Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

POLITICĂ

#șieusuntPLUS

#șieusuntPLUS

Octavian Săvoiu este unul dintre membrii PLUS Ialomița. Și primul care apare, oficial, în spațiul public local. Are 40 de ani și conduce o firmă cu 15 angajați. Este căsătorit și nu a făcut niciodată politică. Până acum...
-Ce e politica? Ce e politicianul?
-Ce este politica?! Ei, bine, în acest moment este o unealtă prin care se obțin putere, influență, averi... Dar mai important mi se pare răspunsul la întrebarea: ce ar trebui să fie? Ar trebui să fie modalitatea prin care societatea își gestionează resursele și își clădește viitorul ajutată de profesioniștii care o reprezintă. La fel se întâmplă și cu politicianul. Este, probabil,   unul dintre cele mai detestate personaje din societatea românescă actuală, un fruntaș al lipsei de încredere și purtător de nenumărate stigmate: hoț, incompetent, parvenit... Ce ar trebui să fie? Un om onest ales să conducă un aspect al vieții publice. Și trebuie să fie ales pentru profesionalismul de care dă dovadă în acel domeniu.
-De ce PLUS? De ce Cioloș?
-Guvernul tehnocrat al lui Dacian Cioloș din 2016 ne-a făcut pe mulți dintre noi să vedem că se poate face politică și altfel. Am avut surpriza să vedem fi­guri noi, miniștri care, pe lângă un discurs articulat, susțineau și valori europene. Am avut și surpriza să observ că, dacă se vrea, se poate! Am să vă dau un singur exemplu. Ne confruntăm de 26 de ani cu problema fraudelor la vot, cunoscutul «vot multiplu» sau «turism electoral». Politicienii de până la acel moment nu făceau altceva decât să se acuze reciproc. Dragoș Tudorache, ministrul tehnocrat al Internelor, cu o investiție minimă, a introdus sistemul electronic al prezenței la vot. Ce a rezultat de aici? Cele mai corecte alegeri recunoscute de toate partidele politice, de la Revoluție până astăzi.
-Cine e Octavian Săvoiu? Cine e PLUS Ialomița?
-Am 40 de ani, sunt născut și crescut în Slobozia, economist, absolvent al LMF, acum Colegiul Național «Mihai Viteazul», și absolvent de ASE București, căsătorit, tatăl unei fetițe de 5 ani... Admi­nistrez o afacere pe care am început-o acum mai bine de 14 ani și pe care am dezvoltat-o până acum... În pre­zent sunt și membru PLUS. Iar PLUS Ia­lomița este o filială tânără a unui partid tânăr.

Ialomița se pregătește de un an electoral lung și greu. Organizația PLUS Ialomița are 5 filiale și 57 de membri. Practic, cât o organizație politică de cartier ceva mai răsărită...
-Ce șanse are PLUS în Ialomița? La ce bun? Qui prodest?
-Suntem la început, atât eu cât și colegii mei... Am decis că este momentul să ne implicăm în viața cetății. Sperăm să ni se alăture câți mai mulți cetățeni, conștienți că doar implicarea civică poate aduce schimbarea pe care cu toții ne-o dorim. Sperăm ca muncă noastră să ajute partidul să obțină un scor bun în seria de alegeri ce urmează... De ce? Deoarece fiecare dintre membrii PLUS, asemeni tuturor oamenilor din țara asta, îndrăznesc eu să cred, speră că sistemul admi­nistrativ și social și politic din România poate fi reformat, îmbunătățit, eficientizat.
-Trei exemple de proiecte pe care le-ați putea face mâine, de dimineață până seara. Două, poate? Unul măcar?
1. O acțiune de încurajare a tinerilor să meargă la VOT, #votezisitedistrezi. Aș căuta sponsorizări și aș aduce o trupă de muzică, populară în acest moment printre tinerii de 18-25 de ani, să vină în Slobozia pentru un concert. Biletele le pot obține tinerii cu domiciliul în Ialomița cu vârste între 18-25 de ani GRATUIT pe baza buletinului de identitate cu dovada VOTAT.
2. #SLOBOZIAvreaAPA. O petiție on-line prin care cetățenii orașului Slobozia să solicite ajutorul autorităților de la București pentru rezolvarea problemei apei potabile la noi în oraș. Au trecut suficient de mulți ani în care autoritățile locale au demonstrat că sunt depășite de problemă și cred că avem nevoie de o intervenție specializată.
3. Firma pe care o administrez are nevoie de doi profesioniști. Îi pot angaja într-o oră, nu-mi trebuie o zi... Și cunosc oameni de afaceri care pot face la fel... Cred că Slobozia și Ialomița au nevoie de angajați calificați și bine plătiți, de locuri de muncă sigure și de siguranță economică și socială! Acesta este un proiect conex celor instituționale, care se poate dezvolta cu sprijinul fiecăruia dintre noi, fie că susținem afaceri locale, fie că ne aflăm în căutarea unui loc de muncă.
-Puteți oferi un exemplu de politician în Ialomița? Un exemplu de urmat? Unul care se poate uita drept în ochii alegătorilor?
-NU, dar sper din tot sufletul ca viitorul să mă contrazică. De fapt, de aceea sunt membru PLUS. Pentru că vreau să activez politici în cadrul unui partid în care fiecare membru poate privi drept în ochii alegătorilor. Pentru că ei nu sunt doar alegători. Sunt prieteni, rude, parteneri de business... Sunt comunitatea din care fiecare dintre noi face parte!

Oamenii au nevoie de alternative politice. PLUS ar putea fi una. Sau nu? Octavian Săvoiu susține că decizia trebuie luată în cunoștință de cauză.
-Vreau să cred! Ce trebuie să fac?
-Vrei să crezi într-un partid! Perfect, mergi la vot și acordă-le, astfel, încrede­rea ta. Iar apoi ai grijă să nu își bată joc de ea. Votul tău nu e de ajuns. Este de datoria ta să ai grijă să fie folosit în in­teresul tău. Cum poți face asta? Prin im­plicare civică! Nu mai putem asista pasivi atunci când cei ce guvernează, datorită votului tău, nu o fac așa cum o cer interesele comunității. Iar dacă cei pe care i-ai creditat greșesc, protestează și, la următoarele alegeri, mergi la vot și pedepsește-i. Pasivitatea nu este o soluție!
-Nu vreau să cred. Ce trebuie să fac?
-Dacă toată clasa politică te-a dezamăgit, și pe bună dreptate, nu mai poți să crezi într-un partid, tot trebuie să mergi la vot. Uită-te peste oferta partidelor noi, USR/PLUS/DEMOS și încearcă să găsești acolo oameni care să te repre­zinte. Nu te convinge niciunul, nu-i nicio problemă... Găsește un singur om politic care îți place și crezi în el! Nu îl găsești, stai de vorbă cu un prieten în a cărui părere crezi și cere-i sfatul. Oricât de greu ne este, tot va trebui să facem o alegere. Dacă nu o facem noi, altcineva va decide. Vrem, nu vrem, societățile umane se conduc prin intermediul sistemelor politice și pasivitatea cetățenilor este mediul perfect pentru apariția ticăloșiei politice...
-Vin europarlamentarele! Ce trebuie să facem?
-Să ieșim la VOT, asta este esențial! Să ne informăm înainte de a vota. Votul neinformat nu reprezintă democrația, ci doar o mimează. Locul României este în Europa. Istoria ne-a jucat o festă și ne-a întors din drumul nostru european o dată cu instalarea regimului comunist, într-un moment în care făceam pași uriași în direcția bună, micșorând decalajele ce ne separau de Vestul Europei. Toate astea s-au întâmplat într-un moment în care, din punct de vedere cultural, reușisem să ne integrăm perfect având reprezentanți de seamă în cultura europeană a acelor ani: Cioran, Ionescu, Eliade, Brâncuși... Acum nu istoria ne poate arunca din Europa, ci o clasă politică total iresponsabilă. Politicienii care ne conduc acum nu se bazează pe rezultate economice și sociale reale, joacă o carte antieuropeană, cea a demagogiei și falsului patriotism. De aceea vă rog să ieșim împreună la vot și să votăm locul României în UE!

21 Aprilie 2019, 08:10 (3500 vizualizări - 16 comentarii)

Citiți și:
Apel către cetățenii județului Ialomița
«PLUS vrea, știe și poate!»
A fost înființată oficial Filiala PLUS Ialomița

Comentariile cititorilor:


@CETATEAN:
(25 Aprilie 2019, 21:05)
Bre, cetatene, sa intelegem ca acualii guvernanti, centrali si locali(adica ciuma rosie), vor doar sa se sacrifice pt romani, pt tara, pt popor si pt viitorul copiilor nostri. Restul, carora li s-a facut greata de ei, de hotia si incompetenta lor, nu vor decat la ciolan..Mai ai frati? Ca sa stim cat se intinde mocirla..Urmeaza-ti, mai bine, propria recomandare si scuteste-ne de judecati de doi bani.
CETATEAN:
(25 Aprilie 2019, 19:34)
Vrea ciolan si asta .Sa se ocupe in continuare de afacerile lui .
Pentru "ororile..." :
(24 Aprilie 2019, 09:52)
In primul rand ,dumneata esti coleric. Iti imaginezi ca toti iti raspundem doar dumitale si o iei ca pe un afront .  
In al doilea rand ,daca ai fost abuzat de o institutie  si acest lucru era demonstrabil, puteai recurge la justitie . Mi se par periculoase generalizarile . 
Eu doresc o restructurare a clasei politice, vreau oameni tineri si curati ,educati si capabili sa lupte cu coruptia generalizata din tara noastra. Vreau legi clare ,incurajarea producatorilor romani si mai putina pomana (ajutoare sociale).
@Pentru@ororile..:
(24 Aprilie 2019, 09:24)
Cu cat risipesti mai multe cuvinte cu atat convingi cititorii ca intradevar ai nevoie urgenta de pastile. Esti perfect paralel. Cu realitatea. Te straduiesti jalnic sa reproduci texte vanturate de psd si latrinele sale tv, doar pt ca iti gadila umorile tale anti Ciolos.. 
Pentru nemultumitu':
(23 Aprilie 2019, 21:05)
In primul rand, daca nu cunosti sensul/definitia unui cuvant, de buna-crestere si educatie este sa apelezi la DEX.

In al doilea rand, daca erai atent la textul meu pe care il comentezi si pe care il pui la indoiala, vedeai in clar la ce m-am referit, respectiv la actiuni ilegale ale unor organe de control care nu aveau atributii in domeniul verificat.

Pe nimeni nu supara controalele oricarui organ de control cu atributii in domeniul verificat, insa efectuarea unui control de catre un organism neabilitat LEGAL inseamna ABUZ. Daca, organul de control in cauza verifica cu rea-credinta, spre distrugerea expresa a oricarui agent economic roman si fara respectarea legilor in vigoare, asa cum a fost cazul in vremea guvernului bubosului Ciolos, atunci vorbim de multe alte fapte de natura penala ale organului de control.

In acest context, "a asmuti" are sensul de a instiga organele de control la a incalca ele-insele legile in vigoare, cu scopul de a distruge orice agent economic roman, prin mijloace oneroase.

In al treilea rand, ma deceptionezi ca faci parte dintre cei care nu inteleg un text, atat timp cat nu-stiu-ce balmajesti despre PSD. Am aratat inr-un comentariu anterior ca gasca organizata PSD Ialomita este de competenta DIICOT. Nu ader la PSD, dar nici nu uit vreodata atrocitatile lui Ciolos!
Pentru @ororile guvernului..:
(23 Aprilie 2019, 20:50)
Tu faci parte cu mare cinste din categoria celor care nu inteleg textul pe care il citesc. Parerile tale personale si neavizate referitoare la starea mea de sanatate cu tin loc de contra-argumente LEGALE la atrocitatile guvernului bubosului Ciolos. Esti cauza pierduta, fiindca iti lipseste minima capacitate de intelegere a textului, cu atat mai putin nu ai cultura si educatia de a te informa din documente OFICIALE si nu din barbologia bubosului.

Nu sunt din Slobozia! N-ai sa crezi, dar exista viata, si-nca foarte dinamica, si in afara Sloboziei locuite de imbecili aroganti.
nemultumitu':
(23 Aprilie 2019, 15:15)
Haideti sa nu ne impartim in 2 tabere si sa incercam sa aflam adevarul. Toti vrem sa ne fie mai bine , fara ca acest bine sa fie in detrimentul celorlalti. Sa lasam tinerii sa se exprime si sa nu aruncam repede cu piatre. Multora dintre noi ne lipseste curajul sa ne exprimam in public ,de frica sa nu deranjam pe X,peY. PSD ul ,e clar, nu se tine de cuvant. Incurajeaza nemunca si taxeaza dur pe cei care muncesc. Sa nu uitam ca e greu sa schimbi un sistem atat de corupt. Ce inseamna "a asmutit " o institutie? I-a pus sa si faca treaba? Sau a schimbat regulamentul de functionare? Vorbim de coruptie , dar nu ne place cand suntem verificati daca respectam legile. 
@ororile guvernului..:
(22 Aprilie 2019, 22:27)
Nene, cred ca ti-ai ratacit medicamentele. Iti recomand sa mergi la managera de la spitalul-abator sa-ti renoiasca reteta(eu zic ca de la apa de la robinet ti se trage, nu ca ai fi baut ci doar ai mirosit-o), ca si ea e tot psd-ista. Apoi, dupa ce te mai intremezi, iti asteptam scuzele..
Victoria:
(22 Aprilie 2019, 21:56)
Hai cu Ororile guvernului Ciolos.... cred ca esti postacul PSD-ului, poate chiar băiatul acela înalt, burtos si mare amator de jocuri...
Ororile guvernului Ciolos:
(22 Aprilie 2019, 18:37)
Astept sa ne spui:
1. e adevarat ca socrul lui Ciolos este seful serviciului de spionaj francez?
2. tu, propagandistului ciolosist, ai citit vreo reglementare legislativa a guvernului Ciolos? Daca da, care este acea reglementare care te-a facut sa spui ca a fost un guvern benefic? Vreau exemplu concret, asa cum ti-am dat eu anterior! Nu barbologie, ca nu ne mai impresioneaza!
3. daca n-ai citit nicio reglementare a guvernului Ciolos benefica pentru poporul roman, te somez sa iesi la fel de public si sa iti ceri scuze de la agentii economici pentru manipularea abjecta pe care o practici.

Nu sunt admirator al PSD/Moraru&Neacsu via Ponta. E o alta gasca organizata spre distrugerea economico-sociala a judetului Ialomita. Astia sunt de competenta DIICOT (pentru constituirea retelei de crima organizata administratie-politie-procuratura-instante de judecata).

Ciolos, insa, este de competenta Tribunalului Militar pentru Inalta Tradare a tarii si a poporului roman, in folosul exclusiv al unor state membre UE.

Astept raspunsurile si scuzele.

Ororile guvernului Ciolos:
(22 Aprilie 2019, 18:27)
...tot dintre ororile guvernului Ciolos:
- "vanarea" producatorului / taranului roman, amendarea si eliminarea lui (femeile care vindeau o legatura de ceapa etc.) fiindca trebuia sa faca loc importurilor mizeriilor occidentale;

- verificarea agentilor economici ROMANI de catre Curtea de Conturi! Este aberant, deoarece Curtea de Conturi NU are atributii in verificarea agentilor economici! Guvernul Ciolos a "asmutit" atat ANAF, cat si Curtea de Conturi, ABUZIV, fara nicio baza legala, asupra agentilor economici ROMANI, spre impunerea unor amenzi/sume pretins necuvenite aberante si abuzive;

- fraudarea PNDR (Programul National de Dezvoltare Rurala) prin fraudarea depunerii de proiecte. Depuneau doar cei "alesi" pe algoritmul stabilit de Ciolos, altul decat cel din procedura oficiala. DLAF a constatat fraudarea depunerii de proiecte in PNDR in aprilie 2016 si a transmis dosarul la DNA unde... s-a "uitat" in sertar, fiindca scarba de Ciolos a fraudat cu acceptul Bruxelles care l-a trimis exact la distrugerea a orice este romanesc.
 
Ororile guvernului Ciolos:
(22 Aprilie 2019, 18:20)
Tu ori nu esti agent economic, ori lucrezi ilegal (daca nu stii nimic despre reglementarile distructive ale guvernului Ciolos), ori esti o canalie (daca continui sa-l sustii si sa ne convingi pe noi sa-l votam pe Ciolos, desi cunosti reglementarile distructive ale guvernului Ciolos).

Dintre cele mai distructive reglementari ale guvernului Ciolos (toamna 2015-toamna 2016) menite sa omoare orice agent economic roman pentru a facilita patrunderea si dezvoltarea pe piata a multinationalelor, amintesc, fara a fi exhaustive:

- anularea codului de TVA al agentilor economici ROMANI, FARA NICIO EXPLICATIE! ceea ce a dus la cresterea pragului de rentabilitate cu cca 57% (adica, pentru ca sa acoperi costurile, inclusiv TVA, trebuie sa vinzi cu 57% peste pretul pietei). Cca 400.000 agenti economici ROMANI nu au supravietuit anului 2016, fiindca nu au gasit piata care sa cumpere cu 57% mai mult decat pretul pietei!

- inchiderea sau suspendarea activitatii firmelor ROMANESTI pentru o diferenta de cativa banuti plus/minus de casa;

Victoria:
(22 Aprilie 2019, 15:59)
Tavi, nu m-ai convins ce potential ai . Proiecte palpabile nu prea ai. Folosesti tot felul de sloganuri care nu se deosebesc de celelalte. Ai o firma cu 15 salariati dar cu ce obiect de activitate ? Pentru mine esti neconvingator.
Nicolae Sitaru :
(21 Aprilie 2019, 19:50)
Mult succes Tavi! Sa dai un exemplu de urmat de tinerii valorosi de langa noi !
Elena:
(21 Aprilie 2019, 11:57)
Bravo Octavian!! Avem încredere în tine!!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Luni 20 Ian 2020
235 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Tânăr din Slobozia, arestat pentru «tâlhărie calificată»

În cursul zilei de 15 ianuarie a.c., polițiștii slobozeni au identificat și reținut, pentru 24 de ore, un tânăr de 22 de ani cercetat pentru săvârșirea unei infracțiuni de «tâlhărie calificată», săvârșită ...[citește_toată_știrea]

17 Ianuarie 2020, 12:10
(219 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Acțiune de prevenire

Joi, 16 ianuarie a.c., polițiștii feteșteni au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii faptelor cu violență, a delincvenței juvenile și victimizării minorilor în zona unităților de învățământ, precum și ...[citește_toată_știrea]

17 Ianuarie 2020, 11:50
(149 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Avarie la furnizarea apei în Cartierul Fetești Oraș

Pentru remedierea unei avarii survenită la nivelul unui branșament de pe strada Călărași din municipiul Fetești, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile vineri, 17 ianuarie 2020, în ...[citește_toată_știrea]

17 Ianuarie 2020, 11:40
(121 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

16 Ianuarie 2020, 18:55


4

DSVSA Ialomița: Au fost identificate zonele de risc privind gripa aviară

În contextul răspândirii virusului gripei aviare, reprezentanții Direcției Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița au identificat zonele din județ cu risc epidemiologic ridicat. Astfel ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2020, 18:20
(305 vizualizări - 0 comentarii)


Polei în Ialomița: Două accidente, patru persoane rănite

Miercuri, 15 ianuarie a.c., polițiștii ialomițeni au intervenit la două accidente rutiere produse pe raza județului, soldate cu rănirea a patru persoane. Primul dintre acestea s-a produs în jurul orei ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2020, 18:05
(263 vizualizări - 0 comentarii)


Bătrân de 70 de ani din Făcăeni, beat la volan

Miercuri, 15 ianuarie a.c., în jurul orelor 18,00, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Stelnica au depistat un bărbat, de 70 de ani, din comuna Făcăeni, care conducea un autoturism pe raza localității ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2020, 17:55
(402 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat din Gheorghe Doja, arestat după ce a condus fără permis

Miercuri, 15 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Slobozia au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2020, 17:50
(214 vizualizări - 1 comentariu)


8

Accident la intrare în Movila

Marți, 14 ianuarie a.c., în jurul orei 7,30, polițiștii au intervenit la un eveniment rutier produs pe raza localității Movila, soldat cu rănirea unei persoane. Din primele cercetări efectuate de polițiști ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 16:40
(231 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Movila accident


9

Bucu: La volan cu permisul suspendat

Marți, 14 ianuarie a.c., în jurul orelor 15,30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit, pe raza localității Bucu, un autoturism condus de către un bărbat, de 47 de ani, din București, care a ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 16:35
(277 vizualizări - 1 comentariu)


10

Acțiune a polițiștilor feteșteni

Marți, 14 ianuarie a.c., polițiștii feteșteni au desfășurat activități pe raza de competență pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale în domeniul silviculturii și pisciculturii. În cadrul acțiunii ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 16:30
(251 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Locuri de muncă în Germania pentru studenți

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomita anunță ȋnceperea perioadei de ȋnregistrare a aplicațiilor ȋn programul destinat studenților care doresc să desfășoare o activitate lucrativă pe ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 15:15
(208 vizualizări - 0 comentarii)


12
Protopopiatul Slobozia: 15 ianuarie-«Ziua Culturii Naționale»

Protopopiatul Slobozia: 15 ianuarie-«Ziua Culturii Naționale»

Miercuri, 15 ianuarie 2020, cu prilejul «Zilei Culturii Naționale» și aniversării a 170 de ani de la nașterea poetului național Mihai Eminescu, la Liceul Tehnologic «Mihai Eminescu» din Slobozia, elevii ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 15:10
(320 vizualizări - 0 comentarii)


Moldoveni: Bătrână de 87 de ani, moartă într-un incendiu

Moldoveni: Bătrână de 87 de ani, moartă într-un incendiu

În noaptea de marți spre miercuri, 14/15 ianuarie 2020, puțin trecut de miezul nopții, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o casă din localitatea Moldoveni. La ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 11:20
(230 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

14 Ianuarie 2020, 17:10


Amara: Biciclist acroșat de un autoturism

Luni, 13 ianuarie 2020, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au intervenit la un accident de circulație produs în localitatea Amara, soldat cu rănirea unei persoane. Din primele cercetări efectuate ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2020, 11:50
(191 vizualizări - 0 comentarii)


Manasia: Cu permisul suspendat și beat la volan a produs un accident rutier

Sâmbătă, 11 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, în timp ce acționau pe raza localității Bucu, pe linia depistării persoanelor care conduc autovehicule aflate sub influența băuturilor ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2020, 15:50
(217 vizualizări - 0 comentarii)


Percheziție la Ion Roată la un bărbat suspectat de «tăiere ilegală» și «furt de arbori»

Percheziție la Ion Roată la un bărbat suspectat de «tăiere ilegală» și «furt de arbori»

Sâmbătă, 11 ianuarie 2020, polițiștii din cadrul Secției 6 Ion Roată au efectuat o percheziție domiciliară la locuința unui bărbat din comuna Ion Roată, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de «tăiere ilegală ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2020, 15:45
(273 vizualizări - 0 comentarii)


Chirana: Un bărbat din Iași a murit într-un accident rutier

Chirana: Un bărbat din Iași a murit într-un accident rutier

Un grav accident rutier s-a petrecut în seara zilei de vineri, 10 ianuarie 2020, în zona Chirana. Se pare că șoferul unui autovehicul, identificat în persoana unui bărbat de 68 de ani, cu domiciliul în ...[citește_toată_știrea]

10 Ianuarie 2020, 20:20
(804 vizualizări - 1 comentariu)

Taguri: Chirana accident


Taximetriștii din Fetești, amendați de polițiști

Taxiurile din Fetești au fost verificate de polițiștii ialomițeni. În urma controalelor, oamenii legii au descoperit mai multe nereguli în ceea ce privește starea tehnică a autovehiculelor, dar și faptul ...[citește_toată_știrea]

10 Ianuarie 2020, 17:20
(301 vizualizări - 1 comentariu)


Ajutoare de peste 500 mii de lei, acordate de Epsicopia Sloboziei și Călărașilor

Reprezentanții Episcopiei Sloboziei și Călărașilor au realizat un bilanț al ajutoarelor pe care le-au acordat persoanelor aflate în dificultate din cadrul Episcopiei în ultimul trimestru al anului 2019 ...[citește_toată_știrea]

10 Ianuarie 2020, 17:05
(317 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Reținut pentru «tâlhărie calificată»

Polițiștii slobozeni au depistat persoana bănuită de comiterea infracțiunii de «tâlhărie calificată» săvârșită în data de 3 noiembrie 2019, asupra unei femei din municipiul Slobozia. Bărbatul în cauză a ...[citește_toată_știrea]

9 Ianuarie 2020, 14:35
(490 vizualizări - 0 comentarii)


Două fete din Amara, dispărute

Două fete din Amara, dispărute

Polițiștii din Ialomița caută două minore, de 14 și 15 ani, care au plecat de la domiciliu. Persoanele care pot oferi informații care să conducă la depistarea acestora, sunt rugate să anunțe cea mai apropiată ...[citește_toată_știrea]

9 Ianuarie 2020, 10:40
(1008 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Amara dispărute


Tânăr din Slobozia, arestat

Miercuri, 8 ianuarie a.c., polițiștii ialomițeni au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative ...[citește_toată_știrea]

9 Ianuarie 2020, 10:35
(287 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia arestare


Primăria Slobozia: Obligativitatea de înscriere în Registrul Agricol

Primăria Municipiului Slobozia aduce la cunoștința persoanelor fizice și juridice obligația acestora de a declara următoarele date pentru înscrierea în Registrul Agricol. Astfel, între 5 ianuarie și ultima ...[citește_toată_știrea]

8 Ianuarie 2020, 11:20
(600 vizualizări - 0 comentarii)


Cosâmbești: Bătrână de 77 de ani, acroșată de o mașină

Luni, 6 ianuarie a.c., polițiștii rutieri din Slobozia au intervenit la un accident rutier produs pe DJ201, în localitatea Cosâmbești, soldat cu rănirea unei persoane. Din primele cercetări efectuate a ...[citește_toată_știrea]

7 Ianuarie 2020, 14:50
(462 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Constănțean reținut pentru «înșelăciune» și «fals în înscrisuri sub semnătură privată»

Un bărbat de 34 de ani a fost reținut luni, 6 ianuarie 2020, de polițiștii ialomițeni, pentru comiterea mai multor infracțiuni de înșelăciune în formă continuată și de fals în înscriuri sub semnătură privată ...[citește_toată_știrea]

7 Ianuarie 2020, 13:55
(352 vizualizări - 0 comentarii)


Tânăr din Făcăeni, depistat băut la volan

Luni, 6 decembrie a.c., polițiștii din Fetești au depistat un tânăr de 22 de ani, din Făcăeni, care conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu în timp ce se afla sub influența alcoolului. ...[citește_toată_știrea]

7 Ianuarie 2020, 13:45
(216 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: 5 permise reținute, amenzi de peste 79 mii de lei

Luni, 6 ianuarie a.c., polițiștii ialomițeni au intervenit la 24 de evenimente, dintre care 23 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112. De asemenea, au fost sesizate 8 infracțiuni ...[citește_toată_știrea]

7 Ianuarie 2020, 13:40
(425 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Rata șomajului-4,38%

La sfârșitul lunii noiembrie 2019, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 4094 șomeri (din care 1867 femei), rata șomajului fiind de 4,38%, cu 0,97 pp ...[citește_toată_știrea]

7 Ianuarie 2020, 10:20
(278 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Cipi în Inflație de candidați pentru șefia Consiliului Județean Ialomița marean în Slobozia bea apă cu trihalometani PSD ist de Slobozia în Slobozia bea apă cu trihalometani Gogu în Slobozia bea apă cu trihalometani Vio în Slobozia bea apă cu trihalometani Cici în Inflație de candidați pentru șefia Consiliului Județean Ialomița Catalin în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 15 ianuarie 2020 Nuuu în Inflație de candidați pentru șefia Consiliului Județean Ialomița la vremuri noi, tot noi în Ștefan Țintă, noul președinte al PSD Slobozia Dorel în Luminița Barcari, nominalizată pentru o funcție de secretar de stat în Ministerul Educației @alt/votant în Himerele investiționale ale administrației Mocioniu cetatean în Ștefan Țintă, noul președinte al PSD Slobozia cetatean în Ialomița: Neglijată de familie, a ajuns în grija statului Sax în S-a întâmplat la Balaciu: O pacientă a căzut în WC-ul din curtea cabinetului medical! @cetatean în Luminița Barcari, nominalizată pentru o funcție de secretar de stat în Ministerul Educației @Ialomiten(!?)psd în Ștefan Țintă, noul președinte al PSD Slobozia Simi On Line în S-a întâmplat la Balaciu: O pacientă a căzut în WC-ul din curtea cabinetului medical! plătitor de taxe în Ștefan Țintă, noul președinte al PSD Slobozia sandu în Reținut pentru că vindea ilegal icre negre cetatean în Luminița Barcari, nominalizată pentru o funcție de secretar de stat în Ministerul Educației
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...