Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

POLITICĂ

Sondaj de opinie pentru viitorul primar al Sloboziei

Sondaj de opinie pentru viitorul primar al Sloboziei

În plină campanie electorală pentru europarlamentare, slobozenii sunt victimele unui sondaj de opinie al cărui scop declarat este identificarea candidatului cu cele mai mari șanse la Primăria Slobozia în 2020. Sondajul se desfășoară telefonic, de mai bine de două săptămâni, și a fost comandat potrivit surselor noastre de către PSD. Pe lista candidaților figurează 7-8 nume de la 5 partide politice locale. Ziarul nostru face o trecere în revistă a acestor propuneri, în speranța că, forțând o potențială dezbatere pu­blică asupra subiectului, vom fi mai bine informați la alegerile de anul viitor.

«Trei, Doamne, și toți trei!» de la PSD
Așa cum a precizat deja public, președintele Marian Pavel vrea pentru alegerile locale din 2020 «candidatul pe care și-l doresc slobozenii...». De aceea, slobozenii trebuie să ierarhizeze, în ordinea numerelor de pe tricouri, următorii candidați: Ștefan Țință, președintele TSD Ialomița, Rudolf Gradea, unul dintre viceprimarii Sloboziei și Alexandru Stoica, ex-primar și șef al PSD Slo­bozia. Există, de asemenea, și un al patrulea candidat al PSD, viceprimarul Gabriel Mușat, dar acesta reprezintă o can­titate neglijabilă în economia sondajului, oricâte dovezi de loialitate ar oferi el. Surse mai bine informate decât noi din cadrul PSD susțin că sondajul are doar un rol orientativ și că de ieșit va ieși doar cine trebuie... Da, suntem conștienți că această infor­ma­ție intră în contradicție cu declarațiile oficiale ale președintelui Pavel, dar nici dumnea­voastră nu mai sunteți copii să vă închi­puiți ca la PSD se respectă criteriul meritocrației. Și pentru că tot colportăm zvo­nuri, ni se pare interesant să reprodu­cem unul dintre comentariile postfactum ale unuia dintre slobozenii intervievați: «M-au întrebat de mulți, dar n-am știut ce să le spun. De unii habar nu aveam. Am zis că eu aș vrea să vină Țintă, că e tânăr și bogat... Adică ăsta nu mai fură, ca ăia dinaintea lui, că e sătul!». Nu-i așa că-i înduio­șătoare ignoranța electoratului PSD?

Ștefan Țintă, președintele TSD Ialomița Este perceput în cadrul filialei ca un reformator al sistemului PCR (Pile, Cunoștințe, Relații) de la nivel local. A fost desemnat public de Marian Neacșu pe vremea când acesta era «il capo di tutti capi» drept «schimbul de mâine». Din păcate pentru el are un grad de notorietate scăzut în spațiul public... În aceste condiții, rămâne o propunere interesantă și cam atât.
Rudolf Gradea&comp., viceprimar Este unul dintre soldații disciplinați ai filialei. Crede în ierarhie și ideea de social-democrație. Are un nivel de notorietate ridicat, este capabil să relaționeze cu electoratul indiferent de orientarea politică a acestuia și își dorește nominalizarea. Din păcate pentru el și Gabriel Mușat, Marian Pavel are alte planuri...
Alexandru Stoica, ex-primar Primarul-catastrofă al Sloboziei câștigă detașat la capitolul notorietate. Are priză la electoratul tradițional al PSD, conduce cu «mână de fier» organi­zația municipală și așteaptă cu disperare nominalizarea oficială. Dacă se va întâmpla, singura soluție care le rămâne slobozenilor, social-democrați au ba, e să se mute din oraș!

Dragoș Soare, consilier județean PNL Candidat potențial al PNL, Dragoș Soare s-a remarcat în spațiul public drept Gică-Contra. Strategia lui de autopromovare a fost să lupte permanent împotriva președintelui Con­siliului Județean, Victor Moraru. Are un grad de notorietate scăzut și șanse minime de a învinge candidatul PSD, oricare ar fi acesta în 2020. Să sperăm că PNL Ialomița are și alte alternative.

Gabi Ionașcu, senator PMP Singurul merit al lui Gabi Ionașcu, în opinia noastră, este acela că a transformat slobozenii în sacagii. În pofida acestui fapt, a reușit însă să obțină peste 2000 de voturi de la aceștia și a devenit senator. E incredibil de mult, dar nu destul pentru a reveni în funcția de primar. Om fi noi proști, dar nu atât de mulți...

Adrian Mocioniu, primar în funcție, candidat PRO România Copilul teribil al PSD în 2016, Adrian Mocioniu s-a născut glorie și va muri speranță. Sigur, și asta e tot opinia noastră. Acum el este suspendat între cele două partide, nici cal, nici măgar, și susține public că are prima șansă în fața tuturor contracandida­ților săi. Ne abținem de la comentarii, că nu-i frumos să dai în oameni căzuți la pământ, fie ei și oficiali.

Octavian Săvoiu, candidat potențial al PLUS Economist de formație, 40 de ani, antreprenor local, coordonator al PLUS în Ialomița. Are, la prima vedere, toate atributele necesare pentru a candida. Din păcate pentru el este un cvasi-necunoscut, nu are niciun fel de experiență politică și, ce e și mai trist, nu își dorește funcția de primar! Prin urmare, rămâne și el o cantitate neglijabilă în economia sondajului...

21 Mai 2019, 07:50 (3837 vizualizări - 31 comentarii)

Comentariile cititorilor:


Slobozia:
(26 Mai 2019, 18:37)
Oricare, da nu țintă. E ipocrit! Numai gura e de el!!!
K1:
(26 Mai 2019, 16:14)
pe oricine  ati alege mai taziu ve-ti regreta.asteptarea voastra este mai mare decat pot ei oferi.nu inteleg  prezenta aici a d-lui octavian savoiu.
Vecin:
(23 Mai 2019, 19:56)
Și viitorul primar sa l ia tot pe șoferul lui Mocio,care bea seara de seara,la scara blocului și sfidează vecini și mai ales poliția locală!!! Alooo,domnu’Abaza,sunteți subalternul lui D.D.???
@critinele:
(23 Mai 2019, 16:14)
@criterii. Și omul acela vrei să fie crescut și educat in Ialomița?! N-ai să vezi! Criteriile tale sunt foarte incomplete!
cetatean:
(23 Mai 2019, 12:10)
pt. "criterii"..........corect !
RELU:
(23 Mai 2019, 11:38)
Mai , "anonimus" ,nu am jignit si nu am injurat pe nimeni. Te -ai ascuns in spatele unui "nimeni".Tin sa -ti comuniccat mai "pe bune"(sa folosesc limbajul tau,ca nu sunt angajat la primarie si nu sunt nici un "frecangiu". Sunt un angajat cere munceste in interes personal si o fac cu responsabilitatea cu care am lucrat si in strainatate o lunga perioada de timp,legal.Daca esti om matur si ai depasit stadiul copilariei,vino concret cu propuneri si sustinele cu argumente in fata lui. Testeaza, este recepriv la ideile tale , primarul ? Asta daca ai ce propune. Limbaj de mahala nu-mi permit , pentru ca mi-as injosi propriu concept. Sa ai o zi buna.
criterii:
(23 Mai 2019, 08:57)
Viitorul primar ar trebui sa aiba urmatoarele calitati:
1. sa nu faca parte dintr-un partid rau famat (partidele arhicunoscute au gresit grav prin coruptie, incompetenta, etc.)
2. sa fie un bun manager, cu viziune in dezvoltarea orasului
3. sa fie cinstit, onest (de aceea ar trebui sa fie independent de sforile din partidele putrede, care l-ar putea manipula sa devina corupt)
4. sa fie constient ca a fi primar inseamna sa fie in slujba cetatenilor si nu stapanul lor (de aceea toti se imbata de putere, pentru ca se cred intangibili cu spatele acoperit de partid)
5. chestia cu bogatia si ca nu mai fura este doar o poveste; cine e hot din fire, sau pus de partid sa fure, va fura in continuare, indiferent cat de bogat este (au mai fost/sunt oameni bogati prin diverse functii si vedem ce prostii fac)
6 sa vina cu proiecte mici, utile pentru cetateni, perfect realizabile si nu cu utopii, gen sala de sport polivalenta, metrou, aeroport, parcari subterane...navete spatiale. Nu lucruri mici, dar care imbunatatesc viata cetatenilor si care sa atraga investitii.
...stiu ca multi veti spune ca daca nu are de partea lui consiliul local nu face nimic; simplu, consilierii locali voteaza cum le spune partidul din care fac parte si nu cum ar trebui, conform constiintei lor. Primarul poate iesi public si spune cetatenilor ca vrea de ex sa asfalteze o strada stricata, iar consilierii de la partidul x au votat impotriva. Apoi, cetatenii pot veni la urm sedinta de cons local ca sa le "multumeasca" si sa-i intrebe daca mai vor sa ramana consilieri
@relu:
(23 Mai 2019, 06:53)
Relule,intrarea in garaj se face cu permisiune aluia mare cu haine negre si pantofi scumpi ce are butonul de la clopotnitele orasului.Hidoseniei cu leduri potocalii ce deranjeaza soferiitu ii spui"piata"centrala?Esti diliu!Am avut cea mai frumoasa zona acolo pana au gandit psdistii sa ciordeasca bani prin amenajare.9 ani de reabilitari in zona de centru si a rezultat o nenorocire.Si acum zace containerul gri pe locul statuii B.Basarab.9 ani de noroi,batjocura si sigur mai dureaza.
@Relu:
(22 Mai 2019, 19:06)
Dom Relu, "ganditiva", Mocioniu habar n-are ce e aia sa fii primar; el stia ca partidul face totul, el trebuia doar sa faca figuratie ca sa-si ia un salariu baban, sa faca excursii exotice si sa-si vada de fufele platite din banii slobozenilor. Da-i, tu Relu , inca o sansa, dar slobozenii s-au lamurit demult ca baiatu' e aerian total si palaria de primar l-a acoperit mai rau ca balega pe un soarece. Asta ca sa vorbim intr-un limbaj cat de cat familiar lui..
anonymus:
(22 Mai 2019, 16:45)
Mai Relu, eu cred ca tu esti un angajat la Primarie caruia ii tremura dosul pentru postul de frecangiu de menta, altfel nu-mi pot explica prostia si obedienta de care dai dovada.
Relu:
(22 Mai 2019, 13:45)
Este momentul sa aducem pe cineva care, nu a mai lucrat in administratie,sa suportam, pentru a nu stiu a cata oara pe pielea noastra derapajele si indicatiile binevoitorilor.Trebuie, sa-i mai dam o sansa lui Adrian Mocioniu. Nu credeti ca este primarul tanar si cu experienta castigata in timpul exercitarii manfatului ? Incet, dar s-a miscat.Incet dar, s-au acoperit gropile ,incet dar avem o piata in centru. Incet vom intra si in garajul subteran ,la care unii dintre noi nici nu speram. Nu pot fi toate sterse cu buretele si ...hai sa cladim castele fara proiecte (nu se vad de locuitori, din lipsa de informatie.Cine raspandeste informatia ? -ziaristii.Nu credeti ca trebuie sa va informati?).Fara studii de impact,fara,fara ,etc...Oameni buni ,acestea nu se vad ! Stim sa privim doar gropile din carosabil.Acestea se astupa ,doar respectand legislatia stufoasa , Una este sa stai pe o banca si sa critici si  alta sa pui in practica un proiect. Ganditiva ,noi romanii mereu am fost invidiosi pe vecinul nostru,  totdeauna am avut impresia ca stim totul si ca suntem cei mai buni. Lasati oamenii sa-si faca treaba invatata si apoi analizati.
Bucur S.:
(22 Mai 2019, 09:36)
Unu mai capabil ca Țintă Șt. nu se găsește? Este un Mocioniu, nu sare mai departe! Poate, mai hoț că are limbariță! Cu vrăjeala stă bine, nu face greșeli de exprimare, e mai dezinvolt. Dacă doar asta vă satisface la un Primar, băgați-l, să vedeți minune!
Cisterne cu #puiemsd:
(22 Mai 2019, 07:04)
Deja sunt tiparite nu doar buletinele de vot stampilate si verificate de BEC,sunt gata si stampila cu semmatura dar si tricolorul pentru Tinta!Ciolanul se mai poate rontai la Slobozia 15-20de ani cu pensionarii orasului.Prostimea inca pune botu la o bricheta si-un celofan,ca avem scarile pline de asistati sociali si bugetari spalati la encefal.Pariu?
Gore:
(22 Mai 2019, 03:27)
Lui Țintă Ștefan îi merge mintea. La afaceri, nu pentru Primărie. Mai lăsați-l sub vizior, nu-i băgați încă politica in cap! E de urmărit....
Nelu:
(21 Mai 2019, 22:13)
Este ideal ca primar cineva care nu a fost in politica.Octavian Savoiu este ideal pt. a inlocui mentalitatea comunista care a condus orasul 30 de ani!Aparatul bugetar este supraincarcat,apa potabila la robinete inca este un vis si multe altele.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Luni 17 Iun 2019
212 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

AJOFM Ialomița: În atenția absolvenților promoției 2019

Reamintim absolvenților instituțiilor de învățământ, faptul că, în termen de 60 de zile de la absolvire, sunt așteptați să se înregistreze în evidențele AJOFM Ialomița pentru a beneficia de servicii personalizate ...[citește_toată_știrea]

12 Iunie 2019, 17:30
(585 vizualizări - 0 comentarii)


Motociclist autoaccidentat în apropiere de Urziceni

Marți, 11 iunie a.c., pe DN2, în apropiere de Urziceni, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane. Astfel, în timp ce un bărbat, de 25 de ani, conducea o motocicletă, nu a adaptat viteza ...[citește_toată_știrea]

12 Iunie 2019, 17:25
(618 vizualizări - 0 comentarii)


Ion Roată: Depistat în trafic cu parfumuri contrafăcute

Marți, 11 iunie a.c., polițiștii ialomițeni au depistat pe raza comunei Ion Roată, în habitaclul unui autoturism condus de un bărbat de 43 de ani, parfumuri susceptibile de a fi contrafăcute. Astfel, parfumurile ...[citește_toată_știrea]

12 Iunie 2019, 17:20
(542 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Braconajul piscicol, în atenția polițiștilor

Polițiștii feteșteni au depistat pe raza localității un bărbat, de 48 de ani, care avea asupra sa o unealtă de pescuit tip monofilament cu o lungime de 60 metri. Unealta a fost confiscată de polițiști, ...[citește_toată_știrea]

12 Iunie 2019, 17:15
(436 vizualizări - 0 comentarii)


4

Programul casieriilor RAJA Constanța de Rusalii

RAJA Constanța aduce la cunoștința tuturor abonaților că, în perioada Rusaliilor, dispeceratul, echipele de intervenție, dar și reprezentanții societății care asigură buna desfășurare a proceselor de alimentare ...[citește_toată_știrea]

12 Iunie 2019, 17:10
(430 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: RAJA Constanța


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

11 Iunie 2019, 20:05


Slobozia: Expoziție aniversară a sculptorului Mihai Marcu

Joi, 30 iunie 2019, începând cu orele 15,30, la Galeriile de Artă «Arcadia» din incinta Centrului Cultural UNESCO «Ionel Perlea» Slobozia va avea loc vernisajul expoziției «Sculptură-Mihai Marcu-80». Lucrări ...[citește_toată_știrea]

11 Iunie 2019, 16:25
(551 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

7 Iunie 2019, 18:15


8
Fetești: S-a înecat în Dunăre

Fetești: S-a înecat în Dunăre

Miercuri, 6 iunie a.c., în jurul orelor 19,30, un tânăr de 18 ani a dispărut în apa învolburată a Dunării în zona municipiului Fetești. Acesta a fost luat de curenți și nu a mai putut înota spre mal. Fratele ...[citește_toată_știrea]

7 Iunie 2019, 17:25
(874 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Dunăre înecat


9

Slobozia: Doi tineri, coborâți de pompieri de pe acoperișul unei clădiri

Vineri, 7 iunie a.c., în jurul orei 4,30, pompierii Detașamentului Slobozia s-au deplasat cu autoscara mecanică pentru a interveni la coborârea a două persoane, în vârstă de 23 ani, de pe acoperișul unei ...[citește_toată_știrea]

7 Iunie 2019, 17:20
(1096 vizualizări - 1 comentariu)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 10-14 iunie a.c., orele 8,00-16,30, E -Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparație la rețelele electrice. Aceste lucrări ...[citește_toată_știrea]

7 Iunie 2019, 17:15
(915 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Ultima zi a campaniei «Săptămâna Prevenirii Criminalității»

Vineri, 7 iunie a.c., a fost ultima zi a campaniei «Săptămâna prevenirii criminalității», zi dedicată siguranței rutiere. Polițiștii ialomițeni de la Rutieră au fost prezenți în școlile din județ unde au ...[citește_toată_știrea]

7 Iunie 2019, 17:10
(686 vizualizări - 0 comentarii)


12

Săveni: Probleme cu apa potabilă

Ploile din ultimele zile au afectat calitatea apei din localitatea Săveni. Analizele de laborator ale Direcției de Sănătate Publică Ialomița au arătat faptul că mai multe probe conțineau depășiri ale parametrilor ...[citește_toată_știrea]

6 Iunie 2019, 16:20
(905 vizualizări - 0 comentarii)


Doi bărbați din Amara, arestați pentru «viol»

Miercuri, 5 iunie a.c., pe raza localității Amara, polițiștii de Investigații Criminale au pus în aplicare două mandate de executare a pedepsei privative de libertate de 6 și 7 ani, pentru doi bărbați de ...[citește_toată_știrea]

6 Iunie 2019, 16:15
(1204 vizualizări - 2 comentarii)

Taguri: Amara viol arestare


IPJ Ialomița: «Săptămâna Prevenirii Criminalității», în școli

Miercuri, 5 iunie a.c., polițiștii din cadrul IPJ Ialomița au continuat campania «Săptămâna Prevenirii Criminalității», cu informații privind delincvența juvenilă și victimizarea minorilor. Astfel, polițiștii ...[citește_toată_știrea]

6 Iunie 2019, 16:10
(807 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Violența în familie, în atenția polițiștilor

Marți, 4 iunie 2019, polițiștii ialomițeni au realizat o nouă acțiune în cadrul Săptămânii Prevenirii Criminalității. Oamenii legii au prezentat publicului informații referitoare la violența domestică. ...[citește_toată_știrea]

4 Iunie 2019, 20:10
(1113 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Stingere focare de Pestă Porcină Africană la Axintele

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează toți crescătorii de porcine că în data de 31.05.2019 au fost stinse un număr de 3 focare de Pestă Porcină Africană declarate ...[citește_toată_știrea]

4 Iunie 2019, 19:05
(939 vizualizări - 0 comentarii)


«Expoziția Absolvenților 2019», la Muzeul Agriculturii

Marți, 4 iunie a.c., de la orele 14,00, a fost vernisată expoziția absolvenților Liceului de Arte «Ionel Perlea» Slobozia. Evenimentul s-a desfășurat la Muzeul Național al Agriculturii din România. ...[citește_toată_știrea]

4 Iunie 2019, 18:15
(1059 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Rata șomajulului, 5,01%

La sfârșitul lunii aprilie 2019, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 4736 șomeri (din care 2072 femei), rata șomajului fiind ...[citește_toată_știrea]

4 Iunie 2019, 08:10
(998 vizualizări - 0 comentarii)


Adâncata: Cod Roșu de inundații

Hidrologii au emis pentru zona Adâncata, din județul Ialomița, o avertizare Cod Portocaliu de inundații. Specialiștii atrag atenția că din cauza precipitațiilor abundente înregistrate în ultimele ore, există ...[citește_toată_știrea]

31 Mai 2019, 22:03
(1479 vizualizări - 0 comentarii)


DIICOT: 13 percheziții și șase persoane arestate

Miercuri, 29 mai a.c., polițiștii specializați în Combatrea Criminalității Organizate din Ialomița și procurorii DIICOT, au efectuat 13 percheziții domiciliare pe raza municipiului București și a județelor ...[citește_toată_știrea]

31 Mai 2019, 16:35
(1382 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intevalul 3-7 iunie a.c., orele 8,00-16,30, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cazua unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări se ...[citește_toată_știrea]

31 Mai 2019, 16:15
(1367 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța a activat Comandamentul pentru Situații de Urgență

Ca urmare a atenționărilor meteorologice de instabilitate atmosferică, ce se va manifesta prin averse cu caracter torențial de ploi și grindină, frecvente descărcări electrice și intensificări ale vântului ...[citește_toată_știrea]

31 Mai 2019, 16:05
(1332 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Atenție, se întrerupe apa în Fetești Oraș!

Pentru remedierea unei avarii survenite la conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 200 mm, de pe strada Călărași, din municipiul Fetești, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile ...[citește_toată_știrea]

30 Mai 2019, 09:40
(1315 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Înșelat prin metoda «Șmen»

Metoda «Șmen» reprezintă solicitarea unor sume mari de bani de către persoane la diverse instituții, magazine sau chiar pe stradă. Astfel, marți, 28 mai a.c., pe raza unui magazin din localitatea Țăndărei ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2019, 17:20
(1756 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Campanie de vaccinare antirabică aeriană a vulpilor

Începând cu data de 07.06.2019, Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița anunță începerea celei de a IX-a campanie de primăvară de vaccinare antirabică a vulpilor. Campania ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2019, 17:10
(1263 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 3 accidente, o persoană decedată și alte șase rănite

În perioada 24-26 mai a.c., pe raza județului Ialomița s-au produs 3 accidente rutiere, soldate cu decesul unei persoane și rănirea altor șase. Primul accident s-a produs vineri, 24 mai a.c., în jurul orelor ...[citește_toată_știrea]

28 Mai 2019, 16:20
(1569 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți la volan

În perioada 24-26 mai a.c., trei șoferi, cu vârste cuprinse între 24 și 49 ani, au fost depistați de polițiștii ialomițeni în timp ce conduceau pe drumurile publice deși anterior cunsumaseră băuturi alcoolice ...[citește_toată_știrea]

28 Mai 2019, 16:10
(1507 vizualizări - 0 comentarii)


Broșteni: Și-a omorât vecinul cu un cuțit

O anchetă penală a fost deschisă în localitatea Broșteni, după ce un bărbat a lovit cu mașina două persoane și a înjunghiat o a treia. Victima a murit pe loc, în urma agresiunii. Surse judiciare susțin ...[citește_toată_știrea]

24 Mai 2019, 16:10
(1934 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Broșteni crimă


IPJ Ialomița: Acțiuni de prevenire în școli

Joi, 23 mai a.c., polițiștii ialomițeni din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității, împreună cu polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au desfășurat activități informativ-preventive ...[citește_toată_știrea]

24 Mai 2019, 15:55
(1763 vizualizări - 4 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...