Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

«Fals» și «uz de fals» în acte publice la Primăria Slobozia

Incompetență și abuz

«Fals» și «uz de fals» în acte publice la Primăria Slobozia

Grigore Corneliu din Slobozia a înaintat prefectului Gigi Petre un memoriu în care acuză funcționarii Primăriei Slobozia de «fals» și «uz de fals». «Solicit ca prin autoritatea pe care o aveți să determinați Primăria Slobozia să intre în legalitate (...)» cere petentul în memoriul său. Situația reclamată își așteaptă rezolvarea de aproape un an, timp în care funcționarii instituției i-au promis că «se rezolvă dacă povestea nu ajunge la presă...».

Abuz administrativ și fals
Grigore Corneliu are un teren de 120 mp pe strada Dorobanți din Slobozia. În anul 2018, pe 6 iunie, a decis să vândă terenul. Când a ajuns la Oficiul de Cadastru și Publi­citate Imobiliară a aflat că terenul respectiv a fost intabulat cu drept de proprietate de către UAT Slobozia. «(...) Am primit promisiuni verbale că până la sfârșitul anului 2018 se vor întreprinde demersuri legale» explică Grigore Corneliu în memoriul adresat prefectului. Inițial, funcționarii Primăriei Slobozia se derobează de responsabilități, pasând problema în curtea OCPI Ialomița: «Din discuțiile purtate cu personalul OCPI a reieșit că rectificarea cărții funciare se poate face doar în baza unui Titlu... Deoarece dumneavoastră aveți Titlul de Proprietate, această înscriere o puteți face chiar dvs» i se explică lui Grigore Corneliu în luna iulie a anului 2018 printr-o adresă semnată de către Adrian Mocioniu. Această variantă este însă respinsă de OCPI care susține că, potrivit legislației în vigoare, Grigore Corneliu poate intabula terenul «doar dacă obține din partea Primăriei Slobozia o declarație pe cale amiabilă de rectificare a cărții funciare, în formă autentică notarială».

Soluția Tudoran
Rezolvarea problemei este preluată de către secretarul Primăriei Slobozia, Valentin Tudoran. Acesta oferă asigurări că «în maximum 3 luni de zile se rezolvă dacă povestea nu ajunge la presă...». Pentru rezolvarea situației, pe 28 februarie 2019, el cere unui funcțio­nar din cadrul Serviciului Urbanism să antedateze răspunsul la o presupusă solicitare formulată de către Grigore Corneliu în 2016. Solicitarea fictivă are numărul 24341 din 18 februarie 2016, dar adeve­rința eliberată de Primărie «pentru înscrierea dreptului de proprietate» pe 28 februarie 2019, la 3 ani distanță, se dovedește pe cât de ilegală pe atât de inutilă în lipsa declarației «pe cale amiabilă». Blocat de obligația respectării cadrului legal, secretarul primăriei decide, în sfârșit, să respecte Legea nr. 7 a publi­cității și cadastrului imobiliar care spune că declarația «pe cale amiabilă» poate fi făcută de către primar numai după ce acesta are acordul Consiliului Local Slobozia. Adresa fictivă a lui Grigore Corneliu din 18 februarie 2016 este înlocuită cu cea reală, din 18 februarie 2019, primarul Adrian Mocioniu acceptă să inițieze un proiect de hotărâre pe această speță, iar pe 24 aprilie 2019, la ședința Consiliului Local Slobozia... proiectul de hotărâre este retras de pe ordinea de zi!

Confirmate de acte și înscrisuri oficiale, «abuzurile» și «falsul» reclamate de către Grigore Corneliu nu și-au găsit rezolvare. Prefectul Gigi Petre susține că verifică veridicitatea faptelor incriminate, primarul Adrian Mocioniu declară «am retras proiectul de hotărâre de pe ordinea de zi până la lămurirea situației, eu atât pot să vă spun...».«Am încercat să oferim o serie de soluții în funcție de documentele depuse și scopul urmărit de petent!» a declarat Va­lentin Tudoran. Întrebările care rămân și care nu vor primi, probabil, răspuns niciodată sunt: «Cum se pot înlocui înscrisurile oficiale într-o instituție care are sistem informatic?», «Cum poate intabula Primăria Slobozia un teren care nu îi aparține?», «Cum a acceptat OCPI Ialomița intabularea acestui teren?». Cât despre vinovați și sancționarea lor...

16 Mai 2019, 15:15 (3471 vizualizări - 17 comentarii)

Citiți și:
«Fals» și «uz de fals» la Primăria Slobozia

Comentariile cititorilor:


Ana:
(19 Mai 2019, 09:58)
Mai tu, Ion 2 cu nume de sluga, am spus ce se aude pe coridoare, nu am scris ca T. este sfantul sisoe. Ca este T. un sarpe ascuns sub pietrele ocpi nu pun mana in foc. Chestia cu proasta in targ ramane pusa pe gard, atata timp cat tu ai fost carat de muste, de ti-a pus nasul tau nume de sluga. Personal eu nu îl cunosc pe T. dar am citit ceva acte, in care facea scris si corect opinie separata fata de alti derbedei din conducerea judetului care prin abuz si statutul care il au acopera infractori, pentru moment liberi. Ca este sef la cadastru stiu, daca a facut in timp golanii o sa vedem ce spune in curand CC al MDRAP si CC Guvern care din cate conosc ai pe birouri date concrete cu fapte oneroase pentrecute in Ialomita. In rest sa auzim ca ia luat cu, mascatii si dubele vor fii pline.
@ion2:
(19 Mai 2019, 08:33)
Sa nu crezi ca postarea ta pare mai inteligenta..
ion2:
(18 Mai 2019, 22:54)
Catre Ana 
Iti dai cu parerea ca proasta in targ
body:
(17 Mai 2019, 23:12)
Tase a fost freo 8 ani director . De ce n-a facut lumina ? Credem ca se pricepe !!!!
ion2:
(17 Mai 2019, 22:19)
Este frica sau teama ?
ion2:
(17 Mai 2019, 22:18)
Domnul T. nu cumva este de prin 2001 inginer sef si seful serviciului cadastru al OCPI ??? Oare dansul nu il avea in subordine pe GM ? De ce raspunde altcineva de faptele din 2002 ? Acum domnul T. este director al OCPI . De ce nu face lumina ? Credem ca stie mai multe si ii este frica sa le spuna . Nu cumva el invarte multe pe la Cadastru ?  
Ana:
(17 Mai 2019, 18:19)
Imi dau cu parerea din ce aud pe coridoare ca in afara de Tutuianu si inca cateva persoane cu verticalitate si modestie restul formeaza un grup infractional organizat in biserica ocpi ialomitean al carui tartor ar putea fii bossul uns politic director tinut in proptele de prefect parodiat in serialul Las Fierbinti cu vorbe de genul + fura ma, fura cu doua maini + Ati auzit ca in judet exista politie si procuratura sau au fost desfiintate prin ordin de prefect?
OFFLine:
(17 Mai 2019, 18:13)
"instituție care are sistem informatic"  oare?   Plata online a impozitelor si taxelor nu functioneaza de aproape o luna... Ghiseul.ro.. nu stie unde este Slobozia!  Ne poate spune cineva cat costa intretinerea acestui "isistem informatic"? Ce ofera acest serviciu cetatenilor?
@ocpi:
(17 Mai 2019, 12:14)
Pentru @ocpi lipseste caimacul la ce ai prezentat pe cre nu îl stii. În cuprinsul Hotarari nr.38/17.10.2002 pentru comuna aia de nu o mentionezi, sunt in jurul a 118 pozitii validate. Toate sau aproape titlurile de proprietate corespondente autorilor din hotararea mai sus amintita au fost emise, eliberate, pusi in posesie scriptic si faptic in jurul datei de, 20,21.09.2002 cu o luna inainte de a fii existat nicimacar o propunere, de validare. Cu alte cuvinte vina cam asa , Azi conduci autoturismul fara a avea asigurare, tot azi o busesti de o faci tandari iar peste o luna mergi frumos si te asiguri pentru accidentul de azi. Culmea este ca primesti despagubirea pentru accident cu reparatie cu tot, desii in ziua accidentuli erai clandestin. E cam asa sa intamplat in comuna respectiva. Iti propun sa cauti sau sa pui pe cine trebuie, sa se caute cate asfel de acte pomenite de tine au fost facute cu complicitatea celui de la ocpi slobozia ? Eu iti zic numai ca profuctia, Nana din Calarasi este desen animat fata de comuna respectiva. Iti mai spun ceva de verificat cate astfel de vanzari sau mai facut la acelasi notar in perioada aia prin acelasi modus operandum. Mama, îl dementesti rau daca o faci sus. La prefect sa nu te astepti la nimc bun cai pe felie cu persoanele deranjate. Mai vezi cate alte golanii a mai facut domnul acela de la ocpii in cardasie cu alti din comuna. La ocpi toti sunt cu fermoar la gura si degetele cusute cu sarma de frica ca au fost descoperite probele. Lesin mare in primarie. Trimite politia sa ia actele ca aia sunt capabili sa dea foc primarie ca s stearga urmele
Pentru OCPI Ialomita:
(17 Mai 2019, 10:09)
La,  O.C.P. I. IALOMITA SUNT  FAPTE MULT MAI  GRAVE  !
  Va realatez un caz real : << Se poate numii o excrocherie practicata de o primarie cu ajutorul dat de fost si actual angajat al, OCPI Ialomita >>
Primarie din vestul judetului Ialomita impreuna cu un angajat al OCPI Ialomita, fara a exista o Hotarare a Comisiei judetene de fond funciar, fara a exista vre-un act legal, intocmeste si emite pe numele unui cetatean  in fals o  ,, FISA DE PUNERE IN POSESIE,, dar si alte inscrisuri. Cetateanul respectiv  cu ,,FISA DE PUNERE IN POSESIE,, cat si cu alte inscrisuri falsificate, merge la un Notar public din zona si vinde terenul.  Dupa vanzarea terenului cetateanului vanzator care a folosit actele false mai precis  la circa, 6 luni distanta, Comisia judeteana de fond funciar Ialomita, face un act de caritate si elibereaza, titlu de proprietae fara a exista o hotarare a comisiei comunale sau judetene, ori vreun act legal. Ca sa vedeti sirul smecheriei pana la capat; Dupa ce au eliberat titlu de proprietae, au pus in posesie pe acel cetatean cat si pentru a da o legalitae mincinoasa actelor, comisia judeteana de fond funciar ialomita se intalneste si legalizeaza, propunerea comisiei locale,  pentru un titlu de proprietate si punere in posesie care era deja emis cu aproape 30 de zile inainte. Toate acestea cu aportul unui functionar public fost si actual angajat al OCPI  Ialomita.
Conducerea numita pe criterii politice  a acestei institutii dar si cu sprijinul reprezentantului statului in teritoriu cunoaste bine situatia pe care cu intentie o ascunde si fac tot ce le sta in putinta a o tine departe de presa cat si de organele de cercetare si urmarire penala. Dragi ziaristi stiamti cetateni, nu va asteptati la corectitudine si la minuni facute de prefectul judetului. Asteptati-va la razbunari si muSamalizari. Stimati ziaristi de la Independent va rog nu cenzurati acest comentariu.
cetatean 2:
(17 Mai 2019, 10:06)
si daca tot nu am intabulat dreptul de proprietate, stai sa-mi fac și casa si gard, fara autoizatie, ca asa-i in romania - intai faci casa si apoi "ti se cuvine" si terenu. si cum fac? pai ma duc la ziar si dau niste hartii, care se vede de la o posta ca e o greseala de sciere, ca poate asa se sperie functionarii si nu mai primesc amenda ca am construit fara acte!
Cetatean:
(17 Mai 2019, 07:37)
Dragi mei concetateni din Ialomita raspunsul cercetarilor prefectului ciumei rosiiil gasiti aici <>
cetatean:
(17 Mai 2019, 00:40)
Exista un ing.la O.c.P.I. Ialomita pe nume G.M. care a emis si semnat acte false cu care sa vandut terenuri intravilane. Acte care nu se regasesc inregistrate nicaieri.Acte false facute pe botul masini pe care actualul director S.M. face tot posibilul a le ascunde.Exista note de constatare false.Exista fise de punere in posesie false semnate de acelasi ing. G.M. Dezasrtu complet in acest OCPI Ialomita. Prefectule Gigi Petre pana cand ai sa ascunzi falsurile ?
TT:
(17 Mai 2019, 00:14)
Va dau eu falsuri facute de angajat al OCPI ialomita. De 3 luni am facut sesizari la prefect, la consiliul judeten, la directorul S.M. privind falsuri in acte oficiale facute de OCPI ialomita si refuzuri de a raspunde petitiilor si nimic. Le este frica sa nu comita alte falsuri, cunoscand ca politia si parchetul general este pe fir. Toti sunt mana in mana si isi acopera infractiunile! Sa vedem cand vor incepe sa se dea pe goarna unul pe altul. Ocpi ialomita multi scheleti au in fisete !
Teo:
(17 Mai 2019, 00:01)
Dommilor ziaristi de la Independent va pot pune la dispozitie cand doriti falsuri emise de institutii ale statului din judetul Ialomita. Aveti curajul sa le faceti public ? Aveti curajul sa demascati ? Va pun la dispozitie oricand doriti si imi asum totul !

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Luni 25 Mai 2020
161 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Tudorița Ionescu, învestită în funcția de subprefect al Ialomiței

«În ședința de Guvern din data de 21 mai 2020 a fost aprobată Hotărârea nr. 399, publicată în Monitorul Oficial nr. 431 din 22.05.2020, privind exercitarea, cu caracter temporar, în condițiile legii, a ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2020, 16:25
(134 vizualizări - 1 comentariu)


Accident rutier pe centura Sloboziei

Accident rutier pe centura Sloboziei

Pompierii din Slobozia, împreună cu paramedicii SMURD au intervenit în după amiaza zilei de luni, 25 mai 2020, pentru a acorda îngrjiri medicale victimelor unui accident rutier. Evenimentul s-a petrecut ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2020, 14:10
(175 vizualizări - 0 comentarii)


Movilița: S-a izbit de un alt autoturism și a fost proiectat cu mașina într-un copac

Sâmbătă, 23 mai 2020, în jurul orelor 17,00, polițiștii rutieri au intervenit, pe raza comunei Movilița, la un accident de circulație soldat cu rănirea unei persoane. Din verificările efectuate a reieșit ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2020, 13:35
(87 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Sâmbătă, 23 mai a.c., în jurul orelor 20,00, polițiștii din Urziceni au depistat în trafic, pe raza municipiului, un șofer de 25 de ani, cu domiciliul în Grivița, în timp ce conducea un autoturism sub ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2020, 13:30
(59 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 352 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Luni, 25 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 352 cazuri de infecții COVID-19. Între timp, la nivelul întregului județ au fost declarate vindecate ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2020, 13:10
(105 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 347 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Sâmbătă, 23 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 347 cazuri de infecții COVID-19. Între timp, la nivelul întregului județ au fost declarate ...[citește_toată_știrea]

23 Mai 2020, 13:05
(322 vizualizări - 0 comentarii)


Manasia: S-a răsturnat cu mașina

Manasia: S-a răsturnat cu mașina

O tânără de 19 ani și un bărbat de 23 de ani au fost victimele unui accident rutier petrecut în dimineața zilei de vineri, 22 mai 2020, pe raza localității Manasia. Aflat la volan, bărbatul de 23 de ani ...[citește_toată_știrea]

22 Mai 2020, 14:40
(272 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Manasia accident


Audiențe digitale pentru clienții ENEL

Începând de luni, 25 mai 2020, companiile E-Distribuție, operatorii de distribuție a energiei electrice din cadrul Grupului Enel în România, vor introduce o soluție digitală pentru audiențe, prin intermediul ...[citește_toată_știrea]

22 Mai 2020, 14:25
(161 vizualizări - 0 comentarii)


8

Rată de vindecare a pacienților COVID-19 de 64% în Spitalul Fetești

Reprezentanții Spitalului Municipal «Anghel Saligny» Fetești au precizat faptul că 64% dintre pacienții bolnavi de COVID-19 s-au vindecat. Estimativ, în cadrul unității medicale, au fost internați 187 de ...[citește_toată_știrea]

22 Mai 2020, 14:05
(175 vizualizări - 0 comentarii)


9

Axintele: Reținut pentru încălcarea ordinului de protecție

Polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Coșereni au reținut un bărbat, în vârstă de 50 de ani, din comuna Axintele, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de «amenințare», «nerespectare ...[citește_toată_știrea]

22 Mai 2020, 13:40
(141 vizualizări - 0 comentarii)


10

AJOFM Ialomița: Se prelungește perioada de acordare a indemnizației de șomaj

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița informează cu privire la faptul că beneficiarii de indemnizație de șomaj, aflați în plată la data de 22 mai 2020, dreptul la indemnizație de șomaj ...[citește_toată_știrea]

22 Mai 2020, 13:20
(179 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 346 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Vineri, 22 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 346 cazuri de infecții COVID-19. Între timp, la nivelul întregului județ au fost declarate ...[citește_toată_știrea]

22 Mai 2020, 13:05
(156 vizualizări - 0 comentarii)


12

Grupul de Comunicare Strategică: 342 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Joi, 21 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 342 cazuri de infecții COVID-19. Între timp, la nivelul întregului județ au fost declarate vindecate ...[citește_toată_știrea]

21 Mai 2020, 13:10
(288 vizualizări - 0 comentarii)


13

Feteși: Lovit de tren la trecerea de cale ferată

Un bărbat de 49 de ani a fost preluat de un elicopter SMURD și transportat la București după ce a fost lovit de un tren de marfă. Accidentul s-a petrecut în dimineața zilei de miercuri, 20 mai 2020, când ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2020, 15:20
(282 vizualizări - 0 comentarii)


IȘJ Ialomița: Modele de bună practică privind educația on-line

Inspectoratul Școlar Județean Ialomița a dat publicității lista localităților unde administrațiile locale au făcut eforturi pentru a-i sprijini pe elevii fără posibilități materiale să aibă acces la resursele ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2020, 15:10
(287 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Pasagera unui taxi, victimă a unui accident rutier

O femeie de 29 de ani, din Fetești, pasageră a unui taxi, a ajuns la spital după ce mașina în care se afla a fost implicată într-un accident rutier produs miercuri, 20 mai 2020. Șoferul taxiului nu a respectat ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2020, 14:05
(209 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești accident


Țăndărei: Anexă gospodărească cuprinsă de flăcări

Pompierii din Țăndărei au intervenit miercuri, 20 mai 2020, pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit în gospodăria unui localnic. Flăcările au cuprins o anexă și au ars aproximativ 5 mp din acoperișul ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2020, 13:45
(174 vizualizări - 0 comentarii)


Stelnica: Incendiu de vegetație uscată

Pompierii din Fetești au intervenit marți, 19 mai 2020, pentru stingerea unui incendiu de vegetație produs în zona localității Stelnica. Flăcările au distrus un hectar cultivat cu grâu. Cel mai probabil ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2020, 13:30
(178 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Stelnica incendiu


ITM Ialomița: Măsuri de prevenire a infectării cu SARS-CoV-2 în căminele pentru bătrâni

Inspectorii Inspectoratului Teritorial de Muncă Ialomița informează cu privire la faptul că administratorii centrelor dedicate îngrijirii vârstnicilor trebuie să ia măsuri de prevenire a infectării cu ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2020, 13:20
(188 vizualizări - 1 comentariu)


Grupul de Comunicare Strategică: Niciun alt caz de COVID-19 înregistrat în Ialomița în ultimele 24 de ore

Grupul de Comunicare Strategică informează cu privire la faptul că, în ultimele 24 de ore, la nivelul județului Ialomița nu au fost înregistrate cazuri noi de COVID-19. Astfel, numărul îmbolnăvirilor este ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2020, 13:05
(226 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la Spitalul Județean de Urgență Slobozia

Panică pe Secția Boli Interne a Spitalului Județean de Urgență Slobozia. Un incendiu a izbucnit în dimineața zilei de miercuri, 20 mai 2020, din cauza unei candele rămasă aprinsă. Flăcările au cuprins o ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2020, 08:05
(505 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

19 Mai 2020, 16:10


IPJ Ialomița: «Pomana regelui Cioabă», o nouă metodă de înșelăciune

Polițiștii ialomițeni atrag atenția cu privire la o nouă metodă de înșelăciune pe care escrocii o folosesc. Este vorba despre metoda «Pomana regelui Cioabă». Potrivit oamenilor legii, infractorii acostează ...[citește_toată_știrea]

19 Mai 2020, 16:05
(410 vizualizări - 0 comentarii)


S-a răsturnat cu mașina într-un șanț între Slobozia și Amara

Un accident rutier s-a produs în după-amiaza zilei de luni, 18 mai 2020. Evenimentul rutier s-a petrecut pe șoseaua care leagă orașele Amara și Slobozia din cauza unui șofer de 45 de ani. Acesta s-a angajat ...[citește_toată_știrea]

19 Mai 2020, 15:55
(274 vizualizări - 0 comentarii)


ITM Ialomița: Măsuri de asigurare la locul de muncă

Inspectoratul Teritorial de Muncă Ialomița informează cu privire la măsurile de protecție pe care trebuie să le ia atât angajatorii, cât și angajații, pentru a preveni riscul infectării cu SARS-CoV-2 în ...[citește_toată_știrea]

19 Mai 2020, 15:50
(273 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 336 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Marți, 19 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 336 cazuri de infecții COVID-19. Între timp, la nivelul Spitalului Municipal «Anghel Saligny ...[citește_toată_știrea]

19 Mai 2020, 13:00
(271 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți la volan

Vineri, 15 mai a.c., în jurul orelor 22,00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Nr. 6 Ion Roată au depistat în trafic, pe raza comunei Valea Măcrișului, un șofer, de 47 de ani, ce emana halenă ...[citește_toată_știrea]

18 Mai 2020, 14:55
(250 vizualizări - 0 comentarii)


În afara Mărculeștiului, s-a răsturnat cu mașina în șanț. La Adâncata, un biciclist a intrat frontal într-un autoturism!

La sfârșit de săptămână, polițiștii ialomițeni au intervenit la două accidente de circulație, soldate cu rănirea a două persoane. Primul accident de circulație s-a produs sâmbătă, 16 mai a.c., în jurul ...[citește_toată_știrea]

18 Mai 2020, 14:45
(291 vizualizări - 0 comentarii)


Poiana: Beat la volan, a izbit gardul unei case și a fugit de la locul accidentului

Un bărbat de 29 de ani din comuna Albești este cercetat de polițiștii ialomițeni pentru mai multe infracțiuni după ce a condus sub influența băuturilor alcoolice, a lovit gardul unui imobil și a părăsit ...[citește_toată_știrea]

18 Mai 2020, 14:35
(232 vizualizări - 0 comentarii)


Enel reia activitatea cu publicul in unele magazine

O parte din magazinele Enel Energie și Enel Energie Muntenia, precum și cele ale partenerilor, își vor relua activitatea cu publicul, începând de luni, 18 mai 2020. Pentru a preveni riscul răspândirii ...[citește_toată_știrea]

18 Mai 2020, 14:20
(245 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Tedy în Făcăeni: Polițist bătut de infractorii pe care îi ancheta Romi în Secretarul Primăriei Mihail Kogălniceanu, al doilea subprefect al Ialomiței Maria în Armășești: Crimă învăluită în mister Ioana în Tudorița Ionescu, învestită în funcția de subprefect al Ialomiței Ddy în Făcăeni: Polițist bătut de infractorii pe care îi ancheta Tedy în Făcăeni: Polițist bătut de infractorii pe care îi ancheta Nutu în Făcăeni: Polițist bătut de infractorii pe care îi ancheta Ddy în Făcăeni: Polițist bătut de infractorii pe care îi ancheta @Nu uita@@ în Comisarul șef Mircea Ion Rus, noul șef al Poliției ialomițene Pentru A si A5 în Făcăeni: Polițist bătut de infractorii pe care îi ancheta "asta e Johannis" în Comisarul șef Mircea Ion Rus, noul șef al Poliției ialomițene Popa Dan în Făcăeni: Polițist bătut de infractorii pe care îi ancheta Nu uita@@ în Comisarul șef Mircea Ion Rus, noul șef al Poliției ialomițene Marinela în Comisarul șef Mircea Ion Rus, noul șef al Poliției ialomițene Dana în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 20 mai 2020 A5 în Făcăeni: Polițist bătut de infractorii pe care îi ancheta A în Făcăeni: Polițist bătut de infractorii pe care îi ancheta antena 3 în Făcăeni: Polițist bătut de infractorii pe care îi ancheta @Stanley în Comisarul șef Mircea Ion Rus, noul șef al Poliției ialomițene mishto în Cheltuieli de 7,3 milioane de lei pentru Centrele de Carantină și spitalele din Ialomița
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...