Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Clase pregătitoare «STEP BY STEP» la Liceul Tehnologic «Înălțarea Domnului»

În anul școlar 2019-2020

Clase pregătitoare «STEP BY STEP» la Liceul Tehnologic «Înălțarea Domnului»

Începând cu anul școlar 2019-2020, Liceul Tehnologic «Înălțarea Domnului» Slobozia demarează proiectul cla­se­lor pregătitoare «STEP BY STEP». Viitori eleveni vor fi în­drumați de câte două cadre didactice specializate care au competența de a descoperi aptitudinile și talentele copilului pentru a le cultiva și dezvolta în viitor. Totodată, copiii vor avea acces la o bi­bliotecă specializată, ateliere de lucru personalizate și teren de joacă.

Liceul Tehnologic «Înălțarea Domnului» își mărește echipa
Începând cu anul școlar 2019-2020, Liceul Tehnologic «Înălțarea Domnului» dema­rează proiectul clase pregătitoare «STEP BY STEP». În cadrul proiectului se vor amenaja două clase, una la Școala Gimnazială nr. 5 Slobozia Nouă, iar cea de-a doua în cadrul Grădiniței «Lumea Copiilor» Slobozia. Programul de desfășurare a activităților didactice este de 8 ore, în intervalul 8,00-16,00. Pregătirea temelor pentru a doua zi se va realiza în sistem organizat. Concret, între orele 14,00-16,00, cei mici își vor scrie temele cu ajutorul învăță­toarelor. «Implementarea proiectului doream să se realizeze de anul trecut, însă trecuse perioada de înscriere... În plus, nu știam nici prea bine ce documente implică. Anul acesta am prins necesarul în proiecția bugetară și am pornit la treabă. Durează să fie aprobat bugetul, iar apoi să cumpărăm mobilier specific și să dotăm clasele și cu alte materiale!» susține Mariana Hogaș, director Liceului Tehno­logic «Înălțarea Domnului» Slobozia. Mobilierul va fi unul nou, specific, modular, deoarece trebuie să se încadreze cu vârsta copilului. «Singura plată pe care părinții o vor achita va fi de 10 lei/zi, reprezententând masa micuțului. Meniul va fi unul variat, dar adecvat vârstei. În rest, ne privește pe noi...» adaugă Mariana Hogaș.

Program de învățamânt integrat sportiv
În primăvară, Liceul Tehnologic «Înălțarea Dom­nului» Slobozia se va autoriza pe învățamânt cu program sportiv integrat, începând cu clasele primare și gimnaziale. Acest program nu va influența în niciun fel programa școlară. Concret, numărul de ore distribuit pentru fiecare disciplină nu se schimbă, orele de Educație Fizică rămânând aceleași. În schimb, apar 4 ore de Pregătire sportivă practică. «La începutul anului școlar, copiii împreună cu părinții vor completa chestionare aplicate și interviuri în urma cărora optează pentru ce disciplină vor să urmeze... Noi ne-am gândit la 3 discipline, dar se pot schimba în funcție de preferințele copilului: tenis, înot și dansuri sportive. Noi avem profesori ca­lificați în aceste 3 discipline. Însă, dacă un copil optează pentru judo,de exemplu, vom identifica profesori care, prin intermediul unor parteneriate școlare, pot preda această disciplină sportivă!» completează Mariana Hogaș. Cursurile vor fi programate în funcție de necesități, 1 oră pe zi timp de 4 zile, sau 2 zile a câte 2 ore fiecare.

Pentru înscrieri și mai multe detalii
telefon 0243/231.049, 0740/274.333
Slobozia, str. Aleea Pieții, nr. 8

9 Februarie 2019, 14:35 (4767 vizualizări - 21 comentarii)

Citiți și:
Hairstyliste în Portugalia
Slobozia: Liceul Tehnologic «Înălțarea Domnului» va avea sală de sport
600 de elevi învață în clase cu bănci vechi

Comentariile cititorilor:


Alina:
(16 Februarie 2019, 13:32)
Vă plângeți de ,,doctori”? În școli, 90% din profesori sunt impostori. Acolo. însă, nu se moare imediat, se moare lent, fără dureri. Jigodismul și prostia nu dor! Verifică cineva?
Marinela:
(14 Februarie 2019, 12:19)
În Învățământ sunt cei mai mulți impostori. Mult mai mulți ca in Sănătate! Școlile, directorii, n-au curaj să îi demaște, iar părinții nu știu ce vor. Din lipsă de adevărați Calificați, acești impostori ne vor educa în continuare copiii. Nu are nimeni curaj, putere să-i elimine: lipsă de cadre! Așa că, orice vacă poate intra în clasă, numai să intre!
Fetești:
(13 Februarie 2019, 16:40)
Meditațiile cu elevii din clasa la care predai vor fi drastic pedepsite. Riscați, dacă aveți curaj! Cred că se va mai îngrădi această nesimțire din partea unor profesori, mai ales de la Real! Fizică, chimie, mate, biologie...Engleza va continua!!!
#și#și |:
(12 Februarie 2019, 12:08)
@% %. Nu se-nțelege nimic din exprimarea ta!Ai 10 clase la ÎNĂLȚAREA DOMNULUI? Cifrat, interzis “neavizatilor”! Vorbește, tanti, românește!
% cu % :
(12 Februarie 2019, 08:10)
Si ce am scris gresit #fostprofesor? Cardasia si nemernicia sunt mana in mana,cadre didactice-parinti(deseori monoparentali/60% dintr o clasa).Lipsurile se imbina perfect cu #multpreamultul si #n.amtimp #da.lLameditatie,adauga copilul meu e din familie elitista,nu il pui la un loc cu astia,si gata!E plin orasul de elevi de top,de 10!Goale sunt parcurile,goale vor fi amintirile copilariei,pentru multi copii.La 18 ani sunt distrusi,rupti de normal.Pacat!
FOST PROFESOR:
(11 Februarie 2019, 09:28)
@secolul viteză. Multe vin din partea cadrelor! Vor GRADAȚII DE MERIT și supun elevii la torturi, pur și simplu. Nu e obligatoriu să pui copilul în lesă și să-l duci la concurs. Părinții habar n-au, nu se “pun rău” cu cadrul did.! Și tot așa, prostia trece “din mână-n mână”....În al doilea rând, Programa, dacă e sufocantă, se poate adapta de către un cadru did. care n-a intrat de fraier la catedră...Părinții sunt snobi sau naivi, sau amândouă....
Secolu'viteza :
(11 Februarie 2019, 07:00)
Bun proiectul cu step by step.Este cam tarzie abordarea.Cred totusi ca 4 anisori e varsta optima pentru adunarea pana la 30,5 anisori este momentul bun sa afle despre inmultire,impartiere si ecuatii cu 2 necunoscute,la 6 ani sa le pregatim"Luceafarul"si criticii literari,cu participarea neaparata la 2-3 concursuri locale,de tinere talente, muzica,dans,ca nu o fi al tau mai prost ca a lu'Georgeasca!Perfect!La 14 ani e fetita satula de socializare, machiaj,cantari pe scene,live uri pe net,fumatul nu mai e o noutate,ca doar nu e o taranca,a vizitat ginecologul de la 12 ani,ca asa sunt copiii,mai precoci in joaca de-a mama si tata,iar la 19 ani,tanarul nostru este obosit,satul,incarcat de episoadele parcurse ambitios,nu mai are chef de nimic.Sistemul romanesc de educatie dobitocesc+cretinitatea părinților are efect=inca un tanar la psihiatru,bun de pensionat!Ce nu aveti cazuri apropiate??
Traian:
(10 Februarie 2019, 13:51)
Nu le face nimeni reclamă! E vorba de educația pentru viitor. Când se preia un elev la 14 ani, în liceu, posibil să nu știe nici să citească. De scis, scrie la calculator...vai de capul lui..! Dragi părinți, căscați bine ochii, nu prea aveți de ales în Slobozia! Nu vă îmbătați cu notele umflate, și odrasla să fie mult sub ele!
Slobozean:
(10 Februarie 2019, 12:39)
Am spus ca este o oferta interesantă. Dar, vom analiza.vom vedea. Iar daca nu e ok.transfer copilul.si gata. A merge mereu la pomul laudat nu mi se pare chiar bine. Vom vedea...
Hahaha:
(10 Februarie 2019, 11:57)
Sa presupunem că cine susține inițiativa este angajatul scolii?Nu este circ numai la Eminescu.Este circ și la dânșii in școala.Si cred că în toate școlile din tara asta.Sa trăim și să vedem!Cu cât intrăm și scriem de rau ,cu atat mai mult le facem propaganda.Daca vie propaganda sa își facă singuri,sa demonstreze pentru că aici este vorba de formarea copiilor nu de preluarea la 14 ani a copiilor formați de alții.
Gore:
(10 Februarie 2019, 09:50)
@un învățător are cea mai mare dreptate.
Parinte:
(10 Februarie 2019, 07:21)
Auzi Un Învățător.sper sa nu predai la această scoala ca esti varza. Numărul elevilor a scazut, părinții se orientează spre centru...Unde la clase sunt la 30 elevi. Normal ca fiecare scoala sa vina cu o oferta. Ceea ce s a propus pe mine ma atrage sa mi duc copilul aici. Desigur vom vizita scoala, vom sta de vorba cu învățătoarea.vom vedea. E ceva nou. Însă dacă esti învățător si ai o astfel de abordare, e clar ca esti școlit si tu la x si 0. Aici e o altă mare problemă. Multi prosti care au devenit intelectuali.
@Un invatator:
(10 Februarie 2019, 00:17)
Stai jos ! nota 4...
esti praf, mi-e mila de copiii ce trec prin mana ta...
Slobozean:
(9 Februarie 2019, 23:10)
Scoala nu e in comă. Normal cu elevii de la tara. Unde sa se duca? La balamucul de la Eminescu. Acolo nu e scoala e circ. La 6 e altceva. Oameni care isi fac datoria cu prisosinta. La Eminescu e circ.
Hahaha:
(9 Februarie 2019, 22:42)
Ce frumos visează!De ce nu spune că nu au populație școlară pentru că sunt sc.3,Loc.Ped,sc.2,Lucru de Arte cu atâta oferta că nu încape în tot orașul?Sa din serioși,de n ar fi fost uniți cu Sc 5 și de n ar fi existat repartiția computerizata, erau demult dispăruți .As vrea să știu din ce reușește să înscrie copii pt 2 clar pentru că populația școlară este scăzută anul acesta.Doar sa adune cu microbuzul din satele învecinate

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Marți 23 Apr 2019
198 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

19 Aprilie 2019, 18:15


Piața Agroalimentară Slobozia, spațiu autorizat pentru sacrificarea mieilor

Piața Agroalimentară Slobozia este singurul spațiu autorizat sanitar-veterinar pentru sacrificarea și vânzarea mieilor de către producătorii particulari. Astfel, zona specială va fi deschisă în perioada ...[citește_toată_știrea]

19 Aprilie 2019, 16:50
(461 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Prinsă la volanul unei mașini neînmatriculate

Joi, 18 aprilie a.c., o femeie de 40 de ani, din București, a fost depistată de polițiștii ialomițeni în timp ce conducea un autoturim neînmatriculat în apropiere de Urziceni. Totodată, un alt conducător ...[citește_toată_știrea]

19 Aprilie 2019, 16:45
(452 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: «Împreună pentru o comunitate mai sigură!»

Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița derulează campania de prevenire a criminalității în mediul rural «Împreună pentru o comunitate mai sigură!». Polițiștii din structurile de Prevenire, Ordine ...[citește_toată_știrea]

19 Aprilie 2019, 16:40
(369 vizualizări - 0 comentarii)


4

Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 22-24 aprilie a.c., orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparație a rețelelor electrice. Aceste lucrări ...[citește_toată_știrea]

19 Aprilie 2019, 16:35
(473 vizualizări - 0 comentarii)


5
Două mașini s-au ciocnit în centrul Sloboziei

Două mașini s-au ciocnit în centrul Sloboziei

Un accident rutier s-a produs în după-amiaza zilei de vineri, 19 aprilie a.c., în jurul orelor 13,00, în fața Consiliului Județean Ialomița. Din fericire, evenimentul rutier nu s-a soldat cu victime, la ...[citește_toată_știrea]

19 Aprilie 2019, 14:35
(817 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


6

Programul casieriilor RAJA în perioada Sărbătorilor de Paște și 1 Mai

RAJA SA aduce la cunoștința tuturor abonaților că, în perioada Sărbătorilor de Paște și 1 Mai, dispeceratul, echipele de intervenție, dar și reprezentanții societății care asigură buna desfășurare a proceselor ...[citește_toată_știrea]

19 Aprilie 2019, 14:30
(572 vizualizări - 0 comentarii)


Tânăr din Munteni Buzău, arestat pentru «furt»

Polițiștii ialomițeni au reușit miercuri, 17 aprilie a.c., identificarea unui tânăr de 23 de ani, din Munteni Buzău. Pe numele acestuia, Judecătoria Slobozia a emis un mandat de executare a pedepsei privative ...[citește_toată_știrea]

18 Aprilie 2019, 17:45
(522 vizualizări - 0 comentarii)


8

Slobozia: Firme sancționate de polițiști

Miercuri, 17 aprilie a.c., polițiștii de Investigare a Criminalității Economice au aplicat sancțiuni contravenționale în valoare de 30000 de lei la două firme din Slobozia. În ambele cazuri, polițiștii ...[citește_toată_știrea]

18 Aprilie 2019, 17:40
(659 vizualizări - 0 comentarii)


9

Ialomița: Beți la volan și fără permis

Miercuri, 17 aprilie a.c., polițiștii ialomițeni au depistat două persoane, de 17 și 39 de ani, în timp ce conduceau autovehicule pe drumuri publice fără a poseda permis de conducere, cât și un bărbat, ...[citește_toată_știrea]

18 Aprilie 2019, 17:35
(541 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat din Vlădeni, arestat pentru neplata unei amenzi

Marți, 16 aprilie a.c., polițiștii ialomițeni au reușit identificarea unui bărbat de 48 ani, din Vlădeni, pe numele căruia Judecătoria Fetești a emis un mandat de executare a pedepsei privative de libertate ...[citește_toată_știrea]

17 Aprilie 2019, 16:20
(738 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Vlădeni arestare


Braconajul piscicol, în atenția polițiștilor ialomițeni

Marți, 16 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Stelnica au depistat, pe raza comunei Stelnica, un tânăr, de 25 ani, din Fetești, care transporta cu ajutorul unui autoturism pește din ...[citește_toată_știrea]

17 Aprilie 2019, 16:15
(705 vizualizări - 0 comentarii)


12

Coșereni: Bucureștean prins conducând cu permisul suspendat

Un bărbat, de 37 ani, din București, a fost depistat marți, 16 aprilie a.c., pe raza localității Coșereni, în timp ce conducea o autoutilitară, deși avea acest drept suspendat. În acest caz polițiștii ialomițeni ...[citește_toată_știrea]

17 Aprilie 2019, 16:10
(615 vizualizări - 0 comentarii)


13

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

16 Aprilie 2019, 19:10


Slobozia: 7 tone de deșeuri electrice colectate

În perioada 12-13 aprilie a.c., la Slobozia s-a desfășurat campania de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice. În urma acțiunii de colectare DEEE, organizată de Asociația Română ...[citește_toată_știrea]

16 Aprilie 2019, 17:15
(1193 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Controale înainte de Paște

În scopul prevenirii apariției toxiinfecțiilor alimentare în perioada Sărbătorilor Pascale când, în mod tradițional, consumul de alimente de origine animală crește, Direcția Sanitară Veterinară și pentru ...[citește_toată_știrea]

16 Aprilie 2019, 17:05
(631 vizualizări - 0 comentarii)


Movilița: Prinși în flagrant în timp ce încercau să fure chiloți și sutiene

Doi ialomițeni, domiciliați în Movilița, au fost reținuți pentru 24 de ore, într-o anchetă a polițiștilor din Ilfov. Alături de alți cinci suspecți, aceștia au dat o spargere la un depozit de haine din ...[citește_toată_știrea]

16 Aprilie 2019, 12:58
(1271 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Bursa Generală a Locurilor de Muncă-12 aprilie 2019

Vineri, 12 aprilie 2019, la nivel național, s-a desfașurat Bursa Generală a Locurilor de Muncă, acțiune organizată de Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă. Acest eveniment a fost organizat ...[citește_toată_știrea]

12 Aprilie 2019, 16:10
(955 vizualizări - 0 comentarii)


ITM Ialomița: Concursul național «Știu și aplic-Securitatea și sănătatea se dobândește de pe băncile școlii”

Vineri, 12 aprilie 2019, începând cu orele 11,00,  în amfiteatrul Universității Bioterra, filiala Slobozia, are loc etapa județeană a Concursului național «Știu și aplic-Securitatea și sănătatea se ...[citește_toată_știrea]

11 Aprilie 2019, 16:05
(1021 vizualizări - 0 comentarii)


Rădulești: Și-a pus capăt zilelor la marginea satului

Un bărbat de 62 de ani, din județul Prahova, s-a sinucis la marginea satului Rădulești, din județul Ialomița. Bărbatul a lăsat un bilet de adio prin care și-a motivat gestul necugetat. Pe respectivul bilet ...[citește_toată_știrea]

9 Aprilie 2019, 16:08
(1467 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: Recrutare voluntari-«Salvatori din pasiune»

În perioada 5 aprilie-3 mai 2019, Inspectoratul pentru Situații de Urgență «Barbu Catargiu» Ialomița desfășoară campania de recrutare a voluntarilor «Salvatori din pasiune». Recrutarea se realizează de ...[citește_toată_știrea]

9 Aprilie 2019, 16:05
(1422 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Fonduri pentru cultivatorii de tomate

Programul de sprijin pentru tomate, aflat în al treilea an de implementare, suscită un interes din ce în ce mai mare pentru producătorii agricoli. Astfel, până la data de 8 aprilie 2019, în program s-au ...[citește_toată_știrea]

9 Aprilie 2019, 15:15
(1721 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: «Împreună pentru o comunitate mai sigură!»

Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița derulează campania de prevenire a criminalității în mediul rural «Împreună pentru o comunitate mai sigură!». Polițiști din structurile de Prevenire, Ordine ...[citește_toată_știrea]

9 Aprilie 2019, 15:10
(1206 vizualizări - 0 comentarii)


DAJ Ialomița: Ajutor de minimis pentru crescătorii de ovine

Anul acesta, prin Direcția Agricolă Județeană Ialomița s-au înscris 300 posibili beneficiari ai schemei «Ajutor de minimis pentru aplicarea programului de susținere a crescătorilor de ovine pentru comercializarea ...[citește_toată_știrea]

9 Aprilie 2019, 15:05
(1394 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 1000 euro/ha pentru cultivarea de usturoi

Până la data de 8 aprilie a.c., în programul de susținere a producției de usturoi, la nivelul județului Ialomița s-au înscris 4 producători agricoli, cu o suprafață totală de 4,27 ha. Solicitanții sprijinului ...[citește_toată_știrea]

9 Aprilie 2019, 15:00
(1276 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Stingere focare de Pestă Porcină Africană la Dridu și Drăgoești

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează proprietarii/deținătorii de porcine, atât din exploatațiile comerciale, cât și din gospodăriile populației că marți, 9 aprilie ...[citește_toată_știrea]

9 Aprilie 2019, 14:55
(1240 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 1,3 tone de pește, confiscate

În perioada 1-7 aprilie a.c., polițiștii ialomițeni au constatat 15 infracțiuni privind ilegalități în domeniul pescuitului și acvaculturii. Astfel, 19 persoane au fost cercetate în cadrul dosarelor întocmite ...[citește_toată_știrea]

9 Aprilie 2019, 14:50
(1406 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: 592 de abateri în săptămâna TISPOL Speed

În perioada 1-7 aprilie a.c., s-a desfășurat la nivel național acțiunea TISPOL Speed, acțiune ce a vizat respectarea regimului legal de viteză și reducerea numărului și gravității consecințelor accidentelor ...[citește_toată_știrea]

9 Aprilie 2019, 14:45
(1239 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa la Țăndărei!

Pentru remedierea unei avarii survenită la vana de legătură de pe conducta principală de alimentare cu apă, cu diametrul de 100 mm, de la intersecția străzii Soarelui cu Șoseaua Brăilei, din orașul Țăndărei ...[citește_toată_știrea]

8 Aprilie 2019, 12:15
(1589 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiune preventivă pentru reducerea accidentelor rutiere

IPJ Ialomița: Acțiune preventivă pentru reducerea accidentelor rutiere

Serviciul Poliției Rutiere Ialomița desfășoară, până duminică, 7 aprilie 2019, o acțiune cu caracter preventiv cu scopul de a reduce accidentele rutiere. Acțiunea oamenilor legii se înscrie în seria de ...[citește_toată_știrea]

4 Aprilie 2019, 17:50
(2285 vizualizări - 9 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...