Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Abateri cu iz penal reclamate la Inspectoratul Școlar Județean

Abateri cu iz penal reclamate la Inspectoratul Școlar Județean

Reprezentanții Uniunii Sindicatelor Libere din Învățământ -filiala Ialomița avertizează că un nou scandal cu iz penal este pe cale să izbucnească la Inspectoratul Școlar Județean Ialomița. Sindicaliștii pun totul pe seama controlului politic exercitat în școli de Manuela Zainea, numită în funcția de inspector școlar gene­ral cu sprijinul PSD. Conform unor sesizări ce ar fi fost înaintate organelor judiciare, ar fi vorba despre faptul că mai mulți dascăli, membri sau simpatizanți PSD, ar fi fost avantajați în timpul procesului de distribuire a catedrelor, la comanda fostei șefe a Învățământului ialomițean.

Verificări în curs
Potrivit reprezentanților sindicali ai Uniunii Sindicatelor Libere din Învățământ-filiala Ialomița, proble­mele privind repartiția posturilor în șco­lile din Ialomița au apărut în momentul în care în funcția de inspector școlar general a fost numită Manuela Zainea. Reamintim faptul că aceasta era propunerea PSD Ialomița la șefia Învățământului ialomițean, după ce Luminița Barcari a fost demisă printr-un Ordin semnat de ministrul Educației, Valentin Popa. Sindicaliștii atrag atenția că în cele aproximativ 12 luni pe care Zainea le-a petrecut la Inspectoratul Școlar Județean, aceasta a reușit să readucă instituția în atenția organelor judiciare. Vizați ar fi unii angajați ai Compartimentului Management al Resurselor Umane din cadrul Inspectoratului Școlar Județean Ialomița care, la ordinele fostei șefe Manuela Zainea, ar fi împărțit prefe­rențial anumite posturi în școlile din județ. «Într-o anumită perioadă, la Inspectoratul Școlar Județean Ialomița a fost numită cineva politic, care acționa și făcea privilegii numai celor pe care dumneaei îi agrea... Sunt niște sesizări făcute împotriva celor care gestioneză activitatea la MRU (n. red.: Compartimentul Management al Resurselor Umane). Cei de la MRU au acționat așa cum li s-a cerut. Au fost și niște controale, plângeri depuse la Poliție și la Parchet...» a reclamat situația Traian Mitrea, liderul Uniunii Naționale a Sindicatelor Libere din Învățământ-fi­liala Ialomița.

Profesorii, la mâna directorilor de școli
Mai mult decât atât, sindicaliștii din Învățământul ialomițean au atras încă o dată atenția cu privire la faptul că, dincolo de pro­blemele cu legea, exercitarea controlului politic în școli afectează în mod direct calitatea actului educațional. Sindicaliștii au făcut referire la un paragraf al articolului 253 din Legea Educației, potrivit căruia: «viabilitatea unui/unei post didactic/ca­tedre presupune existența acestuia/acesteia pe durata unui nivel de învățământ și se stabilește de consiliul de administrație al unității de învățământ în funcție de planurile-cadru în vigoare, de proiectele planurilor de școlarizare și de evoluția demografică la nivel local». Sindicaliștii susțin faptul că, în baza acestei prevederi, multe dintre posturile pe care profesorii cu note mari la titularizare le-ar ocupa sunt blocate la nivelul școlilor de către directori pentru o anumită categorie de dascăli. «Nu mai este niciun secret faptul că în unele școli posturile, deși titularizabile, nu sunt scoase la concurs și sunt date doar celor care trebuie, adică „lipitorilor de afișe“... Învățământul ialomițean a fost pus pe chituci și trebuie ca aceste situații să nu se mai petreacă în școli!» a mai spus Traian Mitrea, liderul Uniunii Naționale a Sindicatelor Libere din Învățământ-fi­liala Ialomița.

Anchetă uitată în sertar Nu este prima dată când Manuela Zainea este în centrul unui scandal care a intrat și atenția polițiștilor. În urmă cu aproximativ 4 ani, în timp ce aceasta se afla la conducerea Palatului Copiilor din Slobozia, a fost acuzată de faptul că ar fi închiriat ilegal spațiile din incinta instituției. În cauză a fost întocmit un dosar penal, înregistrat pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia. Despre mersul acestei anchete nu se mai știe absolut nimic, fiind, pro­babil, una dintre zecile de anchete pe care procu­rorii acestei unități le-ar fi «uitat» prin sertare...

Drept la replică
Către Redacția Ziarului Independent

Urmare articolului publicat în ediția electronică a ziarului dumneavoastră, în data de 15.04.2019, cu titlul «Abateri cu iz penal reclamate la Inspectoratul Școlar Județean Ialomița», în calitate de inspectori școlari pentru managementul resursei umane la Inspectoratul Școlar Județean Ialomița, vizați fiind de conținutul acestui articol, vă facem următoarele precizări:
1. Nu am fost contactați până la această dată pentru a ne exprima punctul de vedere față de cele afirmate de reprezentanții U.S.L.I. Ialomița care lansează acuzații foarte grave referitoare la activitatea compartimentului respectiv, din cadrul I.Ș.J. Ialomița.
2. Apreciem că afirmațiile făcute în acest articol nu reflectă realitatea, în măsura în care, activitățile de control întreprinse de Ministerul Educației Naționale dar și de alte instituții competente ale statului, nu au indicat disfuncționa­lități în activitatea compartimentului, mai mult s-a constatat respectarea legislației în vigoare pentru repartizarea cadrelor didactice pe posturi/catedre didactice.
3. Legislația în vigoare prevede că, reprezentanții organizațiilor sindicale pot participa, în calitate de observatori, la toate ședințele comisiei de mobilitate și în acel context pot sesiza, prin consemnarea în procesul-verbal de ședință, neregulile sau eventualele probleme sesizate; din anul 2013, de când lucrăm la acest compartiment, nu au fost consemnate nereguli sau încălcări ale legislației de către reprezentantul U.S.L.I. la aceste ședințe, dumnealui fiind invitat în mod oficial, de fiecare dată, la aceste activități.
4. Legislația în domeniul resurselor umane este extrem de vastă și se modifică anual, dând naștere la numeroase interpretări; inspectorii școlari de la acest compartiment au consiliat cadrele didactice referitor la toate aspectele prevăzute de lege, la toate modificările legislative și la toate activitățile derulate.
Având în vedere cele precizate mai sus, apreciem că până la verificarea aspectelor prezentate în articol de către organele competente ale statului, astfel de afirmații sunt inoportune, afectându-ne grav activitatea în cadrul compartimentului și instituției.
Cu deosebită considerație,
Inspectorii școlari pentru managementul
resursei umane-I.Ș.J. Ialomița

15.04.2019

15 Aprilie 2019, 07:55 (8415 vizualizări - 90 comentarii)

Comentariile cititorilor:


Spinu Lucian :
(28 Aprilie 2019, 12:17)
@INDEPENDENT Cred că de situații de acest gen vorbea Traian MITREA USLI Documentele aici https://www.facebook.com/groups/1802883656617605/permalink/2283613561877943/ Cu stimă
Spinu Lucian :
(25 Aprilie 2019, 14:32)
@INDEPENDENT, doamna Mitrea Steluța Iuliana a comunicat oficial că este de ani de zile ilegal Președintele Comisiei de mobilitate la ISJ IALOMIȚA, dar dânsa decide iar grupul organizat de Traian.... Documentul aici https://www.facebook.com/groups/1802883656617605/permalink/2281741448731821/ Cu stimă
Alexandru:
(25 Aprilie 2019, 13:48)
Barcari l r nu va mai sta un an pe scaun isj! Răbdare!
Gh. Doja:
(25 Aprilie 2019, 08:57)
@spânu Lucian. Care instituții, cum, când și de ce?! Iar au dat-o afară pe barcari? Intră pe geamul de la wc, și tot intră! Cutra asta are ampârț de Țăndărei, nu vă jucați! INDEPENDENT, cu ochii pe isj Ialomița!!!!
Spinu Lucian :
(24 Aprilie 2019, 20:53)
INDEPENDENT, o instituție a statului a comunicat oficial că BARCARI RODICA LUMINITA, în urma verificărilor efectuate, NU DEȚINE IN MOD LEGAL ATRIBUȚIILE DE INSPECTOR ȘCOLAR GENERAL.Cu stimă
Aida:
(24 Aprilie 2019, 20:16)
Vă bălăcăriți degeaba ca și pe alte articole. Nimic nu se va schimba. Totul este prea bine înșurubat și șuruburile ruginite. Cine înțelege!
@@independent!:
(24 Aprilie 2019, 18:00)
Articolul și comentariile, toate, sunt legate de învățământ! Nimic nu este despre producția de grâu... totul este despre sindicatul învățământului ialomițean, abuzuri, ilegalități și imoralități in școli, abateri cu iz penal la isj...unde este ,,inepția unui frustrat”, cum scrie @independent?
@INDEPENDENT:
(24 Aprilie 2019, 13:10)
opriti comentariile fara legatura cu subiectul.intoxica, denatureaza adevarul.tema articolului ne intereseaza, nu ineptiile unui frustrat, certat cu morala, care nu are ce cauta in invatamant
Fost profesor:
(22 Aprilie 2019, 13:05)
Mitrea Traian face și desface ca pe moșie! E malefic! Ca om este la fel. A fost prea băgat in seamă, i s-a dat putere și Hancescu a dormit in papuci...Și doarme in continuare. Niciun abuz al lui Mitrea n-a fost barat de Hancescu. In școli, sunt niște profi, figuranți anemici, lideri de sindicat. Podium de lansare, cum a fost și pentru prof. B.V., mare director, mare pupincurist! A fost lider de sindicat, venit rupt in cr. la CNMV. Iubește scaunul....că dpdv material, vax!
Spinu Lucian :
(21 Aprilie 2019, 21:53)
CETĂȚEAN, RASPUNDEREA PENTRU ACȚIUNILE CU PUTERNIC IZ PENAL este a USLI IALOMIȚA. Mitrea Traian a construit grupul organizat din poziția de PRIM VICEPRESEDINTE USLI IALOMIȚA cu aportul Președintelui USLI IALOMIȚA și Președinte FSLI Simion Hancescu ( conform celor declarate de Traian). Pe persoană fizică....Mitrea Traian nu mă interesează. Pentru acțiunile domnului Mitrea Traian cu puternic iz penal din cadrul Consiliului de administrație al Școlii Gimnaziale Spiru Haret Tandarei RASPUNDE PRIMĂRIA ȚĂNDĂREI (PROCES PE ROLUL JUDECĂTORIEI FETESTI).Cu stimă
Spinu Lucian :
(21 Aprilie 2019, 19:59)
ȚIGAN, în lipsă de argumente și....unii o dau pe frustrări. Din pacate părinții care au postat sunt FOARTE responsabili arătând ce model sunt pentru cei mici!!! Personal cred că PĂRINȚII care au postat sunt cadre didactice din grupul organizat de Mitrea Traian sau simpatizanții unor inculpați din zonă, care se mandresc ca pot manipula părinții și elevii pentru interesele lor meschine ( Ex Militara...cu celebrele postari) Cu scuze și stimă PS CONTINUĂ POSTARILE PE ADRESA DE FACEBOOK ( MARȚI & VINERI)
Piramidonul :
(21 Aprilie 2019, 18:14)
Se aprinde țigănia! Cum îi calci pe coadă, sar la gâtul omului. Tipic la Țăndărei.... Spânule, dacă ai argumente, nu te lăsa!
Tigan:
(21 Aprilie 2019, 16:20)
Mama, sa moara mama ce mișto e vorbăria de aici. De la scandalu lu Spinu cu toata lumea sa ajuns la strachină. Alooouuuu.baa ce vina avem noi ca vati tiganit de tot. Pasa si noi iaute de la cine snvatam avem. Ca voi sunteti ca la cort sa moara mama. Bazată.ce nebuni. Si mai sunt si profesori auzi. Da cum sa mai lăsăm noi copii la scoala daca se spurcat scoala.auzi baza ce e acolo. Aoleu maica. Spinu o avea dreptate.da sa mor ca stiu ca un nepot a sărit la el ca se serioase dna.invatatoare ca nebunu o ameninta. Si nepotu ca a povestit în tiganie ia zis so lase in pace pe doamna lui ca va avea dea face cu el. Uite ca mai suntem si noi corecți. Auzi tu Laura nu cumva tea facut sa auferi de inima vreun țigan de na urăști asa? Ia vezi ca e păcat.ca e si pastili. Stii ca Domnu nea facut pa toti la fel.sii suntem ai lui. Bine ca unii alege sa fie a ly dracu. Drum bun layrooo cu Spinu si cu sub scara....Drum bun.
CETATEAN:
(21 Aprilie 2019, 14:55)
Laura aici nu e vorba de tigani ci de tigania pe care o fac oameni la care ai pretentii. Aia, tiganii, sunt asa ca asa e viata lor....dar astialalti care au si facultati si doctorate si sunt si stiutori de lumea toata cum sunt?
Orasul de tigani , asa cum ii spui, este de tiganie datorita unora ca Spinu, sorasa, Mitrea si altii. Nu tiganii au adus circul de la scoala nr.2. Daca ai trairi antitiganesti nu e o problema, ca a devenit normal si viral. Aici, in acest articol, daca ai lecturat cu atentie, asta daca nu esti o analfabeta functional ca deja e ceva normal, nu?, se face vorbire de tigania creata de niste intelectuali...cica. Alooo Laura sau faci parte din tigania intelectuala a celor de la. sau de lga sc.2 in frunte cu Spinu. Sau poate cunosti si tu ce e pe sub scari, ca daca le tii partea inseamna ca intelegi amorul si sentoimentul exprimat la liber...chiar sub vazul celor care ar trebui educați... aloooo, de cine??
Laura:
(21 Aprilie 2019, 11:05)
@UN ALT...Și dacă ce scrii (cu multe greșeli de analfabet) e adevărat, voi corectii, moralii, războinicii luminii din Strachina, ce ați făcut?? Ce faceți și acum: vă ascundeți ca șobolanii anonimi! Vaporenii din Țăndărei știu mizeria totală din acest oraș de țigani. Pleacă să câștige și să trăiască civilizat.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Luni 17 Iun 2019
202 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0
Manasia: Cinci persoane grav rănite într-un accident rutier

Manasia: Cinci persoane grav rănite într-un accident rutier

Intervenție a pompierilor din Urziceni în zona localității Manasia. Militarii ISU au acordat primul ajutor în cazul unui accident rutier. Două autovehicule s-au ciocnit frontal, iar în urma impactului cinci ...[citește_toată_știrea]

17 Iunie 2019, 20:22
(87 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: În atenția absolvenților promoției 2019

Reamintim absolvenților instituțiilor de învățământ, faptul că, în termen de 60 de zile de la absolvire, sunt așteptați să se înregistreze în evidențele AJOFM Ialomița pentru a beneficia de servicii personalizate ...[citește_toată_știrea]

12 Iunie 2019, 17:30
(592 vizualizări - 0 comentarii)


Motociclist autoaccidentat în apropiere de Urziceni

Marți, 11 iunie a.c., pe DN2, în apropiere de Urziceni, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane. Astfel, în timp ce un bărbat, de 25 de ani, conducea o motocicletă, nu a adaptat viteza ...[citește_toată_știrea]

12 Iunie 2019, 17:25
(643 vizualizări - 0 comentarii)


Ion Roată: Depistat în trafic cu parfumuri contrafăcute

Marți, 11 iunie a.c., polițiștii ialomițeni au depistat pe raza comunei Ion Roată, în habitaclul unui autoturism condus de un bărbat de 43 de ani, parfumuri susceptibile de a fi contrafăcute. Astfel, parfumurile ...[citește_toată_știrea]

12 Iunie 2019, 17:20
(548 vizualizări - 0 comentarii)


4

Fetești: Braconajul piscicol, în atenția polițiștilor

Polițiștii feteșteni au depistat pe raza localității un bărbat, de 48 de ani, care avea asupra sa o unealtă de pescuit tip monofilament cu o lungime de 60 metri. Unealta a fost confiscată de polițiști, ...[citește_toată_știrea]

12 Iunie 2019, 17:15
(452 vizualizări - 0 comentarii)


Programul casieriilor RAJA Constanța de Rusalii

RAJA Constanța aduce la cunoștința tuturor abonaților că, în perioada Rusaliilor, dispeceratul, echipele de intervenție, dar și reprezentanții societății care asigură buna desfășurare a proceselor de alimentare ...[citește_toată_știrea]

12 Iunie 2019, 17:10
(436 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: RAJA Constanța


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

11 Iunie 2019, 20:05


Slobozia: Expoziție aniversară a sculptorului Mihai Marcu

Joi, 30 iunie 2019, începând cu orele 15,30, la Galeriile de Artă «Arcadia» din incinta Centrului Cultural UNESCO «Ionel Perlea» Slobozia va avea loc vernisajul expoziției «Sculptură-Mihai Marcu-80». Lucrări ...[citește_toată_știrea]

11 Iunie 2019, 16:25
(560 vizualizări - 0 comentarii)


8

Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

7 Iunie 2019, 18:15


9
Fetești: S-a înecat în Dunăre

Fetești: S-a înecat în Dunăre

Miercuri, 6 iunie a.c., în jurul orelor 19,30, un tânăr de 18 ani a dispărut în apa învolburată a Dunării în zona municipiului Fetești. Acesta a fost luat de curenți și nu a mai putut înota spre mal. Fratele ...[citește_toată_știrea]

7 Iunie 2019, 17:25
(881 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Dunăre înecat


Slobozia: Doi tineri, coborâți de pompieri de pe acoperișul unei clădiri

Vineri, 7 iunie a.c., în jurul orei 4,30, pompierii Detașamentului Slobozia s-au deplasat cu autoscara mecanică pentru a interveni la coborârea a două persoane, în vârstă de 23 ani, de pe acoperișul unei ...[citește_toată_știrea]

7 Iunie 2019, 17:20
(1104 vizualizări - 1 comentariu)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 10-14 iunie a.c., orele 8,00-16,30, E -Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparație la rețelele electrice. Aceste lucrări ...[citește_toată_știrea]

7 Iunie 2019, 17:15
(921 vizualizări - 0 comentarii)


12

IPJ Ialomița: Ultima zi a campaniei «Săptămâna Prevenirii Criminalității»

Vineri, 7 iunie a.c., a fost ultima zi a campaniei «Săptămâna prevenirii criminalității», zi dedicată siguranței rutiere. Polițiștii ialomițeni de la Rutieră au fost prezenți în școlile din județ unde au ...[citește_toată_știrea]

7 Iunie 2019, 17:10
(696 vizualizări - 0 comentarii)


Săveni: Probleme cu apa potabilă

Ploile din ultimele zile au afectat calitatea apei din localitatea Săveni. Analizele de laborator ale Direcției de Sănătate Publică Ialomița au arătat faptul că mai multe probe conțineau depășiri ale parametrilor ...[citește_toată_știrea]

6 Iunie 2019, 16:20
(911 vizualizări - 0 comentarii)


Doi bărbați din Amara, arestați pentru «viol»

Miercuri, 5 iunie a.c., pe raza localității Amara, polițiștii de Investigații Criminale au pus în aplicare două mandate de executare a pedepsei privative de libertate de 6 și 7 ani, pentru doi bărbați de ...[citește_toată_știrea]

6 Iunie 2019, 16:15
(1211 vizualizări - 2 comentarii)

Taguri: Amara viol arestare


IPJ Ialomița: «Săptămâna Prevenirii Criminalității», în școli

Miercuri, 5 iunie a.c., polițiștii din cadrul IPJ Ialomița au continuat campania «Săptămâna Prevenirii Criminalității», cu informații privind delincvența juvenilă și victimizarea minorilor. Astfel, polițiștii ...[citește_toată_știrea]

6 Iunie 2019, 16:10
(814 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Violența în familie, în atenția polițiștilor

Marți, 4 iunie 2019, polițiștii ialomițeni au realizat o nouă acțiune în cadrul Săptămânii Prevenirii Criminalității. Oamenii legii au prezentat publicului informații referitoare la violența domestică. ...[citește_toată_știrea]

4 Iunie 2019, 20:10
(1119 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Stingere focare de Pestă Porcină Africană la Axintele

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează toți crescătorii de porcine că în data de 31.05.2019 au fost stinse un număr de 3 focare de Pestă Porcină Africană declarate ...[citește_toată_știrea]

4 Iunie 2019, 19:05
(954 vizualizări - 0 comentarii)


«Expoziția Absolvenților 2019», la Muzeul Agriculturii

Marți, 4 iunie a.c., de la orele 14,00, a fost vernisată expoziția absolvenților Liceului de Arte «Ionel Perlea» Slobozia. Evenimentul s-a desfășurat la Muzeul Național al Agriculturii din România. ...[citește_toată_știrea]

4 Iunie 2019, 18:15
(1065 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Rata șomajulului, 5,01%

La sfârșitul lunii aprilie 2019, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 4736 șomeri (din care 2072 femei), rata șomajului fiind ...[citește_toată_știrea]

4 Iunie 2019, 08:10
(1004 vizualizări - 0 comentarii)


Adâncata: Cod Roșu de inundații

Hidrologii au emis pentru zona Adâncata, din județul Ialomița, o avertizare Cod Portocaliu de inundații. Specialiștii atrag atenția că din cauza precipitațiilor abundente înregistrate în ultimele ore, există ...[citește_toată_știrea]

31 Mai 2019, 22:03
(1485 vizualizări - 0 comentarii)


DIICOT: 13 percheziții și șase persoane arestate

Miercuri, 29 mai a.c., polițiștii specializați în Combatrea Criminalității Organizate din Ialomița și procurorii DIICOT, au efectuat 13 percheziții domiciliare pe raza municipiului București și a județelor ...[citește_toată_știrea]

31 Mai 2019, 16:35
(1388 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intevalul 3-7 iunie a.c., orele 8,00-16,30, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cazua unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări se ...[citește_toată_știrea]

31 Mai 2019, 16:15
(1373 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța a activat Comandamentul pentru Situații de Urgență

Ca urmare a atenționărilor meteorologice de instabilitate atmosferică, ce se va manifesta prin averse cu caracter torențial de ploi și grindină, frecvente descărcări electrice și intensificări ale vântului ...[citește_toată_știrea]

31 Mai 2019, 16:05
(1338 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Atenție, se întrerupe apa în Fetești Oraș!

Pentru remedierea unei avarii survenite la conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 200 mm, de pe strada Călărași, din municipiul Fetești, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile ...[citește_toată_știrea]

30 Mai 2019, 09:40
(1331 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Înșelat prin metoda «Șmen»

Metoda «Șmen» reprezintă solicitarea unor sume mari de bani de către persoane la diverse instituții, magazine sau chiar pe stradă. Astfel, marți, 28 mai a.c., pe raza unui magazin din localitatea Țăndărei ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2019, 17:20
(1764 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Campanie de vaccinare antirabică aeriană a vulpilor

Începând cu data de 07.06.2019, Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița anunță începerea celei de a IX-a campanie de primăvară de vaccinare antirabică a vulpilor. Campania ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2019, 17:10
(1269 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 3 accidente, o persoană decedată și alte șase rănite

În perioada 24-26 mai a.c., pe raza județului Ialomița s-au produs 3 accidente rutiere, soldate cu decesul unei persoane și rănirea altor șase. Primul accident s-a produs vineri, 24 mai a.c., în jurul orelor ...[citește_toată_știrea]

28 Mai 2019, 16:20
(1576 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți la volan

În perioada 24-26 mai a.c., trei șoferi, cu vârste cuprinse între 24 și 49 ani, au fost depistați de polițiștii ialomițeni în timp ce conduceau pe drumurile publice deși anterior cunsumaseră băuturi alcoolice ...[citește_toată_știrea]

28 Mai 2019, 16:10
(1514 vizualizări - 0 comentarii)


Broșteni: Și-a omorât vecinul cu un cuțit

O anchetă penală a fost deschisă în localitatea Broșteni, după ce un bărbat a lovit cu mașina două persoane și a înjunghiat o a treia. Victima a murit pe loc, în urma agresiunii. Surse judiciare susțin ...[citește_toată_știrea]

24 Mai 2019, 16:10
(1940 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Broșteni crimă


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...