Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Primăria Slobozia cheltuie 40 mii de lei pe mese festive

Pomană administrativă pentru angajați

Primăria Slobozia cheltuie 40 mii de lei pe mese festive

bonus: Crăciun de închiriat la Slobozia

În fiecare an, primarul Adrian Mocioniu își invită angajații la o «masă festivă» de Crăciun. Anul acesta, evenimentul va avea loc în două locații, respectiv la Taboo Events și Restaurantul Colibri. Cheltuielile se ridică la aproximativ 40 mii de lei și sunt suportate din bugetul local.

Angajați de-o prună și de două
În urmă cu o lună, administrația Mocioniu a achiziționat prin SICAP (Sistemul Elec­tronic de Achiziții Publice) «servicii organizare masă festivă de Crăciun». Potrivit informațiilor oficiale, câștigătorii sunt Taboo Events și Restaurantul Colibri din Slobozia. În prima locație, vor fi serviți 297 de angajați din aparatul propriu al primarului Mocioniu și direcțiile subordonate instituției. Pentru ei, va­loarea meniului se ridică la 96 de lei/persoană, respectiv 28004,13 de lei în total, potrivit statutului și funcției. În cea de-a doua locație, la Colibri, vor fi omeniți 125 din cei aproape 200 de angajați cât numără Direcția de Administrare a Domeniului Public Slobozia. Pentru ei, va­loarea tacâmului este de 89 de lei, respectiv 11237,50 de lei. Cei 422 de angajați care și-au anunțat participarea la «masa festivă de Crăciun» reprezintă puțin peste jumătate din numărul total al angajaților Primăriei Slobozia. Sub protecția anonimatului, unii dintre ei ne-au explicat cum funcționează acest tip de eveniment: «A devenit o obligație să participi la masa de Crăciun... Nimeni nu vrea, că e o plicti­seală de-ți vine să-ți tai venele. Și friptura e ca talpa de fiecare dată! Dar, dacă nu te duci, ești luat la ochi. Și nu e bine, că vremurile sunt tulburi...».

Cheltuieli mai mari în 2018
Cutuma «mesei de Crăciun» în administrația locală este veche, însă a fost transformată în obligație în perioada în care actualul senator Gabi Ionașcu a devenit primar. Valoarea tari­felor pentru aceste evenimente a crescut constant, o dată cu numărul de angajați. Ultima majorare a fost operată în sep­tembrie 2018, când șefa de protocol a instituției, celebra Gina Palantin, a solicitat printr-un referat 120 de lei drept «limită valorică pentru mesele oficiale oferite de primarii municipiilor». În același proiect de hotărâre s-au stabilit limitele valorice pentru cadouri (400 de lei) sau cheltuielile zilnice pentru invitații primarului Mocioniu (130 de lei). Cheltuielile pentru «mese festive de Crăciun» se adaugă celor 20 mii de lei, cât se estimează că a costat «fasolea cu cârnați» de 1 Decembrie, precum și cheltuielile ocazionate de acordarea pachetelor de Crăciun și de Paște pentru pensionari și copiii din școlile și grădinițele orașului. Reamintim că, în fiecare an, valoarea acestor alocări bugetare se ridică la peste 100 mii de lei, iar algoritmul de distribuire a acestor «cadouri» nu a fost detaliat niciodată de către autorități. La aceste sume se adaugă banii cheltuiți pentru serbările publice, tot mai dese și mai scumpe în ultimii 2 ani...

Loazir da, investiții ba În anul 2018, ponderea salariilor în bugetul local al municipiului Slobozia a depășit 35%. În valori absolute, salariile celor peste 700 de angajați ai administrației slobozene se ridică la 40 mi­lioane de lei. Majorările salariale au fost operate în trei etape. Cea mai consistentă dintre aceste majorări, de 60%, a fost în luna iulie 2017, ca efect al Legii 153. La acest moment salariile din administrația locală oscilează între salariul minim, de 2090 de lei, pentru slujba de curier și salariul maxim, de 17100 de lei, pentru funcția de primar.

Crăciun de închiriat la Slobozia
Cheltuielile oca­zionate de Sărbătoarea Crăciunului nu se opresc aici. Adminis­trația Mocioniu a achiziționat sau închiriat pentru slobozeni un suport pentru brad, reni tricotați din beculețe, Moș Crăciun din mucava, perdele «flash led»... și exemplele ar putea continua, căci suma totală pentru amenajarea Pieței Revoluției se ridică la peste 140 mii de lei.
Să fie Crăciun La finalul anului 2018, primarul Adrian Mocioniu nu a putut oferi slobozenilor cadou de Crăciun parcarea subte­rană promisă acum doi ani și jumătate în campania electorală. În locul ei, oferă însă o Piață a Revoluției aparent funcțională, în care urmează să se desfășoare Târgul de Crăciun. Pentru a recrea spiritul Crăciunului, primarul Adrian Mocioniu a achiziționat sau închiriat o serie întreagă de articole decorative. Vă propunem, în premieră, să trecem în revistă câteva dintre aceste tarife: șir luminos flash led-7650 lei, sferă 3D flash-14670 lei, ren 3D tricotat-12650 lei, închiriere cadru brad-17550 lei, articole decorative-4900 lei, din nou,  luminos flash led-70800 lei, accesorii coroană-3510 lei, accesoriu dulii-8490 lei. La o primă strigare, suma cheltuită se ridică la 140 mii de lei și ceva mărunțiș. Și nu suntem convinși că am identificat toate achizițiile firește! Dar nici nu contează, căci niște bani tot trebuie cheltuiți pentru a justifica într-un fel oarecare reabilitarea Pieței Revoluției. Chiar funcțională...
Patriotismul costă Ne cerem scuze pentru întârziere, dar am identificat și valoarea patriotismului administrativ afișat de către președintele Victor Moraru. Potrivit infor­ma­țiilor oficial, mesh-ul aniversar «România 100» pe care scrie «Unitate-Respect-Demnitate» a costat fix 13445,38 lei. Valoarea autorizației de construcție ob­ținută ulterior amplasării lui n-o mai precizăm, că vine Crăciunul și încercăm să fim mai buni. Pe această cale, mulțumim în numele celor 280 mii de contribuabili ialomițeni, câți am mai rămas. La mulți ani, domnule Președinte! La mulți ani, România!

17 Decembrie 2018, 07:55 (3408 vizualizări - 11 comentarii)

Citiți și:
Locul de joacă de la V-uri a fost revendicat de proprietari
Adrian Mocioniu susține audiențe cu «susu-n jos»
Primăria Slobozia «sacrifică» 90 de preșcolari în numele interesului public

Comentariile cititorilor:


@Daniel:
(18 Decembrie 2018, 18:32)
Te inseli cu frizura:  e tunsoarea pubiana preferata a femeilor..
Aron care toarnna beton:
(18 Decembrie 2018, 07:04)
Foarte des drpuia si acolitii pot fi gasiti la"colibri".Normal.Machedoni,nu il pot lasa p ala sa inchida si asa ii mai arunca ceva banuti.Este intre ei.Ce nu inteleg este cum sa plateasca mese si toate poftele psd iste,primaria.Prostimea isi achita taxele si impozitele locale cetatenesc iar acest aparat politic batjocoreste orasul.S a creat in primarie si de fapt prin institutiile locale ale statului o asa mizerie umana,ca tare grea povara duce orasul si chiar judetul.Dar auziti machedonilor?Pentru batjocura de strada Maramures ce strabate cartierul de la N la Sud,de ce nu il trageti de maneca pe doctor puia si mizeria lui?Se rup masinile in doua.Intreg cartierul,pe ploaie ori zapada este ingrozitor de parcurs.Pieton sau automobilist.Bataie de joc!Toate canalizarile sunt construite mai sus decat nivelul soselei,baltind continuu.Toate,zici ca e intentionat.Da,da,prostii primariei semneaza receptiile de primire a lucrarilor.Nu..nu intra nimeni pe fir ca trebuie bagati la "mititica"prea multi.Iar cu mesele si chefurile date de psd,sutelor de angajati,e bine.Vor fi votati de bugetari intr una,neavand sanse mari sa scapam de mizerabilii ce ne-au transformat vietile in chin.
Daniel:
(17 Decembrie 2018, 20:14)
Nu stiu de cand e poza dar veterinaru seamănă cu bercea mondialu,tunsoare penibila
VASILICA:
(17 Decembrie 2018, 19:57)
La aceste mese sint invitati parlamentari PSD impreuna cu amantele lor iar platile se fac toate in numerar de catre Trifan  care incaseaza si parandaratul ca doar e dir . economic .
Un cetățean:
(17 Decembrie 2018, 15:14)
Bai mocionelule unde ai tras canalizare pe str garii adu terasamentul la starea initiala cum zice legea ca rupem mașinile acolo,parvenit nepăsător ce esti.cum ii pui pe aia de la dadp sa facă curat prin curte fa si groapa ce a rămas dupa ce te-ai bransat la canalizare
Mary:
(17 Decembrie 2018, 13:37)
  Duminică 16 decembrie a.c. ce să vezi la postul local tv??!! Toată conducerea primăriei Slobozia, în frunte cu primarul. Plini de ei și cu aere de ștabi cu gulere albe, au ieșit pe sticlă cu "împlinirile mărețe" și îndrăznețe ale administrației Mocioniu. 
  Aș apune, mai de grabă, că o mână de golani nepricepuți au venit la tv să-și dea aere precum calul de bășini și să ne arate ei cât de buni administratori sunt, cerșind astfel încă un mandat că tot se apropie alegerile. 
 Pâi, nu vă este rușine obrazului, băi rahaților în ploaie!!! Oameni de nimic și mincinoși de prima clasă, măncători de c--at ce sunteți, să apăreți la tv și să vă vadă lumea ce haimanale sunteți??!!
 Mergeți, băi nene, de ude dracu' ați venit, că nu-i de voi primăria!!! Habar nu aveți cu ce să mănâncă acestă treabă, unde ați fost plantați sau parașutați șă conduceți destinele unui oraș care altă dată era numit "PERLA BĂRĂGANULUI" 
  Vouă nu va spus nimeni cât de idioți, mincinoși, proști și penibil sunteți??!! 
 
Vio:
(17 Decembrie 2018, 10:56)
Aveti grija ,imediat dupa anul nou, sa va asezati la coada sa platiti impozitele . S-a inteles?
@DORA:
(17 Decembrie 2018, 10:01)
Mocoiniu respecta"OAMENI"? Sa ia impozite de la amarati si de la pensionarii cu pensii de 7-800 de lei pe luna ca sa faca chef de Craciun primarul cu salariu de 17100 lei pe luna inseamna respect? Haiducie psd-ista: iei de la saraci ca sa dai la prieteni(nu neaparat invitatii ci cei care fac afaceri cu primaria) . Cand umbla umil din casa in casa dupa voturi, nu spunea ca va proceda asa. Respect inseamna sa-ti implinesti promisiunile din campanie nu sa fitui banii aiurea si sa balbai scuze pt ca  n-ai facut nimic din ce sustineai ca faci.
Gby:
(17 Decembrie 2018, 09:28)
Ce le mai plac pomenile!
Dan:
(17 Decembrie 2018, 08:47)
Dora, ia-l acasa daca tot iti este drag! Daca tot este asa omenos de ce nu scoate de la el din buzunar ?
DORA:
(17 Decembrie 2018, 08:28)
CE FRUMOS.
MACAR MOCIONIU RESPECTA OAMENI, NU CA ANIMALUL DE MORARU CARE ISI BATE JOC DE ANGAJATI DGASPC SI ALTI RUSINE

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Luni 25 Mar 2019
52 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

22 Martie 2019, 18:10


Proiectile descoperite la Sudiți

Proiectile descoperite la Sudiți

Un bărbat din Sudiți a sesizat joi, 21 martie a.c., în jurul orelor 11,00, printr-un apel la 112, faptul că a descoperit 3 proiectile pe un teren agricol. Echipa pirotehnică a Inspectoratului a fost alertată ...[citește_toată_știrea]

22 Martie 2019, 15:40
(372 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la Gura Văii

Joi, 21 martie a.c., 4 tone de lucernă și 8 metri liniari din gardul unei gospodării din satul Gura Văii au fost distruse de flăcări. Cauza incendiului a fost un foc deschis, nesupravegheat corespunzător ...[citește_toată_știrea]

22 Martie 2019, 15:30
(355 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: «The Way after Postmodernism»

Luni, 25 martie 2019, orele 17,00, se va desfășura cea de-a II-a etapă a evenimentului «The Way after Postmodernism» România. Evenimentul va avea loc la Centrul Cultural UNESCO «Ionel Perlea», Galeriile ...[citește_toată_știrea]

22 Martie 2019, 15:20
(361 vizualizări - 0 comentarii)


4

DSVSA Ialomița: Ridicare în totalitate a restricțiilor pentru Pesta Porcină Africană la Rovine

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează proprietarii/ deținătorii de porcine, atât din exploatațiile comerciale, cât și din gospodăriile populației că, în data de ...[citește_toată_știrea]

22 Martie 2019, 10:05
(387 vizualizări - 0 comentarii)


5
Fierbinți-Târg: Bătrân găsit carbonizat în propria locuință

Fierbinți-Târg: Bătrân găsit carbonizat în propria locuință

Un bărbat de 87 ani din Fierbinți Târg a fost găsit carbonizat în propria locuință. Focul a fost observat în jurul orelor 22,30 la casa bătrânului. Voluntarii localității și pompierii de la Detașamentul ...[citește_toată_știrea]

21 Martie 2019, 15:05
(603 vizualizări - 0 comentarii)


6

comunicat

Conform dispozițiilor pct. 15
din Programul calendaristic
pentru realizarea acțiunilor necesare
pentru alegerea membrilor din România
în Parlamentul European din anul 2019,
aprobat prin HG nr. 81/2019, vă aducem
la cunoștință că în data
de 28 martie 2019, orele 13,00,
la sediul Tribunalului Ialomița,
va avea loc desemnarea judecătorilor în
Biroul Electoral de Circumscripție
Județean Ialomița,
prin tragere la sorți dintre judecătorii
aflați în exercițiu ai aTribunalului Ialomița.
Slobozia, 22.03.2019
președintele Tribunalului Ialomița,
judecător Mușat Viorica

21 Martie 2019, 14:50


Accident rutier soldat cu trei victime la Coșereni

Accident rutier soldat cu trei victime la Coșereni

Accidentul s-a produs în dimineața zilei de miercuri, 20 martie a.c., în jurul orelor 7,30, între un autoturism și o autoutilitară care se deplasau pe DN2, în zona comunei Coșereni. Din impact au rezultat ...[citește_toată_știrea]

20 Martie 2019, 18:55
(772 vizualizări - 0 comentarii)


8

Accident în apropiere de Ciulnița. A intrat cu mașina într-o bornă kilometrică!

Un slobozean de 69 de ani a intrat într-o bornă kilometrică marți, 19 martie a.c., în jurul orelor 13,30. Din verificările efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că, în timp ce conducea un autoturism ...[citește_toată_știrea]

20 Martie 2019, 16:15
(788 vizualizări - 0 comentarii)


9

Bărbat din Bărbulești, arestat pentru «ultraj»

Marți, 19 martie a.c., polițiștii ialomițeni au reușit identificarea unui bărbat, de 44 ani, din Bărbulești, pe numele căruia Judecătoria Medgidia a emis un mandat de executare a pedepsei. Bărbatul a fost ...[citește_toată_știrea]

20 Martie 2019, 16:05
(744 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

19 Martie 2019, 19:45


AJOFM Ialomița: 5,55%-rata șomajului în luna ianuarie 2019

La sfârșitul lunii ianuarie 2019, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 5248 șomeri (din care 2148 femei), rata șomajului fiind de 5,55%. Comparativ ...[citește_toată_știrea]

19 Martie 2019, 16:30
(930 vizualizări - 0 comentarii)


12

Polițiștii ialomițeni donează sânge

În perioada 18-19 martie a.c., polițiștii din cadrul IPJ Ialomița au desfășurat la Centrul Județean de Transfuzii Sanguine Ialomița o acțiune de donare de sânge. Scopul acestei acțiuni este de a contribui ...[citește_toată_știrea]

19 Martie 2019, 16:15
(860 vizualizări - 0 comentarii)


13

ANOFM: Calendarul burselor locurilor de muncă în 2019

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă anunță graficul de desfășurare a burselor locurilor de muncă ce se vor desfășura la nivel național în acest an. Astfel, în data de 12 aprilie 2019, va fi ...[citește_toată_știrea]

19 Martie 2019, 15:55
(920 vizualizări - 0 comentarii)


Vlădeni: Șase tineri, cercetați pentru «furt calificat»

Marți, 19 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Stelnica au surprins în flagrant șase tineri, cu vârste cuprinse între 15-27 ani, din Vlădeni, în timp încercau să sustragă componente ...[citește_toată_știrea]

19 Martie 2019, 15:45
(956 vizualizări - 0 comentarii)


Protest #șâeu, la Slobozia

Protest #șîeu, la Slobozia

Slobozia s-a alăturat orașelor care au susținut protestul privind construcția de autostrăzi, inițiat de omul de afaceri sucevean Ștefan Mandachi. Vineri, 15 martie 2019, puțin după orele 15,00, câțiva cetățeni ...[citește_toată_știrea]

15 Martie 2019, 16:10
(1785 vizualizări - 1 comentariu)


Bărbat din Dridu, arestat pentru «abandon de familie»

Joi, 14 martie a.c., polițiștii ialomițeni au reșit identificarea unui bărbat, de 49 de ani, din Dridu, pe numele căruia Judecătoria Vălenii de Munte a emis un mandat de executare a pedepsei. Bărbatul a ...[citește_toată_știrea]

15 Martie 2019, 15:30
(1552 vizualizări - 0 comentarii)


Stejari și tei plantați de polițiștii ialomițeni

Vineri, 15 martie 2019, polițiștii din cadrul IPJ Ialomița, împreună cu reprezentanți ai Primăriei comunei Perieți, alături de copii au plantat 400 puieți de stejar și tei în Pădurea Călugăreasca, la intrare ...[citește_toată_știrea]

15 Martie 2019, 15:25
(1487 vizualizări - 0 comentarii)


Sălcioara: Contrabandă cu țigări

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Ion Roată au descoperit în urma unei percheziții efectuate joi, 14 martie a.c., pe raza localității Sălcioara, la domiciliul unui bărbat de 48 ani, 53 pachete de ...[citește_toată_știrea]

15 Martie 2019, 15:20
(1463 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Alege factura electronică, protejează mediul înconjurător!

RAJA Constanța încurajează clienții să aleagă factura electronică în locul celei imprimate pe hârtie pentru că este o opțiune mai rapidă, mai sigură, mai eficientă, dar, cel mai important, protejează mediul ...[citește_toată_știrea]

15 Martie 2019, 11:05
(1420 vizualizări - 0 comentarii)


APM Ialomița: Interzicerea arderilor de miriști

Agenția pentru Protecția Mediului Ialomița informează și atenționează cetățenii care obișnuiesc să dea foc miriștilor și altor resturi de vegetație uscată fără a urmări procesul arderii. Arderea miriștilor ...[citește_toată_știrea]

14 Martie 2019, 18:20
(1465 vizualizări - 0 comentarii)


Caravana «Fii pregătit!», revine în Ialomița

Caravana «Fii pregătit!» va ajunge sâmbătă, 16 martie 2019, în orașul Slobozia, și va fi amplasată pe bulevardul Chimiei, în Piața Unirii, iar duminică, 17 martie a.c., în orașul Fetești, fiind amplasată ...[citește_toată_știrea]

14 Martie 2019, 18:10
(1465 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: La furat de fier vechi

Doi bărbați, de 19 și 40 de ani, din Urziceni, au fost surprinși în flagrant miercuri, 13 martie 2019, de polițiștii din Urziceni în timp ce încercau să sustragă deșeuri feroase dintr-o clădire dezafectată ...[citește_toată_știrea]

14 Martie 2019, 17:20
(1468 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Autoturism neînmatriculat, depistat în trafic

Un bărbat, de 49 de ani, din Armășești, a fost depistat, miercuri, 13 martie a.c., pe raza municipiului Urziceni, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar ...[citește_toată_știrea]

14 Martie 2019, 17:10
(1407 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: «Donează sânge, salvează o viață!»

Miercuri, 20 martie 2019, în intervalul orar 8,00-12,00, Parohiile Gârbovi I și Gârbovi II, în colaborare cu Centrul de Transfuzii Sanguine Ialomița organizează o acțiune de donare de sânge în cadrul campaniei ...[citește_toată_știrea]

14 Martie 2019, 16:25
(1480 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Deșeuri feroase confiscate de polițiști

Miercuri, 13 martie a.c., polițiștii slobozeni au depistat un bărbat, de 57 ani, în timp ce transporta cu o căruță pe raza localității de domiciliu 290 kg de deșeuri feroase. Acesta nu deținea documente ...[citește_toată_știrea]

14 Martie 2019, 16:15
(1414 vizualizări - 0 comentarii)


Produse contrafăcute, confiscate de polițiștii din Urziceni

Miercuri, 13 martie a.c., polițiștii din Urziceni au depistat un bărbat, de 52 de ani, care încerca să comercializeze, pe raza municipiului, produse cosmetice care purtau însemnele unor mărci înregistrate ...[citește_toată_știrea]

14 Martie 2019, 16:05
(1474 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: «Ziua Poliției Române» 2019

În contextul aniversării, la data de 25 martie 2019, a 197 de ani de tradiție și continuitate a Poliției în slujba cetățenilor, Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița organizează, în perioada 1 ...[citește_toată_știrea]

14 Martie 2019, 14:45
(1447 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa la Țăndărei!

Pentru remedierea unei avarii survenită la nivelul unui branșament de pe strada Constanței din orașul Țăndărei, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile astăzi, 14 martie 2019, în intervalul ...[citește_toată_știrea]

14 Martie 2019, 10:35
(1786 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi de peste 260000 de lei, 44 permise reținute

În perioada 8-10 martie a.c., polițiștii ialomițeni au intervenit pe raza județului la 121 evenimente, dintre care 108 sesizate prin 112. În urma activităților, au fost constatate 61 infracțiuni. Pentru ...[citește_toată_știrea]

12 Martie 2019, 10:10
(1905 vizualizări - 1 comentariu)


Ultimele comentarii
Lola în Coșmarul locatarilor din blocul T2 Urmașul lui urmașul lui Sava în șpaga e în ADN-ul nostru cultural valentin p. în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 20 martie 2019 curiosul în ANAF ridică popririle debitorilor după 2 ani Dumitru N. în Noi acuzații de malpraxis la Spitalul Județean de Urgență Slobozia gigi în Noi acuzații de malpraxis la Spitalul Județean de Urgență Slobozia Orasul meu, judetul lor în Coșmarul locatarilor din blocul T2 Digi24 în Noi acuzații de malpraxis la Spitalul Județean de Urgență Slobozia #șîeu#puiemsd în Coșmarul locatarilor din blocul T2 Tineret pensionar în Coșmarul locatarilor din blocul T2 Locatar în Coșmarul locatarilor din blocul T2 Sicomor pt. ultima data în EXCLUSIV: Moartea suspectă a unui bebeluș, anchetată de procurori Cetățean 8 în Noi acuzații de malpraxis la Spitalul Județean de Urgență Slobozia Cetățean român în Toți cei 600 de medici din Ialomița, verificați de autoritățile sanitare @Un lucrator in slujba.. în Noi acuzații de malpraxis la Spitalul Județean de Urgență Slobozia Cetățean în Noi acuzații de malpraxis la Spitalul Județean de Urgență Slobozia Un lucrator in slujba vietii v în Noi acuzații de malpraxis la Spitalul Județean de Urgență Slobozia Ina în Noi acuzații de malpraxis la Spitalul Județean de Urgență Slobozia Succes în ArtRobotiX trăiește «visul american» la Slobozia Cetățean în PSD Ialomița cere demisia de onoare a primarului Adrian Mocioniu
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...