Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

«Tulburarea păcii sufletești», evaluată la 1,38 milioane de lei

Victor Moraru a acționat în instanță ziarul Independent

«Tulburarea păcii sufletești», evaluată la 1,38 milioane de lei

bonus: Despre libertatea presei de provincie

Victor Moraru, președintele Consiliului Județean Ialomița a acționat în instanță ziarul Independent. El reclamă faptul că publicația și angajații acesteia i-au creat «(...) o stare de disconfort psihic, de tulburare a păcii sufletești (...)» pe care o evaluează la 1,38 milioane de lei. Președintele Consiliului Județean Ialomița se înscrie într-o listă lungă de oficiali ai administrației județene care au susținut, de-a lungul ultimilor 20 de ani, că materialele de presă furnizate publicului de către Independent le-au adus «prejudicii morale».

Soarele administrației ialomițene acuză
Marți, 28 mai 2019, în cadrul unei conferințe de presă, președintele Victor Moraru a anunțat public că va acționa în instanță ziarul Independent pentru cele «177 de articole în care dumneavoastră nu ați menționat nicio sursă legală cu privire la afirmațiile pe care le faceți!». O săptămână mai târziu, ziarul Independent (n. red.: și doi dintre angajați, redactorul-șef și unul dintre redactori!) au fost informați oficial cu privire la acest demers. Potrivit cererii de chemare în judecată, reclamantul susține că Independent i-a adus prejudicii morale prin publicarea a 69 de articole de presă «denigratoare și calomnioase». Prin aceste articole, se precizează în cerere, «pârâții au săvârșit mai multe fapte cauzatoare de prejudicii, încălcându-se grav drepturile mele personal-nepatrimoniale fundamentale, ocrotite de lege, cum sunt dreptul la onoare, dreptul la o reputație și dreptul la propria imagine. Precizez că am suferit un prejudiciu moral considerabil, reprezentat de lezarea onoarei, deteriorarea iremediabilă a bunei reputații pe care am avut-o în societate, în mediul politic și în mediul familial. Faptele pârâților mi-au creat o stare de disconfort psihic, de tulburare a păcii sufletești, a climatului moral liniștit și sănătos de care trebuie să beneficieze orice persoană». Starea de disconfort psihic și tulburarea păcii sufletești a președintelui au fost evaluate la 20000 de lei pentru fiecare dintre cele 69 de articole, respectiv 1,38 milioane de lei. Plus cheltuielile de judecată! Pe lângă bani, Victor Moraru solicită obligarea pârâților la publicarea integrală a hotărârii judecătorești definitive sub titlul de «anunț judiciar» «pe prima pagină a săptămânalului Independent, în 10 numere consecutive, cu aceleași caractere cu care sunt tipărite celelalte articole» și 6 săptămâni pe pagina on-line.

Continuăm împreună. Victor Moraru merită mai mult!
La o primă lectură, demersul președintelui Moraru se bazează pe ceea ce generic numim «campanie de presă». El încearcă să acredi­teze ideea contabilă că cele 177 de articole reprezintă dovada acestei campanii «denigratoare și calomnioase». Și furibunde, am adăuga noi discret, în sprijinul domniei sale. Din păcate pentru domnia sa, nu este așa. Incitați de provocare, am avut răbdarea de a număra articolele publicate de Independent în care apare numele predecesorului lui Victor Moraru, președintele Silvian Ciupercă. Peste 400 de articole! Poate fi o întâmplare, dată fiind anvergura funcției. De acord... Atunci să contabilizăm articolele în care apare numele primarului Sloboziei, Adrian Mocioniu. Aproape 300 de articole! (n. red.: precizăm că printre aceste articole se numără și unele în care apare superGINA, recte Gina Palantin, șefa de Protocol a Primăriei Slobozia, perso­naj pitoresc al instituției care și ea ne-a acționat în instanță pentru că am avut insolența de a o calomnia afirmând că ocupă ilegal funcția...). Și șirul poate continua, căci printre oficialii publici vizați de articolele noastre s-au numărat fostul lider al PD Maria Petre, fostul prefect Cazacu Marinică, fostul primar al Sloboziei Alexandru Stoica, fostul lider PSD Marian Neacșu, directorul DSV Mihai Puia, fostul șef al IPJ Ialomița Stan Bâtlan... Și lista ar putea continua la nesfârșit, căci, de-a lungul anilor, numărul celor care au marcat viața social-administrativă a județului a fost mare, nenumărate fiind și articolele de presă generate de acțiunile lor pu­blice. Îl vom mai adăuga doar, de dragul argumentației, pe ac­tualul senator PMP Gabi Ionașcu, ex-primar al Sloboziei. Numărul articolelor care îl vizează direct sau în care este amintit numele său se ridică la 295! În aceste condiții, considerăm că evidența contabilă a campaniei «denigratoare și calomnioase» pe care o reclamă Victor Moraru nu reprezintă un criteriu eloc­vent. Prin urmare, opinăm public că domnul președinte merită mai mult și, pe cale de consecință, atâta vreme cât electoratul și opinia publică vor fi interesați de domnia sa, ne vom strădui să conti­nuăm împreună.

Nu suntem retarzi! Nici Președintele, nici noi, nici cititorii!
Despre libertatea presei de provincie
Este evident că povestea de mai sus nu este una despre contabilizarea referințelor la un nume sau altul. Este, de asemenea, clar ca «bună ziua» că demersul președintelui Moraru, inițiat cu un an înaintea alegerilor locale, are și scopul de a descuraja maniera în care ziarul nostru a ales să critice faptele, deciziile administrative și reacțiile publice ale acestuia. De aceea punem punct... Și o luăm de la capăt, căci niciodată un astfel de subiect nu poate fi epuizat!
Cât de lungă este plapuma Ne raliem ideii că nu există o lege a presei în România. Legea presei din Republica Socialistă România nr. 3/1974 a fost abrogată expres abia în 2012, prin Legea nr. 95/2012. În aceste condiții, singurul apel pe care îl putem face este cel la Constituție. Articolul 30, alin. 1 din Constituția României reglementează faptul că «libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credințelor și libertatea creațiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile». Iar articolul 31 prevede că dreptul persoanei de a avea acces la orice informație de interes public nu poate fi îngrădit. În aceste condiții, credem noi, orice polemică devine inutilă. Dar, pentru că am afirmat că președintele merită mai mult, nu vom trece sub tăcere faptul că același articol 30 invocat, la alin. 6, spune că «libertatea de exprimare nu poate prejudicia demnitatea, onoarea, viața particulară a persoanei și nici dreptul la propria ima­gine». Prin urmare, aceasta este întrebarea: «Unde începe și unde se termină prejudiciul invocat de președintele Victor Moraru?».
Principii puține, dar fixe Am fost acuzați în repetate rânduri (iar acum și oficial!) de susținerea unei campanii de presă împotriva președintelui Moraru. Nimic mai fals. Independent nu a publicat și nu va pu­blica niciodată informații despre persoane care nu mai ocupă funcții pu­blice. Pentru ziarul Independent Victor Moraru ca persoană nu există! El este doar ocupantul unei funcții publice. Și este un reprezentant, atât în calitate oficială, cât și ca individ, al tuturor ialomițenilor, fie că aceștia doresc, fie că nu. Asemeni lui sunt toți oficialii sistemului... În aceste condiții, ziarul Independent are dreptul legitim de a relata cu privire la fapte, decizii administrative și reacții publice după măsura și capacitatea de sinteză a angajaților pu­blicației, atâta timp cât acest demers servește informării cititorilor. Considerăm că, în cei peste 20 de ani de funcționare neîntreruptă, ziarul Independent nu s-a abătut de la acest principiu, iar compromisurile făcute pentru apărarea lui au fost minime!

14 Iunie 2019, 07:50 (3297 vizualizări - 24 comentarii)

Citiți și:
Președintele Moraru promite asfalt de 160 milioane de euro
autodenunț
Academia de Fotbal «Moraru»
Nicolae Chiriță a acționat în instanță Consiliul Județean Ialomița

Comentariile cititorilor:


@Pnl:
(14 August 2019, 09:03)
Amice, lasa politica si mai da pe la scoala(nu-i o rusine sa inveti si la varste mai inaintate). Nu-ti mai bate joc de limba romana.
@pnl:
(14 August 2019, 08:35)
PNL stai linistit: Moraru nu vrea la Amara. In aceste conditii sunt convins ca veti cistiga primaria. Va doresc succes insa, am curaj sa fac pariu ca nu veti face nimic si ca Amara va pierde inca 4 ani. Uita-te la Maita care a avut sustinere, macar din partea consilierilor daca nu de la centru, si nu a fact nimic. Mai mult, a stricat si ce era bun. In locul vostru, daca primar iese de la PNL, prima chestiae pe care as face-o ar fi sa cer un control al Curtii de Conturi si un audit. Nu de alta , dar s-ar putea sa raspundeti pentru prostiile facute de altii.
Pnl:
(14 August 2019, 05:04)
Acum vrea la amara ca dor sa aprobat peoiectele pt plaja perla si mircesti si este rost de furat poate acum dna sta cu ochi pe ei speram .
Pnl:
(14 August 2019, 04:59)
La puscarie cu tine mora stricata cat ai furat si tot tu ai tupeu cinstitule cata avere ai la amara de unde o ai cati venit din traianu niste saraci erati cand ati venit si acum aveti terenuri pamant arabil si multe alte firme porprietati ascunse unde este dna ca toata amara stie ceai facut doar dna nu stie
@cji:
(1 Iulie 2019, 10:00)
"In maxim 2 saptamani, Moraru va fi schimbat de la sefia CJI Ialomita"
14 iunie-28 iunie...hai treaca de la mine, 1 iulie...si nimic. Ori esti Mama Omida si ne-ai ghicit fara bani, ori va place unora sa lasati impresia ca sunteti informati. Daca nu aveti ce comenta ar fi mai bine sa va abtineti, unii isi pot crea sperante desarte...alo, o pozitia, pai si voi mintiti bre? sau santeti de la echipa rosie?
Ivan Bolo:
(20 Iunie 2019, 09:48)
In ringul de box nu urca nimeni  pentru a se ruga  .
vasile:
(19 Iunie 2019, 08:10)
daca tot vorbim de informatiile de interes public, rog pe domnii din redactia ziarului sa verifice cumm a acordat moraru salarii in 2017 sub nivelul minim pe economie!!!!!! asta asa ca se crede stapan pe mosia ialomiteana si ca sustine ca este pus in slujba oamenilor , spre binele lor
ffci:
(15 Iunie 2019, 17:59)
Daca GigiMuschi este alaturi de Moraru ai sa vezi independentule ca ai sa ai parte de exact ce iti spuneam eu odata.Ai sa vezi independentule ce inseamna sa fii furat de pinguini. Dar nici tu independentule nu esti tocmai impartial,ai dato de multe ori pe strambe,cu muschetarii corupti. Sa ai parte de judecata ca la Urziceni!
Ștefan:
(15 Iunie 2019, 09:00)
Dacă i ați tulburat și liniștea sufletească, plătiți! Pentru tulburarea mintală cine îi plătește?
CJI:
(14 Iunie 2019, 16:34)
In maxim 2 saptamani, Moraru va fi schimbat de la sefia CJI Ialomita.
Fierbinți Târg:
(14 Iunie 2019, 16:07)
Se judecă undeva bine și drept in țara asta??? Încrederea in justiție a scăzut. Nu e numai Slobozia, aici n ai pretenții, sunt cei mai slabi. Și la Spital, și la Tribunal și la învățământ.
Slobozia:
(14 Iunie 2019, 14:45)
@tb nu fii așa sigur! In Slobozia se bea alta apa! Aici procesele cele mai simple cele mai evidente cauze pot fi pierdute. Dacă vrea cineva că așa vrea el!
T.B.:
(14 Iunie 2019, 14:13)
INDEPENDENT fii fara teama, oriunde s-ar judeca procesul, pacaliciul Moraru pierde!
Dana:
(14 Iunie 2019, 12:55)
Morarule sa dea dumnezeu si maica domnului sa ai parte de judecata impartiala, asa cum o fac sfintii aia de la judecatoria Urziceni si Slobozia. Sa dea dumnezeu sa plangi la poarta judecatoriei asa cum o fac amaratii de rand care sunt furati chiar de justitie. Independent fugi de justitia impartiala Ialomiteana.
Cetatean:
(14 Iunie 2019, 12:46)
Morarule locul tau a lui G.P. numit de ALDE, a unir directori si a altor alesi locali PSD - PNL este langa Dragnea ! Voi sunteti ciuma, voi ati facut praf judetul, voi interveniti si dictati cine si cum, politiei si justitiei din judet nu ziarul independent care nu odata va luat apararea pentru a va acoperii cumetriile! Morarule & company nu va mai insusiti titulatura de dumnezei, va vine randul Morarule, locul vostru este la penitenciar pentru 10-15 ani de puscarie si lasate familiile voastre in fundul gol cersind mila trecatorilor.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Joi 22 Aug 2019
206 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Accident între Movila și Fetești, patru victime

Miercuri, 21 august a.c., în jurul orelor 17,00, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Fetești au intervenit la un eveniment rutier produs pe DJ212, în afara municipiului Fetești, soldat cu rănirea a patru ...[citește_toată_știrea]

22 August 2019, 15:15
(61 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Depistat la volanul unui autoturism radiat din circulație

Miercuri, 21 august a.c., polițiștii ialomițeni au întocmit dosare penale unor persoane bănuite de comiterea de infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice. Astfel, un bărbat, de 36 de ...[citește_toată_știrea]

22 August 2019, 15:10
(62 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiune împotriva «taximetriștilor-pirat»

Joi, 22 august a.c., polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au depistat în flagrant delict un bărbat, de 62 de ani, din localitatea Mărculești, în timp ce efectua transport neautorizat ...[citește_toată_știrea]

22 August 2019, 15:05
(76 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi de peste 57 mii de lei, 6 permise reținute

Marți, 20 august a.c., polițiștii ialomițeni au organizat o acțiune pe raza județului pentru creșterea gradului de disciplină și combaterea cauzelor generatoare de accidente, săvârșite cu implicarea bicicliștilor ...[citește_toată_știrea]

21 August 2019, 13:40
(180 vizualizări - 0 comentarii)


4

Ialomița: Beți sau fără permise, la volan

Marți, 20 august a.c., în jurul orelor 18,00, polițiștii din cadrul Secției nr. 6 Poliție Rurală Ion Roată au depistat un bărbat, de 49 de ani, din Slobozia, în timp ce conducea un autoturism pe DN2A, în ...[citește_toată_știrea]

21 August 2019, 13:20
(160 vizualizări - 0 comentarii)


5

APM Ialomița: Decizie de încetare a suspendării autorizației integrate de mediu pentru SC Clean Tech International SRL

Printr-un comunicat de presă, Agenția pentru Protecția Mediului Ialomița anunță că a emis în data de 20.08.2019 Decizia nr. 2 de încetare a suspendării Autorizației Integrate de Mediu nr. 1/17.03.2014 emisă ...[citește_toată_știrea]

21 August 2019, 12:25
(181 vizualizări - 1 comentariu)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 19-23 august a.c., orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări ...[citește_toată_știrea]

20 August 2019, 08:20
(333 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți la volan

Polițiștii Secției nr. 5 Poliție Rurală Jilavele au depistat în trafic un bărbat, de 56 de ani, din Rădulești, care conducea un autoturism pe drumul ce leagă Fierbinți-Târg de Rădulești în timp ce se afla ...[citește_toată_știrea]

20 August 2019, 08:15
(240 vizualizări - 0 comentarii)


8

Bărbat din Coșereni, prins cu cuțitul la brâu

Polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Poliție Rurală Coșereni, cu ocazia desfășurării de activități specifice pe linia prevenirii și combaterii infracțiunilor cu violență în zona barurilor și a discotecilor ...[citește_toată_știrea]

20 August 2019, 08:10
(251 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Coșereni cuțit


9

Urmărit internațional, depistat de polițiștii ialomițeni

La data de 15 august a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 5 Poliție Rurală Jilavele au acționat pe raza județului pentru depistarea peroanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag ...[citește_toată_știrea]

20 August 2019, 08:05
(275 vizualizări - 0 comentarii)


10

Polițiștii din Ialomița caută un bărbat evadat din sediul Poliției Budești, județul Călărași

Polițiștii din Ialomița sunt în altertă, după ce un bărbat de 46 de ani, din județul Călărași, a evadat în cursul zilei de marți, 13 august 2019, din sediul Poliției Budești. Oamenii legii au instituit ...[citește_toată_știrea]

14 August 2019, 15:07
(818 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

13 August 2019, 19:15


12

Slobozia: Cercetat pentru «violență în familie»

Luni, 12 august a.c., Poliția Municipiului Slobozia a fost sesizată de o femeie, de 39 de ani, din Slobozia, cu privire la faptul că ar fi fost agresată pe stradă de concubinul ei, un bărbat de 50 de ani ...[citește_toată_știrea]

13 August 2019, 16:10
(716 vizualizări - 0 comentarii)


A fost înființată oficial Filiala PLUS Ialomița

Sâmbătă, 10 august 2019, în urma Convenției Județene PLUS Ialomița, care s-a desfășurat la Slobozia, a fost constituită oficial filiala PLUS Ialomița, alegându-se echipa de conducere a acesteia pentru următorii ...[citește_toată_știrea]

13 August 2019, 12:20
(899 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi de peste 250000 de lei, 32 de permise reținute

În perioada 9-11 august a.c., polițiștii ialomițeni au fost angrenați în activități de menținere a ordinii și liniștii publice pe raza județului, precum și de prevenire și combatere a accidentelor rutiere ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 14:25
(827 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Cercetați pentru încălcarea ordinelor de protecție

Duminică, 11 august a.c., polițiștii ialomițeni au fost sesizați cu privire la încălcarea a două ordine de protecție. În primul caz, un bărbat de 42 de ani, din Slobozia, a încălcat ordinul de protecție ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 14:20
(725 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Malu, Perieți și Lăcusteni

Un accident rutier s-a produs în localitatea Malu, evenimentul fiind înregistrat sâmbătă, 10 august a.c., în jurul orelor 22,00, când un pieton a fost acroșat de un autoturism. Victima, un bărbat de ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 13:15
(853 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii de vegetație la Slobozia și Fetești

Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit în data de sâmbătă, 10 august a.c., în jurul orelor 11,30, pe un teren viran din Slobozia, Cartier Bora. Pentru stingerea flăcărilor au acționat pompierii de la ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 13:10
(687 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Bătrână găsită moartă în propria locuință

Sprijinul pompierilor a fost solicitat în cursul nopții de duminică spre luni, 11/12 august 2019, puțin trecut de miezul nopții, pentru asigurarea accesului în apartamentul unei femei de 79 de ani, cunoscută ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 13:05
(857 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: «Marți, 13! Ghinionul poate fi prevenit!»

Superstițiile din popor spun că, atunci când data de 13 (număr cu ghinion) coincide cu o zi de marți (ziua celor 3 ceasuri rele), aceasta se consideră a fi o zi cu adevărat  ghinionistă. Tocmai de ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 12:50
(756 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Controale pentru combaterea Pestei Porcine Africane

Pentru  prevenirea propagării Pestei Porcine Africane și în conformitate cu prevederi legale privind organizarea de acțiuni de control în trafic având ca obiectiv verificarea transporturilor de animale ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 12:20
(750 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

9 August 2019, 19:10


anunț angajare

AMPA Agri Slobozia angajează
REPREZENTANT VÂNZĂRI
UTILAJE AGRICOLE

pentru zona Ialomița-Călărași
Relații la telefon 0723/251.698

9 August 2019, 16:35


Jilavele: Depistat la volanul unei mașini neînmatriculate

Joi, 8 iulie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit în trafic, pe raza localității Jilavele, pentru control, un autoturism condus de un bărbat, de 36 de ani, din Urziceni. În urma verificărilor ...[citește_toată_știrea]

9 August 2019, 15:20
(976 vizualizări - 0 comentarii)


Maia: Lemne confiscate

Joi, 8 august a.c., polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Jilavele au depistat, pe raza localității Maia,  doi bărbați, de 42 de ani, din județul Prahova, în timp ce descărcau material lemnos în dreptul ...[citește_toată_știrea]

9 August 2019, 15:15
(942 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Expoziție de pictură «Naționali-Internaționali»

Centrul Național de Cultură a Romilor-Romano Kher anunță susținerea unei noi expoziții de pictură, «Naționali-Internaționali», semnată de Eugen Raportoru. Vernisajul expoziției va avea loc marți, 13 august ...[citește_toată_știrea]

9 August 2019, 15:10
(948 vizualizări - 1 comentariu)


Incendiu de vegetație în apropiere de A2

Incendiu de vegetație în apropiere de A2

Miercuri, 7 august a.c., în jurul orelor 14,00, un incendiu de vegetație a izbucnit pe terenul aflat în imediata vecinătatea a Autostrăzii A2, pe terasamentul căii ferate, respectiv la km 156 în direcția ...[citește_toată_știrea]

8 August 2019, 15:40
(936 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Razie de amploare a polițiștilor ialomițeni

Urziceni: Razie de amploare a polițiștilor ialomițeni

Miercuri, 7 august a.c., polițiștii ialomițeni au desfășurat o acțiune de amploare pe raza municipiului Urziceni, pentru depistarea și sancționarea faptelor antisociale. În cadrul activităților au fost ...[citește_toată_știrea]

8 August 2019, 10:50
(1005 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiune de prevenire a furturilor din autoturisme

IPJ Ialomița: Acțiune de prevenire a furturilor din autoturisme

Miercuri, 7 august a.c., polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității, în colaborare cu polițiștii de Proximitate din cadrul Poliției Municipiului Slobozia, au desfășurat ...[citește_toată_știrea]

7 August 2019, 18:08
(1153 vizualizări - 0 comentarii)


Moldoveni: Surprinși în flagrant la furat

În noaptea de miercuri spre joi, 7/8 august a.c., în jurul orei 1,00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Jilavele au depistat în flagrant o femeie, de 30 de ani, și un minor de 13 ani ...[citește_toată_știrea]

7 August 2019, 16:15
(1101 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Moldoveni furt


Ultimele comentarii
Om în APM Ialomița: Decizie de încetare a suspendării autorizației integrate de mediu pentru SC Clean Tech International SRL CETACEAN în Stație de tratare de 7,84 milioane de lei la Slobozia Grecu în Alexandru Potor, secretar de stat la Ministerul Fondurilor Europene Cetățean în Grad de intervenție scăzut în spitalele din Ialomița Udrea în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 14 august 2019 Sandel în Grad de intervenție scăzut în spitalele din Ialomița Parinte grupa 2005 în «Grupa 2005», triumf la Memorialul «George Isac» Mircea în Grad de intervenție scăzut în spitalele din Ialomița tichie de margaritar în Borduri de granit la 100 de lei bucata pe Calea București! Bidon în Stație de tratare de 7,84 milioane de lei la Slobozia Pentru "un analist" în «Bonusuri de lux» pentru implementarea proiectelor europene Gicuță în «Bonusuri de lux» pentru implementarea proiectelor europene Un roman în «Bonusuri de lux» pentru implementarea proiectelor europene @horia în «Bonusuri de lux» pentru implementarea proiectelor europene Tandarean în Alexandru Potor, secretar de stat la Ministerul Fondurilor Europene Jhon în «Bonusuri de lux» pentru implementarea proiectelor europene Urmașul lui urmașul lui Sava în Borduri de granit la 100 de lei bucata pe Calea București! Horia în «Bonusuri de lux» pentru implementarea proiectelor europene Părinte grupa 2013 în «Grupa 2005», triumf la Memorialul «George Isac» Alex crăciun în «Grupa 2005», triumf la Memorialul «George Isac»
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...