Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Pacient omorât din greșeală, cu sare de bucătărie

Noi cazuri de malpraxis la Spitalul Județean de Urgență Slobozia (II)

Pacient omorât din greșeală, cu sare de bucătărie

Noi acuzații de malpraxis zguduie din temelii Spitalul Județean de Urgență Slobozia. Cea mai mare unitate medicală este somată să plătească despăgubiri de peste 600 mii de euro! Una dintre victimele medicilor din Slobozia și-a pierdut viața în timp ce era pregătit pentru o endoscopie. «Nu sunt aspecte care să ne bucure... Avem contracte de reprezentare juridică cu o casă de avocatură din București. Vom respecta decizia judecătorilor, indife­rent care va fi aceasta!» a declarat Mariana Iancu, mana­gerul Spitalului Județean de Urgență Slobozia.

Copilărie furată Potrivit reprezentanților Spitalului Județean de Urgență Slobozia, în mo­mentul de față, unității medicale i se cer despăgubiri în cazul a 3 dosare de malpraxis. Unul dintre acestea are în prim-plan un bebeluș născut la Slobozia, în cursul anului 2016. Potrivit datelor care se regăsesc la dosar, din cauza unor ma­nevre medicale aplicate eronat de medicul care a asistat la nașterea copilului, micuțul a suferit mai multe leziuni, în urma cărora ar fi rămas imobilizat... Cazul a fost transferat la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii «Marie Sklodowska Curie» din București, însă medicii din Capitală i-au accentuat pro­blemele căpătate la Slobozia. În martie 2017, familia copilului a acționat în instanță cele două unități medicale. Spitalului din Slobozia îi cere acum despăgubiri de peste 500 mii de euro... Procesul a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Sectorului 4 din București și se află la al 18-lea termen, toate înfățișările fiind până acum amânate din lipsă de probatorii concludente. «Este un caz delicat având în vedere că este vorba despre un copil! Este regre­ta­bil ceea ce s-a întâmplat... Lăsăm instanța să decidă în acest caz!» a declarat Mariana Iancu, managerul Spitalului Județean de Urgență Slobozia.

Pacient omorât cu sare de bucătărie Al doilea caz de malpraxis în care este implicat Spitalul Județean de Urgență Slobozia s-a petrecut în anul 2014. Un bărbat ajuns la spital a fost pre­gătit pentru o endoscopie însă, până la momentul efectuării investigației medicale, bărbatul a murit. Potrivit reprezentanților Spitalu­lui Județean de Urgență Slobozia, pentru efectuarea acestui tip de examen medical este nevoie ca pacientului să i se admi­nistreze sulfat de bariu, substanță care lipsea din farmacia unității medicale la momentul în care respectivul pacient a fost consultat. Medicul de gardă le-a recomandat rudelor să achiziționeze sulfatul de bariu de la o farmacie din oraș, în baza unei rețete. Familia a mers la farmacie și a revenit la spital cu un flacon în care se afla, de fapt, un amestec ce conținea sare de bucătărie... O dată admi­nistrată respectiva substanță, pacientul a murit. Compoziția chimică a amestecului cu sare de bucătărie a fost descoperită ulterior, în urma autopsiei. Acum familia cere despăgubiri unității medicale în va­loare de 50 mii de euro... «Nu doar unita­tea noastră este implicată în acest proces, ci și farmacia care a eliberat respectiva substanță! Suntem în faza de fond cu acest proces...» a declarat Mariana Iancu, managerul Spitalului Județean de Urgență Slobozia.

Diagnostic pus greșit În cel de-al treilea caz de malpraxis în care este implicat Spitalul Județean de Urgență Slobozia, unul dintre medicii unității medicale a aplicat un diagnostic greșit în cazul unui copil. Din această cauză copilul a fost încadrat eronat într-o grupă de handicap mai mică, deși, din cauza deficiențelor pe care le are, el ar fi trebuit să primească un grad de handicap accentuat. Din păcate însă, asupra deciziei medicului nu se poate interveni, iar actele medicale trebuie desființate în instanță. Familia copilului cere acum Spitalului Județean de Urgență Slobozia despăgubiri de peste 50 mii de euro, pentru eroarea comisă de medic. «Nu sunt aspecte care să ne bucure... Avem contracte de re­prezentare juridică cu o casă de avocatură din București. Vom respecta decizia ju­de­cătorilor, indiferent care va fi aceasta!» a declarat Mariana Iancu, ma­nagerul Spi­ta­lului Județean de Urgență Slobozia.

Cazul «Raisa», din nou în instanță
Cel mai răsunător scandal de malpraxis în care a fost implicat Spitalul Slobozia este controversatul caz «Raisa». După 9 ani de procese și anchete penale, familia unei fetițe pe care medicul ce a asistat la naștere a lăsat-o imobilizată a reușit să demonstreze în instanță că modul în care doctorul a acționat a fost unul eronat. Rudele Raisei Uzea au primit din partea Spitalului Județean de Urgență Slobozia despăgubiri de 500 mii de euro. Totuși, reprezentanții unității medicale au explicat că deși au plătit integral suma datorată, familia Raisei Uzea cere acum alte despăgubiri. «Suntem la Înalta Curte de Casație și Justiție cu acest proces... Acum ni se cer despăgubiri de peste 200 mii de euro!» a mai declarat Mariana Iancu, managerul celui mai mare spital din Ialomița.

Pacienții nu mai au încredere în medici
Conform statisticilor oficiale ale Casei Județene de Asigurări de Sănătate, anual, peste 1000 de ialomițeni aleg să se trateze la spitalele și clinicile din străinătate. Tot la fel de mare este și cifra ialomițenilor care aleg să fie consultați de medici din București sau Constanța. Alegerile pacienților nu sunt întâmplătoare și rezultă din neîncrederea pe care o au față de sistemul medical local. Spitalul Județean de Urgență Slobozia este cel mai mare spital din județ și printre cele mai dotate. Cu toate acestea, pacienții care i-au trecut pragul sunt total nemulțumiți de serviciile de care au beneficiat. «Nu vreau să mai aud de Spitalul Slobozia! Mie mi-au greșit și diagnosticul, și rețeta... Era să mor din cauza doctorului care m-a tratat! Nu vreau să dau nume, că nu mai are niciun rost... Le recomand oamenilor să meargă oriunde, dar să nu mai vină la Slobozia!» ne-a declarat Mihaela P., o tânără de 30 de ani care anul trecut a beneficiat de consultații medicale la Spitalul Județean de Urgență Slobozia.

1 Aprilie 2019, 12:45 (6500 vizualizări - 16 comentarii)

Citiți și:
La Spitalul Județean de Urgență Slobozia, 30% dintre diagnostice au fost eronate
Spitalul Județean de Urgență Slobozia a fost reacreditat
În sfârșit, doamna Mariana are diplomă!
Noi acuzații de malpraxis la Spitalul Județean de Urgență Slobozia
Despăgubirile pentru «malpraxis» blochează financiar Spitalul Județean de Urgență Slobozia

Comentariile cititorilor:


a:
(8 Aprilie 2019, 13:42)
2 cazuri de malpraxis chiar la mn in familie...ambele s-au terminat cu decese din pacate. In primul caz eram copil si nu as fi reusit niciodata sa ma lupt cu analfabetii astia din spital . Al doilea caz...eram in strainatate , nu am fost de fata de adun probe, dar acum spuneti-mi voi..vi se pare normal ca o persoana sa mearga cu analize complete facute la Bucuresti (RMN ) etc..., pe picioarele ei , iar in 3 zile sa dea coltul? de ce? avea cancer intr-adevar , era scris pe foaie...a citit cineva? nu!!! nu era in metastaza , cancerul se mai poate si trata in cazuri fericite ...dc sa moara in 3 zile? a intrat in spital pt durere de spate , nu ca sa-si trateze cancerul , sa ne intelegem . 
anonymus:
(5 Aprilie 2019, 16:51)
@@anonymus Casca ochii mai bine, am pus un text in ghilimele, am citat prostiile scrise de altul. Vai de capul tau, ti-ai obosit de pomana bruma de neuroni.
@anonymus:
(5 Aprilie 2019, 14:56)
Bai nene, esti batut in cap. Statul nu da bani, nici angajatorul, statul a luat si ia CAS din salariile oamenilor ca sa sustina un sistem de sanatate pt acei oameni, sistem dovedit catastrofal. Pt ca sistemul e corupt, prost manageriat, si total neinteresat de sanatatea celor din a caror banii subzista. Culmea, statul continua sa ia CAS pensionarilor care primesc dividente(10%din suma) peste un anumit plafon. In perioda 2011-2012 s-a retinut CAS si din pensiile obisnuite. Asa ca mai scuteste-ma cu"angajatorul care plateste CAS".
anonymus:
(5 Aprilie 2019, 13:44)
"tot aud asta cu am cotizat x ani la sanatete..Bai frate, nu ai cotizat tu, ci angajatorul. Si nu e o chestie benevola ci obligatorie, statul obliga angajatorul sa plateasca contributiile de sanatate, chiar nu inteleg ce atata valva..vai, am cotizat atat si nu mi se ofera servicii. Nu ti-ai rupt de la gura sa dai acolo, nu e cec, caritas sau mai stiu eu ce. La fel poti sa zici ca dupa ce am platit 40 ani intretinerea la bloc nu vor astia sa imi dea mai multa caldura.." 
Bai nene, esti batut in cap, si asta e putin spus, faci niste afirmatii si comparatii care denota o fractura grava de logica si intelegere a unor simple mecanisme. Una este o contributie la sistemul de sanatate, 10% platita de angajat, pentru ca persoana respectiva sa beneficieze de un serviciu medical in eventualitatea unei probleme medicale, si alta este plata unui serviciu bazat pe un consum lunar. Da, esti obligat sa cotizezi lunar la sanatate, la fel cum si statul e obligat sa-ti ofere servicii medicale decente, nu sa te confrunti cu medici imbecili si prost pregatiti, sau niste vite-asistente care sa urle la pacienti care vin acolo cu probleme. Salariile din sistemul de sanatate au crescut enorm, dar mentalitatea a ramas aceeasi, esti tratat ca un gunoi de niste animale fara pic de empatie sau profesionalism.
@opinie:
(3 Aprilie 2019, 21:44)
Ai fost obligat, exact. Contributia la sanatate e obligatorie, asa ca nu vad rostul afirmatiilor de genul am platit x ani...toti platim, fie ca beneficiem sau nu.
@opinie:
(3 Aprilie 2019, 18:43)
E simplu, am fost obligat sa suport CAS din salariul meu, nu al angajatorului. Si nu mi s-a dat de ales, spital de stat sau spital privat. "Bai frate", daca nu pricepi, iti desenez.
@@opinie:
(3 Aprilie 2019, 15:13)
tot aud asta cu am cotizat x ani la sanatete..Bai frate, nu ai cotizat tu, ci angajatorul. Si nu e o chestie benevola ci obligatorie, statul obliga angajatorul sa plateasca contributiile de sanatate, chiar nu inteleg ce atata valva..vai, am cotizat atat si nu mi se ofera servicii. Nu ti-ai rupt de la gura sa dai acolo, nu e cec, caritas sau mai stiu eu ce. La fel poti sa zici ca dupa ce am platit 40 ani intretinerea la bloc nu vor astia sa imi dea mai multa caldura...
Vio:
(2 Aprilie 2019, 21:47)
Medicii sunt foarte obositi la Slobozia, lucreaza uneori 30 de ore fara pauza . E normal sa fie nervosi. Cu asistentele e alta poveste , astea au mostenit spitalul si se comporta ca atare .Slab pregatite , figurante,arogante , analfabete...fara vreo legatura cu actul medical . Aici e marea problema , nu la doctori . Cat despre Mariana Iancu , mi s-a parut o persoana foarte ok , foarte comunicativa.
@opinie:
(2 Aprilie 2019, 19:18)
"Mai este optiunea de a merge la privat".. Dupa ce ai cotizat 40 de ani CAS la stat ca sa fii tratat la batranete (macar politicos si decent), te mai duci la privat doar daca-ti poti rupe din pensia de cateva sute de lei..
Cetățean:
(2 Aprilie 2019, 19:16)
@ion are dreptate! Găsesc ei soluții, nu-i scoți din cutume! Și pacienții dau bani, că altfel cred că vor muri.
opinie:
(2 Aprilie 2019, 18:42)
Cazuri de erori medicale se intampla si la spitale mari din Bucuresti. Profesia de medic fiind una care consuma psihic este normal sa dai si peste medici obositi, nepoliticosi... In legatura cu spaga, eu nu am intalnit medic care sa-mi ceara pe fata bani. Cel mai simplu este sa nu-i oferi spaga. Daca este nesimtit si conditioneaza actul medical, inregistreaza-l si apoi reclama-l. Mai este optiunea de a merge la privat.
Ion:
(2 Aprilie 2019, 14:49)
La UPU cand intri in sala unde stau medicii este o camera de luat vederi indreptata spre ei. Pacientii dupa ce li se administreaza ce le trebuie sunt asezati in fundul salii, pe niste scaune, si asteapta documentele. Medicul merge acolo sa vorbeasca cu pacientii. De ce? pentru ca nu sunt camere!!!
Eu:
(2 Aprilie 2019, 11:27)
Niste ciubucari cu acte in regula , unde afisele care sunt puse la intrare in spital si chiar pe coridoarele spitalului in care se specifica clar faptul ca au salarii destul de mari incat sa nu primeasca spaga de la pacienti , de fapt sunt doar niste afise , si atat !! Nu sunt in stare sa ti ofere o vorba buna , sunt indispusi , vorbesc in sictir si daca nu intelegi ceva si le ceri sa ti explice din nou incep sa si dea ochii peste cap ! Mi e scarba de acest spital , de personal , de nesuferitele de asistente , sa nu mai zic ca daca le intrebi de dl dr zici ca le intrebi de presedintele tarii , sa nu il deranjeze ! Dar de ce ia bani ? De ce sunt platiti ??? Cereti mariri de salariu mereu dar cand e vorba sa tratati pacientii sunteti de negasit , de nederanjat si asa mai departe !! RUSINE !!
Aron :
(1 Aprilie 2019, 20:13)
Judecata cea Mare e una singura!Daca insa datorita proastei calificari,a superficialismului cu care esti tratat ori a medicamentatiei ieftine,bazata pe substanta activa dar procente reduse vs substanta comerciala,ce te faci?Ceri indurare Cerului,vrei bani sa corectezi atat cat poti intreaga viata a unui suflet nenorocit din prima zi(Raisa),sau te inchini si speri ca sentinta in sala sa iti fie favorabila.Ce altceva sa mai faci? Iti plangi mortul,amarul si chinul abatut asupra-ti ca o napasta si te-nchini.Blestemi necazul si ceri iertare! Ca nu poti dormi noptile iar zilele sunt goale, pustiite,ca-n vreme de bejenie!Romanie,chin si-amar!
Un cetățean:
(1 Aprilie 2019, 20:04)
Oamenii astia nu pot fi numiti doctori,își bat joc de pacienți,au un comportament infect nedemn de cadru medical iar gunoiera clar nu poate combate infecțiile din spital pentru ca e Învățata cu mizeria,sper sa Il pricopseasca pe Victor europeanu cu ceva infectii daca tot a unso pe post.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Vineri 06 Dec 2019
225 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0
Protopopiatul Slobozia: «Din inimă pentru inimă-daruri de Moș Nicolae»

Protopopiatul Slobozia: «Din inimă pentru inimă-daruri de Moș Nicolae»

Protopopiatul Slobozia, în parteneriat cu Grădinița cu Program Prelungit «Piticot» din Slobozia, a desfășurat joi, 5 decembrie 2019, activitatea «Din inimă pentru inimă-daruri de Moș Nicolae». Micii creștini ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2019, 13:20
(84 vizualizări - 0 comentarii)


Movilița: Pește confiscat

Movilița: Pește confiscat

65 de kilograme de pește din specia fitofag au fost confiscate de polițiștii ialomițeni după ce au depistat în trafic un bărbat, de 41 de ani, care transporta pe raza comunei Movilița pește fără documente ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2019, 09:50
(107 vizualizări - 0 comentarii)


Polițiștii ialomițeni au donat sânge

Polițiștii ialomițeni au donat sânge

Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița a inițiat o campanie internă de donare voluntară de sânge, ca un demers de salvare de vieți omenești, prin sprijinirea eforturilor de refacere a rezervei de ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2019, 09:35
(100 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița atenționează: Sunt active 17 focare de pestă porcină africană!

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița, în scopul prevenirii unor episoade de îmbolnăvire a populației cu Trichinella spiralis (Trichineloză), aduce la cunoștința consumatorilor ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2019, 09:10
(120 vizualizări - 1 comentariu)


4

Accident la Gârbovi

Un accident rutier s-a produs în localitatea Gârbovi, pe DJ 203B. Evenimentul a fost înregistrat marți, 3  decembrie a.c., în jurul orelor 19,20, un autoturism părăsind partea carosabilă și acroșând ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2019, 08:35
(66 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Gârbovi accident


Fetești: Bărbat găsit mort în propriul apartament

Sprijinul pompierilor a fost solicitat în cursul zilei de marți, 3 decembrie 2019, în jurul orelor 15,10, pentru asigurarea accesului în apartamentul unui bărbat, de 48 de ani. Pompierii de la Stația de ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2019, 08:15
(98 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Avarie la conducta principală de alimentare cu apă

Pentru remedierea unei avarii pe conducta principală de alimentare cu apă de pe strada Veșniciei, din orașul Fetești, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, miercuri, 4 decembrie ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2019, 08:05
(78 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

3 Decembrie 2019, 17:55


8

Slobozia: Liceul Tehnologic Special «Ion Teodorescu» a serbat Ziua Internațională a persoanelor cu dizabilități

Marți, 3 decembrie 2019, cei 140 de elevi ai Liceului Tehnologic Special «Ion Teodorescu» din Slobozia au marcat printr-o serbare Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități. În cadrul ceremoniei ...[citește_toată_știrea]

3 Decembrie 2019, 16:25
(183 vizualizări - 0 comentarii)


9

Bordușani: Copil posibil înecat în Borcea

Încă de duminică, 1 decembrie 2019, salvatorii de la Stația de pompieri Fetești, la solicitarea forțelor de Poliție, au intervenit pentru căutarea unui minor dispărut în zona pontonului din comuna Bordușani ...[citește_toată_știrea]

3 Decembrie 2019, 08:20
(155 vizualizări - 0 comentarii)


10

Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

29 Noiembrie 2019, 18:05


Bordușani: Minor dispărut fără urmă

Bordușani: Minor dispărut fără urmă

Polițiștii ialomițeni desfășoară activități de căutare a unui minor de 13 ani, Costel Cătălin Ioniță. Joi, 28 noiembrie 2019, băiatul a plecat de la domiciliul unchiului său din comuna ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2019, 17:45
(343 vizualizări - 0 comentarii)


12

Slobozia: Manifestări dedicate «Zilei Naționale a României»

Spectacole de muzică folclorică și tradiționala paradă militară sunt principalele evenimente care se vor desfășura la Slobozia cu ocazia «Zilei Naționale a României». Manifestările debutează la ora 11, ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2019, 17:40
(348 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat din Urziceni, arestat pentru «infracțiuni la regimul rutier»

Un bărbat de 59 de ani, din Urziceni, care se sustrăgea executării unei pedepse de 7 luni închisoare a fost indentificat de polițiști și încarcerat. Acesta a fost condamnat definitiv, printr-o sentință ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2019, 17:35
(242 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Urziceni arestare


Ialomița: Campanie de donare susținută de preoți

Preoții din 4 localități ialomițene, respectiv Iazu, Valea Ciorii, Scânteia și Murgeanca, au participat marți, 26 noiembrie 2019, la o campanie de donare de sânge, organizată de Centrul Județean de Transfuzie ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2019, 17:30
(239 vizualizări - 1 comentariu)


Jandarmii și polițiștii ialomițeni, la datorie de «Ziua Națională a României»

Manifestările organizate în județul Ialomița cu ocazia Zilei Naționale a României vor fi supravegheate de jandarmi. Astfel, efectivele de intervenție ale Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița vor ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2019, 17:25
(183 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi de 61 mii de lei aplicate de polițiști

În urma unei acțiuni a polițiștilor ialomițeni privind abaterile de la regimul rutier, oamenii legii au aplicat sancțiuni contravenționale de 61 mii de lei. De asemenea, au fost reținute 10 permise de conducere ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2019, 17:20
(235 vizualizări - 0 comentarii)


O bătrână de 73 de ani din Jilavele a dispărut de la domiciliu

Polițiștii ialomițeni caută o bătrână de 73 de ani care a dispărut de la domiciliul din localitatea Jilavele. Rudele femeii spun că în data de 26 noiembrie 2019 aceasta a plecat de acasă și nu a mai revenit ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2019, 17:15
(191 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiuni preventive desfășurate de polițiștii ialomițeni

Acțiunile preventive în școli desfășurate de polițiștii ialomițeni au continuat și în această săptămână. Miercuri, 27 noiembrie 2019, oamenii legii au mers la Fetești, acolo unde au discutat cu elevii din ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2019, 17:10
(185 vizualizări - 0 comentarii)


Programul casieriilor RAJA în perioada Sărbătorilor de Sfântul Andrei și Ziua Națională a României

RAJA Constanța aduce la cunoștința tuturor abonaților că, în perioada Sărbătorilor de Sfântul Andrei și Ziua Națională a României, dispece­ratul, echipele de intervenție, dar și reprezentanții societății ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2019, 08:25
(174 vizualizări - 0 comentarii)


CJAS Ialomița: Înregistrarea în sistemul informatic a bolnavilor cronici

Înregistrarea în Platforma Informatică a Asigurărilor de Sănătate a bolnavilor cu afecțiuni incluse în Programele Naționale de Sănătate stabilite de Ministerul Sănătății se va face numai pe baza adeverinței ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2019, 08:10
(253 vizualizări - 0 comentarii)


Săveni: Copil de 4 ani, mort după ce a fost intoxicat cu fum

Marți, 26 noiembrie a.c., în jurul orei 9,20, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o casă din localitatea Săveni-sat Frățilești. La fața ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2019, 15:25
(412 vizualizări - 0 comentarii)


Movilița: A intrat cu camionul în lac

Un accident rutier s-a produs luni, 25 noiembrie a.c., în jurul orei 6,15, în localitatea Movilița, când un autotren a derapat de pe partea carosabilă și a intrat în Balta Movilița. Pentru salvarea victimei ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2019, 15:20
(329 vizualizări - 0 comentarii)


Ciochina: Cinci persoane intoxicate cu fum de la o sobă

Cinci persoane au fost intoxicate cu fum în comuna Ciochina luni, 25 noiembrie a.c., în jurul orelor 07,30. Pentru salvarea victimelor, intoxicate cu fum produs de o sobă cu lemne folosită la încălzirea ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2019, 15:15
(275 vizualizări - 0 comentarii)


Coșereni: S-au răsturnat cu mașina

Accident rutier cu trei victime în localitatea Coșereni, pe DN2. Evenimentul s-a produs luni, 25 noiembrie a.c., în jurul orelor 12,55, la intersecția cu localitatea Borănești, când o autoutilitară a părăsit ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2019, 15:10
(295 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Informare cu privire la prevenirea apariției unor noi focare de pestă porcină africană

Având în vedere dinamica evoluției pestei porcine africane și în contextul debutului sezonului rece, în care sacrificarea tradițională a suinelor din gospodării cunoaște o creștere semnificativă, DSVSA Ialomița informează toți crescătorii de porcine, din exploatațiile nonprofesionale, cu privire la necesitatea respectării următoarelor măsuri: ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2019, 08:30
(311 vizualizări - 0 comentarii)


Poliția Română: Campanie internațională de prevenire a violenței domestice

Poliția Română: Campanie internațională de prevenire a violenței domestice

Poliția Română, alături de organizații din țara noastră și agenții de aplicare a legii din Bulgaria și Ungaria, este parte a campaniei regionale a OSCE de sensibilizare împotriva violenței bazate pe gen ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2019, 08:25
(273 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Duminică, 24 noiembrie a.c., polițiștii slobozeni au depistat un bărbat, de 68 de ani, din Slobozia, care conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2019, 08:20
(218 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat din Grivița, reținut de polițiști după o urmărire ca în filme

Un bărbat de 32 de ani, din Grivița, a fost reținut de polițiștii ialomițeni pentru «ultraj» și cumul de infracțiuni la regimul circulației rutiere. Va fi prezentat în fața magistraților, pentru dispunerea ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2019, 08:15
(305 vizualizări - 0 comentarii)


ITM Ialomița: Controale la firme cu angajați străini

Având în vedere obiectivele specifice ale Inspecției Muncii, stabilite atât prin lege cât și prin Programul Cadru de Acțiuni al Inspecției Muncii pentru anul 2019, în perioada 14-18.11.2019 s-a desfășurat ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2019, 08:10
(196 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Corbu în Dan Anton, directorul Infrastructură Drumuri și Poduri SA, angajare ilegală @Bubu în Tănase Mihalcea revine la șefia Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Ialomița votant în Tănase Mihalcea revine la șefia Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Ialomița Geo în Tănase Mihalcea revine la șefia Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Ialomița Adevarul în LIDERII TURULUI Bubu în Tănase Mihalcea revine la șefia Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Ialomița pullypop în Legea parlamentarului Bullyi-Pop body în DSVSA Ialomița atenționează: Sunt active 17 focare de pestă porcină africană! Trrh în Tănase Mihalcea revine la șefia Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Ialomița Tinel bombonel în Tănase Mihalcea revine la șefia Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Ialomița Sonia în Tănase Mihalcea revine la șefia Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Ialomița Valerică în Tănase Mihalcea revine la șefia Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Ialomița USR în Tănase Mihalcea revine la șefia Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Ialomița ion2 în Tănase Mihalcea revine la șefia Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Ialomița Ohm în «De la 1 ianuarie 2020 va crește valoarea netă a salariului minim!» giovani în Învățătorul care păzește «Muzeul Viu» din Ghimpați ion2 în Tănase Mihalcea revine la șefia Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Ialomița Placute suedeze în Tănase Mihalcea revine la șefia Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Ialomița A în Moraru-omul și opera (VI) Un om în Elevii care se reîntorc la școală
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...