Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Abateri cu iz penal reclamate la Inspectoratul Școlar Județean

Abateri cu iz penal reclamate la Inspectoratul Școlar Județean

Reprezentanții Uniunii Sindicatelor Libere din Învățământ -filiala Ialomița avertizează că un nou scandal cu iz penal este pe cale să izbucnească la Inspectoratul Școlar Județean Ialomița. Sindicaliștii pun totul pe seama controlului politic exercitat în școli de Manuela Zainea, numită în funcția de inspector școlar gene­ral cu sprijinul PSD. Conform unor sesizări ce ar fi fost înaintate organelor judiciare, ar fi vorba despre faptul că mai mulți dascăli, membri sau simpatizanți PSD, ar fi fost avantajați în timpul procesului de distribuire a catedrelor, la comanda fostei șefe a Învățământului ialomițean.

Verificări în curs
Potrivit reprezentanților sindicali ai Uniunii Sindicatelor Libere din Învățământ-filiala Ialomița, proble­mele privind repartiția posturilor în șco­lile din Ialomița au apărut în momentul în care în funcția de inspector școlar general a fost numită Manuela Zainea. Reamintim faptul că aceasta era propunerea PSD Ialomița la șefia Învățământului ialomițean, după ce Luminița Barcari a fost demisă printr-un Ordin semnat de ministrul Educației, Valentin Popa. Sindicaliștii atrag atenția că în cele aproximativ 12 luni pe care Zainea le-a petrecut la Inspectoratul Școlar Județean, aceasta a reușit să readucă instituția în atenția organelor judiciare. Vizați ar fi unii angajați ai Compartimentului Management al Resurselor Umane din cadrul Inspectoratului Școlar Județean Ialomița care, la ordinele fostei șefe Manuela Zainea, ar fi împărțit prefe­rențial anumite posturi în școlile din județ. «Într-o anumită perioadă, la Inspectoratul Școlar Județean Ialomița a fost numită cineva politic, care acționa și făcea privilegii numai celor pe care dumneaei îi agrea... Sunt niște sesizări făcute împotriva celor care gestioneză activitatea la MRU (n. red.: Compartimentul Management al Resurselor Umane). Cei de la MRU au acționat așa cum li s-a cerut. Au fost și niște controale, plângeri depuse la Poliție și la Parchet...» a reclamat situația Traian Mitrea, liderul Uniunii Naționale a Sindicatelor Libere din Învățământ-fi­liala Ialomița.

Profesorii, la mâna directorilor de școli
Mai mult decât atât, sindicaliștii din Învățământul ialomițean au atras încă o dată atenția cu privire la faptul că, dincolo de pro­blemele cu legea, exercitarea controlului politic în școli afectează în mod direct calitatea actului educațional. Sindicaliștii au făcut referire la un paragraf al articolului 253 din Legea Educației, potrivit căruia: «viabilitatea unui/unei post didactic/ca­tedre presupune existența acestuia/acesteia pe durata unui nivel de învățământ și se stabilește de consiliul de administrație al unității de învățământ în funcție de planurile-cadru în vigoare, de proiectele planurilor de școlarizare și de evoluția demografică la nivel local». Sindicaliștii susțin faptul că, în baza acestei prevederi, multe dintre posturile pe care profesorii cu note mari la titularizare le-ar ocupa sunt blocate la nivelul școlilor de către directori pentru o anumită categorie de dascăli. «Nu mai este niciun secret faptul că în unele școli posturile, deși titularizabile, nu sunt scoase la concurs și sunt date doar celor care trebuie, adică „lipitorilor de afișe“... Învățământul ialomițean a fost pus pe chituci și trebuie ca aceste situații să nu se mai petreacă în școli!» a mai spus Traian Mitrea, liderul Uniunii Naționale a Sindicatelor Libere din Învățământ-fi­liala Ialomița.

Anchetă uitată în sertar Nu este prima dată când Manuela Zainea este în centrul unui scandal care a intrat și atenția polițiștilor. În urmă cu aproximativ 4 ani, în timp ce aceasta se afla la conducerea Palatului Copiilor din Slobozia, a fost acuzată de faptul că ar fi închiriat ilegal spațiile din incinta instituției. În cauză a fost întocmit un dosar penal, înregistrat pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia. Despre mersul acestei anchete nu se mai știe absolut nimic, fiind, pro­babil, una dintre zecile de anchete pe care procu­rorii acestei unități le-ar fi «uitat» prin sertare...

Drept la replică
Către Redacția Ziarului Independent

Urmare articolului publicat în ediția electronică a ziarului dumneavoastră, în data de 15.04.2019, cu titlul «Abateri cu iz penal reclamate la Inspectoratul Școlar Județean Ialomița», în calitate de inspectori școlari pentru managementul resursei umane la Inspectoratul Școlar Județean Ialomița, vizați fiind de conținutul acestui articol, vă facem următoarele precizări:
1. Nu am fost contactați până la această dată pentru a ne exprima punctul de vedere față de cele afirmate de reprezentanții U.S.L.I. Ialomița care lansează acuzații foarte grave referitoare la activitatea compartimentului respectiv, din cadrul I.Ș.J. Ialomița.
2. Apreciem că afirmațiile făcute în acest articol nu reflectă realitatea, în măsura în care, activitățile de control întreprinse de Ministerul Educației Naționale dar și de alte instituții competente ale statului, nu au indicat disfuncționa­lități în activitatea compartimentului, mai mult s-a constatat respectarea legislației în vigoare pentru repartizarea cadrelor didactice pe posturi/catedre didactice.
3. Legislația în vigoare prevede că, reprezentanții organizațiilor sindicale pot participa, în calitate de observatori, la toate ședințele comisiei de mobilitate și în acel context pot sesiza, prin consemnarea în procesul-verbal de ședință, neregulile sau eventualele probleme sesizate; din anul 2013, de când lucrăm la acest compartiment, nu au fost consemnate nereguli sau încălcări ale legislației de către reprezentantul U.S.L.I. la aceste ședințe, dumnealui fiind invitat în mod oficial, de fiecare dată, la aceste activități.
4. Legislația în domeniul resurselor umane este extrem de vastă și se modifică anual, dând naștere la numeroase interpretări; inspectorii școlari de la acest compartiment au consiliat cadrele didactice referitor la toate aspectele prevăzute de lege, la toate modificările legislative și la toate activitățile derulate.
Având în vedere cele precizate mai sus, apreciem că până la verificarea aspectelor prezentate în articol de către organele competente ale statului, astfel de afirmații sunt inoportune, afectându-ne grav activitatea în cadrul compartimentului și instituției.
Cu deosebită considerație,
Inspectorii școlari pentru managementul
resursei umane-I.Ș.J. Ialomița

15.04.2019

15 Aprilie 2019, 07:55 (9186 vizualizări - 90 comentarii)

Comentariile cititorilor:


Spinu Lucian :
(28 Aprilie 2019, 12:17)
@INDEPENDENT Cred că de situații de acest gen vorbea Traian MITREA USLI Documentele aici https://www.facebook.com/groups/1802883656617605/permalink/2283613561877943/ Cu stimă
Spinu Lucian :
(25 Aprilie 2019, 14:32)
@INDEPENDENT, doamna Mitrea Steluța Iuliana a comunicat oficial că este de ani de zile ilegal Președintele Comisiei de mobilitate la ISJ IALOMIȚA, dar dânsa decide iar grupul organizat de Traian.... Documentul aici https://www.facebook.com/groups/1802883656617605/permalink/2281741448731821/ Cu stimă
Alexandru:
(25 Aprilie 2019, 13:48)
Barcari l r nu va mai sta un an pe scaun isj! Răbdare!
Gh. Doja:
(25 Aprilie 2019, 08:57)
@spânu Lucian. Care instituții, cum, când și de ce?! Iar au dat-o afară pe barcari? Intră pe geamul de la wc, și tot intră! Cutra asta are ampârț de Țăndărei, nu vă jucați! INDEPENDENT, cu ochii pe isj Ialomița!!!!
Spinu Lucian :
(24 Aprilie 2019, 20:53)
INDEPENDENT, o instituție a statului a comunicat oficial că BARCARI RODICA LUMINITA, în urma verificărilor efectuate, NU DEȚINE IN MOD LEGAL ATRIBUȚIILE DE INSPECTOR ȘCOLAR GENERAL.Cu stimă
Aida:
(24 Aprilie 2019, 20:16)
Vă bălăcăriți degeaba ca și pe alte articole. Nimic nu se va schimba. Totul este prea bine înșurubat și șuruburile ruginite. Cine înțelege!
@@independent!:
(24 Aprilie 2019, 18:00)
Articolul și comentariile, toate, sunt legate de învățământ! Nimic nu este despre producția de grâu... totul este despre sindicatul învățământului ialomițean, abuzuri, ilegalități și imoralități in școli, abateri cu iz penal la isj...unde este ,,inepția unui frustrat”, cum scrie @independent?
@INDEPENDENT:
(24 Aprilie 2019, 13:10)
opriti comentariile fara legatura cu subiectul.intoxica, denatureaza adevarul.tema articolului ne intereseaza, nu ineptiile unui frustrat, certat cu morala, care nu are ce cauta in invatamant
Fost profesor:
(22 Aprilie 2019, 13:05)
Mitrea Traian face și desface ca pe moșie! E malefic! Ca om este la fel. A fost prea băgat in seamă, i s-a dat putere și Hancescu a dormit in papuci...Și doarme in continuare. Niciun abuz al lui Mitrea n-a fost barat de Hancescu. In școli, sunt niște profi, figuranți anemici, lideri de sindicat. Podium de lansare, cum a fost și pentru prof. B.V., mare director, mare pupincurist! A fost lider de sindicat, venit rupt in cr. la CNMV. Iubește scaunul....că dpdv material, vax!
Spinu Lucian :
(21 Aprilie 2019, 21:53)
CETĂȚEAN, RASPUNDEREA PENTRU ACȚIUNILE CU PUTERNIC IZ PENAL este a USLI IALOMIȚA. Mitrea Traian a construit grupul organizat din poziția de PRIM VICEPRESEDINTE USLI IALOMIȚA cu aportul Președintelui USLI IALOMIȚA și Președinte FSLI Simion Hancescu ( conform celor declarate de Traian). Pe persoană fizică....Mitrea Traian nu mă interesează. Pentru acțiunile domnului Mitrea Traian cu puternic iz penal din cadrul Consiliului de administrație al Școlii Gimnaziale Spiru Haret Tandarei RASPUNDE PRIMĂRIA ȚĂNDĂREI (PROCES PE ROLUL JUDECĂTORIEI FETESTI).Cu stimă
Spinu Lucian :
(21 Aprilie 2019, 19:59)
ȚIGAN, în lipsă de argumente și....unii o dau pe frustrări. Din pacate părinții care au postat sunt FOARTE responsabili arătând ce model sunt pentru cei mici!!! Personal cred că PĂRINȚII care au postat sunt cadre didactice din grupul organizat de Mitrea Traian sau simpatizanții unor inculpați din zonă, care se mandresc ca pot manipula părinții și elevii pentru interesele lor meschine ( Ex Militara...cu celebrele postari) Cu scuze și stimă PS CONTINUĂ POSTARILE PE ADRESA DE FACEBOOK ( MARȚI & VINERI)
Piramidonul :
(21 Aprilie 2019, 18:14)
Se aprinde țigănia! Cum îi calci pe coadă, sar la gâtul omului. Tipic la Țăndărei.... Spânule, dacă ai argumente, nu te lăsa!
Tigan:
(21 Aprilie 2019, 16:20)
Mama, sa moara mama ce mișto e vorbăria de aici. De la scandalu lu Spinu cu toata lumea sa ajuns la strachină. Alooouuuu.baa ce vina avem noi ca vati tiganit de tot. Pasa si noi iaute de la cine snvatam avem. Ca voi sunteti ca la cort sa moara mama. Bazată.ce nebuni. Si mai sunt si profesori auzi. Da cum sa mai lăsăm noi copii la scoala daca se spurcat scoala.auzi baza ce e acolo. Aoleu maica. Spinu o avea dreptate.da sa mor ca stiu ca un nepot a sărit la el ca se serioase dna.invatatoare ca nebunu o ameninta. Si nepotu ca a povestit în tiganie ia zis so lase in pace pe doamna lui ca va avea dea face cu el. Uite ca mai suntem si noi corecți. Auzi tu Laura nu cumva tea facut sa auferi de inima vreun țigan de na urăști asa? Ia vezi ca e păcat.ca e si pastili. Stii ca Domnu nea facut pa toti la fel.sii suntem ai lui. Bine ca unii alege sa fie a ly dracu. Drum bun layrooo cu Spinu si cu sub scara....Drum bun.
CETATEAN:
(21 Aprilie 2019, 14:55)
Laura aici nu e vorba de tigani ci de tigania pe care o fac oameni la care ai pretentii. Aia, tiganii, sunt asa ca asa e viata lor....dar astialalti care au si facultati si doctorate si sunt si stiutori de lumea toata cum sunt?
Orasul de tigani , asa cum ii spui, este de tiganie datorita unora ca Spinu, sorasa, Mitrea si altii. Nu tiganii au adus circul de la scoala nr.2. Daca ai trairi antitiganesti nu e o problema, ca a devenit normal si viral. Aici, in acest articol, daca ai lecturat cu atentie, asta daca nu esti o analfabeta functional ca deja e ceva normal, nu?, se face vorbire de tigania creata de niste intelectuali...cica. Alooo Laura sau faci parte din tigania intelectuala a celor de la. sau de lga sc.2 in frunte cu Spinu. Sau poate cunosti si tu ce e pe sub scari, ca daca le tii partea inseamna ca intelegi amorul si sentoimentul exprimat la liber...chiar sub vazul celor care ar trebui educați... aloooo, de cine??
Laura:
(21 Aprilie 2019, 11:05)
@UN ALT...Și dacă ce scrii (cu multe greșeli de analfabet) e adevărat, voi corectii, moralii, războinicii luminii din Strachina, ce ați făcut?? Ce faceți și acum: vă ascundeți ca șobolanii anonimi! Vaporenii din Țăndărei știu mizeria totală din acest oraș de țigani. Pleacă să câștige și să trăiască civilizat.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Vineri 06 Dec 2019
141 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0
Protopopiatul Slobozia: «Din inimă pentru inimă-daruri de Moș Nicolae»

Protopopiatul Slobozia: «Din inimă pentru inimă-daruri de Moș Nicolae»

Protopopiatul Slobozia, în parteneriat cu Grădinița cu Program Prelungit «Piticot» din Slobozia, a desfășurat joi, 5 decembrie 2019, activitatea «Din inimă pentru inimă-daruri de Moș Nicolae». Micii creștini ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2019, 13:20
(85 vizualizări - 0 comentarii)


Movilița: Pește confiscat

Movilița: Pește confiscat

65 de kilograme de pește din specia fitofag au fost confiscate de polițiștii ialomițeni după ce au depistat în trafic un bărbat, de 41 de ani, care transporta pe raza comunei Movilița pește fără documente ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2019, 09:50
(107 vizualizări - 0 comentarii)


Polițiștii ialomițeni au donat sânge

Polițiștii ialomițeni au donat sânge

Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița a inițiat o campanie internă de donare voluntară de sânge, ca un demers de salvare de vieți omenești, prin sprijinirea eforturilor de refacere a rezervei de ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2019, 09:35
(100 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița atenționează: Sunt active 17 focare de pestă porcină africană!

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița, în scopul prevenirii unor episoade de îmbolnăvire a populației cu Trichinella spiralis (Trichineloză), aduce la cunoștința consumatorilor ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2019, 09:10
(121 vizualizări - 1 comentariu)


4

Accident la Gârbovi

Un accident rutier s-a produs în localitatea Gârbovi, pe DJ 203B. Evenimentul a fost înregistrat marți, 3  decembrie a.c., în jurul orelor 19,20, un autoturism părăsind partea carosabilă și acroșând ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2019, 08:35
(66 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Gârbovi accident


Fetești: Bărbat găsit mort în propriul apartament

Sprijinul pompierilor a fost solicitat în cursul zilei de marți, 3 decembrie 2019, în jurul orelor 15,10, pentru asigurarea accesului în apartamentul unui bărbat, de 48 de ani. Pompierii de la Stația de ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2019, 08:15
(99 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Avarie la conducta principală de alimentare cu apă

Pentru remedierea unei avarii pe conducta principală de alimentare cu apă de pe strada Veșniciei, din orașul Fetești, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, miercuri, 4 decembrie ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2019, 08:05
(78 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

3 Decembrie 2019, 17:55


8

Slobozia: Liceul Tehnologic Special «Ion Teodorescu» a serbat Ziua Internațională a persoanelor cu dizabilități

Marți, 3 decembrie 2019, cei 140 de elevi ai Liceului Tehnologic Special «Ion Teodorescu» din Slobozia au marcat printr-o serbare Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități. În cadrul ceremoniei ...[citește_toată_știrea]

3 Decembrie 2019, 16:25
(183 vizualizări - 0 comentarii)


9

Bordușani: Copil posibil înecat în Borcea

Încă de duminică, 1 decembrie 2019, salvatorii de la Stația de pompieri Fetești, la solicitarea forțelor de Poliție, au intervenit pentru căutarea unui minor dispărut în zona pontonului din comuna Bordușani ...[citește_toată_știrea]

3 Decembrie 2019, 08:20
(155 vizualizări - 0 comentarii)


10

Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

29 Noiembrie 2019, 18:05


Bordușani: Minor dispărut fără urmă

Bordușani: Minor dispărut fără urmă

Polițiștii ialomițeni desfășoară activități de căutare a unui minor de 13 ani, Costel Cătălin Ioniță. Joi, 28 noiembrie 2019, băiatul a plecat de la domiciliul unchiului său din comuna ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2019, 17:45
(344 vizualizări - 0 comentarii)


12

Slobozia: Manifestări dedicate «Zilei Naționale a României»

Spectacole de muzică folclorică și tradiționala paradă militară sunt principalele evenimente care se vor desfășura la Slobozia cu ocazia «Zilei Naționale a României». Manifestările debutează la ora 11, ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2019, 17:40
(350 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat din Urziceni, arestat pentru «infracțiuni la regimul rutier»

Un bărbat de 59 de ani, din Urziceni, care se sustrăgea executării unei pedepse de 7 luni închisoare a fost indentificat de polițiști și încarcerat. Acesta a fost condamnat definitiv, printr-o sentință ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2019, 17:35
(242 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Urziceni arestare


Ialomița: Campanie de donare susținută de preoți

Preoții din 4 localități ialomițene, respectiv Iazu, Valea Ciorii, Scânteia și Murgeanca, au participat marți, 26 noiembrie 2019, la o campanie de donare de sânge, organizată de Centrul Județean de Transfuzie ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2019, 17:30
(239 vizualizări - 1 comentariu)


Jandarmii și polițiștii ialomițeni, la datorie de «Ziua Națională a României»

Manifestările organizate în județul Ialomița cu ocazia Zilei Naționale a României vor fi supravegheate de jandarmi. Astfel, efectivele de intervenție ale Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița vor ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2019, 17:25
(183 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi de 61 mii de lei aplicate de polițiști

În urma unei acțiuni a polițiștilor ialomițeni privind abaterile de la regimul rutier, oamenii legii au aplicat sancțiuni contravenționale de 61 mii de lei. De asemenea, au fost reținute 10 permise de conducere ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2019, 17:20
(236 vizualizări - 0 comentarii)


O bătrână de 73 de ani din Jilavele a dispărut de la domiciliu

Polițiștii ialomițeni caută o bătrână de 73 de ani care a dispărut de la domiciliul din localitatea Jilavele. Rudele femeii spun că în data de 26 noiembrie 2019 aceasta a plecat de acasă și nu a mai revenit ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2019, 17:15
(191 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiuni preventive desfășurate de polițiștii ialomițeni

Acțiunile preventive în școli desfășurate de polițiștii ialomițeni au continuat și în această săptămână. Miercuri, 27 noiembrie 2019, oamenii legii au mers la Fetești, acolo unde au discutat cu elevii din ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2019, 17:10
(185 vizualizări - 0 comentarii)


Programul casieriilor RAJA în perioada Sărbătorilor de Sfântul Andrei și Ziua Națională a României

RAJA Constanța aduce la cunoștința tuturor abonaților că, în perioada Sărbătorilor de Sfântul Andrei și Ziua Națională a României, dispece­ratul, echipele de intervenție, dar și reprezentanții societății ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2019, 08:25
(175 vizualizări - 0 comentarii)


CJAS Ialomița: Înregistrarea în sistemul informatic a bolnavilor cronici

Înregistrarea în Platforma Informatică a Asigurărilor de Sănătate a bolnavilor cu afecțiuni incluse în Programele Naționale de Sănătate stabilite de Ministerul Sănătății se va face numai pe baza adeverinței ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2019, 08:10
(253 vizualizări - 0 comentarii)


Săveni: Copil de 4 ani, mort după ce a fost intoxicat cu fum

Marți, 26 noiembrie a.c., în jurul orei 9,20, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o casă din localitatea Săveni-sat Frățilești. La fața ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2019, 15:25
(412 vizualizări - 0 comentarii)


Movilița: A intrat cu camionul în lac

Un accident rutier s-a produs luni, 25 noiembrie a.c., în jurul orei 6,15, în localitatea Movilița, când un autotren a derapat de pe partea carosabilă și a intrat în Balta Movilița. Pentru salvarea victimei ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2019, 15:20
(330 vizualizări - 0 comentarii)


Ciochina: Cinci persoane intoxicate cu fum de la o sobă

Cinci persoane au fost intoxicate cu fum în comuna Ciochina luni, 25 noiembrie a.c., în jurul orelor 07,30. Pentru salvarea victimelor, intoxicate cu fum produs de o sobă cu lemne folosită la încălzirea ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2019, 15:15
(275 vizualizări - 0 comentarii)


Coșereni: S-au răsturnat cu mașina

Accident rutier cu trei victime în localitatea Coșereni, pe DN2. Evenimentul s-a produs luni, 25 noiembrie a.c., în jurul orelor 12,55, la intersecția cu localitatea Borănești, când o autoutilitară a părăsit ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2019, 15:10
(295 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Informare cu privire la prevenirea apariției unor noi focare de pestă porcină africană

Având în vedere dinamica evoluției pestei porcine africane și în contextul debutului sezonului rece, în care sacrificarea tradițională a suinelor din gospodării cunoaște o creștere semnificativă, DSVSA Ialomița informează toți crescătorii de porcine, din exploatațiile nonprofesionale, cu privire la necesitatea respectării următoarelor măsuri: ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2019, 08:30
(311 vizualizări - 0 comentarii)


Poliția Română: Campanie internațională de prevenire a violenței domestice

Poliția Română: Campanie internațională de prevenire a violenței domestice

Poliția Română, alături de organizații din țara noastră și agenții de aplicare a legii din Bulgaria și Ungaria, este parte a campaniei regionale a OSCE de sensibilizare împotriva violenței bazate pe gen ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2019, 08:25
(273 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Duminică, 24 noiembrie a.c., polițiștii slobozeni au depistat un bărbat, de 68 de ani, din Slobozia, care conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2019, 08:20
(218 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat din Grivița, reținut de polițiști după o urmărire ca în filme

Un bărbat de 32 de ani, din Grivița, a fost reținut de polițiștii ialomițeni pentru «ultraj» și cumul de infracțiuni la regimul circulației rutiere. Va fi prezentat în fața magistraților, pentru dispunerea ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2019, 08:15
(305 vizualizări - 0 comentarii)


ITM Ialomița: Controale la firme cu angajați străini

Având în vedere obiectivele specifice ale Inspecției Muncii, stabilite atât prin lege cât și prin Programul Cadru de Acțiuni al Inspecției Muncii pentru anul 2019, în perioada 14-18.11.2019 s-a desfășurat ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2019, 08:10
(196 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Corbu în Dan Anton, directorul Infrastructură Drumuri și Poduri SA, angajare ilegală @Bubu în Tănase Mihalcea revine la șefia Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Ialomița votant în Tănase Mihalcea revine la șefia Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Ialomița Geo în Tănase Mihalcea revine la șefia Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Ialomița Adevarul în LIDERII TURULUI Bubu în Tănase Mihalcea revine la șefia Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Ialomița pullypop în Legea parlamentarului Bullyi-Pop body în DSVSA Ialomița atenționează: Sunt active 17 focare de pestă porcină africană! Trrh în Tănase Mihalcea revine la șefia Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Ialomița Tinel bombonel în Tănase Mihalcea revine la șefia Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Ialomița Sonia în Tănase Mihalcea revine la șefia Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Ialomița Valerică în Tănase Mihalcea revine la șefia Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Ialomița USR în Tănase Mihalcea revine la șefia Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Ialomița ion2 în Tănase Mihalcea revine la șefia Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Ialomița Ohm în «De la 1 ianuarie 2020 va crește valoarea netă a salariului minim!» giovani în Învățătorul care păzește «Muzeul Viu» din Ghimpați ion2 în Tănase Mihalcea revine la șefia Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Ialomița Placute suedeze în Tănase Mihalcea revine la șefia Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Ialomița A în Moraru-omul și opera (VI) Un om în Elevii care se reîntorc la școală
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...