Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Salarii de aproape 1 milion de lei anual pentru managerii administrației Moraru

Răsfățații administrației județene

Salarii de aproape 1 milion de lei anual pentru managerii administrației Moraru

Directorii instituțiilor din subordinea Consiliului Județean Ialomița sunt angajați pe baza unor «contracte de management». Însumată, valoarea acestor contracte se apropie de 1 milion de lei anual! Conform datelor oficiale, în fruntea listei de ma­nageri ai Consiliului Județean figurează Mariana Iancu, directorul Spitalului Județean Slobozia și Larisa Elena Mihai, administratorul public al județului Ialomița.

Niște brute de salarii bugetare Potrivit datelor oficiale, România este singura țară din lume unde salariile din sectorul public depășesc salariile din sectorul privat, respectiv 700 euro salariul mediu net în sectorul bugetar față de 534 euro salariul mediu net în sectorul privat. Însă Ialomița se poate mândri cu mai bine de-atât! Conform acelorași infor­mații oficiale, 8 dintre directorii insti­tuțiilor din subordinea Consiliului Județean Ialomița câștigă, cumulat, aproximativ 1 milion de lei anual. Mai precis, puțin peste 981 mii de lei. Pentru aceste salarii, directorii celor 8 instituții au funcții decorative, fiind, în fapt, doar niște extensii administrative ale președintelui Consi­liului Județean Ialomița. Acesta folosește resursele logistice și umane ale acestor instituții pentru promovarea sa și a camarilei poli­tice din care face parte. Mai grav, puținele evenimente publice organizate de către aceste instituții sunt dedicate cultului persona­lității președintelui Victor Moraru...

Mariana și Larisa conduc detașat Cel mai mic dintre salarii este cel al Cameliei Lascu, directorului Centrului Județean de Resurse și Asistență Educa­țională Ialomița. Aceasta câștiga doar 3200 de lei lunar, fiind obligată să își com­pleteze veniturile cu slujbe pasagere, precum cea de expert județean, remune­rată și ea cu 1420 de lei lunar... Urmează Clementina Tudor, directorul Centrului Cultural UNESCO «Ionel Perlea», cu 5691 de lei, Balog Elena, directorul Bibliotecii Județene «Ștefan Bănulescu», cu 6070 de lei, părintele Cătălin Stanciu, directorul Centrului Județean pentru Con­servarea și Promovarea Culturii Tradiționale Ialomița, cu 6476 lei, Florin Vlad, directorul Muzeului Județean Ialomița, cu 6860 lei și Petre Gheorghe, directorul Muzeului Național al Agriculturii, cu 8364 lei. Locu­rile doi și unu sunt împărțite însă de admi­nistratorul public al județului Ialomița, Larisa Mihai, cu 17900 de lei și Mariana Iancu, directorul Spitalului Județean Slobozia, cu 21500 de lei.

«Serviciile de informare și promovare on-line» intră în legalitate
Lista contractelor de lucrări și prestări servicii publicată pe site-ul Consiliului Județean la 1 decembrie 2018 conține modificări semnificative și la nivelul «presa». Plătite ilegal vreme de mai bine de un an de către președintele Victor Moraru, contractele cu televiziunile-fantomă care emiteau pe... YouTube au fost transformate în «servicii de informare și promovare on-line». Valoarea acestor contracte depășește 30 mii de lei anual!

18 Decembrie 2018, 08:10 (5006 vizualizări - 28 comentarii)

Citiți și:
Moraru-omul și opera (VII)
Politica demografică a președintelui Moraru
Moraru-omul și opera (VI)
Moraru-omul și opera (IV)
Daniel-Ionuț Mihai, viceprimar la Amara

Comentariile cititorilor:


@Ella:
(23 Decembrie 2018, 15:35)
Mare "Agramata iesti", @Ella(in alta postare scriai: "ca toti sta la cheremul lui.").
Ella:
(23 Decembrie 2018, 13:28)
Mare Agramat mai iesti.Ratustele partidului.
Zapciu:
(23 Decembrie 2018, 02:02)
Dezastru rostit si scris rar:la spitalul marianei trei sferturi din buget este aloxat celor 900salariati.Pacientilor lw revine sfertul! Putin dar dupa mintea psd ului, indeajuns! Bravo, mă morarule, bravo! Realizare, nu gluma!
Radu:
(22 Decembrie 2018, 18:48)
@ratustele p. N-ai spus tot!! Bagă, că știi ce-i pe-acolo! Și?! De-aia nu mai pot ele, le doare-n fes!
Ratustele partidului :
(22 Decembrie 2018, 10:28)
Misto posturi si au "tras"miresele psd ului! Venit lunar de 180 milioane lei,vechi!Chinuitoare obligatie,sa fi nevoita sa primesti atat de multi bani!Doar ca ai avut sansa sa te placa victor!Asa ceva...Cand era mica si o intreba cineva-"Ce te faci cand vei fi mare?"Raspunsul mira pe toti:Cand voi fi mare,printul victor imi va scoate marul din gat,imi va potrivi condurul,va urca pe pletele mele in camera de hotel,va deschide usile tainice,asa cum stie mai bine-beat mort,asta voi fi eu mare!La iancu,e mai simplu:Nu stie ce se intampla!Ea a avut un magazin,i-a placut iubirea,scunda fiind-a iubit ce-a gasit,fra-su fiind pă niste cai mari,nemtesti,i-a refacut imaginea,aducand in fata celor cunoscuti- o virgina,desteapta,cu veleitati dă director dă tomberoane,adica pregatita ca pasarea"fionix"-parca.Peste 200 milioane,pentru patroanca"eulacto"!Nefiind prezenta in patul lui victor si neservind masa,a iesit bine! Acum Tudor.Da,duamna Cleme,"goarna"coclita a psd ului!Usor depreciata,luciul tineretii a apus demult tare,insa a ramas intre paginile psd si degradata fizic,latraturile de la gard,disparand-victor a incununat o cu aproape 6.ooo lei,tot vechi,ponositi si copiati dupa alte bancnote,asa cum a copiat ea lucrarea!Dar se poarta copy-paste in psd si e cea mai mica problema.Oricum,are palme mari si aplauzele ei se aud cu tarie in prezenta lui victor&Co !E chinuita,aplaudaca,trecuta,e ca o stafida dar psd ista si merita mizilicul ala de salar! Tuamna Cleme,chiar daca privirea denota oboseala de parca inventati zilnic neinventatele,nu va fie frica!Rezista ea-Dancila,d apoi matale,vocea inflorata,ce duce de nas pensionarii varstnici!P aia tineri,dân sistem,ii convinge Larisa! Are calitati,recunoaste! ++corp...
Dumitru :
(20 Decembrie 2018, 20:41)
De ce la Calarasi este mai bine?  Se vede la echipa de fotbal managementul lor!
Bucu:
(20 Decembrie 2018, 19:19)
Înghițiți șoriciul, dacă-l mai aveți, și așteptați oleacă 2019. Să vedeți buget și salarii la bugetari. Afară, tată, sau tăiat macaroana! Nu că m-aș bucura sadic, dar un strop de echilibru, trebuie! Eficiență și răsplată!
@Valeriu:
(20 Decembrie 2018, 14:48)
Da, ne-am lamurit cu profilul tau incarcat de "pitici" trandafirii. Te deranjeaza articolul deloc laudativ la adresa ciumei rosii, nu ciuma rosie in sine. Era clar pt toti dar ca sa-ti dai seama si tu de propriile enormitati ar trebui sa-ti scuturi "circumvolutiunile"de pe ochi si sa nu mai rastignesti realitatea, ca s-o vezi asa cum e. Apropo, "rasticnitil" se scrie corect in limba romana, rastigniti-l. Dar la nivelul simpatizantilor lui Dragnea si a analfabetilor sai functionali nu se pune. Pastreaza funia si sapunul: vin vremuri crunte pt pas-alde..
Valeriu:
(20 Decembrie 2018, 10:52)
Cum am spus si mai devreme, ma doare in cot de toti oamenii astia pusi in functti de partidele politice si daca sunt capabili sau nu pe functiile respective. Eu eram nemultumit doar de modul manipulator in care este scris acticolul. Vorbeai de comunist dar de gandirea ta stalinista nu faci nici o referire. Noi vorbeam aici de salariile pe care le i-au oamenii astia si tu vorbesti totoal despre altceva. Ai descris apocalipsa si ca e sfarsitul lumii si binenteles Dragnea e devine pt tot raul care se intampla pe planeta. Rasticnitil frate pe Dragnea poate va rezolva piticii dupa creier ca circumvolutiuni sigur nu aveti !!! Daca vezi viitorul asa sumbru, negru si te chinui rau poate ai nevoie de niste funie si sapun ca bine nu te mai faci!
Moș Nicolae:
(20 Decembrie 2018, 07:44)
@ Moș Crăciun ești idiot! Mai simplu de spus, pt a înțelege și tu, nu se poate!
Moș Crăciun:
(19 Decembrie 2018, 19:41)
Salariile de la ,,cultură” sunt umflate. Implicarea lor este minimă. Au studii, au doctorate ( neverificate de plagiat), au indemnizații pe funcție. AU! DAR CE DAU? Țopăie câteva ore pe zi, stau la bârfă, funcționarii le fac hârtiile, mașina, la scară... Burți și cardiaci, preșuri și pupincuriști! De la toți bugetarii se va tăia macaroana, chiar și prin a fi dați afară!
REALIZARI:
(19 Decembrie 2018, 19:36)
ar fi interesant sa publicati si lista realizarilor acestei echipe, poate, cine stie, oamenii chiar si-or merita banii si opinia publica se agita in necunostinta de cauza....exista realizari? sa le aflam si noi
@Valeriu:
(19 Decembrie 2018, 16:15)
Gresesti: nu pt ca te deranjeaza luarea in deradere a cuvantului"comunist, cuvant care pt unul ca tine cu multe"circumvolutiuni" are o semnificatie complet nepeiorativa(ba, din contra!) ci pt ca faci exact inversul a ceea ce sustii tu ca face articolul. Bagatelizezi, Salariile incompetentilor numiti de psd sunt doar"niste 3 lei" si ca n-ar fi sfarsitul lumii. Tocmai ,ca este: iei niste nulitati care freaca tiparul si menta dar au buze moi pt fundul europeanului Victoras  plus isi dau viata pt partid, ca sa fie rasplatiti regeste cu salariu cat 5o-60 de pensionari. Si avem rezultate de sfarsitul lumii: apa, groapa, statuile, valurile ce tin loc de trotuare si sosele, parc industrial in care sufla vantul a paguba, excursii in Asia pt europenizare, oras care se depopuleaza, viitor sumbru pt copii, spital in care te duci pe picioare si te aduc cu masina incarcata cu coroane de plastic, tot felul de festivitati"noi cu ai nostri" dar din banii lor etc, etc..Sigur, la cum da tonul infractorul Dragnea, papusarul care tine Romania in sah, e cool sa -l imiti si la nivel local, judetean.
Valeriu:
(19 Decembrie 2018, 09:58)
Stefan ma doare in cot de toti directorii astia si de mizeria de Moraru. Din partea mea poate sa castige si 2 lei. Nu despre asta era vorba. Nemultumirea mea este la acest articol manipulator care incearca sa creeze emotie la astia cu mai putine circumvolutiuni ca tine si sa dai cu huooo ca aia castiga 3 lei si e sfarsitul lumii. Cred ca nici nu sti ce inseamna cuvantul comunist dar crezi ca e cool sa-l folosesti. 
Daria:
(19 Decembrie 2018, 08:35)
Latino-lovaru gruparea nesimtita a CJI nu are scrupule, isi bate joc de toata lumea, da banii pentru cultura, clementina saraca, spital. doamna manager de la spital, of cind ne gindim ca uni nu au banii de paine, si banii pentru facturi, iar CJI se lafaie in banii pentru toti nemernici RUSINE.....

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Joi 23 Ian 2020
129 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Fetești: Pieton în scaun cu rotile, lovit de o mașină

Un bătrân de 72 de ani, aflat în scaunul cu rotile, din localitatea Făcăeni, a ajuns la spital după ce a fost lovit de o mașină. Accidentul s-a petrecut miercuri, 22 ianuarie 2020, pe raza municipiului ...[citește_toată_știrea]

23 Ianuarie 2020, 16:25
(34 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești accident


Ialomița: A intrat cu mopedul într-o mașină

Un bărbat de 40 de ani, din localitatea Valea Ciorii, s-a ales marți, 22 ianuarie 2020, cu un dosar penal fiind identificat în trafic fără permis de conducere. Polițiștii s-au sesizat după ce acesta a provocat ...[citește_toată_știrea]

23 Ianuarie 2020, 16:20
(64 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: «Hora Unirii» la Grădinița «Piticiot»

Preșcolarii Grădiniței «Piticot» din Slobozia au participat la un eveniment organizat de Protopopiatul Slobozia, cu scopul de a marca Ziua Micii Unirii. La finalul manifestărilor, copiii s-au prins de mâini ...[citește_toată_știrea]

23 Ianuarie 2020, 16:15
(38 vizualizări - 0 comentarii)


Făcăeni: La volan sub influența alcoolului

Un tânăr de 26 de ani, din localitatea Făcăeni, s-a ales cu un dosar penal după ce a fost depistat în trafic sub influența băuturilor alcoolice. Acesta a refuzat de asemenea să se prezinte la spital pentru ...[citește_toată_știrea]

23 Ianuarie 2020, 16:10
(33 vizualizări - 0 comentarii)


4

Ialomița: Lemne de foc vândute ilegal

Miercuri, 22 ianuarie 2020, polițiștii din Ialomița au desfășurat o amplă acțiune de combatere a infracțiunilor la regimul silvic. Astfel, oamenii legii au aplicat 23 de sancțiuni contravenționale în valoare ...[citește_toată_știrea]

23 Ianuarie 2020, 16:05
(37 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Pietonii, victime ale șoferilor grăbiți

În cursul zilei de marți, 21 ianuarie 2020, trei pietoni au ajuns la spital, fiind victime ale accidentelor de circulație. În primul caz este vorba despre un bărbat, de 47 de ani, domiciliat în Amara, care ...[citește_toată_știrea]

22 Ianuarie 2020, 18:10
(170 vizualizări - 2 comentarii)


IPJ Ialomița: Simulare VR pentru prevenirea furturilor din locuințe

Acțiune inedită a polițiștilor ialomițeni în cadrul campaniei de prevenire a furturilor din locuințe «Hoții îți invadează intimitatea». Miercuri, 22 ianuarie 2020, oamenii legii le-au prezentat clienților ...[citește_toată_știrea]

22 Ianuarie 2020, 18:05
(126 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

21 Ianuarie 2020, 17:15


8
Valea Ciorii: Peste 300 kg de pește, o barcă pneumatică și plase, confiscate de polițiști

Valea Ciorii: Peste 300 kg de pește, o barcă pneumatică și plase, confiscate de polițiști

Aproape 300 de kilograme de pește din speciile crap și somn precum și o barcă pneumatică și plase de pescuit au fost confiscate de polițiștii ialomițeni în localitatea Valea Ciorii. Astfel, luni, 20 ianuarie ...[citește_toată_știrea]

21 Ianuarie 2020, 14:15
(224 vizualizări - 0 comentarii)


9

Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Luni, 20 ianuarie a.c., în jurul orelor 20,00, polițiștii din Stelnica, în timp ce efectuau un filtru rutier pe raza comunei Vlădeni, au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr, de 26 de ani ...[citește_toată_știrea]

21 Ianuarie 2020, 14:10
(194 vizualizări - 0 comentarii)


10

Fetești: 16 persoane evacuate dintr-un bloc cu 4 etaje

16 persoane au fost evacuate în cursul zilei de marți, 21 ianuarie 2020, dintr-un bloc cu 4 etaje din Fetești, din cauza unei butelii care a luat foc. La locul intervenției au participat pompierii Gărzii ...[citește_toată_știrea]

21 Ianuarie 2020, 12:35
(136 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița atenționează: Sunt active 17 focare de pestă porcină africană!

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează că luni, 20 ianuarie 2020, pe raza județului Ialomița, sunt declarate 17 focare de pestă porcină africană. Astfel, în localitatea ...[citește_toată_știrea]

20 Ianuarie 2020, 15:10
(198 vizualizări - 0 comentarii)


12

Bucu: 190 kg de pește, confiscate

Vineri, 17 ianuarie a.c., polițiștii au oprit pentru control, pe raza localității Bucu, un autoturism condus de un bărbat, de 36 de ani, din județul Ilfov. În urma verificării autovehiculului, polițiștii ...[citește_toată_știrea]

20 Ianuarie 2020, 14:45
(172 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Săli de jocuri de noroc, verificate de polițiști

Duminică, 19 ianuarie a.c., polițiștii de Ordine Publică și Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au desfășurat o acțiune preventivă pentru creșterea gradului de siguranță al ...[citește_toată_știrea]

20 Ianuarie 2020, 14:40
(187 vizualizări - 1 comentariu)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Vineri, 17 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Platonești au oprit pentru control, pe raza comunei Săveni, un autoturism condus de un bărbat de 60 ani. În urma testării cu aparatul ...[citește_toată_știrea]

20 Ianuarie 2020, 14:35
(127 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 4 accidente, cinci victime

În ultimele 48 ore, la nivelul județului Ialomița, pompierii au acționat pentru gestionarea a 62 intervenții destinate protecției comunității, din care 57 misiuni de acordare a asistenței medicale de urgență ...[citește_toată_știrea]

20 Ianuarie 2020, 10:40
(123 vizualizări - 0 comentarii)


Tânăr din Slobozia, arestat pentru «tâlhărie calificată»

În cursul zilei de 15 ianuarie a.c., polițiștii slobozeni au identificat și reținut, pentru 24 de ore, un tânăr de 22 de ani cercetat pentru săvârșirea unei infracțiuni de «tâlhărie calificată», săvârșită ...[citește_toată_știrea]

17 Ianuarie 2020, 12:10
(338 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Acțiune de prevenire

Joi, 16 ianuarie a.c., polițiștii feteșteni au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii faptelor cu violență, a delincvenței juvenile și victimizării minorilor în zona unităților de învățământ, precum și ...[citește_toată_știrea]

17 Ianuarie 2020, 11:50
(202 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Avarie la furnizarea apei în Cartierul Fetești Oraș

Pentru remedierea unei avarii survenită la nivelul unui branșament de pe strada Călărași din municipiul Fetești, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile vineri, 17 ianuarie 2020, în ...[citește_toată_știrea]

17 Ianuarie 2020, 11:40
(170 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

16 Ianuarie 2020, 18:55


DSVSA Ialomița: Au fost identificate zonele de risc privind gripa aviară

În contextul răspândirii virusului gripei aviare, reprezentanții Direcției Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița au identificat zonele din județ cu risc epidemiologic ridicat. Astfel ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2020, 18:20
(364 vizualizări - 0 comentarii)


Polei în Ialomița: Două accidente, patru persoane rănite

Miercuri, 15 ianuarie a.c., polițiștii ialomițeni au intervenit la două accidente rutiere produse pe raza județului, soldate cu rănirea a patru persoane. Primul dintre acestea s-a produs în jurul orei ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2020, 18:05
(325 vizualizări - 0 comentarii)


Bătrân de 70 de ani din Făcăeni, beat la volan

Miercuri, 15 ianuarie a.c., în jurul orelor 18,00, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Stelnica au depistat un bărbat, de 70 de ani, din comuna Făcăeni, care conducea un autoturism pe raza localității ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2020, 17:55
(567 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat din Gheorghe Doja, arestat după ce a condus fără permis

Miercuri, 15 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Slobozia au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2020, 17:50
(275 vizualizări - 1 comentariu)


Accident la intrare în Movila

Marți, 14 ianuarie a.c., în jurul orei 7,30, polițiștii au intervenit la un eveniment rutier produs pe raza localității Movila, soldat cu rănirea unei persoane. Din primele cercetări efectuate de polițiști ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 16:40
(298 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Movila accident


Bucu: La volan cu permisul suspendat

Marți, 14 ianuarie a.c., în jurul orelor 15,30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit, pe raza localității Bucu, un autoturism condus de către un bărbat, de 47 de ani, din București, care a ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 16:35
(344 vizualizări - 1 comentariu)


Acțiune a polițiștilor feteșteni

Marți, 14 ianuarie a.c., polițiștii feteșteni au desfășurat activități pe raza de competență pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale în domeniul silviculturii și pisciculturii. În cadrul acțiunii ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 16:30
(304 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Locuri de muncă în Germania pentru studenți

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomita anunță ȋnceperea perioadei de ȋnregistrare a aplicațiilor ȋn programul destinat studenților care doresc să desfășoare o activitate lucrativă pe ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 15:15
(263 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Slobozia: 15 ianuarie-«Ziua Culturii Naționale»

Protopopiatul Slobozia: 15 ianuarie-«Ziua Culturii Naționale»

Miercuri, 15 ianuarie 2020, cu prilejul «Zilei Culturii Naționale» și aniversării a 170 de ani de la nașterea poetului național Mihai Eminescu, la Liceul Tehnologic «Mihai Eminescu» din Slobozia, elevii ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 15:10
(392 vizualizări - 0 comentarii)


Moldoveni: Bătrână de 87 de ani, moartă într-un incendiu

Moldoveni: Bătrână de 87 de ani, moartă într-un incendiu

În noaptea de marți spre miercuri, 14/15 ianuarie 2020, puțin trecut de miezul nopții, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o casă din localitatea Moldoveni. La ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 11:20
(284 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...