Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Performanțe tratate cu indiferență la Clubul Sportiv Școlar Slobozia

Performanțe tratate cu indiferență la Clubul Sportiv Școlar Slobozia

Un grup de părinți ai căror copii sunt legitimați la Secția de Scrimă a Clubu­lui Sportiv Școlar reclamă indiferența instituției față de performanțele spor­tivilor. Oamenii au făcut mai multe sesizări prin care acuză faptul că șofe­rul CSS Slobozia îi obligă pe micii sportivi să meargă cu taxiul către sălile unde se desfășoară com­petițiile în loc să le asigure transportul. Părinții susțin și faptul că participarea la concursuri se face exclusiv pe banii lor!

Campioni cu mâinile goale
La Secția de Scrimă a Clubului Sportiv Școlar Slo­bozia sunt legitimați 20 de sportivi. În luna mai a acestui an, aceștia au participat la o competiție desfășurată la Craiova. Câțiva dintre părinții copiilor înscriși la concurs au reclamat faptul că șoferul plă­tit de CSS a refuzat să transporte copiii de la locul de ca­zare până la sala unde s-a des­fășurat concursul, elevii fiind nevoiți să meargă cu taxiul. «Copiii s-au deplasat la Craiova cu microbuzul pus la dispoziție de Clubul Sportiv Școlar, ajungând în siguranță la locul de cazare. Dimineața, șoferul trebuia să deplaseze întreaga delegație la sală... Acesta, contrar obligațiilor de serviciu, a refuzat deplasarea copiilor! (...) Copiii au ajuns în cele din urmă la sală cu ta­xiurile...» se arată într-o petiție a părinților revoltați. Oamenii au înaintat documentul mai multor instituții abilitate, dar nu au primit niciun răspuns. Mai mult, oamenii spun că trebuie să plătească din propriul buzunar pentru a susține activitatea sportivă a copiilor. În replică reprezentanții CSS Slobozia neagă toate acuzațiile. «La nivelul institu­ției noastre s-a făcut o anchetă internă. Șoferul instituției a acționat conform legilor și se poate demonstra acest lucru cu documente justificative. Domnii antrenori au solicitat să se întoarcă mai devreme cu o zi de la Craiova. Șoferul a respectat orele de parcurs trecute în grafic» a precizat Ionuț Goțea, directorul CSS Slobozia.

19 Iulie 2019, 11:55 (2139 vizualizări - 26 comentarii)

Comentariile cititorilor:


Chiru Liliana :
(24 Iulie 2019, 18:59)
Toti cei care nu stiti si comentați aiurea despre această problemă pot sai spun gravă vă rog să nu mai afirmați lucruri pe care nu le știți. Așa stim sa ne dam cu parerea toți. Stiu doar copii si cei care au fost delegați pt aceasta deplasare.nu este normal ca copilul meu sa stea in ploaie o jumătate de oră așteptând iar șoferul sa stea in mașină pe telefon. Iar șoferul fiind obligat să-și respecte programul trebuia sa conduca copii la destinația unde avea loc concursul. Copii nu sunt obligați să plătească taxiul din buzunarul lor. Domnule director dv investiți banii in fotbal unde nu ati avut performanțe pe când scrima unde am avut medaliați la europene și știți dv caci domnul Crutu Marian a muncit f mult cu acești copii ca sa ajunga acolo unde sunt si au făcut performanțe f mari si va mai face. Rusine DOMNULUI director ca nu luati atitudine.rusine rusine rusine
cernica:
(23 Iulie 2019, 21:52)
ISJ ul ca si dir CSS au tratat problema ridicata de parinti cu INDIFERENTA d-lor li s-a parut acest fapt si anume  o banalitate ca si copiii nostrii sa se duca la sala la CRAIOVA cu TAXIUL putind pleca oricand un taxi cu un grup de 3-4 fete ma intreb daxa era si un copil al d lor asa REACTIONAU CE AM CERUT NOI sa ni se dea o EXPLICATIE LA O PETITIE am cerut noi demisia cuiva ,am omorit pe cineva ca sa fim facuti nebuni de un prost anonim A INTREBAT DL GOTEA sauDL MARIN DE LA ISJ vreun copil sau parinte ce sa intimplat cu adevarat a ti intrebat RAR si ARR CUM SE CONDUCE UN MICROBUZ  am ajuns la amara CONCLUZIE CA VA DORE UNDEVA DE COPIII ACESTIA FRUMOSI CARE VA DAU SALARII PE MUNCA LOR SI DIN BIROURILE VOASRE LUXOASE II PRIVITI CA PE NISTE MILOGI CARE VA CER CEVA SI II TRATATI CU SICTIR DE PE URMA CUI PRIMITI SALARII CU CE PERFORMANTE VA LAUDATI LA CSS IN AFARA DE SCRIMA MAI AVETI UN CAMPION NATIONAL LA ISJ  AVETI CEA MAI PROASTRA PROMOVABILITATE D LE MARIN        PT LEHAMITEA D VOASTRA VA PROMITEM CA MERGEM PINA UNDE VA FI NEVOIE ,MINISTER, INSTANTA ZIARE NATIONALE TELEVIZIUNI 
Stan P.:
(23 Iulie 2019, 20:16)
Nu vă bazați pe Minister!!! Nici pe justiția Ialomița! Vax și nervi tociți!
PSD ist:
(23 Iulie 2019, 18:57)
Aici mocneste ceva grav. Dacă este asa ar fi bine să se rezolve. daca sunt iar susțineri si mizerii PSD. Iar Pierdut simtul masurii.cu oameni puși politic? Iar PSD arata ce specimene de caractere are?
Fost soprtiv:
(23 Iulie 2019, 17:40)
Felicitări. Este f.bine sa trimiți dle. Cernica solicitare la MEN ca sa se rezolve toate. Continuă si im mod sigur adevarul va iesi la lumina.sau adevărurile. Este clar ca trebuie abordată si calea justiției. Asta ptr.ca ADEVARUL sa triumfe. De acord dle. Cernica si in subsidiar si dle.crutu? Desigur cu toate puse asa cum e normal la lumina. Succes dle. Director. De dvs.se vb.frumos.tanar si om de calitate. Succes in a pune sfârșit unei clici de indivizi cate chiar daca au susținere politică trebuie sa sfârșească. Justiția Doar a demonstrat asta.ca se poate.e nevoie doar de curaj si cred ca il aveti.
cernica:
(23 Iulie 2019, 14:27)
Pt barbu vorbind in dreptul MEU fetele mele au terminat scoala cu medii peste 9.60 si cred ca la scrima majoritatea sunt inteligenti peste medie si pt dir SOFERUL NU TREBUIA SA DUCA COPIII CUM IA CERUT DL PUSCASU SI IN 2 ZILE V A PLECA O PETITIE SI LA MINISTER SA VEDEM DACA NE ASCULTA SI PE NOI CINEVA
Prof.si atat.:
(22 Iulie 2019, 21:39)
Ha.ha.sau hi.hi.hi
Petre:
(22 Iulie 2019, 20:40)
@prof. și atât. Tu vrei să spui!? Ești ungur?
Sergiu:
(22 Iulie 2019, 20:37)
@Prof și atât. Ești prost rău cu scrisul. Ești prof de educație fizică?? Atunci, se ntelege. Habar n-ai și te mai bagi ca musca pe cct.
Prof.si atat.:
(22 Iulie 2019, 20:22)
șoferul ia trimis cu taxiul???? Urat Da profesorul însoțitor ce a păzit?nu a anunțat conducerea? Cred ca e nevoie de o anchetă grea. Rau Ptr.sofer? In nici un caz. Declarația dată de director il eliberează de toata vina. Cred ca directorul are dreptate. Altceva se ascunde. Și cred ca se vor afla multe.mukte....De văzut tot.nu doar asa la prima vedere.ce spun unii... E vb.de declaratii parinti etc. Surprise.la greu. Ancheta conducerii poate sa scoată la.lumina multe...Sa vedem daca se va ajunge si la ancheta Politoe ... Oare ar fi deja cazul? scânteia s a cam aprins. Sa vezi haz si adevăruri grele. Cinste părinților cinstiti.si celor care au semnat...de început execuție...dar ptr.cine oare???
Ionut Tastaman:
(22 Iulie 2019, 15:10)
Va salut!
Pot sa va spun ca  situatia neplacuta, petrecuta la concursul de la Craiova, mi-a fost relatata si de copilul meu care a participat la acel concurs.
Lasati gramatica si divergentele deoparte a.î. sa primeze numai SIGURANTA COPIILOR!!!
In mod clar, soferul trebuie sa urmeze programul orar al delegatiei si sa asigure transportul copiilor in conditii de siguranta, la si de la locul de cazare/desfasurare a concursului.
Nu cred ca in fisa postului de sofer/conducator auto exista o prevedere aparte care sa-i permita acestuia sa trimita copiii cu taxiul; in situatia imposibilitatii deplasarii, acesta ar trebui sa anunte seful delegatiei, conducerea clubului, etc. despre orice situatie, ba mai mult, ar trebui sa anunte inceperea deplasarii si sosirea la destinatie.
AICI NU EXISTA NICI O SCUZA!!!
In ce priveste verificarile desfasurate, cred ca ar trebui sa le efectuati ca si cand copiii dumneavoastra ar fi fost cei nevoiti sa se deplaseze singuri prin Craiova.
Personal sunt curios in ce a constat verificarea si daca s-a discutat cu copii in cauza, in prezenta tutorilor legali!
Imi doresc sa nu se mai repete asemenea situatii iar iresponsabilii sa raspunda legal!
Barbu:
(22 Iulie 2019, 09:45)
Vă agățați de sport!! In rest, școala merge bine... Vai de pretențiile voastre! Comentarii seci, să vă aflați in treabă!
cernica:
(22 Iulie 2019, 09:19)
MAI CETATEAN TU CE AI INTELES PINA ACUM PETITIA E SCRISA LA CALCULATOR DU TE SO VEZI LA CSS POATE ITI DIR VREO PRIMA
cernica:
(22 Iulie 2019, 09:15)
PT  SPORTIV. TOT  CETATEAN SI PARINTE CSS HAIDETI SA NE DECLINAM ID SI SA VORBIM CONCRET  NOI NU AM CERUT DEMISIA DIRECTORULUI  N AM FACUT  PETITIA LA ADRESA LUI AM CERUT UN RASP OFICIAL  CU PRIVIRE LA COMPORTAMENTUL SOFERULUI ATATA TOT// SOFERUL A FACUT LA FEL DE MAI MULTE ORI CU SPORTIVII DE LA SCRIMA EL VRAND SA SA RAZBUNE PENTRU AMENDA DIN UNGARIA DE ACUM CATIVA ANI SI EU NU INTELEG DE CE FETELE MELE TREBUIE SA SUPORTE COMPOTAMENTUL ACESTUI NUMITIL CUM VRETI CA SOFER NU ESTE CE TREABA AM EU CU DIRECTORUL AM CERUT UNDEVA SHIMBAREA LUI//AM JIGNIT PE CINEVA CA SA FIM FACUTI NEBUNI SI PROSTI   CLAR LUCRURILE SE INDREAPTA SPRE INSTANTA
Cetățean :
(22 Iulie 2019, 08:20)
Agitați.si agitatori. Păi bai dragilor dl.director v a răspuns. Ce nu este clar?

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Marți 20 Aug 2019
179 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 19-23 august a.c., orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări ...[citește_toată_știrea]

20 August 2019, 08:20
(61 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți la volan

Polițiștii Secției nr. 5 Poliție Rurală Jilavele au depistat în trafic un bărbat, de 56 de ani, din Rădulești, care conducea un autoturism pe drumul ce leagă Fierbinți-Târg de Rădulești în timp ce se afla ...[citește_toată_știrea]

20 August 2019, 08:15
(38 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat din Coșereni, prins cu cuțitul la brâu

Polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Poliție Rurală Coșereni, cu ocazia desfășurării de activități specifice pe linia prevenirii și combaterii infracțiunilor cu violență în zona barurilor și a discotecilor ...[citește_toată_știrea]

20 August 2019, 08:10
(51 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Coșereni cuțit


Urmărit internațional, depistat de polițiștii ialomițeni

La data de 15 august a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 5 Poliție Rurală Jilavele au acționat pe raza județului pentru depistarea peroanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag ...[citește_toată_știrea]

20 August 2019, 08:05
(51 vizualizări - 0 comentarii)


4

Polițiștii din Ialomița caută un bărbat evadat din sediul Poliției Budești, județul Călărași

Polițiștii din Ialomița sunt în altertă, după ce un bărbat de 46 de ani, din județul Călărași, a evadat în cursul zilei de marți, 13 august 2019, din sediul Poliției Budești. Oamenii legii au instituit ...[citește_toată_știrea]

14 August 2019, 15:07
(595 vizualizări - 0 comentarii)


5

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

13 August 2019, 19:15


Slobozia: Cercetat pentru «violență în familie»

Luni, 12 august a.c., Poliția Municipiului Slobozia a fost sesizată de o femeie, de 39 de ani, din Slobozia, cu privire la faptul că ar fi fost agresată pe stradă de concubinul ei, un bărbat de 50 de ani ...[citește_toată_știrea]

13 August 2019, 16:10
(575 vizualizări - 0 comentarii)


A fost înființată oficial Filiala PLUS Ialomița

Sâmbătă, 10 august 2019, în urma Convenției Județene PLUS Ialomița, care s-a desfășurat la Slobozia, a fost constituită oficial filiala PLUS Ialomița, alegându-se echipa de conducere a acesteia pentru următorii ...[citește_toată_știrea]

13 August 2019, 12:20
(717 vizualizări - 0 comentarii)


8

IPJ Ialomița: Amenzi de peste 250000 de lei, 32 de permise reținute

În perioada 9-11 august a.c., polițiștii ialomițeni au fost angrenați în activități de menținere a ordinii și liniștii publice pe raza județului, precum și de prevenire și combatere a accidentelor rutiere ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 14:25
(654 vizualizări - 0 comentarii)


9

Ialomița: Cercetați pentru încălcarea ordinelor de protecție

Duminică, 11 august a.c., polițiștii ialomițeni au fost sesizați cu privire la încălcarea a două ordine de protecție. În primul caz, un bărbat de 42 de ani, din Slobozia, a încălcat ordinul de protecție ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 14:20
(577 vizualizări - 0 comentarii)


10

Accidente la Malu, Perieți și Lăcusteni

Un accident rutier s-a produs în localitatea Malu, evenimentul fiind înregistrat sâmbătă, 10 august a.c., în jurul orelor 22,00, când un pieton a fost acroșat de un autoturism. Victima, un bărbat de ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 13:15
(674 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii de vegetație la Slobozia și Fetești

Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit în data de sâmbătă, 10 august a.c., în jurul orelor 11,30, pe un teren viran din Slobozia, Cartier Bora. Pentru stingerea flăcărilor au acționat pompierii de la ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 13:10
(535 vizualizări - 0 comentarii)


12

Slobozia: Bătrână găsită moartă în propria locuință

Sprijinul pompierilor a fost solicitat în cursul nopții de duminică spre luni, 11/12 august 2019, puțin trecut de miezul nopții, pentru asigurarea accesului în apartamentul unei femei de 79 de ani, cunoscută ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 13:05
(691 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: «Marți, 13! Ghinionul poate fi prevenit!»

Superstițiile din popor spun că, atunci când data de 13 (număr cu ghinion) coincide cu o zi de marți (ziua celor 3 ceasuri rele), aceasta se consideră a fi o zi cu adevărat  ghinionistă. Tocmai de ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 12:50
(586 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Controale pentru combaterea Pestei Porcine Africane

Pentru  prevenirea propagării Pestei Porcine Africane și în conformitate cu prevederi legale privind organizarea de acțiuni de control în trafic având ca obiectiv verificarea transporturilor de animale ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 12:20
(577 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

9 August 2019, 19:10


anunț angajare

AMPA Agri Slobozia angajează
REPREZENTANT VÂNZĂRI
UTILAJE AGRICOLE

pentru zona Ialomița-Călărași
Relații la telefon 0723/251.698

9 August 2019, 16:35


Jilavele: Depistat la volanul unei mașini neînmatriculate

Joi, 8 iulie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit în trafic, pe raza localității Jilavele, pentru control, un autoturism condus de un bărbat, de 36 de ani, din Urziceni. În urma verificărilor ...[citește_toată_știrea]

9 August 2019, 15:20
(820 vizualizări - 0 comentarii)


Maia: Lemne confiscate

Joi, 8 august a.c., polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Jilavele au depistat, pe raza localității Maia,  doi bărbați, de 42 de ani, din județul Prahova, în timp ce descărcau material lemnos în dreptul ...[citește_toată_știrea]

9 August 2019, 15:15
(789 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Expoziție de pictură «Naționali-Internaționali»

Centrul Național de Cultură a Romilor-Romano Kher anunță susținerea unei noi expoziții de pictură, «Naționali-Internaționali», semnată de Eugen Raportoru. Vernisajul expoziției va avea loc marți, 13 august ...[citește_toată_știrea]

9 August 2019, 15:10
(768 vizualizări - 1 comentariu)


Incendiu de vegetație în apropiere de A2

Incendiu de vegetație în apropiere de A2

Miercuri, 7 august a.c., în jurul orelor 14,00, un incendiu de vegetație a izbucnit pe terenul aflat în imediata vecinătatea a Autostrăzii A2, pe terasamentul căii ferate, respectiv la km 156 în direcția ...[citește_toată_știrea]

8 August 2019, 15:40
(784 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Razie de amploare a polițiștilor ialomițeni

Urziceni: Razie de amploare a polițiștilor ialomițeni

Miercuri, 7 august a.c., polițiștii ialomițeni au desfășurat o acțiune de amploare pe raza municipiului Urziceni, pentru depistarea și sancționarea faptelor antisociale. În cadrul activităților au fost ...[citește_toată_știrea]

8 August 2019, 10:50
(855 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiune de prevenire a furturilor din autoturisme

IPJ Ialomița: Acțiune de prevenire a furturilor din autoturisme

Miercuri, 7 august a.c., polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității, în colaborare cu polițiștii de Proximitate din cadrul Poliției Municipiului Slobozia, au desfășurat ...[citește_toată_știrea]

7 August 2019, 18:08
(960 vizualizări - 0 comentarii)


Moldoveni: Surprinși în flagrant la furat

În noaptea de miercuri spre joi, 7/8 august a.c., în jurul orei 1,00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Jilavele au depistat în flagrant o femeie, de 30 de ani, și un minor de 13 ani ...[citește_toată_știrea]

7 August 2019, 16:15
(920 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Moldoveni furt


Ialomița: Lemne confiscate

Marți, 6 august a.c., polițiștii de Ordine Publică, împreună cu specialiștii silvici au desfășurat mai multe controale pe drumurile publice și la punctele de lucru de pe raza județului pentru combaterea ...[citește_toată_știrea]

7 August 2019, 16:10
(897 vizualizări - 0 comentarii)


Accident mortal între Stelnica și Fetești

În noaptea de 5/6 august a.c., pe DN3B, între localitățile Stelnica și Fetești s-a produs un accident de circulație soldat cu decesul unei persoane. În fapt, în timp ce un bărbat, de 45 de ani, din Fetești ...[citește_toată_știrea]

6 August 2019, 18:10
(1348 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Activități de informare la Tabăra Amara

Marți, 6 august a.c., polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității din cadrul IPJ Ialomița au desfășurat activități de informare a elevilor aflați în Tabăra Amara. În ...[citește_toată_știrea]

6 August 2019, 18:05
(877 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: La volan cu un permis fals

Luni, 5 august a.c., polițiștii feteșteni au surprins în flagrant un bărbat, de 37 de ani, din Fetești, în timp ce conducea pe raza localității de domiciliu fără a deține permis de conducere. Șoferul a ...[citește_toată_știrea]

6 August 2019, 17:55
(972 vizualizări - 0 comentarii)


Ordine de protecție emise de polițiștii ialomițeni

Marți, 6 august a.c., polițiștii alobozeni au emis două ordine de protecție provizorii pe numele a doi bărbați, de 29 și 30 de ani. În primul caz, polițiștii au întocmit un dosar penal pe numele bărbatului ...[citește_toată_știrea]

6 August 2019, 17:50
(922 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiune pentru depistarea transportatorilor neautorizați de persoane

În perioada 1-4 august a.c., polițiștii din cadrul IPJ Ialomița au controlat 21291 autovehicule și 13 societăți comerciale în cadrul acțiunii pentru depistarea celor care efectuează transport neautorizat ...[citește_toată_știrea]

6 August 2019, 17:45
(840 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...