Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

POLITICĂ

«E strigător la cer ce se întâmplă în Ialomița!»

Deputatul PNL Gheorghe Tinel

«E strigător la cer ce se întâmplă în Ialomița!»

Dputatul Gheorghe Tinel a or­ganizat săptămână trecută o conferință de presă în care a atras public atenția asupra dezastrului ad­ministrativ și economic cu care se confruntă Ialomița. El a nominalizat principa­lii vinovați și s-a declarat dispus să susțină orice inițiativă cetățenească de protest.

Ialomița nu are realizări concrete
Miercuri, 17 octombrie 2018, deputatul PNL Gheorghe Tinel a organizat o nouă conferință de presă. În cadrul acesteia, el a făcut declarații belicoase îm­potriva liderilor PSD și a administrației județene și locale. În opinia domniei sale, modul incompetent în care PSD gestionează administrația accen­tuează declinul economic al județului. «După alți 2 ani de administrație PSD, în Ialomița nu există nicio realizare concretă! Investițiile anunțate în campanie nu sunt nici măcar începute, lucrările de infrastructură moștenite în 2016 sunt nefinalizate, iar absorbția fondurilor europene este la cel mai scăzut nivel din ultimii ani... E un dezastru inacceptabil! Avertizez public că populația județului a ajuns la capătul puterilor, e sărăcită forțat și nu mai poate trăi cu minciuni și explicații fantasmagorice! Avem nevoie de performanță administrativă, altfel vom deveni un județ pustiu, din care forța de muncă pleacă...» a declarat el. În opinia lui Gheorghe Tinel, alături de liderii PSD, vinovați pentru această situație sunt și șefii instituțiilor deconcentrate ale sta­tului, incapabili să se opună abuzurilor și politizării instituțiilor pe care le conduc. De asemenea, Gheorghe Tinel l-a nominalizat pe prefectul Gigi Petre, oficial care, a declarat el, refuză să-și îndepli­nească atribuțiile legale: «Dânsul se ocupă de cine câștigă în instanță procesele, face trafic de influență... Din păcate e un regres care afectează întreaga societate și nu doar în Ialomița...».

Un cuplu de ageamii politici
Atacul principal a fost însă concentrat asupra cuplului M&M, respectiv Victor Moraru și Adrian Mocioniu. Aceștia au fost catalogați drept niște ageamii politici, incapabili să își asume responsabilitatea guvernării: «Nu știu de ce Mocioniu vrea cimitir de 3,5 milioane de euro... Vrea Moraru cavou de aur?! Oricum, politic, sunt morți și îngropați amândoi. Fac parte dintr-o gașcă organizată care urmă­rește exclusiv îmbogățirea perso­nală. Un grup de combinagii, condus din umbră de șeful partidului, Marian Neacșu. Nu au habar de interesul public, nu le pasă de cetățenii pe care susțin că îi reprezintă. Niște ageamii politici, asta sunt!». De asemenea, Gheorghe Tinel l-a avertizat public pe președintele Consi­liului Jude­țean că va urmări îndeaproape modul în care vor fi cheltuite cele 8,5 milioane de lei alocate pentru potabili­za­rea apei la Slobozia: «Victor Morar are termen un an de zile pentru a potabiliza apa la Slobozia. Banii pentru apă sunt exclusiv pentru apă! Nu se poate juca cu milioanele de lei și de euro ca și când ar fi banii lui. Peste un an îi vom cere soco­teală și îl vom trage la răspundere dacă apa nu este potabilă!».

Gheorghe Tinel susține moțiunea împotriva lui Deneș În cadrul conferinței de presă a fost prezentată și Moțiunea simplă «Stimulat de PSD, fără pic de competență, taie Deneș în păduri la verzi... și la uscate». Reamintim că moțiunea a fost inițiată de PNL ca urmare modului, considerat ilegal, în care mi­nistrul Ioan Deneș gestionează situația Regiei Naționale a Pădurilor-Romsilva, adică aproximativ 60% din fondul forestier național, în interesul exclusiv al președintelui PSD și al unei părți din partid. Specialist în domeniu, Gheorghe Tinel consideră că problema inundațiilor rămâne una dintre cel mai grave neîmpliniri ale Ministerului Apelor și Pădurilor, condus din 2012 și până în prezent de miniștri ai PSD. De asemenea, el a atras atenția că, în urma unei decizii adoptate de ministrul Apelor și Pădurilor, a apărut «un blocaj decizional» la Romsilva, care ar putea duce la riscul apariției unei noi crize a lemnului de foc.

25 Octombrie 2018, 08:05 (4869 vizualizări - 12 comentarii)

Citiți și:
«Asistăm azi la o exacerbare a abuzurilor împotriva copiilor!»
«Statutul de principală forță politică a județului ne obligă să avem candidat!»
«Incompetența primarului Sloboziei ne costă 8 milioane de euro!»

Comentariile cititorilor:


Claudia:
(1 Noiembrie 2018, 14:11)
Voi vota ca primar al Sloboziei pe cel care va indeplini urmatoarele 3 conditii:
1. apa de buna calitate, si cand spun 'de buna calitate', ma refer ca aceasta sa fie macar optima          pentru sanatatea pielii si a parului; 
2. sa fie un exemplu de simt civic prin reimpadurirea macar a jumatate din aurul verde ce s-a taiat in Slobozia.
3. Aceste initiative sa le puna in practica inainte de a avea pretentia sa candideze pentru onoarea de primul cetatean al orasului. 

P.S. Deci, nu voi mai vota niciodata. 

 
@Valentina:
(1 Noiembrie 2018, 12:00)
Descriere concisa, reala, ferma pentru sustinatorul udrei si al basescului! Pana nu pleaca el, opozitia in Ialomita va fi zero fiindca omul e compromis, nu mai pacaleste pe nimeni. Si avem nevoie ca de aer de o alternativa la ciuma rosie care duce tara spre prapastie!!!
Valentina:
(30 Octombrie 2018, 03:33)
Imi amintesc cum te_a adus Maurica la PNTCD si apoi Virgil prefectu te_a dus la Toma in minister ca unul din cei 15000 de specialist ! Apoi ai inotat acolo singur ! Acum inoti , dar tragi pnl in jos ! Fara tine ar fi avut si ar avea un scor mai bun ! Tot ce faci se rezuma la gargara ! Pune mina pe pix si fa plingeri penale , aduna date , consulta ziaristii adevarati din judet si foloseste _ te de stiu si ei ! Asuma _ ti greselile si evita sa faci altele ! Promoveaza persoane tinere si ,cel mai important , lasa locul altuia ! Altfel vei fi doar tu deputat si doar prin " redistribuire" !
Cretinel:
(29 Octombrie 2018, 16:06)
Cretinele nu mătăluță l-ai propus pe PSD-istul de Puia în funcția de director DSP chiar dacă l-ai sacrificat pe colegul tău de partid de la acea vreme, Sincan Vasile? Până să ajungi in funcția de președinte PNL Ialomița nici nu știai unde este Slobozia.Hai sictir să nu-ți aduc aminte de hoțiile făcute împreună cu prietenul Babagianu. Lasă-ne!!!
Citizen:
(26 Octombrie 2018, 10:25)
Tinel Gheorghe, Sectia nou infiintata in Parchetul General, care va cerceta procurorii si judecatorii, a devenit, de ieri, functionala. Cei 15 magistrati care au primit avizul CSM, printre care se numara si Adina Florea, propunerea ministrului Toader la sefia DNA, au trecut la treaba. Si chiar au ce face! Au deja in lucru nu mai putin de 1.400 de dosare cu magistrati! Cati sunt si vor fii din Ialomita care se vor duce la inchisoare ? Na belea ca incepe-distractia ! Hai Tinel Gheorghe poate spui cum este cu traficul ala de influenta facut la instante de tataie Gigi Petre. Pe la Uziceni stii ceva ?
Mariana:
(26 Octombrie 2018, 07:48)
Ba Tinele daca stii ca prefectul bagabont face trafic de influenta pe la judecatori si procurori de ce nui dai in primire ca sai ia pentru 10 ano la parnaie. Da in fapt pe bune judecatorul si procurorul sa se duca si ei la parnaie a sai schilodeasca hotii. Stii tu ceva ca de Urziceniul ala oras unde politia, doi procuri si judecatoarele indeplinesc intocmai jeturile lui Gigi de la Slobozia. Ma Tinele fetele dunt in carti de mult daca stii ceva pe rele iti zicem noi unde si la ce birou din parchetul general. Cand te hotarasti da o sarma.
Gimi:
(25 Octombrie 2018, 20:20)
Nea Tinel cand il pmangaiai pe BASEXU si oamenii sufereau si erau dati afara din serviciu ALTA ATITUDINE AVEAI!
Festivalul psdeilor:
(25 Octombrie 2018, 18:51)
Ce extaz pt comentatorii sustinatori ai ciumei(pestei)rosii: vinovat de toata subdezvoltarea judetului e Tinel. Manati , mai, Ha-Ha-Ha!
Suspiciune....:
(25 Octombrie 2018, 15:00)
Miercuri, 17 octombrie 2018, deputatul PNL Gheorghe Tinel : "De asemenea, Gheorghe Tinel l-a nominalizat pe prefectul Gigi Petre, oficial care, a declarat el, refuză să-și îndepli­nească atribuțiile legale: «Dânsul se ocupă de cine câștigă în instanță procesele, face trafic de influență... Din păcate e un regres care afectează întreaga societate și nu doar în Ialomița" Dle, deputat aici iti dau dreptate, daca faci o radiografie a proceselor civile in care este implicat direct prin functia ce o detine, Gigi Petre in dosarele cu retocedari ilegale de terenuri, iti dai seama de indata in la ce judecatorii a facut Gigi trafic de influenta (vina procurorilor, judecatorilor din vest) care au pus botul. Dl. prefect ignora faptul ca din 23 septembrie este operationala sectia penala de cercetare a infractiunilor facute de procurori si judecatori. Intr-un final va platii la fel cum vei platii si dumneata dle, Gheorghe ca nu esti , usa de biserica.
Bine:
(25 Octombrie 2018, 14:40)
Gheorghe Tinel daca vrei sa faci ceva cu Gica Petre sa-ti bagi la parnaie si un amic bun de al tau primar pnl. Filmul va fii difuzat curand la tv. si nu mai trebuie sa te fortezi, nu de alta dar sar putea sa-ti plezneaza vreo vena si te duci dupa tatamare sal incalzesti la picioare ca vine iarna si io fii frig saracul.
Buna gluma:
(25 Octombrie 2018, 14:33)
Tinele ciocu mic si uitate bine in primariile conduse de prietenii tai din P.N.L. sa vezi acolo dezastre ! Aviz amatorului, mai termina cu traficul de influenata asupra unor politisti, procurori, judecatori ca ti se infunda pana la urma. Nu de alta dar bagi la puscarie sclavii executanti.
gogu:
(25 Octombrie 2018, 11:16)
Toarsu' Ghe Tinel, si pe vremea lu matale era aceeasi situatie dezastruoasa, ati taiat salarii, inchis spitale, oamenii plecau la fel sa munceasca in afara lasand familii dezbinate si copiii fara educatie. Pana nu dispareti toti fostii dinozauri comunistoizi pusi pe capatuiala pe spinarea bietului popor , nu avem sanse de vindecare. Care partid striga mai tare "hotii"este singura voastra atitudine . Plecati odata !!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
20 Oct 2019
69 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

18 Octombrie 2019, 17:30


AJOFM Ialomița: «Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți»

Vineri, 18 octombrie 2019, la nivel național s-a desfășurat «Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți», acțiune organizată de Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă. Acest eveniment a fost ...[citește_toată_știrea]

18 Octombrie 2019, 16:55
(89 vizualizări - 0 comentarii)


Biciclist izbit frontal de o mașină în apropiere de Săveni

Joi, 17 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au intervenit la un accident produs pe Drumul Județean 201, în afara localității Săveni, soldat cu decesul unei persoane. În fapt, în timp ...[citește_toată_știrea]

18 Octombrie 2019, 16:50
(127 vizualizări - 0 comentarii)


3

Slobozia: Expoziția «Bisericile din lemn din Bucovina istorică» la Muzeul Agriculturii

Marți, 22 octombrie 2019, începând cu orele 14,00, la Muzeul Național al Agriculturii se va inaugura Expoziția «Bisericile din lemn din Bucovina istorică». Cercetarea și conservarea acestei expoziții a ...[citește_toată_știrea]

18 Octombrie 2019, 16:45
(78 vizualizări - 0 comentarii)


4

Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În perioada 21-25 octombrie 2019, orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea anunță întreruperea alimentării cu energie elecrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări se ...[citește_toată_știrea]

18 Octombrie 2019, 16:40
(84 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Slobozia: Pâinea vieții, împletită de tinerele generații

Protopopiatul Slobozia: Pâinea vieții, împletită de tinerele generații

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, episcopul Sloboziei și Călărașilor, în ziua de 16 octombrie 2019, Protopopiatul Slobozia, în parteneriat cu Muzeul Național al Agriculturii, a desfășurat ...[citește_toată_știrea]

17 Octombrie 2019, 16:30
(183 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiune a polițiștilor ialomițeni în zona trecerilor la nivel cu cale ferată

Acțiune a polițiștilor ialomițeni în zona trecerilor la nivel cu cale ferată

În cursul zilei de joi, 17 octombrie a.c., polițiștii rutieri, cei de Ordine Publică și Transporturi au desfășurat, timp de mai multe ore, activități atât în zona trecerilor la nivel cu calea ferată semnalizate ...[citește_toată_știrea]

17 Octombrie 2019, 16:25
(135 vizualizări - 0 comentarii)


Albești: Arestat pentru «furt calificat»

MIercuri, 16 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Slobozia au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag ...[citește_toată_știrea]

17 Octombrie 2019, 16:20
(114 vizualizări - 0 comentarii)


8

Șoferi băuți la volan, depistați de polițiștii ialomițeni

Miercuri, 16 octombrie a.c, doi șoferi au fost depistați de polițiști conducând autoturisme pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice. Astfel, pe raza localității Dridu, un conducător auto ...[citește_toată_știrea]

17 Octombrie 2019, 16:15
(140 vizualizări - 0 comentarii)


9
IPJ Ialomița: Acțiunea «Truck&Bus»

IPJ Ialomița: Acțiunea «Truck&Bus»

Pe parcursul acestei săptămâni, polițiștii ialomițeni, sub coordonarea Direcției Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, acționează pentru prevenirea accidentelor de circulație produse ...[citește_toată_știrea]

17 Octombrie 2019, 16:10
(101 vizualizări - 0 comentarii)


10

IPJ Ialomița: «Și tu poți deveni polițist!»

Activitatea de selecționare a candidaților pentru concursurile de admitere în instituțiile de învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne continuă. Până la data de 15 noiembrie 2019 candidații pot depune ...[citește_toată_știrea]

16 Octombrie 2019, 17:10
(186 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

15 Octombrie 2019, 17:30


12

Acțiune de prevenire a delincvenței juvenile și consumului de droguri în școlile din Fetești

Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița desfășoară permanent acțiuni informativ-preventive dedicate siguranței tinerilor. Luni, 14 octombrie a.c,  peste 300 de elevi din Fetești au participat ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 15:15
(142 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: «Târgul de toamnă», în atenția polițiștilor

Fetești: «Târgul de toamnă», în atenția polițiștilor

În perioada desfășurării Târgului tradițional de toamnă din Fetești, polițiștii au acționat cu efective sporite pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, precum și pentru prevenirea ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 15:10
(139 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Urmărit de polițiștii care au tras și focuri de avertisment, un tânăr s-a răsturnat cu mașina

Un tânăr de 20 de ani, din Hârșova, a fost reținut de polițiștii ialomițeni pentru cumul de infracțiuni la regimul circulației rutier. Va fi prezentat în fața magistraților, pentru dispunerea măsurilor ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 15:05
(156 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiunea «Truck&Bus»

Autovehiculele pentru transportul persoanelor sau mărfurilor vor fi oprite pentru control, în această săptămână, de polițiștii rutieri. Activitățile sunt desfășurate simultan în toate statele membre ale ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 08:20
(156 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Persoană dispărută!

Fetești: Persoană dispărută!

Polițiștii din Ialomița caută o femeie, de 21 de ani, care a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit. Persoanele care pot oferi informații sunt rugate să sune la numărul unic de urgență 112 ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 08:15
(147 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Arestați pentru «conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului» și «furt calificat»

La acest sfârșit de săptămână, polițiștii ialomițeni, în baza unor activități pe linia depistării persoanelor urmărite, au identificat, pe raza județului, mai multe persoane pe numele cărora instanțe de ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 08:10
(141 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: «Surzii-creatori de frumos»

Asociația Națională a Surzilor din România aniversează 100 de ani de activitate pentru persoanele surde. Pentru promovarea și celebrarea istoriei și culturii comunității de surzi din România,  Asociația ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 08:05
(113 vizualizări - 0 comentarii)


Jandarmii ialomițeni donează sânge

Jandarmii ialomițeni vor participa, în perioada 21-25 octombrie 2019, la o campanie de donare de sânge. Acțiunea este inițiată de Centrul de Transfuzii Sanguine Ialomița, cu scopul de a crește numărul donatorilor ...[citește_toată_știrea]

10 Octombrie 2019, 16:45
(216 vizualizări - 0 comentarii)


Misleanu: Locuință cuprinsă de flăcări

O locuință din localitatea Misleanu a fost cuprinsă de flăcări în după amiaza zilei de miercuri, 9 octombrie 2019. Focul a distrus o parte din acoperișul imobilului, dar și bunuri din incinta locuinței ...[citește_toată_știrea]

10 Octombrie 2019, 16:40
(216 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Misleanu incendiu


Fetești: «Târgul de toamnă», supravegheat de jandarmi

Efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița vor asigura ordinea și liniștea publică în cadrul «Târgului de toamnă», eveniment desfășurat la Fetești. Manifestarea a debutat ...[citește_toată_știrea]

10 Octombrie 2019, 16:35
(253 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiune de prevenire a delincvenței juvenile și consumului de droguri în școlile din Fetești

Marți, 8 octombrie 2019, polițiștii feteșteni au desfășurat o acțiune informativ-preventivă pe linia prevenirii faptelor cu violență, a delincvenței juvenile, victimizării minorilor în zona unităților de ...[citește_toată_știrea]

9 Octombrie 2019, 18:15
(199 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: 4,60%-rata șomajului în luna august 2019

La sfârșitul lunii august 2019, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița au fost înregistrați 4348 șomeri (dintre care 2024 femei), rata șomajului fiind de 4,60%. Din totalul ...[citește_toată_știrea]

8 Octombrie 2019, 15:35
(242 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat din Urziceni, arestat pentru «infracțiuni la regimul rutier»

Vineri, 4 octombrie a.c., polițiștii de la Biroul de Investigații Criminale Urziceni au identificat pe raza municipiului Urziceni un bărbat, de 24 de ani, din localitate, pe numele căruia Judecătoria Urziceni ...[citește_toată_știrea]

8 Octombrie 2019, 15:25
(223 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Verificarea stării tehnice a autovehiculului


Luni, 7 octombrie a.c., polițiștii Rutieri împreună cu reprezentanții Registrului Auto Român au desfășurat pe raza municipiului Slobozia o acțiune de control în trafic. Scopul acesteia a fost reducerea ...[citește_toată_știrea]

8 Octombrie 2019, 15:20
(222 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiune pentru prevenirea și combaterea cerșetoriei la Fetești

Duminică, 6 octombrie a.c., polițiștii feteșteni au acționat pentru depistarea cerșetorilor și minorilor lăsați fără supraveghere, predispuși la comiterea unor acte de vagabondaj. În urma activităților ...[citește_toată_știrea]

8 Octombrie 2019, 15:10
(221 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În perioada 7-11 octombrie 2019, orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări ...[citește_toată_știrea]

4 Octombrie 2019, 15:55
(417 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: 17 permise reținute, amenzi de peste 65 mii de lei

Joi, 3 octombrie a.c., polițiștii ialomițeni au acționat la 52 evenimente sesizate prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112 și au constatat 6 infracțiuni. Astfel, polițiștii au reținut 17 permise ...[citește_toată_știrea]

4 Octombrie 2019, 15:50
(307 vizualizări - 1 comentariu)


Bărbat din Andrășești, beat la volan

Joi, 3 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Slobozia au depistat în trafic un bărbat, de 45 de ani, din Andrășești, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu ...[citește_toată_știrea]

4 Octombrie 2019, 15:45
(296 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...