Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Abateri cu iz penal reclamate la Inspectoratul Școlar Județean

Abateri cu iz penal reclamate la Inspectoratul Școlar Județean

Reprezentanții Uniunii Sindicatelor Libere din Învățământ -filiala Ialomița avertizează că un nou scandal cu iz penal este pe cale să izbucnească la Inspectoratul Școlar Județean Ialomița. Sindicaliștii pun totul pe seama controlului politic exercitat în școli de Manuela Zainea, numită în funcția de inspector școlar gene­ral cu sprijinul PSD. Conform unor sesizări ce ar fi fost înaintate organelor judiciare, ar fi vorba despre faptul că mai mulți dascăli, membri sau simpatizanți PSD, ar fi fost avantajați în timpul procesului de distribuire a catedrelor, la comanda fostei șefe a Învățământului ialomițean.

Verificări în curs
Potrivit reprezentanților sindicali ai Uniunii Sindicatelor Libere din Învățământ-filiala Ialomița, proble­mele privind repartiția posturilor în șco­lile din Ialomița au apărut în momentul în care în funcția de inspector școlar general a fost numită Manuela Zainea. Reamintim faptul că aceasta era propunerea PSD Ialomița la șefia Învățământului ialomițean, după ce Luminița Barcari a fost demisă printr-un Ordin semnat de ministrul Educației, Valentin Popa. Sindicaliștii atrag atenția că în cele aproximativ 12 luni pe care Zainea le-a petrecut la Inspectoratul Școlar Județean, aceasta a reușit să readucă instituția în atenția organelor judiciare. Vizați ar fi unii angajați ai Compartimentului Management al Resurselor Umane din cadrul Inspectoratului Școlar Județean Ialomița care, la ordinele fostei șefe Manuela Zainea, ar fi împărțit prefe­rențial anumite posturi în școlile din județ. «Într-o anumită perioadă, la Inspectoratul Școlar Județean Ialomița a fost numită cineva politic, care acționa și făcea privilegii numai celor pe care dumneaei îi agrea... Sunt niște sesizări făcute împotriva celor care gestioneză activitatea la MRU (n. red.: Compartimentul Management al Resurselor Umane). Cei de la MRU au acționat așa cum li s-a cerut. Au fost și niște controale, plângeri depuse la Poliție și la Parchet...» a reclamat situația Traian Mitrea, liderul Uniunii Naționale a Sindicatelor Libere din Învățământ-fi­liala Ialomița.

Profesorii, la mâna directorilor de școli
Mai mult decât atât, sindicaliștii din Învățământul ialomițean au atras încă o dată atenția cu privire la faptul că, dincolo de pro­blemele cu legea, exercitarea controlului politic în școli afectează în mod direct calitatea actului educațional. Sindicaliștii au făcut referire la un paragraf al articolului 253 din Legea Educației, potrivit căruia: «viabilitatea unui/unei post didactic/ca­tedre presupune existența acestuia/acesteia pe durata unui nivel de învățământ și se stabilește de consiliul de administrație al unității de învățământ în funcție de planurile-cadru în vigoare, de proiectele planurilor de școlarizare și de evoluția demografică la nivel local». Sindicaliștii susțin faptul că, în baza acestei prevederi, multe dintre posturile pe care profesorii cu note mari la titularizare le-ar ocupa sunt blocate la nivelul școlilor de către directori pentru o anumită categorie de dascăli. «Nu mai este niciun secret faptul că în unele școli posturile, deși titularizabile, nu sunt scoase la concurs și sunt date doar celor care trebuie, adică „lipitorilor de afișe“... Învățământul ialomițean a fost pus pe chituci și trebuie ca aceste situații să nu se mai petreacă în școli!» a mai spus Traian Mitrea, liderul Uniunii Naționale a Sindicatelor Libere din Învățământ-fi­liala Ialomița.

Anchetă uitată în sertar Nu este prima dată când Manuela Zainea este în centrul unui scandal care a intrat și atenția polițiștilor. În urmă cu aproximativ 4 ani, în timp ce aceasta se afla la conducerea Palatului Copiilor din Slobozia, a fost acuzată de faptul că ar fi închiriat ilegal spațiile din incinta instituției. În cauză a fost întocmit un dosar penal, înregistrat pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia. Despre mersul acestei anchete nu se mai știe absolut nimic, fiind, pro­babil, una dintre zecile de anchete pe care procu­rorii acestei unități le-ar fi «uitat» prin sertare...

Drept la replică
Către Redacția Ziarului Independent

Urmare articolului publicat în ediția electronică a ziarului dumneavoastră, în data de 15.04.2019, cu titlul «Abateri cu iz penal reclamate la Inspectoratul Școlar Județean Ialomița», în calitate de inspectori școlari pentru managementul resursei umane la Inspectoratul Școlar Județean Ialomița, vizați fiind de conținutul acestui articol, vă facem următoarele precizări:
1. Nu am fost contactați până la această dată pentru a ne exprima punctul de vedere față de cele afirmate de reprezentanții U.S.L.I. Ialomița care lansează acuzații foarte grave referitoare la activitatea compartimentului respectiv, din cadrul I.Ș.J. Ialomița.
2. Apreciem că afirmațiile făcute în acest articol nu reflectă realitatea, în măsura în care, activitățile de control întreprinse de Ministerul Educației Naționale dar și de alte instituții competente ale statului, nu au indicat disfuncționa­lități în activitatea compartimentului, mai mult s-a constatat respectarea legislației în vigoare pentru repartizarea cadrelor didactice pe posturi/catedre didactice.
3. Legislația în vigoare prevede că, reprezentanții organizațiilor sindicale pot participa, în calitate de observatori, la toate ședințele comisiei de mobilitate și în acel context pot sesiza, prin consemnarea în procesul-verbal de ședință, neregulile sau eventualele probleme sesizate; din anul 2013, de când lucrăm la acest compartiment, nu au fost consemnate nereguli sau încălcări ale legislației de către reprezentantul U.S.L.I. la aceste ședințe, dumnealui fiind invitat în mod oficial, de fiecare dată, la aceste activități.
4. Legislația în domeniul resurselor umane este extrem de vastă și se modifică anual, dând naștere la numeroase interpretări; inspectorii școlari de la acest compartiment au consiliat cadrele didactice referitor la toate aspectele prevăzute de lege, la toate modificările legislative și la toate activitățile derulate.
Având în vedere cele precizate mai sus, apreciem că până la verificarea aspectelor prezentate în articol de către organele competente ale statului, astfel de afirmații sunt inoportune, afectându-ne grav activitatea în cadrul compartimentului și instituției.
Cu deosebită considerație,
Inspectorii școlari pentru managementul
resursei umane-I.Ș.J. Ialomița

15.04.2019

15 Aprilie 2019, 07:55 (6913 vizualizări - 82 comentarii)

Comentariile cititorilor:


Fost profesor:
(22 Aprilie 2019, 13:05)
Mitrea Traian face și desface ca pe moșie! E malefic! Ca om este la fel. A fost prea băgat in seamă, i s-a dat putere și Hancescu a dormit in papuci...Și doarme in continuare. Niciun abuz al lui Mitrea n-a fost barat de Hancescu. In școli, sunt niște profi, figuranți anemici, lideri de sindicat. Podium de lansare, cum a fost și pentru prof. B.V., mare director, mare pupincurist! A fost lider de sindicat, venit rupt in cr. la CNMV. Iubește scaunul....că dpdv material, vax!
Spinu Lucian :
(21 Aprilie 2019, 21:53)
CETĂȚEAN, RASPUNDEREA PENTRU ACȚIUNILE CU PUTERNIC IZ PENAL este a USLI IALOMIȚA. Mitrea Traian a construit grupul organizat din poziția de PRIM VICEPRESEDINTE USLI IALOMIȚA cu aportul Președintelui USLI IALOMIȚA și Președinte FSLI Simion Hancescu ( conform celor declarate de Traian). Pe persoană fizică....Mitrea Traian nu mă interesează. Pentru acțiunile domnului Mitrea Traian cu puternic iz penal din cadrul Consiliului de administrație al Școlii Gimnaziale Spiru Haret Tandarei RASPUNDE PRIMĂRIA ȚĂNDĂREI (PROCES PE ROLUL JUDECĂTORIEI FETESTI).Cu stimă
Spinu Lucian :
(21 Aprilie 2019, 19:59)
ȚIGAN, în lipsă de argumente și....unii o dau pe frustrări. Din pacate părinții care au postat sunt FOARTE responsabili arătând ce model sunt pentru cei mici!!! Personal cred că PĂRINȚII care au postat sunt cadre didactice din grupul organizat de Mitrea Traian sau simpatizanții unor inculpați din zonă, care se mandresc ca pot manipula părinții și elevii pentru interesele lor meschine ( Ex Militara...cu celebrele postari) Cu scuze și stimă PS CONTINUĂ POSTARILE PE ADRESA DE FACEBOOK ( MARȚI & VINERI)
Piramidonul :
(21 Aprilie 2019, 18:14)
Se aprinde țigănia! Cum îi calci pe coadă, sar la gâtul omului. Tipic la Țăndărei.... Spânule, dacă ai argumente, nu te lăsa!
Tigan:
(21 Aprilie 2019, 16:20)
Mama, sa moara mama ce mișto e vorbăria de aici. De la scandalu lu Spinu cu toata lumea sa ajuns la strachină. Alooouuuu.baa ce vina avem noi ca vati tiganit de tot. Pasa si noi iaute de la cine snvatam avem. Ca voi sunteti ca la cort sa moara mama. Bazată.ce nebuni. Si mai sunt si profesori auzi. Da cum sa mai lăsăm noi copii la scoala daca se spurcat scoala.auzi baza ce e acolo. Aoleu maica. Spinu o avea dreptate.da sa mor ca stiu ca un nepot a sărit la el ca se serioase dna.invatatoare ca nebunu o ameninta. Si nepotu ca a povestit în tiganie ia zis so lase in pace pe doamna lui ca va avea dea face cu el. Uite ca mai suntem si noi corecți. Auzi tu Laura nu cumva tea facut sa auferi de inima vreun țigan de na urăști asa? Ia vezi ca e păcat.ca e si pastili. Stii ca Domnu nea facut pa toti la fel.sii suntem ai lui. Bine ca unii alege sa fie a ly dracu. Drum bun layrooo cu Spinu si cu sub scara....Drum bun.
CETATEAN:
(21 Aprilie 2019, 14:55)
Laura aici nu e vorba de tigani ci de tigania pe care o fac oameni la care ai pretentii. Aia, tiganii, sunt asa ca asa e viata lor....dar astialalti care au si facultati si doctorate si sunt si stiutori de lumea toata cum sunt?
Orasul de tigani , asa cum ii spui, este de tiganie datorita unora ca Spinu, sorasa, Mitrea si altii. Nu tiganii au adus circul de la scoala nr.2. Daca ai trairi antitiganesti nu e o problema, ca a devenit normal si viral. Aici, in acest articol, daca ai lecturat cu atentie, asta daca nu esti o analfabeta functional ca deja e ceva normal, nu?, se face vorbire de tigania creata de niste intelectuali...cica. Alooo Laura sau faci parte din tigania intelectuala a celor de la. sau de lga sc.2 in frunte cu Spinu. Sau poate cunosti si tu ce e pe sub scari, ca daca le tii partea inseamna ca intelegi amorul si sentoimentul exprimat la liber...chiar sub vazul celor care ar trebui educați... aloooo, de cine??
Laura:
(21 Aprilie 2019, 11:05)
@UN ALT...Și dacă ce scrii (cu multe greșeli de analfabet) e adevărat, voi corectii, moralii, războinicii luminii din Strachina, ce ați făcut?? Ce faceți și acum: vă ascundeți ca șobolanii anonimi! Vaporenii din Țăndărei știu mizeria totală din acest oraș de țigani. Pleacă să câștige și să trăiască civilizat.
UN ALT Părinte Tandarean:
(21 Aprilie 2019, 08:39)
Draga VAPOREAN, probabil ca drumurile lungi pe apa te au distanțat asa de mult de pământ încât nu mai ai simțul terestru, pamantean. Daca esti din Tandarei, care e provlema cu strachina ca si cei de aici sunt si ei oameni- oribestibrasiat nu doar călător chiar si prin aiyrea, poti sa afli f.usor ce poama e inclus9v acest Spinu . Nu încheia mediile la copiii nostrii doar ca sa șantajeze. Povestesc elevii de episoade de nu îți imaginezi. Un om ? Asta? Nu ne intereseaza pe noi balamucul cu fam. Mitrea. E treaba lor. Doi indivizi frate si sora au facut din scoala in care au invatat copiii nostri, un circ. Nu au ce cauta in invatamant. Auzi vapireanule.stie toata scoala si orasul de nebuniile lor. Asa directoare??? Cu doctorat dar pe sub scara cu .... rusine sa le fie.
Coleg:
(21 Aprilie 2019, 08:36)
Nu am găsit nimic pe adresele afișate. Niciun trâmbițat document!
Spinu Lucian :
(20 Aprilie 2019, 16:15)
Pasajladrajna, cu stimă https://www.facebook.com/groups/187208871792874/permalink/187208878459540/
#pasajladrajna:
(20 Aprilie 2019, 15:24)
Lucian , degeaba esti un om competent si inteligent (sunt convins că tu ești o persoană inteligenta) însă ca dascăl trebuie să mai ai și chemare pentru acesta meserie. Poate ca și gazetar de investigatii ai avea mai mult succes.
Spinu Lucian :
(20 Aprilie 2019, 13:46)
Detaliile aici https://www.facebook.com/groups/1802883656617605/permalink/2278687105703922/
harap alb:
(20 Aprilie 2019, 12:31)
spânule, intoxici tot ce atingi! subiectul articolului este altul-ce tot deraiezi , postacule pesedist??ce are una  cu alta?dupa nr de comentarii, se pare ca ceva e putred si ai iesit tu la inaintare sa uite omul ce citeste.du-te, bre, cu frustrarile matale, ca iata ce scriu parintii ca ce poama esti! asta nu e tara spinilor! a dat peste tine deja calul meu???ce agresivitate pe astia datori , acu trebuie sa i scoata basma curata, sa linga mana incompetentilor
Spinu Lucian :
(20 Aprilie 2019, 11:44)
Pasajladrajna, încearcă cu studii, experiența,expertiză, competența profesională,....Cu fumat sau băut cerneala & pasta din pix poate te primește Mitrea Traian în grupul organizat. Cu stima PS pentru pasajul de la Drajna te susțin cu echipa de la USR-PLUS FILIALA ȚĂNDĂREI cu rugămintea să nu amestecăm politica cu educația.
#pasajladrajna:
(20 Aprilie 2019, 10:18)
Vaporene, esti venit cu pluta! Vaporul s-a scufundat in aval, unii si acum mai cauta pachete pe mal. Sigur, Lucica, prietenul tău a gasit unul. Si dai si lupta...

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Marți 23 Apr 2019
201 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

23 Aprilie 2019, 18:20


Bărbat din Maia, arestat pentru «tâlhărie calificată»

Luni, 22 aprilie a.c., polițiștii ialomițeni au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative ...[citește_toată_știrea]

23 Aprilie 2019, 16:25
(22 vizualizări - 0 comentarii)


2

Ialomița: Beți la volan și fără permis

Luni, 22 aprilie a.c., doi bărbați de 30 și 32 de ani, din județul Constanța, respectiv comuna Bordușani, au fost depistați de polițiști în timp ce conduceau autovehicule pe drumurile publice deși anterior ...[citește_toată_știrea]

23 Aprilie 2019, 16:20
(23 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Concert de Paști la Catedrala «Înălțarea Domnului»

Episcopia Sloboziei și Călărașilor organizează a cincea ediție a Concertului de Paști intitulat «Veniți să luați lumină!». Duminică, 5 mai 2019, începând cu orele 17,00, cu binecuvântarea și în prezența ...[citește_toată_știrea]

23 Aprilie 2019, 13:20
(11 vizualizări - 0 comentarii)


4

Sărbătoarea hramulului Mânăstirii «Sfinții Voievozi» Slobozia

În perioada 30 aprilie-6 mai 2019, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Episcop Vincențiu, Episcopia Sloboziei și Călărașilor organizează o serie de manifestări cu ocazia sărbătoririi hramului «Izvorul ...[citește_toată_știrea]

23 Aprilie 2019, 13:05
(33 vizualizări - 0 comentarii)


5
Incendiu la două gospodării din Fetești

Incendiu la două gospodării din Fetești

Incendiul a izbucnit la locuința unui cetățean din Cartierul Fetești-Sat, în seara zilei de luni, 22 aprilie a.c., în jurul orelor 22,00. Flăcările au pornit dintr-o anexă din lemn în care se afla centrala ...[citește_toată_știrea]

23 Aprilie 2019, 11:20
(25 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești incendiu


6

DSVSA Ialomița: Stingere 12 focare de Pestă Porcină Africană

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează proprietarii/deținătorii de porcine, atât din exploatațiile comerciale, cât și din gospodăriile populației că, în perioada ...[citește_toată_știrea]

23 Aprilie 2019, 08:40
(27 vizualizări - 0 comentarii)


Tânăr din Bărbulești, reținut după ce a lovit un pieton cu mașina

Un tânăr de 21 de ani, din Bărbulești, bănuit de comiterea infracțiunilor de «ucidere din culpă» și «părăsirea locului accidentului», a fost identificat de către polițiști. Din cercetări a reieșit faptul ...[citește_toată_știrea]

23 Aprilie 2019, 08:35
(29 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Urziceni accident


8
Produse contrafăcute, confiscate la Fetești

Produse contrafăcute, confiscate la Fetești

Vineri, 19 aprilie a.c., polițiștii au depistat, pe raza municipiului Fetești, o femeie de 26 de ani, din județul Constanța, care încerca să comercializeze articole de îmbrăcăminte, unele dintre acestea ...[citește_toată_știrea]

23 Aprilie 2019, 08:30
(26 vizualizări - 0 comentarii)


9

Jilavele: Contrabandă cu țigări

Vineri, 19 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Jilavele au efectuat două percheziții pe raza comunei Jilavele, la domiciliul unui bărbat de 42 de ani, bănuit de contrabandă cu ...[citește_toată_știrea]

23 Aprilie 2019, 08:25
(27 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi de aproape 270000 de lei, 32 de permise reținute

În perioada 19-21 aprilie a.c., polițiștii ialomițeni au fost prezenți, zilnic, în stradă și au aplicat peste 650 de sancțiuni contravenționale persoanelor care au încălcat normele legale în vigoare și ...[citește_toată_știrea]

23 Aprilie 2019, 08:20
(31 vizualizări - 0 comentarii)


«Ziua Pământului» la Slobozia

«Ziua Pământului» la Slobozia

În fiecare an, data de 22 aprilie-«Ziua Pământului» se sărbătorește în peste 190 de țări. Ziua în care s-a născut mișcarea pentru protejarea mediului înconjurător a fost marcată pentru prima dată și la ...[citește_toată_știrea]

23 Aprilie 2019, 08:15
(29 vizualizări - 0 comentarii)


12

ANOFM: 100 locuri de muncă în domeniul agricol pentru Spania

Grupul de firme Queralt din regiunea Lleida/Spania oferă 100 de locuri de muncă în agricultură, grupul fiind compus din mai multe ferme dedicate producerii și comercializării fructelor (mere, cireșe, nectarine ...[citește_toată_știrea]

23 Aprilie 2019, 08:10
(33 vizualizări - 0 comentarii)


13

Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

19 Aprilie 2019, 18:15


Piața Agroalimentară Slobozia, spațiu autorizat pentru sacrificarea mieilor

Piața Agroalimentară Slobozia este singurul spațiu autorizat sanitar-veterinar pentru sacrificarea și vânzarea mieilor de către producătorii particulari. Astfel, zona specială va fi deschisă în perioada ...[citește_toată_știrea]

19 Aprilie 2019, 16:50
(503 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Prinsă la volanul unei mașini neînmatriculate

Joi, 18 aprilie a.c., o femeie de 40 de ani, din București, a fost depistată de polițiștii ialomițeni în timp ce conducea un autoturim neînmatriculat în apropiere de Urziceni. Totodată, un alt conducător ...[citește_toată_știrea]

19 Aprilie 2019, 16:45
(501 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: «Împreună pentru o comunitate mai sigură!»

Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița derulează campania de prevenire a criminalității în mediul rural «Împreună pentru o comunitate mai sigură!». Polițiștii din structurile de Prevenire, Ordine ...[citește_toată_știrea]

19 Aprilie 2019, 16:40
(411 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 22-24 aprilie a.c., orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparație a rețelelor electrice. Aceste lucrări ...[citește_toată_știrea]

19 Aprilie 2019, 16:35
(518 vizualizări - 0 comentarii)


Două mașini s-au ciocnit în centrul Sloboziei

Două mașini s-au ciocnit în centrul Sloboziei

Un accident rutier s-a produs în după-amiaza zilei de vineri, 19 aprilie a.c., în jurul orelor 13,00, în fața Consiliului Județean Ialomița. Din fericire, evenimentul rutier nu s-a soldat cu victime, la ...[citește_toată_știrea]

19 Aprilie 2019, 14:35
(901 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


Programul casieriilor RAJA în perioada Sărbătorilor de Paște și 1 Mai

RAJA SA aduce la cunoștința tuturor abonaților că, în perioada Sărbătorilor de Paște și 1 Mai, dispeceratul, echipele de intervenție, dar și reprezentanții societății care asigură buna desfășurare a proceselor ...[citește_toată_știrea]

19 Aprilie 2019, 14:30
(630 vizualizări - 0 comentarii)


Tânăr din Munteni Buzău, arestat pentru «furt»

Polițiștii ialomițeni au reușit miercuri, 17 aprilie a.c., identificarea unui tânăr de 23 de ani, din Munteni Buzău. Pe numele acestuia, Judecătoria Slobozia a emis un mandat de executare a pedepsei privative ...[citește_toată_știrea]

18 Aprilie 2019, 17:45
(545 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Firme sancționate de polițiști

Miercuri, 17 aprilie a.c., polițiștii de Investigare a Criminalității Economice au aplicat sancțiuni contravenționale în valoare de 30000 de lei la două firme din Slobozia. În ambele cazuri, polițiștii ...[citește_toată_știrea]

18 Aprilie 2019, 17:40
(696 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți la volan și fără permis

Miercuri, 17 aprilie a.c., polițiștii ialomițeni au depistat două persoane, de 17 și 39 de ani, în timp ce conduceau autovehicule pe drumuri publice fără a poseda permis de conducere, cât și un bărbat, ...[citește_toată_știrea]

18 Aprilie 2019, 17:35
(574 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat din Vlădeni, arestat pentru neplata unei amenzi

Marți, 16 aprilie a.c., polițiștii ialomițeni au reușit identificarea unui bărbat de 48 ani, din Vlădeni, pe numele căruia Judecătoria Fetești a emis un mandat de executare a pedepsei privative de libertate ...[citește_toată_știrea]

17 Aprilie 2019, 16:20
(779 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Vlădeni arestare


Braconajul piscicol, în atenția polițiștilor ialomițeni

Marți, 16 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Stelnica au depistat, pe raza comunei Stelnica, un tânăr, de 25 ani, din Fetești, care transporta cu ajutorul unui autoturism pește din ...[citește_toată_știrea]

17 Aprilie 2019, 16:15
(746 vizualizări - 0 comentarii)


Coșereni: Bucureștean prins conducând cu permisul suspendat

Un bărbat, de 37 ani, din București, a fost depistat marți, 16 aprilie a.c., pe raza localității Coșereni, în timp ce conducea o autoutilitară, deși avea acest drept suspendat. În acest caz polițiștii ialomițeni ...[citește_toată_știrea]

17 Aprilie 2019, 16:10
(665 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: 7 tone de deșeuri electrice colectate

În perioada 12-13 aprilie a.c., la Slobozia s-a desfășurat campania de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice. În urma acțiunii de colectare DEEE, organizată de Asociația Română ...[citește_toată_știrea]

16 Aprilie 2019, 17:15
(1280 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Controale înainte de Paște

În scopul prevenirii apariției toxiinfecțiilor alimentare în perioada Sărbătorilor Pascale când, în mod tradițional, consumul de alimente de origine animală crește, Direcția Sanitară Veterinară și pentru ...[citește_toată_știrea]

16 Aprilie 2019, 17:05
(652 vizualizări - 0 comentarii)


Movilița: Prinși în flagrant în timp ce încercau să fure chiloți și sutiene

Doi ialomițeni, domiciliați în Movilița, au fost reținuți pentru 24 de ore, într-o anchetă a polițiștilor din Ilfov. Alături de alți cinci suspecți, aceștia au dat o spargere la un depozit de haine din ...[citește_toată_știrea]

16 Aprilie 2019, 12:58
(1344 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Bursa Generală a Locurilor de Muncă-12 aprilie 2019

Vineri, 12 aprilie 2019, la nivel național, s-a desfașurat Bursa Generală a Locurilor de Muncă, acțiune organizată de Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă. Acest eveniment a fost organizat ...[citește_toată_știrea]

12 Aprilie 2019, 16:10
(1000 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Maria în Primăria Slobozia plătește degeaba cataloagele electronice observator în Primăria Slobozia plătește degeaba cataloagele electronice Un frate în Managerul Mariana Iancu blochează activitatea Spitalului Județean de Urgență Slobozia Mary în Primarul Adrian Mocioniu a retras atribuțiile viceprimarilor Marian în Primăria Slobozia plătește degeaba cataloagele electronice Wikipedia în În Ialomița există 8900 de persoane cu handicap nemultumitu' în #șieusuntPLUS Georgeta în Primăria Slobozia plătește degeaba cataloagele electronice Burtosu în Managerul Mariana Iancu blochează activitatea Spitalului Județean de Urgență Slobozia Un cetățean în Managerul Mariana Iancu blochează activitatea Spitalului Județean de Urgență Slobozia Patru frati în Managerul Mariana Iancu blochează activitatea Spitalului Județean de Urgență Slobozia @corupția ucide în În Ialomița există 8900 de persoane cu handicap Cu foamea-n gât... în Primăria Slobozia plătește degeaba cataloagele electronice Vasile în Primăria Slobozia plătește degeaba cataloagele electronice Carmen în În Ialomița există 8900 de persoane cu handicap Coruptia ucide în În Ialomița există 8900 de persoane cu handicap Nicolae în Primăria Slobozia plătește degeaba cataloagele electronice ADRIANA în Primăria Slobozia plătește degeaba cataloagele electronice FELICITARI PT APLICATIE! în Primăria Slobozia plătește degeaba cataloagele electronice Angajat în Managerul Mariana Iancu blochează activitatea Spitalului Județean de Urgență Slobozia
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...