Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

SLOBOZIA ARE CEL MAI MIC BUGET DIN ULTIMII 10 ANI!

Orașul sărăciei lucii

SLOBOZIA ARE CEL MAI MIC BUGET DIN ULTIMII 10 ANI!

bonus: Salarii mai mici și concedieri la Primăria Slobozia

În anul 2019, Slobozia va avea cel mai mic buget din ultimii 10 ani. Banii sunt direcționați aproape exclusiv în cheltuielile de funcțio­nare ale administrației. Primarul Adrian Mocioniu susține că se caută surse suplimentare de finanțare. «Sperăm să mai reducem cheltuielile de funcți­onare cu 4-5 milioane de lei, pentru a susține investițiile!» a declarat Mocioniu.

Proiecția bugetară a sărăciei Proiectul de buget al municipiului Slobozia pentru anul 2019 poate fi consultat pe site-ul instituției. Surse admi­nistrative confirmă faptul că acest buget este a 4-a variantă oficială și nu va fi ultima! Potrivit acestuia, veniturile totale ale orașului sunt estimate la 85,2 milioane de lei. Conform datelor oficiale, acesta este cel mai mic buget pe care l-a avut Slobozia în ultimii 10 ani. Din cele 85,2 milioane de lei, aproximativ 73,1 milioane sunt destinate funcționării administrației locale. Restul bugetului, respectiv 12,1 milioane de lei, este destinat investițiilor. Grosso modo, asta înseamnă că la 6 lei cheltuiți pentru funcționarea instituției, Slobozia investește 1 leu în proiecte edi­litare... Deși pe hârtie lucrurile par clare, acestea ascund o realitate incredibilă. Din cele 12,1 milioane de lei din fondul de dezvoltare, aproximativ 11 milioane reprezintă fonduri din surse externe. În aceste condiții, suma reală pe care mu­nicipalitatea o investește în «mai binele» locuitorilor abia depășește 1,4 milioane de lei. În aceste condiții, raportul funcționare-dezvoltare este de 52 la 1!

Investițiile de pe hârtie Cea mai mare parte a celor 11 mili­oane de lei «din surse externe», respectiv, 6,7 milioane de lei, sunt repartizați prin PNDL 2 și vor fi utilizați pentru finalizarea investițiilor din Cartierul Gării Noi. Alte 4 milioane de lei au fost deja alocate de către Consiliul Județean Ialomița pentru extinderea stației de tratare a orașului. Restul banilor, cele 1,4 milioane de lei, sunt împărțiți în sume derizorii pe lista de investiții «în conti­nuare» sau investiții noi. Această practică, susțin oficialii administrației, oferă șansa de a bugeta aceste investiții ulterior, prin rectificări bugetare, sau din surse externe. Multe dintre aceste investiții sunt însă vechi și nu au fost niciodată bugetate corespunzător. Iată câteva exemple: alimentare cu apă din sursă subterană (5000 de lei), moder­nizare Bazar Municipal (5000 de lei), toalete publice (10000 de lei), extindere și reabilitare străzi (2500 de lei), etc. Există, firește, și investiții noi, care vor greva în anii următori bugetul orașului. Vorbim despre sistemul alternativ de mobilitate urbană, pentru care a fost alocată în 2019 suma de 15000 de lei, sistemul inteligent de trafic (17000 de lei), reabilitarea sistemului de iluminat public (1000 de lei), etc.

Explicații și povești Conform declarațiilor oficiale, edilii locali au identificat deja soluții pentru a bugeta aceste investiții care, deocamdată, există doar pe hârtie. Dată fiind scindarea dintre primarul Adrian Mocioniu și consilierii locali PSD, aceste soluții sunt diferite. Încă primar în funcție, Adrian Mocioniu susține că va obține venituri suplimentare prin... reducerea salariilor subordonaților! «E un buget preliminar... Săptămâna viitoare vom organiza o dezbatere pu­blică în cadrul căreia vom informa po­pulația cu privire la soluțiile pe care le-am identificat. Ca primă măsură, vom încerca să reducem cheltuielile cu „bunuri și servicii“... Estimez o reducere a acestor cheltuieli cu 2-2,5 milioane de lei... De asemenea, avem un excedent bugetar de 3 milioane de lei! Îl vom folosi... Și sper să mai identificăm alte fonduri care pot fi orientate către investiții. În total, mizez pe 12 milioane de lei pentru investiții...» ne-a declarat acesta. Cealaltă soluție administrativă o oferă viceprimarul PSD Rudolf Gradea. Acesta respinge aprecierile potrivit cărora bugetul Sloboziei este unul de austeritate și susține că investițiile vor fi finanțate din Fondul Suveran de Dezvoltare și Investiții! Care, deocamdată, nu a fost înființat...

Ce investiții are municipalitatea? Și într-un caz, și în celălalt, esti­mările sunt departe de realitate. De-a lungul anului 2018, oficialii locali au vehiculat o serie întreagă de investiții considerate «absolut necesare». Trecem în revistă câteva dintre ele: investițiile din Cartierul Gării Noi (11 milioane de lei), extinderea stației de tratare a apei (8 milioane de lei), cimitirul uman (10 milioane de lei), blocul de locuințe sociale de la Bora (9,2 milioane de lei), Sala de Sport Polivalentă (66,5 mili­oane de lei), intrarea în parcarea subte­rană (9 milioane de lei), etc. La aceste investiții care au, e adevărat, surse de finanțare externă, se adaugă cele antamate de către primarul Adrian Mocioniu din fonduri europene, respectiv pista pentru bicilete (5 milioane de lei), reabilitarea zonei Casa Armatei (8 milioane de lei), iluminatul stradal inteligent (3,3 milioane de lei), etc. Se poate observa cu ușurință că, însumate, aceste investiții depășesc valoarea vehi­culată de Adrian Mocioniu. Și, de asemenea, că exced soluția populistă avansată de către viceprimarul Rudolf Gradea în numele PSD...

Certitudini bugetare Ce este însă sigur în bugetul Sloboziei pentru anul 2019 e că admi­nistrația locală va avea cheltuieli de funcționare mari. Să identificăm câteva dintre acestea. Ei, bine, pentru salariile mastodontului bugetar numit Primăria Slobozia contribuabilii slobozeni vor plăti aproximativ 37 milioane de lei! Din această sumă, 11,5 milioane de lei sunt cheltuielile salariale ale aparatului propriu al primarului municipiului Slobozia. Următorul sector care va înghiți sume importante este învățământul, cu 8,3 mi­lioane de lei, din care salariile reprezintă 1,7 mili­oane de lei. Pentru salariile angajaților Poliției Locale, fondul anual de salarii se ridică la 4,1 milioane de lei, iar pentru cei ai DADP Slobozia, la 4,8 mi­lioane de lei. Sume consistente cu salariile vor fi cheltuite pentru angajații Direcției de Asistență Socială sau cei ai Direcției pentru Cultură... De asemenea, merită menționat faptul că municipalitatea va plăti anul acesta dobânzi în va­loare de peste 2 milioane de lei. Însu­mate, toate aceste cheltuieli (n. red.: și multe altele, asupra cărora vom reveni pe parcursul anului!) se ridică la o valoare estimată de 73,1 milioane de lei.

Salarii mai mici și concedieri la Primăria Slobozia
Primarul Adrian Mocioniu a precizat că austeritatea bugetară din 2019 se va răsfrânge direct asupra angajaților Primăriei. Într-o primă etapă, apreciază el, aceștia vor avea salariile diminuate: «Am cerut deja o analiză care să permită reducerea salariilor. Deși plafonate în 2019, ele grevează asupra bugetului și privează orașul de investiții absolut necesare!». Reducerea salariilor nu rezolvă însă problemele bugetare. O a doua etapă, a apreciat edilul local, va presupune concedierea unora dintre angajații Primăriei. «Unde vor apărea calificative necorespunzătoare în urma analizei șefilor de servicii, vom fi obligați să ne despărțim de colegii noștri!» a mai declarat Adrian Mocioniu. Primarul Sloboziei nu a precizat însă când vor deveni efective aceste măsuri. Reamintim că în cei aproape 3 ani de mandat al lui Adrian Mo­cioniu, în cadrul Primăriei Slobozia au fost angajate alte aproape 100 de persoane...

11 Aprilie 2019, 14:40 (3468 vizualizări - 10 comentarii)

Citiți și:
Administrația Mocioniu gestionează un buget de criză
Administrația Mocioniu va cheltui 147,5 milioane de lei
Stoica a dezbătut bugetul orașului cu pensionarii din dotare
Slobozia va cheltui 39 milioane de lei pentru salarii

Comentariile cititorilor:


@mecanic:
(16 Aprilie 2019, 07:05)
Pai da bre,orasul nu a excelat in bogatie dar era!Bugetul a fost jefuit in stil ritualic,de buba psd.Cu un buget sanatos,fara salarii si plati tembele,Slobozia s-ar fi prezentat anual cu investitii frumoase,utile.Dupa Pinter,sigur,fsn ist cu documente si psdist convins,nu s a mai intamplat nimic notabil,banii au fost cheltuiti/impartiti in marea familie psd.Fezabilitate,stabilitate,demagogie ce tine la pensionari+o punga cu 28 lei valoare totala.Dar totul a tinut pasul cu cerintele partidului.nastase,ponta,dracu sa ii cante,toate secaturile de la"centru"dau tonul la ciordeala!Mazare,ca avea buget fura pe masura.Din ce sa furi la Slobozia?Nu turism,nu taxe,nu afaceri prospere!Gropi,vrajeala cu cartiere,statui,vrajeli ieftine de bagat pensionarii la somn,linistiti.Psd vegheaza!
ob sedatu:
(15 Aprilie 2019, 20:43)
Daca tot  l-a renegat pesedeu` pe don mocio, ii recomand in acest moment, cand nu mai este preten cu ex primatu` sTOICA, sa-i impute banii pe panoul de catarat, construit ilegal de stoica (fara autorizatie de construire si la un pret megaumflat, parca 80000 lei). Mocio l-a demolat (cu alti bani din buget). Audit si imputa-i banii, daca e neglijenta in serviciu dn partea primatului zis si "hai sictir". Daca in urma auditului rezulta ca pretul umflat avea si ceva comisioane si parandaraturi DNA-ul sa-l ascunda pe stoica vreo cativa ani, ca e batran, si sa dea banii inapoi; la fel si cu statuia lui mos craciun!
Mecanic:
(14 Aprilie 2019, 13:07)
@anton....Dacă orașul este sărac demult, de ce s-a agravat sărăcirea lui? Angajări pe rupte, pile de rudenii, orașul cu floci, zilele sloboziei, statui hidoase plătite la greu....și câte alte cheltuieli inutile! Săracu e și al dracu! Se dă mare și el e rupt in cr! Problemele vitale au rămas în Groapă! Măcar apă și spital cu doctori adevărați să fie....!
Anton ce dă beton :
(14 Aprilie 2019, 11:22)
Orasul este sarac de multi ani.Banii vin "de afara"...Aflat in poate cel mai intins si fertil teren din Romania,orasul nu cunoaste dezvoltarea suratelor din Vest,pentru ca aici=mult psd.Magicul hiperpotent veterinar prin nestiinta a mai tinut inca 3 ani orasul in stand by.Ca atat a putut el.Hăhăitul ala pensionar de la armata,s a tinut doar de șperturi si mișmașuri,tovarașu inginer ionascu,alta specie de specialist in pesederie iliesciana,cu timbru de ciuperca de Tandarei-poftim dezvoltare si salarii!!Oras necajit de psd,cu pensionari ce vor stampila tot psd.Mare nenorocire cu gandirea pensionarilor ce sunt usor de pacalit.Ne au nenorocit,alaturi de psd!Vezi pensionari zambind ca tampitii doar 14 zile,in campanie,apoi 4 ani incruntati injura neajunsurile!
tot cetatean:
(13 Aprilie 2019, 18:32)
asa, dom primar, taie de la comunitarii, si dane noua, la 416, traițe-ar neamu lu matale, ca ce gagici misto ai.
Cetatean 3:
(13 Aprilie 2019, 09:20)
Sa dai afara pisicutele care vin la 10 obosite si pleaca la 14 nu iti este rusine? Nu ai facut nimic si ai luat miliarde din banii nostri Esti vataf pe mosia statului .
Un cetățean:
(12 Aprilie 2019, 21:27)
Mai taie de la comunitari veterinare ca oricum plimba mașinile prin oras degeaba si ai scăpat de sărăcie bugetul local,e simplu,oamenii nu își merita banii.
Contribuabil:
(12 Aprilie 2019, 20:20)
Dom primar, ca solutie de echilibrare a bugetului, mai bine plecati impreuna cu cei 100 de angajati adusi pe ochi frumosi, asa vor ramane bani pt asfaltari!
DIVORT:
(12 Aprilie 2019, 17:07)
si noi dorim cu totii sa ne despartim de voi, und einaintam cererea de divort? la partaj nu vrem nimic, ca n a mai ramas nimic, va oferim voua puscaria.sunteti multumiti acum?
onoare:
(12 Aprilie 2019, 17:06)
onorabil ar fi sa isi reduca salariile astronomice, marite artificial, mai ales ca nu au nicio justificare, sa fie platiti dupa performanta.pai de unde bani pt altceva daca primele 3 persoane din primarie incaseaza lunar un miliard?/ ce nu s ar face de banii astia....o lei la asfaltari, 2 lei la investitii, doar sa poata incasa ei cat presedintele romaniei.culmea e ca nu  au facut, nu fac si nu vor face nimic pt cetateni, doar incaseaza.austeritatea e maxima-politia locala are de indeplinit plan mare din amenzi, primaria trimite amenintari la plic, sa poata aplica amenzi tot celor care muncesc.rusine sa va fie, daca aveati un pic de mandrie, plecati singuri acasa, ca nu faceti decat nenorociri! ar trebui executati in piata publica pt marlanie

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Marți 23 Apr 2019
218 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Bărbat din Maia, arestat pentru «tâlhărie calificată»

Luni, 22 aprilie a.c., polițiștii ialomițeni au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative ...[citește_toată_știrea]

23 Aprilie 2019, 16:25
(19 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți la volan și fără permis

Luni, 22 aprilie a.c., doi bărbați de 30 și 32 de ani, din județul Constanța, respectiv comuna Bordușani, au fost depistați de polițiști în timp ce conduceau autovehicule pe drumurile publice deși anterior ...[citește_toată_știrea]

23 Aprilie 2019, 16:20
(19 vizualizări - 0 comentarii)


2

Slobozia: Concert de Paști la Catedrala «Înălțarea Domnului»

Episcopia Sloboziei și Călărașilor organizează a cincea ediție a Concertului de Paști intitulat «Veniți să luați lumină!». Duminică, 5 mai 2019, începând cu orele 17,00, cu binecuvântarea și în prezența ...[citește_toată_știrea]

23 Aprilie 2019, 13:20
(8 vizualizări - 0 comentarii)


Sărbătoarea hramulului Mânăstirii «Sfinții Voievozi» Slobozia

În perioada 30 aprilie-6 mai 2019, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Episcop Vincențiu, Episcopia Sloboziei și Călărașilor organizează o serie de manifestări cu ocazia sărbătoririi hramului «Izvorul ...[citește_toată_știrea]

23 Aprilie 2019, 13:05
(29 vizualizări - 0 comentarii)


4
Incendiu la două gospodării din Fetești

Incendiu la două gospodării din Fetești

Incendiul a izbucnit la locuința unui cetățean din Cartierul Fetești-Sat, în seara zilei de luni, 22 aprilie a.c., în jurul orelor 22,00. Flăcările au pornit dintr-o anexă din lemn în care se afla centrala ...[citește_toată_știrea]

23 Aprilie 2019, 11:20
(19 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești incendiu


5

DSVSA Ialomița: Stingere 12 focare de Pestă Porcină Africană

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează proprietarii/deținătorii de porcine, atât din exploatațiile comerciale, cât și din gospodăriile populației că, în perioada ...[citește_toată_știrea]

23 Aprilie 2019, 08:40
(22 vizualizări - 0 comentarii)


6

Tânăr din Bărbulești, reținut după ce a lovit un pieton cu mașina

Un tânăr de 21 de ani, din Bărbulești, bănuit de comiterea infracțiunilor de «ucidere din culpă» și «părăsirea locului accidentului», a fost identificat de către polițiști. Din cercetări a reieșit faptul ...[citește_toată_știrea]

23 Aprilie 2019, 08:35
(22 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Urziceni accident


Produse contrafăcute, confiscate la Fetești

Produse contrafăcute, confiscate la Fetești

Vineri, 19 aprilie a.c., polițiștii au depistat, pe raza municipiului Fetești, o femeie de 26 de ani, din județul Constanța, care încerca să comercializeze articole de îmbrăcăminte, unele dintre acestea ...[citește_toată_știrea]

23 Aprilie 2019, 08:30
(21 vizualizări - 0 comentarii)


8

Jilavele: Contrabandă cu țigări

Vineri, 19 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Jilavele au efectuat două percheziții pe raza comunei Jilavele, la domiciliul unui bărbat de 42 de ani, bănuit de contrabandă cu ...[citește_toată_știrea]

23 Aprilie 2019, 08:25
(21 vizualizări - 0 comentarii)


9

IPJ Ialomița: Amenzi de aproape 270000 de lei, 32 de permise reținute

În perioada 19-21 aprilie a.c., polițiștii ialomițeni au fost prezenți, zilnic, în stradă și au aplicat peste 650 de sancțiuni contravenționale persoanelor care au încălcat normele legale în vigoare și ...[citește_toată_știrea]

23 Aprilie 2019, 08:20
(23 vizualizări - 0 comentarii)


«Ziua Pământului» la Slobozia

«Ziua Pământului» la Slobozia

În fiecare an, data de 22 aprilie-«Ziua Pământului» se sărbătorește în peste 190 de țări. Ziua în care s-a născut mișcarea pentru protejarea mediului înconjurător a fost marcată pentru prima dată și la ...[citește_toată_știrea]

23 Aprilie 2019, 08:15
(24 vizualizări - 0 comentarii)


ANOFM: 100 locuri de muncă în domeniul agricol pentru Spania

Grupul de firme Queralt din regiunea Lleida/Spania oferă 100 de locuri de muncă în agricultură, grupul fiind compus din mai multe ferme dedicate producerii și comercializării fructelor (mere, cireșe, nectarine ...[citește_toată_știrea]

23 Aprilie 2019, 08:10
(30 vizualizări - 0 comentarii)


12

Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

19 Aprilie 2019, 18:15


13

Piața Agroalimentară Slobozia, spațiu autorizat pentru sacrificarea mieilor

Piața Agroalimentară Slobozia este singurul spațiu autorizat sanitar-veterinar pentru sacrificarea și vânzarea mieilor de către producătorii particulari. Astfel, zona specială va fi deschisă în perioada ...[citește_toată_știrea]

19 Aprilie 2019, 16:50
(501 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Prinsă la volanul unei mașini neînmatriculate

Joi, 18 aprilie a.c., o femeie de 40 de ani, din București, a fost depistată de polițiștii ialomițeni în timp ce conducea un autoturim neînmatriculat în apropiere de Urziceni. Totodată, un alt conducător ...[citește_toată_știrea]

19 Aprilie 2019, 16:45
(498 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: «Împreună pentru o comunitate mai sigură!»

Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița derulează campania de prevenire a criminalității în mediul rural «Împreună pentru o comunitate mai sigură!». Polițiștii din structurile de Prevenire, Ordine ...[citește_toată_știrea]

19 Aprilie 2019, 16:40
(407 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 22-24 aprilie a.c., orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparație a rețelelor electrice. Aceste lucrări ...[citește_toată_știrea]

19 Aprilie 2019, 16:35
(517 vizualizări - 0 comentarii)


Două mașini s-au ciocnit în centrul Sloboziei

Două mașini s-au ciocnit în centrul Sloboziei

Un accident rutier s-a produs în după-amiaza zilei de vineri, 19 aprilie a.c., în jurul orelor 13,00, în fața Consiliului Județean Ialomița. Din fericire, evenimentul rutier nu s-a soldat cu victime, la ...[citește_toată_știrea]

19 Aprilie 2019, 14:35
(898 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


Programul casieriilor RAJA în perioada Sărbătorilor de Paște și 1 Mai

RAJA SA aduce la cunoștința tuturor abonaților că, în perioada Sărbătorilor de Paște și 1 Mai, dispeceratul, echipele de intervenție, dar și reprezentanții societății care asigură buna desfășurare a proceselor ...[citește_toată_știrea]

19 Aprilie 2019, 14:30
(629 vizualizări - 0 comentarii)


Tânăr din Munteni Buzău, arestat pentru «furt»

Polițiștii ialomițeni au reușit miercuri, 17 aprilie a.c., identificarea unui tânăr de 23 de ani, din Munteni Buzău. Pe numele acestuia, Judecătoria Slobozia a emis un mandat de executare a pedepsei privative ...[citește_toată_știrea]

18 Aprilie 2019, 17:45
(544 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Firme sancționate de polițiști

Miercuri, 17 aprilie a.c., polițiștii de Investigare a Criminalității Economice au aplicat sancțiuni contravenționale în valoare de 30000 de lei la două firme din Slobozia. În ambele cazuri, polițiștii ...[citește_toată_știrea]

18 Aprilie 2019, 17:40
(693 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți la volan și fără permis

Miercuri, 17 aprilie a.c., polițiștii ialomițeni au depistat două persoane, de 17 și 39 de ani, în timp ce conduceau autovehicule pe drumuri publice fără a poseda permis de conducere, cât și un bărbat, ...[citește_toată_știrea]

18 Aprilie 2019, 17:35
(573 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat din Vlădeni, arestat pentru neplata unei amenzi

Marți, 16 aprilie a.c., polițiștii ialomițeni au reușit identificarea unui bărbat de 48 ani, din Vlădeni, pe numele căruia Judecătoria Fetești a emis un mandat de executare a pedepsei privative de libertate ...[citește_toată_știrea]

17 Aprilie 2019, 16:20
(778 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Vlădeni arestare


Braconajul piscicol, în atenția polițiștilor ialomițeni

Marți, 16 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Stelnica au depistat, pe raza comunei Stelnica, un tânăr, de 25 ani, din Fetești, care transporta cu ajutorul unui autoturism pește din ...[citește_toată_știrea]

17 Aprilie 2019, 16:15
(741 vizualizări - 0 comentarii)


Coșereni: Bucureștean prins conducând cu permisul suspendat

Un bărbat, de 37 ani, din București, a fost depistat marți, 16 aprilie a.c., pe raza localității Coșereni, în timp ce conducea o autoutilitară, deși avea acest drept suspendat. În acest caz polițiștii ialomițeni ...[citește_toată_știrea]

17 Aprilie 2019, 16:10
(663 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

16 Aprilie 2019, 19:10


Slobozia: 7 tone de deșeuri electrice colectate

În perioada 12-13 aprilie a.c., la Slobozia s-a desfășurat campania de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice. În urma acțiunii de colectare DEEE, organizată de Asociația Română ...[citește_toată_știrea]

16 Aprilie 2019, 17:15
(1275 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Controale înainte de Paște

În scopul prevenirii apariției toxiinfecțiilor alimentare în perioada Sărbătorilor Pascale când, în mod tradițional, consumul de alimente de origine animală crește, Direcția Sanitară Veterinară și pentru ...[citește_toată_știrea]

16 Aprilie 2019, 17:05
(651 vizualizări - 0 comentarii)


Movilița: Prinși în flagrant în timp ce încercau să fure chiloți și sutiene

Doi ialomițeni, domiciliați în Movilița, au fost reținuți pentru 24 de ore, într-o anchetă a polițiștilor din Ilfov. Alături de alți cinci suspecți, aceștia au dat o spargere la un depozit de haine din ...[citește_toată_știrea]

16 Aprilie 2019, 12:58
(1340 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Bursa Generală a Locurilor de Muncă-12 aprilie 2019

Vineri, 12 aprilie 2019, la nivel național, s-a desfașurat Bursa Generală a Locurilor de Muncă, acțiune organizată de Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă. Acest eveniment a fost organizat ...[citește_toată_știrea]

12 Aprilie 2019, 16:10
(999 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Maria în Primăria Slobozia plătește degeaba cataloagele electronice observator în Primăria Slobozia plătește degeaba cataloagele electronice Un frate în Managerul Mariana Iancu blochează activitatea Spitalului Județean de Urgență Slobozia Mary în Primarul Adrian Mocioniu a retras atribuțiile viceprimarilor Marian în Primăria Slobozia plătește degeaba cataloagele electronice Wikipedia în În Ialomița există 8900 de persoane cu handicap nemultumitu' în #șieusuntPLUS Georgeta în Primăria Slobozia plătește degeaba cataloagele electronice Burtosu în Managerul Mariana Iancu blochează activitatea Spitalului Județean de Urgență Slobozia Un cetățean în Managerul Mariana Iancu blochează activitatea Spitalului Județean de Urgență Slobozia Patru frati în Managerul Mariana Iancu blochează activitatea Spitalului Județean de Urgență Slobozia @corupția ucide în În Ialomița există 8900 de persoane cu handicap Cu foamea-n gât... în Primăria Slobozia plătește degeaba cataloagele electronice Vasile în Primăria Slobozia plătește degeaba cataloagele electronice Carmen în În Ialomița există 8900 de persoane cu handicap Coruptia ucide în În Ialomița există 8900 de persoane cu handicap Nicolae în Primăria Slobozia plătește degeaba cataloagele electronice ADRIANA în Primăria Slobozia plătește degeaba cataloagele electronice FELICITARI PT APLICATIE! în Primăria Slobozia plătește degeaba cataloagele electronice Angajat în Managerul Mariana Iancu blochează activitatea Spitalului Județean de Urgență Slobozia
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...