Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Pacient omorât din greșeală, cu sare de bucătărie

Noi cazuri de malpraxis la Spitalul Județean de Urgență Slobozia (II)

Pacient omorât din greșeală, cu sare de bucătărie

Noi acuzații de malpraxis zguduie din temelii Spitalul Județean de Urgență Slobozia. Cea mai mare unitate medicală este somată să plătească despăgubiri de peste 600 mii de euro! Una dintre victimele medicilor din Slobozia și-a pierdut viața în timp ce era pregătit pentru o endoscopie. «Nu sunt aspecte care să ne bucure... Avem contracte de reprezentare juridică cu o casă de avocatură din București. Vom respecta decizia judecătorilor, indife­rent care va fi aceasta!» a declarat Mariana Iancu, mana­gerul Spitalului Județean de Urgență Slobozia.

Copilărie furată Potrivit reprezentanților Spitalului Județean de Urgență Slobozia, în mo­mentul de față, unității medicale i se cer despăgubiri în cazul a 3 dosare de malpraxis. Unul dintre acestea are în prim-plan un bebeluș născut la Slobozia, în cursul anului 2016. Potrivit datelor care se regăsesc la dosar, din cauza unor ma­nevre medicale aplicate eronat de medicul care a asistat la nașterea copilului, micuțul a suferit mai multe leziuni, în urma cărora ar fi rămas imobilizat... Cazul a fost transferat la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii «Marie Sklodowska Curie» din București, însă medicii din Capitală i-au accentuat pro­blemele căpătate la Slobozia. În martie 2017, familia copilului a acționat în instanță cele două unități medicale. Spitalului din Slobozia îi cere acum despăgubiri de peste 500 mii de euro... Procesul a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Sectorului 4 din București și se află la al 18-lea termen, toate înfățișările fiind până acum amânate din lipsă de probatorii concludente. «Este un caz delicat având în vedere că este vorba despre un copil! Este regre­ta­bil ceea ce s-a întâmplat... Lăsăm instanța să decidă în acest caz!» a declarat Mariana Iancu, managerul Spitalului Județean de Urgență Slobozia.

Pacient omorât cu sare de bucătărie Al doilea caz de malpraxis în care este implicat Spitalul Județean de Urgență Slobozia s-a petrecut în anul 2014. Un bărbat ajuns la spital a fost pre­gătit pentru o endoscopie însă, până la momentul efectuării investigației medicale, bărbatul a murit. Potrivit reprezentanților Spitalu­lui Județean de Urgență Slobozia, pentru efectuarea acestui tip de examen medical este nevoie ca pacientului să i se admi­nistreze sulfat de bariu, substanță care lipsea din farmacia unității medicale la momentul în care respectivul pacient a fost consultat. Medicul de gardă le-a recomandat rudelor să achiziționeze sulfatul de bariu de la o farmacie din oraș, în baza unei rețete. Familia a mers la farmacie și a revenit la spital cu un flacon în care se afla, de fapt, un amestec ce conținea sare de bucătărie... O dată admi­nistrată respectiva substanță, pacientul a murit. Compoziția chimică a amestecului cu sare de bucătărie a fost descoperită ulterior, în urma autopsiei. Acum familia cere despăgubiri unității medicale în va­loare de 50 mii de euro... «Nu doar unita­tea noastră este implicată în acest proces, ci și farmacia care a eliberat respectiva substanță! Suntem în faza de fond cu acest proces...» a declarat Mariana Iancu, managerul Spitalului Județean de Urgență Slobozia.

Diagnostic pus greșit În cel de-al treilea caz de malpraxis în care este implicat Spitalul Județean de Urgență Slobozia, unul dintre medicii unității medicale a aplicat un diagnostic greșit în cazul unui copil. Din această cauză copilul a fost încadrat eronat într-o grupă de handicap mai mică, deși, din cauza deficiențelor pe care le are, el ar fi trebuit să primească un grad de handicap accentuat. Din păcate însă, asupra deciziei medicului nu se poate interveni, iar actele medicale trebuie desființate în instanță. Familia copilului cere acum Spitalului Județean de Urgență Slobozia despăgubiri de peste 50 mii de euro, pentru eroarea comisă de medic. «Nu sunt aspecte care să ne bucure... Avem contracte de re­prezentare juridică cu o casă de avocatură din București. Vom respecta decizia ju­de­cătorilor, indiferent care va fi aceasta!» a declarat Mariana Iancu, ma­nagerul Spi­ta­lului Județean de Urgență Slobozia.

Cazul «Raisa», din nou în instanță
Cel mai răsunător scandal de malpraxis în care a fost implicat Spitalul Slobozia este controversatul caz «Raisa». După 9 ani de procese și anchete penale, familia unei fetițe pe care medicul ce a asistat la naștere a lăsat-o imobilizată a reușit să demonstreze în instanță că modul în care doctorul a acționat a fost unul eronat. Rudele Raisei Uzea au primit din partea Spitalului Județean de Urgență Slobozia despăgubiri de 500 mii de euro. Totuși, reprezentanții unității medicale au explicat că deși au plătit integral suma datorată, familia Raisei Uzea cere acum alte despăgubiri. «Suntem la Înalta Curte de Casație și Justiție cu acest proces... Acum ni se cer despăgubiri de peste 200 mii de euro!» a mai declarat Mariana Iancu, managerul celui mai mare spital din Ialomița.

Pacienții nu mai au încredere în medici
Conform statisticilor oficiale ale Casei Județene de Asigurări de Sănătate, anual, peste 1000 de ialomițeni aleg să se trateze la spitalele și clinicile din străinătate. Tot la fel de mare este și cifra ialomițenilor care aleg să fie consultați de medici din București sau Constanța. Alegerile pacienților nu sunt întâmplătoare și rezultă din neîncrederea pe care o au față de sistemul medical local. Spitalul Județean de Urgență Slobozia este cel mai mare spital din județ și printre cele mai dotate. Cu toate acestea, pacienții care i-au trecut pragul sunt total nemulțumiți de serviciile de care au beneficiat. «Nu vreau să mai aud de Spitalul Slobozia! Mie mi-au greșit și diagnosticul, și rețeta... Era să mor din cauza doctorului care m-a tratat! Nu vreau să dau nume, că nu mai are niciun rost... Le recomand oamenilor să meargă oriunde, dar să nu mai vină la Slobozia!» ne-a declarat Mihaela P., o tânără de 30 de ani care anul trecut a beneficiat de consultații medicale la Spitalul Județean de Urgență Slobozia.

1 Aprilie 2019, 12:45 (6158 vizualizări - 16 comentarii)

Citiți și:
Spitalul Județean de Urgență Slobozia, executat silit de proprii angajați
«ia uite ale dracu’ c.rve!»
Președintele Victor Moraru «presează» medicii pentru a o accepta pe Mariana Iancu
Noi acuzații de malpraxis la Spitalul Județean de Urgență Slobozia
Despăgubirile pentru «malpraxis» blochează financiar Spitalul Județean de Urgență Slobozia

Comentariile cititorilor:


a:
(8 Aprilie 2019, 13:42)
2 cazuri de malpraxis chiar la mn in familie...ambele s-au terminat cu decese din pacate. In primul caz eram copil si nu as fi reusit niciodata sa ma lupt cu analfabetii astia din spital . Al doilea caz...eram in strainatate , nu am fost de fata de adun probe, dar acum spuneti-mi voi..vi se pare normal ca o persoana sa mearga cu analize complete facute la Bucuresti (RMN ) etc..., pe picioarele ei , iar in 3 zile sa dea coltul? de ce? avea cancer intr-adevar , era scris pe foaie...a citit cineva? nu!!! nu era in metastaza , cancerul se mai poate si trata in cazuri fericite ...dc sa moara in 3 zile? a intrat in spital pt durere de spate , nu ca sa-si trateze cancerul , sa ne intelegem . 
anonymus:
(5 Aprilie 2019, 16:51)
@@anonymus Casca ochii mai bine, am pus un text in ghilimele, am citat prostiile scrise de altul. Vai de capul tau, ti-ai obosit de pomana bruma de neuroni.
@anonymus:
(5 Aprilie 2019, 14:56)
Bai nene, esti batut in cap. Statul nu da bani, nici angajatorul, statul a luat si ia CAS din salariile oamenilor ca sa sustina un sistem de sanatate pt acei oameni, sistem dovedit catastrofal. Pt ca sistemul e corupt, prost manageriat, si total neinteresat de sanatatea celor din a caror banii subzista. Culmea, statul continua sa ia CAS pensionarilor care primesc dividente(10%din suma) peste un anumit plafon. In perioda 2011-2012 s-a retinut CAS si din pensiile obisnuite. Asa ca mai scuteste-ma cu"angajatorul care plateste CAS".
anonymus:
(5 Aprilie 2019, 13:44)
"tot aud asta cu am cotizat x ani la sanatete..Bai frate, nu ai cotizat tu, ci angajatorul. Si nu e o chestie benevola ci obligatorie, statul obliga angajatorul sa plateasca contributiile de sanatate, chiar nu inteleg ce atata valva..vai, am cotizat atat si nu mi se ofera servicii. Nu ti-ai rupt de la gura sa dai acolo, nu e cec, caritas sau mai stiu eu ce. La fel poti sa zici ca dupa ce am platit 40 ani intretinerea la bloc nu vor astia sa imi dea mai multa caldura.." 
Bai nene, esti batut in cap, si asta e putin spus, faci niste afirmatii si comparatii care denota o fractura grava de logica si intelegere a unor simple mecanisme. Una este o contributie la sistemul de sanatate, 10% platita de angajat, pentru ca persoana respectiva sa beneficieze de un serviciu medical in eventualitatea unei probleme medicale, si alta este plata unui serviciu bazat pe un consum lunar. Da, esti obligat sa cotizezi lunar la sanatate, la fel cum si statul e obligat sa-ti ofere servicii medicale decente, nu sa te confrunti cu medici imbecili si prost pregatiti, sau niste vite-asistente care sa urle la pacienti care vin acolo cu probleme. Salariile din sistemul de sanatate au crescut enorm, dar mentalitatea a ramas aceeasi, esti tratat ca un gunoi de niste animale fara pic de empatie sau profesionalism.
@opinie:
(3 Aprilie 2019, 21:44)
Ai fost obligat, exact. Contributia la sanatate e obligatorie, asa ca nu vad rostul afirmatiilor de genul am platit x ani...toti platim, fie ca beneficiem sau nu.
@opinie:
(3 Aprilie 2019, 18:43)
E simplu, am fost obligat sa suport CAS din salariul meu, nu al angajatorului. Si nu mi s-a dat de ales, spital de stat sau spital privat. "Bai frate", daca nu pricepi, iti desenez.
@@opinie:
(3 Aprilie 2019, 15:13)
tot aud asta cu am cotizat x ani la sanatete..Bai frate, nu ai cotizat tu, ci angajatorul. Si nu e o chestie benevola ci obligatorie, statul obliga angajatorul sa plateasca contributiile de sanatate, chiar nu inteleg ce atata valva..vai, am cotizat atat si nu mi se ofera servicii. Nu ti-ai rupt de la gura sa dai acolo, nu e cec, caritas sau mai stiu eu ce. La fel poti sa zici ca dupa ce am platit 40 ani intretinerea la bloc nu vor astia sa imi dea mai multa caldura...
Vio:
(2 Aprilie 2019, 21:47)
Medicii sunt foarte obositi la Slobozia, lucreaza uneori 30 de ore fara pauza . E normal sa fie nervosi. Cu asistentele e alta poveste , astea au mostenit spitalul si se comporta ca atare .Slab pregatite , figurante,arogante , analfabete...fara vreo legatura cu actul medical . Aici e marea problema , nu la doctori . Cat despre Mariana Iancu , mi s-a parut o persoana foarte ok , foarte comunicativa.
@opinie:
(2 Aprilie 2019, 19:18)
"Mai este optiunea de a merge la privat".. Dupa ce ai cotizat 40 de ani CAS la stat ca sa fii tratat la batranete (macar politicos si decent), te mai duci la privat doar daca-ti poti rupe din pensia de cateva sute de lei..
Cetățean:
(2 Aprilie 2019, 19:16)
@ion are dreptate! Găsesc ei soluții, nu-i scoți din cutume! Și pacienții dau bani, că altfel cred că vor muri.
opinie:
(2 Aprilie 2019, 18:42)
Cazuri de erori medicale se intampla si la spitale mari din Bucuresti. Profesia de medic fiind una care consuma psihic este normal sa dai si peste medici obositi, nepoliticosi... In legatura cu spaga, eu nu am intalnit medic care sa-mi ceara pe fata bani. Cel mai simplu este sa nu-i oferi spaga. Daca este nesimtit si conditioneaza actul medical, inregistreaza-l si apoi reclama-l. Mai este optiunea de a merge la privat.
Ion:
(2 Aprilie 2019, 14:49)
La UPU cand intri in sala unde stau medicii este o camera de luat vederi indreptata spre ei. Pacientii dupa ce li se administreaza ce le trebuie sunt asezati in fundul salii, pe niste scaune, si asteapta documentele. Medicul merge acolo sa vorbeasca cu pacientii. De ce? pentru ca nu sunt camere!!!
Eu:
(2 Aprilie 2019, 11:27)
Niste ciubucari cu acte in regula , unde afisele care sunt puse la intrare in spital si chiar pe coridoarele spitalului in care se specifica clar faptul ca au salarii destul de mari incat sa nu primeasca spaga de la pacienti , de fapt sunt doar niste afise , si atat !! Nu sunt in stare sa ti ofere o vorba buna , sunt indispusi , vorbesc in sictir si daca nu intelegi ceva si le ceri sa ti explice din nou incep sa si dea ochii peste cap ! Mi e scarba de acest spital , de personal , de nesuferitele de asistente , sa nu mai zic ca daca le intrebi de dl dr zici ca le intrebi de presedintele tarii , sa nu il deranjeze ! Dar de ce ia bani ? De ce sunt platiti ??? Cereti mariri de salariu mereu dar cand e vorba sa tratati pacientii sunteti de negasit , de nederanjat si asa mai departe !! RUSINE !!
Aron :
(1 Aprilie 2019, 20:13)
Judecata cea Mare e una singura!Daca insa datorita proastei calificari,a superficialismului cu care esti tratat ori a medicamentatiei ieftine,bazata pe substanta activa dar procente reduse vs substanta comerciala,ce te faci?Ceri indurare Cerului,vrei bani sa corectezi atat cat poti intreaga viata a unui suflet nenorocit din prima zi(Raisa),sau te inchini si speri ca sentinta in sala sa iti fie favorabila.Ce altceva sa mai faci? Iti plangi mortul,amarul si chinul abatut asupra-ti ca o napasta si te-nchini.Blestemi necazul si ceri iertare! Ca nu poti dormi noptile iar zilele sunt goale, pustiite,ca-n vreme de bejenie!Romanie,chin si-amar!
Un cetățean:
(1 Aprilie 2019, 20:04)
Oamenii astia nu pot fi numiti doctori,își bat joc de pacienți,au un comportament infect nedemn de cadru medical iar gunoiera clar nu poate combate infecțiile din spital pentru ca e Învățata cu mizeria,sper sa Il pricopseasca pe Victor europeanu cu ceva infectii daca tot a unso pe post.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Miercuri 26 Iun 2019
206 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Amara: Accident rutier, trei persoane rănite

Marți, 25 iunie a.c., pe raza orașului Amara s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea a trei persoane. În fapt, în timp ce un bărbat, de 29 de ani, din județul Buzău, conducea un ansamblu auto pe ...[citește_toată_știrea]

26 Iunie 2019, 15:30
(53 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Amara accident


Munteni Buzău: Beat la volan

Un bărbat de 57 de ani, din Munteni Buzău, a fost depistat de polițiștii ialomițeni în timp ce conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu, deși anterior consumase băuturi alcoolice. Șoferul ...[citește_toată_știrea]

26 Iunie 2019, 15:25
(72 vizualizări - 0 comentarii)


Pescuit ilegal pe malul brațului Borcea

Marți, 25 iunie a.c., polițiștii ialomițeni au depistat un bărbat, de 68 de ani, din Fetești, în timp ce pescuia pe malul brațului Borcea cu ajutorul unei unelte de pescuit tip halău. În cauză, polițiștii ...[citește_toată_știrea]

26 Iunie 2019, 15:20
(61 vizualizări - 0 comentarii)


Lipsă apă la Dridu

Miercuri, 26 iunie 2019, în jurul orei 8,40, la Stația de pompare Dridu-Snagov a avut loc o cădere totală de tensiune, motiv pentru care stația nu mai poate funcționa. Imediat au fost anunțați reprezentanții ...[citește_toată_știrea]

26 Iunie 2019, 14:40
(42 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Dridu apă


4

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

25 Iunie 2019, 17:50


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

25 Iunie 2019, 17:20


Fetești: Adolescent de 15 ani, înecat în Brațul Borcea

Luni, 24 iunie a.c., începând cu orele 15,30, pe raza municipiului Fetești, un echipaj de pompieri din cadrul Stației Fetești a intervenit cu o barcă pneumatică pentru căutarea unui adolescent de 15 ani ...[citește_toată_știrea]

25 Iunie 2019, 17:15
(185 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești înecat


Platonești: A intrat cu mașina în copac

Luni, 24 iunie a.c., în jurul orelor 14,30, un bărbat de 50 de ani care se deplasa cu un aututurism pe direcția de mers Țăndărei-Platonești a derapat și a intrat într-un copac. Victimei i s-a acordat primul ...[citește_toată_știrea]

25 Iunie 2019, 17:10
(190 vizualizări - 1 comentariu)


8

Armășești: Accident rutier soldat cu cinci victime

Luni, 24 iunie a.c., în jurul orei 13,30, s-a produs o coliziune între două autoturisme în localitatea Armășești. Echipele de intervenție și prim ajutor au intervenit în salvarea victimelor, patru adulți ...[citește_toată_știrea]

25 Iunie 2019, 17:05
(166 vizualizări - 0 comentarii)


9

Vlădeni: Recuperare cadavru din Dunăre

Duminică, 23 iunie a.c., în jurul orelor 13,00, în zona localității Vlădeni, un echipaj de căutare-salvare din cadrul Stației de Pompieri Fetești a intervenit cu o barcă pneumatică pentru recuperarea unui ...[citește_toată_știrea]

25 Iunie 2019, 08:35
(162 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Vlădeni înecat


Slobozia: Pompieri chemați pentru deblocări de uși

Sâmbătă, 22 iunie a.c., în jurul orelor 12,00, pompierii au fost solicitați să intervină cu mijloacele din dotare pentru deblocarea intrării în apartament a unei femei de 85 de ani. Bătrâna a fost găsită ...[citește_toată_știrea]

25 Iunie 2019, 08:30
(180 vizualizări - 0 comentarii)


Borănești: Pieton acroșat de un autoturism

Sâmbătă, 22 iunie a.c., în jurul orelor 14,30, un pieton a fost acroșat de un autoturism pe raza localității Borănești. Victima, un bărbat de 25 de ani, a fost transportat în stare stabilă la spitalul din ...[citește_toată_știrea]

25 Iunie 2019, 08:25
(144 vizualizări - 0 comentarii)


12

O magazie a luat foc la Valea Măcrișului

Sâmbătă, 22 iunie a.c., în jurul orelor 22,30, pompierii au acționat cu 2 autospeciale de stingere pentru lichidarea unui incendiu care se manifesta la o magazie de 70 mp. Incendiul a fost provocat de jarul ...[citește_toată_știrea]

25 Iunie 2019, 08:20
(148 vizualizări - 0 comentarii)


Armășești: Arestat pentru «tentativă de omor»

Vineri, 21 iunie a.c., polițiștii ialomițeni au reușit identificarea unui bărbat, de 25 de ani, din comuna Amășești, pe numele căruia Tribunalul Ialomița a emis un mandat de executare a pedepsei privative ...[citește_toată_știrea]

25 Iunie 2019, 08:15
(158 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: 12 porci uciși

Vineri, 21 iunie a.c., Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița a fost sesizată de agenții Postului de Poliție Făcăeni despre prezența în localitate a unei autoutilitare care ...[citește_toată_știrea]

25 Iunie 2019, 08:10
(152 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți la volan și fără permis

Duminică, 22 iunie a.c., din cauza alcoolemiei, un bărbat de 37 de ani, din Fetești, a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în impact cu gardul unui imobil. Șoferul a fost testat alcoolscop ...[citește_toată_știrea]

25 Iunie 2019, 08:05
(142 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 24-28 iunie a.c., orele 8,00-16,30, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparație la rețelele electrice. Aceste lucrări ...[citește_toată_știrea]

21 Iunie 2019, 15:50
(626 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Stimulente pentru angajarea elevilor și studenților

Angajatorii care încadrează elevi sau studenți pe perioada vacanței de vară beneficiază, pentru fiecare elev sau student, de un stimulent lunar în cuantum de 250 lei/lună. Perioada maximă de acordare a ...[citește_toată_știrea]

21 Iunie 2019, 15:20
(463 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Fetești și Slobozia

Joi, 20 iunie a.c., pe raza județului Ialomița s-au produs două accidente de circulație soldate cu rănirea a două persoane. Primul dintre acestea s-a petrecut pe raza localității Fetești, unde un bărbat ...[citește_toată_știrea]

21 Iunie 2019, 15:10
(490 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 3 accidente, trei persoane rănite

Miercuri, 19 iunie a.c., pe raza județului Ialomița s-au produs 3 accidente de circulație soldate cu rănirea a trei persoane. Primul dintre acestea s-a produs în jurul orelor 15,30, la Slobozia, și s-a ...[citește_toată_știrea]

21 Iunie 2019, 12:15
(456 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Arestat pentru «tentativă de furt calificat»

Miercuri, 19 iunie a.c., polițiștii ialomițeni au reșit identificarea unui bărbat, de 47 de ani, din Fetești, pe numele căruia Judecătoria Fetești a emis un mandat de executare a pedepsei. Cel în cauză ...[citește_toată_știrea]

21 Iunie 2019, 12:10
(428 vizualizări - 0 comentarii)


Stelnica: Americanii au intrat cu blindatele în culturile agricole

Zeci de hectare cultivate cu cereale în Balta Ialomiței au fost distruse de mașinile de luptă blindate ale soldaților americani. Incidentul s-a petrecut joi, 20 iunie 2019, în zona cuprinsă între localitățile ...[citește_toată_știrea]

20 Iunie 2019, 20:07
(828 vizualizări - 1 comentariu)


Bărbați din Slobozia, cercetați pentru «șantaj»

Doi bărbați, de 27 și 46 de ani, din Slobozia, au fost identificați de polițiștii ialomițeni și arestați pentru infracțiuni de «șantaj». În fapt, în perioada februarie-martie 2019, cei în cauză au pretins ...[citește_toată_știrea]

19 Iunie 2019, 15:45
(757 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia șantaj


IPJ Ialomița: Campania «Păstrați surprizele doar pentru vacanță!»

Miercuri, 19 iunie a.c., Poliția Română în parteneriat cu EUCPN-Rețeaua Europeană de Prevenire a Criminalității a desfășurat, în cadrul campaniei «Păstrați surprizele doar pentru vacanță!», evenimentul ...[citește_toată_știrea]

19 Iunie 2019, 15:40
(539 vizualizări - 0 comentarii)


Festivitatea de premiere a elevilor olimpici și Cerc Pastoral la Parohia «Sfântul Dumitru» Slobozia

Vineri, 14 iunie 2019, la Parohia «Sfântul Dumitru» din Slobozia, în prezența preoților parohiilor din municipiu în frunte cu părintele inspector de religie Dragoș Stanciu, părintele protopop Ionuț Butu ...[citește_toată_știrea]

18 Iunie 2019, 17:15
(646 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Măsuri de siguranță pentru Examenele Naționale 2019

Marți, 18 iunie 2019, la nivel național, a început prima probă a Evaluării Naționale 2019, iar polițiștii ialomițeni acționează, până pe data de 29 iunie, pentru ca examenul,  susținut de absolvenții ...[citește_toată_știrea]

18 Iunie 2019, 17:05
(615 vizualizări - 0 comentarii)


Trei slobozeni, reținuți pentru «tâlhărie»

Polițiștii ialomițeni au depistat 3 bărbați, cu vârste cuprinse între 24 și 33 de ani, după ce, la data de 10 iunie a.c., ar fi tâlhărit două persoane, pe raza municipiului Slobozia. Doi dintre aceștia ...[citește_toată_știrea]

18 Iunie 2019, 16:35
(718 vizualizări - 0 comentarii)


Elevii din Ialomița susțin Evaluarea Națională

Marți, 18 iunie 2019, elevii de clasa a VIII-a  susțin prima probă a Evaluării Naționale la disciplina Limba și Literatura Română. Datale Inspectoratului Școlar Județean arată că la acest examen s ...[citește_toată_știrea]

18 Iunie 2019, 09:50
(627 vizualizări - 0 comentarii)


Manasia: Cinci persoane grav rănite într-un accident rutier

Manasia: Cinci persoane grav rănite într-un accident rutier

Intervenție a pompierilor din Urziceni în zona localității Manasia. Militarii ISU au acordat primul ajutor în cazul unui accident rutier. Două autovehicule s-au ciocnit frontal, iar în urma impactului cinci ...[citește_toată_știrea]

17 Iunie 2019, 20:25
(832 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Manasia accident


AJOFM Ialomița: În atenția absolvenților promoției 2019

Reamintim absolvenților instituțiilor de învățământ, faptul că, în termen de 60 de zile de la absolvire, sunt așteptați să se înregistreze în evidențele AJOFM Ialomița pentru a beneficia de servicii personalizate ...[citește_toată_știrea]

12 Iunie 2019, 17:30
(1157 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...