Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

POLITICĂ

#șieusuntPLUS

#șieusuntPLUS

Octavian Săvoiu este unul dintre membrii PLUS Ialomița. Și primul care apare, oficial, în spațiul public local. Are 40 de ani și conduce o firmă cu 15 angajați. Este căsătorit și nu a făcut niciodată politică. Până acum...
-Ce e politica? Ce e politicianul?
-Ce este politica?! Ei, bine, în acest moment este o unealtă prin care se obțin putere, influență, averi... Dar mai important mi se pare răspunsul la întrebarea: ce ar trebui să fie? Ar trebui să fie modalitatea prin care societatea își gestionează resursele și își clădește viitorul ajutată de profesioniștii care o reprezintă. La fel se întâmplă și cu politicianul. Este, probabil,   unul dintre cele mai detestate personaje din societatea românescă actuală, un fruntaș al lipsei de încredere și purtător de nenumărate stigmate: hoț, incompetent, parvenit... Ce ar trebui să fie? Un om onest ales să conducă un aspect al vieții publice. Și trebuie să fie ales pentru profesionalismul de care dă dovadă în acel domeniu.
-De ce PLUS? De ce Cioloș?
-Guvernul tehnocrat al lui Dacian Cioloș din 2016 ne-a făcut pe mulți dintre noi să vedem că se poate face politică și altfel. Am avut surpriza să vedem fi­guri noi, miniștri care, pe lângă un discurs articulat, susțineau și valori europene. Am avut și surpriza să observ că, dacă se vrea, se poate! Am să vă dau un singur exemplu. Ne confruntăm de 26 de ani cu problema fraudelor la vot, cunoscutul «vot multiplu» sau «turism electoral». Politicienii de până la acel moment nu făceau altceva decât să se acuze reciproc. Dragoș Tudorache, ministrul tehnocrat al Internelor, cu o investiție minimă, a introdus sistemul electronic al prezenței la vot. Ce a rezultat de aici? Cele mai corecte alegeri recunoscute de toate partidele politice, de la Revoluție până astăzi.
-Cine e Octavian Săvoiu? Cine e PLUS Ialomița?
-Am 40 de ani, sunt născut și crescut în Slobozia, economist, absolvent al LMF, acum Colegiul Național «Mihai Viteazul», și absolvent de ASE București, căsătorit, tatăl unei fetițe de 5 ani... Admi­nistrez o afacere pe care am început-o acum mai bine de 14 ani și pe care am dezvoltat-o până acum... În pre­zent sunt și membru PLUS. Iar PLUS Ia­lomița este o filială tânără a unui partid tânăr.

Ialomița se pregătește de un an electoral lung și greu. Organizația PLUS Ialomița are 5 filiale și 57 de membri. Practic, cât o organizație politică de cartier ceva mai răsărită...
-Ce șanse are PLUS în Ialomița? La ce bun? Qui prodest?
-Suntem la început, atât eu cât și colegii mei... Am decis că este momentul să ne implicăm în viața cetății. Sperăm să ni se alăture câți mai mulți cetățeni, conștienți că doar implicarea civică poate aduce schimbarea pe care cu toții ne-o dorim. Sperăm ca muncă noastră să ajute partidul să obțină un scor bun în seria de alegeri ce urmează... De ce? Deoarece fiecare dintre membrii PLUS, asemeni tuturor oamenilor din țara asta, îndrăznesc eu să cred, speră că sistemul admi­nistrativ și social și politic din România poate fi reformat, îmbunătățit, eficientizat.
-Trei exemple de proiecte pe care le-ați putea face mâine, de dimineață până seara. Două, poate? Unul măcar?
1. O acțiune de încurajare a tinerilor să meargă la VOT, #votezisitedistrezi. Aș căuta sponsorizări și aș aduce o trupă de muzică, populară în acest moment printre tinerii de 18-25 de ani, să vină în Slobozia pentru un concert. Biletele le pot obține tinerii cu domiciliul în Ialomița cu vârste între 18-25 de ani GRATUIT pe baza buletinului de identitate cu dovada VOTAT.
2. #SLOBOZIAvreaAPA. O petiție on-line prin care cetățenii orașului Slobozia să solicite ajutorul autorităților de la București pentru rezolvarea problemei apei potabile la noi în oraș. Au trecut suficient de mulți ani în care autoritățile locale au demonstrat că sunt depășite de problemă și cred că avem nevoie de o intervenție specializată.
3. Firma pe care o administrez are nevoie de doi profesioniști. Îi pot angaja într-o oră, nu-mi trebuie o zi... Și cunosc oameni de afaceri care pot face la fel... Cred că Slobozia și Ialomița au nevoie de angajați calificați și bine plătiți, de locuri de muncă sigure și de siguranță economică și socială! Acesta este un proiect conex celor instituționale, care se poate dezvolta cu sprijinul fiecăruia dintre noi, fie că susținem afaceri locale, fie că ne aflăm în căutarea unui loc de muncă.
-Puteți oferi un exemplu de politician în Ialomița? Un exemplu de urmat? Unul care se poate uita drept în ochii alegătorilor?
-NU, dar sper din tot sufletul ca viitorul să mă contrazică. De fapt, de aceea sunt membru PLUS. Pentru că vreau să activez politici în cadrul unui partid în care fiecare membru poate privi drept în ochii alegătorilor. Pentru că ei nu sunt doar alegători. Sunt prieteni, rude, parteneri de business... Sunt comunitatea din care fiecare dintre noi face parte!

Oamenii au nevoie de alternative politice. PLUS ar putea fi una. Sau nu? Octavian Săvoiu susține că decizia trebuie luată în cunoștință de cauză.
-Vreau să cred! Ce trebuie să fac?
-Vrei să crezi într-un partid! Perfect, mergi la vot și acordă-le, astfel, încrede­rea ta. Iar apoi ai grijă să nu își bată joc de ea. Votul tău nu e de ajuns. Este de datoria ta să ai grijă să fie folosit în in­teresul tău. Cum poți face asta? Prin im­plicare civică! Nu mai putem asista pasivi atunci când cei ce guvernează, datorită votului tău, nu o fac așa cum o cer interesele comunității. Iar dacă cei pe care i-ai creditat greșesc, protestează și, la următoarele alegeri, mergi la vot și pedepsește-i. Pasivitatea nu este o soluție!
-Nu vreau să cred. Ce trebuie să fac?
-Dacă toată clasa politică te-a dezamăgit, și pe bună dreptate, nu mai poți să crezi într-un partid, tot trebuie să mergi la vot. Uită-te peste oferta partidelor noi, USR/PLUS/DEMOS și încearcă să găsești acolo oameni care să te repre­zinte. Nu te convinge niciunul, nu-i nicio problemă... Găsește un singur om politic care îți place și crezi în el! Nu îl găsești, stai de vorbă cu un prieten în a cărui părere crezi și cere-i sfatul. Oricât de greu ne este, tot va trebui să facem o alegere. Dacă nu o facem noi, altcineva va decide. Vrem, nu vrem, societățile umane se conduc prin intermediul sistemelor politice și pasivitatea cetățenilor este mediul perfect pentru apariția ticăloșiei politice...
-Vin europarlamentarele! Ce trebuie să facem?
-Să ieșim la VOT, asta este esențial! Să ne informăm înainte de a vota. Votul neinformat nu reprezintă democrația, ci doar o mimează. Locul României este în Europa. Istoria ne-a jucat o festă și ne-a întors din drumul nostru european o dată cu instalarea regimului comunist, într-un moment în care făceam pași uriași în direcția bună, micșorând decalajele ce ne separau de Vestul Europei. Toate astea s-au întâmplat într-un moment în care, din punct de vedere cultural, reușisem să ne integrăm perfect având reprezentanți de seamă în cultura europeană a acelor ani: Cioran, Ionescu, Eliade, Brâncuși... Acum nu istoria ne poate arunca din Europa, ci o clasă politică total iresponsabilă. Politicienii care ne conduc acum nu se bazează pe rezultate economice și sociale reale, joacă o carte antieuropeană, cea a demagogiei și falsului patriotism. De aceea vă rog să ieșim împreună la vot și să votăm locul României în UE!

21 Aprilie 2019, 08:10 (4029 vizualizări - 16 comentarii)

Citiți și:
Alianța USR-PLUS oferă ialomițenilor o alternativă
«Alianța USR-PLUS reprezintă alternativa politică de care Slobozia are nevoie azi!»
Alianța USR-PLUS are candidați pentru jumătate dintre primăriile județului

Comentariile cititorilor:


@CETATEAN:
(25 Aprilie 2019, 21:05)
Bre, cetatene, sa intelegem ca acualii guvernanti, centrali si locali(adica ciuma rosie), vor doar sa se sacrifice pt romani, pt tara, pt popor si pt viitorul copiilor nostri. Restul, carora li s-a facut greata de ei, de hotia si incompetenta lor, nu vor decat la ciolan..Mai ai frati? Ca sa stim cat se intinde mocirla..Urmeaza-ti, mai bine, propria recomandare si scuteste-ne de judecati de doi bani.
CETATEAN:
(25 Aprilie 2019, 19:34)
Vrea ciolan si asta .Sa se ocupe in continuare de afacerile lui .
Pentru "ororile..." :
(24 Aprilie 2019, 09:52)
In primul rand ,dumneata esti coleric. Iti imaginezi ca toti iti raspundem doar dumitale si o iei ca pe un afront .  
In al doilea rand ,daca ai fost abuzat de o institutie  si acest lucru era demonstrabil, puteai recurge la justitie . Mi se par periculoase generalizarile . 
Eu doresc o restructurare a clasei politice, vreau oameni tineri si curati ,educati si capabili sa lupte cu coruptia generalizata din tara noastra. Vreau legi clare ,incurajarea producatorilor romani si mai putina pomana (ajutoare sociale).
@Pentru@ororile..:
(24 Aprilie 2019, 09:24)
Cu cat risipesti mai multe cuvinte cu atat convingi cititorii ca intradevar ai nevoie urgenta de pastile. Esti perfect paralel. Cu realitatea. Te straduiesti jalnic sa reproduci texte vanturate de psd si latrinele sale tv, doar pt ca iti gadila umorile tale anti Ciolos.. 
Pentru nemultumitu':
(23 Aprilie 2019, 21:05)
In primul rand, daca nu cunosti sensul/definitia unui cuvant, de buna-crestere si educatie este sa apelezi la DEX.

In al doilea rand, daca erai atent la textul meu pe care il comentezi si pe care il pui la indoiala, vedeai in clar la ce m-am referit, respectiv la actiuni ilegale ale unor organe de control care nu aveau atributii in domeniul verificat.

Pe nimeni nu supara controalele oricarui organ de control cu atributii in domeniul verificat, insa efectuarea unui control de catre un organism neabilitat LEGAL inseamna ABUZ. Daca, organul de control in cauza verifica cu rea-credinta, spre distrugerea expresa a oricarui agent economic roman si fara respectarea legilor in vigoare, asa cum a fost cazul in vremea guvernului bubosului Ciolos, atunci vorbim de multe alte fapte de natura penala ale organului de control.

In acest context, "a asmuti" are sensul de a instiga organele de control la a incalca ele-insele legile in vigoare, cu scopul de a distruge orice agent economic roman, prin mijloace oneroase.

In al treilea rand, ma deceptionezi ca faci parte dintre cei care nu inteleg un text, atat timp cat nu-stiu-ce balmajesti despre PSD. Am aratat inr-un comentariu anterior ca gasca organizata PSD Ialomita este de competenta DIICOT. Nu ader la PSD, dar nici nu uit vreodata atrocitatile lui Ciolos!
Pentru @ororile guvernului..:
(23 Aprilie 2019, 20:50)
Tu faci parte cu mare cinste din categoria celor care nu inteleg textul pe care il citesc. Parerile tale personale si neavizate referitoare la starea mea de sanatate cu tin loc de contra-argumente LEGALE la atrocitatile guvernului bubosului Ciolos. Esti cauza pierduta, fiindca iti lipseste minima capacitate de intelegere a textului, cu atat mai putin nu ai cultura si educatia de a te informa din documente OFICIALE si nu din barbologia bubosului.

Nu sunt din Slobozia! N-ai sa crezi, dar exista viata, si-nca foarte dinamica, si in afara Sloboziei locuite de imbecili aroganti.
nemultumitu':
(23 Aprilie 2019, 15:15)
Haideti sa nu ne impartim in 2 tabere si sa incercam sa aflam adevarul. Toti vrem sa ne fie mai bine , fara ca acest bine sa fie in detrimentul celorlalti. Sa lasam tinerii sa se exprime si sa nu aruncam repede cu piatre. Multora dintre noi ne lipseste curajul sa ne exprimam in public ,de frica sa nu deranjam pe X,peY. PSD ul ,e clar, nu se tine de cuvant. Incurajeaza nemunca si taxeaza dur pe cei care muncesc. Sa nu uitam ca e greu sa schimbi un sistem atat de corupt. Ce inseamna "a asmutit " o institutie? I-a pus sa si faca treaba? Sau a schimbat regulamentul de functionare? Vorbim de coruptie , dar nu ne place cand suntem verificati daca respectam legile. 
@ororile guvernului..:
(22 Aprilie 2019, 22:27)
Nene, cred ca ti-ai ratacit medicamentele. Iti recomand sa mergi la managera de la spitalul-abator sa-ti renoiasca reteta(eu zic ca de la apa de la robinet ti se trage, nu ca ai fi baut ci doar ai mirosit-o), ca si ea e tot psd-ista. Apoi, dupa ce te mai intremezi, iti asteptam scuzele..
Victoria:
(22 Aprilie 2019, 21:56)
Hai cu Ororile guvernului Ciolos.... cred ca esti postacul PSD-ului, poate chiar băiatul acela înalt, burtos si mare amator de jocuri...
Ororile guvernului Ciolos:
(22 Aprilie 2019, 18:37)
Astept sa ne spui:
1. e adevarat ca socrul lui Ciolos este seful serviciului de spionaj francez?
2. tu, propagandistului ciolosist, ai citit vreo reglementare legislativa a guvernului Ciolos? Daca da, care este acea reglementare care te-a facut sa spui ca a fost un guvern benefic? Vreau exemplu concret, asa cum ti-am dat eu anterior! Nu barbologie, ca nu ne mai impresioneaza!
3. daca n-ai citit nicio reglementare a guvernului Ciolos benefica pentru poporul roman, te somez sa iesi la fel de public si sa iti ceri scuze de la agentii economici pentru manipularea abjecta pe care o practici.

Nu sunt admirator al PSD/Moraru&Neacsu via Ponta. E o alta gasca organizata spre distrugerea economico-sociala a judetului Ialomita. Astia sunt de competenta DIICOT (pentru constituirea retelei de crima organizata administratie-politie-procuratura-instante de judecata).

Ciolos, insa, este de competenta Tribunalului Militar pentru Inalta Tradare a tarii si a poporului roman, in folosul exclusiv al unor state membre UE.

Astept raspunsurile si scuzele.

Ororile guvernului Ciolos:
(22 Aprilie 2019, 18:27)
...tot dintre ororile guvernului Ciolos:
- "vanarea" producatorului / taranului roman, amendarea si eliminarea lui (femeile care vindeau o legatura de ceapa etc.) fiindca trebuia sa faca loc importurilor mizeriilor occidentale;

- verificarea agentilor economici ROMANI de catre Curtea de Conturi! Este aberant, deoarece Curtea de Conturi NU are atributii in verificarea agentilor economici! Guvernul Ciolos a "asmutit" atat ANAF, cat si Curtea de Conturi, ABUZIV, fara nicio baza legala, asupra agentilor economici ROMANI, spre impunerea unor amenzi/sume pretins necuvenite aberante si abuzive;

- fraudarea PNDR (Programul National de Dezvoltare Rurala) prin fraudarea depunerii de proiecte. Depuneau doar cei "alesi" pe algoritmul stabilit de Ciolos, altul decat cel din procedura oficiala. DLAF a constatat fraudarea depunerii de proiecte in PNDR in aprilie 2016 si a transmis dosarul la DNA unde... s-a "uitat" in sertar, fiindca scarba de Ciolos a fraudat cu acceptul Bruxelles care l-a trimis exact la distrugerea a orice este romanesc.
 
Ororile guvernului Ciolos:
(22 Aprilie 2019, 18:20)
Tu ori nu esti agent economic, ori lucrezi ilegal (daca nu stii nimic despre reglementarile distructive ale guvernului Ciolos), ori esti o canalie (daca continui sa-l sustii si sa ne convingi pe noi sa-l votam pe Ciolos, desi cunosti reglementarile distructive ale guvernului Ciolos).

Dintre cele mai distructive reglementari ale guvernului Ciolos (toamna 2015-toamna 2016) menite sa omoare orice agent economic roman pentru a facilita patrunderea si dezvoltarea pe piata a multinationalelor, amintesc, fara a fi exhaustive:

- anularea codului de TVA al agentilor economici ROMANI, FARA NICIO EXPLICATIE! ceea ce a dus la cresterea pragului de rentabilitate cu cca 57% (adica, pentru ca sa acoperi costurile, inclusiv TVA, trebuie sa vinzi cu 57% peste pretul pietei). Cca 400.000 agenti economici ROMANI nu au supravietuit anului 2016, fiindca nu au gasit piata care sa cumpere cu 57% mai mult decat pretul pietei!

- inchiderea sau suspendarea activitatii firmelor ROMANESTI pentru o diferenta de cativa banuti plus/minus de casa;

Victoria:
(22 Aprilie 2019, 15:59)
Tavi, nu m-ai convins ce potential ai . Proiecte palpabile nu prea ai. Folosesti tot felul de sloganuri care nu se deosebesc de celelalte. Ai o firma cu 15 salariati dar cu ce obiect de activitate ? Pentru mine esti neconvingator.
Nicolae Sitaru :
(21 Aprilie 2019, 19:50)
Mult succes Tavi! Sa dai un exemplu de urmat de tinerii valorosi de langa noi !
Elena:
(21 Aprilie 2019, 11:57)
Bravo Octavian!! Avem încredere în tine!!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Luni 10 Aug 2020
272 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Vlădeni: A murit încercâd să-și salveze soția de la înec

Tragedie în localitatea Vlădeni, în după-amiaza zilei de Duminică, 9 august 2020. Pompierii ialomițeni au intervenit pentru a salva din apele brațului Borcea un bărbat care a intrat în apă pentru a-și salva ...[citește_toată_știrea]

9 August 2020, 17:30
(166 vizualizări - 0 comentarii)


Horia: În luptă cu flăcările de 48 de ore

Horia: În luptă cu flăcările de 48 de ore

Pompierii din Ialomița și Călărași acționează de mai bine de 48 de ore pentru stingerea unui incendiu, produs în satul Horia, comuna Axintele. Focul a izbucnit în noaptea de vineri spre sâmbătă, 7/8 august ...[citește_toată_știrea]

9 August 2020, 12:00
(80 vizualizări - 0 comentarii)


Munteni Buzău: Două mașini cu același număr de înmatriculare

În timpul unor acțiuni preventive desfășurate pe șoselele din județ joi, 6 august a.c., polițiștii ialomițeni au identificat, pe raza localității Munteni Buzău, două autovehicule care aveau numere de înmatriculare ...[citește_toată_știrea]

7 August 2020, 16:40
(431 vizualizări - 1 comentariu)


Ialomița: Ordine de protecție emise de polițiști

În ultimele 24 de ore, polițiștii ialomițeni au emis 3 ordine de protecție provizorie pe numele a trei bărbați din Slobozia și Grivița. Aceștia au vârste cuprinse între 24 și 64 de ani. În cazul bărbatului ...[citește_toată_știrea]

7 August 2020, 16:25
(161 vizualizări - 0 comentarii)


Rădulești: Lemne confiscate de polițiști

Un tânăr de 23 de ani din județul Argeș a fost identificat pe raza județului Ialomița, în localitatea Rădulești, în timp ce descărca material lemnos dintr-o autoutilitară, joi, 6 august 2020. Polițiștii ...[citește_toată_știrea]

7 August 2020, 16:20
(130 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 787 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Vineri, 7 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 787, cu 3 cazuri mai mult față de ziua de joi, ...[citește_toată_știrea]

7 August 2020, 13:05
(168 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: A intrat cu motocicleta într-o dubă

Slobozia: A intrat cu motocicleta într-o dubă

Un bătrân de 72 de ani a ajuns la spital în dimineața zilei de vineri, 7 august a.c., după ce a intrat cu motocicleta într-o dubă parcată regulamentar pe marginea drumului. În urma impactului, motocicleta ...[citește_toată_știrea]

7 August 2020, 10:25
(311 vizualizări - 0 comentarii)


Sâmbătă, 29 august 2020, zi de donare la Centrul de Transfuzie Sanguină Ialomița

Reprezentanții Centrului de Transfuzie Sanguină Ialomița vor organiza o campanie de donare de sânge în ziua de sâmbătă, 29 august 2020. Astfel, în această zi instituția își va desfășura activitatea în ...[citește_toată_știrea]

6 August 2020, 17:15
(196 vizualizări - 0 comentarii)


8

Țăndărei: Minor de 15 ani, surprins la volanul unei mașini

Aflați în timpul misiunilor specifice privind prevenirea accidentelor rutiere, polițiștii ialomițeni au întocmit două dosare penale pe numele a doi șoferi, surprinși în trafic fără permis de conducere. ...[citește_toată_știrea]

6 August 2020, 17:10
(154 vizualizări - 0 comentarii)


9

Fetești: Femeie rănită în urma unui incendiu

În dimineața zilei de joi, 6 august a.c., pompierii din Fetești au intervenit pentru stingerea unui incendiu care s-a produs la un bloc de locuințe din municipiu. Din cauza flăcărilor, o femeie de 63 de ...[citește_toată_știrea]

6 August 2020, 17:05
(163 vizualizări - 0 comentarii)


10

Bordușani: Căutat de autoritățile ungare, descoperit în localitatea de domiciliu

Polițiștii ialomițeni au reușit identificare unui tânăr, de 39 de ani, din Bordușani, pe numele căruia autoritățile judiciare din Ungaria au emis un mandat european de arestare preventivă. Acesta era urmărit ...[citește_toată_știrea]

6 August 2020, 16:55
(165 vizualizări - 0 comentarii)


Drăgoești: Anexă cuprinsă de flăcări

Pompierii din  Urziceni au intervenit în seara zilei de miercuri, 5 august a.c., pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o anexă gospodărească a unei locuințe din Drăgoești, dar și acoperișul ...[citește_toată_știrea]

6 August 2020, 16:50
(129 vizualizări - 0 comentarii)


12

RAJA Constanța: Avarie în localitatea Dridu

Pentru remedierea unei avarii survenite pe conducta de alimentare, de pe strada Lăcrămioarei, din localitatea Dridu/Ialomița, RAJA SA Constanța a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, miercduri ...[citește_toată_știrea]

6 August 2020, 16:45
(147 vizualizări - 0 comentarii)


13

Grupul de Comunicare Strategică: 784 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Joi, 6 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 784, cu 11 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

6 August 2020, 13:05
(258 vizualizări - 0 comentarii)


IȘJ Ialomița: 37 de candidați au obținut definitivatul

La nivelul județului Ialomița, rata finală de promovare a examenului național pentru definitivare în învățământ (sesiunea 2020), după soluționarea contestațiilor, este de 53,62%. Astfel, din totalul de ...[citește_toată_știrea]

5 August 2020, 21:20
(299 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 773 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Miercuri, 5 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 773, cu 5 cazuri mai mult față de ziua de marți ...[citește_toată_știrea]

5 August 2020, 13:05
(269 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Depistat la volan sub influența băuturilor alcoolice și fără permis de conducere

Miercuri dimineață, 5 august a.c., în jurul orei 2,30, polițiștii din Fetești au oprit pentru control, pe raza municipiului Fetești, un autoturism condus de un bărbat de 43 de ani. Șoferul a refuzat în ...[citește_toată_știrea]

5 August 2020, 11:20
(178 vizualizări - 0 comentarii)


Miloșești: A încercat să se sinucidă aruncându-se în fântână

Miloșești: A încercat să se sinucidă aruncându-se în fântână

Un tânăr de 30 de ani din localitatea Miloșești a fost scos din fântâna în care s-a aruncat cu intenția de a se sinucide. Gestul său a fost observat de câțiva localnici, care i-au sărit în ajutor. Totuși ...[citește_toată_știrea]

4 August 2020, 20:30
(475 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

4 August 2020, 19:15


Bărbat din Movilița, reținut de polițiști pentru furturi din autoturisme

În cursul zilei de luni, 3 august a.c., polițiștii din Urziceni au pus în executare 3 mandate de aducere, în baza cărora au reușit identificarea unui tânăr de 25 de ani, căutat pentru comiterea infracțiunii ...[citește_toată_știrea]

4 August 2020, 16:20
(181 vizualizări - 0 comentarii)


Movilița: Agresată de concubinul său

Un bărbat, de 39 de ani, s-a ales cu un dosar penal după ce și-a agresat concubina, o femeie de 48 de ani. Cei doi locuiau în localitatea Movilița, iar în cursul zilei de luni, 3 august a.c., în urma unui ...[citește_toată_știrea]

4 August 2020, 16:15
(168 vizualizări - 0 comentarii)


Mihail Kogălniceanu: La volan sub influența alcoolului

Polițiștii i-au întocmit un dosar penal unui bărbat, de 42 de ani, din localitatea Mihail Kogălniceanu, întrucât acesta s-a urcat la volan sub influența băuturilor alcoolice. Luni, 3 august a.c., la orele ...[citește_toată_știrea]

4 August 2020, 16:10
(179 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 768 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Marți, 4 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 768, cu 20 de cazuri mai mult față de ziua de luni ...[citește_toată_știrea]

4 August 2020, 13:10
(307 vizualizări - 0 comentarii)


Alexeni: Muniție de război, descoperită la fier vechi

Peste 50 de cartușe de infanterie au fost descoperite la Alexeni. Muniția, provenită din timpul Celui de-al Doilea Război Mondial, a fost găsită în depozitul unui centru de colectare a fierului vechi din ...[citește_toată_știrea]

3 August 2020, 15:45
(221 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii la Alexeni și Fierbinți-Târg

Un incendiu violent a cuprins în dimineața zilei de luni, 3 august a.c., în jurul orei 9,00, o locuință din comuna Alexeni. Pentru stingerea flăcărilor au intervenit pompierii de la Detașamentul Urziceni ...[citește_toată_știrea]

3 August 2020, 15:35
(267 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Duminică, 2 august a.c., în jurul orelor 22,30, polițiștii din Amara au observat pe un drum neiluminat din extravilanul localității o autoutilitară al cărei șofer, în momentul efectuării semnalelor de oprire ...[citește_toată_știrea]

3 August 2020, 13:55
(256 vizualizări - 1 comentariu)


IPJ Ialomița: 22 de permise reținute, amenzi de peste 187000 de lei

În perioada 1-3 august a.c., polițiștii ialomițeni au acționat pe raza întregului județ pentru prevenirea faptelor antisociale și pentru menținerea ordinii și siguranței publice. Astfel, la sfârșitul de ...[citește_toată_știrea]

3 August 2020, 13:50
(239 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 748 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Luni, 3 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 748, cu 4 cazuri mai mult față de ziua de duminică ...[citește_toată_știrea]

3 August 2020, 13:15
(345 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 744 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Duminică, 2 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 744, cu 2 cazuri mai mult față de ziua de sâmbătă ...[citește_toată_știrea]

2 August 2020, 13:10
(250 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 742 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Sâmbătă, 1 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 742, cu 9 cazuri mai mult față de ziua de vineri ...[citește_toată_știrea]

1 August 2020, 13:10
(242 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Auto sh în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 4 august 2020 @@alegeri covid în Valentin Băcanu, noul candidat al Partidului Ialomițenilor la funcția de primar al Sloboziei Linux în Salvați Conacul «Ioan Chiroiu»! Exjucator în Galben-albaștrii, cu un picior în Liga a II-a A în Salvați Conacul «Ioan Chiroiu»! jos cu hahalerele din CJ IL în Luminița Barcari candidează pentru șefia Consiliului Județean Ialomița Da cu virgulă în Moștenirea administrației Moraru Vali dar nu ala. în Valentin Băcanu, noul candidat al Partidului Ialomițenilor la funcția de primar al Sloboziei @alegeri covid în Valentin Băcanu, noul candidat al Partidului Ialomițenilor la funcția de primar al Sloboziei Nae în Munteni Buzău: Două mașini cu același număr de înmatriculare Luminita în Valentin Băcanu, noul candidat al Partidului Ialomițenilor la funcția de primar al Sloboziei 000 în Alexandru Stoica se întoarce la PSD Alegeri Covid în Valentin Băcanu, noul candidat al Partidului Ialomițenilor la funcția de primar al Sloboziei Erdocana în Moștenirea administrației Moraru Ionita Bogdan în DSP Ialomița cere «autorizație COVID-19» pentru transportul morților Alegator în Ion Măiță, candidatul PSD la funcția de primar al orașului Amara Alegator în Moștenirea administrației Moraru Luigi în Valeriu Roșca a revenit în funcția de director al DADP Slobozia ALT AMAREAN în Ion Măiță, candidatul PSD la funcția de primar al orașului Amara Moraru în Moștenirea administrației Moraru
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...