Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

POLITICĂ

PSD caută primar pentru Slobozia

Nu vă fie frică, Mocioniu pică!

PSD caută primar pentru Slobozia

Alegerile din 20-20 bat la ușa PSD Ialomița mai devreme. Nemulțumi de prestația jalnică a lui Adrian Mocioniu, sfătu­i­torul de taină al lui Dragnea a identi­ficat deja un potențial înlocuitor. Pe turnantă, ca de obicei, se încălzește «senatorul lui Dumnezeu», care a ajuns să se laude prin conferințele de presă că e curtat de PSD la scenă des­chisă! Viitorii candidați tac și așteaptă momentul potrivit pentru a trage preșul de sub picioarele primarului Sloboziei. Noi doar consemnăm.

Vremea «glugii de coceni» a trecut
În ultima vreme, susțin surse infinit mai bine informate decât noi, primarul Mojo Jojo și-a pierdut pofta de administrație. Vine la birou obosit, trântește și bufnește fără motiv, se plictisește ușor, nu se poate concentra asupra probleme­lor urbei... Sigur, ar putea fi o stare trecătoare, specifică vieții de holtei tomnatic. Din păcate, nu e așa. Vara aceasta, după cum el singur s-a confesat, primarul Adrian Mocioniu a aflat din gura preșe­dintelui Neacșu că filiala nu-l va susține pentru un al doilea mandat. Vestea a căzut ca plumbul peste orgoliul lui de edil cu priză la electoratul feminin. Întâi a hotărât să lupte, alături de lupii tineri ai filialei, hrăniți cu hălci sângerânde din carnea bugetului. Numai că, știți vorba aia, pielea e mai aproape decât cămașa... Iar ex-primarul Stoica, așa expirat cum e, are control total asupra Organizației și polițe restante de plătit «glugii de coceni». Așa că lui Adrian Mocioniu nu i-au mai rămas decât frustrările și teama, devenită de-acum patologică, de trădare. De aici și derapajele despre care am amintit mai devreme, precum și acuzațiile gratuite la adresa reporterilor întâlniți pe holurile instituției. Vă înțelegem, domnule Mocioniu și vă iertăm...

Trădătorii de serviciu
Prima variantă de înlocuire a prima­rului Sloboziei a fost deja prezentată public. Dar «băiatul lu’ tata», l-am numit aici pe directorul DADP Valeriu Roșca, pare să aibă mustrări de conștiință, deși în PSD acestea nu există. Poate și din cauză că și-a rupt pingelele prin cluburile bucureștene de fițe alături de domnul primar. Prin urmare, oricât de mare ar fi am­biția părintească, pleacă la drum cu șansa a doua. Prima șansă îi revine, jurăm că nici măcar noi nu ne-am gândit la asta, actualului administrator public Gheorghe Puia. Deși mic la stat, acesta este mare la ambiții și își dorește cu ardoare să de­monstreze că administrația se poate face și «inginerește», așa cum, de altfel, se și laudă. Pe Puia îl recomandă «vocea și talentul fratelui», Mihai Puia, șeful DSVSA Ialomița din preistoria politicii locale. Acest Mihai Puia a încercat el însuși să se căpătuiască cu un fotoliu de primar, dar i-a tras preșul de sub picioare Maria Petre, făcându-l de rușine în cartier. Dar cu răbdarea treci marea și iată că, după alți 10 ani, orașul ăsta de venetici e, în sfârșit, pregătit pentru dinastia Puia! Sigur, dacă îl întrebi pe administratorul Gheorghe Puia dacă va candida, se va jura cu degetele cruciș pe contractul lui secretizat de manager public că nici prin cap nu-i trece. Dar nu vă lăsați înselați... Mai ales dumneavoastră, domnule Mocioniu. Alea iacta est! Și tot ce aveți de făcut acum este să numărați zilele rămase.

Slobozia va rămâne o feudă roșie Poate vă întrebați de ce nu oferim scenarii care să vizeze candidații Opoziției. Un candidat de la USR, vreun independent, cineva de la #rezist, poate? Ei, bine, din pă­cate nu mai e cazul. După 2 ani de calcule politice și acțiuni electorale copiate din manualul de clasa a II-a, Opoziția a înțeles singură că nici la alegerile din 20-20, slăvit în veci fie numele Vioricăi Dăncilă în Biblia Prostiei Românești, nu are nici măcar o șansă! Sigur, candidați vor fi! Poate din nou prea mulți, poate tot cei plătiți de PSD să rupă voturile unui eventual candidat cu șanse deranjante. Dar suntem în măsură să vă dăm scris încă de pe acum... Slobozia va rămâne o feudă roșie ani buni de-acum înainte. Iar în 2028, în orașul care ne va fi lăsat moștenire, vom fi prea să­raci, prea puțini și prea bătrâni ca să mai conteze cine ne îngroapă. La bună vedere!

10 Septembrie 2018, 08:05 (8037 vizualizări - 19 comentarii)

Comentariile cititorilor:


Oarecare:
(12 Noiembrie 2018, 07:28)
Care mai sunteți adevărați pesediști să-l dați afară neapărat pe acest inconștient trădător Adrian Mocioniu sluga trădătorului Marian Neacșu. Deci eliminați toate jigodiile din organizația PSD Slobozia și chiar din tot Județul.
Bogdan:
(14 Septembrie 2018, 15:37)
Aruncă banii pe nimicuri! Banii noștri, risipa lor! Salariile sunt exagerate la resonsabilitătile fufelor și bondarilor din Primărie/Prefectură.
Mari:
(14 Septembrie 2018, 12:53)
Umbla vorba prin Slobozia ca domnu primar e in deplasare cu subordonatii saptamana asta, pe la cursuri, tara arde si baba se piatpana se munceste pe rupte in primaria aia.
Mary:
(13 Septembrie 2018, 12:12)
    A fost și rămâne un nimeni, ca primar. Ne-am pierdut vremea și banii cu el. Jalnic!
optiune:
(12 Septembrie 2018, 11:26)
...glumim, glumim cu propunerile ironice, sau facem haz de necaz, insa vorbind si la modul serios, imi aduc aminte ca la alegerile anterioare parca a candidat un baiat tinerel, scolit, cu spirit civic, si parca neimplicat politic (independent); nu l-a votat nici dracu, ca doar de ce sa dam o sansa cuiva care poate o merita? nu-i fac reclama, nici nu stiu cum il cheama. Nu! Lasa sa voteze altii pentru noi! Sa voteze astia inregimentati politic, ordonati pe scari de bloc, pe cartiere periferice (sa nu scriu bora), manipulati si santajati cu ajutoarele sociale, cu angajari pe la dadp, sau alte societati controlate de primarie, ori batrani care au ramas nostalgici vremurilor de dinainte de 89 (fara sa-i jignesc! asa considera ei ca este bine). Nu este clar ca unul propus de vreun partid politic va avea "datorii" la acel partid mereu? Va avea de "multumit" consilieri si membri de partid prin diferite functii, va avea de multumit firme de casa?
...
vorba unei batrane la scara blocului "lasa mama, ca e buna apa asta de la rubinet, e rece"!
ionel:
(11 Septembrie 2018, 19:57)
O solutie de primar ar fi Gina PALANTIN iar viceprimari TRIFAN ADRIAN si ADAM VIRGINICA
Iepurila:
(11 Septembrie 2018, 17:36)
Tot Mariana Iancu este solutia pentru primaria Slobozia stie Moraru de ce
Lulu:
(11 Septembrie 2018, 14:42)
Gasca de tip mafiot v-a indatorat pe viata pentru o groapa si apa nepotabila. De ce incapabilii nu sunt inca la puscarie ca au falimentat orasul? Fiindca tara e condusa de ai lor,de multi dragnea care s-au intins precum cancerul si controleaza tot ce misca;polititie,procuratura,judecatori...
Horea:
(11 Septembrie 2018, 13:24)
Am o propunere de primar! TUDORAN! E al dracu de justițiar, este carismatic(!), este încovoiat de propria conștiință lătrătoare, este...cool! Sau Juriștii sunt doar vulpile din Primării? Săracii, li s-o fi aplecat de-atâtea cotcodăceli!
La vot:
(11 Septembrie 2018, 07:28)
Pai si daca anulezi votul , cineva iese pana la urma primar. Ca nu toata lumea prezenta lanuleaza votul. Dar nu asta e optiunea, ci sa se implice oameni care au un minim de constiinta si un dram de implicare pentru Slobozia. Sa ramana ceva dupa ei, sa intre in istoria orasului ca s-au preocupat si au facut ceva pentru noi. Stiu ca sunt cuvinte mari, dar mai sper...cat de putin
optiune:
(10 Septembrie 2018, 14:25)
Fiecare este liber sa voteze cum ii dicteaza constiinta (sper doar ca sa nu fie influentat de pungi de zahar, faina, ulei, bani, sau alta forma de mita electorala). Totusi ar fi bine ca toata lumea sa voteze si sa nu stea acasa!
Nu ai cu cine vota, simplu, ii votezi pe toti de pe lista, anuland votul in acest fel (nu lasi buletinul alb ca sa voteze altii ptr tine cand "numara" voturile). In acest fel, daca ar fi o prezenta la vot de 75-80% (utopie) si 90% din ei ar anula votul, in mod sigur partidele ar fi obligate sa propuna oameni mai competenti si mai corecti. Altfel, vor pune aceeasi "Yes-man" care sa faca tot ce le cere partidul/firmele abonate la bani publici; oameni neprofesionisti, ajunsi la putere cu sub 20% din total populatie cu drept de vot.
Alternativa ar fi un independent care sa nu mai fi facut "politica". Un primar ar trebui sa faca administratie in favoarea cetatenilor, deoarece este pus de acestia sa realizaze ceva din banii lor si nu pentru partide/gasti de interese, asemenea unui vataf (era sa zic baron local).
Asta, veterinar fiind, NU a facut nimic nici macar in domeniul lui de activitate; putea sa sterilizeze gratuit animalele strazii incat sa nu se mai inmulteasca necontrolat... toata vegetatia s-a ofilit pe unde a trecut , etc si noi avem pretentii sa modernizeze orasul!?
Aron:
(10 Septembrie 2018, 14:14)
Oarba după Moncioiu Pericle Musoiu Ionascu băi fratilor nu vedeți că nu avem cu cine vota chiar dacă apare unu mai ca lumea jegurile astea il starpesc că are oameni peste tot si la politie si la itm si la scoli si la spital nu le face nimeni nimic .
Crețu Marin:
(10 Septembrie 2018, 12:14)
Dragi bidonari! Anulăm dacă nu avem OM pregătit pentru primărie, dar se pune tot în favoarea unui prost de pe listă. Sau greșesc că n am mai votat de 20 de ani. Scârbă!
@@@robert:
(10 Septembrie 2018, 10:12)
Sa iesim la vot... da , este o sansa. Dar trebuie sa ai cu cine vota, sa existe un om pe care sa l votezi pe el ca om , sa iti inspire incredere si sa poata sa faca ceva pentru Slobozia. Daca te duci la vot si nu ai cu cine vota ... ce faci? Doar sa-l anulezi....
Cu cine votăm?!:
(10 Septembrie 2018, 09:48)
Mocioniu a-ncercat! Se retrage singur dacă mai are bun simț. Nu-i de el! Să ne ferească D zeu de altul mai hoț! Ieșim la vot, dar pe cine votăm?! La butoane sunt toți jurizmenii din trecut. Bun articolul!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Marți 23 Iul 2019
148 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Un feteștean beat la volan a provocat un accident rutier

Joi, 18 iulie a.c., un bărbat de 26 de ani, din Fetești, în timp ce se afla la volanul unui autoturism ce se deplasa pe direcția Movila-Fetești, ar fi pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală ...[citește_toată_știrea]

19 Iulie 2019, 17:25
(350 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la Gheorghe Doja

Joi, 18 iulie a.c., în jurul orelor 23,40, Pompierii de la Detașamentul de Pompieri Slobozia împreună cu patru pompieri civili de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență au intervenit cu două autospeciale ...[citește_toată_știrea]

19 Iulie 2019, 17:20
(407 vizualizări - 0 comentarii)


Gârbovi: Cercetați penal pentru furt de cereale

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Gârbovi au identificat joi, 18 iulie a.c., trei bărbați, cu vârste cuprinse între 38 și 44 de ani, bănuiți de comiterea unui furt. Cei în cauză au fost opriți în ...[citește_toată_știrea]

19 Iulie 2019, 17:15
(382 vizualizări - 0 comentarii)


Ograda: Fără permis, la volan

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier efectuează cercetări într-un dosar penal privind infracțiunea de «conducere a unui vehicul fără permis», faptă comisă în localitatea Ograda, la data de 19 aprilie ...[citește_toată_știrea]

19 Iulie 2019, 17:10
(349 vizualizări - 0 comentarii)


4

DSVSA Ialomița: Controale în piețe la tarabe

În perioada 12-14 iulie a.c., Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița, împreună cu reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița și ai Inspectoratului de ...[citește_toată_știrea]

18 Iulie 2019, 16:10
(428 vizualizări - 0 comentarii)


Baza 86 Aeriană, la «Royal International Air Tattoo 2019»

În perioada 19-21 iulie 2019, la Baza Aeriană FAIRFORD, GLOUCESTERSHIRE din Marea Britanie, aparținând Forțelor Aeriene Regale, are loc «Royal International Air Tattoo 2019», unul dintre cele mai mari mitinguri ...[citește_toată_știrea]

18 Iulie 2019, 11:40
(427 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Arme găsite în casă

Marți, 16 iulie a.c., polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, împreună cu polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale au efectuat 4 percheziții domiciliare la Țăndărei. În urma ...[citește_toată_știrea]

17 Iulie 2019, 15:35
(580 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la Gârbovi

Marți, 16 iulie a.c., în jurul orelor 12,30, două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni și un echipaj SMURD au fost solicitate pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă din localitatea ...[citește_toată_știrea]

17 Iulie 2019, 15:30
(386 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Gârbovi incendiu


8

Platonești: Accident rutier soldat cu o victimă

Marți, 16 iulie a.c., în jurul orei 13,50, un autoturism care se deplasa pe direcția de mers Movila-Platonești a părăsit partea carosabilă și s-a izbit frontal de un parapet aflat pe marginea șoselei. ...[citește_toată_știrea]

17 Iulie 2019, 15:25
(401 vizualizări - 0 comentarii)


9

Ialomița: Beți la volan

Marți, 16 iulie a.c., polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Stelnica au depistat un bărbat, de 21 de ani, din Făcăieni, în timp ce șofa pe raza localității de domiciliu deși anterior consumase băuturi alcoolice ...[citește_toată_știrea]

17 Iulie 2019, 15:20
(401 vizualizări - 0 comentarii)


10

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

16 Iulie 2019, 18:50


IPJ Ialomița: Nereguli constatate la taximetriștii slobozeni

Luni, 15 iulie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au acționat pe raza municipiului pentru verificarea legalității transportului public de persoane în regim de taxi. Astfel ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:50
(610 vizualizări - 1 comentariu)


12
Cotorca: S-au ciocnit 5 mașini, două victime

Cotorca: S-au ciocnit 5 mașini, două victime

Luni, 15 iulie a.c., în jurul orei 06,30, pe raza localității Cotorca s-a produs o coliziune între 5 autovehicule. Pentru salvarea celor două victime, o femeie de 23 de ani și un bărbat de 41 de ani, au ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:35
(553 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Cotorca accident


Gârbovi: Tânăr prins la volan cu un pistol

Sâmbătă, 13 iulie a.c., în jurul orelor 21,00, în urma unui control în trafic, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Gârbovi au depistat un tânăr, de 18 ani, care deținea în habitaclul autoturismului ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:30
(579 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Gârbovi pistol


Ordin de protecție pentru un tată agresor din Cosâmbești

Duminică, 14 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Fierbinți Târg au întocmit un dosar penal pe numele unui bărbat din Cosâmbești după ce acesta și-ar fi agresat fiica. În urma cercetărilor ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:25
(508 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan sub influența băuturilor alcoolice

În perioada 12-14 iulie a.c., polițiștii ialomițeni au depistat 5 bărbați, cu vârste cuprinse între 25 și 56 de ani, în timp ce conduceau pe drumurile publice deși anterior consumaseră băuturi alcoolice ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:20
(492 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Fără permis de conducere pe drumurile publice

Doi bărbați, de 32 de ani, din Țăndărei, și de 44 de ani, din Căzănești, au fost depistați de polițiștii ialomițeni vineri, 12 iulie a.c., în timp ce șofau pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:15
(516 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Bărbat depistat la volanul unui vehicul neînmatriculat

Duminică, 14 iulie a.c., polițiștii rutieri din Urziceni au depistat în trafic un autoturism condus de un bărbat, de 38 de ani, din Urziceni, care avea autorizația de circulație provizorie expirată din ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:10
(516 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Campania «Fii inteligent, nu fi violent!»

În perioada 1 iulie-30 septembrie 2019, Poliția Municipiului Slobozia desfășoară campania «Fii inteligent, nu fi violent!». Principalele obiective ale polițiștilor de Ordine Publică sunt reprezentate de ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:05
(494 vizualizări - 0 comentarii)


deces

deces

Familia Sohodoleanu
anunță cu nesfârșită
durere trecerea în
neființă a celui
care a fost
Gheorghe Sohodoleanu ...[citește_toată_știrea]

15 Iulie 2019, 08:05
(1247 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Minor prins la volan cu 107 km/h!

Joi, 11 iulie, în orașul Țăndărei, polițiștii rutieri au oprit în trafic un autoturism care se deplasa cu viteza de 107 km/h. În urma verificărilor efectuate, au constatat că la volanul mașinii se afla ...[citește_toată_știrea]

12 Iulie 2019, 16:30
(930 vizualizări - 1 comentariu)


Țăndărei: Beat la volan, a acroșat o mașină parcată

În miezul nopții de joi spre vineri, 11/12 iulie a.c., Poliția Țăndărei a fost sesizată despre producerea pe strada Gării, din Țăndărei, a unui accident soldat cu pagube materiale. În urma verificărilor ...[citește_toată_știrea]

12 Iulie 2019, 16:25
(807 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 15-19 iulie, orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări se vor ...[citește_toată_știrea]

12 Iulie 2019, 16:20
(893 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

11 Iulie 2019, 19:15


AJOFM Ialomița: Rata șomajului-4,89%

Conform informațiilor oferite de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița, la sfârșitul lunii mai 2019, rata șomajului a fost de 4,89%. Exprimat în cifre acest procent arată că peste ...[citește_toată_știrea]

11 Iulie 2019, 17:15
(905 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 31 iulie 2019, termen limită pentru depunerea Declarației Unice

Reprezentanții Administrației Județene a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii din județul nostru cu privire la faptul că termenul limită pentru depunerea Declarației unice este data de ...[citește_toată_știrea]

11 Iulie 2019, 17:10
(910 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Consultări la nivel național cu reprezentanții mediului de afaceri

Reprezentanții Ministerului Finanțelor Publice au continuat seria întâlnirilor organizate în toate județele țării cu membrii mediului de afaceri. Alături de oficialii Ministerului Finanțelor Publice s-au ...[citește_toată_știrea]

11 Iulie 2019, 17:05
(849 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Toate focarele de Pestă Porcină Africană, stinse

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează proprietarii/deținătorii de porcine, atât din exploatațiile comerciale cât și din gospodăriile populației, despre  situația ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2019, 15:10
(1008 vizualizări - 0 comentarii)


Traian: Arestat pentru «conducere fără permis»

Joi, 4 iulie a.c., polițiștii au reușit identificarea unui bărbat, de 23 de ani, din comuna Traian, pe numele căruia Judecătoria Făurei a emis un mandat de executare a pedepsei. Cel în cauză a fost încarcerat ...[citește_toată_știrea]

5 Iulie 2019, 16:50
(1313 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 8-12 iulie, orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări se vor ...[citește_toată_știrea]

5 Iulie 2019, 16:45
(1245 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...