Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

POLITICĂ

Ialomița lui Dacian Cioloș

Ialomița lui Dacian Cioloș

PLUS are în Ialomița 57 de membri. Și a strâns 3000 de semnături pentru europarlamentarele din 26 mai 2019! Adică, de două ori mai multe decât visau ei... Pentru că au muncit, Cioloș și-a făcut timp să-i felicite. A venit într-o miercuri și nu se mai dădea dus. Așa de mult i-a plăcut Ialomița...

Cioloș știe să tacă
Așa cum vă spuneam, Dacian Cioloș a venit la PLUS Ialomița într-o miercuri. Miercuri, 3 aprilie 2019, ca să fim mai exacți. A venit dimineața și s-a afișat public pe la 11,00, în cadrul unei vizite de lucru la ferma lui Costandache de la Perieți. Ce a făcut la PLUS, ne-a spus el... Ce a făcut la ferma lui Costandache, vă spunem noi, că am fost acolo. La PLUS a lăudat eforturile celor 57 de membri care îl vor propulsa în alegerile europarlamentare. La Costandache s-a plimbat cu un tractor de 100 mii de euro și a încercat să se facă util. Noi l-am surprins încercând să înțeleagă ce nu merge la agricultura românească, de ce e prețul pentru grâul nostru e mai mic cu 15-20 de euro per tonă decât cel al francezilor, de exemplu. N-a înțeles mare lucru, că vorbeau toți... Latifundiarul Costandache despre stația lui de pompare pe care o păzește degeaba de 10 ani, latifundiarul Sitaru despre o legislație agricolă care să permită investițiile, Octavian Săvoiu, coordonatorul PLUS în Ialomița despre seceta care bate la ușă... Și ziariștii despre ale lor, cu Dragnea, cu salariile bugeta­rilor, cu împrumutul de 3 miliarde pentru pensii... Așa că Cioloș a tăcut și i-a ascultat vreme de o oră câte în lună și în stele. Apoi a cerut să vorbească.

Cioloș știe să vorbească
Am vrut să nu ne placă Cioloș. Gân­dește suspect de european! Dar ne-a plăcut. Discursul lui e articulat, frazele sunt scurte și pe înțelesul nostru, nu face dezacorduri... Iar în glas se simte accentul ăla de ardelean de care nu poate scăpa, oricâte limbi străine va fi învățat. Vă dăm un exemplu, că și el a vorbit o oră: «Ne-am dorit să facem cadastrarea și comasarea terenu­rilor agricole, numai că nu am mai avut timp... Abia de am avut un an de zile la dispoziție. Am aprobat bugetul și am cerut modificările de legislație. Pro­cesul a fost inițiat și poate fi finalizat în câțiva ani de zile. Numa’ că e nevoie de colaborarea autorităților locale. Pentru că bani sunt, iar noi când am fost la guver­nare i-am dat. Am dat atâția bani că au venit cei de la Agenția de Cadastru și ne-au spus că da, acum au bani, dar nu au destui ingineri de cadastru!». Cioloș e mândru de ce a făcut... De anul lui de guvernare, de colegii miniștri, de performanțele economice ale țării: «Am avut ghinion! De fiecare dată când am venit la guvernare, am fost obligat să repar câte ceva... Și în 2007, când am fost ministrul Agriculturii, și în 2016... De aceea vă spun. Dacă lucrăm cu adevărul și cu cifre reale, sunt dispus să fac orice analiză! Pentru că mai incompetente guverne decât cele pe care le avem din 2017 încoace nu cred că am avut vreodată în istorie!».

Cioloș are partid în Ialomița
Când nu ascultă și nu face politică, Cioloș pare uman. La Costandache a ținut musai să conducă un tractor de 100 mii de euro, prin curtea fermei. S-a încurcat oleacă când a trebuit să-l întoarcă, dar s-a descurcat. Când a coborât a spus cui a stat să-l asculte că și copiii ar putea conduce un tractor. Așa că iarăși ne-a plăcut. Le-a plăcut și membrilor... Întâi că erau nevorbiți, iar el i-a ascultat. Și-apoi pentru că și ei par oameni la locul lor. Îi nu­mărăm pe degete. În nucleul dur al Co­mi­tetului să tot fie vreo 10. Sunt doi Mihai, un Ciprian care și-ar dori să fie primar, un Adrian, Toni, Laura, Bogdan, Costi... Aaa, era să uităm! Și Octavian Săvoiu, coordonatorul PLUS în Ialomița. Octavian are 40 de ani și o firmă cu vreo 15 angajați. Angajații spun despre el că e un manager bun și că în firmă muncești de plăcere. Că e empa­tic și că are acasă un cățel Akita. Cioloș nu le știe pe-astea toate! Știe doar că fili­ala din Ialomița a strâns 3000 de semnături pentru susți­ne­rea lui. Performanța e unică, pentru că în Ialomița până și ungurii sunt mai mulți decât membrii de partid ai PLUS. Pardon, am vrut să spunem co-etnicii maghiari. Și credem că Cioloș mai știe ceva! Știe că de-acum nu mai e singur în țara lui...

13 Aprilie 2019, 11:05 (3466 vizualizări - 15 comentarii)

Comentariile cititorilor:


Pt.tov...de-a stanga-dreapta:
(17 Aprilie 2019, 20:52)
Ai reușit să mă binedispui prin propria-ti contradicție! Ia citește ce ai scris: "Bolșevism" = "majoritate" asimilata PEIORATIV cu comunismul. Da fuga la DEX sa vezi definiția "peiorativ", deși sunt sigur că nu înțelegi. Uite-te și la ce am scris eu, in postarea pe care ai infierat-o. Exact asta am zis! Că ETIMOLOGIC (da fuga la DEX!) "bolșevism" vine de la "balsaia" = "majoritate" in limba rusa. Eu 'oi fi...n-'oi fi precum zici, dar tu sigur ești un analfabet (= neînțelegerea unui text) și un idiot util cauzei globalizării prin slujirea unui Înalt Trădător cum este bubosul pe care îl idolatrizezi. Nu mă aștept să fi înțeles ceva fin politica guvernului bubosului și nu am disponibilitate sa te alfabetizez gratuit in materie de politică economico-financiara și socială. Pentru alfabetizare îți fac un contract de consultanta deși, la cat ești de sărac cu duhul, sunt sigur că nu-ți permiți onorariul meu.
pt.TOV bolsevic:
(17 Aprilie 2019, 06:18)
Bolșevic ("большеви́к", derivat din rusă ce înseamnă, în traducere liberă, "majoritate") este denumirea care a fost dată unei persoane membre a facțiunii bolșevicilor din Partidul Social Democrat al Muncii din Rusia (PSDMR), partidul marxist condus de Vladimir Ilici Lenin, care a preluat puterea în Rusia în 1917, pe timpul Revoluției din Octombrie.

Cealaltă facțiune a PSDMR s-a numit menșevici, derivat din cuvântul "minoritate". Ruptura dintre cele două facțiuni a apărut la al doilea Congres al Partidului, în 1903.

La scurtă vreme după preluarea puterii în urma revoluției ruse din 1917, bolșevicii și-au schimbat numele în Partidul Comunist din toată Rusia (Bolșevicii) în 1918, și după această dată au fost numiți, în general, "Partidul Comunist" . La titulatura de "bolșevic", partidul - care în anii 1940 s-a numit Partidul Comunist al Uniunii Sovietice (Bolșevic) - a renunțat abia în anul 1952.

Cuvântul "bolșevic" este  sinonim cu acela de "comunist". El a fost deseori folosit de oamenii de dreapta din afara Uniunii Sovietice cu titlu peiorativ la adresa simpatizanților stângii, dintre care nu toți erau neapărat comuniști. Programul politic al bolșevicilor a fost deseori numit bolșevism.

In concluzie TOVARASE noi stim ca toata viata ai mintit si dezinformat, iar acum primesti o binemeritata pensie de actiist al PCR, sa iti fie rusine tie si celor ca tine ca ati distrus tara asta !
ION:
(16 Aprilie 2019, 21:20)
                  CAROLICA TI-A TREBUIT ALBIA DE PORCI   AI   GASITO   FRAERICA , AI HRANIT  COMUNISTI   CIND  ERAI  LA  FERMA  
PARTIDULUI UN TINC BUBOS SI JEGOS , SI ACUM CE FACI TE DAI   lATIFUNDIAR  PRIN EVAZIUNILE FISCALE  SI  INDUCEREA   IN  EROARE   A   FUNCTIONARILOR  DE LA   AFIR , VEZI   INSPECTORI    AFIR  DIN   DOSAR  CONDUSI DE  D-L DROGEANU , DIRECTOR   AFIR  iALOMITA CEL CARUIA II DONEZI BANI LA PARTID JIGODIE.
vox:
(15 Aprilie 2019, 15:43)
Ciolos stie sa vorbeasca si ce sa vorbeasca. Cred ca este importanta  calitatea, veridicitatea spuselor sale.
Pentru @toti:
(15 Aprilie 2019, 14:42)
Te rog ca, înainte să etichetezi pe cineva drept "analfabet" sa te asiguri că nu ești tu însuți unul dintre ei. "Bolșevism" înseamnă "majoritate", de la "balsaia" din limba rusa. Așadar, orice "majoritate" se traduce prin "bolșevism". Etimologic vorbind, gașca trădătorului Ciolos ar deveni "bolșevică" dacă ar obține majoritatea, ferească Dumnezeu!
Alegator:
(15 Aprilie 2019, 14:07)
Poate membrii USR sunt putini, dar simpatizanți sunt foarte multi și se va vedea la alegeri !
@anonymus:
(14 Aprilie 2019, 17:34)
bravo, anonime! adevar graiesti! nu ma pricep la politica, dar stiu ca daca ar fi facuta de oameni scoliti, educati si muncitori, ar iesi macar ceva, nu ca acum cu cei care doar mananca orice vlaga ! ciolos ar fi trebuit lasat sa demonstreze ce poate, fata de guzganii astia incompetenti! si votul meu tot la ei s-ar duce. dl constandache e un domn prin definitie, modest, muncitor, binecrescut, ma bucur sa fie printre ei.as vrea ca si altii sa le urmeze exemplul, nu se mai poate cu jigodismele astea care isi dau salarii la stat din care contribuie la partid.eu as scoate in afara legii aceasta mizerie de partid si i-as condamna pt inalta tradare!
@ toti:
(14 Aprilie 2019, 12:11)
@ Pentru toti ANALfabetii care scriu comentarii la acest articol !          
In timp ce voi stateati la poarta sa primiti stickle cu ulei, pungi cu zahar, galeti sau sepci acesti oameni despre care scrieti voi ca sunt latifundiari si le adresati jigniri gratuite fara ca macar sa ii cunoasteti, acesti oameni munceau !        
Ei au muncit permanent zi si noapte prin felul fiecaruia de munca, reusind sa devina intreprinzatori de succes.  Nu mai stati ca milogii sa va uitati prin ulucile gardului puneti mana la munca cinstita si veti reusi si voi in viata.  
In acest judet sunt putini intreprinzatori care creaza plus valoare, in rest bugetari si asistati social, iar mai nou postaci care jignesc toti oamenii care incearca sa realizeze ceva bun si se opun PSD-ului (adica Bolsevicilor).   
Voi vota acesti oameni pentru ca ii respect si le apreciez munca ! Nu ii cunosc personal si nici nu sunt interesat de asta.
Respect pentru toti cei care muncesc real si creeaza plus valoare !
Titi:
(14 Aprilie 2019, 09:03)
Nu m-ai avem incredere in nimeni toti ne mint si promit in campanii ca fac ca dreg etc.Sunt dezgustat de clasa politica din Romania .
Bibi:
(14 Aprilie 2019, 07:15)
Ce articol frumos !
anonymus:
(13 Aprilie 2019, 21:35)
Acum urmeaza sa se adune guzganii pesedisti ca sa-si imprastie mizeria. Ciolos va pute, e depasit, e securist, mai bun e Neacsu, mai bun e Stoica, Mocioniu, Ionascu si alti nenorociti care au distrus si au ingropat orasul asta...de tara nu mai spun, o clica mafiota care profita de prostia slugilor ca sa mulga tara asta dupa bunul plac. Nu va place Ciolos, e prea normal, prea decent, e ceva ciudat la el, ce politician e asta sa nu minta, sa nu favorizeze hotia si interesele? 
Alegator:
(13 Aprilie 2019, 20:43)
E greu sa lupti cu comunistii ,deghizati sau nu,dar nu va lasati.in Plus sunt oameni tineri si de valoare(cu exceptiile de rigoare) .Trebuie sa avem incredere ,e singura alternativa reala .usr plus.bv baieti ,aveti votul meu.
Gyca:
(13 Aprilie 2019, 16:06)
Constat ca se adevereste faptul ca securistii se aduna in jurul ,,vulpii,,. Pacat de Savoiu ca a muscat nada din respect ptr. informatorul "stiuletele de aur"care in trecut la gaz.duit cu magazia pe teritoriul ,,securistului,,Nea Dan se rasuceste in mormant.A tinut la san sarpele cu muscatura fatala.Sa traiasca ospatarii si electricienii ajunsi mari patroni.Halal natiune mon.ser!!!
Vio:
(13 Aprilie 2019, 16:01)
Hai lasati... Ciolos e depasit de situatie ,asa a fost si cand a fost prim ministru .
Merlea:
(13 Aprilie 2019, 13:51)
E fiert latifundiarul asta sa ajungă și el primar :)

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Luni 24 Iun 2019
230 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 24-28 iunie a.c., orele 8,00-16,30, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparație la rețelele electrice. Aceste lucrări ...[citește_toată_știrea]

21 Iunie 2019, 15:50
(400 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Stimulente pentru angajarea elevilor și studenților

Angajatorii care încadrează elevi sau studenți pe perioada vacanței de vară beneficiază, pentru fiecare elev sau student, de un stimulent lunar în cuantum de 250 lei/lună. Perioada maximă de acordare a ...[citește_toată_știrea]

21 Iunie 2019, 15:20
(286 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Fetești și Slobozia

Joi, 20 iunie a.c., pe raza județului Ialomița s-au produs două accidente de circulație soldate cu rănirea a două persoane. Primul dintre acestea s-a petrecut pe raza localității Fetești, unde un bărbat ...[citește_toată_știrea]

21 Iunie 2019, 15:10
(343 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 3 accidente, trei persoane rănite

Miercuri, 19 iunie a.c., pe raza județului Ialomița s-au produs 3 accidente de circulație soldate cu rănirea a trei persoane. Primul dintre acestea s-a produs în jurul orelor 15,30, la Slobozia, și s-a ...[citește_toată_știrea]

21 Iunie 2019, 12:15
(312 vizualizări - 0 comentarii)


4

Fetești: Arestat pentru «tentativă de furt calificat»

Miercuri, 19 iunie a.c., polițiștii ialomițeni au reșit identificarea unui bărbat, de 47 de ani, din Fetești, pe numele căruia Judecătoria Fetești a emis un mandat de executare a pedepsei. Cel în cauză ...[citește_toată_știrea]

21 Iunie 2019, 12:10
(293 vizualizări - 0 comentarii)


Stelnica: Americanii au intrat cu blindatele în culturile agricole

Zeci de hectare cultivate cu cereale în Balta Ialomiței au fost distruse de mașinile de luptă blindate ale soldaților americani. Incidentul s-a petrecut joi, 20 iunie 2019, în zona cuprinsă între localitățile ...[citește_toată_știrea]

20 Iunie 2019, 20:07
(630 vizualizări - 1 comentariu)


Bărbați din Slobozia, cercetați pentru «șantaj»

Doi bărbați, de 27 și 46 de ani, din Slobozia, au fost identificați de polițiștii ialomițeni și arestați pentru infracțiuni de «șantaj». În fapt, în perioada februarie-martie 2019, cei în cauză au pretins ...[citește_toată_știrea]

19 Iunie 2019, 15:45
(571 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia șantaj


IPJ Ialomița: Campania «Păstrați surprizele doar pentru vacanță!»

Miercuri, 19 iunie a.c., Poliția Română în parteneriat cu EUCPN-Rețeaua Europeană de Prevenire a Criminalității a desfășurat, în cadrul campaniei «Păstrați surprizele doar pentru vacanță!», evenimentul ...[citește_toată_știrea]

19 Iunie 2019, 15:40
(402 vizualizări - 0 comentarii)


8

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

18 Iunie 2019, 17:55


9

Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

18 Iunie 2019, 17:20


Festivitatea de premiere a elevilor olimpici și Cerc Pastoral la Parohia «Sfântul Dumitru» Slobozia

Vineri, 14 iunie 2019, la Parohia «Sfântul Dumitru» din Slobozia, în prezența preoților parohiilor din municipiu în frunte cu părintele inspector de religie Dragoș Stanciu, părintele protopop Ionuț Butu ...[citește_toată_știrea]

18 Iunie 2019, 17:15
(486 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Măsuri de siguranță pentru Examenele Naționale 2019

Marți, 18 iunie 2019, la nivel național, a început prima probă a Evaluării Naționale 2019, iar polițiștii ialomițeni acționează, până pe data de 29 iunie, pentru ca examenul,  susținut de absolvenții ...[citește_toată_știrea]

18 Iunie 2019, 17:05
(479 vizualizări - 0 comentarii)


12

Trei slobozeni, reținuți pentru «tâlhărie»

Polițiștii ialomițeni au depistat 3 bărbați, cu vârste cuprinse între 24 și 33 de ani, după ce, la data de 10 iunie a.c., ar fi tâlhărit două persoane, pe raza municipiului Slobozia. Doi dintre aceștia ...[citește_toată_știrea]

18 Iunie 2019, 16:35
(554 vizualizări - 0 comentarii)


Elevii din Ialomița susțin Evaluarea Națională

Marți, 18 iunie 2019, elevii de clasa a VIII-a  susțin prima probă a Evaluării Naționale la disciplina Limba și Literatura Română. Datale Inspectoratului Școlar Județean arată că la acest examen s ...[citește_toată_știrea]

18 Iunie 2019, 09:50
(464 vizualizări - 0 comentarii)


Manasia: Cinci persoane grav rănite într-un accident rutier

Manasia: Cinci persoane grav rănite într-un accident rutier

Intervenție a pompierilor din Urziceni în zona localității Manasia. Militarii ISU au acordat primul ajutor în cazul unui accident rutier. Două autovehicule s-au ciocnit frontal, iar în urma impactului cinci ...[citește_toată_știrea]

17 Iunie 2019, 20:25
(657 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Manasia accident


AJOFM Ialomița: În atenția absolvenților promoției 2019

Reamintim absolvenților instituțiilor de învățământ, faptul că, în termen de 60 de zile de la absolvire, sunt așteptați să se înregistreze în evidențele AJOFM Ialomița pentru a beneficia de servicii personalizate ...[citește_toată_știrea]

12 Iunie 2019, 17:30
(1019 vizualizări - 0 comentarii)


Motociclist autoaccidentat în apropiere de Urziceni

Marți, 11 iunie a.c., pe DN2, în apropiere de Urziceni, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane. Astfel, în timp ce un bărbat, de 25 de ani, conducea o motocicletă, nu a adaptat viteza ...[citește_toată_știrea]

12 Iunie 2019, 17:25
(1080 vizualizări - 0 comentarii)


Ion Roată: Depistat în trafic cu parfumuri contrafăcute

Marți, 11 iunie a.c., polițiștii ialomițeni au depistat pe raza comunei Ion Roată, în habitaclul unui autoturism condus de un bărbat de 43 de ani, parfumuri susceptibile de a fi contrafăcute. Astfel, parfumurile ...[citește_toată_știrea]

12 Iunie 2019, 17:20
(978 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Braconajul piscicol, în atenția polițiștilor

Polițiștii feteșteni au depistat pe raza localității un bărbat, de 48 de ani, care avea asupra sa o unealtă de pescuit tip monofilament cu o lungime de 60 metri. Unealta a fost confiscată de polițiști, ...[citește_toată_știrea]

12 Iunie 2019, 17:15
(832 vizualizări - 0 comentarii)


Programul casieriilor RAJA Constanța de Rusalii

RAJA Constanța aduce la cunoștința tuturor abonaților că, în perioada Rusaliilor, dispeceratul, echipele de intervenție, dar și reprezentanții societății care asigură buna desfășurare a proceselor de alimentare ...[citește_toată_știrea]

12 Iunie 2019, 17:10
(803 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: RAJA Constanța


Slobozia: Expoziție aniversară a sculptorului Mihai Marcu

Joi, 30 iunie 2019, începând cu orele 15,30, la Galeriile de Artă «Arcadia» din incinta Centrului Cultural UNESCO «Ionel Perlea» Slobozia va avea loc vernisajul expoziției «Sculptură-Mihai Marcu-80». Lucrări ...[citește_toată_știrea]

11 Iunie 2019, 16:25
(933 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: S-a înecat în Dunăre

Fetești: S-a înecat în Dunăre

Miercuri, 6 iunie a.c., în jurul orelor 19,30, un tânăr de 18 ani a dispărut în apa învolburată a Dunării în zona municipiului Fetești. Acesta a fost luat de curenți și nu a mai putut înota spre mal. Fratele ...[citește_toată_știrea]

7 Iunie 2019, 17:25
(1266 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Dunăre înecat


Slobozia: Doi tineri, coborâți de pompieri de pe acoperișul unei clădiri

Vineri, 7 iunie a.c., în jurul orei 4,30, pompierii Detașamentului Slobozia s-au deplasat cu autoscara mecanică pentru a interveni la coborârea a două persoane, în vârstă de 23 ani, de pe acoperișul unei ...[citește_toată_știrea]

7 Iunie 2019, 17:20
(1531 vizualizări - 1 comentariu)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 10-14 iunie a.c., orele 8,00-16,30, E -Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparație la rețelele electrice. Aceste lucrări ...[citește_toată_știrea]

7 Iunie 2019, 17:15
(1345 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Ultima zi a campaniei «Săptămâna Prevenirii Criminalității»

Vineri, 7 iunie a.c., a fost ultima zi a campaniei «Săptămâna prevenirii criminalității», zi dedicată siguranței rutiere. Polițiștii ialomițeni de la Rutieră au fost prezenți în școlile din județ unde au ...[citește_toată_știrea]

7 Iunie 2019, 17:10
(1065 vizualizări - 0 comentarii)


Săveni: Probleme cu apa potabilă

Ploile din ultimele zile au afectat calitatea apei din localitatea Săveni. Analizele de laborator ale Direcției de Sănătate Publică Ialomița au arătat faptul că mai multe probe conțineau depășiri ale parametrilor ...[citește_toată_știrea]

6 Iunie 2019, 16:20
(1280 vizualizări - 0 comentarii)


Doi bărbați din Amara, arestați pentru «viol»

Miercuri, 5 iunie a.c., pe raza localității Amara, polițiștii de Investigații Criminale au pus în aplicare două mandate de executare a pedepsei privative de libertate de 6 și 7 ani, pentru doi bărbați de ...[citește_toată_știrea]

6 Iunie 2019, 16:15
(1703 vizualizări - 2 comentarii)

Taguri: Amara viol arestare


IPJ Ialomița: «Săptămâna Prevenirii Criminalității», în școli

Miercuri, 5 iunie a.c., polițiștii din cadrul IPJ Ialomița au continuat campania «Săptămâna Prevenirii Criminalității», cu informații privind delincvența juvenilă și victimizarea minorilor. Astfel, polițiștii ...[citește_toată_știrea]

6 Iunie 2019, 16:10
(1183 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Violența în familie, în atenția polițiștilor

Marți, 4 iunie 2019, polițiștii ialomițeni au realizat o nouă acțiune în cadrul Săptămânii Prevenirii Criminalității. Oamenii legii au prezentat publicului informații referitoare la violența domestică. ...[citește_toată_știrea]

4 Iunie 2019, 20:10
(1513 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Stingere focare de Pestă Porcină Africană la Axintele

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează toți crescătorii de porcine că în data de 31.05.2019 au fost stinse un număr de 3 focare de Pestă Porcină Africană declarate ...[citește_toată_știrea]

4 Iunie 2019, 19:05
(1314 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Radu în Marea surpriză de la Gheorghe Doja locuitor în Rețeaua de gaze din Țăndărei se extinde cetatean în Guvernul reduce numărul de locuri în cel mai mare azil din Ialomița Mary în Vești bune bune de la deputatul Mușoiu! Mary în Urban SA Slobozia va încasa 7,68 lei/mc pentru furnizarea apei Mary în Nea Puiu Jimblaru, ultimul lăutar de înmormântări spațiu de închiriat 200 mp în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 19 iunie 2019 Anonim în Doi minori din Slobozia au fost reținuți de polițiști, în cazul bătrânei agresate în centrul orașului Anonim în Doi minori din Slobozia au fost reținuți de polițiști, în cazul bătrânei agresate în centrul orașului Nicoleta în Diplomele de Bacalaureat obținute prin șpăgi, ANULATE de instanță Ana în Diplomele de Bacalaureat obținute prin șpăgi, ANULATE de instanță Luigi Vlaicu. în Guvernul reduce numărul de locuri în cel mai mare azil din Ialomița Așa ceva?? în Doi minori din Slobozia au fost reținuți de polițiști, în cazul bătrânei agresate în centrul orașului CALIN în Urban SA Slobozia va încasa 7,68 lei/mc pentru furnizarea apei Nicu în Diplomele de Bacalaureat obținute prin șpăgi, ANULATE de instanță Laur în Proiecte multianuale pentru dezvoltarea Educației Ina în Diplomele de Bacalaureat obținute prin șpăgi, ANULATE de instanță Mcute în Diplomele de Bacalaureat obținute prin șpăgi, ANULATE de instanță Aida în Diplomele de Bacalaureat obținute prin șpăgi, ANULATE de instanță Mihai în Guvernul reduce numărul de locuri în cel mai mare azil din Ialomița
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...