Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Pacient omorât din greșeală, cu sare de bucătărie

Noi cazuri de malpraxis la Spitalul Județean de Urgență Slobozia (II)

Pacient omorât din greșeală, cu sare de bucătărie

Noi acuzații de malpraxis zguduie din temelii Spitalul Județean de Urgență Slobozia. Cea mai mare unitate medicală este somată să plătească despăgubiri de peste 600 mii de euro! Una dintre victimele medicilor din Slobozia și-a pierdut viața în timp ce era pregătit pentru o endoscopie. «Nu sunt aspecte care să ne bucure... Avem contracte de reprezentare juridică cu o casă de avocatură din București. Vom respecta decizia judecătorilor, indife­rent care va fi aceasta!» a declarat Mariana Iancu, mana­gerul Spitalului Județean de Urgență Slobozia.

Copilărie furată Potrivit reprezentanților Spitalului Județean de Urgență Slobozia, în mo­mentul de față, unității medicale i se cer despăgubiri în cazul a 3 dosare de malpraxis. Unul dintre acestea are în prim-plan un bebeluș născut la Slobozia, în cursul anului 2016. Potrivit datelor care se regăsesc la dosar, din cauza unor ma­nevre medicale aplicate eronat de medicul care a asistat la nașterea copilului, micuțul a suferit mai multe leziuni, în urma cărora ar fi rămas imobilizat... Cazul a fost transferat la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii «Marie Sklodowska Curie» din București, însă medicii din Capitală i-au accentuat pro­blemele căpătate la Slobozia. În martie 2017, familia copilului a acționat în instanță cele două unități medicale. Spitalului din Slobozia îi cere acum despăgubiri de peste 500 mii de euro... Procesul a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Sectorului 4 din București și se află la al 18-lea termen, toate înfățișările fiind până acum amânate din lipsă de probatorii concludente. «Este un caz delicat având în vedere că este vorba despre un copil! Este regre­ta­bil ceea ce s-a întâmplat... Lăsăm instanța să decidă în acest caz!» a declarat Mariana Iancu, managerul Spitalului Județean de Urgență Slobozia.

Pacient omorât cu sare de bucătărie Al doilea caz de malpraxis în care este implicat Spitalul Județean de Urgență Slobozia s-a petrecut în anul 2014. Un bărbat ajuns la spital a fost pre­gătit pentru o endoscopie însă, până la momentul efectuării investigației medicale, bărbatul a murit. Potrivit reprezentanților Spitalu­lui Județean de Urgență Slobozia, pentru efectuarea acestui tip de examen medical este nevoie ca pacientului să i se admi­nistreze sulfat de bariu, substanță care lipsea din farmacia unității medicale la momentul în care respectivul pacient a fost consultat. Medicul de gardă le-a recomandat rudelor să achiziționeze sulfatul de bariu de la o farmacie din oraș, în baza unei rețete. Familia a mers la farmacie și a revenit la spital cu un flacon în care se afla, de fapt, un amestec ce conținea sare de bucătărie... O dată admi­nistrată respectiva substanță, pacientul a murit. Compoziția chimică a amestecului cu sare de bucătărie a fost descoperită ulterior, în urma autopsiei. Acum familia cere despăgubiri unității medicale în va­loare de 50 mii de euro... «Nu doar unita­tea noastră este implicată în acest proces, ci și farmacia care a eliberat respectiva substanță! Suntem în faza de fond cu acest proces...» a declarat Mariana Iancu, managerul Spitalului Județean de Urgență Slobozia.

Diagnostic pus greșit În cel de-al treilea caz de malpraxis în care este implicat Spitalul Județean de Urgență Slobozia, unul dintre medicii unității medicale a aplicat un diagnostic greșit în cazul unui copil. Din această cauză copilul a fost încadrat eronat într-o grupă de handicap mai mică, deși, din cauza deficiențelor pe care le are, el ar fi trebuit să primească un grad de handicap accentuat. Din păcate însă, asupra deciziei medicului nu se poate interveni, iar actele medicale trebuie desființate în instanță. Familia copilului cere acum Spitalului Județean de Urgență Slobozia despăgubiri de peste 50 mii de euro, pentru eroarea comisă de medic. «Nu sunt aspecte care să ne bucure... Avem contracte de re­prezentare juridică cu o casă de avocatură din București. Vom respecta decizia ju­de­cătorilor, indiferent care va fi aceasta!» a declarat Mariana Iancu, ma­nagerul Spi­ta­lului Județean de Urgență Slobozia.

Cazul «Raisa», din nou în instanță
Cel mai răsunător scandal de malpraxis în care a fost implicat Spitalul Slobozia este controversatul caz «Raisa». După 9 ani de procese și anchete penale, familia unei fetițe pe care medicul ce a asistat la naștere a lăsat-o imobilizată a reușit să demonstreze în instanță că modul în care doctorul a acționat a fost unul eronat. Rudele Raisei Uzea au primit din partea Spitalului Județean de Urgență Slobozia despăgubiri de 500 mii de euro. Totuși, reprezentanții unității medicale au explicat că deși au plătit integral suma datorată, familia Raisei Uzea cere acum alte despăgubiri. «Suntem la Înalta Curte de Casație și Justiție cu acest proces... Acum ni se cer despăgubiri de peste 200 mii de euro!» a mai declarat Mariana Iancu, managerul celui mai mare spital din Ialomița.

Pacienții nu mai au încredere în medici
Conform statisticilor oficiale ale Casei Județene de Asigurări de Sănătate, anual, peste 1000 de ialomițeni aleg să se trateze la spitalele și clinicile din străinătate. Tot la fel de mare este și cifra ialomițenilor care aleg să fie consultați de medici din București sau Constanța. Alegerile pacienților nu sunt întâmplătoare și rezultă din neîncrederea pe care o au față de sistemul medical local. Spitalul Județean de Urgență Slobozia este cel mai mare spital din județ și printre cele mai dotate. Cu toate acestea, pacienții care i-au trecut pragul sunt total nemulțumiți de serviciile de care au beneficiat. «Nu vreau să mai aud de Spitalul Slobozia! Mie mi-au greșit și diagnosticul, și rețeta... Era să mor din cauza doctorului care m-a tratat! Nu vreau să dau nume, că nu mai are niciun rost... Le recomand oamenilor să meargă oriunde, dar să nu mai vină la Slobozia!» ne-a declarat Mihaela P., o tânără de 30 de ani care anul trecut a beneficiat de consultații medicale la Spitalul Județean de Urgență Slobozia.

1 Aprilie 2019, 12:45 (6968 vizualizări - 16 comentarii)

Citiți și:
Spitalul Județean de Urgență Slobozia, amendat cu 10 mii de lei
Spitalul Slobozia încearcă să obțină autorizația sanitară de funcționare definitivă
Spitalul Județean de Urgență Slobozia este cel mai mare angajator din Ialomița
Noi acuzații de malpraxis la Spitalul Județean de Urgență Slobozia
Despăgubirile pentru «malpraxis» blochează financiar Spitalul Județean de Urgență Slobozia

Comentariile cititorilor:


a:
(8 Aprilie 2019, 13:42)
2 cazuri de malpraxis chiar la mn in familie...ambele s-au terminat cu decese din pacate. In primul caz eram copil si nu as fi reusit niciodata sa ma lupt cu analfabetii astia din spital . Al doilea caz...eram in strainatate , nu am fost de fata de adun probe, dar acum spuneti-mi voi..vi se pare normal ca o persoana sa mearga cu analize complete facute la Bucuresti (RMN ) etc..., pe picioarele ei , iar in 3 zile sa dea coltul? de ce? avea cancer intr-adevar , era scris pe foaie...a citit cineva? nu!!! nu era in metastaza , cancerul se mai poate si trata in cazuri fericite ...dc sa moara in 3 zile? a intrat in spital pt durere de spate , nu ca sa-si trateze cancerul , sa ne intelegem . 
anonymus:
(5 Aprilie 2019, 16:51)
@@anonymus Casca ochii mai bine, am pus un text in ghilimele, am citat prostiile scrise de altul. Vai de capul tau, ti-ai obosit de pomana bruma de neuroni.
@anonymus:
(5 Aprilie 2019, 14:56)
Bai nene, esti batut in cap. Statul nu da bani, nici angajatorul, statul a luat si ia CAS din salariile oamenilor ca sa sustina un sistem de sanatate pt acei oameni, sistem dovedit catastrofal. Pt ca sistemul e corupt, prost manageriat, si total neinteresat de sanatatea celor din a caror banii subzista. Culmea, statul continua sa ia CAS pensionarilor care primesc dividente(10%din suma) peste un anumit plafon. In perioda 2011-2012 s-a retinut CAS si din pensiile obisnuite. Asa ca mai scuteste-ma cu"angajatorul care plateste CAS".
anonymus:
(5 Aprilie 2019, 13:44)
"tot aud asta cu am cotizat x ani la sanatete..Bai frate, nu ai cotizat tu, ci angajatorul. Si nu e o chestie benevola ci obligatorie, statul obliga angajatorul sa plateasca contributiile de sanatate, chiar nu inteleg ce atata valva..vai, am cotizat atat si nu mi se ofera servicii. Nu ti-ai rupt de la gura sa dai acolo, nu e cec, caritas sau mai stiu eu ce. La fel poti sa zici ca dupa ce am platit 40 ani intretinerea la bloc nu vor astia sa imi dea mai multa caldura.." 
Bai nene, esti batut in cap, si asta e putin spus, faci niste afirmatii si comparatii care denota o fractura grava de logica si intelegere a unor simple mecanisme. Una este o contributie la sistemul de sanatate, 10% platita de angajat, pentru ca persoana respectiva sa beneficieze de un serviciu medical in eventualitatea unei probleme medicale, si alta este plata unui serviciu bazat pe un consum lunar. Da, esti obligat sa cotizezi lunar la sanatate, la fel cum si statul e obligat sa-ti ofere servicii medicale decente, nu sa te confrunti cu medici imbecili si prost pregatiti, sau niste vite-asistente care sa urle la pacienti care vin acolo cu probleme. Salariile din sistemul de sanatate au crescut enorm, dar mentalitatea a ramas aceeasi, esti tratat ca un gunoi de niste animale fara pic de empatie sau profesionalism.
@opinie:
(3 Aprilie 2019, 21:44)
Ai fost obligat, exact. Contributia la sanatate e obligatorie, asa ca nu vad rostul afirmatiilor de genul am platit x ani...toti platim, fie ca beneficiem sau nu.
@opinie:
(3 Aprilie 2019, 18:43)
E simplu, am fost obligat sa suport CAS din salariul meu, nu al angajatorului. Si nu mi s-a dat de ales, spital de stat sau spital privat. "Bai frate", daca nu pricepi, iti desenez.
@@opinie:
(3 Aprilie 2019, 15:13)
tot aud asta cu am cotizat x ani la sanatete..Bai frate, nu ai cotizat tu, ci angajatorul. Si nu e o chestie benevola ci obligatorie, statul obliga angajatorul sa plateasca contributiile de sanatate, chiar nu inteleg ce atata valva..vai, am cotizat atat si nu mi se ofera servicii. Nu ti-ai rupt de la gura sa dai acolo, nu e cec, caritas sau mai stiu eu ce. La fel poti sa zici ca dupa ce am platit 40 ani intretinerea la bloc nu vor astia sa imi dea mai multa caldura...
Vio:
(2 Aprilie 2019, 21:47)
Medicii sunt foarte obositi la Slobozia, lucreaza uneori 30 de ore fara pauza . E normal sa fie nervosi. Cu asistentele e alta poveste , astea au mostenit spitalul si se comporta ca atare .Slab pregatite , figurante,arogante , analfabete...fara vreo legatura cu actul medical . Aici e marea problema , nu la doctori . Cat despre Mariana Iancu , mi s-a parut o persoana foarte ok , foarte comunicativa.
@opinie:
(2 Aprilie 2019, 19:18)
"Mai este optiunea de a merge la privat".. Dupa ce ai cotizat 40 de ani CAS la stat ca sa fii tratat la batranete (macar politicos si decent), te mai duci la privat doar daca-ti poti rupe din pensia de cateva sute de lei..
Cetățean:
(2 Aprilie 2019, 19:16)
@ion are dreptate! Găsesc ei soluții, nu-i scoți din cutume! Și pacienții dau bani, că altfel cred că vor muri.
opinie:
(2 Aprilie 2019, 18:42)
Cazuri de erori medicale se intampla si la spitale mari din Bucuresti. Profesia de medic fiind una care consuma psihic este normal sa dai si peste medici obositi, nepoliticosi... In legatura cu spaga, eu nu am intalnit medic care sa-mi ceara pe fata bani. Cel mai simplu este sa nu-i oferi spaga. Daca este nesimtit si conditioneaza actul medical, inregistreaza-l si apoi reclama-l. Mai este optiunea de a merge la privat.
Ion:
(2 Aprilie 2019, 14:49)
La UPU cand intri in sala unde stau medicii este o camera de luat vederi indreptata spre ei. Pacientii dupa ce li se administreaza ce le trebuie sunt asezati in fundul salii, pe niste scaune, si asteapta documentele. Medicul merge acolo sa vorbeasca cu pacientii. De ce? pentru ca nu sunt camere!!!
Eu:
(2 Aprilie 2019, 11:27)
Niste ciubucari cu acte in regula , unde afisele care sunt puse la intrare in spital si chiar pe coridoarele spitalului in care se specifica clar faptul ca au salarii destul de mari incat sa nu primeasca spaga de la pacienti , de fapt sunt doar niste afise , si atat !! Nu sunt in stare sa ti ofere o vorba buna , sunt indispusi , vorbesc in sictir si daca nu intelegi ceva si le ceri sa ti explice din nou incep sa si dea ochii peste cap ! Mi e scarba de acest spital , de personal , de nesuferitele de asistente , sa nu mai zic ca daca le intrebi de dl dr zici ca le intrebi de presedintele tarii , sa nu il deranjeze ! Dar de ce ia bani ? De ce sunt platiti ??? Cereti mariri de salariu mereu dar cand e vorba sa tratati pacientii sunteti de negasit , de nederanjat si asa mai departe !! RUSINE !!
Aron :
(1 Aprilie 2019, 20:13)
Judecata cea Mare e una singura!Daca insa datorita proastei calificari,a superficialismului cu care esti tratat ori a medicamentatiei ieftine,bazata pe substanta activa dar procente reduse vs substanta comerciala,ce te faci?Ceri indurare Cerului,vrei bani sa corectezi atat cat poti intreaga viata a unui suflet nenorocit din prima zi(Raisa),sau te inchini si speri ca sentinta in sala sa iti fie favorabila.Ce altceva sa mai faci? Iti plangi mortul,amarul si chinul abatut asupra-ti ca o napasta si te-nchini.Blestemi necazul si ceri iertare! Ca nu poti dormi noptile iar zilele sunt goale, pustiite,ca-n vreme de bejenie!Romanie,chin si-amar!
Un cetățean:
(1 Aprilie 2019, 20:04)
Oamenii astia nu pot fi numiti doctori,își bat joc de pacienți,au un comportament infect nedemn de cadru medical iar gunoiera clar nu poate combate infecțiile din spital pentru ca e Învățata cu mizeria,sper sa Il pricopseasca pe Victor europeanu cu ceva infectii daca tot a unso pe post.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
12 Iul 2020
279 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Roșiori: Răniți de un șofer fără permis

Inconștiența unor tineri era să-i arunce în brațele morții. În dimineața zilei de duminică, 12 iulie 2020, aceștia s-au urcat în mașina condusă de un tânăr de 24 de ani care nu poseda permis de conducere ...[citește_toată_știrea]

12 Iulie 2020, 08:30
(137 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 521 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Sâmbătă, 11 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 521, cu 7 cazuri mai mult față de ziua de vineri ...[citește_toată_știrea]

11 Iulie 2020, 13:05
(162 vizualizări - 0 comentarii)


Marsilieni: A fost găsit ialomițeanul evadat din Penitenciarul Rahova

În seara zilei de vineri, 10 iulie 2020, polițiștii ialomițeni au reușit să-l identifice pe tânărul de 32 de ani care, în luna martie, a evadat din Penitenciarul Rahova. Acesta se afla pe un câmp din localitatea ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2020, 20:20
(254 vizualizări - 2 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

10 Iulie 2020, 17:15


USR PLUS Ialomița susține strângerea de semnături on-line

Organizația USR PLUS Ialomița trage un puternic semnal de alarmă în ideea în care România se pregătește de Alegerile Locale care vor alea loc duminică, 27 septembrie 2020. Conform Legii 115/2015, fiecare ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2020, 16:10
(117 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Reținut după ce a furat portofelul unei bătrâne

Un bărbat de 53 de ani, din Slobozia, a fost reținut pentru 24 de ore după ce a furat portofelul unei bătrâne de 71 de ani, plecată la cumpărături la un supermarket din oraș. Femeia a sesizat dispariția ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2020, 16:05
(141 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 514 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Vineri, 10 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 514, cu 11 cazuri mai mult față de ziua de joi, ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2020, 13:05
(215 vizualizări - 0 comentarii)


Gura Ialomiței: Beat la volan, a derapat cu mașina

Un cetățean din Gura Ialomiței a sesizat joi dimineața, 9 iulie a.c., în jurul orei 3,00, faptul că un autoturism a derapat pe raza localității. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au identificat ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 15:25
(184 vizualizări - 0 comentarii)


8

Perieți: Arestat pentru «furt calificat»

Miercuri, 8 iulie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 15:20
(164 vizualizări - 0 comentarii)


9

Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Miercuri, 8 iulie a.c., în jurul orelor 22,00, polițiștii rutieri din Fetești au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 34 de ani. În urma verificării în bazele de date, s-a ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 15:15
(146 vizualizări - 0 comentarii)


10
Razie la Bărbulești

Razie la Bărbulești

Peste 160 de efective ale Poliției și Jandarmeriei au descins în dimineața zilei de joi, 9 iulie a.c., în comuna Bărbulești, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, asigurarea climatului de ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 15:10
(180 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 503 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Joi, 9 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 503, cu 39 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 13:05
(288 vizualizări - 0 comentarii)


12

Grupul de Comunicare Strategică: 464 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Miercuri, 8 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 464, cu 9 cazuri mai mult față de ziua de marți ...[citește_toată_știrea]

8 Iulie 2020, 13:05
(339 vizualizări - 0 comentarii)


13

Fetești: Atenție, se oprește apa în Cartierul Buliga!

Pentru realizarea operațiunilor periodice de întreținere a rezervorului destinat înmagazinării apei potabile ce deservește municipiul Fetești/Ialomița, RAJA Constanța va sista furnizarea apei, joi, 9 iulie ...[citește_toată_știrea]

8 Iulie 2020, 09:40
(150 vizualizări - 0 comentarii)


Gimbășani: Bărbat salvat de pompieri dintr-un canal de vizitare elevator

Gimbășani: Bărbat salvat de pompieri dintr-un canal de vizitare elevator

Evenimentul a fost semnalat de un lucrător al unei firme marți, 7 iulie a.c., în jurul orelor 15,25. În sprijinul bărbatului de 43 de ani s-au deplasat de urgență 3 echipaje de salvare de la Detașamentul ...[citește_toată_știrea]

8 Iulie 2020, 08:40
(218 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

7 Iulie 2020, 17:10


Ion Roată: Utilaje agricole cuprinse de flăcări

Ion Roată: Utilaje agricole cuprinse de flăcări

Pompierii din Urziceni au intervenit pentru stingerea unui incendiu care a cuprins două utilaje agricole, puse în funcțiune pe un câmp din zona localității Ion Roată. Cel mai probabil flăcările au izbucnit ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 16:05
(283 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța a activat Comandamentul pentru Situații de Urgență

Administrația Națională de Meteorologie a emis o nouă avertizare meteo-Cod portocaliu de instabilitate atmosferică accentuată, cu vijelii (ce vor atinge în anumite intervale viteze de 80-90 km/h), averse ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 15:55
(123 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan sub influența alcoolului

În urma unei acțiuni de prevenire a accidentelor rutiere, polițiștii ialomițeni au identificat , pe raza localităților Rădulești, Slobozia și Țăndărei, 4 conducători auto care circulau pe drumurile publice ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 15:50
(171 vizualizări - 1 comentariu)


Incendiu la o casă din Movila

Incendiu la o casă din Movila

Pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia și membrii serviciului voluntar cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD au intervenit pentru stingerea unui incendiu care ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 15:05
(138 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Movila incendiu


Grupul de Comunicare Strategică: 455 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Marți, 7 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 455, cu 11 cazuri mai mult față de ziua de luni, ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 13:05
(218 vizualizări - 0 comentarii)


IȘJ Ialomița: Calendarul privind mobilitatea personalului didactic din învățământul preuniversitar în anul școlar 2020-2021 a fost reactualizat

În urma promulgării de către președintele României, Klaus Iohannis, a Legii pentru aprobarea Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 58/2020 privind luarea unor măsuri pentru buna funcționare a sistemului ...[citește_toată_știrea]

6 Iulie 2020, 21:20
(315 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Vineri, 3 iulie a.c., în jurul orei 9,30, polițiștii din Slobozia au oprit pentru control, pe raza localității Misleanu, un autoturism condus de un tânăr de 28 de ani, din aceeași localitate. În urma solicitării ...[citește_toată_știrea]

6 Iulie 2020, 16:10
(213 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 444 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Luni, 6 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 444, cu 4 cazuri mai mult față de ziua de vineri, ...[citește_toată_știrea]

6 Iulie 2020, 13:05
(242 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiuni integrate pentru combaterea COVID-19

Pentru prevenirea și limitarea îmbolnăvirilor cu COVID-19, la nivelul județului Ialomița se vor desfășura acțiuni de verificare a respectării măsurilor de protecție sanitară, pentru a proteja sănătatea ...[citește_toată_știrea]

5 Iulie 2020, 08:20
(164 vizualizări - 0 comentarii)


Șosele însângerate în județul Ialomița

Șosele însângerate în județul Ialomița

Zi neagră pe șoselele din Ialomița sâmbătă, 4 iulie 2020. Cinci persoane au fost rănite și una a murit în urma a 3 accidente rutiere, petrecute pe raza localităților Fetești, Coșereni și Misleanu. Cel mai ...[citește_toată_știrea]

4 Iulie 2020, 12:15
(781 vizualizări - 5 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 440 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Vineri, 3 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 440, cu 4 cazuri mai mult față de ziua de joi, 2 ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 13:05
(295 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan, fără permis sau cu permise suspendate

Joi, 2 iulie a.c., în jurul orelor 15,00, polițiștii din Balaciu în timp ce desfășurau activități de control al traficului rutier pe raza de competență au oprit pentru control un autoturism condus de un ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 11:40
(256 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Pieton acroșat de un autoturism

Joi, 2 iulie, a.c., în jurul orelor 18,00, ISU Ialomița a intervenit la un accident rutier în municipiul Slobozia, în care un autoturism a lovit un pieton. La locul evenimentului s-a deplasat de urgență ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 10:55
(305 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


Fetești: Șiră de baloți cuprinsă de flăcări

Fetești: Șiră de baloți cuprinsă de flăcări

Vineri dimineață, 3 iulie a.c., în jurul orei 3,30, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o șiră de baloți din paie în gospodăria unui cetățean din Cartierul Vlașca ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 10:50
(192 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești incendiu


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...