obținerii fondurilor distribuite ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2018, 08:20
(828 vizualizări - 0 comentarii)


Urmăriți internațional, depistați de polițiștii ialomițeni

Polițiștii din Ialomița au depistat trei persoane care erau urmărite, la nivel internațional, de autoritățile germane, pentru comiterea de infracțiuni contra proprietății. Astfel, miercuri, 12 septembrie ...[citește_toată_știrea]

13 Septembrie 2018, 08:10
(760 vizualizări - 0 comentarii)


Cupa «Corona» la scrimă

Cupa «Corona» la scrimă

La finele săptămânii precedente, la Poiana Brașov s-a desfășurat a III-a ediție a Cupei «Corona» la scrimă. Cea mai bună performanță a sportivilor CSS Slobozia prezenți la competiție a fost obținută de ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2018, 16:20
(819 vizualizări - 0 comentarii)


Atenție! Se opresc gazele la Țăndărei și Urziceni

Distrigaz Sud Rețele efectuează lucrări programate la rețeaua de distribuție a gazelor naturale pentru creșterea gradului de siguranță și continuitate în alimentarea cu gaze naturale. Astfel, societatea ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2018, 16:05
(818 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: La mulți ani, pompieri români!

Sărbătorim la 13 septembrie «Ziua Pompierilor din România», un eveniment prin care, de 170 de ani, se perpetuează amintirea eroismului dovedit pe câmpul de luptă de către înaintașii noștri. Povestea pompierilor ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2018, 08:35
(906 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița angajează din sursă externă

S-a dat startul reîncadrărilor de personal și angajărilor din sursă externă în vederea completării deficitului de personal existent la nivelul Poliției Române. Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2018, 07:25
(1114 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Fonduri pentru despăgubirea crescătorilor de animale afectați de Pesta Porcină Africană

Începând de luni, 10 septembrie 2018, la nivelul județului Ialomița începe distribuția fondurilor pentru despăgubirea crescătorilor de animale din localitățile unde s-a dispus uciderea porcilor cu scopul ...[citește_toată_știrea]

7 Septembrie 2018, 18:05
(1130 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

E-Distribuție Dobrogea anunță faptul că, în perioada 10-14 septembrie 2018, pe raza județului Ialomița, în localitățile Slobozia, Urziceni, Amara, Movilița și Dridu se va opri furnizarea energiei electrice ...[citește_toată_știrea]

7 Septembrie 2018, 16:25
(970 vizualizări - 0 comentarii)


Sprijin pentru copiii din Urziceni

Reprezentanții Protopopiatului Urziceni au oferit unui număr de 70 de copii din comunitate rechizite, pentru ca aceștia să poată începe școala în cele mai bune condiții. Inițiativa se înscrie în cadrul ...[citește_toată_știrea]

7 Septembrie 2018, 16:10
(895 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Slobozia: Pachete cu rechizite și cărți pentru 28 elevi

Protopopiatul Slobozia: Pachete cu rechizite și cărți pentru 28 elevi

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, și prin grija Părintelui Protopop Ionuț Butu, Protopopiatul Slobozia a organizat, în perioada 30
august-5 septembrie ...[citește_toată_știrea]

6 Septembrie 2018, 10:55
(1087 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Două accidente, trei persoane rănite

Marți, 4 septembrie a.c., pe raza județului Ialomița s-au produs două evenimente rutiere, soldate cu rănirea a trei persoane. Primul accident s-a produs în jurul orelor 18,00, pe DJ203B, în afara comunei ...[citește_toată_știrea]

6 Septembrie 2018, 08:20
(1081 vizualizări - 0 comentarii)


ITM Ialomița avertizează asupra muncii în străinătate

Inspecția Muncii, în conformitate cu atribuțiile stabilite prin legea de înființare și organizare, verifică respectarea prevederilor legale referitoare la protecția cetățenilor români care lucrează în străinătate ...[citește_toată_știrea]

6 Septembrie 2018, 08:05
(1104 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
8408-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...