Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Performanțe tratate cu indiferență la Clubul Sportiv Școlar Slobozia

Performanțe tratate cu indiferență la Clubul Sportiv Școlar Slobozia

Un grup de părinți ai căror copii sunt legitimați la Secția de Scrimă a Clubu­lui Sportiv Școlar reclamă indiferența instituției față de performanțele spor­tivilor. Oamenii au făcut mai multe sesizări prin care acuză faptul că șofe­rul CSS Slobozia îi obligă pe micii sportivi să meargă cu taxiul către sălile unde se desfășoară com­petițiile în loc să le asigure transportul. Părinții susțin și faptul că participarea la concursuri se face exclusiv pe banii lor!

Campioni cu mâinile goale
La Secția de Scrimă a Clubului Sportiv Școlar Slo­bozia sunt legitimați 20 de sportivi. În luna mai a acestui an, aceștia au participat la o competiție desfășurată la Craiova. Câțiva dintre părinții copiilor înscriși la concurs au reclamat faptul că șoferul plă­tit de CSS a refuzat să transporte copiii de la locul de ca­zare până la sala unde s-a des­fășurat concursul, elevii fiind nevoiți să meargă cu taxiul. «Copiii s-au deplasat la Craiova cu microbuzul pus la dispoziție de Clubul Sportiv Școlar, ajungând în siguranță la locul de cazare. Dimineața, șoferul trebuia să deplaseze întreaga delegație la sală... Acesta, contrar obligațiilor de serviciu, a refuzat deplasarea copiilor! (...) Copiii au ajuns în cele din urmă la sală cu ta­xiurile...» se arată într-o petiție a părinților revoltați. Oamenii au înaintat documentul mai multor instituții abilitate, dar nu au primit niciun răspuns. Mai mult, oamenii spun că trebuie să plătească din propriul buzunar pentru a susține activitatea sportivă a copiilor. În replică reprezentanții CSS Slobozia neagă toate acuzațiile. «La nivelul institu­ției noastre s-a făcut o anchetă internă. Șoferul instituției a acționat conform legilor și se poate demonstra acest lucru cu documente justificative. Domnii antrenori au solicitat să se întoarcă mai devreme cu o zi de la Craiova. Șoferul a respectat orele de parcurs trecute în grafic» a precizat Ionuț Goțea, directorul CSS Slobozia.

19 Iulie 2019, 11:55 (2842 vizualizări - 26 comentarii)

Comentariile cititorilor:


Chiru Liliana :
(24 Iulie 2019, 18:59)
Toti cei care nu stiti si comentați aiurea despre această problemă pot sai spun gravă vă rog să nu mai afirmați lucruri pe care nu le știți. Așa stim sa ne dam cu parerea toți. Stiu doar copii si cei care au fost delegați pt aceasta deplasare.nu este normal ca copilul meu sa stea in ploaie o jumătate de oră așteptând iar șoferul sa stea in mașină pe telefon. Iar șoferul fiind obligat să-și respecte programul trebuia sa conduca copii la destinația unde avea loc concursul. Copii nu sunt obligați să plătească taxiul din buzunarul lor. Domnule director dv investiți banii in fotbal unde nu ati avut performanțe pe când scrima unde am avut medaliați la europene și știți dv caci domnul Crutu Marian a muncit f mult cu acești copii ca sa ajunga acolo unde sunt si au făcut performanțe f mari si va mai face. Rusine DOMNULUI director ca nu luati atitudine.rusine rusine rusine
cernica:
(23 Iulie 2019, 21:52)
ISJ ul ca si dir CSS au tratat problema ridicata de parinti cu INDIFERENTA d-lor li s-a parut acest fapt si anume  o banalitate ca si copiii nostrii sa se duca la sala la CRAIOVA cu TAXIUL putind pleca oricand un taxi cu un grup de 3-4 fete ma intreb daxa era si un copil al d lor asa REACTIONAU CE AM CERUT NOI sa ni se dea o EXPLICATIE LA O PETITIE am cerut noi demisia cuiva ,am omorit pe cineva ca sa fim facuti nebuni de un prost anonim A INTREBAT DL GOTEA sauDL MARIN DE LA ISJ vreun copil sau parinte ce sa intimplat cu adevarat a ti intrebat RAR si ARR CUM SE CONDUCE UN MICROBUZ  am ajuns la amara CONCLUZIE CA VA DORE UNDEVA DE COPIII ACESTIA FRUMOSI CARE VA DAU SALARII PE MUNCA LOR SI DIN BIROURILE VOASRE LUXOASE II PRIVITI CA PE NISTE MILOGI CARE VA CER CEVA SI II TRATATI CU SICTIR DE PE URMA CUI PRIMITI SALARII CU CE PERFORMANTE VA LAUDATI LA CSS IN AFARA DE SCRIMA MAI AVETI UN CAMPION NATIONAL LA ISJ  AVETI CEA MAI PROASTRA PROMOVABILITATE D LE MARIN        PT LEHAMITEA D VOASTRA VA PROMITEM CA MERGEM PINA UNDE VA FI NEVOIE ,MINISTER, INSTANTA ZIARE NATIONALE TELEVIZIUNI 
Stan P.:
(23 Iulie 2019, 20:16)
Nu vă bazați pe Minister!!! Nici pe justiția Ialomița! Vax și nervi tociți!
PSD ist:
(23 Iulie 2019, 18:57)
Aici mocneste ceva grav. Dacă este asa ar fi bine să se rezolve. daca sunt iar susțineri si mizerii PSD. Iar Pierdut simtul masurii.cu oameni puși politic? Iar PSD arata ce specimene de caractere are?
Fost soprtiv:
(23 Iulie 2019, 17:40)
Felicitări. Este f.bine sa trimiți dle. Cernica solicitare la MEN ca sa se rezolve toate. Continuă si im mod sigur adevarul va iesi la lumina.sau adevărurile. Este clar ca trebuie abordată si calea justiției. Asta ptr.ca ADEVARUL sa triumfe. De acord dle. Cernica si in subsidiar si dle.crutu? Desigur cu toate puse asa cum e normal la lumina. Succes dle. Director. De dvs.se vb.frumos.tanar si om de calitate. Succes in a pune sfârșit unei clici de indivizi cate chiar daca au susținere politică trebuie sa sfârșească. Justiția Doar a demonstrat asta.ca se poate.e nevoie doar de curaj si cred ca il aveti.
cernica:
(23 Iulie 2019, 14:27)
Pt barbu vorbind in dreptul MEU fetele mele au terminat scoala cu medii peste 9.60 si cred ca la scrima majoritatea sunt inteligenti peste medie si pt dir SOFERUL NU TREBUIA SA DUCA COPIII CUM IA CERUT DL PUSCASU SI IN 2 ZILE V A PLECA O PETITIE SI LA MINISTER SA VEDEM DACA NE ASCULTA SI PE NOI CINEVA
Prof.si atat.:
(22 Iulie 2019, 21:39)
Ha.ha.sau hi.hi.hi
Petre:
(22 Iulie 2019, 20:40)
@prof. și atât. Tu vrei să spui!? Ești ungur?
Sergiu:
(22 Iulie 2019, 20:37)
@Prof și atât. Ești prost rău cu scrisul. Ești prof de educație fizică?? Atunci, se ntelege. Habar n-ai și te mai bagi ca musca pe cct.
Prof.si atat.:
(22 Iulie 2019, 20:22)
șoferul ia trimis cu taxiul???? Urat Da profesorul însoțitor ce a păzit?nu a anunțat conducerea? Cred ca e nevoie de o anchetă grea. Rau Ptr.sofer? In nici un caz. Declarația dată de director il eliberează de toata vina. Cred ca directorul are dreptate. Altceva se ascunde. Și cred ca se vor afla multe.mukte....De văzut tot.nu doar asa la prima vedere.ce spun unii... E vb.de declaratii parinti etc. Surprise.la greu. Ancheta conducerii poate sa scoată la.lumina multe...Sa vedem daca se va ajunge si la ancheta Politoe ... Oare ar fi deja cazul? scânteia s a cam aprins. Sa vezi haz si adevăruri grele. Cinste părinților cinstiti.si celor care au semnat...de început execuție...dar ptr.cine oare???
Ionut Tastaman:
(22 Iulie 2019, 15:10)
Va salut!
Pot sa va spun ca  situatia neplacuta, petrecuta la concursul de la Craiova, mi-a fost relatata si de copilul meu care a participat la acel concurs.
Lasati gramatica si divergentele deoparte a.î. sa primeze numai SIGURANTA COPIILOR!!!
In mod clar, soferul trebuie sa urmeze programul orar al delegatiei si sa asigure transportul copiilor in conditii de siguranta, la si de la locul de cazare/desfasurare a concursului.
Nu cred ca in fisa postului de sofer/conducator auto exista o prevedere aparte care sa-i permita acestuia sa trimita copiii cu taxiul; in situatia imposibilitatii deplasarii, acesta ar trebui sa anunte seful delegatiei, conducerea clubului, etc. despre orice situatie, ba mai mult, ar trebui sa anunte inceperea deplasarii si sosirea la destinatie.
AICI NU EXISTA NICI O SCUZA!!!
In ce priveste verificarile desfasurate, cred ca ar trebui sa le efectuati ca si cand copiii dumneavoastra ar fi fost cei nevoiti sa se deplaseze singuri prin Craiova.
Personal sunt curios in ce a constat verificarea si daca s-a discutat cu copii in cauza, in prezenta tutorilor legali!
Imi doresc sa nu se mai repete asemenea situatii iar iresponsabilii sa raspunda legal!
Barbu:
(22 Iulie 2019, 09:45)
Vă agățați de sport!! In rest, școala merge bine... Vai de pretențiile voastre! Comentarii seci, să vă aflați in treabă!
cernica:
(22 Iulie 2019, 09:19)
MAI CETATEAN TU CE AI INTELES PINA ACUM PETITIA E SCRISA LA CALCULATOR DU TE SO VEZI LA CSS POATE ITI DIR VREO PRIMA
cernica:
(22 Iulie 2019, 09:15)
PT  SPORTIV. TOT  CETATEAN SI PARINTE CSS HAIDETI SA NE DECLINAM ID SI SA VORBIM CONCRET  NOI NU AM CERUT DEMISIA DIRECTORULUI  N AM FACUT  PETITIA LA ADRESA LUI AM CERUT UN RASP OFICIAL  CU PRIVIRE LA COMPORTAMENTUL SOFERULUI ATATA TOT// SOFERUL A FACUT LA FEL DE MAI MULTE ORI CU SPORTIVII DE LA SCRIMA EL VRAND SA SA RAZBUNE PENTRU AMENDA DIN UNGARIA DE ACUM CATIVA ANI SI EU NU INTELEG DE CE FETELE MELE TREBUIE SA SUPORTE COMPOTAMENTUL ACESTUI NUMITIL CUM VRETI CA SOFER NU ESTE CE TREABA AM EU CU DIRECTORUL AM CERUT UNDEVA SHIMBAREA LUI//AM JIGNIT PE CINEVA CA SA FIM FACUTI NEBUNI SI PROSTI   CLAR LUCRURILE SE INDREAPTA SPRE INSTANTA
Cetățean :
(22 Iulie 2019, 08:20)
Agitați.si agitatori. Păi bai dragilor dl.director v a răspuns. Ce nu este clar?

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Sâmbătă 07 Dec 2019
178 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

6 Decembrie 2019, 19:05


Traian: Polițiștii ialomițeni, în rolul lui Moș Nicolae

Moș Nicolae a venit cu autospeciala de poliție la un copil de numai 10 luni, din localitatea Traian, abandonat de mamă la naștere. Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au fost joi, 5 decembrie ...[citește_toată_știrea]

6 Decembrie 2019, 13:40
(93 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Slobozia: «Din inimă pentru inimă-daruri de Moș Nicolae»

Protopopiatul Slobozia: «Din inimă pentru inimă-daruri de Moș Nicolae»

Protopopiatul Slobozia, în parteneriat cu Grădinița cu Program Prelungit «Piticot» din Slobozia, a desfășurat joi, 5 decembrie 2019, activitatea «Din inimă pentru inimă-daruri de Moș Nicolae». Micii creștini ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2019, 13:20
(118 vizualizări - 0 comentarii)


Movilița: Pește confiscat

Movilița: Pește confiscat

65 de kilograme de pește din specia fitofag au fost confiscate de polițiștii ialomițeni după ce au depistat în trafic un bărbat, de 41 de ani, care transporta pe raza comunei Movilița pește fără documente ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2019, 09:50
(157 vizualizări - 1 comentariu)


4
Polițiștii ialomițeni au donat sânge

Polițiștii ialomițeni au donat sânge

Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița a inițiat o campanie internă de donare voluntară de sânge, ca un demers de salvare de vieți omenești, prin sprijinirea eforturilor de refacere a rezervei de ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2019, 09:35
(134 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița atenționează: Sunt active 17 focare de pestă porcină africană!

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița, în scopul prevenirii unor episoade de îmbolnăvire a populației cu Trichinella spiralis (Trichineloză), aduce la cunoștința consumatorilor ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2019, 09:10
(165 vizualizări - 1 comentariu)


Accident la Gârbovi

Un accident rutier s-a produs în localitatea Gârbovi, pe DJ 203B. Evenimentul a fost înregistrat marți, 3  decembrie a.c., în jurul orelor 19,20, un autoturism părăsind partea carosabilă și acroșând ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2019, 08:35
(107 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Gârbovi accident


Fetești: Bărbat găsit mort în propriul apartament

Sprijinul pompierilor a fost solicitat în cursul zilei de marți, 3 decembrie 2019, în jurul orelor 15,10, pentru asigurarea accesului în apartamentul unui bărbat, de 48 de ani. Pompierii de la Stația de ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2019, 08:15
(156 vizualizări - 0 comentarii)


8

Fetești: Avarie la conducta principală de alimentare cu apă

Pentru remedierea unei avarii pe conducta principală de alimentare cu apă de pe strada Veșniciei, din orașul Fetești, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, miercuri, 4 decembrie ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2019, 08:05
(105 vizualizări - 0 comentarii)


9

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

3 Decembrie 2019, 17:55


10

Slobozia: Liceul Tehnologic Special «Ion Teodorescu» a serbat Ziua Internațională a persoanelor cu dizabilități

Marți, 3 decembrie 2019, cei 140 de elevi ai Liceului Tehnologic Special «Ion Teodorescu» din Slobozia au marcat printr-o serbare Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități. În cadrul ceremoniei ...[citește_toată_știrea]

3 Decembrie 2019, 16:25
(221 vizualizări - 0 comentarii)


Bordușani: Copil posibil înecat în Borcea

Încă de duminică, 1 decembrie 2019, salvatorii de la Stația de pompieri Fetești, la solicitarea forțelor de Poliție, au intervenit pentru căutarea unui minor dispărut în zona pontonului din comuna Bordușani ...[citește_toată_știrea]

3 Decembrie 2019, 08:20
(171 vizualizări - 0 comentarii)


12
Bordușani: Minor dispărut fără urmă

Bordușani: Minor dispărut fără urmă

Polițiștii ialomițeni desfășoară activități de căutare a unui minor de 13 ani, Costel Cătălin Ioniță. Joi, 28 noiembrie 2019, băiatul a plecat de la domiciliul unchiului său din comuna ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2019, 17:45
(371 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Manifestări dedicate «Zilei Naționale a României»

Spectacole de muzică folclorică și tradiționala paradă militară sunt principalele evenimente care se vor desfășura la Slobozia cu ocazia «Zilei Naționale a României». Manifestările debutează la ora 11, ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2019, 17:40
(382 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat din Urziceni, arestat pentru «infracțiuni la regimul rutier»

Un bărbat de 59 de ani, din Urziceni, care se sustrăgea executării unei pedepse de 7 luni închisoare a fost indentificat de polițiști și încarcerat. Acesta a fost condamnat definitiv, printr-o sentință ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2019, 17:35
(260 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Urziceni arestare


Ialomița: Campanie de donare susținută de preoți

Preoții din 4 localități ialomițene, respectiv Iazu, Valea Ciorii, Scânteia și Murgeanca, au participat marți, 26 noiembrie 2019, la o campanie de donare de sânge, organizată de Centrul Județean de Transfuzie ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2019, 17:30
(266 vizualizări - 1 comentariu)


Jandarmii și polițiștii ialomițeni, la datorie de «Ziua Națională a României»

Manifestările organizate în județul Ialomița cu ocazia Zilei Naționale a României vor fi supravegheate de jandarmi. Astfel, efectivele de intervenție ale Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița vor ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2019, 17:25
(200 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi de 61 mii de lei aplicate de polițiști

În urma unei acțiuni a polițiștilor ialomițeni privind abaterile de la regimul rutier, oamenii legii au aplicat sancțiuni contravenționale de 61 mii de lei. De asemenea, au fost reținute 10 permise de conducere ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2019, 17:20
(279 vizualizări - 0 comentarii)


O bătrână de 73 de ani din Jilavele a dispărut de la domiciliu

Polițiștii ialomițeni caută o bătrână de 73 de ani care a dispărut de la domiciliul din localitatea Jilavele. Rudele femeii spun că în data de 26 noiembrie 2019 aceasta a plecat de acasă și nu a mai revenit ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2019, 17:15
(220 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiuni preventive desfășurate de polițiștii ialomițeni

Acțiunile preventive în școli desfășurate de polițiștii ialomițeni au continuat și în această săptămână. Miercuri, 27 noiembrie 2019, oamenii legii au mers la Fetești, acolo unde au discutat cu elevii din ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2019, 17:10
(203 vizualizări - 0 comentarii)


Programul casieriilor RAJA în perioada Sărbătorilor de Sfântul Andrei și Ziua Națională a României

RAJA Constanța aduce la cunoștința tuturor abonaților că, în perioada Sărbătorilor de Sfântul Andrei și Ziua Națională a României, dispece­ratul, echipele de intervenție, dar și reprezentanții societății ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2019, 08:25
(195 vizualizări - 0 comentarii)


CJAS Ialomița: Înregistrarea în sistemul informatic a bolnavilor cronici

Înregistrarea în Platforma Informatică a Asigurărilor de Sănătate a bolnavilor cu afecțiuni incluse în Programele Naționale de Sănătate stabilite de Ministerul Sănătății se va face numai pe baza adeverinței ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2019, 08:10
(270 vizualizări - 0 comentarii)


Săveni: Copil de 4 ani, mort după ce a fost intoxicat cu fum

Marți, 26 noiembrie a.c., în jurul orei 9,20, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o casă din localitatea Săveni-sat Frățilești. La fața ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2019, 15:25
(437 vizualizări - 0 comentarii)


Movilița: A intrat cu camionul în lac

Un accident rutier s-a produs luni, 25 noiembrie a.c., în jurul orei 6,15, în localitatea Movilița, când un autotren a derapat de pe partea carosabilă și a intrat în Balta Movilița. Pentru salvarea victimei ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2019, 15:20
(352 vizualizări - 0 comentarii)


Ciochina: Cinci persoane intoxicate cu fum de la o sobă

Cinci persoane au fost intoxicate cu fum în comuna Ciochina luni, 25 noiembrie a.c., în jurul orelor 07,30. Pentru salvarea victimelor, intoxicate cu fum produs de o sobă cu lemne folosită la încălzirea ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2019, 15:15
(298 vizualizări - 0 comentarii)


Coșereni: S-au răsturnat cu mașina

Accident rutier cu trei victime în localitatea Coșereni, pe DN2. Evenimentul s-a produs luni, 25 noiembrie a.c., în jurul orelor 12,55, la intersecția cu localitatea Borănești, când o autoutilitară a părăsit ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2019, 15:10
(321 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Informare cu privire la prevenirea apariției unor noi focare de pestă porcină africană

Având în vedere dinamica evoluției pestei porcine africane și în contextul debutului sezonului rece, în care sacrificarea tradițională a suinelor din gospodării cunoaște o creștere semnificativă, DSVSA Ialomița informează toți crescătorii de porcine, din exploatațiile nonprofesionale, cu privire la necesitatea respectării următoarelor măsuri: ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2019, 08:30
(330 vizualizări - 0 comentarii)


Poliția Română: Campanie internațională de prevenire a violenței domestice

Poliția Română: Campanie internațională de prevenire a violenței domestice

Poliția Română, alături de organizații din țara noastră și agenții de aplicare a legii din Bulgaria și Ungaria, este parte a campaniei regionale a OSCE de sensibilizare împotriva violenței bazate pe gen ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2019, 08:25
(291 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Duminică, 24 noiembrie a.c., polițiștii slobozeni au depistat un bărbat, de 68 de ani, din Slobozia, care conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2019, 08:20
(234 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat din Grivița, reținut de polițiști după o urmărire ca în filme

Un bărbat de 32 de ani, din Grivița, a fost reținut de polițiștii ialomițeni pentru «ultraj» și cumul de infracțiuni la regimul circulației rutiere. Va fi prezentat în fața magistraților, pentru dispunerea ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2019, 08:15
(318 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Viorica în Consiliul Local Slobozia preia controlul asupra Primăriei Ea în reprezentativitate Vlad în Matematicienii Liceului Tehnologic «A.I. Cuza» Un Om în Tănase Mihalcea revine la șefia Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Ialomița Drept de administrare în Consiliul Local Slobozia preia controlul asupra Primăriei Slobozean pana la capat...... în Matematicienii Liceului Tehnologic «A.I. Cuza» nesanatosul în Consiliul Local Slobozia preia controlul asupra Primăriei Un simplu cetatean în Consiliul Local Slobozia preia controlul asupra Primăriei Auras în Slobozenii au primit sarmale de 1 Decembrie Baraj în Movilița: Pește confiscat Cetatean în Consiliul Local Slobozia preia controlul asupra Primăriei Antonio în Consiliul Local Slobozia preia controlul asupra Primăriei Taranu în Tănase Mihalcea revine la șefia Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Ialomița ion2 în Tănase Mihalcea revine la șefia Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Ialomița Autorizatul în Tănase Mihalcea revine la șefia Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Ialomița #Alegator în Tănase Mihalcea revine la șefia Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Ialomița #Alegator în Tănase Mihalcea revine la șefia Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Ialomița body în Tănase Mihalcea revine la șefia Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Ialomița body în Tănase Mihalcea revine la șefia Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Ialomița Bubu în Tănase Mihalcea revine la șefia Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Ialomița
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...