Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Primăria Slobozia cheltuie 40 mii de lei pe mese festive

Pomană administrativă pentru angajați

Primăria Slobozia cheltuie 40 mii de lei pe mese festive

bonus: Crăciun de închiriat la Slobozia

În fiecare an, primarul Adrian Mocioniu își invită angajații la o «masă festivă» de Crăciun. Anul acesta, evenimentul va avea loc în două locații, respectiv la Taboo Events și Restaurantul Colibri. Cheltuielile se ridică la aproximativ 40 mii de lei și sunt suportate din bugetul local.

Angajați de-o prună și de două
În urmă cu o lună, administrația Mocioniu a achiziționat prin SICAP (Sistemul Elec­tronic de Achiziții Publice) «servicii organizare masă festivă de Crăciun». Potrivit informațiilor oficiale, câștigătorii sunt Taboo Events și Restaurantul Colibri din Slobozia. În prima locație, vor fi serviți 297 de angajați din aparatul propriu al primarului Mocioniu și direcțiile subordonate instituției. Pentru ei, va­loarea meniului se ridică la 96 de lei/persoană, respectiv 28004,13 de lei în total, potrivit statutului și funcției. În cea de-a doua locație, la Colibri, vor fi omeniți 125 din cei aproape 200 de angajați cât numără Direcția de Administrare a Domeniului Public Slobozia. Pentru ei, va­loarea tacâmului este de 89 de lei, respectiv 11237,50 de lei. Cei 422 de angajați care și-au anunțat participarea la «masa festivă de Crăciun» reprezintă puțin peste jumătate din numărul total al angajaților Primăriei Slobozia. Sub protecția anonimatului, unii dintre ei ne-au explicat cum funcționează acest tip de eveniment: «A devenit o obligație să participi la masa de Crăciun... Nimeni nu vrea, că e o plicti­seală de-ți vine să-ți tai venele. Și friptura e ca talpa de fiecare dată! Dar, dacă nu te duci, ești luat la ochi. Și nu e bine, că vremurile sunt tulburi...».

Cheltuieli mai mari în 2018
Cutuma «mesei de Crăciun» în administrația locală este veche, însă a fost transformată în obligație în perioada în care actualul senator Gabi Ionașcu a devenit primar. Valoarea tari­felor pentru aceste evenimente a crescut constant, o dată cu numărul de angajați. Ultima majorare a fost operată în sep­tembrie 2018, când șefa de protocol a instituției, celebra Gina Palantin, a solicitat printr-un referat 120 de lei drept «limită valorică pentru mesele oficiale oferite de primarii municipiilor». În același proiect de hotărâre s-au stabilit limitele valorice pentru cadouri (400 de lei) sau cheltuielile zilnice pentru invitații primarului Mocioniu (130 de lei). Cheltuielile pentru «mese festive de Crăciun» se adaugă celor 20 mii de lei, cât se estimează că a costat «fasolea cu cârnați» de 1 Decembrie, precum și cheltuielile ocazionate de acordarea pachetelor de Crăciun și de Paște pentru pensionari și copiii din școlile și grădinițele orașului. Reamintim că, în fiecare an, valoarea acestor alocări bugetare se ridică la peste 100 mii de lei, iar algoritmul de distribuire a acestor «cadouri» nu a fost detaliat niciodată de către autorități. La aceste sume se adaugă banii cheltuiți pentru serbările publice, tot mai dese și mai scumpe în ultimii 2 ani...

Loazir da, investiții ba În anul 2018, ponderea salariilor în bugetul local al municipiului Slobozia a depășit 35%. În valori absolute, salariile celor peste 700 de angajați ai administrației slobozene se ridică la 40 mi­lioane de lei. Majorările salariale au fost operate în trei etape. Cea mai consistentă dintre aceste majorări, de 60%, a fost în luna iulie 2017, ca efect al Legii 153. La acest moment salariile din administrația locală oscilează între salariul minim, de 2090 de lei, pentru slujba de curier și salariul maxim, de 17100 de lei, pentru funcția de primar.

Crăciun de închiriat la Slobozia
Cheltuielile oca­zionate de Sărbătoarea Crăciunului nu se opresc aici. Adminis­trația Mocioniu a achiziționat sau închiriat pentru slobozeni un suport pentru brad, reni tricotați din beculețe, Moș Crăciun din mucava, perdele «flash led»... și exemplele ar putea continua, căci suma totală pentru amenajarea Pieței Revoluției se ridică la peste 140 mii de lei.
Să fie Crăciun La finalul anului 2018, primarul Adrian Mocioniu nu a putut oferi slobozenilor cadou de Crăciun parcarea subte­rană promisă acum doi ani și jumătate în campania electorală. În locul ei, oferă însă o Piață a Revoluției aparent funcțională, în care urmează să se desfășoare Târgul de Crăciun. Pentru a recrea spiritul Crăciunului, primarul Adrian Mocioniu a achiziționat sau închiriat o serie întreagă de articole decorative. Vă propunem, în premieră, să trecem în revistă câteva dintre aceste tarife: șir luminos flash led-7650 lei, sferă 3D flash-14670 lei, ren 3D tricotat-12650 lei, închiriere cadru brad-17550 lei, articole decorative-4900 lei, din nou,  luminos flash led-70800 lei, accesorii coroană-3510 lei, accesoriu dulii-8490 lei. La o primă strigare, suma cheltuită se ridică la 140 mii de lei și ceva mărunțiș. Și nu suntem convinși că am identificat toate achizițiile firește! Dar nici nu contează, căci niște bani tot trebuie cheltuiți pentru a justifica într-un fel oarecare reabilitarea Pieței Revoluției. Chiar funcțională...
Patriotismul costă Ne cerem scuze pentru întârziere, dar am identificat și valoarea patriotismului administrativ afișat de către președintele Victor Moraru. Potrivit infor­ma­țiilor oficial, mesh-ul aniversar «România 100» pe care scrie «Unitate-Respect-Demnitate» a costat fix 13445,38 lei. Valoarea autorizației de construcție ob­ținută ulterior amplasării lui n-o mai precizăm, că vine Crăciunul și încercăm să fim mai buni. Pe această cale, mulțumim în numele celor 280 mii de contribuabili ialomițeni, câți am mai rămas. La mulți ani, domnule Președinte! La mulți ani, România!

17 Decembrie 2018, 07:55 (3620 vizualizări - 11 comentarii)

Citiți și:
Sărbătorile Sloboziei sunt condiționate de aprobarea Consiliului Local
Primăria Slobozia obligă cetățenii să se racordeze la o rețea de canalizare inexistentă!
Primăria Slobozia plătește degeaba cataloagele electronice

Comentariile cititorilor:


@Daniel:
(18 Decembrie 2018, 18:32)
Te inseli cu frizura:  e tunsoarea pubiana preferata a femeilor..
Aron care toarnna beton:
(18 Decembrie 2018, 07:04)
Foarte des drpuia si acolitii pot fi gasiti la"colibri".Normal.Machedoni,nu il pot lasa p ala sa inchida si asa ii mai arunca ceva banuti.Este intre ei.Ce nu inteleg este cum sa plateasca mese si toate poftele psd iste,primaria.Prostimea isi achita taxele si impozitele locale cetatenesc iar acest aparat politic batjocoreste orasul.S a creat in primarie si de fapt prin institutiile locale ale statului o asa mizerie umana,ca tare grea povara duce orasul si chiar judetul.Dar auziti machedonilor?Pentru batjocura de strada Maramures ce strabate cartierul de la N la Sud,de ce nu il trageti de maneca pe doctor puia si mizeria lui?Se rup masinile in doua.Intreg cartierul,pe ploaie ori zapada este ingrozitor de parcurs.Pieton sau automobilist.Bataie de joc!Toate canalizarile sunt construite mai sus decat nivelul soselei,baltind continuu.Toate,zici ca e intentionat.Da,da,prostii primariei semneaza receptiile de primire a lucrarilor.Nu..nu intra nimeni pe fir ca trebuie bagati la "mititica"prea multi.Iar cu mesele si chefurile date de psd,sutelor de angajati,e bine.Vor fi votati de bugetari intr una,neavand sanse mari sa scapam de mizerabilii ce ne-au transformat vietile in chin.
Daniel:
(17 Decembrie 2018, 20:14)
Nu stiu de cand e poza dar veterinaru seamănă cu bercea mondialu,tunsoare penibila
VASILICA:
(17 Decembrie 2018, 19:57)
La aceste mese sint invitati parlamentari PSD impreuna cu amantele lor iar platile se fac toate in numerar de catre Trifan  care incaseaza si parandaratul ca doar e dir . economic .
Un cetățean:
(17 Decembrie 2018, 15:14)
Bai mocionelule unde ai tras canalizare pe str garii adu terasamentul la starea initiala cum zice legea ca rupem mașinile acolo,parvenit nepăsător ce esti.cum ii pui pe aia de la dadp sa facă curat prin curte fa si groapa ce a rămas dupa ce te-ai bransat la canalizare
Mary:
(17 Decembrie 2018, 13:37)
  Duminică 16 decembrie a.c. ce să vezi la postul local tv??!! Toată conducerea primăriei Slobozia, în frunte cu primarul. Plini de ei și cu aere de ștabi cu gulere albe, au ieșit pe sticlă cu "împlinirile mărețe" și îndrăznețe ale administrației Mocioniu. 
  Aș apune, mai de grabă, că o mână de golani nepricepuți au venit la tv să-și dea aere precum calul de bășini și să ne arate ei cât de buni administratori sunt, cerșind astfel încă un mandat că tot se apropie alegerile. 
 Pâi, nu vă este rușine obrazului, băi rahaților în ploaie!!! Oameni de nimic și mincinoși de prima clasă, măncători de c--at ce sunteți, să apăreți la tv și să vă vadă lumea ce haimanale sunteți??!!
 Mergeți, băi nene, de ude dracu' ați venit, că nu-i de voi primăria!!! Habar nu aveți cu ce să mănâncă acestă treabă, unde ați fost plantați sau parașutați șă conduceți destinele unui oraș care altă dată era numit "PERLA BĂRĂGANULUI" 
  Vouă nu va spus nimeni cât de idioți, mincinoși, proști și penibil sunteți??!! 
 
Vio:
(17 Decembrie 2018, 10:56)
Aveti grija ,imediat dupa anul nou, sa va asezati la coada sa platiti impozitele . S-a inteles?
@DORA:
(17 Decembrie 2018, 10:01)
Mocoiniu respecta"OAMENI"? Sa ia impozite de la amarati si de la pensionarii cu pensii de 7-800 de lei pe luna ca sa faca chef de Craciun primarul cu salariu de 17100 lei pe luna inseamna respect? Haiducie psd-ista: iei de la saraci ca sa dai la prieteni(nu neaparat invitatii ci cei care fac afaceri cu primaria) . Cand umbla umil din casa in casa dupa voturi, nu spunea ca va proceda asa. Respect inseamna sa-ti implinesti promisiunile din campanie nu sa fitui banii aiurea si sa balbai scuze pt ca  n-ai facut nimic din ce sustineai ca faci.
Gby:
(17 Decembrie 2018, 09:28)
Ce le mai plac pomenile!
Dan:
(17 Decembrie 2018, 08:47)
Dora, ia-l acasa daca tot iti este drag! Daca tot este asa omenos de ce nu scoate de la el din buzunar ?
DORA:
(17 Decembrie 2018, 08:28)
CE FRUMOS.
MACAR MOCIONIU RESPECTA OAMENI, NU CA ANIMALUL DE MORARU CARE ISI BATE JOC DE ANGAJATI DGASPC SI ALTI RUSINE

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Luni 17 Iun 2019
62 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

AJOFM Ialomița: În atenția absolvenților promoției 2019

Reamintim absolvenților instituțiilor de învățământ, faptul că, în termen de 60 de zile de la absolvire, sunt așteptați să se înregistreze în evidențele AJOFM Ialomița pentru a beneficia de servicii personalizate ...[citește_toată_știrea]

12 Iunie 2019, 17:30
(493 vizualizări - 0 comentarii)


Motociclist autoaccidentat în apropiere de Urziceni

Marți, 11 iunie a.c., pe DN2, în apropiere de Urziceni, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane. Astfel, în timp ce un bărbat, de 25 de ani, conducea o motocicletă, nu a adaptat viteza ...[citește_toată_știrea]

12 Iunie 2019, 17:25
(557 vizualizări - 0 comentarii)


Ion Roată: Depistat în trafic cu parfumuri contrafăcute

Marți, 11 iunie a.c., polițiștii ialomițeni au depistat pe raza comunei Ion Roată, în habitaclul unui autoturism condus de un bărbat de 43 de ani, parfumuri susceptibile de a fi contrafăcute. Astfel, parfumurile ...[citește_toată_știrea]

12 Iunie 2019, 17:20
(473 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Braconajul piscicol, în atenția polițiștilor

Polițiștii feteșteni au depistat pe raza localității un bărbat, de 48 de ani, care avea asupra sa o unealtă de pescuit tip monofilament cu o lungime de 60 metri. Unealta a fost confiscată de polițiști, ...[citește_toată_știrea]

12 Iunie 2019, 17:15
(399 vizualizări - 0 comentarii)


4

Programul casieriilor RAJA Constanța de Rusalii

RAJA Constanța aduce la cunoștința tuturor abonaților că, în perioada Rusaliilor, dispeceratul, echipele de intervenție, dar și reprezentanții societății care asigură buna desfășurare a proceselor de alimentare ...[citește_toată_știrea]

12 Iunie 2019, 17:10
(394 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: RAJA Constanța


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

11 Iunie 2019, 20:05


Slobozia: Expoziție aniversară a sculptorului Mihai Marcu

Joi, 30 iunie 2019, începând cu orele 15,30, la Galeriile de Artă «Arcadia» din incinta Centrului Cultural UNESCO «Ionel Perlea» Slobozia va avea loc vernisajul expoziției «Sculptură-Mihai Marcu-80». Lucrări ...[citește_toată_știrea]

11 Iunie 2019, 16:25
(498 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

7 Iunie 2019, 18:15


8
Fetești: S-a înecat în Dunăre

Fetești: S-a înecat în Dunăre

Miercuri, 6 iunie a.c., în jurul orelor 19,30, un tânăr de 18 ani a dispărut în apa învolburată a Dunării în zona municipiului Fetești. Acesta a fost luat de curenți și nu a mai putut înota spre mal. Fratele ...[citește_toată_știrea]

7 Iunie 2019, 17:25
(834 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Dunăre înecat


9

Slobozia: Doi tineri, coborâți de pompieri de pe acoperișul unei clădiri

Vineri, 7 iunie a.c., în jurul orei 4,30, pompierii Detașamentului Slobozia s-au deplasat cu autoscara mecanică pentru a interveni la coborârea a două persoane, în vârstă de 23 ani, de pe acoperișul unei ...[citește_toată_știrea]

7 Iunie 2019, 17:20
(1047 vizualizări - 1 comentariu)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 10-14 iunie a.c., orele 8,00-16,30, E -Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparație la rețelele electrice. Aceste lucrări ...[citește_toată_știrea]

7 Iunie 2019, 17:15
(858 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Ultima zi a campaniei «Săptămâna Prevenirii Criminalității»

Vineri, 7 iunie a.c., a fost ultima zi a campaniei «Săptămâna prevenirii criminalității», zi dedicată siguranței rutiere. Polițiștii ialomițeni de la Rutieră au fost prezenți în școlile din județ unde au ...[citește_toată_știrea]

7 Iunie 2019, 17:10
(652 vizualizări - 0 comentarii)


12

Săveni: Probleme cu apa potabilă

Ploile din ultimele zile au afectat calitatea apei din localitatea Săveni. Analizele de laborator ale Direcției de Sănătate Publică Ialomița au arătat faptul că mai multe probe conțineau depășiri ale parametrilor ...[citește_toată_știrea]

6 Iunie 2019, 16:20
(828 vizualizări - 0 comentarii)


Doi bărbați din Amara, arestați pentru «viol»

Miercuri, 5 iunie a.c., pe raza localității Amara, polițiștii de Investigații Criminale au pus în aplicare două mandate de executare a pedepsei privative de libertate de 6 și 7 ani, pentru doi bărbați de ...[citește_toată_știrea]

6 Iunie 2019, 16:15
(1150 vizualizări - 2 comentarii)

Taguri: Amara viol arestare


IPJ Ialomița: «Săptămâna Prevenirii Criminalității», în școli

Miercuri, 5 iunie a.c., polițiștii din cadrul IPJ Ialomița au continuat campania «Săptămâna Prevenirii Criminalității», cu informații privind delincvența juvenilă și victimizarea minorilor. Astfel, polițiștii ...[citește_toată_știrea]

6 Iunie 2019, 16:10
(771 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Violența în familie, în atenția polițiștilor

Marți, 4 iunie 2019, polițiștii ialomițeni au realizat o nouă acțiune în cadrul Săptămânii Prevenirii Criminalității. Oamenii legii au prezentat publicului informații referitoare la violența domestică. ...[citește_toată_știrea]

4 Iunie 2019, 20:10
(1059 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Stingere focare de Pestă Porcină Africană la Axintele

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează toți crescătorii de porcine că în data de 31.05.2019 au fost stinse un număr de 3 focare de Pestă Porcină Africană declarate ...[citește_toată_știrea]

4 Iunie 2019, 19:05
(883 vizualizări - 0 comentarii)


«Expoziția Absolvenților 2019», la Muzeul Agriculturii

Marți, 4 iunie a.c., de la orele 14,00, a fost vernisată expoziția absolvenților Liceului de Arte «Ionel Perlea» Slobozia. Evenimentul s-a desfășurat la Muzeul Național al Agriculturii din România. ...[citește_toată_știrea]

4 Iunie 2019, 18:15
(1002 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Rata șomajulului, 5,01%

La sfârșitul lunii aprilie 2019, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 4736 șomeri (din care 2072 femei), rata șomajului fiind ...[citește_toată_știrea]

4 Iunie 2019, 08:10
(944 vizualizări - 0 comentarii)


Adâncata: Cod Roșu de inundații

Hidrologii au emis pentru zona Adâncata, din județul Ialomița, o avertizare Cod Portocaliu de inundații. Specialiștii atrag atenția că din cauza precipitațiilor abundente înregistrate în ultimele ore, există ...[citește_toată_știrea]

31 Mai 2019, 22:03
(1433 vizualizări - 0 comentarii)


DIICOT: 13 percheziții și șase persoane arestate

Miercuri, 29 mai a.c., polițiștii specializați în Combatrea Criminalității Organizate din Ialomița și procurorii DIICOT, au efectuat 13 percheziții domiciliare pe raza municipiului București și a județelor ...[citește_toată_știrea]

31 Mai 2019, 16:35
(1324 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intevalul 3-7 iunie a.c., orele 8,00-16,30, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cazua unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări se ...[citește_toată_știrea]

31 Mai 2019, 16:15
(1322 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța a activat Comandamentul pentru Situații de Urgență

Ca urmare a atenționărilor meteorologice de instabilitate atmosferică, ce se va manifesta prin averse cu caracter torențial de ploi și grindină, frecvente descărcări electrice și intensificări ale vântului ...[citește_toată_știrea]

31 Mai 2019, 16:05
(1277 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Atenție, se întrerupe apa în Fetești Oraș!

Pentru remedierea unei avarii survenite la conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 200 mm, de pe strada Călărași, din municipiul Fetești, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile ...[citește_toată_știrea]

30 Mai 2019, 09:40
(1280 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Înșelat prin metoda «Șmen»

Metoda «Șmen» reprezintă solicitarea unor sume mari de bani de către persoane la diverse instituții, magazine sau chiar pe stradă. Astfel, marți, 28 mai a.c., pe raza unui magazin din localitatea Țăndărei ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2019, 17:20
(1697 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Campanie de vaccinare antirabică aeriană a vulpilor

Începând cu data de 07.06.2019, Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița anunță începerea celei de a IX-a campanie de primăvară de vaccinare antirabică a vulpilor. Campania ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2019, 17:10
(1217 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 3 accidente, o persoană decedată și alte șase rănite

În perioada 24-26 mai a.c., pe raza județului Ialomița s-au produs 3 accidente rutiere, soldate cu decesul unei persoane și rănirea altor șase. Primul accident s-a produs vineri, 24 mai a.c., în jurul orelor ...[citește_toată_știrea]

28 Mai 2019, 16:20
(1514 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți la volan

În perioada 24-26 mai a.c., trei șoferi, cu vârste cuprinse între 24 și 49 ani, au fost depistați de polițiștii ialomițeni în timp ce conduceau pe drumurile publice deși anterior cunsumaseră băuturi alcoolice ...[citește_toată_știrea]

28 Mai 2019, 16:10
(1458 vizualizări - 0 comentarii)


Broșteni: Și-a omorât vecinul cu un cuțit

O anchetă penală a fost deschisă în localitatea Broșteni, după ce un bărbat a lovit cu mașina două persoane și a înjunghiat o a treia. Victima a murit pe loc, în urma agresiunii. Surse judiciare susțin ...[citește_toată_știrea]

24 Mai 2019, 16:10
(1881 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Broșteni crimă


IPJ Ialomița: Acțiuni de prevenire în școli

Joi, 23 mai a.c., polițiștii ialomițeni din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității, împreună cu polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au desfășurat activități informativ-preventive ...[citește_toată_știrea]

24 Mai 2019, 15:55
(1710 vizualizări - 4 comentarii)


Ultimele comentarii
viorica în Doi minori din Slobozia au fost reținuți de polițiști, în cazul bătrânei agresate în centrul orașului Costel în Daniela Necula, cea mai tânără polițistă a județului Ioana în Doi minori din Slobozia au fost reținuți de polițiști, în cazul bătrânei agresate în centrul orașului Acelasi eu în Doi minori din Slobozia au fost reținuți de polițiști, în cazul bătrânei agresate în centrul orașului Gabi în Doi minori din Slobozia au fost reținuți de polițiști, în cazul bătrânei agresate în centrul orașului dalia în Doi minori din Slobozia au fost reținuți de polițiști, în cazul bătrânei agresate în centrul orașului Maria în Doi minori din Slobozia au fost reținuți de polițiști, în cazul bătrânei agresate în centrul orașului Sicomor în Doi minori din Slobozia au fost reținuți de polițiști, în cazul bătrânei agresate în centrul orașului @Plus valoare.. în «Sunt un om normal care este membru al unui partid politic!» Ighen în Daniela Necula, cea mai tânără polițistă a județului Grivița în Daniela Necula, cea mai tânără polițistă a județului Tedi în Daniela Necula, cea mai tânără polițistă a județului Popa în Doi minori din Slobozia au fost reținuți de polițiști, în cazul bătrânei agresate în centrul orașului Mariana în Daniela Necula, cea mai tânără polițistă a județului George în Doi minori din Slobozia au fost reținuți de polițiști, în cazul bătrânei agresate în centrul orașului Flory în Daniela Necula, cea mai tânără polițistă a județului Plus valoare. Nu +Vio în «Sunt un om normal care este membru al unui partid politic!» Cioban în Bibliotecă modernă pentru cititorii din Perieți @Tufisuri în Daniela Necula, cea mai tânără polițistă a județului Alina în Daniela Necula, cea mai tânără polițistă a județului
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...