Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

POLITICĂ

«E strigător la cer ce se întâmplă în Ialomița!»

Deputatul PNL Gheorghe Tinel

«E strigător la cer ce se întâmplă în Ialomița!»

Dputatul Gheorghe Tinel a or­ganizat săptămână trecută o conferință de presă în care a atras public atenția asupra dezastrului ad­ministrativ și economic cu care se confruntă Ialomița. El a nominalizat principa­lii vinovați și s-a declarat dispus să susțină orice inițiativă cetățenească de protest.

Ialomița nu are realizări concrete
Miercuri, 17 octombrie 2018, deputatul PNL Gheorghe Tinel a organizat o nouă conferință de presă. În cadrul acesteia, el a făcut declarații belicoase îm­potriva liderilor PSD și a administrației județene și locale. În opinia domniei sale, modul incompetent în care PSD gestionează administrația accen­tuează declinul economic al județului. «După alți 2 ani de administrație PSD, în Ialomița nu există nicio realizare concretă! Investițiile anunțate în campanie nu sunt nici măcar începute, lucrările de infrastructură moștenite în 2016 sunt nefinalizate, iar absorbția fondurilor europene este la cel mai scăzut nivel din ultimii ani... E un dezastru inacceptabil! Avertizez public că populația județului a ajuns la capătul puterilor, e sărăcită forțat și nu mai poate trăi cu minciuni și explicații fantasmagorice! Avem nevoie de performanță administrativă, altfel vom deveni un județ pustiu, din care forța de muncă pleacă...» a declarat el. În opinia lui Gheorghe Tinel, alături de liderii PSD, vinovați pentru această situație sunt și șefii instituțiilor deconcentrate ale sta­tului, incapabili să se opună abuzurilor și politizării instituțiilor pe care le conduc. De asemenea, Gheorghe Tinel l-a nominalizat pe prefectul Gigi Petre, oficial care, a declarat el, refuză să-și îndepli­nească atribuțiile legale: «Dânsul se ocupă de cine câștigă în instanță procesele, face trafic de influență... Din păcate e un regres care afectează întreaga societate și nu doar în Ialomița...».

Un cuplu de ageamii politici
Atacul principal a fost însă concentrat asupra cuplului M&M, respectiv Victor Moraru și Adrian Mocioniu. Aceștia au fost catalogați drept niște ageamii politici, incapabili să își asume responsabilitatea guvernării: «Nu știu de ce Mocioniu vrea cimitir de 3,5 milioane de euro... Vrea Moraru cavou de aur?! Oricum, politic, sunt morți și îngropați amândoi. Fac parte dintr-o gașcă organizată care urmă­rește exclusiv îmbogățirea perso­nală. Un grup de combinagii, condus din umbră de șeful partidului, Marian Neacșu. Nu au habar de interesul public, nu le pasă de cetățenii pe care susțin că îi reprezintă. Niște ageamii politici, asta sunt!». De asemenea, Gheorghe Tinel l-a avertizat public pe președintele Consi­liului Jude­țean că va urmări îndeaproape modul în care vor fi cheltuite cele 8,5 milioane de lei alocate pentru potabili­za­rea apei la Slobozia: «Victor Morar are termen un an de zile pentru a potabiliza apa la Slobozia. Banii pentru apă sunt exclusiv pentru apă! Nu se poate juca cu milioanele de lei și de euro ca și când ar fi banii lui. Peste un an îi vom cere soco­teală și îl vom trage la răspundere dacă apa nu este potabilă!».

Gheorghe Tinel susține moțiunea împotriva lui Deneș În cadrul conferinței de presă a fost prezentată și Moțiunea simplă «Stimulat de PSD, fără pic de competență, taie Deneș în păduri la verzi... și la uscate». Reamintim că moțiunea a fost inițiată de PNL ca urmare modului, considerat ilegal, în care mi­nistrul Ioan Deneș gestionează situația Regiei Naționale a Pădurilor-Romsilva, adică aproximativ 60% din fondul forestier național, în interesul exclusiv al președintelui PSD și al unei părți din partid. Specialist în domeniu, Gheorghe Tinel consideră că problema inundațiilor rămâne una dintre cel mai grave neîmpliniri ale Ministerului Apelor și Pădurilor, condus din 2012 și până în prezent de miniștri ai PSD. De asemenea, el a atras atenția că, în urma unei decizii adoptate de ministrul Apelor și Pădurilor, a apărut «un blocaj decizional» la Romsilva, care ar putea duce la riscul apariției unei noi crize a lemnului de foc.

25 Octombrie 2018, 08:05 (4644 vizualizări - 12 comentarii)

Citiți și:
Gheorghe Tinel promite retrocedarea terenurilor exploatate de Consiliul Județean
«Administrația PSD din Ialomița va fi înlăturată în 2020!»
Cabinet europarlamentar la Slobozia

Comentariile cititorilor:


Claudia:
(1 Noiembrie 2018, 14:11)
Voi vota ca primar al Sloboziei pe cel care va indeplini urmatoarele 3 conditii:
1. apa de buna calitate, si cand spun 'de buna calitate', ma refer ca aceasta sa fie macar optima          pentru sanatatea pielii si a parului; 
2. sa fie un exemplu de simt civic prin reimpadurirea macar a jumatate din aurul verde ce s-a taiat in Slobozia.
3. Aceste initiative sa le puna in practica inainte de a avea pretentia sa candideze pentru onoarea de primul cetatean al orasului. 

P.S. Deci, nu voi mai vota niciodata. 

 
@Valentina:
(1 Noiembrie 2018, 12:00)
Descriere concisa, reala, ferma pentru sustinatorul udrei si al basescului! Pana nu pleaca el, opozitia in Ialomita va fi zero fiindca omul e compromis, nu mai pacaleste pe nimeni. Si avem nevoie ca de aer de o alternativa la ciuma rosie care duce tara spre prapastie!!!
Valentina:
(30 Octombrie 2018, 03:33)
Imi amintesc cum te_a adus Maurica la PNTCD si apoi Virgil prefectu te_a dus la Toma in minister ca unul din cei 15000 de specialist ! Apoi ai inotat acolo singur ! Acum inoti , dar tragi pnl in jos ! Fara tine ar fi avut si ar avea un scor mai bun ! Tot ce faci se rezuma la gargara ! Pune mina pe pix si fa plingeri penale , aduna date , consulta ziaristii adevarati din judet si foloseste _ te de stiu si ei ! Asuma _ ti greselile si evita sa faci altele ! Promoveaza persoane tinere si ,cel mai important , lasa locul altuia ! Altfel vei fi doar tu deputat si doar prin " redistribuire" !
Cretinel:
(29 Octombrie 2018, 16:06)
Cretinele nu mătăluță l-ai propus pe PSD-istul de Puia în funcția de director DSP chiar dacă l-ai sacrificat pe colegul tău de partid de la acea vreme, Sincan Vasile? Până să ajungi in funcția de președinte PNL Ialomița nici nu știai unde este Slobozia.Hai sictir să nu-ți aduc aminte de hoțiile făcute împreună cu prietenul Babagianu. Lasă-ne!!!
Citizen:
(26 Octombrie 2018, 10:25)
Tinel Gheorghe, Sectia nou infiintata in Parchetul General, care va cerceta procurorii si judecatorii, a devenit, de ieri, functionala. Cei 15 magistrati care au primit avizul CSM, printre care se numara si Adina Florea, propunerea ministrului Toader la sefia DNA, au trecut la treaba. Si chiar au ce face! Au deja in lucru nu mai putin de 1.400 de dosare cu magistrati! Cati sunt si vor fii din Ialomita care se vor duce la inchisoare ? Na belea ca incepe-distractia ! Hai Tinel Gheorghe poate spui cum este cu traficul ala de influenta facut la instante de tataie Gigi Petre. Pe la Uziceni stii ceva ?
Mariana:
(26 Octombrie 2018, 07:48)
Ba Tinele daca stii ca prefectul bagabont face trafic de influenta pe la judecatori si procurori de ce nui dai in primire ca sai ia pentru 10 ano la parnaie. Da in fapt pe bune judecatorul si procurorul sa se duca si ei la parnaie a sai schilodeasca hotii. Stii tu ceva ca de Urziceniul ala oras unde politia, doi procuri si judecatoarele indeplinesc intocmai jeturile lui Gigi de la Slobozia. Ma Tinele fetele dunt in carti de mult daca stii ceva pe rele iti zicem noi unde si la ce birou din parchetul general. Cand te hotarasti da o sarma.
Gimi:
(25 Octombrie 2018, 20:20)
Nea Tinel cand il pmangaiai pe BASEXU si oamenii sufereau si erau dati afara din serviciu ALTA ATITUDINE AVEAI!
Festivalul psdeilor:
(25 Octombrie 2018, 18:51)
Ce extaz pt comentatorii sustinatori ai ciumei(pestei)rosii: vinovat de toata subdezvoltarea judetului e Tinel. Manati , mai, Ha-Ha-Ha!
Suspiciune....:
(25 Octombrie 2018, 15:00)
Miercuri, 17 octombrie 2018, deputatul PNL Gheorghe Tinel : "De asemenea, Gheorghe Tinel l-a nominalizat pe prefectul Gigi Petre, oficial care, a declarat el, refuză să-și îndepli­nească atribuțiile legale: «Dânsul se ocupă de cine câștigă în instanță procesele, face trafic de influență... Din păcate e un regres care afectează întreaga societate și nu doar în Ialomița" Dle, deputat aici iti dau dreptate, daca faci o radiografie a proceselor civile in care este implicat direct prin functia ce o detine, Gigi Petre in dosarele cu retocedari ilegale de terenuri, iti dai seama de indata in la ce judecatorii a facut Gigi trafic de influenta (vina procurorilor, judecatorilor din vest) care au pus botul. Dl. prefect ignora faptul ca din 23 septembrie este operationala sectia penala de cercetare a infractiunilor facute de procurori si judecatori. Intr-un final va platii la fel cum vei platii si dumneata dle, Gheorghe ca nu esti , usa de biserica.
Bine:
(25 Octombrie 2018, 14:40)
Gheorghe Tinel daca vrei sa faci ceva cu Gica Petre sa-ti bagi la parnaie si un amic bun de al tau primar pnl. Filmul va fii difuzat curand la tv. si nu mai trebuie sa te fortezi, nu de alta dar sar putea sa-ti plezneaza vreo vena si te duci dupa tatamare sal incalzesti la picioare ca vine iarna si io fii frig saracul.
Buna gluma:
(25 Octombrie 2018, 14:33)
Tinele ciocu mic si uitate bine in primariile conduse de prietenii tai din P.N.L. sa vezi acolo dezastre ! Aviz amatorului, mai termina cu traficul de influenata asupra unor politisti, procurori, judecatori ca ti se infunda pana la urma. Nu de alta dar bagi la puscarie sclavii executanti.
gogu:
(25 Octombrie 2018, 11:16)
Toarsu' Ghe Tinel, si pe vremea lu matale era aceeasi situatie dezastruoasa, ati taiat salarii, inchis spitale, oamenii plecau la fel sa munceasca in afara lasand familii dezbinate si copiii fara educatie. Pana nu dispareti toti fostii dinozauri comunistoizi pusi pe capatuiala pe spinarea bietului popor , nu avem sanse de vindecare. Care partid striga mai tare "hotii"este singura voastra atitudine . Plecati odata !!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Vineri 19 Iul 2019
197 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

DSVSA Ialomița: Controale în piețe la tarabe

În perioada 12-14 iulie a.c., Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița, împreună cu reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița și ai Inspectoratului de ...[citește_toată_știrea]

18 Iulie 2019, 16:10
(97 vizualizări - 0 comentarii)


Baza 86 Aeriană, la «Royal International Air Tattoo 2019»

În perioada 19-21 iulie 2019, la Baza Aeriană FAIRFORD, GLOUCESTERSHIRE din Marea Britanie, aparținând Forțelor Aeriene Regale, are loc «Royal International Air Tattoo 2019», unul dintre cele mai mari mitinguri ...[citește_toată_știrea]

18 Iulie 2019, 11:40
(116 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Arme găsite în casă

Marți, 16 iulie a.c., polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, împreună cu polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale au efectuat 4 percheziții domiciliare la Țăndărei. În urma ...[citește_toată_știrea]

17 Iulie 2019, 15:35
(243 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la Gârbovi

Marți, 16 iulie a.c., în jurul orelor 12,30, două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni și un echipaj SMURD au fost solicitate pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă din localitatea ...[citește_toată_știrea]

17 Iulie 2019, 15:30
(157 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Gârbovi incendiu


4

Platonești: Accident rutier soldat cu o victimă

Marți, 16 iulie a.c., în jurul orei 13,50, un autoturism care se deplasa pe direcția de mers Movila-Platonești a părăsit partea carosabilă și s-a izbit frontal de un parapet aflat pe marginea șoselei. ...[citește_toată_știrea]

17 Iulie 2019, 15:25
(156 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți la volan

Marți, 16 iulie a.c., polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Stelnica au depistat un bărbat, de 21 de ani, din Făcăieni, în timp ce șofa pe raza localității de domiciliu deși anterior consumase băuturi alcoolice ...[citește_toată_știrea]

17 Iulie 2019, 15:20
(170 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

16 Iulie 2019, 18:50


IPJ Ialomița: Nereguli constatate la taximetriștii slobozeni

Luni, 15 iulie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au acționat pe raza municipiului pentru verificarea legalității transportului public de persoane în regim de taxi. Astfel ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:50
(352 vizualizări - 1 comentariu)


8
Cotorca: S-au ciocnit 5 mașini, două victime

Cotorca: S-au ciocnit 5 mașini, două victime

Luni, 15 iulie a.c., în jurul orei 06,30, pe raza localității Cotorca s-a produs o coliziune între 5 autovehicule. Pentru salvarea celor două victime, o femeie de 23 de ani și un bărbat de 41 de ani, au ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:35
(300 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Cotorca accident


9

Gârbovi: Tânăr prins la volan cu un pistol

Sâmbătă, 13 iulie a.c., în jurul orelor 21,00, în urma unui control în trafic, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Gârbovi au depistat un tânăr, de 18 ani, care deținea în habitaclul autoturismului ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:30
(335 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Gârbovi pistol


Ordin de protecție pentru un tată agresor din Cosâmbești

Duminică, 14 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Fierbinți Târg au întocmit un dosar penal pe numele unui bărbat din Cosâmbești după ce acesta și-ar fi agresat fiica. În urma cercetărilor ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:25
(288 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan sub influența băuturilor alcoolice

În perioada 12-14 iulie a.c., polițiștii ialomițeni au depistat 5 bărbați, cu vârste cuprinse între 25 și 56 de ani, în timp ce conduceau pe drumurile publice deși anterior consumaseră băuturi alcoolice ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:20
(273 vizualizări - 0 comentarii)


12

Ialomița: Fără permis de conducere pe drumurile publice

Doi bărbați, de 32 de ani, din Țăndărei, și de 44 de ani, din Căzănești, au fost depistați de polițiștii ialomițeni vineri, 12 iulie a.c., în timp ce șofau pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:15
(289 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Bărbat depistat la volanul unui vehicul neînmatriculat

Duminică, 14 iulie a.c., polițiștii rutieri din Urziceni au depistat în trafic un autoturism condus de un bărbat, de 38 de ani, din Urziceni, care avea autorizația de circulație provizorie expirată din ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:10
(282 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Campania «Fii inteligent, nu fi violent!»

În perioada 1 iulie-30 septembrie 2019, Poliția Municipiului Slobozia desfășoară campania «Fii inteligent, nu fi violent!». Principalele obiective ale polițiștilor de Ordine Publică sunt reprezentate de ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:05
(287 vizualizări - 0 comentarii)


deces

deces

Familia Sohodoleanu
anunță cu nesfârșită
durere trecerea în
neființă a celui
care a fost
Gheorghe Sohodoleanu ...[citește_toată_știrea]

15 Iulie 2019, 08:05
(965 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Minor prins la volan cu 107 km/h!

Joi, 11 iulie, în orașul Țăndărei, polițiștii rutieri au oprit în trafic un autoturism care se deplasa cu viteza de 107 km/h. În urma verificărilor efectuate, au constatat că la volanul mașinii se afla ...[citește_toată_știrea]

12 Iulie 2019, 16:30
(682 vizualizări - 1 comentariu)


Țăndărei: Beat la volan, a acroșat o mașină parcată

În miezul nopții de joi spre vineri, 11/12 iulie a.c., Poliția Țăndărei a fost sesizată despre producerea pe strada Gării, din Țăndărei, a unui accident soldat cu pagube materiale. În urma verificărilor ...[citește_toată_știrea]

12 Iulie 2019, 16:25
(583 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 15-19 iulie, orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări se vor ...[citește_toată_știrea]

12 Iulie 2019, 16:20
(671 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

11 Iulie 2019, 19:15


AJOFM Ialomița: Rata șomajului-4,89%

Conform informațiilor oferite de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița, la sfârșitul lunii mai 2019, rata șomajului a fost de 4,89%. Exprimat în cifre acest procent arată că peste ...[citește_toată_știrea]

11 Iulie 2019, 17:15
(666 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 31 iulie 2019, termen limită pentru depunerea Declarației Unice

Reprezentanții Administrației Județene a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii din județul nostru cu privire la faptul că termenul limită pentru depunerea Declarației unice este data de ...[citește_toată_știrea]

11 Iulie 2019, 17:10
(674 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Consultări la nivel național cu reprezentanții mediului de afaceri

Reprezentanții Ministerului Finanțelor Publice au continuat seria întâlnirilor organizate în toate județele țării cu membrii mediului de afaceri. Alături de oficialii Ministerului Finanțelor Publice s-au ...[citește_toată_știrea]

11 Iulie 2019, 17:05
(610 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Toate focarele de Pestă Porcină Africană, stinse

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează proprietarii/deținătorii de porcine, atât din exploatațiile comerciale cât și din gospodăriile populației, despre  situația ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2019, 15:10
(756 vizualizări - 0 comentarii)


Traian: Arestat pentru «conducere fără permis»

Joi, 4 iulie a.c., polițiștii au reușit identificarea unui bărbat, de 23 de ani, din comuna Traian, pe numele căruia Judecătoria Făurei a emis un mandat de executare a pedepsei. Cel în cauză a fost încarcerat ...[citește_toată_știrea]

5 Iulie 2019, 16:50
(1064 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 8-12 iulie, orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări se vor ...[citește_toată_știrea]

5 Iulie 2019, 16:45
(1023 vizualizări - 0 comentarii)


Percheziții la Axintele

Joi, 4 iulie a.c., polițiștii ialomițeni au efectuat 6 percheziții pe raza localității Axintele la persoane bănuite de comiterea unor furturi din locuința unei persoane din localitatea Horia. Astfel, în ...[citește_toată_știrea]

5 Iulie 2019, 16:40
(1102 vizualizări - 0 comentarii)


Polițiștii ialomițeni premiază spiritul civic

Vineri, 5 iulie a.c., polițiștii ialomițeni din cadrul IPJ Ialomița au premiat doi ialomițeni pentru spiritul civic de care au dat dovadă. Astfel, un tânăr de 15 ani, din Slobozia, și o femeie de 26 ani ...[citește_toată_știrea]

5 Iulie 2019, 16:35
(1045 vizualizări - 1 comentariu)


Stejaru: Autoturism răsturnat, patru persoane rănite

Polițiștii Serviciului Rutier Ialomița au intervenit în cazul unui accident rutier petrecut vineri, 5 iunie 2019, la intrare în localitatea Stejaru. Din primele informații, este vorba despre un automobil ...[citește_toată_știrea]

5 Iulie 2019, 15:20
(1085 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Stejaru accident


Incendiu la o stână din Făcăeni

Miercuri, 3 iulie a.c., în jurul orelor 18,30, două adăposturi de animale ale unui localnic din Făcăeni au luat foc. Pompierii Stației Fetești s-au deplasat la fața locului cu două autospeciale cu apă și ...[citește_toată_știrea]

4 Iulie 2019, 15:30
(1059 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...