Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Managerul Mariana Iancu blochează activitatea Spitalului Județean de Urgență Slobozia

Managerul Mariana Iancu blochează activitatea Spitalului Județean de Urgență Slobozia

bonus: Cadrele medicale execută silit Spitalul Slobozia

La o săptămână de la încheierea controlului efectuat de Sorina Pintea, ministrul Sănătății, în cadrul Spitalului Județean de Urgență Slobozia izbucnește un nou scandal public. Două secții, respectiv Neonatologia și Pediatria, sunt pe cale să-și suspende activitatea din cauza unui document intern semnat de Mariana Iancu, managerul instituției. Prin acel act, aceasta obligă toți medicii care fac gărzi la Pediatrie să asigure li­niile de gardă și pentru Neonatologie. În momentul de față, în cadrul acestei secții își desfășoară activitatea un singur medic, după ce medicul pensionar Gheorghe Hoinaru a anunțat că-și încheie activitatea din cauza proble­melor de sănătate. Decizia adoptată de Mariana Iancu este abuzivă în condițiile în care medicii care fac gărzi la Pediatrie nu au competențe în Neonatologie, aceștia fiind medici de familie. Mai mult, medicii amenință că vor renunța la contractele de colaborare cu Spitalul Județean de Urgență Slobozia dacă managerul Mariana Iancu nu revine asupra deciziei. Contactată telefonic pentru a oferi un punct de vedere oficial, aceasta nu a răspuns.

Criza de medici se adâncește Estimativ, Spitalul Județean de Urgență Slobozia are nevoie de peste 30 de medici specialiști pentru a-și desfășura activitatea în condiții decente. Cea mai afectată de lipsa specialiștilor este Secția Neonatologie, unde își desfășoară activitatea doi medici pensionari, Gabriela Dumitru și, respectiv, Gheorghe Hoinaru. Ultimul medic se află în prezent în concediu medical și a anunțat faptul că va renunța la programul încărcat din secție din cauza problemelor de sănătate pe care le are... Pentru a evita suspendarea activității Secției Neonatologie, Mariana Iancu a emis un document intern prin care obligă medicii Secției Pediatrie să asigure gărzile și la Neonatologie. Din păcate însă, Secția Pediatrie se află în aceeași situație cu cea de Neonatologie, din punct de vedere al specialiștilor. În momentul de față aici există doar doi medici specialiști, Nina Precup Vâlcea și Lucian Olaru. Ceilalți patru medici care asigură gărzile la Pediatrie sunt medici de familie care au primit dreptul de a oferi consultații pe această secție în baza unei derogări a Ministerului Sănătății. Potrivit respectivului document, Pediatria este singura secție din cadrul Spitalului Județean de Urgență Slobozia în care medicilor de familie le este permis să desfășoare acti­vitatea medicală. Această derogare a fost obținută de fostul mana­ger Violeta Șapira și reprezintă o soluție de compromis adoptată pentru ca secția să nu își suspende activitatea din cauza lipsei de specialiști.

Medicii amenință cu demisia Contactată telefonic pentru a oferi un punct de vedere cu privire la această situație, Mariana Iancu a refuzat să răs­pundă. Singurele explicații pe care le-am obținut vin din partea unuia dintre medicii de familie care efectuează gărzi pe Secția Pediatrie și care, potrivit actului emis de Mariana Iancu, este obligat să lucreze și pe Secția Neonatologie. Este vorba despre medicul Mihail Lungu, care efectuează gărzi la Pediatrie de 7 ani. Acesta explică faptul că este imposibil să susțină activitatea Secției Neonatologie în condițiile în care nu deține competențele necesare. Mai mult, acesta a precizat faptul că în cazul în care conducerea Spitalului Județean de Urgență Slobozia nu revine asupra deciziei va înceta contractul pe care îl are cu cea mai mare unitate medicală din județ. «Noi suntem medici de familie, iar într-o gardă asigurăm și Pediatria, consultăm și cazurile care vin la Unitatea de Primiri Urgențe... Este un volum foarte ridicat de muncă pentru noi, care se va mări dacă vom face gărzi și la Neonatologie! Mai mult, nu avem competențele medicale necesare pentru a oferi consultații pe această secție. În cazul în care s-ar putea întâmpla ceva, evident că vom fi trași la răspundere. Dar la aceste consecințe nimeni nu se gândește, deși ar trebui să fie luate în calcul și cântărite bine... Dacă nu se va înțelege ceea ce vreau eu să spun și nu vom fi lăsați să ne facem gărzile pe Pediatrie, eu îmi voi da demisia!» a declarat Mihail Lungu, medic care a primit derogare la Ministerul Sănătății pentru a efectua gărzi doar pe Secția Pediatrie a Spitalului Slobozia. În cazul în care medicii de familie vor înceta să mai lucreze, atât activitatea Secției Pediatrie, cât și cea de la Neonatologie se suspendă. «Cel mai bine ar fi ca pe Neonatologie actul medical să fie asigurat de medicul care se află acolo. Restul cazurilor să fie transferate către alte spitale, așa cum procedează și alte unități medicale!» a explicat medicul Mihail Lungu.

Comportament abuziv, reclamat de specialiști
În ultima perioadă de timp, tot mai mulți medici tineri aleg să plece de la Spitalul Județean de Urgență Slobozia. Intervievată de publicațiile unde preferă să apară, Mariana Iancu precizează că medicii pleacă pentru că vor să se implice în proiecte de cercetare, pe care spitalul din Slobozia nu le poate asigura. Realitatea este însă cu totul alta. Medicii pleacă de la Spitalul Slobozia din cauza comportamentului abuziv pe care aceasta îl are față de specialiști. Surse din cadrul unității medicale au declarat că nu de puține ori Mariana Iancu i-a tratat cu dispreț pe medicii pe care i-a adus în Spitalul Județean de Urgență Slobozia. Cea mai recentă plecare este cea a medicului Vasilică Minciună, unul dintre specialiștii în urologie, dar și a soției acestuia, medic specialist în oftalmologie...

Secția Chirurgie a rămas fără a doua linie de gardă Nu este prima dată când Mariana Iancu este acuzată public de faptul că blochează activitatea Spitalului Județean de Urgență Slobozia. Anul trecut, în luna martie, tot în baza unei dispoziții interne, aceasta a decis să desființeze cea de-a doua linie de gardă a Secției Chirurgie. Medicii au transmis un memoriu prin care au explicat necesitatea existenței a două linii de gardă pentru această secție, însă doleanțele specialiștilor nu au fost luate în considerare. Și atunci, ca și acum, Mariana Iancu a refuzat să ofere public explicații referitoare la deciziile adoptate.

Cadrele medicale execută silit Spitalul Slobozia
Seria proceselor inițiate de angajații Spitalului Județean de Urgență Slobozia pentru a beneficia de sumele aferente tichetelor de masă pe care nu le-au primit continuă. Aproximativ 30 de cadre medicale cer în instanță executarea silită a unității medicale, întrucât conducerea a refuzat să țină cont de sentințele în baza cărora au primit dreptul de a beneficia de banii aferenți respectivelor tichete de masă. Cele 30 de asistente și infirmiere și-au cerut individual drepturile în instanță și nu sunt membre ale sindicatului SANITAS. Cu toate acestea, angajatele au reușit să obțină sentințe favorabile lor, dar care nu au fost puse în aplicare. Astfel, cadrele medicale au deschis acțiuni de executare silită prin care solicită respectarea hotărârilor judecătorești anterioare.Toate procesele se judecă la Judecătoria Slobozia.

22 Aprilie 2019, 07:50 (7661 vizualizări - 30 comentarii)

Citiți și:
Un nou conflict de muncă la Spitalul Județean de Urgență Slobozia
Concurs cu scandal în cadrul celui mai mare spital din Ialomița
Medicii Spitalului Slobozia reclamă neregulile din cadrul instituției
«ia uite ale dracu’ c.rve!»

Comentariile cititorilor:


Bolnav:
(20 Mai 2019, 14:33)
Degeaba comentam aici!Ei tot ce stiu fac si daca se iau masuri impotriva lor ameninta cu greva.De ce nu se comentau aceste aspecte inaintea acestei managere?!Pentru ca toti managerii au fost doctori, si dupa cum se stie o mana spala pe alta, sau corb la corb nu-si scoate ochii...Asa este, cand medicii sunt de garda asistentele nu au voie sa-i trezeasca, doar daca ia foc spitalul(fereasca Dumnezeu!) ei find ocupati ori cu somnul ori cu vreo asistenta..Doamna managera se face ca nu aude, de ce nu ia masuri?De ce nu se duce noaptea peste ei, sa-i verifice, ca doar ei fac servici de dragul de a lua bani, doar nu din constiinta.La sectia de ginecologie poti sa mori, ca nu vine niciun doctor, ei fiind cei mai renumiti in a dormi toata noaptea sau a imparti patul cu vreo fata..
Pacient:
(12 Mai 2019, 10:11)
O gardă 1600 lei! Poate ai greșit zerourile! 1600 lei să doarmă in spital?! Nene, dacă nu ești pe moarte ciuciu doctori noaptea! Și când vin, mai bine ar dormi!
Gogu:
(12 Mai 2019, 07:30)
Sunt curios cum se plătește o garda 1600 lei acolo. Merg și eu sa fac gărzi atunci...
,,Draga predator":
(27 Aprilie 2019, 14:39)
Eu inca lucrez la IOB Fundeni!Comparativ cu IOB Fundeni, la Slobozia e rai. Asistentele si medicii o domnesc la Slobozia.Daca ar lucra o zi acolo si-ar da demisia a doua zi!
Draga Predator:
(25 Aprilie 2019, 21:30)
Amice, nu mai zice de Spitalul Fundeni ca habar nu ai cum sta treaba acolo! Unu’ care a lucrat in Fundeni.
Marina Voica:
(25 Aprilie 2019, 06:32)
Aurul, dolarii si moldovenii mai bine.
PREDATOR:
(24 Aprilie 2019, 23:55)
Nu în toate spitalele din tara sunt aceleași salarii.Interesati-va la Institutul Parhon din București, ce salarii a ,,dat'' managerul de acolo, mult mai mici ca in spitalul Slobozia și unde medicii nu au asistente in cabinete. sau la Fundeni unde pe secție o asistenta are în grijă 20-30 de pacienti și în tura de noapte nu doarme nici 5 min.Nu ca la Slobozia, unde daca te duci noaptea sa le spui că nu te simți bine, se supără că le scoli din somn.
Salariile nu sunt finanțate de Consiliul Județean, sunt suportate din banii noștri, ai celor care plătesc impozite .Din banii cetățenilor sunt suportate toate salariile  la stat, și pe lângă salarii trebuie sa le mai dai și șpagă.
@predator:
(24 Aprilie 2019, 21:32)
Cum adica "aceasta managera v-a facut salariile babane" ?!!! A dat de la ea? E proprietar de spital? Salariile s-au marit de catre guvern nu de manager, CJ finanteaza spitalul si salariile medicilor si ale asistentelor sunt conform grilei de salarizare la nivel national pentru personalul medical.
Tu esti Mariano? ce nume de scena...
PREDATOR:
(24 Aprilie 2019, 15:06)
Cred ca d-na manager e singura impotriva tuturor!Cine nu va lasa, pe voi, cadrele medicale sa va faceti datoria fata de pacienti?Pleaca medicii care n-au habar sa puna un diagnostic si raman cei pe care nu-i intereseaza decat salariu baban si ciubucurile, deci oricum ar fi, tot pacientii sufera.
Sa vedem un articol in ziar in care o infirmiera e umilita de un medic si fortata sa faca sex cu el cand e de garda, e strigator la cer.
Astia sunt medicii in care ne punem viata???Dupa barfele din spital se pare ca majoritatea doctorilor asa procedeaza cand sunt de garda, isi cheama asistentele sa le ofere servicii sexuale, ca sa-si tina postul, ca altfel sunt eliminate.
Bine ca aceasta managera v-a facut salarii uriase, ca sa va faceti poftele la serviciu.
Un lucrator pe plantatia Maria:
(24 Aprilie 2019, 12:54)
Nu stiu cine esti tu...Paula,dar daca strigatul tau se poate face auzit...striga cat poti tu de tare,,ce mai astepti Marian Pavel???????""Cat timp isi va mai bate joc femeia asta de intreaga unitate medicala?
Pacient:
(24 Aprilie 2019, 10:36)
Probabil ca cei mai revoltati care scriu aici, sunt angajati ai spitalului.Ma intreb, ce nu le convine?
Au salarii uriase pentru munca prestata si tot stau cu mana intinsa la ciubuc.Cat despre atitudinea lor fata de pacienti, ce sa mai spunem...Se poarta de parca pacientii sunt vinovati ca s-au imbolnavit, si pe tonuri ridicate de voce, ca ti-e frica sa te mai duci la acest spital.Doctorii pentru o garda sunt platiti 1600 lei, o garda in care dorm linistiti, spunandu-le asistentelor sa nu cumva sa-i trezeasca pentru toate prostiile..1600 de lei pentru o noapte de somn! Sa ne gandim ca intr-o fabrica cine lucreaza in tura de noapte, lucreaza toata noaptea, nu doarme, iar salariul pe care il ia intr-o luna, este cat o garda a unui doctor intr-o noapte de somn.Si ce sa mai spunem despre programul din policlinica, unde fiecare si-l face cum vrea, sau despre programul de la fizioterapie, unde in programul de dupa masa, trebuie sa pleci de la servici ca sa apuci sa faci procedurile, deoarece doamnele se grabesc sa plece acasa, si sa nu cumva sa vii dupa ora 17.
Cred ca d-na manager este prea indulgenta fata de unii angajati ai spitalului, care  nu-si fac meseria asa cum trebuie, sau asa cum fac cei din occident, cu seriozitate, profesionalism si empatie fata de pacient.Ce sa mai vorbim si despre infiermiere, care sunt mai ceva ca doctorii...Nu-ti aduce o plosca pana nu-i dai 20 de lei, ca nu are de unde sa aduca.Dar cu 20 de lei bagati in buzunar, se gaseste.Vai de cetatenii acestui judet, care se imbolnavesc!
Angajat:
(24 Aprilie 2019, 08:34)
UNDE I S. ?.TOATA ZIUA PE CIMP,DA CU PASUL LA G.DOJA POATE MAI CUMPARA CEVA DIN BANII NOSTRII,CA APARTAMENT SI A LUAT IN FATA SPITALULUI(TOT DIN BANII NOSTRII).O MAI TINE SI PE D NA G. CARE I CARA TRENA _AIESIT LA PENSIE_CE MAI CAUTA ACOLO? DNA, CURTEA DE CONTURI ,PE EL NU L CONTROLEAZA SAU ARE ACOPERIRE DE LA P S D ATUAL ?
Daniela:
(23 Aprilie 2019, 21:54)
Ce spuneți daca am anunța câteva tv si CV presa sa afle si cei din afara Porașului ce se întâmpla in sp.Slobozia ?
Un frate:
(23 Aprilie 2019, 15:37)
@ Doctor
Nu mai manca fecale, asa zis docto. Lucrurile nu stau chiar asa, nu a plecat nici un doctor valoros si de neinlocuit. At....rei era un puturos si un indolent, M...iuna un parvenit care o pupa pe tanti fix in f..nd iar asta ii deconta recunoascatoare naveta Bucuresti Slobo si retur lui, nevesti-sii si la toata sleahta adusa tot de el, cum nu i-a mai dat 20 milioane lunar cum s-a carat, el a convins-o activ sa desfiinteze linia de garda chirurgie, S..ira si-a dat pe ascuns  in judecata colegii doctori, in fata ranjea amabil si apoi venea postasul cu citatia la tribunal, O..ru, alta potaie prefacuta, mincinoasa si avida de bani, cu nimic mai breaz decat invinuita din articol,  T..on care era platit triplu pentru o singura norma, ca director medical nu avea nici o valoare concreta, pupa si asta in f..nd pe cine nimerea, numai sa ii fie lui foarte bine.
Burtosu:
(23 Aprilie 2019, 14:14)
Pe fata ei se vede ca este proasta.o alcoolista notorie.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Marți 16 Iul 2019
148 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0
deces

deces

Familia Sohodoleanu
anunță cu nesfârșită
durere trecerea în
neființă a celui
care a fost
Gheorghe Sohodoleanu ...[citește_toată_știrea]

15 Iulie 2019, 08:05
(457 vizualizări - 1 comentariu)


Țăndărei: Minor prins la volan cu 107 km/h!

Joi, 11 iulie, în orașul Țăndărei, polițiștii rutieri au oprit în trafic un autoturism care se deplasa cu viteza de 107 km/h. În urma verificărilor efectuate, au constatat că la volanul mașinii se afla ...[citește_toată_știrea]

12 Iulie 2019, 16:30
(441 vizualizări - 1 comentariu)


Țăndărei: Beat la volan, a acroșat o mașină parcată

În miezul nopții de joi spre vineri, 11/12 iulie a.c., Poliția Țăndărei a fost sesizată despre producerea pe strada Gării, din Țăndărei, a unui accident soldat cu pagube materiale. În urma verificărilor ...[citește_toată_știrea]

12 Iulie 2019, 16:25
(370 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 15-19 iulie, orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări se vor ...[citește_toată_știrea]

12 Iulie 2019, 16:20
(439 vizualizări - 0 comentarii)


4

Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

11 Iulie 2019, 19:15


AJOFM Ialomița: Rata șomajului-4,89%

Conform informațiilor oferite de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița, la sfârșitul lunii mai 2019, rata șomajului a fost de 4,89%. Exprimat în cifre acest procent arată că peste ...[citește_toată_știrea]

11 Iulie 2019, 17:15
(452 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 31 iulie 2019, termen limită pentru depunerea Declarației Unice

Reprezentanții Administrației Județene a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii din județul nostru cu privire la faptul că termenul limită pentru depunerea Declarației unice este data de ...[citește_toată_știrea]

11 Iulie 2019, 17:10
(445 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Consultări la nivel național cu reprezentanții mediului de afaceri

Reprezentanții Ministerului Finanțelor Publice au continuat seria întâlnirilor organizate în toate județele țării cu membrii mediului de afaceri. Alături de oficialii Ministerului Finanțelor Publice s-au ...[citește_toată_știrea]

11 Iulie 2019, 17:05
(407 vizualizări - 0 comentarii)


8

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

9 Iulie 2019, 17:50


9

DSVSA Ialomița: Toate focarele de Pestă Porcină Africană, stinse

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează proprietarii/deținătorii de porcine, atât din exploatațiile comerciale cât și din gospodăriile populației, despre  situația ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2019, 15:10
(551 vizualizări - 0 comentarii)


Traian: Arestat pentru «conducere fără permis»

Joi, 4 iulie a.c., polițiștii au reușit identificarea unui bărbat, de 23 de ani, din comuna Traian, pe numele căruia Judecătoria Făurei a emis un mandat de executare a pedepsei. Cel în cauză a fost încarcerat ...[citește_toată_știrea]

5 Iulie 2019, 16:50
(848 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 8-12 iulie, orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări se vor ...[citește_toată_știrea]

5 Iulie 2019, 16:45
(813 vizualizări - 0 comentarii)


12

Percheziții la Axintele

Joi, 4 iulie a.c., polițiștii ialomițeni au efectuat 6 percheziții pe raza localității Axintele la persoane bănuite de comiterea unor furturi din locuința unei persoane din localitatea Horia. Astfel, în ...[citește_toată_știrea]

5 Iulie 2019, 16:40
(851 vizualizări - 0 comentarii)


Polițiștii ialomițeni premiază spiritul civic

Vineri, 5 iulie a.c., polițiștii ialomițeni din cadrul IPJ Ialomița au premiat doi ialomițeni pentru spiritul civic de care au dat dovadă. Astfel, un tânăr de 15 ani, din Slobozia, și o femeie de 26 ani ...[citește_toată_știrea]

5 Iulie 2019, 16:35
(836 vizualizări - 1 comentariu)


Stejaru: Autoturism răsturnat, patru persoane rănite

Polițiștii Serviciului Rutier Ialomița au intervenit în cazul unui accident rutier petrecut vineri, 5 iunie 2019, la intrare în localitatea Stejaru. Din primele informații, este vorba despre un automobil ...[citește_toată_știrea]

5 Iulie 2019, 15:20
(865 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Stejaru accident


Incendiu la o stână din Făcăeni

Miercuri, 3 iulie a.c., în jurul orelor 18,30, două adăposturi de animale ale unui localnic din Făcăeni au luat foc. Pompierii Stației Fetești s-au deplasat la fața locului cu două autospeciale cu apă și ...[citește_toată_știrea]

4 Iulie 2019, 15:30
(877 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: A murit după ce a căzut din mașină

Miercuri, 3 iulie a.c., pe drumul județean ce leagă localitățile Hagiești de Lilieci, în timp ce un șofer conducea o autoutilitară, pasagerul aflat pe scaunul din dreapta față al autovehicului s-ar fi sprijinit ...[citește_toată_știrea]

4 Iulie 2019, 15:25
(900 vizualizări - 0 comentarii)


Săveni: Beat la volan

Un bărbat de 53 de ani, din Săveni, a fost depistat de polițiștii Secției 7 Poliție Săveni, miercuri, 3 iulie a.c., în timp ce conducea un autovehicul, deși anterior consumase băuturi alcoolice. Bărbatul ...[citește_toată_știrea]

4 Iulie 2019, 15:20
(836 vizualizări - 0 comentarii)


Bucu: Bărbat din Vrancea, sancționat pesntru transport ilegal de lemne

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Bucu au depistat pe raza comunei Bucu un bărbat, de 52 de ani, din județul Vrancea, în timp ce transporta, cu ajutorul unei utilitare, o cantintate mai mare de ...[citește_toată_știrea]

4 Iulie 2019, 15:15
(867 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 3 accidente, patru răniți

Marți, 2 iulie a.c., pe raza județului Ialomița s-au produs 3 accidente de circulație soldate cu rănirea a patru persoane. Primul dintre acestea s-a produs în jurul orelor 17,00, în afara localității Grivița ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2019, 16:00
(869 vizualizări - 0 comentarii)


Tânăr din Urziceni, surprins cu un cuțit asupra sa

Marți, 2 iulie a.c., polițiștii de Ordine Publică din Urziceni au depistat un tânăr, de 18 ani, din Urziceni, care avea asupra sa un cuțit. În cauză cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2019, 15:55
(997 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Urziceni cuțit


Țăndărei: I-a furat banii din geantă

Marți, 2 iulie a.c., Poliția Țăndărei a fost sesizată de o tânără, de 19 ani, din Mihail Kogălniceanu, cu privire la faptul că un bărbat, de 29 de ani, din Țăndărei, i-ar fi sustras suma de 400 de lei și ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2019, 15:50
(850 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Țăndărei furt


RAJA SA Constanța activează Comandamentul pentru Situații de Urgență

Ca urmare a avertizărilor meteorologice de intensificări puternice ale vântului (rafale de peste 80-100 km/h), vijelii, grindină de dimensiuni medii și mari, frecvente descărcări electrice și averse torențiale ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2019, 13:10
(780 vizualizări - 0 comentarii)


Ograda: Ordin de restricție pentru «violență în familie»

Luni, 1 iulie a.c., în jurul orelor 18,00, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Slobozia au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 34 de ani, din Ograda, despre producerea unui conflict ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2019, 16:20
(985 vizualizări - 0 comentarii)


Motociclist acroșat între Cotorca și Ciocârlia

Luni, 1 iulie a.c., în jurul orelor 15,30, un motociclist, un bărbat de 53 de ani, a fost acroșat de un autoturism între localitățile Cotorca și Ciocârlia. Echipajul SMURD Urziceni i-a acordat victimei ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2019, 16:15
(925 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Lan de grâu mistuit de flăcări

Luni, 1 iulie a.c., în jurul orelor 15,00, pompierii de la Detașamentul Slobozia au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu ce a cuprins aproximativ 20 hectare de cereale păioase. Pompierii ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2019, 16:10
(985 vizualizări - 0 comentarii)


289 de vitezomani, sancționați de polițiștii ialomițeni

În perioada 28-30 iunie a.c., polițiștii din cadrul IPJ Ialomița au acționat pe raza întregului județ, în cadrul campaniei derulate la nivel național, cu scopul de a preveni evenimentele rutiere.  ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2019, 08:10
(835 vizualizări - 0 comentarii)


Pieton acroșat mortal la Alexeni

Sâmbătă, 29 iunie a.c., în jurul orelor 22,30, în apropierea localității Alexeni s-a produs un accident de circulație soldat cu decesul unei persoane. În fapt, în timp ce un bărbat de 56 de ani, din județul ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2019, 08:05
(918 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: 171 de sancțiuni, 10 permise reținute

Joi, 27 iunie a.c., polițiștii ialomițeni au intervenit la 40 evenimente, dintre care 34 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112. Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat ...[citește_toată_știrea]

28 Iunie 2019, 16:20
(1208 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Atenție la radare!

Începând de vineri, 28 iunie a.c., la nivelul întregii țări se va derula acțiunea de prevenire a accidentelor rutiere. Timp de 3 zile, toate radarale vor fi scoase pe șosele și autostrăzi pentru depistarea ...[citește_toată_știrea]

28 Iunie 2019, 16:15
(1183 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Stefan în Pubele oferite tuturor localnicilor, pentru o comună mai curată Stefan în Pubele oferite tuturor localnicilor, pentru o comună mai curată Dana în Pubele oferite tuturor localnicilor, pentru o comună mai curată Alegatorul în Pubele oferite tuturor localnicilor, pentru o comună mai curată Rodica în Pubele oferite tuturor localnicilor, pentru o comună mai curată Cunoscator în Pubele oferite tuturor localnicilor, pentru o comună mai curată raul în Țăndărei: Minor prins la volan cu 107 km/h! Reli în deces @De pe margine! în Nicolae Chiriță a acționat în instanță Consiliul Județean Ialomița Vecin în Slobozia: În «groapa lui Stoica» cu primarul Mocioniu Cornel în Pubele oferite tuturor localnicilor, pentru o comună mai curată De pe margine în Nicolae Chiriță a acționat în instanță Consiliul Județean Ialomița marius în Slobozia: În «groapa lui Stoica» cu primarul Mocioniu dani coiosu în Tânăr din Reviga, arestat preventiv pentru furtul unui cal de la Cocora Denis în Pubele oferite tuturor localnicilor, pentru o comună mai curată vasile în Nicolae Chiriță a acționat în instanță Consiliul Județean Ialomița Slobozia în Nicolae Chiriță a acționat în instanță Consiliul Județean Ialomița # chirita în Nicolae Chiriță a acționat în instanță Consiliul Județean Ialomița TLC în Nicolae Chiriță a acționat în instanță Consiliul Județean Ialomița Dudu în Nicolae Chiriță a acționat în instanță Consiliul Județean Ialomița
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...