Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Pacient omorât din greșeală, cu sare de bucătărie

Noi cazuri de malpraxis la Spitalul Județean de Urgență Slobozia (II)

Pacient omorât din greșeală, cu sare de bucătărie

Noi acuzații de malpraxis zguduie din temelii Spitalul Județean de Urgență Slobozia. Cea mai mare unitate medicală este somată să plătească despăgubiri de peste 600 mii de euro! Una dintre victimele medicilor din Slobozia și-a pierdut viața în timp ce era pregătit pentru o endoscopie. «Nu sunt aspecte care să ne bucure... Avem contracte de reprezentare juridică cu o casă de avocatură din București. Vom respecta decizia judecătorilor, indife­rent care va fi aceasta!» a declarat Mariana Iancu, mana­gerul Spitalului Județean de Urgență Slobozia.

Copilărie furată Potrivit reprezentanților Spitalului Județean de Urgență Slobozia, în mo­mentul de față, unității medicale i se cer despăgubiri în cazul a 3 dosare de malpraxis. Unul dintre acestea are în prim-plan un bebeluș născut la Slobozia, în cursul anului 2016. Potrivit datelor care se regăsesc la dosar, din cauza unor ma­nevre medicale aplicate eronat de medicul care a asistat la nașterea copilului, micuțul a suferit mai multe leziuni, în urma cărora ar fi rămas imobilizat... Cazul a fost transferat la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii «Marie Sklodowska Curie» din București, însă medicii din Capitală i-au accentuat pro­blemele căpătate la Slobozia. În martie 2017, familia copilului a acționat în instanță cele două unități medicale. Spitalului din Slobozia îi cere acum despăgubiri de peste 500 mii de euro... Procesul a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Sectorului 4 din București și se află la al 18-lea termen, toate înfățișările fiind până acum amânate din lipsă de probatorii concludente. «Este un caz delicat având în vedere că este vorba despre un copil! Este regre­ta­bil ceea ce s-a întâmplat... Lăsăm instanța să decidă în acest caz!» a declarat Mariana Iancu, managerul Spitalului Județean de Urgență Slobozia.

Pacient omorât cu sare de bucătărie Al doilea caz de malpraxis în care este implicat Spitalul Județean de Urgență Slobozia s-a petrecut în anul 2014. Un bărbat ajuns la spital a fost pre­gătit pentru o endoscopie însă, până la momentul efectuării investigației medicale, bărbatul a murit. Potrivit reprezentanților Spitalu­lui Județean de Urgență Slobozia, pentru efectuarea acestui tip de examen medical este nevoie ca pacientului să i se admi­nistreze sulfat de bariu, substanță care lipsea din farmacia unității medicale la momentul în care respectivul pacient a fost consultat. Medicul de gardă le-a recomandat rudelor să achiziționeze sulfatul de bariu de la o farmacie din oraș, în baza unei rețete. Familia a mers la farmacie și a revenit la spital cu un flacon în care se afla, de fapt, un amestec ce conținea sare de bucătărie... O dată admi­nistrată respectiva substanță, pacientul a murit. Compoziția chimică a amestecului cu sare de bucătărie a fost descoperită ulterior, în urma autopsiei. Acum familia cere despăgubiri unității medicale în va­loare de 50 mii de euro... «Nu doar unita­tea noastră este implicată în acest proces, ci și farmacia care a eliberat respectiva substanță! Suntem în faza de fond cu acest proces...» a declarat Mariana Iancu, managerul Spitalului Județean de Urgență Slobozia.

Diagnostic pus greșit În cel de-al treilea caz de malpraxis în care este implicat Spitalul Județean de Urgență Slobozia, unul dintre medicii unității medicale a aplicat un diagnostic greșit în cazul unui copil. Din această cauză copilul a fost încadrat eronat într-o grupă de handicap mai mică, deși, din cauza deficiențelor pe care le are, el ar fi trebuit să primească un grad de handicap accentuat. Din păcate însă, asupra deciziei medicului nu se poate interveni, iar actele medicale trebuie desființate în instanță. Familia copilului cere acum Spitalului Județean de Urgență Slobozia despăgubiri de peste 50 mii de euro, pentru eroarea comisă de medic. «Nu sunt aspecte care să ne bucure... Avem contracte de re­prezentare juridică cu o casă de avocatură din București. Vom respecta decizia ju­de­cătorilor, indiferent care va fi aceasta!» a declarat Mariana Iancu, ma­nagerul Spi­ta­lului Județean de Urgență Slobozia.

Cazul «Raisa», din nou în instanță
Cel mai răsunător scandal de malpraxis în care a fost implicat Spitalul Slobozia este controversatul caz «Raisa». După 9 ani de procese și anchete penale, familia unei fetițe pe care medicul ce a asistat la naștere a lăsat-o imobilizată a reușit să demonstreze în instanță că modul în care doctorul a acționat a fost unul eronat. Rudele Raisei Uzea au primit din partea Spitalului Județean de Urgență Slobozia despăgubiri de 500 mii de euro. Totuși, reprezentanții unității medicale au explicat că deși au plătit integral suma datorată, familia Raisei Uzea cere acum alte despăgubiri. «Suntem la Înalta Curte de Casație și Justiție cu acest proces... Acum ni se cer despăgubiri de peste 200 mii de euro!» a mai declarat Mariana Iancu, managerul celui mai mare spital din Ialomița.

Pacienții nu mai au încredere în medici
Conform statisticilor oficiale ale Casei Județene de Asigurări de Sănătate, anual, peste 1000 de ialomițeni aleg să se trateze la spitalele și clinicile din străinătate. Tot la fel de mare este și cifra ialomițenilor care aleg să fie consultați de medici din București sau Constanța. Alegerile pacienților nu sunt întâmplătoare și rezultă din neîncrederea pe care o au față de sistemul medical local. Spitalul Județean de Urgență Slobozia este cel mai mare spital din județ și printre cele mai dotate. Cu toate acestea, pacienții care i-au trecut pragul sunt total nemulțumiți de serviciile de care au beneficiat. «Nu vreau să mai aud de Spitalul Slobozia! Mie mi-au greșit și diagnosticul, și rețeta... Era să mor din cauza doctorului care m-a tratat! Nu vreau să dau nume, că nu mai are niciun rost... Le recomand oamenilor să meargă oriunde, dar să nu mai vină la Slobozia!» ne-a declarat Mihaela P., o tânără de 30 de ani care anul trecut a beneficiat de consultații medicale la Spitalul Județean de Urgență Slobozia.

1 Aprilie 2019, 12:45 (6275 vizualizări - 16 comentarii)

Citiți și:
Un nou conflict de muncă la Spitalul Județean de Urgență Slobozia
Concurs cu scandal în cadrul celui mai mare spital din Ialomița
Medicii Spitalului Slobozia reclamă neregulile din cadrul instituției
Noi acuzații de malpraxis la Spitalul Județean de Urgență Slobozia
Despăgubirile pentru «malpraxis» blochează financiar Spitalul Județean de Urgență Slobozia

Comentariile cititorilor:


a:
(8 Aprilie 2019, 13:42)
2 cazuri de malpraxis chiar la mn in familie...ambele s-au terminat cu decese din pacate. In primul caz eram copil si nu as fi reusit niciodata sa ma lupt cu analfabetii astia din spital . Al doilea caz...eram in strainatate , nu am fost de fata de adun probe, dar acum spuneti-mi voi..vi se pare normal ca o persoana sa mearga cu analize complete facute la Bucuresti (RMN ) etc..., pe picioarele ei , iar in 3 zile sa dea coltul? de ce? avea cancer intr-adevar , era scris pe foaie...a citit cineva? nu!!! nu era in metastaza , cancerul se mai poate si trata in cazuri fericite ...dc sa moara in 3 zile? a intrat in spital pt durere de spate , nu ca sa-si trateze cancerul , sa ne intelegem . 
anonymus:
(5 Aprilie 2019, 16:51)
@@anonymus Casca ochii mai bine, am pus un text in ghilimele, am citat prostiile scrise de altul. Vai de capul tau, ti-ai obosit de pomana bruma de neuroni.
@anonymus:
(5 Aprilie 2019, 14:56)
Bai nene, esti batut in cap. Statul nu da bani, nici angajatorul, statul a luat si ia CAS din salariile oamenilor ca sa sustina un sistem de sanatate pt acei oameni, sistem dovedit catastrofal. Pt ca sistemul e corupt, prost manageriat, si total neinteresat de sanatatea celor din a caror banii subzista. Culmea, statul continua sa ia CAS pensionarilor care primesc dividente(10%din suma) peste un anumit plafon. In perioda 2011-2012 s-a retinut CAS si din pensiile obisnuite. Asa ca mai scuteste-ma cu"angajatorul care plateste CAS".
anonymus:
(5 Aprilie 2019, 13:44)
"tot aud asta cu am cotizat x ani la sanatete..Bai frate, nu ai cotizat tu, ci angajatorul. Si nu e o chestie benevola ci obligatorie, statul obliga angajatorul sa plateasca contributiile de sanatate, chiar nu inteleg ce atata valva..vai, am cotizat atat si nu mi se ofera servicii. Nu ti-ai rupt de la gura sa dai acolo, nu e cec, caritas sau mai stiu eu ce. La fel poti sa zici ca dupa ce am platit 40 ani intretinerea la bloc nu vor astia sa imi dea mai multa caldura.." 
Bai nene, esti batut in cap, si asta e putin spus, faci niste afirmatii si comparatii care denota o fractura grava de logica si intelegere a unor simple mecanisme. Una este o contributie la sistemul de sanatate, 10% platita de angajat, pentru ca persoana respectiva sa beneficieze de un serviciu medical in eventualitatea unei probleme medicale, si alta este plata unui serviciu bazat pe un consum lunar. Da, esti obligat sa cotizezi lunar la sanatate, la fel cum si statul e obligat sa-ti ofere servicii medicale decente, nu sa te confrunti cu medici imbecili si prost pregatiti, sau niste vite-asistente care sa urle la pacienti care vin acolo cu probleme. Salariile din sistemul de sanatate au crescut enorm, dar mentalitatea a ramas aceeasi, esti tratat ca un gunoi de niste animale fara pic de empatie sau profesionalism.
@opinie:
(3 Aprilie 2019, 21:44)
Ai fost obligat, exact. Contributia la sanatate e obligatorie, asa ca nu vad rostul afirmatiilor de genul am platit x ani...toti platim, fie ca beneficiem sau nu.
@opinie:
(3 Aprilie 2019, 18:43)
E simplu, am fost obligat sa suport CAS din salariul meu, nu al angajatorului. Si nu mi s-a dat de ales, spital de stat sau spital privat. "Bai frate", daca nu pricepi, iti desenez.
@@opinie:
(3 Aprilie 2019, 15:13)
tot aud asta cu am cotizat x ani la sanatete..Bai frate, nu ai cotizat tu, ci angajatorul. Si nu e o chestie benevola ci obligatorie, statul obliga angajatorul sa plateasca contributiile de sanatate, chiar nu inteleg ce atata valva..vai, am cotizat atat si nu mi se ofera servicii. Nu ti-ai rupt de la gura sa dai acolo, nu e cec, caritas sau mai stiu eu ce. La fel poti sa zici ca dupa ce am platit 40 ani intretinerea la bloc nu vor astia sa imi dea mai multa caldura...
Vio:
(2 Aprilie 2019, 21:47)
Medicii sunt foarte obositi la Slobozia, lucreaza uneori 30 de ore fara pauza . E normal sa fie nervosi. Cu asistentele e alta poveste , astea au mostenit spitalul si se comporta ca atare .Slab pregatite , figurante,arogante , analfabete...fara vreo legatura cu actul medical . Aici e marea problema , nu la doctori . Cat despre Mariana Iancu , mi s-a parut o persoana foarte ok , foarte comunicativa.
@opinie:
(2 Aprilie 2019, 19:18)
"Mai este optiunea de a merge la privat".. Dupa ce ai cotizat 40 de ani CAS la stat ca sa fii tratat la batranete (macar politicos si decent), te mai duci la privat doar daca-ti poti rupe din pensia de cateva sute de lei..
Cetățean:
(2 Aprilie 2019, 19:16)
@ion are dreptate! Găsesc ei soluții, nu-i scoți din cutume! Și pacienții dau bani, că altfel cred că vor muri.
opinie:
(2 Aprilie 2019, 18:42)
Cazuri de erori medicale se intampla si la spitale mari din Bucuresti. Profesia de medic fiind una care consuma psihic este normal sa dai si peste medici obositi, nepoliticosi... In legatura cu spaga, eu nu am intalnit medic care sa-mi ceara pe fata bani. Cel mai simplu este sa nu-i oferi spaga. Daca este nesimtit si conditioneaza actul medical, inregistreaza-l si apoi reclama-l. Mai este optiunea de a merge la privat.
Ion:
(2 Aprilie 2019, 14:49)
La UPU cand intri in sala unde stau medicii este o camera de luat vederi indreptata spre ei. Pacientii dupa ce li se administreaza ce le trebuie sunt asezati in fundul salii, pe niste scaune, si asteapta documentele. Medicul merge acolo sa vorbeasca cu pacientii. De ce? pentru ca nu sunt camere!!!
Eu:
(2 Aprilie 2019, 11:27)
Niste ciubucari cu acte in regula , unde afisele care sunt puse la intrare in spital si chiar pe coridoarele spitalului in care se specifica clar faptul ca au salarii destul de mari incat sa nu primeasca spaga de la pacienti , de fapt sunt doar niste afise , si atat !! Nu sunt in stare sa ti ofere o vorba buna , sunt indispusi , vorbesc in sictir si daca nu intelegi ceva si le ceri sa ti explice din nou incep sa si dea ochii peste cap ! Mi e scarba de acest spital , de personal , de nesuferitele de asistente , sa nu mai zic ca daca le intrebi de dl dr zici ca le intrebi de presedintele tarii , sa nu il deranjeze ! Dar de ce ia bani ? De ce sunt platiti ??? Cereti mariri de salariu mereu dar cand e vorba sa tratati pacientii sunteti de negasit , de nederanjat si asa mai departe !! RUSINE !!
Aron :
(1 Aprilie 2019, 20:13)
Judecata cea Mare e una singura!Daca insa datorita proastei calificari,a superficialismului cu care esti tratat ori a medicamentatiei ieftine,bazata pe substanta activa dar procente reduse vs substanta comerciala,ce te faci?Ceri indurare Cerului,vrei bani sa corectezi atat cat poti intreaga viata a unui suflet nenorocit din prima zi(Raisa),sau te inchini si speri ca sentinta in sala sa iti fie favorabila.Ce altceva sa mai faci? Iti plangi mortul,amarul si chinul abatut asupra-ti ca o napasta si te-nchini.Blestemi necazul si ceri iertare! Ca nu poti dormi noptile iar zilele sunt goale, pustiite,ca-n vreme de bejenie!Romanie,chin si-amar!
Un cetățean:
(1 Aprilie 2019, 20:04)
Oamenii astia nu pot fi numiti doctori,își bat joc de pacienți,au un comportament infect nedemn de cadru medical iar gunoiera clar nu poate combate infecțiile din spital pentru ca e Învățata cu mizeria,sper sa Il pricopseasca pe Victor europeanu cu ceva infectii daca tot a unso pe post.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Luni 19 Aug 2019
190 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Polițiștii din Ialomița caută un bărbat evadat din sediul Poliției Budești, județul Călărași

Polițiștii din Ialomița sunt în altertă, după ce un bărbat de 46 de ani, din județul Călărași, a evadat în cursul zilei de marți, 13 august 2019, din sediul Poliției Budești. Oamenii legii au instituit ...[citește_toată_știrea]

14 August 2019, 15:07
(462 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

13 August 2019, 19:15


Slobozia: Cercetat pentru «violență în familie»

Luni, 12 august a.c., Poliția Municipiului Slobozia a fost sesizată de o femeie, de 39 de ani, din Slobozia, cu privire la faptul că ar fi fost agresată pe stradă de concubinul ei, un bărbat de 50 de ani ...[citește_toată_știrea]

13 August 2019, 16:10
(464 vizualizări - 0 comentarii)


A fost înființată oficial Filiala PLUS Ialomița

Sâmbătă, 10 august 2019, în urma Convenției Județene PLUS Ialomița, care s-a desfășurat la Slobozia, a fost constituită oficial filiala PLUS Ialomița, alegându-se echipa de conducere a acesteia pentru următorii ...[citește_toată_știrea]

13 August 2019, 12:20
(588 vizualizări - 0 comentarii)


4

IPJ Ialomița: Amenzi de peste 250000 de lei, 32 de permise reținute

În perioada 9-11 august a.c., polițiștii ialomițeni au fost angrenați în activități de menținere a ordinii și liniștii publice pe raza județului, precum și de prevenire și combatere a accidentelor rutiere ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 14:25
(552 vizualizări - 0 comentarii)


5

Ialomița: Cercetați pentru încălcarea ordinelor de protecție

Duminică, 11 august a.c., polițiștii ialomițeni au fost sesizați cu privire la încălcarea a două ordine de protecție. În primul caz, un bărbat de 42 de ani, din Slobozia, a încălcat ordinul de protecție ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 14:20
(495 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Malu, Perieți și Lăcusteni

Un accident rutier s-a produs în localitatea Malu, evenimentul fiind înregistrat sâmbătă, 10 august a.c., în jurul orelor 22,00, când un pieton a fost acroșat de un autoturism. Victima, un bărbat de ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 13:15
(586 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii de vegetație la Slobozia și Fetești

Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit în data de sâmbătă, 10 august a.c., în jurul orelor 11,30, pe un teren viran din Slobozia, Cartier Bora. Pentru stingerea flăcărilor au acționat pompierii de la ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 13:10
(461 vizualizări - 0 comentarii)


8

Slobozia: Bătrână găsită moartă în propria locuință

Sprijinul pompierilor a fost solicitat în cursul nopții de duminică spre luni, 11/12 august 2019, puțin trecut de miezul nopții, pentru asigurarea accesului în apartamentul unei femei de 79 de ani, cunoscută ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 13:05
(590 vizualizări - 0 comentarii)


9

ISU Ialomița: «Marți, 13! Ghinionul poate fi prevenit!»

Superstițiile din popor spun că, atunci când data de 13 (număr cu ghinion) coincide cu o zi de marți (ziua celor 3 ceasuri rele), aceasta se consideră a fi o zi cu adevărat  ghinionistă. Tocmai de ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 12:50
(505 vizualizări - 0 comentarii)


10

DSVSA Ialomița: Controale pentru combaterea Pestei Porcine Africane

Pentru  prevenirea propagării Pestei Porcine Africane și în conformitate cu prevederi legale privind organizarea de acțiuni de control în trafic având ca obiectiv verificarea transporturilor de animale ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 12:20
(493 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

9 August 2019, 19:10


12

anunț angajare

AMPA Agri Slobozia angajează
REPREZENTANT VÂNZĂRI
UTILAJE AGRICOLE

pentru zona Ialomița-Călărași
Relații la telefon 0723/251.698

9 August 2019, 16:35


Jilavele: Depistat la volanul unei mașini neînmatriculate

Joi, 8 iulie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit în trafic, pe raza localității Jilavele, pentru control, un autoturism condus de un bărbat, de 36 de ani, din Urziceni. În urma verificărilor ...[citește_toată_știrea]

9 August 2019, 15:20
(742 vizualizări - 0 comentarii)


Maia: Lemne confiscate

Joi, 8 august a.c., polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Jilavele au depistat, pe raza localității Maia,  doi bărbați, de 42 de ani, din județul Prahova, în timp ce descărcau material lemnos în dreptul ...[citește_toată_știrea]

9 August 2019, 15:15
(711 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Expoziție de pictură «Naționali-Internaționali»

Centrul Național de Cultură a Romilor-Romano Kher anunță susținerea unei noi expoziții de pictură, «Naționali-Internaționali», semnată de Eugen Raportoru. Vernisajul expoziției va avea loc marți, 13 august ...[citește_toată_știrea]

9 August 2019, 15:10
(688 vizualizări - 1 comentariu)


Incendiu de vegetație în apropiere de A2

Incendiu de vegetație în apropiere de A2

Miercuri, 7 august a.c., în jurul orelor 14,00, un incendiu de vegetație a izbucnit pe terenul aflat în imediata vecinătatea a Autostrăzii A2, pe terasamentul căii ferate, respectiv la km 156 în direcția ...[citește_toată_știrea]

8 August 2019, 15:40
(706 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Razie de amploare a polițiștilor ialomițeni

Urziceni: Razie de amploare a polițiștilor ialomițeni

Miercuri, 7 august a.c., polițiștii ialomițeni au desfășurat o acțiune de amploare pe raza municipiului Urziceni, pentru depistarea și sancționarea faptelor antisociale. În cadrul activităților au fost ...[citește_toată_știrea]

8 August 2019, 10:50
(774 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiune de prevenire a furturilor din autoturisme

IPJ Ialomița: Acțiune de prevenire a furturilor din autoturisme

Miercuri, 7 august a.c., polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității, în colaborare cu polițiștii de Proximitate din cadrul Poliției Municipiului Slobozia, au desfășurat ...[citește_toată_știrea]

7 August 2019, 18:08
(879 vizualizări - 0 comentarii)


Moldoveni: Surprinși în flagrant la furat

În noaptea de miercuri spre joi, 7/8 august a.c., în jurul orei 1,00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Jilavele au depistat în flagrant o femeie, de 30 de ani, și un minor de 13 ani ...[citește_toată_știrea]

7 August 2019, 16:15
(835 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Moldoveni furt


Ialomița: Lemne confiscate

Marți, 6 august a.c., polițiștii de Ordine Publică, împreună cu specialiștii silvici au desfășurat mai multe controale pe drumurile publice și la punctele de lucru de pe raza județului pentru combaterea ...[citește_toată_știrea]

7 August 2019, 16:10
(815 vizualizări - 0 comentarii)


Accident mortal între Stelnica și Fetești

În noaptea de 5/6 august a.c., pe DN3B, între localitățile Stelnica și Fetești s-a produs un accident de circulație soldat cu decesul unei persoane. În fapt, în timp ce un bărbat, de 45 de ani, din Fetești ...[citește_toată_știrea]

6 August 2019, 18:10
(1262 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Activități de informare la Tabăra Amara

Marți, 6 august a.c., polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității din cadrul IPJ Ialomița au desfășurat activități de informare a elevilor aflați în Tabăra Amara. În ...[citește_toată_știrea]

6 August 2019, 18:05
(796 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: La volan cu un permis fals

Luni, 5 august a.c., polițiștii feteșteni au surprins în flagrant un bărbat, de 37 de ani, din Fetești, în timp ce conducea pe raza localității de domiciliu fără a deține permis de conducere. Șoferul a ...[citește_toată_știrea]

6 August 2019, 17:55
(889 vizualizări - 0 comentarii)


Ordine de protecție emise de polițiștii ialomițeni

Marți, 6 august a.c., polițiștii alobozeni au emis două ordine de protecție provizorii pe numele a doi bărbați, de 29 și 30 de ani. În primul caz, polițiștii au întocmit un dosar penal pe numele bărbatului ...[citește_toată_știrea]

6 August 2019, 17:50
(840 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiune pentru depistarea transportatorilor neautorizați de persoane

În perioada 1-4 august a.c., polițiștii din cadrul IPJ Ialomița au controlat 21291 autovehicule și 13 societăți comerciale în cadrul acțiunii pentru depistarea celor care efectuează transport neautorizat ...[citește_toată_știrea]

6 August 2019, 17:45
(769 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți la volan și fără permis

În perioada 2-4 august a.c., trei bărbați, cu vârste cuprinse între 40 și 66 de ani, au fost depistați de polițiștii ialomițeni în timp ce conduceau autoturisme pe drumurile publice deși anterior consumaseră ...[citește_toată_știrea]

6 August 2019, 17:40
(855 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Dosar penal pentru un fals taximetrist


Sâmbătă, 3 august a.c., polițiștii rutieri au depistat pe raza municipiului Fetești un bărbat, de 54 de ani, în timp ce conducea un autoturism în regim «taxi» pe raza localității de domiciliu. La ...[citește_toată_știrea]

6 August 2019, 17:35
(911 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Ordin de protecție provizoriu

Sâmbătă, 3 august a.c., în jurul orelor 22,00, polițiștii slobozeni au întocmit un dosar penal pe numele unui bărbat din Slobozia sub aspectul săvârșirii infracțiunii de «violență în familie». În urma cercetărilor ...[citește_toată_știrea]

6 August 2019, 17:30
(861 vizualizări - 0 comentarii)


Accident la Movilița

Duminică, 4 august a.c., în jurul orelor 16,30, pe raza localității Movilița s-a produs o coliziune între un autoturism și o autoutilitară. Pentru salvarea celor trei victime, un minor de 7 ani, un bărbat ...[citește_toată_știrea]

6 August 2019, 17:25
(848 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...