Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

«Tulburarea păcii sufletești», evaluată la 1,38 milioane de lei

Victor Moraru a acționat în instanță ziarul Independent

«Tulburarea păcii sufletești», evaluată la 1,38 milioane de lei

bonus: Despre libertatea presei de provincie

Victor Moraru, președintele Consiliului Județean Ialomița a acționat în instanță ziarul Independent. El reclamă faptul că publicația și angajații acesteia i-au creat «(...) o stare de disconfort psihic, de tulburare a păcii sufletești (...)» pe care o evaluează la 1,38 milioane de lei. Președintele Consiliului Județean Ialomița se înscrie într-o listă lungă de oficiali ai administrației județene care au susținut, de-a lungul ultimilor 20 de ani, că materialele de presă furnizate publicului de către Independent le-au adus «prejudicii morale».

Soarele administrației ialomițene acuză
Marți, 28 mai 2019, în cadrul unei conferințe de presă, președintele Victor Moraru a anunțat public că va acționa în instanță ziarul Independent pentru cele «177 de articole în care dumneavoastră nu ați menționat nicio sursă legală cu privire la afirmațiile pe care le faceți!». O săptămână mai târziu, ziarul Independent (n. red.: și doi dintre angajați, redactorul-șef și unul dintre redactori!) au fost informați oficial cu privire la acest demers. Potrivit cererii de chemare în judecată, reclamantul susține că Independent i-a adus prejudicii morale prin publicarea a 69 de articole de presă «denigratoare și calomnioase». Prin aceste articole, se precizează în cerere, «pârâții au săvârșit mai multe fapte cauzatoare de prejudicii, încălcându-se grav drepturile mele personal-nepatrimoniale fundamentale, ocrotite de lege, cum sunt dreptul la onoare, dreptul la o reputație și dreptul la propria imagine. Precizez că am suferit un prejudiciu moral considerabil, reprezentat de lezarea onoarei, deteriorarea iremediabilă a bunei reputații pe care am avut-o în societate, în mediul politic și în mediul familial. Faptele pârâților mi-au creat o stare de disconfort psihic, de tulburare a păcii sufletești, a climatului moral liniștit și sănătos de care trebuie să beneficieze orice persoană». Starea de disconfort psihic și tulburarea păcii sufletești a președintelui au fost evaluate la 20000 de lei pentru fiecare dintre cele 69 de articole, respectiv 1,38 milioane de lei. Plus cheltuielile de judecată! Pe lângă bani, Victor Moraru solicită obligarea pârâților la publicarea integrală a hotărârii judecătorești definitive sub titlul de «anunț judiciar» «pe prima pagină a săptămânalului Independent, în 10 numere consecutive, cu aceleași caractere cu care sunt tipărite celelalte articole» și 6 săptămâni pe pagina on-line.

Continuăm împreună. Victor Moraru merită mai mult!
La o primă lectură, demersul președintelui Moraru se bazează pe ceea ce generic numim «campanie de presă». El încearcă să acredi­teze ideea contabilă că cele 177 de articole reprezintă dovada acestei campanii «denigratoare și calomnioase». Și furibunde, am adăuga noi discret, în sprijinul domniei sale. Din păcate pentru domnia sa, nu este așa. Incitați de provocare, am avut răbdarea de a număra articolele publicate de Independent în care apare numele predecesorului lui Victor Moraru, președintele Silvian Ciupercă. Peste 400 de articole! Poate fi o întâmplare, dată fiind anvergura funcției. De acord... Atunci să contabilizăm articolele în care apare numele primarului Sloboziei, Adrian Mocioniu. Aproape 300 de articole! (n. red.: precizăm că printre aceste articole se numără și unele în care apare superGINA, recte Gina Palantin, șefa de Protocol a Primăriei Slobozia, perso­naj pitoresc al instituției care și ea ne-a acționat în instanță pentru că am avut insolența de a o calomnia afirmând că ocupă ilegal funcția...). Și șirul poate continua, căci printre oficialii publici vizați de articolele noastre s-au numărat fostul lider al PD Maria Petre, fostul prefect Cazacu Marinică, fostul primar al Sloboziei Alexandru Stoica, fostul lider PSD Marian Neacșu, directorul DSV Mihai Puia, fostul șef al IPJ Ialomița Stan Bâtlan... Și lista ar putea continua la nesfârșit, căci, de-a lungul anilor, numărul celor care au marcat viața social-administrativă a județului a fost mare, nenumărate fiind și articolele de presă generate de acțiunile lor pu­blice. Îl vom mai adăuga doar, de dragul argumentației, pe ac­tualul senator PMP Gabi Ionașcu, ex-primar al Sloboziei. Numărul articolelor care îl vizează direct sau în care este amintit numele său se ridică la 295! În aceste condiții, considerăm că evidența contabilă a campaniei «denigratoare și calomnioase» pe care o reclamă Victor Moraru nu reprezintă un criteriu eloc­vent. Prin urmare, opinăm public că domnul președinte merită mai mult și, pe cale de consecință, atâta vreme cât electoratul și opinia publică vor fi interesați de domnia sa, ne vom strădui să conti­nuăm împreună.

Nu suntem retarzi! Nici Președintele, nici noi, nici cititorii!
Despre libertatea presei de provincie
Este evident că povestea de mai sus nu este una despre contabilizarea referințelor la un nume sau altul. Este, de asemenea, clar ca «bună ziua» că demersul președintelui Moraru, inițiat cu un an înaintea alegerilor locale, are și scopul de a descuraja maniera în care ziarul nostru a ales să critice faptele, deciziile administrative și reacțiile publice ale acestuia. De aceea punem punct... Și o luăm de la capăt, căci niciodată un astfel de subiect nu poate fi epuizat!
Cât de lungă este plapuma Ne raliem ideii că nu există o lege a presei în România. Legea presei din Republica Socialistă România nr. 3/1974 a fost abrogată expres abia în 2012, prin Legea nr. 95/2012. În aceste condiții, singurul apel pe care îl putem face este cel la Constituție. Articolul 30, alin. 1 din Constituția României reglementează faptul că «libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credințelor și libertatea creațiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile». Iar articolul 31 prevede că dreptul persoanei de a avea acces la orice informație de interes public nu poate fi îngrădit. În aceste condiții, credem noi, orice polemică devine inutilă. Dar, pentru că am afirmat că președintele merită mai mult, nu vom trece sub tăcere faptul că același articol 30 invocat, la alin. 6, spune că «libertatea de exprimare nu poate prejudicia demnitatea, onoarea, viața particulară a persoanei și nici dreptul la propria ima­gine». Prin urmare, aceasta este întrebarea: «Unde începe și unde se termină prejudiciul invocat de președintele Victor Moraru?».
Principii puține, dar fixe Am fost acuzați în repetate rânduri (iar acum și oficial!) de susținerea unei campanii de presă împotriva președintelui Moraru. Nimic mai fals. Independent nu a publicat și nu va pu­blica niciodată informații despre persoane care nu mai ocupă funcții pu­blice. Pentru ziarul Independent Victor Moraru ca persoană nu există! El este doar ocupantul unei funcții publice. Și este un reprezentant, atât în calitate oficială, cât și ca individ, al tuturor ialomițenilor, fie că aceștia doresc, fie că nu. Asemeni lui sunt toți oficialii sistemului... În aceste condiții, ziarul Independent are dreptul legitim de a relata cu privire la fapte, decizii administrative și reacții publice după măsura și capacitatea de sinteză a angajaților pu­blicației, atâta timp cât acest demers servește informării cititorilor. Considerăm că, în cei peste 20 de ani de funcționare neîntreruptă, ziarul Independent nu s-a abătut de la acest principiu, iar compromisurile făcute pentru apărarea lui au fost minime!

14 Iunie 2019, 07:50 (3569 vizualizări - 24 comentarii)

Citiți și:
Moraru-omul și opera (VII)
Politica demografică a președintelui Moraru
Moraru-omul și opera (VI)
Nicolae Chiriță a acționat în instanță Consiliul Județean Ialomița

Comentariile cititorilor:


@Pnl:
(14 August 2019, 09:03)
Amice, lasa politica si mai da pe la scoala(nu-i o rusine sa inveti si la varste mai inaintate). Nu-ti mai bate joc de limba romana.
@pnl:
(14 August 2019, 08:35)
PNL stai linistit: Moraru nu vrea la Amara. In aceste conditii sunt convins ca veti cistiga primaria. Va doresc succes insa, am curaj sa fac pariu ca nu veti face nimic si ca Amara va pierde inca 4 ani. Uita-te la Maita care a avut sustinere, macar din partea consilierilor daca nu de la centru, si nu a fact nimic. Mai mult, a stricat si ce era bun. In locul vostru, daca primar iese de la PNL, prima chestiae pe care as face-o ar fi sa cer un control al Curtii de Conturi si un audit. Nu de alta , dar s-ar putea sa raspundeti pentru prostiile facute de altii.
Pnl:
(14 August 2019, 05:04)
Acum vrea la amara ca dor sa aprobat peoiectele pt plaja perla si mircesti si este rost de furat poate acum dna sta cu ochi pe ei speram .
Pnl:
(14 August 2019, 04:59)
La puscarie cu tine mora stricata cat ai furat si tot tu ai tupeu cinstitule cata avere ai la amara de unde o ai cati venit din traianu niste saraci erati cand ati venit si acum aveti terenuri pamant arabil si multe alte firme porprietati ascunse unde este dna ca toata amara stie ceai facut doar dna nu stie
@cji:
(1 Iulie 2019, 10:00)
"In maxim 2 saptamani, Moraru va fi schimbat de la sefia CJI Ialomita"
14 iunie-28 iunie...hai treaca de la mine, 1 iulie...si nimic. Ori esti Mama Omida si ne-ai ghicit fara bani, ori va place unora sa lasati impresia ca sunteti informati. Daca nu aveti ce comenta ar fi mai bine sa va abtineti, unii isi pot crea sperante desarte...alo, o pozitia, pai si voi mintiti bre? sau santeti de la echipa rosie?
Ivan Bolo:
(20 Iunie 2019, 09:48)
In ringul de box nu urca nimeni  pentru a se ruga  .
vasile:
(19 Iunie 2019, 08:10)
daca tot vorbim de informatiile de interes public, rog pe domnii din redactia ziarului sa verifice cumm a acordat moraru salarii in 2017 sub nivelul minim pe economie!!!!!! asta asa ca se crede stapan pe mosia ialomiteana si ca sustine ca este pus in slujba oamenilor , spre binele lor
ffci:
(15 Iunie 2019, 17:59)
Daca GigiMuschi este alaturi de Moraru ai sa vezi independentule ca ai sa ai parte de exact ce iti spuneam eu odata.Ai sa vezi independentule ce inseamna sa fii furat de pinguini. Dar nici tu independentule nu esti tocmai impartial,ai dato de multe ori pe strambe,cu muschetarii corupti. Sa ai parte de judecata ca la Urziceni!
Ștefan:
(15 Iunie 2019, 09:00)
Dacă i ați tulburat și liniștea sufletească, plătiți! Pentru tulburarea mintală cine îi plătește?
CJI:
(14 Iunie 2019, 16:34)
In maxim 2 saptamani, Moraru va fi schimbat de la sefia CJI Ialomita.
Fierbinți Târg:
(14 Iunie 2019, 16:07)
Se judecă undeva bine și drept in țara asta??? Încrederea in justiție a scăzut. Nu e numai Slobozia, aici n ai pretenții, sunt cei mai slabi. Și la Spital, și la Tribunal și la învățământ.
Slobozia:
(14 Iunie 2019, 14:45)
@tb nu fii așa sigur! In Slobozia se bea alta apa! Aici procesele cele mai simple cele mai evidente cauze pot fi pierdute. Dacă vrea cineva că așa vrea el!
T.B.:
(14 Iunie 2019, 14:13)
INDEPENDENT fii fara teama, oriunde s-ar judeca procesul, pacaliciul Moraru pierde!
Dana:
(14 Iunie 2019, 12:55)
Morarule sa dea dumnezeu si maica domnului sa ai parte de judecata impartiala, asa cum o fac sfintii aia de la judecatoria Urziceni si Slobozia. Sa dea dumnezeu sa plangi la poarta judecatoriei asa cum o fac amaratii de rand care sunt furati chiar de justitie. Independent fugi de justitia impartiala Ialomiteana.
Cetatean:
(14 Iunie 2019, 12:46)
Morarule locul tau a lui G.P. numit de ALDE, a unir directori si a altor alesi locali PSD - PNL este langa Dragnea ! Voi sunteti ciuma, voi ati facut praf judetul, voi interveniti si dictati cine si cum, politiei si justitiei din judet nu ziarul independent care nu odata va luat apararea pentru a va acoperii cumetriile! Morarule & company nu va mai insusiti titulatura de dumnezei, va vine randul Morarule, locul vostru este la penitenciar pentru 10-15 ani de puscarie si lasate familiile voastre in fundul gol cersind mila trecatorilor.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Marți 10 Dec 2019
268 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0
Polițiști noi la IPJ Ialomița

Polițiști noi la IPJ Ialomița

44 de absolvenți ai unităților de învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne își încep cariera de polițist la Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița. Cei 44 de absolvenți ai unităților de învățământ ...[citește_toată_știrea]

9 Decembrie 2019, 16:55
(129 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Pește confiscat de polițiști

Ialomița: Pește confiscat de polițiști

Peste 500 de kilograme de pește din speciile crap și fitofag precum și setci și unelte de pescuit au fost confiscate de polițiștii ialomițeni. Sâmbătă, 7 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției ...[citește_toată_știrea]

9 Decembrie 2019, 16:35
(102 vizualizări - 1 comentariu)


Șofer din Amara, urmărit din polițiști

Vineri, 6 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Amara, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au procedat la efectuarea semnalelor de oprire unui conducător auto ...[citește_toată_știrea]

9 Decembrie 2019, 16:20
(80 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Vineri, 6 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție nr. 4 Coșereni au depistat un bărbat, de 45 de ani, din comuna Roșiori, care conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu, aflându ...[citește_toată_știrea]

9 Decembrie 2019, 16:15
(69 vizualizări - 0 comentarii)


4

Incendiu la Păltinișu

Sâmbătă, 7 decembrie 2019, în jurul orei 2,30, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o anexă gospodărească din localitatea Perieți-sat Păltinișu. La fața locului ...[citește_toată_știrea]

9 Decembrie 2019, 11:35
(64 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Rata șomajului-4,30%

La sfârșitul lunii octombrie 2019, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 4023 șomeri (din care 1840 femei), rata șomajului fiind de 4,30%, cu 0,97% sub ...[citește_toată_știrea]

9 Decembrie 2019, 09:40
(66 vizualizări - 0 comentarii)


Moș Nicolae a sosit la Centrul de Copii din Urziceni

Moș Nicolae a sosit la Centrul de Copii din Urziceni

Vineri, 6 decembrie 2019, copiii aflați în Complexul de Servicii Sociale Urziceni au avut o frumoasă surpriză. Momentul a fost plănuit de parintele Bogdan Ionuț Stancu, parohul Catedralei din Urziceni, ...[citește_toată_știrea]

9 Decembrie 2019, 08:10
(59 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

6 Decembrie 2019, 19:05


8

Traian: Polițiștii ialomițeni, în rolul lui Moș Nicolae

Moș Nicolae a venit cu autospeciala de poliție la un copil de numai 10 luni, din localitatea Traian, abandonat de mamă la naștere. Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au fost joi, 5 decembrie ...[citește_toată_știrea]

6 Decembrie 2019, 13:40
(257 vizualizări - 0 comentarii)


9
Protopopiatul Slobozia: «Din inimă pentru inimă-daruri de Moș Nicolae»

Protopopiatul Slobozia: «Din inimă pentru inimă-daruri de Moș Nicolae»

Protopopiatul Slobozia, în parteneriat cu Grădinița cu Program Prelungit «Piticot» din Slobozia, a desfășurat joi, 5 decembrie 2019, activitatea «Din inimă pentru inimă-daruri de Moș Nicolae». Micii creștini ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2019, 13:20
(180 vizualizări - 0 comentarii)


10
Movilița: Pește confiscat

Movilița: Pește confiscat

65 de kilograme de pește din specia fitofag au fost confiscate de polițiștii ialomițeni după ce au depistat în trafic un bărbat, de 41 de ani, care transporta pe raza comunei Movilița pește fără documente ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2019, 09:50
(237 vizualizări - 1 comentariu)


Polițiștii ialomițeni au donat sânge

Polițiștii ialomițeni au donat sânge

Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița a inițiat o campanie internă de donare voluntară de sânge, ca un demers de salvare de vieți omenești, prin sprijinirea eforturilor de refacere a rezervei de ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2019, 09:35
(185 vizualizări - 0 comentarii)


12

DSVSA Ialomița atenționează: Sunt active 17 focare de pestă porcină africană!

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița, în scopul prevenirii unor episoade de îmbolnăvire a populației cu Trichinella spiralis (Trichineloză), aduce la cunoștința consumatorilor ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2019, 09:10
(299 vizualizări - 1 comentariu)


Accident la Gârbovi

Un accident rutier s-a produs în localitatea Gârbovi, pe DJ 203B. Evenimentul a fost înregistrat marți, 3  decembrie a.c., în jurul orelor 19,20, un autoturism părăsind partea carosabilă și acroșând ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2019, 08:35
(227 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Gârbovi accident


Fetești: Bărbat găsit mort în propriul apartament

Sprijinul pompierilor a fost solicitat în cursul zilei de marți, 3 decembrie 2019, în jurul orelor 15,10, pentru asigurarea accesului în apartamentul unui bărbat, de 48 de ani. Pompierii de la Stația de ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2019, 08:15
(255 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Avarie la conducta principală de alimentare cu apă

Pentru remedierea unei avarii pe conducta principală de alimentare cu apă de pe strada Veșniciei, din orașul Fetești, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, miercuri, 4 decembrie ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2019, 08:05
(213 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

3 Decembrie 2019, 17:55


Slobozia: Liceul Tehnologic Special «Ion Teodorescu» a serbat Ziua Internațională a persoanelor cu dizabilități

Marți, 3 decembrie 2019, cei 140 de elevi ai Liceului Tehnologic Special «Ion Teodorescu» din Slobozia au marcat printr-o serbare Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități. În cadrul ceremoniei ...[citește_toată_știrea]

3 Decembrie 2019, 16:25
(288 vizualizări - 0 comentarii)


Bordușani: Copil posibil înecat în Borcea

Încă de duminică, 1 decembrie 2019, salvatorii de la Stația de pompieri Fetești, la solicitarea forțelor de Poliție, au intervenit pentru căutarea unui minor dispărut în zona pontonului din comuna Bordușani ...[citește_toată_știrea]

3 Decembrie 2019, 08:20
(210 vizualizări - 0 comentarii)


Bordușani: Minor dispărut fără urmă

Bordușani: Minor dispărut fără urmă

Polițiștii ialomițeni desfășoară activități de căutare a unui minor de 13 ani, Costel Cătălin Ioniță. Joi, 28 noiembrie 2019, băiatul a plecat de la domiciliul unchiului său din comuna ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2019, 17:45
(425 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Manifestări dedicate «Zilei Naționale a României»

Spectacole de muzică folclorică și tradiționala paradă militară sunt principalele evenimente care se vor desfășura la Slobozia cu ocazia «Zilei Naționale a României». Manifestările debutează la ora 11, ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2019, 17:40
(444 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat din Urziceni, arestat pentru «infracțiuni la regimul rutier»

Un bărbat de 59 de ani, din Urziceni, care se sustrăgea executării unei pedepse de 7 luni închisoare a fost indentificat de polițiști și încarcerat. Acesta a fost condamnat definitiv, printr-o sentință ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2019, 17:35
(313 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Urziceni arestare


Ialomița: Campanie de donare susținută de preoți

Preoții din 4 localități ialomițene, respectiv Iazu, Valea Ciorii, Scânteia și Murgeanca, au participat marți, 26 noiembrie 2019, la o campanie de donare de sânge, organizată de Centrul Județean de Transfuzie ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2019, 17:30
(319 vizualizări - 1 comentariu)


Jandarmii și polițiștii ialomițeni, la datorie de «Ziua Națională a României»

Manifestările organizate în județul Ialomița cu ocazia Zilei Naționale a României vor fi supravegheate de jandarmi. Astfel, efectivele de intervenție ale Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița vor ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2019, 17:25
(229 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi de 61 mii de lei aplicate de polițiști

În urma unei acțiuni a polițiștilor ialomițeni privind abaterile de la regimul rutier, oamenii legii au aplicat sancțiuni contravenționale de 61 mii de lei. De asemenea, au fost reținute 10 permise de conducere ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2019, 17:20
(331 vizualizări - 0 comentarii)


O bătrână de 73 de ani din Jilavele a dispărut de la domiciliu

Polițiștii ialomițeni caută o bătrână de 73 de ani care a dispărut de la domiciliul din localitatea Jilavele. Rudele femeii spun că în data de 26 noiembrie 2019 aceasta a plecat de acasă și nu a mai revenit ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2019, 17:15
(247 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiuni preventive desfășurate de polițiștii ialomițeni

Acțiunile preventive în școli desfășurate de polițiștii ialomițeni au continuat și în această săptămână. Miercuri, 27 noiembrie 2019, oamenii legii au mers la Fetești, acolo unde au discutat cu elevii din ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2019, 17:10
(261 vizualizări - 0 comentarii)


Programul casieriilor RAJA în perioada Sărbătorilor de Sfântul Andrei și Ziua Națională a României

RAJA Constanța aduce la cunoștința tuturor abonaților că, în perioada Sărbătorilor de Sfântul Andrei și Ziua Națională a României, dispece­ratul, echipele de intervenție, dar și reprezentanții societății ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2019, 08:25
(238 vizualizări - 0 comentarii)


CJAS Ialomița: Înregistrarea în sistemul informatic a bolnavilor cronici

Înregistrarea în Platforma Informatică a Asigurărilor de Sănătate a bolnavilor cu afecțiuni incluse în Programele Naționale de Sănătate stabilite de Ministerul Sănătății se va face numai pe baza adeverinței ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2019, 08:10
(312 vizualizări - 0 comentarii)


Săveni: Copil de 4 ani, mort după ce a fost intoxicat cu fum

Marți, 26 noiembrie a.c., în jurul orei 9,20, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o casă din localitatea Săveni-sat Frățilești. La fața ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2019, 15:25
(483 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Floricica dansatoarea în Ialomița: Pește confiscat de polițiști Monica Daliu în Învățătorul care păzește «Muzeul Viu» din Ghimpați COCO în Prefectul Gigi Petre vrea să candideze independent oriunde! CETATEAN în Consilierul local Nicu Pericli, acuzat că a bătut un angajat Vali în Procurorii DIICOT cer pedepse mai aspre pentru traficanții de copii din Țăndărei Sile în Consilierul local Nicu Pericli, acuzat că a bătut un angajat Sofer în Consilierul local Nicu Pericli, acuzat că a bătut un angajat cetatean în Consilierul local Nicu Pericli, acuzat că a bătut un angajat Slobozean în Consilierul local Nicu Pericli, acuzat că a bătut un angajat Calin Elena în DGASPC Ialomița: Copii cu dizabilități, plimbați prin spitalele din București Ion Loredana în Învățătorul care păzește «Muzeul Viu» din Ghimpați Gall în Tănase Mihalcea revine la șefia Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Ialomița Gigel în Politica demografică a președintelui Moraru Kukuruku de sezon în În Ialomița există 8000 de copii nevaccinați Daniela în Învățătorul care păzește «Muzeul Viu» din Ghimpați Gheo în Tănase Mihalcea revine la șefia Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Ialomița Gheo în Tănase Mihalcea revine la șefia Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Ialomița Tinel bombonel în Procurorii DIICOT cer pedepse mai aspre pentru traficanții de copii din Țăndărei Anonimus în Procurorii DIICOT cer pedepse mai aspre pentru traficanții de copii din Țăndărei ianos în «De la 1 ianuarie 2020 va crește valoarea netă a salariului minim!»
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...