Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

«Fals» și «uz de fals» în acte publice la Primăria Slobozia

Incompetență și abuz

«Fals» și «uz de fals» în acte publice la Primăria Slobozia

Grigore Corneliu din Slobozia a înaintat prefectului Gigi Petre un memoriu în care acuză funcționarii Primăriei Slobozia de «fals» și «uz de fals». «Solicit ca prin autoritatea pe care o aveți să determinați Primăria Slobozia să intre în legalitate (...)» cere petentul în memoriul său. Situația reclamată își așteaptă rezolvarea de aproape un an, timp în care funcționarii instituției i-au promis că «se rezolvă dacă povestea nu ajunge la presă...».

Abuz administrativ și fals
Grigore Corneliu are un teren de 120 mp pe strada Dorobanți din Slobozia. În anul 2018, pe 6 iunie, a decis să vândă terenul. Când a ajuns la Oficiul de Cadastru și Publi­citate Imobiliară a aflat că terenul respectiv a fost intabulat cu drept de proprietate de către UAT Slobozia. «(...) Am primit promisiuni verbale că până la sfârșitul anului 2018 se vor întreprinde demersuri legale» explică Grigore Corneliu în memoriul adresat prefectului. Inițial, funcționarii Primăriei Slobozia se derobează de responsabilități, pasând problema în curtea OCPI Ialomița: «Din discuțiile purtate cu personalul OCPI a reieșit că rectificarea cărții funciare se poate face doar în baza unui Titlu... Deoarece dumneavoastră aveți Titlul de Proprietate, această înscriere o puteți face chiar dvs» i se explică lui Grigore Corneliu în luna iulie a anului 2018 printr-o adresă semnată de către Adrian Mocioniu. Această variantă este însă respinsă de OCPI care susține că, potrivit legislației în vigoare, Grigore Corneliu poate intabula terenul «doar dacă obține din partea Primăriei Slobozia o declarație pe cale amiabilă de rectificare a cărții funciare, în formă autentică notarială».

Soluția Tudoran
Rezolvarea problemei este preluată de către secretarul Primăriei Slobozia, Valentin Tudoran. Acesta oferă asigurări că «în maximum 3 luni de zile se rezolvă dacă povestea nu ajunge la presă...». Pentru rezolvarea situației, pe 28 februarie 2019, el cere unui funcțio­nar din cadrul Serviciului Urbanism să antedateze răspunsul la o presupusă solicitare formulată de către Grigore Corneliu în 2016. Solicitarea fictivă are numărul 24341 din 18 februarie 2016, dar adeve­rința eliberată de Primărie «pentru înscrierea dreptului de proprietate» pe 28 februarie 2019, la 3 ani distanță, se dovedește pe cât de ilegală pe atât de inutilă în lipsa declarației «pe cale amiabilă». Blocat de obligația respectării cadrului legal, secretarul primăriei decide, în sfârșit, să respecte Legea nr. 7 a publi­cității și cadastrului imobiliar care spune că declarația «pe cale amiabilă» poate fi făcută de către primar numai după ce acesta are acordul Consiliului Local Slobozia. Adresa fictivă a lui Grigore Corneliu din 18 februarie 2016 este înlocuită cu cea reală, din 18 februarie 2019, primarul Adrian Mocioniu acceptă să inițieze un proiect de hotărâre pe această speță, iar pe 24 aprilie 2019, la ședința Consiliului Local Slobozia... proiectul de hotărâre este retras de pe ordinea de zi!

Confirmate de acte și înscrisuri oficiale, «abuzurile» și «falsul» reclamate de către Grigore Corneliu nu și-au găsit rezolvare. Prefectul Gigi Petre susține că verifică veridicitatea faptelor incriminate, primarul Adrian Mocioniu declară «am retras proiectul de hotărâre de pe ordinea de zi până la lămurirea situației, eu atât pot să vă spun...».«Am încercat să oferim o serie de soluții în funcție de documentele depuse și scopul urmărit de petent!» a declarat Va­lentin Tudoran. Întrebările care rămân și care nu vor primi, probabil, răspuns niciodată sunt: «Cum se pot înlocui înscrisurile oficiale într-o instituție care are sistem informatic?», «Cum poate intabula Primăria Slobozia un teren care nu îi aparține?», «Cum a acceptat OCPI Ialomița intabularea acestui teren?». Cât despre vinovați și sancționarea lor...

16 Mai 2019, 15:15 (2747 vizualizări - 17 comentarii)

Citiți și:
«Fals» și «uz de fals» la Primăria Slobozia

Comentariile cititorilor:


Ana:
(19 Mai 2019, 09:58)
Mai tu, Ion 2 cu nume de sluga, am spus ce se aude pe coridoare, nu am scris ca T. este sfantul sisoe. Ca este T. un sarpe ascuns sub pietrele ocpi nu pun mana in foc. Chestia cu proasta in targ ramane pusa pe gard, atata timp cat tu ai fost carat de muste, de ti-a pus nasul tau nume de sluga. Personal eu nu îl cunosc pe T. dar am citit ceva acte, in care facea scris si corect opinie separata fata de alti derbedei din conducerea judetului care prin abuz si statutul care il au acopera infractori, pentru moment liberi. Ca este sef la cadastru stiu, daca a facut in timp golanii o sa vedem ce spune in curand CC al MDRAP si CC Guvern care din cate conosc ai pe birouri date concrete cu fapte oneroase pentrecute in Ialomita. In rest sa auzim ca ia luat cu, mascatii si dubele vor fii pline.
@ion2:
(19 Mai 2019, 08:33)
Sa nu crezi ca postarea ta pare mai inteligenta..
ion2:
(18 Mai 2019, 22:54)
Catre Ana 
Iti dai cu parerea ca proasta in targ
body:
(17 Mai 2019, 23:12)
Tase a fost freo 8 ani director . De ce n-a facut lumina ? Credem ca se pricepe !!!!
ion2:
(17 Mai 2019, 22:19)
Este frica sau teama ?
ion2:
(17 Mai 2019, 22:18)
Domnul T. nu cumva este de prin 2001 inginer sef si seful serviciului cadastru al OCPI ??? Oare dansul nu il avea in subordine pe GM ? De ce raspunde altcineva de faptele din 2002 ? Acum domnul T. este director al OCPI . De ce nu face lumina ? Credem ca stie mai multe si ii este frica sa le spuna . Nu cumva el invarte multe pe la Cadastru ?  
Ana:
(17 Mai 2019, 18:19)
Imi dau cu parerea din ce aud pe coridoare ca in afara de Tutuianu si inca cateva persoane cu verticalitate si modestie restul formeaza un grup infractional organizat in biserica ocpi ialomitean al carui tartor ar putea fii bossul uns politic director tinut in proptele de prefect parodiat in serialul Las Fierbinti cu vorbe de genul + fura ma, fura cu doua maini + Ati auzit ca in judet exista politie si procuratura sau au fost desfiintate prin ordin de prefect?
OFFLine:
(17 Mai 2019, 18:13)
"instituție care are sistem informatic"  oare?   Plata online a impozitelor si taxelor nu functioneaza de aproape o luna... Ghiseul.ro.. nu stie unde este Slobozia!  Ne poate spune cineva cat costa intretinerea acestui "isistem informatic"? Ce ofera acest serviciu cetatenilor?
@ocpi:
(17 Mai 2019, 12:14)
Pentru @ocpi lipseste caimacul la ce ai prezentat pe cre nu îl stii. În cuprinsul Hotarari nr.38/17.10.2002 pentru comuna aia de nu o mentionezi, sunt in jurul a 118 pozitii validate. Toate sau aproape titlurile de proprietate corespondente autorilor din hotararea mai sus amintita au fost emise, eliberate, pusi in posesie scriptic si faptic in jurul datei de, 20,21.09.2002 cu o luna inainte de a fii existat nicimacar o propunere, de validare. Cu alte cuvinte vina cam asa , Azi conduci autoturismul fara a avea asigurare, tot azi o busesti de o faci tandari iar peste o luna mergi frumos si te asiguri pentru accidentul de azi. Culmea este ca primesti despagubirea pentru accident cu reparatie cu tot, desii in ziua accidentuli erai clandestin. E cam asa sa intamplat in comuna respectiva. Iti propun sa cauti sau sa pui pe cine trebuie, sa se caute cate asfel de acte pomenite de tine au fost facute cu complicitatea celui de la ocpi slobozia ? Eu iti zic numai ca profuctia, Nana din Calarasi este desen animat fata de comuna respectiva. Iti mai spun ceva de verificat cate astfel de vanzari sau mai facut la acelasi notar in perioada aia prin acelasi modus operandum. Mama, îl dementesti rau daca o faci sus. La prefect sa nu te astepti la nimc bun cai pe felie cu persoanele deranjate. Mai vezi cate alte golanii a mai facut domnul acela de la ocpii in cardasie cu alti din comuna. La ocpi toti sunt cu fermoar la gura si degetele cusute cu sarma de frica ca au fost descoperite probele. Lesin mare in primarie. Trimite politia sa ia actele ca aia sunt capabili sa dea foc primarie ca s stearga urmele
Pentru OCPI Ialomita:
(17 Mai 2019, 10:09)
La,  O.C.P. I. IALOMITA SUNT  FAPTE MULT MAI  GRAVE  !
  Va realatez un caz real : << Se poate numii o excrocherie practicata de o primarie cu ajutorul dat de fost si actual angajat al, OCPI Ialomita >>
Primarie din vestul judetului Ialomita impreuna cu un angajat al OCPI Ialomita, fara a exista o Hotarare a Comisiei judetene de fond funciar, fara a exista vre-un act legal, intocmeste si emite pe numele unui cetatean  in fals o  ,, FISA DE PUNERE IN POSESIE,, dar si alte inscrisuri. Cetateanul respectiv  cu ,,FISA DE PUNERE IN POSESIE,, cat si cu alte inscrisuri falsificate, merge la un Notar public din zona si vinde terenul.  Dupa vanzarea terenului cetateanului vanzator care a folosit actele false mai precis  la circa, 6 luni distanta, Comisia judeteana de fond funciar Ialomita, face un act de caritate si elibereaza, titlu de proprietae fara a exista o hotarare a comisiei comunale sau judetene, ori vreun act legal. Ca sa vedeti sirul smecheriei pana la capat; Dupa ce au eliberat titlu de proprietae, au pus in posesie pe acel cetatean cat si pentru a da o legalitae mincinoasa actelor, comisia judeteana de fond funciar ialomita se intalneste si legalizeaza, propunerea comisiei locale,  pentru un titlu de proprietate si punere in posesie care era deja emis cu aproape 30 de zile inainte. Toate acestea cu aportul unui functionar public fost si actual angajat al OCPI  Ialomita.
Conducerea numita pe criterii politice  a acestei institutii dar si cu sprijinul reprezentantului statului in teritoriu cunoaste bine situatia pe care cu intentie o ascunde si fac tot ce le sta in putinta a o tine departe de presa cat si de organele de cercetare si urmarire penala. Dragi ziaristi stiamti cetateni, nu va asteptati la corectitudine si la minuni facute de prefectul judetului. Asteptati-va la razbunari si muSamalizari. Stimati ziaristi de la Independent va rog nu cenzurati acest comentariu.
cetatean 2:
(17 Mai 2019, 10:06)
si daca tot nu am intabulat dreptul de proprietate, stai sa-mi fac și casa si gard, fara autoizatie, ca asa-i in romania - intai faci casa si apoi "ti se cuvine" si terenu. si cum fac? pai ma duc la ziar si dau niste hartii, care se vede de la o posta ca e o greseala de sciere, ca poate asa se sperie functionarii si nu mai primesc amenda ca am construit fara acte!
Cetatean:
(17 Mai 2019, 07:37)
Dragi mei concetateni din Ialomita raspunsul cercetarilor prefectului ciumei rosiiil gasiti aici <>
cetatean:
(17 Mai 2019, 00:40)
Exista un ing.la O.c.P.I. Ialomita pe nume G.M. care a emis si semnat acte false cu care sa vandut terenuri intravilane. Acte care nu se regasesc inregistrate nicaieri.Acte false facute pe botul masini pe care actualul director S.M. face tot posibilul a le ascunde.Exista note de constatare false.Exista fise de punere in posesie false semnate de acelasi ing. G.M. Dezasrtu complet in acest OCPI Ialomita. Prefectule Gigi Petre pana cand ai sa ascunzi falsurile ?
TT:
(17 Mai 2019, 00:14)
Va dau eu falsuri facute de angajat al OCPI ialomita. De 3 luni am facut sesizari la prefect, la consiliul judeten, la directorul S.M. privind falsuri in acte oficiale facute de OCPI ialomita si refuzuri de a raspunde petitiilor si nimic. Le este frica sa nu comita alte falsuri, cunoscand ca politia si parchetul general este pe fir. Toti sunt mana in mana si isi acopera infractiunile! Sa vedem cand vor incepe sa se dea pe goarna unul pe altul. Ocpi ialomita multi scheleti au in fisete !
Teo:
(17 Mai 2019, 00:01)
Dommilor ziaristi de la Independent va pot pune la dispozitie cand doriti falsuri emise de institutii ale statului din judetul Ialomita. Aveti curajul sa le faceti public ? Aveti curajul sa demascati ? Va pun la dispozitie oricand doriti si imi asum totul !

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
21 Iul 2019
197 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Un feteștean beat la volan a provocat un accident rutier

Joi, 18 iulie a.c., un bărbat de 26 de ani, din Fetești, în timp ce se afla la volanul unui autoturism ce se deplasa pe direcția Movila-Fetești, ar fi pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală ...[citește_toată_știrea]

19 Iulie 2019, 17:25
(254 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la Gheorghe Doja

Joi, 18 iulie a.c., în jurul orelor 23,40, Pompierii de la Detașamentul de Pompieri Slobozia împreună cu patru pompieri civili de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență au intervenit cu două autospeciale ...[citește_toată_știrea]

19 Iulie 2019, 17:20
(300 vizualizări - 0 comentarii)


Gârbovi: Cercetați penal pentru furt de cereale

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Gârbovi au identificat joi, 18 iulie a.c., trei bărbați, cu vârste cuprinse între 38 și 44 de ani, bănuiți de comiterea unui furt. Cei în cauză au fost opriți în ...[citește_toată_știrea]

19 Iulie 2019, 17:15
(280 vizualizări - 0 comentarii)


Ograda: Fără permis, la volan

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier efectuează cercetări într-un dosar penal privind infracțiunea de «conducere a unui vehicul fără permis», faptă comisă în localitatea Ograda, la data de 19 aprilie ...[citește_toată_știrea]

19 Iulie 2019, 17:10
(253 vizualizări - 0 comentarii)


4

DSVSA Ialomița: Controale în piețe la tarabe

În perioada 12-14 iulie a.c., Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița, împreună cu reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița și ai Inspectoratului de ...[citește_toată_știrea]

18 Iulie 2019, 16:10
(328 vizualizări - 0 comentarii)


Baza 86 Aeriană, la «Royal International Air Tattoo 2019»

În perioada 19-21 iulie 2019, la Baza Aeriană FAIRFORD, GLOUCESTERSHIRE din Marea Britanie, aparținând Forțelor Aeriene Regale, are loc «Royal International Air Tattoo 2019», unul dintre cele mai mari mitinguri ...[citește_toată_știrea]

18 Iulie 2019, 11:40
(330 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Arme găsite în casă

Marți, 16 iulie a.c., polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, împreună cu polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale au efectuat 4 percheziții domiciliare la Țăndărei. În urma ...[citește_toată_știrea]

17 Iulie 2019, 15:35
(467 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la Gârbovi

Marți, 16 iulie a.c., în jurul orelor 12,30, două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni și un echipaj SMURD au fost solicitate pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă din localitatea ...[citește_toată_știrea]

17 Iulie 2019, 15:30
(299 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Gârbovi incendiu


8

Platonești: Accident rutier soldat cu o victimă

Marți, 16 iulie a.c., în jurul orei 13,50, un autoturism care se deplasa pe direcția de mers Movila-Platonești a părăsit partea carosabilă și s-a izbit frontal de un parapet aflat pe marginea șoselei. ...[citește_toată_știrea]

17 Iulie 2019, 15:25
(302 vizualizări - 0 comentarii)


9

Ialomița: Beți la volan

Marți, 16 iulie a.c., polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Stelnica au depistat un bărbat, de 21 de ani, din Făcăieni, în timp ce șofa pe raza localității de domiciliu deși anterior consumase băuturi alcoolice ...[citește_toată_știrea]

17 Iulie 2019, 15:20
(306 vizualizări - 0 comentarii)


10

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

16 Iulie 2019, 18:50


IPJ Ialomița: Nereguli constatate la taximetriștii slobozeni

Luni, 15 iulie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au acționat pe raza municipiului pentru verificarea legalității transportului public de persoane în regim de taxi. Astfel ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:50
(510 vizualizări - 1 comentariu)


12
Cotorca: S-au ciocnit 5 mașini, două victime

Cotorca: S-au ciocnit 5 mașini, două victime

Luni, 15 iulie a.c., în jurul orei 06,30, pe raza localității Cotorca s-a produs o coliziune între 5 autovehicule. Pentru salvarea celor două victime, o femeie de 23 de ani și un bărbat de 41 de ani, au ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:35
(440 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Cotorca accident


Gârbovi: Tânăr prins la volan cu un pistol

Sâmbătă, 13 iulie a.c., în jurul orelor 21,00, în urma unui control în trafic, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Gârbovi au depistat un tânăr, de 18 ani, care deținea în habitaclul autoturismului ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:30
(494 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Gârbovi pistol


Ordin de protecție pentru un tată agresor din Cosâmbești

Duminică, 14 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Fierbinți Târg au întocmit un dosar penal pe numele unui bărbat din Cosâmbești după ce acesta și-ar fi agresat fiica. În urma cercetărilor ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:25
(421 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan sub influența băuturilor alcoolice

În perioada 12-14 iulie a.c., polițiștii ialomițeni au depistat 5 bărbați, cu vârste cuprinse între 25 și 56 de ani, în timp ce conduceau pe drumurile publice deși anterior consumaseră băuturi alcoolice ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:20
(402 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Fără permis de conducere pe drumurile publice

Doi bărbați, de 32 de ani, din Țăndărei, și de 44 de ani, din Căzănești, au fost depistați de polițiștii ialomițeni vineri, 12 iulie a.c., în timp ce șofau pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:15
(426 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Bărbat depistat la volanul unui vehicul neînmatriculat

Duminică, 14 iulie a.c., polițiștii rutieri din Urziceni au depistat în trafic un autoturism condus de un bărbat, de 38 de ani, din Urziceni, care avea autorizația de circulație provizorie expirată din ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:10
(418 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Campania «Fii inteligent, nu fi violent!»

În perioada 1 iulie-30 septembrie 2019, Poliția Municipiului Slobozia desfășoară campania «Fii inteligent, nu fi violent!». Principalele obiective ale polițiștilor de Ordine Publică sunt reprezentate de ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:05
(412 vizualizări - 0 comentarii)


deces

deces

Familia Sohodoleanu
anunță cu nesfârșită
durere trecerea în
neființă a celui
care a fost
Gheorghe Sohodoleanu ...[citește_toată_știrea]

15 Iulie 2019, 08:05
(1144 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Minor prins la volan cu 107 km/h!

Joi, 11 iulie, în orașul Țăndărei, polițiștii rutieri au oprit în trafic un autoturism care se deplasa cu viteza de 107 km/h. În urma verificărilor efectuate, au constatat că la volanul mașinii se afla ...[citește_toată_știrea]

12 Iulie 2019, 16:30
(834 vizualizări - 1 comentariu)


Țăndărei: Beat la volan, a acroșat o mașină parcată

În miezul nopții de joi spre vineri, 11/12 iulie a.c., Poliția Țăndărei a fost sesizată despre producerea pe strada Gării, din Țăndărei, a unui accident soldat cu pagube materiale. În urma verificărilor ...[citește_toată_știrea]

12 Iulie 2019, 16:25
(725 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 15-19 iulie, orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări se vor ...[citește_toată_știrea]

12 Iulie 2019, 16:20
(810 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

11 Iulie 2019, 19:15


AJOFM Ialomița: Rata șomajului-4,89%

Conform informațiilor oferite de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița, la sfârșitul lunii mai 2019, rata șomajului a fost de 4,89%. Exprimat în cifre acest procent arată că peste ...[citește_toată_știrea]

11 Iulie 2019, 17:15
(822 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 31 iulie 2019, termen limită pentru depunerea Declarației Unice

Reprezentanții Administrației Județene a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii din județul nostru cu privire la faptul că termenul limită pentru depunerea Declarației unice este data de ...[citește_toată_știrea]

11 Iulie 2019, 17:10
(825 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Consultări la nivel național cu reprezentanții mediului de afaceri

Reprezentanții Ministerului Finanțelor Publice au continuat seria întâlnirilor organizate în toate județele țării cu membrii mediului de afaceri. Alături de oficialii Ministerului Finanțelor Publice s-au ...[citește_toată_știrea]

11 Iulie 2019, 17:05
(758 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Toate focarele de Pestă Porcină Africană, stinse

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează proprietarii/deținătorii de porcine, atât din exploatațiile comerciale cât și din gospodăriile populației, despre  situația ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2019, 15:10
(922 vizualizări - 0 comentarii)


Traian: Arestat pentru «conducere fără permis»

Joi, 4 iulie a.c., polițiștii au reușit identificarea unui bărbat, de 23 de ani, din comuna Traian, pe numele căruia Judecătoria Făurei a emis un mandat de executare a pedepsei. Cel în cauză a fost încarcerat ...[citește_toată_știrea]

5 Iulie 2019, 16:50
(1214 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 8-12 iulie, orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări se vor ...[citește_toată_știrea]

5 Iulie 2019, 16:45
(1172 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...