Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

POLITICĂ

#șieusuntPLUS

#șieusuntPLUS

Octavian Săvoiu este unul dintre membrii PLUS Ialomița. Și primul care apare, oficial, în spațiul public local. Are 40 de ani și conduce o firmă cu 15 angajați. Este căsătorit și nu a făcut niciodată politică. Până acum...
-Ce e politica? Ce e politicianul?
-Ce este politica?! Ei, bine, în acest moment este o unealtă prin care se obțin putere, influență, averi... Dar mai important mi se pare răspunsul la întrebarea: ce ar trebui să fie? Ar trebui să fie modalitatea prin care societatea își gestionează resursele și își clădește viitorul ajutată de profesioniștii care o reprezintă. La fel se întâmplă și cu politicianul. Este, probabil,   unul dintre cele mai detestate personaje din societatea românescă actuală, un fruntaș al lipsei de încredere și purtător de nenumărate stigmate: hoț, incompetent, parvenit... Ce ar trebui să fie? Un om onest ales să conducă un aspect al vieții publice. Și trebuie să fie ales pentru profesionalismul de care dă dovadă în acel domeniu.
-De ce PLUS? De ce Cioloș?
-Guvernul tehnocrat al lui Dacian Cioloș din 2016 ne-a făcut pe mulți dintre noi să vedem că se poate face politică și altfel. Am avut surpriza să vedem fi­guri noi, miniștri care, pe lângă un discurs articulat, susțineau și valori europene. Am avut și surpriza să observ că, dacă se vrea, se poate! Am să vă dau un singur exemplu. Ne confruntăm de 26 de ani cu problema fraudelor la vot, cunoscutul «vot multiplu» sau «turism electoral». Politicienii de până la acel moment nu făceau altceva decât să se acuze reciproc. Dragoș Tudorache, ministrul tehnocrat al Internelor, cu o investiție minimă, a introdus sistemul electronic al prezenței la vot. Ce a rezultat de aici? Cele mai corecte alegeri recunoscute de toate partidele politice, de la Revoluție până astăzi.
-Cine e Octavian Săvoiu? Cine e PLUS Ialomița?
-Am 40 de ani, sunt născut și crescut în Slobozia, economist, absolvent al LMF, acum Colegiul Național «Mihai Viteazul», și absolvent de ASE București, căsătorit, tatăl unei fetițe de 5 ani... Admi­nistrez o afacere pe care am început-o acum mai bine de 14 ani și pe care am dezvoltat-o până acum... În pre­zent sunt și membru PLUS. Iar PLUS Ia­lomița este o filială tânără a unui partid tânăr.

Ialomița se pregătește de un an electoral lung și greu. Organizația PLUS Ialomița are 5 filiale și 57 de membri. Practic, cât o organizație politică de cartier ceva mai răsărită...
-Ce șanse are PLUS în Ialomița? La ce bun? Qui prodest?
-Suntem la început, atât eu cât și colegii mei... Am decis că este momentul să ne implicăm în viața cetății. Sperăm să ni se alăture câți mai mulți cetățeni, conștienți că doar implicarea civică poate aduce schimbarea pe care cu toții ne-o dorim. Sperăm ca muncă noastră să ajute partidul să obțină un scor bun în seria de alegeri ce urmează... De ce? Deoarece fiecare dintre membrii PLUS, asemeni tuturor oamenilor din țara asta, îndrăznesc eu să cred, speră că sistemul admi­nistrativ și social și politic din România poate fi reformat, îmbunătățit, eficientizat.
-Trei exemple de proiecte pe care le-ați putea face mâine, de dimineață până seara. Două, poate? Unul măcar?
1. O acțiune de încurajare a tinerilor să meargă la VOT, #votezisitedistrezi. Aș căuta sponsorizări și aș aduce o trupă de muzică, populară în acest moment printre tinerii de 18-25 de ani, să vină în Slobozia pentru un concert. Biletele le pot obține tinerii cu domiciliul în Ialomița cu vârste între 18-25 de ani GRATUIT pe baza buletinului de identitate cu dovada VOTAT.
2. #SLOBOZIAvreaAPA. O petiție on-line prin care cetățenii orașului Slobozia să solicite ajutorul autorităților de la București pentru rezolvarea problemei apei potabile la noi în oraș. Au trecut suficient de mulți ani în care autoritățile locale au demonstrat că sunt depășite de problemă și cred că avem nevoie de o intervenție specializată.
3. Firma pe care o administrez are nevoie de doi profesioniști. Îi pot angaja într-o oră, nu-mi trebuie o zi... Și cunosc oameni de afaceri care pot face la fel... Cred că Slobozia și Ialomița au nevoie de angajați calificați și bine plătiți, de locuri de muncă sigure și de siguranță economică și socială! Acesta este un proiect conex celor instituționale, care se poate dezvolta cu sprijinul fiecăruia dintre noi, fie că susținem afaceri locale, fie că ne aflăm în căutarea unui loc de muncă.
-Puteți oferi un exemplu de politician în Ialomița? Un exemplu de urmat? Unul care se poate uita drept în ochii alegătorilor?
-NU, dar sper din tot sufletul ca viitorul să mă contrazică. De fapt, de aceea sunt membru PLUS. Pentru că vreau să activez politici în cadrul unui partid în care fiecare membru poate privi drept în ochii alegătorilor. Pentru că ei nu sunt doar alegători. Sunt prieteni, rude, parteneri de business... Sunt comunitatea din care fiecare dintre noi face parte!

Oamenii au nevoie de alternative politice. PLUS ar putea fi una. Sau nu? Octavian Săvoiu susține că decizia trebuie luată în cunoștință de cauză.
-Vreau să cred! Ce trebuie să fac?
-Vrei să crezi într-un partid! Perfect, mergi la vot și acordă-le, astfel, încrede­rea ta. Iar apoi ai grijă să nu își bată joc de ea. Votul tău nu e de ajuns. Este de datoria ta să ai grijă să fie folosit în in­teresul tău. Cum poți face asta? Prin im­plicare civică! Nu mai putem asista pasivi atunci când cei ce guvernează, datorită votului tău, nu o fac așa cum o cer interesele comunității. Iar dacă cei pe care i-ai creditat greșesc, protestează și, la următoarele alegeri, mergi la vot și pedepsește-i. Pasivitatea nu este o soluție!
-Nu vreau să cred. Ce trebuie să fac?
-Dacă toată clasa politică te-a dezamăgit, și pe bună dreptate, nu mai poți să crezi într-un partid, tot trebuie să mergi la vot. Uită-te peste oferta partidelor noi, USR/PLUS/DEMOS și încearcă să găsești acolo oameni care să te repre­zinte. Nu te convinge niciunul, nu-i nicio problemă... Găsește un singur om politic care îți place și crezi în el! Nu îl găsești, stai de vorbă cu un prieten în a cărui părere crezi și cere-i sfatul. Oricât de greu ne este, tot va trebui să facem o alegere. Dacă nu o facem noi, altcineva va decide. Vrem, nu vrem, societățile umane se conduc prin intermediul sistemelor politice și pasivitatea cetățenilor este mediul perfect pentru apariția ticăloșiei politice...
-Vin europarlamentarele! Ce trebuie să facem?
-Să ieșim la VOT, asta este esențial! Să ne informăm înainte de a vota. Votul neinformat nu reprezintă democrația, ci doar o mimează. Locul României este în Europa. Istoria ne-a jucat o festă și ne-a întors din drumul nostru european o dată cu instalarea regimului comunist, într-un moment în care făceam pași uriași în direcția bună, micșorând decalajele ce ne separau de Vestul Europei. Toate astea s-au întâmplat într-un moment în care, din punct de vedere cultural, reușisem să ne integrăm perfect având reprezentanți de seamă în cultura europeană a acelor ani: Cioran, Ionescu, Eliade, Brâncuși... Acum nu istoria ne poate arunca din Europa, ci o clasă politică total iresponsabilă. Politicienii care ne conduc acum nu se bazează pe rezultate economice și sociale reale, joacă o carte antieuropeană, cea a demagogiei și falsului patriotism. De aceea vă rog să ieșim împreună la vot și să votăm locul României în UE!

21 Aprilie 2019, 08:10 (2945 vizualizări - 16 comentarii)

Citiți și:
Ialomița lui Dacian Cioloș

Comentariile cititorilor:


@CETATEAN:
(25 Aprilie 2019, 21:05)
Bre, cetatene, sa intelegem ca acualii guvernanti, centrali si locali(adica ciuma rosie), vor doar sa se sacrifice pt romani, pt tara, pt popor si pt viitorul copiilor nostri. Restul, carora li s-a facut greata de ei, de hotia si incompetenta lor, nu vor decat la ciolan..Mai ai frati? Ca sa stim cat se intinde mocirla..Urmeaza-ti, mai bine, propria recomandare si scuteste-ne de judecati de doi bani.
CETATEAN:
(25 Aprilie 2019, 19:34)
Vrea ciolan si asta .Sa se ocupe in continuare de afacerile lui .
Pentru "ororile..." :
(24 Aprilie 2019, 09:52)
In primul rand ,dumneata esti coleric. Iti imaginezi ca toti iti raspundem doar dumitale si o iei ca pe un afront .  
In al doilea rand ,daca ai fost abuzat de o institutie  si acest lucru era demonstrabil, puteai recurge la justitie . Mi se par periculoase generalizarile . 
Eu doresc o restructurare a clasei politice, vreau oameni tineri si curati ,educati si capabili sa lupte cu coruptia generalizata din tara noastra. Vreau legi clare ,incurajarea producatorilor romani si mai putina pomana (ajutoare sociale).
@Pentru@ororile..:
(24 Aprilie 2019, 09:24)
Cu cat risipesti mai multe cuvinte cu atat convingi cititorii ca intradevar ai nevoie urgenta de pastile. Esti perfect paralel. Cu realitatea. Te straduiesti jalnic sa reproduci texte vanturate de psd si latrinele sale tv, doar pt ca iti gadila umorile tale anti Ciolos.. 
Pentru nemultumitu':
(23 Aprilie 2019, 21:05)
In primul rand, daca nu cunosti sensul/definitia unui cuvant, de buna-crestere si educatie este sa apelezi la DEX.

In al doilea rand, daca erai atent la textul meu pe care il comentezi si pe care il pui la indoiala, vedeai in clar la ce m-am referit, respectiv la actiuni ilegale ale unor organe de control care nu aveau atributii in domeniul verificat.

Pe nimeni nu supara controalele oricarui organ de control cu atributii in domeniul verificat, insa efectuarea unui control de catre un organism neabilitat LEGAL inseamna ABUZ. Daca, organul de control in cauza verifica cu rea-credinta, spre distrugerea expresa a oricarui agent economic roman si fara respectarea legilor in vigoare, asa cum a fost cazul in vremea guvernului bubosului Ciolos, atunci vorbim de multe alte fapte de natura penala ale organului de control.

In acest context, "a asmuti" are sensul de a instiga organele de control la a incalca ele-insele legile in vigoare, cu scopul de a distruge orice agent economic roman, prin mijloace oneroase.

In al treilea rand, ma deceptionezi ca faci parte dintre cei care nu inteleg un text, atat timp cat nu-stiu-ce balmajesti despre PSD. Am aratat inr-un comentariu anterior ca gasca organizata PSD Ialomita este de competenta DIICOT. Nu ader la PSD, dar nici nu uit vreodata atrocitatile lui Ciolos!
Pentru @ororile guvernului..:
(23 Aprilie 2019, 20:50)
Tu faci parte cu mare cinste din categoria celor care nu inteleg textul pe care il citesc. Parerile tale personale si neavizate referitoare la starea mea de sanatate cu tin loc de contra-argumente LEGALE la atrocitatile guvernului bubosului Ciolos. Esti cauza pierduta, fiindca iti lipseste minima capacitate de intelegere a textului, cu atat mai putin nu ai cultura si educatia de a te informa din documente OFICIALE si nu din barbologia bubosului.

Nu sunt din Slobozia! N-ai sa crezi, dar exista viata, si-nca foarte dinamica, si in afara Sloboziei locuite de imbecili aroganti.
nemultumitu':
(23 Aprilie 2019, 15:15)
Haideti sa nu ne impartim in 2 tabere si sa incercam sa aflam adevarul. Toti vrem sa ne fie mai bine , fara ca acest bine sa fie in detrimentul celorlalti. Sa lasam tinerii sa se exprime si sa nu aruncam repede cu piatre. Multora dintre noi ne lipseste curajul sa ne exprimam in public ,de frica sa nu deranjam pe X,peY. PSD ul ,e clar, nu se tine de cuvant. Incurajeaza nemunca si taxeaza dur pe cei care muncesc. Sa nu uitam ca e greu sa schimbi un sistem atat de corupt. Ce inseamna "a asmutit " o institutie? I-a pus sa si faca treaba? Sau a schimbat regulamentul de functionare? Vorbim de coruptie , dar nu ne place cand suntem verificati daca respectam legile. 
@ororile guvernului..:
(22 Aprilie 2019, 22:27)
Nene, cred ca ti-ai ratacit medicamentele. Iti recomand sa mergi la managera de la spitalul-abator sa-ti renoiasca reteta(eu zic ca de la apa de la robinet ti se trage, nu ca ai fi baut ci doar ai mirosit-o), ca si ea e tot psd-ista. Apoi, dupa ce te mai intremezi, iti asteptam scuzele..
Victoria:
(22 Aprilie 2019, 21:56)
Hai cu Ororile guvernului Ciolos.... cred ca esti postacul PSD-ului, poate chiar băiatul acela înalt, burtos si mare amator de jocuri...
Ororile guvernului Ciolos:
(22 Aprilie 2019, 18:37)
Astept sa ne spui:
1. e adevarat ca socrul lui Ciolos este seful serviciului de spionaj francez?
2. tu, propagandistului ciolosist, ai citit vreo reglementare legislativa a guvernului Ciolos? Daca da, care este acea reglementare care te-a facut sa spui ca a fost un guvern benefic? Vreau exemplu concret, asa cum ti-am dat eu anterior! Nu barbologie, ca nu ne mai impresioneaza!
3. daca n-ai citit nicio reglementare a guvernului Ciolos benefica pentru poporul roman, te somez sa iesi la fel de public si sa iti ceri scuze de la agentii economici pentru manipularea abjecta pe care o practici.

Nu sunt admirator al PSD/Moraru&Neacsu via Ponta. E o alta gasca organizata spre distrugerea economico-sociala a judetului Ialomita. Astia sunt de competenta DIICOT (pentru constituirea retelei de crima organizata administratie-politie-procuratura-instante de judecata).

Ciolos, insa, este de competenta Tribunalului Militar pentru Inalta Tradare a tarii si a poporului roman, in folosul exclusiv al unor state membre UE.

Astept raspunsurile si scuzele.

Ororile guvernului Ciolos:
(22 Aprilie 2019, 18:27)
...tot dintre ororile guvernului Ciolos:
- "vanarea" producatorului / taranului roman, amendarea si eliminarea lui (femeile care vindeau o legatura de ceapa etc.) fiindca trebuia sa faca loc importurilor mizeriilor occidentale;

- verificarea agentilor economici ROMANI de catre Curtea de Conturi! Este aberant, deoarece Curtea de Conturi NU are atributii in verificarea agentilor economici! Guvernul Ciolos a "asmutit" atat ANAF, cat si Curtea de Conturi, ABUZIV, fara nicio baza legala, asupra agentilor economici ROMANI, spre impunerea unor amenzi/sume pretins necuvenite aberante si abuzive;

- fraudarea PNDR (Programul National de Dezvoltare Rurala) prin fraudarea depunerii de proiecte. Depuneau doar cei "alesi" pe algoritmul stabilit de Ciolos, altul decat cel din procedura oficiala. DLAF a constatat fraudarea depunerii de proiecte in PNDR in aprilie 2016 si a transmis dosarul la DNA unde... s-a "uitat" in sertar, fiindca scarba de Ciolos a fraudat cu acceptul Bruxelles care l-a trimis exact la distrugerea a orice este romanesc.
 
Ororile guvernului Ciolos:
(22 Aprilie 2019, 18:20)
Tu ori nu esti agent economic, ori lucrezi ilegal (daca nu stii nimic despre reglementarile distructive ale guvernului Ciolos), ori esti o canalie (daca continui sa-l sustii si sa ne convingi pe noi sa-l votam pe Ciolos, desi cunosti reglementarile distructive ale guvernului Ciolos).

Dintre cele mai distructive reglementari ale guvernului Ciolos (toamna 2015-toamna 2016) menite sa omoare orice agent economic roman pentru a facilita patrunderea si dezvoltarea pe piata a multinationalelor, amintesc, fara a fi exhaustive:

- anularea codului de TVA al agentilor economici ROMANI, FARA NICIO EXPLICATIE! ceea ce a dus la cresterea pragului de rentabilitate cu cca 57% (adica, pentru ca sa acoperi costurile, inclusiv TVA, trebuie sa vinzi cu 57% peste pretul pietei). Cca 400.000 agenti economici ROMANI nu au supravietuit anului 2016, fiindca nu au gasit piata care sa cumpere cu 57% mai mult decat pretul pietei!

- inchiderea sau suspendarea activitatii firmelor ROMANESTI pentru o diferenta de cativa banuti plus/minus de casa;

Victoria:
(22 Aprilie 2019, 15:59)
Tavi, nu m-ai convins ce potential ai . Proiecte palpabile nu prea ai. Folosesti tot felul de sloganuri care nu se deosebesc de celelalte. Ai o firma cu 15 salariati dar cu ce obiect de activitate ? Pentru mine esti neconvingator.
Nicolae Sitaru :
(21 Aprilie 2019, 19:50)
Mult succes Tavi! Sa dai un exemplu de urmat de tinerii valorosi de langa noi !
Elena:
(21 Aprilie 2019, 11:57)
Bravo Octavian!! Avem încredere în tine!!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Marți 23 Iul 2019
137 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Un feteștean beat la volan a provocat un accident rutier

Joi, 18 iulie a.c., un bărbat de 26 de ani, din Fetești, în timp ce se afla la volanul unui autoturism ce se deplasa pe direcția Movila-Fetești, ar fi pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală ...[citește_toată_știrea]

19 Iulie 2019, 17:25
(350 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la Gheorghe Doja

Joi, 18 iulie a.c., în jurul orelor 23,40, Pompierii de la Detașamentul de Pompieri Slobozia împreună cu patru pompieri civili de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență au intervenit cu două autospeciale ...[citește_toată_știrea]

19 Iulie 2019, 17:20
(407 vizualizări - 0 comentarii)


Gârbovi: Cercetați penal pentru furt de cereale

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Gârbovi au identificat joi, 18 iulie a.c., trei bărbați, cu vârste cuprinse între 38 și 44 de ani, bănuiți de comiterea unui furt. Cei în cauză au fost opriți în ...[citește_toată_știrea]

19 Iulie 2019, 17:15
(382 vizualizări - 0 comentarii)


Ograda: Fără permis, la volan

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier efectuează cercetări într-un dosar penal privind infracțiunea de «conducere a unui vehicul fără permis», faptă comisă în localitatea Ograda, la data de 19 aprilie ...[citește_toată_știrea]

19 Iulie 2019, 17:10
(349 vizualizări - 0 comentarii)


4

DSVSA Ialomița: Controale în piețe la tarabe

În perioada 12-14 iulie a.c., Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița, împreună cu reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița și ai Inspectoratului de ...[citește_toată_știrea]

18 Iulie 2019, 16:10
(428 vizualizări - 0 comentarii)


Baza 86 Aeriană, la «Royal International Air Tattoo 2019»

În perioada 19-21 iulie 2019, la Baza Aeriană FAIRFORD, GLOUCESTERSHIRE din Marea Britanie, aparținând Forțelor Aeriene Regale, are loc «Royal International Air Tattoo 2019», unul dintre cele mai mari mitinguri ...[citește_toată_știrea]

18 Iulie 2019, 11:40
(427 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Arme găsite în casă

Marți, 16 iulie a.c., polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, împreună cu polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale au efectuat 4 percheziții domiciliare la Țăndărei. În urma ...[citește_toată_știrea]

17 Iulie 2019, 15:35
(571 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la Gârbovi

Marți, 16 iulie a.c., în jurul orelor 12,30, două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni și un echipaj SMURD au fost solicitate pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă din localitatea ...[citește_toată_știrea]

17 Iulie 2019, 15:30
(386 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Gârbovi incendiu


8

Platonești: Accident rutier soldat cu o victimă

Marți, 16 iulie a.c., în jurul orei 13,50, un autoturism care se deplasa pe direcția de mers Movila-Platonești a părăsit partea carosabilă și s-a izbit frontal de un parapet aflat pe marginea șoselei. ...[citește_toată_știrea]

17 Iulie 2019, 15:25
(401 vizualizări - 0 comentarii)


9

Ialomița: Beți la volan

Marți, 16 iulie a.c., polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Stelnica au depistat un bărbat, de 21 de ani, din Făcăieni, în timp ce șofa pe raza localității de domiciliu deși anterior consumase băuturi alcoolice ...[citește_toată_știrea]

17 Iulie 2019, 15:20
(401 vizualizări - 0 comentarii)


10

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

16 Iulie 2019, 18:50


IPJ Ialomița: Nereguli constatate la taximetriștii slobozeni

Luni, 15 iulie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au acționat pe raza municipiului pentru verificarea legalității transportului public de persoane în regim de taxi. Astfel ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:50
(610 vizualizări - 1 comentariu)


12
Cotorca: S-au ciocnit 5 mașini, două victime

Cotorca: S-au ciocnit 5 mașini, două victime

Luni, 15 iulie a.c., în jurul orei 06,30, pe raza localității Cotorca s-a produs o coliziune între 5 autovehicule. Pentru salvarea celor două victime, o femeie de 23 de ani și un bărbat de 41 de ani, au ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:35
(553 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Cotorca accident


Gârbovi: Tânăr prins la volan cu un pistol

Sâmbătă, 13 iulie a.c., în jurul orelor 21,00, în urma unui control în trafic, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Gârbovi au depistat un tânăr, de 18 ani, care deținea în habitaclul autoturismului ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:30
(579 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Gârbovi pistol


Ordin de protecție pentru un tată agresor din Cosâmbești

Duminică, 14 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Fierbinți Târg au întocmit un dosar penal pe numele unui bărbat din Cosâmbești după ce acesta și-ar fi agresat fiica. În urma cercetărilor ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:25
(508 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan sub influența băuturilor alcoolice

În perioada 12-14 iulie a.c., polițiștii ialomițeni au depistat 5 bărbați, cu vârste cuprinse între 25 și 56 de ani, în timp ce conduceau pe drumurile publice deși anterior consumaseră băuturi alcoolice ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:20
(492 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Fără permis de conducere pe drumurile publice

Doi bărbați, de 32 de ani, din Țăndărei, și de 44 de ani, din Căzănești, au fost depistați de polițiștii ialomițeni vineri, 12 iulie a.c., în timp ce șofau pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:15
(516 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Bărbat depistat la volanul unui vehicul neînmatriculat

Duminică, 14 iulie a.c., polițiștii rutieri din Urziceni au depistat în trafic un autoturism condus de un bărbat, de 38 de ani, din Urziceni, care avea autorizația de circulație provizorie expirată din ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:10
(516 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Campania «Fii inteligent, nu fi violent!»

În perioada 1 iulie-30 septembrie 2019, Poliția Municipiului Slobozia desfășoară campania «Fii inteligent, nu fi violent!». Principalele obiective ale polițiștilor de Ordine Publică sunt reprezentate de ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:05
(494 vizualizări - 0 comentarii)


deces

deces

Familia Sohodoleanu
anunță cu nesfârșită
durere trecerea în
neființă a celui
care a fost
Gheorghe Sohodoleanu ...[citește_toată_știrea]

15 Iulie 2019, 08:05
(1247 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Minor prins la volan cu 107 km/h!

Joi, 11 iulie, în orașul Țăndărei, polițiștii rutieri au oprit în trafic un autoturism care se deplasa cu viteza de 107 km/h. În urma verificărilor efectuate, au constatat că la volanul mașinii se afla ...[citește_toată_știrea]

12 Iulie 2019, 16:30
(930 vizualizări - 1 comentariu)


Țăndărei: Beat la volan, a acroșat o mașină parcată

În miezul nopții de joi spre vineri, 11/12 iulie a.c., Poliția Țăndărei a fost sesizată despre producerea pe strada Gării, din Țăndărei, a unui accident soldat cu pagube materiale. În urma verificărilor ...[citește_toată_știrea]

12 Iulie 2019, 16:25
(807 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 15-19 iulie, orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări se vor ...[citește_toată_știrea]

12 Iulie 2019, 16:20
(893 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

11 Iulie 2019, 19:15


AJOFM Ialomița: Rata șomajului-4,89%

Conform informațiilor oferite de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița, la sfârșitul lunii mai 2019, rata șomajului a fost de 4,89%. Exprimat în cifre acest procent arată că peste ...[citește_toată_știrea]

11 Iulie 2019, 17:15
(905 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 31 iulie 2019, termen limită pentru depunerea Declarației Unice

Reprezentanții Administrației Județene a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii din județul nostru cu privire la faptul că termenul limită pentru depunerea Declarației unice este data de ...[citește_toată_știrea]

11 Iulie 2019, 17:10
(910 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Consultări la nivel național cu reprezentanții mediului de afaceri

Reprezentanții Ministerului Finanțelor Publice au continuat seria întâlnirilor organizate în toate județele țării cu membrii mediului de afaceri. Alături de oficialii Ministerului Finanțelor Publice s-au ...[citește_toată_știrea]

11 Iulie 2019, 17:05
(849 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Toate focarele de Pestă Porcină Africană, stinse

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează proprietarii/deținătorii de porcine, atât din exploatațiile comerciale cât și din gospodăriile populației, despre  situația ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2019, 15:10
(1008 vizualizări - 0 comentarii)


Traian: Arestat pentru «conducere fără permis»

Joi, 4 iulie a.c., polițiștii au reușit identificarea unui bărbat, de 23 de ani, din comuna Traian, pe numele căruia Judecătoria Făurei a emis un mandat de executare a pedepsei. Cel în cauză a fost încarcerat ...[citește_toată_știrea]

5 Iulie 2019, 16:50
(1313 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 8-12 iulie, orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări se vor ...[citește_toată_știrea]

5 Iulie 2019, 16:45
(1245 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...