Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Luminița Barcari revine în funcția de inspector școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Ialomița

Curtea de Apel București a decis

Luminița Barcari revine în funcția de inspector școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Ialomița

După mai bine de jumătate de an în care s-a judecat cu Ministerul Educației, instituție care a lăsat-o fără funcție, Luminița Barcari revine în fruntea Învățământului ialomițean. Curtea de Apel București a decis marți, 27 noiembrie 2018, să anuleze toate documentele în baza cărora ea a fost demisă. Decizia poate fi atacată cu recurs, însă este executorie, ceea ce înseamnă că Luminița Barcari poate să revină în funcția de inspector școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Ialomița.


O demitere abuzivă
Luminița Barcari a fost demisă pentru a doua oară din fruntea Inspectoratului Școlar Județean Ialomița în primăvara acestui an, printr-un Ordin semnat de Valentin Popa, fostul ministru al Educației. Acesta a semnat documentul în baza unui raport de evaluare al activității Luminiței Barcari, căreia i-a atribuit calificativul «Nesatisăcător». Deși fișa de evaluare a fost contestată, Ministerul Educației a decis să nu dea aviz favorabil contestației depuse. Astfel, Luminița Barcari a început un adevărat război în instanță împotriva Ministerului Educației, la Curtea de Apel București. După mai multe termene amânate, instanța din Capitală s-a pronunțat în acest dosar marți, 27 noiembrie 2018, când a decis să anuleze toate documentele prin care a fost posibilă demiterea din fruntea Inspectoratului Școlar Județean Ialomița a Luminiței Barcari. Decizia luată de judecătorii bucureșteni poate fi atacată cu recurs, dar este executorie, ceea ce înseamnă că Luminița Barcari poate să revină în funcția de inspector școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Ialomița. În acest moment, la conducerea instituției se află Manuela Zainea, susținută de PSD Ialomița.

27 Noiembrie 2018, 20:20 (7802 vizualizări - 36 comentarii)

Citiți și:
Luminița Barcari, nominalizată pentru o funcție de secretar de stat în Ministerul Educației
Învățământ cu demisiile pe masă
Luminița Barcari a revenit în fruntea Învățământului ialomițean
Luminița Barcari se poate întoarce în fruntea Inspectoratului Școlar Județean Ialomița!

Comentariile cititorilor:


Nelu:
(4 Decembrie 2018, 21:12)
@diana! Clar! Ești dusă, fato! În cinstea cărei ,,doamne” este corul elogios? Care doamnă, că tu chiar ești pe altă fază! Adună-te neică că dacă mai faci mult pe proasta, te încadrează ăștia in isj!
diana:
(4 Decembrie 2018, 17:06)
heheheiiii , dar ce avem aici ?! Un cor intreg pe ștatul de plata al doamnei ... haideti copii , stiu ca puteti mai mult ! Up , UP ,că ramaneti in urma cu laudele .
Kogălniceanu:
(4 Decembrie 2018, 15:24)
Are cineva in mână socoteala lui Barcari? De câte ori a venit ea și a plecat, și iar a venit la isj Ialomița?? Câte manevre o mai face că concursul, marele ei atuu, expiră prin tribunale. Pe ce mai mizează că competentele au fost dovedite cu dosare prin tribunale, nu in școala ialomițeană! Are hârtii! Rușine nu are, onoare, cât o moleculă!
Sergiu:
(4 Decembrie 2018, 13:31)
Cine i întârziata asta, diana? Că cred ca a greșit articolul?! Săraca, bleagă mai e!
Florescu V.:
(4 Decembrie 2018, 13:28)
@diana, care reclame, probarcari? Care ode? Ai citit vreuna la articolele despre dosarele lui Barcari!? Odă bucuriei că se întoarce, pleacă, iar se judecă, iar pierde, iar câștigă? Vai de capu ei! Un INM BARCARAGISTEI mai lipsește în degringolada de la ISJ. Tot așa este și prin școli. Acum vin cadourile din fondul clasei..,,
@diana:
(4 Decembrie 2018, 13:24)
Eroare,'diana', articolul ne vorbeste de o sentinta a justitiei, nu de ode.
diana:
(4 Decembrie 2018, 12:32)
@Independent cat iei pentru reclama ? Suprataxezi pentru ode ? 
ADRIANA:
(30 Noiembrie 2018, 14:22)
Plângărețule, tu ești elev, cum sunt eu marțian!! Nu mai umbla cu cioara vopsită, că te vede Moșu! Lasă pe DOAMNA să se ducă unde-i este sufletul. Niciodată nu va calcula ea ce e bine pentru voi, elevii. Ea vrea scaun, dar nu la munca de jos. Niciodată nu s-a gândit la elevi, la binele lor, ci numai la ranchiuna de Țăndărei! Fii liniștit, plângăretule! Te vei medita la fizică! Frâncu P. C., CNMV, Slobozia te așteaptă la pieptul lui generos! Să nu-l lași totuși să te înăbușe cu afecțiunea lui...
PSD:
(30 Noiembrie 2018, 13:41)
@popa. ,,Elevii romàni ies din sistem cu handicap”. Nu handicapați, așa intră! Profesorii intră ca și elevii. Și încă: Barcari nu va avea ,,toaletă” la intrarea în sfânta Cetate isj, ci va merge fuga, direct la toaletă! Emoțiile regăsirii sinelui....!
###plângărețul:
(30 Noiembrie 2018, 13:07)
Rezist , rezist , dar oare cât ! Nu vreau să vină stoianca să-i ia locul doamnei profesoare . Cu stoianca am făcut fizica și nu ne-a predat o lecție , conspectam până și problemele rezolvate din manual . A venit la Șc. A. Vlaicu pentru că este el directorul acestei școli , tot datorită doamnei Barcari . Este o incompetentă  și nu o vrem ca profesor la clasă . Mai nou , acum are laptop și ecran de proiecție în laborator și nu folosește noua tehnologie pentru că nu știe ce-i ăla HOTSPOT .Ne bucurăm pentru doamna noastră dar , trebuia să ne păstreze și pe noi ca și clasă .
Popa:
(30 Noiembrie 2018, 12:38)
@părinte. Ai dreptate cu principiile, dacă țara asta ar fi normală. Cred că numeri cele 10 zile până ce Doamna va reintra triumfătoare pe porțile locului ei, numai al ei, ocupat prin concurs...(Oare ce toaletă va purta?) Da, legea și-a spus cuvântul! Oricum, lipsește ceva și e grav: România e departe de a fi țara legilor bune, respectate și a principialității!
Parinte:
(30 Noiembrie 2018, 11:34)
Dacă aveam o conducere in tara asta cu oameni normali nu se ajungea aici.ca in multe altele. 1. Normal era sa se oficialuzeze ca funcțiile de conducere sunt politizate. 2. Nu se mai organiza un concurs ptr.care un om a tras., deși la conducere erau cei care sunt si acum. 3. Dacă mai tinem la principii in tara asta, indiferent de calitatea unui om, normal este să rămână pe post Barcari. TRAIM IN MINCIUNA SI MANIPULARE. CADEM VICTIME IMEDIAT. Barcari este normal sa fie general pana la sf.mandatului. ne place sau nu, ada e cinstit. Oricum in cel mult 10 zile e înapoi pe post.
justitie:
(29 Noiembrie 2018, 21:13)
nu e normal sa se aplice o decizie a justitiei? in caz contrar, ce pierdem? vreo intelectuala de vaza, buna manageritza, cu studii inalte si viziune salvatoare a intregului sistem de invatamant?sa fim seriosi, cine sustine o personulitate e din aceeasi categorie...invatatoare cu pretentii de superscolita, incapabila pe toate planurile? postacii scriu aici ca au ordin, oamenii destepti si impartiali au inteles din prima cum sta treaba.ministerul n-a avut dovezi, a facut abuzuri grave si acum plateste.eu as fi cerut si daune, ca asa e in lumea normala.degeaba n-o fi primit decizia asta, deci sigur a avut dreptate.ce mai e de comentat??zvarcolirile pesediste ale incompetentilor care au incalecat judetul???.
Barosan:
(29 Noiembrie 2018, 20:42)
@vax. Să vină cu capul ei coafat maxim ca Viorica Dăncilă? Barcari, hai că poți! Învățătoarea va dormi bine la Palat.
Amara:
(29 Noiembrie 2018, 19:49)
Femeie bătrănă, umblă brambura pe scările tribunalelor! Uite fizica, nu e fizica! A amețit elevii și orarul școlii. I sa urcat puterea la cap. Nu-i mai ajunge.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Luni 28 Sep 2020
538 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră

Alegeri Locale 2020: Incidente electorale sesizate autorităților la Făcăeni și Țăndărei

Scandal cu urna mobilă la Făcăeni. Biroul Electoral Județean a aprobat solicitarea venită din partea unui candidat pentru funcția de primar în care acesta a reclamat faptul că procedura pe care președinții ...[citește_toată_știrea]

27 Septembrie 2020, 17:15
(734 vizualizări - 0 comentarii)


Alegeri Locale 2020: 11 sesizări privind incidente electorale în Ialomița

De la începerea procesului de votare, duminică 27 septembrie 2020, au fost înregistrate 11 sesizări privind incidente electorale:
-influențare alegători în localitatea Traian (neconfirmată) ...[citește_toată_știrea]

27 Septembrie 2020, 13:50
(458 vizualizări - 0 comentarii)


Alegeri Locale 2020: Reclamații privind transportul alegătorilor la Slobozia, Rădulești și Scânteia

Alte 3 incidente electorale au fost sesizate Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița. Potrivit polițiștilor, reclamațiile respective fac referire la transportul alegătorilor către Secțiile de ...[citește_toată_știrea]

27 Septembrie 2020, 13:20
(287 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1225 cazuri de COVID-19 în Ialomița

Duminică, 27 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1225, cu 12 cazuri mai mult față de ziua ...[citește_toată_știrea]

27 Septembrie 2020, 13:05
(149 vizualizări - 0 comentarii)


Alegeri Locale 2020: La Amara se transportă persoane spre secțiile de votare

Ziua Alegerilor Locale nu este lipsită de incidente electorale în localitatea vecină Sloboziei. Astfel, duminică, 27 septembrie 2020, la Amara, au existat numeroase sesizări privind transportul persoanelor ...[citește_toată_știrea]

27 Septembrie 2020, 11:20
(461 vizualizări - 0 comentarii)


Alegeri Locale 2020: Incidente electorale în Ialomița

Conform Biroului Electoral Județean, instituția a fost sesizată cu privire la faptul că într-una dintre secțiile de votare din județ membrii Secției nu poartă măștile de protecție și nu folosesc dezinfectanți ...[citește_toată_știrea]

27 Septembrie 2020, 10:20
(275 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1213 cazuri de COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 26 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1213, cu 8 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

26 Septembrie 2020, 13:05
(114 vizualizări - 0 comentarii)


Movilița: Șase persoane, rănite într-un accident rutier

Movilița: Șase persoane, rănite într-un accident rutier

Pompierii militari din cadrul ISU Ialomița au intervenit în cursul nopții de vineri spre sâmbătă, 25/26 septembrie a.c., în jurul orelor 23,00, la un accident rutier produs pe DN2, în localitatea Movilița ...[citește_toată_știrea]

26 Septembrie 2020, 08:15
(186 vizualizări - 1 comentariu)


8

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

25 Septembrie 2020, 19:10


Beat la volan pe străzile Sloboziei

Un bărbat, de 53 de ani, din Slobozia, a fost oprit în seara zilei de joi, 24 septembrie a.c., pe un drum public din oraș de către un echipaj de Poliție. Oamenii legii au observat că mergea cu mașina pe ...[citește_toată_știrea]

25 Septembrie 2020, 16:15
(197 vizualizări - 0 comentarii)


10

Fetești: Arestat pentru «furt calificat»

Joi, 24 septembrie a.c., polițiștii din Stelnica au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative ...[citește_toată_știrea]

25 Septembrie 2020, 16:10
(87 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1205 cazuri de COVID-19 în Ialomița

Vineri, 25 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1205, cu 14 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

25 Septembrie 2020, 13:05
(97 vizualizări - 0 comentarii)


12

AJFP Ialomița: 30 septembrie 2020, termen limită pentru depunerea notificării privind intenția de restructurare a obligațiilor bugetare

Agenția Națională de Administrare Fiscală reamintește că termenul limită de depunere a notificării prin care se manifestă intenția de a beneficia de măsura de restructurare a obligațiilor bugetare restante ...[citește_toată_știrea]

25 Septembrie 2020, 10:35
(103 vizualizări - 0 comentarii)


Primăria Slobozia: Termen scadent pentru plata impozitelor

Serviciul Taxe și Impozite al Primăriei Slobozia aduce la cunoștință contribuabililor care au ales să-și plătească taxele locale în două rate faptul că termenul scadent pentru plata celei de-a doua rate ...[citește_toată_știrea]

24 Septembrie 2020, 17:10
(175 vizualizări - 0 comentarii)


Făcăeni: Cu sturionii în mașină

Făcăeni: Cu sturionii în mașină

Un bărbat, de 44 de ani, din Fetești, s-a ales cu un dosar penal după ce asupra sa au fost descoperite 10 exemplare de cegă, pentru care nu avea documente legale cu privire la proveniență. Bărbatul a fost ...[citește_toată_știrea]

24 Septembrie 2020, 17:00
(240 vizualizări - 1 comentariu)


Făcăeni: Alcoolul l-a lăsat fără permis

În urma unei acțiuni preventive desfășurată miercuri, 23 septembrie a.c., pe zona de Est a județului Ialomița, polițiștii au oprit în trafic un șofer care, înainte de a se urca la volan, consumase băuturi ...[citește_toată_știrea]

24 Septembrie 2020, 16:55
(151 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1191 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Joi, 24 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1191, cu 8 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

24 Septembrie 2020, 13:10
(118 vizualizări - 0 comentarii)


ITM Ialomița: Controale la firmele care folosesc zilieri

Având în vedere obiectivele specifice ale Inspecției Muncii stabilite atât prin lege cât și prin Programul Cadru de Acțiuni al Inspecției Muncii pentru anul 2020, în perioada 14-19.09.2020 s-a desfășurarat ...[citește_toată_știrea]

24 Septembrie 2020, 12:15
(122 vizualizări - 0 comentarii)


ITM Ialomița: Campanie europeană de conștientizare a lucrătorilor și angajatorilor cu privire la beneficiile muncii declarate

În cadrul campaniei lansate de European Commission și de European Labour  Authority, începând cu data de 21.09.2020 și până vineri 25.09.2020 vor avea loc evenimente și activități pentru promovarea ...[citește_toată_știrea]

23 Septembrie 2020, 15:50
(150 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1183 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Miercuri, 23 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1183, cu 1 caz mai mult față de ziua de marți ...[citește_toată_știrea]

23 Septembrie 2020, 13:10
(115 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Programarea on-line, un nou serviciu electronic la dispoziția contribuabililor

Ministerul Finanțelor Publice, prin Centrul Național pentru Informații Financiare, și ANAF au colaborat la dezvoltarea și implementarea unui nou serviciu electronic, Programarea on-line, prin intermediul ...[citește_toată_știrea]

23 Septembrie 2020, 12:55
(162 vizualizări - 0 comentarii)


Probleme tehnice la APM Ialomița

Agenția pentru Protecția Mediului Ialomița informează publicul interesat asupra faptului că, în urma unor defecțiuni tehnice la nivel național, nu sunt funcționale atât pagina web a instituției și e-mailul ...[citește_toată_știrea]

22 Septembrie 2020, 15:50
(100 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1182 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Marți, 22 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1182, cu 13 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

22 Septembrie 2020, 13:05
(220 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1169 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Luni, 21 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1169, cu 8 cazuri mai mult față de ziua de duminică ...[citește_toată_știrea]

21 Septembrie 2020, 13:05
(173 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii intenționate pe miriști de porumb la Armășești și Balaciu

În cursul zilei de duminică, 20 septembrie a.c, în jurul orelor 20,30, pompierii ialomițeni au fost solicitați, printr-un apel la 112, să intervină pentru stingerea unui incendiu de miriște de porumb care ...[citește_toată_știrea]

21 Septembrie 2020, 11:20
(233 vizualizări - 0 comentarii)


11,13 tone de tutun, confiscate de inspectorii ANAF-Antifraudă

De la începutul lunii septembrie a.c., inspectorii Direcției Generale Antifraudă Fiscală, din cadrul Agenției Naționale de Administrare Fiscală, au confiscat 11138 kg de tutun brut, provenit din Bulgaria ...[citește_toată_știrea]

21 Septembrie 2020, 09:10
(214 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1161 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Duminică, 20 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1161, cu 20 cazuri mai mult față de ziua ...[citește_toată_știrea]

20 Septembrie 2020, 13:05
(160 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1141 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Sâmbătă, 19 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1141, cu 12 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2020, 13:05
(278 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1129 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Vineri, 18 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1129, cu 19 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2020, 13:10
(322 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1110 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Joi, 17 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1110, cu 21 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2020, 13:05
(358 vizualizări - 1 comentariu)


Ultimele comentarii
Goguta în 39 primari-PSD, 17 primari-PNL, 2 primari-ALDE, 2 primari-PRO România, 2 primari-Partidul Ialomițenilor, 2 primari-USR PLUS, 1 primar-AUR, 1 primar-independent cetatean în 39 primari-PSD, 17 primari-PNL, 2 primari-ALDE, 2 primari-PRO România, 2 primari-Partidul Ialomițenilor, 2 primari-USR PLUS, 1 primar-AUR, 1 primar-independent Ana în Movilița: Șase persoane, rănite într-un accident rutier Anonimus în Slobozia: Cadru didactic de la Liceul de Arte, confirmat cu COVID-19 Costy în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 23 septembrie 2020 excludeti "traseistii" politic în Dragoș Soare, candidatul PNL la Primăria Slobozia: «Vom câștiga pentru că Dreapta este unită la Slobozia!» Sandu în Protest civic împotriva poluării produse de Clean Tech Ciulnița @Claudia în Slobozia: Cadru didactic de la Liceul de Arte, confirmat cu COVID-19 Analiza în Slobozia: Cadru didactic de la Liceul de Arte, confirmat cu COVID-19 Claudia în Slobozia: Cadru didactic de la Liceul de Arte, confirmat cu COVID-19 interviul lui Bulă în Ialomița, peste media națională a prezenței la vot la ultimele două rânduri de Alegeri Locale BALAN în Apă potabilă în 2021 la Slobozia DOBRE în Mocioniu a blocat 3 ani repartizarea terenurilor pentru tinerii în Gării Noi CETATEAN în Meciul Unirii cu Farul a fost amânat. Jucători constănțeni, depistați pozitiv COVID-19! cetatean în Slobozia: Cadru didactic de la Liceul de Arte, confirmat cu COVID-19 Gogu de la borduri în 4 kilograme de droguri, descoperite într-un colet ce urma să ajungă la un bărbat din Perieți Pavel în Clean Tech produce ilegal și nu respectă condițiile de funcționare impuse de autorități #pasajladrajna în Mocioniu a blocat 3 ani repartizarea terenurilor pentru tinerii în Gării Noi Balea în 4 kilograme de droguri, descoperite într-un colet ce urma să ajungă la un bărbat din Perieți Nona în 4 kilograme de droguri, descoperite într-un colet ce urma să ajungă la un bărbat din Perieți
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...