Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Președintele Consiliului Județean își consolidează imaginea publică

Aventurile administrative ale baronului Moraru(hausen)

Președintele Consiliului Județean își consolidează imaginea publică

bonus: «Baie» cu presa pe DJ213A

Aparent, ieșirile publice ale președintelui Consiliului Județean Ialomița, Victor Moraru, dau startul precampa­niei electorale pentru alegerile europarlamentare în Ialomița. În urmă cu două săptămâni a fost prezent la semnarea contractului pentru reabili­tarea Ambulatoriului de la Fetești, săptămâna trecută a semnat contractul de 12,1 milioane de lei pentru refacerea sitului de la Târgul de Floci... Iar printre picături a avut timp de vizite de lucru pe șantierele județului, a bifat evenimente publice, a participat la marșuri de conștientizare a populației... În realitate însă, toate aceste «ieșiri» fac parte din campania de reabilitare personală a președintelui Moraru în ochii alegătorilor social-democrați. Perdant la alegerile interne din PSD, el recuperează terenul pierdut folosindu-se de întreg eșafodul instituțional pe care îl conduce. Mesajul său este clar și răspicat: eu fac, colegii mei doar promit! De dragul adevărului în care nimeni nu mai crede, încercăm să contrabalansăm această hegemonie prezidențială demontând 3 dintre evenimentele primei decade ale lunii aprilie 2019. Primul text explică plata inutilă, timp de un an, a serviciilor de pază pentru aeroportul de la Alexeni. Celelalte două tratează dintr-un unghi diferit două dintre evenimentele publice pe care președintele Victor Moraru le-a mediatizat excesiv, grație contractelor pe bani publici pe care instituția le-a încheiat cu presa...
Pomul lăudat al președintelui Scenariile președintelui Moraru privind utilitatea aeroportului de la Alexeni sunt, pe cât de numeroase, pe atât de fanteziste. De-a lungul anului 2018, au fost promise aici cele mai di­verse investiții, de la ferme de pui până la centre regionale de operațiuni aeriene... Surse apropiate președintelui susțin însă că miza peluării obiectivului rămân cele 350 hectare de teren care aparțin acestui obiectiv (n. red.: dintre care 210 ha re­prezintă teren arabil!). În așteptarea unui investitor care să permită exploatarea «strategică» a acestui teren, președintele Victor Moraru a intrat in silenzio stampa.
Realitatea crudă și scumpă În realitate, aeroportul de la Alexeni ascunde un șir de ruine care nu mai pot fi reabilitate. Hoții de fier vechi au vanda­lizat acest obiectiv cu mult înainte de preluarea lui de către Consiliul Județean, iar acum obiectivul este abandonat începând cu 1 aprilie 2019. Firma care asigura serviciile de pază, Kombat Guard Group Security SRL, a avut timp de un an un contract în valoare 229148,30 de lei, adjudecat prin «procedură proprie simplificată». Contractul nu a fost, deocamdată, reînnoit, fapt care confirmă inutilitatea plății acestor servicii în decursul ultimului an. Reamintim că, până la preluarea aeroportului, demers care a durat mai bine de un an, Victor Moraru nu a vizitat niciodată acest obiectiv.

«Baie» cu presa pe DJ213A
Desant administrativ Președintele Victor Moraru a «vizitat» o bretea de 6 kilometri de drum ju­dețean care se află în prezent «la stadiul de așternere de piatră spartă, urmând ca după finalizarea acestei etape să se reali­zeze șanțurile de colectare a apei pluviale și accesul la proprietăți, iar în final tur­narea straturilor asfaltice». Aceste date, precum și alte informații de interes pu­blic privind vizita au fost făcute pe pagina de Facebook a instituției și pe Youtube, de către cameramanii firmelor cu care instituția are contracte de mediatizare. Potrivit martorilor oculari, numărul celor care au filmat vizita de lucru a președintelui Moraru a fost mai mare decât cel al oficialilor prezenți! Proiectul privind «mo­dernizarea drumului județean DJ213A Mărculești-Bucu, km 32+050-km 37+230» a fost demarat la sfârșitul anului 2018, fiind finanțat din bugetul local. Valoarea acestei investiții se ridică la aproximativ 6 milioane de lei.
Transparență electorală on-line Imediat după efectuarea vizitei, pre­ședintele Victor Moraru a oferit publicului declarații în exclusivitate. Până luni, 8 aprilie, declarațiile sale fuseseră ascultate de 78 de utilizatori. Pentru maximizarea acestui rezultat intermediar (și pentru că vrem să-l ajutăm pe președinte să nu cheltuie inutil banii) am decis să preluăm o parte din aceste declarații: «Este una dintre lucrările la care se lucrează la acest moment. Noi avem în licitație, cu contracte de finanțare, aproximativ 100 de kilometri de drum. Mai avem contracte de finanțare în pregătire de aproape 50 de kilometri... Acest drum este finanțat din fonduri ale Consiliului Județean. Celelalte proiecte sunt finanțate atât din fonduri europene, cât și din PNDL...». Surse administrative confirmă faptul că această vizită de lucru dă startul cursei pentru alegerile europarlamentare. Obiectivele vizitate în anii anteriori, printre care se numără și «groapa lui Stoica», rămân în... «conservare».

Un contract de 12 milioane de lei pentru «cultura istorică»
Liviu Gabriel Mușat, directorul Agenției pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia, și Victor Moraru, președintele Consiliului Județean Ialo­mița, au semnat vineri, 5 aprilie 2019, un nou contract de finanțare, cu o valoare totală de peste 12 milioane de lei, privind valorificarea patrimoniului cultural. După Conacul Bolomey și Biserica de Lemn «Sf. Nicolae» din Slobozia, se va reabilita monumentul istoric «Orașul de Floci».
Investiție europeană în zona inundabilă Obsesia pentru «cultura istorică» a președintelui Victor Moraru dă roade. El a semnat vineri, 5 aprilie a.c., la «Orașul de Floci», un contract care va permite cheltuirea a 12 milioane de lei pentru reabilitarea istorică a zonei. Demersurile privind această investiție au fost de­ma­rate încă din 2016. La momentul respectiv, documentele pu­blice ale instituției precizau clar că «situl este străbătut de vechiul curs al râului Ialomița, în prezent producându-se inundații sezo­niere ale firului din vale». Pentru a preveni acest neajuns potențial, pe lângă lucrările de reabilitare a sitului, pentru ex­ploatarea în bune con­diții a in­vestițiilor «vor fi realizate lu­crări de îndiguire și supraînăl­țare a terenului».
Totul pentru 5600 de vizitatori De asemenea, pe lângă resta­urarea ruinelor existente, se vor construi porți de acces «pentru contorizarea și vânzarea de bilete vizitatorilor» și pavilioane noi, din panouri modulare care vor permite sistematizarea pe verticală a sitului. Proiectul mai pre­vede am­plasarea de mobilier urban, construirea de poduri și podețe, organizarea unui punct de belve­dere «spre zona decla­rată Sit Natura 2000»... Și chiar «reali­za­rea de suporturi pentru cuiburi de berze pentru menține­rea unui habitat special», pentru colonia de berze care revine aici în fie­care primăvară. Tot acest efort bugetar va asi­gura «premi­sele creș­terii numărului de vizi­tatori cu peste 5600 de persoane, al re­vi­talizării interesului consu­ma­to­rilor de cultură, precum și al co­mu­nităților locale pentru valorile patrimoniale ialomițene».

Datele oficiale salvează aparențele
Consiliul Județean Ialomița beneficiază de fi­nanțare europeană nerambursabilă prin intermediul Programului Operațional Regional 2014-2020 (POR), în cadrul Axei prio­ritare 5. Conform co­mu­nica­tu­lui de presă al ADR Sud-Muntenia, in­vestiția se ridică la o valoare totală de 12193054,97 de lei, din care peste 8 milioane de lei provin din Fondul European pentru Dezvoltare Regională (FEDR). Realizarea acestor investiții va avea ca rezultate «consolidarea, conservarea și valoriza­rea sitului arheologic, creșterea atractivi­tății acestuia prin noi construcții, dotări de ultimă oră și drumuri de acces».

10 Aprilie 2019, 17:20 (3018 vizualizări - 12 comentarii)

Citiți și:
Președintele Moraru a identificat «sistemul mafiot mizerabil»
Premiată de președintele Moraru, s-a împiedicat pe scări și a leșinat
Avancentenarul administrației ialomițene

Comentariile cititorilor:


cetatean:
(15 Aprilie 2019, 08:26)
Vlad.....esti varza ! 
@Vlad 2:
(15 Aprilie 2019, 07:43)
Nici din tineretul informat , nu faci parte  ! In mandatul 2012-2016 au fost modernizate integral drumurile judeteene Ciochina-Rasi-Salcioara  , GuraIalomitei-Chirana , Adincata - PatruFrati-Moldoveni-Cosereni , DN2A-Gh.Doja, Slobozia-Cosimbesti-Marculesti-Saveni, Tandarei-Movila- Fetesti ( in total , aprox.200Km.), modernizate podurile peste Ialomita de la Albesti si de la Ciochina , toate la costuri de trei ori mai mici decit contractele incheiate in 2016-2019 ( exemplu pod-Ciochina2013 -3,8 milioane lei , pod Dridu 2017- 10.8 mil.lei , nefinalizat , Gh.Doja 0,5 mil.lei / Kmin 2015 si 2,8millei/km la drumul din articol). Moraru in trei ani de mandat , cu administratora publica , realizati ZERO BARAT ! Doar f.f.multi bani tocati si spectacol pt. imaginea proprie ! Bonus - ce s-a intimplat cu societatea de infrastructura rutiera infiintata in asociere cu Primaria Slobozia , acum mai bine de un an ???  NIMIC ! Doar bani tocati !
Mda...:
(12 Aprilie 2019, 19:29)
Emanatia toxica a lui Neacsu via Ponta (Moraru) isi consolideaza din plin imaginea aroganta si demagogia excedentara.
@Vlad:
(12 Aprilie 2019, 09:55)
Esti amuzant, dupa cum scrii, nu te regasesti in "tineretul destept". Exemple: sa facut(s-a facut), oameni destepti(oamenii destepti), multa bafta(multa bafta!).
Vlad:
(11 Aprilie 2019, 19:00)
Daca acum nu va convine ce face Moraru, pe timpul lui Ciuperca nu sa facut nimic.Tineretul destept vede diferența dintre ce facea Ciuperca si ce face Moraru.Bravo Moraru, oameni destepti vad ce faci si te sustin in orice faci.Multa bafta.
Dacicus:
(11 Aprilie 2019, 13:21)
Cum se face ceva,hop si clevetitori!
Mary:
(11 Aprilie 2019, 12:25)
  Trebuia să conștientizeze din prima zi acest Moraru, că macină nervii tuturor, începând cu colegii de serviciu unde s-a purtat ca un vătaf cu trei clase (pentru că atât îl duce mintea) și până la ultimul alegător, vizat fiind că nu este în stare să conducă destinele unui județ aflat la periferia clasamentului în atragerea de fondurilor europene, fără proiecte care să satisfacă cererea de locuri de muncă a tinerilor care în fiecare an pleacă pe capete din țară.
  Degeaba "flocăie" acum tot județul în lung și-n lat, că tot așa rămâne. Un țăran prost, din Amara!!
Alegător:
(11 Aprilie 2019, 11:17)
Stai să inceapă să umble prin scări de bloc, cu pomana.
alegator:
(11 Aprilie 2019, 09:06)
Stiti cum se zice?? Hai sictir,cu puliticul vostru !!!! Frectionari , astia nu sunt politicieni !!! Hahalere abjecte !!!!
Un cetățean:
(10 Aprilie 2019, 20:49)
Au inceput ratatii sa își facă reclama dupa ce o lunga perioada de timp nu au iesit de sub craciii cadanelor,asa ca dragi ialomițeni dați-le flit si haide-ti sa nu ne mai lăsam Păcăliți de parvenitii astia infecti.Alora de atârna la ajutoare doar sa le mai câștige admiratia cu un cazan de fasole cu carnati in care sper sa cada sa se opareasca un pic pt râul facut acestui oras,ca doar oameni ca acest jeg au facut sa ne plece copii si rudele din tara sa muncească prin străini,au ruinat economic tara,au călcat in picioare tot.
FIRICEL:
(10 Aprilie 2019, 20:02)
Cine stie cum se face ciorba de stevie?
Ialomitean:
(10 Aprilie 2019, 19:58)
Nu mai are cum sa își spele imaginea aceasta haimana politica ajuns in fruntea județului printr-un accident al democrației ! Culmea este ca prin comportamentul lui și al persoanelor plantate de el in diverse funcții a adus și un real deserviciu chiar psdului ! Și sa ne referim doar la salariații CJ , ai Spitalului Județean și a unor deconcentrate ai căror slariati vor da cu flit la urne psdului ! Și eșecul va fi decontat de Pavel !

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Luni 17 Iun 2019
214 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0
Manasia: Cinci persoane grav rănite într-un accident rutier

Manasia: Cinci persoane grav rănite într-un accident rutier

Intervenție a pompierilor din Urziceni în zona localității Manasia. Militarii ISU au acordat primul ajutor în cazul unui accident rutier. Două autovehicule s-au ciocnit frontal, iar în urma impactului cinci ...[citește_toată_știrea]

17 Iunie 2019, 20:22
(84 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: În atenția absolvenților promoției 2019

Reamintim absolvenților instituțiilor de învățământ, faptul că, în termen de 60 de zile de la absolvire, sunt așteptați să se înregistreze în evidențele AJOFM Ialomița pentru a beneficia de servicii personalizate ...[citește_toată_știrea]

12 Iunie 2019, 17:30
(592 vizualizări - 0 comentarii)


Motociclist autoaccidentat în apropiere de Urziceni

Marți, 11 iunie a.c., pe DN2, în apropiere de Urziceni, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane. Astfel, în timp ce un bărbat, de 25 de ani, conducea o motocicletă, nu a adaptat viteza ...[citește_toată_știrea]

12 Iunie 2019, 17:25
(643 vizualizări - 0 comentarii)


Ion Roată: Depistat în trafic cu parfumuri contrafăcute

Marți, 11 iunie a.c., polițiștii ialomițeni au depistat pe raza comunei Ion Roată, în habitaclul unui autoturism condus de un bărbat de 43 de ani, parfumuri susceptibile de a fi contrafăcute. Astfel, parfumurile ...[citește_toată_știrea]

12 Iunie 2019, 17:20
(548 vizualizări - 0 comentarii)


4

Fetești: Braconajul piscicol, în atenția polițiștilor

Polițiștii feteșteni au depistat pe raza localității un bărbat, de 48 de ani, care avea asupra sa o unealtă de pescuit tip monofilament cu o lungime de 60 metri. Unealta a fost confiscată de polițiști, ...[citește_toată_știrea]

12 Iunie 2019, 17:15
(452 vizualizări - 0 comentarii)


Programul casieriilor RAJA Constanța de Rusalii

RAJA Constanța aduce la cunoștința tuturor abonaților că, în perioada Rusaliilor, dispeceratul, echipele de intervenție, dar și reprezentanții societății care asigură buna desfășurare a proceselor de alimentare ...[citește_toată_știrea]

12 Iunie 2019, 17:10
(436 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: RAJA Constanța


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

11 Iunie 2019, 20:05


Slobozia: Expoziție aniversară a sculptorului Mihai Marcu

Joi, 30 iunie 2019, începând cu orele 15,30, la Galeriile de Artă «Arcadia» din incinta Centrului Cultural UNESCO «Ionel Perlea» Slobozia va avea loc vernisajul expoziției «Sculptură-Mihai Marcu-80». Lucrări ...[citește_toată_știrea]

11 Iunie 2019, 16:25
(560 vizualizări - 0 comentarii)


8

Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

7 Iunie 2019, 18:15


9
Fetești: S-a înecat în Dunăre

Fetești: S-a înecat în Dunăre

Miercuri, 6 iunie a.c., în jurul orelor 19,30, un tânăr de 18 ani a dispărut în apa învolburată a Dunării în zona municipiului Fetești. Acesta a fost luat de curenți și nu a mai putut înota spre mal. Fratele ...[citește_toată_știrea]

7 Iunie 2019, 17:25
(881 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Dunăre înecat


Slobozia: Doi tineri, coborâți de pompieri de pe acoperișul unei clădiri

Vineri, 7 iunie a.c., în jurul orei 4,30, pompierii Detașamentului Slobozia s-au deplasat cu autoscara mecanică pentru a interveni la coborârea a două persoane, în vârstă de 23 ani, de pe acoperișul unei ...[citește_toată_știrea]

7 Iunie 2019, 17:20
(1104 vizualizări - 1 comentariu)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 10-14 iunie a.c., orele 8,00-16,30, E -Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparație la rețelele electrice. Aceste lucrări ...[citește_toată_știrea]

7 Iunie 2019, 17:15
(921 vizualizări - 0 comentarii)


12

IPJ Ialomița: Ultima zi a campaniei «Săptămâna Prevenirii Criminalității»

Vineri, 7 iunie a.c., a fost ultima zi a campaniei «Săptămâna prevenirii criminalității», zi dedicată siguranței rutiere. Polițiștii ialomițeni de la Rutieră au fost prezenți în școlile din județ unde au ...[citește_toată_știrea]

7 Iunie 2019, 17:10
(696 vizualizări - 0 comentarii)


Săveni: Probleme cu apa potabilă

Ploile din ultimele zile au afectat calitatea apei din localitatea Săveni. Analizele de laborator ale Direcției de Sănătate Publică Ialomița au arătat faptul că mai multe probe conțineau depășiri ale parametrilor ...[citește_toată_știrea]

6 Iunie 2019, 16:20
(911 vizualizări - 0 comentarii)


Doi bărbați din Amara, arestați pentru «viol»

Miercuri, 5 iunie a.c., pe raza localității Amara, polițiștii de Investigații Criminale au pus în aplicare două mandate de executare a pedepsei privative de libertate de 6 și 7 ani, pentru doi bărbați de ...[citește_toată_știrea]

6 Iunie 2019, 16:15
(1211 vizualizări - 2 comentarii)

Taguri: Amara viol arestare


IPJ Ialomița: «Săptămâna Prevenirii Criminalității», în școli

Miercuri, 5 iunie a.c., polițiștii din cadrul IPJ Ialomița au continuat campania «Săptămâna Prevenirii Criminalității», cu informații privind delincvența juvenilă și victimizarea minorilor. Astfel, polițiștii ...[citește_toată_știrea]

6 Iunie 2019, 16:10
(814 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Violența în familie, în atenția polițiștilor

Marți, 4 iunie 2019, polițiștii ialomițeni au realizat o nouă acțiune în cadrul Săptămânii Prevenirii Criminalității. Oamenii legii au prezentat publicului informații referitoare la violența domestică. ...[citește_toată_știrea]

4 Iunie 2019, 20:10
(1119 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Stingere focare de Pestă Porcină Africană la Axintele

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează toți crescătorii de porcine că în data de 31.05.2019 au fost stinse un număr de 3 focare de Pestă Porcină Africană declarate ...[citește_toată_știrea]

4 Iunie 2019, 19:05
(954 vizualizări - 0 comentarii)


«Expoziția Absolvenților 2019», la Muzeul Agriculturii

Marți, 4 iunie a.c., de la orele 14,00, a fost vernisată expoziția absolvenților Liceului de Arte «Ionel Perlea» Slobozia. Evenimentul s-a desfășurat la Muzeul Național al Agriculturii din România. ...[citește_toată_știrea]

4 Iunie 2019, 18:15
(1065 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Rata șomajulului, 5,01%

La sfârșitul lunii aprilie 2019, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 4736 șomeri (din care 2072 femei), rata șomajului fiind ...[citește_toată_știrea]

4 Iunie 2019, 08:10
(1004 vizualizări - 0 comentarii)


Adâncata: Cod Roșu de inundații

Hidrologii au emis pentru zona Adâncata, din județul Ialomița, o avertizare Cod Portocaliu de inundații. Specialiștii atrag atenția că din cauza precipitațiilor abundente înregistrate în ultimele ore, există ...[citește_toată_știrea]

31 Mai 2019, 22:03
(1485 vizualizări - 0 comentarii)


DIICOT: 13 percheziții și șase persoane arestate

Miercuri, 29 mai a.c., polițiștii specializați în Combatrea Criminalității Organizate din Ialomița și procurorii DIICOT, au efectuat 13 percheziții domiciliare pe raza municipiului București și a județelor ...[citește_toată_știrea]

31 Mai 2019, 16:35
(1388 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intevalul 3-7 iunie a.c., orele 8,00-16,30, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cazua unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări se ...[citește_toată_știrea]

31 Mai 2019, 16:15
(1373 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța a activat Comandamentul pentru Situații de Urgență

Ca urmare a atenționărilor meteorologice de instabilitate atmosferică, ce se va manifesta prin averse cu caracter torențial de ploi și grindină, frecvente descărcări electrice și intensificări ale vântului ...[citește_toată_știrea]

31 Mai 2019, 16:05
(1338 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Atenție, se întrerupe apa în Fetești Oraș!

Pentru remedierea unei avarii survenite la conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 200 mm, de pe strada Călărași, din municipiul Fetești, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile ...[citește_toată_știrea]

30 Mai 2019, 09:40
(1331 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Înșelat prin metoda «Șmen»

Metoda «Șmen» reprezintă solicitarea unor sume mari de bani de către persoane la diverse instituții, magazine sau chiar pe stradă. Astfel, marți, 28 mai a.c., pe raza unui magazin din localitatea Țăndărei ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2019, 17:20
(1764 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Campanie de vaccinare antirabică aeriană a vulpilor

Începând cu data de 07.06.2019, Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița anunță începerea celei de a IX-a campanie de primăvară de vaccinare antirabică a vulpilor. Campania ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2019, 17:10
(1269 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 3 accidente, o persoană decedată și alte șase rănite

În perioada 24-26 mai a.c., pe raza județului Ialomița s-au produs 3 accidente rutiere, soldate cu decesul unei persoane și rănirea altor șase. Primul accident s-a produs vineri, 24 mai a.c., în jurul orelor ...[citește_toată_știrea]

28 Mai 2019, 16:20
(1576 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți la volan

În perioada 24-26 mai a.c., trei șoferi, cu vârste cuprinse între 24 și 49 ani, au fost depistați de polițiștii ialomițeni în timp ce conduceau pe drumurile publice deși anterior cunsumaseră băuturi alcoolice ...[citește_toată_știrea]

28 Mai 2019, 16:10
(1514 vizualizări - 0 comentarii)


Broșteni: Și-a omorât vecinul cu un cuțit

O anchetă penală a fost deschisă în localitatea Broșteni, după ce un bărbat a lovit cu mașina două persoane și a înjunghiat o a treia. Victima a murit pe loc, în urma agresiunii. Surse judiciare susțin ...[citește_toată_știrea]

24 Mai 2019, 16:10
(1940 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Broșteni crimă


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...