Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

SLOBOZIA ARE CEL MAI MIC BUGET DIN ULTIMII 10 ANI!

Orașul sărăciei lucii

SLOBOZIA ARE CEL MAI MIC BUGET DIN ULTIMII 10 ANI!

bonus: Salarii mai mici și concedieri la Primăria Slobozia

În anul 2019, Slobozia va avea cel mai mic buget din ultimii 10 ani. Banii sunt direcționați aproape exclusiv în cheltuielile de funcțio­nare ale administrației. Primarul Adrian Mocioniu susține că se caută surse suplimentare de finanțare. «Sperăm să mai reducem cheltuielile de funcți­onare cu 4-5 milioane de lei, pentru a susține investițiile!» a declarat Mocioniu.

Proiecția bugetară a sărăciei Proiectul de buget al municipiului Slobozia pentru anul 2019 poate fi consultat pe site-ul instituției. Surse admi­nistrative confirmă faptul că acest buget este a 4-a variantă oficială și nu va fi ultima! Potrivit acestuia, veniturile totale ale orașului sunt estimate la 85,2 milioane de lei. Conform datelor oficiale, acesta este cel mai mic buget pe care l-a avut Slobozia în ultimii 10 ani. Din cele 85,2 milioane de lei, aproximativ 73,1 milioane sunt destinate funcționării administrației locale. Restul bugetului, respectiv 12,1 milioane de lei, este destinat investițiilor. Grosso modo, asta înseamnă că la 6 lei cheltuiți pentru funcționarea instituției, Slobozia investește 1 leu în proiecte edi­litare... Deși pe hârtie lucrurile par clare, acestea ascund o realitate incredibilă. Din cele 12,1 milioane de lei din fondul de dezvoltare, aproximativ 11 milioane reprezintă fonduri din surse externe. În aceste condiții, suma reală pe care mu­nicipalitatea o investește în «mai binele» locuitorilor abia depășește 1,4 milioane de lei. În aceste condiții, raportul funcționare-dezvoltare este de 52 la 1!

Investițiile de pe hârtie Cea mai mare parte a celor 11 mili­oane de lei «din surse externe», respectiv, 6,7 milioane de lei, sunt repartizați prin PNDL 2 și vor fi utilizați pentru finalizarea investițiilor din Cartierul Gării Noi. Alte 4 milioane de lei au fost deja alocate de către Consiliul Județean Ialomița pentru extinderea stației de tratare a orașului. Restul banilor, cele 1,4 milioane de lei, sunt împărțiți în sume derizorii pe lista de investiții «în conti­nuare» sau investiții noi. Această practică, susțin oficialii administrației, oferă șansa de a bugeta aceste investiții ulterior, prin rectificări bugetare, sau din surse externe. Multe dintre aceste investiții sunt însă vechi și nu au fost niciodată bugetate corespunzător. Iată câteva exemple: alimentare cu apă din sursă subterană (5000 de lei), moder­nizare Bazar Municipal (5000 de lei), toalete publice (10000 de lei), extindere și reabilitare străzi (2500 de lei), etc. Există, firește, și investiții noi, care vor greva în anii următori bugetul orașului. Vorbim despre sistemul alternativ de mobilitate urbană, pentru care a fost alocată în 2019 suma de 15000 de lei, sistemul inteligent de trafic (17000 de lei), reabilitarea sistemului de iluminat public (1000 de lei), etc.

Explicații și povești Conform declarațiilor oficiale, edilii locali au identificat deja soluții pentru a bugeta aceste investiții care, deocamdată, există doar pe hârtie. Dată fiind scindarea dintre primarul Adrian Mocioniu și consilierii locali PSD, aceste soluții sunt diferite. Încă primar în funcție, Adrian Mocioniu susține că va obține venituri suplimentare prin... reducerea salariilor subordonaților! «E un buget preliminar... Săptămâna viitoare vom organiza o dezbatere pu­blică în cadrul căreia vom informa po­pulația cu privire la soluțiile pe care le-am identificat. Ca primă măsură, vom încerca să reducem cheltuielile cu „bunuri și servicii“... Estimez o reducere a acestor cheltuieli cu 2-2,5 milioane de lei... De asemenea, avem un excedent bugetar de 3 milioane de lei! Îl vom folosi... Și sper să mai identificăm alte fonduri care pot fi orientate către investiții. În total, mizez pe 12 milioane de lei pentru investiții...» ne-a declarat acesta. Cealaltă soluție administrativă o oferă viceprimarul PSD Rudolf Gradea. Acesta respinge aprecierile potrivit cărora bugetul Sloboziei este unul de austeritate și susține că investițiile vor fi finanțate din Fondul Suveran de Dezvoltare și Investiții! Care, deocamdată, nu a fost înființat...

Ce investiții are municipalitatea? Și într-un caz, și în celălalt, esti­mările sunt departe de realitate. De-a lungul anului 2018, oficialii locali au vehiculat o serie întreagă de investiții considerate «absolut necesare». Trecem în revistă câteva dintre ele: investițiile din Cartierul Gării Noi (11 milioane de lei), extinderea stației de tratare a apei (8 milioane de lei), cimitirul uman (10 milioane de lei), blocul de locuințe sociale de la Bora (9,2 milioane de lei), Sala de Sport Polivalentă (66,5 mili­oane de lei), intrarea în parcarea subte­rană (9 milioane de lei), etc. La aceste investiții care au, e adevărat, surse de finanțare externă, se adaugă cele antamate de către primarul Adrian Mocioniu din fonduri europene, respectiv pista pentru bicilete (5 milioane de lei), reabilitarea zonei Casa Armatei (8 milioane de lei), iluminatul stradal inteligent (3,3 milioane de lei), etc. Se poate observa cu ușurință că, însumate, aceste investiții depășesc valoarea vehi­culată de Adrian Mocioniu. Și, de asemenea, că exced soluția populistă avansată de către viceprimarul Rudolf Gradea în numele PSD...

Certitudini bugetare Ce este însă sigur în bugetul Sloboziei pentru anul 2019 e că admi­nistrația locală va avea cheltuieli de funcționare mari. Să identificăm câteva dintre acestea. Ei, bine, pentru salariile mastodontului bugetar numit Primăria Slobozia contribuabilii slobozeni vor plăti aproximativ 37 milioane de lei! Din această sumă, 11,5 milioane de lei sunt cheltuielile salariale ale aparatului propriu al primarului municipiului Slobozia. Următorul sector care va înghiți sume importante este învățământul, cu 8,3 mi­lioane de lei, din care salariile reprezintă 1,7 mili­oane de lei. Pentru salariile angajaților Poliției Locale, fondul anual de salarii se ridică la 4,1 milioane de lei, iar pentru cei ai DADP Slobozia, la 4,8 mi­lioane de lei. Sume consistente cu salariile vor fi cheltuite pentru angajații Direcției de Asistență Socială sau cei ai Direcției pentru Cultură... De asemenea, merită menționat faptul că municipalitatea va plăti anul acesta dobânzi în va­loare de peste 2 milioane de lei. Însu­mate, toate aceste cheltuieli (n. red.: și multe altele, asupra cărora vom reveni pe parcursul anului!) se ridică la o valoare estimată de 73,1 milioane de lei.

Salarii mai mici și concedieri la Primăria Slobozia
Primarul Adrian Mocioniu a precizat că austeritatea bugetară din 2019 se va răsfrânge direct asupra angajaților Primăriei. Într-o primă etapă, apreciază el, aceștia vor avea salariile diminuate: «Am cerut deja o analiză care să permită reducerea salariilor. Deși plafonate în 2019, ele grevează asupra bugetului și privează orașul de investiții absolut necesare!». Reducerea salariilor nu rezolvă însă problemele bugetare. O a doua etapă, a apreciat edilul local, va presupune concedierea unora dintre angajații Primăriei. «Unde vor apărea calificative necorespunzătoare în urma analizei șefilor de servicii, vom fi obligați să ne despărțim de colegii noștri!» a mai declarat Adrian Mocioniu. Primarul Sloboziei nu a precizat însă când vor deveni efective aceste măsuri. Reamintim că în cei aproape 3 ani de mandat al lui Adrian Mo­cioniu, în cadrul Primăriei Slobozia au fost angajate alte aproape 100 de persoane...

11 Aprilie 2019, 14:40 (3755 vizualizări - 10 comentarii)

Citiți și:
Administrația Mocioniu gestionează un buget de criză
Administrația Mocioniu va cheltui 147,5 milioane de lei
Stoica a dezbătut bugetul orașului cu pensionarii din dotare
Slobozia va cheltui 39 milioane de lei pentru salarii

Comentariile cititorilor:


@mecanic:
(16 Aprilie 2019, 07:05)
Pai da bre,orasul nu a excelat in bogatie dar era!Bugetul a fost jefuit in stil ritualic,de buba psd.Cu un buget sanatos,fara salarii si plati tembele,Slobozia s-ar fi prezentat anual cu investitii frumoase,utile.Dupa Pinter,sigur,fsn ist cu documente si psdist convins,nu s a mai intamplat nimic notabil,banii au fost cheltuiti/impartiti in marea familie psd.Fezabilitate,stabilitate,demagogie ce tine la pensionari+o punga cu 28 lei valoare totala.Dar totul a tinut pasul cu cerintele partidului.nastase,ponta,dracu sa ii cante,toate secaturile de la"centru"dau tonul la ciordeala!Mazare,ca avea buget fura pe masura.Din ce sa furi la Slobozia?Nu turism,nu taxe,nu afaceri prospere!Gropi,vrajeala cu cartiere,statui,vrajeli ieftine de bagat pensionarii la somn,linistiti.Psd vegheaza!
ob sedatu:
(15 Aprilie 2019, 20:43)
Daca tot  l-a renegat pesedeu` pe don mocio, ii recomand in acest moment, cand nu mai este preten cu ex primatu` sTOICA, sa-i impute banii pe panoul de catarat, construit ilegal de stoica (fara autorizatie de construire si la un pret megaumflat, parca 80000 lei). Mocio l-a demolat (cu alti bani din buget). Audit si imputa-i banii, daca e neglijenta in serviciu dn partea primatului zis si "hai sictir". Daca in urma auditului rezulta ca pretul umflat avea si ceva comisioane si parandaraturi DNA-ul sa-l ascunda pe stoica vreo cativa ani, ca e batran, si sa dea banii inapoi; la fel si cu statuia lui mos craciun!
Mecanic:
(14 Aprilie 2019, 13:07)
@anton....Dacă orașul este sărac demult, de ce s-a agravat sărăcirea lui? Angajări pe rupte, pile de rudenii, orașul cu floci, zilele sloboziei, statui hidoase plătite la greu....și câte alte cheltuieli inutile! Săracu e și al dracu! Se dă mare și el e rupt in cr! Problemele vitale au rămas în Groapă! Măcar apă și spital cu doctori adevărați să fie....!
Anton ce dă beton :
(14 Aprilie 2019, 11:22)
Orasul este sarac de multi ani.Banii vin "de afara"...Aflat in poate cel mai intins si fertil teren din Romania,orasul nu cunoaste dezvoltarea suratelor din Vest,pentru ca aici=mult psd.Magicul hiperpotent veterinar prin nestiinta a mai tinut inca 3 ani orasul in stand by.Ca atat a putut el.Hăhăitul ala pensionar de la armata,s a tinut doar de șperturi si mișmașuri,tovarașu inginer ionascu,alta specie de specialist in pesederie iliesciana,cu timbru de ciuperca de Tandarei-poftim dezvoltare si salarii!!Oras necajit de psd,cu pensionari ce vor stampila tot psd.Mare nenorocire cu gandirea pensionarilor ce sunt usor de pacalit.Ne au nenorocit,alaturi de psd!Vezi pensionari zambind ca tampitii doar 14 zile,in campanie,apoi 4 ani incruntati injura neajunsurile!
tot cetatean:
(13 Aprilie 2019, 18:32)
asa, dom primar, taie de la comunitarii, si dane noua, la 416, traițe-ar neamu lu matale, ca ce gagici misto ai.
Cetatean 3:
(13 Aprilie 2019, 09:20)
Sa dai afara pisicutele care vin la 10 obosite si pleaca la 14 nu iti este rusine? Nu ai facut nimic si ai luat miliarde din banii nostri Esti vataf pe mosia statului .
Un cetățean:
(12 Aprilie 2019, 21:27)
Mai taie de la comunitari veterinare ca oricum plimba mașinile prin oras degeaba si ai scăpat de sărăcie bugetul local,e simplu,oamenii nu își merita banii.
Contribuabil:
(12 Aprilie 2019, 20:20)
Dom primar, ca solutie de echilibrare a bugetului, mai bine plecati impreuna cu cei 100 de angajati adusi pe ochi frumosi, asa vor ramane bani pt asfaltari!
DIVORT:
(12 Aprilie 2019, 17:07)
si noi dorim cu totii sa ne despartim de voi, und einaintam cererea de divort? la partaj nu vrem nimic, ca n a mai ramas nimic, va oferim voua puscaria.sunteti multumiti acum?
onoare:
(12 Aprilie 2019, 17:06)
onorabil ar fi sa isi reduca salariile astronomice, marite artificial, mai ales ca nu au nicio justificare, sa fie platiti dupa performanta.pai de unde bani pt altceva daca primele 3 persoane din primarie incaseaza lunar un miliard?/ ce nu s ar face de banii astia....o lei la asfaltari, 2 lei la investitii, doar sa poata incasa ei cat presedintele romaniei.culmea e ca nu  au facut, nu fac si nu vor face nimic pt cetateni, doar incaseaza.austeritatea e maxima-politia locala are de indeplinit plan mare din amenzi, primaria trimite amenintari la plic, sa poata aplica amenzi tot celor care muncesc.rusine sa va fie, daca aveati un pic de mandrie, plecati singuri acasa, ca nu faceti decat nenorociri! ar trebui executati in piata publica pt marlanie

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Luni 24 Iun 2019
247 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 24-28 iunie a.c., orele 8,00-16,30, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparație la rețelele electrice. Aceste lucrări ...[citește_toată_știrea]

21 Iunie 2019, 15:50
(398 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Stimulente pentru angajarea elevilor și studenților

Angajatorii care încadrează elevi sau studenți pe perioada vacanței de vară beneficiază, pentru fiecare elev sau student, de un stimulent lunar în cuantum de 250 lei/lună. Perioada maximă de acordare a ...[citește_toată_știrea]

21 Iunie 2019, 15:20
(286 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Fetești și Slobozia

Joi, 20 iunie a.c., pe raza județului Ialomița s-au produs două accidente de circulație soldate cu rănirea a două persoane. Primul dintre acestea s-a petrecut pe raza localității Fetești, unde un bărbat ...[citește_toată_știrea]

21 Iunie 2019, 15:10
(343 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 3 accidente, trei persoane rănite

Miercuri, 19 iunie a.c., pe raza județului Ialomița s-au produs 3 accidente de circulație soldate cu rănirea a trei persoane. Primul dintre acestea s-a produs în jurul orelor 15,30, la Slobozia, și s-a ...[citește_toată_știrea]

21 Iunie 2019, 12:15
(312 vizualizări - 0 comentarii)


4

Fetești: Arestat pentru «tentativă de furt calificat»

Miercuri, 19 iunie a.c., polițiștii ialomițeni au reșit identificarea unui bărbat, de 47 de ani, din Fetești, pe numele căruia Judecătoria Fetești a emis un mandat de executare a pedepsei. Cel în cauză ...[citește_toată_știrea]

21 Iunie 2019, 12:10
(293 vizualizări - 0 comentarii)


Stelnica: Americanii au intrat cu blindatele în culturile agricole

Zeci de hectare cultivate cu cereale în Balta Ialomiței au fost distruse de mașinile de luptă blindate ale soldaților americani. Incidentul s-a petrecut joi, 20 iunie 2019, în zona cuprinsă între localitățile ...[citește_toată_știrea]

20 Iunie 2019, 20:07
(630 vizualizări - 1 comentariu)


Bărbați din Slobozia, cercetați pentru «șantaj»

Doi bărbați, de 27 și 46 de ani, din Slobozia, au fost identificați de polițiștii ialomițeni și arestați pentru infracțiuni de «șantaj». În fapt, în perioada februarie-martie 2019, cei în cauză au pretins ...[citește_toată_știrea]

19 Iunie 2019, 15:45
(571 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia șantaj


IPJ Ialomița: Campania «Păstrați surprizele doar pentru vacanță!»

Miercuri, 19 iunie a.c., Poliția Română în parteneriat cu EUCPN-Rețeaua Europeană de Prevenire a Criminalității a desfășurat, în cadrul campaniei «Păstrați surprizele doar pentru vacanță!», evenimentul ...[citește_toată_știrea]

19 Iunie 2019, 15:40
(402 vizualizări - 0 comentarii)


8

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

18 Iunie 2019, 17:55


9

Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

18 Iunie 2019, 17:20


Festivitatea de premiere a elevilor olimpici și Cerc Pastoral la Parohia «Sfântul Dumitru» Slobozia

Vineri, 14 iunie 2019, la Parohia «Sfântul Dumitru» din Slobozia, în prezența preoților parohiilor din municipiu în frunte cu părintele inspector de religie Dragoș Stanciu, părintele protopop Ionuț Butu ...[citește_toată_știrea]

18 Iunie 2019, 17:15
(486 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Măsuri de siguranță pentru Examenele Naționale 2019

Marți, 18 iunie 2019, la nivel național, a început prima probă a Evaluării Naționale 2019, iar polițiștii ialomițeni acționează, până pe data de 29 iunie, pentru ca examenul,  susținut de absolvenții ...[citește_toată_știrea]

18 Iunie 2019, 17:05
(479 vizualizări - 0 comentarii)


12

Trei slobozeni, reținuți pentru «tâlhărie»

Polițiștii ialomițeni au depistat 3 bărbați, cu vârste cuprinse între 24 și 33 de ani, după ce, la data de 10 iunie a.c., ar fi tâlhărit două persoane, pe raza municipiului Slobozia. Doi dintre aceștia ...[citește_toată_știrea]

18 Iunie 2019, 16:35
(554 vizualizări - 0 comentarii)


Elevii din Ialomița susțin Evaluarea Națională

Marți, 18 iunie 2019, elevii de clasa a VIII-a  susțin prima probă a Evaluării Naționale la disciplina Limba și Literatura Română. Datale Inspectoratului Școlar Județean arată că la acest examen s ...[citește_toată_știrea]

18 Iunie 2019, 09:50
(464 vizualizări - 0 comentarii)


Manasia: Cinci persoane grav rănite într-un accident rutier

Manasia: Cinci persoane grav rănite într-un accident rutier

Intervenție a pompierilor din Urziceni în zona localității Manasia. Militarii ISU au acordat primul ajutor în cazul unui accident rutier. Două autovehicule s-au ciocnit frontal, iar în urma impactului cinci ...[citește_toată_știrea]

17 Iunie 2019, 20:25
(657 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Manasia accident


AJOFM Ialomița: În atenția absolvenților promoției 2019

Reamintim absolvenților instituțiilor de învățământ, faptul că, în termen de 60 de zile de la absolvire, sunt așteptați să se înregistreze în evidențele AJOFM Ialomița pentru a beneficia de servicii personalizate ...[citește_toată_știrea]

12 Iunie 2019, 17:30
(1019 vizualizări - 0 comentarii)


Motociclist autoaccidentat în apropiere de Urziceni

Marți, 11 iunie a.c., pe DN2, în apropiere de Urziceni, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane. Astfel, în timp ce un bărbat, de 25 de ani, conducea o motocicletă, nu a adaptat viteza ...[citește_toată_știrea]

12 Iunie 2019, 17:25
(1080 vizualizări - 0 comentarii)


Ion Roată: Depistat în trafic cu parfumuri contrafăcute

Marți, 11 iunie a.c., polițiștii ialomițeni au depistat pe raza comunei Ion Roată, în habitaclul unui autoturism condus de un bărbat de 43 de ani, parfumuri susceptibile de a fi contrafăcute. Astfel, parfumurile ...[citește_toată_știrea]

12 Iunie 2019, 17:20
(978 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Braconajul piscicol, în atenția polițiștilor

Polițiștii feteșteni au depistat pe raza localității un bărbat, de 48 de ani, care avea asupra sa o unealtă de pescuit tip monofilament cu o lungime de 60 metri. Unealta a fost confiscată de polițiști, ...[citește_toată_știrea]

12 Iunie 2019, 17:15
(832 vizualizări - 0 comentarii)


Programul casieriilor RAJA Constanța de Rusalii

RAJA Constanța aduce la cunoștința tuturor abonaților că, în perioada Rusaliilor, dispeceratul, echipele de intervenție, dar și reprezentanții societății care asigură buna desfășurare a proceselor de alimentare ...[citește_toată_știrea]

12 Iunie 2019, 17:10
(803 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: RAJA Constanța


Slobozia: Expoziție aniversară a sculptorului Mihai Marcu

Joi, 30 iunie 2019, începând cu orele 15,30, la Galeriile de Artă «Arcadia» din incinta Centrului Cultural UNESCO «Ionel Perlea» Slobozia va avea loc vernisajul expoziției «Sculptură-Mihai Marcu-80». Lucrări ...[citește_toată_știrea]

11 Iunie 2019, 16:25
(932 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: S-a înecat în Dunăre

Fetești: S-a înecat în Dunăre

Miercuri, 6 iunie a.c., în jurul orelor 19,30, un tânăr de 18 ani a dispărut în apa învolburată a Dunării în zona municipiului Fetești. Acesta a fost luat de curenți și nu a mai putut înota spre mal. Fratele ...[citește_toată_știrea]

7 Iunie 2019, 17:25
(1266 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Dunăre înecat


Slobozia: Doi tineri, coborâți de pompieri de pe acoperișul unei clădiri

Vineri, 7 iunie a.c., în jurul orei 4,30, pompierii Detașamentului Slobozia s-au deplasat cu autoscara mecanică pentru a interveni la coborârea a două persoane, în vârstă de 23 ani, de pe acoperișul unei ...[citește_toată_știrea]

7 Iunie 2019, 17:20
(1531 vizualizări - 1 comentariu)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 10-14 iunie a.c., orele 8,00-16,30, E -Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparație la rețelele electrice. Aceste lucrări ...[citește_toată_știrea]

7 Iunie 2019, 17:15
(1345 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Ultima zi a campaniei «Săptămâna Prevenirii Criminalității»

Vineri, 7 iunie a.c., a fost ultima zi a campaniei «Săptămâna prevenirii criminalității», zi dedicată siguranței rutiere. Polițiștii ialomițeni de la Rutieră au fost prezenți în școlile din județ unde au ...[citește_toată_știrea]

7 Iunie 2019, 17:10
(1065 vizualizări - 0 comentarii)


Săveni: Probleme cu apa potabilă

Ploile din ultimele zile au afectat calitatea apei din localitatea Săveni. Analizele de laborator ale Direcției de Sănătate Publică Ialomița au arătat faptul că mai multe probe conțineau depășiri ale parametrilor ...[citește_toată_știrea]

6 Iunie 2019, 16:20
(1280 vizualizări - 0 comentarii)


Doi bărbați din Amara, arestați pentru «viol»

Miercuri, 5 iunie a.c., pe raza localității Amara, polițiștii de Investigații Criminale au pus în aplicare două mandate de executare a pedepsei privative de libertate de 6 și 7 ani, pentru doi bărbați de ...[citește_toată_știrea]

6 Iunie 2019, 16:15
(1703 vizualizări - 2 comentarii)

Taguri: Amara viol arestare


IPJ Ialomița: «Săptămâna Prevenirii Criminalității», în școli

Miercuri, 5 iunie a.c., polițiștii din cadrul IPJ Ialomița au continuat campania «Săptămâna Prevenirii Criminalității», cu informații privind delincvența juvenilă și victimizarea minorilor. Astfel, polițiștii ...[citește_toată_știrea]

6 Iunie 2019, 16:10
(1183 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Violența în familie, în atenția polițiștilor

Marți, 4 iunie 2019, polițiștii ialomițeni au realizat o nouă acțiune în cadrul Săptămânii Prevenirii Criminalității. Oamenii legii au prezentat publicului informații referitoare la violența domestică. ...[citește_toată_știrea]

4 Iunie 2019, 20:10
(1513 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Stingere focare de Pestă Porcină Africană la Axintele

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează toți crescătorii de porcine că în data de 31.05.2019 au fost stinse un număr de 3 focare de Pestă Porcină Africană declarate ...[citește_toată_știrea]

4 Iunie 2019, 19:05
(1314 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Radu în Marea surpriză de la Gheorghe Doja locuitor în Rețeaua de gaze din Țăndărei se extinde cetatean în Guvernul reduce numărul de locuri în cel mai mare azil din Ialomița Mary în Vești bune bune de la deputatul Mușoiu! Mary în Urban SA Slobozia va încasa 7,68 lei/mc pentru furnizarea apei Mary în Nea Puiu Jimblaru, ultimul lăutar de înmormântări spațiu de închiriat 200 mp în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 19 iunie 2019 Anonim în Doi minori din Slobozia au fost reținuți de polițiști, în cazul bătrânei agresate în centrul orașului Anonim în Doi minori din Slobozia au fost reținuți de polițiști, în cazul bătrânei agresate în centrul orașului Nicoleta în Diplomele de Bacalaureat obținute prin șpăgi, ANULATE de instanță Ana în Diplomele de Bacalaureat obținute prin șpăgi, ANULATE de instanță Luigi Vlaicu. în Guvernul reduce numărul de locuri în cel mai mare azil din Ialomița Așa ceva?? în Doi minori din Slobozia au fost reținuți de polițiști, în cazul bătrânei agresate în centrul orașului CALIN în Urban SA Slobozia va încasa 7,68 lei/mc pentru furnizarea apei Nicu în Diplomele de Bacalaureat obținute prin șpăgi, ANULATE de instanță Laur în Proiecte multianuale pentru dezvoltarea Educației Ina în Diplomele de Bacalaureat obținute prin șpăgi, ANULATE de instanță Mcute în Diplomele de Bacalaureat obținute prin șpăgi, ANULATE de instanță Aida în Diplomele de Bacalaureat obținute prin șpăgi, ANULATE de instanță Mihai în Guvernul reduce numărul de locuri în cel mai mare azil din Ialomița
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...