Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Președintele Moraru a identificat «sistemul mafiot mizerabil»

«Delirium tremens administrativ» la Consiliul Județean Ialomița

Președintele Moraru a identificat «sistemul mafiot mizerabil»

Victor Moraru, președinte al Consiliului Județean Ialomița, a susținut marți, 28 mai 2019, o conferință de presă. Un eveniment ce ar fi trecut neobservat, ca mai toate celelalte conferințe de presă organizate de președintele Moraru înaintea ședințelor ordinare ale Consiliului Județean. Doar că, probabil în contextul rezultatului «istoric» obținut de PSD, precum și a arestării liderului social-democrat Liviu Dragnea, evenimentul la care am făcut referire a fost transformat de președintele Moraru în cea mai deviantă conferință de presă pe care a susținut-o vreodată. Redăm în cele ce urmează pasaje din cele declarate de domnia sa, cu mențiunea că ne-am permis, pe alocuri, să facem inteligibile frazele perorate de președintele Consiliului Județean Ialomița.

Președintele Moraru și-a pierdut uzul rațiunii?
Oficial, conferința de presă a președintelui Moraru a avut ca subiect prezentarea ordinii de zi a ședinței Consiliului Județean Ialomița de joi, 29 mai 2019. Însă, imediat după prezentarea proiectelor de hotărâre, Victor Moraru s-a lansat într-un discurs care poate rivaliza lejer cu cel susținut la Iași de către Liviu Dragnea... El a făcut acuzații fără precedent la adresa presei locale, a invocat presiuni făcute asupra sa pentru schimbarea managerului Spitalului Județean, Mariana Iancu și a identificat «sistemul mafiot mizerabil» care se află în spatele tuturor acestor conspirații. De asemenea, el și-a învinovățit public proprii colegi, atât pe cei din Organizația PSD Ialomița, cât și pe cei de la Centru, acuzându-i de marginalizarea lui publică și politică, precum și de ralierea acestora la același sistem mafiot. Din nefericire, niciuna dintre acuzațiile lansate de către președintele Consiliului Județean Ialomița nu a fost însoțită de dovezi concrete sau de nominalizarea vinovaților. Singurul vinovat identificat cu nume și prenume în jumătatea de oră de «delirium tremens administrativ» pe care președintele a oferit-o a fost ziarul Independent, pe care Victor Moraru a amenințat că îl va acționa în instanță pentru cele «177 de articole» publicate în perioada scursă de la preluarea mandatului de președinte al Consiliului Județean Ialomița. Dată fiind gravitatea acuzațiilor formulate de către Victor Moraru în spațiul public fără a prezenta nicio dovadă palpabilă, redacția Independent a decis să publice părțile inteligibile ale acestui discurs.

Delirez, deci exist!
Iată conținutul principal al discursului susținut de președintele Consiliului Județean Ialomița, Victor Moraru, în cadrul conferinței de presă:
«Tot văd că apar în presă articole cu privire la stabilirea salariului doamnei manager Mariana Iancu greșit... Vreau să știți că cei care dați astfel de informații sunteți în eroare! Mi-aș fi dorit să aveți informații la zi. Consiliul Județean, așa cum am spus și la momentul respectiv, a stabilit legal acest salariu. Noi avem adresa Curții de Conturi din data de 27.08.2018, și mai e puțin și se face un an de la momentul la care noi am primit această adresă, prin care ni se sune că drepturile salariale în cazul directorului interimar Mariana Iancu, respectiv al directorului medical Baltă Andreea Mădălina, la nivelul salariului de bază acordate la luna iulie 2016, la nivelul persoanelor care ocupă aceste funcții la acest moment a fost efectuată cu respectarea prevederilor legale mai sus citate. M-aș bucura ca presa să preia informațiile reale! Măcar să facă efortul să se informeze și să nu intre într-o astfel de zonă de risc. Aș mai vrea să fac o afirmație... Poate contează sau nu... Aș vrea să atrag atenția unor colegi din PSD, unei părți a presei, destul de mică, și sistemului mafiot care dorește să reia administrarea Spitalului Județean de Urgență Slobozia că eu, cât depinde de mine, n-o să cedez acestor presiuni! Și îi rog să fie foarte atenți și speră să audă și instituțiile care se ocupă cu monitorizările că lupta aceasta de doi ani de zile, dorința de a demola un sistem de sănătate pentru ca acest sistem mafiot să preia conducerea Spitalului... Cât o să fiu eu aici 100% nu se va întâmpla! Așa că e bine să fim foarte atenți la ceea ce se va întâmpla pentru că eu nu voi ceda! Și spun asta în cunoștință de cauză și cu suficiente probe. (...) Eu cred că ați fost suficient de atenți (...) la atacurile permanente asupra Spitalului, nejustificate, la încercarea de a crea impresia că Spitalul acesta este prost gestionat... Nu se spune că se fură, nu se spune că se administrează prost, doar că doamna manager Mariana Iancu are un limbaj poate neadecvat mediului în care lucrează. Păi nu cred că după limbaj se poate evalua o instituție, avem criterii de evaluare, doamna a fost evaluată de către instituția Consiliului Județean... Cu siguranță cât voi fi eu aici se va aplica legea, dacă doamna va greși va fi sancționată... Dar în niciun caz la atacurile acestea permanente ale unei părți a presei în spatele căreia, cu siguranță, se află interese mizerabile eu nu o să cedez! (...) Eu sper să existe un stat paralel care să se ocupe de aceste mizerii. Eu sper să existe, n-am nimic împotrivă... N-am cunoștință să existe sau nu, dar... Există însă un sistem mafiot pe care dumneavoastră îl știți bine și la momentul potrivit o să spun și public, și cu informații clare. Momentul potrivit în stabilesc eu, nu dumneavoastră!».
***
Dincolo de aceste acuzații incalificabile, semn al unei tulburări similare cu cele provocate de delirium tremens, președintele a făcut și afirmații lipsite de suport. El a susținut că există o adresă a Curții de Conturi care certifică faptul că majorarea salariului managerului Mariana Iancu de la 4500 la 21500 de lei în mai puțin de 2 ani este legală. Numai că, potrivit informațiilor oficiale furnizate de către aceeași Curte de Conturi Ialomița în urma unui audit (n. red.: proces-verbal de constatare nr. R1/4406/30.05.2018) desfășurat în perioada aprilie-mai 2018 (n. red.: într-o perioadă anterioară datei precizate de către președintele Victor Moraru în cadrul conferinței) precizează, cităm: «în urma verificărilor efectuate s-au confirmat aspectele cu privire la efectuarea de plăți nelegale ca urmare a acordării necuvenite a unor drepturi salariale pentru manager și directorul medical mai mari decât cele stabilite conform prevederilor legale și, în același timp, acordarea unor drepturi salariale pentru funcții de conducere la persoane care nu îndeplinesc condițiile de vechime în specialitate impuse de prevederile legale».

Vals cu presa serioasă și respectabilă
Pe parcursul conferinței, președintele Victor Moraru a acceptat întrebări din sală. Ele au venit din partea reprezentanților presei despre care Victor Moraru a opinat: «sunt și oameni serioși în presa aceasta... Și îi respect și bravo lor că se pot menține într-un echilibru sub asediul acestor presiuni!». Am ales să publicăm dialogurile pentru că, dincolo de servilismul grețos al întrebărilor, răspunsurile oferite reconfirmă afirmațiile ambigue și contradictorii formulate inițial:
(întrebare din sală)
-Există presiuni să o schimbați pe Mariana Iancu?
-Da, foarte mari. Sunt presiuni să schimb acolo unde sunt interese financiare. Eu nu o să fac așa ceva!
(întrebare din sală)
-Aceste presiuni vin inclusiv din PSD?
-Inclusiv! Nu pot să vă nominalizez acum toți șefii de instituții, dar se dorește ca într-un timp foarte scurt să fie schimbați mulți... Se dorește demult treaba aceasta! Dar, așa cum mă cunoașteți, îmi fac treaba, mai ales la Consiliul Județean... Pentru că mă raportez la instituțiile care sunt în subordonarea Consiliului Județean și de care eu și colegii mei răspundem! Nu la celelalte instituții unde și acolo presiunea este destul de mare... O fi justificată, nejustificată, nu eu sunt cel care evaluează... Dar aici unde evaluez eu, cu siguranță decizia îmi va aparține 100% mie, colegilor mei și legii! Este foarte clar pentru cine n-a înțeles sau cine să face că nu înțelege că eu nu voi proceda altfel decât este prevăzut în lege, pe criterii normale, pe principii sănătoase și nu conform intereselor unora care nu mai sunt racordați la robinetele Spitalului de Urgență Slobozia!»
***
«Am avut o discuție cu Mariana Iancu, am avut o discuție la Spital, cu medicii... Medicii sunt foarte încântați! Încântați de doamna Iancu. Foarte încântați. Sigur, nu sunt încântați cei care au fost angajați la presiunile unora dintre domnii... Poate unii prezenți aici... Și care s-au angajat cu șpagă între 2 și 5 mii de euro, nu veneau la serviciu... Ziua lucrau pe taxi, noaptea veneau să doarmă la spital... Doamnele asistente nu respectau programul! S-a terminat cu asta. Dacă pentru asta doamna manager trebuie să fie schimbată, eu n-o s-o schimb!»
(întrebare din sală) -Există dovezi pentru ceea ce spuneți?
-Dumneavoastră nu știți? Nu era de notorietate acum 3-4 ani când se angajau? Știa tot județul, toată Slobozia că așa s-a întâmplat. S-au angajat 100 de persoane în mai puțin de 6 luni... N-o spun eu, era de notorietate, știe toată lumea! Dar acei oameni astăzi trebuie să vină și la program, trebuie să și muncească... Sigur că sunt nemulțumiți, ies pe stradă, își manifestă insatisfacția că trebuie să vină la program, că trebuie să și muncească... Vă dați seama ce mult li se cere? Sunt și oameni mulțumiți de activitatea spitalului, iar pe mine mă interesează să nu mai văd oameni care așteaptă cu zilele să fie preluați, să nu mai vină cu medicamente de-acasă, să găsească un mediu curat, plăcut, la spital... Nimeni nu contestă că toate acestea acum există. Lumea e satisfăcută din punctul acesta de vedere.
(întrebare din sală) -Cu ce risc rezistați acestor presiuni?
-Să fie foarte clar. Niciodată, de când sunt în administrație nu mi-a fost frică să pierd scaunul pe care stau. Nici acum nu mi-e frică și nici n-o să-mi fie vreodată! Da, știu că era o strategie să fiu eliminat dacă nu cedez. Ei, le spun celor care și-au propus să mă elimine că nu voi ceda! Nu am motive să cedez. Decizia le aparține. (...)
(întrebare din sală) -Cu riscul de a vi se retrage sprijinul politic?
-Nu cred că s-a ajuns la atâta imaturitate. Dar nu poți să știi! (...) Când am spus că le transmit acest mesaj colegilor din PSD nu mă refeream la cei de-aici. Sunt unii mai importanți. Poate printre cei mai importanți... Care vor să-mi sugereze că eu nu cunosc bine județul și spitalul și că se vede mai bine de la București...
(întrebare din sală) -Puteți nominaliza?
-La momentul potrivit pot! N-am o teamă pentru asta!
(întrebare din sală) -Vă e teamă de ceva în acest moment?
-Nu. N-are de ce să îmi fie teamă!
(întrebare din sală) -Vă așteptați la piedici?
-Le-aveam de mult piedicile astea... Le-am făcut față și sper să le fac față în continuare. S-a și văzut... Mai-mai să nu mai încap în pozele de campanie. Nu sunt un mare fan al pozelor, dar n-am încotro... Poziția îmi impune treaba asta. Dar era gata-gata... Nu e o problemă că nu sunt în poze. Nu pentru poze am venit la Consiliul Județean. La momentul potrivit, dacă lucrurile nu se vor liniști, o să dau cu probe, cu tot, aceste încercări mizerabile, să le spunem pentru moment...»
Comentariile sunt de prisos...

Un ziar de provincie, vinovat pentru toate
Pe parcursul conferinței de presă, președintele Victor Moraru a reușit, totuși, să identifice un vinovat. Este vorba despre ziarul Independent care, potrivit declarațiilor domniei sale, se face vinovat de presiunile exercitate asupra sa de «sistemul mafiot mizerabil», de scandalurile din cadrul Spitalului Județean, de dezinformarea cetățenilor din județ și, în general, de toate tarele vieții administrative din Ialomița. Cu acest prilej, el a anunțat public că va acționa în instanta ziarul nostru. Iată justificarea gestului său: «Eu am 177 de articole în care dumneavoastră nu ați menționat nicio sursă legală cu privire la afirmațiile pe care le faceți... Probabil o veți face de săptămâna viitoare... Va trebui să justificați în fața instanței cele 177 de articole în care nu ați menționat nimic din ceea ce susțineți dumneavoastră! Apropo! Vreau să se știe că acționez în instanță ziarul Independent pentru ceea ce a scris 2 ani de zile, pentru minciunile pe care a putut să le emită timp de 2 ani fără niciun argument... Și pe domnul Panait, și pe domnul Popa, și ziarul, și toți cei care își permit să se joace cu viața oamenilor. Să sperăm că se va intra într-o normalitate...».

29 Mai 2019, 17:10 (4224 vizualizări - 12 comentarii)

Citiți și:
Președintele Consiliului Județean își consolidează imaginea publică
Premiată de președintele Moraru, s-a împiedicat pe scări și a leșinat
Avancentenarul administrației ialomițene

Comentariile cititorilor:


...:
(4 Iunie 2019, 13:08)
Si ce faceau la Roma al dumitale baiat de mana cu fata manageritei iancu ? Sa intelegem ca imparteau tainul ???
hapciu:
(31 Mai 2019, 11:40)
Si va mai mirati de ce poporul vrea PSD la cosul de gunoi al istoriei. Din cauza unora ca Dragnea, Carmen Dan, Melescanu + baronii locali gen Moraru, Oprisan, Badalau etc
Examen:
(30 Mai 2019, 17:49)
Dnl Moraru vb de spaga la amgajari?Doamne nu iti este frica de dumnezeu?i-a vezi poate ai uitat nr cere o lists la personal sju Slobozia si ve zi cate sunt din amara angajate in ultimii ani,i-a vezi ,cum dracu din 82 de dosare de examinare validate doar 4 a luate si din curiozitate verifica cv . Apropo,da i subiectele de l a examen doambei doctor Valcea ca este ce-a m-ai veche vezi trece baremul de angajare a unei asistente ?!!! Au fost usuare .....
redacția Independent:
(30 Mai 2019, 12:51)
redactia.independent@gmail.com
Lăsați un număr de telefon și vă vom contacta!
Localnic supărat:
(30 Mai 2019, 10:35)
Este bun ziarul de casa al PSD - Ialomita, care numai de bine vorbeste de ei si ataca celelalte partide!
Ana:
(30 Mai 2019, 09:04)
Sistem mafiot mizerabil, este cel din care faci parte Morarule. Cred ca ai nevoie de o evalaure si incadrare in grad de handicap. Poate sa iti acorde sprijin DGASPC in acest caz. Un mizerabil care are si tupeu maxim. ai iesit exact ca Dragnea sa faci figuri, dar cred ca mult nu mai ai si dipari de tot din fotografiile tale de partid.S au facut angajari la spital cu spaga. Dar la CJI cu s au facut nu tot cu spaga ? Angajam soferi de nota 10, fufele din Primaria Amara a umplut CJI, oare nu existau alte persoane capabile in tot judetul? Nu doar Amara are persoane care le poate pot fi angajate la CJI,deoarece sunt fete care raspund la comanda lui Moraru.
Cred ca partidul nu te mai suporta de multa si ai vrea in caruta lui Ponta dar nu acum.Oricum caderea ta politica este aproape si esti atit de mindru ca sigur gasesti tu o varianta sa iesi cumva. Probabil via Amara iti va fi scaparea...................
Revoltat:
(30 Mai 2019, 08:38)
CUM VĂD CA LI SE CLATINA SCAUNUL HOP STATUL PARALEL SISTEMUL MAFIOT .DAR AU FOST LA PUTERE ȘI DACĂ E AȘA DE CE NU AU DESFIINȚAT AȘA CEVA ? PENTRU CA FAC PARTE DIN ACEST SISTEM MAFIOT . MORARU LE AI GRIJA , LĂSATE DE POLITICA PANA NU E PREA TÂRZIU ȘI NU SPERA LA PRIMARIA AMARA TINERII AU VĂZUT DE CE EȘTI ÎN STARE . ORI POATE NU AI AGONISIT DESTUL ? UNDE EȘTI TU TEPES DOAMNE .....
fugit de la sapoca:
(30 Mai 2019, 07:53)
Medicamente!!! Medicamente!!!
Avertizati-l pe Moraru sa respecte schema de tratament! Altfel, uite ce-i iese pe gura! :))))
Musafir in Romania:
(29 Mai 2019, 23:28)
Doresc a lua legatura cu autorul acestui articol pentru a face public si demonstra ca insul Moraru Victor sustine prin raspunsuri false, clanurile mafiote din institutiile publice suboronate Consiliului judetean Ialomita.Moraru Victor si un director de intitutie publica au cunostiinta de fapte penale pe care refuza sa le denunte parchetului si politiei,asa cum scrie in lege. Insule Moraru Victor este prapad la Oficiul de Cadastru Ialomita care fac la comanda acte false pe botul autoturismului. Insule Moraru Victor ai fost informat scris de fapte penale si tu le acoperi comitand la randul tau infractiuni prin nedenuntarea lor. Domnule autor al articolului unde te pot gasii sa-ti dau un exemplu de dovada asa ca tot te sperie insul Moraru Victor cu judecata. Dumneata verifici contiutul dovezilor dupa care sa le faci publice. Cloaca este mare si adanc in structura judeteana. Imi asum in totalitate autenticitatea actelor domnule jurnalist.
MIKA:
(29 Mai 2019, 21:48)
Seamana izbitor cu discursul lui Dragnea, inainte sa-l aresteze . O fi ceva?
Mandea:
(29 Mai 2019, 18:40)
Alta jigodie psd ista....in curand o sa l vedeti la proromania!....ascultati l pe Mandea!
Bubi:
(29 Mai 2019, 18:34)
Moraru Victor tu faci partedin sistemul mafiot.Cu buna stiinta acoperi fapte penale comise de institutii subordonate C.J.Ialomta. Morarule, OCPI Ialomita iti este subordonat ? C.J.prin corpul de contro are atributia, posibilitatea legala de control,verificare a activitatii OCPI Ialomita care au emis si emit in continuare pe banda rulanta falsuri? Ca directorul de la OCPI Ialomita se crede imparat pe mosia personala stii bai Morarule? Tu Morarule faci parte din sistemul mafiot! Morarule locul tau ezte alaturi de zeul Dragnea nu la conducerea CJ ialomita. Bai Morarule in institutiile publice subordonate CJ Ialomita sunt grupuri bine organizate pe care le sustii. La puscarie Morarule o sa sfarsesti, acolo este locul tau slugoiule

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Joi 24 Sep 2020
259 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

ITM Ialomița: Campanie europeană de conștientizare a lucrătorilor și angajatorilor cu privire la beneficiile muncii declarate

În cadrul campaniei lansate de European Commission și de European Labour  Authority, începând cu data de 21.09.2020 și până vineri 25.09.2020 vor avea loc evenimente și activități pentru promovarea ...[citește_toată_știrea]

23 Septembrie 2020, 15:50
(96 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1183 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Miercuri, 23 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1183, cu 1 caz mai mult față de ziua de marți ...[citește_toată_știrea]

23 Septembrie 2020, 13:10
(51 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Programarea on-line, un nou serviciu electronic la dispoziția contribuabililor

Ministerul Finanțelor Publice, prin Centrul Național pentru Informații Financiare, și ANAF au colaborat la dezvoltarea și implementarea unui nou serviciu electronic, Programarea on-line, prin intermediul ...[citește_toată_știrea]

23 Septembrie 2020, 12:55
(86 vizualizări - 0 comentarii)


Probleme tehnice la APM Ialomița

Agenția pentru Protecția Mediului Ialomița informează publicul interesat asupra faptului că, în urma unor defecțiuni tehnice la nivel național, nu sunt funcționale atât pagina web a instituției și e-mailul ...[citește_toată_știrea]

22 Septembrie 2020, 15:50
(72 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1182 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Marți, 22 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1182, cu 13 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

22 Septembrie 2020, 13:05
(159 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1169 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Luni, 21 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1169, cu 8 cazuri mai mult față de ziua de duminică ...[citește_toată_știrea]

21 Septembrie 2020, 13:05
(139 vizualizări - 0 comentarii)


6

Incendii intenționate pe miriști de porumb la Armășești și Balaciu

În cursul zilei de duminică, 20 septembrie a.c, în jurul orelor 20,30, pompierii ialomițeni au fost solicitați, printr-un apel la 112, să intervină pentru stingerea unui incendiu de miriște de porumb care ...[citește_toată_știrea]

21 Septembrie 2020, 11:20
(181 vizualizări - 0 comentarii)


11,13 tone de tutun, confiscate de inspectorii ANAF-Antifraudă

De la începutul lunii septembrie a.c., inspectorii Direcției Generale Antifraudă Fiscală, din cadrul Agenției Naționale de Administrare Fiscală, au confiscat 11138 kg de tutun brut, provenit din Bulgaria ...[citește_toată_știrea]

21 Septembrie 2020, 09:10
(180 vizualizări - 0 comentarii)


8

Grupul de Comunicare Strategică: 1161 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Duminică, 20 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1161, cu 20 cazuri mai mult față de ziua ...[citește_toată_știrea]

20 Septembrie 2020, 13:05
(123 vizualizări - 0 comentarii)


9

Grupul de Comunicare Strategică: 1141 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Sâmbătă, 19 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1141, cu 12 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2020, 13:05
(228 vizualizări - 0 comentarii)


10

Grupul de Comunicare Strategică: 1129 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Vineri, 18 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1129, cu 19 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2020, 13:10
(241 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1110 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Joi, 17 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1110, cu 21 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2020, 13:05
(307 vizualizări - 1 comentariu)


12

Grupul de Comunicare Strategică: 1089 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Miercuri, 16 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1089, cu 3 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

16 Septembrie 2020, 13:10
(225 vizualizări - 0 comentarii)


13

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

15 Septembrie 2020, 19:10


14

Grupul de Comunicare Strategică: 1086 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Marți, 15 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1086, cu 10 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

15 Septembrie 2020, 13:05
(231 vizualizări - 1 comentariu)


Protopopiatul Urziceni: «Educația-prioritate a Bisericii»

Protopopiatul Urziceni: «Educația-prioritate a Bisericii»

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, episcopul Sloboziei și Călărașilor, în perioada 1-11 septembrie 2020, s-a organizat cea de a V-a ediție a acțiunii «Educația-prioritate a Bisericii» ...[citește_toată_știrea]

15 Septembrie 2020, 12:05
(253 vizualizări - 0 comentarii)


Patru salariați ai DSP Ialomița, infectați cu COVID-19

Patru salariați ai DSP Ialomița au fost confirmați pozitiv la testul pentru SARS-CoV-2. «Aceștia au fost izolați și s-au aplicat măsurile prevăzute în Metodologia INSP!» se arată într-un comunicat de presă ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 14:45
(612 vizualizări - 1 comentariu)


Slobozia: Două ordine de protecție provizorii, emise pentru «violență în familie»

Duminică, 13 septembrie a.c., în jurul orelor 21,30, polițiștii din Slobozia au fost sesizați prin 112 de o tânără de 41 ani, din Slobozia, cu privire la faptul că a fost agresată fizic de către soțul său ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 13:55
(352 vizualizări - 0 comentarii)


Case mistuite de flăcări la Amara și Căzănești

Case mistuite de flăcări la Amara și Căzănești

Un incendiu violent a cuprins în cursul zilei de duminică, 13 septembrie a.c., în jurul orelor 15,20, o locuință din orașul Amara. Pentru stingerea flăcărilor au intervenit pompierii de la Detașamentul ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 13:25
(398 vizualizări - 0 comentarii)


Accident la Gura Văii

Accident la Gura Văii

Pompierii militari au intervenit duminică, 13 septembrie a.c., în jurul orelor 19,40, la un accident rutier produs pe DJ201, pe raza satului Gura Vării, în care un autoturism a părăsit partea carosabilă ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 13:20
(395 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la o șiră de baloți în Ograda, furaje arse la Misleanu

În cursul zilei de duminică, 13 septembrie a.c, în jurul orelor 23,30, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu produs la o șiră de baloți în incinta unei societăți agricole ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 13:10
(236 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1076 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Luni, 14 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1076, cu 18 cazuri mai mult față de ziua de sâmbătă ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 13:05
(272 vizualizări - 0 comentarii)


Grivița: Cal căzut în canal și salvat de pompieri

Grivița: Cal căzut în canal și salvat de pompieri

Un apel pentru salvarea unei cabaline s-a primit în noaptea de duminică spre luni, 13/14 septembrie a.c., în jurul orei 1,15, de la un cetățean din comuna Grivița. La locul intervenției s-a deplasat un ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 13:00
(291 vizualizări - 0 comentarii)


2 cazuri de COVID-19 la Prefectura Ialomița!

Printr-un comunicat de presă, Instituția Prefectului Ialomița aduce la cunoștință că la nivelul instituției au fost confirmare 2 cazuri de infectare cu COVID-19. Astfel, potrivit anchetei epidemiologice ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 10:50
(394 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1058 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Sâmbătă, 12 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1058, cu 4 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

12 Septembrie 2020, 13:10
(618 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: La mulți ani, pompieri români!

Sărbătorim la 13 septembrie Ziua Pompierilor din România, un eveniment prin care, de 172 de ani se perpetuează amintirea eroismului dovedit pe câmpul de luptă de către înaintașii noștri. Povestea pompierilor ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2020, 13:15
(377 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1054 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Vineri, 11 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1054, cu 7 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2020, 13:05
(290 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Șoim scos la vânzare pe un site de anunțuri, confiscat de polițiști

Ialomița: Șoim scos la vânzare pe un site de anunțuri, confiscat de polițiști

250 de euro este suma pe care ar fi trebuit să o încaseze un bărbat de 35 de ani din București care a postat pe o rețea de anunțuri o ofertă «protejată de lege». Polițiștii în rol de cumpărători au confiscat ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2020, 12:50
(363 vizualizări - 0 comentarii)


Percheziții la Țăndărei pe lina deținerii ilegale de arme

Polițiștii din Ialomița au descoperit la domiciliul unui bărbat din Țăndărei un pistol și 8 butelii CO2, în urma unor percheziții domiciliare pe linia deținerii ilegale de arme. La data de 10 septembrie ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2020, 12:45
(340 vizualizări - 1 comentariu)


Acțiune de amploare a polițiștilor la Grivița și Traian

Acțiune de amploare a polițiștilor la Grivița și Traian

Joi, 10 septembrie a.c., în intervalul orar 15,00-19,00, 56 de polițiști , precum și 16 jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Ialomița, au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2020, 12:40
(343 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Pro Golănia în Mocioniu a blocat 3 ani repartizarea terenurilor pentru tinerii în Gării Noi Costel în Percheziții la Țăndărei pe lina deținerii ilegale de arme Costel în Apă potabilă în 2021 la Slobozia Gigel în Apă potabilă în 2021 la Slobozia Nesimtire în Mocioniu a blocat 3 ani repartizarea terenurilor pentru tinerii în Gării Noi Oarecare în Mocioniu a blocat 3 ani repartizarea terenurilor pentru tinerii în Gării Noi Un cetatean în Mocioniu a blocat 3 ani repartizarea terenurilor pentru tinerii în Gării Noi colocatar katanga în Mocioniu a blocat 3 ani repartizarea terenurilor pentru tinerii în Gării Noi Utilitati în Mocioniu a blocat 3 ani repartizarea terenurilor pentru tinerii în Gării Noi gradea în Mocioniu a blocat 3 ani repartizarea terenurilor pentru tinerii în Gării Noi dixi în Mocioniu a blocat 3 ani repartizarea terenurilor pentru tinerii în Gării Noi Pacient în «Rețeaua sanitară din Ialomița suferă din cauza unui management deficitar. Noi vom atrage medicii, nu îi vom îndepărta!» colocatar cartier katanga în Apă potabilă în 2021 la Slobozia cetatean în Apă potabilă în 2021 la Slobozia Radu P în Apă potabilă în 2021 la Slobozia Mihai în Apă potabilă în 2021 la Slobozia ION în Victor Moraru a tipărit «Ialomița noastră» în 50 mii de exemplare diciu în Apă potabilă în 2021 la Slobozia Gigi în Clean Tech produce ilegal și nu respectă condițiile de funcționare impuse de autorități gogu în Clean Tech produce ilegal și nu respectă condițiile de funcționare impuse de autorități
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...