Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Victor Moraru a pierdut majoritatea în Consiliul Județean Ialomița

Premieră județeană!

Victor Moraru a pierdut majoritatea în Consiliul Județean Ialomița

Moment istoric în cadrul Consiliului Județean Ialomița. Președintele Victor Moraru a pierdut susținerea majorității consilierilor județeni PSD. Mărul discordiei l-au reprezentat două proiecte aflate pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Județean Ialomița, desfășurată miercuri, 27 martie 2019. Ele au vizat sancționarea lui Nicolae Chiriță, șeful Direcției Județene de Evidență a Persoanelor Ialomița.

Înfrânt de proprii consilieri
Potrivit proiectelor pe care le-a inițiat, Victor Moraru a cerut consilierilor județeni să aprobe sancționarea disciplinară a lui Nicolae Chiriță, șeful Direcției Județene de Evidență a Persoanelor Ialomița,  prin mustrare scrisă și reducerea salariului cu 20%, pentru o perioadă de 3 luni. Întocmirea proiectelor s-a realizat în baza raportului de audit la Camerei de Conturi Ialomița, precum și pe baza mai multor sesizări făcute de Comisia de Disciplină a Consiliului Județean Ialomița și chiar de Victor Moraru, privind nereguli în activitatea managerială a lui Nicolae Chiriță. Consilierii județeni s-au exprimat prin vot secret cu privire la aceste două proiecte, rezultatul fiind unul nefavorabil inițiatorului lor. În urma supunerii la vot a celor două proiecte, o parte dintre consilierii PSD au făcut front comun cu cei ai Opoziției, alegând să respingă proiectele președintelui Moraru. Primul proiect a strâns 30 de voturi, 10 nule și 20 valabil exprimate. Din cele valabile, 15 au fost «pentru» și 5 «împotrivă» . Al doilea proiect a fost votat de toți cei 31 de consilieri județeni. 11 voturi au fost nule și 20 valabil exprimate. Dintre acestea 12 au fost «pentru» și 8 «împotrivă». Având în vedere rezultatul, ambele inițiative au fost respinse. Votul demonstrază că Victor Moraru pierde pentru prima dată de la alegerea sa în funcția de președinte susținerea consilierilor partidului din care (încă) face parte. Următorul pas, așteptat încă de anul trecut, îl reprezintă schimbarea acestuia din funcția de președinte al Consiliului Județean Ialomița.

27 Martie 2019, 16:06 (5527 vizualizări - 30 comentarii)

Citiți și:
Mediatizarea președintelui Moraru a costat Ialomița 1,5 milioane de lei
«Tulburarea păcii sufletești», evaluată la 1,38 milioane de lei
Președintele Moraru a «pupat» moaște de 1,63 milioane de lei

Comentariile cititorilor:


# chirita:
(10 Aprilie 2019, 13:05)
TARAN CU LITERE MARI BOLDUITE!!!!! CRED CA A AVUT OXIURI CAND S-A GANDIT SA-L TERMINE PE CHIRITA.....
Mary:
(4 Aprilie 2019, 10:36)
 În sfârșit s-au trezit!!! Și de când le tot spun că Moraru este doar un țăran prost din Amara!!!
# chirita:
(3 Aprilie 2019, 08:02)
V.ati ascuns , bai alde gheorghe, cand e vorba ca ies la iveala faptele lui moraru si ai lui, v-a interzis sa mai vorbiti????
COSTEL:
(1 Aprilie 2019, 15:43)
Acum daca e sa fim seriosi, lucrurile sunt foarte bine stabilite: 1. M. de la DSP cotizeaza asa cum sustineti, ca doar daia sta in fruntea institutiei unul venit jurist de la firma lui de constructii si caresi-a tradat seful, pe D.N. de la Urziceni. A mers la usa lui Morarau si a zis ca el face de toate, fata de seful lui atunci. 2. I.M., cica, vorbeste lumea, ei au facut afaceri la Amara impreuna si s-au gandit, tot lumea vorbeste, din auzite, ca e bine sa faca afaceri si la spitalul Slobozia. Atunci, intrebarea se pune, ce sa caute Chirita printre ei, ca el e om serios?
veselica:
(31 Martie 2019, 09:18)
neața anonimuuuuu!!!! sa presupunem ca ai dreptate dar esti in eroare....domeniul meu de activitate este altul.....dar, repet, să presupunem că ai dreptate....subiectul principal in contextul anterior era Moraru cu faptele lui nesăbuite. vezi cum esti???? despre el n.ai zis nimic....eeeeee e!!!!!! ai ceva cu mine sau cu el????? mai anonimu.....fii corect..... ce ti.a facut tie chiriță???? eu cred ca daca a avut prilejul , ti.a facut bine..... mai anonimu !!!!!
Anonim:
(30 Martie 2019, 14:54)
#vaselica pentru munca prestata: jocul solitare pe computer,navigarea pe siteurile de socializare cascatul, pilitea unghiilor, datul cu oja. cititul presei, pupatul sti tu unde si comentari scrise, credema aveti un salariu enorm. Nu te supara Vaselico dar asta este purul si singurul adevar. Fac o paranteza si te intreb: Ce mai stii sa faci in afara de cele enumerate mai sus? Ce stii sa faci pentru un salariu mai mare, daca de la un birou la altul , cca 5 m de mers pe jos o hartie face 2 saptamani iar sa mai si scrii 6 raduri mai trec alte 2 saptamani. Te plangi de salariu, ai tupeu exact ca cel ce incerci sa-l speli. Vaselico pe cine ai avut in spate cand ai fost angajata ? Ce studii la romano-africana ai? Cu tot respectul iti spun, la munca pe care o faci, in privat nu mancai ! La patron erai vrabiuta prin parc adunant frimituri si graunte primite de pomana. Continua sa pupi si sa speli ca doar esti salariata ! Injura-te singura daca gresesc! Hai duteeee dar vezi ca iubirea de foame nu tine.
veselica:
(29 Martie 2019, 18:57)
oare stiti dragi cetățeni ca la direcția unde chiriță este sef sunt cele mai mici salarii(grație lui moraru)? ca moraru a plătit firma de audit externă pentru a-i găsi ceva nelegal lui chiriță? in conditiile in care are compartiment de audit in cons județean? stiti ca plătește din banii publici cabinet de avocatură, in conditiile in care are direcție juridică cu 20 de juriști pe lângă el? stiti ca un salariu de al lui moraru lunar reprezintă salariile a 10 funcționari de la direcția cu pricina??????? oameni buni!!!!!! treziti-vă!!!!!! adevarul este altuuulllll.....este doar ura pe care acest morar o are împotrivă oamenilor care i-ar sta in cale....nu spun povești.. datele le puteti vedea clar pe site.ul consiliului județean
Ioana:
(29 Martie 2019, 13:56)
Cer scuze ialomitenilor ! Incep cu mai multeintrebari: Ce diurna incaseaza un consiler judetean / sedinta ? Prefectul ? Presedintele Moraru ? etc ? Din curiozitate am asistat la sedinta consiliului judetean. Mai fratilor ialomiteni totul o mascarada, un tetru cu regie prestabilita, o crunta bataie de joc ! Am vazut un prefect zomby, un presedinte de consiliu judetean cu pantaloni uzi, o grupare de oameni care nu aveau ce cauta in prezidiu si la masa consiliului. Nimeni nu a miscat in front in fata directorului propus pentru mustrare. Am simtit ca se invarte pamantul sub picioare, fata de atata bascalie. Mai oameni buni cum votati asemenea persoane, pentru a va reprezenta interesele ? Doamne, nu pot sa cred ce am vazut. Masinute teleghidate platite din si din banii mei. Sigur emigrez, nu imi mai trebuie in veci, Ialomita si Romania ! Dumnezeule mare, pot sa ma exprim si sa-mi arat ura fata de ce am vazut si constat. Nu se poate ! Ba o sala de slugi cu prefect in frunte sa stea cu lipici la gura si cu mana intinsa ? Pai serialul filmat in Fierbinti este minciuna fata de realitate. Prapad fratilor imi este suficient si va las pe voi, cu soarta voastra binemeritata. Plang de furie, de ciuda cand vad cum am trait, in ce infectie. Iubesc locul in care m-am nascut si am crescut da, gata. Pacat de cetatenii buni, muncitori cu suflete mari ! Nu am furat,am muncit, am scos la vanzare tot, le dau si la revedere. Accept si injuraturi !
Bine, Ruxi!:
(29 Martie 2019, 09:34)
BRAVO, RUXI! BRAVO, MONA!  CATA DREPTATE AVETI!  DE ASTA II PLATIM NOI PE ANGAJATII ASTIA FANTOMA, FARA MERITE, FARA PREGATIRE, SA-SI APERE LICHELELE CARE I-AU COCOTAT ACOLO! PAI CUM SA NU FII ASA DE AGRESIV, DACA STII CA ITI APERI CU DINTII AVANTAJELE SI AI FACE ORICE SA NU ZBORI, CA IN LUMEA REALA NU ESTI IN STARE SA TE DESCURCI SINGUR.ASTA E ETERNA POVESTE A PSDULUI, PRIN ASTA A REZISTAT SI REZISTA, ATRAGE NUMAI SCURSURI, DAR CARE EXECUTA ORICE MIZERIE PENTRU A STA AGATAT 
Giani:
(29 Martie 2019, 09:12)
Daca mai traia raposatul din oltenia isi lua seful in jurul la 18 ani de vacanta al inclusive
Florica:
(29 Martie 2019, 08:57)
Domnilor,doamnelor sustinatori dupa cum vedem in continuare articole de presa care au menirea in a va deschide ochii.Camera de Conturi Ialomița a constatat abateri financiare de 30 milioane de lei. Asta nu este un furt ? Va simtiti fericiti, dormiti bine sau va perpeliti ca va ajuns pesta porcina la usa si va destructureaza clanurile formate in institutiile statului. LA PUSCARIE CU VOI HOTILOR,CARE ATI FURAT !
cetatean:
(29 Martie 2019, 08:12)
Nu stiu de ce e nevoie de atatea dezbateri! Problema e simpla: Moraru, aka Victor Europeanu', e plătit la fel ca toți ceilalți președinți de Consilii județene din țară, chit că Ialomița nu se compară nici pe departe cu Clujul, Prahova, Timișul, etc. Dar în imensul lui orgoliu de om prost și frustrat nu vrea ca subordonații să beneficieze de salarii decente. Cu o singură excepție, parașuta lui care-l adoră, aka nașa Larisa :). Așa că, tot circul ăsta e generat de dorința legitimă a dl. Chiriță ca angajații direcției pe care o conduce să beneficieze de salarii decente ... PERFECT LEGALE!
P.S. Morarule!!!! Ești prost, prost, prost, prost ......!!!!!!
# chirita:
(29 Martie 2019, 07:44)
aloooooo gheorghe si Pentru #chirita v-ati cam dat la fund (la figurat, ca la propriu v-ati dat demult)... sfatuiti-l pe moraru sa fie mai intelept si sa nu mai inghita gogomaniile voastre. Tema pentru moraru: sa analizeze bine atunci cand selecteaza membri in comisii de disciplina si sa mai verifice si el dosarele profesionale(studii, diplome obtinute, sau nu, de la facultati neacreditate, promovari etc)... Pai cand spui COMISIE DE DISCIPLINA, ar trebui sa spui reprezentanti care sa fie mai presus decat cel din "boxa acuzatilor". Primiti prima de Paste? 
Ruxi:
(29 Martie 2019, 07:26)
Cu ce a intreprins dl.Moraru a produs un seism in cocina suinelor fete mari pana mai ieri. Fetelor nu va mai tociti unghiutele pe buza tastaturi si puneti dreacu osul la munca nu mai ciufuliti stirul crescut in crapaturile calcaielor. Lasati spalatul in seama artor abilitati. Va temeti ca ramaneti cu banii dar va aresteaza propteaua ? Hai gata la sapa si ciocu mic.
Mona:
(29 Martie 2019, 07:08)
Subalterni directorului au luat cu asalt reduta.Scut ce facei in jurul sobolanului corupt.Vorbim de astia care vin la serviciul pt.a citi si comenta haotic,aratand lumii cum cristoselui lor foloseste clor in fiecare zii. Curati lacrima...agatati de traista cu bani a bugetului de stat. Munciti atarnatorilor nu sueta si pupincurism. Afara cu voi, la munca in privat ca sa vedeticum se castiga banii nu cerseala si furt din banii tarii.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Luni 24 Iun 2019
227 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 24-28 iunie a.c., orele 8,00-16,30, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparație la rețelele electrice. Aceste lucrări ...[citește_toată_știrea]

21 Iunie 2019, 15:50
(455 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Stimulente pentru angajarea elevilor și studenților

Angajatorii care încadrează elevi sau studenți pe perioada vacanței de vară beneficiază, pentru fiecare elev sau student, de un stimulent lunar în cuantum de 250 lei/lună. Perioada maximă de acordare a ...[citește_toată_știrea]

21 Iunie 2019, 15:20
(330 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Fetești și Slobozia

Joi, 20 iunie a.c., pe raza județului Ialomița s-au produs două accidente de circulație soldate cu rănirea a două persoane. Primul dintre acestea s-a petrecut pe raza localității Fetești, unde un bărbat ...[citește_toată_știrea]

21 Iunie 2019, 15:10
(356 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 3 accidente, trei persoane rănite

Miercuri, 19 iunie a.c., pe raza județului Ialomița s-au produs 3 accidente de circulație soldate cu rănirea a trei persoane. Primul dintre acestea s-a produs în jurul orelor 15,30, la Slobozia, și s-a ...[citește_toată_știrea]

21 Iunie 2019, 12:15
(325 vizualizări - 0 comentarii)


4

Fetești: Arestat pentru «tentativă de furt calificat»

Miercuri, 19 iunie a.c., polițiștii ialomițeni au reșit identificarea unui bărbat, de 47 de ani, din Fetești, pe numele căruia Judecătoria Fetești a emis un mandat de executare a pedepsei. Cel în cauză ...[citește_toată_știrea]

21 Iunie 2019, 12:10
(302 vizualizări - 0 comentarii)


Stelnica: Americanii au intrat cu blindatele în culturile agricole

Zeci de hectare cultivate cu cereale în Balta Ialomiței au fost distruse de mașinile de luptă blindate ale soldaților americani. Incidentul s-a petrecut joi, 20 iunie 2019, în zona cuprinsă între localitățile ...[citește_toată_știrea]

20 Iunie 2019, 20:07
(646 vizualizări - 1 comentariu)


Bărbați din Slobozia, cercetați pentru «șantaj»

Doi bărbați, de 27 și 46 de ani, din Slobozia, au fost identificați de polițiștii ialomițeni și arestați pentru infracțiuni de «șantaj». În fapt, în perioada februarie-martie 2019, cei în cauză au pretins ...[citește_toată_știrea]

19 Iunie 2019, 15:45
(584 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia șantaj


IPJ Ialomița: Campania «Păstrați surprizele doar pentru vacanță!»

Miercuri, 19 iunie a.c., Poliția Română în parteneriat cu EUCPN-Rețeaua Europeană de Prevenire a Criminalității a desfășurat, în cadrul campaniei «Păstrați surprizele doar pentru vacanță!», evenimentul ...[citește_toată_știrea]

19 Iunie 2019, 15:40
(411 vizualizări - 0 comentarii)


8

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

18 Iunie 2019, 17:55


9

Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

18 Iunie 2019, 17:20


Festivitatea de premiere a elevilor olimpici și Cerc Pastoral la Parohia «Sfântul Dumitru» Slobozia

Vineri, 14 iunie 2019, la Parohia «Sfântul Dumitru» din Slobozia, în prezența preoților parohiilor din municipiu în frunte cu părintele inspector de religie Dragoș Stanciu, părintele protopop Ionuț Butu ...[citește_toată_știrea]

18 Iunie 2019, 17:15
(496 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Măsuri de siguranță pentru Examenele Naționale 2019

Marți, 18 iunie 2019, la nivel național, a început prima probă a Evaluării Naționale 2019, iar polițiștii ialomițeni acționează, până pe data de 29 iunie, pentru ca examenul,  susținut de absolvenții ...[citește_toată_știrea]

18 Iunie 2019, 17:05
(488 vizualizări - 0 comentarii)


12

Trei slobozeni, reținuți pentru «tâlhărie»

Polițiștii ialomițeni au depistat 3 bărbați, cu vârste cuprinse între 24 și 33 de ani, după ce, la data de 10 iunie a.c., ar fi tâlhărit două persoane, pe raza municipiului Slobozia. Doi dintre aceștia ...[citește_toată_știrea]

18 Iunie 2019, 16:35
(563 vizualizări - 0 comentarii)


Elevii din Ialomița susțin Evaluarea Națională

Marți, 18 iunie 2019, elevii de clasa a VIII-a  susțin prima probă a Evaluării Naționale la disciplina Limba și Literatura Română. Datale Inspectoratului Școlar Județean arată că la acest examen s ...[citește_toată_știrea]

18 Iunie 2019, 09:50
(474 vizualizări - 0 comentarii)


Manasia: Cinci persoane grav rănite într-un accident rutier

Manasia: Cinci persoane grav rănite într-un accident rutier

Intervenție a pompierilor din Urziceni în zona localității Manasia. Militarii ISU au acordat primul ajutor în cazul unui accident rutier. Două autovehicule s-au ciocnit frontal, iar în urma impactului cinci ...[citește_toată_știrea]

17 Iunie 2019, 20:25
(670 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Manasia accident


AJOFM Ialomița: În atenția absolvenților promoției 2019

Reamintim absolvenților instituțiilor de învățământ, faptul că, în termen de 60 de zile de la absolvire, sunt așteptați să se înregistreze în evidențele AJOFM Ialomița pentru a beneficia de servicii personalizate ...[citește_toată_știrea]

12 Iunie 2019, 17:30
(1029 vizualizări - 0 comentarii)


Motociclist autoaccidentat în apropiere de Urziceni

Marți, 11 iunie a.c., pe DN2, în apropiere de Urziceni, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane. Astfel, în timp ce un bărbat, de 25 de ani, conducea o motocicletă, nu a adaptat viteza ...[citește_toată_știrea]

12 Iunie 2019, 17:25
(1089 vizualizări - 0 comentarii)


Ion Roată: Depistat în trafic cu parfumuri contrafăcute

Marți, 11 iunie a.c., polițiștii ialomițeni au depistat pe raza comunei Ion Roată, în habitaclul unui autoturism condus de un bărbat de 43 de ani, parfumuri susceptibile de a fi contrafăcute. Astfel, parfumurile ...[citește_toată_știrea]

12 Iunie 2019, 17:20
(988 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Braconajul piscicol, în atenția polițiștilor

Polițiștii feteșteni au depistat pe raza localității un bărbat, de 48 de ani, care avea asupra sa o unealtă de pescuit tip monofilament cu o lungime de 60 metri. Unealta a fost confiscată de polițiști, ...[citește_toată_știrea]

12 Iunie 2019, 17:15
(841 vizualizări - 0 comentarii)


Programul casieriilor RAJA Constanța de Rusalii

RAJA Constanța aduce la cunoștința tuturor abonaților că, în perioada Rusaliilor, dispeceratul, echipele de intervenție, dar și reprezentanții societății care asigură buna desfășurare a proceselor de alimentare ...[citește_toată_știrea]

12 Iunie 2019, 17:10
(812 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: RAJA Constanța


Slobozia: Expoziție aniversară a sculptorului Mihai Marcu

Joi, 30 iunie 2019, începând cu orele 15,30, la Galeriile de Artă «Arcadia» din incinta Centrului Cultural UNESCO «Ionel Perlea» Slobozia va avea loc vernisajul expoziției «Sculptură-Mihai Marcu-80». Lucrări ...[citește_toată_știrea]

11 Iunie 2019, 16:25
(943 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: S-a înecat în Dunăre

Fetești: S-a înecat în Dunăre

Miercuri, 6 iunie a.c., în jurul orelor 19,30, un tânăr de 18 ani a dispărut în apa învolburată a Dunării în zona municipiului Fetești. Acesta a fost luat de curenți și nu a mai putut înota spre mal. Fratele ...[citește_toată_știrea]

7 Iunie 2019, 17:25
(1275 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Dunăre înecat


Slobozia: Doi tineri, coborâți de pompieri de pe acoperișul unei clădiri

Vineri, 7 iunie a.c., în jurul orei 4,30, pompierii Detașamentului Slobozia s-au deplasat cu autoscara mecanică pentru a interveni la coborârea a două persoane, în vârstă de 23 ani, de pe acoperișul unei ...[citește_toată_știrea]

7 Iunie 2019, 17:20
(1542 vizualizări - 1 comentariu)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 10-14 iunie a.c., orele 8,00-16,30, E -Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparație la rețelele electrice. Aceste lucrări ...[citește_toată_știrea]

7 Iunie 2019, 17:15
(1354 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Ultima zi a campaniei «Săptămâna Prevenirii Criminalității»

Vineri, 7 iunie a.c., a fost ultima zi a campaniei «Săptămâna prevenirii criminalității», zi dedicată siguranței rutiere. Polițiștii ialomițeni de la Rutieră au fost prezenți în școlile din județ unde au ...[citește_toată_știrea]

7 Iunie 2019, 17:10
(1074 vizualizări - 0 comentarii)


Săveni: Probleme cu apa potabilă

Ploile din ultimele zile au afectat calitatea apei din localitatea Săveni. Analizele de laborator ale Direcției de Sănătate Publică Ialomița au arătat faptul că mai multe probe conțineau depășiri ale parametrilor ...[citește_toată_știrea]

6 Iunie 2019, 16:20
(1289 vizualizări - 0 comentarii)


Doi bărbați din Amara, arestați pentru «viol»

Miercuri, 5 iunie a.c., pe raza localității Amara, polițiștii de Investigații Criminale au pus în aplicare două mandate de executare a pedepsei privative de libertate de 6 și 7 ani, pentru doi bărbați de ...[citește_toată_știrea]

6 Iunie 2019, 16:15
(1714 vizualizări - 2 comentarii)

Taguri: Amara viol arestare


IPJ Ialomița: «Săptămâna Prevenirii Criminalității», în școli

Miercuri, 5 iunie a.c., polițiștii din cadrul IPJ Ialomița au continuat campania «Săptămâna Prevenirii Criminalității», cu informații privind delincvența juvenilă și victimizarea minorilor. Astfel, polițiștii ...[citește_toată_știrea]

6 Iunie 2019, 16:10
(1192 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Violența în familie, în atenția polițiștilor

Marți, 4 iunie 2019, polițiștii ialomițeni au realizat o nouă acțiune în cadrul Săptămânii Prevenirii Criminalității. Oamenii legii au prezentat publicului informații referitoare la violența domestică. ...[citește_toată_știrea]

4 Iunie 2019, 20:10
(1521 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Stingere focare de Pestă Porcină Africană la Axintele

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează toți crescătorii de porcine că în data de 31.05.2019 au fost stinse un număr de 3 focare de Pestă Porcină Africană declarate ...[citește_toată_știrea]

4 Iunie 2019, 19:05
(1322 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Bunica în 34 de copii au nevoie de părinți RELU în Marian Neacșu slăbește PSD Ialomița din interior CETATEAN în Urban SA Slobozia va încasa 7,68 lei/mc pentru furnizarea apei Radu în Marea surpriză de la Gheorghe Doja locuitor în Rețeaua de gaze din Țăndărei se extinde cetatean în Guvernul reduce numărul de locuri în cel mai mare azil din Ialomița Mary în Vești bune bune de la deputatul Mușoiu! Mary în Urban SA Slobozia va încasa 7,68 lei/mc pentru furnizarea apei Mary în Nea Puiu Jimblaru, ultimul lăutar de înmormântări spațiu de închiriat 200 mp în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 19 iunie 2019 Anonim în Doi minori din Slobozia au fost reținuți de polițiști, în cazul bătrânei agresate în centrul orașului Anonim în Doi minori din Slobozia au fost reținuți de polițiști, în cazul bătrânei agresate în centrul orașului Nicoleta în Diplomele de Bacalaureat obținute prin șpăgi, ANULATE de instanță Ana în Diplomele de Bacalaureat obținute prin șpăgi, ANULATE de instanță Luigi Vlaicu. în Guvernul reduce numărul de locuri în cel mai mare azil din Ialomița Așa ceva?? în Doi minori din Slobozia au fost reținuți de polițiști, în cazul bătrânei agresate în centrul orașului CALIN în Urban SA Slobozia va încasa 7,68 lei/mc pentru furnizarea apei Nicu în Diplomele de Bacalaureat obținute prin șpăgi, ANULATE de instanță Laur în Proiecte multianuale pentru dezvoltarea Educației Ina în Diplomele de Bacalaureat obținute prin șpăgi, ANULATE de instanță
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...