Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Preasfințitul Vincențiu s-a dedulcit la drepturi la replică

Doamne, iartă-i, că nu știu ce fac!

Preasfințitul Vincențiu s-a dedulcit la drepturi la replică

După 10 ani de atitudine «noncombat», Episcopia Slo­boziei și Călărașilor a descoperit beneficiile mediatizării. Și, de două ori în decurs de o singură lună, a decis să combată prin drepturi la replică derapajele editoriale din spațiul public. Să fie primit, Preasfinția Voastră, și să dea Dumnezeu să trăim ziua în care adevărul va fi totuna cu dreptatea!

La Păltiniș, părinte! La Păltiniș! Corespondenții de presă ai România TV l-au surprins în flagrant pe Preasfințitul Vincențiu în vreme ce acesta pedepsea blajin și inflexibil enoriașii parohiei Păltiniș, interzi­cându-le să treacă prin altar la resfințirea bisericii lor ridicate (și) din sărăcia daniilor enoria­șilor. «Astăzi nu se va intra în Sfântul Altar și vom lăuda pe Dumnezeu din fața ca­tapetes­mei. Fiind o perioadă de doliu nu se va intra în Sfântul Altar!» declară acesta răspicat sub pri­virile îngrozite ale părintelui Rafael Mâț. Grație acestei înre­gistrări, informația a făcut roată țării, transformându-l pe Episcopul Sloboziei și Călărașilor în primul prelat care își pedepsește enoriașii pentru că au refuzat să participe la Referendumul din 6-7 octombrie 2018. Și pe bună dreptate, credem noi, căci în Ialomița familia tradițională a lui Dragnea a fost votată de 19,1% dintre ialomițeni. Inacceptabil, Preasfinția Voastră, iar pedeapsa, oricât de mare, tot prea mică rămâne!

Episcopia execută reporterul La nici 3 zile distanță, în sfânta zi de duminică, site-ul Episcopiei reacționează prompt, semn că Preasfințitul Vincențiu nu are nici sonm, nici gând de iertare. El transformă corespondenții România TV în niște banali reporteri amatori din mediul online, ceartă televiziunile naționale pentru că au preluat informația fără să o verifice și declară că ceea ce a făcut reporterul este o manipulare ordinară: «Această informație a fost indusă credincioșilor pre­zenți de reporterul televiziunii locale, care a și incitat la scandal un grup de credincioși din apropierea lui. Mărturie stau toate vox-urile, care apar dintr-o singură latură la bisericii. (...) Tot reporterul avid după scandal a continuat manipularea groso­lană, transformând neparticiparea românilor la vot în zi de doliu, ceea ce este total neadevărat!» se mai precizează în comunicat. Și, în marea sa înțelepciune, Preasfințitul continuă în același registru, decla­rându-se surprins că informația apărută în mediul on-line a reușit «să manipuleze televiziuni naționale respec­ta­bile, fără ca acestea să verifice veridicitatea informațiilor preluate și fără să solicite un punct de vedere al purtătorului de cuvânt al instituției noastre».

Mintea de pe urmă Prin urmare, Preasfințitul nu recunoaște că e supărat din cauza rezultatelor Referendu­mului. Recunoaște în schimb că a interzis enoriașilor trecerea prin Sfântul Altar pentru că acest obicei nu e un drept: «Trecerea prin Sfântul Altar este un privilegiu pe care ierarhul locului îl acordă sau nu credincioșilor prezenți la slujba de târnosire a unei biserici». Cât despre motivul pentru care acest privilegiu nu a fost acordat, acesta este tot atât de eclectic ca și declarația: «Este adevărat că Preasfințitul Părinte Episcop Vincențiu a spus că Biserica trece printr-o perioadă de doliu, dar nu a făcut referire la Referendum» confirmă comunicatul gândul cel de pe urmă al Preasfințitului. Și apoi explică apoteotic doliul: «Ca să lămurim și acest aspect, indus de presă, trebuie să spunem că Biserica Ortodoxă din Bărăgan este îndoliată pentru lipsa de ploaie, atât de necesară pentru grânele mult folositoare trupului». Hai, că în sfârșit, ați priceput și dumnea­voastră, și enoriașii, și reporterul ăla care pretinde că și-a făcut meseria... Nu-i așa că Preasfinția Sa Vincențiu, episcopul Sloboziei și Călărașilor, e genial și că acum înțelegem toți că adevărul nu e totuna cu dreptatea?! Sau dreptul la replică a devenit cutumă?

26 Octombrie 2018, 08:05 (5234 vizualizări - 38 comentarii)

Citiți și:
Centru socio-cultural marca PS Vincențiu
Episcopia Sloboziei și Călărașilor: 10 ani de la întronizarea episcopului Vincențiu
Pastorală la Învierea Domnului
Preasfințitul Vincențiu, «articulat» de purtătorul de cuvânt al Bisericii Ortodoxe Române

Comentariile cititorilor:


@maiinteresantilor:
(3 Noiembrie 2018, 12:34)
„Darul Sfinteste altarul”. Dar sa nu uitam ca la finalul slujbei de sfintire sau resfintire se aseaza pe Sf. Masa, Darul, adica Sf. Chivot purtand Sfintele Taine, deci, chiar si inaintea primei Sf Liturghii savarsite pe altarul nou sfintit, acesta este desavarsit. Astfel, nu cred ca se poate pune problema posibilitatii intrarii mirenilor in Sf Altar la sfintirea de nou, iar la resfintire nu. Corectitudinea acestei practici in spatiul liturgic romanesc ramane un subiect de discutie cu pareri pro si contra, pareri care nu vor schimba o traditie de cel putin un secol"....deci poate fi numita si "Taina",prin folosirea Sfintelor Unelte.Este de pro..sau contra.Nu?"Teolog"ori nu,"unelata"Domnului a aberat,neavand justificarea argumentata,lasand loc fe interpretare.Asa ca o unealta proasta,stirbita trebuie inlocuita.Cred.Punct.
Mai, interesantilor:
(1 Noiembrie 2018, 21:09)
Mai, interesantilor, concluzia nu poate fi decat una singura: tare mult se mai pricepe romanul la circ si scandal.
hapciu:
(1 Noiembrie 2018, 12:04)
Andreea, eu te iubesc !
Fantoma de la opera:
(1 Noiembrie 2018, 09:52)
Credinta omului in Dumnezeu nu trebuie sa fie influentata de calitatile sau defectele episcopului sau preotului...omul crede in Dumnezeu pt ca are nevoie de ajutorul Lui,de protectia Lui...preotul este doar un mijlocitor.o unealta lasata de Dumnezeu pt a ne fi sprijin...preotul ne ajuta cu slujbe ,cu rugaciuni,cu sfaturi..dar pacatosenia lui nu trebuie sa stea in calea noastra spre mantuire...fiecare va da socoteala pt faptele sale...nu duceti grija nimanui,decat grija voastra personala...preotul sau episcopul este tot un om plin de pacate si neputinte ,vanati in permanenta de haita de lupi...credeti ca decaderea noastra ca popor e rezultatul pacatelor popilor sau episcopilor?NU,E REZULTATUL NELEGIUIRILOR FACUTE DE GUVERN CARE NE-AU TERMINAT DEFINITIV SI NE-AU SARACIT ATAT DE MULT INCAT AM FI IN STARE SA NE OMORAM INTRE NOI PT A NE FI NOUA BINE!!!!CAUTATI VINOVATII PROBLEMELOR VOASTRE IN ALTA PARTE!!!!
@Frichi Frichi:
(31 Octombrie 2018, 12:27)
Un exemplar din "teologi" care se inghesuie pe forum precum paduchii pe frunte: intrarea in sfantul altar este"o TAINA" pt Frichi Frichi, pe care "omuletul nitelus jalnic a interzis-o cu de la sine hotarare". Cuget adanc, din (pre)putul gandirii sale. Mai ai frati, Frichinel? Ca nu stie judetul cate genii are in cuprinsul sau si ar trebui facut un recensamant..
Frichi Frichi:
(30 Octombrie 2018, 23:42)
Andreea,ca esti o buna povatuitoare crestina,vrem sa iti fim discipoli.Vrem sa te verificam,sa te simtim si sa te vedem personal ca oricum esti impotriva anonimatului.Crestineste,te vom ocroti si-ti vom fi alaturi pe rand.Suntem un grup mai maricel dar suntem organizati,uneori putin transpirati.Insa trebuie sa ne crezi:credinta noastra iti va fi alaturi si chiar intrata putin,pentru verificarea personala.Ca asa ai scris.Despre episcop,omuletul e nitelus jalnic.Cu de la sine hotarare sa opresti un ritual,o TAINA,randuita istoric si bisericeste,desigur ca este o batjocura.Clar,nu va fi pedepsit ca nu isi baga nici dracul coada,incornoratul petrecand in anturajul apropiat psd ului in tara,acolo fiind pitzi tinere,buzate,brune,siliconate.Ce sa caute impielitatul in Perieti sau Slobozia.Palinca-ioc,gagici-n are loc de Moraru si Mocioniu...Baragan!Pa Amdreea!
Nicolae:
(30 Octombrie 2018, 14:25)
@andreea este o sclifosită proastă care se crede iluminatorul mondial! Mai știm noi de-al de-astea! Bete de narcisism! Veșnic picate din pat...
@calu, cu admirație:
(30 Octombrie 2018, 13:25)
@Calu! Ești mare, bravo! Nu aveam vorbele la mine să răspund pipiței ANDREEA. Ai făcut-o tu ca un bărbat pe care l-a indignat ipocrizia unei fufe! Bravo! Mai zi-i că merită vulpea!!
Calu:
(30 Octombrie 2018, 07:02)
Da,are actiuni protopopiatul ca are o liota de meseriasi cu sutane si credinta.Ce te faci cu #preafaccevreau ca asa vreau.Massmedia Andreea a redat filmarea in care PF isi arata"credinta"fata de gloata asunata la eveniment.Ai vrea nume?Ce ai face cu ele?Sau prenume?Nu,ca le ai striga orgasmic si isteric!E bun si anonimatul,chiar multi,prosti dar si cu vorba lui Creanga I:"cu niste vartosenii de matarangi..".E"Povestea PμΩei".Tot din folclor,chiar din istoria mai recenta si verificata.Romanii fac dragoste si vrem sa impartasim si cu tine vorbele marelui Creanga.Si cu un sprit,ca si beau romanii!Strigand la climax: AH Doamne! Deci te vom respecta ca niste romani autentici,noi astia anonimi,multi si prosti!
Ioana:
(30 Octombrie 2018, 06:35)
Eu nu m am referit la biserica. Citiți cu atenție. Faptele frumoase, caritabile sunt firești sa existe. Nu mi se pare deloc deosebit. M AM REFERIT STRICT LA EPISCOP. La atitudine si firesc in relatiile cu oamenii.chiar cu preoții. Sper sa citească aceste comentarii.ptr.a i provoca o schimbare de atitudine. Sa fie blând, iubitor de oameni ca un adevărat episcop...si sa nu mai primească sume de bani ca rasplata ca a sosit intr o biserică sa faca o slujbă. Se stiu toate astea. Oamenii vb.stiu toate astea de la preoti.care s au săturat.
@Ioana:
(29 Octombrie 2018, 23:21)
Citeste si articolul"Alaturi de oameni..pentru oameni"-actiune a protopopiatului Urziceni si o sa vezi, Ioana, ca biserica ajuta oamenii necajiti. In rest nu cred ca postari precum cele ale unor dealde @caka maka vor avea un efect prea mare asupra lui Vincentiu daca le-ar citi.
Ioana:
(29 Octombrie 2018, 22:28)
Poate citeste si prea sfintitul si realizeaza ca fara sa si dea seama produce rau.sau rătăciri ale oamenilor. Si urmarea va fi ca poate va fi altfel cu cei din jur.cu preoții ai cu oamenii simpli necăjiți. Cine stie???? Daca nu asta e...
Pârț scârț:
(29 Octombrie 2018, 12:51)
@scârț pârț. Tu cu cine te cerți dintre comentatori? Ai dreptate, mare dreptate. Dar, nu văd pe cine contrazici cu foc. Pe prea... nu știu cum sau vreun cititor? Popa cu rang mare este suspect de bogat și arogant!
Andreea:
(29 Octombrie 2018, 12:46)
Citind articolul și comentariile, la care m-am amuzat teribil, mai ales prin prisma faptului că vă este frică să vă dezvăluiți identitatea (deși nu vă taie nimeni capul atunci când vă dați deștepți și interesanți) și că v-ați ales niște apelative care vă caracterizează, ajung la concluzia lui Alexandru Lăpușneanul, care bine mai spunea: ”proști, dar mulți”.
Mai e mult până departe, dragilor!
Treziți-vă din manipularea mass-mediei și trăiți viața voastră, nu a altora, căci pentru ea veți răspunde în fața divinității, nu pentru păcatele altora.
Și să
nu uitați niciodată că doar ceea ce ați văzut,auzit, simțit și verificat personal este adevărat, nu ceea ce vor alții să credeți, ca să păreți niște ființe îndobitocite.

Scârtz Pârtz:
(29 Octombrie 2018, 07:25)
Cu prostanaci ce idolatrizeaza un cadavru,ca"e sfant",meriti sa zaci pe un pat de spital,dotare 1980,cu rugaciuni si medicamente de acasa.Asadar,inaltimea vicentiu"a gresit".Nu zau.Pai,ce vorbim de-un popa de 28ani?Asta e catai episcopu maimutoiule psd ist.Sa spuna la el in chilie,pardon,hotel,ca e greseala.Asta mare e portavocea crestinatatii in Baragan.Cu sau fara referendum,amaratii au dat bani,mancare,ca asa a zis popa.Ca tu esti o panarama,si in loc sa mergi la medic pentru tratament,pupi un geam ce acopera un mort,e alegerea ta.Dar e cea proasta.Si meritata.Asa greseala a facut si colonelul in alb cand a dat ordin si chiar batut cetatenii romani civilizati sau chiar cu bratele ridicate.Exact asa a gresit si vicentiu asta al tau cu pantofi de piele-ntoarsa.Nici dracu nu venea la sfintire daca anunta"doliul"pluvial maimutoiule!Ah,poate tu si alti prosti,care va inchinati in biserica sa va vada"lumea".Stai jos,portavoce jalnica,greseala lui Vică asta al tau sa o faca la un spritz,cu tot neamul inchinat sau nu.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Joi 17 Oct 2019
224 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

IPJ Ialomița: «Și tu poți deveni polițist!»

Activitatea de selecționare a candidaților pentru concursurile de admitere în instituțiile de învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne continuă. Până la data de 15 noiembrie 2019 candidații pot depune ...[citește_toată_știrea]

16 Octombrie 2019, 17:10
(108 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

15 Octombrie 2019, 17:30


Acțiune de prevenire a delincvenței juvenile și consumului de droguri în școlile din Fetești

Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița desfășoară permanent acțiuni informativ-preventive dedicate siguranței tinerilor. Luni, 14 octombrie a.c,  peste 300 de elevi din Fetești au participat ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 15:15
(92 vizualizări - 0 comentarii)


3
Fetești: «Târgul de toamnă», în atenția polițiștilor

Fetești: «Târgul de toamnă», în atenția polițiștilor

În perioada desfășurării Târgului tradițional de toamnă din Fetești, polițiștii au acționat cu efective sporite pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, precum și pentru prevenirea ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 15:10
(108 vizualizări - 0 comentarii)


4

Ialomița: Urmărit de polițiștii care au tras și focuri de avertisment, un tânăr s-a răsturnat cu mașina

Un tânăr de 20 de ani, din Hârșova, a fost reținut de polițiștii ialomițeni pentru cumul de infracțiuni la regimul circulației rutier. Va fi prezentat în fața magistraților, pentru dispunerea măsurilor ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 15:05
(126 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiunea «Truck&Bus»

Autovehiculele pentru transportul persoanelor sau mărfurilor vor fi oprite pentru control, în această săptămână, de polițiștii rutieri. Activitățile sunt desfășurate simultan în toate statele membre ale ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 08:20
(120 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Persoană dispărută!

Fetești: Persoană dispărută!

Polițiștii din Ialomița caută o femeie, de 21 de ani, care a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit. Persoanele care pot oferi informații sunt rugate să sune la numărul unic de urgență 112 ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 08:15
(110 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Arestați pentru «conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului» și «furt calificat»

La acest sfârșit de săptămână, polițiștii ialomițeni, în baza unor activități pe linia depistării persoanelor urmărite, au identificat, pe raza județului, mai multe persoane pe numele cărora instanțe de ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 08:10
(105 vizualizări - 0 comentarii)


8

Slobozia: «Surzii-creatori de frumos»

Asociația Națională a Surzilor din România aniversează 100 de ani de activitate pentru persoanele surde. Pentru promovarea și celebrarea istoriei și culturii comunității de surzi din România,  Asociația ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 08:05
(84 vizualizări - 0 comentarii)


9

Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

11 Octombrie 2019, 17:55


10

Jandarmii ialomițeni donează sânge

Jandarmii ialomițeni vor participa, în perioada 21-25 octombrie 2019, la o campanie de donare de sânge. Acțiunea este inițiată de Centrul de Transfuzii Sanguine Ialomița, cu scopul de a crește numărul donatorilor ...[citește_toată_știrea]

10 Octombrie 2019, 16:45
(194 vizualizări - 0 comentarii)


Misleanu: Locuință cuprinsă de flăcări

O locuință din localitatea Misleanu a fost cuprinsă de flăcări în după amiaza zilei de miercuri, 9 octombrie 2019. Focul a distrus o parte din acoperișul imobilului, dar și bunuri din incinta locuinței ...[citește_toată_știrea]

10 Octombrie 2019, 16:40
(182 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Misleanu incendiu


12

Fetești: «Târgul de toamnă», supravegheat de jandarmi

Efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița vor asigura ordinea și liniștea publică în cadrul «Târgului de toamnă», eveniment desfășurat la Fetești. Manifestarea a debutat ...[citește_toată_știrea]

10 Octombrie 2019, 16:35
(218 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiune de prevenire a delincvenței juvenile și consumului de droguri în școlile din Fetești

Marți, 8 octombrie 2019, polițiștii feteșteni au desfășurat o acțiune informativ-preventivă pe linia prevenirii faptelor cu violență, a delincvenței juvenile, victimizării minorilor în zona unităților de ...[citește_toată_știrea]

9 Octombrie 2019, 18:15
(168 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: 4,60%-rata șomajului în luna august 2019

La sfârșitul lunii august 2019, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița au fost înregistrați 4348 șomeri (dintre care 2024 femei), rata șomajului fiind de 4,60%. Din totalul ...[citește_toată_știrea]

8 Octombrie 2019, 15:35
(216 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat din Urziceni, arestat pentru «infracțiuni la regimul rutier»

Vineri, 4 octombrie a.c., polițiștii de la Biroul de Investigații Criminale Urziceni au identificat pe raza municipiului Urziceni un bărbat, de 24 de ani, din localitate, pe numele căruia Judecătoria Urziceni ...[citește_toată_știrea]

8 Octombrie 2019, 15:25
(192 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Verificarea stării tehnice a autovehiculului


Luni, 7 octombrie a.c., polițiștii Rutieri împreună cu reprezentanții Registrului Auto Român au desfășurat pe raza municipiului Slobozia o acțiune de control în trafic. Scopul acesteia a fost reducerea ...[citește_toată_știrea]

8 Octombrie 2019, 15:20
(195 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiune pentru prevenirea și combaterea cerșetoriei la Fetești

Duminică, 6 octombrie a.c., polițiștii feteșteni au acționat pentru depistarea cerșetorilor și minorilor lăsați fără supraveghere, predispuși la comiterea unor acte de vagabondaj. În urma activităților ...[citește_toată_știrea]

8 Octombrie 2019, 15:10
(182 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În perioada 7-11 octombrie 2019, orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări ...[citește_toată_știrea]

4 Octombrie 2019, 15:55
(382 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: 17 permise reținute, amenzi de peste 65 mii de lei

Joi, 3 octombrie a.c., polițiștii ialomițeni au acționat la 52 evenimente sesizate prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112 și au constatat 6 infracțiuni. Astfel, polițiștii au reținut 17 permise ...[citește_toată_știrea]

4 Octombrie 2019, 15:50
(279 vizualizări - 1 comentariu)


Bărbat din Andrășești, beat la volan

Joi, 3 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Slobozia au depistat în trafic un bărbat, de 45 de ani, din Andrășești, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu ...[citește_toată_știrea]

4 Octombrie 2019, 15:45
(272 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la Tovărășia

Miercuri, 2 octombrie a.c., în jurul orelor 13,00, un incendiu a izbucnit la o anexă gospodărească din Tovărășia. La fața locului s-au deplasat 3 echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia ...[citește_toată_știrea]

3 Octombrie 2019, 16:25
(349 vizualizări - 0 comentarii)


Filmul «Între Chin și Amin», premieră la Slobozia

Vineri, 4 octombrie a.c., începând cu orele 18,00, la Sala «Europa» a Consiliului Județean Ialomița va avea loc premiera filmului «Între Chin și Amin» . Filmul independent al lui Toma Enache este un omagiu ...[citește_toată_știrea]

3 Octombrie 2019, 16:20
(446 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Slobozia: «Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice»

Cu ocazia «Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice», Protopopiatul Slobozia în colaborare cu Asociația «Samarineni în comunitate» au organizat miercuri, 2 octombrie a.c., o activitate dedicată seniorilor ...[citește_toată_știrea]

3 Octombrie 2019, 16:15
(313 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiune a polițiștilor feteșteni

Miercuri, 2 octombrie a.c., polițiștii feteșteni au desfășurat activități pe raza de competență pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale în domeniul silviculturii și pisciculturii. Astfel, în cadrul ...[citește_toată_știrea]

3 Octombrie 2019, 16:10
(237 vizualizări - 0 comentarii)


ACS Viitorul Urziceni este în primele 10 cluburi din țară la șah

ACS Viitorul Urziceni este în primele 10 cluburi din țară la șah

În perioada 20-30 Septembrie 2019, Hotelul Aurora din localitatea Mamaia a găzduit Divizia A de șah clasic pe echipe. Divizia A este eșalonul secund al Campionatului Național de șah clasic pe echipe, o ...[citește_toată_știrea]

3 Octombrie 2019, 15:35
(294 vizualizări - 2 comentarii)


Armășești: Arestat pentru «furt calificat» și «violare de domiciliu»

Marți, 1 octombrie a.c., polițiștii ialomițeni au reușit depistarea unui bărbat, de 25 de ani, din Armășești, pe numele căruia Judecătoria Urziceni a emis un mandat de executare a pedepsei. Cel în cauză ...[citește_toată_știrea]

2 Octombrie 2019, 15:30
(332 vizualizări - 0 comentarii)


Activități preventive ale polițiștilor în școlile din Fetești

Marți, 1 octombrie a.c., polițiștii feteșteni au desfășurat o serie de activități pe linia prevenirii faptelor cu violență, a traficului și a consumului de droguri, precum și siguranța rutieră în școlile ...[citește_toată_știrea]

2 Octombrie 2019, 15:25
(281 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: La volan cu permisul suspendat

Polițiștii slobozeni au depistat un tânăr, de 24 de ani, din Amara, în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Slobozia luni, 1 octombrie a.c., deși avea acest drept suspendat. În cauză, polițiștii ...[citește_toată_știrea]

2 Octombrie 2019, 15:20
(276 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: «Zilele Recoltei 2019»

În perioada 5-6 octombrie 2019, în Piața Agroalimentară din Slobozia, va avea loc tradiționala manifestare a toamnei «Zilele Recoltei 2019», organizată de Primăria Municipiului Slobozia în parteneriat cu ...[citește_toată_știrea]

1 Octombrie 2019, 15:20
(365 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...