Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Primarul Adrian Mocioniu a retras atribuțiile viceprimarilor

Conflict deschis în Primăria Slobozia

Primarul Adrian Mocioniu a retras atribuțiile viceprimarilor

Ruptura politică dintre primarul Sloboziei și PSD Ialomița schimbă politica administrativă a municipalității. La începutul săptă­mânii precedente, Adrian Mocioniu a preluat atri­buțiile delegate la începutul mandatului viceprimarilor Rudolf Gradea și Gabriel Mușat. «Aceste atribuții au fost delegate consilierilor mei personali... Aceștia nu au drept de semnătură, dar sunt obligați să îmi pre­zinte săptămânal rapoarte informale!» a declarat Adrian Mocioniu. Anterior, vice­primarul Rudolf Gradea avea atribuții directe privind coordo­narea DADP, iar viceprimarul Gabriel Mușat coordona activitatea Serviciului Urbanism.

Administrație în vreme de război
Luni, 8 aprilie 2019, în cadrul unei ședințe de lucru a aparatului propriu, primarul Adrian Mocioniu a retras o parte dintre atribuțiile delegate celor doi viceprimari la începutul mandatului. Astfel, lui Rudolf Gradea i-au fost retrase atribuțiile privind coordonarea Direcției de Administrare a Domeniului Public, iar lui Gabriel Mușat cele privind coordo­narea Serviciului Urbanism. Decizia este una fără precedent la nivelul admi­nistrației Mocioniu, iar surse administrative interne o consideră primul semnal public al războiului politic dintre edil și PSD Ialomița. Primarul Adrian Mocioniu respinge această acuzație și declară că măsura este una strict administrativă. «Conform Legii 215, primarul are aceste atribuții și le poate delega oricărui subordonat, fără drept de semnătură... Așa am decis să procedez și eu, din cauza unor sincope de comunicare. Nu pot lucra eficient cu oameni care au acum sarcini de partid! Aceste atribuții au fost delegate consilierilor mei personali. Aceștia nu au drept de semnătură, dar sunt obligați să îmi prezinte săptămânal rapoarte informale. Pot să vă spun, după numai o săptămână, că aceste rapoarte sunt foarte bune și activitatea Primăriei a fost acce­lerată!» ne-a declarat Mocioniu.

Totul are un început și un sfârșit
Viceprimarii Rudolf Gradea și Gabriel Mușat au intrat în concediu timp de o săptămână, imediat după retragerea atribuțiilor precizate mai sus. Cei doi au refuzat să facă declarații privitoare la motivele invocate de către primarul Adrian Mocioniu. Ei au declarat însă, într-o intervenție comună, că speră ca măsura impusă de către primarul Sloboziei să fie una temporară: «Suntem dezamăgiți că primarul Adrian Mocioniu a luat această decizie radicală. Scopul nostru comun este de a susține administrația, indiferent care sunt problemele cu care se confruntă Adrian Mocioniu... Slobozenii nu sunt vinovați de alegerile făcute de acesta! Sperăm ca primarul Sloboziei să își reconsidere poziția și să ne permită rezolvarea unor probleme administrative urgente!». Viceprimarul Rudolf Gradea se ocupă în continuare de coordonarea Parcului IMM, SC Servicii Publice sau Serviciile Publice pentru Situații de Urgență, în timp ce Gabriel Mușat continuă să coordoneze Direcția de Gospodărie Comunală, Poliția locală sau Direcția de Asistență Socială din cadrul Primăriei Slobozia. În aceste con­diții, decizia primarului Adrian Mocioniu pare una arbitrară și lipsită de sens.

Întărâtă-i, drace! Surse din cadrul PSD Ialomița confirmă faptul că în spatele acestui conflict artificial se află ex-primarul Sloboziei, Alexandru Stoica. Acesta ar încerca, susțin sursele noastre, să acutizeze conflictul dintre cei trei reprezentanți ai ad­ministrației din dorința de a-i discredita public. Alexandru Stoica încearcă, în acest fel, să își maximizeze șansele de a fi nominalizat de conducerea PSD Ialomița pentru a candida la alegerile locale din 2020. Oficial, PSD Ialomița respinge acest scenariu și susține că viitorul candidat va fi desemnat în urma unui sondaj de opinie.

17 Aprilie 2019, 16:25 (5713 vizualizări - 27 comentarii)

Citiți și:
Aproape 1 milion de lei pentru un loc de joacă în Cartierul Bora!
Contract de 4 milioane de lei pentru piste de biciclete la Slobozia
Primarul Adrian Mocioniu transformă bulevardele Sloboziei în șantiere
Mocioniu transparentizează activitatea Primăriei Slobozia

Comentariile cititorilor:


Mary:
(23 Aprilie 2019, 15:29)
    Și ca moțul pă bască să fie suveran, pe strada Coloanelor a fost săpată o groapă de către cei de la URBAN, chiar în dreptul benzinăriei lui "colhoz" chiar pe firul unic de acces, circulația fiind îngreunată de mașinile parcate, în consecință numai prin groapă poți trece. 
 Întrebarea se pune, dacă domnul Mușat responsabil cu urbanismul, se îmbolnăvește nimeni nu mai poate lua o decizie în a remedia gropilor din oraș??!!  Sau trebuie să ne îmbolnăvim și noi de nervi că ne stricăm mașinile pentru care plătim impozite și avem dreptul la un confort civilizat.
 MAI RĂU CA LA ȚARĂ!!!!! 
  P.C. Să mă adresez primarului??!! Care primar??!! L-a văzut cineva prin oraș??!! Îl cunoaște cineva??!! Cum arată??!! Ce este de meserie??!! Cine l-a propus??!! Și a fost ales??!! DECE???!!! ȘI MAI VREA ODATĂ???!!! ...!!!
 
Vaideenii:
(23 Aprilie 2019, 07:59)
Acest trio pornit in corectarea situatiilor nefiresti pentru Slobozia anilor actuali,moderni,a ajuns in penibil!Mocio-a ajuns supapa regulatoare a urbei,Musat-doar se imbuiba continuu,deja e rotund,iar rudolf a ramas brusc fara capacitate neuronala,uita,vorbeste mult,prost si neintrebat-deci dupa ei=potopul!Daca s-ar mai face balade,sigur ar avea in componenta versurile -Mocio,Rudolf si Musat au mancat prea mult rahat.. Ca altfel,de unde naiba asa noroc pe ei? Astia-s trio "habar n-am si nici nu pot"!
Alegător:
(22 Aprilie 2019, 13:39)
Așa ne trebuie, când și șoferii ajung viceprimari! Așa ați votat, așa să ducem!
Votam ceva nou votam Gae Ionel:
(21 Aprilie 2019, 21:51)
Mai oameni buni daca nu votam ceva nou , sa votam o persoana noua pentru Slobozia care poate are alte ganduri si vine cu o alta analiza ! Trebuie sa scapam de PSD , PNL . Partide vechi cu mentalitati vechi. Putem vota pentru Slobozia pe Gae Ionel , votam omu' , poartidul il votezi atunci cand esti simpatizant de partid, dar omul conteaza !
@Mary:
(21 Aprilie 2019, 09:12)
Nenorocirea aia de asfalt surpat de la "central"tine de serviciul urbanism.Iar cum gabi musat este in concediu-se asteapta revenirea lui,cu idei si decizii de indreptare a carosabilului.Cum dracu,nu a trecut pe acolo nici un responsabil din primarie cu masina?Nici o pipita de a lui mocio nu si a deranjat buclele in denivelare?Doar SUVul alb DUS trece cu usurinta peste denivelari,ca e masina jmeckera...
@Haiduc:
(20 Aprilie 2019, 11:03)
Sincer, la ce oameni activează acum in PSD, ar trebui sa iti fie rusine sa zici ca votezi cu ei. Au fost promovați numai golani si inculți, atât în conducerea partidului, dar și în structurile de jos. Prințul de Lazăr este cel care va îngropa acest partid in Ialomița.
Mary:
(19 Aprilie 2019, 11:13)
   A T E N Ț I E!!!    PÂNĂ ÎNCEPEȚI VOI SĂ VĂ SCUIPAȚI, LA  SEMAFORUL DE LA  "CENTRAL" PE PARTEA DREAPTĂ DE MERS PE MATEI BASARAB, SPRE PRIMĂRIE, S-A FORMAT O GROAPĂ CE SE AFUNDĂ ÎNCET ÎNCET, CÂT O MAȘINĂ. VĂ ATENȚIONEZ CĂ, FEREASCĂ DUMNEZEU, SĂ SE ÎNTÂMPLE CEVA ȘI APOI SĂ LUAȚI MĂSURI. 
Antonio :
(19 Aprilie 2019, 10:23)
,,Urbea noastra''=Stana voastra. Prea multi ciobani la Stana!,Miorita'credeti ca s-a plamadit la intamplare? ...La 4 ani este ucis cate un cioban de Urbe,de catre alti ciobani sau ciobanei.
Ptr Mojo:
(19 Aprilie 2019, 07:48)
Mocioniu nu uita Marian te va-ngropa! Ghici care Marian???
Larisa :
(19 Aprilie 2019, 05:30)
Ia multa UE de la slobozeni. Daca nu era PSD si Neacsu tras pe sfoara de importanta lui, nu vedea Mocio, care dupa pranz nu te mai intelegi, (...). Asta i primar? La vaci!
@@procetatean:
(18 Aprilie 2019, 21:36)
Viceprimari ,oameni"de bine". De bine pt ei si partid, pt ca p.limea care-i plateste prin taxe si impozite are parte doar de superacvariul subteran in centrul urbei, apa otravita la robinet, un spital-abator, lipsa investitii, cartiere in mizerie si multe minciuni. Un oras care moare incet sufocat de ciuma rosie. Nu, nu-i invidiez(am depasit de mult varsta aia), ii destest pt basmele pe care le repeta in fata slobozenilor si pt insistenta cu care-si doresc functii(bine platite) in administratie desi n-au dovedit nicio competenta.
@procetatean:
(18 Aprilie 2019, 18:24)
Mai comentatorule cu minte putintica. Chiar nu iti poti inchipui in capsorul tau ca oamenii mai au si concediu. Sau tu muncesti de dimineata pana seara, zi de zi fara pauza. Maiiii Batman de Slobozia. Si da e un om de bine. Pe care se vede ca esti foarte invidios.
batjocura:
(18 Aprilie 2019, 17:38)
astia toti isi bat joc de Slobozia, de banii publici, adica de banii nostrii !
pro:
(18 Aprilie 2019, 17:16)
Lupta este intre MARIAN NEACSU condamnat PENAL SI MARIAN PAVEL NOUL PRESEDINTE PSD IALOMITA. MOCIONIU ESTE JUCARIA LUI NEACSU.
gigi:
(18 Aprilie 2019, 17:09)
Mai martafoi de primar ce esti cine te scos in fata oamenilor din Slobozia si te-a facut cunoscut de ai iesit primar, nu cumva acesti doi viceprimari, tu crezi ca vei scapa asa usor din mandatul asta fara sa platesti,aduti aminte in 2020 de aceast postre ca voi recunoaste in fata ta cine o scrie acum dar sa stii eu personal aduc opiniei publice si poate se sesizeaza cine trebuie de matrapazlicurile facute de tine cu buna stiinta.Daca tu vei candida la un nou mandat nu atingi pragul de 10 la suta.In orice caz nici nu stii ce te asteapti citi bani vei da innapoi bugetului local din buzunarul tau

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Joi 28 Mai 2020
234 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Grupul de Comunicare Strategică: 355 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Miercuri, 27 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 355 cazuri de infecții COVID-19. ...[citește_toată_știrea]

27 Mai 2020, 13:10
(107 vizualizări - 0 comentarii)


Sărățeni: Arestat pentru «refuz de prelevare a mostrelor biologice»

Polițiștii ialomițeni au acționat pe raza județului pentru depistarea peroanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative de libertate. Astfel, în ...[citește_toată_știrea]

27 Mai 2020, 11:40
(92 vizualizări - 0 comentarii)


Sinești: Beat la volan

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe raza comunei Sinești, un autoturism condus de un bărbat, de 30 de ani, din București. Întrucât șoferul emana halenă alcoolică a fost ...[citește_toată_știrea]

27 Mai 2020, 11:35
(60 vizualizări - 0 comentarii)


Bucu: Lemne confiscate de polițiști

Polițiștii din Slobozia au confiscat 1,3 metri cubi de material lemnos, transportat fără documente legale de un tânăr, de 31 de ani, din județul Vrancea. Acesta a fost identificat pe raza localității Bucu ...[citește_toată_știrea]

27 Mai 2020, 11:30
(127 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

26 Mai 2020, 18:10


Episcopia Sloboziei și Călărașilor: Hramul Catedralei Episcopale

Episcopia Sloboziei și Călărașilor: Hramul Catedralei Episcopale

Joi, 28 mai 2020, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte episcop Vincențiu, Episcopia Sloboziei și Călărașilor va sărbători hramul de primăvară al Catedralei Episcopale «Înălțarea Domnului» din Slobozia ...[citește_toată_știrea]

26 Mai 2020, 14:05
(222 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiuni preventive desfășurate de polițiștii ialomițeni

Polițiștii ialomițeni au acționat luni, 25 mai 2020, pe raza întregului județ, pentru prevenirea faptelor antisociale și pentru menținerea ordinii și siguranței publice. În urma activităților desfășurate ...[citește_toată_știrea]

26 Mai 2020, 13:30
(120 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Bătrân de 87 de ani, mort din cauza COVID-19

Grupul de Comunicare Strategică informează cu privire la decesul unui bătrân, de 87 de ani, din județul Ialomița, din cauza infecției cu noul Coronavirus (SARS-CoV-2). Acesta a fost confirmat pozitiv pentru ...[citește_toată_știrea]

26 Mai 2020, 13:20
(252 vizualizări - 2 comentarii)


8

Grupul de Comunicare Strategică: 354 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Marți, 26 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 354 cazuri de infecții COVID-19. Între timp, la nivelul întregului județ au fost declarate ...[citește_toată_știrea]

26 Mai 2020, 13:10
(144 vizualizări - 0 comentarii)


9

Tudorița Ionescu, învestită în funcția de subprefect al Ialomiței

«În ședința de Guvern din data de 21 mai 2020 a fost aprobată Hotărârea nr. 399, publicată în Monitorul Oficial nr. 431 din 22.05.2020, privind exercitarea, cu caracter temporar, în condițiile legii, a ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2020, 16:25
(478 vizualizări - 3 comentarii)


10
Accident rutier pe centura Sloboziei

Accident rutier pe centura Sloboziei

Pompierii din Slobozia, împreună cu paramedicii SMURD au intervenit în după amiaza zilei de luni, 25 mai 2020, pentru a acorda îngrjiri medicale victimelor unui accident rutier. Evenimentul s-a petrecut ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2020, 14:10
(369 vizualizări - 0 comentarii)


Movilița: S-a izbit de un alt autoturism și a fost proiectat cu mașina într-un copac

Sâmbătă, 23 mai 2020, în jurul orelor 17,00, polițiștii rutieri au intervenit, pe raza comunei Movilița, la un accident de circulație soldat cu rănirea unei persoane. Din verificările efectuate a reieșit ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2020, 13:35
(163 vizualizări - 0 comentarii)


12

Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Sâmbătă, 23 mai a.c., în jurul orelor 20,00, polițiștii din Urziceni au depistat în trafic, pe raza municipiului, un șofer de 25 de ani, cu domiciliul în Grivița, în timp ce conducea un autoturism sub ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2020, 13:30
(127 vizualizări - 0 comentarii)


13

Grupul de Comunicare Strategică: 352 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Luni, 25 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 352 cazuri de infecții COVID-19. Între timp, la nivelul întregului județ au fost declarate vindecate ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2020, 13:10
(193 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 347 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Sâmbătă, 23 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 347 cazuri de infecții COVID-19. Între timp, la nivelul întregului județ au fost declarate ...[citește_toată_știrea]

23 Mai 2020, 13:05
(380 vizualizări - 0 comentarii)


Manasia: S-a răsturnat cu mașina

Manasia: S-a răsturnat cu mașina

O tânără de 19 ani și un bărbat de 23 de ani au fost victimele unui accident rutier petrecut în dimineața zilei de vineri, 22 mai 2020, pe raza localității Manasia. Aflat la volan, bărbatul de 23 de ani ...[citește_toată_știrea]

22 Mai 2020, 14:40
(342 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Manasia accident


Audiențe digitale pentru clienții ENEL

Începând de luni, 25 mai 2020, companiile E-Distribuție, operatorii de distribuție a energiei electrice din cadrul Grupului Enel în România, vor introduce o soluție digitală pentru audiențe, prin intermediul ...[citește_toată_știrea]

22 Mai 2020, 14:25
(198 vizualizări - 0 comentarii)


Rată de vindecare a pacienților COVID-19 de 64% în Spitalul Fetești

Reprezentanții Spitalului Municipal «Anghel Saligny» Fetești au precizat faptul că 64% dintre pacienții bolnavi de COVID-19 s-au vindecat. Estimativ, în cadrul unității medicale, au fost internați 187 de ...[citește_toată_știrea]

22 Mai 2020, 14:05
(215 vizualizări - 0 comentarii)


Axintele: Reținut pentru încălcarea ordinului de protecție

Polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Coșereni au reținut un bărbat, în vârstă de 50 de ani, din comuna Axintele, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de «amenințare», «nerespectare ...[citește_toată_știrea]

22 Mai 2020, 13:40
(187 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Se prelungește perioada de acordare a indemnizației de șomaj

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița informează cu privire la faptul că beneficiarii de indemnizație de șomaj, aflați în plată la data de 22 mai 2020, dreptul la indemnizație de șomaj ...[citește_toată_știrea]

22 Mai 2020, 13:20
(234 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 346 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Vineri, 22 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 346 cazuri de infecții COVID-19. Între timp, la nivelul întregului județ au fost declarate ...[citește_toată_știrea]

22 Mai 2020, 13:05
(186 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 342 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Joi, 21 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 342 cazuri de infecții COVID-19. Între timp, la nivelul întregului județ au fost declarate vindecate ...[citește_toată_știrea]

21 Mai 2020, 13:10
(324 vizualizări - 0 comentarii)


Feteși: Lovit de tren la trecerea de cale ferată

Un bărbat de 49 de ani a fost preluat de un elicopter SMURD și transportat la București după ce a fost lovit de un tren de marfă. Accidentul s-a petrecut în dimineața zilei de miercuri, 20 mai 2020, când ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2020, 15:20
(333 vizualizări - 0 comentarii)


IȘJ Ialomița: Modele de bună practică privind educația on-line

Inspectoratul Școlar Județean Ialomița a dat publicității lista localităților unde administrațiile locale au făcut eforturi pentru a-i sprijini pe elevii fără posibilități materiale să aibă acces la resursele ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2020, 15:10
(352 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Pasagera unui taxi, victimă a unui accident rutier

O femeie de 29 de ani, din Fetești, pasageră a unui taxi, a ajuns la spital după ce mașina în care se afla a fost implicată într-un accident rutier produs miercuri, 20 mai 2020. Șoferul taxiului nu a respectat ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2020, 14:05
(259 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești accident


Țăndărei: Anexă gospodărească cuprinsă de flăcări

Pompierii din Țăndărei au intervenit miercuri, 20 mai 2020, pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit în gospodăria unui localnic. Flăcările au cuprins o anexă și au ars aproximativ 5 mp din acoperișul ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2020, 13:45
(206 vizualizări - 0 comentarii)


Stelnica: Incendiu de vegetație uscată

Pompierii din Fetești au intervenit marți, 19 mai 2020, pentru stingerea unui incendiu de vegetație produs în zona localității Stelnica. Flăcările au distrus un hectar cultivat cu grâu. Cel mai probabil ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2020, 13:30
(225 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Stelnica incendiu


ITM Ialomița: Măsuri de prevenire a infectării cu SARS-CoV-2 în căminele pentru bătrâni

Inspectorii Inspectoratului Teritorial de Muncă Ialomița informează cu privire la faptul că administratorii centrelor dedicate îngrijirii vârstnicilor trebuie să ia măsuri de prevenire a infectării cu ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2020, 13:20
(240 vizualizări - 1 comentariu)


Grupul de Comunicare Strategică: Niciun alt caz de COVID-19 înregistrat în Ialomița în ultimele 24 de ore

Grupul de Comunicare Strategică informează cu privire la faptul că, în ultimele 24 de ore, la nivelul județului Ialomița nu au fost înregistrate cazuri noi de COVID-19. Astfel, numărul îmbolnăvirilor este ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2020, 13:05
(279 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la Spitalul Județean de Urgență Slobozia

Panică pe Secția Boli Interne a Spitalului Județean de Urgență Slobozia. Un incendiu a izbucnit în dimineața zilei de miercuri, 20 mai 2020, din cauza unei candele rămasă aprinsă. Flăcările au cuprins o ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2020, 08:05
(555 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Cici în Parlamentarii PSD au inițiat un proiect de lege pentru despăgubirea fermierilor gigi friptu în Parlamentarii PSD au inițiat un proiect de lege pentru despăgubirea fermierilor Vio în Ialomița: Bătrân de 87 de ani, mort din cauza COVID-19 Unul din Braila în În căutarea brand-ului pierdut Axinte în Secretarul Primăriei Mihail Kogălniceanu, al doilea subprefect al Ialomiței Cetatean în Vizită de lucru a ministrului Agriculturii în Ialomița: Despăgubirile pentru secetă, după 15 iunie 2020 Un părinte în Controale amănunțite în școlile și liceele din Ialomița Mimi în Vizită de lucru a ministrului Agriculturii în Ialomița: Despăgubirile pentru secetă, după 15 iunie 2020 Om în S-a întâmplat în Cartierul Vlașca din Fetești: Jandarmi alungați cu pietre și răniți SILLY în Secretarul Primăriei Mihail Kogălniceanu, al doilea subprefect al Ialomiței Gabi în Tudorița Ionescu, învestită în funcția de subprefect al Ialomiței @Nuti spaima Constitutii în S-a întâmplat în Cartierul Vlașca din Fetești: Jandarmi alungați cu pietre și răniți Viorel în S-a întâmplat în Cartierul Vlașca din Fetești: Jandarmi alungați cu pietre și răniți ciu matu în Laurențiu Nicu, noul șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița garsonieră de închiriat în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 27 mai 2020 ciudat în Vizită de lucru a ministrului Agriculturii în Ialomița: Despăgubirile pentru secetă, după 15 iunie 2020 nedumerit în Ialomița: Bătrân de 87 de ani, mort din cauza COVID-19 Fetestean cu traditii în S-a întâmplat în Cartierul Vlașca din Fetești: Jandarmi alungați cu pietre și răniți Cristi în Vizită de lucru a ministrului Agriculturii în Ialomița: Despăgubirile pentru secetă, după 15 iunie 2020 Mihai G în Laurențiu Nicu, noul șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...