Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

REPORTAJ

Terapie cu picături de floare

Terapie cu picături de floare

Daniela Mihai este terapeut «Bach». Are diplomă și 7 ani de experiență în domeniu. Mai mult decât atât, a fost primul pacient din Slobozia care a apelat la Terapia «Bach». Apoi și-a dorit să știe mai mult. Apoi a făcut cursuri, a învățat să recunoască florile, să realizeze combi­nații, să vindece oameni. Acum crede că toți avem nevoie de picăturile ei de flori. Primul impuls este să nu o credem. Zâmbește larg și ne dă dreptate: «Toți pacienții mei sunt așa la început... Și toți se întorc!».

Picături de floare Acasă la Daniela Mihai miroase a flori de primăvară și a liniște. Tre­buie că simțurile ne joacă feste... Un motan toarce pe spătarul cana­pelei, din camera vecină se aude un glas de copilă fredonând, de-afară se aude zgomot de covoare bătute. Și totuși te simți ca ajuns la capătul unui drum lung, după o lungă căutare. Poate că de vină e autosu­gestia, poate că e adevărat. «Terapia „Bach“ înlătură emoțiile negative, emoțiile care stau la baza tuturor bolilor de care suferim... Nu singură, evident. Mereu spun pacienților... Singură nu îi pot ajuta. Dar în secunda în care se hotărăsc să mă ajute, pacienții se vindecă!». Daniela Mihai a devenit terapeut «Bach» în urmă cu 7 ani, dorind să se vindece pe sine. Apoi, la sfatul psihologului Liliana Preotu, a început să practice. De-atunci, bolnavii o găsesc singuri: «La bază, sunt asistent generalist. Și am lucrat la Spital... În urmă cu 15 ani însă, am deschis un Plafar. Experiența de acolo a fost crucială. A fost primul meu contact cu plantele... Când am aflat că Terapia „Bach“ există, mi-am dorit să experimentez eu însămi acest tratament!». De-atunci au trecut ani și bucurii fără număr. Daniela a vindecat zeci, sute de pacienți... Un miracol care se repetă de fiecare dată, cu o condiție: «Oamenii care vin la mine trebuie să înțeleagă! Eu pot doar să ofer remediul potrivit pentru emoțiile negative care îi afec­tează... Dar de luptat, trebuie să luptăm împreună! Picăturile funcțio­nează doar dacă pacienții cred că se pot vindeca...».

Daniela vindecă teama Prima pacientă din zi vine pentru prima dată la ea. Se teme să vorbească în public și intră în pa­nică de câte ori e oprită pe stradă. Daniela îi recomandă picături de trandafir de piatră... Pentru nesiguranță recomandă porumbar sălbatic, pentru deznădejde gențiană, pentru lipsa de speranță orzul sălbatic, pentru fobie de avion-Florit 39 Rescue, un complex de 6 flori diferite, după o rețetă prestabilită, pentru recăpătarea energiei-măslin, pentru vindecarea de tristețe-muștar, pentru gelozie-ilice... Sunt 38 de esențe și mii de combinații salvatoare... Iar poveștile pacienților sunt fascinante: «Combinațiile pe care le fac nu au contraindicații! Și, uneori, e de ajuns o singură doză... Un domn care a venit la mine era sub un  tratament antidepresiv agresiv. Și nu reușea să doarmă... S-a vindecat cu numai 4 picături, de 4 ori pe zi... Și a reușit să reducă și tratamentul antidepresiv!». Ne măturisește că cei mai receptivi sunt copiii. Cred în minuni și nu se îndoiesc niciodată de miracolul picăturilor de floare. «Am avut re­zultate în cazul copiilor hiperactivi... Aproape imediat, vizibil! Am avut o pacientă, o fetiță care făcea noaptea în pat. După prima sticluță de tratament s-a vindecat... Dar cel mai uimitor caz este cel al unei fetițe de 12 ani... A venit acum un an, cu niște alergii respiratorii. Dar problema ei era mai gravă, avea niște crize în timpul somnului... Mămica era disperată, a ajuns la doamna Liliana Preotu și apoi la mine. Acum e bine! Deși încă e sub tratament, preventiv, crizele au în­cetat... Sunt foarte mândră de ea!».

Terapia «Bach» la Slobozia
Daniela Mihai crede că cele 38 de sticluțe ale ei vindecă orice, de la frica de păianjeni la traumele emoționale și dependența de muncă. Sau dependența de tutun... Pentru aceasta din urmă, recomandă florile de nuc. Însă darul ei e altul. Daniela Mihai știe să asculte! Experiența medicală anterioară și anii de exercițiu în practicarea Terapiei «Bach» au ajutat-o. O întrebăm dacă a greșit vreodată terapia. «Se întâmplă, evident... Nu toți pacienții reacționează la fel, nu toți reușesc să explice care sunt emoțiile negative pe care le au... Dar tratamentul poate fi schimbat. Și chiar e indicat să fie schimbat! Pentru că ne confruntăm cu multe emoții negative. Ele sunt cauzele proble­melor noastre... Ca să nu ne mai temem să vorbim în public, avem întîi nevoie să căpătăm încredere în noi. Pentru asta, cel mai bun remediu sunt florile de lariță. Prin urmare, o sticluță de tratament ar conține lariță, trandafir de piatră, crețișoară, care vindecă fobiile, și alte tincturi, în funcție de emoția negativă pe care doriți să o tratați...». O sticluță din complexul rea­lizat de Daniela Mihai costă 50 de lei. Și îți poate alunga emoțiile negative într-o singură zi. Dar ea continuă să fie mo­destă: «Nu sunt un psiholog! Și nu sunt doctor! Sunt doar o asistență medicală care s-a specia­lizat în Terapia „Bach“. Pe care o folosesc și o recomand!».

9 Februarie 2019, 09:20 (3345 vizualizări - 8 comentarii)

Comentariile cititorilor:


Andreea:
(19 Martie 2019, 15:11)

Vorbesc din proprie experienta.
Daca le iei cu credinta ca" vindeca"ai incredere in ele isi fac efectul placebo.
Daca esti emotiv,sensibil,religios efectul este mai puternic.
Am luat ani de zile fara sa stiu ca ele lucreaza pe emotii si ca efectiv iti fura emotiile.
La inceput am avut dureri de glezna ,am fost la doctor ,analize,m-a intrebat daca am mers pe jos mult,daca port tocuri,raspunsul a fost nu,Dupa alte luni de luat m -a trezit cu dureri groaznice de maini nu mai puteam face nimic la 37 ani,luam analgezice cu pumnul nimic,am inceput recuperare medicala ,fiziterapie,apoi durerea s-a mutat in calcai luni de zile n-am putut merge.,am continuat cu pastilele,fizioterapia,am avut probleme ani de zile,grave ,dar am continuat bach ne sttind atunci ca de fapt ele si-au facut efectul..daind-mi acele dureri infernale...
Am urmat dupa ani de zile si cursuri bach pt ca imi doream sa vindec oameni dar am citit mai multe si Dumnezeu m-a luminat.Cititi pe paginile bach ce spune..ca deschide pe vibratiile noastre,pe sinele divin(adica ca si cum ai face yoga,care tot asa deschide pe sinele divin),cand am realizat asta ,mi am dat seama in ce am intrat.
Deci daca ei cu credinta ca vindeca luni ,ani de zile,normal isi fac efectul placebo si nu vindeca boli ci doar emotii.
Remediile gen bach sunt facute pe principul Hanemann care a fost francmason..
Ar trebui interzise in Romania ..
Dumnezeu sa va binecuvanteze!!  
EU:
(27 Februarie 2019, 13:24)
O cunosc, personal, pe aceasta doamna. Daca ar avea efect picaturile dansei ar trebui sa le foloseasca ea, mai intai. Are mari probleme de comportament si comunicare. 
mentalitati de bazar:
(12 Februarie 2019, 12:27)
Apropo, niste studii de caz unde pot fi gasite de la aceasta precupeata? Asa prin comparare, cu altele atestate din punct de vedere Stiintific. ...ceea ce practica dinsa se incadreaza la - PSEUDOSTIINTA.
anonim:
(11 Februarie 2019, 12:13)
unde poate fii gasita aceasta Doamna?
@Jilaveanu:
(10 Februarie 2019, 11:48)
Jalnica limba romana in scrisul tau. Cum crezi ca o sa te ia cineva in serios la felul in care o stalcesti?
Dana Teo:
(9 Februarie 2019, 20:53)
Am auzit de aceasta terapie de citiva ani!Ma bucur ca exista si in Slobozia ! Decit sa inghiti un pumn de pastile fara rezultate ,mai bine acest remediu.Felicitari ,doamna Dani.
Jilaveanu:
(9 Februarie 2019, 12:56)
Bravo ei in ziua de azi daca esti destept faci bani din orice sa orientat bine pe partea asta umana ca romanu e foarte credul cum aude de un vraci hai pa el .Dupa revolutie prin Bucuresti caz real o doamna 'vraci,cica ..asi dade intalnire prin apartamentul unui credul cu m-ai multi creduli si vrciu ce facea ai indopa pe amarati cu piramidoane si tot felul de pastile pana s-a prins unu dintre pacienti ca sedintele alea nu dadeau niciun rezultat nu aveau efect iau spus vraciului problema doamna vraci s-a prins .. si urmatoarea sedinta au asteptato mult si bine..asa ca sanatate multaa.
Jilavele:
(9 Februarie 2019, 11:46)
Frecția la un picior de lemn. Autosugestie! E ca cu Moaștele lui Bobiță, dar mai scump.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Luni 19 Aug 2019
126 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Polițiștii din Ialomița caută un bărbat evadat din sediul Poliției Budești, județul Călărași

Polițiștii din Ialomița sunt în altertă, după ce un bărbat de 46 de ani, din județul Călărași, a evadat în cursul zilei de marți, 13 august 2019, din sediul Poliției Budești. Oamenii legii au instituit ...[citește_toată_știrea]

14 August 2019, 15:07
(460 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

13 August 2019, 19:15


Slobozia: Cercetat pentru «violență în familie»

Luni, 12 august a.c., Poliția Municipiului Slobozia a fost sesizată de o femeie, de 39 de ani, din Slobozia, cu privire la faptul că ar fi fost agresată pe stradă de concubinul ei, un bărbat de 50 de ani ...[citește_toată_știrea]

13 August 2019, 16:10
(463 vizualizări - 0 comentarii)


A fost înființată oficial Filiala PLUS Ialomița

Sâmbătă, 10 august 2019, în urma Convenției Județene PLUS Ialomița, care s-a desfășurat la Slobozia, a fost constituită oficial filiala PLUS Ialomița, alegându-se echipa de conducere a acesteia pentru următorii ...[citește_toată_știrea]

13 August 2019, 12:20
(587 vizualizări - 0 comentarii)


4

IPJ Ialomița: Amenzi de peste 250000 de lei, 32 de permise reținute

În perioada 9-11 august a.c., polițiștii ialomițeni au fost angrenați în activități de menținere a ordinii și liniștii publice pe raza județului, precum și de prevenire și combatere a accidentelor rutiere ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 14:25
(551 vizualizări - 0 comentarii)


5

Ialomița: Cercetați pentru încălcarea ordinelor de protecție

Duminică, 11 august a.c., polițiștii ialomițeni au fost sesizați cu privire la încălcarea a două ordine de protecție. În primul caz, un bărbat de 42 de ani, din Slobozia, a încălcat ordinul de protecție ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 14:20
(494 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Malu, Perieți și Lăcusteni

Un accident rutier s-a produs în localitatea Malu, evenimentul fiind înregistrat sâmbătă, 10 august a.c., în jurul orelor 22,00, când un pieton a fost acroșat de un autoturism. Victima, un bărbat de ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 13:15
(585 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii de vegetație la Slobozia și Fetești

Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit în data de sâmbătă, 10 august a.c., în jurul orelor 11,30, pe un teren viran din Slobozia, Cartier Bora. Pentru stingerea flăcărilor au acționat pompierii de la ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 13:10
(460 vizualizări - 0 comentarii)


8

Slobozia: Bătrână găsită moartă în propria locuință

Sprijinul pompierilor a fost solicitat în cursul nopții de duminică spre luni, 11/12 august 2019, puțin trecut de miezul nopții, pentru asigurarea accesului în apartamentul unei femei de 79 de ani, cunoscută ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 13:05
(589 vizualizări - 0 comentarii)


9

ISU Ialomița: «Marți, 13! Ghinionul poate fi prevenit!»

Superstițiile din popor spun că, atunci când data de 13 (număr cu ghinion) coincide cu o zi de marți (ziua celor 3 ceasuri rele), aceasta se consideră a fi o zi cu adevărat  ghinionistă. Tocmai de ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 12:50
(504 vizualizări - 0 comentarii)


10

DSVSA Ialomița: Controale pentru combaterea Pestei Porcine Africane

Pentru  prevenirea propagării Pestei Porcine Africane și în conformitate cu prevederi legale privind organizarea de acțiuni de control în trafic având ca obiectiv verificarea transporturilor de animale ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 12:20
(492 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

9 August 2019, 19:10


12

anunț angajare

AMPA Agri Slobozia angajează
REPREZENTANT VÂNZĂRI
UTILAJE AGRICOLE

pentru zona Ialomița-Călărași
Relații la telefon 0723/251.698

9 August 2019, 16:35


Jilavele: Depistat la volanul unei mașini neînmatriculate

Joi, 8 iulie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit în trafic, pe raza localității Jilavele, pentru control, un autoturism condus de un bărbat, de 36 de ani, din Urziceni. În urma verificărilor ...[citește_toată_știrea]

9 August 2019, 15:20
(741 vizualizări - 0 comentarii)


Maia: Lemne confiscate

Joi, 8 august a.c., polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Jilavele au depistat, pe raza localității Maia,  doi bărbați, de 42 de ani, din județul Prahova, în timp ce descărcau material lemnos în dreptul ...[citește_toată_știrea]

9 August 2019, 15:15
(710 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Expoziție de pictură «Naționali-Internaționali»

Centrul Național de Cultură a Romilor-Romano Kher anunță susținerea unei noi expoziții de pictură, «Naționali-Internaționali», semnată de Eugen Raportoru. Vernisajul expoziției va avea loc marți, 13 august ...[citește_toată_știrea]

9 August 2019, 15:10
(687 vizualizări - 1 comentariu)


Incendiu de vegetație în apropiere de A2

Incendiu de vegetație în apropiere de A2

Miercuri, 7 august a.c., în jurul orelor 14,00, un incendiu de vegetație a izbucnit pe terenul aflat în imediata vecinătatea a Autostrăzii A2, pe terasamentul căii ferate, respectiv la km 156 în direcția ...[citește_toată_știrea]

8 August 2019, 15:40
(705 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Razie de amploare a polițiștilor ialomițeni

Urziceni: Razie de amploare a polițiștilor ialomițeni

Miercuri, 7 august a.c., polițiștii ialomițeni au desfășurat o acțiune de amploare pe raza municipiului Urziceni, pentru depistarea și sancționarea faptelor antisociale. În cadrul activităților au fost ...[citește_toată_știrea]

8 August 2019, 10:50
(773 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiune de prevenire a furturilor din autoturisme

IPJ Ialomița: Acțiune de prevenire a furturilor din autoturisme

Miercuri, 7 august a.c., polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității, în colaborare cu polițiștii de Proximitate din cadrul Poliției Municipiului Slobozia, au desfășurat ...[citește_toată_știrea]

7 August 2019, 18:08
(878 vizualizări - 0 comentarii)


Moldoveni: Surprinși în flagrant la furat

În noaptea de miercuri spre joi, 7/8 august a.c., în jurul orei 1,00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Jilavele au depistat în flagrant o femeie, de 30 de ani, și un minor de 13 ani ...[citește_toată_știrea]

7 August 2019, 16:15
(834 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Moldoveni furt


Ialomița: Lemne confiscate

Marți, 6 august a.c., polițiștii de Ordine Publică, împreună cu specialiștii silvici au desfășurat mai multe controale pe drumurile publice și la punctele de lucru de pe raza județului pentru combaterea ...[citește_toată_știrea]

7 August 2019, 16:10
(814 vizualizări - 0 comentarii)


Accident mortal între Stelnica și Fetești

În noaptea de 5/6 august a.c., pe DN3B, între localitățile Stelnica și Fetești s-a produs un accident de circulație soldat cu decesul unei persoane. În fapt, în timp ce un bărbat, de 45 de ani, din Fetești ...[citește_toată_știrea]

6 August 2019, 18:10
(1261 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Activități de informare la Tabăra Amara

Marți, 6 august a.c., polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității din cadrul IPJ Ialomița au desfășurat activități de informare a elevilor aflați în Tabăra Amara. În ...[citește_toată_știrea]

6 August 2019, 18:05
(795 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: La volan cu un permis fals

Luni, 5 august a.c., polițiștii feteșteni au surprins în flagrant un bărbat, de 37 de ani, din Fetești, în timp ce conducea pe raza localității de domiciliu fără a deține permis de conducere. Șoferul a ...[citește_toată_știrea]

6 August 2019, 17:55
(888 vizualizări - 0 comentarii)


Ordine de protecție emise de polițiștii ialomițeni

Marți, 6 august a.c., polițiștii alobozeni au emis două ordine de protecție provizorii pe numele a doi bărbați, de 29 și 30 de ani. În primul caz, polițiștii au întocmit un dosar penal pe numele bărbatului ...[citește_toată_știrea]

6 August 2019, 17:50
(839 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiune pentru depistarea transportatorilor neautorizați de persoane

În perioada 1-4 august a.c., polițiștii din cadrul IPJ Ialomița au controlat 21291 autovehicule și 13 societăți comerciale în cadrul acțiunii pentru depistarea celor care efectuează transport neautorizat ...[citește_toată_știrea]

6 August 2019, 17:45
(768 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți la volan și fără permis

În perioada 2-4 august a.c., trei bărbați, cu vârste cuprinse între 40 și 66 de ani, au fost depistați de polițiștii ialomițeni în timp ce conduceau autoturisme pe drumurile publice deși anterior consumaseră ...[citește_toată_știrea]

6 August 2019, 17:40
(854 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Dosar penal pentru un fals taximetrist


Sâmbătă, 3 august a.c., polițiștii rutieri au depistat pe raza municipiului Fetești un bărbat, de 54 de ani, în timp ce conducea un autoturism în regim «taxi» pe raza localității de domiciliu. La ...[citește_toată_știrea]

6 August 2019, 17:35
(909 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Ordin de protecție provizoriu

Sâmbătă, 3 august a.c., în jurul orelor 22,00, polițiștii slobozeni au întocmit un dosar penal pe numele unui bărbat din Slobozia sub aspectul săvârșirii infracțiunii de «violență în familie». În urma cercetărilor ...[citește_toată_știrea]

6 August 2019, 17:30
(860 vizualizări - 0 comentarii)


Accident la Movilița

Duminică, 4 august a.c., în jurul orelor 16,30, pe raza localității Movilița s-a produs o coliziune între un autoturism și o autoutilitară. Pentru salvarea celor trei victime, un minor de 7 ani, un bărbat ...[citește_toată_știrea]

6 August 2019, 17:25
(847 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...