Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Preasfințitul Vincențiu s-a dedulcit la drepturi la replică

Doamne, iartă-i, că nu știu ce fac!

Preasfințitul Vincențiu s-a dedulcit la drepturi la replică

După 10 ani de atitudine «noncombat», Episcopia Slo­boziei și Călărașilor a descoperit beneficiile mediatizării. Și, de două ori în decurs de o singură lună, a decis să combată prin drepturi la replică derapajele editoriale din spațiul public. Să fie primit, Preasfinția Voastră, și să dea Dumnezeu să trăim ziua în care adevărul va fi totuna cu dreptatea!

La Păltiniș, părinte! La Păltiniș! Corespondenții de presă ai România TV l-au surprins în flagrant pe Preasfințitul Vincențiu în vreme ce acesta pedepsea blajin și inflexibil enoriașii parohiei Păltiniș, interzi­cându-le să treacă prin altar la resfințirea bisericii lor ridicate (și) din sărăcia daniilor enoria­șilor. «Astăzi nu se va intra în Sfântul Altar și vom lăuda pe Dumnezeu din fața ca­tapetes­mei. Fiind o perioadă de doliu nu se va intra în Sfântul Altar!» declară acesta răspicat sub pri­virile îngrozite ale părintelui Rafael Mâț. Grație acestei înre­gistrări, informația a făcut roată țării, transformându-l pe Episcopul Sloboziei și Călărașilor în primul prelat care își pedepsește enoriașii pentru că au refuzat să participe la Referendumul din 6-7 octombrie 2018. Și pe bună dreptate, credem noi, căci în Ialomița familia tradițională a lui Dragnea a fost votată de 19,1% dintre ialomițeni. Inacceptabil, Preasfinția Voastră, iar pedeapsa, oricât de mare, tot prea mică rămâne!

Episcopia execută reporterul La nici 3 zile distanță, în sfânta zi de duminică, site-ul Episcopiei reacționează prompt, semn că Preasfințitul Vincențiu nu are nici sonm, nici gând de iertare. El transformă corespondenții România TV în niște banali reporteri amatori din mediul online, ceartă televiziunile naționale pentru că au preluat informația fără să o verifice și declară că ceea ce a făcut reporterul este o manipulare ordinară: «Această informație a fost indusă credincioșilor pre­zenți de reporterul televiziunii locale, care a și incitat la scandal un grup de credincioși din apropierea lui. Mărturie stau toate vox-urile, care apar dintr-o singură latură la bisericii. (...) Tot reporterul avid după scandal a continuat manipularea groso­lană, transformând neparticiparea românilor la vot în zi de doliu, ceea ce este total neadevărat!» se mai precizează în comunicat. Și, în marea sa înțelepciune, Preasfințitul continuă în același registru, decla­rându-se surprins că informația apărută în mediul on-line a reușit «să manipuleze televiziuni naționale respec­ta­bile, fără ca acestea să verifice veridicitatea informațiilor preluate și fără să solicite un punct de vedere al purtătorului de cuvânt al instituției noastre».

Mintea de pe urmă Prin urmare, Preasfințitul nu recunoaște că e supărat din cauza rezultatelor Referendu­mului. Recunoaște în schimb că a interzis enoriașilor trecerea prin Sfântul Altar pentru că acest obicei nu e un drept: «Trecerea prin Sfântul Altar este un privilegiu pe care ierarhul locului îl acordă sau nu credincioșilor prezenți la slujba de târnosire a unei biserici». Cât despre motivul pentru care acest privilegiu nu a fost acordat, acesta este tot atât de eclectic ca și declarația: «Este adevărat că Preasfințitul Părinte Episcop Vincențiu a spus că Biserica trece printr-o perioadă de doliu, dar nu a făcut referire la Referendum» confirmă comunicatul gândul cel de pe urmă al Preasfințitului. Și apoi explică apoteotic doliul: «Ca să lămurim și acest aspect, indus de presă, trebuie să spunem că Biserica Ortodoxă din Bărăgan este îndoliată pentru lipsa de ploaie, atât de necesară pentru grânele mult folositoare trupului». Hai, că în sfârșit, ați priceput și dumnea­voastră, și enoriașii, și reporterul ăla care pretinde că și-a făcut meseria... Nu-i așa că Preasfinția Sa Vincențiu, episcopul Sloboziei și Călărașilor, e genial și că acum înțelegem toți că adevărul nu e totuna cu dreptatea?! Sau dreptul la replică a devenit cutumă?

26 Octombrie 2018, 08:05 (4983 vizualizări - 38 comentarii)

Citiți și:
Episcopia Sloboziei și Călărașilor: 10 ani de la întronizarea episcopului Vincențiu
Pastorală la Învierea Domnului
Prietenii arhiereului Vincențiu
Preasfințitul Vincențiu, «articulat» de purtătorul de cuvânt al Bisericii Ortodoxe Române

Comentariile cititorilor:


@maiinteresantilor:
(3 Noiembrie 2018, 12:34)
„Darul Sfinteste altarul”. Dar sa nu uitam ca la finalul slujbei de sfintire sau resfintire se aseaza pe Sf. Masa, Darul, adica Sf. Chivot purtand Sfintele Taine, deci, chiar si inaintea primei Sf Liturghii savarsite pe altarul nou sfintit, acesta este desavarsit. Astfel, nu cred ca se poate pune problema posibilitatii intrarii mirenilor in Sf Altar la sfintirea de nou, iar la resfintire nu. Corectitudinea acestei practici in spatiul liturgic romanesc ramane un subiect de discutie cu pareri pro si contra, pareri care nu vor schimba o traditie de cel putin un secol"....deci poate fi numita si "Taina",prin folosirea Sfintelor Unelte.Este de pro..sau contra.Nu?"Teolog"ori nu,"unelata"Domnului a aberat,neavand justificarea argumentata,lasand loc fe interpretare.Asa ca o unealta proasta,stirbita trebuie inlocuita.Cred.Punct.
Mai, interesantilor:
(1 Noiembrie 2018, 21:09)
Mai, interesantilor, concluzia nu poate fi decat una singura: tare mult se mai pricepe romanul la circ si scandal.
hapciu:
(1 Noiembrie 2018, 12:04)
Andreea, eu te iubesc !
Fantoma de la opera:
(1 Noiembrie 2018, 09:52)
Credinta omului in Dumnezeu nu trebuie sa fie influentata de calitatile sau defectele episcopului sau preotului...omul crede in Dumnezeu pt ca are nevoie de ajutorul Lui,de protectia Lui...preotul este doar un mijlocitor.o unealta lasata de Dumnezeu pt a ne fi sprijin...preotul ne ajuta cu slujbe ,cu rugaciuni,cu sfaturi..dar pacatosenia lui nu trebuie sa stea in calea noastra spre mantuire...fiecare va da socoteala pt faptele sale...nu duceti grija nimanui,decat grija voastra personala...preotul sau episcopul este tot un om plin de pacate si neputinte ,vanati in permanenta de haita de lupi...credeti ca decaderea noastra ca popor e rezultatul pacatelor popilor sau episcopilor?NU,E REZULTATUL NELEGIUIRILOR FACUTE DE GUVERN CARE NE-AU TERMINAT DEFINITIV SI NE-AU SARACIT ATAT DE MULT INCAT AM FI IN STARE SA NE OMORAM INTRE NOI PT A NE FI NOUA BINE!!!!CAUTATI VINOVATII PROBLEMELOR VOASTRE IN ALTA PARTE!!!!
@Frichi Frichi:
(31 Octombrie 2018, 12:27)
Un exemplar din "teologi" care se inghesuie pe forum precum paduchii pe frunte: intrarea in sfantul altar este"o TAINA" pt Frichi Frichi, pe care "omuletul nitelus jalnic a interzis-o cu de la sine hotarare". Cuget adanc, din (pre)putul gandirii sale. Mai ai frati, Frichinel? Ca nu stie judetul cate genii are in cuprinsul sau si ar trebui facut un recensamant..
Frichi Frichi:
(30 Octombrie 2018, 23:42)
Andreea,ca esti o buna povatuitoare crestina,vrem sa iti fim discipoli.Vrem sa te verificam,sa te simtim si sa te vedem personal ca oricum esti impotriva anonimatului.Crestineste,te vom ocroti si-ti vom fi alaturi pe rand.Suntem un grup mai maricel dar suntem organizati,uneori putin transpirati.Insa trebuie sa ne crezi:credinta noastra iti va fi alaturi si chiar intrata putin,pentru verificarea personala.Ca asa ai scris.Despre episcop,omuletul e nitelus jalnic.Cu de la sine hotarare sa opresti un ritual,o TAINA,randuita istoric si bisericeste,desigur ca este o batjocura.Clar,nu va fi pedepsit ca nu isi baga nici dracul coada,incornoratul petrecand in anturajul apropiat psd ului in tara,acolo fiind pitzi tinere,buzate,brune,siliconate.Ce sa caute impielitatul in Perieti sau Slobozia.Palinca-ioc,gagici-n are loc de Moraru si Mocioniu...Baragan!Pa Amdreea!
Nicolae:
(30 Octombrie 2018, 14:25)
@andreea este o sclifosită proastă care se crede iluminatorul mondial! Mai știm noi de-al de-astea! Bete de narcisism! Veșnic picate din pat...
@calu, cu admirație:
(30 Octombrie 2018, 13:25)
@Calu! Ești mare, bravo! Nu aveam vorbele la mine să răspund pipiței ANDREEA. Ai făcut-o tu ca un bărbat pe care l-a indignat ipocrizia unei fufe! Bravo! Mai zi-i că merită vulpea!!
Calu:
(30 Octombrie 2018, 07:02)
Da,are actiuni protopopiatul ca are o liota de meseriasi cu sutane si credinta.Ce te faci cu #preafaccevreau ca asa vreau.Massmedia Andreea a redat filmarea in care PF isi arata"credinta"fata de gloata asunata la eveniment.Ai vrea nume?Ce ai face cu ele?Sau prenume?Nu,ca le ai striga orgasmic si isteric!E bun si anonimatul,chiar multi,prosti dar si cu vorba lui Creanga I:"cu niste vartosenii de matarangi..".E"Povestea PμΩei".Tot din folclor,chiar din istoria mai recenta si verificata.Romanii fac dragoste si vrem sa impartasim si cu tine vorbele marelui Creanga.Si cu un sprit,ca si beau romanii!Strigand la climax: AH Doamne! Deci te vom respecta ca niste romani autentici,noi astia anonimi,multi si prosti!
Ioana:
(30 Octombrie 2018, 06:35)
Eu nu m am referit la biserica. Citiți cu atenție. Faptele frumoase, caritabile sunt firești sa existe. Nu mi se pare deloc deosebit. M AM REFERIT STRICT LA EPISCOP. La atitudine si firesc in relatiile cu oamenii.chiar cu preoții. Sper sa citească aceste comentarii.ptr.a i provoca o schimbare de atitudine. Sa fie blând, iubitor de oameni ca un adevărat episcop...si sa nu mai primească sume de bani ca rasplata ca a sosit intr o biserică sa faca o slujbă. Se stiu toate astea. Oamenii vb.stiu toate astea de la preoti.care s au săturat.
@Ioana:
(29 Octombrie 2018, 23:21)
Citeste si articolul"Alaturi de oameni..pentru oameni"-actiune a protopopiatului Urziceni si o sa vezi, Ioana, ca biserica ajuta oamenii necajiti. In rest nu cred ca postari precum cele ale unor dealde @caka maka vor avea un efect prea mare asupra lui Vincentiu daca le-ar citi.
Ioana:
(29 Octombrie 2018, 22:28)
Poate citeste si prea sfintitul si realizeaza ca fara sa si dea seama produce rau.sau rătăciri ale oamenilor. Si urmarea va fi ca poate va fi altfel cu cei din jur.cu preoții ai cu oamenii simpli necăjiți. Cine stie???? Daca nu asta e...
Pârț scârț:
(29 Octombrie 2018, 12:51)
@scârț pârț. Tu cu cine te cerți dintre comentatori? Ai dreptate, mare dreptate. Dar, nu văd pe cine contrazici cu foc. Pe prea... nu știu cum sau vreun cititor? Popa cu rang mare este suspect de bogat și arogant!
Andreea:
(29 Octombrie 2018, 12:46)
Citind articolul și comentariile, la care m-am amuzat teribil, mai ales prin prisma faptului că vă este frică să vă dezvăluiți identitatea (deși nu vă taie nimeni capul atunci când vă dați deștepți și interesanți) și că v-ați ales niște apelative care vă caracterizează, ajung la concluzia lui Alexandru Lăpușneanul, care bine mai spunea: ”proști, dar mulți”.
Mai e mult până departe, dragilor!
Treziți-vă din manipularea mass-mediei și trăiți viața voastră, nu a altora, căci pentru ea veți răspunde în fața divinității, nu pentru păcatele altora.
Și să
nu uitați niciodată că doar ceea ce ați văzut,auzit, simțit și verificat personal este adevărat, nu ceea ce vor alții să credeți, ca să păreți niște ființe îndobitocite.

Scârtz Pârtz:
(29 Octombrie 2018, 07:25)
Cu prostanaci ce idolatrizeaza un cadavru,ca"e sfant",meriti sa zaci pe un pat de spital,dotare 1980,cu rugaciuni si medicamente de acasa.Asadar,inaltimea vicentiu"a gresit".Nu zau.Pai,ce vorbim de-un popa de 28ani?Asta e catai episcopu maimutoiule psd ist.Sa spuna la el in chilie,pardon,hotel,ca e greseala.Asta mare e portavocea crestinatatii in Baragan.Cu sau fara referendum,amaratii au dat bani,mancare,ca asa a zis popa.Ca tu esti o panarama,si in loc sa mergi la medic pentru tratament,pupi un geam ce acopera un mort,e alegerea ta.Dar e cea proasta.Si meritata.Asa greseala a facut si colonelul in alb cand a dat ordin si chiar batut cetatenii romani civilizati sau chiar cu bratele ridicate.Exact asa a gresit si vicentiu asta al tau cu pantofi de piele-ntoarsa.Nici dracu nu venea la sfintire daca anunta"doliul"pluvial maimutoiule!Ah,poate tu si alti prosti,care va inchinati in biserica sa va vada"lumea".Stai jos,portavoce jalnica,greseala lui Vică asta al tau sa o faca la un spritz,cu tot neamul inchinat sau nu.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Miercuri 17 Iul 2019
200 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

16 Iulie 2019, 18:50


IPJ Ialomița: Nereguli constatate la taximetriștii slobozeni

Luni, 15 iulie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au acționat pe raza municipiului pentru verificarea legalității transportului public de persoane în regim de taxi. Astfel ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:50
(151 vizualizări - 1 comentariu)


Cotorca: S-au ciocnit 5 mașini, două victime

Cotorca: S-au ciocnit 5 mașini, două victime

Luni, 15 iulie a.c., în jurul orei 06,30, pe raza localității Cotorca s-a produs o coliziune între 5 autovehicule. Pentru salvarea celor două victime, o femeie de 23 de ani și un bărbat de 41 de ani, au ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:35
(137 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Cotorca accident


Gârbovi: Tânăr prins la volan cu un pistol

Sâmbătă, 13 iulie a.c., în jurul orelor 21,00, în urma unui control în trafic, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Gârbovi au depistat un tânăr, de 18 ani, care deținea în habitaclul autoturismului ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:30
(162 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Gârbovi pistol


4

Ordin de protecție pentru un tată agresor din Cosâmbești

Duminică, 14 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Fierbinți Târg au întocmit un dosar penal pe numele unui bărbat din Cosâmbești după ce acesta și-ar fi agresat fiica. În urma cercetărilor ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:25
(138 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan sub influența băuturilor alcoolice

În perioada 12-14 iulie a.c., polițiștii ialomițeni au depistat 5 bărbați, cu vârste cuprinse între 25 și 56 de ani, în timp ce conduceau pe drumurile publice deși anterior consumaseră băuturi alcoolice ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:20
(139 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Fără permis de conducere pe drumurile publice

Doi bărbați, de 32 de ani, din Țăndărei, și de 44 de ani, din Căzănești, au fost depistați de polițiștii ialomițeni vineri, 12 iulie a.c., în timp ce șofau pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:15
(146 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Bărbat depistat la volanul unui vehicul neînmatriculat

Duminică, 14 iulie a.c., polițiștii rutieri din Urziceni au depistat în trafic un autoturism condus de un bărbat, de 38 de ani, din Urziceni, care avea autorizația de circulație provizorie expirată din ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:10
(130 vizualizări - 0 comentarii)


8

IPJ Ialomița: Campania «Fii inteligent, nu fi violent!»

În perioada 1 iulie-30 septembrie 2019, Poliția Municipiului Slobozia desfășoară campania «Fii inteligent, nu fi violent!». Principalele obiective ale polițiștilor de Ordine Publică sunt reprezentate de ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:05
(151 vizualizări - 0 comentarii)


9
deces

deces

Familia Sohodoleanu
anunță cu nesfârșită
durere trecerea în
neființă a celui
care a fost
Gheorghe Sohodoleanu ...[citește_toată_știrea]

15 Iulie 2019, 08:05
(768 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Minor prins la volan cu 107 km/h!

Joi, 11 iulie, în orașul Țăndărei, polițiștii rutieri au oprit în trafic un autoturism care se deplasa cu viteza de 107 km/h. În urma verificărilor efectuate, au constatat că la volanul mașinii se afla ...[citește_toată_știrea]

12 Iulie 2019, 16:30
(560 vizualizări - 1 comentariu)


Țăndărei: Beat la volan, a acroșat o mașină parcată

În miezul nopții de joi spre vineri, 11/12 iulie a.c., Poliția Țăndărei a fost sesizată despre producerea pe strada Gării, din Țăndărei, a unui accident soldat cu pagube materiale. În urma verificărilor ...[citește_toată_știrea]

12 Iulie 2019, 16:25
(465 vizualizări - 0 comentarii)


12

Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 15-19 iulie, orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări se vor ...[citește_toată_știrea]

12 Iulie 2019, 16:20
(542 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

11 Iulie 2019, 19:15


AJOFM Ialomița: Rata șomajului-4,89%

Conform informațiilor oferite de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița, la sfârșitul lunii mai 2019, rata șomajului a fost de 4,89%. Exprimat în cifre acest procent arată că peste ...[citește_toată_știrea]

11 Iulie 2019, 17:15
(555 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 31 iulie 2019, termen limită pentru depunerea Declarației Unice

Reprezentanții Administrației Județene a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii din județul nostru cu privire la faptul că termenul limită pentru depunerea Declarației unice este data de ...[citește_toată_știrea]

11 Iulie 2019, 17:10
(544 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Consultări la nivel național cu reprezentanții mediului de afaceri

Reprezentanții Ministerului Finanțelor Publice au continuat seria întâlnirilor organizate în toate județele țării cu membrii mediului de afaceri. Alături de oficialii Ministerului Finanțelor Publice s-au ...[citește_toată_știrea]

11 Iulie 2019, 17:05
(495 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Toate focarele de Pestă Porcină Africană, stinse

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează proprietarii/deținătorii de porcine, atât din exploatațiile comerciale cât și din gospodăriile populației, despre  situația ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2019, 15:10
(645 vizualizări - 0 comentarii)


Traian: Arestat pentru «conducere fără permis»

Joi, 4 iulie a.c., polițiștii au reușit identificarea unui bărbat, de 23 de ani, din comuna Traian, pe numele căruia Judecătoria Făurei a emis un mandat de executare a pedepsei. Cel în cauză a fost încarcerat ...[citește_toată_știrea]

5 Iulie 2019, 16:50
(957 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 8-12 iulie, orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări se vor ...[citește_toată_știrea]

5 Iulie 2019, 16:45
(920 vizualizări - 0 comentarii)


Percheziții la Axintele

Joi, 4 iulie a.c., polițiștii ialomițeni au efectuat 6 percheziții pe raza localității Axintele la persoane bănuite de comiterea unor furturi din locuința unei persoane din localitatea Horia. Astfel, în ...[citește_toată_știrea]

5 Iulie 2019, 16:40
(967 vizualizări - 0 comentarii)


Polițiștii ialomițeni premiază spiritul civic

Vineri, 5 iulie a.c., polițiștii ialomițeni din cadrul IPJ Ialomița au premiat doi ialomițeni pentru spiritul civic de care au dat dovadă. Astfel, un tânăr de 15 ani, din Slobozia, și o femeie de 26 ani ...[citește_toată_știrea]

5 Iulie 2019, 16:35
(934 vizualizări - 1 comentariu)


Stejaru: Autoturism răsturnat, patru persoane rănite

Polițiștii Serviciului Rutier Ialomița au intervenit în cazul unui accident rutier petrecut vineri, 5 iunie 2019, la intrare în localitatea Stejaru. Din primele informații, este vorba despre un automobil ...[citește_toată_știrea]

5 Iulie 2019, 15:20
(965 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Stejaru accident


Incendiu la o stână din Făcăeni

Miercuri, 3 iulie a.c., în jurul orelor 18,30, două adăposturi de animale ale unui localnic din Făcăeni au luat foc. Pompierii Stației Fetești s-au deplasat la fața locului cu două autospeciale cu apă și ...[citește_toată_știrea]

4 Iulie 2019, 15:30
(964 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: A murit după ce a căzut din mașină

Miercuri, 3 iulie a.c., pe drumul județean ce leagă localitățile Hagiești de Lilieci, în timp ce un șofer conducea o autoutilitară, pasagerul aflat pe scaunul din dreapta față al autovehicului s-ar fi sprijinit ...[citește_toată_știrea]

4 Iulie 2019, 15:25
(1005 vizualizări - 0 comentarii)


Săveni: Beat la volan

Un bărbat de 53 de ani, din Săveni, a fost depistat de polițiștii Secției 7 Poliție Săveni, miercuri, 3 iulie a.c., în timp ce conducea un autovehicul, deși anterior consumase băuturi alcoolice. Bărbatul ...[citește_toată_știrea]

4 Iulie 2019, 15:20
(944 vizualizări - 0 comentarii)


Bucu: Bărbat din Vrancea, sancționat pesntru transport ilegal de lemne

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Bucu au depistat pe raza comunei Bucu un bărbat, de 52 de ani, din județul Vrancea, în timp ce transporta, cu ajutorul unei utilitare, o cantintate mai mare de ...[citește_toată_știrea]

4 Iulie 2019, 15:15
(952 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 3 accidente, patru răniți

Marți, 2 iulie a.c., pe raza județului Ialomița s-au produs 3 accidente de circulație soldate cu rănirea a patru persoane. Primul dintre acestea s-a produs în jurul orelor 17,00, în afara localității Grivița ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2019, 16:00
(964 vizualizări - 0 comentarii)


Tânăr din Urziceni, surprins cu un cuțit asupra sa

Marți, 2 iulie a.c., polițiștii de Ordine Publică din Urziceni au depistat un tânăr, de 18 ani, din Urziceni, care avea asupra sa un cuțit. În cauză cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2019, 15:55
(1089 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Urziceni cuțit


Țăndărei: I-a furat banii din geantă

Marți, 2 iulie a.c., Poliția Țăndărei a fost sesizată de o tânără, de 19 ani, din Mihail Kogălniceanu, cu privire la faptul că un bărbat, de 29 de ani, din Țăndărei, i-ar fi sustras suma de 400 de lei și ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2019, 15:50
(937 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Țăndărei furt


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...