Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Managerul Mariana Iancu blochează activitatea Spitalului Județean de Urgență Slobozia

Managerul Mariana Iancu blochează activitatea Spitalului Județean de Urgență Slobozia

bonus: Cadrele medicale execută silit Spitalul Slobozia

La o săptămână de la încheierea controlului efectuat de Sorina Pintea, ministrul Sănătății, în cadrul Spitalului Județean de Urgență Slobozia izbucnește un nou scandal public. Două secții, respectiv Neonatologia și Pediatria, sunt pe cale să-și suspende activitatea din cauza unui document intern semnat de Mariana Iancu, managerul instituției. Prin acel act, aceasta obligă toți medicii care fac gărzi la Pediatrie să asigure li­niile de gardă și pentru Neonatologie. În momentul de față, în cadrul acestei secții își desfășoară activitatea un singur medic, după ce medicul pensionar Gheorghe Hoinaru a anunțat că-și încheie activitatea din cauza proble­melor de sănătate. Decizia adoptată de Mariana Iancu este abuzivă în condițiile în care medicii care fac gărzi la Pediatrie nu au competențe în Neonatologie, aceștia fiind medici de familie. Mai mult, medicii amenință că vor renunța la contractele de colaborare cu Spitalul Județean de Urgență Slobozia dacă managerul Mariana Iancu nu revine asupra deciziei. Contactată telefonic pentru a oferi un punct de vedere oficial, aceasta nu a răspuns.

Criza de medici se adâncește Estimativ, Spitalul Județean de Urgență Slobozia are nevoie de peste 30 de medici specialiști pentru a-și desfășura activitatea în condiții decente. Cea mai afectată de lipsa specialiștilor este Secția Neonatologie, unde își desfășoară activitatea doi medici pensionari, Gabriela Dumitru și, respectiv, Gheorghe Hoinaru. Ultimul medic se află în prezent în concediu medical și a anunțat faptul că va renunța la programul încărcat din secție din cauza problemelor de sănătate pe care le are... Pentru a evita suspendarea activității Secției Neonatologie, Mariana Iancu a emis un document intern prin care obligă medicii Secției Pediatrie să asigure gărzile și la Neonatologie. Din păcate însă, Secția Pediatrie se află în aceeași situație cu cea de Neonatologie, din punct de vedere al specialiștilor. În momentul de față aici există doar doi medici specialiști, Nina Precup Vâlcea și Lucian Olaru. Ceilalți patru medici care asigură gărzile la Pediatrie sunt medici de familie care au primit dreptul de a oferi consultații pe această secție în baza unei derogări a Ministerului Sănătății. Potrivit respectivului document, Pediatria este singura secție din cadrul Spitalului Județean de Urgență Slobozia în care medicilor de familie le este permis să desfășoare acti­vitatea medicală. Această derogare a fost obținută de fostul mana­ger Violeta Șapira și reprezintă o soluție de compromis adoptată pentru ca secția să nu își suspende activitatea din cauza lipsei de specialiști.

Medicii amenință cu demisia Contactată telefonic pentru a oferi un punct de vedere cu privire la această situație, Mariana Iancu a refuzat să răs­pundă. Singurele explicații pe care le-am obținut vin din partea unuia dintre medicii de familie care efectuează gărzi pe Secția Pediatrie și care, potrivit actului emis de Mariana Iancu, este obligat să lucreze și pe Secția Neonatologie. Este vorba despre medicul Mihail Lungu, care efectuează gărzi la Pediatrie de 7 ani. Acesta explică faptul că este imposibil să susțină activitatea Secției Neonatologie în condițiile în care nu deține competențele necesare. Mai mult, acesta a precizat faptul că în cazul în care conducerea Spitalului Județean de Urgență Slobozia nu revine asupra deciziei va înceta contractul pe care îl are cu cea mai mare unitate medicală din județ. «Noi suntem medici de familie, iar într-o gardă asigurăm și Pediatria, consultăm și cazurile care vin la Unitatea de Primiri Urgențe... Este un volum foarte ridicat de muncă pentru noi, care se va mări dacă vom face gărzi și la Neonatologie! Mai mult, nu avem competențele medicale necesare pentru a oferi consultații pe această secție. În cazul în care s-ar putea întâmpla ceva, evident că vom fi trași la răspundere. Dar la aceste consecințe nimeni nu se gândește, deși ar trebui să fie luate în calcul și cântărite bine... Dacă nu se va înțelege ceea ce vreau eu să spun și nu vom fi lăsați să ne facem gărzile pe Pediatrie, eu îmi voi da demisia!» a declarat Mihail Lungu, medic care a primit derogare la Ministerul Sănătății pentru a efectua gărzi doar pe Secția Pediatrie a Spitalului Slobozia. În cazul în care medicii de familie vor înceta să mai lucreze, atât activitatea Secției Pediatrie, cât și cea de la Neonatologie se suspendă. «Cel mai bine ar fi ca pe Neonatologie actul medical să fie asigurat de medicul care se află acolo. Restul cazurilor să fie transferate către alte spitale, așa cum procedează și alte unități medicale!» a explicat medicul Mihail Lungu.

Comportament abuziv, reclamat de specialiști
În ultima perioadă de timp, tot mai mulți medici tineri aleg să plece de la Spitalul Județean de Urgență Slobozia. Intervievată de publicațiile unde preferă să apară, Mariana Iancu precizează că medicii pleacă pentru că vor să se implice în proiecte de cercetare, pe care spitalul din Slobozia nu le poate asigura. Realitatea este însă cu totul alta. Medicii pleacă de la Spitalul Slobozia din cauza comportamentului abuziv pe care aceasta îl are față de specialiști. Surse din cadrul unității medicale au declarat că nu de puține ori Mariana Iancu i-a tratat cu dispreț pe medicii pe care i-a adus în Spitalul Județean de Urgență Slobozia. Cea mai recentă plecare este cea a medicului Vasilică Minciună, unul dintre specialiștii în urologie, dar și a soției acestuia, medic specialist în oftalmologie...

Secția Chirurgie a rămas fără a doua linie de gardă Nu este prima dată când Mariana Iancu este acuzată public de faptul că blochează activitatea Spitalului Județean de Urgență Slobozia. Anul trecut, în luna martie, tot în baza unei dispoziții interne, aceasta a decis să desființeze cea de-a doua linie de gardă a Secției Chirurgie. Medicii au transmis un memoriu prin care au explicat necesitatea existenței a două linii de gardă pentru această secție, însă doleanțele specialiștilor nu au fost luate în considerare. Și atunci, ca și acum, Mariana Iancu a refuzat să ofere public explicații referitoare la deciziile adoptate.

Cadrele medicale execută silit Spitalul Slobozia
Seria proceselor inițiate de angajații Spitalului Județean de Urgență Slobozia pentru a beneficia de sumele aferente tichetelor de masă pe care nu le-au primit continuă. Aproximativ 30 de cadre medicale cer în instanță executarea silită a unității medicale, întrucât conducerea a refuzat să țină cont de sentințele în baza cărora au primit dreptul de a beneficia de banii aferenți respectivelor tichete de masă. Cele 30 de asistente și infirmiere și-au cerut individual drepturile în instanță și nu sunt membre ale sindicatului SANITAS. Cu toate acestea, angajatele au reușit să obțină sentințe favorabile lor, dar care nu au fost puse în aplicare. Astfel, cadrele medicale au deschis acțiuni de executare silită prin care solicită respectarea hotărârilor judecătorești anterioare.Toate procesele se judecă la Judecătoria Slobozia.

22 Aprilie 2019, 07:50 (7459 vizualizări - 30 comentarii)

Citiți și:
«ia uite ale dracu’ c.rve!»
Președintele Victor Moraru «presează» medicii pentru a o accepta pe Mariana Iancu
Asistentă agresată de medic în fața bolnavilor

Comentariile cititorilor:


Bolnav:
(20 Mai 2019, 14:33)
Degeaba comentam aici!Ei tot ce stiu fac si daca se iau masuri impotriva lor ameninta cu greva.De ce nu se comentau aceste aspecte inaintea acestei managere?!Pentru ca toti managerii au fost doctori, si dupa cum se stie o mana spala pe alta, sau corb la corb nu-si scoate ochii...Asa este, cand medicii sunt de garda asistentele nu au voie sa-i trezeasca, doar daca ia foc spitalul(fereasca Dumnezeu!) ei find ocupati ori cu somnul ori cu vreo asistenta..Doamna managera se face ca nu aude, de ce nu ia masuri?De ce nu se duce noaptea peste ei, sa-i verifice, ca doar ei fac servici de dragul de a lua bani, doar nu din constiinta.La sectia de ginecologie poti sa mori, ca nu vine niciun doctor, ei fiind cei mai renumiti in a dormi toata noaptea sau a imparti patul cu vreo fata..
Pacient:
(12 Mai 2019, 10:11)
O gardă 1600 lei! Poate ai greșit zerourile! 1600 lei să doarmă in spital?! Nene, dacă nu ești pe moarte ciuciu doctori noaptea! Și când vin, mai bine ar dormi!
Gogu:
(12 Mai 2019, 07:30)
Sunt curios cum se plătește o garda 1600 lei acolo. Merg și eu sa fac gărzi atunci...
,,Draga predator":
(27 Aprilie 2019, 14:39)
Eu inca lucrez la IOB Fundeni!Comparativ cu IOB Fundeni, la Slobozia e rai. Asistentele si medicii o domnesc la Slobozia.Daca ar lucra o zi acolo si-ar da demisia a doua zi!
Draga Predator:
(25 Aprilie 2019, 21:30)
Amice, nu mai zice de Spitalul Fundeni ca habar nu ai cum sta treaba acolo! Unu’ care a lucrat in Fundeni.
Marina Voica:
(25 Aprilie 2019, 06:32)
Aurul, dolarii si moldovenii mai bine.
PREDATOR:
(24 Aprilie 2019, 23:55)
Nu în toate spitalele din tara sunt aceleași salarii.Interesati-va la Institutul Parhon din București, ce salarii a ,,dat'' managerul de acolo, mult mai mici ca in spitalul Slobozia și unde medicii nu au asistente in cabinete. sau la Fundeni unde pe secție o asistenta are în grijă 20-30 de pacienti și în tura de noapte nu doarme nici 5 min.Nu ca la Slobozia, unde daca te duci noaptea sa le spui că nu te simți bine, se supără că le scoli din somn.
Salariile nu sunt finanțate de Consiliul Județean, sunt suportate din banii noștri, ai celor care plătesc impozite .Din banii cetățenilor sunt suportate toate salariile  la stat, și pe lângă salarii trebuie sa le mai dai și șpagă.
@predator:
(24 Aprilie 2019, 21:32)
Cum adica "aceasta managera v-a facut salariile babane" ?!!! A dat de la ea? E proprietar de spital? Salariile s-au marit de catre guvern nu de manager, CJ finanteaza spitalul si salariile medicilor si ale asistentelor sunt conform grilei de salarizare la nivel national pentru personalul medical.
Tu esti Mariano? ce nume de scena...
PREDATOR:
(24 Aprilie 2019, 15:06)
Cred ca d-na manager e singura impotriva tuturor!Cine nu va lasa, pe voi, cadrele medicale sa va faceti datoria fata de pacienti?Pleaca medicii care n-au habar sa puna un diagnostic si raman cei pe care nu-i intereseaza decat salariu baban si ciubucurile, deci oricum ar fi, tot pacientii sufera.
Sa vedem un articol in ziar in care o infirmiera e umilita de un medic si fortata sa faca sex cu el cand e de garda, e strigator la cer.
Astia sunt medicii in care ne punem viata???Dupa barfele din spital se pare ca majoritatea doctorilor asa procedeaza cand sunt de garda, isi cheama asistentele sa le ofere servicii sexuale, ca sa-si tina postul, ca altfel sunt eliminate.
Bine ca aceasta managera v-a facut salarii uriase, ca sa va faceti poftele la serviciu.
Un lucrator pe plantatia Maria:
(24 Aprilie 2019, 12:54)
Nu stiu cine esti tu...Paula,dar daca strigatul tau se poate face auzit...striga cat poti tu de tare,,ce mai astepti Marian Pavel???????""Cat timp isi va mai bate joc femeia asta de intreaga unitate medicala?
Pacient:
(24 Aprilie 2019, 10:36)
Probabil ca cei mai revoltati care scriu aici, sunt angajati ai spitalului.Ma intreb, ce nu le convine?
Au salarii uriase pentru munca prestata si tot stau cu mana intinsa la ciubuc.Cat despre atitudinea lor fata de pacienti, ce sa mai spunem...Se poarta de parca pacientii sunt vinovati ca s-au imbolnavit, si pe tonuri ridicate de voce, ca ti-e frica sa te mai duci la acest spital.Doctorii pentru o garda sunt platiti 1600 lei, o garda in care dorm linistiti, spunandu-le asistentelor sa nu cumva sa-i trezeasca pentru toate prostiile..1600 de lei pentru o noapte de somn! Sa ne gandim ca intr-o fabrica cine lucreaza in tura de noapte, lucreaza toata noaptea, nu doarme, iar salariul pe care il ia intr-o luna, este cat o garda a unui doctor intr-o noapte de somn.Si ce sa mai spunem despre programul din policlinica, unde fiecare si-l face cum vrea, sau despre programul de la fizioterapie, unde in programul de dupa masa, trebuie sa pleci de la servici ca sa apuci sa faci procedurile, deoarece doamnele se grabesc sa plece acasa, si sa nu cumva sa vii dupa ora 17.
Cred ca d-na manager este prea indulgenta fata de unii angajati ai spitalului, care  nu-si fac meseria asa cum trebuie, sau asa cum fac cei din occident, cu seriozitate, profesionalism si empatie fata de pacient.Ce sa mai vorbim si despre infiermiere, care sunt mai ceva ca doctorii...Nu-ti aduce o plosca pana nu-i dai 20 de lei, ca nu are de unde sa aduca.Dar cu 20 de lei bagati in buzunar, se gaseste.Vai de cetatenii acestui judet, care se imbolnavesc!
Angajat:
(24 Aprilie 2019, 08:34)
UNDE I S. ?.TOATA ZIUA PE CIMP,DA CU PASUL LA G.DOJA POATE MAI CUMPARA CEVA DIN BANII NOSTRII,CA APARTAMENT SI A LUAT IN FATA SPITALULUI(TOT DIN BANII NOSTRII).O MAI TINE SI PE D NA G. CARE I CARA TRENA _AIESIT LA PENSIE_CE MAI CAUTA ACOLO? DNA, CURTEA DE CONTURI ,PE EL NU L CONTROLEAZA SAU ARE ACOPERIRE DE LA P S D ATUAL ?
Daniela:
(23 Aprilie 2019, 21:54)
Ce spuneți daca am anunța câteva tv si CV presa sa afle si cei din afara Porașului ce se întâmpla in sp.Slobozia ?
Un frate:
(23 Aprilie 2019, 15:37)
@ Doctor
Nu mai manca fecale, asa zis docto. Lucrurile nu stau chiar asa, nu a plecat nici un doctor valoros si de neinlocuit. At....rei era un puturos si un indolent, M...iuna un parvenit care o pupa pe tanti fix in f..nd iar asta ii deconta recunoascatoare naveta Bucuresti Slobo si retur lui, nevesti-sii si la toata sleahta adusa tot de el, cum nu i-a mai dat 20 milioane lunar cum s-a carat, el a convins-o activ sa desfiinteze linia de garda chirurgie, S..ira si-a dat pe ascuns  in judecata colegii doctori, in fata ranjea amabil si apoi venea postasul cu citatia la tribunal, O..ru, alta potaie prefacuta, mincinoasa si avida de bani, cu nimic mai breaz decat invinuita din articol,  T..on care era platit triplu pentru o singura norma, ca director medical nu avea nici o valoare concreta, pupa si asta in f..nd pe cine nimerea, numai sa ii fie lui foarte bine.
Burtosu:
(23 Aprilie 2019, 14:14)
Pe fata ei se vede ca este proasta.o alcoolista notorie.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Marți 21 Mai 2019
108 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

ISU Ialomița: Exercițiu la Fetești

Joi, 23 mai a.c., începând cu orele 10,00, Inspectoratul pentru Situații de Urgență «Barbu Catargiu» Ialomița organizează un exercițiu de cooperare cu forțe și mijloace în teren în care este simulată producerea ...[citește_toată_știrea]

21 Mai 2019, 20:53
(20 vizualizări - 0 comentarii)


1

Căzănești: Percheziții la hoți din magazine

Polițiștii din Urziceni au reținut trei bărbați, cu vârste cuprinse între 20 și 46 de ani, din Căzănești, pentru sustragerea mai multor bunuri din incinta unei societăți comerciale. În fapt, în noaptea ...[citește_toată_știrea]

21 Mai 2019, 17:10
(19 vizualizări - 0 comentarii)


2

ISU Ialomița: Concursuri cu și pentru elevi

Marți, 21 mai a.c., începând cu orele 9,30, Liceul de Arte «Ionel Perlea» din Slobozia a găzduit concursul «Cu viața mea apăr viața». 15 echipaje de ciclu gimnazial și liceal s-au întrecut în concursul ...[citește_toată_știrea]

21 Mai 2019, 08:35
(28 vizualizări - 0 comentarii)


3

La volan fără permis pe străzile Sloboziei

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Slobozia au depistat un tânăr, de 21 de ani, din Slobozia, în timp ce conducea pe raza localității de domiciliu, deși acesta nu deținea permis pentru nicio ...[citește_toată_știrea]

21 Mai 2019, 08:20
(27 vizualizări - 0 comentarii)


4

Accidente la Sudiți și Gura Ialomiței. Șoferii erau beți la volan!

În noaptea de sâmbătă spre duminică, 18/19 mai a.c., la Sudiți s-a produs un accident rutier. Astfel, în timp ce un tânăr, de 23 de ani, conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu, acesta a ...[citește_toată_știrea]

21 Mai 2019, 08:10
(36 vizualizări - 0 comentarii)


5

Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

17 Mai 2019, 18:40


Fetești: Beat la volan, a acroșat un autoturism

Joi, 16 mai a.c., în jurul orelor 23,00, un bărbat de 33 de ani, din Fetești, a provocat un accident rutier, acroșând autoturismul unei tinere, de 21 de ani, din aceeași localitate. Șoferii auto au fost ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2019, 16:35
(306 vizualizări - 0 comentarii)


7

Ialomița: Hoț din magazine, arestat preventiv

Joi, 16 mai a.c., un bărbat, de 51 de ani, din Ilfov, a fost surprins în flagrant, pe timpul nopții, de polițiștii Secției de Poliție Rurală Slobozia după ce ar fi sustras bunuri din două societăți comerciale ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2019, 16:30
(408 vizualizări - 0 comentarii)


8

Ialomița: Atenție, se întrerupe curentul electric!

În intervalul 20-24 mai a.c., orele 8,00-17,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparație a rețelelor electrice. Aceste lucrări se ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2019, 16:30
(349 vizualizări - 0 comentarii)


9

«Atelierul de pictură pe linguri de lemn» la Muzeul Agriculturii din Slobozia

Joi, 16 mai a.c., la Muzeul Național al Agriculturii, elevii Liceului Tehnologic Special «Ion Teodorescu» Slobozia, în colaborare cu Protopopiatul Slobozia și Parohia «Sfântul Dumitru» au participat la ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2019, 16:25
(343 vizualizări - 0 comentarii)


10

Suspiciune de focar de Pestă Porcină Africană la Buești

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează toți crescătorii de porcine că miercuri, 15 mai 2019, a fost emis un buletin de analize prin care se suspicionează Pesta ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2019, 08:05
(319 vizualizări - 0 comentarii)


Raja Constanța: Atenție, se întrerupe apa în Fetești Oraș!

Pentru remedierea unei avarii survenită la conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 200 mm, de pe strada Călărași, din municipiul Fetești, RAJA SA a fost  nevoită să întrerupă furnizarea apei ...[citește_toată_știrea]

16 Mai 2019, 15:04
(449 vizualizări - 0 comentarii)


12

Secțiunile Mica Publicitate și Publicitate online au fost actualizate!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

15 Mai 2019, 18:20


13

Pieton acroșat la Movilița

Marți, în jurul orelor 10,30, pe raza localității Movilița a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea unui pieton. Astfel, în timp ce un ilfovean, de 41 de ani, conducea un autoturism din direcția ...[citește_toată_știrea]

15 Mai 2019, 16:20
(494 vizualizări - 0 comentarii)


Alege o carieră în cadrul Administrației Naționale a Penitenciarelor

Administrația Națională a Penitenciarelor și unitățile subordonate vor demara începând cu miercuri, 15 mai 2019, campania de recrutare pentru anul școlar și universitar 2019-2020. Tinerii interesați de ...[citește_toată_știrea]

15 Mai 2019, 16:15
(466 vizualizări - 0 comentarii)


Ograda: Fără permis, la volan

Un tânăr, de 26 de ani, din Ograda, a fost depistat de polițiștii din cadrul Postului de Poliție Ograda marți, 14 mai a.c.,  în timp ce conducea un vehicul pe raza localității de domiciliu fără a poseda ...[citește_toată_știrea]

15 Mai 2019, 16:10
(440 vizualizări - 0 comentarii)


Pescuit ilegal pe Brațul Borcea

Marți, 14 mai a.c., polițiștii ialomițeni au depistat doi bărbați, de 24 și 68 ani, ambii din Fetești, în timp ce pescuiau pe Brațul Borcea cu ajutorul a două unelte de pescuit tip halău, fără a respecta ...[citește_toată_știrea]

15 Mai 2019, 16:05
(435 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: pescuit ilegal


«Școala Altfel»-lecție deschisă a polițiștilor ialomițeni

Miercuri, 15 mai a.c., polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Slobozia s-au alăturat programului «Școala Altfel», susținând o lecție deschisă despre semnificația indicatoarelor rutiere și regulile ...[citește_toată_știrea]

15 Mai 2019, 15:55
(458 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Școala Altfel


DAJ Ialomița: Ajutor de minimis pentru crescători de ovine

Anul acesta, prin Direcția pentru Agricultură Ialomița s-au înscris 300 de posibili beneficiari ai schemei «Ajutor de minimis pentru aplicarea progranului de sustenanță a crescătorilor de ovine pentru comercializarea ...[citește_toată_știrea]

15 Mai 2019, 09:45
(475 vizualizări - 0 comentarii)


Balaciu: Bărbat căzut în fântână

Luni, 13 mai a.c., în jurul orelor 20,30, pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni s-au deplasat în satul Crăsanii de Jos din comuna Balaciu. Un echipaj format din 6 subofițeri ...[citește_toată_știrea]

15 Mai 2019, 09:40
(481 vizualizări - 0 comentarii)


DAJ Ialomița: Primele livrări de porci din rasa Mangalița și Bazna

În cadrul programului «Ajutor de minimis pentru aplicarea programului de susținere a crescătorilor de porci din rasele Bazna și/sau Mangalița în vederea producerii cărnii de porc», în anul 2019 cei doi ...[citește_toată_știrea]

15 Mai 2019, 09:35
(476 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Tânără de 29 ani, victimă a unui accident rutier

Un accident rutier s-a produs în după-amiaza zilei de marți, 14 mai a.c., în jurul orelor 13,30, între localitățile Manasia și Alexeni, fiind implicate un autoturism și o autoutilitară. Din impact a rezultat ...[citește_toată_știrea]

15 Mai 2019, 09:30
(480 vizualizări - 0 comentarii)


DAJ Ialomița: Ajutor de minimis pentru usturoi

Potrivit datelor oferite de Direcția pentru Agricultură Județeană Ialomița, până la această dată, un număr de 6 producători agricoli s-au înscris în programul de susținere a producției de usturoi. Valorificarea ...[citește_toată_știrea]

15 Mai 2019, 09:15
(422 vizualizări - 0 comentarii)


Drăgoești: Incendiu la o locuință

Incendiul a izbucnit la locuința a două femei, de 78 și 61 ani, luni, 13 mai a.c., în jurul orei 9,45 în localitatea Drăgoești. Flăcările au pornit de la o lampă cu combustibil lichid lăsată nesupravegheată ...[citește_toată_știrea]

15 Mai 2019, 09:10
(414 vizualizări - 0 comentarii)


DAJ Ialomița: Fonduri de la Guvern pentru cultivatorii de tomate

Programul național privind cultivarea tomatelor în sere sau solarii îi atrage pe cultivatorii de legume din județul Ialomița. Potrivit unei statistici oferite de Direcția pentru Agricultură Județeană, în ...[citește_toată_știrea]

15 Mai 2019, 08:50
(465 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Amenzi în urma anchetei epidemiologice privind Pesta Porcină Africană

În urma anchetei epidemiologice efectuată în cazul noului focar de Pestă Porcină Africană declarat în localitatea Andrășești la data de 9 mai a.c., inspectorii DSVSA Ialomița au identificat 6 exploatații ...[citește_toată_știrea]

15 Mai 2019, 08:45
(430 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi de 190000 de lei, 22 permise reținute

În perioada 10-12 mai a.c., polițiștii ialomițeni au acționat pe raza județului pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice. Astfel, s-a intervenit la 97 evenimente ...[citește_toată_știrea]

15 Mai 2019, 08:30
(436 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiunea TRUCK&BUS

În perioada 13-19 mai a.c., Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița desfășoară o acțiune pentru reducerea accidentelor rutiere produse în special din cauza nerespectării normelor rutiere de către ...[citește_toată_știrea]

15 Mai 2019, 08:25
(456 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: Recrutare de viitori pompieri

Inspectoratul pentru Situații de Urgență «Barbu Catargiu» Ialomița a demarat recrutarea candidaților pentru concursurile de admitere în instituțiile de învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne și ...[citește_toată_știrea]

15 Mai 2019, 08:20
(467 vizualizări - 0 comentarii)


anunț angajare mecanic agricol/tractorist

aptitudini/competențe
-Studii de profil mecanic
(școală profesională, cursuri)
sau de mecanic agricol
-Capacitatea de adaptare la
inovația tehnologică
a utilajelor cu care lucrează
(experiența de lucru cu utilaje moderne
constituie un avantaj)
-Capacitatea de a lucra eficient și
de gestionare a riscurilor
-Adaptabilitate și flexibilitate
-Responsabilitate
-Comunicare interactivă la
locul de muncă
-Muncă în echipă
-Planificarea activității proprii și
organizarea locului de muncă
-Realizarea lucrărilor agricole conform
sarcinilor de lucru
-Supravegherea și întreținerea tehnică
periodică a utilajelor
-Efectuarea reviziilor periodice tehnice
a mașinilor agricole
-Realizarea reparațiilor curente
a mașinilor agricole
-Permis categoria B + categoria Tr
Beneficii
-Pachet salarial atractiv
-Bonuri de masă
-Asigurare medicală
SC DROPIMEX SRL, societate agricolă
aflată într-o continuă expansiune,
își propune practicarea
unei agriculturi avansată tehnologic,
creșterea producțiilor și a profitabilității,
sporind fertilitatea solului prin folosirea
rațională a resurselor de sol,
urmărind refacerea și conservarea acestora

Mai multe informații pot fi obținute
la sediul nostru din Cosîmbești,
str. Șoseaua Slobozia-Țăndărei,
nr. 154, Ialomița,
precum și la telefon 0749/271.595

15 Mai 2019, 08:15


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...