Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Președintele Moraru a identificat «sistemul mafiot mizerabil»

«Delirium tremens administrativ» la Consiliul Județean Ialomița

Președintele Moraru a identificat «sistemul mafiot mizerabil»

Victor Moraru, președinte al Consiliului Județean Ialomița, a susținut marți, 28 mai 2019, o conferință de presă. Un eveniment ce ar fi trecut neobservat, ca mai toate celelalte conferințe de presă organizate de președintele Moraru înaintea ședințelor ordinare ale Consiliului Județean. Doar că, probabil în contextul rezultatului «istoric» obținut de PSD, precum și a arestării liderului social-democrat Liviu Dragnea, evenimentul la care am făcut referire a fost transformat de președintele Moraru în cea mai deviantă conferință de presă pe care a susținut-o vreodată. Redăm în cele ce urmează pasaje din cele declarate de domnia sa, cu mențiunea că ne-am permis, pe alocuri, să facem inteligibile frazele perorate de președintele Consiliului Județean Ialomița.

Președintele Moraru și-a pierdut uzul rațiunii?
Oficial, conferința de presă a președintelui Moraru a avut ca subiect prezentarea ordinii de zi a ședinței Consiliului Județean Ialomița de joi, 29 mai 2019. Însă, imediat după prezentarea proiectelor de hotărâre, Victor Moraru s-a lansat într-un discurs care poate rivaliza lejer cu cel susținut la Iași de către Liviu Dragnea... El a făcut acuzații fără precedent la adresa presei locale, a invocat presiuni făcute asupra sa pentru schimbarea managerului Spitalului Județean, Mariana Iancu și a identificat «sistemul mafiot mizerabil» care se află în spatele tuturor acestor conspirații. De asemenea, el și-a învinovățit public proprii colegi, atât pe cei din Organizația PSD Ialomița, cât și pe cei de la Centru, acuzându-i de marginalizarea lui publică și politică, precum și de ralierea acestora la același sistem mafiot. Din nefericire, niciuna dintre acuzațiile lansate de către președintele Consiliului Județean Ialomița nu a fost însoțită de dovezi concrete sau de nominalizarea vinovaților. Singurul vinovat identificat cu nume și prenume în jumătatea de oră de «delirium tremens administrativ» pe care președintele a oferit-o a fost ziarul Independent, pe care Victor Moraru a amenințat că îl va acționa în instanță pentru cele «177 de articole» publicate în perioada scursă de la preluarea mandatului de președinte al Consiliului Județean Ialomița. Dată fiind gravitatea acuzațiilor formulate de către Victor Moraru în spațiul public fără a prezenta nicio dovadă palpabilă, redacția Independent a decis să publice părțile inteligibile ale acestui discurs.

Delirez, deci exist!
Iată conținutul principal al discursului susținut de președintele Consiliului Județean Ialomița, Victor Moraru, în cadrul conferinței de presă:
«Tot văd că apar în presă articole cu privire la stabilirea salariului doamnei manager Mariana Iancu greșit... Vreau să știți că cei care dați astfel de informații sunteți în eroare! Mi-aș fi dorit să aveți informații la zi. Consiliul Județean, așa cum am spus și la momentul respectiv, a stabilit legal acest salariu. Noi avem adresa Curții de Conturi din data de 27.08.2018, și mai e puțin și se face un an de la momentul la care noi am primit această adresă, prin care ni se sune că drepturile salariale în cazul directorului interimar Mariana Iancu, respectiv al directorului medical Baltă Andreea Mădălina, la nivelul salariului de bază acordate la luna iulie 2016, la nivelul persoanelor care ocupă aceste funcții la acest moment a fost efectuată cu respectarea prevederilor legale mai sus citate. M-aș bucura ca presa să preia informațiile reale! Măcar să facă efortul să se informeze și să nu intre într-o astfel de zonă de risc. Aș mai vrea să fac o afirmație... Poate contează sau nu... Aș vrea să atrag atenția unor colegi din PSD, unei părți a presei, destul de mică, și sistemului mafiot care dorește să reia administrarea Spitalului Județean de Urgență Slobozia că eu, cât depinde de mine, n-o să cedez acestor presiuni! Și îi rog să fie foarte atenți și speră să audă și instituțiile care se ocupă cu monitorizările că lupta aceasta de doi ani de zile, dorința de a demola un sistem de sănătate pentru ca acest sistem mafiot să preia conducerea Spitalului... Cât o să fiu eu aici 100% nu se va întâmpla! Așa că e bine să fim foarte atenți la ceea ce se va întâmpla pentru că eu nu voi ceda! Și spun asta în cunoștință de cauză și cu suficiente probe. (...) Eu cred că ați fost suficient de atenți (...) la atacurile permanente asupra Spitalului, nejustificate, la încercarea de a crea impresia că Spitalul acesta este prost gestionat... Nu se spune că se fură, nu se spune că se administrează prost, doar că doamna manager Mariana Iancu are un limbaj poate neadecvat mediului în care lucrează. Păi nu cred că după limbaj se poate evalua o instituție, avem criterii de evaluare, doamna a fost evaluată de către instituția Consiliului Județean... Cu siguranță cât voi fi eu aici se va aplica legea, dacă doamna va greși va fi sancționată... Dar în niciun caz la atacurile acestea permanente ale unei părți a presei în spatele căreia, cu siguranță, se află interese mizerabile eu nu o să cedez! (...) Eu sper să existe un stat paralel care să se ocupe de aceste mizerii. Eu sper să existe, n-am nimic împotrivă... N-am cunoștință să existe sau nu, dar... Există însă un sistem mafiot pe care dumneavoastră îl știți bine și la momentul potrivit o să spun și public, și cu informații clare. Momentul potrivit în stabilesc eu, nu dumneavoastră!».
***
Dincolo de aceste acuzații incalificabile, semn al unei tulburări similare cu cele provocate de delirium tremens, președintele a făcut și afirmații lipsite de suport. El a susținut că există o adresă a Curții de Conturi care certifică faptul că majorarea salariului managerului Mariana Iancu de la 4500 la 21500 de lei în mai puțin de 2 ani este legală. Numai că, potrivit informațiilor oficiale furnizate de către aceeași Curte de Conturi Ialomița în urma unui audit (n. red.: proces-verbal de constatare nr. R1/4406/30.05.2018) desfășurat în perioada aprilie-mai 2018 (n. red.: într-o perioadă anterioară datei precizate de către președintele Victor Moraru în cadrul conferinței) precizează, cităm: «în urma verificărilor efectuate s-au confirmat aspectele cu privire la efectuarea de plăți nelegale ca urmare a acordării necuvenite a unor drepturi salariale pentru manager și directorul medical mai mari decât cele stabilite conform prevederilor legale și, în același timp, acordarea unor drepturi salariale pentru funcții de conducere la persoane care nu îndeplinesc condițiile de vechime în specialitate impuse de prevederile legale».

Vals cu presa serioasă și respectabilă
Pe parcursul conferinței, președintele Victor Moraru a acceptat întrebări din sală. Ele au venit din partea reprezentanților presei despre care Victor Moraru a opinat: «sunt și oameni serioși în presa aceasta... Și îi respect și bravo lor că se pot menține într-un echilibru sub asediul acestor presiuni!». Am ales să publicăm dialogurile pentru că, dincolo de servilismul grețos al întrebărilor, răspunsurile oferite reconfirmă afirmațiile ambigue și contradictorii formulate inițial:
(întrebare din sală)
-Există presiuni să o schimbați pe Mariana Iancu?
-Da, foarte mari. Sunt presiuni să schimb acolo unde sunt interese financiare. Eu nu o să fac așa ceva!
(întrebare din sală)
-Aceste presiuni vin inclusiv din PSD?
-Inclusiv! Nu pot să vă nominalizez acum toți șefii de instituții, dar se dorește ca într-un timp foarte scurt să fie schimbați mulți... Se dorește demult treaba aceasta! Dar, așa cum mă cunoașteți, îmi fac treaba, mai ales la Consiliul Județean... Pentru că mă raportez la instituțiile care sunt în subordonarea Consiliului Județean și de care eu și colegii mei răspundem! Nu la celelalte instituții unde și acolo presiunea este destul de mare... O fi justificată, nejustificată, nu eu sunt cel care evaluează... Dar aici unde evaluez eu, cu siguranță decizia îmi va aparține 100% mie, colegilor mei și legii! Este foarte clar pentru cine n-a înțeles sau cine să face că nu înțelege că eu nu voi proceda altfel decât este prevăzut în lege, pe criterii normale, pe principii sănătoase și nu conform intereselor unora care nu mai sunt racordați la robinetele Spitalului de Urgență Slobozia!»
***
«Am avut o discuție cu Mariana Iancu, am avut o discuție la Spital, cu medicii... Medicii sunt foarte încântați! Încântați de doamna Iancu. Foarte încântați. Sigur, nu sunt încântați cei care au fost angajați la presiunile unora dintre domnii... Poate unii prezenți aici... Și care s-au angajat cu șpagă între 2 și 5 mii de euro, nu veneau la serviciu... Ziua lucrau pe taxi, noaptea veneau să doarmă la spital... Doamnele asistente nu respectau programul! S-a terminat cu asta. Dacă pentru asta doamna manager trebuie să fie schimbată, eu n-o s-o schimb!»
(întrebare din sală) -Există dovezi pentru ceea ce spuneți?
-Dumneavoastră nu știți? Nu era de notorietate acum 3-4 ani când se angajau? Știa tot județul, toată Slobozia că așa s-a întâmplat. S-au angajat 100 de persoane în mai puțin de 6 luni... N-o spun eu, era de notorietate, știe toată lumea! Dar acei oameni astăzi trebuie să vină și la program, trebuie să și muncească... Sigur că sunt nemulțumiți, ies pe stradă, își manifestă insatisfacția că trebuie să vină la program, că trebuie să și muncească... Vă dați seama ce mult li se cere? Sunt și oameni mulțumiți de activitatea spitalului, iar pe mine mă interesează să nu mai văd oameni care așteaptă cu zilele să fie preluați, să nu mai vină cu medicamente de-acasă, să găsească un mediu curat, plăcut, la spital... Nimeni nu contestă că toate acestea acum există. Lumea e satisfăcută din punctul acesta de vedere.
(întrebare din sală) -Cu ce risc rezistați acestor presiuni?
-Să fie foarte clar. Niciodată, de când sunt în administrație nu mi-a fost frică să pierd scaunul pe care stau. Nici acum nu mi-e frică și nici n-o să-mi fie vreodată! Da, știu că era o strategie să fiu eliminat dacă nu cedez. Ei, le spun celor care și-au propus să mă elimine că nu voi ceda! Nu am motive să cedez. Decizia le aparține. (...)
(întrebare din sală) -Cu riscul de a vi se retrage sprijinul politic?
-Nu cred că s-a ajuns la atâta imaturitate. Dar nu poți să știi! (...) Când am spus că le transmit acest mesaj colegilor din PSD nu mă refeream la cei de-aici. Sunt unii mai importanți. Poate printre cei mai importanți... Care vor să-mi sugereze că eu nu cunosc bine județul și spitalul și că se vede mai bine de la București...
(întrebare din sală) -Puteți nominaliza?
-La momentul potrivit pot! N-am o teamă pentru asta!
(întrebare din sală) -Vă e teamă de ceva în acest moment?
-Nu. N-are de ce să îmi fie teamă!
(întrebare din sală) -Vă așteptați la piedici?
-Le-aveam de mult piedicile astea... Le-am făcut față și sper să le fac față în continuare. S-a și văzut... Mai-mai să nu mai încap în pozele de campanie. Nu sunt un mare fan al pozelor, dar n-am încotro... Poziția îmi impune treaba asta. Dar era gata-gata... Nu e o problemă că nu sunt în poze. Nu pentru poze am venit la Consiliul Județean. La momentul potrivit, dacă lucrurile nu se vor liniști, o să dau cu probe, cu tot, aceste încercări mizerabile, să le spunem pentru moment...»
Comentariile sunt de prisos...

Un ziar de provincie, vinovat pentru toate
Pe parcursul conferinței de presă, președintele Victor Moraru a reușit, totuși, să identifice un vinovat. Este vorba despre ziarul Independent care, potrivit declarațiilor domniei sale, se face vinovat de presiunile exercitate asupra sa de «sistemul mafiot mizerabil», de scandalurile din cadrul Spitalului Județean, de dezinformarea cetățenilor din județ și, în general, de toate tarele vieții administrative din Ialomița. Cu acest prilej, el a anunțat public că va acționa în instanta ziarul nostru. Iată justificarea gestului său: «Eu am 177 de articole în care dumneavoastră nu ați menționat nicio sursă legală cu privire la afirmațiile pe care le faceți... Probabil o veți face de săptămâna viitoare... Va trebui să justificați în fața instanței cele 177 de articole în care nu ați menționat nimic din ceea ce susțineți dumneavoastră! Apropo! Vreau să se știe că acționez în instanță ziarul Independent pentru ceea ce a scris 2 ani de zile, pentru minciunile pe care a putut să le emită timp de 2 ani fără niciun argument... Și pe domnul Panait, și pe domnul Popa, și ziarul, și toți cei care își permit să se joace cu viața oamenilor. Să sperăm că se va intra într-o normalitate...».

29 Mai 2019, 17:10 (3581 vizualizări - 12 comentarii)

Citiți și:
Președintele Consiliului Județean își consolidează imaginea publică
Premiată de președintele Moraru, s-a împiedicat pe scări și a leșinat
Avancentenarul administrației ialomițene

Comentariile cititorilor:


...:
(4 Iunie 2019, 13:08)
Si ce faceau la Roma al dumitale baiat de mana cu fata manageritei iancu ? Sa intelegem ca imparteau tainul ???
hapciu:
(31 Mai 2019, 11:40)
Si va mai mirati de ce poporul vrea PSD la cosul de gunoi al istoriei. Din cauza unora ca Dragnea, Carmen Dan, Melescanu + baronii locali gen Moraru, Oprisan, Badalau etc
Examen:
(30 Mai 2019, 17:49)
Dnl Moraru vb de spaga la amgajari?Doamne nu iti este frica de dumnezeu?i-a vezi poate ai uitat nr cere o lists la personal sju Slobozia si ve zi cate sunt din amara angajate in ultimii ani,i-a vezi ,cum dracu din 82 de dosare de examinare validate doar 4 a luate si din curiozitate verifica cv . Apropo,da i subiectele de l a examen doambei doctor Valcea ca este ce-a m-ai veche vezi trece baremul de angajare a unei asistente ?!!! Au fost usuare .....
redacția Independent:
(30 Mai 2019, 12:51)
redactia.independent@gmail.com
Lăsați un număr de telefon și vă vom contacta!
Localnic supărat:
(30 Mai 2019, 10:35)
Este bun ziarul de casa al PSD - Ialomita, care numai de bine vorbeste de ei si ataca celelalte partide!
Ana:
(30 Mai 2019, 09:04)
Sistem mafiot mizerabil, este cel din care faci parte Morarule. Cred ca ai nevoie de o evalaure si incadrare in grad de handicap. Poate sa iti acorde sprijin DGASPC in acest caz. Un mizerabil care are si tupeu maxim. ai iesit exact ca Dragnea sa faci figuri, dar cred ca mult nu mai ai si dipari de tot din fotografiile tale de partid.S au facut angajari la spital cu spaga. Dar la CJI cu s au facut nu tot cu spaga ? Angajam soferi de nota 10, fufele din Primaria Amara a umplut CJI, oare nu existau alte persoane capabile in tot judetul? Nu doar Amara are persoane care le poate pot fi angajate la CJI,deoarece sunt fete care raspund la comanda lui Moraru.
Cred ca partidul nu te mai suporta de multa si ai vrea in caruta lui Ponta dar nu acum.Oricum caderea ta politica este aproape si esti atit de mindru ca sigur gasesti tu o varianta sa iesi cumva. Probabil via Amara iti va fi scaparea...................
Revoltat:
(30 Mai 2019, 08:38)
CUM VĂD CA LI SE CLATINA SCAUNUL HOP STATUL PARALEL SISTEMUL MAFIOT .DAR AU FOST LA PUTERE ȘI DACĂ E AȘA DE CE NU AU DESFIINȚAT AȘA CEVA ? PENTRU CA FAC PARTE DIN ACEST SISTEM MAFIOT . MORARU LE AI GRIJA , LĂSATE DE POLITICA PANA NU E PREA TÂRZIU ȘI NU SPERA LA PRIMARIA AMARA TINERII AU VĂZUT DE CE EȘTI ÎN STARE . ORI POATE NU AI AGONISIT DESTUL ? UNDE EȘTI TU TEPES DOAMNE .....
fugit de la sapoca:
(30 Mai 2019, 07:53)
Medicamente!!! Medicamente!!!
Avertizati-l pe Moraru sa respecte schema de tratament! Altfel, uite ce-i iese pe gura! :))))
Musafir in Romania:
(29 Mai 2019, 23:28)
Doresc a lua legatura cu autorul acestui articol pentru a face public si demonstra ca insul Moraru Victor sustine prin raspunsuri false, clanurile mafiote din institutiile publice suboronate Consiliului judetean Ialomita.Moraru Victor si un director de intitutie publica au cunostiinta de fapte penale pe care refuza sa le denunte parchetului si politiei,asa cum scrie in lege. Insule Moraru Victor este prapad la Oficiul de Cadastru Ialomita care fac la comanda acte false pe botul autoturismului. Insule Moraru Victor ai fost informat scris de fapte penale si tu le acoperi comitand la randul tau infractiuni prin nedenuntarea lor. Domnule autor al articolului unde te pot gasii sa-ti dau un exemplu de dovada asa ca tot te sperie insul Moraru Victor cu judecata. Dumneata verifici contiutul dovezilor dupa care sa le faci publice. Cloaca este mare si adanc in structura judeteana. Imi asum in totalitate autenticitatea actelor domnule jurnalist.
MIKA:
(29 Mai 2019, 21:48)
Seamana izbitor cu discursul lui Dragnea, inainte sa-l aresteze . O fi ceva?
Mandea:
(29 Mai 2019, 18:40)
Alta jigodie psd ista....in curand o sa l vedeti la proromania!....ascultati l pe Mandea!
Bubi:
(29 Mai 2019, 18:34)
Moraru Victor tu faci partedin sistemul mafiot.Cu buna stiinta acoperi fapte penale comise de institutii subordonate C.J.Ialomta. Morarule, OCPI Ialomita iti este subordonat ? C.J.prin corpul de contro are atributia, posibilitatea legala de control,verificare a activitatii OCPI Ialomita care au emis si emit in continuare pe banda rulanta falsuri? Ca directorul de la OCPI Ialomita se crede imparat pe mosia personala stii bai Morarule? Tu Morarule faci parte din sistemul mafiot! Morarule locul tau ezte alaturi de zeul Dragnea nu la conducerea CJ ialomita. Bai Morarule in institutiile publice subordonate CJ Ialomita sunt grupuri bine organizate pe care le sustii. La puscarie Morarule o sa sfarsesti, acolo este locul tau slugoiule

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Sâmbătă 19 Oct 2019
68 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

18 Octombrie 2019, 17:30


AJOFM Ialomița: «Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți»

Vineri, 18 octombrie 2019, la nivel național s-a desfășurat «Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți», acțiune organizată de Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă. Acest eveniment a fost ...[citește_toată_știrea]

18 Octombrie 2019, 16:55
(57 vizualizări - 0 comentarii)


Biciclist izbit frontal de o mașină în apropiere de Săveni

Joi, 17 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au intervenit la un accident produs pe Drumul Județean 201, în afara localității Săveni, soldat cu decesul unei persoane. În fapt, în timp ...[citește_toată_știrea]

18 Octombrie 2019, 16:50
(73 vizualizări - 0 comentarii)


3

Slobozia: Expoziția «Bisericile din lemn din Bucovina istorică» la Muzeul Agriculturii

Marți, 22 octombrie 2019, începând cu orele 14,00, la Muzeul Național al Agriculturii se va inaugura Expoziția «Bisericile din lemn din Bucovina istorică». Cercetarea și conservarea acestei expoziții a ...[citește_toată_știrea]

18 Octombrie 2019, 16:45
(53 vizualizări - 0 comentarii)


4

Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În perioada 21-25 octombrie 2019, orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea anunță întreruperea alimentării cu energie elecrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări se ...[citește_toată_știrea]

18 Octombrie 2019, 16:40
(53 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Slobozia: Pâinea vieții, împletită de tinerele generații

Protopopiatul Slobozia: Pâinea vieții, împletită de tinerele generații

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, episcopul Sloboziei și Călărașilor, în ziua de 16 octombrie 2019, Protopopiatul Slobozia, în parteneriat cu Muzeul Național al Agriculturii, a desfășurat ...[citește_toată_știrea]

17 Octombrie 2019, 16:30
(154 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiune a polițiștilor ialomițeni în zona trecerilor la nivel cu cale ferată

Acțiune a polițiștilor ialomițeni în zona trecerilor la nivel cu cale ferată

În cursul zilei de joi, 17 octombrie a.c., polițiștii rutieri, cei de Ordine Publică și Transporturi au desfășurat, timp de mai multe ore, activități atât în zona trecerilor la nivel cu calea ferată semnalizate ...[citește_toată_știrea]

17 Octombrie 2019, 16:25
(113 vizualizări - 0 comentarii)


Albești: Arestat pentru «furt calificat»

MIercuri, 16 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Slobozia au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag ...[citește_toată_știrea]

17 Octombrie 2019, 16:20
(93 vizualizări - 0 comentarii)


8

Șoferi băuți la volan, depistați de polițiștii ialomițeni

Miercuri, 16 octombrie a.c, doi șoferi au fost depistați de polițiști conducând autoturisme pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice. Astfel, pe raza localității Dridu, un conducător auto ...[citește_toată_știrea]

17 Octombrie 2019, 16:15
(92 vizualizări - 0 comentarii)


9
IPJ Ialomița: Acțiunea «Truck&Bus»

IPJ Ialomița: Acțiunea «Truck&Bus»

Pe parcursul acestei săptămâni, polițiștii ialomițeni, sub coordonarea Direcției Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, acționează pentru prevenirea accidentelor de circulație produse ...[citește_toată_știrea]

17 Octombrie 2019, 16:10
(83 vizualizări - 0 comentarii)


10

IPJ Ialomița: «Și tu poți deveni polițist!»

Activitatea de selecționare a candidaților pentru concursurile de admitere în instituțiile de învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne continuă. Până la data de 15 noiembrie 2019 candidații pot depune ...[citește_toată_știrea]

16 Octombrie 2019, 17:10
(178 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

15 Octombrie 2019, 17:30


12

Acțiune de prevenire a delincvenței juvenile și consumului de droguri în școlile din Fetești

Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița desfășoară permanent acțiuni informativ-preventive dedicate siguranței tinerilor. Luni, 14 octombrie a.c,  peste 300 de elevi din Fetești au participat ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 15:15
(133 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: «Târgul de toamnă», în atenția polițiștilor

Fetești: «Târgul de toamnă», în atenția polițiștilor

În perioada desfășurării Târgului tradițional de toamnă din Fetești, polițiștii au acționat cu efective sporite pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, precum și pentru prevenirea ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 15:10
(131 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Urmărit de polițiștii care au tras și focuri de avertisment, un tânăr s-a răsturnat cu mașina

Un tânăr de 20 de ani, din Hârșova, a fost reținut de polițiștii ialomițeni pentru cumul de infracțiuni la regimul circulației rutier. Va fi prezentat în fața magistraților, pentru dispunerea măsurilor ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 15:05
(146 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiunea «Truck&Bus»

Autovehiculele pentru transportul persoanelor sau mărfurilor vor fi oprite pentru control, în această săptămână, de polițiștii rutieri. Activitățile sunt desfășurate simultan în toate statele membre ale ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 08:20
(149 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Persoană dispărută!

Fetești: Persoană dispărută!

Polițiștii din Ialomița caută o femeie, de 21 de ani, care a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit. Persoanele care pot oferi informații sunt rugate să sune la numărul unic de urgență 112 ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 08:15
(135 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Arestați pentru «conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului» și «furt calificat»

La acest sfârșit de săptămână, polițiștii ialomițeni, în baza unor activități pe linia depistării persoanelor urmărite, au identificat, pe raza județului, mai multe persoane pe numele cărora instanțe de ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 08:10
(131 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: «Surzii-creatori de frumos»

Asociația Națională a Surzilor din România aniversează 100 de ani de activitate pentru persoanele surde. Pentru promovarea și celebrarea istoriei și culturii comunității de surzi din România,  Asociația ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 08:05
(106 vizualizări - 0 comentarii)


Jandarmii ialomițeni donează sânge

Jandarmii ialomițeni vor participa, în perioada 21-25 octombrie 2019, la o campanie de donare de sânge. Acțiunea este inițiată de Centrul de Transfuzii Sanguine Ialomița, cu scopul de a crește numărul donatorilor ...[citește_toată_știrea]

10 Octombrie 2019, 16:45
(210 vizualizări - 0 comentarii)


Misleanu: Locuință cuprinsă de flăcări

O locuință din localitatea Misleanu a fost cuprinsă de flăcări în după amiaza zilei de miercuri, 9 octombrie 2019. Focul a distrus o parte din acoperișul imobilului, dar și bunuri din incinta locuinței ...[citește_toată_știrea]

10 Octombrie 2019, 16:40
(208 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Misleanu incendiu


Fetești: «Târgul de toamnă», supravegheat de jandarmi

Efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița vor asigura ordinea și liniștea publică în cadrul «Târgului de toamnă», eveniment desfășurat la Fetești. Manifestarea a debutat ...[citește_toată_știrea]

10 Octombrie 2019, 16:35
(243 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiune de prevenire a delincvenței juvenile și consumului de droguri în școlile din Fetești

Marți, 8 octombrie 2019, polițiștii feteșteni au desfășurat o acțiune informativ-preventivă pe linia prevenirii faptelor cu violență, a delincvenței juvenile, victimizării minorilor în zona unităților de ...[citește_toată_știrea]

9 Octombrie 2019, 18:15
(186 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: 4,60%-rata șomajului în luna august 2019

La sfârșitul lunii august 2019, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița au fost înregistrați 4348 șomeri (dintre care 2024 femei), rata șomajului fiind de 4,60%. Din totalul ...[citește_toată_știrea]

8 Octombrie 2019, 15:35
(234 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat din Urziceni, arestat pentru «infracțiuni la regimul rutier»

Vineri, 4 octombrie a.c., polițiștii de la Biroul de Investigații Criminale Urziceni au identificat pe raza municipiului Urziceni un bărbat, de 24 de ani, din localitate, pe numele căruia Judecătoria Urziceni ...[citește_toată_știrea]

8 Octombrie 2019, 15:25
(216 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Verificarea stării tehnice a autovehiculului


Luni, 7 octombrie a.c., polițiștii Rutieri împreună cu reprezentanții Registrului Auto Român au desfășurat pe raza municipiului Slobozia o acțiune de control în trafic. Scopul acesteia a fost reducerea ...[citește_toată_știrea]

8 Octombrie 2019, 15:20
(213 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiune pentru prevenirea și combaterea cerșetoriei la Fetești

Duminică, 6 octombrie a.c., polițiștii feteșteni au acționat pentru depistarea cerșetorilor și minorilor lăsați fără supraveghere, predispuși la comiterea unor acte de vagabondaj. În urma activităților ...[citește_toată_știrea]

8 Octombrie 2019, 15:10
(210 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În perioada 7-11 octombrie 2019, orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări ...[citește_toată_știrea]

4 Octombrie 2019, 15:55
(408 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: 17 permise reținute, amenzi de peste 65 mii de lei

Joi, 3 octombrie a.c., polițiștii ialomițeni au acționat la 52 evenimente sesizate prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112 și au constatat 6 infracțiuni. Astfel, polițiștii au reținut 17 permise ...[citește_toată_știrea]

4 Octombrie 2019, 15:50
(300 vizualizări - 1 comentariu)


Bărbat din Andrășești, beat la volan

Joi, 3 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Slobozia au depistat în trafic un bărbat, de 45 de ani, din Andrășești, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu ...[citește_toată_știrea]

4 Octombrie 2019, 15:45
(290 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...