Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

POLITICĂ

Sondaj de opinie pentru viitorul primar al Sloboziei

Sondaj de opinie pentru viitorul primar al Sloboziei

În plină campanie electorală pentru europarlamentare, slobozenii sunt victimele unui sondaj de opinie al cărui scop declarat este identificarea candidatului cu cele mai mari șanse la Primăria Slobozia în 2020. Sondajul se desfășoară telefonic, de mai bine de două săptămâni, și a fost comandat potrivit surselor noastre de către PSD. Pe lista candidaților figurează 7-8 nume de la 5 partide politice locale. Ziarul nostru face o trecere în revistă a acestor propuneri, în speranța că, forțând o potențială dezbatere pu­blică asupra subiectului, vom fi mai bine informați la alegerile de anul viitor.

«Trei, Doamne, și toți trei!» de la PSD
Așa cum a precizat deja public, președintele Marian Pavel vrea pentru alegerile locale din 2020 «candidatul pe care și-l doresc slobozenii...». De aceea, slobozenii trebuie să ierarhizeze, în ordinea numerelor de pe tricouri, următorii candidați: Ștefan Țință, președintele TSD Ialomița, Rudolf Gradea, unul dintre viceprimarii Sloboziei și Alexandru Stoica, ex-primar și șef al PSD Slo­bozia. Există, de asemenea, și un al patrulea candidat al PSD, viceprimarul Gabriel Mușat, dar acesta reprezintă o can­titate neglijabilă în economia sondajului, oricâte dovezi de loialitate ar oferi el. Surse mai bine informate decât noi din cadrul PSD susțin că sondajul are doar un rol orientativ și că de ieșit va ieși doar cine trebuie... Da, suntem conștienți că această infor­ma­ție intră în contradicție cu declarațiile oficiale ale președintelui Pavel, dar nici dumnea­voastră nu mai sunteți copii să vă închi­puiți ca la PSD se respectă criteriul meritocrației. Și pentru că tot colportăm zvo­nuri, ni se pare interesant să reprodu­cem unul dintre comentariile postfactum ale unuia dintre slobozenii intervievați: «M-au întrebat de mulți, dar n-am știut ce să le spun. De unii habar nu aveam. Am zis că eu aș vrea să vină Țintă, că e tânăr și bogat... Adică ăsta nu mai fură, ca ăia dinaintea lui, că e sătul!». Nu-i așa că-i înduio­șătoare ignoranța electoratului PSD?

Ștefan Țintă, președintele TSD Ialomița Este perceput în cadrul filialei ca un reformator al sistemului PCR (Pile, Cunoștințe, Relații) de la nivel local. A fost desemnat public de Marian Neacșu pe vremea când acesta era «il capo di tutti capi» drept «schimbul de mâine». Din păcate pentru el are un grad de notorietate scăzut în spațiul public... În aceste condiții, rămâne o propunere interesantă și cam atât.
Rudolf Gradea&comp., viceprimar Este unul dintre soldații disciplinați ai filialei. Crede în ierarhie și ideea de social-democrație. Are un nivel de notorietate ridicat, este capabil să relaționeze cu electoratul indiferent de orientarea politică a acestuia și își dorește nominalizarea. Din păcate pentru el și Gabriel Mușat, Marian Pavel are alte planuri...
Alexandru Stoica, ex-primar Primarul-catastrofă al Sloboziei câștigă detașat la capitolul notorietate. Are priză la electoratul tradițional al PSD, conduce cu «mână de fier» organi­zația municipală și așteaptă cu disperare nominalizarea oficială. Dacă se va întâmpla, singura soluție care le rămâne slobozenilor, social-democrați au ba, e să se mute din oraș!

Dragoș Soare, consilier județean PNL Candidat potențial al PNL, Dragoș Soare s-a remarcat în spațiul public drept Gică-Contra. Strategia lui de autopromovare a fost să lupte permanent împotriva președintelui Con­siliului Județean, Victor Moraru. Are un grad de notorietate scăzut și șanse minime de a învinge candidatul PSD, oricare ar fi acesta în 2020. Să sperăm că PNL Ialomița are și alte alternative.

Gabi Ionașcu, senator PMP Singurul merit al lui Gabi Ionașcu, în opinia noastră, este acela că a transformat slobozenii în sacagii. În pofida acestui fapt, a reușit însă să obțină peste 2000 de voturi de la aceștia și a devenit senator. E incredibil de mult, dar nu destul pentru a reveni în funcția de primar. Om fi noi proști, dar nu atât de mulți...

Adrian Mocioniu, primar în funcție, candidat PRO România Copilul teribil al PSD în 2016, Adrian Mocioniu s-a născut glorie și va muri speranță. Sigur, și asta e tot opinia noastră. Acum el este suspendat între cele două partide, nici cal, nici măgar, și susține public că are prima șansă în fața tuturor contracandida­ților săi. Ne abținem de la comentarii, că nu-i frumos să dai în oameni căzuți la pământ, fie ei și oficiali.

Octavian Săvoiu, candidat potențial al PLUS Economist de formație, 40 de ani, antreprenor local, coordonator al PLUS în Ialomița. Are, la prima vedere, toate atributele necesare pentru a candida. Din păcate pentru el este un cvasi-necunoscut, nu are niciun fel de experiență politică și, ce e și mai trist, nu își dorește funcția de primar! Prin urmare, rămâne și el o cantitate neglijabilă în economia sondajului...

21 Mai 2019, 07:50 (4153 vizualizări - 31 comentarii)

Comentariile cititorilor:


Slobozia:
(26 Mai 2019, 18:37)
Oricare, da nu țintă. E ipocrit! Numai gura e de el!!!
K1:
(26 Mai 2019, 16:14)
pe oricine  ati alege mai taziu ve-ti regreta.asteptarea voastra este mai mare decat pot ei oferi.nu inteleg  prezenta aici a d-lui octavian savoiu.
Vecin:
(23 Mai 2019, 19:56)
Și viitorul primar sa l ia tot pe șoferul lui Mocio,care bea seara de seara,la scara blocului și sfidează vecini și mai ales poliția locală!!! Alooo,domnu’Abaza,sunteți subalternul lui D.D.???
@critinele:
(23 Mai 2019, 16:14)
@criterii. Și omul acela vrei să fie crescut și educat in Ialomița?! N-ai să vezi! Criteriile tale sunt foarte incomplete!
cetatean:
(23 Mai 2019, 12:10)
pt. "criterii"..........corect !
RELU:
(23 Mai 2019, 11:38)
Mai , "anonimus" ,nu am jignit si nu am injurat pe nimeni. Te -ai ascuns in spatele unui "nimeni".Tin sa -ti comuniccat mai "pe bune"(sa folosesc limbajul tau,ca nu sunt angajat la primarie si nu sunt nici un "frecangiu". Sunt un angajat cere munceste in interes personal si o fac cu responsabilitatea cu care am lucrat si in strainatate o lunga perioada de timp,legal.Daca esti om matur si ai depasit stadiul copilariei,vino concret cu propuneri si sustinele cu argumente in fata lui. Testeaza, este recepriv la ideile tale , primarul ? Asta daca ai ce propune. Limbaj de mahala nu-mi permit , pentru ca mi-as injosi propriu concept. Sa ai o zi buna.
criterii:
(23 Mai 2019, 08:57)
Viitorul primar ar trebui sa aiba urmatoarele calitati:
1. sa nu faca parte dintr-un partid rau famat (partidele arhicunoscute au gresit grav prin coruptie, incompetenta, etc.)
2. sa fie un bun manager, cu viziune in dezvoltarea orasului
3. sa fie cinstit, onest (de aceea ar trebui sa fie independent de sforile din partidele putrede, care l-ar putea manipula sa devina corupt)
4. sa fie constient ca a fi primar inseamna sa fie in slujba cetatenilor si nu stapanul lor (de aceea toti se imbata de putere, pentru ca se cred intangibili cu spatele acoperit de partid)
5. chestia cu bogatia si ca nu mai fura este doar o poveste; cine e hot din fire, sau pus de partid sa fure, va fura in continuare, indiferent cat de bogat este (au mai fost/sunt oameni bogati prin diverse functii si vedem ce prostii fac)
6 sa vina cu proiecte mici, utile pentru cetateni, perfect realizabile si nu cu utopii, gen sala de sport polivalenta, metrou, aeroport, parcari subterane...navete spatiale. Nu lucruri mici, dar care imbunatatesc viata cetatenilor si care sa atraga investitii.
...stiu ca multi veti spune ca daca nu are de partea lui consiliul local nu face nimic; simplu, consilierii locali voteaza cum le spune partidul din care fac parte si nu cum ar trebui, conform constiintei lor. Primarul poate iesi public si spune cetatenilor ca vrea de ex sa asfalteze o strada stricata, iar consilierii de la partidul x au votat impotriva. Apoi, cetatenii pot veni la urm sedinta de cons local ca sa le "multumeasca" si sa-i intrebe daca mai vor sa ramana consilieri
@relu:
(23 Mai 2019, 06:53)
Relule,intrarea in garaj se face cu permisiune aluia mare cu haine negre si pantofi scumpi ce are butonul de la clopotnitele orasului.Hidoseniei cu leduri potocalii ce deranjeaza soferiitu ii spui"piata"centrala?Esti diliu!Am avut cea mai frumoasa zona acolo pana au gandit psdistii sa ciordeasca bani prin amenajare.9 ani de reabilitari in zona de centru si a rezultat o nenorocire.Si acum zace containerul gri pe locul statuii B.Basarab.9 ani de noroi,batjocura si sigur mai dureaza.
@Relu:
(22 Mai 2019, 19:06)
Dom Relu, "ganditiva", Mocioniu habar n-are ce e aia sa fii primar; el stia ca partidul face totul, el trebuia doar sa faca figuratie ca sa-si ia un salariu baban, sa faca excursii exotice si sa-si vada de fufele platite din banii slobozenilor. Da-i, tu Relu , inca o sansa, dar slobozenii s-au lamurit demult ca baiatu' e aerian total si palaria de primar l-a acoperit mai rau ca balega pe un soarece. Asta ca sa vorbim intr-un limbaj cat de cat familiar lui..
anonymus:
(22 Mai 2019, 16:45)
Mai Relu, eu cred ca tu esti un angajat la Primarie caruia ii tremura dosul pentru postul de frecangiu de menta, altfel nu-mi pot explica prostia si obedienta de care dai dovada.
Relu:
(22 Mai 2019, 13:45)
Este momentul sa aducem pe cineva care, nu a mai lucrat in administratie,sa suportam, pentru a nu stiu a cata oara pe pielea noastra derapajele si indicatiile binevoitorilor.Trebuie, sa-i mai dam o sansa lui Adrian Mocioniu. Nu credeti ca este primarul tanar si cu experienta castigata in timpul exercitarii manfatului ? Incet, dar s-a miscat.Incet dar, s-au acoperit gropile ,incet dar avem o piata in centru. Incet vom intra si in garajul subteran ,la care unii dintre noi nici nu speram. Nu pot fi toate sterse cu buretele si ...hai sa cladim castele fara proiecte (nu se vad de locuitori, din lipsa de informatie.Cine raspandeste informatia ? -ziaristii.Nu credeti ca trebuie sa va informati?).Fara studii de impact,fara,fara ,etc...Oameni buni ,acestea nu se vad ! Stim sa privim doar gropile din carosabil.Acestea se astupa ,doar respectand legislatia stufoasa , Una este sa stai pe o banca si sa critici si  alta sa pui in practica un proiect. Ganditiva ,noi romanii mereu am fost invidiosi pe vecinul nostru,  totdeauna am avut impresia ca stim totul si ca suntem cei mai buni. Lasati oamenii sa-si faca treaba invatata si apoi analizati.
Bucur S.:
(22 Mai 2019, 09:36)
Unu mai capabil ca Țintă Șt. nu se găsește? Este un Mocioniu, nu sare mai departe! Poate, mai hoț că are limbariță! Cu vrăjeala stă bine, nu face greșeli de exprimare, e mai dezinvolt. Dacă doar asta vă satisface la un Primar, băgați-l, să vedeți minune!
Cisterne cu #puiemsd:
(22 Mai 2019, 07:04)
Deja sunt tiparite nu doar buletinele de vot stampilate si verificate de BEC,sunt gata si stampila cu semmatura dar si tricolorul pentru Tinta!Ciolanul se mai poate rontai la Slobozia 15-20de ani cu pensionarii orasului.Prostimea inca pune botu la o bricheta si-un celofan,ca avem scarile pline de asistati sociali si bugetari spalati la encefal.Pariu?
Gore:
(22 Mai 2019, 03:27)
Lui Țintă Ștefan îi merge mintea. La afaceri, nu pentru Primărie. Mai lăsați-l sub vizior, nu-i băgați încă politica in cap! E de urmărit....
Nelu:
(21 Mai 2019, 22:13)
Este ideal ca primar cineva care nu a fost in politica.Octavian Savoiu este ideal pt. a inlocui mentalitatea comunista care a condus orasul 30 de ani!Aparatul bugetar este supraincarcat,apa potabila la robinete inca este un vis si multe altele.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Vineri 19 Iul 2019
182 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Bunuri de uz casnic vîndute ilegal, confiscate

Polițiștii slobozeni au confiscat joi, 12 noiembrie, bunuri de uz casnic în valoare de aproximativ 1500 lei. Asta după ce în zona Spitalului Județean Slobozia au fost depistate 3 persoane din județul Mureș ...[citește_toată_știrea]

13 Noiembrie 2009, 15:18
(6317 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiune amplă a polițiștilor la Urziceni

Joi, 12 noiembrie, polițiștii din Urziceni au desfășurat o amplă acțiune în localitate. În timpul activităților derulate, polițiștii au verificat 171 de autovehicule, au legitimat 218 persoane, 31 dintre ...[citește_toată_știrea]

13 Noiembrie 2009, 14:21
(7102 vizualizări - 0 comentarii)


După ce a furat mai multe animale, un tînăr din Reviga a fost arestat

După ce joi, 12 noiembrie, a fost considerat suspectul principal în comiterea mai multor furturi, un tînăr de 18 ani din comuna Reviga a fost arestat preventiv pentru 29 de zile. În sarcina acestuia s-a ...[citește_toată_știrea]

13 Noiembrie 2009, 13:41
(5868 vizualizări - 0 comentarii)


A vrut să-l lovească pe polițist cu toporul

Un bărbat din Smirna a reușit aseară «să pună pe jar» întreaga comunitate după ce a amenințat persoanele care mergeau pe stradă cu un topor. Deși a intervenit imediat ce a fost sesizat, polițistul din localitate ...[citește_toată_știrea]

12 Noiembrie 2009, 15:29
(6005 vizualizări - 0 comentarii)


4

Minore, racolate pentru prostituție

Miercuri, 11 noiembrie, dimineața, a fost desfășurată o acțiune în două blocuri de garsoniere din Slobozia, unde existau suspiciuni că ar locui diverse persoane suspecte. În cadrul activităților desfășurate ...[citește_toată_știrea]

12 Noiembrie 2009, 15:28
(6564 vizualizări - 0 comentarii)


Hoț de animale, arestat

Un tînăr de 18 ani, din comuna Reviga, a fost arestat pentru săvîrșirea infracțiunii de furt, trei infracțiuni de violare de domiciliu și o infracțiune de maltratare și schingiuire a animalelor. Polițiștii ...[citește_toată_știrea]

12 Noiembrie 2009, 15:27
(5302 vizualizări - 0 comentarii)


Suspect de furturi, prins de polițiști

Un tînăr în vîrstă de 31 ani, din Slobozia, «client» mai vechi al polițiștilor, a «picat» din nou în mîna anchetatorilor fiind suspectul principal în comiterea unei infracțiuni. Potrivit unui comunicat ...[citește_toată_știrea]

12 Noiembrie 2009, 15:26
(5806 vizualizări - 0 comentarii)


Accident al Urziceni

Alertă în după-amiaza zilei de miercuri, 11 noiembrie, la Urziceni. Polițiștii din localitate au fost anunțați asupra producerii unui accident de circulație în urma căruia s-ar fi distrus o conductă de ...[citește_toată_știrea]

12 Noiembrie 2009, 15:25
(7069 vizualizări - 0 comentarii)


8

Infractor reținut

Miercuri, 11 noiembrie, polițiștii din Urziceni au prins și încarcerat un bărbat în vîrstă de 42 ani, din Galați. Pe numele bărbatului exista un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 1 an, Judecătoria ...[citește_toată_știrea]

12 Noiembrie 2009, 15:25
(8552 vizualizări - 0 comentarii)


9
«Votul ilegal înseamnă închisoare», la Ciulnița, Mărculești și Cosâmbești

«Votul ilegal înseamnă închisoare», la Ciulnița, Mărculești și Cosîmbești

În cadrul campaniei de informare și conștientizare a cetățenilor, intitulată «Votul ilegal înseamnă închisoare», acțiune inițiată de Ministerul Administrașiei și Internelor, la nivelul județului Ialomița ...[citește_toată_știrea]

12 Noiembrie 2009, 08:12
(6292 vizualizări - 0 comentarii)


Razii la Fetești și Făcăeni

Razii la Fetești și Făcăeni

În ultimele 24 de ore, la nivelul județului Ialomița au fost desfășurate multiple acțiuni, razii și controale menite să crească gradul de siguranță publică al cetățenilor. Peste 100 de polițiști și jandarmi ...[citește_toată_știrea]

11 Noiembrie 2009, 15:26
(6296 vizualizări - 0 comentarii)


Doar 2500 kg deșeuri electrice și electronice

Potrivit unui comunicat de presă al Agenției Regionale pentru Protecția Mediului Pitești, după reluarea campaniei naționale Marea Debarasare din 7 noiembrie 2009, la nivelul Regiunii Sud Muntenia s-a colectat ...[citește_toată_știrea]

11 Noiembrie 2009, 15:21
(6786 vizualizări - 0 comentarii)


12

Alarmare publică la Țăndărei

Miercuri, 11 noiembrie, începînd cu orele 10,00, în orașul Țăndărei, se desfășoară un exercițiu de alarmare publică. Coordonată de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Ialomița, acțiunea se derulează ...[citește_toată_știrea]

11 Noiembrie 2009, 11:32
(6727 vizualizări - 0 comentarii)


«Minte sănătoasă în corp sănătos»

Duminică, 8 noiembrie 2009, s-a desfășurat, la Centrul de Agrement «Pavilioane» din Amara, faza finală a Concursului Interliceal «Minte sănătoasă în corp sănătos». În organizarea Asociației Județene «Sportul ...[citește_toată_știrea]

11 Noiembrie 2009, 11:24
(7903 vizualizări - 0 comentarii)


Elevi cercetați pentru furtul unui telefon mobil

Vineri, în jurul orelor 13,30, o femeie în vîrstă de 37 de ani, din Slobozia, a sesizat Poliția despre faptul că, în urmă cu aproximativ 3 ore, fiicei sale, în vîrstă de 14 ani, elevă în clasa a IX-a la ...[citește_toată_știrea]

11 Noiembrie 2009, 11:13
(6458 vizualizări - 0 comentarii)


Prevenirea accidentelor rutiere

Prevenirea accidentelor rutiere și combaterea cauzelor generatoare de evenimente rutiere rămîne și în această perioadă o prioritate pentru polițiștii ialomițeni. Astfel, în perioada 6-8 noiembrie 2009, ...[citește_toată_știrea]

11 Noiembrie 2009, 11:13
(7054 vizualizări - 0 comentarii)


Suspecți de furt, identificați la scurt timp de la sesizarea faptei

Doi ialomițeni, în vîrstă de 24, respectiv 40 de ani, sînt cercetați de polițiști sub aspectul săvîrșirii infracțiunii de furt calificat. Asta după ce au sustras din incinta Căminului Cultural din localitatea ...[citește_toată_știrea]

11 Noiembrie 2009, 11:13
(6726 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii, accidente și sinucideri de weekend

Echipajul de prim-ajutor al Inspectoratului pentru Situații de Urgență a fost solicitat în municipiul Fetești la două tentative de suicid, una dintre acestea fiind anunțată vineri, 6 noiembrie, iar celalaltă ...[citește_toată_știrea]

9 Noiembrie 2009, 11:21
(5092 vizualizări - 0 comentarii)


Controale ale inspectorilor DSV

Inspectorii din cadrul Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița au desfășurat, în luna octombrie 2009, 78 de controale în cantinele unităților școlare. În mare, verificările ...[citește_toată_știrea]

9 Noiembrie 2009, 11:13
(6285 vizualizări - 0 comentarii)


Liber la credite în zootehnie

Începînd de vineri, 6 noiembrie 2009, Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură eliberează adeverințe pentru beneficiarii Plăților Naționale Directe Complementare în sectorul zootehnic care intenționează ...[citește_toată_știrea]

9 Noiembrie 2009, 11:10
(5899 vizualizări - 0 comentarii)


Bătrîn dispărut din Centrul de la Balaciu

Miercuri, în jurul orelor 10,30, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Balaciu au fost sesizați de un reprezentant al Căminului de Persoane Vîrstnice din localitate despre faptul că Neagu Andrei, de ...[citește_toată_știrea]

6 Noiembrie 2009, 16:14
(6308 vizualizări - 0 comentarii)


Bătrînă accidentată pe trecerea de pietoni

O femeie în vîrstă de 73 ani a fost victima unui accident rutier petrecut, miercuri, 4 noiembrie, în Slobozia. Bătrîna se angajase în traversarea străzii pe trecerea de pietoni, pe culoarea verde a semaforului ...[citește_toată_știrea]

6 Noiembrie 2009, 16:14
(7576 vizualizări - 0 comentarii)


Cu sabia în mașină

În continuare, un tînăr de 30 ani din Țăndărei este cercetat penal de polițiștii ialomițeni după ce în autoturismul pe care acesta îl conducea a fost găsită o sabie. Mașina a fost oprită pentru control ...[citește_toată_știrea]

6 Noiembrie 2009, 16:13
(6827 vizualizări - 0 comentarii)


Peste 4 tone fier vechi confiscate de polițiști

Miercuri, 4 noiembrie, polițiștii din Țăndărei au executat o acțiune pe linia respectării prevederilor legale privind colectarea deșeurilor reciclabile. Urmare a acțiunii la un punct de lucru din localitate ...[citește_toată_știrea]

6 Noiembrie 2009, 16:12
(6730 vizualizări - 1 comentariu)


Polițiștii au prins spărgătorii de apartamente

Marți, 3 octombrie, la primele ore ale dimineții, polițiștii au fost sesizați asupra unei spargeri de apartament din Slobozia. Acționînd cu rapiditate și efective mărite, polițiștii au observat în zona ...[citește_toată_știrea]

4 Noiembrie 2009, 14:02
(5593 vizualizări - 1 comentariu)


Accidente

Marți, 3 octombrie, în Țăndărei, s-a produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unui pieton. Pe scurt, în timp ce un bărbat în vîrstă de 55 de ani, din Slobozia, conducea un autoturism pe ...[citește_toată_știrea]

4 Noiembrie 2009, 13:57
(5601 vizualizări - 0 comentarii)


Casa unei bătrâne a ars în întregime

Casa unei bătrîne a ars în întregime

Marți, 3 noiembrie, la primele ore ale dimineții, casa unei bătrîne din Miloșești a ars în întregime din cauza unui foc lăsat nesuprevegheat. Încendiul a izbucnit în jurul orelor 08,00 și nu a putut fi ...[citește_toată_știrea]

3 Noiembrie 2009, 14:02
(8123 vizualizări - 0 comentarii)


Sindicaliștii de la Mediu, nemulțumiți de decizia Elenei Udrea

Sindicaliștii de la Mediu, nemulțumiți de decizia Elenei Udrea

«În data de 27 octombrie 2009, a fost publicată în Monitorul Oficial HG 1249/21.10.2009, prin care se intenționează întărirea Gărzii Naționale de Mediu prin diminuarea capacității instituționale a agențiilor ...[citește_toată_știrea]

30 Octombrie 2009, 10:15
(6352 vizualizări - 0 comentarii)


Accident mortal în apropiere de Fetești

Un grav accident rutier s-a produs în dimineața zilei de vineri, 30 octombrie, în apropiere de municipiul Fetești. Astfel, în jurul orelor 8,00, pe DN3A, un bărbat în vîrstă de 35 ani, din Fetești, aflat ...[citește_toată_știrea]

30 Octombrie 2009, 08:13
(6273 vizualizări - 0 comentarii)


Sprijin pentru IMM

Joi, 29 octombrie 2009, orele 11,00, la sediul Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Ialomița se va desfășura întîlnirea de lucru avînd ca temă «Sprijin pentru IMM și microîntreprinderi privind accesarea ...[citește_toată_știrea]

28 Octombrie 2009, 13:05
(6364 vizualizări - 1 comentariu)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...