Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

POLITICĂ

Managerul de Milano vs Senatorul de Gheorghe Lazăr

Alegeri la PSD Ialomița

Managerul de Milano vs Senatorul de Gheorghe Lazăr

Managerul de Milano vs...
Pentru președintele Consiliului Județean Ialomița, Victor Moraru, alegerile pentru funcția de președinte al PSD Ialomița din 9 martie 2019 reprezintă o chestiune de viață și de moarte. Dacă le câștigă, drumul lui către nemurire administrativă este asigurat, iar în următorul mandat i se va face o statuie bust, în fața Centrului Cultural «Ionel Perlea»... Dacă pierde însă, zilele lui la președinția Consiliului sunt numărate, iar istoria îl va arunca la lada de gunoi, alături de alte cadavre politice.
16 ani de frustrări personale Victor Moraru a ajuns primar în anul 2000, via ApR, un partid de buzunar condus de Meleșcanu și îngropat cu lumânarea absorbției prin 2002. Prie­tenii își amintesc că a obținut funcția închiriind un greder cu care a nivelat șleaurile cătunului-stațiune, în timp ce striga: «Vreți să fie toată Amara așa?! Votați-mă!». Locuitorii din Amara n-au văzut asfalt pe toate străzile niciodată, după cum nimeni n-a văzut diploma lui de «manager de Milano» sau... Dar pe crucile astea a nins și nu e cazul să mai răscolim trecutul. Doar să-l așezăm în ordine cronologică. Timp de două mandate, statutul lui de primar în cătunul-stațiune Amara nu a contat, iar pasiunea pentru călărit iepe i-a umplut frumos timpul, făcându-și prietenii geloși. În 2008 însă, PD-L se gândea chiar la desemnarea pentru candidatura sa la președinția Consiliului Județean Ialomița... Da, da, cum auziți! N-a fost să fie, evident, dar Victor Moraru a gândit «macro» încă de atunci. Atât de «macro» încât în perioada respectivă a fost chiar contracandidatul președintelui Mircea Geoană la o rundă a alegerilor naționale la PSD... N-a câștigat decât un vot, probabil pe al lui, dar știți cum se spune: important e să participi. Și uite-așa, anii au trecut, frustrările s-au acumulat, iar președintele a ajuns prin 2016 la un pas de a fi linșat pentru că a spus într-o ședință de partid: «Nu voi face campanie alături de penali...».
Nuți, dragostea lui! Nu intrați în panică, n-am sărit etapele. Ne întoarcem în anul 2007, când Victor Moraru a cunoscut-o pe Elena Udrea, via Negoiță. Erau vremuri frumoase, iar Nuți călărea caii mari, precum Moraru iepele de prăsilă. Această pasiune comună probabil, dar mai ales dragostea pentru fonduri europene, i-a apropiat mult. În vremea aia Nuți conducea Ministerul Dezvoltării și organiza Gala «Bute», iar Victor Moraru a cumpărat primii corcoduși altoiți cu stejar canadian de 100 de euro bucata din istoria parcului dendrologic de la Amara! Ce vremuri minunate, când asfaltul curgea valuri la porțile babelor, sediul Primăriei era relocat, iar Victor Moraru trecea de la iepe de prăsilă la iepe cu sânge albastru. Tot atunci, președintele de mai târziu al tuturor ialomițenilor a decis că politica se face în familie. Și, după ce a declinat galant oferta lui Nuți de a deveni șeful PMP în Ialomița, l-a uns președinte al filialei pe unicul său fiu, Valentin. Din păcate însă, acesta n-a avut stofă de politician și a lăsat filiala cu ușa deschisă, de-au făcut-o poștă toți. Dar asta e o altă poveste, v-o spunem altă dată... Cert e că toate aceste experiențe politice ratate și-au pus amprenta asupra lui Victor Moraru și l-au determinat să ia viața politică a ju­dețului în propriile mâini. Așa a ajuns să candi­deze, în 2016, alături de «penalii» de care se delimita în momentele când nu găsea deschis la farmacie...
Bolnavul de Putere Viața de președinte al tuturor ialomițenilor a început în vara lui 2016. Și a fost dulce! Victor Moraru avea lumea la picioare. Administrația județeană îi mânca din palmă precum iepele din dotare, proiectele europene se înșirau ață precum mărgelele, iar primarii PSD mușcau țărâna dinaintea lui, cerșind umili banii cu care să-și ducă zilele de la un an la altul. După ce ani de zile a contestat «modelul Ciupercă», acum îl repetă! Timp de 2 ani se impune prin aroganță și suficiență, își face prietenii dușmani și pierde susținerea filialei. Vrea mai mult... Vrea altceva! Și, colac peste pupăză, apare și pocinogul cu Marian Neacșu. Așa s-a născut ideea trecerii la Pro România. Un plan B, firește, care depinde de alegerile din 9 martie... Dar un plan legitim în condițiile în care El-profetul, El-salvatorul, El-europeanul, nu e apreciat îndeajuns și nu e recunoscut ca atare. Acum, în pragul alege­rilor din 9 martie, Victor Moraru s-a trezit și a înțeles. E singur și bolnav... Bolnav de Putere. Are nevoie de prieteni, are nevoie de sprijin... Marian Pavel i-ar putea sufla funcția de sub nas. De câteva săptămâni, promite cui stă să-l asculte fonduri și privilegii, bani pentru investiții rurale, rețele de gaze... Întrebarea e: cine îl mai ascultă?

...Senatorul de Gheorghe Lazăr
Ascensiunea lui Marian Pavel către funcția de președinte al PSD Ialomița este rodul unei conjuncturi. Senator de două mandate cu șanse mari la un al treilea, cel mai tânăr primar al comunei Gheorghe Lazăr n-a visat niciodată să ajungă jupânul politic al județului. Pe 9 martie 2019 are prima șansă. Dacă o va rata, e vina lui! Dacă nu, rămâne cum am stabilit...
Ascensiunea unui peremist Poate că ne-am pripit susținând că Marian Pavel n-a visat niciodată să ajungă întâiul politician al județului. Trebuie că s-a gândit la asta pe vremea când chiulea de la ore de mână cu Vlase ăla mic și făcea prăpăd prin livezile megieșilor. Numai că, spre deosebire de Mari, pe el viața l-a dus în altă parte... Întâi portar de bancă, apoi purtător de cuvânt la AJOFM... Iar în 2000, pe listele tribunului Vadim, devine cel mai tânăr primar pe care l-a avut vreodată Gheorghe Lazăr și singurul primar PRM în Ialomița. Un an mai târziu, pentru că vorbea frumos cu babele și nu lăsa oamenii să aștepte în fața ușii, PDSR îl confiscă. Și uite-așa începe ascensiunea unui primar de provincie către funcția de senator al României... Nașul lui politic, pentru cei care nu-și mai amintesc, a fost ex-președintele Silvian Ciupercă. Acesta a crezut în potențialul electoral al provincialului Pavel și l-a sprijinit până când acestuia i s-au întărit genunchii. Minunea s-a petrecut în anul 2012, când Marian Pavel a ajuns senator de Ialomița. Era primul din Gheorghe Lazăr care vedea fântânile arteziene de la Unirii de pe geamurile Parlamentului și i-a plăcut mult. Atât de mult, că nu s-a mai dat dus și și-a mai adjudecat un mandat. Ce-a făcut cu el, Dumnezeu știe... Noi știm cum l-a făcut!
Fericiți cei săraci cu... Pentru că și-a câștigat mandatele de primar pupând babele pe gură și promițând asfalt pe strada cimitirului, Marian Pavel nu și-a uitat originile. Și, o dată ajuns în Parlament, a rămas același. Adică și-a suflat mucii în fasolea BOR susținând că sunt prea multe biserici și prea puține școli, și-a luat foștii colegi de mână când aceștia l-au sunat că s-au rătăcit prin București și i-a ajutat să bată la ușile ministerelor și nu s-a dat în lături de la nicio campanie electorală în Vestul județului. Așa se face că anul 2016 l-a prins conectat la sistem și gata să profite de orice conjunctură politică favorabilă... Iar, între timp, a făcut joc de glezne în fața alegătorilor, promițând în fiecare zi cât îl țineau genunchii toate elucubrațiile născocite în laboratoarele electorale ale lui Dragnea. Iată o mostră de la începutul anului trecut, pe vremea când susținea că PSD a reali­zat în timp record 16,5% din programul de guvernare: «M-am dus în Parlament în primul rând pentru familia mea și apoi pentru ceilalți... Pentru că cine zice că se sacrifică, vă minte! Fiecare dintre noi încercăm să facem ceea ce ne pricepem, dar în primul rând pentru familiile noastre! Pentru a avea o chenzină și a putea trăi... Și apoi și pentru cetățeni. Cine spune altceva, minte!».
După sac și peticele Spre deosebire de Victor Morau, plăcerile lui Marian Pavel sunt simple. În locul iepelor, el a ales pământul. Filotim din fire, l-a cumpărat de la cei care nu-i știau prețul și l-a adunat la un loc. Apoi, când oamenii n-au mai avut ce vinde, iar i s-a făcut milă și i-a lăsat să muncească pământul lui. Așa a scăpat de grija zilei de mâine și s-a putut dedica unei alte pasiuni mistuitoare: cărțile. Să se vadă câte a filat printre degete, s-ar face la loc bi­blioteca din Alexandria (n. red.: da, știm, exagerăm, dar și vouă vă place!). Între timp a mai încercat și altceva, dar nu i-a plăcut. A botezat puradei, a fost membru în comisia care păzea arhivele securității, a devenit vicepreședinte al Senatului... Ba, chiar, într-o vară, a vrut chiar să îl eclipseze pe Iohannis și s-a postat pe Facebook cocoțat pe vârful Moldoveanu. Dar tipul ăsta de populism ieftin nu îl prinde... Pentru că Pavel nu e complicat. E simplu ca oul de curcă... Când vrea la baie, nu zice că se duce să dea mâna cu un prieten. Iar când vrea Puterea, nu se ascunde. Iar acum o vrea și o spune răspicat! O vrea pentru toți social-democrații. Pentru primarii cei roșii, pentru electoratul de partid, pentru politica relațiilor, chiar și pentru Dragnea... Și pe 9 martie 2019, de ziua lui, ar putea-o avea!

7 Martie 2019, 16:50 (4207 vizualizări - 5 comentarii)

Citiți și:
«Marian al nostru» versus «Moraru necuvântătoru’»
Exclusiv: Senatorul Marian Pavel, noul președinte al PSD Ialomița
Alegeri la PSD Ialomița

Comentariile cititorilor:


@Urmasul lui..:
(8 Martie 2019, 14:47)
Psd-alde-pro.Romania(ciuma rosie + ciuma roz) vor ingropa toata tara, nu doar pnl-ul. Cei din Ialomita au inceput cu otravirea locuitorilor si extinderea cimitirelor..Dragnea va lua apoi aurul(de la Londra)si va pleca cu tanara lui gagica lui in Brazilia sau in Madagascar..
Urmașul lui urmașul lui Sava:
(8 Martie 2019, 12:40)
Felicitări ambilor candidați! Psd alaturi de Pro Romania trebuie sa ingroape definitiv adunatura de asa-zisi liberali condusa de Tinel.
Nutu:
(8 Martie 2019, 00:45)
Lui parsivul de Moraru i-as sparge fiecare os,oscior in parte cu ciocanul daca o sa am ocazia! El are impresia ca viata de artist este eterna ? Morarule Morarule
Adevarat:
(7 Martie 2019, 23:23)
MIZERABILII! de Victor....Hugo
adevar:
(7 Martie 2019, 18:19)
o sa castige MORARU DACA VOTEAZA SI PRIMARII PNL

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
24 Mar 2019
181 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

22 Martie 2019, 18:10


Proiectile descoperite la Sudiți

Proiectile descoperite la Sudiți

Un bărbat din Sudiți a sesizat joi, 21 martie a.c., în jurul orelor 11,00, printr-un apel la 112, faptul că a descoperit 3 proiectile pe un teren agricol. Echipa pirotehnică a Inspectoratului a fost alertată ...[citește_toată_știrea]

22 Martie 2019, 15:40
(304 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la Gura Văii

Joi, 21 martie a.c., 4 tone de lucernă și 8 metri liniari din gardul unei gospodării din satul Gura Văii au fost distruse de flăcări. Cauza incendiului a fost un foc deschis, nesupravegheat corespunzător ...[citește_toată_știrea]

22 Martie 2019, 15:30
(294 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: «The Way after Postmodernism»

Luni, 25 martie 2019, orele 17,00, se va desfășura cea de-a II-a etapă a evenimentului «The Way after Postmodernism» România. Evenimentul va avea loc la Centrul Cultural UNESCO «Ionel Perlea», Galeriile ...[citește_toată_știrea]

22 Martie 2019, 15:20
(308 vizualizări - 0 comentarii)


4

DSVSA Ialomița: Ridicare în totalitate a restricțiilor pentru Pesta Porcină Africană la Rovine

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează proprietarii/ deținătorii de porcine, atât din exploatațiile comerciale, cât și din gospodăriile populației că, în data de ...[citește_toată_știrea]

22 Martie 2019, 10:05
(319 vizualizări - 0 comentarii)


5
Fierbinți-Târg: Bătrân găsit carbonizat în propria locuință

Fierbinți-Târg: Bătrân găsit carbonizat în propria locuință

Un bărbat de 87 ani din Fierbinți Târg a fost găsit carbonizat în propria locuință. Focul a fost observat în jurul orelor 22,30 la casa bătrânului. Voluntarii localității și pompierii de la Detașamentul ...[citește_toată_știrea]

21 Martie 2019, 15:05
(554 vizualizări - 0 comentarii)


6

comunicat

Conform dispozițiilor pct. 15
din Programul calendaristic
pentru realizarea acțiunilor necesare
pentru alegerea membrilor din România
în Parlamentul European din anul 2019,
aprobat prin HG nr. 81/2019, vă aducem
la cunoștință că în data
de 28 martie 2019, orele 13,00,
la sediul Tribunalului Ialomița,
va avea loc desemnarea judecătorilor în
Biroul Electoral de Circumscripție
Județean Ialomița,
prin tragere la sorți dintre judecătorii
aflați în exercițiu ai aTribunalului Ialomița.
Slobozia, 22.03.2019
președintele Tribunalului Ialomița,
judecător Mușat Viorica

21 Martie 2019, 14:50


Accident rutier soldat cu trei victime la Coșereni

Accident rutier soldat cu trei victime la Coșereni

Accidentul s-a produs în dimineața zilei de miercuri, 20 martie a.c., în jurul orelor 7,30, între un autoturism și o autoutilitară care se deplasau pe DN2, în zona comunei Coșereni. Din impact au rezultat ...[citește_toată_știrea]

20 Martie 2019, 18:55
(717 vizualizări - 0 comentarii)


8

Accident în apropiere de Ciulnița. A intrat cu mașina într-o bornă kilometrică!

Un slobozean de 69 de ani a intrat într-o bornă kilometrică marți, 19 martie a.c., în jurul orelor 13,30. Din verificările efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că, în timp ce conducea un autoturism ...[citește_toată_știrea]

20 Martie 2019, 16:15
(739 vizualizări - 0 comentarii)


9

Bărbat din Bărbulești, arestat pentru «ultraj»

Marți, 19 martie a.c., polițiștii ialomițeni au reușit identificarea unui bărbat, de 44 ani, din Bărbulești, pe numele căruia Judecătoria Medgidia a emis un mandat de executare a pedepsei. Bărbatul a fost ...[citește_toată_știrea]

20 Martie 2019, 16:05
(681 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

19 Martie 2019, 19:45


AJOFM Ialomița: 5,55%-rata șomajului în luna ianuarie 2019

La sfârșitul lunii ianuarie 2019, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 5248 șomeri (din care 2148 femei), rata șomajului fiind de 5,55%. Comparativ ...[citește_toată_știrea]

19 Martie 2019, 16:30
(860 vizualizări - 0 comentarii)


12

Polițiștii ialomițeni donează sânge

În perioada 18-19 martie a.c., polițiștii din cadrul IPJ Ialomița au desfășurat la Centrul Județean de Transfuzii Sanguine Ialomița o acțiune de donare de sânge. Scopul acestei acțiuni este de a contribui ...[citește_toată_știrea]

19 Martie 2019, 16:15
(815 vizualizări - 0 comentarii)


13

ANOFM: Calendarul burselor locurilor de muncă în 2019

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă anunță graficul de desfășurare a burselor locurilor de muncă ce se vor desfășura la nivel național în acest an. Astfel, în data de 12 aprilie 2019, va fi ...[citește_toată_știrea]

19 Martie 2019, 15:55
(861 vizualizări - 0 comentarii)


Vlădeni: Șase tineri, cercetați pentru «furt calificat»

Marți, 19 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Stelnica au surprins în flagrant șase tineri, cu vârste cuprinse între 15-27 ani, din Vlădeni, în timp încercau să sustragă componente ...[citește_toată_știrea]

19 Martie 2019, 15:45
(893 vizualizări - 0 comentarii)


Protest #șâeu, la Slobozia

Protest #șîeu, la Slobozia

Slobozia s-a alăturat orașelor care au susținut protestul privind construcția de autostrăzi, inițiat de omul de afaceri sucevean Ștefan Mandachi. Vineri, 15 martie 2019, puțin după orele 15,00, câțiva cetățeni ...[citește_toată_știrea]

15 Martie 2019, 16:10
(1747 vizualizări - 1 comentariu)


Bărbat din Dridu, arestat pentru «abandon de familie»

Joi, 14 martie a.c., polițiștii ialomițeni au reșit identificarea unui bărbat, de 49 de ani, din Dridu, pe numele căruia Judecătoria Vălenii de Munte a emis un mandat de executare a pedepsei. Bărbatul a ...[citește_toată_știrea]

15 Martie 2019, 15:30
(1499 vizualizări - 0 comentarii)


Stejari și tei plantați de polițiștii ialomițeni

Vineri, 15 martie 2019, polițiștii din cadrul IPJ Ialomița, împreună cu reprezentanți ai Primăriei comunei Perieți, alături de copii au plantat 400 puieți de stejar și tei în Pădurea Călugăreasca, la intrare ...[citește_toată_știrea]

15 Martie 2019, 15:25
(1439 vizualizări - 0 comentarii)


Sălcioara: Contrabandă cu țigări

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Ion Roată au descoperit în urma unei percheziții efectuate joi, 14 martie a.c., pe raza localității Sălcioara, la domiciliul unui bărbat de 48 ani, 53 pachete de ...[citește_toată_știrea]

15 Martie 2019, 15:20
(1413 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Alege factura electronică, protejează mediul înconjurător!

RAJA Constanța încurajează clienții să aleagă factura electronică în locul celei imprimate pe hârtie pentru că este o opțiune mai rapidă, mai sigură, mai eficientă, dar, cel mai important, protejează mediul ...[citește_toată_știrea]

15 Martie 2019, 11:05
(1366 vizualizări - 0 comentarii)


APM Ialomița: Interzicerea arderilor de miriști

Agenția pentru Protecția Mediului Ialomița informează și atenționează cetățenii care obișnuiesc să dea foc miriștilor și altor resturi de vegetație uscată fără a urmări procesul arderii. Arderea miriștilor ...[citește_toată_știrea]

14 Martie 2019, 18:20
(1417 vizualizări - 0 comentarii)


Caravana «Fii pregătit!», revine în Ialomița

Caravana «Fii pregătit!» va ajunge sâmbătă, 16 martie 2019, în orașul Slobozia, și va fi amplasată pe bulevardul Chimiei, în Piața Unirii, iar duminică, 17 martie a.c., în orașul Fetești, fiind amplasată ...[citește_toată_știrea]

14 Martie 2019, 18:10
(1422 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: La furat de fier vechi

Doi bărbați, de 19 și 40 de ani, din Urziceni, au fost surprinși în flagrant miercuri, 13 martie 2019, de polițiștii din Urziceni în timp ce încercau să sustragă deșeuri feroase dintr-o clădire dezafectată ...[citește_toată_știrea]

14 Martie 2019, 17:20
(1420 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Autoturism neînmatriculat, depistat în trafic

Un bărbat, de 49 de ani, din Armășești, a fost depistat, miercuri, 13 martie a.c., pe raza municipiului Urziceni, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar ...[citește_toată_știrea]

14 Martie 2019, 17:10
(1360 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: «Donează sânge, salvează o viață!»

Miercuri, 20 martie 2019, în intervalul orar 8,00-12,00, Parohiile Gârbovi I și Gârbovi II, în colaborare cu Centrul de Transfuzii Sanguine Ialomița organizează o acțiune de donare de sânge în cadrul campaniei ...[citește_toată_știrea]

14 Martie 2019, 16:25
(1432 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Deșeuri feroase confiscate de polițiști

Miercuri, 13 martie a.c., polițiștii slobozeni au depistat un bărbat, de 57 ani, în timp ce transporta cu o căruță pe raza localității de domiciliu 290 kg de deșeuri feroase. Acesta nu deținea documente ...[citește_toată_știrea]

14 Martie 2019, 16:15
(1367 vizualizări - 0 comentarii)


Produse contrafăcute, confiscate de polițiștii din Urziceni

Miercuri, 13 martie a.c., polițiștii din Urziceni au depistat un bărbat, de 52 de ani, care încerca să comercializeze, pe raza municipiului, produse cosmetice care purtau însemnele unor mărci înregistrate ...[citește_toată_știrea]

14 Martie 2019, 16:05
(1428 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: «Ziua Poliției Române» 2019

În contextul aniversării, la data de 25 martie 2019, a 197 de ani de tradiție și continuitate a Poliției în slujba cetățenilor, Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița organizează, în perioada 1 ...[citește_toată_știrea]

14 Martie 2019, 14:45
(1398 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa la Țăndărei!

Pentru remedierea unei avarii survenită la nivelul unui branșament de pe strada Constanței din orașul Țăndărei, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile astăzi, 14 martie 2019, în intervalul ...[citește_toată_știrea]

14 Martie 2019, 10:35
(1727 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi de peste 260000 de lei, 44 permise reținute

În perioada 8-10 martie a.c., polițiștii ialomițeni au intervenit pe raza județului la 121 evenimente, dintre care 108 sesizate prin 112. În urma activităților, au fost constatate 61 infracțiuni. Pentru ...[citește_toată_știrea]

12 Martie 2019, 10:10
(1846 vizualizări - 1 comentariu)


Ultimele comentarii
valentin p. în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 20 martie 2019 curiosul în ANAF ridică popririle debitorilor după 2 ani Dumitru N. în Noi acuzații de malpraxis la Spitalul Județean de Urgență Slobozia gigi în Noi acuzații de malpraxis la Spitalul Județean de Urgență Slobozia Orasul meu, judetul lor în Coșmarul locatarilor din blocul T2 Digi24 în Noi acuzații de malpraxis la Spitalul Județean de Urgență Slobozia #șîeu#puiemsd în Coșmarul locatarilor din blocul T2 Tineret pensionar în Coșmarul locatarilor din blocul T2 Locatar în Coșmarul locatarilor din blocul T2 Sicomor pt. ultima data în EXCLUSIV: Moartea suspectă a unui bebeluș, anchetată de procurori Cetățean 8 în Noi acuzații de malpraxis la Spitalul Județean de Urgență Slobozia Cetățean român în Toți cei 600 de medici din Ialomița, verificați de autoritățile sanitare @Un lucrator in slujba.. în Noi acuzații de malpraxis la Spitalul Județean de Urgență Slobozia Cetățean în Noi acuzații de malpraxis la Spitalul Județean de Urgență Slobozia Un lucrator in slujba vietii v în Noi acuzații de malpraxis la Spitalul Județean de Urgență Slobozia Ina în Noi acuzații de malpraxis la Spitalul Județean de Urgență Slobozia Succes în ArtRobotiX trăiește «visul american» la Slobozia Cetățean în PSD Ialomița cere demisia de onoare a primarului Adrian Mocioniu Cetățean în Noi acuzații de malpraxis la Spitalul Județean de Urgență Slobozia Cetatean în Noi acuzații de malpraxis la Spitalul Județean de Urgență Slobozia
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...