Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

SLOBOZIA ARE CEL MAI MIC BUGET DIN ULTIMII 10 ANI!

Orașul sărăciei lucii

SLOBOZIA ARE CEL MAI MIC BUGET DIN ULTIMII 10 ANI!

bonus: Salarii mai mici și concedieri la Primăria Slobozia

În anul 2019, Slobozia va avea cel mai mic buget din ultimii 10 ani. Banii sunt direcționați aproape exclusiv în cheltuielile de funcțio­nare ale administrației. Primarul Adrian Mocioniu susține că se caută surse suplimentare de finanțare. «Sperăm să mai reducem cheltuielile de funcți­onare cu 4-5 milioane de lei, pentru a susține investițiile!» a declarat Mocioniu.

Proiecția bugetară a sărăciei Proiectul de buget al municipiului Slobozia pentru anul 2019 poate fi consultat pe site-ul instituției. Surse admi­nistrative confirmă faptul că acest buget este a 4-a variantă oficială și nu va fi ultima! Potrivit acestuia, veniturile totale ale orașului sunt estimate la 85,2 milioane de lei. Conform datelor oficiale, acesta este cel mai mic buget pe care l-a avut Slobozia în ultimii 10 ani. Din cele 85,2 milioane de lei, aproximativ 73,1 milioane sunt destinate funcționării administrației locale. Restul bugetului, respectiv 12,1 milioane de lei, este destinat investițiilor. Grosso modo, asta înseamnă că la 6 lei cheltuiți pentru funcționarea instituției, Slobozia investește 1 leu în proiecte edi­litare... Deși pe hârtie lucrurile par clare, acestea ascund o realitate incredibilă. Din cele 12,1 milioane de lei din fondul de dezvoltare, aproximativ 11 milioane reprezintă fonduri din surse externe. În aceste condiții, suma reală pe care mu­nicipalitatea o investește în «mai binele» locuitorilor abia depășește 1,4 milioane de lei. În aceste condiții, raportul funcționare-dezvoltare este de 52 la 1!

Investițiile de pe hârtie Cea mai mare parte a celor 11 mili­oane de lei «din surse externe», respectiv, 6,7 milioane de lei, sunt repartizați prin PNDL 2 și vor fi utilizați pentru finalizarea investițiilor din Cartierul Gării Noi. Alte 4 milioane de lei au fost deja alocate de către Consiliul Județean Ialomița pentru extinderea stației de tratare a orașului. Restul banilor, cele 1,4 milioane de lei, sunt împărțiți în sume derizorii pe lista de investiții «în conti­nuare» sau investiții noi. Această practică, susțin oficialii administrației, oferă șansa de a bugeta aceste investiții ulterior, prin rectificări bugetare, sau din surse externe. Multe dintre aceste investiții sunt însă vechi și nu au fost niciodată bugetate corespunzător. Iată câteva exemple: alimentare cu apă din sursă subterană (5000 de lei), moder­nizare Bazar Municipal (5000 de lei), toalete publice (10000 de lei), extindere și reabilitare străzi (2500 de lei), etc. Există, firește, și investiții noi, care vor greva în anii următori bugetul orașului. Vorbim despre sistemul alternativ de mobilitate urbană, pentru care a fost alocată în 2019 suma de 15000 de lei, sistemul inteligent de trafic (17000 de lei), reabilitarea sistemului de iluminat public (1000 de lei), etc.

Explicații și povești Conform declarațiilor oficiale, edilii locali au identificat deja soluții pentru a bugeta aceste investiții care, deocamdată, există doar pe hârtie. Dată fiind scindarea dintre primarul Adrian Mocioniu și consilierii locali PSD, aceste soluții sunt diferite. Încă primar în funcție, Adrian Mocioniu susține că va obține venituri suplimentare prin... reducerea salariilor subordonaților! «E un buget preliminar... Săptămâna viitoare vom organiza o dezbatere pu­blică în cadrul căreia vom informa po­pulația cu privire la soluțiile pe care le-am identificat. Ca primă măsură, vom încerca să reducem cheltuielile cu „bunuri și servicii“... Estimez o reducere a acestor cheltuieli cu 2-2,5 milioane de lei... De asemenea, avem un excedent bugetar de 3 milioane de lei! Îl vom folosi... Și sper să mai identificăm alte fonduri care pot fi orientate către investiții. În total, mizez pe 12 milioane de lei pentru investiții...» ne-a declarat acesta. Cealaltă soluție administrativă o oferă viceprimarul PSD Rudolf Gradea. Acesta respinge aprecierile potrivit cărora bugetul Sloboziei este unul de austeritate și susține că investițiile vor fi finanțate din Fondul Suveran de Dezvoltare și Investiții! Care, deocamdată, nu a fost înființat...

Ce investiții are municipalitatea? Și într-un caz, și în celălalt, esti­mările sunt departe de realitate. De-a lungul anului 2018, oficialii locali au vehiculat o serie întreagă de investiții considerate «absolut necesare». Trecem în revistă câteva dintre ele: investițiile din Cartierul Gării Noi (11 milioane de lei), extinderea stației de tratare a apei (8 milioane de lei), cimitirul uman (10 milioane de lei), blocul de locuințe sociale de la Bora (9,2 milioane de lei), Sala de Sport Polivalentă (66,5 mili­oane de lei), intrarea în parcarea subte­rană (9 milioane de lei), etc. La aceste investiții care au, e adevărat, surse de finanțare externă, se adaugă cele antamate de către primarul Adrian Mocioniu din fonduri europene, respectiv pista pentru bicilete (5 milioane de lei), reabilitarea zonei Casa Armatei (8 milioane de lei), iluminatul stradal inteligent (3,3 milioane de lei), etc. Se poate observa cu ușurință că, însumate, aceste investiții depășesc valoarea vehi­culată de Adrian Mocioniu. Și, de asemenea, că exced soluția populistă avansată de către viceprimarul Rudolf Gradea în numele PSD...

Certitudini bugetare Ce este însă sigur în bugetul Sloboziei pentru anul 2019 e că admi­nistrația locală va avea cheltuieli de funcționare mari. Să identificăm câteva dintre acestea. Ei, bine, pentru salariile mastodontului bugetar numit Primăria Slobozia contribuabilii slobozeni vor plăti aproximativ 37 milioane de lei! Din această sumă, 11,5 milioane de lei sunt cheltuielile salariale ale aparatului propriu al primarului municipiului Slobozia. Următorul sector care va înghiți sume importante este învățământul, cu 8,3 mi­lioane de lei, din care salariile reprezintă 1,7 mili­oane de lei. Pentru salariile angajaților Poliției Locale, fondul anual de salarii se ridică la 4,1 milioane de lei, iar pentru cei ai DADP Slobozia, la 4,8 mi­lioane de lei. Sume consistente cu salariile vor fi cheltuite pentru angajații Direcției de Asistență Socială sau cei ai Direcției pentru Cultură... De asemenea, merită menționat faptul că municipalitatea va plăti anul acesta dobânzi în va­loare de peste 2 milioane de lei. Însu­mate, toate aceste cheltuieli (n. red.: și multe altele, asupra cărora vom reveni pe parcursul anului!) se ridică la o valoare estimată de 73,1 milioane de lei.

Salarii mai mici și concedieri la Primăria Slobozia
Primarul Adrian Mocioniu a precizat că austeritatea bugetară din 2019 se va răsfrânge direct asupra angajaților Primăriei. Într-o primă etapă, apreciază el, aceștia vor avea salariile diminuate: «Am cerut deja o analiză care să permită reducerea salariilor. Deși plafonate în 2019, ele grevează asupra bugetului și privează orașul de investiții absolut necesare!». Reducerea salariilor nu rezolvă însă problemele bugetare. O a doua etapă, a apreciat edilul local, va presupune concedierea unora dintre angajații Primăriei. «Unde vor apărea calificative necorespunzătoare în urma analizei șefilor de servicii, vom fi obligați să ne despărțim de colegii noștri!» a mai declarat Adrian Mocioniu. Primarul Sloboziei nu a precizat însă când vor deveni efective aceste măsuri. Reamintim că în cei aproape 3 ani de mandat al lui Adrian Mo­cioniu, în cadrul Primăriei Slobozia au fost angajate alte aproape 100 de persoane...

11 Aprilie 2019, 14:40 (4302 vizualizări - 10 comentarii)

Citiți și:
Administrația Mocioniu gestionează un buget de criză
Administrația Mocioniu va cheltui 147,5 milioane de lei
Stoica a dezbătut bugetul orașului cu pensionarii din dotare
Slobozia va cheltui 39 milioane de lei pentru salarii

Comentariile cititorilor:


@mecanic:
(16 Aprilie 2019, 07:05)
Pai da bre,orasul nu a excelat in bogatie dar era!Bugetul a fost jefuit in stil ritualic,de buba psd.Cu un buget sanatos,fara salarii si plati tembele,Slobozia s-ar fi prezentat anual cu investitii frumoase,utile.Dupa Pinter,sigur,fsn ist cu documente si psdist convins,nu s a mai intamplat nimic notabil,banii au fost cheltuiti/impartiti in marea familie psd.Fezabilitate,stabilitate,demagogie ce tine la pensionari+o punga cu 28 lei valoare totala.Dar totul a tinut pasul cu cerintele partidului.nastase,ponta,dracu sa ii cante,toate secaturile de la"centru"dau tonul la ciordeala!Mazare,ca avea buget fura pe masura.Din ce sa furi la Slobozia?Nu turism,nu taxe,nu afaceri prospere!Gropi,vrajeala cu cartiere,statui,vrajeli ieftine de bagat pensionarii la somn,linistiti.Psd vegheaza!
ob sedatu:
(15 Aprilie 2019, 20:43)
Daca tot  l-a renegat pesedeu` pe don mocio, ii recomand in acest moment, cand nu mai este preten cu ex primatu` sTOICA, sa-i impute banii pe panoul de catarat, construit ilegal de stoica (fara autorizatie de construire si la un pret megaumflat, parca 80000 lei). Mocio l-a demolat (cu alti bani din buget). Audit si imputa-i banii, daca e neglijenta in serviciu dn partea primatului zis si "hai sictir". Daca in urma auditului rezulta ca pretul umflat avea si ceva comisioane si parandaraturi DNA-ul sa-l ascunda pe stoica vreo cativa ani, ca e batran, si sa dea banii inapoi; la fel si cu statuia lui mos craciun!
Mecanic:
(14 Aprilie 2019, 13:07)
@anton....Dacă orașul este sărac demult, de ce s-a agravat sărăcirea lui? Angajări pe rupte, pile de rudenii, orașul cu floci, zilele sloboziei, statui hidoase plătite la greu....și câte alte cheltuieli inutile! Săracu e și al dracu! Se dă mare și el e rupt in cr! Problemele vitale au rămas în Groapă! Măcar apă și spital cu doctori adevărați să fie....!
Anton ce dă beton :
(14 Aprilie 2019, 11:22)
Orasul este sarac de multi ani.Banii vin "de afara"...Aflat in poate cel mai intins si fertil teren din Romania,orasul nu cunoaste dezvoltarea suratelor din Vest,pentru ca aici=mult psd.Magicul hiperpotent veterinar prin nestiinta a mai tinut inca 3 ani orasul in stand by.Ca atat a putut el.Hăhăitul ala pensionar de la armata,s a tinut doar de șperturi si mișmașuri,tovarașu inginer ionascu,alta specie de specialist in pesederie iliesciana,cu timbru de ciuperca de Tandarei-poftim dezvoltare si salarii!!Oras necajit de psd,cu pensionari ce vor stampila tot psd.Mare nenorocire cu gandirea pensionarilor ce sunt usor de pacalit.Ne au nenorocit,alaturi de psd!Vezi pensionari zambind ca tampitii doar 14 zile,in campanie,apoi 4 ani incruntati injura neajunsurile!
tot cetatean:
(13 Aprilie 2019, 18:32)
asa, dom primar, taie de la comunitarii, si dane noua, la 416, traițe-ar neamu lu matale, ca ce gagici misto ai.
Cetatean 3:
(13 Aprilie 2019, 09:20)
Sa dai afara pisicutele care vin la 10 obosite si pleaca la 14 nu iti este rusine? Nu ai facut nimic si ai luat miliarde din banii nostri Esti vataf pe mosia statului .
Un cetățean:
(12 Aprilie 2019, 21:27)
Mai taie de la comunitari veterinare ca oricum plimba mașinile prin oras degeaba si ai scăpat de sărăcie bugetul local,e simplu,oamenii nu își merita banii.
Contribuabil:
(12 Aprilie 2019, 20:20)
Dom primar, ca solutie de echilibrare a bugetului, mai bine plecati impreuna cu cei 100 de angajati adusi pe ochi frumosi, asa vor ramane bani pt asfaltari!
DIVORT:
(12 Aprilie 2019, 17:07)
si noi dorim cu totii sa ne despartim de voi, und einaintam cererea de divort? la partaj nu vrem nimic, ca n a mai ramas nimic, va oferim voua puscaria.sunteti multumiti acum?
onoare:
(12 Aprilie 2019, 17:06)
onorabil ar fi sa isi reduca salariile astronomice, marite artificial, mai ales ca nu au nicio justificare, sa fie platiti dupa performanta.pai de unde bani pt altceva daca primele 3 persoane din primarie incaseaza lunar un miliard?/ ce nu s ar face de banii astia....o lei la asfaltari, 2 lei la investitii, doar sa poata incasa ei cat presedintele romaniei.culmea e ca nu  au facut, nu fac si nu vor face nimic pt cetateni, doar incaseaza.austeritatea e maxima-politia locala are de indeplinit plan mare din amenzi, primaria trimite amenintari la plic, sa poata aplica amenzi tot celor care muncesc.rusine sa va fie, daca aveati un pic de mandrie, plecati singuri acasa, ca nu faceti decat nenorociri! ar trebui executati in piata publica pt marlanie

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
19 Ian 2020
199 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Tânăr din Slobozia, arestat pentru «tâlhărie calificată»

În cursul zilei de 15 ianuarie a.c., polițiștii slobozeni au identificat și reținut, pentru 24 de ore, un tânăr de 22 de ani cercetat pentru săvârșirea unei infracțiuni de «tâlhărie calificată», săvârșită ...[citește_toată_știrea]

17 Ianuarie 2020, 12:10
(177 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Acțiune de prevenire

Joi, 16 ianuarie a.c., polițiștii feteșteni au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii faptelor cu violență, a delincvenței juvenile și victimizării minorilor în zona unităților de învățământ, precum și ...[citește_toată_știrea]

17 Ianuarie 2020, 11:50
(137 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Avarie la furnizarea apei în Cartierul Fetești Oraș

Pentru remedierea unei avarii survenită la nivelul unui branșament de pe strada Călărași din municipiul Fetești, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile vineri, 17 ianuarie 2020, în ...[citește_toată_știrea]

17 Ianuarie 2020, 11:40
(110 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

16 Ianuarie 2020, 18:55


4

DSVSA Ialomița: Au fost identificate zonele de risc privind gripa aviară

În contextul răspândirii virusului gripei aviare, reprezentanții Direcției Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița au identificat zonele din județ cu risc epidemiologic ridicat. Astfel ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2020, 18:20
(279 vizualizări - 0 comentarii)


Polei în Ialomița: Două accidente, patru persoane rănite

Miercuri, 15 ianuarie a.c., polițiștii ialomițeni au intervenit la două accidente rutiere produse pe raza județului, soldate cu rănirea a patru persoane. Primul dintre acestea s-a produs în jurul orei ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2020, 18:05
(238 vizualizări - 0 comentarii)


Bătrân de 70 de ani din Făcăeni, beat la volan

Miercuri, 15 ianuarie a.c., în jurul orelor 18,00, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Stelnica au depistat un bărbat, de 70 de ani, din comuna Făcăeni, care conducea un autoturism pe raza localității ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2020, 17:55
(211 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat din Gheorghe Doja, arestat după ce a condus fără permis

Miercuri, 15 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Slobozia au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2020, 17:50
(187 vizualizări - 1 comentariu)


8

Accident la intrare în Movila

Marți, 14 ianuarie a.c., în jurul orei 7,30, polițiștii au intervenit la un eveniment rutier produs pe raza localității Movila, soldat cu rănirea unei persoane. Din primele cercetări efectuate de polițiști ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 16:40
(219 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Movila accident


9

Bucu: La volan cu permisul suspendat

Marți, 14 ianuarie a.c., în jurul orelor 15,30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit, pe raza localității Bucu, un autoturism condus de către un bărbat, de 47 de ani, din București, care a ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 16:35
(242 vizualizări - 1 comentariu)


10

Acțiune a polițiștilor feteșteni

Marți, 14 ianuarie a.c., polițiștii feteșteni au desfășurat activități pe raza de competență pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale în domeniul silviculturii și pisciculturii. În cadrul acțiunii ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 16:30
(231 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Locuri de muncă în Germania pentru studenți

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomita anunță ȋnceperea perioadei de ȋnregistrare a aplicațiilor ȋn programul destinat studenților care doresc să desfășoare o activitate lucrativă pe ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 15:15
(190 vizualizări - 0 comentarii)


12
Protopopiatul Slobozia: 15 ianuarie-«Ziua Culturii Naționale»

Protopopiatul Slobozia: 15 ianuarie-«Ziua Culturii Naționale»

Miercuri, 15 ianuarie 2020, cu prilejul «Zilei Culturii Naționale» și aniversării a 170 de ani de la nașterea poetului național Mihai Eminescu, la Liceul Tehnologic «Mihai Eminescu» din Slobozia, elevii ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 15:10
(263 vizualizări - 0 comentarii)


Moldoveni: Bătrână de 87 de ani, moartă într-un incendiu

Moldoveni: Bătrână de 87 de ani, moartă într-un incendiu

În noaptea de marți spre miercuri, 14/15 ianuarie 2020, puțin trecut de miezul nopții, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o casă din localitatea Moldoveni. La ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 11:20
(200 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

14 Ianuarie 2020, 17:10


Amara: Biciclist acroșat de un autoturism

Luni, 13 ianuarie 2020, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au intervenit la un accident de circulație produs în localitatea Amara, soldat cu rănirea unei persoane. Din primele cercetări efectuate ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2020, 11:50
(181 vizualizări - 0 comentarii)


Manasia: Cu permisul suspendat și beat la volan a produs un accident rutier

Sâmbătă, 11 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, în timp ce acționau pe raza localității Bucu, pe linia depistării persoanelor care conduc autovehicule aflate sub influența băuturilor ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2020, 15:50
(208 vizualizări - 0 comentarii)


Percheziție la Ion Roată la un bărbat suspectat de «tăiere ilegală» și «furt de arbori»

Percheziție la Ion Roată la un bărbat suspectat de «tăiere ilegală» și «furt de arbori»

Sâmbătă, 11 ianuarie 2020, polițiștii din cadrul Secției 6 Ion Roată au efectuat o percheziție domiciliară la locuința unui bărbat din comuna Ion Roată, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de «tăiere ilegală ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2020, 15:45
(264 vizualizări - 0 comentarii)


Chirana: Un bărbat din Iași a murit într-un accident rutier

Chirana: Un bărbat din Iași a murit într-un accident rutier

Un grav accident rutier s-a petrecut în seara zilei de vineri, 10 ianuarie 2020, în zona Chirana. Se pare că șoferul unui autovehicul, identificat în persoana unui bărbat de 68 de ani, cu domiciliul în ...[citește_toată_știrea]

10 Ianuarie 2020, 20:20
(771 vizualizări - 1 comentariu)

Taguri: Chirana accident


Taximetriștii din Fetești, amendați de polițiști

Taxiurile din Fetești au fost verificate de polițiștii ialomițeni. În urma controalelor, oamenii legii au descoperit mai multe nereguli în ceea ce privește starea tehnică a autovehiculelor, dar și faptul ...[citește_toată_știrea]

10 Ianuarie 2020, 17:20
(295 vizualizări - 1 comentariu)


Ajutoare de peste 500 mii de lei, acordate de Epsicopia Sloboziei și Călărașilor

Reprezentanții Episcopiei Sloboziei și Călărașilor au realizat un bilanț al ajutoarelor pe care le-au acordat persoanelor aflate în dificultate din cadrul Episcopiei în ultimul trimestru al anului 2019 ...[citește_toată_știrea]

10 Ianuarie 2020, 17:05
(289 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Reținut pentru «tâlhărie calificată»

Polițiștii slobozeni au depistat persoana bănuită de comiterea infracțiunii de «tâlhărie calificată» săvârșită în data de 3 noiembrie 2019, asupra unei femei din municipiul Slobozia. Bărbatul în cauză a ...[citește_toată_știrea]

9 Ianuarie 2020, 14:35
(474 vizualizări - 0 comentarii)


Două fete din Amara, dispărute

Două fete din Amara, dispărute

Polițiștii din Ialomița caută două minore, de 14 și 15 ani, care au plecat de la domiciliu. Persoanele care pot oferi informații care să conducă la depistarea acestora, sunt rugate să anunțe cea mai apropiată ...[citește_toată_știrea]

9 Ianuarie 2020, 10:40
(940 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Amara dispărute


Tânăr din Slobozia, arestat

Miercuri, 8 ianuarie a.c., polițiștii ialomițeni au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative ...[citește_toată_știrea]

9 Ianuarie 2020, 10:35
(279 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia arestare


Primăria Slobozia: Obligativitatea de înscriere în Registrul Agricol

Primăria Municipiului Slobozia aduce la cunoștința persoanelor fizice și juridice obligația acestora de a declara următoarele date pentru înscrierea în Registrul Agricol. Astfel, între 5 ianuarie și ultima ...[citește_toată_știrea]

8 Ianuarie 2020, 11:20
(584 vizualizări - 0 comentarii)


Cosâmbești: Bătrână de 77 de ani, acroșată de o mașină

Luni, 6 ianuarie a.c., polițiștii rutieri din Slobozia au intervenit la un accident rutier produs pe DJ201, în localitatea Cosâmbești, soldat cu rănirea unei persoane. Din primele cercetări efectuate a ...[citește_toată_știrea]

7 Ianuarie 2020, 14:50
(432 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Constănțean reținut pentru «înșelăciune» și «fals în înscrisuri sub semnătură privată»

Un bărbat de 34 de ani a fost reținut luni, 6 ianuarie 2020, de polițiștii ialomițeni, pentru comiterea mai multor infracțiuni de înșelăciune în formă continuată și de fals în înscriuri sub semnătură privată ...[citește_toată_știrea]

7 Ianuarie 2020, 13:55
(347 vizualizări - 0 comentarii)


Tânăr din Făcăeni, depistat băut la volan

Luni, 6 decembrie a.c., polițiștii din Fetești au depistat un tânăr de 22 de ani, din Făcăeni, care conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu în timp ce se afla sub influența alcoolului. ...[citește_toată_știrea]

7 Ianuarie 2020, 13:45
(211 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: 5 permise reținute, amenzi de peste 79 mii de lei

Luni, 6 ianuarie a.c., polițiștii ialomițeni au intervenit la 24 de evenimente, dintre care 23 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112. De asemenea, au fost sesizate 8 infracțiuni ...[citește_toată_știrea]

7 Ianuarie 2020, 13:40
(412 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Rata șomajului-4,38%

La sfârșitul lunii noiembrie 2019, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 4094 șomeri (din care 1867 femei), rata șomajului fiind de 4,38%, cu 0,97 pp ...[citește_toată_știrea]

7 Ianuarie 2020, 10:20
(272 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
@cetatean în Luminița Barcari, nominalizată pentru o funcție de secretar de stat în Ministerul Educației @Ialomiten(!?)psd în Ștefan Țintă, noul președinte al PSD Slobozia Simi On Line în S-a întâmplat la Balaciu: O pacientă a căzut în WC-ul din curtea cabinetului medical! plătitor de taxe în Ștefan Țintă, noul președinte al PSD Slobozia sandu în Reținut pentru că vindea ilegal icre negre cetatean în Luminița Barcari, nominalizată pentru o funcție de secretar de stat în Ministerul Educației Ialomiten în Ștefan Țintă, noul președinte al PSD Slobozia alegator în Ștefan Țintă, noul președinte al PSD Slobozia curiosul în Întrerupere voluntară a activității la fostul Combinat Chimic Chelu în S-a întâmplat la Balaciu: O pacientă a căzut în WC-ul din curtea cabinetului medical! Trilogia din fundu curtii în S-a întâmplat la Balaciu: O pacientă a căzut în WC-ul din curtea cabinetului medical! @haiduc în Ștefan Țintă, noul președinte al PSD Slobozia A în S-a întâmplat la Balaciu: O pacientă a căzut în WC-ul din curtea cabinetului medical! Alegator în Ștefan Țintă, noul președinte al PSD Slobozia Denzel W în Ștefan Țintă, noul președinte al PSD Slobozia PSD ist în Grevă japoneză la Liceul Tehnologic «Alexandru Ioan Cuza» din Slobozia PSD ist de Slobozia în Ștefan Țintă, noul președinte al PSD Slobozia Anda Vasile în Grevă japoneză la Liceul Tehnologic «Alexandru Ioan Cuza» din Slobozia Raquell de Marakes în Ștefan Țintă, noul președinte al PSD Slobozia dojean în Primărie «în familie» la Gheorghe Doja și Albești
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...