Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Ambulanțele lui Arafat, pericol pentru pacienți

În opinia Serviciului Județean de Ambulanță Ialomița

Ambulanțele lui Arafat, pericol pentru pacienți

Cele mai noi ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambu­lanță Ialomița dau mari bătăi de cap personalului me­dical. Ofi­cialii instituției re­cu­nosc pro­blemele pe jumătate, explicând că echipamen­tele din dotarea salvărilor sunt greu de utilizat, incomodând pacienții pe care-i transportă. Sub protecția anonimatului, șoferii susțin că mași­nilor le lipsește fiabilitatea și sunt foarte greu de condus, reclamând unele probleme la sistemul de direcție. Ambu­lanțele au fost donate printr-un program inițiat de Departa­mentul pentru Situații de Urgență, condus de Raed Arafat.

Nemulțumiți de noile ambulanțe
Departamentul pentru Situații de Urgență, condus de Raed Arafat, a accesat fonduri europene pentru dotarea cu peste 120 de ambulanțe a tuturor Serviciilor Județene de Ambulanță din întreaga țară. Județului Ialomița i-au fost repartizate 5 astfel de Salvări, care au intrat pe poarta Serviciului Județean de Ambulanță Ialomița la sfârșitul anului trecut. Salvările de tip B sunt marca Renault și pot interveni în cazuri medicale mai puțin grave. La câteva luni de la punerea lor în funcțiune, au apărut și primele inconveniente. Oficialii instituției susțin că cea mai mare problemă a noilor ambulanțe o reprezintă modul în care echipamentele medicale sunt dispuse în interiorul Salvărilor. «Au făcut niște mo­dificări față de dispunerea pe care o știam noi dinainte și care s-a constatat că nu a fost cea mai fericită soluție... Se referă, spre exemplu, la dispunerea defi­brilatorului, într-o zonă care este vulnerabilă pentru pacient!» a explicat Eugen Stan, purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Ialomița. Situația a fost reclamată și de alți beneficiari ai noilor ambulanțe, motiv pentru care oficialii Departamentului pentru Situații de Urgență au convocat o întâlnire în cadrul căreia s-a discutat despre aceste aspecte. «S-a făcut o ședință cu toate Serviciile de Ambulanță din țară, în cadrul căreia fiecare dintre noi și-a spus părerea despre modul în care trebuie dispuse echipamentele și ni s-a promis că tot ce se va putea schimba va fi înlocuit!» a mai precizat Eugen Stan, purtătorul de cuvânt al Serviciul Județean de Ambulanță Ialomița.

Alte reclamații
În timp ce oficialii Serviciului Județean de Ambulanță Ialomița recunosc problemele doar pe jumătate, sub protecția anonimatului, câțiva șoferi ai instituției explică faptul că deficiențele noilor ambulanțe sunt mai multe și nu se opresc doar la modul în care echipamentele sunt compartimentate. Aceștia reclamă faptul că mașinilor le lipsește fiabilitatea, prezentând și unele probleme la sistemul de direcție. «Se mișcă foarte greu în trafic, sunt foarte greu de stăpânit. Cele vechi, chiar dacă au mulți kilometri se mișcă mult mai bine!» spune unul dintre șoferii Serviciului Județean de Ambulanță Ialomița.

Salvări abandonate în curtea instituției De aproape 11 ani, 4 mașini de ambulanță, destinate efectuării de servicii medicale la domiciliu, așteaptă să fie puse în funcțiune. Salvările au fost donate printr-un program al Ministerului Sănătății, însă nu au fost utilizate din cauza faptului că Serviciul Județean de Ambulanță Ialomița nu are personal medical care să ofere servicii medicale la domiciliu.

DREPT LA REPLICA
Către Ziarul Independent
Referitor la articolul publicat în ziarul dumneavoastră, Serviciul Județean de Ambulanță Ialomița face următoarele precizări privind starea de funcționare a autosanitarelor din dotare:
În luna decembrie 2018 unitatea noastră a fost primit, prin proiectul «Îmbunătățirea capacității de intervenție la urgențe medicale» din cadrul programului POR 2014-2020, un număr de 5 autosanitare marca Renaut Master tip 4x2. La acestea s-au constatat, după includerea în programul de lucru, mai multe disfuncționalități legate, în principal, de organizarea celulei medicale (ex.: poziționare aparatură medicală, tub de oxigen, trusă medicală, spătarul scaunelor pivotante), precum și aspecte privind ergonomia cabinei autosanitarei.
În vederea soluționării acestora, la propunerea Federațtiei Naționale Sindicale «Ambulanța», s-a desfășurat, la sfârșitul lunii ianuarie 2019, o ședință de lucru la care au participat reprezentanții firmelor producătoare, ai grupului de lucru tehnic, grupului de lucru de asistență medicală și reprezentanții tuturor serviciilor de ambulanță.
În cadrul ședinței s-au stabilit, de comun acord, modificările care se impun în vederea remedierii deficiențelor semnalate la ambulanțele achiziționate, cât și aducerea de îmbunătățiri la noile ambulanțe ce vor fi livrate până la sfârșitul anului în curs.
În ceea ce privește afirmațiile din articolul dumneavoastră, redate «sub protecția anonimatului», care fac referire la «unele probleme la sistemul de direcție», precizăm faptul că la Compartimentul Tehnic al Serviciului Județean de Ambulanță nu s-au înregistrat astfel de sesizări din partea ambulanțierilor.
Consideram că fiecare conducător auto trebuie să cunoască și respecte legislația rutieră, conform căreia «este interzisă circulația pe drumurile publice a vehiculelor care nu corespund din punct de vedere tehnic (...)» (art. 10, O.U.G. 195/2002, privind circulația pe drumurile publice) și, dacă constată o problemă tehnică, are obligația să o aducă la cunostință conducerii instituției.
În concluzie, asigurăm cetățenii că autosanitarele din dotarea Serviciului Județean de Ambulanță Ialomița corespund din punct de vedere tehnic și nu reprezintă un pericol pentru pacienții pe care îi transportă.
În speranta că veți înțelege faptul că siguranța personalului salvator și a pacienților nostri este prioritară, vă rugăm să publicați aceste precizări, din respect pentru cititorii dumneavoastră.
Manager, dr Ghiță Magdalena

10 Aprilie 2019, 07:50 (2917 vizualizări - 11 comentarii)

Citiți și:
Ambulanța care a salvat 14 mii de vieți
Ambulanțe funcționale, trase pe dreapta

Comentariile cititorilor:


Simona:
(5 Mai 2019, 15:12)
Soferii de pe ambulante sunt,unii(70%) fosti soferi pe masini de transport pietris...abia daca au liceul seral.Dupa noua grila de salarizare au incadrarea cu 20 lei mai mica decat a unui asistent cu gradatia 5.Nu se mai respecta ierarhia studiilor.Asta a facut ministrul muncii cu legea salarizarii.Cred ca ministrul habar nu are ce pregatire are un ambulantier.Crede ca o fi avand o postliceala,ceva...Si ei,saracii abia stiu sa isi scrie numele.Au cursuri de cateva ore pt prim ajutor.Rusine,ministrului muncii care a generat asemenea uniformizare in sistem,umilind cadrele medicale cu scoala,care au ajuns sa fie platite la fel ca soferii,desi raspunderea si gestionarea actului medical le apartine in totalitate.Este o situatie fara precedent si sper sa se sesizeze cineva,care sa fie si in masura sa indrepte aceasta mare eroare din sistem.Rusine,Ministerul Muncii!
Sandu:
(14 Aprilie 2019, 13:21)
Da!!! Sirenele se aud clar, sinistru, la orice oră! Te gândești: o mai scăpa săracu viu din spital?!? Pacientul din salvare, de!
Trist:
(12 Aprilie 2019, 19:01)
Singurul lucru ce functioneaza(aproape) ireprosabil in sistemul de sanatate este sirena ambulantelor..
Marinică:
(11 Aprilie 2019, 12:19)
Recomandate drumuri scurte cu ambulanța. Prin Slobozia, atât! Și pe/aici, atenție ce șofer aveți la ambulantă! Circulă ca vătafii. Te poți lega de aceste “detalii” când TE IA SALVAREA?!?
Asistent:
(11 Aprilie 2019, 09:50)
Vesnic nemultumiti domnii soferi. A avut cineva curiozitatea de a se uita pe veniturile lor? Au ajuns de castiga mai mult decat asistentii- desi nivelul de pregatire e muuult sub liceu. Nemultumiti de masini sa fie cei care merg in spate si care au o maxima responsabilitate pentru pacienti.
Cineva:
(11 Aprilie 2019, 08:51)
Unde vezi tu mai dottore ca se plang pacientii de probleme tehnice la ambulante? Nu mai fi suparat ca nu ti-ai obtinut scopul, pentru ca stii vorba aia „nu mor caii cand vor cainii”. Ia aminte un lucru: ce a facut Arafat, nu a facut nimeni pana acum pentru sanatate; ce a facut managerul de la spital nu a mai facut nici un alt manager de pana acum si nici la ambulanta nu si-a dat interesul cineva mai mult decat actualul manager. Un lucru e clar: nu-ti plac ordinea, disciplina si corectitudinea. Si nu te mai da din afara sistemului! Vezi-ti in continuare de covrigul tau!
cetatean:
(11 Aprilie 2019, 07:15)
Adevarul e undeva la mijloc. Probabil sunt niste masini cu probleme. Din cate vad in spate e problema. Daca ar avea probleme cu directia ar fi inconstienta maxima pentru ambulantier sa plece. Deci asta nu cred. Nimeni nu pleaca sa isi rupa gatul. Ce vreti de la ele? Renault este o masina foarte buna de marfa. Punct. Nu de carat oameni bolnavi.Exista undeva in alta tara acest specimen de ambulanta? Raspuns nu. Pentru alte tari civilizate se fac masini special pentru ambulante. 
&laurentiu:
(10 Aprilie 2019, 20:13)
La Smurd a băgat alta marfa , la Ambulanta din alea vopsite la deltamed Cluj cu peraindaratul la fundația Smurd aferent ! DNA ai legătura !
dottore:
(10 Aprilie 2019, 19:23)
Ce managera fara creier au si astia de la ambulanta, parca ar fi sora cu aia de la spital...pai daca inclusiv pacientii se plang de probleme tehnice, ea ce nu pricepe ?
Laurentiu:
(10 Aprilie 2019, 10:09)
Poate ca sunt așezate aparatele incomod , dar exista , iar in ceea ce prezintă ambulanțierii referitor la direcție , este posibil ca ansamblul de direcție sa fie asistat electric , in timp se vor obișnui . La noi rău dacă nu ai , rău dacă ai . Niciodată nu suntem multumiți. Sa dam timpul înapoi și sa comparam cu autosanitarele Dacia break sau tv , se compara ? Calul de dar nu se câuta la masele ! Sau se caută ceva .......... motive ? Întreb pentru un prieten ....
Doina:
(10 Aprilie 2019, 08:13)
Ca fost pacient care a beneficiat de serviciile noilor ambulante pot sa va spun ca sunt de groaza. Niciodata, dar niciodata nu ma voi mai urca in asa ceva. Am zis ca daca nu mor de boala mea pana la Bucuresti voi muri din cauza zgaltiielilor masinii. Asa ceva e greu de suportat. Zici ca mergi cu o masina cu roti patrate. Mi-e foarte mila de asistenta care era cu mine. De cateva ori efectiv i-a venit sa verse. O nenonorocire masinile astea. Pacientii au suflet nu ca sacii de cartofi, caci astea sunt masini de marfa.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
19 Ian 2020
188 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Tânăr din Slobozia, arestat pentru «tâlhărie calificată»

În cursul zilei de 15 ianuarie a.c., polițiștii slobozeni au identificat și reținut, pentru 24 de ore, un tânăr de 22 de ani cercetat pentru săvârșirea unei infracțiuni de «tâlhărie calificată», săvârșită ...[citește_toată_știrea]

17 Ianuarie 2020, 12:10
(177 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Acțiune de prevenire

Joi, 16 ianuarie a.c., polițiștii feteșteni au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii faptelor cu violență, a delincvenței juvenile și victimizării minorilor în zona unităților de învățământ, precum și ...[citește_toată_știrea]

17 Ianuarie 2020, 11:50
(137 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Avarie la furnizarea apei în Cartierul Fetești Oraș

Pentru remedierea unei avarii survenită la nivelul unui branșament de pe strada Călărași din municipiul Fetești, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile vineri, 17 ianuarie 2020, în ...[citește_toată_știrea]

17 Ianuarie 2020, 11:40
(110 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

16 Ianuarie 2020, 18:55


4

DSVSA Ialomița: Au fost identificate zonele de risc privind gripa aviară

În contextul răspândirii virusului gripei aviare, reprezentanții Direcției Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița au identificat zonele din județ cu risc epidemiologic ridicat. Astfel ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2020, 18:20
(280 vizualizări - 0 comentarii)


Polei în Ialomița: Două accidente, patru persoane rănite

Miercuri, 15 ianuarie a.c., polițiștii ialomițeni au intervenit la două accidente rutiere produse pe raza județului, soldate cu rănirea a patru persoane. Primul dintre acestea s-a produs în jurul orei ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2020, 18:05
(238 vizualizări - 0 comentarii)


Bătrân de 70 de ani din Făcăeni, beat la volan

Miercuri, 15 ianuarie a.c., în jurul orelor 18,00, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Stelnica au depistat un bărbat, de 70 de ani, din comuna Făcăeni, care conducea un autoturism pe raza localității ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2020, 17:55
(211 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat din Gheorghe Doja, arestat după ce a condus fără permis

Miercuri, 15 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Slobozia au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2020, 17:50
(187 vizualizări - 1 comentariu)


8

Accident la intrare în Movila

Marți, 14 ianuarie a.c., în jurul orei 7,30, polițiștii au intervenit la un eveniment rutier produs pe raza localității Movila, soldat cu rănirea unei persoane. Din primele cercetări efectuate de polițiști ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 16:40
(219 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Movila accident


9

Bucu: La volan cu permisul suspendat

Marți, 14 ianuarie a.c., în jurul orelor 15,30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit, pe raza localității Bucu, un autoturism condus de către un bărbat, de 47 de ani, din București, care a ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 16:35
(242 vizualizări - 1 comentariu)


10

Acțiune a polițiștilor feteșteni

Marți, 14 ianuarie a.c., polițiștii feteșteni au desfășurat activități pe raza de competență pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale în domeniul silviculturii și pisciculturii. În cadrul acțiunii ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 16:30
(231 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Locuri de muncă în Germania pentru studenți

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomita anunță ȋnceperea perioadei de ȋnregistrare a aplicațiilor ȋn programul destinat studenților care doresc să desfășoare o activitate lucrativă pe ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 15:15
(190 vizualizări - 0 comentarii)


12
Protopopiatul Slobozia: 15 ianuarie-«Ziua Culturii Naționale»

Protopopiatul Slobozia: 15 ianuarie-«Ziua Culturii Naționale»

Miercuri, 15 ianuarie 2020, cu prilejul «Zilei Culturii Naționale» și aniversării a 170 de ani de la nașterea poetului național Mihai Eminescu, la Liceul Tehnologic «Mihai Eminescu» din Slobozia, elevii ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 15:10
(263 vizualizări - 0 comentarii)


Moldoveni: Bătrână de 87 de ani, moartă într-un incendiu

Moldoveni: Bătrână de 87 de ani, moartă într-un incendiu

În noaptea de marți spre miercuri, 14/15 ianuarie 2020, puțin trecut de miezul nopții, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o casă din localitatea Moldoveni. La ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 11:20
(200 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

14 Ianuarie 2020, 17:10


Amara: Biciclist acroșat de un autoturism

Luni, 13 ianuarie 2020, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au intervenit la un accident de circulație produs în localitatea Amara, soldat cu rănirea unei persoane. Din primele cercetări efectuate ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2020, 11:50
(181 vizualizări - 0 comentarii)


Manasia: Cu permisul suspendat și beat la volan a produs un accident rutier

Sâmbătă, 11 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, în timp ce acționau pe raza localității Bucu, pe linia depistării persoanelor care conduc autovehicule aflate sub influența băuturilor ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2020, 15:50
(208 vizualizări - 0 comentarii)


Percheziție la Ion Roată la un bărbat suspectat de «tăiere ilegală» și «furt de arbori»

Percheziție la Ion Roată la un bărbat suspectat de «tăiere ilegală» și «furt de arbori»

Sâmbătă, 11 ianuarie 2020, polițiștii din cadrul Secției 6 Ion Roată au efectuat o percheziție domiciliară la locuința unui bărbat din comuna Ion Roată, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de «tăiere ilegală ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2020, 15:45
(264 vizualizări - 0 comentarii)


Chirana: Un bărbat din Iași a murit într-un accident rutier

Chirana: Un bărbat din Iași a murit într-un accident rutier

Un grav accident rutier s-a petrecut în seara zilei de vineri, 10 ianuarie 2020, în zona Chirana. Se pare că șoferul unui autovehicul, identificat în persoana unui bărbat de 68 de ani, cu domiciliul în ...[citește_toată_știrea]

10 Ianuarie 2020, 20:20
(774 vizualizări - 1 comentariu)

Taguri: Chirana accident


Taximetriștii din Fetești, amendați de polițiști

Taxiurile din Fetești au fost verificate de polițiștii ialomițeni. În urma controalelor, oamenii legii au descoperit mai multe nereguli în ceea ce privește starea tehnică a autovehiculelor, dar și faptul ...[citește_toată_știrea]

10 Ianuarie 2020, 17:20
(295 vizualizări - 1 comentariu)


Ajutoare de peste 500 mii de lei, acordate de Epsicopia Sloboziei și Călărașilor

Reprezentanții Episcopiei Sloboziei și Călărașilor au realizat un bilanț al ajutoarelor pe care le-au acordat persoanelor aflate în dificultate din cadrul Episcopiei în ultimul trimestru al anului 2019 ...[citește_toată_știrea]

10 Ianuarie 2020, 17:05
(289 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Reținut pentru «tâlhărie calificată»

Polițiștii slobozeni au depistat persoana bănuită de comiterea infracțiunii de «tâlhărie calificată» săvârșită în data de 3 noiembrie 2019, asupra unei femei din municipiul Slobozia. Bărbatul în cauză a ...[citește_toată_știrea]

9 Ianuarie 2020, 14:35
(474 vizualizări - 0 comentarii)


Două fete din Amara, dispărute

Două fete din Amara, dispărute

Polițiștii din Ialomița caută două minore, de 14 și 15 ani, care au plecat de la domiciliu. Persoanele care pot oferi informații care să conducă la depistarea acestora, sunt rugate să anunțe cea mai apropiată ...[citește_toată_știrea]

9 Ianuarie 2020, 10:40
(943 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Amara dispărute


Tânăr din Slobozia, arestat

Miercuri, 8 ianuarie a.c., polițiștii ialomițeni au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative ...[citește_toată_știrea]

9 Ianuarie 2020, 10:35
(279 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia arestare


Primăria Slobozia: Obligativitatea de înscriere în Registrul Agricol

Primăria Municipiului Slobozia aduce la cunoștința persoanelor fizice și juridice obligația acestora de a declara următoarele date pentru înscrierea în Registrul Agricol. Astfel, între 5 ianuarie și ultima ...[citește_toată_știrea]

8 Ianuarie 2020, 11:20
(584 vizualizări - 0 comentarii)


Cosâmbești: Bătrână de 77 de ani, acroșată de o mașină

Luni, 6 ianuarie a.c., polițiștii rutieri din Slobozia au intervenit la un accident rutier produs pe DJ201, în localitatea Cosâmbești, soldat cu rănirea unei persoane. Din primele cercetări efectuate a ...[citește_toată_știrea]

7 Ianuarie 2020, 14:50
(432 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Constănțean reținut pentru «înșelăciune» și «fals în înscrisuri sub semnătură privată»

Un bărbat de 34 de ani a fost reținut luni, 6 ianuarie 2020, de polițiștii ialomițeni, pentru comiterea mai multor infracțiuni de înșelăciune în formă continuată și de fals în înscriuri sub semnătură privată ...[citește_toată_știrea]

7 Ianuarie 2020, 13:55
(347 vizualizări - 0 comentarii)


Tânăr din Făcăeni, depistat băut la volan

Luni, 6 decembrie a.c., polițiștii din Fetești au depistat un tânăr de 22 de ani, din Făcăeni, care conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu în timp ce se afla sub influența alcoolului. ...[citește_toată_știrea]

7 Ianuarie 2020, 13:45
(211 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: 5 permise reținute, amenzi de peste 79 mii de lei

Luni, 6 ianuarie a.c., polițiștii ialomițeni au intervenit la 24 de evenimente, dintre care 23 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112. De asemenea, au fost sesizate 8 infracțiuni ...[citește_toată_știrea]

7 Ianuarie 2020, 13:40
(412 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Rata șomajului-4,38%

La sfârșitul lunii noiembrie 2019, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 4094 șomeri (din care 1867 femei), rata șomajului fiind de 4,38%, cu 0,97 pp ...[citește_toată_știrea]

7 Ianuarie 2020, 10:20
(272 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
@cetatean în Luminița Barcari, nominalizată pentru o funcție de secretar de stat în Ministerul Educației @Ialomiten(!?)psd în Ștefan Țintă, noul președinte al PSD Slobozia Simi On Line în S-a întâmplat la Balaciu: O pacientă a căzut în WC-ul din curtea cabinetului medical! plătitor de taxe în Ștefan Țintă, noul președinte al PSD Slobozia sandu în Reținut pentru că vindea ilegal icre negre cetatean în Luminița Barcari, nominalizată pentru o funcție de secretar de stat în Ministerul Educației Ialomiten în Ștefan Țintă, noul președinte al PSD Slobozia alegator în Ștefan Țintă, noul președinte al PSD Slobozia curiosul în Întrerupere voluntară a activității la fostul Combinat Chimic Chelu în S-a întâmplat la Balaciu: O pacientă a căzut în WC-ul din curtea cabinetului medical! Trilogia din fundu curtii în S-a întâmplat la Balaciu: O pacientă a căzut în WC-ul din curtea cabinetului medical! @haiduc în Ștefan Țintă, noul președinte al PSD Slobozia A în S-a întâmplat la Balaciu: O pacientă a căzut în WC-ul din curtea cabinetului medical! Alegator în Ștefan Țintă, noul președinte al PSD Slobozia Denzel W în Ștefan Țintă, noul președinte al PSD Slobozia PSD ist în Grevă japoneză la Liceul Tehnologic «Alexandru Ioan Cuza» din Slobozia PSD ist de Slobozia în Ștefan Țintă, noul președinte al PSD Slobozia Anda Vasile în Grevă japoneză la Liceul Tehnologic «Alexandru Ioan Cuza» din Slobozia Raquell de Marakes în Ștefan Țintă, noul președinte al PSD Slobozia dojean în Primărie «în familie» la Gheorghe Doja și Albești
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...