Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Preasfințitul Vincențiu s-a dedulcit la drepturi la replică

Doamne, iartă-i, că nu știu ce fac!

Preasfințitul Vincențiu s-a dedulcit la drepturi la replică

După 10 ani de atitudine «noncombat», Episcopia Slo­boziei și Călărașilor a descoperit beneficiile mediatizării. Și, de două ori în decurs de o singură lună, a decis să combată prin drepturi la replică derapajele editoriale din spațiul public. Să fie primit, Preasfinția Voastră, și să dea Dumnezeu să trăim ziua în care adevărul va fi totuna cu dreptatea!

La Păltiniș, părinte! La Păltiniș! Corespondenții de presă ai România TV l-au surprins în flagrant pe Preasfințitul Vincențiu în vreme ce acesta pedepsea blajin și inflexibil enoriașii parohiei Păltiniș, interzi­cându-le să treacă prin altar la resfințirea bisericii lor ridicate (și) din sărăcia daniilor enoria­șilor. «Astăzi nu se va intra în Sfântul Altar și vom lăuda pe Dumnezeu din fața ca­tapetes­mei. Fiind o perioadă de doliu nu se va intra în Sfântul Altar!» declară acesta răspicat sub pri­virile îngrozite ale părintelui Rafael Mâț. Grație acestei înre­gistrări, informația a făcut roată țării, transformându-l pe Episcopul Sloboziei și Călărașilor în primul prelat care își pedepsește enoriașii pentru că au refuzat să participe la Referendumul din 6-7 octombrie 2018. Și pe bună dreptate, credem noi, căci în Ialomița familia tradițională a lui Dragnea a fost votată de 19,1% dintre ialomițeni. Inacceptabil, Preasfinția Voastră, iar pedeapsa, oricât de mare, tot prea mică rămâne!

Episcopia execută reporterul La nici 3 zile distanță, în sfânta zi de duminică, site-ul Episcopiei reacționează prompt, semn că Preasfințitul Vincențiu nu are nici sonm, nici gând de iertare. El transformă corespondenții România TV în niște banali reporteri amatori din mediul online, ceartă televiziunile naționale pentru că au preluat informația fără să o verifice și declară că ceea ce a făcut reporterul este o manipulare ordinară: «Această informație a fost indusă credincioșilor pre­zenți de reporterul televiziunii locale, care a și incitat la scandal un grup de credincioși din apropierea lui. Mărturie stau toate vox-urile, care apar dintr-o singură latură la bisericii. (...) Tot reporterul avid după scandal a continuat manipularea groso­lană, transformând neparticiparea românilor la vot în zi de doliu, ceea ce este total neadevărat!» se mai precizează în comunicat. Și, în marea sa înțelepciune, Preasfințitul continuă în același registru, decla­rându-se surprins că informația apărută în mediul on-line a reușit «să manipuleze televiziuni naționale respec­ta­bile, fără ca acestea să verifice veridicitatea informațiilor preluate și fără să solicite un punct de vedere al purtătorului de cuvânt al instituției noastre».

Mintea de pe urmă Prin urmare, Preasfințitul nu recunoaște că e supărat din cauza rezultatelor Referendu­mului. Recunoaște în schimb că a interzis enoriașilor trecerea prin Sfântul Altar pentru că acest obicei nu e un drept: «Trecerea prin Sfântul Altar este un privilegiu pe care ierarhul locului îl acordă sau nu credincioșilor prezenți la slujba de târnosire a unei biserici». Cât despre motivul pentru care acest privilegiu nu a fost acordat, acesta este tot atât de eclectic ca și declarația: «Este adevărat că Preasfințitul Părinte Episcop Vincențiu a spus că Biserica trece printr-o perioadă de doliu, dar nu a făcut referire la Referendum» confirmă comunicatul gândul cel de pe urmă al Preasfințitului. Și apoi explică apoteotic doliul: «Ca să lămurim și acest aspect, indus de presă, trebuie să spunem că Biserica Ortodoxă din Bărăgan este îndoliată pentru lipsa de ploaie, atât de necesară pentru grânele mult folositoare trupului». Hai, că în sfârșit, ați priceput și dumnea­voastră, și enoriașii, și reporterul ăla care pretinde că și-a făcut meseria... Nu-i așa că Preasfinția Sa Vincențiu, episcopul Sloboziei și Călărașilor, e genial și că acum înțelegem toți că adevărul nu e totuna cu dreptatea?! Sau dreptul la replică a devenit cutumă?

26 Octombrie 2018, 08:05 (5420 vizualizări - 38 comentarii)

Citiți și:
Episcopia salvează PRO România!
Centru socio-cultural marca PS Vincențiu
Episcopia Sloboziei și Călărașilor: 10 ani de la întronizarea episcopului Vincențiu
Preasfințitul Vincențiu, «articulat» de purtătorul de cuvânt al Bisericii Ortodoxe Române

Comentariile cititorilor:


@maiinteresantilor:
(3 Noiembrie 2018, 12:34)
„Darul Sfinteste altarul”. Dar sa nu uitam ca la finalul slujbei de sfintire sau resfintire se aseaza pe Sf. Masa, Darul, adica Sf. Chivot purtand Sfintele Taine, deci, chiar si inaintea primei Sf Liturghii savarsite pe altarul nou sfintit, acesta este desavarsit. Astfel, nu cred ca se poate pune problema posibilitatii intrarii mirenilor in Sf Altar la sfintirea de nou, iar la resfintire nu. Corectitudinea acestei practici in spatiul liturgic romanesc ramane un subiect de discutie cu pareri pro si contra, pareri care nu vor schimba o traditie de cel putin un secol"....deci poate fi numita si "Taina",prin folosirea Sfintelor Unelte.Este de pro..sau contra.Nu?"Teolog"ori nu,"unelata"Domnului a aberat,neavand justificarea argumentata,lasand loc fe interpretare.Asa ca o unealta proasta,stirbita trebuie inlocuita.Cred.Punct.
Mai, interesantilor:
(1 Noiembrie 2018, 21:09)
Mai, interesantilor, concluzia nu poate fi decat una singura: tare mult se mai pricepe romanul la circ si scandal.
hapciu:
(1 Noiembrie 2018, 12:04)
Andreea, eu te iubesc !
Fantoma de la opera:
(1 Noiembrie 2018, 09:52)
Credinta omului in Dumnezeu nu trebuie sa fie influentata de calitatile sau defectele episcopului sau preotului...omul crede in Dumnezeu pt ca are nevoie de ajutorul Lui,de protectia Lui...preotul este doar un mijlocitor.o unealta lasata de Dumnezeu pt a ne fi sprijin...preotul ne ajuta cu slujbe ,cu rugaciuni,cu sfaturi..dar pacatosenia lui nu trebuie sa stea in calea noastra spre mantuire...fiecare va da socoteala pt faptele sale...nu duceti grija nimanui,decat grija voastra personala...preotul sau episcopul este tot un om plin de pacate si neputinte ,vanati in permanenta de haita de lupi...credeti ca decaderea noastra ca popor e rezultatul pacatelor popilor sau episcopilor?NU,E REZULTATUL NELEGIUIRILOR FACUTE DE GUVERN CARE NE-AU TERMINAT DEFINITIV SI NE-AU SARACIT ATAT DE MULT INCAT AM FI IN STARE SA NE OMORAM INTRE NOI PT A NE FI NOUA BINE!!!!CAUTATI VINOVATII PROBLEMELOR VOASTRE IN ALTA PARTE!!!!
@Frichi Frichi:
(31 Octombrie 2018, 12:27)
Un exemplar din "teologi" care se inghesuie pe forum precum paduchii pe frunte: intrarea in sfantul altar este"o TAINA" pt Frichi Frichi, pe care "omuletul nitelus jalnic a interzis-o cu de la sine hotarare". Cuget adanc, din (pre)putul gandirii sale. Mai ai frati, Frichinel? Ca nu stie judetul cate genii are in cuprinsul sau si ar trebui facut un recensamant..
Frichi Frichi:
(30 Octombrie 2018, 23:42)
Andreea,ca esti o buna povatuitoare crestina,vrem sa iti fim discipoli.Vrem sa te verificam,sa te simtim si sa te vedem personal ca oricum esti impotriva anonimatului.Crestineste,te vom ocroti si-ti vom fi alaturi pe rand.Suntem un grup mai maricel dar suntem organizati,uneori putin transpirati.Insa trebuie sa ne crezi:credinta noastra iti va fi alaturi si chiar intrata putin,pentru verificarea personala.Ca asa ai scris.Despre episcop,omuletul e nitelus jalnic.Cu de la sine hotarare sa opresti un ritual,o TAINA,randuita istoric si bisericeste,desigur ca este o batjocura.Clar,nu va fi pedepsit ca nu isi baga nici dracul coada,incornoratul petrecand in anturajul apropiat psd ului in tara,acolo fiind pitzi tinere,buzate,brune,siliconate.Ce sa caute impielitatul in Perieti sau Slobozia.Palinca-ioc,gagici-n are loc de Moraru si Mocioniu...Baragan!Pa Amdreea!
Nicolae:
(30 Octombrie 2018, 14:25)
@andreea este o sclifosită proastă care se crede iluminatorul mondial! Mai știm noi de-al de-astea! Bete de narcisism! Veșnic picate din pat...
@calu, cu admirație:
(30 Octombrie 2018, 13:25)
@Calu! Ești mare, bravo! Nu aveam vorbele la mine să răspund pipiței ANDREEA. Ai făcut-o tu ca un bărbat pe care l-a indignat ipocrizia unei fufe! Bravo! Mai zi-i că merită vulpea!!
Calu:
(30 Octombrie 2018, 07:02)
Da,are actiuni protopopiatul ca are o liota de meseriasi cu sutane si credinta.Ce te faci cu #preafaccevreau ca asa vreau.Massmedia Andreea a redat filmarea in care PF isi arata"credinta"fata de gloata asunata la eveniment.Ai vrea nume?Ce ai face cu ele?Sau prenume?Nu,ca le ai striga orgasmic si isteric!E bun si anonimatul,chiar multi,prosti dar si cu vorba lui Creanga I:"cu niste vartosenii de matarangi..".E"Povestea PμΩei".Tot din folclor,chiar din istoria mai recenta si verificata.Romanii fac dragoste si vrem sa impartasim si cu tine vorbele marelui Creanga.Si cu un sprit,ca si beau romanii!Strigand la climax: AH Doamne! Deci te vom respecta ca niste romani autentici,noi astia anonimi,multi si prosti!
Ioana:
(30 Octombrie 2018, 06:35)
Eu nu m am referit la biserica. Citiți cu atenție. Faptele frumoase, caritabile sunt firești sa existe. Nu mi se pare deloc deosebit. M AM REFERIT STRICT LA EPISCOP. La atitudine si firesc in relatiile cu oamenii.chiar cu preoții. Sper sa citească aceste comentarii.ptr.a i provoca o schimbare de atitudine. Sa fie blând, iubitor de oameni ca un adevărat episcop...si sa nu mai primească sume de bani ca rasplata ca a sosit intr o biserică sa faca o slujbă. Se stiu toate astea. Oamenii vb.stiu toate astea de la preoti.care s au săturat.
@Ioana:
(29 Octombrie 2018, 23:21)
Citeste si articolul"Alaturi de oameni..pentru oameni"-actiune a protopopiatului Urziceni si o sa vezi, Ioana, ca biserica ajuta oamenii necajiti. In rest nu cred ca postari precum cele ale unor dealde @caka maka vor avea un efect prea mare asupra lui Vincentiu daca le-ar citi.
Ioana:
(29 Octombrie 2018, 22:28)
Poate citeste si prea sfintitul si realizeaza ca fara sa si dea seama produce rau.sau rătăciri ale oamenilor. Si urmarea va fi ca poate va fi altfel cu cei din jur.cu preoții ai cu oamenii simpli necăjiți. Cine stie???? Daca nu asta e...
Pârț scârț:
(29 Octombrie 2018, 12:51)
@scârț pârț. Tu cu cine te cerți dintre comentatori? Ai dreptate, mare dreptate. Dar, nu văd pe cine contrazici cu foc. Pe prea... nu știu cum sau vreun cititor? Popa cu rang mare este suspect de bogat și arogant!
Andreea:
(29 Octombrie 2018, 12:46)
Citind articolul și comentariile, la care m-am amuzat teribil, mai ales prin prisma faptului că vă este frică să vă dezvăluiți identitatea (deși nu vă taie nimeni capul atunci când vă dați deștepți și interesanți) și că v-ați ales niște apelative care vă caracterizează, ajung la concluzia lui Alexandru Lăpușneanul, care bine mai spunea: ”proști, dar mulți”.
Mai e mult până departe, dragilor!
Treziți-vă din manipularea mass-mediei și trăiți viața voastră, nu a altora, căci pentru ea veți răspunde în fața divinității, nu pentru păcatele altora.
Și să
nu uitați niciodată că doar ceea ce ați văzut,auzit, simțit și verificat personal este adevărat, nu ceea ce vor alții să credeți, ca să păreți niște ființe îndobitocite.

Scârtz Pârtz:
(29 Octombrie 2018, 07:25)
Cu prostanaci ce idolatrizeaza un cadavru,ca"e sfant",meriti sa zaci pe un pat de spital,dotare 1980,cu rugaciuni si medicamente de acasa.Asadar,inaltimea vicentiu"a gresit".Nu zau.Pai,ce vorbim de-un popa de 28ani?Asta e catai episcopu maimutoiule psd ist.Sa spuna la el in chilie,pardon,hotel,ca e greseala.Asta mare e portavocea crestinatatii in Baragan.Cu sau fara referendum,amaratii au dat bani,mancare,ca asa a zis popa.Ca tu esti o panarama,si in loc sa mergi la medic pentru tratament,pupi un geam ce acopera un mort,e alegerea ta.Dar e cea proasta.Si meritata.Asa greseala a facut si colonelul in alb cand a dat ordin si chiar batut cetatenii romani civilizati sau chiar cu bratele ridicate.Exact asa a gresit si vicentiu asta al tau cu pantofi de piele-ntoarsa.Nici dracu nu venea la sfintire daca anunta"doliul"pluvial maimutoiule!Ah,poate tu si alti prosti,care va inchinati in biserica sa va vada"lumea".Stai jos,portavoce jalnica,greseala lui Vică asta al tau sa o faca la un spritz,cu tot neamul inchinat sau nu.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Sâmbătă 07 Dec 2019
252 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

6 Decembrie 2019, 19:05


Traian: Polițiștii ialomițeni, în rolul lui Moș Nicolae

Moș Nicolae a venit cu autospeciala de poliție la un copil de numai 10 luni, din localitatea Traian, abandonat de mamă la naștere. Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au fost joi, 5 decembrie ...[citește_toată_știrea]

6 Decembrie 2019, 13:40
(87 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Slobozia: «Din inimă pentru inimă-daruri de Moș Nicolae»

Protopopiatul Slobozia: «Din inimă pentru inimă-daruri de Moș Nicolae»

Protopopiatul Slobozia, în parteneriat cu Grădinița cu Program Prelungit «Piticot» din Slobozia, a desfășurat joi, 5 decembrie 2019, activitatea «Din inimă pentru inimă-daruri de Moș Nicolae». Micii creștini ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2019, 13:20
(114 vizualizări - 0 comentarii)


Movilița: Pește confiscat

Movilița: Pește confiscat

65 de kilograme de pește din specia fitofag au fost confiscate de polițiștii ialomițeni după ce au depistat în trafic un bărbat, de 41 de ani, care transporta pe raza comunei Movilița pește fără documente ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2019, 09:50
(150 vizualizări - 1 comentariu)


4
Polițiștii ialomițeni au donat sânge

Polițiștii ialomițeni au donat sânge

Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița a inițiat o campanie internă de donare voluntară de sânge, ca un demers de salvare de vieți omenești, prin sprijinirea eforturilor de refacere a rezervei de ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2019, 09:35
(132 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița atenționează: Sunt active 17 focare de pestă porcină africană!

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița, în scopul prevenirii unor episoade de îmbolnăvire a populației cu Trichinella spiralis (Trichineloză), aduce la cunoștința consumatorilor ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2019, 09:10
(160 vizualizări - 1 comentariu)


Accident la Gârbovi

Un accident rutier s-a produs în localitatea Gârbovi, pe DJ 203B. Evenimentul a fost înregistrat marți, 3  decembrie a.c., în jurul orelor 19,20, un autoturism părăsind partea carosabilă și acroșând ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2019, 08:35
(99 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Gârbovi accident


Fetești: Bărbat găsit mort în propriul apartament

Sprijinul pompierilor a fost solicitat în cursul zilei de marți, 3 decembrie 2019, în jurul orelor 15,10, pentru asigurarea accesului în apartamentul unui bărbat, de 48 de ani. Pompierii de la Stația de ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2019, 08:15
(146 vizualizări - 0 comentarii)


8

Fetești: Avarie la conducta principală de alimentare cu apă

Pentru remedierea unei avarii pe conducta principală de alimentare cu apă de pe strada Veșniciei, din orașul Fetești, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, miercuri, 4 decembrie ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2019, 08:05
(99 vizualizări - 0 comentarii)


9

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

3 Decembrie 2019, 17:55


10

Slobozia: Liceul Tehnologic Special «Ion Teodorescu» a serbat Ziua Internațională a persoanelor cu dizabilități

Marți, 3 decembrie 2019, cei 140 de elevi ai Liceului Tehnologic Special «Ion Teodorescu» din Slobozia au marcat printr-o serbare Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități. În cadrul ceremoniei ...[citește_toată_știrea]

3 Decembrie 2019, 16:25
(207 vizualizări - 0 comentarii)


Bordușani: Copil posibil înecat în Borcea

Încă de duminică, 1 decembrie 2019, salvatorii de la Stația de pompieri Fetești, la solicitarea forțelor de Poliție, au intervenit pentru căutarea unui minor dispărut în zona pontonului din comuna Bordușani ...[citește_toată_știrea]

3 Decembrie 2019, 08:20
(167 vizualizări - 0 comentarii)


12
Bordușani: Minor dispărut fără urmă

Bordușani: Minor dispărut fără urmă

Polițiștii ialomițeni desfășoară activități de căutare a unui minor de 13 ani, Costel Cătălin Ioniță. Joi, 28 noiembrie 2019, băiatul a plecat de la domiciliul unchiului său din comuna ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2019, 17:45
(365 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Manifestări dedicate «Zilei Naționale a României»

Spectacole de muzică folclorică și tradiționala paradă militară sunt principalele evenimente care se vor desfășura la Slobozia cu ocazia «Zilei Naționale a României». Manifestările debutează la ora 11, ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2019, 17:40
(378 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat din Urziceni, arestat pentru «infracțiuni la regimul rutier»

Un bărbat de 59 de ani, din Urziceni, care se sustrăgea executării unei pedepse de 7 luni închisoare a fost indentificat de polițiști și încarcerat. Acesta a fost condamnat definitiv, printr-o sentință ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2019, 17:35
(253 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Urziceni arestare


Ialomița: Campanie de donare susținută de preoți

Preoții din 4 localități ialomițene, respectiv Iazu, Valea Ciorii, Scânteia și Murgeanca, au participat marți, 26 noiembrie 2019, la o campanie de donare de sânge, organizată de Centrul Județean de Transfuzie ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2019, 17:30
(262 vizualizări - 1 comentariu)


Jandarmii și polițiștii ialomițeni, la datorie de «Ziua Națională a României»

Manifestările organizate în județul Ialomița cu ocazia Zilei Naționale a României vor fi supravegheate de jandarmi. Astfel, efectivele de intervenție ale Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița vor ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2019, 17:25
(197 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi de 61 mii de lei aplicate de polițiști

În urma unei acțiuni a polițiștilor ialomițeni privind abaterile de la regimul rutier, oamenii legii au aplicat sancțiuni contravenționale de 61 mii de lei. De asemenea, au fost reținute 10 permise de conducere ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2019, 17:20
(272 vizualizări - 0 comentarii)


O bătrână de 73 de ani din Jilavele a dispărut de la domiciliu

Polițiștii ialomițeni caută o bătrână de 73 de ani care a dispărut de la domiciliul din localitatea Jilavele. Rudele femeii spun că în data de 26 noiembrie 2019 aceasta a plecat de acasă și nu a mai revenit ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2019, 17:15
(210 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiuni preventive desfășurate de polițiștii ialomițeni

Acțiunile preventive în școli desfășurate de polițiștii ialomițeni au continuat și în această săptămână. Miercuri, 27 noiembrie 2019, oamenii legii au mers la Fetești, acolo unde au discutat cu elevii din ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2019, 17:10
(200 vizualizări - 0 comentarii)


Programul casieriilor RAJA în perioada Sărbătorilor de Sfântul Andrei și Ziua Națională a României

RAJA Constanța aduce la cunoștința tuturor abonaților că, în perioada Sărbătorilor de Sfântul Andrei și Ziua Națională a României, dispece­ratul, echipele de intervenție, dar și reprezentanții societății ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2019, 08:25
(191 vizualizări - 0 comentarii)


CJAS Ialomița: Înregistrarea în sistemul informatic a bolnavilor cronici

Înregistrarea în Platforma Informatică a Asigurărilor de Sănătate a bolnavilor cu afecțiuni incluse în Programele Naționale de Sănătate stabilite de Ministerul Sănătății se va face numai pe baza adeverinței ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2019, 08:10
(267 vizualizări - 0 comentarii)


Săveni: Copil de 4 ani, mort după ce a fost intoxicat cu fum

Marți, 26 noiembrie a.c., în jurul orei 9,20, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o casă din localitatea Săveni-sat Frățilești. La fața ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2019, 15:25
(421 vizualizări - 0 comentarii)


Movilița: A intrat cu camionul în lac

Un accident rutier s-a produs luni, 25 noiembrie a.c., în jurul orei 6,15, în localitatea Movilița, când un autotren a derapat de pe partea carosabilă și a intrat în Balta Movilița. Pentru salvarea victimei ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2019, 15:20
(345 vizualizări - 0 comentarii)


Ciochina: Cinci persoane intoxicate cu fum de la o sobă

Cinci persoane au fost intoxicate cu fum în comuna Ciochina luni, 25 noiembrie a.c., în jurul orelor 07,30. Pentru salvarea victimelor, intoxicate cu fum produs de o sobă cu lemne folosită la încălzirea ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2019, 15:15
(291 vizualizări - 0 comentarii)


Coșereni: S-au răsturnat cu mașina

Accident rutier cu trei victime în localitatea Coșereni, pe DN2. Evenimentul s-a produs luni, 25 noiembrie a.c., în jurul orelor 12,55, la intersecția cu localitatea Borănești, când o autoutilitară a părăsit ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2019, 15:10
(307 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Informare cu privire la prevenirea apariției unor noi focare de pestă porcină africană

Având în vedere dinamica evoluției pestei porcine africane și în contextul debutului sezonului rece, în care sacrificarea tradițională a suinelor din gospodării cunoaște o creștere semnificativă, DSVSA Ialomița informează toți crescătorii de porcine, din exploatațiile nonprofesionale, cu privire la necesitatea respectării următoarelor măsuri: ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2019, 08:30
(324 vizualizări - 0 comentarii)


Poliția Română: Campanie internațională de prevenire a violenței domestice

Poliția Română: Campanie internațională de prevenire a violenței domestice

Poliția Română, alături de organizații din țara noastră și agenții de aplicare a legii din Bulgaria și Ungaria, este parte a campaniei regionale a OSCE de sensibilizare împotriva violenței bazate pe gen ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2019, 08:25
(278 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Duminică, 24 noiembrie a.c., polițiștii slobozeni au depistat un bărbat, de 68 de ani, din Slobozia, care conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2019, 08:20
(231 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat din Grivița, reținut de polițiști după o urmărire ca în filme

Un bărbat de 32 de ani, din Grivița, a fost reținut de polițiștii ialomițeni pentru «ultraj» și cumul de infracțiuni la regimul circulației rutiere. Va fi prezentat în fața magistraților, pentru dispunerea ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2019, 08:15
(315 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Slobozean pana la capat...... în Matematicienii Liceului Tehnologic «A.I. Cuza» nesanatosul în Consiliul Local Slobozia preia controlul asupra Primăriei Un simplu cetatean în Consiliul Local Slobozia preia controlul asupra Primăriei Auras în Slobozenii au primit sarmale de 1 Decembrie Baraj în Movilița: Pește confiscat Cetatean în Consiliul Local Slobozia preia controlul asupra Primăriei Antonio în Consiliul Local Slobozia preia controlul asupra Primăriei Taranu în Tănase Mihalcea revine la șefia Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Ialomița ion2 în Tănase Mihalcea revine la șefia Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Ialomița Autorizatul în Tănase Mihalcea revine la șefia Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Ialomița #Alegator în Tănase Mihalcea revine la șefia Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Ialomița #Alegator în Tănase Mihalcea revine la șefia Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Ialomița body în Tănase Mihalcea revine la șefia Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Ialomița body în Tănase Mihalcea revine la șefia Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Ialomița Bubu în Tănase Mihalcea revine la șefia Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Ialomița Corbu în Dan Anton, directorul Infrastructură Drumuri și Poduri SA, angajare ilegală @Bubu în Tănase Mihalcea revine la șefia Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Ialomița votant în Tănase Mihalcea revine la șefia Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Ialomița Geo în Tănase Mihalcea revine la șefia Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Ialomița Adevarul în LIDERII TURULUI
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...