Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Managerul Mariana Iancu blochează activitatea Spitalului Județean de Urgență Slobozia

Managerul Mariana Iancu blochează activitatea Spitalului Județean de Urgență Slobozia

bonus: Cadrele medicale execută silit Spitalul Slobozia

La o săptămână de la încheierea controlului efectuat de Sorina Pintea, ministrul Sănătății, în cadrul Spitalului Județean de Urgență Slobozia izbucnește un nou scandal public. Două secții, respectiv Neonatologia și Pediatria, sunt pe cale să-și suspende activitatea din cauza unui document intern semnat de Mariana Iancu, managerul instituției. Prin acel act, aceasta obligă toți medicii care fac gărzi la Pediatrie să asigure li­niile de gardă și pentru Neonatologie. În momentul de față, în cadrul acestei secții își desfășoară activitatea un singur medic, după ce medicul pensionar Gheorghe Hoinaru a anunțat că-și încheie activitatea din cauza proble­melor de sănătate. Decizia adoptată de Mariana Iancu este abuzivă în condițiile în care medicii care fac gărzi la Pediatrie nu au competențe în Neonatologie, aceștia fiind medici de familie. Mai mult, medicii amenință că vor renunța la contractele de colaborare cu Spitalul Județean de Urgență Slobozia dacă managerul Mariana Iancu nu revine asupra deciziei. Contactată telefonic pentru a oferi un punct de vedere oficial, aceasta nu a răspuns.

Criza de medici se adâncește Estimativ, Spitalul Județean de Urgență Slobozia are nevoie de peste 30 de medici specialiști pentru a-și desfășura activitatea în condiții decente. Cea mai afectată de lipsa specialiștilor este Secția Neonatologie, unde își desfășoară activitatea doi medici pensionari, Gabriela Dumitru și, respectiv, Gheorghe Hoinaru. Ultimul medic se află în prezent în concediu medical și a anunțat faptul că va renunța la programul încărcat din secție din cauza problemelor de sănătate pe care le are... Pentru a evita suspendarea activității Secției Neonatologie, Mariana Iancu a emis un document intern prin care obligă medicii Secției Pediatrie să asigure gărzile și la Neonatologie. Din păcate însă, Secția Pediatrie se află în aceeași situație cu cea de Neonatologie, din punct de vedere al specialiștilor. În momentul de față aici există doar doi medici specialiști, Nina Precup Vâlcea și Lucian Olaru. Ceilalți patru medici care asigură gărzile la Pediatrie sunt medici de familie care au primit dreptul de a oferi consultații pe această secție în baza unei derogări a Ministerului Sănătății. Potrivit respectivului document, Pediatria este singura secție din cadrul Spitalului Județean de Urgență Slobozia în care medicilor de familie le este permis să desfășoare acti­vitatea medicală. Această derogare a fost obținută de fostul mana­ger Violeta Șapira și reprezintă o soluție de compromis adoptată pentru ca secția să nu își suspende activitatea din cauza lipsei de specialiști.

Medicii amenință cu demisia Contactată telefonic pentru a oferi un punct de vedere cu privire la această situație, Mariana Iancu a refuzat să răs­pundă. Singurele explicații pe care le-am obținut vin din partea unuia dintre medicii de familie care efectuează gărzi pe Secția Pediatrie și care, potrivit actului emis de Mariana Iancu, este obligat să lucreze și pe Secția Neonatologie. Este vorba despre medicul Mihail Lungu, care efectuează gărzi la Pediatrie de 7 ani. Acesta explică faptul că este imposibil să susțină activitatea Secției Neonatologie în condițiile în care nu deține competențele necesare. Mai mult, acesta a precizat faptul că în cazul în care conducerea Spitalului Județean de Urgență Slobozia nu revine asupra deciziei va înceta contractul pe care îl are cu cea mai mare unitate medicală din județ. «Noi suntem medici de familie, iar într-o gardă asigurăm și Pediatria, consultăm și cazurile care vin la Unitatea de Primiri Urgențe... Este un volum foarte ridicat de muncă pentru noi, care se va mări dacă vom face gărzi și la Neonatologie! Mai mult, nu avem competențele medicale necesare pentru a oferi consultații pe această secție. În cazul în care s-ar putea întâmpla ceva, evident că vom fi trași la răspundere. Dar la aceste consecințe nimeni nu se gândește, deși ar trebui să fie luate în calcul și cântărite bine... Dacă nu se va înțelege ceea ce vreau eu să spun și nu vom fi lăsați să ne facem gărzile pe Pediatrie, eu îmi voi da demisia!» a declarat Mihail Lungu, medic care a primit derogare la Ministerul Sănătății pentru a efectua gărzi doar pe Secția Pediatrie a Spitalului Slobozia. În cazul în care medicii de familie vor înceta să mai lucreze, atât activitatea Secției Pediatrie, cât și cea de la Neonatologie se suspendă. «Cel mai bine ar fi ca pe Neonatologie actul medical să fie asigurat de medicul care se află acolo. Restul cazurilor să fie transferate către alte spitale, așa cum procedează și alte unități medicale!» a explicat medicul Mihail Lungu.

Comportament abuziv, reclamat de specialiști
În ultima perioadă de timp, tot mai mulți medici tineri aleg să plece de la Spitalul Județean de Urgență Slobozia. Intervievată de publicațiile unde preferă să apară, Mariana Iancu precizează că medicii pleacă pentru că vor să se implice în proiecte de cercetare, pe care spitalul din Slobozia nu le poate asigura. Realitatea este însă cu totul alta. Medicii pleacă de la Spitalul Slobozia din cauza comportamentului abuziv pe care aceasta îl are față de specialiști. Surse din cadrul unității medicale au declarat că nu de puține ori Mariana Iancu i-a tratat cu dispreț pe medicii pe care i-a adus în Spitalul Județean de Urgență Slobozia. Cea mai recentă plecare este cea a medicului Vasilică Minciună, unul dintre specialiștii în urologie, dar și a soției acestuia, medic specialist în oftalmologie...

Secția Chirurgie a rămas fără a doua linie de gardă Nu este prima dată când Mariana Iancu este acuzată public de faptul că blochează activitatea Spitalului Județean de Urgență Slobozia. Anul trecut, în luna martie, tot în baza unei dispoziții interne, aceasta a decis să desființeze cea de-a doua linie de gardă a Secției Chirurgie. Medicii au transmis un memoriu prin care au explicat necesitatea existenței a două linii de gardă pentru această secție, însă doleanțele specialiștilor nu au fost luate în considerare. Și atunci, ca și acum, Mariana Iancu a refuzat să ofere public explicații referitoare la deciziile adoptate.

Cadrele medicale execută silit Spitalul Slobozia
Seria proceselor inițiate de angajații Spitalului Județean de Urgență Slobozia pentru a beneficia de sumele aferente tichetelor de masă pe care nu le-au primit continuă. Aproximativ 30 de cadre medicale cer în instanță executarea silită a unității medicale, întrucât conducerea a refuzat să țină cont de sentințele în baza cărora au primit dreptul de a beneficia de banii aferenți respectivelor tichete de masă. Cele 30 de asistente și infirmiere și-au cerut individual drepturile în instanță și nu sunt membre ale sindicatului SANITAS. Cu toate acestea, angajatele au reușit să obțină sentințe favorabile lor, dar care nu au fost puse în aplicare. Astfel, cadrele medicale au deschis acțiuni de executare silită prin care solicită respectarea hotărârilor judecătorești anterioare.Toate procesele se judecă la Judecătoria Slobozia.

22 Aprilie 2019, 07:50 (8432 vizualizări - 30 comentarii)

Citiți și:
Spitalul Slobozia încearcă să obțină autorizația sanitară de funcționare definitivă
Spitalul Județean de Urgență Slobozia este cel mai mare angajator din Ialomița
Deputatul Gheorghe Tinel cere Ministerului Sănătății să verifice Spitalul Județean de Urgență Slobozia
Mariana Iancu a pus poalele Spitalului în capul Consiliului Județean
Medicii Spitalului Slobozia reclamă neregulile din cadrul instituției

Comentariile cititorilor:


Bolnav:
(20 Mai 2019, 14:33)
Degeaba comentam aici!Ei tot ce stiu fac si daca se iau masuri impotriva lor ameninta cu greva.De ce nu se comentau aceste aspecte inaintea acestei managere?!Pentru ca toti managerii au fost doctori, si dupa cum se stie o mana spala pe alta, sau corb la corb nu-si scoate ochii...Asa este, cand medicii sunt de garda asistentele nu au voie sa-i trezeasca, doar daca ia foc spitalul(fereasca Dumnezeu!) ei find ocupati ori cu somnul ori cu vreo asistenta..Doamna managera se face ca nu aude, de ce nu ia masuri?De ce nu se duce noaptea peste ei, sa-i verifice, ca doar ei fac servici de dragul de a lua bani, doar nu din constiinta.La sectia de ginecologie poti sa mori, ca nu vine niciun doctor, ei fiind cei mai renumiti in a dormi toata noaptea sau a imparti patul cu vreo fata..
Pacient:
(12 Mai 2019, 10:11)
O gardă 1600 lei! Poate ai greșit zerourile! 1600 lei să doarmă in spital?! Nene, dacă nu ești pe moarte ciuciu doctori noaptea! Și când vin, mai bine ar dormi!
Gogu:
(12 Mai 2019, 07:30)
Sunt curios cum se plătește o garda 1600 lei acolo. Merg și eu sa fac gărzi atunci...
,,Draga predator":
(27 Aprilie 2019, 14:39)
Eu inca lucrez la IOB Fundeni!Comparativ cu IOB Fundeni, la Slobozia e rai. Asistentele si medicii o domnesc la Slobozia.Daca ar lucra o zi acolo si-ar da demisia a doua zi!
Draga Predator:
(25 Aprilie 2019, 21:30)
Amice, nu mai zice de Spitalul Fundeni ca habar nu ai cum sta treaba acolo! Unu’ care a lucrat in Fundeni.
Marina Voica:
(25 Aprilie 2019, 06:32)
Aurul, dolarii si moldovenii mai bine.
PREDATOR:
(24 Aprilie 2019, 23:55)
Nu în toate spitalele din tara sunt aceleași salarii.Interesati-va la Institutul Parhon din București, ce salarii a ,,dat'' managerul de acolo, mult mai mici ca in spitalul Slobozia și unde medicii nu au asistente in cabinete. sau la Fundeni unde pe secție o asistenta are în grijă 20-30 de pacienti și în tura de noapte nu doarme nici 5 min.Nu ca la Slobozia, unde daca te duci noaptea sa le spui că nu te simți bine, se supără că le scoli din somn.
Salariile nu sunt finanțate de Consiliul Județean, sunt suportate din banii noștri, ai celor care plătesc impozite .Din banii cetățenilor sunt suportate toate salariile  la stat, și pe lângă salarii trebuie sa le mai dai și șpagă.
@predator:
(24 Aprilie 2019, 21:32)
Cum adica "aceasta managera v-a facut salariile babane" ?!!! A dat de la ea? E proprietar de spital? Salariile s-au marit de catre guvern nu de manager, CJ finanteaza spitalul si salariile medicilor si ale asistentelor sunt conform grilei de salarizare la nivel national pentru personalul medical.
Tu esti Mariano? ce nume de scena...
PREDATOR:
(24 Aprilie 2019, 15:06)
Cred ca d-na manager e singura impotriva tuturor!Cine nu va lasa, pe voi, cadrele medicale sa va faceti datoria fata de pacienti?Pleaca medicii care n-au habar sa puna un diagnostic si raman cei pe care nu-i intereseaza decat salariu baban si ciubucurile, deci oricum ar fi, tot pacientii sufera.
Sa vedem un articol in ziar in care o infirmiera e umilita de un medic si fortata sa faca sex cu el cand e de garda, e strigator la cer.
Astia sunt medicii in care ne punem viata???Dupa barfele din spital se pare ca majoritatea doctorilor asa procedeaza cand sunt de garda, isi cheama asistentele sa le ofere servicii sexuale, ca sa-si tina postul, ca altfel sunt eliminate.
Bine ca aceasta managera v-a facut salarii uriase, ca sa va faceti poftele la serviciu.
Un lucrator pe plantatia Maria:
(24 Aprilie 2019, 12:54)
Nu stiu cine esti tu...Paula,dar daca strigatul tau se poate face auzit...striga cat poti tu de tare,,ce mai astepti Marian Pavel???????""Cat timp isi va mai bate joc femeia asta de intreaga unitate medicala?
Pacient:
(24 Aprilie 2019, 10:36)
Probabil ca cei mai revoltati care scriu aici, sunt angajati ai spitalului.Ma intreb, ce nu le convine?
Au salarii uriase pentru munca prestata si tot stau cu mana intinsa la ciubuc.Cat despre atitudinea lor fata de pacienti, ce sa mai spunem...Se poarta de parca pacientii sunt vinovati ca s-au imbolnavit, si pe tonuri ridicate de voce, ca ti-e frica sa te mai duci la acest spital.Doctorii pentru o garda sunt platiti 1600 lei, o garda in care dorm linistiti, spunandu-le asistentelor sa nu cumva sa-i trezeasca pentru toate prostiile..1600 de lei pentru o noapte de somn! Sa ne gandim ca intr-o fabrica cine lucreaza in tura de noapte, lucreaza toata noaptea, nu doarme, iar salariul pe care il ia intr-o luna, este cat o garda a unui doctor intr-o noapte de somn.Si ce sa mai spunem despre programul din policlinica, unde fiecare si-l face cum vrea, sau despre programul de la fizioterapie, unde in programul de dupa masa, trebuie sa pleci de la servici ca sa apuci sa faci procedurile, deoarece doamnele se grabesc sa plece acasa, si sa nu cumva sa vii dupa ora 17.
Cred ca d-na manager este prea indulgenta fata de unii angajati ai spitalului, care  nu-si fac meseria asa cum trebuie, sau asa cum fac cei din occident, cu seriozitate, profesionalism si empatie fata de pacient.Ce sa mai vorbim si despre infiermiere, care sunt mai ceva ca doctorii...Nu-ti aduce o plosca pana nu-i dai 20 de lei, ca nu are de unde sa aduca.Dar cu 20 de lei bagati in buzunar, se gaseste.Vai de cetatenii acestui judet, care se imbolnavesc!
Angajat:
(24 Aprilie 2019, 08:34)
UNDE I S. ?.TOATA ZIUA PE CIMP,DA CU PASUL LA G.DOJA POATE MAI CUMPARA CEVA DIN BANII NOSTRII,CA APARTAMENT SI A LUAT IN FATA SPITALULUI(TOT DIN BANII NOSTRII).O MAI TINE SI PE D NA G. CARE I CARA TRENA _AIESIT LA PENSIE_CE MAI CAUTA ACOLO? DNA, CURTEA DE CONTURI ,PE EL NU L CONTROLEAZA SAU ARE ACOPERIRE DE LA P S D ATUAL ?
Daniela:
(23 Aprilie 2019, 21:54)
Ce spuneți daca am anunța câteva tv si CV presa sa afle si cei din afara Porașului ce se întâmpla in sp.Slobozia ?
Un frate:
(23 Aprilie 2019, 15:37)
@ Doctor
Nu mai manca fecale, asa zis docto. Lucrurile nu stau chiar asa, nu a plecat nici un doctor valoros si de neinlocuit. At....rei era un puturos si un indolent, M...iuna un parvenit care o pupa pe tanti fix in f..nd iar asta ii deconta recunoascatoare naveta Bucuresti Slobo si retur lui, nevesti-sii si la toata sleahta adusa tot de el, cum nu i-a mai dat 20 milioane lunar cum s-a carat, el a convins-o activ sa desfiinteze linia de garda chirurgie, S..ira si-a dat pe ascuns  in judecata colegii doctori, in fata ranjea amabil si apoi venea postasul cu citatia la tribunal, O..ru, alta potaie prefacuta, mincinoasa si avida de bani, cu nimic mai breaz decat invinuita din articol,  T..on care era platit triplu pentru o singura norma, ca director medical nu avea nici o valoare concreta, pupa si asta in f..nd pe cine nimerea, numai sa ii fie lui foarte bine.
Burtosu:
(23 Aprilie 2019, 14:14)
Pe fata ei se vede ca este proasta.o alcoolista notorie.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Vineri 28 Feb 2020
278 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Prefectura Ialomița, Coronavirus: 65 persoane, izolate la domiciliu!

Potrivit Prefecturii Ialomița, în ceea ce privește situația epidemiologică-Coronavirus, joi, 26 februarie 2020, 65 persoane sunt izolate la domiciliu, în carantină neaflându-se ...[citește_toată_știrea]

27 Februarie 2020, 17:10
(219 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Mircea Dinescu lansează «Scaunul cu trei picioare»

Slobozia: Mircea Dinescu lansează «Scaunul cu trei picioare»

Cu ocazia «Zilei Modiale a Scriitorului», marți, 3 martie 2020, de la orele 14,30, la Sala Studio a Centrului Cultural «Ionel Perlea» din Slobozia se va lansa volumul de poezii «Scaunul cu trei picioare ...[citește_toată_știrea]

27 Februarie 2020, 16:35
(64 vizualizări - 0 comentarii)


Accident la Lilieci: O persoană moartă pe loc, alte patru rănite!

Miercuri, 26 februarie 2020, în jurul orei 6,30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au intervenit la un accident de circulație produs pe DN2, în localitatea Lilieci, soldat cu decesul unei persoane ...[citește_toată_știrea]

27 Februarie 2020, 16:20
(131 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Lilieci accident


Fetești: Acțiune a polițiștilor

Polițiștii feteșteni au desfășurat miercuri, 26 februarie a.c., activități de prevenire a evenimentelor rutiere, precum și a furturilor din locuințe, în cadrul campaniilor «Viața are prioritate!» și «Hoții ...[citește_toată_știrea]

27 Februarie 2020, 16:10
(58 vizualizări - 0 comentarii)


4

Prefectura Ialomița, Coronavirus: 41 persoane, izolate la domiciliu!

Potrivit Prefecturii Ialomița, în ceea ce privește situația epidemiologică-Coronavirus, miercuri, 26 februarie 2020, 41 persoane sunt izolate la domiciliu, în carantină neaflându-se persoane. Pe localități ...[citește_toată_știrea]

26 Februarie 2020, 17:30
(522 vizualizări - 0 comentarii)


Razie cu percheziții la Bărbulești și Jilavele

10 percheziții domiciliare, articole pirotehnice ridicate de polițiști, 127 de sancțiuni contravenționale aplicate și o infracțiune constatată în flagrant, este bilanțul unei acțiuni de amploare desfășurată ...[citește_toată_știrea]

26 Februarie 2020, 16:10
(191 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Campania «Viața are prioritate»

Polițiștii slobozeni au aplicat marți, 25 februarie a.c., peste 30 de sancțiuni contravenționale, în cadrul unei acțiuni operative desfășurate în cadrul campaniei de prevenire a evenimentelor rutiere « ...[citește_toată_știrea]

26 Februarie 2020, 14:20
(94 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: Incendii la Scânteia, Piersica și Condeești

ISU Ialomița: Incendii la Scânteia, Piersica și Condeești

În curzul zilei de marți, 25 februarie 2020, în jurul orelor 12,35, pompierii ialomițeni au intervenit  pentru localizarea și stingerea unui incendiu la o hală metalică din comuna Scânteia. La locul ...[citește_toată_știrea]

26 Februarie 2020, 12:40
(171 vizualizări - 0 comentarii)


8

Prefectura Ialomița, Coronavirus: 9 persoane, izolate la domiciliu la Fetești, Urziceni, Manasia, Amara și Dridu. Alte 4 persoane, izolate la domiciliu sub supraveghere medicală!

Având în vedere situația epidemiologică creată de numeroasele cazuri de coronavirus confirmate în regiunile Lombardia și Veneto din nordul  Italiei,  precum și numărul mare de cetățeni români ...[citește_toată_știrea]

25 Februarie 2020, 19:15
(2490 vizualizări - 1 comentariu)


9

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

25 Februarie 2020, 18:10


10

Slobozia: Spărgător de mașini, reținut pentru 24 de ore

Polițiștii slobozeni au identificat un bărbat, de 28 de ani, bănuit de comiterea mai multor infracțiuni de «tentativă la furt calificat», fapte săvârșite în noaptea de 23/24 februarie 2020. Cel în cauză ...[citește_toată_știrea]

25 Februarie 2020, 16:50
(235 vizualizări - 0 comentarii)


Tineri ialomițeni, prinși la volan fără permis

Doi ialomițeni de 20, respectiv 30 de ani, au fost depistați de polițiști luni, 24 februarie a.c., conducând autoturisme pe drumurile publice fără a deține permise de conducere pentru vreo categorie de ...[citește_toată_știrea]

25 Februarie 2020, 16:40
(133 vizualizări - 0 comentarii)


12

DSVSA Ialomița: Amendat de 3 ori pentru comerț ilegal cu porci

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează toți cetățenii județului că, în scopul prevenirii reapariției de focare de pestă porcină africană pe teritoriul județului ...[citește_toată_știrea]

25 Februarie 2020, 16:15
(171 vizualizări - 0 comentarii)


13

RAJA SA Constanța: Avarie pe strada Călărași din Fetești!

Pentru remedierea unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 75 mm, de pe strada Călărași din Fetești, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile marți, 25 februarie ...[citește_toată_știrea]

25 Februarie 2020, 16:10
(124 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 4 accidente, un decedat și patru răniți

La sfârșitul de săptămână precedent, 21-23 februarie a.c., polițiștii ialomițeni au intervenit la patru accidente de circulație, soldate cu decesul unui persoane și rănirea a altor patru. Primul accident ...[citește_toată_știrea]

24 Februarie 2020, 17:40
(208 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Lemne confiscate de polițiști

Fetești: Lemne confiscate de polițiști

Polițiștii din Fetești au aplicat 6 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 11000 de lei, în urma unei razii pe linia prevenirii și combaterii ilegalităților ce se pot comite în domeniul silviculturii ...[citește_toată_știrea]

24 Februarie 2020, 17:15
(180 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Polițiștii rutieri au depistat, pe raza județului Ialomița, șapte șoferi ialomițeni care au condus pe drumurile publice aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. Șoferii, cu vârste cuprinse între ...[citește_toată_știrea]

24 Februarie 2020, 17:05
(165 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

21 Februarie 2020, 18:20


ISU Ialomița: 28 Februarie-Ziua Protecției Civile din România

Protecția civilă este o structură înființată încă de acum 87 de ani în România, cu scopul îndeplinirii sarcinilor umanitare destinate să protejeze populația civilă împotriva pericolelor, ostilităților sau ...[citește_toată_știrea]

21 Februarie 2020, 10:50
(219 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Târgul Apicol, ediția a XI-a

Slobozia: Târgul Apicol, ediția a XI-a

Primăria Municipiului Slobozia prin Servicii Publice Slobozia SRL, în parteneriat cu Casa Mierii Cooperativă Agricolă, vă face cunoscut faptul că, în perioada 28 februarie-1 martie 2020, se va desfășura ...[citește_toată_știrea]

21 Februarie 2020, 09:40
(250 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Tânăr reținut pentru «furt calificat»

Miercuri, 19 februarie a.c., polițiștii de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au identificat un bărbat, de 28 de ani, din Slobozia, bănuit de comiterea infracțiunii de «furt ...[citește_toată_știrea]

20 Februarie 2020, 16:15
(249 vizualizări - 0 comentarii)


Percheziții în Ialomița și Ilfov. Trei persoane reținute pentru «braconaj piscicol» și «furt calificat»!

Percheziții în Ialomița și Ilfov. Trei persoane reținute pentru «braconaj piscicol» și «furt calificat»!

Polițiștii din Ialomița au reținut trei bărbați în urma unor percheziții efectuate la locuințele unor persoane bănuite de «braconaj piscicol» și «furt calificat». Au fost descoperite peste 570 kilograme ...[citește_toată_știrea]

20 Februarie 2020, 08:10
(303 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița și IPJ Ialomița, controale în trafic

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează ialomițenii că, în scopul prevenirii reapariției de focare de pestă porcină africană pe teritoriul județului Ialomița, desfășoară ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 18:10
(252 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiune pe linia prevenirii și combaterii infracționalității în școli

Miercuri, 19 februarie a.c., polițiștii rutieri și cei de Ordine Publică din Slobozia au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii infracționalității în incinta și în zonele adiacente unităților ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 17:25
(251 vizualizări - 0 comentarii)


Grecii de Jos: Șoferul de 87 de ani a acroșat cu mașina un biciclist

Marți, 18 februarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au intervenit la un accident de circulație produs pe DJ101, în localitatea Grecii de Jos, soldat cu rănirea unei persoane. Din primele ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 17:20
(298 vizualizări - 1 comentariu)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Marți, 18 februarie a.c., în jurul orelor 16,00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit în trafic pe DN2, pe raza comunei Movilița, un autoturism condus de un tânăr, de 20 de ani, din Coșereni ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 17:15
(256 vizualizări - 0 comentarii)


Mărculești: A intrat cu tractorul în gard

Marți, 18  februarie a.c., în jurul orelor 17,00, polițiștii din cadrul Secției nr. 1 Poliție Rurală Slobozia au fost sesizați prin 112 de o femeie din localitatea Mărculești, despre faptul că un tractor ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 17:10
(330 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Vernisaj la Centrul Cultural «Ionel Perlea»

Muzeul Județean Ialomița organizează o expoziție de lucrări a 22 de artiști plastici, din colecțiile Muzeului. 31 de tablouri ale unor artiști renumiți, printre care și Constantin Piliuță, Dona Noni Delavrancea ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 17:05
(300 vizualizări - 0 comentarii)


Percheziții în Ialomița și Ilfov. Evaziunea fiscală cu achiziții intracomunitare, în vizor!

Miercuri, 19 februarie a.c., polițiștii Direcției de Investigare a Criminalității Economice efectuează 15 percheziții domiciliare, în cadrul unei operațiuni pentru combaterea evaziunii fiscale în domeniul ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 09:05
(654 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Ordine de protecție provizorie pentru violență domestică

Polițiștii din Slobozia au emis marți, 17 februarie a.c., două ordine de protecție provizorie. Documentele au fost eliberate după ce două femei, victime ale violenței domestice, au făcut solicitări în acest ...[citește_toată_știrea]

18 Februarie 2020, 18:05
(371 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...