Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Centru socio-cultural marca PS Vincențiu

Preasfințitul, mai aproape de Dumnezeu

Centru socio-cultural marca PS Vincențiu

Episcopia Sloboziei și Călărașilor are în administrare o nouă clădire, iar «fosta cantină a partidului» va avea un nou domeniu de activitate. Viitorul Centru Socio-Cultural va găzdui ateliere pentru seminariști și activități sociale și culturale...

«Fosta cantină a partidului» a ajuns în administrarea Episcopiei
Zilele trecute, anunțul intitulat «PUD Centru Socio-Cultural» a fost făcut pu­blic. Episcopia Sloboziei și Călărașilor, în calitate de inițiator și beneficiar al proiectului, și-a anunțat public intenția de elaborare a unui Plan Urbanistic Detaliat referitor la «fosta cantină a partidului». Astfel, cetățenii municipiului au fost invitați să transmită observațiile și pro­punerile referitoare la viitoarea destinație a construcției. Proiectul «Consolidare și extindere pe verticală Centru Socio-Cultural» presupune construirea unui nou etaj pentru clădirea «fostei cantine a partidului», impunând și consolidarea în­tregului edificiu. Construcția se situează în centrul munici­piului, pe strada Alexandru Odobescu... Mai precis spus, peste drum de Seminarul Teologic Ortodox «Sf. Ioan Gură de Aur» din Slobo­zia. De precizat este faptul că fostul proprietar ar fi vândut clădirea cu 1 milion de euro... Astfel, în urmă cu un an, clădirea a intrat în po­sesia Episcopiei. După mai bine de 3 luni de la achiziționarea locației, Episcopia s-a decis asupra destinației clădirii. «Viitorul Centru va cuprinde activități socio-culturale și ateliere pentru elevii ce urmează cursurile Seminarului Teologic Ortodox „Sf. Ioan Gură de Aur“ din Slobozia...» susține Nicușor Dascălu, purtătorul de cuvânt al Episcopiei Sloboziei și Călărașilor.

Nou Centru pe verticală
Clădirea viitorului Centru Socio-Cul­tu­ral va avea o suprafață de peste 900 mp, rea­lizându-se extinderea pe verticală a construcției existente cu un regim de înălțime P+2. «Spațiul adiacent acestei investiții se va realiza pe cheltuiala beneficiarului. O dată cu realizarea extinderii pe verticală, consolidarea va mo­derniza spațiul existent, care va trebui să fie rea­lizat cu materiale moderne, durabile în timp și să contribuie la plastica arhitecturală a acestei zone...» mai specifică anunțul pu­blic al Episcopiei Sloboziei și Călărașilor. Să reamintim că nu este prima dată când Episcopia se extinde administrativ, Centrul Socio-Cultural «Episcopul Damaschin» din zona E14 fiind primul proiect de acest gen. Rolul înființării acestuia a fost reacreditat în anul 2013, serviciile de consiliere și sprijin emoțional pentru părinții și copiii aflați în dificultate reprezentând principalele sarcini ale edificiului.

22 Iulie 2019, 11:25 (4786 vizualizări - 40 comentarii)

Citiți și:
Cuvânt pastoral la vreme de grea încercare
PASTORALĂ LA NAȘTEREA DOMNULUI
Episcopia salvează PRO România!

Comentariile cititorilor:


,,nea ateul,,:
(26 Iulie 2019, 06:48)
Esti tulburat ,nene ateule...Statul ne ,,garanteaza,, spitale,autostrazi,alea ,alea...din banii nostri! Macar Biserica face! De cheltuiala cu Arena Nationala nu ai mai sarit in sus...Chelul isi pune mana in cap...
#pasajladrajna:
(25 Iulie 2019, 17:27)
Stiinta nu exclude credinta dar de multe ori intră in contradictie cu ea. 
Ateu!!:
(25 Iulie 2019, 16:26)
@"Erori de logica"
Stiinta nu exclude credinta, este foarte adevarat dar nu vad unde am afirmat eu asa ceva. Nu am spus niciodata asa ceva ci am spus ca RELIGIA EXCLUDE STIINTA. Religia a fost o piedica constanta in calea stiintei. Ai probleme si de atentie si de concentrare si de logica. :))  Cum ai terminat facultatea aia? Ce profil ai terminat? Metalurgie sau minerit? :)) Chiar si in ziua de astazi vedem cum biserica, pe care o aperi cu ceafa transpirata, face o campanie constanta impotriva vaccinarii, CI sau pasapoarte cu cip, implanturile cu cip, modificarilor genetice, transplant, transfuzii, etc. In fiecare zi apare cate o stire cu un habotnic care a refuzat tranfuzia pentru ca-i interzice religia sau nu doneaza organe pentru vrea sa fie intreg pe lumea cealalta. Tu realizezi ca raiul tau e plin de babe barfitoare, hoti si violatori? :)) Tu esti un om corect, sau incerci sa fi, pentru a ajunge in raiul asta populat de personaje dubioase iar eu incerc sa fiu un om corect pentru ca doresc ca convietuiesc in liniste si pace cu semenii mei, aleg sa respect legile nu pentru o recompensa in rai ci pentru ca asa-i corect fata de semeni. Ce sa-ti spun? Bon voyage mon frere!! :))
PS Cica sa ajungi pe lumea cealalta si sa gasesti la poarta un batran cu barba sura iar tu, foarte bucuros, sa-i spui "Oooo, sfinte Petre, ce bucuros sunt sa te vad. Eram sigur ca voi ajunge in rai" La care batranul cu barba sura "Imi pare rau pentru tine dar eu sunt Vișnu, religia adevarata este hinduismul dar nu te necajii pentru ca te vei reincarna si vei repeta ciclul asta pana vei avea norocul sa te nasti in India" As crede in viata de apoi numai ca sa-ti vad figura. :)) Nu mai zic de musulmanii care-si cauta cele 72 de virgine. Succes! =))
"Erori de logica":
(25 Iulie 2019, 15:01)
Stiinta nu exclude credinta.Toata crema stiintei si spiritualitatii mondiale, fizicieni, medici, astronomi, scriitori, filozofi etc( Newton,Pasteur,Bacon,Barrow, Kepler,Copernic,Maxwell,Descartes, Marconi,Kelvin,Pascal,Kant, Planck,Paulescu etc,etc) pe a caror contributie la dezvoltarea stiintei si civilizatiei umane se bazeaza intregul confort tehnologic de azi, au avut un lucru in comun: toti si-au marturisit credinta in Divinitate. Peste 90% din castigatorii premiului Nobel s-au declarat a fi credinciosi(majoritatea crestini, urmati de mozaici, musulmani, hindusi etc). Sa vii acum, simplu  anonim si analfabet religios ca sa-ti declari public dispretul pt aceasta realitate, demonstreaza doar lipsa de cultura, de bun simt si, in ultima instanta, de experienta de viata. Flacau,mai ai mult pana departe; sincer, bafta multa!
Ateu!:
(25 Iulie 2019, 12:19)
@Habotnicului cu studii tehnice
Poti sa faci un efort si sa vezi tot tabloul si nu doar bucatica ta de lume? Si alti eruditi precum Arhimede, Aristotel, Euclid au crezut la vremea lor in Zeus si toata pleiada de zei antici dar daca au enuntat niste principii matematice sau fizice asta nu-i face neaparat o autoritate in materie de religie pentru asltfel tu nu ai fi fost acum crestin ci te rugai la toata pleiada de zei greci antici? Argumentul tau cu "habotnici celebri" este pueril si invalid pentru ca alti oameni de stiinta au avut alte preferinte religioase precum islamismul, hinduismul, iudaismul, budismul, etc. In principiu se poate vorbi de o divinitate insa nu despre divinitatea aia este crestinismul ci este despre o anume divinitate care te urmareste cand esti singur la baie, sta la dosul unora sa vada ce se petrece, nu-i place ca te-ai imbracat prea strident sau nu-i place o anumita muzica, sau este iubitoare de oameni dar ii pricopseste cu un mic cancer, ai liberul arbitru insa 'mniezau stie exact ce vei face si-n acest context nu-si are rostul expresia 'mniezau te testeaza, etc. Pentru o divinitate atat de iluziva are niste gusturi si niste opinii foarte exacte. In asta consta absurdul religiilor si a celor care vorbesc in numele divinitatii. Si Charles Darwin era crestin iar teoria lui venea in contradictie cu toate perceptele religioase. Mai mult, a ezitat timp de 10 ani pana sa-si publice lucrarea "Originea speciilor" tocmai datorita conflictului interior stiinta-religie. Intr-un final stiinta a invins prejudecatile religioase iar lucrarea lui este considerata una dintre cele mai importante zece cărți care au influențat lumea. Tu, ca om cu studii tehnice, nu ar trebui sa faci asemenea erori de logica.
"Habotnici"faimosi:
(24 Iulie 2019, 19:59)
Savantul Nicolae Paulescu, descoperitorul insulinei: "Ideea de Dumnezeu este o notiune fundamentala fara de care stiinta cade in absurd. Fara Dumnezeu viata nu poate fi explicata. Ingrijiti bolnavul nu ca pe un frate, ci ca pe insusi Dumnezeu"(fragment de discurs tinut in fata studentilor la medicina). Filozoful Constantin Noica raspundea securistilor care l-au arestat, acuzat fiind si de 'obscurantism religios': "Nu pierd nimic daca sunt credincios si Dumnezeu nu exista, dar, daca exista, am castigat TOTUL" La dictionarul personal, noteaza-i, deci, ca habotnici pe romanii de exceptie: Eminescu,Paulescu, Noica, Tutea, etc,etc. Cat priveste fizica si credinta, ele nu se exclud. Iti amintesc(doar ai citit atatea carti, n-asa?) ca teoria nasterii Universului( Big-Bang) valabila si azi, apartine unui preot(catolic, ce-i drept): George Lemaitre, dar si fizician si profesor la Univ. Catolica din Louvain,Belgia, bun prieten cu Einstein. Sigur, pe langa genialul @ateu(inteligenta se tine dupa tine dar tu esti mult mai iute) el nu e decat o biata"lacusta neagra" ..
Ateu!:
(24 Iulie 2019, 11:57)
@Lacustei Negre/Habotnicului care m-a apostrofat
Deci nu esti lacusta neagra ci esti habotnic. :)) Pentru unul cu studii tehnice te prinzi cam greu de ipoteza. Cand iti spune o lacusta neagra ca grindina a venit ca pedeapsa divina tu negi toata meteorlogia si mergi pe varianta lacustei? Dar cand auzi ca l-a trasnit 'mniezau, negi toata fizica si dai crezare babei care a afirmat asta? De 6.000 de ani oamenii tot incearca sa-si explice fenomenele naturale prin fel de fel de acte/fapte divine iar tu dupa ce ai studiat Univ .Tehnica Cluj ai ales sa mergi pe explicatiile divine? Nasol, statul a cheltuit banii degeaba cu tine. :)) Dar cancerul? Tot pedeapsa divina? Inteleg ca explicatia lacustelor negre este ca adultul face cancer din cauza pacatelor dar copiii? Ce pacate au ei pentru a primi un asemenea "cadou"? Biblia ta este plina de aberatii in care nici tu nu crezi. Daca-ti vine sotia cu o sarcina extraconjugala dar iti spune ca a fost duhul sfant, tu o crezi? Sau dupa ce ai stufiat la Univ .Tehnica Cluj inca mai crezi ca lumea noastra a fost facut in 6 zile? Sau "Dumnezeu a zis: „Să fie lumină!” Și a fost lumină" dar nu exista niciun corp ceresc sa lumineze pentru ca "Dumnezeu a făcut cei doi mari luminători, și anume: luminătorul cel mai mare, ca să stăpânească ziua, și luminătorul cel mai mic, ca să stăpânească noaptea; a făcut și stelele" Atata fizica v-a invatat la Univ .Tehnica Cluj? Mai intai apare lumina dupa care apare si dursa luminii? Si-mi spui mie ca sunt analfabet functional? :)) Mare glumet esti! Asta insemna sa crezi si sa nu cercetezi. In ciuda faptului ca sunt niste aberatii tu ai ales sa-ti negi toata educatia tehnica si sa crezi nonsensuri. Bravo! La dictionar la habotnic este poza ta. :))
Mary:
(24 Iulie 2019, 11:41)
   Tot ce a fost "al partidului" hrăpăreții au luat!! Luați tot!! Politica pașilor mărunți. Dacă nu noi, atunci cine??!! Nu aveți un țârcovnic șă-l faceți primar??!! Ar fi mai simplu atunci!!
@Ateul:
(24 Iulie 2019, 10:37)
"Daca asa arata dragostea lu' ''mnezau eu spun pas"..cam asta ti-e concluzia, daca zici ca ai incercat sa rasfoiesti Biblia. Cum spuneam, un analfabet functional nu va intelege niciodata cuvintele, chiar daca e in stare sa le citeasca. Si pt ca esti obsedat de "lacustele negre", iti marturisesc ca Univ .Tehnica Cluj nu avea sectie de teologie in 1975 cand am absolvit-o. Si nici acum nu are..
pro gica contra:
(24 Iulie 2019, 10:16)
Jumatati de adevaruri. Va consumati energia aiurea, disputa asta nu a rezolvat-o nimeni pana acum si nici no s-o clarifice. Este clar ca exista doar o divinitate, iar oamenii i-au spus in fel si chip in functie de interese. Religiile...no comment; fiecare a cautat sa prosteasca foarte multi adepti ca sa-si asigure un confort financiar sporit si bineinteles putere politica: de la uns regi, la lins politicieni (rosii in cazul Ro). Este o asemanare izbitoare intre religie (a nu se confunda cu credinta) si politica! Sistem piramidal, "ascultare totala", cine nu e cu no i -e impotriva, fonduri cat mai multe catre lideri ca sa traiasca in lux pe fondul jecmanirii populatiei credule, promisiuni, legaturi cu secu`, avaritie, ipocrizie, etc. Cum drq sa te duci si sa sfintesti biserici coborand din rolls royce (de sute de mii de euro) tu cap al bor, propovaduind la saraci cumpatarea (sau cumpararea?). Nu e f cinic, snob, opulent sa-ti care alti 10 popi (sclavi) rochita?
Credeti fratilor si respectati cele 10 porunci, dar cu religiile astea lasati-o mai usor ca ni s-au urcat in cap. Ati luat toata str Episcopiei, vreti sa inchideti iar str Odobescu, parcul mare, gata, ajunge! Credinta e in sufletul fiecariua! Mai sfinte sunt mainile care ajuta, decat cele care se roaga!
@Viorel:
(24 Iulie 2019, 10:16)
Articolul ne informeaza ca fosta cantina pcr va fi transformata in centru cultural. Dar, ca si tine, sunt unii 'ingusti' si analfabeti-religios care atunci cand aud de cultura si de implicare bisericii, li se ridica parul pe spinare. Stai cuminte, ia o gura de apa rece(nu de la robinet) si-ti trece supararea.
@Credo:
(24 Iulie 2019, 10:02)
"Unul sigur e popa".. Ai fost pe aproape: ateul e insul care n-a intrat la seminar iar acum se razboieste cu popii si cu credinta..
Eminescu vs Herodot:
(24 Iulie 2019, 09:57)
"Biserica ortodoxa romana e de 18 sute de veacuri maica spirituala a poporului roman. Ea a stabilit si unificat limba noastra incat suntem singurul popor fara dialecte propriu-zise. Ea ne-a ferit in mod egal de inghitirea printre poloni, unguri, tatari si turci, ea este inca astazi singura arma de aparare si sprijin al milioanelor de romani cari traiesc dincolo de hotarele noastre. Cine o combate pe ea si ritualurile ei, poate fi cosmopolit, socialist, republican universal si orice i-o veni in minte, dar numai roman nu e"(M. Eminescu, articol pubilcat in ziarul 'Timpul'-2 feb. 1879).
Viorel:
(24 Iulie 2019, 08:04)
De câte ori apare un articol despre ,,trimișii lui Dumnezeu”, se simte atitudinea de respingere din partea oamenilor. Rămân însă destui înguști lingăi.
Clinic sănătos:
(23 Iulie 2019, 20:12)
Băăă, sunteți nebuni? Pe ce v-ați luat? Lumea arde-n foc și unii fac apologia popilor! Căldura V-a prostit, mai comentați la drc și altceva că i-ați decât destul pe popi! Le crește burta de la o zi la alta, săracii!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Joi 02 Apr 2020
175 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0
Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu: «Vârful tensiunilor generate de criza COVID-19 în domeniul monetar, bancar și financiar a fost depășit!»

Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu: «Vârful tensiunilor generate de criza COVID-19 în domeniul monetar, bancar și financiar a fost depășit!»

Vârful tensiunilor generate de criza COVID-19 în domeniul monetar, bancar și financiar a fost depășit. Dacă în perioada 11-20 martie 2020 retragerile de numerar, de la BNR, ale instituțiilor de credit, ...[citește_toată_știrea]

1 Aprilie 2020, 13:40
(89 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Sancțiuni aplicate de peste 414000 de lei

Marți, 31 martie a.c., polițiștii ialomițeni au intervenit la 65 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112, au constatat 14 infracțiuni și au aplicat peste 250 de sancțiuni contravenționale. Valoarea ...[citește_toată_știrea]

1 Aprilie 2020, 13:35
(50 vizualizări - 0 comentarii)


Roșiori: Fără permis și beat la volan

Marți, 31 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Coșereni au oprit pentru control, pe DJ02, pe raza comunei Roșiori, un autoturism condus de un bărbat de 43 de ani, din comuna Drăgoești ...[citește_toată_știrea]

1 Aprilie 2020, 13:30
(33 vizualizări - 0 comentarii)


Federația «Solidaritatea Sanitară»: Strategia de protecție a salariaților din sănătate este eronată, crescând riscul de infectare

Federația «Solidaritatea Sanitară» solicită Ministerului Sănătății introducerea purtării măștii chirurgicale și a mănușilor ca precauțiune minimă împotriva COVID-19 pentru toți salariații din spitalele ...[citește_toată_știrea]

1 Aprilie 2020, 13:10
(44 vizualizări - 0 comentarii)


4

Coșereni: Cu mașina la plimbare, deși trebuia să stea autoizolat

Tot mai mulți ialomițeni sunt sancționați de polițiști întrucât nu respectă obligativitatea izolării la domiciliu, așa cum prevede Ordonanța Militară Nr. 3. Un tânăr de 20 de ani din Coșereni a fost prins ...[citește_toată_știrea]

31 Martie 2020, 15:25
(207 vizualizări - 0 comentarii)


Căzănești: Reținut pentru 24 de ore pentru că și-a agresat fiică

Un bărbat de 46 de ani din Căzănești a fost reținut luni, 30 martie 2020, după ce a provocat un scandal monstru în familia sa. Acesta și-a lovit fiica, apoi și-a amenințat soția. Foarte revoltat, bărbatul ...[citește_toată_știrea]

31 Martie 2020, 15:20
(238 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii de vegetație uscată la Valea Ciorii, Amara și Rovine. Incendiu într-o curte din Țăndărei!

Incendii de vegetație uscată la Valea Ciorii, Amara și Rovine. Incendiu într-o curte din Țăndărei!

Incendiu de vegetație uscată pe raza localității Valea Ciorii.
Luni, 30 martie, a.c., în jurul orelor 13,20, ISU Ialomița a fost solicitat să intervină la stingerea unui incendiu de vegetație uscată ...[citește_toată_știrea]

31 Martie 2020, 10:40
(166 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița atenționează asupra cumpărăturilor on-line

În contextul evoluției pandemiei de COVID -19 și a măsurilor de restricție dispuse de Guvernul României pe perioada instituirii stării de urgență, există posibilitatea creșterii numărului de persoane care ...[citește_toată_știrea]

31 Martie 2020, 09:10
(210 vizualizări - 0 comentarii)


8

Prefectura Ialomița, Coronavirus: 2245 de persoane sunt autoizolate la domiciliu

Reprezentanții Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Ialomița informează, printr-un comunicat de presă, faptul că la această oră, pe raza județului nostru, există 2245 de persoane ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 16:30
(274 vizualizări - 0 comentarii)


9

Medici pentru România: Suport on-line gratuit pentru pacienții cu boli cronice

Lansat în octombrie 2019, proiectul «Medici pentru România» vine în sprijinul pacienților cu boli cronice, în pandemie COVID-19. Pacienții cronici care nu se pot deplasa la cabinetele medicale, pot beneficia ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 16:20
(202 vizualizări - 0 comentarii)


10
Axintele: Locuință cuprinsă de flăcări

Axintele: Locuință cuprinsă de flăcări

Locuința unui localnic din comuna Axintele a fost cuprinsă de flăcări sâmbătă, 28 martie 2020. La fața locului au intervenit pompierii din Urziceni, care au stins focul după aproximativ o oră și jumătate ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 16:10
(137 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Axintele incendiu


Gheorghe Lazăr: Dosar penal pentru conducere fără permis

Polițiștii din comuna Gheorghe Lazăr i-au întocmit dosar penal unui tânăr de 27 de ani, din comuna Bucu, pentru faptul că a condus pe drumurile publice fără a avea permis de conducere. Acesta a fost identificat ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 16:00
(138 vizualizări - 1 comentariu)


12
Ialomița: Acțiuni preventive ale polițiștilor

Ialomița: Acțiuni preventive ale polițiștilor

Polițiștii ialomițeni au desfășurat sâmbătă, 28 martie 2020, o acțiune preventivă pe raza municipiului Slobozia. Oamenii legii s-au deplasat în zona centrelor comerciale din oraș și au discutat cu cetățenii ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 15:50
(132 vizualizări - 0 comentarii)


13

Ialomița: Incendii de vegetație uscată

Peste 11 hectare de vegetație uscată au ars la sfârșitul săptămânii trecute. Pompierii ialomițeni au intervenit în zona localităților Bărbulești, Fierbinți Târg, Platonești și Bărcănești pentru a stinge ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 15:40
(80 vizualizări - 0 comentarii)


Prefectura Ialomița, Coronavirus: Posibil infectat cu noul Coronavirus, decedat la Țăndărei

Direcția de Sănătate Publică Ialomița a inițiat o anchetă epidemiologică în urma decesului unui bărbat, de 39 de ani, din orașul Țăndărei. Acesta a fost consultat la Spitalul Orășenesc din Țăndărei, unde ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 16:40
(826 vizualizări - 4 comentarii)


Ialomița: Polițiștii sunt la datorie pe străzile din județ

Ialomița: Polițiștii sunt la datorie pe străzile din județ

În urma unei acțiuni preventive desfășurate la nivelul județului joi, 26 martie a.c., polițiștii au intervenit la 72 de evenimente, cele mai multe dintre acestea sesizate pe numărul unic de urgență 112 ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 16:35
(365 vizualizări - 1 comentariu)


Ialomița: Întreruperi programate la rețeaua de energie electrică

Din cauza lucrărilor de reparații ale rețelelor de distribuție a energiei electrice, Enel Dobrogea anunță faptul că, în perioada 30 martie-3 aprilie 2020, în anumite zone din localitățile Urziceni, Rași ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 16:30
(244 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Obținerea certificatului de situație de urgență

În Monitorul Oficial nr. 248, a fost publicat Ordinul nr. 791/24.03.2020, privind acordarea certificatelor de situație de urgență operatorilor economici a căror activitate este afectată în contextul pandemiei ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 11:35
(172 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la un autocamion pe Autostrada A2/km 146

Joi, 26 martie, a.c., în jurul orelor 23,35, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la un autocamion cu semiremorcă, produs pe Autostrada A2, în zona podului de la ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 11:10
(192 vizualizări - 0 comentarii)


Ciochina: Incendiu la o anexă gospodărească

Joi, 26 martie, a.c., în jurul orelor 19,15, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o anexă gospodărească a unui cetățean din localitatea Ciochina. La locul solicitării ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 11:05
(140 vizualizări - 0 comentarii)


Movilița: La volan sub influența drogurilor

Un tânăr de 21 de ani a intrat în vizorul organelor de anchetă fiind depistat în trafic sub influența substanțelor interzise. El a fost oprit pentru un control de rutină în ziua de miercuri, 25 martie ...[citește_toată_știrea]

26 Martie 2020, 17:45
(191 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomițeni cercetați penal pentru că și-au agresat soțiile

Doi bărbați, de 40 și 33 de ani, domiciliați în Gheorghe Lazăr și Slobozia, sunt cercetați penal pentru că și-au agresat soțiile. În ziua de miercuri, 25 martie a.c., ambii au fost reclamați, prin numărul ...[citește_toată_știrea]

26 Martie 2020, 17:40
(179 vizualizări - 0 comentarii)


Prefectura Ialomița, Coronavirus: Peste 2500 de ialomițeni sunt autoizolați la domiciliu

Potrivit unei informări transmise de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, la nivelul județului nostru există 77 de persoane aflate în carantină și alte 2551 autoizolate la ...[citește_toată_știrea]

26 Martie 2020, 17:35
(308 vizualizări - 0 comentarii)


Federația «Solidaritatea Sanitară»: Dacă refuzați în continuare testarea personalului atunci nu va mai avea cine să vă trateze!

Deși Președintele României a solicitat public autorităților să testeze cu prioritate salariații din Sănătate;
În condițiile în care absența testării a generat tragedia de la Spitalul Județean Suceava ...[citește_toată_știrea]

26 Martie 2020, 10:20
(288 vizualizări - 0 comentarii)


Făcăeni: L-ați văzut?

Făcăeni: L-ați văzut?

Polițiștii ialomițeni au dat în urmărire un tânăr de 17 ani, domiciliat în comuna Făcăeni, care a dispărut de la domiciliu. Miercuri, 25 martie a.c., familia acestuia a sesizat Poliția precizând faptul ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 16:25
(558 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Platformă digitală adresată profesorilor

Ministerul Educației și Cercetării a lansat platforma Digital pe educred.ro (digital.educred.ro), un spațiu creat pentru toate cadrele didactice care doresc să valorifice noile tehnologii în activitățile ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 16:20
(228 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA SA Constanța: Înrerupere apă la Fetești!

Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul 150 mm, de pe strada Vlad Țepeș, din municipiul Fetești, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 16:15
(172 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: Măsuri de prevenire a incendiilor de vegetație uscată

Pompierii ialomițeni adresează cetățenilor o serie de recomandări cu privire la arderea controlată a vegetației uscată care acoperă miriștile. Operațiunea este strict interzisă, dacă nu este aplicată ca ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 16:10
(155 vizualizări - 0 comentarii)


Federația «Solidaritatea Sanitară»: Modelul pe care se bazează Guvernul în gestionarea crizei Coronavirus este greșit!

Federația «Solidaritatea Sanitară» lansează o solicitare publică, adresată Guvernului, de reanalizare a strategiei ce stă la baza managementului crizei declanșate de COVID 19, propunând două completări ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 12:05
(219 vizualizări - 0 comentarii)


Comunicat de presă al Comitetului de Supraveghere al Băncii Naționale a României

Comitetul de Supraveghere al Băncii Naționale a României, întrunit în ședință de urgență, a clarificat modul în care băncile și IFN-urile din România trebuie să aplice reglementările în vigoare în contextul ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 11:50
(257 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Claudia în Ialomițeancă de 60 de ani, moartă din cauza infecției cu noul Coronavirus ION în Aproape 1 milion de lei pentru un loc de joacă în Cartierul Bora! VASILE în Totul va fi bine! @Claudia în Ialomițeancă de 60 de ani, moartă din cauza infecției cu noul Coronavirus obiectiv în Trei ialomițeni infectați cu noul Coronavirus au murit Proasta'n târg în Ialomițeancă de 60 de ani, moartă din cauza infecției cu noul Coronavirus Claudia în Ialomițeancă de 60 de ani, moartă din cauza infecției cu noul Coronavirus cetastean în Spitalul Fetești are nevoie de medici și echipamente pentru a trata bolnavii COVID-19 S-a deranjat MMC în Ialomițeancă de 60 de ani, moartă din cauza infecției cu noul Coronavirus Pacient... în Ialomițeancă de 60 de ani, moartă din cauza infecției cu noul Coronavirus Cetățean în Ialomițeancă de 60 de ani, moartă din cauza infecției cu noul Coronavirus Om în Ialomițeancă de 60 de ani, moartă din cauza infecției cu noul Coronavirus Om în Dezinfecția celor 1500 de scări de bloc din Ialomița, o misiune dificilă S-A DERANJAT PRINTESA CASANDRA în Ialomițeancă de 60 de ani, moartă din cauza infecției cu noul Coronavirus Casandra...MMC în Ialomițeancă de 60 de ani, moartă din cauza infecției cu noul Coronavirus @Jilava. în Ialomițeancă de 60 de ani, moartă din cauza infecției cu noul Coronavirus Cetatean în Trei ialomițeni infectați cu noul Coronavirus au murit @gmail în Dezinfecția celor 1500 de scări de bloc din Ialomița, o misiune dificilă MMC în Ialomițeancă de 60 de ani, moartă din cauza infecției cu noul Coronavirus Cetățean în Dezinfecția celor 1500 de scări de bloc din Ialomița, o misiune dificilă
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...