Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

POLITICĂ

Ialomița lui Dacian Cioloș

Ialomița lui Dacian Cioloș

PLUS are în Ialomița 57 de membri. Și a strâns 3000 de semnături pentru europarlamentarele din 26 mai 2019! Adică, de două ori mai multe decât visau ei... Pentru că au muncit, Cioloș și-a făcut timp să-i felicite. A venit într-o miercuri și nu se mai dădea dus. Așa de mult i-a plăcut Ialomița...

Cioloș știe să tacă
Așa cum vă spuneam, Dacian Cioloș a venit la PLUS Ialomița într-o miercuri. Miercuri, 3 aprilie 2019, ca să fim mai exacți. A venit dimineața și s-a afișat public pe la 11,00, în cadrul unei vizite de lucru la ferma lui Costandache de la Perieți. Ce a făcut la PLUS, ne-a spus el... Ce a făcut la ferma lui Costandache, vă spunem noi, că am fost acolo. La PLUS a lăudat eforturile celor 57 de membri care îl vor propulsa în alegerile europarlamentare. La Costandache s-a plimbat cu un tractor de 100 mii de euro și a încercat să se facă util. Noi l-am surprins încercând să înțeleagă ce nu merge la agricultura românească, de ce e prețul pentru grâul nostru e mai mic cu 15-20 de euro per tonă decât cel al francezilor, de exemplu. N-a înțeles mare lucru, că vorbeau toți... Latifundiarul Costandache despre stația lui de pompare pe care o păzește degeaba de 10 ani, latifundiarul Sitaru despre o legislație agricolă care să permită investițiile, Octavian Săvoiu, coordonatorul PLUS în Ialomița despre seceta care bate la ușă... Și ziariștii despre ale lor, cu Dragnea, cu salariile bugeta­rilor, cu împrumutul de 3 miliarde pentru pensii... Așa că Cioloș a tăcut și i-a ascultat vreme de o oră câte în lună și în stele. Apoi a cerut să vorbească.

Cioloș știe să vorbească
Am vrut să nu ne placă Cioloș. Gân­dește suspect de european! Dar ne-a plăcut. Discursul lui e articulat, frazele sunt scurte și pe înțelesul nostru, nu face dezacorduri... Iar în glas se simte accentul ăla de ardelean de care nu poate scăpa, oricâte limbi străine va fi învățat. Vă dăm un exemplu, că și el a vorbit o oră: «Ne-am dorit să facem cadastrarea și comasarea terenu­rilor agricole, numai că nu am mai avut timp... Abia de am avut un an de zile la dispoziție. Am aprobat bugetul și am cerut modificările de legislație. Pro­cesul a fost inițiat și poate fi finalizat în câțiva ani de zile. Numa’ că e nevoie de colaborarea autorităților locale. Pentru că bani sunt, iar noi când am fost la guver­nare i-am dat. Am dat atâția bani că au venit cei de la Agenția de Cadastru și ne-au spus că da, acum au bani, dar nu au destui ingineri de cadastru!». Cioloș e mândru de ce a făcut... De anul lui de guvernare, de colegii miniștri, de performanțele economice ale țării: «Am avut ghinion! De fiecare dată când am venit la guvernare, am fost obligat să repar câte ceva... Și în 2007, când am fost ministrul Agriculturii, și în 2016... De aceea vă spun. Dacă lucrăm cu adevărul și cu cifre reale, sunt dispus să fac orice analiză! Pentru că mai incompetente guverne decât cele pe care le avem din 2017 încoace nu cred că am avut vreodată în istorie!».

Cioloș are partid în Ialomița
Când nu ascultă și nu face politică, Cioloș pare uman. La Costandache a ținut musai să conducă un tractor de 100 mii de euro, prin curtea fermei. S-a încurcat oleacă când a trebuit să-l întoarcă, dar s-a descurcat. Când a coborât a spus cui a stat să-l asculte că și copiii ar putea conduce un tractor. Așa că iarăși ne-a plăcut. Le-a plăcut și membrilor... Întâi că erau nevorbiți, iar el i-a ascultat. Și-apoi pentru că și ei par oameni la locul lor. Îi nu­mărăm pe degete. În nucleul dur al Co­mi­tetului să tot fie vreo 10. Sunt doi Mihai, un Ciprian care și-ar dori să fie primar, un Adrian, Toni, Laura, Bogdan, Costi... Aaa, era să uităm! Și Octavian Săvoiu, coordonatorul PLUS în Ialomița. Octavian are 40 de ani și o firmă cu vreo 15 angajați. Angajații spun despre el că e un manager bun și că în firmă muncești de plăcere. Că e empa­tic și că are acasă un cățel Akita. Cioloș nu le știe pe-astea toate! Știe doar că fili­ala din Ialomița a strâns 3000 de semnături pentru susți­ne­rea lui. Performanța e unică, pentru că în Ialomița până și ungurii sunt mai mulți decât membrii de partid ai PLUS. Pardon, am vrut să spunem co-etnicii maghiari. Și credem că Cioloș mai știe ceva! Știe că de-acum nu mai e singur în țara lui...

13 Aprilie 2019, 11:05 (3139 vizualizări - 15 comentarii)

Comentariile cititorilor:


Pt.tov...de-a stanga-dreapta:
(17 Aprilie 2019, 20:52)
Ai reușit să mă binedispui prin propria-ti contradicție! Ia citește ce ai scris: "Bolșevism" = "majoritate" asimilata PEIORATIV cu comunismul. Da fuga la DEX sa vezi definiția "peiorativ", deși sunt sigur că nu înțelegi. Uite-te și la ce am scris eu, in postarea pe care ai infierat-o. Exact asta am zis! Că ETIMOLOGIC (da fuga la DEX!) "bolșevism" vine de la "balsaia" = "majoritate" in limba rusa. Eu 'oi fi...n-'oi fi precum zici, dar tu sigur ești un analfabet (= neînțelegerea unui text) și un idiot util cauzei globalizării prin slujirea unui Înalt Trădător cum este bubosul pe care îl idolatrizezi. Nu mă aștept să fi înțeles ceva fin politica guvernului bubosului și nu am disponibilitate sa te alfabetizez gratuit in materie de politică economico-financiara și socială. Pentru alfabetizare îți fac un contract de consultanta deși, la cat ești de sărac cu duhul, sunt sigur că nu-ți permiți onorariul meu.
pt.TOV bolsevic:
(17 Aprilie 2019, 06:18)
Bolșevic ("большеви́к", derivat din rusă ce înseamnă, în traducere liberă, "majoritate") este denumirea care a fost dată unei persoane membre a facțiunii bolșevicilor din Partidul Social Democrat al Muncii din Rusia (PSDMR), partidul marxist condus de Vladimir Ilici Lenin, care a preluat puterea în Rusia în 1917, pe timpul Revoluției din Octombrie.

Cealaltă facțiune a PSDMR s-a numit menșevici, derivat din cuvântul "minoritate". Ruptura dintre cele două facțiuni a apărut la al doilea Congres al Partidului, în 1903.

La scurtă vreme după preluarea puterii în urma revoluției ruse din 1917, bolșevicii și-au schimbat numele în Partidul Comunist din toată Rusia (Bolșevicii) în 1918, și după această dată au fost numiți, în general, "Partidul Comunist" . La titulatura de "bolșevic", partidul - care în anii 1940 s-a numit Partidul Comunist al Uniunii Sovietice (Bolșevic) - a renunțat abia în anul 1952.

Cuvântul "bolșevic" este  sinonim cu acela de "comunist". El a fost deseori folosit de oamenii de dreapta din afara Uniunii Sovietice cu titlu peiorativ la adresa simpatizanților stângii, dintre care nu toți erau neapărat comuniști. Programul politic al bolșevicilor a fost deseori numit bolșevism.

In concluzie TOVARASE noi stim ca toata viata ai mintit si dezinformat, iar acum primesti o binemeritata pensie de actiist al PCR, sa iti fie rusine tie si celor ca tine ca ati distrus tara asta !
ION:
(16 Aprilie 2019, 21:20)
                  CAROLICA TI-A TREBUIT ALBIA DE PORCI   AI   GASITO   FRAERICA , AI HRANIT  COMUNISTI   CIND  ERAI  LA  FERMA  
PARTIDULUI UN TINC BUBOS SI JEGOS , SI ACUM CE FACI TE DAI   lATIFUNDIAR  PRIN EVAZIUNILE FISCALE  SI  INDUCEREA   IN  EROARE   A   FUNCTIONARILOR  DE LA   AFIR , VEZI   INSPECTORI    AFIR  DIN   DOSAR  CONDUSI DE  D-L DROGEANU , DIRECTOR   AFIR  iALOMITA CEL CARUIA II DONEZI BANI LA PARTID JIGODIE.
vox:
(15 Aprilie 2019, 15:43)
Ciolos stie sa vorbeasca si ce sa vorbeasca. Cred ca este importanta  calitatea, veridicitatea spuselor sale.
Pentru @toti:
(15 Aprilie 2019, 14:42)
Te rog ca, înainte să etichetezi pe cineva drept "analfabet" sa te asiguri că nu ești tu însuți unul dintre ei. "Bolșevism" înseamnă "majoritate", de la "balsaia" din limba rusa. Așadar, orice "majoritate" se traduce prin "bolșevism". Etimologic vorbind, gașca trădătorului Ciolos ar deveni "bolșevică" dacă ar obține majoritatea, ferească Dumnezeu!
Alegator:
(15 Aprilie 2019, 14:07)
Poate membrii USR sunt putini, dar simpatizanți sunt foarte multi și se va vedea la alegeri !
@anonymus:
(14 Aprilie 2019, 17:34)
bravo, anonime! adevar graiesti! nu ma pricep la politica, dar stiu ca daca ar fi facuta de oameni scoliti, educati si muncitori, ar iesi macar ceva, nu ca acum cu cei care doar mananca orice vlaga ! ciolos ar fi trebuit lasat sa demonstreze ce poate, fata de guzganii astia incompetenti! si votul meu tot la ei s-ar duce. dl constandache e un domn prin definitie, modest, muncitor, binecrescut, ma bucur sa fie printre ei.as vrea ca si altii sa le urmeze exemplul, nu se mai poate cu jigodismele astea care isi dau salarii la stat din care contribuie la partid.eu as scoate in afara legii aceasta mizerie de partid si i-as condamna pt inalta tradare!
@ toti:
(14 Aprilie 2019, 12:11)
@ Pentru toti ANALfabetii care scriu comentarii la acest articol !          
In timp ce voi stateati la poarta sa primiti stickle cu ulei, pungi cu zahar, galeti sau sepci acesti oameni despre care scrieti voi ca sunt latifundiari si le adresati jigniri gratuite fara ca macar sa ii cunoasteti, acesti oameni munceau !        
Ei au muncit permanent zi si noapte prin felul fiecaruia de munca, reusind sa devina intreprinzatori de succes.  Nu mai stati ca milogii sa va uitati prin ulucile gardului puneti mana la munca cinstita si veti reusi si voi in viata.  
In acest judet sunt putini intreprinzatori care creaza plus valoare, in rest bugetari si asistati social, iar mai nou postaci care jignesc toti oamenii care incearca sa realizeze ceva bun si se opun PSD-ului (adica Bolsevicilor).   
Voi vota acesti oameni pentru ca ii respect si le apreciez munca ! Nu ii cunosc personal si nici nu sunt interesat de asta.
Respect pentru toti cei care muncesc real si creeaza plus valoare !
Titi:
(14 Aprilie 2019, 09:03)
Nu m-ai avem incredere in nimeni toti ne mint si promit in campanii ca fac ca dreg etc.Sunt dezgustat de clasa politica din Romania .
Bibi:
(14 Aprilie 2019, 07:15)
Ce articol frumos !
anonymus:
(13 Aprilie 2019, 21:35)
Acum urmeaza sa se adune guzganii pesedisti ca sa-si imprastie mizeria. Ciolos va pute, e depasit, e securist, mai bun e Neacsu, mai bun e Stoica, Mocioniu, Ionascu si alti nenorociti care au distrus si au ingropat orasul asta...de tara nu mai spun, o clica mafiota care profita de prostia slugilor ca sa mulga tara asta dupa bunul plac. Nu va place Ciolos, e prea normal, prea decent, e ceva ciudat la el, ce politician e asta sa nu minta, sa nu favorizeze hotia si interesele? 
Alegator:
(13 Aprilie 2019, 20:43)
E greu sa lupti cu comunistii ,deghizati sau nu,dar nu va lasati.in Plus sunt oameni tineri si de valoare(cu exceptiile de rigoare) .Trebuie sa avem incredere ,e singura alternativa reala .usr plus.bv baieti ,aveti votul meu.
Gyca:
(13 Aprilie 2019, 16:06)
Constat ca se adevereste faptul ca securistii se aduna in jurul ,,vulpii,,. Pacat de Savoiu ca a muscat nada din respect ptr. informatorul "stiuletele de aur"care in trecut la gaz.duit cu magazia pe teritoriul ,,securistului,,Nea Dan se rasuceste in mormant.A tinut la san sarpele cu muscatura fatala.Sa traiasca ospatarii si electricienii ajunsi mari patroni.Halal natiune mon.ser!!!
Vio:
(13 Aprilie 2019, 16:01)
Hai lasati... Ciolos e depasit de situatie ,asa a fost si cand a fost prim ministru .
Merlea:
(13 Aprilie 2019, 13:51)
E fiert latifundiarul asta sa ajungă și el primar :)

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Marți 23 Apr 2019
204 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

23 Aprilie 2019, 18:20


Bărbat din Maia, arestat pentru «tâlhărie calificată»

Luni, 22 aprilie a.c., polițiștii ialomițeni au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative ...[citește_toată_știrea]

23 Aprilie 2019, 16:25
(19 vizualizări - 0 comentarii)


2

Ialomița: Beți la volan și fără permis

Luni, 22 aprilie a.c., doi bărbați de 30 și 32 de ani, din județul Constanța, respectiv comuna Bordușani, au fost depistați de polițiști în timp ce conduceau autovehicule pe drumurile publice deși anterior ...[citește_toată_știrea]

23 Aprilie 2019, 16:20
(19 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Concert de Paști la Catedrala «Înălțarea Domnului»

Episcopia Sloboziei și Călărașilor organizează a cincea ediție a Concertului de Paști intitulat «Veniți să luați lumină!». Duminică, 5 mai 2019, începând cu orele 17,00, cu binecuvântarea și în prezența ...[citește_toată_știrea]

23 Aprilie 2019, 13:20
(9 vizualizări - 0 comentarii)


4

Sărbătoarea hramulului Mânăstirii «Sfinții Voievozi» Slobozia

În perioada 30 aprilie-6 mai 2019, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Episcop Vincențiu, Episcopia Sloboziei și Călărașilor organizează o serie de manifestări cu ocazia sărbătoririi hramului «Izvorul ...[citește_toată_știrea]

23 Aprilie 2019, 13:05
(30 vizualizări - 0 comentarii)


5
Incendiu la două gospodării din Fetești

Incendiu la două gospodării din Fetești

Incendiul a izbucnit la locuința unui cetățean din Cartierul Fetești-Sat, în seara zilei de luni, 22 aprilie a.c., în jurul orelor 22,00. Flăcările au pornit dintr-o anexă din lemn în care se afla centrala ...[citește_toată_știrea]

23 Aprilie 2019, 11:20
(20 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești incendiu


6

DSVSA Ialomița: Stingere 12 focare de Pestă Porcină Africană

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează proprietarii/deținătorii de porcine, atât din exploatațiile comerciale, cât și din gospodăriile populației că, în perioada ...[citește_toată_știrea]

23 Aprilie 2019, 08:40
(23 vizualizări - 0 comentarii)


Tânăr din Bărbulești, reținut după ce a lovit un pieton cu mașina

Un tânăr de 21 de ani, din Bărbulești, bănuit de comiterea infracțiunilor de «ucidere din culpă» și «părăsirea locului accidentului», a fost identificat de către polițiști. Din cercetări a reieșit faptul ...[citește_toată_știrea]

23 Aprilie 2019, 08:35
(24 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Urziceni accident


8
Produse contrafăcute, confiscate la Fetești

Produse contrafăcute, confiscate la Fetești

Vineri, 19 aprilie a.c., polițiștii au depistat, pe raza municipiului Fetești, o femeie de 26 de ani, din județul Constanța, care încerca să comercializeze articole de îmbrăcăminte, unele dintre acestea ...[citește_toată_știrea]

23 Aprilie 2019, 08:30
(23 vizualizări - 0 comentarii)


9

Jilavele: Contrabandă cu țigări

Vineri, 19 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Jilavele au efectuat două percheziții pe raza comunei Jilavele, la domiciliul unui bărbat de 42 de ani, bănuit de contrabandă cu ...[citește_toată_știrea]

23 Aprilie 2019, 08:25
(24 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi de aproape 270000 de lei, 32 de permise reținute

În perioada 19-21 aprilie a.c., polițiștii ialomițeni au fost prezenți, zilnic, în stradă și au aplicat peste 650 de sancțiuni contravenționale persoanelor care au încălcat normele legale în vigoare și ...[citește_toată_știrea]

23 Aprilie 2019, 08:20
(26 vizualizări - 0 comentarii)


«Ziua Pământului» la Slobozia

«Ziua Pământului» la Slobozia

În fiecare an, data de 22 aprilie-«Ziua Pământului» se sărbătorește în peste 190 de țări. Ziua în care s-a născut mișcarea pentru protejarea mediului înconjurător a fost marcată pentru prima dată și la ...[citește_toată_știrea]

23 Aprilie 2019, 08:15
(25 vizualizări - 0 comentarii)


12

ANOFM: 100 locuri de muncă în domeniul agricol pentru Spania

Grupul de firme Queralt din regiunea Lleida/Spania oferă 100 de locuri de muncă în agricultură, grupul fiind compus din mai multe ferme dedicate producerii și comercializării fructelor (mere, cireșe, nectarine ...[citește_toată_știrea]

23 Aprilie 2019, 08:10
(31 vizualizări - 0 comentarii)


13

Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

19 Aprilie 2019, 18:15


Piața Agroalimentară Slobozia, spațiu autorizat pentru sacrificarea mieilor

Piața Agroalimentară Slobozia este singurul spațiu autorizat sanitar-veterinar pentru sacrificarea și vânzarea mieilor de către producătorii particulari. Astfel, zona specială va fi deschisă în perioada ...[citește_toată_știrea]

19 Aprilie 2019, 16:50
(501 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Prinsă la volanul unei mașini neînmatriculate

Joi, 18 aprilie a.c., o femeie de 40 de ani, din București, a fost depistată de polițiștii ialomițeni în timp ce conducea un autoturim neînmatriculat în apropiere de Urziceni. Totodată, un alt conducător ...[citește_toată_știrea]

19 Aprilie 2019, 16:45
(498 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: «Împreună pentru o comunitate mai sigură!»

Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița derulează campania de prevenire a criminalității în mediul rural «Împreună pentru o comunitate mai sigură!». Polițiștii din structurile de Prevenire, Ordine ...[citește_toată_știrea]

19 Aprilie 2019, 16:40
(408 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 22-24 aprilie a.c., orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparație a rețelelor electrice. Aceste lucrări ...[citește_toată_știrea]

19 Aprilie 2019, 16:35
(517 vizualizări - 0 comentarii)


Două mașini s-au ciocnit în centrul Sloboziei

Două mașini s-au ciocnit în centrul Sloboziei

Un accident rutier s-a produs în după-amiaza zilei de vineri, 19 aprilie a.c., în jurul orelor 13,00, în fața Consiliului Județean Ialomița. Din fericire, evenimentul rutier nu s-a soldat cu victime, la ...[citește_toată_știrea]

19 Aprilie 2019, 14:35
(898 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


Programul casieriilor RAJA în perioada Sărbătorilor de Paște și 1 Mai

RAJA SA aduce la cunoștința tuturor abonaților că, în perioada Sărbătorilor de Paște și 1 Mai, dispeceratul, echipele de intervenție, dar și reprezentanții societății care asigură buna desfășurare a proceselor ...[citește_toată_știrea]

19 Aprilie 2019, 14:30
(629 vizualizări - 0 comentarii)


Tânăr din Munteni Buzău, arestat pentru «furt»

Polițiștii ialomițeni au reușit miercuri, 17 aprilie a.c., identificarea unui tânăr de 23 de ani, din Munteni Buzău. Pe numele acestuia, Judecătoria Slobozia a emis un mandat de executare a pedepsei privative ...[citește_toată_știrea]

18 Aprilie 2019, 17:45
(544 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Firme sancționate de polițiști

Miercuri, 17 aprilie a.c., polițiștii de Investigare a Criminalității Economice au aplicat sancțiuni contravenționale în valoare de 30000 de lei la două firme din Slobozia. În ambele cazuri, polițiștii ...[citește_toată_știrea]

18 Aprilie 2019, 17:40
(693 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți la volan și fără permis

Miercuri, 17 aprilie a.c., polițiștii ialomițeni au depistat două persoane, de 17 și 39 de ani, în timp ce conduceau autovehicule pe drumuri publice fără a poseda permis de conducere, cât și un bărbat, ...[citește_toată_știrea]

18 Aprilie 2019, 17:35
(573 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat din Vlădeni, arestat pentru neplata unei amenzi

Marți, 16 aprilie a.c., polițiștii ialomițeni au reușit identificarea unui bărbat de 48 ani, din Vlădeni, pe numele căruia Judecătoria Fetești a emis un mandat de executare a pedepsei privative de libertate ...[citește_toată_știrea]

17 Aprilie 2019, 16:20
(778 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Vlădeni arestare


Braconajul piscicol, în atenția polițiștilor ialomițeni

Marți, 16 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Stelnica au depistat, pe raza comunei Stelnica, un tânăr, de 25 ani, din Fetești, care transporta cu ajutorul unui autoturism pește din ...[citește_toată_știrea]

17 Aprilie 2019, 16:15
(742 vizualizări - 0 comentarii)


Coșereni: Bucureștean prins conducând cu permisul suspendat

Un bărbat, de 37 ani, din București, a fost depistat marți, 16 aprilie a.c., pe raza localității Coșereni, în timp ce conducea o autoutilitară, deși avea acest drept suspendat. În acest caz polițiștii ialomițeni ...[citește_toată_știrea]

17 Aprilie 2019, 16:10
(664 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: 7 tone de deșeuri electrice colectate

În perioada 12-13 aprilie a.c., la Slobozia s-a desfășurat campania de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice. În urma acțiunii de colectare DEEE, organizată de Asociația Română ...[citește_toată_știrea]

16 Aprilie 2019, 17:15
(1276 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Controale înainte de Paște

În scopul prevenirii apariției toxiinfecțiilor alimentare în perioada Sărbătorilor Pascale când, în mod tradițional, consumul de alimente de origine animală crește, Direcția Sanitară Veterinară și pentru ...[citește_toată_știrea]

16 Aprilie 2019, 17:05
(651 vizualizări - 0 comentarii)


Movilița: Prinși în flagrant în timp ce încercau să fure chiloți și sutiene

Doi ialomițeni, domiciliați în Movilița, au fost reținuți pentru 24 de ore, într-o anchetă a polițiștilor din Ilfov. Alături de alți cinci suspecți, aceștia au dat o spargere la un depozit de haine din ...[citește_toată_știrea]

16 Aprilie 2019, 12:58
(1340 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Bursa Generală a Locurilor de Muncă-12 aprilie 2019

Vineri, 12 aprilie 2019, la nivel național, s-a desfașurat Bursa Generală a Locurilor de Muncă, acțiune organizată de Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă. Acest eveniment a fost organizat ...[citește_toată_știrea]

12 Aprilie 2019, 16:10
(999 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Maria în Primăria Slobozia plătește degeaba cataloagele electronice observator în Primăria Slobozia plătește degeaba cataloagele electronice Un frate în Managerul Mariana Iancu blochează activitatea Spitalului Județean de Urgență Slobozia Mary în Primarul Adrian Mocioniu a retras atribuțiile viceprimarilor Marian în Primăria Slobozia plătește degeaba cataloagele electronice Wikipedia în În Ialomița există 8900 de persoane cu handicap nemultumitu' în #șieusuntPLUS Georgeta în Primăria Slobozia plătește degeaba cataloagele electronice Burtosu în Managerul Mariana Iancu blochează activitatea Spitalului Județean de Urgență Slobozia Un cetățean în Managerul Mariana Iancu blochează activitatea Spitalului Județean de Urgență Slobozia Patru frati în Managerul Mariana Iancu blochează activitatea Spitalului Județean de Urgență Slobozia @corupția ucide în În Ialomița există 8900 de persoane cu handicap Cu foamea-n gât... în Primăria Slobozia plătește degeaba cataloagele electronice Vasile în Primăria Slobozia plătește degeaba cataloagele electronice Carmen în În Ialomița există 8900 de persoane cu handicap Coruptia ucide în În Ialomița există 8900 de persoane cu handicap Nicolae în Primăria Slobozia plătește degeaba cataloagele electronice ADRIANA în Primăria Slobozia plătește degeaba cataloagele electronice FELICITARI PT APLICATIE! în Primăria Slobozia plătește degeaba cataloagele electronice Angajat în Managerul Mariana Iancu blochează activitatea Spitalului Județean de Urgență Slobozia
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...