Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

REPORTAJ

Terapie cu picături de floare

Terapie cu picături de floare

Daniela Mihai este terapeut «Bach». Are diplomă și 7 ani de experiență în domeniu. Mai mult decât atât, a fost primul pacient din Slobozia care a apelat la Terapia «Bach». Apoi și-a dorit să știe mai mult. Apoi a făcut cursuri, a învățat să recunoască florile, să realizeze combi­nații, să vindece oameni. Acum crede că toți avem nevoie de picăturile ei de flori. Primul impuls este să nu o credem. Zâmbește larg și ne dă dreptate: «Toți pacienții mei sunt așa la început... Și toți se întorc!».

Picături de floare Acasă la Daniela Mihai miroase a flori de primăvară și a liniște. Tre­buie că simțurile ne joacă feste... Un motan toarce pe spătarul cana­pelei, din camera vecină se aude un glas de copilă fredonând, de-afară se aude zgomot de covoare bătute. Și totuși te simți ca ajuns la capătul unui drum lung, după o lungă căutare. Poate că de vină e autosu­gestia, poate că e adevărat. «Terapia „Bach“ înlătură emoțiile negative, emoțiile care stau la baza tuturor bolilor de care suferim... Nu singură, evident. Mereu spun pacienților... Singură nu îi pot ajuta. Dar în secunda în care se hotărăsc să mă ajute, pacienții se vindecă!». Daniela Mihai a devenit terapeut «Bach» în urmă cu 7 ani, dorind să se vindece pe sine. Apoi, la sfatul psihologului Liliana Preotu, a început să practice. De-atunci, bolnavii o găsesc singuri: «La bază, sunt asistent generalist. Și am lucrat la Spital... În urmă cu 15 ani însă, am deschis un Plafar. Experiența de acolo a fost crucială. A fost primul meu contact cu plantele... Când am aflat că Terapia „Bach“ există, mi-am dorit să experimentez eu însămi acest tratament!». De-atunci au trecut ani și bucurii fără număr. Daniela a vindecat zeci, sute de pacienți... Un miracol care se repetă de fiecare dată, cu o condiție: «Oamenii care vin la mine trebuie să înțeleagă! Eu pot doar să ofer remediul potrivit pentru emoțiile negative care îi afec­tează... Dar de luptat, trebuie să luptăm împreună! Picăturile funcțio­nează doar dacă pacienții cred că se pot vindeca...».

Daniela vindecă teama Prima pacientă din zi vine pentru prima dată la ea. Se teme să vorbească în public și intră în pa­nică de câte ori e oprită pe stradă. Daniela îi recomandă picături de trandafir de piatră... Pentru nesiguranță recomandă porumbar sălbatic, pentru deznădejde gențiană, pentru lipsa de speranță orzul sălbatic, pentru fobie de avion-Florit 39 Rescue, un complex de 6 flori diferite, după o rețetă prestabilită, pentru recăpătarea energiei-măslin, pentru vindecarea de tristețe-muștar, pentru gelozie-ilice... Sunt 38 de esențe și mii de combinații salvatoare... Iar poveștile pacienților sunt fascinante: «Combinațiile pe care le fac nu au contraindicații! Și, uneori, e de ajuns o singură doză... Un domn care a venit la mine era sub un  tratament antidepresiv agresiv. Și nu reușea să doarmă... S-a vindecat cu numai 4 picături, de 4 ori pe zi... Și a reușit să reducă și tratamentul antidepresiv!». Ne măturisește că cei mai receptivi sunt copiii. Cred în minuni și nu se îndoiesc niciodată de miracolul picăturilor de floare. «Am avut re­zultate în cazul copiilor hiperactivi... Aproape imediat, vizibil! Am avut o pacientă, o fetiță care făcea noaptea în pat. După prima sticluță de tratament s-a vindecat... Dar cel mai uimitor caz este cel al unei fetițe de 12 ani... A venit acum un an, cu niște alergii respiratorii. Dar problema ei era mai gravă, avea niște crize în timpul somnului... Mămica era disperată, a ajuns la doamna Liliana Preotu și apoi la mine. Acum e bine! Deși încă e sub tratament, preventiv, crizele au în­cetat... Sunt foarte mândră de ea!».

Terapia «Bach» la Slobozia
Daniela Mihai crede că cele 38 de sticluțe ale ei vindecă orice, de la frica de păianjeni la traumele emoționale și dependența de muncă. Sau dependența de tutun... Pentru aceasta din urmă, recomandă florile de nuc. Însă darul ei e altul. Daniela Mihai știe să asculte! Experiența medicală anterioară și anii de exercițiu în practicarea Terapiei «Bach» au ajutat-o. O întrebăm dacă a greșit vreodată terapia. «Se întâmplă, evident... Nu toți pacienții reacționează la fel, nu toți reușesc să explice care sunt emoțiile negative pe care le au... Dar tratamentul poate fi schimbat. Și chiar e indicat să fie schimbat! Pentru că ne confruntăm cu multe emoții negative. Ele sunt cauzele proble­melor noastre... Ca să nu ne mai temem să vorbim în public, avem întîi nevoie să căpătăm încredere în noi. Pentru asta, cel mai bun remediu sunt florile de lariță. Prin urmare, o sticluță de tratament ar conține lariță, trandafir de piatră, crețișoară, care vindecă fobiile, și alte tincturi, în funcție de emoția negativă pe care doriți să o tratați...». O sticluță din complexul rea­lizat de Daniela Mihai costă 50 de lei. Și îți poate alunga emoțiile negative într-o singură zi. Dar ea continuă să fie mo­destă: «Nu sunt un psiholog! Și nu sunt doctor! Sunt doar o asistență medicală care s-a specia­lizat în Terapia „Bach“. Pe care o folosesc și o recomand!».

9 Februarie 2019, 09:20 (2958 vizualizări - 8 comentarii)

Comentariile cititorilor:


Andreea:
(19 Martie 2019, 15:11)

Vorbesc din proprie experienta.
Daca le iei cu credinta ca" vindeca"ai incredere in ele isi fac efectul placebo.
Daca esti emotiv,sensibil,religios efectul este mai puternic.
Am luat ani de zile fara sa stiu ca ele lucreaza pe emotii si ca efectiv iti fura emotiile.
La inceput am avut dureri de glezna ,am fost la doctor ,analize,m-a intrebat daca am mers pe jos mult,daca port tocuri,raspunsul a fost nu,Dupa alte luni de luat m -a trezit cu dureri groaznice de maini nu mai puteam face nimic la 37 ani,luam analgezice cu pumnul nimic,am inceput recuperare medicala ,fiziterapie,apoi durerea s-a mutat in calcai luni de zile n-am putut merge.,am continuat cu pastilele,fizioterapia,am avut probleme ani de zile,grave ,dar am continuat bach ne sttind atunci ca de fapt ele si-au facut efectul..daind-mi acele dureri infernale...
Am urmat dupa ani de zile si cursuri bach pt ca imi doream sa vindec oameni dar am citit mai multe si Dumnezeu m-a luminat.Cititi pe paginile bach ce spune..ca deschide pe vibratiile noastre,pe sinele divin(adica ca si cum ai face yoga,care tot asa deschide pe sinele divin),cand am realizat asta ,mi am dat seama in ce am intrat.
Deci daca ei cu credinta ca vindeca luni ,ani de zile,normal isi fac efectul placebo si nu vindeca boli ci doar emotii.
Remediile gen bach sunt facute pe principul Hanemann care a fost francmason..
Ar trebui interzise in Romania ..
Dumnezeu sa va binecuvanteze!!  
EU:
(27 Februarie 2019, 13:24)
O cunosc, personal, pe aceasta doamna. Daca ar avea efect picaturile dansei ar trebui sa le foloseasca ea, mai intai. Are mari probleme de comportament si comunicare. 
mentalitati de bazar:
(12 Februarie 2019, 12:27)
Apropo, niste studii de caz unde pot fi gasite de la aceasta precupeata? Asa prin comparare, cu altele atestate din punct de vedere Stiintific. ...ceea ce practica dinsa se incadreaza la - PSEUDOSTIINTA.
anonim:
(11 Februarie 2019, 12:13)
unde poate fii gasita aceasta Doamna?
@Jilaveanu:
(10 Februarie 2019, 11:48)
Jalnica limba romana in scrisul tau. Cum crezi ca o sa te ia cineva in serios la felul in care o stalcesti?
Dana Teo:
(9 Februarie 2019, 20:53)
Am auzit de aceasta terapie de citiva ani!Ma bucur ca exista si in Slobozia ! Decit sa inghiti un pumn de pastile fara rezultate ,mai bine acest remediu.Felicitari ,doamna Dani.
Jilaveanu:
(9 Februarie 2019, 12:56)
Bravo ei in ziua de azi daca esti destept faci bani din orice sa orientat bine pe partea asta umana ca romanu e foarte credul cum aude de un vraci hai pa el .Dupa revolutie prin Bucuresti caz real o doamna 'vraci,cica ..asi dade intalnire prin apartamentul unui credul cu m-ai multi creduli si vrciu ce facea ai indopa pe amarati cu piramidoane si tot felul de pastile pana s-a prins unu dintre pacienti ca sedintele alea nu dadeau niciun rezultat nu aveau efect iau spus vraciului problema doamna vraci s-a prins .. si urmatoarea sedinta au asteptato mult si bine..asa ca sanatate multaa.
Jilavele:
(9 Februarie 2019, 11:46)
Frecția la un picior de lemn. Autosugestie! E ca cu Moaștele lui Bobiță, dar mai scump.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Marți 23 Apr 2019
197 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

19 Aprilie 2019, 18:15


Piața Agroalimentară Slobozia, spațiu autorizat pentru sacrificarea mieilor

Piața Agroalimentară Slobozia este singurul spațiu autorizat sanitar-veterinar pentru sacrificarea și vânzarea mieilor de către producătorii particulari. Astfel, zona specială va fi deschisă în perioada ...[citește_toată_știrea]

19 Aprilie 2019, 16:50
(459 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Prinsă la volanul unei mașini neînmatriculate

Joi, 18 aprilie a.c., o femeie de 40 de ani, din București, a fost depistată de polițiștii ialomițeni în timp ce conducea un autoturim neînmatriculat în apropiere de Urziceni. Totodată, un alt conducător ...[citește_toată_știrea]

19 Aprilie 2019, 16:45
(448 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: «Împreună pentru o comunitate mai sigură!»

Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița derulează campania de prevenire a criminalității în mediul rural «Împreună pentru o comunitate mai sigură!». Polițiștii din structurile de Prevenire, Ordine ...[citește_toată_știrea]

19 Aprilie 2019, 16:40
(368 vizualizări - 0 comentarii)


4

Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 22-24 aprilie a.c., orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparație a rețelelor electrice. Aceste lucrări ...[citește_toată_știrea]

19 Aprilie 2019, 16:35
(468 vizualizări - 0 comentarii)


5
Două mașini s-au ciocnit în centrul Sloboziei

Două mașini s-au ciocnit în centrul Sloboziei

Un accident rutier s-a produs în după-amiaza zilei de vineri, 19 aprilie a.c., în jurul orelor 13,00, în fața Consiliului Județean Ialomița. Din fericire, evenimentul rutier nu s-a soldat cu victime, la ...[citește_toată_știrea]

19 Aprilie 2019, 14:35
(811 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


6

Programul casieriilor RAJA în perioada Sărbătorilor de Paște și 1 Mai

RAJA SA aduce la cunoștința tuturor abonaților că, în perioada Sărbătorilor de Paște și 1 Mai, dispeceratul, echipele de intervenție, dar și reprezentanții societății care asigură buna desfășurare a proceselor ...[citește_toată_știrea]

19 Aprilie 2019, 14:30
(570 vizualizări - 0 comentarii)


Tânăr din Munteni Buzău, arestat pentru «furt»

Polițiștii ialomițeni au reușit miercuri, 17 aprilie a.c., identificarea unui tânăr de 23 de ani, din Munteni Buzău. Pe numele acestuia, Judecătoria Slobozia a emis un mandat de executare a pedepsei privative ...[citește_toată_știrea]

18 Aprilie 2019, 17:45
(521 vizualizări - 0 comentarii)


8

Slobozia: Firme sancționate de polițiști

Miercuri, 17 aprilie a.c., polițiștii de Investigare a Criminalității Economice au aplicat sancțiuni contravenționale în valoare de 30000 de lei la două firme din Slobozia. În ambele cazuri, polițiștii ...[citește_toată_știrea]

18 Aprilie 2019, 17:40
(656 vizualizări - 0 comentarii)


9

Ialomița: Beți la volan și fără permis

Miercuri, 17 aprilie a.c., polițiștii ialomițeni au depistat două persoane, de 17 și 39 de ani, în timp ce conduceau autovehicule pe drumuri publice fără a poseda permis de conducere, cât și un bărbat, ...[citește_toată_știrea]

18 Aprilie 2019, 17:35
(534 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat din Vlădeni, arestat pentru neplata unei amenzi

Marți, 16 aprilie a.c., polițiștii ialomițeni au reușit identificarea unui bărbat de 48 ani, din Vlădeni, pe numele căruia Judecătoria Fetești a emis un mandat de executare a pedepsei privative de libertate ...[citește_toată_știrea]

17 Aprilie 2019, 16:20
(734 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Vlădeni arestare


Braconajul piscicol, în atenția polițiștilor ialomițeni

Marți, 16 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Stelnica au depistat, pe raza comunei Stelnica, un tânăr, de 25 ani, din Fetești, care transporta cu ajutorul unui autoturism pește din ...[citește_toată_știrea]

17 Aprilie 2019, 16:15
(703 vizualizări - 0 comentarii)


12

Coșereni: Bucureștean prins conducând cu permisul suspendat

Un bărbat, de 37 ani, din București, a fost depistat marți, 16 aprilie a.c., pe raza localității Coșereni, în timp ce conducea o autoutilitară, deși avea acest drept suspendat. În acest caz polițiștii ialomițeni ...[citește_toată_știrea]

17 Aprilie 2019, 16:10
(613 vizualizări - 0 comentarii)


13

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

16 Aprilie 2019, 19:10


Slobozia: 7 tone de deșeuri electrice colectate

În perioada 12-13 aprilie a.c., la Slobozia s-a desfășurat campania de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice. În urma acțiunii de colectare DEEE, organizată de Asociația Română ...[citește_toată_știrea]

16 Aprilie 2019, 17:15
(1191 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Controale înainte de Paște

În scopul prevenirii apariției toxiinfecțiilor alimentare în perioada Sărbătorilor Pascale când, în mod tradițional, consumul de alimente de origine animală crește, Direcția Sanitară Veterinară și pentru ...[citește_toată_știrea]

16 Aprilie 2019, 17:05
(630 vizualizări - 0 comentarii)


Movilița: Prinși în flagrant în timp ce încercau să fure chiloți și sutiene

Doi ialomițeni, domiciliați în Movilița, au fost reținuți pentru 24 de ore, într-o anchetă a polițiștilor din Ilfov. Alături de alți cinci suspecți, aceștia au dat o spargere la un depozit de haine din ...[citește_toată_știrea]

16 Aprilie 2019, 12:58
(1266 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Bursa Generală a Locurilor de Muncă-12 aprilie 2019

Vineri, 12 aprilie 2019, la nivel național, s-a desfașurat Bursa Generală a Locurilor de Muncă, acțiune organizată de Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă. Acest eveniment a fost organizat ...[citește_toată_știrea]

12 Aprilie 2019, 16:10
(954 vizualizări - 0 comentarii)


ITM Ialomița: Concursul național «Știu și aplic-Securitatea și sănătatea se dobândește de pe băncile școlii”

Vineri, 12 aprilie 2019, începând cu orele 11,00,  în amfiteatrul Universității Bioterra, filiala Slobozia, are loc etapa județeană a Concursului național «Știu și aplic-Securitatea și sănătatea se ...[citește_toată_știrea]

11 Aprilie 2019, 16:05
(1020 vizualizări - 0 comentarii)


Rădulești: Și-a pus capăt zilelor la marginea satului

Un bărbat de 62 de ani, din județul Prahova, s-a sinucis la marginea satului Rădulești, din județul Ialomița. Bărbatul a lăsat un bilet de adio prin care și-a motivat gestul necugetat. Pe respectivul bilet ...[citește_toată_știrea]

9 Aprilie 2019, 16:08
(1466 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: Recrutare voluntari-«Salvatori din pasiune»

În perioada 5 aprilie-3 mai 2019, Inspectoratul pentru Situații de Urgență «Barbu Catargiu» Ialomița desfășoară campania de recrutare a voluntarilor «Salvatori din pasiune». Recrutarea se realizează de ...[citește_toată_știrea]

9 Aprilie 2019, 16:05
(1421 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Fonduri pentru cultivatorii de tomate

Programul de sprijin pentru tomate, aflat în al treilea an de implementare, suscită un interes din ce în ce mai mare pentru producătorii agricoli. Astfel, până la data de 8 aprilie 2019, în program s-au ...[citește_toată_știrea]

9 Aprilie 2019, 15:15
(1720 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: «Împreună pentru o comunitate mai sigură!»

Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița derulează campania de prevenire a criminalității în mediul rural «Împreună pentru o comunitate mai sigură!». Polițiști din structurile de Prevenire, Ordine ...[citește_toată_știrea]

9 Aprilie 2019, 15:10
(1202 vizualizări - 0 comentarii)


DAJ Ialomița: Ajutor de minimis pentru crescătorii de ovine

Anul acesta, prin Direcția Agricolă Județeană Ialomița s-au înscris 300 posibili beneficiari ai schemei «Ajutor de minimis pentru aplicarea programului de susținere a crescătorilor de ovine pentru comercializarea ...[citește_toată_știrea]

9 Aprilie 2019, 15:05
(1393 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 1000 euro/ha pentru cultivarea de usturoi

Până la data de 8 aprilie a.c., în programul de susținere a producției de usturoi, la nivelul județului Ialomița s-au înscris 4 producători agricoli, cu o suprafață totală de 4,27 ha. Solicitanții sprijinului ...[citește_toată_știrea]

9 Aprilie 2019, 15:00
(1275 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Stingere focare de Pestă Porcină Africană la Dridu și Drăgoești

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează proprietarii/deținătorii de porcine, atât din exploatațiile comerciale, cât și din gospodăriile populației că marți, 9 aprilie ...[citește_toată_știrea]

9 Aprilie 2019, 14:55
(1238 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 1,3 tone de pește, confiscate

În perioada 1-7 aprilie a.c., polițiștii ialomițeni au constatat 15 infracțiuni privind ilegalități în domeniul pescuitului și acvaculturii. Astfel, 19 persoane au fost cercetate în cadrul dosarelor întocmite ...[citește_toată_știrea]

9 Aprilie 2019, 14:50
(1405 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: 592 de abateri în săptămâna TISPOL Speed

În perioada 1-7 aprilie a.c., s-a desfășurat la nivel național acțiunea TISPOL Speed, acțiune ce a vizat respectarea regimului legal de viteză și reducerea numărului și gravității consecințelor accidentelor ...[citește_toată_știrea]

9 Aprilie 2019, 14:45
(1238 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa la Țăndărei!

Pentru remedierea unei avarii survenită la vana de legătură de pe conducta principală de alimentare cu apă, cu diametrul de 100 mm, de la intersecția străzii Soarelui cu Șoseaua Brăilei, din orașul Țăndărei ...[citește_toată_știrea]

8 Aprilie 2019, 12:15
(1588 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiune preventivă pentru reducerea accidentelor rutiere

IPJ Ialomița: Acțiune preventivă pentru reducerea accidentelor rutiere

Serviciul Poliției Rutiere Ialomița desfășoară, până duminică, 7 aprilie 2019, o acțiune cu caracter preventiv cu scopul de a reduce accidentele rutiere. Acțiunea oamenilor legii se înscrie în seria de ...[citește_toată_știrea]

4 Aprilie 2019, 17:50
(2284 vizualizări - 9 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...