Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Asistentă agresată de medic în fața bolnavilor

Se întâmplă la Spitalul Slobozia

Asistentă agresată de medic în fața bolnavilor

Este anchetă penală la Spitalul Județean de Urgență Slobozia, după ce o asistentă a reclamat la Poliție faptul că a fost agresată de un medic. Mariana Iancu, mana­gerul celui mai mare spital din Ialomița, a infirmat incidentul, însă surse judiciare au confirmat existența unei plângeri penale ce are ca obiect «purtarea abuzivă» a unui cadru me­dical angajat la Spitalul Slobozia. Sub protecția anonimatului, colegii asistentei agresate au explicat cum s-a pe­trecut incidentul. Mai mult, în acest caz a fost deschisă și o anchetă internă.

Filmul unui scandal
Un nou scandal public a izbucnit la Spitalul Județean de Urgență Slobozia. De această dată, protagonistul ar fi un medic pe care o asistentă îl acuză de faptul că ar fi agresat-o fizic și verbal, în timp ce era la serviciu. Incidentul s-ar fi petrecut în urmă cu aproximativ o săptămână, în cadrul secției de Anestezie și Terapie Intensivă. Respectiva asistentă supraveghea bolnavii, moment în care medicul a intrat în salon și a în­ceput să-i ceară explicații cu privire la starea pacienților, pe un ton ridicat. Mai mult, cu aceeași atitudine, medicul i-ar fi reproșat femeii faptul că nu este în stare să întrețină curățenia în salonul secției. Enervată de atitudinea medicului, asistenta a început să-i ceară soco­teală cu privire la motivele pentru care el se află pe Secția ATI. Respectivul medic este specialist în Obstetrică-Ginecologie și este angajat pe această secție din cadrul Spitalului Slobozia... Între cei doi ar fi izbucnit un scandal, moment în care me­dicul ar fi îmbrâncit-o pe asistentă și i-ar fi adresat cuvinte jignitoare. Femeia ar fi încercat să se apere, moment în care i-ar fi smuls medicului din piept ecusonul. Nu este primul scandal pe care medicul l-ar fi provocat în cadrul Spita­lului Județean de Urgență Slobozia. În timpul mandatului fostului manager al Spita­lului Slobozia, medicul ar fi fost acuzat de o infirmieră că o obliga să-i facă sex oral în timpul gărzilor... Femeia s-ar fi adresat conducerii de la acea vreme printr-o plângere scrisă, solicitând să fie mutată pe o altă secție. Scandalul de atunci a fost repede mușamalizat, după ce infirmiera a fost, în cele din urmă, mutată așa cum a cerut...

Mariana Iancu păstrează tăcerea
Contactată telefonic pentru a oferi un punct de vedere cu privire la acest incident, Mariana Iancu, managerul Spitalului Județean de Urgență Slobozia, a negat existența scandalului. Aceasta a declarat reporterilor ziarului nostru faptul că: «De unde știți voi ce se întâmplă în spitalul ăsta?! Cine vă spune vouă toate prostiile astea?! Dar ce credeți că eu sunt glugă de coceni?! Păi, eu n-aș fi știut dacă era ceva? Fiți serioși și nu mai umblați cu din astea pentru că într-o zi o să fiți dați în judecată și nu o să vă convină! O zi bună vă doresc...». Surse din cadrul unității medicale susțin că între asistenta Secției ATI și medicul ginecolog ar fi existat, într-adevăr, o altercație. Mai mult, în acest caz va fi deschisă și o anchetă internă prin care membrii Comisiei de Disciplină a Spi­talului Slobozia vor analiza dacă medicul a procedat sau nu corect. Între timp, asis­tenta a făcut o plângere și la Poliție. Astfel, în acest caz a fost deschisă o anchetă, în cadrul căreia se fac cercetări pentru comiterea infracțiunii de «purtare abuzivă». «În această cauză se fac verificări, dar care la momentul de față se află într-o fază incipientă și nu se pot oferi detalii!» au explicat reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița. Potrivit Noului Cod Penal, «purtarea abuzivă» se pedepsește cu închisoare de până la 6 luni sau cu amendă.

Bătaie la Unitatea de Primiri Urgență Incidentul relatat în rândurile de mai sus nu este singular la Spitalul Județean de Urgență Slo­bozia. În urmă cu aproximativ 2 ani, o doctoriță și-a agresat o colegă, ieșindu-și din fire. Și atunci, ca și acum, conducerea unității medicale a refuzat să confirme incidentul și le-a îndemnat pe doctorițe să se împace. Cazul a intrat, de ase­menea, în atenția organelor de urmărire penală.

Lipsa medicilor, în presa internațională Lipsa medicilor rămâne problema nerezol­vată a Spitalului Județean de Urgență Slobozia. Recent, deficitul cadrelor medicale din cel mai mare spital din Ialomița a fost reflectat și în presa internațională. Publicația britanică «The Guardian» a relatat pe larg despre si­tuația în care se află Secția Neonatologie a celui mai mare spital din Ialomița unde, în prezent, își desfășoară activitatea doar un singur medic. Este vorba despre șeful de secție, medicul Gabriela Dumitru. Colegul său, me­dicul Gheorghe Hoinaru, se află în concediu medical, din cauza unor probleme de sănătate. Ambii medici sunt pensionari de câțiva ani, însă au preferat să vină la serviciu pentru că, în lipsa lor, secția risca să se închidă. Posturile de medici specialiști neonatologi au fost scoase la concurs de mai multe ori, însă candidații au refuzat să se înscrie la exa­menele organizate de Spitalul Slobozia.

3 Mai 2019, 07:50 (9198 vizualizări - 43 comentarii)

Citiți și:
Un nou conflict de muncă la Spitalul Județean de Urgență Slobozia
Concurs cu scandal în cadrul celui mai mare spital din Ialomița
Medicii Spitalului Slobozia reclamă neregulile din cadrul instituției
«ia uite ale dracu’ c.rve!»

Comentariile cititorilor:


Ion:
(8 Mai 2019, 08:58)
Se încaieră bugetarii, in general! Au dar de bani fără muncă și nu mai au limite! Șpăgarii sunt mai ales în medical, e clar!!!
Circ medical bugetat:
(7 Mai 2019, 16:41)
Se incaiera spagarii prin spitale. Chemati pompierii cu furtunurile de apa sa-i desparta...
Victoria:
(7 Mai 2019, 12:33)
@asistent. Și...câți dintre voi știu ce salarii au cei fin ATI, in comparație cu salariul mediu?!? Plecați drc unde este ușor, nu mai faceți crime și scandaluri! Dacă îi smulgea părul din cap, nu o făcea degeaba!
Asistent:
(7 Mai 2019, 09:52)
Un primul rând informația este eronată medicul ia smuls ecusonul și tot medicul a agresat-o verbal. Comentam să ne aflam in treaba mă întreb câți dintre voi știu ce înseamnă muncă în ATI?
@grigore:
(6 Mai 2019, 13:28)
@grigore! Cum putem ști că doctorul nu are interese pur subiective, personale, ca să dea afară o asistentă? Despre doctori români vorbim, răzbunători, nu despre nemți corecți și morali! E cu două tăișuri dacă medicii pot face selecția asistentelor cu care să lucreze permanent. Câtă încredere să ai și în doctori?
Grigore:
(6 Mai 2019, 11:31)
Ar fi bine pentru pacienți, ar fi o urgență, ca doctorii să fie tranșnați, duri, cu proastele de asistente!!! Ele își bat jos de munca medicului. Sunt om pățit, nu din cauza medicului, ci din cauza celor de pe lături. Dați puteri de constrângere profesională medicilor asupra personalului idiot din subordine!!!!! Este o urgență!
%&:
(5 Mai 2019, 21:41)
Pai daca nu aplica tehnicile de nursing specifice sectiei unde activa,doctorul avea tot dreptul sa intervina,fiind in raporturi de subordonare conform fisei postului.Iar daca asistenta aplica gresit tehnica de ingrijire aducindu-i prejudicii pacientului,mai bine sa plece xin sistem pentru ca nu a intrat pe cinstite acolo,asa cum nu au intrat multe fin colegele asistentei care face obiectul aricolului.Sint multe specimene care se dau cu universitati,dar care nu stiu cum arata un curs universitar sau o analiza intr-un laborator de cercetare biochimica.Nu stiu sa aplice corect tehnicile de pansat,tehnicile de testare iinnectabila,injectiile intramusculare,etc.Y
Urziceni:
(5 Mai 2019, 11:51)
E adevărat că se angajau și se angajează încă pe euro! Corupția continuă? De aceea aveți cel mai eficient spital! Vai de viața voastră!
Cristina:
(5 Mai 2019, 09:10)
Citesc si ma minunez! Oare toti cei care comentați negativ despre locul unde lucrați,despre locul de unde va luati cele mai mari salarii din județ,sunteti angajați în vremea in care dl V.O., V.Z. si dl B., va solicitau între 2000 și 5000 de euro la angajare! Sper ca nu !
Ograda:
(5 Mai 2019, 09:01)
Cele mai multe comentarii sunt in cunoștință de cauză. Adică, în acest spital este dezastru din toate punctele de vedere. Mira-m-aș ca asistenta să fie îngerul, și doctorul ispita. Hai că nu suntem toți idioți! Nu mai încercați, ca @catalina, să puneți parfum pe cct. Nici câteva tone de parfum esență nu ar fi de-ajuns!
Cătălin:
(5 Mai 2019, 08:55)
@catalina. AȘA AR TREBUI SĂ FIE LA ATI!! O fi pila ta cum zici, dar cu una nu poți salva vieți. Da, acolo e nevoie de multă seriozitate și profesionalism. Nu sunt! Depinde pe ce tură nimerești, ca pacient! E bine că-i ții partea asistentei, dar nici medicul acela nu cred că e ne-bun... Îl cunosc, parțial.
Catalina:
(4 Mai 2019, 23:30)
Întâmplarea face să ii stiu pe ambii. Pe dl dr mai putin, asa ca nu pot comenta însă pe respectiva asistenta o stiu. O sa fac un comentariu referitor la pregătirea ei profesională în sensul că nu am cunoscut niciodată un profesionist mai bun si nici nu avea cum sa fie altfel in sectia ATI!!!! Acolo este foc continuu, cazurile cele mai grave acolo sunt. Acolo daca nu ai viteza de reacție si nu esti pregatit, nu prea ai ce sa cauti! " incompetența " asta, asa cum este numită, iti prinde o linie venoasă cu o asa dexteritate ca nici nu ai timp sa iti dai seama ce se intampla. Asa ca mai usurel cu comm in necunostinta de cauza.
Flori:
(4 Mai 2019, 13:51)
V-am spus! La școală și la spital ( obligatoriu, Slobozia!), subiectele sunt savuroase și de mare succes la public! Nicio acțiune LA FLOCI nu este mai citită și mai comentată. Poate doar temele despre apa potabilă, deși....s-au cam resemnat oamenii. Căutați abuzuri sexuale și prin școli. E multe și piperate!
Proverb:
(4 Mai 2019, 13:23)
Pana la Dumnezeu(adica medicul, care pretinde: plic gros, odihna, mancare, sex, relaxare la tigara si cafea-in spital!), te manaca sfintii(adica asistentele, infirmierele, portarul de la intrare etc carora trebuie sa le indesi in buzunare"maruntis" pana faci scurta la mana, pt orice gest care intra in atributiunile normale de serviciu si pt care sunt platiti toti cu salarii consistente).
Tornada spitaliceasca:
(4 Mai 2019, 11:27)
Se pare ca"gluga de coceni"a dlui victor m.este dezinformata,neinformata,depasita sau incearca sa bage gunoiul sub gluga de coceni.Pardon.Pres.In alta ordine,medicii invata mult.Ca in invatamantul actual,prea mult,fiind surmenati,obositi,clar,omeneste,depasiti ca oameni cu puteri normale.Medicii de acum 100ani erau pregatiti si se ocupau de pacienti cu acel cumul de cunostinte generaliste.Azi,ca o greseala,este un talmes balmes pe specializare,garzile lungi cu pacienti nervosi,needucati,duc la iesiri comportamentale.In cazul de mai sus,cearta a mocnit cu mult inainte.Clar.Ca"gluga de coceni"nu intelege ca pacientii si cadrele medicale sunt oameni e grav.Dar asta e sistemul democratic propus de fsn,prelungit de psd ajungand intr un spital de stat in 2019,nepregatiti.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
21 Iul 2019
143 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Un feteștean beat la volan a provocat un accident rutier

Joi, 18 iulie a.c., un bărbat de 26 de ani, din Fetești, în timp ce se afla la volanul unui autoturism ce se deplasa pe direcția Movila-Fetești, ar fi pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală ...[citește_toată_știrea]

19 Iulie 2019, 17:25
(188 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la Gheorghe Doja

Joi, 18 iulie a.c., în jurul orelor 23,40, Pompierii de la Detașamentul de Pompieri Slobozia împreună cu patru pompieri civili de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență au intervenit cu două autospeciale ...[citește_toată_știrea]

19 Iulie 2019, 17:20
(217 vizualizări - 0 comentarii)


Gârbovi: Cercetați penal pentru furt de cereale

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Gârbovi au identificat joi, 18 iulie a.c., trei bărbați, cu vârste cuprinse între 38 și 44 de ani, bănuiți de comiterea unui furt. Cei în cauză au fost opriți în ...[citește_toată_știrea]

19 Iulie 2019, 17:15
(219 vizualizări - 0 comentarii)


Ograda: Fără permis, la volan

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier efectuează cercetări într-un dosar penal privind infracțiunea de «conducere a unui vehicul fără permis», faptă comisă în localitatea Ograda, la data de 19 aprilie ...[citește_toată_știrea]

19 Iulie 2019, 17:10
(203 vizualizări - 0 comentarii)


4

DSVSA Ialomița: Controale în piețe la tarabe

În perioada 12-14 iulie a.c., Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița, împreună cu reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița și ai Inspectoratului de ...[citește_toată_știrea]

18 Iulie 2019, 16:10
(274 vizualizări - 0 comentarii)


Baza 86 Aeriană, la «Royal International Air Tattoo 2019»

În perioada 19-21 iulie 2019, la Baza Aeriană FAIRFORD, GLOUCESTERSHIRE din Marea Britanie, aparținând Forțelor Aeriene Regale, are loc «Royal International Air Tattoo 2019», unul dintre cele mai mari mitinguri ...[citește_toată_știrea]

18 Iulie 2019, 11:40
(286 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Arme găsite în casă

Marți, 16 iulie a.c., polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, împreună cu polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale au efectuat 4 percheziții domiciliare la Țăndărei. În urma ...[citește_toată_știrea]

17 Iulie 2019, 15:35
(380 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la Gârbovi

Marți, 16 iulie a.c., în jurul orelor 12,30, două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni și un echipaj SMURD au fost solicitate pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă din localitatea ...[citește_toată_știrea]

17 Iulie 2019, 15:30
(251 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Gârbovi incendiu


8

Platonești: Accident rutier soldat cu o victimă

Marți, 16 iulie a.c., în jurul orei 13,50, un autoturism care se deplasa pe direcția de mers Movila-Platonești a părăsit partea carosabilă și s-a izbit frontal de un parapet aflat pe marginea șoselei. ...[citește_toată_știrea]

17 Iulie 2019, 15:25
(254 vizualizări - 0 comentarii)


9

Ialomița: Beți la volan

Marți, 16 iulie a.c., polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Stelnica au depistat un bărbat, de 21 de ani, din Făcăieni, în timp ce șofa pe raza localității de domiciliu deși anterior consumase băuturi alcoolice ...[citește_toată_știrea]

17 Iulie 2019, 15:20
(257 vizualizări - 0 comentarii)


10

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

16 Iulie 2019, 18:50


IPJ Ialomița: Nereguli constatate la taximetriștii slobozeni

Luni, 15 iulie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au acționat pe raza municipiului pentru verificarea legalității transportului public de persoane în regim de taxi. Astfel ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:50
(461 vizualizări - 1 comentariu)


12
Cotorca: S-au ciocnit 5 mașini, două victime

Cotorca: S-au ciocnit 5 mașini, două victime

Luni, 15 iulie a.c., în jurul orei 06,30, pe raza localității Cotorca s-a produs o coliziune între 5 autovehicule. Pentru salvarea celor două victime, o femeie de 23 de ani și un bărbat de 41 de ani, au ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:35
(403 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Cotorca accident


Gârbovi: Tânăr prins la volan cu un pistol

Sâmbătă, 13 iulie a.c., în jurul orelor 21,00, în urma unui control în trafic, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Gârbovi au depistat un tânăr, de 18 ani, care deținea în habitaclul autoturismului ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:30
(455 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Gârbovi pistol


Ordin de protecție pentru un tată agresor din Cosâmbești

Duminică, 14 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Fierbinți Târg au întocmit un dosar penal pe numele unui bărbat din Cosâmbești după ce acesta și-ar fi agresat fiica. În urma cercetărilor ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:25
(382 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan sub influența băuturilor alcoolice

În perioada 12-14 iulie a.c., polițiștii ialomițeni au depistat 5 bărbați, cu vârste cuprinse între 25 și 56 de ani, în timp ce conduceau pe drumurile publice deși anterior consumaseră băuturi alcoolice ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:20
(365 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Fără permis de conducere pe drumurile publice

Doi bărbați, de 32 de ani, din Țăndărei, și de 44 de ani, din Căzănești, au fost depistați de polițiștii ialomițeni vineri, 12 iulie a.c., în timp ce șofau pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:15
(390 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Bărbat depistat la volanul unui vehicul neînmatriculat

Duminică, 14 iulie a.c., polițiștii rutieri din Urziceni au depistat în trafic un autoturism condus de un bărbat, de 38 de ani, din Urziceni, care avea autorizația de circulație provizorie expirată din ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:10
(381 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Campania «Fii inteligent, nu fi violent!»

În perioada 1 iulie-30 septembrie 2019, Poliția Municipiului Slobozia desfășoară campania «Fii inteligent, nu fi violent!». Principalele obiective ale polițiștilor de Ordine Publică sunt reprezentate de ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:05
(375 vizualizări - 0 comentarii)


deces

deces

Familia Sohodoleanu
anunță cu nesfârșită
durere trecerea în
neființă a celui
care a fost
Gheorghe Sohodoleanu ...[citește_toată_știrea]

15 Iulie 2019, 08:05
(1074 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Minor prins la volan cu 107 km/h!

Joi, 11 iulie, în orașul Țăndărei, polițiștii rutieri au oprit în trafic un autoturism care se deplasa cu viteza de 107 km/h. În urma verificărilor efectuate, au constatat că la volanul mașinii se afla ...[citește_toată_știrea]

12 Iulie 2019, 16:30
(785 vizualizări - 1 comentariu)


Țăndărei: Beat la volan, a acroșat o mașină parcată

În miezul nopții de joi spre vineri, 11/12 iulie a.c., Poliția Țăndărei a fost sesizată despre producerea pe strada Gării, din Țăndărei, a unui accident soldat cu pagube materiale. În urma verificărilor ...[citește_toată_știrea]

12 Iulie 2019, 16:25
(678 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 15-19 iulie, orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări se vor ...[citește_toată_știrea]

12 Iulie 2019, 16:20
(763 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

11 Iulie 2019, 19:15


AJOFM Ialomița: Rata șomajului-4,89%

Conform informațiilor oferite de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița, la sfârșitul lunii mai 2019, rata șomajului a fost de 4,89%. Exprimat în cifre acest procent arată că peste ...[citește_toată_știrea]

11 Iulie 2019, 17:15
(773 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 31 iulie 2019, termen limită pentru depunerea Declarației Unice

Reprezentanții Administrației Județene a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii din județul nostru cu privire la faptul că termenul limită pentru depunerea Declarației unice este data de ...[citește_toată_știrea]

11 Iulie 2019, 17:10
(776 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Consultări la nivel național cu reprezentanții mediului de afaceri

Reprezentanții Ministerului Finanțelor Publice au continuat seria întâlnirilor organizate în toate județele țării cu membrii mediului de afaceri. Alături de oficialii Ministerului Finanțelor Publice s-au ...[citește_toată_știrea]

11 Iulie 2019, 17:05
(709 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Toate focarele de Pestă Porcină Africană, stinse

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează proprietarii/deținătorii de porcine, atât din exploatațiile comerciale cât și din gospodăriile populației, despre  situația ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2019, 15:10
(873 vizualizări - 0 comentarii)


Traian: Arestat pentru «conducere fără permis»

Joi, 4 iulie a.c., polițiștii au reușit identificarea unui bărbat, de 23 de ani, din comuna Traian, pe numele căruia Judecătoria Făurei a emis un mandat de executare a pedepsei. Cel în cauză a fost încarcerat ...[citește_toată_știrea]

5 Iulie 2019, 16:50
(1163 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 8-12 iulie, orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări se vor ...[citește_toată_știrea]

5 Iulie 2019, 16:45
(1111 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...