Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Președintele Consiliului Județean își consolidează imaginea publică

Aventurile administrative ale baronului Moraru(hausen)

Președintele Consiliului Județean își consolidează imaginea publică

bonus: «Baie» cu presa pe DJ213A

Aparent, ieșirile publice ale președintelui Consiliului Județean Ialomița, Victor Moraru, dau startul precampa­niei electorale pentru alegerile europarlamentare în Ialomița. În urmă cu două săptămâni a fost prezent la semnarea contractului pentru reabili­tarea Ambulatoriului de la Fetești, săptămâna trecută a semnat contractul de 12,1 milioane de lei pentru refacerea sitului de la Târgul de Floci... Iar printre picături a avut timp de vizite de lucru pe șantierele județului, a bifat evenimente publice, a participat la marșuri de conștientizare a populației... În realitate însă, toate aceste «ieșiri» fac parte din campania de reabilitare personală a președintelui Moraru în ochii alegătorilor social-democrați. Perdant la alegerile interne din PSD, el recuperează terenul pierdut folosindu-se de întreg eșafodul instituțional pe care îl conduce. Mesajul său este clar și răspicat: eu fac, colegii mei doar promit! De dragul adevărului în care nimeni nu mai crede, încercăm să contrabalansăm această hegemonie prezidențială demontând 3 dintre evenimentele primei decade ale lunii aprilie 2019. Primul text explică plata inutilă, timp de un an, a serviciilor de pază pentru aeroportul de la Alexeni. Celelalte două tratează dintr-un unghi diferit două dintre evenimentele publice pe care președintele Victor Moraru le-a mediatizat excesiv, grație contractelor pe bani publici pe care instituția le-a încheiat cu presa...
Pomul lăudat al președintelui Scenariile președintelui Moraru privind utilitatea aeroportului de la Alexeni sunt, pe cât de numeroase, pe atât de fanteziste. De-a lungul anului 2018, au fost promise aici cele mai di­verse investiții, de la ferme de pui până la centre regionale de operațiuni aeriene... Surse apropiate președintelui susțin însă că miza peluării obiectivului rămân cele 350 hectare de teren care aparțin acestui obiectiv (n. red.: dintre care 210 ha re­prezintă teren arabil!). În așteptarea unui investitor care să permită exploatarea «strategică» a acestui teren, președintele Victor Moraru a intrat in silenzio stampa.
Realitatea crudă și scumpă În realitate, aeroportul de la Alexeni ascunde un șir de ruine care nu mai pot fi reabilitate. Hoții de fier vechi au vanda­lizat acest obiectiv cu mult înainte de preluarea lui de către Consiliul Județean, iar acum obiectivul este abandonat începând cu 1 aprilie 2019. Firma care asigura serviciile de pază, Kombat Guard Group Security SRL, a avut timp de un an un contract în valoare 229148,30 de lei, adjudecat prin «procedură proprie simplificată». Contractul nu a fost, deocamdată, reînnoit, fapt care confirmă inutilitatea plății acestor servicii în decursul ultimului an. Reamintim că, până la preluarea aeroportului, demers care a durat mai bine de un an, Victor Moraru nu a vizitat niciodată acest obiectiv.

«Baie» cu presa pe DJ213A
Desant administrativ Președintele Victor Moraru a «vizitat» o bretea de 6 kilometri de drum ju­dețean care se află în prezent «la stadiul de așternere de piatră spartă, urmând ca după finalizarea acestei etape să se reali­zeze șanțurile de colectare a apei pluviale și accesul la proprietăți, iar în final tur­narea straturilor asfaltice». Aceste date, precum și alte informații de interes pu­blic privind vizita au fost făcute pe pagina de Facebook a instituției și pe Youtube, de către cameramanii firmelor cu care instituția are contracte de mediatizare. Potrivit martorilor oculari, numărul celor care au filmat vizita de lucru a președintelui Moraru a fost mai mare decât cel al oficialilor prezenți! Proiectul privind «mo­dernizarea drumului județean DJ213A Mărculești-Bucu, km 32+050-km 37+230» a fost demarat la sfârșitul anului 2018, fiind finanțat din bugetul local. Valoarea acestei investiții se ridică la aproximativ 6 milioane de lei.
Transparență electorală on-line Imediat după efectuarea vizitei, pre­ședintele Victor Moraru a oferit publicului declarații în exclusivitate. Până luni, 8 aprilie, declarațiile sale fuseseră ascultate de 78 de utilizatori. Pentru maximizarea acestui rezultat intermediar (și pentru că vrem să-l ajutăm pe președinte să nu cheltuie inutil banii) am decis să preluăm o parte din aceste declarații: «Este una dintre lucrările la care se lucrează la acest moment. Noi avem în licitație, cu contracte de finanțare, aproximativ 100 de kilometri de drum. Mai avem contracte de finanțare în pregătire de aproape 50 de kilometri... Acest drum este finanțat din fonduri ale Consiliului Județean. Celelalte proiecte sunt finanțate atât din fonduri europene, cât și din PNDL...». Surse administrative confirmă faptul că această vizită de lucru dă startul cursei pentru alegerile europarlamentare. Obiectivele vizitate în anii anteriori, printre care se numără și «groapa lui Stoica», rămân în... «conservare».

Un contract de 12 milioane de lei pentru «cultura istorică»
Liviu Gabriel Mușat, directorul Agenției pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia, și Victor Moraru, președintele Consiliului Județean Ialo­mița, au semnat vineri, 5 aprilie 2019, un nou contract de finanțare, cu o valoare totală de peste 12 milioane de lei, privind valorificarea patrimoniului cultural. După Conacul Bolomey și Biserica de Lemn «Sf. Nicolae» din Slobozia, se va reabilita monumentul istoric «Orașul de Floci».
Investiție europeană în zona inundabilă Obsesia pentru «cultura istorică» a președintelui Victor Moraru dă roade. El a semnat vineri, 5 aprilie a.c., la «Orașul de Floci», un contract care va permite cheltuirea a 12 milioane de lei pentru reabilitarea istorică a zonei. Demersurile privind această investiție au fost de­ma­rate încă din 2016. La momentul respectiv, documentele pu­blice ale instituției precizau clar că «situl este străbătut de vechiul curs al râului Ialomița, în prezent producându-se inundații sezo­niere ale firului din vale». Pentru a preveni acest neajuns potențial, pe lângă lucrările de reabilitare a sitului, pentru ex­ploatarea în bune con­diții a in­vestițiilor «vor fi realizate lu­crări de îndiguire și supraînăl­țare a terenului».
Totul pentru 5600 de vizitatori De asemenea, pe lângă resta­urarea ruinelor existente, se vor construi porți de acces «pentru contorizarea și vânzarea de bilete vizitatorilor» și pavilioane noi, din panouri modulare care vor permite sistematizarea pe verticală a sitului. Proiectul mai pre­vede am­plasarea de mobilier urban, construirea de poduri și podețe, organizarea unui punct de belve­dere «spre zona decla­rată Sit Natura 2000»... Și chiar «reali­za­rea de suporturi pentru cuiburi de berze pentru menține­rea unui habitat special», pentru colonia de berze care revine aici în fie­care primăvară. Tot acest efort bugetar va asi­gura «premi­sele creș­terii numărului de vizi­tatori cu peste 5600 de persoane, al re­vi­talizării interesului consu­ma­to­rilor de cultură, precum și al co­mu­nităților locale pentru valorile patrimoniale ialomițene».

Datele oficiale salvează aparențele
Consiliul Județean Ialomița beneficiază de fi­nanțare europeană nerambursabilă prin intermediul Programului Operațional Regional 2014-2020 (POR), în cadrul Axei prio­ritare 5. Conform co­mu­nica­tu­lui de presă al ADR Sud-Muntenia, in­vestiția se ridică la o valoare totală de 12193054,97 de lei, din care peste 8 milioane de lei provin din Fondul European pentru Dezvoltare Regională (FEDR). Realizarea acestor investiții va avea ca rezultate «consolidarea, conservarea și valoriza­rea sitului arheologic, creșterea atractivi­tății acestuia prin noi construcții, dotări de ultimă oră și drumuri de acces».

10 Aprilie 2019, 17:20 (3412 vizualizări - 12 comentarii)

Citiți și:
Președintele Moraru a identificat «sistemul mafiot mizerabil»
Premiată de președintele Moraru, s-a împiedicat pe scări și a leșinat
Avancentenarul administrației ialomițene

Comentariile cititorilor:


cetatean:
(15 Aprilie 2019, 08:26)
Vlad.....esti varza ! 
@Vlad 2:
(15 Aprilie 2019, 07:43)
Nici din tineretul informat , nu faci parte  ! In mandatul 2012-2016 au fost modernizate integral drumurile judeteene Ciochina-Rasi-Salcioara  , GuraIalomitei-Chirana , Adincata - PatruFrati-Moldoveni-Cosereni , DN2A-Gh.Doja, Slobozia-Cosimbesti-Marculesti-Saveni, Tandarei-Movila- Fetesti ( in total , aprox.200Km.), modernizate podurile peste Ialomita de la Albesti si de la Ciochina , toate la costuri de trei ori mai mici decit contractele incheiate in 2016-2019 ( exemplu pod-Ciochina2013 -3,8 milioane lei , pod Dridu 2017- 10.8 mil.lei , nefinalizat , Gh.Doja 0,5 mil.lei / Kmin 2015 si 2,8millei/km la drumul din articol). Moraru in trei ani de mandat , cu administratora publica , realizati ZERO BARAT ! Doar f.f.multi bani tocati si spectacol pt. imaginea proprie ! Bonus - ce s-a intimplat cu societatea de infrastructura rutiera infiintata in asociere cu Primaria Slobozia , acum mai bine de un an ???  NIMIC ! Doar bani tocati !
Mda...:
(12 Aprilie 2019, 19:29)
Emanatia toxica a lui Neacsu via Ponta (Moraru) isi consolideaza din plin imaginea aroganta si demagogia excedentara.
@Vlad:
(12 Aprilie 2019, 09:55)
Esti amuzant, dupa cum scrii, nu te regasesti in "tineretul destept". Exemple: sa facut(s-a facut), oameni destepti(oamenii destepti), multa bafta(multa bafta!).
Vlad:
(11 Aprilie 2019, 19:00)
Daca acum nu va convine ce face Moraru, pe timpul lui Ciuperca nu sa facut nimic.Tineretul destept vede diferența dintre ce facea Ciuperca si ce face Moraru.Bravo Moraru, oameni destepti vad ce faci si te sustin in orice faci.Multa bafta.
Dacicus:
(11 Aprilie 2019, 13:21)
Cum se face ceva,hop si clevetitori!
Mary:
(11 Aprilie 2019, 12:25)
  Trebuia să conștientizeze din prima zi acest Moraru, că macină nervii tuturor, începând cu colegii de serviciu unde s-a purtat ca un vătaf cu trei clase (pentru că atât îl duce mintea) și până la ultimul alegător, vizat fiind că nu este în stare să conducă destinele unui județ aflat la periferia clasamentului în atragerea de fondurilor europene, fără proiecte care să satisfacă cererea de locuri de muncă a tinerilor care în fiecare an pleacă pe capete din țară.
  Degeaba "flocăie" acum tot județul în lung și-n lat, că tot așa rămâne. Un țăran prost, din Amara!!
Alegător:
(11 Aprilie 2019, 11:17)
Stai să inceapă să umble prin scări de bloc, cu pomana.
alegator:
(11 Aprilie 2019, 09:06)
Stiti cum se zice?? Hai sictir,cu puliticul vostru !!!! Frectionari , astia nu sunt politicieni !!! Hahalere abjecte !!!!
Un cetățean:
(10 Aprilie 2019, 20:49)
Au inceput ratatii sa își facă reclama dupa ce o lunga perioada de timp nu au iesit de sub craciii cadanelor,asa ca dragi ialomițeni dați-le flit si haide-ti sa nu ne mai lăsam Păcăliți de parvenitii astia infecti.Alora de atârna la ajutoare doar sa le mai câștige admiratia cu un cazan de fasole cu carnati in care sper sa cada sa se opareasca un pic pt râul facut acestui oras,ca doar oameni ca acest jeg au facut sa ne plece copii si rudele din tara sa muncească prin străini,au ruinat economic tara,au călcat in picioare tot.
FIRICEL:
(10 Aprilie 2019, 20:02)
Cine stie cum se face ciorba de stevie?
Ialomitean:
(10 Aprilie 2019, 19:58)
Nu mai are cum sa își spele imaginea aceasta haimana politica ajuns in fruntea județului printr-un accident al democrației ! Culmea este ca prin comportamentul lui și al persoanelor plantate de el in diverse funcții a adus și un real deserviciu chiar psdului ! Și sa ne referim doar la salariații CJ , ai Spitalului Județean și a unor deconcentrate ai căror slariati vor da cu flit la urne psdului ! Și eșecul va fi decontat de Pavel !

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Luni 17 Feb 2020
225 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

17 Februarie 2020, 09:10


Țăndărei: Minoră de 13 ani, apel fals la 112 sub pretextul de răpire

Zeci de polițiști și jandarmi s-au mobilizat joi, 13 februarie a.c., pentru a localiza o minoră în vârstă de 13 ani care a apelat, la orele 14,00, numărul unic de urgență pentru a anunța că ar fi fost răpită ...[citește_toată_știrea]

14 Februarie 2020, 16:35
(265 vizualizări - 1 comentariu)


Alexeni: Bărbat de 56 de ani, mort după ce a traversat prin loc nepermis

Joi, 13 februarie a.c., în jurul orelor 19,00, polițiștii Serviciului Rutier au intervenit pe raza localității Alexeni după ce un bărbat, în vârstă de 47 de ani, a accidentat mortal un altul în vârstă de ...[citește_toată_știrea]

14 Februarie 2020, 16:25
(150 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: A intrat cu mașina într-o țeavă de gaz

Slobozia: A intrat cu mașina într-o țeavă de gaz

Accident rutier pe raza municipiului Slobozia, în dimineața zilei de joi, 13 februarie 2020. O mașină în care se aflau un adult și doi minori a intrat într-o țeavă de gaze. Pompierii Detașamentului Slobozia ...[citește_toată_știrea]

13 Februarie 2020, 14:05
(344 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


4
O femeie s-a aruncat de pe podul de la Fetești

O femeie s-a aruncat de pe podul de la Fetești

Întrucât condițiile meteorologice s-au îmbunătățit, miercuri, 12 februarie a.c., în jurul orelor 10,00, s-au reluat căutările pe Brațul Borcea al Dunării, în zona localității Vlădeni, pentru cele două persoane ...[citește_toată_știrea]

12 Februarie 2020, 16:10
(399 vizualizări - 0 comentarii)


Fierbinții de Jos: Avarie la conducta de alimentare cu apă

Pentru remedierea unei avarii pe conducta de alimentare cu apă de pe strada Podgoriilor, din localitatea Fierbinții de Jos, județul Ialomița, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile ...[citește_toată_știrea]

12 Februarie 2020, 15:20
(150 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

11 Februarie 2020, 17:20


Coșereni: Pieton acroșat de un autoturism

Luni, 10 februarie 2020, polițiștii din Urziceni au intervenit la un accident rutier produs pe DJ201, în localitatea Coșereni, soldat cu rănirea unei persoane. Din primele cercetări efectuate a reieșit ...[citește_toată_știrea]

11 Februarie 2020, 16:10
(195 vizualizări - 0 comentarii)


8

Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Luni, 10 februarie a.c., în jurul orelor 20,00, polițiștii au oprit în trafic pe DN2C, pe raza localității Grivița, un autoturism condus de un bărbat de 63 de ani, din județul Mureș. În urma verificărilor ...[citește_toată_știrea]

11 Februarie 2020, 15:50
(190 vizualizări - 1 comentariu)


9

DSVSA Ialomița: Focare de pestă stinse oficial

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează cu privire la faptul că, în perioada 30 ianuarie-3 februarie 2020, la nivelul județului au fost stinse 17 focare de pestă ...[citește_toată_știrea]

11 Februarie 2020, 15:45
(232 vizualizări - 0 comentarii)


10

Atenție, se oprește apa în orașul Fetești!

Pentru executarea lucrărilor de înlocuire a unei vane de legătură de pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 200 mm, de pe strada Călărași, din municipiul Fetești, județul Ialomița, RAJA SA Constanța ...[citește_toată_știrea]

11 Februarie 2020, 15:40
(200 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița/Prahova: Percheziții la persoane bănuite de contrabandă

Polițiștii specializați în Investigarea Criminalității Economice din cadrul IPJ Ialomița au efectuat 7 percheziții domiciliare, în urma cărora au indisponibilizat peste 4300 de țigarete, 25 litri de băuturi ...[citește_toată_știrea]

10 Februarie 2020, 16:40
(288 vizualizări - 0 comentarii)


12

Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Sâmbătă și duminică, 8/9 februarie a.c., polițiștii rutieri au depistat pe raza județului patru șoferi ialomițeni care au condus pe drumurile publice aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. Conducătorii ...[citește_toată_știrea]

10 Februarie 2020, 16:25
(242 vizualizări - 0 comentarii)


13

Fetești: Polițiștii au amendat cerșetorii

Duminică, 9 februarie a.c., polițiștii din Fetești au acționat pe linia prevenirii și combaterii parazitismului stradal, depistarea cerșetorilor și minorilor lăsați fără supraveghere, predispuși la comiterea ...[citește_toată_știrea]

10 Februarie 2020, 16:20
(162 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Infractori arestați

Miercuri, 5 februarie a.c., polițiștii din Jilavele, în baza unor activități pe linia depistării persoanelor urmărite și a celor care posedă mandate de executare a pedepsei, au identificat, pe raza comunei ...[citește_toată_știrea]

6 Februarie 2020, 13:40
(387 vizualizări - 0 comentarii)


Cod Roșu de viscol și ninsori în Ialomița

Cod Roșu de viscol și ninsori în Ialomița

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, județele Buzău, Brăila, Ialomița, Călărași și Tulcea vor fi vizate de Cod Roșu de viscol și ninsori. Astfel, Ialomița va intra sub incidența Codului Roșu de viscol și ninsori de miercuri, 5 februarie 2020, orele 22,00, până joi, 6 februarie 2020, orele 8,00. Să precizăm că fenomenele vizate de Codul Roșu de viscol și ninsori fac referire la intensificări puternice ale vântului cu rafale de peste 85-90 km/h, viscol, ninsori relativ abundente, vizibilitatea fiind redusă semnificativ. ...[citește_toată_știrea]

5 Februarie 2020, 11:50
(1090 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Două accidente, patru persoane rănite

Marți, 4 februarie a.c., polițiștii ialomițeni au intervenit la două accidente de circulație, soldate cu rănirea a patru persoane. Primul accident rutier s-a produs în jurul orei 9,00, pe DJ213, în afara ...[citește_toată_știrea]

5 Februarie 2020, 11:45
(396 vizualizări - 0 comentarii)


Miloșești: Bărbat de 60 de ani, mort în casa incendiată

Miloșești: Bărbat de 60 de ani, mort în casa incendiată

În noaptea de marți spre miercuri, 4/5 februarie 2020, în jurul orelor 23,45, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o casă din localitatea Miloșești. La locul intervenției ...[citește_toată_știrea]

5 Februarie 2020, 09:10
(417 vizualizări - 0 comentarii)


Accident mortal la Căzănești: Pieton lovit de o mașină!

Luni, 3 februarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au intervenit la un accident de circulație produs pe DN2A, în localitatea Căzănești, soldat cu decesul unei persoane. Din primele cercetări ...[citește_toată_știrea]

4 Februarie 2020, 16:40
(490 vizualizări - 0 comentarii)


Tânăr din Urziceni, drogat la volan

Luni, 3 februarie a.c., polițiștii din Urziceni, în timp ce efectuau un filtru rutier pe raza de competență, au oprit în trafic un tânăr, de 21 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din ...[citește_toată_știrea]

4 Februarie 2020, 16:35
(454 vizualizări - 0 comentarii)


Coșereni: Arestat pentru «vătămare corporală»

Luni, 3 februarie a.c., polițiștii din Coșereni au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative ...[citește_toată_știrea]

4 Februarie 2020, 15:25
(329 vizualizări - 0 comentarii)


AJPIS Ialomița: Modificări privind cuantumul alocației de stat pentru copii

În conformitate cu prevederile Legii nr. 214/2019, pentru completarea art. 3 din Legea nr. 61/1993 privind alocația de stat pentru copii, începând cu data de 1 ianuarie 2020, cuantumul alocației de stat ...[citește_toată_știrea]

4 Februarie 2020, 15:20
(485 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA SA Constanța activează Comandamentul pentru Situații de Urgență

Ca urmare a atenționărilor meteorologice de intensificări ale vântului (cu rafale ce vor depăși 60-70 km/h) și ninsori viscolite, la nivelul RAJA SA Constanța s-a decis activarea Comandamentului pentru ...[citește_toată_știrea]

4 Februarie 2020, 15:15
(480 vizualizări - 0 comentarii)


Atenție, se oprește apa în localitatea Fetești!

Pentru executarea lucrărilor de înlocuire a unei vane de legătură de pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 200 mm, de pe strada Călărași, din municipiul Fetești, județul Ialomița, RAJA SA este ...[citește_toată_știrea]

4 Februarie 2020, 15:10
(327 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la o casă din Gârbovi

Incendiu la o casă din Gârbovi

În noaptea de luni spre marți, 3/4 februarie 2020, în jurul orei 00,25, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o casă din localitatea Gârbovi. La locul intervenției ...[citește_toată_știrea]

4 Februarie 2020, 15:05
(395 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Gârbovi incendiu


Vlădeni: S-au înecat în apele Borcei

Doi bărbați, de 42 și 48 de ani, din comuna Vlădeni, s-au înecat în cursul zilei de luni, 3 februarie 2020, în apele Brațului Borcea. Aceștia se aflau într-o barcă alături de alți doi bărbați, de 36 și ...[citește_toată_știrea]

4 Februarie 2020, 14:35
(530 vizualizări - 0 comentarii)


Coșereni: Accident rutier cu 3 autoturisme

Coșereni: Accident rutier cu 3 autoturisme

Trei autoturisme au fost avariate și o femeie de 41 de ani a fost rănită ușor, în urma unui accident rutier petrecut în zona localității Coșereni. Evenimentul rutier s-a produs marți, 4 februarie 2020, ...[citește_toată_știrea]

4 Februarie 2020, 11:09
(449 vizualizări - 0 comentarii)


Autoturism furat din Buzău, descoperit la Gârbovi

În data de 31 ianuarie 2019, în jurul orelor 19,30, polițiștii ialomițeni au identificat în localitatea Gârbovi un autoturism declarat furat de către polițiștii din Buzău. Un tânăr de 18 ani, din Pogoanele ...[citește_toată_știrea]

3 Februarie 2020, 16:50
(492 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Femei agresate de soți

Sâmbătă, 1 februarie a.c., o femeie din comuna Dridu a sunat la 112 solicitând ajutor împotriva soțului de 45 de ani care ar fi agresat-o. La fața locului s-au deplasat polițiștii din orașul Fierbinți- ...[citește_toată_știrea]

3 Februarie 2020, 16:40
(385 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți la volan

Sâmbătă, 1 februarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat și oprit în trafic un bărbat ce conducea un autoturism sub influența băuturilor alcoolice. După ce a fost testat cu alcooltestul ...[citește_toată_știrea]

3 Februarie 2020, 16:15
(330 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Lor în Apă infestată cu substanțe chimice și materii fecale @Romantic în Camioanele care aprovizionează supermarketul «ilegal» blochează domeniul public Lăptarul Vasile în Liviu Patrichi, director la Spitalul Fetești Muratura în În vizită pe «moșia Elenei Neagu» din centrul Sloboziei Alt taximetrist în Camioanele care aprovizionează supermarketul «ilegal» blochează domeniul public MGG în Certificat de urbanism pentru prima fabrică de ars cauciucuri max în Scandal sexual în Olanda cu tinere din Ialomița Ianoși în «Împreună pentru Educație» la Perieți Romantic în Camioanele care aprovizionează supermarketul «ilegal» blochează domeniul public Comentariu N.A.Probat în «Împreună pentru Educație» la Perieți Taximetrist în Camioanele care aprovizionează supermarketul «ilegal» blochează domeniul public Angelo în În vizită pe «moșia Elenei Neagu» din centrul Sloboziei Liviu în Camioanele care aprovizionează supermarketul «ilegal» blochează domeniul public Cici în Camioanele care aprovizionează supermarketul «ilegal» blochează domeniul public cetatean în În vizită pe «moșia Elenei Neagu» din centrul Sloboziei Slobozean în «Împreună pentru Educație» la Perieți @liviu în Liviu Patrichi, director la Spitalul Fetești Refresh money 2020 în Consiliul Județean va cheltui 399 milioane de lei în 2020 Liviu în Camioanele care aprovizionează supermarketul «ilegal» blochează domeniul public Stat în «Împreună pentru Educație» la Perieți
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...