Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Președintele Consiliului Județean își consolidează imaginea publică

Aventurile administrative ale baronului Moraru(hausen)

Președintele Consiliului Județean își consolidează imaginea publică

bonus: «Baie» cu presa pe DJ213A

Aparent, ieșirile publice ale președintelui Consiliului Județean Ialomița, Victor Moraru, dau startul precampa­niei electorale pentru alegerile europarlamentare în Ialomița. În urmă cu două săptămâni a fost prezent la semnarea contractului pentru reabili­tarea Ambulatoriului de la Fetești, săptămâna trecută a semnat contractul de 12,1 milioane de lei pentru refacerea sitului de la Târgul de Floci... Iar printre picături a avut timp de vizite de lucru pe șantierele județului, a bifat evenimente publice, a participat la marșuri de conștientizare a populației... În realitate însă, toate aceste «ieșiri» fac parte din campania de reabilitare personală a președintelui Moraru în ochii alegătorilor social-democrați. Perdant la alegerile interne din PSD, el recuperează terenul pierdut folosindu-se de întreg eșafodul instituțional pe care îl conduce. Mesajul său este clar și răspicat: eu fac, colegii mei doar promit! De dragul adevărului în care nimeni nu mai crede, încercăm să contrabalansăm această hegemonie prezidențială demontând 3 dintre evenimentele primei decade ale lunii aprilie 2019. Primul text explică plata inutilă, timp de un an, a serviciilor de pază pentru aeroportul de la Alexeni. Celelalte două tratează dintr-un unghi diferit două dintre evenimentele publice pe care președintele Victor Moraru le-a mediatizat excesiv, grație contractelor pe bani publici pe care instituția le-a încheiat cu presa...
Pomul lăudat al președintelui Scenariile președintelui Moraru privind utilitatea aeroportului de la Alexeni sunt, pe cât de numeroase, pe atât de fanteziste. De-a lungul anului 2018, au fost promise aici cele mai di­verse investiții, de la ferme de pui până la centre regionale de operațiuni aeriene... Surse apropiate președintelui susțin însă că miza peluării obiectivului rămân cele 350 hectare de teren care aparțin acestui obiectiv (n. red.: dintre care 210 ha re­prezintă teren arabil!). În așteptarea unui investitor care să permită exploatarea «strategică» a acestui teren, președintele Victor Moraru a intrat in silenzio stampa.
Realitatea crudă și scumpă În realitate, aeroportul de la Alexeni ascunde un șir de ruine care nu mai pot fi reabilitate. Hoții de fier vechi au vanda­lizat acest obiectiv cu mult înainte de preluarea lui de către Consiliul Județean, iar acum obiectivul este abandonat începând cu 1 aprilie 2019. Firma care asigura serviciile de pază, Kombat Guard Group Security SRL, a avut timp de un an un contract în valoare 229148,30 de lei, adjudecat prin «procedură proprie simplificată». Contractul nu a fost, deocamdată, reînnoit, fapt care confirmă inutilitatea plății acestor servicii în decursul ultimului an. Reamintim că, până la preluarea aeroportului, demers care a durat mai bine de un an, Victor Moraru nu a vizitat niciodată acest obiectiv.

«Baie» cu presa pe DJ213A
Desant administrativ Președintele Victor Moraru a «vizitat» o bretea de 6 kilometri de drum ju­dețean care se află în prezent «la stadiul de așternere de piatră spartă, urmând ca după finalizarea acestei etape să se reali­zeze șanțurile de colectare a apei pluviale și accesul la proprietăți, iar în final tur­narea straturilor asfaltice». Aceste date, precum și alte informații de interes pu­blic privind vizita au fost făcute pe pagina de Facebook a instituției și pe Youtube, de către cameramanii firmelor cu care instituția are contracte de mediatizare. Potrivit martorilor oculari, numărul celor care au filmat vizita de lucru a președintelui Moraru a fost mai mare decât cel al oficialilor prezenți! Proiectul privind «mo­dernizarea drumului județean DJ213A Mărculești-Bucu, km 32+050-km 37+230» a fost demarat la sfârșitul anului 2018, fiind finanțat din bugetul local. Valoarea acestei investiții se ridică la aproximativ 6 milioane de lei.
Transparență electorală on-line Imediat după efectuarea vizitei, pre­ședintele Victor Moraru a oferit publicului declarații în exclusivitate. Până luni, 8 aprilie, declarațiile sale fuseseră ascultate de 78 de utilizatori. Pentru maximizarea acestui rezultat intermediar (și pentru că vrem să-l ajutăm pe președinte să nu cheltuie inutil banii) am decis să preluăm o parte din aceste declarații: «Este una dintre lucrările la care se lucrează la acest moment. Noi avem în licitație, cu contracte de finanțare, aproximativ 100 de kilometri de drum. Mai avem contracte de finanțare în pregătire de aproape 50 de kilometri... Acest drum este finanțat din fonduri ale Consiliului Județean. Celelalte proiecte sunt finanțate atât din fonduri europene, cât și din PNDL...». Surse administrative confirmă faptul că această vizită de lucru dă startul cursei pentru alegerile europarlamentare. Obiectivele vizitate în anii anteriori, printre care se numără și «groapa lui Stoica», rămân în... «conservare».

Un contract de 12 milioane de lei pentru «cultura istorică»
Liviu Gabriel Mușat, directorul Agenției pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia, și Victor Moraru, președintele Consiliului Județean Ialo­mița, au semnat vineri, 5 aprilie 2019, un nou contract de finanțare, cu o valoare totală de peste 12 milioane de lei, privind valorificarea patrimoniului cultural. După Conacul Bolomey și Biserica de Lemn «Sf. Nicolae» din Slobozia, se va reabilita monumentul istoric «Orașul de Floci».
Investiție europeană în zona inundabilă Obsesia pentru «cultura istorică» a președintelui Victor Moraru dă roade. El a semnat vineri, 5 aprilie a.c., la «Orașul de Floci», un contract care va permite cheltuirea a 12 milioane de lei pentru reabilitarea istorică a zonei. Demersurile privind această investiție au fost de­ma­rate încă din 2016. La momentul respectiv, documentele pu­blice ale instituției precizau clar că «situl este străbătut de vechiul curs al râului Ialomița, în prezent producându-se inundații sezo­niere ale firului din vale». Pentru a preveni acest neajuns potențial, pe lângă lucrările de reabilitare a sitului, pentru ex­ploatarea în bune con­diții a in­vestițiilor «vor fi realizate lu­crări de îndiguire și supraînăl­țare a terenului».
Totul pentru 5600 de vizitatori De asemenea, pe lângă resta­urarea ruinelor existente, se vor construi porți de acces «pentru contorizarea și vânzarea de bilete vizitatorilor» și pavilioane noi, din panouri modulare care vor permite sistematizarea pe verticală a sitului. Proiectul mai pre­vede am­plasarea de mobilier urban, construirea de poduri și podețe, organizarea unui punct de belve­dere «spre zona decla­rată Sit Natura 2000»... Și chiar «reali­za­rea de suporturi pentru cuiburi de berze pentru menține­rea unui habitat special», pentru colonia de berze care revine aici în fie­care primăvară. Tot acest efort bugetar va asi­gura «premi­sele creș­terii numărului de vizi­tatori cu peste 5600 de persoane, al re­vi­talizării interesului consu­ma­to­rilor de cultură, precum și al co­mu­nităților locale pentru valorile patrimoniale ialomițene».

Datele oficiale salvează aparențele
Consiliul Județean Ialomița beneficiază de fi­nanțare europeană nerambursabilă prin intermediul Programului Operațional Regional 2014-2020 (POR), în cadrul Axei prio­ritare 5. Conform co­mu­nica­tu­lui de presă al ADR Sud-Muntenia, in­vestiția se ridică la o valoare totală de 12193054,97 de lei, din care peste 8 milioane de lei provin din Fondul European pentru Dezvoltare Regională (FEDR). Realizarea acestor investiții va avea ca rezultate «consolidarea, conservarea și valoriza­rea sitului arheologic, creșterea atractivi­tății acestuia prin noi construcții, dotări de ultimă oră și drumuri de acces».

10 Aprilie 2019, 17:20 (2821 vizualizări - 12 comentarii)

Citiți și:
Premiată de președintele Moraru, s-a împiedicat pe scări și a leșinat
Avancentenarul administrației ialomițene
Salarii de lux pentru «oamenii de carton» ai președintelui Victor Moraru

Comentariile cititorilor:


cetatean:
(15 Aprilie 2019, 08:26)
Vlad.....esti varza ! 
@Vlad 2:
(15 Aprilie 2019, 07:43)
Nici din tineretul informat , nu faci parte  ! In mandatul 2012-2016 au fost modernizate integral drumurile judeteene Ciochina-Rasi-Salcioara  , GuraIalomitei-Chirana , Adincata - PatruFrati-Moldoveni-Cosereni , DN2A-Gh.Doja, Slobozia-Cosimbesti-Marculesti-Saveni, Tandarei-Movila- Fetesti ( in total , aprox.200Km.), modernizate podurile peste Ialomita de la Albesti si de la Ciochina , toate la costuri de trei ori mai mici decit contractele incheiate in 2016-2019 ( exemplu pod-Ciochina2013 -3,8 milioane lei , pod Dridu 2017- 10.8 mil.lei , nefinalizat , Gh.Doja 0,5 mil.lei / Kmin 2015 si 2,8millei/km la drumul din articol). Moraru in trei ani de mandat , cu administratora publica , realizati ZERO BARAT ! Doar f.f.multi bani tocati si spectacol pt. imaginea proprie ! Bonus - ce s-a intimplat cu societatea de infrastructura rutiera infiintata in asociere cu Primaria Slobozia , acum mai bine de un an ???  NIMIC ! Doar bani tocati !
Mda...:
(12 Aprilie 2019, 19:29)
Emanatia toxica a lui Neacsu via Ponta (Moraru) isi consolideaza din plin imaginea aroganta si demagogia excedentara.
@Vlad:
(12 Aprilie 2019, 09:55)
Esti amuzant, dupa cum scrii, nu te regasesti in "tineretul destept". Exemple: sa facut(s-a facut), oameni destepti(oamenii destepti), multa bafta(multa bafta!).
Vlad:
(11 Aprilie 2019, 19:00)
Daca acum nu va convine ce face Moraru, pe timpul lui Ciuperca nu sa facut nimic.Tineretul destept vede diferența dintre ce facea Ciuperca si ce face Moraru.Bravo Moraru, oameni destepti vad ce faci si te sustin in orice faci.Multa bafta.
Dacicus:
(11 Aprilie 2019, 13:21)
Cum se face ceva,hop si clevetitori!
Mary:
(11 Aprilie 2019, 12:25)
  Trebuia să conștientizeze din prima zi acest Moraru, că macină nervii tuturor, începând cu colegii de serviciu unde s-a purtat ca un vătaf cu trei clase (pentru că atât îl duce mintea) și până la ultimul alegător, vizat fiind că nu este în stare să conducă destinele unui județ aflat la periferia clasamentului în atragerea de fondurilor europene, fără proiecte care să satisfacă cererea de locuri de muncă a tinerilor care în fiecare an pleacă pe capete din țară.
  Degeaba "flocăie" acum tot județul în lung și-n lat, că tot așa rămâne. Un țăran prost, din Amara!!
Alegător:
(11 Aprilie 2019, 11:17)
Stai să inceapă să umble prin scări de bloc, cu pomana.
alegator:
(11 Aprilie 2019, 09:06)
Stiti cum se zice?? Hai sictir,cu puliticul vostru !!!! Frectionari , astia nu sunt politicieni !!! Hahalere abjecte !!!!
Un cetățean:
(10 Aprilie 2019, 20:49)
Au inceput ratatii sa își facă reclama dupa ce o lunga perioada de timp nu au iesit de sub craciii cadanelor,asa ca dragi ialomițeni dați-le flit si haide-ti sa nu ne mai lăsam Păcăliți de parvenitii astia infecti.Alora de atârna la ajutoare doar sa le mai câștige admiratia cu un cazan de fasole cu carnati in care sper sa cada sa se opareasca un pic pt râul facut acestui oras,ca doar oameni ca acest jeg au facut sa ne plece copii si rudele din tara sa muncească prin străini,au ruinat economic tara,au călcat in picioare tot.
FIRICEL:
(10 Aprilie 2019, 20:02)
Cine stie cum se face ciorba de stevie?
Ialomitean:
(10 Aprilie 2019, 19:58)
Nu mai are cum sa își spele imaginea aceasta haimana politica ajuns in fruntea județului printr-un accident al democrației ! Culmea este ca prin comportamentul lui și al persoanelor plantate de el in diverse funcții a adus și un real deserviciu chiar psdului ! Și sa ne referim doar la salariații CJ , ai Spitalului Județean și a unor deconcentrate ai căror slariati vor da cu flit la urne psdului ! Și eșecul va fi decontat de Pavel !

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Marți 23 Apr 2019
205 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Bărbat din Maia, arestat pentru «tâlhărie calificată»

Luni, 22 aprilie a.c., polițiștii ialomițeni au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative ...[citește_toată_știrea]

23 Aprilie 2019, 16:25
(19 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți la volan și fără permis

Luni, 22 aprilie a.c., doi bărbați de 30 și 32 de ani, din județul Constanța, respectiv comuna Bordușani, au fost depistați de polițiști în timp ce conduceau autovehicule pe drumurile publice deși anterior ...[citește_toată_știrea]

23 Aprilie 2019, 16:20
(19 vizualizări - 0 comentarii)


2

Slobozia: Concert de Paști la Catedrala «Înălțarea Domnului»

Episcopia Sloboziei și Călărașilor organizează a cincea ediție a Concertului de Paști intitulat «Veniți să luați lumină!». Duminică, 5 mai 2019, începând cu orele 17,00, cu binecuvântarea și în prezența ...[citește_toată_știrea]

23 Aprilie 2019, 13:20
(9 vizualizări - 0 comentarii)


Sărbătoarea hramulului Mânăstirii «Sfinții Voievozi» Slobozia

În perioada 30 aprilie-6 mai 2019, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Episcop Vincențiu, Episcopia Sloboziei și Călărașilor organizează o serie de manifestări cu ocazia sărbătoririi hramului «Izvorul ...[citește_toată_știrea]

23 Aprilie 2019, 13:05
(30 vizualizări - 0 comentarii)


4
Incendiu la două gospodării din Fetești

Incendiu la două gospodării din Fetești

Incendiul a izbucnit la locuința unui cetățean din Cartierul Fetești-Sat, în seara zilei de luni, 22 aprilie a.c., în jurul orelor 22,00. Flăcările au pornit dintr-o anexă din lemn în care se afla centrala ...[citește_toată_știrea]

23 Aprilie 2019, 11:20
(20 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești incendiu


5

DSVSA Ialomița: Stingere 12 focare de Pestă Porcină Africană

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează proprietarii/deținătorii de porcine, atât din exploatațiile comerciale, cât și din gospodăriile populației că, în perioada ...[citește_toată_știrea]

23 Aprilie 2019, 08:40
(23 vizualizări - 0 comentarii)


6

Tânăr din Bărbulești, reținut după ce a lovit un pieton cu mașina

Un tânăr de 21 de ani, din Bărbulești, bănuit de comiterea infracțiunilor de «ucidere din culpă» și «părăsirea locului accidentului», a fost identificat de către polițiști. Din cercetări a reieșit faptul ...[citește_toată_știrea]

23 Aprilie 2019, 08:35
(24 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Urziceni accident


Produse contrafăcute, confiscate la Fetești

Produse contrafăcute, confiscate la Fetești

Vineri, 19 aprilie a.c., polițiștii au depistat, pe raza municipiului Fetești, o femeie de 26 de ani, din județul Constanța, care încerca să comercializeze articole de îmbrăcăminte, unele dintre acestea ...[citește_toată_știrea]

23 Aprilie 2019, 08:30
(22 vizualizări - 0 comentarii)


8

Jilavele: Contrabandă cu țigări

Vineri, 19 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Jilavele au efectuat două percheziții pe raza comunei Jilavele, la domiciliul unui bărbat de 42 de ani, bănuit de contrabandă cu ...[citește_toată_știrea]

23 Aprilie 2019, 08:25
(23 vizualizări - 0 comentarii)


9

IPJ Ialomița: Amenzi de aproape 270000 de lei, 32 de permise reținute

În perioada 19-21 aprilie a.c., polițiștii ialomițeni au fost prezenți, zilnic, în stradă și au aplicat peste 650 de sancțiuni contravenționale persoanelor care au încălcat normele legale în vigoare și ...[citește_toată_știrea]

23 Aprilie 2019, 08:20
(25 vizualizări - 0 comentarii)


«Ziua Pământului» la Slobozia

«Ziua Pământului» la Slobozia

În fiecare an, data de 22 aprilie-«Ziua Pământului» se sărbătorește în peste 190 de țări. Ziua în care s-a născut mișcarea pentru protejarea mediului înconjurător a fost marcată pentru prima dată și la ...[citește_toată_știrea]

23 Aprilie 2019, 08:15
(24 vizualizări - 0 comentarii)


ANOFM: 100 locuri de muncă în domeniul agricol pentru Spania

Grupul de firme Queralt din regiunea Lleida/Spania oferă 100 de locuri de muncă în agricultură, grupul fiind compus din mai multe ferme dedicate producerii și comercializării fructelor (mere, cireșe, nectarine ...[citește_toată_știrea]

23 Aprilie 2019, 08:10
(30 vizualizări - 0 comentarii)


12

Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

19 Aprilie 2019, 18:15


13

Piața Agroalimentară Slobozia, spațiu autorizat pentru sacrificarea mieilor

Piața Agroalimentară Slobozia este singurul spațiu autorizat sanitar-veterinar pentru sacrificarea și vânzarea mieilor de către producătorii particulari. Astfel, zona specială va fi deschisă în perioada ...[citește_toată_știrea]

19 Aprilie 2019, 16:50
(501 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Prinsă la volanul unei mașini neînmatriculate

Joi, 18 aprilie a.c., o femeie de 40 de ani, din București, a fost depistată de polițiștii ialomițeni în timp ce conducea un autoturim neînmatriculat în apropiere de Urziceni. Totodată, un alt conducător ...[citește_toată_știrea]

19 Aprilie 2019, 16:45
(498 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: «Împreună pentru o comunitate mai sigură!»

Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița derulează campania de prevenire a criminalității în mediul rural «Împreună pentru o comunitate mai sigură!». Polițiștii din structurile de Prevenire, Ordine ...[citește_toată_știrea]

19 Aprilie 2019, 16:40
(408 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 22-24 aprilie a.c., orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparație a rețelelor electrice. Aceste lucrări ...[citește_toată_știrea]

19 Aprilie 2019, 16:35
(517 vizualizări - 0 comentarii)


Două mașini s-au ciocnit în centrul Sloboziei

Două mașini s-au ciocnit în centrul Sloboziei

Un accident rutier s-a produs în după-amiaza zilei de vineri, 19 aprilie a.c., în jurul orelor 13,00, în fața Consiliului Județean Ialomița. Din fericire, evenimentul rutier nu s-a soldat cu victime, la ...[citește_toată_știrea]

19 Aprilie 2019, 14:35
(898 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


Programul casieriilor RAJA în perioada Sărbătorilor de Paște și 1 Mai

RAJA SA aduce la cunoștința tuturor abonaților că, în perioada Sărbătorilor de Paște și 1 Mai, dispeceratul, echipele de intervenție, dar și reprezentanții societății care asigură buna desfășurare a proceselor ...[citește_toată_știrea]

19 Aprilie 2019, 14:30
(629 vizualizări - 0 comentarii)


Tânăr din Munteni Buzău, arestat pentru «furt»

Polițiștii ialomițeni au reușit miercuri, 17 aprilie a.c., identificarea unui tânăr de 23 de ani, din Munteni Buzău. Pe numele acestuia, Judecătoria Slobozia a emis un mandat de executare a pedepsei privative ...[citește_toată_știrea]

18 Aprilie 2019, 17:45
(544 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Firme sancționate de polițiști

Miercuri, 17 aprilie a.c., polițiștii de Investigare a Criminalității Economice au aplicat sancțiuni contravenționale în valoare de 30000 de lei la două firme din Slobozia. În ambele cazuri, polițiștii ...[citește_toată_știrea]

18 Aprilie 2019, 17:40
(693 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți la volan și fără permis

Miercuri, 17 aprilie a.c., polițiștii ialomițeni au depistat două persoane, de 17 și 39 de ani, în timp ce conduceau autovehicule pe drumuri publice fără a poseda permis de conducere, cât și un bărbat, ...[citește_toată_știrea]

18 Aprilie 2019, 17:35
(573 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat din Vlădeni, arestat pentru neplata unei amenzi

Marți, 16 aprilie a.c., polițiștii ialomițeni au reușit identificarea unui bărbat de 48 ani, din Vlădeni, pe numele căruia Judecătoria Fetești a emis un mandat de executare a pedepsei privative de libertate ...[citește_toată_știrea]

17 Aprilie 2019, 16:20
(778 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Vlădeni arestare


Braconajul piscicol, în atenția polițiștilor ialomițeni

Marți, 16 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Stelnica au depistat, pe raza comunei Stelnica, un tânăr, de 25 ani, din Fetești, care transporta cu ajutorul unui autoturism pește din ...[citește_toată_știrea]

17 Aprilie 2019, 16:15
(742 vizualizări - 0 comentarii)


Coșereni: Bucureștean prins conducând cu permisul suspendat

Un bărbat, de 37 ani, din București, a fost depistat marți, 16 aprilie a.c., pe raza localității Coșereni, în timp ce conducea o autoutilitară, deși avea acest drept suspendat. În acest caz polițiștii ialomițeni ...[citește_toată_știrea]

17 Aprilie 2019, 16:10
(664 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

16 Aprilie 2019, 19:10


Slobozia: 7 tone de deșeuri electrice colectate

În perioada 12-13 aprilie a.c., la Slobozia s-a desfășurat campania de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice. În urma acțiunii de colectare DEEE, organizată de Asociația Română ...[citește_toată_știrea]

16 Aprilie 2019, 17:15
(1275 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Controale înainte de Paște

În scopul prevenirii apariției toxiinfecțiilor alimentare în perioada Sărbătorilor Pascale când, în mod tradițional, consumul de alimente de origine animală crește, Direcția Sanitară Veterinară și pentru ...[citește_toată_știrea]

16 Aprilie 2019, 17:05
(651 vizualizări - 0 comentarii)


Movilița: Prinși în flagrant în timp ce încercau să fure chiloți și sutiene

Doi ialomițeni, domiciliați în Movilița, au fost reținuți pentru 24 de ore, într-o anchetă a polițiștilor din Ilfov. Alături de alți cinci suspecți, aceștia au dat o spargere la un depozit de haine din ...[citește_toată_știrea]

16 Aprilie 2019, 12:58
(1340 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Bursa Generală a Locurilor de Muncă-12 aprilie 2019

Vineri, 12 aprilie 2019, la nivel național, s-a desfașurat Bursa Generală a Locurilor de Muncă, acțiune organizată de Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă. Acest eveniment a fost organizat ...[citește_toată_știrea]

12 Aprilie 2019, 16:10
(999 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Maria în Primăria Slobozia plătește degeaba cataloagele electronice observator în Primăria Slobozia plătește degeaba cataloagele electronice Un frate în Managerul Mariana Iancu blochează activitatea Spitalului Județean de Urgență Slobozia Mary în Primarul Adrian Mocioniu a retras atribuțiile viceprimarilor Marian în Primăria Slobozia plătește degeaba cataloagele electronice Wikipedia în În Ialomița există 8900 de persoane cu handicap nemultumitu' în #șieusuntPLUS Georgeta în Primăria Slobozia plătește degeaba cataloagele electronice Burtosu în Managerul Mariana Iancu blochează activitatea Spitalului Județean de Urgență Slobozia Un cetățean în Managerul Mariana Iancu blochează activitatea Spitalului Județean de Urgență Slobozia Patru frati în Managerul Mariana Iancu blochează activitatea Spitalului Județean de Urgență Slobozia @corupția ucide în În Ialomița există 8900 de persoane cu handicap Cu foamea-n gât... în Primăria Slobozia plătește degeaba cataloagele electronice Vasile în Primăria Slobozia plătește degeaba cataloagele electronice Carmen în În Ialomița există 8900 de persoane cu handicap Coruptia ucide în În Ialomița există 8900 de persoane cu handicap Nicolae în Primăria Slobozia plătește degeaba cataloagele electronice ADRIANA în Primăria Slobozia plătește degeaba cataloagele electronice FELICITARI PT APLICATIE! în Primăria Slobozia plătește degeaba cataloagele electronice Angajat în Managerul Mariana Iancu blochează activitatea Spitalului Județean de Urgență Slobozia
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...