Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

POLITICĂ

Ialomița lui Dacian Cioloș

Ialomița lui Dacian Cioloș

PLUS are în Ialomița 57 de membri. Și a strâns 3000 de semnături pentru europarlamentarele din 26 mai 2019! Adică, de două ori mai multe decât visau ei... Pentru că au muncit, Cioloș și-a făcut timp să-i felicite. A venit într-o miercuri și nu se mai dădea dus. Așa de mult i-a plăcut Ialomița...

Cioloș știe să tacă
Așa cum vă spuneam, Dacian Cioloș a venit la PLUS Ialomița într-o miercuri. Miercuri, 3 aprilie 2019, ca să fim mai exacți. A venit dimineața și s-a afișat public pe la 11,00, în cadrul unei vizite de lucru la ferma lui Costandache de la Perieți. Ce a făcut la PLUS, ne-a spus el... Ce a făcut la ferma lui Costandache, vă spunem noi, că am fost acolo. La PLUS a lăudat eforturile celor 57 de membri care îl vor propulsa în alegerile europarlamentare. La Costandache s-a plimbat cu un tractor de 100 mii de euro și a încercat să se facă util. Noi l-am surprins încercând să înțeleagă ce nu merge la agricultura românească, de ce e prețul pentru grâul nostru e mai mic cu 15-20 de euro per tonă decât cel al francezilor, de exemplu. N-a înțeles mare lucru, că vorbeau toți... Latifundiarul Costandache despre stația lui de pompare pe care o păzește degeaba de 10 ani, latifundiarul Sitaru despre o legislație agricolă care să permită investițiile, Octavian Săvoiu, coordonatorul PLUS în Ialomița despre seceta care bate la ușă... Și ziariștii despre ale lor, cu Dragnea, cu salariile bugeta­rilor, cu împrumutul de 3 miliarde pentru pensii... Așa că Cioloș a tăcut și i-a ascultat vreme de o oră câte în lună și în stele. Apoi a cerut să vorbească.

Cioloș știe să vorbească
Am vrut să nu ne placă Cioloș. Gân­dește suspect de european! Dar ne-a plăcut. Discursul lui e articulat, frazele sunt scurte și pe înțelesul nostru, nu face dezacorduri... Iar în glas se simte accentul ăla de ardelean de care nu poate scăpa, oricâte limbi străine va fi învățat. Vă dăm un exemplu, că și el a vorbit o oră: «Ne-am dorit să facem cadastrarea și comasarea terenu­rilor agricole, numai că nu am mai avut timp... Abia de am avut un an de zile la dispoziție. Am aprobat bugetul și am cerut modificările de legislație. Pro­cesul a fost inițiat și poate fi finalizat în câțiva ani de zile. Numa’ că e nevoie de colaborarea autorităților locale. Pentru că bani sunt, iar noi când am fost la guver­nare i-am dat. Am dat atâția bani că au venit cei de la Agenția de Cadastru și ne-au spus că da, acum au bani, dar nu au destui ingineri de cadastru!». Cioloș e mândru de ce a făcut... De anul lui de guvernare, de colegii miniștri, de performanțele economice ale țării: «Am avut ghinion! De fiecare dată când am venit la guvernare, am fost obligat să repar câte ceva... Și în 2007, când am fost ministrul Agriculturii, și în 2016... De aceea vă spun. Dacă lucrăm cu adevărul și cu cifre reale, sunt dispus să fac orice analiză! Pentru că mai incompetente guverne decât cele pe care le avem din 2017 încoace nu cred că am avut vreodată în istorie!».

Cioloș are partid în Ialomița
Când nu ascultă și nu face politică, Cioloș pare uman. La Costandache a ținut musai să conducă un tractor de 100 mii de euro, prin curtea fermei. S-a încurcat oleacă când a trebuit să-l întoarcă, dar s-a descurcat. Când a coborât a spus cui a stat să-l asculte că și copiii ar putea conduce un tractor. Așa că iarăși ne-a plăcut. Le-a plăcut și membrilor... Întâi că erau nevorbiți, iar el i-a ascultat. Și-apoi pentru că și ei par oameni la locul lor. Îi nu­mărăm pe degete. În nucleul dur al Co­mi­tetului să tot fie vreo 10. Sunt doi Mihai, un Ciprian care și-ar dori să fie primar, un Adrian, Toni, Laura, Bogdan, Costi... Aaa, era să uităm! Și Octavian Săvoiu, coordonatorul PLUS în Ialomița. Octavian are 40 de ani și o firmă cu vreo 15 angajați. Angajații spun despre el că e un manager bun și că în firmă muncești de plăcere. Că e empa­tic și că are acasă un cățel Akita. Cioloș nu le știe pe-astea toate! Știe doar că fili­ala din Ialomița a strâns 3000 de semnături pentru susți­ne­rea lui. Performanța e unică, pentru că în Ialomița până și ungurii sunt mai mulți decât membrii de partid ai PLUS. Pardon, am vrut să spunem co-etnicii maghiari. Și credem că Cioloș mai știe ceva! Știe că de-acum nu mai e singur în țara lui...

13 Aprilie 2019, 11:05 (4149 vizualizări - 15 comentarii)

Comentariile cititorilor:


Pt.tov...de-a stanga-dreapta:
(17 Aprilie 2019, 20:52)
Ai reușit să mă binedispui prin propria-ti contradicție! Ia citește ce ai scris: "Bolșevism" = "majoritate" asimilata PEIORATIV cu comunismul. Da fuga la DEX sa vezi definiția "peiorativ", deși sunt sigur că nu înțelegi. Uite-te și la ce am scris eu, in postarea pe care ai infierat-o. Exact asta am zis! Că ETIMOLOGIC (da fuga la DEX!) "bolșevism" vine de la "balsaia" = "majoritate" in limba rusa. Eu 'oi fi...n-'oi fi precum zici, dar tu sigur ești un analfabet (= neînțelegerea unui text) și un idiot util cauzei globalizării prin slujirea unui Înalt Trădător cum este bubosul pe care îl idolatrizezi. Nu mă aștept să fi înțeles ceva fin politica guvernului bubosului și nu am disponibilitate sa te alfabetizez gratuit in materie de politică economico-financiara și socială. Pentru alfabetizare îți fac un contract de consultanta deși, la cat ești de sărac cu duhul, sunt sigur că nu-ți permiți onorariul meu.
pt.TOV bolsevic:
(17 Aprilie 2019, 06:18)
Bolșevic ("большеви́к", derivat din rusă ce înseamnă, în traducere liberă, "majoritate") este denumirea care a fost dată unei persoane membre a facțiunii bolșevicilor din Partidul Social Democrat al Muncii din Rusia (PSDMR), partidul marxist condus de Vladimir Ilici Lenin, care a preluat puterea în Rusia în 1917, pe timpul Revoluției din Octombrie.

Cealaltă facțiune a PSDMR s-a numit menșevici, derivat din cuvântul "minoritate". Ruptura dintre cele două facțiuni a apărut la al doilea Congres al Partidului, în 1903.

La scurtă vreme după preluarea puterii în urma revoluției ruse din 1917, bolșevicii și-au schimbat numele în Partidul Comunist din toată Rusia (Bolșevicii) în 1918, și după această dată au fost numiți, în general, "Partidul Comunist" . La titulatura de "bolșevic", partidul - care în anii 1940 s-a numit Partidul Comunist al Uniunii Sovietice (Bolșevic) - a renunțat abia în anul 1952.

Cuvântul "bolșevic" este  sinonim cu acela de "comunist". El a fost deseori folosit de oamenii de dreapta din afara Uniunii Sovietice cu titlu peiorativ la adresa simpatizanților stângii, dintre care nu toți erau neapărat comuniști. Programul politic al bolșevicilor a fost deseori numit bolșevism.

In concluzie TOVARASE noi stim ca toata viata ai mintit si dezinformat, iar acum primesti o binemeritata pensie de actiist al PCR, sa iti fie rusine tie si celor ca tine ca ati distrus tara asta !
ION:
(16 Aprilie 2019, 21:20)
                  CAROLICA TI-A TREBUIT ALBIA DE PORCI   AI   GASITO   FRAERICA , AI HRANIT  COMUNISTI   CIND  ERAI  LA  FERMA  
PARTIDULUI UN TINC BUBOS SI JEGOS , SI ACUM CE FACI TE DAI   lATIFUNDIAR  PRIN EVAZIUNILE FISCALE  SI  INDUCEREA   IN  EROARE   A   FUNCTIONARILOR  DE LA   AFIR , VEZI   INSPECTORI    AFIR  DIN   DOSAR  CONDUSI DE  D-L DROGEANU , DIRECTOR   AFIR  iALOMITA CEL CARUIA II DONEZI BANI LA PARTID JIGODIE.
vox:
(15 Aprilie 2019, 15:43)
Ciolos stie sa vorbeasca si ce sa vorbeasca. Cred ca este importanta  calitatea, veridicitatea spuselor sale.
Pentru @toti:
(15 Aprilie 2019, 14:42)
Te rog ca, înainte să etichetezi pe cineva drept "analfabet" sa te asiguri că nu ești tu însuți unul dintre ei. "Bolșevism" înseamnă "majoritate", de la "balsaia" din limba rusa. Așadar, orice "majoritate" se traduce prin "bolșevism". Etimologic vorbind, gașca trădătorului Ciolos ar deveni "bolșevică" dacă ar obține majoritatea, ferească Dumnezeu!
Alegator:
(15 Aprilie 2019, 14:07)
Poate membrii USR sunt putini, dar simpatizanți sunt foarte multi și se va vedea la alegeri !
@anonymus:
(14 Aprilie 2019, 17:34)
bravo, anonime! adevar graiesti! nu ma pricep la politica, dar stiu ca daca ar fi facuta de oameni scoliti, educati si muncitori, ar iesi macar ceva, nu ca acum cu cei care doar mananca orice vlaga ! ciolos ar fi trebuit lasat sa demonstreze ce poate, fata de guzganii astia incompetenti! si votul meu tot la ei s-ar duce. dl constandache e un domn prin definitie, modest, muncitor, binecrescut, ma bucur sa fie printre ei.as vrea ca si altii sa le urmeze exemplul, nu se mai poate cu jigodismele astea care isi dau salarii la stat din care contribuie la partid.eu as scoate in afara legii aceasta mizerie de partid si i-as condamna pt inalta tradare!
@ toti:
(14 Aprilie 2019, 12:11)
@ Pentru toti ANALfabetii care scriu comentarii la acest articol !          
In timp ce voi stateati la poarta sa primiti stickle cu ulei, pungi cu zahar, galeti sau sepci acesti oameni despre care scrieti voi ca sunt latifundiari si le adresati jigniri gratuite fara ca macar sa ii cunoasteti, acesti oameni munceau !        
Ei au muncit permanent zi si noapte prin felul fiecaruia de munca, reusind sa devina intreprinzatori de succes.  Nu mai stati ca milogii sa va uitati prin ulucile gardului puneti mana la munca cinstita si veti reusi si voi in viata.  
In acest judet sunt putini intreprinzatori care creaza plus valoare, in rest bugetari si asistati social, iar mai nou postaci care jignesc toti oamenii care incearca sa realizeze ceva bun si se opun PSD-ului (adica Bolsevicilor).   
Voi vota acesti oameni pentru ca ii respect si le apreciez munca ! Nu ii cunosc personal si nici nu sunt interesat de asta.
Respect pentru toti cei care muncesc real si creeaza plus valoare !
Titi:
(14 Aprilie 2019, 09:03)
Nu m-ai avem incredere in nimeni toti ne mint si promit in campanii ca fac ca dreg etc.Sunt dezgustat de clasa politica din Romania .
Bibi:
(14 Aprilie 2019, 07:15)
Ce articol frumos !
anonymus:
(13 Aprilie 2019, 21:35)
Acum urmeaza sa se adune guzganii pesedisti ca sa-si imprastie mizeria. Ciolos va pute, e depasit, e securist, mai bun e Neacsu, mai bun e Stoica, Mocioniu, Ionascu si alti nenorociti care au distrus si au ingropat orasul asta...de tara nu mai spun, o clica mafiota care profita de prostia slugilor ca sa mulga tara asta dupa bunul plac. Nu va place Ciolos, e prea normal, prea decent, e ceva ciudat la el, ce politician e asta sa nu minta, sa nu favorizeze hotia si interesele? 
Alegator:
(13 Aprilie 2019, 20:43)
E greu sa lupti cu comunistii ,deghizati sau nu,dar nu va lasati.in Plus sunt oameni tineri si de valoare(cu exceptiile de rigoare) .Trebuie sa avem incredere ,e singura alternativa reala .usr plus.bv baieti ,aveti votul meu.
Gyca:
(13 Aprilie 2019, 16:06)
Constat ca se adevereste faptul ca securistii se aduna in jurul ,,vulpii,,. Pacat de Savoiu ca a muscat nada din respect ptr. informatorul "stiuletele de aur"care in trecut la gaz.duit cu magazia pe teritoriul ,,securistului,,Nea Dan se rasuceste in mormant.A tinut la san sarpele cu muscatura fatala.Sa traiasca ospatarii si electricienii ajunsi mari patroni.Halal natiune mon.ser!!!
Vio:
(13 Aprilie 2019, 16:01)
Hai lasati... Ciolos e depasit de situatie ,asa a fost si cand a fost prim ministru .
Merlea:
(13 Aprilie 2019, 13:51)
E fiert latifundiarul asta sa ajungă și el primar :)

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Luni 27 Ian 2020
51 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Slobozia: A fost jefuit magazinul Altex

Polițiștii din Slobozia caută mai mulți suspecți care, în noaptea de miercuri spre joi, 22/23 ianuarie 2020, au pătruns prin efracție în incinta Magazinului Alex, din zona Value Centre Slobozia. Hoții au ...[citește_toată_știrea]

25 Ianuarie 2020, 20:05
(405 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

24 Ianuarie 2020, 14:50


Fetești: Pieton în scaun cu rotile, lovit de o mașină

Un bătrân de 72 de ani, aflat în scaunul cu rotile, din localitatea Făcăeni, a ajuns la spital după ce a fost lovit de o mașină. Accidentul s-a petrecut miercuri, 22 ianuarie 2020, pe raza municipiului ...[citește_toată_știrea]

23 Ianuarie 2020, 16:25
(201 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești accident


Ialomița: A intrat cu mopedul într-o mașină

Un bărbat de 40 de ani, din localitatea Valea Ciorii, s-a ales marți, 22 ianuarie 2020, cu un dosar penal fiind identificat în trafic fără permis de conducere. Polițiștii s-au sesizat după ce acesta a provocat ...[citește_toată_știrea]

23 Ianuarie 2020, 16:20
(206 vizualizări - 0 comentarii)


4

Slobozia: «Hora Unirii» la Grădinița «Piticiot»

Preșcolarii Grădiniței «Piticot» din Slobozia au participat la un eveniment organizat de Protopopiatul Slobozia, cu scopul de a marca Ziua Micii Unirii. La finalul manifestărilor, copiii s-au prins de mâini ...[citește_toată_știrea]

23 Ianuarie 2020, 16:15
(153 vizualizări - 0 comentarii)


Făcăeni: La volan sub influența alcoolului

Un tânăr de 26 de ani, din localitatea Făcăeni, s-a ales cu un dosar penal după ce a fost depistat în trafic sub influența băuturilor alcoolice. Acesta a refuzat de asemenea să se prezinte la spital pentru ...[citește_toată_știrea]

23 Ianuarie 2020, 16:10
(132 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Lemne de foc vândute ilegal

Miercuri, 22 ianuarie 2020, polițiștii din Ialomița au desfășurat o amplă acțiune de combatere a infracțiunilor la regimul silvic. Astfel, oamenii legii au aplicat 23 de sancțiuni contravenționale în valoare ...[citește_toată_știrea]

23 Ianuarie 2020, 16:05
(205 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Pietonii, victime ale șoferilor grăbiți

În cursul zilei de marți, 21 ianuarie 2020, trei pietoni au ajuns la spital, fiind victime ale accidentelor de circulație. În primul caz este vorba despre un bărbat, de 47 de ani, domiciliat în Amara, care ...[citește_toată_știrea]

22 Ianuarie 2020, 18:10
(274 vizualizări - 2 comentarii)


8

IPJ Ialomița: Simulare VR pentru prevenirea furturilor din locuințe

Acțiune inedită a polițiștilor ialomițeni în cadrul campaniei de prevenire a furturilor din locuințe «Hoții îți invadează intimitatea». Miercuri, 22 ianuarie 2020, oamenii legii le-au prezentat clienților ...[citește_toată_știrea]

22 Ianuarie 2020, 18:05
(210 vizualizări - 1 comentariu)


9

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

21 Ianuarie 2020, 17:15


10
Valea Ciorii: Peste 300 kg de pește, o barcă pneumatică și plase, confiscate de polițiști

Valea Ciorii: Peste 300 kg de pește, o barcă pneumatică și plase, confiscate de polițiști

Aproape 300 de kilograme de pește din speciile crap și somn precum și o barcă pneumatică și plase de pescuit au fost confiscate de polițiștii ialomițeni în localitatea Valea Ciorii. Astfel, luni, 20 ianuarie ...[citește_toată_știrea]

21 Ianuarie 2020, 14:15
(302 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Luni, 20 ianuarie a.c., în jurul orelor 20,00, polițiștii din Stelnica, în timp ce efectuau un filtru rutier pe raza comunei Vlădeni, au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr, de 26 de ani ...[citește_toată_știrea]

21 Ianuarie 2020, 14:10
(282 vizualizări - 0 comentarii)


12

Fetești: 16 persoane evacuate dintr-un bloc cu 4 etaje

16 persoane au fost evacuate în cursul zilei de marți, 21 ianuarie 2020, dintr-un bloc cu 4 etaje din Fetești, din cauza unei butelii care a luat foc. La locul intervenției au participat pompierii Gărzii ...[citește_toată_știrea]

21 Ianuarie 2020, 12:35
(195 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița atenționează: Sunt active 17 focare de pestă porcină africană!

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează că luni, 20 ianuarie 2020, pe raza județului Ialomița, sunt declarate 17 focare de pestă porcină africană. Astfel, în localitatea ...[citește_toată_știrea]

20 Ianuarie 2020, 15:10
(263 vizualizări - 0 comentarii)


Bucu: 190 kg de pește, confiscate

Vineri, 17 ianuarie a.c., polițiștii au oprit pentru control, pe raza localității Bucu, un autoturism condus de un bărbat, de 36 de ani, din județul Ilfov. În urma verificării autovehiculului, polițiștii ...[citește_toată_știrea]

20 Ianuarie 2020, 14:45
(253 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Săli de jocuri de noroc, verificate de polițiști

Duminică, 19 ianuarie a.c., polițiștii de Ordine Publică și Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au desfășurat o acțiune preventivă pentru creșterea gradului de siguranță al ...[citește_toată_știrea]

20 Ianuarie 2020, 14:40
(254 vizualizări - 1 comentariu)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Vineri, 17 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Platonești au oprit pentru control, pe raza comunei Săveni, un autoturism condus de un bărbat de 60 ani. În urma testării cu aparatul ...[citește_toată_știrea]

20 Ianuarie 2020, 14:35
(182 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 4 accidente, cinci victime

În ultimele 48 ore, la nivelul județului Ialomița, pompierii au acționat pentru gestionarea a 62 intervenții destinate protecției comunității, din care 57 misiuni de acordare a asistenței medicale de urgență ...[citește_toată_știrea]

20 Ianuarie 2020, 10:40
(163 vizualizări - 0 comentarii)


Tânăr din Slobozia, arestat pentru «tâlhărie calificată»

În cursul zilei de 15 ianuarie a.c., polițiștii slobozeni au identificat și reținut, pentru 24 de ore, un tânăr de 22 de ani cercetat pentru săvârșirea unei infracțiuni de «tâlhărie calificată», săvârșită ...[citește_toată_știrea]

17 Ianuarie 2020, 12:10
(377 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Acțiune de prevenire

Joi, 16 ianuarie a.c., polițiștii feteșteni au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii faptelor cu violență, a delincvenței juvenile și victimizării minorilor în zona unităților de învățământ, precum și ...[citește_toată_știrea]

17 Ianuarie 2020, 11:50
(226 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Avarie la furnizarea apei în Cartierul Fetești Oraș

Pentru remedierea unei avarii survenită la nivelul unui branșament de pe strada Călărași din municipiul Fetești, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile vineri, 17 ianuarie 2020, în ...[citește_toată_știrea]

17 Ianuarie 2020, 11:40
(204 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Au fost identificate zonele de risc privind gripa aviară

În contextul răspândirii virusului gripei aviare, reprezentanții Direcției Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița au identificat zonele din județ cu risc epidemiologic ridicat. Astfel ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2020, 18:20
(389 vizualizări - 0 comentarii)


Polei în Ialomița: Două accidente, patru persoane rănite

Miercuri, 15 ianuarie a.c., polițiștii ialomițeni au intervenit la două accidente rutiere produse pe raza județului, soldate cu rănirea a patru persoane. Primul dintre acestea s-a produs în jurul orei ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2020, 18:05
(371 vizualizări - 0 comentarii)


Bătrân de 70 de ani din Făcăeni, beat la volan

Miercuri, 15 ianuarie a.c., în jurul orelor 18,00, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Stelnica au depistat un bărbat, de 70 de ani, din comuna Făcăeni, care conducea un autoturism pe raza localității ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2020, 17:55
(643 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat din Gheorghe Doja, arestat după ce a condus fără permis

Miercuri, 15 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Slobozia au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2020, 17:50
(320 vizualizări - 1 comentariu)


Accident la intrare în Movila

Marți, 14 ianuarie a.c., în jurul orei 7,30, polițiștii au intervenit la un eveniment rutier produs pe raza localității Movila, soldat cu rănirea unei persoane. Din primele cercetări efectuate de polițiști ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 16:40
(353 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Movila accident


Bucu: La volan cu permisul suspendat

Marți, 14 ianuarie a.c., în jurul orelor 15,30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit, pe raza localității Bucu, un autoturism condus de către un bărbat, de 47 de ani, din București, care a ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 16:35
(383 vizualizări - 1 comentariu)


Acțiune a polițiștilor feteșteni

Marți, 14 ianuarie a.c., polițiștii feteșteni au desfășurat activități pe raza de competență pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale în domeniul silviculturii și pisciculturii. În cadrul acțiunii ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 16:30
(341 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Locuri de muncă în Germania pentru studenți

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomita anunță ȋnceperea perioadei de ȋnregistrare a aplicațiilor ȋn programul destinat studenților care doresc să desfășoare o activitate lucrativă pe ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 15:15
(305 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Slobozia: 15 ianuarie-«Ziua Culturii Naționale»

Protopopiatul Slobozia: 15 ianuarie-«Ziua Culturii Naționale»

Miercuri, 15 ianuarie 2020, cu prilejul «Zilei Culturii Naționale» și aniversării a 170 de ani de la nașterea poetului național Mihai Eminescu, la Liceul Tehnologic «Mihai Eminescu» din Slobozia, elevii ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 15:10
(489 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...