Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Abateri cu iz penal reclamate la Inspectoratul Școlar Județean

Abateri cu iz penal reclamate la Inspectoratul Școlar Județean

Reprezentanții Uniunii Sindicatelor Libere din Învățământ -filiala Ialomița avertizează că un nou scandal cu iz penal este pe cale să izbucnească la Inspectoratul Școlar Județean Ialomița. Sindicaliștii pun totul pe seama controlului politic exercitat în școli de Manuela Zainea, numită în funcția de inspector școlar gene­ral cu sprijinul PSD. Conform unor sesizări ce ar fi fost înaintate organelor judiciare, ar fi vorba despre faptul că mai mulți dascăli, membri sau simpatizanți PSD, ar fi fost avantajați în timpul procesului de distribuire a catedrelor, la comanda fostei șefe a Învățământului ialomițean.

Verificări în curs
Potrivit reprezentanților sindicali ai Uniunii Sindicatelor Libere din Învățământ-filiala Ialomița, proble­mele privind repartiția posturilor în șco­lile din Ialomița au apărut în momentul în care în funcția de inspector școlar general a fost numită Manuela Zainea. Reamintim faptul că aceasta era propunerea PSD Ialomița la șefia Învățământului ialomițean, după ce Luminița Barcari a fost demisă printr-un Ordin semnat de ministrul Educației, Valentin Popa. Sindicaliștii atrag atenția că în cele aproximativ 12 luni pe care Zainea le-a petrecut la Inspectoratul Școlar Județean, aceasta a reușit să readucă instituția în atenția organelor judiciare. Vizați ar fi unii angajați ai Compartimentului Management al Resurselor Umane din cadrul Inspectoratului Școlar Județean Ialomița care, la ordinele fostei șefe Manuela Zainea, ar fi împărțit prefe­rențial anumite posturi în școlile din județ. «Într-o anumită perioadă, la Inspectoratul Școlar Județean Ialomița a fost numită cineva politic, care acționa și făcea privilegii numai celor pe care dumneaei îi agrea... Sunt niște sesizări făcute împotriva celor care gestioneză activitatea la MRU (n. red.: Compartimentul Management al Resurselor Umane). Cei de la MRU au acționat așa cum li s-a cerut. Au fost și niște controale, plângeri depuse la Poliție și la Parchet...» a reclamat situația Traian Mitrea, liderul Uniunii Naționale a Sindicatelor Libere din Învățământ-fi­liala Ialomița.

Profesorii, la mâna directorilor de școli
Mai mult decât atât, sindicaliștii din Învățământul ialomițean au atras încă o dată atenția cu privire la faptul că, dincolo de pro­blemele cu legea, exercitarea controlului politic în școli afectează în mod direct calitatea actului educațional. Sindicaliștii au făcut referire la un paragraf al articolului 253 din Legea Educației, potrivit căruia: «viabilitatea unui/unei post didactic/ca­tedre presupune existența acestuia/acesteia pe durata unui nivel de învățământ și se stabilește de consiliul de administrație al unității de învățământ în funcție de planurile-cadru în vigoare, de proiectele planurilor de școlarizare și de evoluția demografică la nivel local». Sindicaliștii susțin faptul că, în baza acestei prevederi, multe dintre posturile pe care profesorii cu note mari la titularizare le-ar ocupa sunt blocate la nivelul școlilor de către directori pentru o anumită categorie de dascăli. «Nu mai este niciun secret faptul că în unele școli posturile, deși titularizabile, nu sunt scoase la concurs și sunt date doar celor care trebuie, adică „lipitorilor de afișe“... Învățământul ialomițean a fost pus pe chituci și trebuie ca aceste situații să nu se mai petreacă în școli!» a mai spus Traian Mitrea, liderul Uniunii Naționale a Sindicatelor Libere din Învățământ-fi­liala Ialomița.

Anchetă uitată în sertar Nu este prima dată când Manuela Zainea este în centrul unui scandal care a intrat și atenția polițiștilor. În urmă cu aproximativ 4 ani, în timp ce aceasta se afla la conducerea Palatului Copiilor din Slobozia, a fost acuzată de faptul că ar fi închiriat ilegal spațiile din incinta instituției. În cauză a fost întocmit un dosar penal, înregistrat pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia. Despre mersul acestei anchete nu se mai știe absolut nimic, fiind, pro­babil, una dintre zecile de anchete pe care procu­rorii acestei unități le-ar fi «uitat» prin sertare...

Drept la replică
Către Redacția Ziarului Independent

Urmare articolului publicat în ediția electronică a ziarului dumneavoastră, în data de 15.04.2019, cu titlul «Abateri cu iz penal reclamate la Inspectoratul Școlar Județean Ialomița», în calitate de inspectori școlari pentru managementul resursei umane la Inspectoratul Școlar Județean Ialomița, vizați fiind de conținutul acestui articol, vă facem următoarele precizări:
1. Nu am fost contactați până la această dată pentru a ne exprima punctul de vedere față de cele afirmate de reprezentanții U.S.L.I. Ialomița care lansează acuzații foarte grave referitoare la activitatea compartimentului respectiv, din cadrul I.Ș.J. Ialomița.
2. Apreciem că afirmațiile făcute în acest articol nu reflectă realitatea, în măsura în care, activitățile de control întreprinse de Ministerul Educației Naționale dar și de alte instituții competente ale statului, nu au indicat disfuncționa­lități în activitatea compartimentului, mai mult s-a constatat respectarea legislației în vigoare pentru repartizarea cadrelor didactice pe posturi/catedre didactice.
3. Legislația în vigoare prevede că, reprezentanții organizațiilor sindicale pot participa, în calitate de observatori, la toate ședințele comisiei de mobilitate și în acel context pot sesiza, prin consemnarea în procesul-verbal de ședință, neregulile sau eventualele probleme sesizate; din anul 2013, de când lucrăm la acest compartiment, nu au fost consemnate nereguli sau încălcări ale legislației de către reprezentantul U.S.L.I. la aceste ședințe, dumnealui fiind invitat în mod oficial, de fiecare dată, la aceste activități.
4. Legislația în domeniul resurselor umane este extrem de vastă și se modifică anual, dând naștere la numeroase interpretări; inspectorii școlari de la acest compartiment au consiliat cadrele didactice referitor la toate aspectele prevăzute de lege, la toate modificările legislative și la toate activitățile derulate.
Având în vedere cele precizate mai sus, apreciem că până la verificarea aspectelor prezentate în articol de către organele competente ale statului, astfel de afirmații sunt inoportune, afectându-ne grav activitatea în cadrul compartimentului și instituției.
Cu deosebită considerație,
Inspectorii școlari pentru managementul
resursei umane-I.Ș.J. Ialomița

15.04.2019

15 Aprilie 2019, 07:55 (10119 vizualizări - 90 comentarii)

Comentariile cititorilor:


Spinu Lucian :
(28 Aprilie 2019, 12:17)
@INDEPENDENT Cred că de situații de acest gen vorbea Traian MITREA USLI Documentele aici https://www.facebook.com/groups/1802883656617605/permalink/2283613561877943/ Cu stimă
Spinu Lucian :
(25 Aprilie 2019, 14:32)
@INDEPENDENT, doamna Mitrea Steluța Iuliana a comunicat oficial că este de ani de zile ilegal Președintele Comisiei de mobilitate la ISJ IALOMIȚA, dar dânsa decide iar grupul organizat de Traian.... Documentul aici https://www.facebook.com/groups/1802883656617605/permalink/2281741448731821/ Cu stimă
Alexandru:
(25 Aprilie 2019, 13:48)
Barcari l r nu va mai sta un an pe scaun isj! Răbdare!
Gh. Doja:
(25 Aprilie 2019, 08:57)
@spânu Lucian. Care instituții, cum, când și de ce?! Iar au dat-o afară pe barcari? Intră pe geamul de la wc, și tot intră! Cutra asta are ampârț de Țăndărei, nu vă jucați! INDEPENDENT, cu ochii pe isj Ialomița!!!!
Spinu Lucian :
(24 Aprilie 2019, 20:53)
INDEPENDENT, o instituție a statului a comunicat oficial că BARCARI RODICA LUMINITA, în urma verificărilor efectuate, NU DEȚINE IN MOD LEGAL ATRIBUȚIILE DE INSPECTOR ȘCOLAR GENERAL.Cu stimă
Aida:
(24 Aprilie 2019, 20:16)
Vă bălăcăriți degeaba ca și pe alte articole. Nimic nu se va schimba. Totul este prea bine înșurubat și șuruburile ruginite. Cine înțelege!
@@independent!:
(24 Aprilie 2019, 18:00)
Articolul și comentariile, toate, sunt legate de învățământ! Nimic nu este despre producția de grâu... totul este despre sindicatul învățământului ialomițean, abuzuri, ilegalități și imoralități in școli, abateri cu iz penal la isj...unde este ,,inepția unui frustrat”, cum scrie @independent?
@INDEPENDENT:
(24 Aprilie 2019, 13:10)
opriti comentariile fara legatura cu subiectul.intoxica, denatureaza adevarul.tema articolului ne intereseaza, nu ineptiile unui frustrat, certat cu morala, care nu are ce cauta in invatamant
Fost profesor:
(22 Aprilie 2019, 13:05)
Mitrea Traian face și desface ca pe moșie! E malefic! Ca om este la fel. A fost prea băgat in seamă, i s-a dat putere și Hancescu a dormit in papuci...Și doarme in continuare. Niciun abuz al lui Mitrea n-a fost barat de Hancescu. In școli, sunt niște profi, figuranți anemici, lideri de sindicat. Podium de lansare, cum a fost și pentru prof. B.V., mare director, mare pupincurist! A fost lider de sindicat, venit rupt in cr. la CNMV. Iubește scaunul....că dpdv material, vax!
Spinu Lucian :
(21 Aprilie 2019, 21:53)
CETĂȚEAN, RASPUNDEREA PENTRU ACȚIUNILE CU PUTERNIC IZ PENAL este a USLI IALOMIȚA. Mitrea Traian a construit grupul organizat din poziția de PRIM VICEPRESEDINTE USLI IALOMIȚA cu aportul Președintelui USLI IALOMIȚA și Președinte FSLI Simion Hancescu ( conform celor declarate de Traian). Pe persoană fizică....Mitrea Traian nu mă interesează. Pentru acțiunile domnului Mitrea Traian cu puternic iz penal din cadrul Consiliului de administrație al Școlii Gimnaziale Spiru Haret Tandarei RASPUNDE PRIMĂRIA ȚĂNDĂREI (PROCES PE ROLUL JUDECĂTORIEI FETESTI).Cu stimă
Spinu Lucian :
(21 Aprilie 2019, 19:59)
ȚIGAN, în lipsă de argumente și....unii o dau pe frustrări. Din pacate părinții care au postat sunt FOARTE responsabili arătând ce model sunt pentru cei mici!!! Personal cred că PĂRINȚII care au postat sunt cadre didactice din grupul organizat de Mitrea Traian sau simpatizanții unor inculpați din zonă, care se mandresc ca pot manipula părinții și elevii pentru interesele lor meschine ( Ex Militara...cu celebrele postari) Cu scuze și stimă PS CONTINUĂ POSTARILE PE ADRESA DE FACEBOOK ( MARȚI & VINERI)
Piramidonul :
(21 Aprilie 2019, 18:14)
Se aprinde țigănia! Cum îi calci pe coadă, sar la gâtul omului. Tipic la Țăndărei.... Spânule, dacă ai argumente, nu te lăsa!
Tigan:
(21 Aprilie 2019, 16:20)
Mama, sa moara mama ce mișto e vorbăria de aici. De la scandalu lu Spinu cu toata lumea sa ajuns la strachină. Alooouuuu.baa ce vina avem noi ca vati tiganit de tot. Pasa si noi iaute de la cine snvatam avem. Ca voi sunteti ca la cort sa moara mama. Bazată.ce nebuni. Si mai sunt si profesori auzi. Da cum sa mai lăsăm noi copii la scoala daca se spurcat scoala.auzi baza ce e acolo. Aoleu maica. Spinu o avea dreptate.da sa mor ca stiu ca un nepot a sărit la el ca se serioase dna.invatatoare ca nebunu o ameninta. Si nepotu ca a povestit în tiganie ia zis so lase in pace pe doamna lui ca va avea dea face cu el. Uite ca mai suntem si noi corecți. Auzi tu Laura nu cumva tea facut sa auferi de inima vreun țigan de na urăști asa? Ia vezi ca e păcat.ca e si pastili. Stii ca Domnu nea facut pa toti la fel.sii suntem ai lui. Bine ca unii alege sa fie a ly dracu. Drum bun layrooo cu Spinu si cu sub scara....Drum bun.
CETATEAN:
(21 Aprilie 2019, 14:55)
Laura aici nu e vorba de tigani ci de tigania pe care o fac oameni la care ai pretentii. Aia, tiganii, sunt asa ca asa e viata lor....dar astialalti care au si facultati si doctorate si sunt si stiutori de lumea toata cum sunt?
Orasul de tigani , asa cum ii spui, este de tiganie datorita unora ca Spinu, sorasa, Mitrea si altii. Nu tiganii au adus circul de la scoala nr.2. Daca ai trairi antitiganesti nu e o problema, ca a devenit normal si viral. Aici, in acest articol, daca ai lecturat cu atentie, asta daca nu esti o analfabeta functional ca deja e ceva normal, nu?, se face vorbire de tigania creata de niste intelectuali...cica. Alooo Laura sau faci parte din tigania intelectuala a celor de la. sau de lga sc.2 in frunte cu Spinu. Sau poate cunosti si tu ce e pe sub scari, ca daca le tii partea inseamna ca intelegi amorul si sentoimentul exprimat la liber...chiar sub vazul celor care ar trebui educați... aloooo, de cine??
Laura:
(21 Aprilie 2019, 11:05)
@UN ALT...Și dacă ce scrii (cu multe greșeli de analfabet) e adevărat, voi corectii, moralii, războinicii luminii din Strachina, ce ați făcut?? Ce faceți și acum: vă ascundeți ca șobolanii anonimi! Vaporenii din Țăndărei știu mizeria totală din acest oraș de țigani. Pleacă să câștige și să trăiască civilizat.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Marți 04 Aug 2020
301 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Alexeni: Muniție de război, descoperită la fier vechi

Peste 50 de cartușe de infanterie au fost descoperite la Alexeni. Muniția, provenită din timpul Celui de-al Doilea Război Mondial, a fost găsită în depozitul unui centru de colectare a fierului vechi din ...[citește_toată_știrea]

3 August 2020, 15:45
(39 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii la Alexeni și Fierbinți-Târg

Un incendiu violent a cuprins în dimineața zilei de luni, 3 august a.c., în jurul orei 9,00, o locuință din comuna Alexeni. Pentru stingerea flăcărilor au intervenit pompierii de la Detașamentul Urziceni ...[citește_toată_știrea]

3 August 2020, 15:35
(34 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Duminică, 2 august a.c., în jurul orelor 22,30, polițiștii din Amara au observat pe un drum neiluminat din extravilanul localității o autoutilitară al cărei șofer, în momentul efectuării semnalelor de oprire ...[citește_toată_știrea]

3 August 2020, 13:55
(50 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: 22 de permise reținute, amenzi de peste 187000 de lei

În perioada 1-3 august a.c., polițiștii ialomițeni au acționat pe raza întregului județ pentru prevenirea faptelor antisociale și pentru menținerea ordinii și siguranței publice. Astfel, la sfârșitul de ...[citește_toată_știrea]

3 August 2020, 13:50
(62 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 748 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Luni, 3 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 748, cu 4 cazuri mai mult față de ziua de duminică ...[citește_toată_știrea]

3 August 2020, 13:15
(158 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 744 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Duminică, 2 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 744, cu 2 cazuri mai mult față de ziua de sâmbătă ...[citește_toată_știrea]

2 August 2020, 13:10
(75 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 742 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Sâmbătă, 1 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 742, cu 9 cazuri mai mult față de ziua de vineri ...[citește_toată_știrea]

1 August 2020, 13:10
(143 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 733 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Vineri, 31 iulie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 733, cu 9 cazuri mai mult față de ziua de joi, ...[citește_toată_știrea]

31 Iulie 2020, 13:05
(216 vizualizări - 0 comentarii)


8

Slobozia: Beată la volan, a avariat trei autoturisme

Joi dimineața, 30 iulie a.c., în jurul orei 5,00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier, fiind în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe linia prevenirii și combaterii faptelor la regimul circulației pe ...[citește_toată_știrea]

31 Iulie 2020, 11:35
(450 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


9

Slobozia: Femeie agresată de soț

Joi, 30 iulie a.c., în jurul orelor 12,00, polițiștii din Slobozia au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 42 de ani, cu privire la faptul că este agresată fizic de soțul său.
În urma verificărilor ...[citește_toată_știrea]

31 Iulie 2020, 11:30
(233 vizualizări - 0 comentarii)


10

AJOFM Ialomița: 4,34%-rata șomajului în iunie 2020

La sfârșitul lunii iunie 2020, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 4060 șomeri (din care 1896 femei), rata șomajului fiind de 4,34%, cu 0,49% sub valoarea ...[citește_toată_știrea]

31 Iulie 2020, 10:45
(159 vizualizări - 0 comentarii)


Instituția Prefectului Ialomița: Modificări asupra modului de organizare a examinării în vederea obținerii permisului auto

Printr-un comunicat de presă, prefectul Tonița Manea aduce în discuție «atribuția prefectului de stabilire a modului de organizare la nivel local a examinării în vederea obținerii permisului de conducere ...[citește_toată_știrea]

30 Iulie 2020, 13:45
(353 vizualizări - 0 comentarii)


12

Grupul de Comunicare Strategică: 724 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Joi, 30 iulie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 724, cu 9 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

30 Iulie 2020, 13:30
(309 vizualizări - 0 comentarii)


13

Urziceni: Tânăr de 19 ani, arestat preventiv întrucât conducea o mașină fără a avea permis

Miercuri, 29 iulie a.c., polițiștii din Urziceni au observat în trafic un autoturism condus de un șofer despre care se cunoștea că nu deține permis auto. În momentul în care a sesizat echipajul Poliției ...[citește_toată_știrea]

30 Iulie 2020, 11:20
(220 vizualizări - 0 comentarii)


IȘJ Ialomița: Proba scrisă la Titularizare 2020

Miercuri, 29 iulie 2020, a avut loc proba scrisă din cadrul concursului de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate din învățământul preuniversitar, sesiunea 2020. În județul Ialomița ...[citește_toată_știrea]

29 Iulie 2020, 21:35
(297 vizualizări - 0 comentarii)


ITM Ialomița: Zilierii, introduși în REVISAL

Inspectoratul Teritorial de Muncă Ialomița anunță beneficiarii care utilizează zilieri că, în condițiile Legii nr.52/2011, modificată, prin Ordinul Ministrului Muncii și Protecției Sociale nr.1140/23.0 ...[citește_toată_știrea]

29 Iulie 2020, 13:20
(219 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 715 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Miercuri, 29 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 715, cu 5 cazuri mai mult față de ziua de marți ...[citește_toată_știrea]

29 Iulie 2020, 13:10
(260 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiune a polițiștilor la Urziceni

Acțiune a polițiștilor la Urziceni

Pe raza municipiului Urziceni, au fost constituite filtre rutiere pentru verificarea documentelor necesare circulației pe drumurile publice, în conformitate cu legislația în vigoare. La activitățile desfășurate ...[citește_toată_știrea]

29 Iulie 2020, 11:20
(271 vizualizări - 0 comentarii)


Amenzi aplicate de inspectorii ITM Ialomița pentru «muncă la negru»

Având în vedere obiectivele specifice ale Inspecției Muncii, stabilite atât prin lege cât și prin Programul Cadru de Acțiuni al Inspecției Muncii pentru anul 2020, în perioada 20-22.07.2020 s-a desfășurat ...[citește_toată_știrea]

29 Iulie 2020, 09:50
(241 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

28 Iulie 2020, 18:10


ITM Ialomița: Angajați chemați la muncă deși se aflau în șomaj tehnic

Inspectoratul Teritorial de Muncă Ialomița a realizat în această lună o serie de acțiuni de control pentru a verifica modul în care angajatorii respectă legislația în domeniu. Controlul a vizat acele situații ...[citește_toată_știrea]

28 Iulie 2020, 16:55
(386 vizualizări - 0 comentarii)


Vitezoman în localitatea Ciochina

Un bărbat, de 42 de ani, s-a aleds cu un dosar penal după ce a fost depistat conducând în interiorul localității Ciochina cu o viteză de 106 kilometri la oră. În aceeași mașină se aflau alți patru tineri ...[citește_toată_știrea]

28 Iulie 2020, 16:45
(310 vizualizări - 0 comentarii)


Coșereni: Șofer de autobuz cu alcoolemie de 1,13 mg/l

Un accident rutier a fost semnalat polițiștilor marți, 28 iulie 2020, în zona localității Coșereni. Cel care l-a provocat este un bărbat de 44 de ani, șofer al unui autobuz. În timp ce se deplasa pe DN ...[citește_toată_știrea]

28 Iulie 2020, 16:35
(280 vizualizări - 0 comentarii)


IȘJ Ialomița, Titlularizare 2020: Emoții pentru 271 de profesori

Miercuri, 29 iulie 2020, la Liceul de Arte «Ionel Perlea» din Slobozia se desfășoară proba scrisă a examenului de Titularizare 2020. Pentru susținerea probei scrise, candidații trebuie să fie prezenți în ...[citește_toată_știrea]

28 Iulie 2020, 16:30
(314 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 710 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Marți, 28 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 710, cu 15 cazuri mai mult față de ziua de luni, ...[citește_toată_știrea]

28 Iulie 2020, 13:05
(414 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 695 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Luni, 27 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 695, cu 4 cazuri mai mult față de ziua de duminică ...[citește_toată_știrea]

27 Iulie 2020, 13:05
(524 vizualizări - 3 comentarii)


Fetești: Fiul și-a bătut tatăl. Dosar penal pentru «violență în familie»!

Duminică, 26 iulie a.c., în jurul orelor 18,00, polițiștii din Fetești au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că un bărbat, de 70 de ani, este lovit de fiul său. În urma verificărilor efectuate ...[citește_toată_știrea]

27 Iulie 2020, 11:55
(378 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat din Borănești, arestat pentru «trafic de minori»

Vineri, 24 iulie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Poliție Rurală au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea ...[citește_toată_știrea]

27 Iulie 2020, 11:50
(265 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Duminică, 26 iulie a.c., în jurul orei 3,00, polițiștii din Stelnica, fiind în exercitarea atribuțiunilor de serviciu pe linia prevenirii și combaterii faptelor la regimul circulației pe drumurile publice ...[citește_toată_știrea]

27 Iulie 2020, 11:45
(368 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Acțiune a polițiștilor

Forțe de ordine cu efective mărite, au desfășurat sâmbătă, 25 iulie a.c., o acțiune de prevenire a răspândirii virusului COVID-19, iar duminică, 26 iulie a.c., pe linie de viteză, pe raza municipiului ...[citește_toată_știrea]

27 Iulie 2020, 11:40
(313 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...