Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Salarii de aproape 1 milion de lei anual pentru managerii administrației Moraru

Răsfățații administrației județene

Salarii de aproape 1 milion de lei anual pentru managerii administrației Moraru

Directorii instituțiilor din subordinea Consiliului Județean Ialomița sunt angajați pe baza unor «contracte de management». Însumată, valoarea acestor contracte se apropie de 1 milion de lei anual! Conform datelor oficiale, în fruntea listei de ma­nageri ai Consiliului Județean figurează Mariana Iancu, directorul Spitalului Județean Slobozia și Larisa Elena Mihai, administratorul public al județului Ialomița.

Niște brute de salarii bugetare Potrivit datelor oficiale, România este singura țară din lume unde salariile din sectorul public depășesc salariile din sectorul privat, respectiv 700 euro salariul mediu net în sectorul bugetar față de 534 euro salariul mediu net în sectorul privat. Însă Ialomița se poate mândri cu mai bine de-atât! Conform acelorași infor­mații oficiale, 8 dintre directorii insti­tuțiilor din subordinea Consiliului Județean Ialomița câștigă, cumulat, aproximativ 1 milion de lei anual. Mai precis, puțin peste 981 mii de lei. Pentru aceste salarii, directorii celor 8 instituții au funcții decorative, fiind, în fapt, doar niște extensii administrative ale președintelui Consi­liului Județean Ialomița. Acesta folosește resursele logistice și umane ale acestor instituții pentru promovarea sa și a camarilei poli­tice din care face parte. Mai grav, puținele evenimente publice organizate de către aceste instituții sunt dedicate cultului persona­lității președintelui Victor Moraru...

Mariana și Larisa conduc detașat Cel mai mic dintre salarii este cel al Cameliei Lascu, directorului Centrului Județean de Resurse și Asistență Educa­țională Ialomița. Aceasta câștiga doar 3200 de lei lunar, fiind obligată să își com­pleteze veniturile cu slujbe pasagere, precum cea de expert județean, remune­rată și ea cu 1420 de lei lunar... Urmează Clementina Tudor, directorul Centrului Cultural UNESCO «Ionel Perlea», cu 5691 de lei, Balog Elena, directorul Bibliotecii Județene «Ștefan Bănulescu», cu 6070 de lei, părintele Cătălin Stanciu, directorul Centrului Județean pentru Con­servarea și Promovarea Culturii Tradiționale Ialomița, cu 6476 lei, Florin Vlad, directorul Muzeului Județean Ialomița, cu 6860 lei și Petre Gheorghe, directorul Muzeului Național al Agriculturii, cu 8364 lei. Locu­rile doi și unu sunt împărțite însă de admi­nistratorul public al județului Ialomița, Larisa Mihai, cu 17900 de lei și Mariana Iancu, directorul Spitalului Județean Slobozia, cu 21500 de lei.

«Serviciile de informare și promovare on-line» intră în legalitate
Lista contractelor de lucrări și prestări servicii publicată pe site-ul Consiliului Județean la 1 decembrie 2018 conține modificări semnificative și la nivelul «presa». Plătite ilegal vreme de mai bine de un an de către președintele Victor Moraru, contractele cu televiziunile-fantomă care emiteau pe... YouTube au fost transformate în «servicii de informare și promovare on-line». Valoarea acestor contracte depășește 30 mii de lei anual!

18 Decembrie 2018, 08:10 (5563 vizualizări - 28 comentarii)

Citiți și:
Moraru-omul și opera (VIII)
Președintele Victor Moraru plătește 165000 de lei pentru «producție de televiziune» și «televiziune on-line»
Moraru-omul și opera (VII)
Moraru-omul și opera (IV)
Daniel-Ionuț Mihai, viceprimar la Amara

Comentariile cititorilor:


@Ella:
(23 Decembrie 2018, 15:35)
Mare "Agramata iesti", @Ella(in alta postare scriai: "ca toti sta la cheremul lui.").
Ella:
(23 Decembrie 2018, 13:28)
Mare Agramat mai iesti.Ratustele partidului.
Zapciu:
(23 Decembrie 2018, 02:02)
Dezastru rostit si scris rar:la spitalul marianei trei sferturi din buget este aloxat celor 900salariati.Pacientilor lw revine sfertul! Putin dar dupa mintea psd ului, indeajuns! Bravo, mă morarule, bravo! Realizare, nu gluma!
Radu:
(22 Decembrie 2018, 18:48)
@ratustele p. N-ai spus tot!! Bagă, că știi ce-i pe-acolo! Și?! De-aia nu mai pot ele, le doare-n fes!
Ratustele partidului :
(22 Decembrie 2018, 10:28)
Misto posturi si au "tras"miresele psd ului! Venit lunar de 180 milioane lei,vechi!Chinuitoare obligatie,sa fi nevoita sa primesti atat de multi bani!Doar ca ai avut sansa sa te placa victor!Asa ceva...Cand era mica si o intreba cineva-"Ce te faci cand vei fi mare?"Raspunsul mira pe toti:Cand voi fi mare,printul victor imi va scoate marul din gat,imi va potrivi condurul,va urca pe pletele mele in camera de hotel,va deschide usile tainice,asa cum stie mai bine-beat mort,asta voi fi eu mare!La iancu,e mai simplu:Nu stie ce se intampla!Ea a avut un magazin,i-a placut iubirea,scunda fiind-a iubit ce-a gasit,fra-su fiind pă niste cai mari,nemtesti,i-a refacut imaginea,aducand in fata celor cunoscuti- o virgina,desteapta,cu veleitati dă director dă tomberoane,adica pregatita ca pasarea"fionix"-parca.Peste 200 milioane,pentru patroanca"eulacto"!Nefiind prezenta in patul lui victor si neservind masa,a iesit bine! Acum Tudor.Da,duamna Cleme,"goarna"coclita a psd ului!Usor depreciata,luciul tineretii a apus demult tare,insa a ramas intre paginile psd si degradata fizic,latraturile de la gard,disparand-victor a incununat o cu aproape 6.ooo lei,tot vechi,ponositi si copiati dupa alte bancnote,asa cum a copiat ea lucrarea!Dar se poarta copy-paste in psd si e cea mai mica problema.Oricum,are palme mari si aplauzele ei se aud cu tarie in prezenta lui victor&Co !E chinuita,aplaudaca,trecuta,e ca o stafida dar psd ista si merita mizilicul ala de salar! Tuamna Cleme,chiar daca privirea denota oboseala de parca inventati zilnic neinventatele,nu va fie frica!Rezista ea-Dancila,d apoi matale,vocea inflorata,ce duce de nas pensionarii varstnici!P aia tineri,dân sistem,ii convinge Larisa! Are calitati,recunoaste! ++corp...
Dumitru :
(20 Decembrie 2018, 20:41)
De ce la Calarasi este mai bine?  Se vede la echipa de fotbal managementul lor!
Bucu:
(20 Decembrie 2018, 19:19)
Înghițiți șoriciul, dacă-l mai aveți, și așteptați oleacă 2019. Să vedeți buget și salarii la bugetari. Afară, tată, sau tăiat macaroana! Nu că m-aș bucura sadic, dar un strop de echilibru, trebuie! Eficiență și răsplată!
@Valeriu:
(20 Decembrie 2018, 14:48)
Da, ne-am lamurit cu profilul tau incarcat de "pitici" trandafirii. Te deranjeaza articolul deloc laudativ la adresa ciumei rosii, nu ciuma rosie in sine. Era clar pt toti dar ca sa-ti dai seama si tu de propriile enormitati ar trebui sa-ti scuturi "circumvolutiunile"de pe ochi si sa nu mai rastignesti realitatea, ca s-o vezi asa cum e. Apropo, "rasticnitil" se scrie corect in limba romana, rastigniti-l. Dar la nivelul simpatizantilor lui Dragnea si a analfabetilor sai functionali nu se pune. Pastreaza funia si sapunul: vin vremuri crunte pt pas-alde..
Valeriu:
(20 Decembrie 2018, 10:52)
Cum am spus si mai devreme, ma doare in cot de toti oamenii astia pusi in functti de partidele politice si daca sunt capabili sau nu pe functiile respective. Eu eram nemultumit doar de modul manipulator in care este scris acticolul. Vorbeai de comunist dar de gandirea ta stalinista nu faci nici o referire. Noi vorbeam aici de salariile pe care le i-au oamenii astia si tu vorbesti totoal despre altceva. Ai descris apocalipsa si ca e sfarsitul lumii si binenteles Dragnea e devine pt tot raul care se intampla pe planeta. Rasticnitil frate pe Dragnea poate va rezolva piticii dupa creier ca circumvolutiuni sigur nu aveti !!! Daca vezi viitorul asa sumbru, negru si te chinui rau poate ai nevoie de niste funie si sapun ca bine nu te mai faci!
Moș Nicolae:
(20 Decembrie 2018, 07:44)
@ Moș Crăciun ești idiot! Mai simplu de spus, pt a înțelege și tu, nu se poate!
Moș Crăciun:
(19 Decembrie 2018, 19:41)
Salariile de la ,,cultură” sunt umflate. Implicarea lor este minimă. Au studii, au doctorate ( neverificate de plagiat), au indemnizații pe funcție. AU! DAR CE DAU? Țopăie câteva ore pe zi, stau la bârfă, funcționarii le fac hârtiile, mașina, la scară... Burți și cardiaci, preșuri și pupincuriști! De la toți bugetarii se va tăia macaroana, chiar și prin a fi dați afară!
REALIZARI:
(19 Decembrie 2018, 19:36)
ar fi interesant sa publicati si lista realizarilor acestei echipe, poate, cine stie, oamenii chiar si-or merita banii si opinia publica se agita in necunostinta de cauza....exista realizari? sa le aflam si noi
@Valeriu:
(19 Decembrie 2018, 16:15)
Gresesti: nu pt ca te deranjeaza luarea in deradere a cuvantului"comunist, cuvant care pt unul ca tine cu multe"circumvolutiuni" are o semnificatie complet nepeiorativa(ba, din contra!) ci pt ca faci exact inversul a ceea ce sustii tu ca face articolul. Bagatelizezi, Salariile incompetentilor numiti de psd sunt doar"niste 3 lei" si ca n-ar fi sfarsitul lumii. Tocmai ,ca este: iei niste nulitati care freaca tiparul si menta dar au buze moi pt fundul europeanului Victoras  plus isi dau viata pt partid, ca sa fie rasplatiti regeste cu salariu cat 5o-60 de pensionari. Si avem rezultate de sfarsitul lumii: apa, groapa, statuile, valurile ce tin loc de trotuare si sosele, parc industrial in care sufla vantul a paguba, excursii in Asia pt europenizare, oras care se depopuleaza, viitor sumbru pt copii, spital in care te duci pe picioare si te aduc cu masina incarcata cu coroane de plastic, tot felul de festivitati"noi cu ai nostri" dar din banii lor etc, etc..Sigur, la cum da tonul infractorul Dragnea, papusarul care tine Romania in sah, e cool sa -l imiti si la nivel local, judetean.
Valeriu:
(19 Decembrie 2018, 09:58)
Stefan ma doare in cot de toti directorii astia si de mizeria de Moraru. Din partea mea poate sa castige si 2 lei. Nu despre asta era vorba. Nemultumirea mea este la acest articol manipulator care incearca sa creeze emotie la astia cu mai putine circumvolutiuni ca tine si sa dai cu huooo ca aia castiga 3 lei si e sfarsitul lumii. Cred ca nici nu sti ce inseamna cuvantul comunist dar crezi ca e cool sa-l folosesti. 
Daria:
(19 Decembrie 2018, 08:35)
Latino-lovaru gruparea nesimtita a CJI nu are scrupule, isi bate joc de toata lumea, da banii pentru cultura, clementina saraca, spital. doamna manager de la spital, of cind ne gindim ca uni nu au banii de paine, si banii pentru facturi, iar CJI se lafaie in banii pentru toti nemernici RUSINE.....

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Sâmbătă 11 Iul 2020
289 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Marsilieni: A fost găsit ialomițeanul evadat din Penitenciarul Rahova

În seara zilei de vineri, 10 iulie 2020, polițiștii ialomițeni au reușit să-l identifice pe tânărul de 32 de ani care, în luna martie, a evadat din Penitenciarul Rahova. Acesta se afla pe un câmp din localitatea ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2020, 20:20
(102 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

10 Iulie 2020, 17:15


USR PLUS Ialomița susține strângerea de semnături on-line

Organizația USR PLUS Ialomița trage un puternic semnal de alarmă în ideea în care România se pregătește de Alegerile Locale care vor alea loc duminică, 27 septembrie 2020. Conform Legii 115/2015, fiecare ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2020, 16:10
(59 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Reținut după ce a furat portofelul unei bătrâne

Un bărbat de 53 de ani, din Slobozia, a fost reținut pentru 24 de ore după ce a furat portofelul unei bătrâne de 71 de ani, plecată la cumpărături la un supermarket din oraș. Femeia a sesizat dispariția ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2020, 16:05
(95 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 514 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Vineri, 10 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 514, cu 11 cazuri mai mult față de ziua de joi, ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2020, 13:05
(160 vizualizări - 0 comentarii)


Gura Ialomiței: Beat la volan, a derapat cu mașina

Un cetățean din Gura Ialomiței a sesizat joi dimineața, 9 iulie a.c., în jurul orei 3,00, faptul că un autoturism a derapat pe raza localității. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au identificat ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 15:25
(142 vizualizări - 0 comentarii)


Perieți: Arestat pentru «furt calificat»

Miercuri, 8 iulie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 15:20
(133 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Miercuri, 8 iulie a.c., în jurul orelor 22,00, polițiștii rutieri din Fetești au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 34 de ani. În urma verificării în bazele de date, s-a ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 15:15
(115 vizualizări - 0 comentarii)


8
Razie la Bărbulești

Razie la Bărbulești

Peste 160 de efective ale Poliției și Jandarmeriei au descins în dimineața zilei de joi, 9 iulie a.c., în comuna Bărbulești, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, asigurarea climatului de ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 15:10
(145 vizualizări - 0 comentarii)


9

Grupul de Comunicare Strategică: 503 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Joi, 9 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 503, cu 39 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 13:05
(249 vizualizări - 0 comentarii)


10

Grupul de Comunicare Strategică: 464 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Miercuri, 8 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 464, cu 9 cazuri mai mult față de ziua de marți ...[citește_toată_știrea]

8 Iulie 2020, 13:05
(310 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Atenție, se oprește apa în Cartierul Buliga!

Pentru realizarea operațiunilor periodice de întreținere a rezervorului destinat înmagazinării apei potabile ce deservește municipiul Fetești/Ialomița, RAJA Constanța va sista furnizarea apei, joi, 9 iulie ...[citește_toată_știrea]

8 Iulie 2020, 09:40
(119 vizualizări - 0 comentarii)


12
Gimbășani: Bărbat salvat de pompieri dintr-un canal de vizitare elevator

Gimbășani: Bărbat salvat de pompieri dintr-un canal de vizitare elevator

Evenimentul a fost semnalat de un lucrător al unei firme marți, 7 iulie a.c., în jurul orelor 15,25. În sprijinul bărbatului de 43 de ani s-au deplasat de urgență 3 echipaje de salvare de la Detașamentul ...[citește_toată_știrea]

8 Iulie 2020, 08:40
(187 vizualizări - 0 comentarii)


13

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

7 Iulie 2020, 17:10


Ion Roată: Utilaje agricole cuprinse de flăcări

Ion Roată: Utilaje agricole cuprinse de flăcări

Pompierii din Urziceni au intervenit pentru stingerea unui incendiu care a cuprins două utilaje agricole, puse în funcțiune pe un câmp din zona localității Ion Roată. Cel mai probabil flăcările au izbucnit ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 16:05
(262 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța a activat Comandamentul pentru Situații de Urgență

Administrația Națională de Meteorologie a emis o nouă avertizare meteo-Cod portocaliu de instabilitate atmosferică accentuată, cu vijelii (ce vor atinge în anumite intervale viteze de 80-90 km/h), averse ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 15:55
(103 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan sub influența alcoolului

În urma unei acțiuni de prevenire a accidentelor rutiere, polițiștii ialomițeni au identificat , pe raza localităților Rădulești, Slobozia și Țăndărei, 4 conducători auto care circulau pe drumurile publice ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 15:50
(155 vizualizări - 1 comentariu)


Incendiu la o casă din Movila

Incendiu la o casă din Movila

Pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia și membrii serviciului voluntar cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD au intervenit pentru stingerea unui incendiu care ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 15:05
(126 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Movila incendiu


Grupul de Comunicare Strategică: 455 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Marți, 7 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 455, cu 11 cazuri mai mult față de ziua de luni, ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 13:05
(189 vizualizări - 0 comentarii)


IȘJ Ialomița: Calendarul privind mobilitatea personalului didactic din învățământul preuniversitar în anul școlar 2020-2021 a fost reactualizat

În urma promulgării de către președintele României, Klaus Iohannis, a Legii pentru aprobarea Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 58/2020 privind luarea unor măsuri pentru buna funcționare a sistemului ...[citește_toată_știrea]

6 Iulie 2020, 21:20
(290 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Vineri, 3 iulie a.c., în jurul orei 9,30, polițiștii din Slobozia au oprit pentru control, pe raza localității Misleanu, un autoturism condus de un tânăr de 28 de ani, din aceeași localitate. În urma solicitării ...[citește_toată_știrea]

6 Iulie 2020, 16:10
(177 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 444 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Luni, 6 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 444, cu 4 cazuri mai mult față de ziua de vineri, ...[citește_toată_știrea]

6 Iulie 2020, 13:05
(234 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiuni integrate pentru combaterea COVID-19

Pentru prevenirea și limitarea îmbolnăvirilor cu COVID-19, la nivelul județului Ialomița se vor desfășura acțiuni de verificare a respectării măsurilor de protecție sanitară, pentru a proteja sănătatea ...[citește_toată_știrea]

5 Iulie 2020, 08:20
(154 vizualizări - 0 comentarii)


Șosele însângerate în județul Ialomița

Șosele însângerate în județul Ialomița

Zi neagră pe șoselele din Ialomița sâmbătă, 4 iulie 2020. Cinci persoane au fost rănite și una a murit în urma a 3 accidente rutiere, petrecute pe raza localităților Fetești, Coșereni și Misleanu. Cel mai ...[citește_toată_știrea]

4 Iulie 2020, 12:15
(742 vizualizări - 5 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 440 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Vineri, 3 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 440, cu 4 cazuri mai mult față de ziua de joi, 2 ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 13:05
(279 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan, fără permis sau cu permise suspendate

Joi, 2 iulie a.c., în jurul orelor 15,00, polițiștii din Balaciu în timp ce desfășurau activități de control al traficului rutier pe raza de competență au oprit pentru control un autoturism condus de un ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 11:40
(234 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Pieton acroșat de un autoturism

Joi, 2 iulie, a.c., în jurul orelor 18,00, ISU Ialomița a intervenit la un accident rutier în municipiul Slobozia, în care un autoturism a lovit un pieton. La locul evenimentului s-a deplasat de urgență ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 10:55
(267 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


Fetești: Șiră de baloți cuprinsă de flăcări

Fetești: Șiră de baloți cuprinsă de flăcări

Vineri dimineață, 3 iulie a.c., în jurul orei 3,30, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o șiră de baloți din paie în gospodăria unui cetățean din Cartierul Vlașca ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 10:50
(175 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești incendiu


Slobozia: A luat foc ghena de ventilație

Joi, 2 iulie, a.c., în jurul orelor 16,00, ISU Ialomița a fost solicitat să intervină la stingerea unui incendiu produs la o ghenă Slobozia. Incendiul a fost stins operativ de ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 10:45
(218 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia incendiu


Săveni: Incendiu la o anexă gospodărească

Săveni: Incendiu la o anexă gospodărească

Joi, 2 iulie, a.c., în jurul orelor 11,30, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o anexă gospodărească a unui cetățean din localitatea Săveni. La locul solicitării ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 10:40
(241 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Săveni incendiu


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...