Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Abateri cu iz penal reclamate la Inspectoratul Școlar Județean

Abateri cu iz penal reclamate la Inspectoratul Școlar Județean

Reprezentanții Uniunii Sindicatelor Libere din Învățământ -filiala Ialomița avertizează că un nou scandal cu iz penal este pe cale să izbucnească la Inspectoratul Școlar Județean Ialomița. Sindicaliștii pun totul pe seama controlului politic exercitat în școli de Manuela Zainea, numită în funcția de inspector școlar gene­ral cu sprijinul PSD. Conform unor sesizări ce ar fi fost înaintate organelor judiciare, ar fi vorba despre faptul că mai mulți dascăli, membri sau simpatizanți PSD, ar fi fost avantajați în timpul procesului de distribuire a catedrelor, la comanda fostei șefe a Învățământului ialomițean.

Verificări în curs
Potrivit reprezentanților sindicali ai Uniunii Sindicatelor Libere din Învățământ-filiala Ialomița, proble­mele privind repartiția posturilor în șco­lile din Ialomița au apărut în momentul în care în funcția de inspector școlar general a fost numită Manuela Zainea. Reamintim faptul că aceasta era propunerea PSD Ialomița la șefia Învățământului ialomițean, după ce Luminița Barcari a fost demisă printr-un Ordin semnat de ministrul Educației, Valentin Popa. Sindicaliștii atrag atenția că în cele aproximativ 12 luni pe care Zainea le-a petrecut la Inspectoratul Școlar Județean, aceasta a reușit să readucă instituția în atenția organelor judiciare. Vizați ar fi unii angajați ai Compartimentului Management al Resurselor Umane din cadrul Inspectoratului Școlar Județean Ialomița care, la ordinele fostei șefe Manuela Zainea, ar fi împărțit prefe­rențial anumite posturi în școlile din județ. «Într-o anumită perioadă, la Inspectoratul Școlar Județean Ialomița a fost numită cineva politic, care acționa și făcea privilegii numai celor pe care dumneaei îi agrea... Sunt niște sesizări făcute împotriva celor care gestioneză activitatea la MRU (n. red.: Compartimentul Management al Resurselor Umane). Cei de la MRU au acționat așa cum li s-a cerut. Au fost și niște controale, plângeri depuse la Poliție și la Parchet...» a reclamat situația Traian Mitrea, liderul Uniunii Naționale a Sindicatelor Libere din Învățământ-fi­liala Ialomița.

Profesorii, la mâna directorilor de școli
Mai mult decât atât, sindicaliștii din Învățământul ialomițean au atras încă o dată atenția cu privire la faptul că, dincolo de pro­blemele cu legea, exercitarea controlului politic în școli afectează în mod direct calitatea actului educațional. Sindicaliștii au făcut referire la un paragraf al articolului 253 din Legea Educației, potrivit căruia: «viabilitatea unui/unei post didactic/ca­tedre presupune existența acestuia/acesteia pe durata unui nivel de învățământ și se stabilește de consiliul de administrație al unității de învățământ în funcție de planurile-cadru în vigoare, de proiectele planurilor de școlarizare și de evoluția demografică la nivel local». Sindicaliștii susțin faptul că, în baza acestei prevederi, multe dintre posturile pe care profesorii cu note mari la titularizare le-ar ocupa sunt blocate la nivelul școlilor de către directori pentru o anumită categorie de dascăli. «Nu mai este niciun secret faptul că în unele școli posturile, deși titularizabile, nu sunt scoase la concurs și sunt date doar celor care trebuie, adică „lipitorilor de afișe“... Învățământul ialomițean a fost pus pe chituci și trebuie ca aceste situații să nu se mai petreacă în școli!» a mai spus Traian Mitrea, liderul Uniunii Naționale a Sindicatelor Libere din Învățământ-fi­liala Ialomița.

Anchetă uitată în sertar Nu este prima dată când Manuela Zainea este în centrul unui scandal care a intrat și atenția polițiștilor. În urmă cu aproximativ 4 ani, în timp ce aceasta se afla la conducerea Palatului Copiilor din Slobozia, a fost acuzată de faptul că ar fi închiriat ilegal spațiile din incinta instituției. În cauză a fost întocmit un dosar penal, înregistrat pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia. Despre mersul acestei anchete nu se mai știe absolut nimic, fiind, pro­babil, una dintre zecile de anchete pe care procu­rorii acestei unități le-ar fi «uitat» prin sertare...

Drept la replică
Către Redacția Ziarului Independent

Urmare articolului publicat în ediția electronică a ziarului dumneavoastră, în data de 15.04.2019, cu titlul «Abateri cu iz penal reclamate la Inspectoratul Școlar Județean Ialomița», în calitate de inspectori școlari pentru managementul resursei umane la Inspectoratul Școlar Județean Ialomița, vizați fiind de conținutul acestui articol, vă facem următoarele precizări:
1. Nu am fost contactați până la această dată pentru a ne exprima punctul de vedere față de cele afirmate de reprezentanții U.S.L.I. Ialomița care lansează acuzații foarte grave referitoare la activitatea compartimentului respectiv, din cadrul I.Ș.J. Ialomița.
2. Apreciem că afirmațiile făcute în acest articol nu reflectă realitatea, în măsura în care, activitățile de control întreprinse de Ministerul Educației Naționale dar și de alte instituții competente ale statului, nu au indicat disfuncționa­lități în activitatea compartimentului, mai mult s-a constatat respectarea legislației în vigoare pentru repartizarea cadrelor didactice pe posturi/catedre didactice.
3. Legislația în vigoare prevede că, reprezentanții organizațiilor sindicale pot participa, în calitate de observatori, la toate ședințele comisiei de mobilitate și în acel context pot sesiza, prin consemnarea în procesul-verbal de ședință, neregulile sau eventualele probleme sesizate; din anul 2013, de când lucrăm la acest compartiment, nu au fost consemnate nereguli sau încălcări ale legislației de către reprezentantul U.S.L.I. la aceste ședințe, dumnealui fiind invitat în mod oficial, de fiecare dată, la aceste activități.
4. Legislația în domeniul resurselor umane este extrem de vastă și se modifică anual, dând naștere la numeroase interpretări; inspectorii școlari de la acest compartiment au consiliat cadrele didactice referitor la toate aspectele prevăzute de lege, la toate modificările legislative și la toate activitățile derulate.
Având în vedere cele precizate mai sus, apreciem că până la verificarea aspectelor prezentate în articol de către organele competente ale statului, astfel de afirmații sunt inoportune, afectându-ne grav activitatea în cadrul compartimentului și instituției.
Cu deosebită considerație,
Inspectorii școlari pentru managementul
resursei umane-I.Ș.J. Ialomița

15.04.2019

15 Aprilie 2019, 07:55 (8709 vizualizări - 90 comentarii)

Comentariile cititorilor:


Spinu Lucian :
(28 Aprilie 2019, 12:17)
@INDEPENDENT Cred că de situații de acest gen vorbea Traian MITREA USLI Documentele aici https://www.facebook.com/groups/1802883656617605/permalink/2283613561877943/ Cu stimă
Spinu Lucian :
(25 Aprilie 2019, 14:32)
@INDEPENDENT, doamna Mitrea Steluța Iuliana a comunicat oficial că este de ani de zile ilegal Președintele Comisiei de mobilitate la ISJ IALOMIȚA, dar dânsa decide iar grupul organizat de Traian.... Documentul aici https://www.facebook.com/groups/1802883656617605/permalink/2281741448731821/ Cu stimă
Alexandru:
(25 Aprilie 2019, 13:48)
Barcari l r nu va mai sta un an pe scaun isj! Răbdare!
Gh. Doja:
(25 Aprilie 2019, 08:57)
@spânu Lucian. Care instituții, cum, când și de ce?! Iar au dat-o afară pe barcari? Intră pe geamul de la wc, și tot intră! Cutra asta are ampârț de Țăndărei, nu vă jucați! INDEPENDENT, cu ochii pe isj Ialomița!!!!
Spinu Lucian :
(24 Aprilie 2019, 20:53)
INDEPENDENT, o instituție a statului a comunicat oficial că BARCARI RODICA LUMINITA, în urma verificărilor efectuate, NU DEȚINE IN MOD LEGAL ATRIBUȚIILE DE INSPECTOR ȘCOLAR GENERAL.Cu stimă
Aida:
(24 Aprilie 2019, 20:16)
Vă bălăcăriți degeaba ca și pe alte articole. Nimic nu se va schimba. Totul este prea bine înșurubat și șuruburile ruginite. Cine înțelege!
@@independent!:
(24 Aprilie 2019, 18:00)
Articolul și comentariile, toate, sunt legate de învățământ! Nimic nu este despre producția de grâu... totul este despre sindicatul învățământului ialomițean, abuzuri, ilegalități și imoralități in școli, abateri cu iz penal la isj...unde este ,,inepția unui frustrat”, cum scrie @independent?
@INDEPENDENT:
(24 Aprilie 2019, 13:10)
opriti comentariile fara legatura cu subiectul.intoxica, denatureaza adevarul.tema articolului ne intereseaza, nu ineptiile unui frustrat, certat cu morala, care nu are ce cauta in invatamant
Fost profesor:
(22 Aprilie 2019, 13:05)
Mitrea Traian face și desface ca pe moșie! E malefic! Ca om este la fel. A fost prea băgat in seamă, i s-a dat putere și Hancescu a dormit in papuci...Și doarme in continuare. Niciun abuz al lui Mitrea n-a fost barat de Hancescu. In școli, sunt niște profi, figuranți anemici, lideri de sindicat. Podium de lansare, cum a fost și pentru prof. B.V., mare director, mare pupincurist! A fost lider de sindicat, venit rupt in cr. la CNMV. Iubește scaunul....că dpdv material, vax!
Spinu Lucian :
(21 Aprilie 2019, 21:53)
CETĂȚEAN, RASPUNDEREA PENTRU ACȚIUNILE CU PUTERNIC IZ PENAL este a USLI IALOMIȚA. Mitrea Traian a construit grupul organizat din poziția de PRIM VICEPRESEDINTE USLI IALOMIȚA cu aportul Președintelui USLI IALOMIȚA și Președinte FSLI Simion Hancescu ( conform celor declarate de Traian). Pe persoană fizică....Mitrea Traian nu mă interesează. Pentru acțiunile domnului Mitrea Traian cu puternic iz penal din cadrul Consiliului de administrație al Școlii Gimnaziale Spiru Haret Tandarei RASPUNDE PRIMĂRIA ȚĂNDĂREI (PROCES PE ROLUL JUDECĂTORIEI FETESTI).Cu stimă
Spinu Lucian :
(21 Aprilie 2019, 19:59)
ȚIGAN, în lipsă de argumente și....unii o dau pe frustrări. Din pacate părinții care au postat sunt FOARTE responsabili arătând ce model sunt pentru cei mici!!! Personal cred că PĂRINȚII care au postat sunt cadre didactice din grupul organizat de Mitrea Traian sau simpatizanții unor inculpați din zonă, care se mandresc ca pot manipula părinții și elevii pentru interesele lor meschine ( Ex Militara...cu celebrele postari) Cu scuze și stimă PS CONTINUĂ POSTARILE PE ADRESA DE FACEBOOK ( MARȚI & VINERI)
Piramidonul :
(21 Aprilie 2019, 18:14)
Se aprinde țigănia! Cum îi calci pe coadă, sar la gâtul omului. Tipic la Țăndărei.... Spânule, dacă ai argumente, nu te lăsa!
Tigan:
(21 Aprilie 2019, 16:20)
Mama, sa moara mama ce mișto e vorbăria de aici. De la scandalu lu Spinu cu toata lumea sa ajuns la strachină. Alooouuuu.baa ce vina avem noi ca vati tiganit de tot. Pasa si noi iaute de la cine snvatam avem. Ca voi sunteti ca la cort sa moara mama. Bazată.ce nebuni. Si mai sunt si profesori auzi. Da cum sa mai lăsăm noi copii la scoala daca se spurcat scoala.auzi baza ce e acolo. Aoleu maica. Spinu o avea dreptate.da sa mor ca stiu ca un nepot a sărit la el ca se serioase dna.invatatoare ca nebunu o ameninta. Si nepotu ca a povestit în tiganie ia zis so lase in pace pe doamna lui ca va avea dea face cu el. Uite ca mai suntem si noi corecți. Auzi tu Laura nu cumva tea facut sa auferi de inima vreun țigan de na urăști asa? Ia vezi ca e păcat.ca e si pastili. Stii ca Domnu nea facut pa toti la fel.sii suntem ai lui. Bine ca unii alege sa fie a ly dracu. Drum bun layrooo cu Spinu si cu sub scara....Drum bun.
CETATEAN:
(21 Aprilie 2019, 14:55)
Laura aici nu e vorba de tigani ci de tigania pe care o fac oameni la care ai pretentii. Aia, tiganii, sunt asa ca asa e viata lor....dar astialalti care au si facultati si doctorate si sunt si stiutori de lumea toata cum sunt?
Orasul de tigani , asa cum ii spui, este de tiganie datorita unora ca Spinu, sorasa, Mitrea si altii. Nu tiganii au adus circul de la scoala nr.2. Daca ai trairi antitiganesti nu e o problema, ca a devenit normal si viral. Aici, in acest articol, daca ai lecturat cu atentie, asta daca nu esti o analfabeta functional ca deja e ceva normal, nu?, se face vorbire de tigania creata de niste intelectuali...cica. Alooo Laura sau faci parte din tigania intelectuala a celor de la. sau de lga sc.2 in frunte cu Spinu. Sau poate cunosti si tu ce e pe sub scari, ca daca le tii partea inseamna ca intelegi amorul si sentoimentul exprimat la liber...chiar sub vazul celor care ar trebui educați... aloooo, de cine??
Laura:
(21 Aprilie 2019, 11:05)
@UN ALT...Și dacă ce scrii (cu multe greșeli de analfabet) e adevărat, voi corectii, moralii, războinicii luminii din Strachina, ce ați făcut?? Ce faceți și acum: vă ascundeți ca șobolanii anonimi! Vaporenii din Țăndărei știu mizeria totală din acest oraș de țigani. Pleacă să câștige și să trăiască civilizat.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Miercuri 21 Aug 2019
151 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 19-23 august a.c., orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări ...[citește_toată_știrea]

20 August 2019, 08:20
(251 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți la volan

Polițiștii Secției nr. 5 Poliție Rurală Jilavele au depistat în trafic un bărbat, de 56 de ani, din Rădulești, care conducea un autoturism pe drumul ce leagă Fierbinți-Târg de Rădulești în timp ce se afla ...[citește_toată_știrea]

20 August 2019, 08:15
(168 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat din Coșereni, prins cu cuțitul la brâu

Polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Poliție Rurală Coșereni, cu ocazia desfășurării de activități specifice pe linia prevenirii și combaterii infracțiunilor cu violență în zona barurilor și a discotecilor ...[citește_toată_știrea]

20 August 2019, 08:10
(185 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Coșereni cuțit


Urmărit internațional, depistat de polițiștii ialomițeni

La data de 15 august a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 5 Poliție Rurală Jilavele au acționat pe raza județului pentru depistarea peroanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag ...[citește_toată_știrea]

20 August 2019, 08:05
(189 vizualizări - 0 comentarii)


4

Polițiștii din Ialomița caută un bărbat evadat din sediul Poliției Budești, județul Călărași

Polițiștii din Ialomița sunt în altertă, după ce un bărbat de 46 de ani, din județul Călărași, a evadat în cursul zilei de marți, 13 august 2019, din sediul Poliției Budești. Oamenii legii au instituit ...[citește_toată_știrea]

14 August 2019, 15:07
(707 vizualizări - 0 comentarii)


5

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

13 August 2019, 19:15


Slobozia: Cercetat pentru «violență în familie»

Luni, 12 august a.c., Poliția Municipiului Slobozia a fost sesizată de o femeie, de 39 de ani, din Slobozia, cu privire la faptul că ar fi fost agresată pe stradă de concubinul ei, un bărbat de 50 de ani ...[citește_toată_știrea]

13 August 2019, 16:10
(655 vizualizări - 0 comentarii)


A fost înființată oficial Filiala PLUS Ialomița

Sâmbătă, 10 august 2019, în urma Convenției Județene PLUS Ialomița, care s-a desfășurat la Slobozia, a fost constituită oficial filiala PLUS Ialomița, alegându-se echipa de conducere a acesteia pentru următorii ...[citește_toată_știrea]

13 August 2019, 12:20
(826 vizualizări - 0 comentarii)


8

IPJ Ialomița: Amenzi de peste 250000 de lei, 32 de permise reținute

În perioada 9-11 august a.c., polițiștii ialomițeni au fost angrenați în activități de menținere a ordinii și liniștii publice pe raza județului, precum și de prevenire și combatere a accidentelor rutiere ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 14:25
(764 vizualizări - 0 comentarii)


9

Ialomița: Cercetați pentru încălcarea ordinelor de protecție

Duminică, 11 august a.c., polițiștii ialomițeni au fost sesizați cu privire la încălcarea a două ordine de protecție. În primul caz, un bărbat de 42 de ani, din Slobozia, a încălcat ordinul de protecție ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 14:20
(675 vizualizări - 0 comentarii)


10

Accidente la Malu, Perieți și Lăcusteni

Un accident rutier s-a produs în localitatea Malu, evenimentul fiind înregistrat sâmbătă, 10 august a.c., în jurul orelor 22,00, când un pieton a fost acroșat de un autoturism. Victima, un bărbat de ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 13:15
(788 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii de vegetație la Slobozia și Fetești

Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit în data de sâmbătă, 10 august a.c., în jurul orelor 11,30, pe un teren viran din Slobozia, Cartier Bora. Pentru stingerea flăcărilor au acționat pompierii de la ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 13:10
(637 vizualizări - 0 comentarii)


12

Slobozia: Bătrână găsită moartă în propria locuință

Sprijinul pompierilor a fost solicitat în cursul nopții de duminică spre luni, 11/12 august 2019, puțin trecut de miezul nopții, pentru asigurarea accesului în apartamentul unei femei de 79 de ani, cunoscută ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 13:05
(791 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: «Marți, 13! Ghinionul poate fi prevenit!»

Superstițiile din popor spun că, atunci când data de 13 (număr cu ghinion) coincide cu o zi de marți (ziua celor 3 ceasuri rele), aceasta se consideră a fi o zi cu adevărat  ghinionistă. Tocmai de ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 12:50
(695 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Controale pentru combaterea Pestei Porcine Africane

Pentru  prevenirea propagării Pestei Porcine Africane și în conformitate cu prevederi legale privind organizarea de acțiuni de control în trafic având ca obiectiv verificarea transporturilor de animale ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 12:20
(688 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

9 August 2019, 19:10


anunț angajare

AMPA Agri Slobozia angajează
REPREZENTANT VÂNZĂRI
UTILAJE AGRICOLE

pentru zona Ialomița-Călărași
Relații la telefon 0723/251.698

9 August 2019, 16:35


Jilavele: Depistat la volanul unei mașini neînmatriculate

Joi, 8 iulie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit în trafic, pe raza localității Jilavele, pentru control, un autoturism condus de un bărbat, de 36 de ani, din Urziceni. În urma verificărilor ...[citește_toată_știrea]

9 August 2019, 15:20
(914 vizualizări - 0 comentarii)


Maia: Lemne confiscate

Joi, 8 august a.c., polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Jilavele au depistat, pe raza localității Maia,  doi bărbați, de 42 de ani, din județul Prahova, în timp ce descărcau material lemnos în dreptul ...[citește_toată_știrea]

9 August 2019, 15:15
(880 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Expoziție de pictură «Naționali-Internaționali»

Centrul Național de Cultură a Romilor-Romano Kher anunță susținerea unei noi expoziții de pictură, «Naționali-Internaționali», semnată de Eugen Raportoru. Vernisajul expoziției va avea loc marți, 13 august ...[citește_toată_știrea]

9 August 2019, 15:10
(887 vizualizări - 1 comentariu)


Incendiu de vegetație în apropiere de A2

Incendiu de vegetație în apropiere de A2

Miercuri, 7 august a.c., în jurul orelor 14,00, un incendiu de vegetație a izbucnit pe terenul aflat în imediata vecinătatea a Autostrăzii A2, pe terasamentul căii ferate, respectiv la km 156 în direcția ...[citește_toată_știrea]

8 August 2019, 15:40
(873 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Razie de amploare a polițiștilor ialomițeni

Urziceni: Razie de amploare a polițiștilor ialomițeni

Miercuri, 7 august a.c., polițiștii ialomițeni au desfășurat o acțiune de amploare pe raza municipiului Urziceni, pentru depistarea și sancționarea faptelor antisociale. În cadrul activităților au fost ...[citește_toată_știrea]

8 August 2019, 10:50
(949 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiune de prevenire a furturilor din autoturisme

IPJ Ialomița: Acțiune de prevenire a furturilor din autoturisme

Miercuri, 7 august a.c., polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității, în colaborare cu polițiștii de Proximitate din cadrul Poliției Municipiului Slobozia, au desfășurat ...[citește_toată_știrea]

7 August 2019, 18:08
(1072 vizualizări - 0 comentarii)


Moldoveni: Surprinși în flagrant la furat

În noaptea de miercuri spre joi, 7/8 august a.c., în jurul orei 1,00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Jilavele au depistat în flagrant o femeie, de 30 de ani, și un minor de 13 ani ...[citește_toată_știrea]

7 August 2019, 16:15
(1038 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Moldoveni furt


Ialomița: Lemne confiscate

Marți, 6 august a.c., polițiștii de Ordine Publică, împreună cu specialiștii silvici au desfășurat mai multe controale pe drumurile publice și la punctele de lucru de pe raza județului pentru combaterea ...[citește_toată_știrea]

7 August 2019, 16:10
(989 vizualizări - 0 comentarii)


Accident mortal între Stelnica și Fetești

În noaptea de 5/6 august a.c., pe DN3B, între localitățile Stelnica și Fetești s-a produs un accident de circulație soldat cu decesul unei persoane. În fapt, în timp ce un bărbat, de 45 de ani, din Fetești ...[citește_toată_știrea]

6 August 2019, 18:10
(1433 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Activități de informare la Tabăra Amara

Marți, 6 august a.c., polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității din cadrul IPJ Ialomița au desfășurat activități de informare a elevilor aflați în Tabăra Amara. În ...[citește_toată_știrea]

6 August 2019, 18:05
(958 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: La volan cu un permis fals

Luni, 5 august a.c., polițiștii feteșteni au surprins în flagrant un bărbat, de 37 de ani, din Fetești, în timp ce conducea pe raza localității de domiciliu fără a deține permis de conducere. Șoferul a ...[citește_toată_știrea]

6 August 2019, 17:55
(1069 vizualizări - 0 comentarii)


Ordine de protecție emise de polițiștii ialomițeni

Marți, 6 august a.c., polițiștii alobozeni au emis două ordine de protecție provizorii pe numele a doi bărbați, de 29 și 30 de ani. În primul caz, polițiștii au întocmit un dosar penal pe numele bărbatului ...[citește_toată_știrea]

6 August 2019, 17:50
(1003 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiune pentru depistarea transportatorilor neautorizați de persoane

În perioada 1-4 august a.c., polițiștii din cadrul IPJ Ialomița au controlat 21291 autovehicule și 13 societăți comerciale în cadrul acțiunii pentru depistarea celor care efectuează transport neautorizat ...[citește_toată_știrea]

6 August 2019, 17:45
(927 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...