Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Preasfințitul Vincențiu s-a dedulcit la drepturi la replică

Doamne, iartă-i, că nu știu ce fac!

Preasfințitul Vincențiu s-a dedulcit la drepturi la replică

După 10 ani de atitudine «noncombat», Episcopia Slo­boziei și Călărașilor a descoperit beneficiile mediatizării. Și, de două ori în decurs de o singură lună, a decis să combată prin drepturi la replică derapajele editoriale din spațiul public. Să fie primit, Preasfinția Voastră, și să dea Dumnezeu să trăim ziua în care adevărul va fi totuna cu dreptatea!

La Păltiniș, părinte! La Păltiniș! Corespondenții de presă ai România TV l-au surprins în flagrant pe Preasfințitul Vincențiu în vreme ce acesta pedepsea blajin și inflexibil enoriașii parohiei Păltiniș, interzi­cându-le să treacă prin altar la resfințirea bisericii lor ridicate (și) din sărăcia daniilor enoria­șilor. «Astăzi nu se va intra în Sfântul Altar și vom lăuda pe Dumnezeu din fața ca­tapetes­mei. Fiind o perioadă de doliu nu se va intra în Sfântul Altar!» declară acesta răspicat sub pri­virile îngrozite ale părintelui Rafael Mâț. Grație acestei înre­gistrări, informația a făcut roată țării, transformându-l pe Episcopul Sloboziei și Călărașilor în primul prelat care își pedepsește enoriașii pentru că au refuzat să participe la Referendumul din 6-7 octombrie 2018. Și pe bună dreptate, credem noi, căci în Ialomița familia tradițională a lui Dragnea a fost votată de 19,1% dintre ialomițeni. Inacceptabil, Preasfinția Voastră, iar pedeapsa, oricât de mare, tot prea mică rămâne!

Episcopia execută reporterul La nici 3 zile distanță, în sfânta zi de duminică, site-ul Episcopiei reacționează prompt, semn că Preasfințitul Vincențiu nu are nici sonm, nici gând de iertare. El transformă corespondenții România TV în niște banali reporteri amatori din mediul online, ceartă televiziunile naționale pentru că au preluat informația fără să o verifice și declară că ceea ce a făcut reporterul este o manipulare ordinară: «Această informație a fost indusă credincioșilor pre­zenți de reporterul televiziunii locale, care a și incitat la scandal un grup de credincioși din apropierea lui. Mărturie stau toate vox-urile, care apar dintr-o singură latură la bisericii. (...) Tot reporterul avid după scandal a continuat manipularea groso­lană, transformând neparticiparea românilor la vot în zi de doliu, ceea ce este total neadevărat!» se mai precizează în comunicat. Și, în marea sa înțelepciune, Preasfințitul continuă în același registru, decla­rându-se surprins că informația apărută în mediul on-line a reușit «să manipuleze televiziuni naționale respec­ta­bile, fără ca acestea să verifice veridicitatea informațiilor preluate și fără să solicite un punct de vedere al purtătorului de cuvânt al instituției noastre».

Mintea de pe urmă Prin urmare, Preasfințitul nu recunoaște că e supărat din cauza rezultatelor Referendu­mului. Recunoaște în schimb că a interzis enoriașilor trecerea prin Sfântul Altar pentru că acest obicei nu e un drept: «Trecerea prin Sfântul Altar este un privilegiu pe care ierarhul locului îl acordă sau nu credincioșilor prezenți la slujba de târnosire a unei biserici». Cât despre motivul pentru care acest privilegiu nu a fost acordat, acesta este tot atât de eclectic ca și declarația: «Este adevărat că Preasfințitul Părinte Episcop Vincențiu a spus că Biserica trece printr-o perioadă de doliu, dar nu a făcut referire la Referendum» confirmă comunicatul gândul cel de pe urmă al Preasfințitului. Și apoi explică apoteotic doliul: «Ca să lămurim și acest aspect, indus de presă, trebuie să spunem că Biserica Ortodoxă din Bărăgan este îndoliată pentru lipsa de ploaie, atât de necesară pentru grânele mult folositoare trupului». Hai, că în sfârșit, ați priceput și dumnea­voastră, și enoriașii, și reporterul ăla care pretinde că și-a făcut meseria... Nu-i așa că Preasfinția Sa Vincențiu, episcopul Sloboziei și Călărașilor, e genial și că acum înțelegem toți că adevărul nu e totuna cu dreptatea?! Sau dreptul la replică a devenit cutumă?

26 Octombrie 2018, 08:05 (5673 vizualizări - 38 comentarii)

Citiți și:
Cuvânt pastoral la vreme de grea încercare
PASTORALĂ LA NAȘTEREA DOMNULUI
Episcopia salvează PRO România!
Preasfințitul Vincențiu, «articulat» de purtătorul de cuvânt al Bisericii Ortodoxe Române

Comentariile cititorilor:


@maiinteresantilor:
(3 Noiembrie 2018, 12:34)
„Darul Sfinteste altarul”. Dar sa nu uitam ca la finalul slujbei de sfintire sau resfintire se aseaza pe Sf. Masa, Darul, adica Sf. Chivot purtand Sfintele Taine, deci, chiar si inaintea primei Sf Liturghii savarsite pe altarul nou sfintit, acesta este desavarsit. Astfel, nu cred ca se poate pune problema posibilitatii intrarii mirenilor in Sf Altar la sfintirea de nou, iar la resfintire nu. Corectitudinea acestei practici in spatiul liturgic romanesc ramane un subiect de discutie cu pareri pro si contra, pareri care nu vor schimba o traditie de cel putin un secol"....deci poate fi numita si "Taina",prin folosirea Sfintelor Unelte.Este de pro..sau contra.Nu?"Teolog"ori nu,"unelata"Domnului a aberat,neavand justificarea argumentata,lasand loc fe interpretare.Asa ca o unealta proasta,stirbita trebuie inlocuita.Cred.Punct.
Mai, interesantilor:
(1 Noiembrie 2018, 21:09)
Mai, interesantilor, concluzia nu poate fi decat una singura: tare mult se mai pricepe romanul la circ si scandal.
hapciu:
(1 Noiembrie 2018, 12:04)
Andreea, eu te iubesc !
Fantoma de la opera:
(1 Noiembrie 2018, 09:52)
Credinta omului in Dumnezeu nu trebuie sa fie influentata de calitatile sau defectele episcopului sau preotului...omul crede in Dumnezeu pt ca are nevoie de ajutorul Lui,de protectia Lui...preotul este doar un mijlocitor.o unealta lasata de Dumnezeu pt a ne fi sprijin...preotul ne ajuta cu slujbe ,cu rugaciuni,cu sfaturi..dar pacatosenia lui nu trebuie sa stea in calea noastra spre mantuire...fiecare va da socoteala pt faptele sale...nu duceti grija nimanui,decat grija voastra personala...preotul sau episcopul este tot un om plin de pacate si neputinte ,vanati in permanenta de haita de lupi...credeti ca decaderea noastra ca popor e rezultatul pacatelor popilor sau episcopilor?NU,E REZULTATUL NELEGIUIRILOR FACUTE DE GUVERN CARE NE-AU TERMINAT DEFINITIV SI NE-AU SARACIT ATAT DE MULT INCAT AM FI IN STARE SA NE OMORAM INTRE NOI PT A NE FI NOUA BINE!!!!CAUTATI VINOVATII PROBLEMELOR VOASTRE IN ALTA PARTE!!!!
@Frichi Frichi:
(31 Octombrie 2018, 12:27)
Un exemplar din "teologi" care se inghesuie pe forum precum paduchii pe frunte: intrarea in sfantul altar este"o TAINA" pt Frichi Frichi, pe care "omuletul nitelus jalnic a interzis-o cu de la sine hotarare". Cuget adanc, din (pre)putul gandirii sale. Mai ai frati, Frichinel? Ca nu stie judetul cate genii are in cuprinsul sau si ar trebui facut un recensamant..
Frichi Frichi:
(30 Octombrie 2018, 23:42)
Andreea,ca esti o buna povatuitoare crestina,vrem sa iti fim discipoli.Vrem sa te verificam,sa te simtim si sa te vedem personal ca oricum esti impotriva anonimatului.Crestineste,te vom ocroti si-ti vom fi alaturi pe rand.Suntem un grup mai maricel dar suntem organizati,uneori putin transpirati.Insa trebuie sa ne crezi:credinta noastra iti va fi alaturi si chiar intrata putin,pentru verificarea personala.Ca asa ai scris.Despre episcop,omuletul e nitelus jalnic.Cu de la sine hotarare sa opresti un ritual,o TAINA,randuita istoric si bisericeste,desigur ca este o batjocura.Clar,nu va fi pedepsit ca nu isi baga nici dracul coada,incornoratul petrecand in anturajul apropiat psd ului in tara,acolo fiind pitzi tinere,buzate,brune,siliconate.Ce sa caute impielitatul in Perieti sau Slobozia.Palinca-ioc,gagici-n are loc de Moraru si Mocioniu...Baragan!Pa Amdreea!
Nicolae:
(30 Octombrie 2018, 14:25)
@andreea este o sclifosită proastă care se crede iluminatorul mondial! Mai știm noi de-al de-astea! Bete de narcisism! Veșnic picate din pat...
@calu, cu admirație:
(30 Octombrie 2018, 13:25)
@Calu! Ești mare, bravo! Nu aveam vorbele la mine să răspund pipiței ANDREEA. Ai făcut-o tu ca un bărbat pe care l-a indignat ipocrizia unei fufe! Bravo! Mai zi-i că merită vulpea!!
Calu:
(30 Octombrie 2018, 07:02)
Da,are actiuni protopopiatul ca are o liota de meseriasi cu sutane si credinta.Ce te faci cu #preafaccevreau ca asa vreau.Massmedia Andreea a redat filmarea in care PF isi arata"credinta"fata de gloata asunata la eveniment.Ai vrea nume?Ce ai face cu ele?Sau prenume?Nu,ca le ai striga orgasmic si isteric!E bun si anonimatul,chiar multi,prosti dar si cu vorba lui Creanga I:"cu niste vartosenii de matarangi..".E"Povestea PμΩei".Tot din folclor,chiar din istoria mai recenta si verificata.Romanii fac dragoste si vrem sa impartasim si cu tine vorbele marelui Creanga.Si cu un sprit,ca si beau romanii!Strigand la climax: AH Doamne! Deci te vom respecta ca niste romani autentici,noi astia anonimi,multi si prosti!
Ioana:
(30 Octombrie 2018, 06:35)
Eu nu m am referit la biserica. Citiți cu atenție. Faptele frumoase, caritabile sunt firești sa existe. Nu mi se pare deloc deosebit. M AM REFERIT STRICT LA EPISCOP. La atitudine si firesc in relatiile cu oamenii.chiar cu preoții. Sper sa citească aceste comentarii.ptr.a i provoca o schimbare de atitudine. Sa fie blând, iubitor de oameni ca un adevărat episcop...si sa nu mai primească sume de bani ca rasplata ca a sosit intr o biserică sa faca o slujbă. Se stiu toate astea. Oamenii vb.stiu toate astea de la preoti.care s au săturat.
@Ioana:
(29 Octombrie 2018, 23:21)
Citeste si articolul"Alaturi de oameni..pentru oameni"-actiune a protopopiatului Urziceni si o sa vezi, Ioana, ca biserica ajuta oamenii necajiti. In rest nu cred ca postari precum cele ale unor dealde @caka maka vor avea un efect prea mare asupra lui Vincentiu daca le-ar citi.
Ioana:
(29 Octombrie 2018, 22:28)
Poate citeste si prea sfintitul si realizeaza ca fara sa si dea seama produce rau.sau rătăciri ale oamenilor. Si urmarea va fi ca poate va fi altfel cu cei din jur.cu preoții ai cu oamenii simpli necăjiți. Cine stie???? Daca nu asta e...
Pârț scârț:
(29 Octombrie 2018, 12:51)
@scârț pârț. Tu cu cine te cerți dintre comentatori? Ai dreptate, mare dreptate. Dar, nu văd pe cine contrazici cu foc. Pe prea... nu știu cum sau vreun cititor? Popa cu rang mare este suspect de bogat și arogant!
Andreea:
(29 Octombrie 2018, 12:46)
Citind articolul și comentariile, la care m-am amuzat teribil, mai ales prin prisma faptului că vă este frică să vă dezvăluiți identitatea (deși nu vă taie nimeni capul atunci când vă dați deștepți și interesanți) și că v-ați ales niște apelative care vă caracterizează, ajung la concluzia lui Alexandru Lăpușneanul, care bine mai spunea: ”proști, dar mulți”.
Mai e mult până departe, dragilor!
Treziți-vă din manipularea mass-mediei și trăiți viața voastră, nu a altora, căci pentru ea veți răspunde în fața divinității, nu pentru păcatele altora.
Și să
nu uitați niciodată că doar ceea ce ați văzut,auzit, simțit și verificat personal este adevărat, nu ceea ce vor alții să credeți, ca să păreți niște ființe îndobitocite.

Scârtz Pârtz:
(29 Octombrie 2018, 07:25)
Cu prostanaci ce idolatrizeaza un cadavru,ca"e sfant",meriti sa zaci pe un pat de spital,dotare 1980,cu rugaciuni si medicamente de acasa.Asadar,inaltimea vicentiu"a gresit".Nu zau.Pai,ce vorbim de-un popa de 28ani?Asta e catai episcopu maimutoiule psd ist.Sa spuna la el in chilie,pardon,hotel,ca e greseala.Asta mare e portavocea crestinatatii in Baragan.Cu sau fara referendum,amaratii au dat bani,mancare,ca asa a zis popa.Ca tu esti o panarama,si in loc sa mergi la medic pentru tratament,pupi un geam ce acopera un mort,e alegerea ta.Dar e cea proasta.Si meritata.Asa greseala a facut si colonelul in alb cand a dat ordin si chiar batut cetatenii romani civilizati sau chiar cu bratele ridicate.Exact asa a gresit si vicentiu asta al tau cu pantofi de piele-ntoarsa.Nici dracu nu venea la sfintire daca anunta"doliul"pluvial maimutoiule!Ah,poate tu si alti prosti,care va inchinati in biserica sa va vada"lumea".Stai jos,portavoce jalnica,greseala lui Vică asta al tau sa o faca la un spritz,cu tot neamul inchinat sau nu.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Vineri 03 Apr 2020
362 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Grupul de Comunicare Strategică: În Ialomița există 37 de cazuri de infecție COVID-19

Grupul de Comunicare Strategică a dat publicității situația pe județe a cazurilor de infecție COVID-19. Potrivit estimărilor oficiale, la nivelul județului Ialomița există, în momentul de față, 37 de persoane ...[citește_toată_știrea]

2 Aprilie 2020, 13:10
(259 vizualizări - 0 comentarii)


Ograda: Ordin de protecție emis pe numele unui bărbat care și-ar fi lovit concubina

Polițiștii ialomițeni au emis miercuri, 1 aprilie .a.c., un ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat, de 34 de ani, din comuna Ograda, care și-ar fi lovit concubina. Poliția Municipiului Slobozia ...[citește_toată_știrea]

2 Aprilie 2020, 13:05
(84 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan fără permis și amendați pentru nerespectarea Ordonanțelor Militare

Joi, 2 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au oprit în trafic, pentru control, un autoturism condus de bărbat de 48 de ani din orașul Amara. În urma verificărilor efectuate ...[citește_toată_știrea]

2 Aprilie 2020, 12:40
(115 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii la Drăgoești și Răsimnicea

Incendii la Drăgoești și Răsimnicea

Miercuri, 1 aprilie, a.c., în jurul orelor 13,10, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu produs la o anexă gospodărească a unui cetățean din localitatea Drăgoești. ...[citește_toată_știrea]

2 Aprilie 2020, 10:20
(74 vizualizări - 0 comentarii)


4
Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu: «Vârful tensiunilor generate de criza COVID-19 în domeniul monetar, bancar și financiar a fost depășit!»

Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu: «Vârful tensiunilor generate de criza COVID-19 în domeniul monetar, bancar și financiar a fost depășit!»

Vârful tensiunilor generate de criza COVID-19 în domeniul monetar, bancar și financiar a fost depășit. Dacă în perioada 11-20 martie 2020 retragerile de numerar, de la BNR, ale instituțiilor de credit, ...[citește_toată_știrea]

1 Aprilie 2020, 13:40
(174 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Sancțiuni aplicate de peste 414000 de lei

Marți, 31 martie a.c., polițiștii ialomițeni au intervenit la 65 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112, au constatat 14 infracțiuni și au aplicat peste 250 de sancțiuni contravenționale. Valoarea ...[citește_toată_știrea]

1 Aprilie 2020, 13:35
(109 vizualizări - 1 comentariu)


Roșiori: Fără permis și beat la volan

Marți, 31 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Coșereni au oprit pentru control, pe DJ02, pe raza comunei Roșiori, un autoturism condus de un bărbat de 43 de ani, din comuna Drăgoești ...[citește_toată_știrea]

1 Aprilie 2020, 13:30
(57 vizualizări - 0 comentarii)


Federația «Solidaritatea Sanitară»: Strategia de protecție a salariaților din sănătate este eronată, crescând riscul de infectare

Federația «Solidaritatea Sanitară» solicită Ministerului Sănătății introducerea purtării măștii chirurgicale și a mănușilor ca precauțiune minimă împotriva COVID-19 pentru toți salariații din spitalele ...[citește_toată_știrea]

1 Aprilie 2020, 13:10
(67 vizualizări - 0 comentarii)


8

Coșereni: Cu mașina la plimbare, deși trebuia să stea autoizolat

Tot mai mulți ialomițeni sunt sancționați de polițiști întrucât nu respectă obligativitatea izolării la domiciliu, așa cum prevede Ordonanța Militară Nr. 3. Un tânăr de 20 de ani din Coșereni a fost prins ...[citește_toată_știrea]

31 Martie 2020, 15:25
(231 vizualizări - 0 comentarii)


9

Căzănești: Reținut pentru 24 de ore pentru că și-a agresat fiică

Un bărbat de 46 de ani din Căzănești a fost reținut luni, 30 martie 2020, după ce a provocat un scandal monstru în familia sa. Acesta și-a lovit fiica, apoi și-a amenințat soția. Foarte revoltat, bărbatul ...[citește_toată_știrea]

31 Martie 2020, 15:20
(278 vizualizări - 0 comentarii)


10
Incendii de vegetație uscată la Valea Ciorii, Amara și Rovine. Incendiu într-o curte din Țăndărei!

Incendii de vegetație uscată la Valea Ciorii, Amara și Rovine. Incendiu într-o curte din Țăndărei!

Incendiu de vegetație uscată pe raza localității Valea Ciorii.
Luni, 30 martie, a.c., în jurul orelor 13,20, ISU Ialomița a fost solicitat să intervină la stingerea unui incendiu de vegetație uscată ...[citește_toată_știrea]

31 Martie 2020, 10:40
(186 vizualizări - 1 comentariu)


DSVSA Ialomița atenționează asupra cumpărăturilor on-line

În contextul evoluției pandemiei de COVID -19 și a măsurilor de restricție dispuse de Guvernul României pe perioada instituirii stării de urgență, există posibilitatea creșterii numărului de persoane care ...[citește_toată_știrea]

31 Martie 2020, 09:10
(238 vizualizări - 0 comentarii)


12

Prefectura Ialomița, Coronavirus: 2245 de persoane sunt autoizolate la domiciliu

Reprezentanții Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Ialomița informează, printr-un comunicat de presă, faptul că la această oră, pe raza județului nostru, există 2245 de persoane ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 16:30
(287 vizualizări - 0 comentarii)


13

Medici pentru România: Suport on-line gratuit pentru pacienții cu boli cronice

Lansat în octombrie 2019, proiectul «Medici pentru România» vine în sprijinul pacienților cu boli cronice, în pandemie COVID-19. Pacienții cronici care nu se pot deplasa la cabinetele medicale, pot beneficia ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 16:20
(217 vizualizări - 0 comentarii)


Axintele: Locuință cuprinsă de flăcări

Axintele: Locuință cuprinsă de flăcări

Locuința unui localnic din comuna Axintele a fost cuprinsă de flăcări sâmbătă, 28 martie 2020. La fața locului au intervenit pompierii din Urziceni, care au stins focul după aproximativ o oră și jumătate ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 16:10
(187 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Axintele incendiu


Gheorghe Lazăr: Dosar penal pentru conducere fără permis

Polițiștii din comuna Gheorghe Lazăr i-au întocmit dosar penal unui tânăr de 27 de ani, din comuna Bucu, pentru faptul că a condus pe drumurile publice fără a avea permis de conducere. Acesta a fost identificat ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 16:00
(170 vizualizări - 1 comentariu)


Ialomița: Acțiuni preventive ale polițiștilor

Ialomița: Acțiuni preventive ale polițiștilor

Polițiștii ialomițeni au desfășurat sâmbătă, 28 martie 2020, o acțiune preventivă pe raza municipiului Slobozia. Oamenii legii s-au deplasat în zona centrelor comerciale din oraș și au discutat cu cetățenii ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 15:50
(152 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Incendii de vegetație uscată

Peste 11 hectare de vegetație uscată au ars la sfârșitul săptămânii trecute. Pompierii ialomițeni au intervenit în zona localităților Bărbulești, Fierbinți Târg, Platonești și Bărcănești pentru a stinge ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 15:40
(105 vizualizări - 0 comentarii)


Prefectura Ialomița, Coronavirus: Posibil infectat cu noul Coronavirus, decedat la Țăndărei

Direcția de Sănătate Publică Ialomița a inițiat o anchetă epidemiologică în urma decesului unui bărbat, de 39 de ani, din orașul Țăndărei. Acesta a fost consultat la Spitalul Orășenesc din Țăndărei, unde ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 16:40
(845 vizualizări - 4 comentarii)


Ialomița: Polițiștii sunt la datorie pe străzile din județ

Ialomița: Polițiștii sunt la datorie pe străzile din județ

În urma unei acțiuni preventive desfășurate la nivelul județului joi, 26 martie a.c., polițiștii au intervenit la 72 de evenimente, cele mai multe dintre acestea sesizate pe numărul unic de urgență 112 ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 16:35
(374 vizualizări - 1 comentariu)


Ialomița: Întreruperi programate la rețeaua de energie electrică

Din cauza lucrărilor de reparații ale rețelelor de distribuție a energiei electrice, Enel Dobrogea anunță faptul că, în perioada 30 martie-3 aprilie 2020, în anumite zone din localitățile Urziceni, Rași ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 16:30
(264 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Obținerea certificatului de situație de urgență

În Monitorul Oficial nr. 248, a fost publicat Ordinul nr. 791/24.03.2020, privind acordarea certificatelor de situație de urgență operatorilor economici a căror activitate este afectată în contextul pandemiei ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 11:35
(179 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la un autocamion pe Autostrada A2/km 146

Joi, 26 martie, a.c., în jurul orelor 23,35, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la un autocamion cu semiremorcă, produs pe Autostrada A2, în zona podului de la ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 11:10
(201 vizualizări - 0 comentarii)


Ciochina: Incendiu la o anexă gospodărească

Joi, 26 martie, a.c., în jurul orelor 19,15, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o anexă gospodărească a unui cetățean din localitatea Ciochina. La locul solicitării ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 11:05
(158 vizualizări - 0 comentarii)


Movilița: La volan sub influența drogurilor

Un tânăr de 21 de ani a intrat în vizorul organelor de anchetă fiind depistat în trafic sub influența substanțelor interzise. El a fost oprit pentru un control de rutină în ziua de miercuri, 25 martie ...[citește_toată_știrea]

26 Martie 2020, 17:45
(209 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomițeni cercetați penal pentru că și-au agresat soțiile

Doi bărbați, de 40 și 33 de ani, domiciliați în Gheorghe Lazăr și Slobozia, sunt cercetați penal pentru că și-au agresat soțiile. În ziua de miercuri, 25 martie a.c., ambii au fost reclamați, prin numărul ...[citește_toată_știrea]

26 Martie 2020, 17:40
(197 vizualizări - 0 comentarii)


Prefectura Ialomița, Coronavirus: Peste 2500 de ialomițeni sunt autoizolați la domiciliu

Potrivit unei informări transmise de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, la nivelul județului nostru există 77 de persoane aflate în carantină și alte 2551 autoizolate la ...[citește_toată_știrea]

26 Martie 2020, 17:35
(316 vizualizări - 0 comentarii)


Federația «Solidaritatea Sanitară»: Dacă refuzați în continuare testarea personalului atunci nu va mai avea cine să vă trateze!

Deși Președintele României a solicitat public autorităților să testeze cu prioritate salariații din Sănătate;
În condițiile în care absența testării a generat tragedia de la Spitalul Județean Suceava ...[citește_toată_știrea]

26 Martie 2020, 10:20
(314 vizualizări - 0 comentarii)


Făcăeni: L-ați văzut?

Făcăeni: L-ați văzut?

Polițiștii ialomițeni au dat în urmărire un tânăr de 17 ani, domiciliat în comuna Făcăeni, care a dispărut de la domiciliu. Miercuri, 25 martie a.c., familia acestuia a sesizat Poliția precizând faptul ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 16:25
(589 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Platformă digitală adresată profesorilor

Ministerul Educației și Cercetării a lansat platforma Digital pe educred.ro (digital.educred.ro), un spațiu creat pentru toate cadrele didactice care doresc să valorifice noile tehnologii în activitățile ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 16:20
(236 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
@@Bol în Focar COVID-19: Prefectul Județului Ialomița a propus intrarea în carantină a orașului Țăndărei! TONY în Carantina la Sfântu Gheorghe: Cartonașe colorate la ferestre! Nica în IPJ Ialomița: Sancțiuni aplicate de peste 414000 de lei 1Tandarean în Focar COVID-19: Prefectul Județului Ialomița a propus intrarea în carantină a orașului Țăndărei! Tandarean în Focar COVID-19: Prefectul Județului Ialomița a propus intrarea în carantină a orașului Țăndărei! revoltat în Focar COVID-19: Prefectul Județului Ialomița a propus intrarea în carantină a orașului Țăndărei! ptr state în Firmele de confecții din Ialomița pot produce măști de protecție pentru populație! sic în Focar COVID-19: Prefectul Județului Ialomița a propus intrarea în carantină a orașului Țăndărei! @bol în Focar COVID-19: Prefectul Județului Ialomița a propus intrarea în carantină a orașului Țăndărei! Alt razboi, alti romani în Directorul medical al Spitalului Municipal Urziceni a demisionat! Pandemie cu pandalia în Ialomițeancă de 60 de ani, moartă din cauza infecției cu noul Coronavirus Vremuri grele în Directorul medical al Spitalului Municipal Urziceni a demisionat! @Tarane-@Bol în Focar COVID-19: Prefectul Județului Ialomița a propus intrarea în carantină a orașului Țăndărei! #pasajladrajna în Focar COVID-19: Prefectul Județului Ialomița a propus intrarea în carantină a orașului Țăndărei! Locuitor Slobozia în Directorul medical al Spitalului Municipal Urziceni a demisionat! @Bol în Focar COVID-19: Prefectul Județului Ialomița a propus intrarea în carantină a orașului Țăndărei! „Eu sunt pentru...PENTRU!” în Ialomițeancă de 60 de ani, moartă din cauza infecției cu noul Coronavirus obiectiv în Focar COVID-19: Prefectul Județului Ialomița a propus intrarea în carantină a orașului Țăndărei! Adriana în Directorul medical al Spitalului Municipal Urziceni a demisionat! Antonescu în Focar COVID-19: Prefectul Județului Ialomița a propus intrarea în carantină a orașului Țăndărei!
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...