Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

POLITICĂ

Sondaj de opinie pentru viitorul primar al Sloboziei

Sondaj de opinie pentru viitorul primar al Sloboziei

În plină campanie electorală pentru europarlamentare, slobozenii sunt victimele unui sondaj de opinie al cărui scop declarat este identificarea candidatului cu cele mai mari șanse la Primăria Slobozia în 2020. Sondajul se desfășoară telefonic, de mai bine de două săptămâni, și a fost comandat potrivit surselor noastre de către PSD. Pe lista candidaților figurează 7-8 nume de la 5 partide politice locale. Ziarul nostru face o trecere în revistă a acestor propuneri, în speranța că, forțând o potențială dezbatere pu­blică asupra subiectului, vom fi mai bine informați la alegerile de anul viitor.

«Trei, Doamne, și toți trei!» de la PSD
Așa cum a precizat deja public, președintele Marian Pavel vrea pentru alegerile locale din 2020 «candidatul pe care și-l doresc slobozenii...». De aceea, slobozenii trebuie să ierarhizeze, în ordinea numerelor de pe tricouri, următorii candidați: Ștefan Țință, președintele TSD Ialomița, Rudolf Gradea, unul dintre viceprimarii Sloboziei și Alexandru Stoica, ex-primar și șef al PSD Slo­bozia. Există, de asemenea, și un al patrulea candidat al PSD, viceprimarul Gabriel Mușat, dar acesta reprezintă o can­titate neglijabilă în economia sondajului, oricâte dovezi de loialitate ar oferi el. Surse mai bine informate decât noi din cadrul PSD susțin că sondajul are doar un rol orientativ și că de ieșit va ieși doar cine trebuie... Da, suntem conștienți că această infor­ma­ție intră în contradicție cu declarațiile oficiale ale președintelui Pavel, dar nici dumnea­voastră nu mai sunteți copii să vă închi­puiți ca la PSD se respectă criteriul meritocrației. Și pentru că tot colportăm zvo­nuri, ni se pare interesant să reprodu­cem unul dintre comentariile postfactum ale unuia dintre slobozenii intervievați: «M-au întrebat de mulți, dar n-am știut ce să le spun. De unii habar nu aveam. Am zis că eu aș vrea să vină Țintă, că e tânăr și bogat... Adică ăsta nu mai fură, ca ăia dinaintea lui, că e sătul!». Nu-i așa că-i înduio­șătoare ignoranța electoratului PSD?

Ștefan Țintă, președintele TSD Ialomița Este perceput în cadrul filialei ca un reformator al sistemului PCR (Pile, Cunoștințe, Relații) de la nivel local. A fost desemnat public de Marian Neacșu pe vremea când acesta era «il capo di tutti capi» drept «schimbul de mâine». Din păcate pentru el are un grad de notorietate scăzut în spațiul public... În aceste condiții, rămâne o propunere interesantă și cam atât.
Rudolf Gradea&comp., viceprimar Este unul dintre soldații disciplinați ai filialei. Crede în ierarhie și ideea de social-democrație. Are un nivel de notorietate ridicat, este capabil să relaționeze cu electoratul indiferent de orientarea politică a acestuia și își dorește nominalizarea. Din păcate pentru el și Gabriel Mușat, Marian Pavel are alte planuri...
Alexandru Stoica, ex-primar Primarul-catastrofă al Sloboziei câștigă detașat la capitolul notorietate. Are priză la electoratul tradițional al PSD, conduce cu «mână de fier» organi­zația municipală și așteaptă cu disperare nominalizarea oficială. Dacă se va întâmpla, singura soluție care le rămâne slobozenilor, social-democrați au ba, e să se mute din oraș!

Dragoș Soare, consilier județean PNL Candidat potențial al PNL, Dragoș Soare s-a remarcat în spațiul public drept Gică-Contra. Strategia lui de autopromovare a fost să lupte permanent împotriva președintelui Con­siliului Județean, Victor Moraru. Are un grad de notorietate scăzut și șanse minime de a învinge candidatul PSD, oricare ar fi acesta în 2020. Să sperăm că PNL Ialomița are și alte alternative.

Gabi Ionașcu, senator PMP Singurul merit al lui Gabi Ionașcu, în opinia noastră, este acela că a transformat slobozenii în sacagii. În pofida acestui fapt, a reușit însă să obțină peste 2000 de voturi de la aceștia și a devenit senator. E incredibil de mult, dar nu destul pentru a reveni în funcția de primar. Om fi noi proști, dar nu atât de mulți...

Adrian Mocioniu, primar în funcție, candidat PRO România Copilul teribil al PSD în 2016, Adrian Mocioniu s-a născut glorie și va muri speranță. Sigur, și asta e tot opinia noastră. Acum el este suspendat între cele două partide, nici cal, nici măgar, și susține public că are prima șansă în fața tuturor contracandida­ților săi. Ne abținem de la comentarii, că nu-i frumos să dai în oameni căzuți la pământ, fie ei și oficiali.

Octavian Săvoiu, candidat potențial al PLUS Economist de formație, 40 de ani, antreprenor local, coordonator al PLUS în Ialomița. Are, la prima vedere, toate atributele necesare pentru a candida. Din păcate pentru el este un cvasi-necunoscut, nu are niciun fel de experiență politică și, ce e și mai trist, nu își dorește funcția de primar! Prin urmare, rămâne și el o cantitate neglijabilă în economia sondajului...

21 Mai 2019, 07:50 (7422 vizualizări - 31 comentarii)

Comentariile cititorilor:


Slobozia:
(26 Mai 2019, 18:37)
Oricare, da nu țintă. E ipocrit! Numai gura e de el!!!
K1:
(26 Mai 2019, 16:14)
pe oricine  ati alege mai taziu ve-ti regreta.asteptarea voastra este mai mare decat pot ei oferi.nu inteleg  prezenta aici a d-lui octavian savoiu.
Vecin:
(23 Mai 2019, 19:56)
Și viitorul primar sa l ia tot pe șoferul lui Mocio,care bea seara de seara,la scara blocului și sfidează vecini și mai ales poliția locală!!! Alooo,domnu’Abaza,sunteți subalternul lui D.D.???
@critinele:
(23 Mai 2019, 16:14)
@criterii. Și omul acela vrei să fie crescut și educat in Ialomița?! N-ai să vezi! Criteriile tale sunt foarte incomplete!
cetatean:
(23 Mai 2019, 12:10)
pt. "criterii"..........corect !
RELU:
(23 Mai 2019, 11:38)
Mai , "anonimus" ,nu am jignit si nu am injurat pe nimeni. Te -ai ascuns in spatele unui "nimeni".Tin sa -ti comuniccat mai "pe bune"(sa folosesc limbajul tau,ca nu sunt angajat la primarie si nu sunt nici un "frecangiu". Sunt un angajat cere munceste in interes personal si o fac cu responsabilitatea cu care am lucrat si in strainatate o lunga perioada de timp,legal.Daca esti om matur si ai depasit stadiul copilariei,vino concret cu propuneri si sustinele cu argumente in fata lui. Testeaza, este recepriv la ideile tale , primarul ? Asta daca ai ce propune. Limbaj de mahala nu-mi permit , pentru ca mi-as injosi propriu concept. Sa ai o zi buna.
criterii:
(23 Mai 2019, 08:57)
Viitorul primar ar trebui sa aiba urmatoarele calitati:
1. sa nu faca parte dintr-un partid rau famat (partidele arhicunoscute au gresit grav prin coruptie, incompetenta, etc.)
2. sa fie un bun manager, cu viziune in dezvoltarea orasului
3. sa fie cinstit, onest (de aceea ar trebui sa fie independent de sforile din partidele putrede, care l-ar putea manipula sa devina corupt)
4. sa fie constient ca a fi primar inseamna sa fie in slujba cetatenilor si nu stapanul lor (de aceea toti se imbata de putere, pentru ca se cred intangibili cu spatele acoperit de partid)
5. chestia cu bogatia si ca nu mai fura este doar o poveste; cine e hot din fire, sau pus de partid sa fure, va fura in continuare, indiferent cat de bogat este (au mai fost/sunt oameni bogati prin diverse functii si vedem ce prostii fac)
6 sa vina cu proiecte mici, utile pentru cetateni, perfect realizabile si nu cu utopii, gen sala de sport polivalenta, metrou, aeroport, parcari subterane...navete spatiale. Nu lucruri mici, dar care imbunatatesc viata cetatenilor si care sa atraga investitii.
...stiu ca multi veti spune ca daca nu are de partea lui consiliul local nu face nimic; simplu, consilierii locali voteaza cum le spune partidul din care fac parte si nu cum ar trebui, conform constiintei lor. Primarul poate iesi public si spune cetatenilor ca vrea de ex sa asfalteze o strada stricata, iar consilierii de la partidul x au votat impotriva. Apoi, cetatenii pot veni la urm sedinta de cons local ca sa le "multumeasca" si sa-i intrebe daca mai vor sa ramana consilieri
@relu:
(23 Mai 2019, 06:53)
Relule,intrarea in garaj se face cu permisiune aluia mare cu haine negre si pantofi scumpi ce are butonul de la clopotnitele orasului.Hidoseniei cu leduri potocalii ce deranjeaza soferiitu ii spui"piata"centrala?Esti diliu!Am avut cea mai frumoasa zona acolo pana au gandit psdistii sa ciordeasca bani prin amenajare.9 ani de reabilitari in zona de centru si a rezultat o nenorocire.Si acum zace containerul gri pe locul statuii B.Basarab.9 ani de noroi,batjocura si sigur mai dureaza.
@Relu:
(22 Mai 2019, 19:06)
Dom Relu, "ganditiva", Mocioniu habar n-are ce e aia sa fii primar; el stia ca partidul face totul, el trebuia doar sa faca figuratie ca sa-si ia un salariu baban, sa faca excursii exotice si sa-si vada de fufele platite din banii slobozenilor. Da-i, tu Relu , inca o sansa, dar slobozenii s-au lamurit demult ca baiatu' e aerian total si palaria de primar l-a acoperit mai rau ca balega pe un soarece. Asta ca sa vorbim intr-un limbaj cat de cat familiar lui..
anonymus:
(22 Mai 2019, 16:45)
Mai Relu, eu cred ca tu esti un angajat la Primarie caruia ii tremura dosul pentru postul de frecangiu de menta, altfel nu-mi pot explica prostia si obedienta de care dai dovada.
Relu:
(22 Mai 2019, 13:45)
Este momentul sa aducem pe cineva care, nu a mai lucrat in administratie,sa suportam, pentru a nu stiu a cata oara pe pielea noastra derapajele si indicatiile binevoitorilor.Trebuie, sa-i mai dam o sansa lui Adrian Mocioniu. Nu credeti ca este primarul tanar si cu experienta castigata in timpul exercitarii manfatului ? Incet, dar s-a miscat.Incet dar, s-au acoperit gropile ,incet dar avem o piata in centru. Incet vom intra si in garajul subteran ,la care unii dintre noi nici nu speram. Nu pot fi toate sterse cu buretele si ...hai sa cladim castele fara proiecte (nu se vad de locuitori, din lipsa de informatie.Cine raspandeste informatia ? -ziaristii.Nu credeti ca trebuie sa va informati?).Fara studii de impact,fara,fara ,etc...Oameni buni ,acestea nu se vad ! Stim sa privim doar gropile din carosabil.Acestea se astupa ,doar respectand legislatia stufoasa , Una este sa stai pe o banca si sa critici si  alta sa pui in practica un proiect. Ganditiva ,noi romanii mereu am fost invidiosi pe vecinul nostru,  totdeauna am avut impresia ca stim totul si ca suntem cei mai buni. Lasati oamenii sa-si faca treaba invatata si apoi analizati.
Bucur S.:
(22 Mai 2019, 09:36)
Unu mai capabil ca Țintă Șt. nu se găsește? Este un Mocioniu, nu sare mai departe! Poate, mai hoț că are limbariță! Cu vrăjeala stă bine, nu face greșeli de exprimare, e mai dezinvolt. Dacă doar asta vă satisface la un Primar, băgați-l, să vedeți minune!
Cisterne cu #puiemsd:
(22 Mai 2019, 07:04)
Deja sunt tiparite nu doar buletinele de vot stampilate si verificate de BEC,sunt gata si stampila cu semmatura dar si tricolorul pentru Tinta!Ciolanul se mai poate rontai la Slobozia 15-20de ani cu pensionarii orasului.Prostimea inca pune botu la o bricheta si-un celofan,ca avem scarile pline de asistati sociali si bugetari spalati la encefal.Pariu?
Gore:
(22 Mai 2019, 03:27)
Lui Țintă Ștefan îi merge mintea. La afaceri, nu pentru Primărie. Mai lăsați-l sub vizior, nu-i băgați încă politica in cap! E de urmărit....
Nelu:
(21 Mai 2019, 22:13)
Este ideal ca primar cineva care nu a fost in politica.Octavian Savoiu este ideal pt. a inlocui mentalitatea comunista care a condus orasul 30 de ani!Aparatul bugetar este supraincarcat,apa potabila la robinete inca este un vis si multe altele.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Joi 02 Iul 2020
132 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0
Sudiți: Proiectil neexplodat găsit în grădină

Sudiți: Proiectil neexplodat găsit în grădină

O persoană din Sudiți a descoperit un proiectil de artilerie exploziv, de calibru 120 mm, miercuri, 1 iulie a.c., în jurul orelor 12,50, în grădina din propria gospodărie. Conștientizând ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2020, 09:10
(60 vizualizări - 0 comentarii)


IȘJ Ialomița: Contestații la Bacalaureat 2020

La nivelul județului Ialomița, 661 de contestații au fost depuse după afișarea primelor rezultate obținute de către candidații prezenți la probele din sesiunea curentă a examenului de Bacalaureat. ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2020, 07:15
(48 vizualizări - 0 comentarii)


Razie a polițiștilor la Slobozia

Razie a polițiștilor la Slobozia

97 de persoane amprentate, 122 de autoturisme controlate, 23 de sancțiuni contravenționale aplicate și 6962 de kilograme de deșeuri feroase ridicate de polițiști. Este bilanțul unei ample acțiuni de prevenire ...[citește_toată_știrea]

1 Iulie 2020, 14:40
(220 vizualizări - 0 comentarii)


ITM Ialomița: Controale la centrele rezidențiale

Având în vedere prevederile Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19,  în  perioada 3-15.06.2020, Inspectoratul Teritorial de Muncă ...[citește_toată_știrea]

1 Iulie 2020, 13:20
(146 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 432 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Miercuri, 1 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 432, cu 2 cazuri mai mult față de ziua de marți ...[citește_toată_știrea]

1 Iulie 2020, 13:05
(121 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa în localitatea Dridu!

Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 180 mm, de pe strada Principală din localitatea Dridu, județul Ialomița, RAJA Constanța va întrerupe furnizarea apei potabile joi, 2 iulie 2020, în intervalul orar 9,00-15.00. ...[citește_toată_știrea]

1 Iulie 2020, 11:40
(35 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

30 Iunie 2020, 19:10


Țăndărei: Copil de 9 ani, rănit într-un accident rutier

Un tânăr de 17 ani din orașul Țăndărei s-a ales cu un dosar penal după ce a provocat un accident rutier. Acesta se deplasa pe un moped înmatriculat cu un număr fals și fără a avea permis de conducere, moment ...[citește_toată_știrea]

30 Iunie 2020, 14:25
(133 vizualizări - 0 comentarii)


8

Slobozia: Razie a polițiștilor

În cursul zilei de luni, 29 iunie 2020, polițiștii din cadrul tuturor serviciilor Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița au organizat o razie de amploare pe străzile din Slobozia. În urma acțiunii ...[citește_toată_știrea]

30 Iunie 2020, 14:10
(158 vizualizări - 1 comentariu)


9

AJOFM Ialomița: 4,13%-rata șomajului în mai 2020

La sfârșitul lunii mai 2020, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 3864 șomeri (din care 1777 femei), rata șomajului fiind ...[citește_toată_știrea]

30 Iunie 2020, 13:20
(128 vizualizări - 0 comentarii)


10

Grupul de Comunicare Strategică: 430 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Marți, 30 iunie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 430, cu 5 cazuri mai mult față de ziua de luni, ...[citește_toată_știrea]

30 Iunie 2020, 13:05
(161 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 425 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Luni, 29 iunie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 425, cu 5 cazuri mai mult față de ziua de vineri, ...[citește_toată_știrea]

29 Iunie 2020, 13:05
(213 vizualizări - 1 comentariu)


12

RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa în localitatea Dridu!

Pentru realizarea operațiunilor periodice de întreținere a rezervorului destinat înmagazinării apei potabile ce deservește localitatea Dridu, RAJA Constanța va sista furnizarea apei marți, 30 iunie 202 ...[citește_toată_știrea]

29 Iunie 2020, 11:55
(112 vizualizări - 0 comentarii)


13
Razie de amploare la Borănești

Razie de amploare la Borănești

Forțe de ordine cu efective mărite au acționat vineri după amiază, 26 iunie a.c., în comuna Borănești, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale și asigurarea climatului de ordine publică. Au ...[citește_toată_știrea]

27 Iunie 2020, 10:40
(151 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Un bărbat a murit într-un grav accident rutier

Urziceni: Un bărbat a murit într-un grav accident rutier

Un mort și trei răniți, este bilanțul unui accident petrecut în urmă cu aproximativ 40 de minute, în zona Urziceni. Din primele informații, se pare că două mașini s-au ciocnit. La fața locului au intervenit ...[citește_toată_știrea]

26 Iunie 2020, 19:15
(595 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

26 Iunie 2020, 16:30


Țăndărei: Căruță implicată într-un accident rutier

Trei tineri din Țăndărei, cu vârste cuprinse între 14 și 17 ani, au ajuns la spitalul din oraș fiind victime ale unui accident rutier. Aceștia se aflau într-o căruță care a fost lovită de o mașină. În cauză ...[citește_toată_știrea]

26 Iunie 2020, 16:20
(190 vizualizări - 1 comentariu)


Bărbat din Scânteia, arestat pentru «conducere fără permis»

Un bărbat, de 49 de ani, din localitatea Scânteia, care se sustrăgea executării unei pedepse de 2 ani și 20 de zile, a ajuns după gratii. El a fost identificat de polițiștii din Grivița vineri, 26 mai ...[citește_toată_știrea]

26 Iunie 2020, 16:15
(222 vizualizări - 0 comentarii)


Bărcănești: 3 hectare de grâu, incendiate

Pompierii din Urziceni au intervenit joi, 25 iunie 2020, pentru stingerea unui incediu produs într-un lan de grâu de pe raza localității Bărcănești. Flăcările au distrus aproximativ 3 hectare de grâu, cauza ...[citește_toată_știrea]

26 Iunie 2020, 16:10
(203 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 420 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Vineri, 26 iunie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 420, cu 2 cazuri mai mult față de ziua precedentă ...[citește_toată_știrea]

26 Iunie 2020, 13:05
(197 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Mașini de lux cu defecțiuni tehnice

În urma unei acțiuni desfășurată la Țăndărei miercuri, 24 iunie 2020, polițiștii au descoperit faptul că multe dintre mașinile de lux cu care o parte dintre cetățeni se afișează prin oraș au serioase probleme ...[citește_toată_știrea]

25 Iunie 2020, 14:20
(339 vizualizări - 2 comentarii)


Ialomița: Abateri la regulile de circulație sancționate de polițiști

5 șoferi din zona Urziceni și Țăndărei au fost sancționați de polițiștii ialomițeni pentru abateri la Codul Rutier. Aceștia au fost identificați în trafic fie sub influența băuturilor alcoolice, fie fără ...[citește_toată_știrea]

25 Iunie 2020, 14:10
(176 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Comandamentul pentru Situații de Urgență, activ până luni, 29 iunie 2020

Ținând cont de avertizările Administrației Naționale de Meteorologie (ANM) de instabilitate atmosferică temporar accentuată în următoarele zile, cu ploi torențiale, vijelii, descărcări electrice și grindină ...[citește_toată_știrea]

25 Iunie 2020, 13:40
(146 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 418 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Joi, 25 iunie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 418, cu 3 cazuri mai mult față de ziua precedentă, ...[citește_toată_știrea]

25 Iunie 2020, 13:05
(188 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozean prins cu arme neletale în portbagajul mașinii

Slobozean prins cu arme neletale în portbagajul mașinii

Un ialomițean de 45 de ani este cercetat penal de polițiști pentru săvârșirea infracțiunilor de «contrabandă calificată» și «nerespectarea regimului armelor și munițiilor», după ce a fost depistat în trafic ...[citește_toată_știrea]

24 Iunie 2020, 14:55
(297 vizualizări - 0 comentarii)


Femeie din Fetești, arestată pentru «evaziune fiscală» și «spălarea banilor»

Marți, 23 iunie a.c., polițiștii de Investigații Criminale din Fetești au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea ...[citește_toată_știrea]

24 Iunie 2020, 14:45
(397 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Marți, 23 iunie a.c., în jurul orelor 22,00, polițiștii din Slobozia, în timp ce desfășurau activități de control al traficului rutier pe raza municipiului, au oprit un autoturism condus de un bărbat, de ...[citește_toată_știrea]

24 Iunie 2020, 14:40
(164 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Percheziții la domiciliile unor funcționari publici, cercetați pentru fapte de corupție

Miercuri, 24 iunie 2020, ofițeri de Poliție Judiciară din cadrul Direcției Generale Anticorupție-Serviciul Județean Anticorupție Ialomița, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe ...[citește_toată_știrea]

24 Iunie 2020, 12:05
(1272 vizualizări - 4 comentarii)


Slobozia din nou sub ape: Peste 50 de locuințe și gospodării, inundate

Slobozia din nou sub ape: Peste 50 de locuințe și gospodării, inundate

 În contextul prognozei meteorologice de ploi abundente și instabilitate atmosferică de Cod Portocaliu, pompierii militari au acționat încă din seara zilei de marți ...[citește_toată_știrea]

24 Iunie 2020, 09:15
(296 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 415 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Marți, 23 iunie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 415, cu 5 cazuri mai mult față de ziua precedentă ...[citește_toată_știrea]

23 Iunie 2020, 13:10
(300 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
colocatar cartier katanga în Cântecul de lebădă al Consiliului Local Slobozia Pensionar în Frizerie cu dosar penal Ofuscații în «Am o datorie morală față de acești oameni!» Cristian în Frizerie cu dosar penal Ofuscații în «Am o datorie morală față de acești oameni!» Client Bogdan în Frizerie cu dosar penal Urbanistul în Urban SA, acuzată că tratează slobozenii preferențial Vorbareata în Evaluări «magna cum laude» pentru directorii instituțiilor din subordinea Consiliului Județean Nu te lasa Anca! în Urban SA, acuzată că tratează slobozenii preferențial Lumi în Handbalul a înghețat la stadiul de proiect Hâtz! în Deputatul PSD Ștefan Mușoiu: «Consider că PNL trebuie să răspundă în fața oamenilor și să justifice lacunele guvernării!» Târcovnicu în Un preot și trei membri ai personalului clerical, confirmați pozitiv la testul pentru depistarea SARS-CoV-2 Silviu în Frizerie cu dosar penal Vasile Pipinezu în Frizerie cu dosar penal Ionut în Un preot și trei membri ai personalului clerical, confirmați pozitiv la testul pentru depistarea SARS-CoV-2 Luminița de la... în Handbalul a înghețat la stadiul de proiect Luminița de la... în Handbalul a înghețat la stadiul de proiect DNA în Un preot și trei membri ai personalului clerical, confirmați pozitiv la testul pentru depistarea SARS-CoV-2 vax în Deputatul PSD Ștefan Mușoiu: «Consider că PNL trebuie să răspundă în fața oamenilor și să justifice lacunele guvernării!» Constantin Marian în Un preot și trei membri ai personalului clerical, confirmați pozitiv la testul pentru depistarea SARS-CoV-2
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...