Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

«Tulburarea păcii sufletești», evaluată la 1,38 milioane de lei

Victor Moraru a acționat în instanță ziarul Independent

«Tulburarea păcii sufletești», evaluată la 1,38 milioane de lei

bonus: Despre libertatea presei de provincie

Victor Moraru, președintele Consiliului Județean Ialomița a acționat în instanță ziarul Independent. El reclamă faptul că publicația și angajații acesteia i-au creat «(...) o stare de disconfort psihic, de tulburare a păcii sufletești (...)» pe care o evaluează la 1,38 milioane de lei. Președintele Consiliului Județean Ialomița se înscrie într-o listă lungă de oficiali ai administrației județene care au susținut, de-a lungul ultimilor 20 de ani, că materialele de presă furnizate publicului de către Independent le-au adus «prejudicii morale».

Soarele administrației ialomițene acuză
Marți, 28 mai 2019, în cadrul unei conferințe de presă, președintele Victor Moraru a anunțat public că va acționa în instanță ziarul Independent pentru cele «177 de articole în care dumneavoastră nu ați menționat nicio sursă legală cu privire la afirmațiile pe care le faceți!». O săptămână mai târziu, ziarul Independent (n. red.: și doi dintre angajați, redactorul-șef și unul dintre redactori!) au fost informați oficial cu privire la acest demers. Potrivit cererii de chemare în judecată, reclamantul susține că Independent i-a adus prejudicii morale prin publicarea a 69 de articole de presă «denigratoare și calomnioase». Prin aceste articole, se precizează în cerere, «pârâții au săvârșit mai multe fapte cauzatoare de prejudicii, încălcându-se grav drepturile mele personal-nepatrimoniale fundamentale, ocrotite de lege, cum sunt dreptul la onoare, dreptul la o reputație și dreptul la propria imagine. Precizez că am suferit un prejudiciu moral considerabil, reprezentat de lezarea onoarei, deteriorarea iremediabilă a bunei reputații pe care am avut-o în societate, în mediul politic și în mediul familial. Faptele pârâților mi-au creat o stare de disconfort psihic, de tulburare a păcii sufletești, a climatului moral liniștit și sănătos de care trebuie să beneficieze orice persoană». Starea de disconfort psihic și tulburarea păcii sufletești a președintelui au fost evaluate la 20000 de lei pentru fiecare dintre cele 69 de articole, respectiv 1,38 milioane de lei. Plus cheltuielile de judecată! Pe lângă bani, Victor Moraru solicită obligarea pârâților la publicarea integrală a hotărârii judecătorești definitive sub titlul de «anunț judiciar» «pe prima pagină a săptămânalului Independent, în 10 numere consecutive, cu aceleași caractere cu care sunt tipărite celelalte articole» și 6 săptămâni pe pagina on-line.

Continuăm împreună. Victor Moraru merită mai mult!
La o primă lectură, demersul președintelui Moraru se bazează pe ceea ce generic numim «campanie de presă». El încearcă să acredi­teze ideea contabilă că cele 177 de articole reprezintă dovada acestei campanii «denigratoare și calomnioase». Și furibunde, am adăuga noi discret, în sprijinul domniei sale. Din păcate pentru domnia sa, nu este așa. Incitați de provocare, am avut răbdarea de a număra articolele publicate de Independent în care apare numele predecesorului lui Victor Moraru, președintele Silvian Ciupercă. Peste 400 de articole! Poate fi o întâmplare, dată fiind anvergura funcției. De acord... Atunci să contabilizăm articolele în care apare numele primarului Sloboziei, Adrian Mocioniu. Aproape 300 de articole! (n. red.: precizăm că printre aceste articole se numără și unele în care apare superGINA, recte Gina Palantin, șefa de Protocol a Primăriei Slobozia, perso­naj pitoresc al instituției care și ea ne-a acționat în instanță pentru că am avut insolența de a o calomnia afirmând că ocupă ilegal funcția...). Și șirul poate continua, căci printre oficialii publici vizați de articolele noastre s-au numărat fostul lider al PD Maria Petre, fostul prefect Cazacu Marinică, fostul primar al Sloboziei Alexandru Stoica, fostul lider PSD Marian Neacșu, directorul DSV Mihai Puia, fostul șef al IPJ Ialomița Stan Bâtlan... Și lista ar putea continua la nesfârșit, căci, de-a lungul anilor, numărul celor care au marcat viața social-administrativă a județului a fost mare, nenumărate fiind și articolele de presă generate de acțiunile lor pu­blice. Îl vom mai adăuga doar, de dragul argumentației, pe ac­tualul senator PMP Gabi Ionașcu, ex-primar al Sloboziei. Numărul articolelor care îl vizează direct sau în care este amintit numele său se ridică la 295! În aceste condiții, considerăm că evidența contabilă a campaniei «denigratoare și calomnioase» pe care o reclamă Victor Moraru nu reprezintă un criteriu eloc­vent. Prin urmare, opinăm public că domnul președinte merită mai mult și, pe cale de consecință, atâta vreme cât electoratul și opinia publică vor fi interesați de domnia sa, ne vom strădui să conti­nuăm împreună.

Nu suntem retarzi! Nici Președintele, nici noi, nici cititorii!
Despre libertatea presei de provincie
Este evident că povestea de mai sus nu este una despre contabilizarea referințelor la un nume sau altul. Este, de asemenea, clar ca «bună ziua» că demersul președintelui Moraru, inițiat cu un an înaintea alegerilor locale, are și scopul de a descuraja maniera în care ziarul nostru a ales să critice faptele, deciziile administrative și reacțiile publice ale acestuia. De aceea punem punct... Și o luăm de la capăt, căci niciodată un astfel de subiect nu poate fi epuizat!
Cât de lungă este plapuma Ne raliem ideii că nu există o lege a presei în România. Legea presei din Republica Socialistă România nr. 3/1974 a fost abrogată expres abia în 2012, prin Legea nr. 95/2012. În aceste condiții, singurul apel pe care îl putem face este cel la Constituție. Articolul 30, alin. 1 din Constituția României reglementează faptul că «libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credințelor și libertatea creațiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile». Iar articolul 31 prevede că dreptul persoanei de a avea acces la orice informație de interes public nu poate fi îngrădit. În aceste condiții, credem noi, orice polemică devine inutilă. Dar, pentru că am afirmat că președintele merită mai mult, nu vom trece sub tăcere faptul că același articol 30 invocat, la alin. 6, spune că «libertatea de exprimare nu poate prejudicia demnitatea, onoarea, viața particulară a persoanei și nici dreptul la propria ima­gine». Prin urmare, aceasta este întrebarea: «Unde începe și unde se termină prejudiciul invocat de președintele Victor Moraru?».
Principii puține, dar fixe Am fost acuzați în repetate rânduri (iar acum și oficial!) de susținerea unei campanii de presă împotriva președintelui Moraru. Nimic mai fals. Independent nu a publicat și nu va pu­blica niciodată informații despre persoane care nu mai ocupă funcții pu­blice. Pentru ziarul Independent Victor Moraru ca persoană nu există! El este doar ocupantul unei funcții publice. Și este un reprezentant, atât în calitate oficială, cât și ca individ, al tuturor ialomițenilor, fie că aceștia doresc, fie că nu. Asemeni lui sunt toți oficialii sistemului... În aceste condiții, ziarul Independent are dreptul legitim de a relata cu privire la fapte, decizii administrative și reacții publice după măsura și capacitatea de sinteză a angajaților pu­blicației, atâta timp cât acest demers servește informării cititorilor. Considerăm că, în cei peste 20 de ani de funcționare neîntreruptă, ziarul Independent nu s-a abătut de la acest principiu, iar compromisurile făcute pentru apărarea lui au fost minime!

14 Iunie 2019, 07:50 (2209 vizualizări - 17 comentarii)

Citiți și:
Președintele Moraru a «pupat» moaște de 1,63 milioane de lei
Președintele Moraru «spală» podul de la Dridu
Președintele Victor Moraru «presează» medicii pentru a o accepta pe Mariana Iancu

Comentariile cititorilor:


ffci:
(15 Iunie 2019, 17:59)
Daca GigiMuschi este alaturi de Moraru ai sa vezi independentule ca ai sa ai parte de exact ce iti spuneam eu odata.Ai sa vezi independentule ce inseamna sa fii furat de pinguini. Dar nici tu independentule nu esti tocmai impartial,ai dato de multe ori pe strambe,cu muschetarii corupti. Sa ai parte de judecata ca la Urziceni!
Ștefan:
(15 Iunie 2019, 09:00)
Dacă i ați tulburat și liniștea sufletească, plătiți! Pentru tulburarea mintală cine îi plătește?
CJI:
(14 Iunie 2019, 16:34)
In maxim 2 saptamani, Moraru va fi schimbat de la sefia CJI Ialomita.
Fierbinți Târg:
(14 Iunie 2019, 16:07)
Se judecă undeva bine și drept in țara asta??? Încrederea in justiție a scăzut. Nu e numai Slobozia, aici n ai pretenții, sunt cei mai slabi. Și la Spital, și la Tribunal și la învățământ.
Slobozia:
(14 Iunie 2019, 14:45)
@tb nu fii așa sigur! In Slobozia se bea alta apa! Aici procesele cele mai simple cele mai evidente cauze pot fi pierdute. Dacă vrea cineva că așa vrea el!
T.B.:
(14 Iunie 2019, 14:13)
INDEPENDENT fii fara teama, oriunde s-ar judeca procesul, pacaliciul Moraru pierde!
Dana:
(14 Iunie 2019, 12:55)
Morarule sa dea dumnezeu si maica domnului sa ai parte de judecata impartiala, asa cum o fac sfintii aia de la judecatoria Urziceni si Slobozia. Sa dea dumnezeu sa plangi la poarta judecatoriei asa cum o fac amaratii de rand care sunt furati chiar de justitie. Independent fugi de justitia impartiala Ialomiteana.
Cetatean:
(14 Iunie 2019, 12:46)
Morarule locul tau a lui G.P. numit de ALDE, a unir directori si a altor alesi locali PSD - PNL este langa Dragnea ! Voi sunteti ciuma, voi ati facut praf judetul, voi interveniti si dictati cine si cum, politiei si justitiei din judet nu ziarul independent care nu odata va luat apararea pentru a va acoperii cumetriile! Morarule & company nu va mai insusiti titulatura de dumnezei, va vine randul Morarule, locul vostru este la penitenciar pentru 10-15 ani de puscarie si lasate familiile voastre in fundul gol cersind mila trecatorilor.
Fost profesor:
(14 Iunie 2019, 12:25)
Vlad Florin, marele director de muzeu, trebuia dat in judecată de Moraru! L-a umilit pe edil numindu-l MIHAI VITEAZUL! ( S-a răsucit eroul in mormânt!) ACESTE VORBE ALE LINGAULUI vlad f. nu l-au afectat pe Moraru, sensibilul!? Ori, pentru pupat papucul, la coadă, că merită! INDEPENDENT, nu va schimbați optica din cauza unui ,,disconfort psihic” trecător!!!!!! Succes vouă și sănătate psihică! Un proces judecat cu cr. ul e o boală in Slobozia!
Mihai Viteazul:
(14 Iunie 2019, 11:54)
Credeam ca Moraru l-a dat in judecata pe cel care-l facuse egalul lui Mihai Viteazul. Ca de atunci se rasuceste viteazul domnitor in mormant de a ajuns ventilator..
Succes ziarului!:
(14 Iunie 2019, 11:32)
Măi, farsorilor! Când umblați cu prostii nu vă creați vouă înșivă disconfort psihic? Cui mai cereți atunci despăgubiri morale?! Vezi, Doanme! Propria conștiință ar trebui să vă mustre înainte de a divulga INDEPENDENT adevărurile! Nu v-au relaxat sărbătorile Sloboziei? Mergeți pe plajele Amara! Și....vine curând ORAȘUL CU FLOCI! Vă veți reveni!
cetatean:
(14 Iunie 2019, 11:18)
Acesti oameni numiti in functie se cred stapani. Uita ca se afla in slujba cetateanului, ca este banul cetateanului, ca altii muncesc pentru ei sa aiba salarii babane, beneficii (masini, telefoane, mancare buna de 2 lei etc). Nu mai au rusine, respect, aroganti, nu mai sunt umani, totul li se cuvine ?!  
Ar trebui intre orasul sa merga la usa lor(judet, primarie) si sa-i dea afara?!
Q:
(14 Iunie 2019, 10:41)
Da,"instanta va decide"are dreptate , de unu de care am scris si eu nu ati publicat ! Mare director si turnator de ani mulți...plimbăreț din partid in altul...! Pleava societătii..
ADRIANA:
(14 Iunie 2019, 10:34)
Da!! Mutați dosarul! Nu Slobozia, aici nu este imparțialitate! INDEPENDENT n-o fi ușă de biserică, dar, la cântar, INDEPENDENT atârnă de partea DREPTĂȚII! E critic când și unde trebuie! Cel puțin în scandalurile de la CNMV, în ceea ce privește situațiile grave din școli, în general, a fost, pe bună dreptate, de partea DREPTĂȚII!! Nu sunt subiectivă, ziariștii au încercat, dar au fost eliminați cu mârlănie de la cercetări! Sufletul luptătorilor este Panait Adrian! Ziarul este citit cu încredere, față de alte foi. Bineînțeles că adevărurile nu convin oricui; mutați dosarul!
Sfat dezinteresat... :
(14 Iunie 2019, 09:24)
Mutați procesul dacă se va ajunge acolo pentru că la ce judecători imparțiali are Slobozia vă face cu succes...!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
16 Iun 2019
241 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

AJOFM Ialomița: În atenția absolvenților promoției 2019

Reamintim absolvenților instituțiilor de învățământ, faptul că, în termen de 60 de zile de la absolvire, sunt așteptați să se înregistreze în evidențele AJOFM Ialomița pentru a beneficia de servicii personalizate ...[citește_toată_știrea]

12 Iunie 2019, 17:30
(425 vizualizări - 0 comentarii)


Motociclist autoaccidentat în apropiere de Urziceni

Marți, 11 iunie a.c., pe DN2, în apropiere de Urziceni, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane. Astfel, în timp ce un bărbat, de 25 de ani, conducea o motocicletă, nu a adaptat viteza ...[citește_toată_știrea]

12 Iunie 2019, 17:25
(507 vizualizări - 0 comentarii)


Ion Roată: Depistat în trafic cu parfumuri contrafăcute

Marți, 11 iunie a.c., polițiștii ialomițeni au depistat pe raza comunei Ion Roată, în habitaclul unui autoturism condus de un bărbat de 43 de ani, parfumuri susceptibile de a fi contrafăcute. Astfel, parfumurile ...[citește_toată_știrea]

12 Iunie 2019, 17:20
(436 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Braconajul piscicol, în atenția polițiștilor

Polițiștii feteșteni au depistat pe raza localității un bărbat, de 48 de ani, care avea asupra sa o unealtă de pescuit tip monofilament cu o lungime de 60 metri. Unealta a fost confiscată de polițiști, ...[citește_toată_știrea]

12 Iunie 2019, 17:15
(376 vizualizări - 0 comentarii)


4

Programul casieriilor RAJA Constanța de Rusalii

RAJA Constanța aduce la cunoștința tuturor abonaților că, în perioada Rusaliilor, dispeceratul, echipele de intervenție, dar și reprezentanții societății care asigură buna desfășurare a proceselor de alimentare ...[citește_toată_știrea]

12 Iunie 2019, 17:10
(372 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: RAJA Constanța


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

11 Iunie 2019, 20:05


Slobozia: Expoziție aniversară a sculptorului Mihai Marcu

Joi, 30 iunie 2019, începând cu orele 15,30, la Galeriile de Artă «Arcadia» din incinta Centrului Cultural UNESCO «Ionel Perlea» Slobozia va avea loc vernisajul expoziției «Sculptură-Mihai Marcu-80». Lucrări ...[citește_toată_știrea]

11 Iunie 2019, 16:25
(445 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

7 Iunie 2019, 18:15


8
Fetești: S-a înecat în Dunăre

Fetești: S-a înecat în Dunăre

Miercuri, 6 iunie a.c., în jurul orelor 19,30, un tânăr de 18 ani a dispărut în apa învolburată a Dunării în zona municipiului Fetești. Acesta a fost luat de curenți și nu a mai putut înota spre mal. Fratele ...[citește_toată_știrea]

7 Iunie 2019, 17:25
(791 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Dunăre înecat


9

Slobozia: Doi tineri, coborâți de pompieri de pe acoperișul unei clădiri

Vineri, 7 iunie a.c., în jurul orei 4,30, pompierii Detașamentului Slobozia s-au deplasat cu autoscara mecanică pentru a interveni la coborârea a două persoane, în vârstă de 23 ani, de pe acoperișul unei ...[citește_toată_știrea]

7 Iunie 2019, 17:20
(1009 vizualizări - 1 comentariu)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 10-14 iunie a.c., orele 8,00-16,30, E -Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparație la rețelele electrice. Aceste lucrări ...[citește_toată_știrea]

7 Iunie 2019, 17:15
(816 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Ultima zi a campaniei «Săptămâna Prevenirii Criminalității»

Vineri, 7 iunie a.c., a fost ultima zi a campaniei «Săptămâna prevenirii criminalității», zi dedicată siguranței rutiere. Polițiștii ialomițeni de la Rutieră au fost prezenți în școlile din județ unde au ...[citește_toată_știrea]

7 Iunie 2019, 17:10
(632 vizualizări - 0 comentarii)


12

Săveni: Probleme cu apa potabilă

Ploile din ultimele zile au afectat calitatea apei din localitatea Săveni. Analizele de laborator ale Direcției de Sănătate Publică Ialomița au arătat faptul că mai multe probe conțineau depășiri ale parametrilor ...[citește_toată_știrea]

6 Iunie 2019, 16:20
(808 vizualizări - 0 comentarii)


Doi bărbați din Amara, arestați pentru «viol»

Miercuri, 5 iunie a.c., pe raza localității Amara, polițiștii de Investigații Criminale au pus în aplicare două mandate de executare a pedepsei privative de libertate de 6 și 7 ani, pentru doi bărbați de ...[citește_toată_știrea]

6 Iunie 2019, 16:15
(1109 vizualizări - 2 comentarii)

Taguri: Amara viol arestare


IPJ Ialomița: «Săptămâna Prevenirii Criminalității», în școli

Miercuri, 5 iunie a.c., polițiștii din cadrul IPJ Ialomița au continuat campania «Săptămâna Prevenirii Criminalității», cu informații privind delincvența juvenilă și victimizarea minorilor. Astfel, polițiștii ...[citește_toată_știrea]

6 Iunie 2019, 16:10
(751 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Violența în familie, în atenția polițiștilor

Marți, 4 iunie 2019, polițiștii ialomițeni au realizat o nouă acțiune în cadrul Săptămânii Prevenirii Criminalității. Oamenii legii au prezentat publicului informații referitoare la violența domestică. ...[citește_toată_știrea]

4 Iunie 2019, 20:10
(1014 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Stingere focare de Pestă Porcină Africană la Axintele

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează toți crescătorii de porcine că în data de 31.05.2019 au fost stinse un număr de 3 focare de Pestă Porcină Africană declarate ...[citește_toată_știrea]

4 Iunie 2019, 19:05
(853 vizualizări - 0 comentarii)


«Expoziția Absolvenților 2019», la Muzeul Agriculturii

Marți, 4 iunie a.c., de la orele 14,00, a fost vernisată expoziția absolvenților Liceului de Arte «Ionel Perlea» Slobozia. Evenimentul s-a desfășurat la Muzeul Național al Agriculturii din România. ...[citește_toată_știrea]

4 Iunie 2019, 18:15
(972 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Rata șomajulului, 5,01%

La sfârșitul lunii aprilie 2019, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 4736 șomeri (din care 2072 femei), rata șomajului fiind ...[citește_toată_știrea]

4 Iunie 2019, 08:10
(921 vizualizări - 0 comentarii)


Adâncata: Cod Roșu de inundații

Hidrologii au emis pentru zona Adâncata, din județul Ialomița, o avertizare Cod Portocaliu de inundații. Specialiștii atrag atenția că din cauza precipitațiilor abundente înregistrate în ultimele ore, există ...[citește_toată_știrea]

31 Mai 2019, 22:03
(1403 vizualizări - 0 comentarii)


DIICOT: 13 percheziții și șase persoane arestate

Miercuri, 29 mai a.c., polițiștii specializați în Combatrea Criminalității Organizate din Ialomița și procurorii DIICOT, au efectuat 13 percheziții domiciliare pe raza municipiului București și a județelor ...[citește_toată_știrea]

31 Mai 2019, 16:35
(1289 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intevalul 3-7 iunie a.c., orele 8,00-16,30, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cazua unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări se ...[citește_toată_știrea]

31 Mai 2019, 16:15
(1292 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța a activat Comandamentul pentru Situații de Urgență

Ca urmare a atenționărilor meteorologice de instabilitate atmosferică, ce se va manifesta prin averse cu caracter torențial de ploi și grindină, frecvente descărcări electrice și intensificări ale vântului ...[citește_toată_știrea]

31 Mai 2019, 16:05
(1247 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Atenție, se întrerupe apa în Fetești Oraș!

Pentru remedierea unei avarii survenite la conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 200 mm, de pe strada Călărași, din municipiul Fetești, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile ...[citește_toată_știrea]

30 Mai 2019, 09:40
(1250 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Înșelat prin metoda «Șmen»

Metoda «Șmen» reprezintă solicitarea unor sume mari de bani de către persoane la diverse instituții, magazine sau chiar pe stradă. Astfel, marți, 28 mai a.c., pe raza unui magazin din localitatea Țăndărei ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2019, 17:20
(1646 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Campanie de vaccinare antirabică aeriană a vulpilor

Începând cu data de 07.06.2019, Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița anunță începerea celei de a IX-a campanie de primăvară de vaccinare antirabică a vulpilor. Campania ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2019, 17:10
(1186 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 3 accidente, o persoană decedată și alte șase rănite

În perioada 24-26 mai a.c., pe raza județului Ialomița s-au produs 3 accidente rutiere, soldate cu decesul unei persoane și rănirea altor șase. Primul accident s-a produs vineri, 24 mai a.c., în jurul orelor ...[citește_toată_știrea]

28 Mai 2019, 16:20
(1474 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți la volan

În perioada 24-26 mai a.c., trei șoferi, cu vârste cuprinse între 24 și 49 ani, au fost depistați de polițiștii ialomițeni în timp ce conduceau pe drumurile publice deși anterior cunsumaseră băuturi alcoolice ...[citește_toată_știrea]

28 Mai 2019, 16:10
(1425 vizualizări - 0 comentarii)


Broșteni: Și-a omorât vecinul cu un cuțit

O anchetă penală a fost deschisă în localitatea Broșteni, după ce un bărbat a lovit cu mașina două persoane și a înjunghiat o a treia. Victima a murit pe loc, în urma agresiunii. Surse judiciare susțin ...[citește_toată_știrea]

24 Mai 2019, 16:10
(1839 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Broșteni crimă


IPJ Ialomița: Acțiuni de prevenire în școli

Joi, 23 mai a.c., polițiștii ialomițeni din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității, împreună cu polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au desfășurat activități informativ-preventive ...[citește_toată_știrea]

24 Mai 2019, 15:55
(1669 vizualizări - 4 comentarii)


Ultimele comentarii
George în Doi minori din Slobozia au fost reținuți de polițiști, în cazul bătrânei agresată în centrul orașului Flory în Daniela Necula, cea mai tânără polițistă a județului Plus valoare. Nu +Vio în «Sunt un om normal care este membru al unui partid politic!» Cioban în Bibliotecă modernă pentru cititorii din Perieți @Tufisuri în Daniela Necula, cea mai tânără polițistă a județului Alina în Daniela Necula, cea mai tânără polițistă a județului Rodica în Ariana Gălbenuș, soprană la 17 ani Paznic în lupul paznic la mioare Tufișuri în Daniela Necula, cea mai tânără polițistă a județului Ionescu B. în Bătrână agresată în propriul apartament, autorii sunt încă neidentificați! Bătrâna a murit a doua zi... Colegă în Daniela Necula, cea mai tânără polițistă a județului Maria în Daniela Necula, cea mai tânără polițistă a județului prahova în Bătrână agresată în propriul apartament, autorii sunt încă neidentificați! Bătrâna a murit a doua zi... @Laura în Daniela Necula, cea mai tânără polițistă a județului Anonim în Daniela Necula, cea mai tânără polițistă a județului Hoț în Daniela Necula, cea mai tânără polițistă a județului Laura în Daniela Necula, cea mai tânără polițistă a județului contribuabil în lupul paznic la mioare ffci în «Tulburarea păcii sufletești», evaluată la 1,38 milioane de lei paulica în Daniela Necula, cea mai tânără polițistă a județului
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...