Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Asistentă agresată de medic în fața bolnavilor

Se întâmplă la Spitalul Slobozia

Asistentă agresată de medic în fața bolnavilor

Este anchetă penală la Spitalul Județean de Urgență Slobozia, după ce o asistentă a reclamat la Poliție faptul că a fost agresată de un medic. Mariana Iancu, mana­gerul celui mai mare spital din Ialomița, a infirmat incidentul, însă surse judiciare au confirmat existența unei plângeri penale ce are ca obiect «purtarea abuzivă» a unui cadru me­dical angajat la Spitalul Slobozia. Sub protecția anonimatului, colegii asistentei agresate au explicat cum s-a pe­trecut incidentul. Mai mult, în acest caz a fost deschisă și o anchetă internă.

Filmul unui scandal
Un nou scandal public a izbucnit la Spitalul Județean de Urgență Slobozia. De această dată, protagonistul ar fi un medic pe care o asistentă îl acuză de faptul că ar fi agresat-o fizic și verbal, în timp ce era la serviciu. Incidentul s-ar fi petrecut în urmă cu aproximativ o săptămână, în cadrul secției de Anestezie și Terapie Intensivă. Respectiva asistentă supraveghea bolnavii, moment în care medicul a intrat în salon și a în­ceput să-i ceară explicații cu privire la starea pacienților, pe un ton ridicat. Mai mult, cu aceeași atitudine, medicul i-ar fi reproșat femeii faptul că nu este în stare să întrețină curățenia în salonul secției. Enervată de atitudinea medicului, asistenta a început să-i ceară soco­teală cu privire la motivele pentru care el se află pe Secția ATI. Respectivul medic este specialist în Obstetrică-Ginecologie și este angajat pe această secție din cadrul Spitalului Slobozia... Între cei doi ar fi izbucnit un scandal, moment în care me­dicul ar fi îmbrâncit-o pe asistentă și i-ar fi adresat cuvinte jignitoare. Femeia ar fi încercat să se apere, moment în care i-ar fi smuls medicului din piept ecusonul. Nu este primul scandal pe care medicul l-ar fi provocat în cadrul Spita­lului Județean de Urgență Slobozia. În timpul mandatului fostului manager al Spita­lului Slobozia, medicul ar fi fost acuzat de o infirmieră că o obliga să-i facă sex oral în timpul gărzilor... Femeia s-ar fi adresat conducerii de la acea vreme printr-o plângere scrisă, solicitând să fie mutată pe o altă secție. Scandalul de atunci a fost repede mușamalizat, după ce infirmiera a fost, în cele din urmă, mutată așa cum a cerut...

Mariana Iancu păstrează tăcerea
Contactată telefonic pentru a oferi un punct de vedere cu privire la acest incident, Mariana Iancu, managerul Spitalului Județean de Urgență Slobozia, a negat existența scandalului. Aceasta a declarat reporterilor ziarului nostru faptul că: «De unde știți voi ce se întâmplă în spitalul ăsta?! Cine vă spune vouă toate prostiile astea?! Dar ce credeți că eu sunt glugă de coceni?! Păi, eu n-aș fi știut dacă era ceva? Fiți serioși și nu mai umblați cu din astea pentru că într-o zi o să fiți dați în judecată și nu o să vă convină! O zi bună vă doresc...». Surse din cadrul unității medicale susțin că între asistenta Secției ATI și medicul ginecolog ar fi existat, într-adevăr, o altercație. Mai mult, în acest caz va fi deschisă și o anchetă internă prin care membrii Comisiei de Disciplină a Spi­talului Slobozia vor analiza dacă medicul a procedat sau nu corect. Între timp, asis­tenta a făcut o plângere și la Poliție. Astfel, în acest caz a fost deschisă o anchetă, în cadrul căreia se fac cercetări pentru comiterea infracțiunii de «purtare abuzivă». «În această cauză se fac verificări, dar care la momentul de față se află într-o fază incipientă și nu se pot oferi detalii!» au explicat reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița. Potrivit Noului Cod Penal, «purtarea abuzivă» se pedepsește cu închisoare de până la 6 luni sau cu amendă.

Bătaie la Unitatea de Primiri Urgență Incidentul relatat în rândurile de mai sus nu este singular la Spitalul Județean de Urgență Slo­bozia. În urmă cu aproximativ 2 ani, o doctoriță și-a agresat o colegă, ieșindu-și din fire. Și atunci, ca și acum, conducerea unității medicale a refuzat să confirme incidentul și le-a îndemnat pe doctorițe să se împace. Cazul a intrat, de ase­menea, în atenția organelor de urmărire penală.

Lipsa medicilor, în presa internațională Lipsa medicilor rămâne problema nerezol­vată a Spitalului Județean de Urgență Slobozia. Recent, deficitul cadrelor medicale din cel mai mare spital din Ialomița a fost reflectat și în presa internațională. Publicația britanică «The Guardian» a relatat pe larg despre si­tuația în care se află Secția Neonatologie a celui mai mare spital din Ialomița unde, în prezent, își desfășoară activitatea doar un singur medic. Este vorba despre șeful de secție, medicul Gabriela Dumitru. Colegul său, me­dicul Gheorghe Hoinaru, se află în concediu medical, din cauza unor probleme de sănătate. Ambii medici sunt pensionari de câțiva ani, însă au preferat să vină la serviciu pentru că, în lipsa lor, secția risca să se închidă. Posturile de medici specialiști neonatologi au fost scoase la concurs de mai multe ori, însă candidații au refuzat să se înscrie la exa­menele organizate de Spitalul Slobozia.

3 Mai 2019, 07:50 (9695 vizualizări - 43 comentarii)

Citiți și:
La Spitalul Județean de Urgență Slobozia, 30% dintre diagnostice au fost eronate
Spitalul Județean de Urgență Slobozia a fost reacreditat
În sfârșit, doamna Mariana are diplomă!
Medicii Spitalului Slobozia reclamă neregulile din cadrul instituției
«ia uite ale dracu’ c.rve!»

Comentariile cititorilor:


Ion:
(8 Mai 2019, 08:58)
Se încaieră bugetarii, in general! Au dar de bani fără muncă și nu mai au limite! Șpăgarii sunt mai ales în medical, e clar!!!
Circ medical bugetat:
(7 Mai 2019, 16:41)
Se incaiera spagarii prin spitale. Chemati pompierii cu furtunurile de apa sa-i desparta...
Victoria:
(7 Mai 2019, 12:33)
@asistent. Și...câți dintre voi știu ce salarii au cei fin ATI, in comparație cu salariul mediu?!? Plecați drc unde este ușor, nu mai faceți crime și scandaluri! Dacă îi smulgea părul din cap, nu o făcea degeaba!
Asistent:
(7 Mai 2019, 09:52)
Un primul rând informația este eronată medicul ia smuls ecusonul și tot medicul a agresat-o verbal. Comentam să ne aflam in treaba mă întreb câți dintre voi știu ce înseamnă muncă în ATI?
@grigore:
(6 Mai 2019, 13:28)
@grigore! Cum putem ști că doctorul nu are interese pur subiective, personale, ca să dea afară o asistentă? Despre doctori români vorbim, răzbunători, nu despre nemți corecți și morali! E cu două tăișuri dacă medicii pot face selecția asistentelor cu care să lucreze permanent. Câtă încredere să ai și în doctori?
Grigore:
(6 Mai 2019, 11:31)
Ar fi bine pentru pacienți, ar fi o urgență, ca doctorii să fie tranșnați, duri, cu proastele de asistente!!! Ele își bat jos de munca medicului. Sunt om pățit, nu din cauza medicului, ci din cauza celor de pe lături. Dați puteri de constrângere profesională medicilor asupra personalului idiot din subordine!!!!! Este o urgență!
%&:
(5 Mai 2019, 21:41)
Pai daca nu aplica tehnicile de nursing specifice sectiei unde activa,doctorul avea tot dreptul sa intervina,fiind in raporturi de subordonare conform fisei postului.Iar daca asistenta aplica gresit tehnica de ingrijire aducindu-i prejudicii pacientului,mai bine sa plece xin sistem pentru ca nu a intrat pe cinstite acolo,asa cum nu au intrat multe fin colegele asistentei care face obiectul aricolului.Sint multe specimene care se dau cu universitati,dar care nu stiu cum arata un curs universitar sau o analiza intr-un laborator de cercetare biochimica.Nu stiu sa aplice corect tehnicile de pansat,tehnicile de testare iinnectabila,injectiile intramusculare,etc.Y
Urziceni:
(5 Mai 2019, 11:51)
E adevărat că se angajau și se angajează încă pe euro! Corupția continuă? De aceea aveți cel mai eficient spital! Vai de viața voastră!
Cristina:
(5 Mai 2019, 09:10)
Citesc si ma minunez! Oare toti cei care comentați negativ despre locul unde lucrați,despre locul de unde va luati cele mai mari salarii din județ,sunteti angajați în vremea in care dl V.O., V.Z. si dl B., va solicitau între 2000 și 5000 de euro la angajare! Sper ca nu !
Ograda:
(5 Mai 2019, 09:01)
Cele mai multe comentarii sunt in cunoștință de cauză. Adică, în acest spital este dezastru din toate punctele de vedere. Mira-m-aș ca asistenta să fie îngerul, și doctorul ispita. Hai că nu suntem toți idioți! Nu mai încercați, ca @catalina, să puneți parfum pe cct. Nici câteva tone de parfum esență nu ar fi de-ajuns!
Cătălin:
(5 Mai 2019, 08:55)
@catalina. AȘA AR TREBUI SĂ FIE LA ATI!! O fi pila ta cum zici, dar cu una nu poți salva vieți. Da, acolo e nevoie de multă seriozitate și profesionalism. Nu sunt! Depinde pe ce tură nimerești, ca pacient! E bine că-i ții partea asistentei, dar nici medicul acela nu cred că e ne-bun... Îl cunosc, parțial.
Catalina:
(4 Mai 2019, 23:30)
Întâmplarea face să ii stiu pe ambii. Pe dl dr mai putin, asa ca nu pot comenta însă pe respectiva asistenta o stiu. O sa fac un comentariu referitor la pregătirea ei profesională în sensul că nu am cunoscut niciodată un profesionist mai bun si nici nu avea cum sa fie altfel in sectia ATI!!!! Acolo este foc continuu, cazurile cele mai grave acolo sunt. Acolo daca nu ai viteza de reacție si nu esti pregatit, nu prea ai ce sa cauti! " incompetența " asta, asa cum este numită, iti prinde o linie venoasă cu o asa dexteritate ca nici nu ai timp sa iti dai seama ce se intampla. Asa ca mai usurel cu comm in necunostinta de cauza.
Flori:
(4 Mai 2019, 13:51)
V-am spus! La școală și la spital ( obligatoriu, Slobozia!), subiectele sunt savuroase și de mare succes la public! Nicio acțiune LA FLOCI nu este mai citită și mai comentată. Poate doar temele despre apa potabilă, deși....s-au cam resemnat oamenii. Căutați abuzuri sexuale și prin școli. E multe și piperate!
Proverb:
(4 Mai 2019, 13:23)
Pana la Dumnezeu(adica medicul, care pretinde: plic gros, odihna, mancare, sex, relaxare la tigara si cafea-in spital!), te manaca sfintii(adica asistentele, infirmierele, portarul de la intrare etc carora trebuie sa le indesi in buzunare"maruntis" pana faci scurta la mana, pt orice gest care intra in atributiunile normale de serviciu si pt care sunt platiti toti cu salarii consistente).
Tornada spitaliceasca:
(4 Mai 2019, 11:27)
Se pare ca"gluga de coceni"a dlui victor m.este dezinformata,neinformata,depasita sau incearca sa bage gunoiul sub gluga de coceni.Pardon.Pres.In alta ordine,medicii invata mult.Ca in invatamantul actual,prea mult,fiind surmenati,obositi,clar,omeneste,depasiti ca oameni cu puteri normale.Medicii de acum 100ani erau pregatiti si se ocupau de pacienti cu acel cumul de cunostinte generaliste.Azi,ca o greseala,este un talmes balmes pe specializare,garzile lungi cu pacienti nervosi,needucati,duc la iesiri comportamentale.In cazul de mai sus,cearta a mocnit cu mult inainte.Clar.Ca"gluga de coceni"nu intelege ca pacientii si cadrele medicale sunt oameni e grav.Dar asta e sistemul democratic propus de fsn,prelungit de psd ajungand intr un spital de stat in 2019,nepregatiti.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Joi 21 Nov 2019
230 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

AJOFM Ialomița: Angajatorii sunt obligați să anunțe locurile de muncă vacante și ocuparea acestora

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă reamintește tuturor angajatorilor (persoane fizice/juridice de drept public sau privat) că, potrivit Legii, au obligația de a comunica agențiilor județene ...[citește_toată_știrea]

21 Noiembrie 2019, 17:15
(6 vizualizări - 0 comentarii)


Sancțiuni aplicate taximetriștilor din Slobozia

Polițiștii din Slobozia au verificat marți, 19 noiembrie 2019, taximetriștii din municipiul reședință de județ. În urma acțiunii, oamenii legii au aplicat sancțiuni în valoare de 4900 de lei. Problemele ...[citește_toată_știrea]

21 Noiembrie 2019, 17:10
(22 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Slobozia: «Voluntariatul ne face mai buni»

Reprezentanții Protopopiatului Slobozia au inițiat un proiect al cărui scop vizează formarea spiritului moral-creștin al tinerilor. Inițiativa se numește «Voluntariatul ne face mai buni», iar prima acțiune ...[citește_toată_știrea]

21 Noiembrie 2019, 17:05
(21 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

19 Noiembrie 2019, 19:15


4

IPJ Ialomița: Acțiunea «Foc de Artificii»

Luni, 18 noiembrie a.c., Poliția Română a demarat acțiunea națională «Foc de Artificii». Și în acest an sunt continuate activitățile la nivel național, sub coordonarea Direcției Arme, Explozivi și Substanțe ...[citește_toată_știrea]

19 Noiembrie 2019, 16:05
(157 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Accident cu două victime

Un accident s-a produs la Slobozia, în dimineața zilei de sâmbătă, 16 noiembrie a.c., în jurul orei 8,05, între două autoturisme. Pentru salvarea victimelor au intervenit o descarcerare și o ambulanță ...[citește_toată_știrea]

18 Noiembrie 2019, 15:30
(222 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


Incendiu la Mihail Kogălniceanu

În vineri spre sâmbătă, 15/16 noiembrie a.c., în jurul orei 3,45, a izbucnit un incendiu la un garaj auto din incinta unei gospodării din localitatea Mihail Kogălniceanu. La fața locului s-au deplasat ...[citește_toată_știrea]

18 Noiembrie 2019, 15:25
(150 vizualizări - 0 comentarii)


Moldoveni: A ars un autoturism

Sâmbătă, 16 noiembrie a.c., în jurul orelor 18,45, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu de autoturism din localitatea Moldoveni. La fața ...[citește_toată_știrea]

18 Noiembrie 2019, 15:20
(111 vizualizări - 0 comentarii)


8

Pompierii slobozeni au deblocat ușa unei bătrâne

Sprijinul pompierilor a fost solicitat în cursul nopții de sâmbătă spre duminică, 16 noiembrie a.c., în jurul orelor 23,30, pentru asigurarea accesului în apartamentul unei persoane de 73 ani. Pompierii ...[citește_toată_știrea]

18 Noiembrie 2019, 15:15
(224 vizualizări - 0 comentarii)


9
Polițiștii au plantat arbori la Colelia

Polițiștii au plantat arbori la Colelia

Sâmbătă, 16 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Grivița au acceptat invitația de a participa la o acțiune de împădurire, desfășurată sub deviza «România plantează pentru mâine ...[citește_toată_știrea]

18 Noiembrie 2019, 14:15
(197 vizualizări - 1 comentariu)


10

Ialomița: Beți la volan

Duminică,17 noiembrie a.c, polițiștii feteșteni au depistat doi șoferi conducând autoturisme pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice. În primul caz, un tânăr de 25 de ani, din Fetești, a ...[citește_toată_știrea]

18 Noiembrie 2019, 14:10
(117 vizualizări - 0 comentarii)


Fierbinți-Târg: Produse contrafăcute, confiscate

Zeci de produse cosmetice și articole de îmbrăcăminte, susceptibile a fi contrafăcute, au fost confiscate de polițiștii Orașului Fierbinți Târg. Vineri, 15 noiembrie a.c., polițiștii au oprit, pentru control ...[citește_toată_știrea]

18 Noiembrie 2019, 14:05
(113 vizualizări - 0 comentarii)


12

APIA: Pete 700 mii de fermieri, autorizați la plată

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură Prahova informează că, începând cu data de 16 octombrie 2019, în cadrul Campaniei de plăți în avans pentru anul 2019, s-a autorizat la plată la nivel național ...[citește_toată_știrea]

18 Noiembrie 2019, 13:40
(134 vizualizări - 0 comentarii)


Proiecte europene implementate de DSVSA Ialomița

Printr-un comunicat de presă, Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează asupra semnării a două Contracte de finanțare cu fonduri europene nerambursabile prin Programul ...[citește_toată_știrea]

18 Noiembrie 2019, 11:05
(120 vizualizări - 0 comentarii)


DSP Ialomița: A doua tranșă de vaccin antigripal, distribuită

DSP Ialomița: A doua tranșă de vaccin antigripal, distribuită

Direcția de Sănătate Publică Ialomița anunță faptul că a doua tranșă de vaccin antigripal a fost distribuită de la finalul săptămânii trecute în cabinetele medicilor de familie din județ. Astfel, peste ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2019, 16:10
(268 vizualizări - 4 comentarii)


Racla cu Sfintele Moaște ale Sfintei Mironosițe Maria Magdalena, la Slobozia

Racla cu Sfintele Moaște ale Sfintei Mironosițe Maria Magdalena, la Slobozia

Cu binecuvântarea Preasfințitului Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, în preajma hramului bisericii «Sfântul Evanghelist Matei», vineri, 15 noiembrie 2019, la orele 17,00, o delegație de la ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2019, 15:55
(339 vizualizări - 0 comentarii)


Proiect de promovare a școlilor de pompieri în liceele din Ialomița

Reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență «Barbu Catargiu» al Județului Ialomița au desfășurat o amplă campanie de promovare a școlilor de pompieri în liceele din județ. Campania a debutat ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2019, 15:50
(169 vizualizări - 1 comentariu)


Jilavele: Arestat pentru «evaziune fiscală»

Joi, 14 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Jilavele au reușit identificarea unui bărbat, de 52 de ani, din comuna Jilavele, pe numele căruia Tribunalul Ialomița a emis un mandat ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2019, 15:45
(180 vizualizări - 0 comentarii)


Deficit de personal la Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița

Concursurile din sursă externă organizate de Inspec­toratul de Poliție al Județului Ialomița au rezolvat pro­blema lipsei de personal doar parțial. Instituția continuă să aibă probleme din cauza deficitului ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2019, 15:40
(315 vizualizări - 3 comentarii)


Accidente la Slobozia și Urziceni, trei victime

Joi, 14 noiembrie a.c., polițiștii ialomițeni au intervenit la două accidente rutiere soldate cu rănirea a trei persoane. Primul dintre acestea s-a produs în jurul orei 6,00, pe raza municipiului Slobozia ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2019, 15:35
(284 vizualizări - 0 comentarii)


APM Ialomița: «Voluntar, implică-te!»

Joi, 7 noiembrie 2019, la Sala de Festivități a Colegiului Național «Mihai Viteazul» din Slobozia s-a desfășurat cea de a V-a ediție a evenimentului «Voluntar, implică-te!», eveniment organizat de Agenția ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2019, 15:30
(134 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În perioada 18-22 noiembrie a.c., E-Distribuție Dobrogea anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări se vor desfășura în localitățile ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2019, 15:25
(142 vizualizări - 0 comentarii)


«Ziua Mondială a Diabetului», marcată și la Slobozia

Slobozia se alătură orașelor din țară care în noiembrie marchează «Ziua Mondială a Diabetului». Cu acest prilej, Direcția de Sănătate Publică și medicii diabetologi din județ organizează până pe data de ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2019, 15:20
(137 vizualizări - 0 comentarii)


O nouă campanie la Crucea Roșie Ialomița

Crucea Roșie Ialomița este înscrisă în Programul «Colgate», o campanie ce se desfășoară în perioada noiembrie 2019-februarie 2020. Alături de alte 10 județe din țară, peste 77 mii de copii din clasele primare ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2019, 15:15
(168 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Polițistul pasionat de alpinism

IPJ Ialomița: Polițistul pasionat de alpinism

Un polițist rutier ialomițean a reușit să cucerească toate cele 13 vârfuri de peste 2500 metri din România, atingând înălțimile amețitoare ale Alpilor Italieni, Munților Balcani sau Muntele Olimp. Agentul ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2019, 15:10
(146 vizualizări - 0 comentarii)


Razie a polițiștilor la Slobozia

Razie a polițiștilor la Slobozia

În cursul zilei de miercuri, 13 noiembrie a.c., pe raza municipiului Slobozia au fost angrenate aproximativ 40 de efective de Ordine Publică, Poliție Rutieră și Investigații Criminale, precum și luptători ...[citește_toată_știrea]

14 Noiembrie 2019, 16:15
(311 vizualizări - 2 comentarii)

Taguri: Slobozia razie


DN21: Accident rutier soldat cu trei victime

Joi, 14 noiembrie a.c., în jurul orei 6,20, s-a produs o coliziune între două autoturisme pe Drumul Național 21. Pentru salvarea victimelor, au acționat salvatorii de la Detașamentul Slobozia cu o autospecială ...[citește_toată_știrea]

14 Noiembrie 2019, 16:10
(398 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: DN21 accident


Căzănești: «Cupa Bărăganului la Oină»

Sâmbătă, 16 noiembrie 2019, la Sala de Sport a orașului Căzănești se va desfășura, începând cu orele 10,00, prima ediție «Cupa Bărăganului la Oină». Competiția, organizată de Federația Română de Oină împreună ...[citește_toată_știrea]

14 Noiembrie 2019, 16:05
(504 vizualizări - 4 comentarii)


La volan prin Urziceni, fără permis de conducere

Marți, 12 noiembrie a.c., polițiștii rutieri au depistat un tânăr, de 18 ani, din județul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Urziceni, fără a deține permis de conducere pentru ...[citește_toată_știrea]

13 Noiembrie 2019, 15:25
(215 vizualizări - 0 comentarii)


Pește confiscat de polițiștii ialomițeni

Pește confiscat de polițiștii ialomițeni

Peste 200 de kilograme de pește din specia fitofag au fost confiscate de polițiștii ialomițeni după ce au depistat în trafic un bărbat, de 43 de ani, care transporta pe DN2A pește fără documente de proveniență ...[citește_toată_știrea]

13 Noiembrie 2019, 15:20
(289 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...