Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Preasfințitul Vincențiu, «articulat» de purtătorul de cuvânt al Bisericii Ortodoxe Române

Preasfințitul Vincențiu, «articulat» de purtătorul de cuvânt al Bisericii Ortodoxe Române

La o lună de când Preasfințitul Vincențiu a interzis enoriașilor din Păltiniș să intre în altar, după obicei, la resfințirea bisericii, decizia încă mai stârnește controverse. Purtătorul de cuvânt al BOR, Vasile Bă­nescu, a declarat pentru publicația «Cu­vântul Ortodox» că «este un gest neinspirat pastoral, nefiresc și total regre­tabil». Ca represalii împotriva publicației, Preasfințitul Vincențiu a cerut acesteia publicarea unui nou drept la replică.

Efectul bulgărelui de zăpadă
Ceea ce inițial a fost catalogat de către Episcopia Sloboziei și Călărașilor drept derapajul unui reporter on-line, un eveniment marginal, preluat «de o manieră regretabilă» de către televiziunile naționale, a devenit un scandal uriaș care riscă să nu se mai sfârșească. Pe 22 octombrie 2018, varianta on-line a publicației «Cuvântul Ortodox» reia știrea și face o analiză pertinentă a acestei decizii contestabile. Care va să zică, oameni de formație religioasă, infinit mai bine informați decât noi, bieți păcătoși chinuiți de diavoli, decid că gestul este condamnabil, că «relația dintre episcop și turma lui este fracturată», fiind evidentă «lipsa cultivării misiunii, catehizării, lipsa predicilor evanghelizatoare». «Cum să te asculte oamenii dacă tu nu le-ai cerut niciodată să te asculte până acum într-un discurs real, într-un cuvânt viu, actual și actua­lizat? Cum să te urmeze oamenii, când tu însuți nu le-ai cerut sa te urmeze în ceva viu și actual, ci te-ai mulțumit să-ți îndeplinești rolul formal de cleric?» se întreabă retoric autorul articolului.

BOR reacționează
Mai mult decât atât, articolul prezintă și punctul de vedere al purtătorului de cuvânt al BOR, Vasile Bănescu, care comentează fără echivoc decizia Preasfințitului Vincențiu: «Consider că un asemenea gest -criticat în mod justificat de credincioșii prezenți la slujba de re­sfințire a unei biserici, la a cărei restaurare participaseră ei înșiși prin ajutorul lor- este un gest neinspirat pastoral, nefiresc și total regretabil. Este însă un gest care nu reprezintă deloc atitudinea reală a Bisericii Ortodoxe Române, al cărei mesaj este și va fi totdeauna unul cald, dar lucid pastoral, realist, echilibrat și cu adevărat edificator spiritual pentru toți cei ce privesc spre ea cu adâncă încredere și multă speranță. Biserica este autentic reprezentată de toți cei ce înțeleg și trăiesc creștinismul ca mod asumat de viață, urmându-L cu fidelitate pe Însuși Hristos!».

Înțelepciunea nu vine o dată cu vârsta
Cum pentru Preasfințitul Vincențiu diversitatea de opinii este o blasfemie care trebuie smulsă din rădăcină, acesta s-a simțit obligat să dea un nou drept la replică. El cataloghează drept tenden­țioase acu­zațiile care spun că «i-a pedepsit pe cre­dincioși că nu au mers la vot» interzicându-le să intre în altar și a susținut, încă o dată, enormitatea potrivit căreia «Biserica Ortodoxă din Bărăgan este îndoliată pentru lipsa de ploaie, atât de necesară pentru grânele mult folositoare trupului». Con­cluzia se impune de la sine și ne grăbim să o consemnăm, pentru eternitatea de care tuturor ne e frică. Așadar, Prea­sfințitul Vincențiu, altfel neîndurător cu cei aflați sub ascultare, neagă autoritatea BOR și respinge sugestia potrivit căreia a greșit. Mai mult decât atât, Preasfinția Sa e dispus să se războiască cu toată ortodoxia pentru a demonstra că, cităm, «trecerea prin Sfântul Altar este un privilegiu pe care ierarhul locului îl acordă sau nu credincioșilor». În fața unei atare cerbicii, nimicnicia noastră se înclină, smerită. Vrednic este!

15 Noiembrie 2018, 10:40 (4760 vizualizări - 20 comentarii)

Citiți și:
Cuvânt pastoral la vreme de grea încercare
PASTORALĂ LA NAȘTEREA DOMNULUI
Episcopia salvează PRO România!
Preasfințitul Vincențiu s-a dedulcit la drepturi la replică

Comentariile cititorilor:


Anton:
(20 Noiembrie 2018, 16:45)
Nu cred ca are mama care sa-l urecheze, insa dupa cum graieste sigur este eunuc .
Pt. Ana:
(19 Noiembrie 2018, 09:26)
Ai mare dreptate......bravo !
Aaaaaaaa si Eva :
(19 Noiembrie 2018, 07:04)
Trezit cu fata la perete,PF s-a gandit in timp ce si savura cafeaua cu baietii ce ii pregatesc hainele si condurii,cum sa isi arate muschii.Neispirata idee a fost sa nu permita accesul prin altar femeilor,culmea,chiar majoritatea ce sustin credinta si chiar nasc barbati.Adica a celor ce trec cu vederea,ce se spovedesc si sunt alaturi de biserica si preoti fizic si spiritual.Daca mama PF ar fi fost acolo,desigur ca l-ar fi urecheat pentru gestul grabit,neispirat si fara substanta a PF ului.Dar biata femeie nu era.Pardon!Ce,credeati ca e facut si nu nascut?Nuuuuuu...este produsul unei femei PF ul.Dar a uitat in zarva acelei dimineti.A uitat ca intrarea in altar de cateva sute de ani este asteptata tocmai de femei.Ce nasc baieti,ce ajung barbati,ce ajung preoti,ce uita apoi ca au mame.Bietul de tine,PFule!Ai uitat...
HexiPharma:
(18 Noiembrie 2018, 19:29)
Spitale fara medici, asistenti, medicamente, aparate si instrumentar, doar cu dotari din anii '70-'80, manageri incompetenti, numiti politic. Toate se datoreaza politicilor catastrofale duse  guvernele de dupa '89. Politicienii sunt cei care gestioneaza finantele tarii, nu biserica. Impozitele noastre la ei ajung, nu la biserica.Si in aceasta colcaiala de interese si incompetenta prolifereaza firme gen "HexiPharma" care dau tepe de sute de milioane de euro in tara. Poate sa mearga episcopul si in slapi si pe jos dar, atata timp cat interesul politicienilor pt sanatatea romanilor e zero, nimic nu se va schimba, oamenii vor muri cu zile in spitalele  mizere. Dar sigur, analfabetul religios va gasi mereu in biserica vinovatii.
Ana:
(18 Noiembrie 2018, 14:53)
Din cauza unora ca voi ,lingai, care le pupati fustele si ii alimentați cu prostie,se intampla astfel de lucruri.Nu stiu daca discuția era despre mine sau despre tine, cruda realitate este ca in timp ce copii bolnavi mor in spitale infecte acest preafericit umbla cu masina de lux,poleit cu aur și face legea in biserici și peste niște amarati de preoți de tara care castiga foarte putin si care cer in sat bani si mancare pentru pictori si mesteri ,Si despre femeile bătrâne de la sat care vin si fac curat și din puținul lor dau bani ca sa se construiască asa o biserică.Stii tu cât efort s-a făcut sa fie biserica aia asa ? Toti suntem credincioși și vrem să mergem la biserica dar sa nu se transforme biserica in slugi si stăpâni! Eu cam atat iti spun ,sa fie stăpân atunci când da bani nu cand vine doar sa trateze poporul ca pe niște slugi și cerșetori.Dar sunt unii ca tine care ii protejeaza sa nu fie atinși ca poate se murdaresc de mâinile muncite ale țăranilor.Cred ca ti-a placut gramatica la scoala dar ai lipsit la matematică și la educație civică.Cand faci analiza pe text poate si înțelegi ce vreau sa zic!
T.B.:
(18 Noiembrie 2018, 13:16)
Draga Ana, ca sa nu devii ridicola, abtine-te(!) sa faci judecati de valoare cand educatia ta e precara. Biserica e pentru unii oameni calea spre mantuire. Pentru altii se pare ca e doar un bolovan de care se tot impiedica in derularea propriei afaceri. Ramane ca la sfarsitul vietii sa vada fiecare cine a avut de castigat.
Ana:
(18 Noiembrie 2018, 07:31)
Asta explică multe , dar macar abtinete dar nu tine cu niște oamenii fara caracter.Dupa botezul nepotului poate revii si ne spui cât a plătit cu chitanta si cat fara....
@Ana:
(17 Noiembrie 2018, 22:48)
Nu ma deranjeaza parerea ta. Mai degraba as fi jenat daca cineva ca tine mi-ar adresa cuvinte de apreciere. Cat priveste insuratoarea, fii linistita, la varsta pe care o am astept sa fiu bunic. Numai bine.
mitu :
(17 Noiembrie 2018, 20:00)
Ana , f bine faci ca nu intri in polemica cu @ana . Sigur nu este insurat, si sigur a votat de multe ori la referendum. Este un lingau al clericilor.
Ana:
(17 Noiembrie 2018, 18:42)
Pentru mine tot habarnist esti.Eu nu merg la biserica sa plătesc taxe,Merg la evenimente si stiu prețurile.,,insoara-te,, ,,casa,,Vezi si tu cum este sa plătești sau fa si tu o pomană.....
@Ana:
(17 Noiembrie 2018, 17:05)
Tot n-ai explicat: daca sunt taxe enorme, de ce trebuie sa mergi la biserica? Apropo de habarnisti: "Platesti cass Ca sa mergi la medic,Dar."=Platesti cash ca sa mergi la medic, dar..; "SI da, casa revin"..= Si, da, ca sa revin..;  "Deci insoarate"= Deci insoara-te..
Ana:
(17 Noiembrie 2018, 16:00)
Plătești cass Ca sa mergi la medic,Dar m-am convins că intru in polemica cu un habarnist. Nu te obliga nimeni sa te insori, sa mori dar sunt inevitabile unele dintre ele.SI da ,ca sa revin la subiect,, acești preafericiti pun taxe enorme ca si sa găsești un nas cu buzunarul gros este tot o problema! Dar sa fie cu chitanta si cu casa de marcat din asta noua care costa 1200 lei si pe urma rămâne de discutat.Deci insoarate si apoi comenteaza!!!!
@ana:
(16 Noiembrie 2018, 19:18)
Stimata"jupuita", nicio lege nu te obliga sa te botezi, cununi sau inmormantezi religios si, desteapta fiind, il scutesti si pe nasu de o cheltuiala. Oricum, daca insisti, doar odata in viata le faci pe fiecare. Mai greu e cand toata viata esti obligat sa platesti CAS iar daca te imbolnavesti si nu ai bani la tine cand mergi la spital, esti ca si mort. Niciodata n-am vazut solicitarea cuiva sa fie ajutat ca n-are bani de cununie sau botez, dar sunt o multime in toata presa in care se solicita ajutor(de zeci de mii de euro) pt sanatatea multora, batrani ,copii sau adulti, disperati pt viata lor sau a apropiatilor lor.
Ioana:
(16 Noiembrie 2018, 13:41)
Atât timp cât prostia tronează, biserica va avea de câștigat. Acum e vremea ei, când proștii se calcă in picioare la moaște! N-are nicio vină popa, el nu cere întotdeauna. I se oferă; vezi Catedrala Neamului! Tichia de mărgăritar ne lipsea, nu mai aveam ce face cu banii!
ana:
(16 Noiembrie 2018, 13:08)
Spre surprinderea ta,nu sunt ...si nici cununata de 10 ori nu sunt ,dar sunt nuntas de profesie (adica merg la multe nunti)si ce crezi?....toata lumea se vaita de pret ,si ca sa fiu clara 500 avans si 1000 in ziua cununiei. Daca erai asa destept (desteapta) stiai ca plata o face nasul asa ca...ciocu mic si mergi pe la nunti!Poate te insori(mariti)

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Luni 06 Apr 2020
219 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Grupul de Comunicare Strategică: În Ialomița există 63 de cazuri de infecție COVID-19

Numărul cazurilor de infecție COVID-19 este în creștere la nivelul județului Ialomița. Potrivit estimărilor oficiale ale Grupului de Comunicare Strategică, în Ialomița există 63 de cazuri confirmate pozitiv ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2020, 13:15
(137 vizualizări - 0 comentarii)


Proiectil neexplodat, descoperit la Armășești

Lucrările agricole de primăvară scot la iveală elemente de muniție neexplodată. Astfel, un cetățean din comuna Armășești ce executa în cursul dimineții de luni, 6 aprilie a.c., săpături pe un teren de pe ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2020, 13:10
(63 vizualizări - 0 comentarii)


Roșiori: Bătrân de 88 de ani, carbonizat în propria casă

În cursul nopții de duminică spre luni, 5/6 aprilie a.c., un incendiu a curmat viața unui bărbat de 88 de ani, din Roșiori. Alarma s-a dat în jurul orelor 21,30, când casa bătrânului a fost cuprinsă de ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2020, 13:05
(54 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Roșiori incendiu


Firmă din Fetești, controlată de polițiști după ce ar fi vândut măști neconforme

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au sancționat cu amendă în valoare de 5000 de lei un operator economic din Fetești care comercializa măști de protecție și mănuși ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2020, 12:35
(67 vizualizări - 0 comentarii)


4

Ordine de protecție provizorii emise de polițiști la Slobozia și Axintele

Sâmbătă, 4 aprilie a.c., Poliția Municipiului Slobozia a fost sesizată cu privire la faptul că o femeie, de 45 de ani, din Slobozia, ar fi fost agresată de concubinul său, un bărbat de 46 de ani. De asemenea ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2020, 12:30
(76 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Vineri, 3 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Jilavele au depistat, pe raza comunei Bărbulești, un tânăr de 22 de ani, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2020, 12:25
(69 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: În Ialomița există 56 de cazuri de infecție COVID-19

Grupul de Comunicare Strategică a dat publicității situația pe județe a cazurilor de infecție COVID-19. Potrivit estimărilor oficiale, la nivelul județului Ialomița există, în momentul de față, 56 de persoane ...[citește_toată_știrea]

5 Aprilie 2020, 13:10
(233 vizualizări - 0 comentarii)


Polițiștii au confiscat arme la Țăndărei

Polițiștii au confiscat arme la Țăndărei

În cadrul unor acțiuni de amploare desfășurate sâmbătă, 4 aprilie a.c., între orele 14,00-22,00, pe raza orașului Țăndărei și a municipiului Slobozia, au fost constituite 20 de dispozitive de ordine și ...[citește_toată_știrea]

5 Aprilie 2020, 11:15
(544 vizualizări - 1 comentariu)


8

Amara: Incendiu la o fermă de animale. Un bărbat a ars de viu!

Un incendiu puternic a curpins în seara zilei de sâmbătă, 4 aprilie 2020, o fermă de animale din localitatea Amara. Pompierii Detașamentului Slobozia s-au luptat mai bine de 3 ore să stingă flăcările. ...[citește_toată_știrea]

4 Aprilie 2020, 23:15
(418 vizualizări - 0 comentarii)


9

Grupul de Comunicare Strategică: În Ialomița există 45 de cazuri de infecție COVID-19

Grupul de Comunicare Strategică a dat publicității situația pe județe a cazurilor de infecție COVID-19. Potrivit estimărilor oficiale, la nivelul județului Ialomița există, în momentul de față, 45 de persoane ...[citește_toată_știrea]

3 Aprilie 2020, 13:10
(388 vizualizări - 3 comentarii)


10
Intervenții ale pompierilor ialomițeni

Intervenții ale pompierilor ialomițeni

La nivelul județului, pompierii militari ialomițeni au acționat pentru gestionarea a 13 intervenții destinate protecției comunității, din care 8 misiuni de acordare a asistenței medicale de urgență. Astfel ...[citește_toată_știrea]

3 Aprilie 2020, 11:05
(129 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Detalii despre șomajul tehnic

Pentru a facilita accesul în ceea ce privește depunerea documentelor de către agenții economici care vor beneficia de prevederile art. XI din OUG nr. 30/2020, pentru modificarea și completarea unor acte ...[citește_toată_știrea]

3 Aprilie 2020, 10:40
(146 vizualizări - 0 comentarii)


12

Grupul de Comunicare Strategică: În Ialomița există 37 de cazuri de infecție COVID-19

Grupul de Comunicare Strategică a dat publicității situația pe județe a cazurilor de infecție COVID-19. Potrivit estimărilor oficiale, la nivelul județului Ialomița există, în momentul de față, 37 de persoane ...[citește_toată_știrea]

2 Aprilie 2020, 13:10
(381 vizualizări - 0 comentarii)


13

Ograda: Ordin de protecție emis pe numele unui bărbat care și-ar fi lovit concubina

Polițiștii ialomițeni au emis miercuri, 1 aprilie .a.c., un ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat, de 34 de ani, din comuna Ograda, care și-ar fi lovit concubina. Poliția Municipiului Slobozia ...[citește_toată_știrea]

2 Aprilie 2020, 13:05
(161 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan fără permis și amendați pentru nerespectarea Ordonanțelor Militare

Joi, 2 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au oprit în trafic, pentru control, un autoturism condus de bărbat de 48 de ani din orașul Amara. În urma verificărilor efectuate ...[citește_toată_știrea]

2 Aprilie 2020, 12:40
(249 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii la Drăgoești și Răsimnicea

Incendii la Drăgoești și Răsimnicea

Miercuri, 1 aprilie, a.c., în jurul orelor 13,10, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu produs la o anexă gospodărească a unui cetățean din localitatea Drăgoești. ...[citește_toată_știrea]

2 Aprilie 2020, 10:20
(118 vizualizări - 0 comentarii)


Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu: «Vârful tensiunilor generate de criza COVID-19 în domeniul monetar, bancar și financiar a fost depășit!»

Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu: «Vârful tensiunilor generate de criza COVID-19 în domeniul monetar, bancar și financiar a fost depășit!»

Vârful tensiunilor generate de criza COVID-19 în domeniul monetar, bancar și financiar a fost depășit. Dacă în perioada 11-20 martie 2020 retragerile de numerar, de la BNR, ale instituțiilor de credit, ...[citește_toată_știrea]

1 Aprilie 2020, 13:40
(252 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Sancțiuni aplicate de peste 414000 de lei

Marți, 31 martie a.c., polițiștii ialomițeni au intervenit la 65 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112, au constatat 14 infracțiuni și au aplicat peste 250 de sancțiuni contravenționale. Valoarea ...[citește_toată_știrea]

1 Aprilie 2020, 13:35
(156 vizualizări - 1 comentariu)


Roșiori: Fără permis și beat la volan

Marți, 31 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Coșereni au oprit pentru control, pe DJ02, pe raza comunei Roșiori, un autoturism condus de un bărbat de 43 de ani, din comuna Drăgoești ...[citește_toată_știrea]

1 Aprilie 2020, 13:30
(121 vizualizări - 0 comentarii)


Federația «Solidaritatea Sanitară»: Strategia de protecție a salariaților din sănătate este eronată, crescând riscul de infectare

Federația «Solidaritatea Sanitară» solicită Ministerului Sănătății introducerea purtării măștii chirurgicale și a mănușilor ca precauțiune minimă împotriva COVID-19 pentru toți salariații din spitalele ...[citește_toată_știrea]

1 Aprilie 2020, 13:10
(106 vizualizări - 0 comentarii)


Coșereni: Cu mașina la plimbare, deși trebuia să stea autoizolat

Tot mai mulți ialomițeni sunt sancționați de polițiști întrucât nu respectă obligativitatea izolării la domiciliu, așa cum prevede Ordonanța Militară Nr. 3. Un tânăr de 20 de ani din Coșereni a fost prins ...[citește_toată_știrea]

31 Martie 2020, 15:25
(263 vizualizări - 0 comentarii)


Căzănești: Reținut pentru 24 de ore pentru că și-a agresat fiică

Un bărbat de 46 de ani din Căzănești a fost reținut luni, 30 martie 2020, după ce a provocat un scandal monstru în familia sa. Acesta și-a lovit fiica, apoi și-a amenințat soția. Foarte revoltat, bărbatul ...[citește_toată_știrea]

31 Martie 2020, 15:20
(345 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii de vegetație uscată la Valea Ciorii, Amara și Rovine. Incendiu într-o curte din Țăndărei!

Incendii de vegetație uscată la Valea Ciorii, Amara și Rovine. Incendiu într-o curte din Țăndărei!

Incendiu de vegetație uscată pe raza localității Valea Ciorii.
Luni, 30 martie, a.c., în jurul orelor 13,20, ISU Ialomița a fost solicitat să intervină la stingerea unui incendiu de vegetație uscată ...[citește_toată_știrea]

31 Martie 2020, 10:40
(229 vizualizări - 1 comentariu)


DSVSA Ialomița atenționează asupra cumpărăturilor on-line

În contextul evoluției pandemiei de COVID -19 și a măsurilor de restricție dispuse de Guvernul României pe perioada instituirii stării de urgență, există posibilitatea creșterii numărului de persoane care ...[citește_toată_știrea]

31 Martie 2020, 09:10
(280 vizualizări - 0 comentarii)


Prefectura Ialomița, Coronavirus: 2245 de persoane sunt autoizolate la domiciliu

Reprezentanții Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Ialomița informează, printr-un comunicat de presă, faptul că la această oră, pe raza județului nostru, există 2245 de persoane ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 16:30
(318 vizualizări - 0 comentarii)


Medici pentru România: Suport on-line gratuit pentru pacienții cu boli cronice

Lansat în octombrie 2019, proiectul «Medici pentru România» vine în sprijinul pacienților cu boli cronice, în pandemie COVID-19. Pacienții cronici care nu se pot deplasa la cabinetele medicale, pot beneficia ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 16:20
(279 vizualizări - 0 comentarii)


Axintele: Locuință cuprinsă de flăcări

Axintele: Locuință cuprinsă de flăcări

Locuința unui localnic din comuna Axintele a fost cuprinsă de flăcări sâmbătă, 28 martie 2020. La fața locului au intervenit pompierii din Urziceni, care au stins focul după aproximativ o oră și jumătate ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 16:10
(239 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Axintele incendiu


Gheorghe Lazăr: Dosar penal pentru conducere fără permis

Polițiștii din comuna Gheorghe Lazăr i-au întocmit dosar penal unui tânăr de 27 de ani, din comuna Bucu, pentru faptul că a condus pe drumurile publice fără a avea permis de conducere. Acesta a fost identificat ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 16:00
(208 vizualizări - 1 comentariu)


Ialomița: Acțiuni preventive ale polițiștilor

Ialomița: Acțiuni preventive ale polițiștilor

Polițiștii ialomițeni au desfășurat sâmbătă, 28 martie 2020, o acțiune preventivă pe raza municipiului Slobozia. Oamenii legii s-au deplasat în zona centrelor comerciale din oraș și au discutat cu cetățenii ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 15:50
(217 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Incendii de vegetație uscată

Peste 11 hectare de vegetație uscată au ars la sfârșitul săptămânii trecute. Pompierii ialomițeni au intervenit în zona localităților Bărbulești, Fierbinți Târg, Platonești și Bărcănești pentru a stinge ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 15:40
(140 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...