Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

POLITICĂ

Sondaj de opinie pentru viitorul primar al Sloboziei

Sondaj de opinie pentru viitorul primar al Sloboziei

În plină campanie electorală pentru europarlamentare, slobozenii sunt victimele unui sondaj de opinie al cărui scop declarat este identificarea candidatului cu cele mai mari șanse la Primăria Slobozia în 2020. Sondajul se desfășoară telefonic, de mai bine de două săptămâni, și a fost comandat potrivit surselor noastre de către PSD. Pe lista candidaților figurează 7-8 nume de la 5 partide politice locale. Ziarul nostru face o trecere în revistă a acestor propuneri, în speranța că, forțând o potențială dezbatere pu­blică asupra subiectului, vom fi mai bine informați la alegerile de anul viitor.

«Trei, Doamne, și toți trei!» de la PSD
Așa cum a precizat deja public, președintele Marian Pavel vrea pentru alegerile locale din 2020 «candidatul pe care și-l doresc slobozenii...». De aceea, slobozenii trebuie să ierarhizeze, în ordinea numerelor de pe tricouri, următorii candidați: Ștefan Țință, președintele TSD Ialomița, Rudolf Gradea, unul dintre viceprimarii Sloboziei și Alexandru Stoica, ex-primar și șef al PSD Slo­bozia. Există, de asemenea, și un al patrulea candidat al PSD, viceprimarul Gabriel Mușat, dar acesta reprezintă o can­titate neglijabilă în economia sondajului, oricâte dovezi de loialitate ar oferi el. Surse mai bine informate decât noi din cadrul PSD susțin că sondajul are doar un rol orientativ și că de ieșit va ieși doar cine trebuie... Da, suntem conștienți că această infor­ma­ție intră în contradicție cu declarațiile oficiale ale președintelui Pavel, dar nici dumnea­voastră nu mai sunteți copii să vă închi­puiți ca la PSD se respectă criteriul meritocrației. Și pentru că tot colportăm zvo­nuri, ni se pare interesant să reprodu­cem unul dintre comentariile postfactum ale unuia dintre slobozenii intervievați: «M-au întrebat de mulți, dar n-am știut ce să le spun. De unii habar nu aveam. Am zis că eu aș vrea să vină Țintă, că e tânăr și bogat... Adică ăsta nu mai fură, ca ăia dinaintea lui, că e sătul!». Nu-i așa că-i înduio­șătoare ignoranța electoratului PSD?

Ștefan Țintă, președintele TSD Ialomița Este perceput în cadrul filialei ca un reformator al sistemului PCR (Pile, Cunoștințe, Relații) de la nivel local. A fost desemnat public de Marian Neacșu pe vremea când acesta era «il capo di tutti capi» drept «schimbul de mâine». Din păcate pentru el are un grad de notorietate scăzut în spațiul public... În aceste condiții, rămâne o propunere interesantă și cam atât.
Rudolf Gradea&comp., viceprimar Este unul dintre soldații disciplinați ai filialei. Crede în ierarhie și ideea de social-democrație. Are un nivel de notorietate ridicat, este capabil să relaționeze cu electoratul indiferent de orientarea politică a acestuia și își dorește nominalizarea. Din păcate pentru el și Gabriel Mușat, Marian Pavel are alte planuri...
Alexandru Stoica, ex-primar Primarul-catastrofă al Sloboziei câștigă detașat la capitolul notorietate. Are priză la electoratul tradițional al PSD, conduce cu «mână de fier» organi­zația municipală și așteaptă cu disperare nominalizarea oficială. Dacă se va întâmpla, singura soluție care le rămâne slobozenilor, social-democrați au ba, e să se mute din oraș!

Dragoș Soare, consilier județean PNL Candidat potențial al PNL, Dragoș Soare s-a remarcat în spațiul public drept Gică-Contra. Strategia lui de autopromovare a fost să lupte permanent împotriva președintelui Con­siliului Județean, Victor Moraru. Are un grad de notorietate scăzut și șanse minime de a învinge candidatul PSD, oricare ar fi acesta în 2020. Să sperăm că PNL Ialomița are și alte alternative.

Gabi Ionașcu, senator PMP Singurul merit al lui Gabi Ionașcu, în opinia noastră, este acela că a transformat slobozenii în sacagii. În pofida acestui fapt, a reușit însă să obțină peste 2000 de voturi de la aceștia și a devenit senator. E incredibil de mult, dar nu destul pentru a reveni în funcția de primar. Om fi noi proști, dar nu atât de mulți...

Adrian Mocioniu, primar în funcție, candidat PRO România Copilul teribil al PSD în 2016, Adrian Mocioniu s-a născut glorie și va muri speranță. Sigur, și asta e tot opinia noastră. Acum el este suspendat între cele două partide, nici cal, nici măgar, și susține public că are prima șansă în fața tuturor contracandida­ților săi. Ne abținem de la comentarii, că nu-i frumos să dai în oameni căzuți la pământ, fie ei și oficiali.

Octavian Săvoiu, candidat potențial al PLUS Economist de formație, 40 de ani, antreprenor local, coordonator al PLUS în Ialomița. Are, la prima vedere, toate atributele necesare pentru a candida. Din păcate pentru el este un cvasi-necunoscut, nu are niciun fel de experiență politică și, ce e și mai trist, nu își dorește funcția de primar! Prin urmare, rămâne și el o cantitate neglijabilă în economia sondajului...

21 Mai 2019, 07:50 (5229 vizualizări - 31 comentarii)

Comentariile cititorilor:


Slobozia:
(26 Mai 2019, 18:37)
Oricare, da nu țintă. E ipocrit! Numai gura e de el!!!
K1:
(26 Mai 2019, 16:14)
pe oricine  ati alege mai taziu ve-ti regreta.asteptarea voastra este mai mare decat pot ei oferi.nu inteleg  prezenta aici a d-lui octavian savoiu.
Vecin:
(23 Mai 2019, 19:56)
Și viitorul primar sa l ia tot pe șoferul lui Mocio,care bea seara de seara,la scara blocului și sfidează vecini și mai ales poliția locală!!! Alooo,domnu’Abaza,sunteți subalternul lui D.D.???
@critinele:
(23 Mai 2019, 16:14)
@criterii. Și omul acela vrei să fie crescut și educat in Ialomița?! N-ai să vezi! Criteriile tale sunt foarte incomplete!
cetatean:
(23 Mai 2019, 12:10)
pt. "criterii"..........corect !
RELU:
(23 Mai 2019, 11:38)
Mai , "anonimus" ,nu am jignit si nu am injurat pe nimeni. Te -ai ascuns in spatele unui "nimeni".Tin sa -ti comuniccat mai "pe bune"(sa folosesc limbajul tau,ca nu sunt angajat la primarie si nu sunt nici un "frecangiu". Sunt un angajat cere munceste in interes personal si o fac cu responsabilitatea cu care am lucrat si in strainatate o lunga perioada de timp,legal.Daca esti om matur si ai depasit stadiul copilariei,vino concret cu propuneri si sustinele cu argumente in fata lui. Testeaza, este recepriv la ideile tale , primarul ? Asta daca ai ce propune. Limbaj de mahala nu-mi permit , pentru ca mi-as injosi propriu concept. Sa ai o zi buna.
criterii:
(23 Mai 2019, 08:57)
Viitorul primar ar trebui sa aiba urmatoarele calitati:
1. sa nu faca parte dintr-un partid rau famat (partidele arhicunoscute au gresit grav prin coruptie, incompetenta, etc.)
2. sa fie un bun manager, cu viziune in dezvoltarea orasului
3. sa fie cinstit, onest (de aceea ar trebui sa fie independent de sforile din partidele putrede, care l-ar putea manipula sa devina corupt)
4. sa fie constient ca a fi primar inseamna sa fie in slujba cetatenilor si nu stapanul lor (de aceea toti se imbata de putere, pentru ca se cred intangibili cu spatele acoperit de partid)
5. chestia cu bogatia si ca nu mai fura este doar o poveste; cine e hot din fire, sau pus de partid sa fure, va fura in continuare, indiferent cat de bogat este (au mai fost/sunt oameni bogati prin diverse functii si vedem ce prostii fac)
6 sa vina cu proiecte mici, utile pentru cetateni, perfect realizabile si nu cu utopii, gen sala de sport polivalenta, metrou, aeroport, parcari subterane...navete spatiale. Nu lucruri mici, dar care imbunatatesc viata cetatenilor si care sa atraga investitii.
...stiu ca multi veti spune ca daca nu are de partea lui consiliul local nu face nimic; simplu, consilierii locali voteaza cum le spune partidul din care fac parte si nu cum ar trebui, conform constiintei lor. Primarul poate iesi public si spune cetatenilor ca vrea de ex sa asfalteze o strada stricata, iar consilierii de la partidul x au votat impotriva. Apoi, cetatenii pot veni la urm sedinta de cons local ca sa le "multumeasca" si sa-i intrebe daca mai vor sa ramana consilieri
@relu:
(23 Mai 2019, 06:53)
Relule,intrarea in garaj se face cu permisiune aluia mare cu haine negre si pantofi scumpi ce are butonul de la clopotnitele orasului.Hidoseniei cu leduri potocalii ce deranjeaza soferiitu ii spui"piata"centrala?Esti diliu!Am avut cea mai frumoasa zona acolo pana au gandit psdistii sa ciordeasca bani prin amenajare.9 ani de reabilitari in zona de centru si a rezultat o nenorocire.Si acum zace containerul gri pe locul statuii B.Basarab.9 ani de noroi,batjocura si sigur mai dureaza.
@Relu:
(22 Mai 2019, 19:06)
Dom Relu, "ganditiva", Mocioniu habar n-are ce e aia sa fii primar; el stia ca partidul face totul, el trebuia doar sa faca figuratie ca sa-si ia un salariu baban, sa faca excursii exotice si sa-si vada de fufele platite din banii slobozenilor. Da-i, tu Relu , inca o sansa, dar slobozenii s-au lamurit demult ca baiatu' e aerian total si palaria de primar l-a acoperit mai rau ca balega pe un soarece. Asta ca sa vorbim intr-un limbaj cat de cat familiar lui..
anonymus:
(22 Mai 2019, 16:45)
Mai Relu, eu cred ca tu esti un angajat la Primarie caruia ii tremura dosul pentru postul de frecangiu de menta, altfel nu-mi pot explica prostia si obedienta de care dai dovada.
Relu:
(22 Mai 2019, 13:45)
Este momentul sa aducem pe cineva care, nu a mai lucrat in administratie,sa suportam, pentru a nu stiu a cata oara pe pielea noastra derapajele si indicatiile binevoitorilor.Trebuie, sa-i mai dam o sansa lui Adrian Mocioniu. Nu credeti ca este primarul tanar si cu experienta castigata in timpul exercitarii manfatului ? Incet, dar s-a miscat.Incet dar, s-au acoperit gropile ,incet dar avem o piata in centru. Incet vom intra si in garajul subteran ,la care unii dintre noi nici nu speram. Nu pot fi toate sterse cu buretele si ...hai sa cladim castele fara proiecte (nu se vad de locuitori, din lipsa de informatie.Cine raspandeste informatia ? -ziaristii.Nu credeti ca trebuie sa va informati?).Fara studii de impact,fara,fara ,etc...Oameni buni ,acestea nu se vad ! Stim sa privim doar gropile din carosabil.Acestea se astupa ,doar respectand legislatia stufoasa , Una este sa stai pe o banca si sa critici si  alta sa pui in practica un proiect. Ganditiva ,noi romanii mereu am fost invidiosi pe vecinul nostru,  totdeauna am avut impresia ca stim totul si ca suntem cei mai buni. Lasati oamenii sa-si faca treaba invatata si apoi analizati.
Bucur S.:
(22 Mai 2019, 09:36)
Unu mai capabil ca Țintă Șt. nu se găsește? Este un Mocioniu, nu sare mai departe! Poate, mai hoț că are limbariță! Cu vrăjeala stă bine, nu face greșeli de exprimare, e mai dezinvolt. Dacă doar asta vă satisface la un Primar, băgați-l, să vedeți minune!
Cisterne cu #puiemsd:
(22 Mai 2019, 07:04)
Deja sunt tiparite nu doar buletinele de vot stampilate si verificate de BEC,sunt gata si stampila cu semmatura dar si tricolorul pentru Tinta!Ciolanul se mai poate rontai la Slobozia 15-20de ani cu pensionarii orasului.Prostimea inca pune botu la o bricheta si-un celofan,ca avem scarile pline de asistati sociali si bugetari spalati la encefal.Pariu?
Gore:
(22 Mai 2019, 03:27)
Lui Țintă Ștefan îi merge mintea. La afaceri, nu pentru Primărie. Mai lăsați-l sub vizior, nu-i băgați încă politica in cap! E de urmărit....
Nelu:
(21 Mai 2019, 22:13)
Este ideal ca primar cineva care nu a fost in politica.Octavian Savoiu este ideal pt. a inlocui mentalitatea comunista care a condus orasul 30 de ani!Aparatul bugetar este supraincarcat,apa potabila la robinete inca este un vis si multe altele.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Marți 15 Oct 2019
120 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Cu permis fals la volan

Miercuri, 13 ianuarie a.c., polițiștii din Făcăeni au oprit pentru control, pe raza comunei, un autoturism înmatriculat în județul Ialomița, la volanul căruia se afla un localnic în vîrstă de 22 ani. Cu ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2010, 16:20
(8017 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiuni ale Poliției în mediul rural

Acțiuni ale Poliției în mediul rural

Polițiștii ialomițeni au desfășurat acțiuni cu efective mărite în mai multe comune ale județului. Astfel, la acțiunile efectuate pe raza comunelor aflate în zona de responsabilitate a Poliției Municipiului ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2010, 16:15
(7457 vizualizări - 1 comentariu)


Se caută 200 de femei pentru cules de căpșuni în Spania

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița primește înscrieri pentru locuri de muncă sezonieră în sectorul agricol din Spania, la cules de căpșuni. Sînt oferite 200 locuri de muncă pentru ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2010, 17:13
(6391 vizualizări - 0 comentarii)


3

Șofer de autobuz, beat la volan

În cursul zilei de marți, 12 ianuarie a.c., în jurul orelor 4,00, un echipaj al Biroului Rutier Fetești a oprit pentru control, pe strada Călărași din localitate, un autobuz de transport local persoane ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2010, 16:15
(6242 vizualizări - 0 comentarii)


4

Consultant de asigurări, cercetat penal

Polițiștii din Urziceni au finalizat cercetările și au dispus începerea urmăririi penale într-un dosar penal în care o femeie în vîrstă de 41 ani, din localitate, este învinuită de săvîrșirea infracțiunilor ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2010, 15:43
(6249 vizualizări - 0 comentarii)


A dat peste doi copii pe trecerea de pietoni

Doi minori, ambii în vîrstă de 10 ani, din municipiul Urziceni, au fost răniți în urma unui accident rutier produs în dimineața zilei de marți, 12 ianuarie a.c., pe Calea București din localitate. Evenimentul ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2010, 15:21
(7166 vizualizări - 0 comentarii)


Suspectul unui furt din locuință, reținut pentru 24 de ore

În urma cercetărilor efectuate în cazul unei infracțiuni de furt, polițiștii Biroului de Ordine Publică pentru Mediul Rural Slobozia au stabilit că principalul suspect de comiterea faptei este un ialomițean ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2010, 14:48
(6651 vizualizări - 0 comentarii)


A condus fără permis

Un echipaj din cadrul Biroului de Poliție Rurală Urziceni, aflat în serviciu pe raza comunei Armășești, a oprit pentru control un autoturism înmatriculat în Capitală, la volanul căruia se afla un localnic ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2010, 14:18
(6144 vizualizări - 0 comentarii)


8

Siguranța traficului rutier

În cadrul activităților desfășurate pentru combaterea indisciplinei în trafic, efectivele Biroului Rutier Slobozia au constatat 22 de contravenții la regimul circulației pe drumurile publice, pentru săvîrșirea ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2010, 13:57
(6948 vizualizări - 0 comentarii)


9

Acțiuni preventive în mediul rural

În noaptea de 11/12 ianuarie a.c., agenții posturilor de poliție aflate pe raza de competență a Poliției Municipiului Slobozia au desfășurat acțiuni comune, pentru prevenirea faptelor de tulburare a ordinii ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2010, 13:26
(5283 vizualizări - 0 comentarii)


10

Plățile APIA în 2009, peste 1,281 miliarde euro

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură a efectuat, în anul 2009, plăți în valoare totală de peste 1,281 miliarde euro din Fondul European de Garantare Agricolă (FEGA) și din Fondul European ...[citește_toată_știrea]

12 Ianuarie 2010, 15:55
(7487 vizualizări - 0 comentarii)


Recalcitrant la volan deși avea mașina neînmatriculată

Sîmbătă, 9 ianuarie a.c., în jurul orelor 15,15, prin 112, un cetățean din comuna Ciulnița sesiza Poliției faptul că un tînăr aflat la volanul unui autoturism înmatriculat în străinătate, a oprit lîngă ...[citește_toată_știrea]

12 Ianuarie 2010, 15:40
(6279 vizualizări - 0 comentarii)


12

Urmăriți penal pentru produse contrafăcute

În data de 8 ianuarie 2010, polițiștii de investigare a fraudelor au început urmărirea penală în cinci dosare penale, în care sînt cercetați reprezentanții unor agenți economici, societăți comerciale sau ...[citește_toată_știrea]

12 Ianuarie 2010, 15:40
(6547 vizualizări - 0 comentarii)


Dosar penal pentru pocnitori

Vineri, 8 ianuarie 2010, în baza datelor deținute, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au efectuat un control la un agent economic din comuna Gheorghe Doja pe linia deținerii ...[citește_toată_știrea]

12 Ianuarie 2010, 15:40
(7824 vizualizări - 0 comentarii)


Geci confiscate la Fetești

La finele săptămînii precedente, vineri, 8 ianuarie a.c., polițiștii feteșteni au depistat pe raza localității o persoană ce vindea pe stradă două geci din blană sintetică, fără respectarea prevederilor ...[citește_toată_știrea]

12 Ianuarie 2010, 15:39
(7878 vizualizări - 1 comentariu)


Controale APIA în teren

Controale APIA în teren

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură reafirmă obligativitatea respectării Bunelor Condiții Agricole și de Mediu (GAEC) de către fermierii care au depus cereri de plată pentru schemele de sprijin ...[citește_toată_știrea]

11 Ianuarie 2010, 10:34
(9485 vizualizări - 0 comentarii)


Prefectul Teculescu a convocat directorii de descentralizate

De la începutul săptămînii, prefectul județului Ialomița, Mădălin Teculescu a organizat întîlniri cu reprezentanții instituțiilor publice deconcentrate de la nivel local. Principalele teme abordate au fost ...[citește_toată_știrea]

8 Ianuarie 2010, 17:35
(6612 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu fals, anunțat telefonic

Pompierii slobozeni au fost alertați, joi, 7 ianuarie a.c., asupra producerii unui incendiu la o locuință din cartierul Bora. Deplasîndu-se la locul indicat de apelant, pompierii au constatat că au fost ...[citește_toată_știrea]

8 Ianuarie 2010, 17:34
(7804 vizualizări - 0 comentarii)


Peste 100 de șoferi, sancționați de polițiști

Peste 100 de participanți la trafic care nu au respectat prevederile Codului rutier au fost sancționați contravențional, pe numele unui conducător auto care circula cu un autoturism neînmatriculat fiind ...[citește_toată_știrea]

8 Ianuarie 2010, 17:33
(6945 vizualizări - 0 comentarii)


Loviți de mașini

În după-amiaza zilei de joi, 7 ianuarie a.c., în jurul orei 15,10, Poliția a fost sesizată prin 112 despre producerea unui eveniment rutier pe raza comunei Bărbulești, accident în urma căruia două persoane ...[citește_toată_știrea]

8 Ianuarie 2010, 17:32
(9385 vizualizări - 0 comentarii)


Suspecții unui furt din locuință, identificați de polițiști

Trei ialomițeni, dintre care doi minori, sînt cercetați de polițiști pentru furt calificat, fiind suspectați că, în perioada 25-31 decembrie 2009, au sustras mai multe unelte electrice și produse alimentare ...[citește_toată_știrea]

8 Ianuarie 2010, 17:31
(6715 vizualizări - 0 comentarii)


Peste 6 kg de mercur, ilegal deținute de un cabinet stomatologic

În cursul zilei de miercuri, 6 ianuarie a.c., în baza unor informații, polițiștii au efectuat un control cu privire la deținerea și utilizarea substanțelor toxice și foarte toxice la un cabinet stomatologic ...[citește_toată_știrea]

7 Ianuarie 2010, 17:32
(7391 vizualizări - 0 comentarii)


Depistat la volanul unui autoturism fără drept de circulație în România

Un tînăr în vîrstă de 25 ani din Urziceni este cercetat e polițiști pentru conducerea pe drumurile publice a unui autoturism înmatriculat în străinătate care nu are drept de circulație în România. Acesta ...[citește_toată_știrea]

7 Ianuarie 2010, 17:31
(7163 vizualizări - 0 comentarii)


Suspecții unui furt de telefon, identificați

În după-amiaza zilei de miercuri, 6 ianuarie a.c., un tînăr în vîrstă de 16 ani, din comuna Ciulnița, s-a prezentat la Poliția Municipiului Slobozia pentru a sesiza faptul că în timp ce se afla în parcul ...[citește_toată_știrea]

7 Ianuarie 2010, 17:30
(5750 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente

Neadaptarea vitezei la condițiile unui carosabil acoperit cu zăpadă a fost cauza a două evenimente rutiere produse pe arterele județului. Unul dintre conducătorii auto a părăsit locul accidentului, dar ...[citește_toată_știrea]

7 Ianuarie 2010, 17:26
(7745 vizualizări - 0 comentarii)


Fără carnet și depistat la volanul unui autoturism fără drept de circulație în România

În după-amiaza zilei de marți, 5 ianuarie 2010, pe raza municipiului Urziceni, în cadrul activităților curente desfășurate, polițiștii au oprit pentru control un autoturism înmatriculat în străinătate la ...[citește_toată_știrea]

6 Ianuarie 2010, 10:26
(5710 vizualizări - 0 comentarii)


Poliția rutieră, în stradă pentru siguranța circulației

Polițiștii au acționat pe raza municipiului Slobozia în scopul prevenirii și combaterii incidentelor rutiere. Activitățile desfășurate de polițiști au vizat urmărirea modului în care participanții la trafic ...[citește_toată_știrea]

6 Ianuarie 2010, 10:22
(6547 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiune de prevenire și combatere a infracționalității

În cursul zilei de marți, 5 ianuarie 2010, în intervalele orare 14,30-18,30, respectiv 19,30-21,30, în municipiul Slobozia a fost organizată o acțiune cu efective mărite, urmărindu-se în principal prevenirea ...[citește_toată_știrea]

6 Ianuarie 2010, 10:19
(6595 vizualizări - 0 comentarii)


Au plecat la Revelion și bunicul le-a dat dispărute

În prima zi a anului 2010, în jurul orelor 10,15, Poliția Orașului Țăndărei a fost sesizată asupra unor dispariții. Un bătrîn, de 73 ani, le-a spus polițiștilor că nepoatele sale, în vîrstă de 14, respectiv ...[citește_toată_știrea]

5 Ianuarie 2010, 12:37
(7836 vizualizări - 2 comentarii)


Nouă accidente în cinci zile: 3 morți, 15 răniți

Nouă accidente în cinci zile: 3 morți, 15 răniți

În pofida activităților cu caracter preventiv desfășurate de polițiști, pe arterele județului, în perioada 30 decembrie 2009-3 ianuarie 2010, s-au produs nouă accidente rutiere, evenimente în urma cărora ...[citește_toată_știrea]

5 Ianuarie 2010, 12:27
(7355 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...