Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Victor Moraru a pierdut majoritatea în Consiliul Județean Ialomița

Premieră județeană!

Victor Moraru a pierdut majoritatea în Consiliul Județean Ialomița

Moment istoric în cadrul Consiliului Județean Ialomița. Președintele Victor Moraru a pierdut susținerea majorității consilierilor județeni PSD. Mărul discordiei l-au reprezentat două proiecte aflate pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Județean Ialomița, desfășurată miercuri, 27 martie 2019. Ele au vizat sancționarea lui Nicolae Chiriță, șeful Direcției Județene de Evidență a Persoanelor Ialomița.

Înfrânt de proprii consilieri
Potrivit proiectelor pe care le-a inițiat, Victor Moraru a cerut consilierilor județeni să aprobe sancționarea disciplinară a lui Nicolae Chiriță, șeful Direcției Județene de Evidență a Persoanelor Ialomița,  prin mustrare scrisă și reducerea salariului cu 20%, pentru o perioadă de 3 luni. Întocmirea proiectelor s-a realizat în baza raportului de audit la Camerei de Conturi Ialomița, precum și pe baza mai multor sesizări făcute de Comisia de Disciplină a Consiliului Județean Ialomița și chiar de Victor Moraru, privind nereguli în activitatea managerială a lui Nicolae Chiriță. Consilierii județeni s-au exprimat prin vot secret cu privire la aceste două proiecte, rezultatul fiind unul nefavorabil inițiatorului lor. În urma supunerii la vot a celor două proiecte, o parte dintre consilierii PSD au făcut front comun cu cei ai Opoziției, alegând să respingă proiectele președintelui Moraru. Primul proiect a strâns 30 de voturi, 10 nule și 20 valabil exprimate. Din cele valabile, 15 au fost «pentru» și 5 «împotrivă» . Al doilea proiect a fost votat de toți cei 31 de consilieri județeni. 11 voturi au fost nule și 20 valabil exprimate. Dintre acestea 12 au fost «pentru» și 8 «împotrivă». Având în vedere rezultatul, ambele inițiative au fost respinse. Votul demonstrază că Victor Moraru pierde pentru prima dată de la alegerea sa în funcția de președinte susținerea consilierilor partidului din care (încă) face parte. Următorul pas, așteptat încă de anul trecut, îl reprezintă schimbarea acestuia din funcția de președinte al Consiliului Județean Ialomița.

27 Martie 2019, 16:06 (5754 vizualizări - 30 comentarii)

Citiți și:
Președintele Moraru amenajează 225 de km de piste pentru biciclete în Ialomița
Revista presei Președintelui
Președintele Moraru semnează contractele ex-președintelui Ciupercă

Comentariile cititorilor:


# chirita:
(10 Aprilie 2019, 13:05)
TARAN CU LITERE MARI BOLDUITE!!!!! CRED CA A AVUT OXIURI CAND S-A GANDIT SA-L TERMINE PE CHIRITA.....
Mary:
(4 Aprilie 2019, 10:36)
 În sfârșit s-au trezit!!! Și de când le tot spun că Moraru este doar un țăran prost din Amara!!!
# chirita:
(3 Aprilie 2019, 08:02)
V.ati ascuns , bai alde gheorghe, cand e vorba ca ies la iveala faptele lui moraru si ai lui, v-a interzis sa mai vorbiti????
COSTEL:
(1 Aprilie 2019, 15:43)
Acum daca e sa fim seriosi, lucrurile sunt foarte bine stabilite: 1. M. de la DSP cotizeaza asa cum sustineti, ca doar daia sta in fruntea institutiei unul venit jurist de la firma lui de constructii si caresi-a tradat seful, pe D.N. de la Urziceni. A mers la usa lui Morarau si a zis ca el face de toate, fata de seful lui atunci. 2. I.M., cica, vorbeste lumea, ei au facut afaceri la Amara impreuna si s-au gandit, tot lumea vorbeste, din auzite, ca e bine sa faca afaceri si la spitalul Slobozia. Atunci, intrebarea se pune, ce sa caute Chirita printre ei, ca el e om serios?
veselica:
(31 Martie 2019, 09:18)
neața anonimuuuuu!!!! sa presupunem ca ai dreptate dar esti in eroare....domeniul meu de activitate este altul.....dar, repet, să presupunem că ai dreptate....subiectul principal in contextul anterior era Moraru cu faptele lui nesăbuite. vezi cum esti???? despre el n.ai zis nimic....eeeeee e!!!!!! ai ceva cu mine sau cu el????? mai anonimu.....fii corect..... ce ti.a facut tie chiriță???? eu cred ca daca a avut prilejul , ti.a facut bine..... mai anonimu !!!!!
Anonim:
(30 Martie 2019, 14:54)
#vaselica pentru munca prestata: jocul solitare pe computer,navigarea pe siteurile de socializare cascatul, pilitea unghiilor, datul cu oja. cititul presei, pupatul sti tu unde si comentari scrise, credema aveti un salariu enorm. Nu te supara Vaselico dar asta este purul si singurul adevar. Fac o paranteza si te intreb: Ce mai stii sa faci in afara de cele enumerate mai sus? Ce stii sa faci pentru un salariu mai mare, daca de la un birou la altul , cca 5 m de mers pe jos o hartie face 2 saptamani iar sa mai si scrii 6 raduri mai trec alte 2 saptamani. Te plangi de salariu, ai tupeu exact ca cel ce incerci sa-l speli. Vaselico pe cine ai avut in spate cand ai fost angajata ? Ce studii la romano-africana ai? Cu tot respectul iti spun, la munca pe care o faci, in privat nu mancai ! La patron erai vrabiuta prin parc adunant frimituri si graunte primite de pomana. Continua sa pupi si sa speli ca doar esti salariata ! Injura-te singura daca gresesc! Hai duteeee dar vezi ca iubirea de foame nu tine.
veselica:
(29 Martie 2019, 18:57)
oare stiti dragi cetățeni ca la direcția unde chiriță este sef sunt cele mai mici salarii(grație lui moraru)? ca moraru a plătit firma de audit externă pentru a-i găsi ceva nelegal lui chiriță? in conditiile in care are compartiment de audit in cons județean? stiti ca plătește din banii publici cabinet de avocatură, in conditiile in care are direcție juridică cu 20 de juriști pe lângă el? stiti ca un salariu de al lui moraru lunar reprezintă salariile a 10 funcționari de la direcția cu pricina??????? oameni buni!!!!!! treziti-vă!!!!!! adevarul este altuuulllll.....este doar ura pe care acest morar o are împotrivă oamenilor care i-ar sta in cale....nu spun povești.. datele le puteti vedea clar pe site.ul consiliului județean
Ioana:
(29 Martie 2019, 13:56)
Cer scuze ialomitenilor ! Incep cu mai multeintrebari: Ce diurna incaseaza un consiler judetean / sedinta ? Prefectul ? Presedintele Moraru ? etc ? Din curiozitate am asistat la sedinta consiliului judetean. Mai fratilor ialomiteni totul o mascarada, un tetru cu regie prestabilita, o crunta bataie de joc ! Am vazut un prefect zomby, un presedinte de consiliu judetean cu pantaloni uzi, o grupare de oameni care nu aveau ce cauta in prezidiu si la masa consiliului. Nimeni nu a miscat in front in fata directorului propus pentru mustrare. Am simtit ca se invarte pamantul sub picioare, fata de atata bascalie. Mai oameni buni cum votati asemenea persoane, pentru a va reprezenta interesele ? Doamne, nu pot sa cred ce am vazut. Masinute teleghidate platite din si din banii mei. Sigur emigrez, nu imi mai trebuie in veci, Ialomita si Romania ! Dumnezeule mare, pot sa ma exprim si sa-mi arat ura fata de ce am vazut si constat. Nu se poate ! Ba o sala de slugi cu prefect in frunte sa stea cu lipici la gura si cu mana intinsa ? Pai serialul filmat in Fierbinti este minciuna fata de realitate. Prapad fratilor imi este suficient si va las pe voi, cu soarta voastra binemeritata. Plang de furie, de ciuda cand vad cum am trait, in ce infectie. Iubesc locul in care m-am nascut si am crescut da, gata. Pacat de cetatenii buni, muncitori cu suflete mari ! Nu am furat,am muncit, am scos la vanzare tot, le dau si la revedere. Accept si injuraturi !
Bine, Ruxi!:
(29 Martie 2019, 09:34)
BRAVO, RUXI! BRAVO, MONA!  CATA DREPTATE AVETI!  DE ASTA II PLATIM NOI PE ANGAJATII ASTIA FANTOMA, FARA MERITE, FARA PREGATIRE, SA-SI APERE LICHELELE CARE I-AU COCOTAT ACOLO! PAI CUM SA NU FII ASA DE AGRESIV, DACA STII CA ITI APERI CU DINTII AVANTAJELE SI AI FACE ORICE SA NU ZBORI, CA IN LUMEA REALA NU ESTI IN STARE SA TE DESCURCI SINGUR.ASTA E ETERNA POVESTE A PSDULUI, PRIN ASTA A REZISTAT SI REZISTA, ATRAGE NUMAI SCURSURI, DAR CARE EXECUTA ORICE MIZERIE PENTRU A STA AGATAT 
Giani:
(29 Martie 2019, 09:12)
Daca mai traia raposatul din oltenia isi lua seful in jurul la 18 ani de vacanta al inclusive
Florica:
(29 Martie 2019, 08:57)
Domnilor,doamnelor sustinatori dupa cum vedem in continuare articole de presa care au menirea in a va deschide ochii.Camera de Conturi Ialomița a constatat abateri financiare de 30 milioane de lei. Asta nu este un furt ? Va simtiti fericiti, dormiti bine sau va perpeliti ca va ajuns pesta porcina la usa si va destructureaza clanurile formate in institutiile statului. LA PUSCARIE CU VOI HOTILOR,CARE ATI FURAT !
cetatean:
(29 Martie 2019, 08:12)
Nu stiu de ce e nevoie de atatea dezbateri! Problema e simpla: Moraru, aka Victor Europeanu', e plătit la fel ca toți ceilalți președinți de Consilii județene din țară, chit că Ialomița nu se compară nici pe departe cu Clujul, Prahova, Timișul, etc. Dar în imensul lui orgoliu de om prost și frustrat nu vrea ca subordonații să beneficieze de salarii decente. Cu o singură excepție, parașuta lui care-l adoră, aka nașa Larisa :). Așa că, tot circul ăsta e generat de dorința legitimă a dl. Chiriță ca angajații direcției pe care o conduce să beneficieze de salarii decente ... PERFECT LEGALE!
P.S. Morarule!!!! Ești prost, prost, prost, prost ......!!!!!!
# chirita:
(29 Martie 2019, 07:44)
aloooooo gheorghe si Pentru #chirita v-ati cam dat la fund (la figurat, ca la propriu v-ati dat demult)... sfatuiti-l pe moraru sa fie mai intelept si sa nu mai inghita gogomaniile voastre. Tema pentru moraru: sa analizeze bine atunci cand selecteaza membri in comisii de disciplina si sa mai verifice si el dosarele profesionale(studii, diplome obtinute, sau nu, de la facultati neacreditate, promovari etc)... Pai cand spui COMISIE DE DISCIPLINA, ar trebui sa spui reprezentanti care sa fie mai presus decat cel din "boxa acuzatilor". Primiti prima de Paste? 
Ruxi:
(29 Martie 2019, 07:26)
Cu ce a intreprins dl.Moraru a produs un seism in cocina suinelor fete mari pana mai ieri. Fetelor nu va mai tociti unghiutele pe buza tastaturi si puneti dreacu osul la munca nu mai ciufuliti stirul crescut in crapaturile calcaielor. Lasati spalatul in seama artor abilitati. Va temeti ca ramaneti cu banii dar va aresteaza propteaua ? Hai gata la sapa si ciocu mic.
Mona:
(29 Martie 2019, 07:08)
Subalterni directorului au luat cu asalt reduta.Scut ce facei in jurul sobolanului corupt.Vorbim de astia care vin la serviciul pt.a citi si comenta haotic,aratand lumii cum cristoselui lor foloseste clor in fiecare zii. Curati lacrima...agatati de traista cu bani a bugetului de stat. Munciti atarnatorilor nu sueta si pupincurism. Afara cu voi, la munca in privat ca sa vedeticum se castiga banii nu cerseala si furt din banii tarii.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Luni 16 Sep 2019
200 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0
Accident rutier grav la ieșire din Slobozia, două persoane decedate

Accident rutier grav la ieșire din Slobozia, două persoane decedate

Grav accident de circulație produs în seara zilei de vineri, 13 septembrie 2019, la ieșirea din Slobozia către Constanța. Trei persoane au fost grav rănite, în urma impactului a două mașini. La fața locului ...[citește_toată_știrea]

13 Septembrie 2019, 18:20
(2007 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


ISU Ialomița: 13 Septembrie-«ZIUA POMPIERILOR DIN ROMÂNIA»

În luna iunie a anului 1848 unda de șoc revoluționară din Franța s-a propagat rapid în Țara Românească. După 3 luni de conflicte, la 13 septembrie 1848 a avut loc Bătălia din Dealul Spirii, ultima confruntare ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2019, 17:45
(167 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Campania «10 PENTRU SIGURANȚĂ»

IPJ Ialomița: Campania «10 PENTRU SIGURANȚĂ»

Polițiștii ialomițeni, însoțiți de reprezentanți ai structurilor teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne au desfășurat activități informativ-preventive în școlile de pe raza județului, în cadrul ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2019, 17:10
(187 vizualizări - 0 comentarii)


3

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

10 Septembrie 2019, 17:10


4
DSVSA Ialomița: Sancțiuni aplicate pentru nerespectarea măsurilor de prevenire a Pestei Porcine Africane

DSVSA Ialomița: Sancțiuni aplicate pentru nerespectarea măsurilor de prevenire a Pestei Porcine Africane

Noua epidemie de Pestă Porcină Africană aduce și sancțiuni pentru crescătorii de animale din Ialomița. În ultimele săptămâni, au fost aplicate amenzi de peste 30 mii de lei din cauza nerespectării măsurilor ...[citește_toată_știrea]

10 Septembrie 2019, 17:05
(313 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Început de an școlar, în siguranță

IPJ Ialomița: Început de an școlar, în siguranță

Peste 180 de polițiști au fost în misiune, în zona grădinițelor, școlilor și liceelor din județul Ialomița, pentru un început în siguranță al noului an școlar. Polițiștii prezenți la festivitățile specifice ...[citește_toată_știrea]

9 Septembrie 2019, 16:20
(250 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 9-14 septembrie a.c., orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări ...[citește_toată_știrea]

6 Septembrie 2019, 16:30
(446 vizualizări - 0 comentarii)


Lilieci: Accident rutier soldat cu două victime

Joi, 5 septembrie a.c., în jurul orelor 5,30, pe raza localității Lilieci s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea a două persoane. În timp ce un bărbat, de 57 de ani, din București, conducea pe ...[citește_toată_știrea]

6 Septembrie 2019, 16:25
(320 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Lilieci accident


8

Ialomița: La volan, fără permis

Joi, 5 septembrie a.c., polițiștii ialomițeni au depistat în trafic un bărbat, de 26 de ani, din Bărbulești, în timp ce conducea un autovehicul pe raza localității Ciochina, deși avea acest drept suspendat ...[citește_toată_știrea]

6 Septembrie 2019, 16:20
(249 vizualizări - 0 comentarii)


9
IPJ Ialomița: Erou pentru patru frați din Bucșa

IPJ Ialomița: Erou pentru patru frați din Bucșa

Un luptător al Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița a devenit «părinte spiritual» pentru patru copii din satul Bucșa. Cristi Stan ...[citește_toată_știrea]

6 Septembrie 2019, 15:25
(399 vizualizări - 0 comentarii)


10

Protopopiatul Slobozia: Proiectul «Vreau să merg la școală»

În perioada 30 august-6 septembrie 2019, Protopopiatul Slobozia, împreună cu Părintele Laurențiu Cioranu au organizat a V-a ediție a proiectului social-filantropic «Vreau să merg la școală». Scopul proiectului ...[citește_toată_știrea]

6 Septembrie 2019, 15:15
(254 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: 4,76%-rata șomajului în luna iulie 2019

La sfârșitul lunii iulie 2019, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 4506 șomeri (din care 2093 femei), rata șomajului fiind de 4,76%. Din totalul de ...[citește_toată_știrea]

3 Septembrie 2019, 17:25
(362 vizualizări - 0 comentarii)


12
IPJ Ialomița: Verificarea microbuzelor școlare

IPJ Ialomița: Verificarea microbuzelor școlare

Marți, 3 septembrie 2019, polițiștii rutieri au desfășurat sesiuni de instruire a conducătorilor de autovehicule destinate transportului de elevi către unitățile de învățământ. În cadrul activităților au ...[citește_toată_știrea]

3 Septembrie 2019, 17:05
(422 vizualizări - 0 comentarii)


Reviga: Trei tineri, răniți într-un accident rutier

Reviga: Trei tineri, răniți într-un accident rutier

Trei tineri, cu vârste cuprinse între 17 și 21 de ani, au fost la un pas de moarte după ce au fost implicati într-un accident rutier. Evenimentul s-a petrecut în dimineața zilei de sâmbătă, 31 august 2 ...[citește_toată_știrea]

31 August 2019, 11:35
(1258 vizualizări - 11 comentarii)

Taguri: Reviga accident


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 2-6 septembrie a.c., între orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice în mai ...[citește_toată_știrea]

30 August 2019, 17:20
(625 vizualizări - 0 comentarii)


Urmărit internațional, depistat la Bărbulești

Joi, 29 august a.c., polițiștii ialomițeni au identificat pe raza comunei Bărbulești un bărbat, de 46 de ani, din Craiova, care era urmărit internațional. Autoritățile judiciare din Germania au emis pe ...[citește_toată_știrea]

30 August 2019, 15:50
(490 vizualizări - 0 comentarii)


Accident mortal în apropiere de Urziceni

Joi, 29 august a.c., în jurul orelor 2,30, în apropiere de localitatea Urziceni s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unei persoane. În fapt, în timp ce un tânăr, de 21 de ani, din comuna Coșereni ...[citește_toată_știrea]

30 August 2019, 15:35
(518 vizualizări - 0 comentarii)


Sărățeni: Beat la volan

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 6 Ion Roată au depistat în trafic, joi, 29 august a.c., un bărbat de 48 de ani, din Sărățeni, în timp ce conducea un autovehicul pe raza localității de ...[citește_toată_știrea]

30 August 2019, 15:25
(461 vizualizări - 0 comentarii)


Contul meu RAJA-mai mult timp pentru abonați, mai multă grijă față de mediul înconjurător

Sigur, ușor, rapid, ... oricând ! Un singur click, mai multe facilități! Cu platforma on-line Contul meu RAJA clienții noștri, indiferent de ...[citește_toată_știrea]

29 August 2019, 14:20
(459 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: RAJA Constanța


Protopopiatul Urziceni: «Donează sânge, salvează o viață!»

Miercuri, 28 august a.c., în intervalul orar 8,00-12,00, Protopopiatul Urziceni, din cadrul Episcopiei Sloboziei și Călărașilor, împreună cu membrii Biroului de Asistență Socială și Serviciul Social acreditat ...[citește_toată_știrea]

28 August 2019, 17:20
(580 vizualizări - 0 comentarii)


Lipsă apă în Cartierul Sinistrați din orașul Țăndărei

Pentru remedierea unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 160 mm, de pe strada Armanului, din orașul Țăndărei, RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile miercuri, ...[citește_toată_știrea]

28 August 2019, 10:55
(627 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Expoziție aniversară «Închinare Sfintei Cruci»

Marți, 27 august 2019, PS Vincențiu, episcopul Sloboziei și Călărașilor, însoțit de consilieri eparhiali, a mers la Muzeul Național al Agriculturii din Slobozia la vernisajul celei de-a doua ediții a expoziției ...[citește_toată_știrea]

27 August 2019, 16:10
(634 vizualizări - 0 comentarii)


Razie de amploare la Țăndărei

Razie de amploare la Țăndărei

Marți, 27 august a.c., polițiștii ialomițeni au desfășurat o razie pe raza localității Țăndărei, în cadrul căreia au fost efectuate 6 percheziții domiciliare pe linia nerespectării regimului armelor și ...[citește_toată_știrea]

27 August 2019, 15:50
(842 vizualizări - 2 comentarii)

Taguri: Țăndărei razie


Bărcănești: Deținere ilegală de arme

Marți, 27 august a.c., polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Coșereni au depistat, în urma unei percheziții domiciliare, în casa unui bărbat de 50 de ani, din Bărcănești, o pușcă cu aer comprimat ...[citește_toată_știrea]

27 August 2019, 15:45
(585 vizualizări - 0 comentarii)


Minor urmărit internațional, depistat în Țăndărei

Luni, 26 august a.c., polițiștii ialomițeni au depistat un tânăr de 16 ani, din Țăndărei, pe numele căruia autoritățile judiciare din Germania au emis un mandat european de arestare. Minorul este cercetat ...[citește_toată_știrea]

27 August 2019, 15:40
(790 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Produse contrafăcute, confiscate

Luni, 26 august a.c., polițiștii slobozeni au depistat, în urma unui control, un tânăr de 26 de ani, din Bărbulești, în timp ce conducea pe raza municipiului Slobozia un autoturism ce avea inspecția tehnică ...[citește_toată_știrea]

27 August 2019, 15:35
(616 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți sau fără permise, la volan

Ialomița: Beți sau fără permise, la volan

În perioada 24-25 august a.c., polițiștii ialomițeni au depistat în trafic șoferi care conduceau sub influența băuturilor alcoolice sau  fără permis de conducere. Este cazul a doi bărbați, de 21 și ...[citește_toată_știrea]

26 August 2019, 13:20
(677 vizualizări - 0 comentarii)


Pietoni accidentați la Dridu și Sinești

La sfârșitul de săptămână precedent, doi pietoni au fost răniți ca urmare a unor accidente rutiere produse pe raza județului. Astfel, vineri, 23 august a.c., un bărbat de 34 de ani, din localitatea Jilavele ...[citește_toată_știrea]

26 August 2019, 13:10
(567 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Focare de Pestă Porcină Africană la Gheorghe Doja și Mărculești

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează proprietarii/deținătorii de porcine, atât din exploatațiile comerciale cât și din gospodăriile populației, cu privire la ...[citește_toată_știrea]

26 August 2019, 12:15
(673 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 26-30 august a.c., orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice în mai multe localități ...[citește_toată_știrea]

23 August 2019, 15:55
(979 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...