Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Clase pregătitoare «STEP BY STEP» la Liceul Tehnologic «Înălțarea Domnului»

În anul școlar 2019-2020

Clase pregătitoare «STEP BY STEP» la Liceul Tehnologic «Înălțarea Domnului»

Începând cu anul școlar 2019-2020, Liceul Tehnologic «Înălțarea Domnului» Slobozia demarează proiectul cla­se­lor pregătitoare «STEP BY STEP». Viitori eleveni vor fi în­drumați de câte două cadre didactice specializate care au competența de a descoperi aptitudinile și talentele copilului pentru a le cultiva și dezvolta în viitor. Totodată, copiii vor avea acces la o bi­bliotecă specializată, ateliere de lucru personalizate și teren de joacă.

Liceul Tehnologic «Înălțarea Domnului» își mărește echipa
Începând cu anul școlar 2019-2020, Liceul Tehnologic «Înălțarea Domnului» dema­rează proiectul clase pregătitoare «STEP BY STEP». În cadrul proiectului se vor amenaja două clase, una la Școala Gimnazială nr. 5 Slobozia Nouă, iar cea de-a doua în cadrul Grădiniței «Lumea Copiilor» Slobozia. Programul de desfășurare a activităților didactice este de 8 ore, în intervalul 8,00-16,00. Pregătirea temelor pentru a doua zi se va realiza în sistem organizat. Concret, între orele 14,00-16,00, cei mici își vor scrie temele cu ajutorul învăță­toarelor. «Implementarea proiectului doream să se realizeze de anul trecut, însă trecuse perioada de înscriere... În plus, nu știam nici prea bine ce documente implică. Anul acesta am prins necesarul în proiecția bugetară și am pornit la treabă. Durează să fie aprobat bugetul, iar apoi să cumpărăm mobilier specific și să dotăm clasele și cu alte materiale!» susține Mariana Hogaș, director Liceului Tehno­logic «Înălțarea Domnului» Slobozia. Mobilierul va fi unul nou, specific, modular, deoarece trebuie să se încadreze cu vârsta copilului. «Singura plată pe care părinții o vor achita va fi de 10 lei/zi, reprezententând masa micuțului. Meniul va fi unul variat, dar adecvat vârstei. În rest, ne privește pe noi...» adaugă Mariana Hogaș.

Program de învățamânt integrat sportiv
În primăvară, Liceul Tehnologic «Înălțarea Dom­nului» Slobozia se va autoriza pe învățamânt cu program sportiv integrat, începând cu clasele primare și gimnaziale. Acest program nu va influența în niciun fel programa școlară. Concret, numărul de ore distribuit pentru fiecare disciplină nu se schimbă, orele de Educație Fizică rămânând aceleași. În schimb, apar 4 ore de Pregătire sportivă practică. «La începutul anului școlar, copiii împreună cu părinții vor completa chestionare aplicate și interviuri în urma cărora optează pentru ce disciplină vor să urmeze... Noi ne-am gândit la 3 discipline, dar se pot schimba în funcție de preferințele copilului: tenis, înot și dansuri sportive. Noi avem profesori ca­lificați în aceste 3 discipline. Însă, dacă un copil optează pentru judo,de exemplu, vom identifica profesori care, prin intermediul unor parteneriate școlare, pot preda această disciplină sportivă!» completează Mariana Hogaș. Cursurile vor fi programate în funcție de necesități, 1 oră pe zi timp de 4 zile, sau 2 zile a câte 2 ore fiecare.

Pentru înscrieri și mai multe detalii
telefon 0243/231.049, 0740/274.333
Slobozia, str. Aleea Pieții, nr. 8

9 Februarie 2019, 14:35 (5166 vizualizări - 21 comentarii)

Citiți și:
Hairstyliste în Portugalia
Slobozia: Liceul Tehnologic «Înălțarea Domnului» va avea sală de sport
600 de elevi învață în clase cu bănci vechi

Comentariile cititorilor:


Alina:
(16 Februarie 2019, 13:32)
Vă plângeți de ,,doctori”? În școli, 90% din profesori sunt impostori. Acolo. însă, nu se moare imediat, se moare lent, fără dureri. Jigodismul și prostia nu dor! Verifică cineva?
Marinela:
(14 Februarie 2019, 12:19)
În Învățământ sunt cei mai mulți impostori. Mult mai mulți ca in Sănătate! Școlile, directorii, n-au curaj să îi demaște, iar părinții nu știu ce vor. Din lipsă de adevărați Calificați, acești impostori ne vor educa în continuare copiii. Nu are nimeni curaj, putere să-i elimine: lipsă de cadre! Așa că, orice vacă poate intra în clasă, numai să intre!
Fetești:
(13 Februarie 2019, 16:40)
Meditațiile cu elevii din clasa la care predai vor fi drastic pedepsite. Riscați, dacă aveți curaj! Cred că se va mai îngrădi această nesimțire din partea unor profesori, mai ales de la Real! Fizică, chimie, mate, biologie...Engleza va continua!!!
#și#și |:
(12 Februarie 2019, 12:08)
@% %. Nu se-nțelege nimic din exprimarea ta!Ai 10 clase la ÎNĂLȚAREA DOMNULUI? Cifrat, interzis “neavizatilor”! Vorbește, tanti, românește!
% cu % :
(12 Februarie 2019, 08:10)
Si ce am scris gresit #fostprofesor? Cardasia si nemernicia sunt mana in mana,cadre didactice-parinti(deseori monoparentali/60% dintr o clasa).Lipsurile se imbina perfect cu #multpreamultul si #n.amtimp #da.lLameditatie,adauga copilul meu e din familie elitista,nu il pui la un loc cu astia,si gata!E plin orasul de elevi de top,de 10!Goale sunt parcurile,goale vor fi amintirile copilariei,pentru multi copii.La 18 ani sunt distrusi,rupti de normal.Pacat!
FOST PROFESOR:
(11 Februarie 2019, 09:28)
@secolul viteză. Multe vin din partea cadrelor! Vor GRADAȚII DE MERIT și supun elevii la torturi, pur și simplu. Nu e obligatoriu să pui copilul în lesă și să-l duci la concurs. Părinții habar n-au, nu se “pun rău” cu cadrul did.! Și tot așa, prostia trece “din mână-n mână”....În al doilea rând, Programa, dacă e sufocantă, se poate adapta de către un cadru did. care n-a intrat de fraier la catedră...Părinții sunt snobi sau naivi, sau amândouă....
Secolu'viteza :
(11 Februarie 2019, 07:00)
Bun proiectul cu step by step.Este cam tarzie abordarea.Cred totusi ca 4 anisori e varsta optima pentru adunarea pana la 30,5 anisori este momentul bun sa afle despre inmultire,impartiere si ecuatii cu 2 necunoscute,la 6 ani sa le pregatim"Luceafarul"si criticii literari,cu participarea neaparata la 2-3 concursuri locale,de tinere talente, muzica,dans,ca nu o fi al tau mai prost ca a lu'Georgeasca!Perfect!La 14 ani e fetita satula de socializare, machiaj,cantari pe scene,live uri pe net,fumatul nu mai e o noutate,ca doar nu e o taranca,a vizitat ginecologul de la 12 ani,ca asa sunt copiii,mai precoci in joaca de-a mama si tata,iar la 19 ani,tanarul nostru este obosit,satul,incarcat de episoadele parcurse ambitios,nu mai are chef de nimic.Sistemul romanesc de educatie dobitocesc+cretinitatea părinților are efect=inca un tanar la psihiatru,bun de pensionat!Ce nu aveti cazuri apropiate??
Traian:
(10 Februarie 2019, 13:51)
Nu le face nimeni reclamă! E vorba de educația pentru viitor. Când se preia un elev la 14 ani, în liceu, posibil să nu știe nici să citească. De scis, scrie la calculator...vai de capul lui..! Dragi părinți, căscați bine ochii, nu prea aveți de ales în Slobozia! Nu vă îmbătați cu notele umflate, și odrasla să fie mult sub ele!
Slobozean:
(10 Februarie 2019, 12:39)
Am spus ca este o oferta interesantă. Dar, vom analiza.vom vedea. Iar daca nu e ok.transfer copilul.si gata. A merge mereu la pomul laudat nu mi se pare chiar bine. Vom vedea...
Hahaha:
(10 Februarie 2019, 11:57)
Sa presupunem că cine susține inițiativa este angajatul scolii?Nu este circ numai la Eminescu.Este circ și la dânșii in școala.Si cred că în toate școlile din tara asta.Sa trăim și să vedem!Cu cât intrăm și scriem de rau ,cu atat mai mult le facem propaganda.Daca vie propaganda sa își facă singuri,sa demonstreze pentru că aici este vorba de formarea copiilor nu de preluarea la 14 ani a copiilor formați de alții.
Gore:
(10 Februarie 2019, 09:50)
@un învățător are cea mai mare dreptate.
Parinte:
(10 Februarie 2019, 07:21)
Auzi Un Învățător.sper sa nu predai la această scoala ca esti varza. Numărul elevilor a scazut, părinții se orientează spre centru...Unde la clase sunt la 30 elevi. Normal ca fiecare scoala sa vina cu o oferta. Ceea ce s a propus pe mine ma atrage sa mi duc copilul aici. Desigur vom vizita scoala, vom sta de vorba cu învățătoarea.vom vedea. E ceva nou. Însă dacă esti învățător si ai o astfel de abordare, e clar ca esti școlit si tu la x si 0. Aici e o altă mare problemă. Multi prosti care au devenit intelectuali.
@Un invatator:
(10 Februarie 2019, 00:17)
Stai jos ! nota 4...
esti praf, mi-e mila de copiii ce trec prin mana ta...
Slobozean:
(9 Februarie 2019, 23:10)
Scoala nu e in comă. Normal cu elevii de la tara. Unde sa se duca? La balamucul de la Eminescu. Acolo nu e scoala e circ. La 6 e altceva. Oameni care isi fac datoria cu prisosinta. La Eminescu e circ.
Hahaha:
(9 Februarie 2019, 22:42)
Ce frumos visează!De ce nu spune că nu au populație școlară pentru că sunt sc.3,Loc.Ped,sc.2,Lucru de Arte cu atâta oferta că nu încape în tot orașul?Sa din serioși,de n ar fi fost uniți cu Sc 5 și de n ar fi existat repartiția computerizata, erau demult dispăruți .As vrea să știu din ce reușește să înscrie copii pt 2 clar pentru că populația școlară este scăzută anul acesta.Doar sa adune cu microbuzul din satele învecinate

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Luni 19 Aug 2019
149 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Polițiștii din Ialomița caută un bărbat evadat din sediul Poliției Budești, județul Călărași

Polițiștii din Ialomița sunt în altertă, după ce un bărbat de 46 de ani, din județul Călărași, a evadat în cursul zilei de marți, 13 august 2019, din sediul Poliției Budești. Oamenii legii au instituit ...[citește_toată_știrea]

14 August 2019, 15:07
(462 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

13 August 2019, 19:15


Slobozia: Cercetat pentru «violență în familie»

Luni, 12 august a.c., Poliția Municipiului Slobozia a fost sesizată de o femeie, de 39 de ani, din Slobozia, cu privire la faptul că ar fi fost agresată pe stradă de concubinul ei, un bărbat de 50 de ani ...[citește_toată_știrea]

13 August 2019, 16:10
(464 vizualizări - 0 comentarii)


A fost înființată oficial Filiala PLUS Ialomița

Sâmbătă, 10 august 2019, în urma Convenției Județene PLUS Ialomița, care s-a desfășurat la Slobozia, a fost constituită oficial filiala PLUS Ialomița, alegându-se echipa de conducere a acesteia pentru următorii ...[citește_toată_știrea]

13 August 2019, 12:20
(588 vizualizări - 0 comentarii)


4

IPJ Ialomița: Amenzi de peste 250000 de lei, 32 de permise reținute

În perioada 9-11 august a.c., polițiștii ialomițeni au fost angrenați în activități de menținere a ordinii și liniștii publice pe raza județului, precum și de prevenire și combatere a accidentelor rutiere ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 14:25
(552 vizualizări - 0 comentarii)


5

Ialomița: Cercetați pentru încălcarea ordinelor de protecție

Duminică, 11 august a.c., polițiștii ialomițeni au fost sesizați cu privire la încălcarea a două ordine de protecție. În primul caz, un bărbat de 42 de ani, din Slobozia, a încălcat ordinul de protecție ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 14:20
(495 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Malu, Perieți și Lăcusteni

Un accident rutier s-a produs în localitatea Malu, evenimentul fiind înregistrat sâmbătă, 10 august a.c., în jurul orelor 22,00, când un pieton a fost acroșat de un autoturism. Victima, un bărbat de ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 13:15
(586 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii de vegetație la Slobozia și Fetești

Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit în data de sâmbătă, 10 august a.c., în jurul orelor 11,30, pe un teren viran din Slobozia, Cartier Bora. Pentru stingerea flăcărilor au acționat pompierii de la ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 13:10
(461 vizualizări - 0 comentarii)


8

Slobozia: Bătrână găsită moartă în propria locuință

Sprijinul pompierilor a fost solicitat în cursul nopții de duminică spre luni, 11/12 august 2019, puțin trecut de miezul nopții, pentru asigurarea accesului în apartamentul unei femei de 79 de ani, cunoscută ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 13:05
(590 vizualizări - 0 comentarii)


9

ISU Ialomița: «Marți, 13! Ghinionul poate fi prevenit!»

Superstițiile din popor spun că, atunci când data de 13 (număr cu ghinion) coincide cu o zi de marți (ziua celor 3 ceasuri rele), aceasta se consideră a fi o zi cu adevărat  ghinionistă. Tocmai de ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 12:50
(505 vizualizări - 0 comentarii)


10

DSVSA Ialomița: Controale pentru combaterea Pestei Porcine Africane

Pentru  prevenirea propagării Pestei Porcine Africane și în conformitate cu prevederi legale privind organizarea de acțiuni de control în trafic având ca obiectiv verificarea transporturilor de animale ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 12:20
(493 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

9 August 2019, 19:10


12

anunț angajare

AMPA Agri Slobozia angajează
REPREZENTANT VÂNZĂRI
UTILAJE AGRICOLE

pentru zona Ialomița-Călărași
Relații la telefon 0723/251.698

9 August 2019, 16:35


Jilavele: Depistat la volanul unei mașini neînmatriculate

Joi, 8 iulie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit în trafic, pe raza localității Jilavele, pentru control, un autoturism condus de un bărbat, de 36 de ani, din Urziceni. În urma verificărilor ...[citește_toată_știrea]

9 August 2019, 15:20
(742 vizualizări - 0 comentarii)


Maia: Lemne confiscate

Joi, 8 august a.c., polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Jilavele au depistat, pe raza localității Maia,  doi bărbați, de 42 de ani, din județul Prahova, în timp ce descărcau material lemnos în dreptul ...[citește_toată_știrea]

9 August 2019, 15:15
(711 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Expoziție de pictură «Naționali-Internaționali»

Centrul Național de Cultură a Romilor-Romano Kher anunță susținerea unei noi expoziții de pictură, «Naționali-Internaționali», semnată de Eugen Raportoru. Vernisajul expoziției va avea loc marți, 13 august ...[citește_toată_știrea]

9 August 2019, 15:10
(688 vizualizări - 1 comentariu)


Incendiu de vegetație în apropiere de A2

Incendiu de vegetație în apropiere de A2

Miercuri, 7 august a.c., în jurul orelor 14,00, un incendiu de vegetație a izbucnit pe terenul aflat în imediata vecinătatea a Autostrăzii A2, pe terasamentul căii ferate, respectiv la km 156 în direcția ...[citește_toată_știrea]

8 August 2019, 15:40
(706 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Razie de amploare a polițiștilor ialomițeni

Urziceni: Razie de amploare a polițiștilor ialomițeni

Miercuri, 7 august a.c., polițiștii ialomițeni au desfășurat o acțiune de amploare pe raza municipiului Urziceni, pentru depistarea și sancționarea faptelor antisociale. În cadrul activităților au fost ...[citește_toată_știrea]

8 August 2019, 10:50
(774 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiune de prevenire a furturilor din autoturisme

IPJ Ialomița: Acțiune de prevenire a furturilor din autoturisme

Miercuri, 7 august a.c., polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității, în colaborare cu polițiștii de Proximitate din cadrul Poliției Municipiului Slobozia, au desfășurat ...[citește_toată_știrea]

7 August 2019, 18:08
(879 vizualizări - 0 comentarii)


Moldoveni: Surprinși în flagrant la furat

În noaptea de miercuri spre joi, 7/8 august a.c., în jurul orei 1,00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Jilavele au depistat în flagrant o femeie, de 30 de ani, și un minor de 13 ani ...[citește_toată_știrea]

7 August 2019, 16:15
(835 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Moldoveni furt


Ialomița: Lemne confiscate

Marți, 6 august a.c., polițiștii de Ordine Publică, împreună cu specialiștii silvici au desfășurat mai multe controale pe drumurile publice și la punctele de lucru de pe raza județului pentru combaterea ...[citește_toată_știrea]

7 August 2019, 16:10
(815 vizualizări - 0 comentarii)


Accident mortal între Stelnica și Fetești

În noaptea de 5/6 august a.c., pe DN3B, între localitățile Stelnica și Fetești s-a produs un accident de circulație soldat cu decesul unei persoane. În fapt, în timp ce un bărbat, de 45 de ani, din Fetești ...[citește_toată_știrea]

6 August 2019, 18:10
(1262 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Activități de informare la Tabăra Amara

Marți, 6 august a.c., polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității din cadrul IPJ Ialomița au desfășurat activități de informare a elevilor aflați în Tabăra Amara. În ...[citește_toată_știrea]

6 August 2019, 18:05
(796 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: La volan cu un permis fals

Luni, 5 august a.c., polițiștii feteșteni au surprins în flagrant un bărbat, de 37 de ani, din Fetești, în timp ce conducea pe raza localității de domiciliu fără a deține permis de conducere. Șoferul a ...[citește_toată_știrea]

6 August 2019, 17:55
(889 vizualizări - 0 comentarii)


Ordine de protecție emise de polițiștii ialomițeni

Marți, 6 august a.c., polițiștii alobozeni au emis două ordine de protecție provizorii pe numele a doi bărbați, de 29 și 30 de ani. În primul caz, polițiștii au întocmit un dosar penal pe numele bărbatului ...[citește_toată_știrea]

6 August 2019, 17:50
(840 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiune pentru depistarea transportatorilor neautorizați de persoane

În perioada 1-4 august a.c., polițiștii din cadrul IPJ Ialomița au controlat 21291 autovehicule și 13 societăți comerciale în cadrul acțiunii pentru depistarea celor care efectuează transport neautorizat ...[citește_toată_știrea]

6 August 2019, 17:45
(769 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți la volan și fără permis

În perioada 2-4 august a.c., trei bărbați, cu vârste cuprinse între 40 și 66 de ani, au fost depistați de polițiștii ialomițeni în timp ce conduceau autoturisme pe drumurile publice deși anterior consumaseră ...[citește_toată_știrea]

6 August 2019, 17:40
(855 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Dosar penal pentru un fals taximetrist


Sâmbătă, 3 august a.c., polițiștii rutieri au depistat pe raza municipiului Fetești un bărbat, de 54 de ani, în timp ce conducea un autoturism în regim «taxi» pe raza localității de domiciliu. La ...[citește_toată_știrea]

6 August 2019, 17:35
(911 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Ordin de protecție provizoriu

Sâmbătă, 3 august a.c., în jurul orelor 22,00, polițiștii slobozeni au întocmit un dosar penal pe numele unui bărbat din Slobozia sub aspectul săvârșirii infracțiunii de «violență în familie». În urma cercetărilor ...[citește_toată_știrea]

6 August 2019, 17:30
(861 vizualizări - 0 comentarii)


Accident la Movilița

Duminică, 4 august a.c., în jurul orelor 16,30, pe raza localității Movilița s-a produs o coliziune între un autoturism și o autoutilitară. Pentru salvarea celor trei victime, un minor de 7 ani, un bărbat ...[citește_toată_știrea]

6 August 2019, 17:25
(848 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...