Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Primăria Slobozia cheltuie 40 mii de lei pe mese festive

Pomană administrativă pentru angajați

Primăria Slobozia cheltuie 40 mii de lei pe mese festive

bonus: Crăciun de închiriat la Slobozia

În fiecare an, primarul Adrian Mocioniu își invită angajații la o «masă festivă» de Crăciun. Anul acesta, evenimentul va avea loc în două locații, respectiv la Taboo Events și Restaurantul Colibri. Cheltuielile se ridică la aproximativ 40 mii de lei și sunt suportate din bugetul local.

Angajați de-o prună și de două
În urmă cu o lună, administrația Mocioniu a achiziționat prin SICAP (Sistemul Elec­tronic de Achiziții Publice) «servicii organizare masă festivă de Crăciun». Potrivit informațiilor oficiale, câștigătorii sunt Taboo Events și Restaurantul Colibri din Slobozia. În prima locație, vor fi serviți 297 de angajați din aparatul propriu al primarului Mocioniu și direcțiile subordonate instituției. Pentru ei, va­loarea meniului se ridică la 96 de lei/persoană, respectiv 28004,13 de lei în total, potrivit statutului și funcției. În cea de-a doua locație, la Colibri, vor fi omeniți 125 din cei aproape 200 de angajați cât numără Direcția de Administrare a Domeniului Public Slobozia. Pentru ei, va­loarea tacâmului este de 89 de lei, respectiv 11237,50 de lei. Cei 422 de angajați care și-au anunțat participarea la «masa festivă de Crăciun» reprezintă puțin peste jumătate din numărul total al angajaților Primăriei Slobozia. Sub protecția anonimatului, unii dintre ei ne-au explicat cum funcționează acest tip de eveniment: «A devenit o obligație să participi la masa de Crăciun... Nimeni nu vrea, că e o plicti­seală de-ți vine să-ți tai venele. Și friptura e ca talpa de fiecare dată! Dar, dacă nu te duci, ești luat la ochi. Și nu e bine, că vremurile sunt tulburi...».

Cheltuieli mai mari în 2018
Cutuma «mesei de Crăciun» în administrația locală este veche, însă a fost transformată în obligație în perioada în care actualul senator Gabi Ionașcu a devenit primar. Valoarea tari­felor pentru aceste evenimente a crescut constant, o dată cu numărul de angajați. Ultima majorare a fost operată în sep­tembrie 2018, când șefa de protocol a instituției, celebra Gina Palantin, a solicitat printr-un referat 120 de lei drept «limită valorică pentru mesele oficiale oferite de primarii municipiilor». În același proiect de hotărâre s-au stabilit limitele valorice pentru cadouri (400 de lei) sau cheltuielile zilnice pentru invitații primarului Mocioniu (130 de lei). Cheltuielile pentru «mese festive de Crăciun» se adaugă celor 20 mii de lei, cât se estimează că a costat «fasolea cu cârnați» de 1 Decembrie, precum și cheltuielile ocazionate de acordarea pachetelor de Crăciun și de Paște pentru pensionari și copiii din școlile și grădinițele orașului. Reamintim că, în fiecare an, valoarea acestor alocări bugetare se ridică la peste 100 mii de lei, iar algoritmul de distribuire a acestor «cadouri» nu a fost detaliat niciodată de către autorități. La aceste sume se adaugă banii cheltuiți pentru serbările publice, tot mai dese și mai scumpe în ultimii 2 ani...

Loazir da, investiții ba În anul 2018, ponderea salariilor în bugetul local al municipiului Slobozia a depășit 35%. În valori absolute, salariile celor peste 700 de angajați ai administrației slobozene se ridică la 40 mi­lioane de lei. Majorările salariale au fost operate în trei etape. Cea mai consistentă dintre aceste majorări, de 60%, a fost în luna iulie 2017, ca efect al Legii 153. La acest moment salariile din administrația locală oscilează între salariul minim, de 2090 de lei, pentru slujba de curier și salariul maxim, de 17100 de lei, pentru funcția de primar.

Crăciun de închiriat la Slobozia
Cheltuielile oca­zionate de Sărbătoarea Crăciunului nu se opresc aici. Adminis­trația Mocioniu a achiziționat sau închiriat pentru slobozeni un suport pentru brad, reni tricotați din beculețe, Moș Crăciun din mucava, perdele «flash led»... și exemplele ar putea continua, căci suma totală pentru amenajarea Pieței Revoluției se ridică la peste 140 mii de lei.
Să fie Crăciun La finalul anului 2018, primarul Adrian Mocioniu nu a putut oferi slobozenilor cadou de Crăciun parcarea subte­rană promisă acum doi ani și jumătate în campania electorală. În locul ei, oferă însă o Piață a Revoluției aparent funcțională, în care urmează să se desfășoare Târgul de Crăciun. Pentru a recrea spiritul Crăciunului, primarul Adrian Mocioniu a achiziționat sau închiriat o serie întreagă de articole decorative. Vă propunem, în premieră, să trecem în revistă câteva dintre aceste tarife: șir luminos flash led-7650 lei, sferă 3D flash-14670 lei, ren 3D tricotat-12650 lei, închiriere cadru brad-17550 lei, articole decorative-4900 lei, din nou,  luminos flash led-70800 lei, accesorii coroană-3510 lei, accesoriu dulii-8490 lei. La o primă strigare, suma cheltuită se ridică la 140 mii de lei și ceva mărunțiș. Și nu suntem convinși că am identificat toate achizițiile firește! Dar nici nu contează, căci niște bani tot trebuie cheltuiți pentru a justifica într-un fel oarecare reabilitarea Pieței Revoluției. Chiar funcțională...
Patriotismul costă Ne cerem scuze pentru întârziere, dar am identificat și valoarea patriotismului administrativ afișat de către președintele Victor Moraru. Potrivit infor­ma­țiilor oficial, mesh-ul aniversar «România 100» pe care scrie «Unitate-Respect-Demnitate» a costat fix 13445,38 lei. Valoarea autorizației de construcție ob­ținută ulterior amplasării lui n-o mai precizăm, că vine Crăciunul și încercăm să fim mai buni. Pe această cale, mulțumim în numele celor 280 mii de contribuabili ialomițeni, câți am mai rămas. La mulți ani, domnule Președinte! La mulți ani, România!

17 Decembrie 2018, 07:55 (3126 vizualizări - 11 comentarii)

Citiți și:
Primăria Slobozia «sacrifică» 90 de preșcolari în numele interesului public
superGINA
«Anticorupția» costă 287 mii de lei

Comentariile cititorilor:


@Daniel:
(18 Decembrie 2018, 18:32)
Te inseli cu frizura:  e tunsoarea pubiana preferata a femeilor..
Aron care toarnna beton:
(18 Decembrie 2018, 07:04)
Foarte des drpuia si acolitii pot fi gasiti la"colibri".Normal.Machedoni,nu il pot lasa p ala sa inchida si asa ii mai arunca ceva banuti.Este intre ei.Ce nu inteleg este cum sa plateasca mese si toate poftele psd iste,primaria.Prostimea isi achita taxele si impozitele locale cetatenesc iar acest aparat politic batjocoreste orasul.S a creat in primarie si de fapt prin institutiile locale ale statului o asa mizerie umana,ca tare grea povara duce orasul si chiar judetul.Dar auziti machedonilor?Pentru batjocura de strada Maramures ce strabate cartierul de la N la Sud,de ce nu il trageti de maneca pe doctor puia si mizeria lui?Se rup masinile in doua.Intreg cartierul,pe ploaie ori zapada este ingrozitor de parcurs.Pieton sau automobilist.Bataie de joc!Toate canalizarile sunt construite mai sus decat nivelul soselei,baltind continuu.Toate,zici ca e intentionat.Da,da,prostii primariei semneaza receptiile de primire a lucrarilor.Nu..nu intra nimeni pe fir ca trebuie bagati la "mititica"prea multi.Iar cu mesele si chefurile date de psd,sutelor de angajati,e bine.Vor fi votati de bugetari intr una,neavand sanse mari sa scapam de mizerabilii ce ne-au transformat vietile in chin.
Daniel:
(17 Decembrie 2018, 20:14)
Nu stiu de cand e poza dar veterinaru seamănă cu bercea mondialu,tunsoare penibila
VASILICA:
(17 Decembrie 2018, 19:57)
La aceste mese sint invitati parlamentari PSD impreuna cu amantele lor iar platile se fac toate in numerar de catre Trifan  care incaseaza si parandaratul ca doar e dir . economic .
Un cetățean:
(17 Decembrie 2018, 15:14)
Bai mocionelule unde ai tras canalizare pe str garii adu terasamentul la starea initiala cum zice legea ca rupem mașinile acolo,parvenit nepăsător ce esti.cum ii pui pe aia de la dadp sa facă curat prin curte fa si groapa ce a rămas dupa ce te-ai bransat la canalizare
Mary:
(17 Decembrie 2018, 13:37)
  Duminică 16 decembrie a.c. ce să vezi la postul local tv??!! Toată conducerea primăriei Slobozia, în frunte cu primarul. Plini de ei și cu aere de ștabi cu gulere albe, au ieșit pe sticlă cu "împlinirile mărețe" și îndrăznețe ale administrației Mocioniu. 
  Aș apune, mai de grabă, că o mână de golani nepricepuți au venit la tv să-și dea aere precum calul de bășini și să ne arate ei cât de buni administratori sunt, cerșind astfel încă un mandat că tot se apropie alegerile. 
 Pâi, nu vă este rușine obrazului, băi rahaților în ploaie!!! Oameni de nimic și mincinoși de prima clasă, măncători de c--at ce sunteți, să apăreți la tv și să vă vadă lumea ce haimanale sunteți??!!
 Mergeți, băi nene, de ude dracu' ați venit, că nu-i de voi primăria!!! Habar nu aveți cu ce să mănâncă acestă treabă, unde ați fost plantați sau parașutați șă conduceți destinele unui oraș care altă dată era numit "PERLA BĂRĂGANULUI" 
  Vouă nu va spus nimeni cât de idioți, mincinoși, proști și penibil sunteți??!! 
 
Vio:
(17 Decembrie 2018, 10:56)
Aveti grija ,imediat dupa anul nou, sa va asezati la coada sa platiti impozitele . S-a inteles?
@DORA:
(17 Decembrie 2018, 10:01)
Mocoiniu respecta"OAMENI"? Sa ia impozite de la amarati si de la pensionarii cu pensii de 7-800 de lei pe luna ca sa faca chef de Craciun primarul cu salariu de 17100 lei pe luna inseamna respect? Haiducie psd-ista: iei de la saraci ca sa dai la prieteni(nu neaparat invitatii ci cei care fac afaceri cu primaria) . Cand umbla umil din casa in casa dupa voturi, nu spunea ca va proceda asa. Respect inseamna sa-ti implinesti promisiunile din campanie nu sa fitui banii aiurea si sa balbai scuze pt ca  n-ai facut nimic din ce sustineai ca faci.
Gby:
(17 Decembrie 2018, 09:28)
Ce le mai plac pomenile!
Dan:
(17 Decembrie 2018, 08:47)
Dora, ia-l acasa daca tot iti este drag! Daca tot este asa omenos de ce nu scoate de la el din buzunar ?
DORA:
(17 Decembrie 2018, 08:28)
CE FRUMOS.
MACAR MOCIONIU RESPECTA OAMENI, NU CA ANIMALUL DE MORARU CARE ISI BATE JOC DE ANGAJATI DGASPC SI ALTI RUSINE

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Joi 17 Ian 2019
147 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

15 Ianuarie 2019, 16:50


Angajări din sursă externă la IPJ Ialomița

Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița i-au fost repartizate 2 posturi pentru încadrare din sursă externă, existente în statele de organizare ale IPJ Ialomița, prin modalitatea încadrării directe ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2019, 16:35
(542 vizualizări - 0 comentarii)


anunț angajare

SC Agromas Grup SRL
furnizor de produse și servicii agricole
cu sediul în Cosâmbești-Ialomița
angajează
ȘOFER AUTOCAMION-2 (două) posturi
Cerințe
-studii medii
-permis de conducere categoria B, C+E
-experiență în conducerea
autocamioanelor >3,5 to min. 1 an
-fără cazier judiciar
-atestat valabil de șofer profesionist
transport marfă
-atestat valabil ADR
-capacitate de organizare și planificare
-punctualitate, seriozitate
și responsabilitate
-avize medicale și psihologice valabile
-transport intern
Responsabilități
-participă la operațiunile de încărcare
și descărcare a autovehiculului
Beneficii
-pachet salarial atractiv
-card analize medicale
-telefon
CV-urile se pot depune atât
la sediul din Cosâmbești
cât și la următoarea adresă de
email agromasgrup@gmail.com
Relații se pot obține
la telefon 0749/082.231

15 Ianuarie 2019, 15:35


ANOFM: Locuri de muncă în agricultură-Spania

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă, prin intermediul Serviciului EURES din cadrul AJOFM Ialomița, promovează oferta unui angajator din Spania, de 50 locuri de muncă în agricultură la recoltarea ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2019, 15:30
(328 vizualizări - 0 comentarii)


4

Accident la Slobozia produs de neacordarea de prioritate

Luni, 14 ianuarie 2019, pe raza municipiului Slobozia s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane. În timp ce un bărbat, de 52 ani, din Țăndărei, conducea un autoturism pe DN2A nu a acordat ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2019, 15:25
(377 vizualizări - 0 comentarii)


5

Ialomița: La volan, fără permis și cu mașina neînmatriculată

Un tânăr de 25 de ani, din Grivița, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Amara, fără a poseda permis de conducere. Iar un alt conducător auto în vârstă de ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2019, 15:15
(359 vizualizări - 0 comentarii)


6

Protopopiatul Slobozia: «15 ianuarie-Ziua Culturii Naționale»

Marți, 15 ianuarie a.c., elevii de la Școala Gimnazială nr. 5 Slobozia Nouă,  coordonați de învățătorul Fănica Damian, au participat la activitatea cu tema «15 ianuarie-Ziua Culturii Naționale». Părintele ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2019, 15:05
(300 vizualizări - 0 comentarii)


7

Accidente la Giurgeni și Gura Ialomiței

În perioada 11-13 ianuarie 2019, pe raza județului Ialomița s-au produs două accidente rutiere soldate cu rănirea a două persoane. Primul accident s-a produs pe raza localității Giurgeni unde un bărbat ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2019, 09:40
(300 vizualizări - 0 comentarii)


8

Produse contrafăcute identificate la Fetești

În perioada 11-13 ianuarie 2019, polițiștii au efectuat controale la mai mulți agenți economici de pe raza județului Ialomița pe linia prevenirii și combaterii ilegalităților din domeniul protecției mărcilor ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2019, 09:25
(311 vizualizări - 0 comentarii)


Braconajul piscicol, în atenția polițiștilor ialomițeni

Sâmbătă, 12 ianuarie 2019, polițiștii slobozeni au depistat un ialomițean, de 45 de ani, în timp ce transporta, cu ajutorul unui autoturism, aproape 40 kg de pește din speciile caras, crap, ten și sânger ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2019, 09:10
(287 vizualizări - 0 comentarii)


Delictele silvice, în atenția polițiștilor ialomițeni

Miercuri, 9 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul IPJ Ialomița au desfășurat activități pe raza de competență pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale din silvicultură. Astfel, pe timpul acțiunilor ...[citește_toată_știrea]

10 Ianuarie 2019, 15:05
(878 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Arestat pentru «sechestrare de persoane» și «tâlhărie»

Marți, 8 ianuarie a.c., polițiștii de Investigații Criminale din cadrul IPJ Ialomița au reușit să identifice un bărbat, de 45 ani, din Fetești, pe numele căruia Curtea de Apel București a emis un mandat ...[citește_toată_știrea]

9 Ianuarie 2019, 17:25
(1126 vizualizări - 0 comentarii)


12

Autoturism căutat de autoritățile engleze, găsit la Fetești

Un autoturism căutat pentru confiscare de autoritățile engleze a fost depistat de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Ialomița. Polițiștii au identificat un autoturism ce aparținea ...[citește_toată_știrea]

9 Ianuarie 2019, 17:15
(1109 vizualizări - 0 comentarii)


Gheorghe Doja: A condus cu permisul suspendat

Marți, 8 ianuarie a.c., un tânăr de 20 ani a fost depistat de către polițiștii rutieri în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Gheorghe Doja, deși avea acest drept suspendat. Polițiștii au ...[citește_toată_știrea]

9 Ianuarie 2019, 17:10
(1045 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Fetești și Gârbovi

Serviciul Poliției Rutiere Ialomița informează faptul că luni, 7 ianuarie 2019, pe raza județului Ialomița s-au produs două accidente rutiere soldate cu victime. Primul eveniment a fost înregistrat pe raza ...[citește_toată_știrea]

8 Ianuarie 2019, 17:10
(1047 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Beat la volan și fără permis

Luni, 7 ianuarie a.c., polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că pe raza municipiului Slobozia s-a produs un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. Ajunși la locul evenimentului, polițiștii ...[citește_toată_știrea]

8 Ianuarie 2019, 16:05
(946 vizualizări - 0 comentarii)


Taximetrist din Ialomița, înjunghiat la Cilibia-Buzău

Sâmbătă, 5 ianuarie 2019, polițiștii au fost alertați cu privire la faptul că un taximetrist din Ialomița a fost înjunghiat pe raza localității Cilibia, județul Buzău. Bărbatul în cauză ar fi luat un client ...[citește_toată_știrea]

7 Ianuarie 2019, 13:50
(1388 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: 5,35%-rata șomajului în luna noiembrie 2018

La sfârșitul lunii noimebrie 2018, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 5063 șomeri (din care 2175 femei), rata șomajului fiind de 5,35%. Comparativ ...[citește_toată_știrea]

7 Ianuarie 2019, 12:20
(1234 vizualizări - 0 comentarii)


Amara: Batrân de 78 de ani, carbonizat în propria casă

Amara: Batrân de 78 de ani, carbonizat în propria casă

Flăcările au cuprins locuința unui bătrân din orașul Amara în data de 30.12.2018, fiind observate de vecini în jurul orelor 21,00. Aceștia au alertat pompierii, care s-au deplasat la eveniment cu două autospeciale ...[citește_toată_știrea]

3 Ianuarie 2019, 14:05
(1222 vizualizări - 0 comentarii)


La Mulți Ani 2019!

La Mulți Ani 2019!

Redacția
Independent
vă urează
să aveți parte
de un an 2019
mai bun,
cu sănătate și fericire!

31 Decembrie 2018, 23:55


Independent

Independent

vă urează Crăciun Fericit și să aveți parte de Sărbători minunate alături de cei dragi!

25 Decembrie 2018, 07:05


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

21 Decembrie 2018, 16:20


Slobozia: Patru persoane au fost rănite într-un accident rutier

Slobozia: Patru persoane au fost rănite într-un accident rutier

Pompierii gărzii de intervenție Slobozia și paramedicii SMURD au intervenit în seara zilei de joi, 20 decembrie 2018, pentru a acorda îngrijiri medicale victimelor unui accident rutier produs la intersecția ...[citește_toată_știrea]

20 Decembrie 2018, 19:17
(2941 vizualizări - 2 comentarii)


Ialomița: Beți la volan

Marți, 18 decembrie a.c., polițiștii au depistat doi bărbați de 50, respectiv 63 de ani, care conduceau autovehicule pe drumurile publice, deși au consumat anterior băuturi alcoolice. Șoferii au fost testați ...[citește_toată_știrea]

19 Decembrie 2018, 16:50
(1754 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Braconajul piscicol, în atenția polițiștilor

Marți, 18 decembrie a.c., polițiștii din Țăndărei au depistat un ialomițean, de 51 de ani, în timp ce transporta cu un autoturism aproape 150 kg de pește din specia fitofag, pentru care nu deținea documente ...[citește_toată_știrea]

19 Decembrie 2018, 16:45
(1987 vizualizări - 0 comentarii)


Cantități de legume fără acte, confiscate de polițiștii ialomițeni


Marți, 18 decembrie a.c., polițiștii de Investigare a Criminalității Economice au efectuat acțiuni de verificare la mai mulți agenți economici de pe raza județului Ialomița, privind modul de aprovizionare ...[citește_toată_știrea]

19 Decembrie 2018, 16:40
(1848 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Brazi confiscați de polițiști

Având în vedere specificul perioadei și apropierea Sărbătorii Crăciunului, polițiștii ialomițeni au intensificat activitățile de control pentru asigurarea legalității depozitării, transportului și comercializării ...[citește_toată_știrea]

18 Decembrie 2018, 17:10
(1992 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Tovărășia și Slobozia

Serviciului Poliției Rutiere Ialomița informează faptul că sâmbătă, 15 decembrie a.c., pe raza județului Ialomița s-au produs două accidente rutiere soldate cu victime. Primul eveniment a fost înregistrat ...[citește_toată_știrea]

18 Decembrie 2018, 12:20
(1879 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia, traversată de transporturi agabaritice

În perioada 17-21 decembrie a.c., Slobozia va fi traversată de 4 transporturi agabaritice. Vehiculele transportă echipament militar de la Punctul de Frontieră Nădlac la Smârdan. Șoferii aflați în trafic ...[citește_toată_știrea]

18 Decembrie 2018, 12:15
(2031 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan, fără permis

Un ialomițean de 39 de ani a fost depistat de către polițiștii rutieri în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Axintele, fără a poseda permis de conducere. Totodată, un alt  conducător ...[citește_toată_știrea]

18 Decembrie 2018, 12:10
(1939 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
urziceni în Scandal cu droguri de risc la Liceul Tehnologic «Sfânta Ecaterina» din Urziceni cetatean în DADP Slobozia a achiziționat utilaje de deszăpezire de 152500 de lei Cetatean în DADP Slobozia a achiziționat utilaje de deszăpezire de 152500 de lei Cetatean în Slobozia bea apă cu Trihalometani Y în Scandal cu droguri de risc la Liceul Tehnologic «Sfânta Ecaterina» din Urziceni Marioara în Scandal cu droguri de risc la Liceul Tehnologic «Sfânta Ecaterina» din Urziceni Altul alt din Urziceni! în Scandal cu droguri de risc la Liceul Tehnologic «Sfânta Ecaterina» din Urziceni @Altul din urziceni în Scandal cu droguri de risc la Liceul Tehnologic «Sfânta Ecaterina» din Urziceni ofer garsonieră de închiriat în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 16 ianuarie 2019 Costel în Alexandra Iordache, campioană națională Valy în Concurs cu «dedicație» pentru soția șefului Administrației Naționale a Penitenciarelor? Zombescu în Scandal cu droguri de risc la Liceul Tehnologic «Sfânta Ecaterina» din Urziceni Altul din Urziceni în Scandal cu droguri de risc la Liceul Tehnologic «Sfânta Ecaterina» din Urziceni X în Scandal cu droguri de risc la Liceul Tehnologic «Sfânta Ecaterina» din Urziceni @Cereala în Scandal cu droguri de risc la Liceul Tehnologic «Sfânta Ecaterina» din Urziceni Cereala în Scandal cu droguri de risc la Liceul Tehnologic «Sfânta Ecaterina» din Urziceni 9,97 în Concurs cu «dedicație» pentru soția șefului Administrației Naționale a Penitenciarelor? Ariciu în Daniel Crunțeanu, secretar de stat la Agricultură în locul lui Alexandru Potor Clara în Primăria Slobozia «sacrifică» 90 de preșcolari în numele interesului public Parinte în Scandal cu droguri de risc la Liceul Tehnologic «Sfânta Ecaterina» din Urziceni
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...