Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Președintele Moraru a identificat «sistemul mafiot mizerabil»

«Delirium tremens administrativ» la Consiliul Județean Ialomița

Președintele Moraru a identificat «sistemul mafiot mizerabil»

Victor Moraru, președinte al Consiliului Județean Ialomița, a susținut marți, 28 mai 2019, o conferință de presă. Un eveniment ce ar fi trecut neobservat, ca mai toate celelalte conferințe de presă organizate de președintele Moraru înaintea ședințelor ordinare ale Consiliului Județean. Doar că, probabil în contextul rezultatului «istoric» obținut de PSD, precum și a arestării liderului social-democrat Liviu Dragnea, evenimentul la care am făcut referire a fost transformat de președintele Moraru în cea mai deviantă conferință de presă pe care a susținut-o vreodată. Redăm în cele ce urmează pasaje din cele declarate de domnia sa, cu mențiunea că ne-am permis, pe alocuri, să facem inteligibile frazele perorate de președintele Consiliului Județean Ialomița.

Președintele Moraru și-a pierdut uzul rațiunii?
Oficial, conferința de presă a președintelui Moraru a avut ca subiect prezentarea ordinii de zi a ședinței Consiliului Județean Ialomița de joi, 29 mai 2019. Însă, imediat după prezentarea proiectelor de hotărâre, Victor Moraru s-a lansat într-un discurs care poate rivaliza lejer cu cel susținut la Iași de către Liviu Dragnea... El a făcut acuzații fără precedent la adresa presei locale, a invocat presiuni făcute asupra sa pentru schimbarea managerului Spitalului Județean, Mariana Iancu și a identificat «sistemul mafiot mizerabil» care se află în spatele tuturor acestor conspirații. De asemenea, el și-a învinovățit public proprii colegi, atât pe cei din Organizația PSD Ialomița, cât și pe cei de la Centru, acuzându-i de marginalizarea lui publică și politică, precum și de ralierea acestora la același sistem mafiot. Din nefericire, niciuna dintre acuzațiile lansate de către președintele Consiliului Județean Ialomița nu a fost însoțită de dovezi concrete sau de nominalizarea vinovaților. Singurul vinovat identificat cu nume și prenume în jumătatea de oră de «delirium tremens administrativ» pe care președintele a oferit-o a fost ziarul Independent, pe care Victor Moraru a amenințat că îl va acționa în instanță pentru cele «177 de articole» publicate în perioada scursă de la preluarea mandatului de președinte al Consiliului Județean Ialomița. Dată fiind gravitatea acuzațiilor formulate de către Victor Moraru în spațiul public fără a prezenta nicio dovadă palpabilă, redacția Independent a decis să publice părțile inteligibile ale acestui discurs.

Delirez, deci exist!
Iată conținutul principal al discursului susținut de președintele Consiliului Județean Ialomița, Victor Moraru, în cadrul conferinței de presă:
«Tot văd că apar în presă articole cu privire la stabilirea salariului doamnei manager Mariana Iancu greșit... Vreau să știți că cei care dați astfel de informații sunteți în eroare! Mi-aș fi dorit să aveți informații la zi. Consiliul Județean, așa cum am spus și la momentul respectiv, a stabilit legal acest salariu. Noi avem adresa Curții de Conturi din data de 27.08.2018, și mai e puțin și se face un an de la momentul la care noi am primit această adresă, prin care ni se sune că drepturile salariale în cazul directorului interimar Mariana Iancu, respectiv al directorului medical Baltă Andreea Mădălina, la nivelul salariului de bază acordate la luna iulie 2016, la nivelul persoanelor care ocupă aceste funcții la acest moment a fost efectuată cu respectarea prevederilor legale mai sus citate. M-aș bucura ca presa să preia informațiile reale! Măcar să facă efortul să se informeze și să nu intre într-o astfel de zonă de risc. Aș mai vrea să fac o afirmație... Poate contează sau nu... Aș vrea să atrag atenția unor colegi din PSD, unei părți a presei, destul de mică, și sistemului mafiot care dorește să reia administrarea Spitalului Județean de Urgență Slobozia că eu, cât depinde de mine, n-o să cedez acestor presiuni! Și îi rog să fie foarte atenți și speră să audă și instituțiile care se ocupă cu monitorizările că lupta aceasta de doi ani de zile, dorința de a demola un sistem de sănătate pentru ca acest sistem mafiot să preia conducerea Spitalului... Cât o să fiu eu aici 100% nu se va întâmpla! Așa că e bine să fim foarte atenți la ceea ce se va întâmpla pentru că eu nu voi ceda! Și spun asta în cunoștință de cauză și cu suficiente probe. (...) Eu cred că ați fost suficient de atenți (...) la atacurile permanente asupra Spitalului, nejustificate, la încercarea de a crea impresia că Spitalul acesta este prost gestionat... Nu se spune că se fură, nu se spune că se administrează prost, doar că doamna manager Mariana Iancu are un limbaj poate neadecvat mediului în care lucrează. Păi nu cred că după limbaj se poate evalua o instituție, avem criterii de evaluare, doamna a fost evaluată de către instituția Consiliului Județean... Cu siguranță cât voi fi eu aici se va aplica legea, dacă doamna va greși va fi sancționată... Dar în niciun caz la atacurile acestea permanente ale unei părți a presei în spatele căreia, cu siguranță, se află interese mizerabile eu nu o să cedez! (...) Eu sper să existe un stat paralel care să se ocupe de aceste mizerii. Eu sper să existe, n-am nimic împotrivă... N-am cunoștință să existe sau nu, dar... Există însă un sistem mafiot pe care dumneavoastră îl știți bine și la momentul potrivit o să spun și public, și cu informații clare. Momentul potrivit în stabilesc eu, nu dumneavoastră!».
***
Dincolo de aceste acuzații incalificabile, semn al unei tulburări similare cu cele provocate de delirium tremens, președintele a făcut și afirmații lipsite de suport. El a susținut că există o adresă a Curții de Conturi care certifică faptul că majorarea salariului managerului Mariana Iancu de la 4500 la 21500 de lei în mai puțin de 2 ani este legală. Numai că, potrivit informațiilor oficiale furnizate de către aceeași Curte de Conturi Ialomița în urma unui audit (n. red.: proces-verbal de constatare nr. R1/4406/30.05.2018) desfășurat în perioada aprilie-mai 2018 (n. red.: într-o perioadă anterioară datei precizate de către președintele Victor Moraru în cadrul conferinței) precizează, cităm: «în urma verificărilor efectuate s-au confirmat aspectele cu privire la efectuarea de plăți nelegale ca urmare a acordării necuvenite a unor drepturi salariale pentru manager și directorul medical mai mari decât cele stabilite conform prevederilor legale și, în același timp, acordarea unor drepturi salariale pentru funcții de conducere la persoane care nu îndeplinesc condițiile de vechime în specialitate impuse de prevederile legale».

Vals cu presa serioasă și respectabilă
Pe parcursul conferinței, președintele Victor Moraru a acceptat întrebări din sală. Ele au venit din partea reprezentanților presei despre care Victor Moraru a opinat: «sunt și oameni serioși în presa aceasta... Și îi respect și bravo lor că se pot menține într-un echilibru sub asediul acestor presiuni!». Am ales să publicăm dialogurile pentru că, dincolo de servilismul grețos al întrebărilor, răspunsurile oferite reconfirmă afirmațiile ambigue și contradictorii formulate inițial:
(întrebare din sală)
-Există presiuni să o schimbați pe Mariana Iancu?
-Da, foarte mari. Sunt presiuni să schimb acolo unde sunt interese financiare. Eu nu o să fac așa ceva!
(întrebare din sală)
-Aceste presiuni vin inclusiv din PSD?
-Inclusiv! Nu pot să vă nominalizez acum toți șefii de instituții, dar se dorește ca într-un timp foarte scurt să fie schimbați mulți... Se dorește demult treaba aceasta! Dar, așa cum mă cunoașteți, îmi fac treaba, mai ales la Consiliul Județean... Pentru că mă raportez la instituțiile care sunt în subordonarea Consiliului Județean și de care eu și colegii mei răspundem! Nu la celelalte instituții unde și acolo presiunea este destul de mare... O fi justificată, nejustificată, nu eu sunt cel care evaluează... Dar aici unde evaluez eu, cu siguranță decizia îmi va aparține 100% mie, colegilor mei și legii! Este foarte clar pentru cine n-a înțeles sau cine să face că nu înțelege că eu nu voi proceda altfel decât este prevăzut în lege, pe criterii normale, pe principii sănătoase și nu conform intereselor unora care nu mai sunt racordați la robinetele Spitalului de Urgență Slobozia!»
***
«Am avut o discuție cu Mariana Iancu, am avut o discuție la Spital, cu medicii... Medicii sunt foarte încântați! Încântați de doamna Iancu. Foarte încântați. Sigur, nu sunt încântați cei care au fost angajați la presiunile unora dintre domnii... Poate unii prezenți aici... Și care s-au angajat cu șpagă între 2 și 5 mii de euro, nu veneau la serviciu... Ziua lucrau pe taxi, noaptea veneau să doarmă la spital... Doamnele asistente nu respectau programul! S-a terminat cu asta. Dacă pentru asta doamna manager trebuie să fie schimbată, eu n-o s-o schimb!»
(întrebare din sală) -Există dovezi pentru ceea ce spuneți?
-Dumneavoastră nu știți? Nu era de notorietate acum 3-4 ani când se angajau? Știa tot județul, toată Slobozia că așa s-a întâmplat. S-au angajat 100 de persoane în mai puțin de 6 luni... N-o spun eu, era de notorietate, știe toată lumea! Dar acei oameni astăzi trebuie să vină și la program, trebuie să și muncească... Sigur că sunt nemulțumiți, ies pe stradă, își manifestă insatisfacția că trebuie să vină la program, că trebuie să și muncească... Vă dați seama ce mult li se cere? Sunt și oameni mulțumiți de activitatea spitalului, iar pe mine mă interesează să nu mai văd oameni care așteaptă cu zilele să fie preluați, să nu mai vină cu medicamente de-acasă, să găsească un mediu curat, plăcut, la spital... Nimeni nu contestă că toate acestea acum există. Lumea e satisfăcută din punctul acesta de vedere.
(întrebare din sală) -Cu ce risc rezistați acestor presiuni?
-Să fie foarte clar. Niciodată, de când sunt în administrație nu mi-a fost frică să pierd scaunul pe care stau. Nici acum nu mi-e frică și nici n-o să-mi fie vreodată! Da, știu că era o strategie să fiu eliminat dacă nu cedez. Ei, le spun celor care și-au propus să mă elimine că nu voi ceda! Nu am motive să cedez. Decizia le aparține. (...)
(întrebare din sală) -Cu riscul de a vi se retrage sprijinul politic?
-Nu cred că s-a ajuns la atâta imaturitate. Dar nu poți să știi! (...) Când am spus că le transmit acest mesaj colegilor din PSD nu mă refeream la cei de-aici. Sunt unii mai importanți. Poate printre cei mai importanți... Care vor să-mi sugereze că eu nu cunosc bine județul și spitalul și că se vede mai bine de la București...
(întrebare din sală) -Puteți nominaliza?
-La momentul potrivit pot! N-am o teamă pentru asta!
(întrebare din sală) -Vă e teamă de ceva în acest moment?
-Nu. N-are de ce să îmi fie teamă!
(întrebare din sală) -Vă așteptați la piedici?
-Le-aveam de mult piedicile astea... Le-am făcut față și sper să le fac față în continuare. S-a și văzut... Mai-mai să nu mai încap în pozele de campanie. Nu sunt un mare fan al pozelor, dar n-am încotro... Poziția îmi impune treaba asta. Dar era gata-gata... Nu e o problemă că nu sunt în poze. Nu pentru poze am venit la Consiliul Județean. La momentul potrivit, dacă lucrurile nu se vor liniști, o să dau cu probe, cu tot, aceste încercări mizerabile, să le spunem pentru moment...»
Comentariile sunt de prisos...

Un ziar de provincie, vinovat pentru toate
Pe parcursul conferinței de presă, președintele Victor Moraru a reușit, totuși, să identifice un vinovat. Este vorba despre ziarul Independent care, potrivit declarațiilor domniei sale, se face vinovat de presiunile exercitate asupra sa de «sistemul mafiot mizerabil», de scandalurile din cadrul Spitalului Județean, de dezinformarea cetățenilor din județ și, în general, de toate tarele vieții administrative din Ialomița. Cu acest prilej, el a anunțat public că va acționa în instanta ziarul nostru. Iată justificarea gestului său: «Eu am 177 de articole în care dumneavoastră nu ați menționat nicio sursă legală cu privire la afirmațiile pe care le faceți... Probabil o veți face de săptămâna viitoare... Va trebui să justificați în fața instanței cele 177 de articole în care nu ați menționat nimic din ceea ce susțineți dumneavoastră! Apropo! Vreau să se știe că acționez în instanță ziarul Independent pentru ceea ce a scris 2 ani de zile, pentru minciunile pe care a putut să le emită timp de 2 ani fără niciun argument... Și pe domnul Panait, și pe domnul Popa, și ziarul, și toți cei care își permit să se joace cu viața oamenilor. Să sperăm că se va intra într-o normalitate...».

29 Mai 2019, 17:10 (4040 vizualizări - 12 comentarii)

Citiți și:
Președintele Consiliului Județean își consolidează imaginea publică
Premiată de președintele Moraru, s-a împiedicat pe scări și a leșinat
Avancentenarul administrației ialomițene

Comentariile cititorilor:


...:
(4 Iunie 2019, 13:08)
Si ce faceau la Roma al dumitale baiat de mana cu fata manageritei iancu ? Sa intelegem ca imparteau tainul ???
hapciu:
(31 Mai 2019, 11:40)
Si va mai mirati de ce poporul vrea PSD la cosul de gunoi al istoriei. Din cauza unora ca Dragnea, Carmen Dan, Melescanu + baronii locali gen Moraru, Oprisan, Badalau etc
Examen:
(30 Mai 2019, 17:49)
Dnl Moraru vb de spaga la amgajari?Doamne nu iti este frica de dumnezeu?i-a vezi poate ai uitat nr cere o lists la personal sju Slobozia si ve zi cate sunt din amara angajate in ultimii ani,i-a vezi ,cum dracu din 82 de dosare de examinare validate doar 4 a luate si din curiozitate verifica cv . Apropo,da i subiectele de l a examen doambei doctor Valcea ca este ce-a m-ai veche vezi trece baremul de angajare a unei asistente ?!!! Au fost usuare .....
redacția Independent:
(30 Mai 2019, 12:51)
redactia.independent@gmail.com
Lăsați un număr de telefon și vă vom contacta!
Localnic supărat:
(30 Mai 2019, 10:35)
Este bun ziarul de casa al PSD - Ialomita, care numai de bine vorbeste de ei si ataca celelalte partide!
Ana:
(30 Mai 2019, 09:04)
Sistem mafiot mizerabil, este cel din care faci parte Morarule. Cred ca ai nevoie de o evalaure si incadrare in grad de handicap. Poate sa iti acorde sprijin DGASPC in acest caz. Un mizerabil care are si tupeu maxim. ai iesit exact ca Dragnea sa faci figuri, dar cred ca mult nu mai ai si dipari de tot din fotografiile tale de partid.S au facut angajari la spital cu spaga. Dar la CJI cu s au facut nu tot cu spaga ? Angajam soferi de nota 10, fufele din Primaria Amara a umplut CJI, oare nu existau alte persoane capabile in tot judetul? Nu doar Amara are persoane care le poate pot fi angajate la CJI,deoarece sunt fete care raspund la comanda lui Moraru.
Cred ca partidul nu te mai suporta de multa si ai vrea in caruta lui Ponta dar nu acum.Oricum caderea ta politica este aproape si esti atit de mindru ca sigur gasesti tu o varianta sa iesi cumva. Probabil via Amara iti va fi scaparea...................
Revoltat:
(30 Mai 2019, 08:38)
CUM VĂD CA LI SE CLATINA SCAUNUL HOP STATUL PARALEL SISTEMUL MAFIOT .DAR AU FOST LA PUTERE ȘI DACĂ E AȘA DE CE NU AU DESFIINȚAT AȘA CEVA ? PENTRU CA FAC PARTE DIN ACEST SISTEM MAFIOT . MORARU LE AI GRIJA , LĂSATE DE POLITICA PANA NU E PREA TÂRZIU ȘI NU SPERA LA PRIMARIA AMARA TINERII AU VĂZUT DE CE EȘTI ÎN STARE . ORI POATE NU AI AGONISIT DESTUL ? UNDE EȘTI TU TEPES DOAMNE .....
fugit de la sapoca:
(30 Mai 2019, 07:53)
Medicamente!!! Medicamente!!!
Avertizati-l pe Moraru sa respecte schema de tratament! Altfel, uite ce-i iese pe gura! :))))
Musafir in Romania:
(29 Mai 2019, 23:28)
Doresc a lua legatura cu autorul acestui articol pentru a face public si demonstra ca insul Moraru Victor sustine prin raspunsuri false, clanurile mafiote din institutiile publice suboronate Consiliului judetean Ialomita.Moraru Victor si un director de intitutie publica au cunostiinta de fapte penale pe care refuza sa le denunte parchetului si politiei,asa cum scrie in lege. Insule Moraru Victor este prapad la Oficiul de Cadastru Ialomita care fac la comanda acte false pe botul autoturismului. Insule Moraru Victor ai fost informat scris de fapte penale si tu le acoperi comitand la randul tau infractiuni prin nedenuntarea lor. Domnule autor al articolului unde te pot gasii sa-ti dau un exemplu de dovada asa ca tot te sperie insul Moraru Victor cu judecata. Dumneata verifici contiutul dovezilor dupa care sa le faci publice. Cloaca este mare si adanc in structura judeteana. Imi asum in totalitate autenticitatea actelor domnule jurnalist.
MIKA:
(29 Mai 2019, 21:48)
Seamana izbitor cu discursul lui Dragnea, inainte sa-l aresteze . O fi ceva?
Mandea:
(29 Mai 2019, 18:40)
Alta jigodie psd ista....in curand o sa l vedeti la proromania!....ascultati l pe Mandea!
Bubi:
(29 Mai 2019, 18:34)
Moraru Victor tu faci partedin sistemul mafiot.Cu buna stiinta acoperi fapte penale comise de institutii subordonate C.J.Ialomta. Morarule, OCPI Ialomita iti este subordonat ? C.J.prin corpul de contro are atributia, posibilitatea legala de control,verificare a activitatii OCPI Ialomita care au emis si emit in continuare pe banda rulanta falsuri? Ca directorul de la OCPI Ialomita se crede imparat pe mosia personala stii bai Morarule? Tu Morarule faci parte din sistemul mafiot! Morarule locul tau ezte alaturi de zeul Dragnea nu la conducerea CJ ialomita. Bai Morarule in institutiile publice subordonate CJ Ialomita sunt grupuri bine organizate pe care le sustii. La puscarie Morarule o sa sfarsesti, acolo este locul tau slugoiule

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Miercuri 27 Mai 2020
252 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

26 Mai 2020, 18:10


Episcopia Sloboziei și Călărașilor: Hramul Catedralei Episcopale

Episcopia Sloboziei și Călărașilor: Hramul Catedralei Episcopale

Joi, 28 mai 2020, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte episcop Vincențiu, Episcopia Sloboziei și Călărașilor va sărbători hramul de primăvară al Catedralei Episcopale «Înălțarea Domnului» din Slobozia ...[citește_toată_știrea]

26 Mai 2020, 14:05
(118 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiuni preventive desfășurate de polițiștii ialomițeni

Polițiștii ialomițeni au acționat luni, 25 mai 2020, pe raza întregului județ, pentru prevenirea faptelor antisociale și pentru menținerea ordinii și siguranței publice. În urma activităților desfășurate ...[citește_toată_știrea]

26 Mai 2020, 13:30
(77 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Bătrân de 87 de ani, mort din cauza COVID-19

Grupul de Comunicare Strategică informează cu privire la decesul unui bătrân, de 87 de ani, din județul Ialomița, din cauza infecției cu noul Coronavirus (SARS-CoV-2). Acesta a fost confirmat pozitiv pentru ...[citește_toată_știrea]

26 Mai 2020, 13:20
(110 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 354 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Marți, 26 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 354 cazuri de infecții COVID-19. Între timp, la nivelul întregului județ au fost declarate ...[citește_toată_știrea]

26 Mai 2020, 13:10
(91 vizualizări - 0 comentarii)


Tudorița Ionescu, învestită în funcția de subprefect al Ialomiței

«În ședința de Guvern din data de 21 mai 2020 a fost aprobată Hotărârea nr. 399, publicată în Monitorul Oficial nr. 431 din 22.05.2020, privind exercitarea, cu caracter temporar, în condițiile legii, a ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2020, 16:25
(390 vizualizări - 2 comentarii)


Accident rutier pe centura Sloboziei

Accident rutier pe centura Sloboziei

Pompierii din Slobozia, împreună cu paramedicii SMURD au intervenit în după amiaza zilei de luni, 25 mai 2020, pentru a acorda îngrjiri medicale victimelor unui accident rutier. Evenimentul s-a petrecut ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2020, 14:10
(324 vizualizări - 0 comentarii)


Movilița: S-a izbit de un alt autoturism și a fost proiectat cu mașina într-un copac

Sâmbătă, 23 mai 2020, în jurul orelor 17,00, polițiștii rutieri au intervenit, pe raza comunei Movilița, la un accident de circulație soldat cu rănirea unei persoane. Din verificările efectuate a reieșit ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2020, 13:35
(126 vizualizări - 0 comentarii)


8

Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Sâmbătă, 23 mai a.c., în jurul orelor 20,00, polițiștii din Urziceni au depistat în trafic, pe raza municipiului, un șofer de 25 de ani, cu domiciliul în Grivița, în timp ce conducea un autoturism sub ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2020, 13:30
(97 vizualizări - 0 comentarii)


9

Grupul de Comunicare Strategică: 352 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Luni, 25 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 352 cazuri de infecții COVID-19. Între timp, la nivelul întregului județ au fost declarate vindecate ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2020, 13:10
(157 vizualizări - 0 comentarii)


10

Grupul de Comunicare Strategică: 347 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Sâmbătă, 23 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 347 cazuri de infecții COVID-19. Între timp, la nivelul întregului județ au fost declarate ...[citește_toată_știrea]

23 Mai 2020, 13:05
(346 vizualizări - 0 comentarii)


Manasia: S-a răsturnat cu mașina

Manasia: S-a răsturnat cu mașina

O tânără de 19 ani și un bărbat de 23 de ani au fost victimele unui accident rutier petrecut în dimineața zilei de vineri, 22 mai 2020, pe raza localității Manasia. Aflat la volan, bărbatul de 23 de ani ...[citește_toată_știrea]

22 Mai 2020, 14:40
(308 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Manasia accident


12

Audiențe digitale pentru clienții ENEL

Începând de luni, 25 mai 2020, companiile E-Distribuție, operatorii de distribuție a energiei electrice din cadrul Grupului Enel în România, vor introduce o soluție digitală pentru audiențe, prin intermediul ...[citește_toată_știrea]

22 Mai 2020, 14:25
(186 vizualizări - 0 comentarii)


13

Rată de vindecare a pacienților COVID-19 de 64% în Spitalul Fetești

Reprezentanții Spitalului Municipal «Anghel Saligny» Fetești au precizat faptul că 64% dintre pacienții bolnavi de COVID-19 s-au vindecat. Estimativ, în cadrul unității medicale, au fost internați 187 de ...[citește_toată_știrea]

22 Mai 2020, 14:05
(203 vizualizări - 0 comentarii)


Axintele: Reținut pentru încălcarea ordinului de protecție

Polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Coșereni au reținut un bărbat, în vârstă de 50 de ani, din comuna Axintele, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de «amenințare», «nerespectare ...[citește_toată_știrea]

22 Mai 2020, 13:40
(156 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Se prelungește perioada de acordare a indemnizației de șomaj

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița informează cu privire la faptul că beneficiarii de indemnizație de șomaj, aflați în plată la data de 22 mai 2020, dreptul la indemnizație de șomaj ...[citește_toată_știrea]

22 Mai 2020, 13:20
(198 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 346 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Vineri, 22 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 346 cazuri de infecții COVID-19. Între timp, la nivelul întregului județ au fost declarate ...[citește_toată_știrea]

22 Mai 2020, 13:05
(174 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 342 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Joi, 21 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 342 cazuri de infecții COVID-19. Între timp, la nivelul întregului județ au fost declarate vindecate ...[citește_toată_știrea]

21 Mai 2020, 13:10
(311 vizualizări - 0 comentarii)


Feteși: Lovit de tren la trecerea de cale ferată

Un bărbat de 49 de ani a fost preluat de un elicopter SMURD și transportat la București după ce a fost lovit de un tren de marfă. Accidentul s-a petrecut în dimineața zilei de miercuri, 20 mai 2020, când ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2020, 15:20
(305 vizualizări - 0 comentarii)


IȘJ Ialomița: Modele de bună practică privind educația on-line

Inspectoratul Școlar Județean Ialomița a dat publicității lista localităților unde administrațiile locale au făcut eforturi pentru a-i sprijini pe elevii fără posibilități materiale să aibă acces la resursele ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2020, 15:10
(318 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Pasagera unui taxi, victimă a unui accident rutier

O femeie de 29 de ani, din Fetești, pasageră a unui taxi, a ajuns la spital după ce mașina în care se afla a fost implicată într-un accident rutier produs miercuri, 20 mai 2020. Șoferul taxiului nu a respectat ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2020, 14:05
(226 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești accident


Țăndărei: Anexă gospodărească cuprinsă de flăcări

Pompierii din Țăndărei au intervenit miercuri, 20 mai 2020, pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit în gospodăria unui localnic. Flăcările au cuprins o anexă și au ars aproximativ 5 mp din acoperișul ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2020, 13:45
(192 vizualizări - 0 comentarii)


Stelnica: Incendiu de vegetație uscată

Pompierii din Fetești au intervenit marți, 19 mai 2020, pentru stingerea unui incendiu de vegetație produs în zona localității Stelnica. Flăcările au distrus un hectar cultivat cu grâu. Cel mai probabil ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2020, 13:30
(194 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Stelnica incendiu


ITM Ialomița: Măsuri de prevenire a infectării cu SARS-CoV-2 în căminele pentru bătrâni

Inspectorii Inspectoratului Teritorial de Muncă Ialomița informează cu privire la faptul că administratorii centrelor dedicate îngrijirii vârstnicilor trebuie să ia măsuri de prevenire a infectării cu ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2020, 13:20
(207 vizualizări - 1 comentariu)


Grupul de Comunicare Strategică: Niciun alt caz de COVID-19 înregistrat în Ialomița în ultimele 24 de ore

Grupul de Comunicare Strategică informează cu privire la faptul că, în ultimele 24 de ore, la nivelul județului Ialomița nu au fost înregistrate cazuri noi de COVID-19. Astfel, numărul îmbolnăvirilor este ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2020, 13:05
(245 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la Spitalul Județean de Urgență Slobozia

Panică pe Secția Boli Interne a Spitalului Județean de Urgență Slobozia. Un incendiu a izbucnit în dimineața zilei de miercuri, 20 mai 2020, din cauza unei candele rămasă aprinsă. Flăcările au cuprins o ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2020, 08:05
(526 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: «Pomana regelui Cioabă», o nouă metodă de înșelăciune

Polițiștii ialomițeni atrag atenția cu privire la o nouă metodă de înșelăciune pe care escrocii o folosesc. Este vorba despre metoda «Pomana regelui Cioabă». Potrivit oamenilor legii, infractorii acostează ...[citește_toată_știrea]

19 Mai 2020, 16:05
(434 vizualizări - 0 comentarii)


S-a răsturnat cu mașina într-un șanț între Slobozia și Amara

Un accident rutier s-a produs în după-amiaza zilei de luni, 18 mai 2020. Evenimentul rutier s-a petrecut pe șoseaua care leagă orașele Amara și Slobozia din cauza unui șofer de 45 de ani. Acesta s-a angajat ...[citește_toată_știrea]

19 Mai 2020, 15:55
(292 vizualizări - 0 comentarii)


ITM Ialomița: Măsuri de asigurare la locul de muncă

Inspectoratul Teritorial de Muncă Ialomița informează cu privire la măsurile de protecție pe care trebuie să le ia atât angajatorii, cât și angajații, pentru a preveni riscul infectării cu SARS-CoV-2 în ...[citește_toată_știrea]

19 Mai 2020, 15:50
(290 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 336 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Marți, 19 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 336 cazuri de infecții COVID-19. Între timp, la nivelul Spitalului Municipal «Anghel Saligny ...[citește_toată_știrea]

19 Mai 2020, 13:00
(287 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Mihai G în Laurențiu Nicu, noul șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița Nuti spaima Constitutii în S-a întâmplat în Cartierul Vlașca din Fetești: Jandarmi alungați cu pietre și răniți Vax în Laurențiu Nicu, noul șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița @urzicean în Laurențiu Nicu, noul șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița Agricultor în Vizită de lucru a ministrului Agriculturii în Ialomița: Despăgubirile pentru secetă, după 15 iunie 2020 Didina în S-a întâmplat în Cartierul Vlașca din Fetești: Jandarmi alungați cu pietre și răniți Gigi în S-a întâmplat în Cartierul Vlașca din Fetești: Jandarmi alungați cu pietre și răniți urzicenean în Laurențiu Nicu, noul șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița Hastag în Laurențiu Nicu, noul șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița UN simplu cetățean în Laurențiu Nicu, noul șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița Antonescu în S-a întâmplat în Cartierul Vlașca din Fetești: Jandarmi alungați cu pietre și răniți gigi friptu în Laurențiu Nicu, noul șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița coteanul în Secretarul Primăriei Mihail Kogălniceanu, al doilea subprefect al Ialomiței Punct în Făcăeni: Polițist bătut de infractorii pe care îi ancheta VID în Laurențiu Nicu, noul șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița CETATEAN în S-a întâmplat în Cartierul Vlașca din Fetești: Jandarmi alungați cu pietre și răniți Tedy în Făcăeni: Polițist bătut de infractorii pe care îi ancheta Gură satului în Făcăeni: Polițist bătut de infractorii pe care îi ancheta @nicu smardoi în Făcăeni: Polițist bătut de infractorii pe care îi ancheta Vasile în Făcăeni: Polițist bătut de infractorii pe care îi ancheta
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...