Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Centru socio-cultural marca PS Vincențiu

Preasfințitul, mai aproape de Dumnezeu

Centru socio-cultural marca PS Vincențiu

Episcopia Sloboziei și Călărașilor are în administrare o nouă clădire, iar «fosta cantină a partidului» va avea un nou domeniu de activitate. Viitorul Centru Socio-Cultural va găzdui ateliere pentru seminariști și activități sociale și culturale...

«Fosta cantină a partidului» a ajuns în administrarea Episcopiei
Zilele trecute, anunțul intitulat «PUD Centru Socio-Cultural» a fost făcut pu­blic. Episcopia Sloboziei și Călărașilor, în calitate de inițiator și beneficiar al proiectului, și-a anunțat public intenția de elaborare a unui Plan Urbanistic Detaliat referitor la «fosta cantină a partidului». Astfel, cetățenii municipiului au fost invitați să transmită observațiile și pro­punerile referitoare la viitoarea destinație a construcției. Proiectul «Consolidare și extindere pe verticală Centru Socio-Cultural» presupune construirea unui nou etaj pentru clădirea «fostei cantine a partidului», impunând și consolidarea în­tregului edificiu. Construcția se situează în centrul munici­piului, pe strada Alexandru Odobescu... Mai precis spus, peste drum de Seminarul Teologic Ortodox «Sf. Ioan Gură de Aur» din Slobo­zia. De precizat este faptul că fostul proprietar ar fi vândut clădirea cu 1 milion de euro... Astfel, în urmă cu un an, clădirea a intrat în po­sesia Episcopiei. După mai bine de 3 luni de la achiziționarea locației, Episcopia s-a decis asupra destinației clădirii. «Viitorul Centru va cuprinde activități socio-culturale și ateliere pentru elevii ce urmează cursurile Seminarului Teologic Ortodox „Sf. Ioan Gură de Aur“ din Slobozia...» susține Nicușor Dascălu, purtătorul de cuvânt al Episcopiei Sloboziei și Călărașilor.

Nou Centru pe verticală
Clădirea viitorului Centru Socio-Cul­tu­ral va avea o suprafață de peste 900 mp, rea­lizându-se extinderea pe verticală a construcției existente cu un regim de înălțime P+2. «Spațiul adiacent acestei investiții se va realiza pe cheltuiala beneficiarului. O dată cu realizarea extinderii pe verticală, consolidarea va mo­derniza spațiul existent, care va trebui să fie rea­lizat cu materiale moderne, durabile în timp și să contribuie la plastica arhitecturală a acestei zone...» mai specifică anunțul pu­blic al Episcopiei Sloboziei și Călărașilor. Să reamintim că nu este prima dată când Episcopia se extinde administrativ, Centrul Socio-Cultural «Episcopul Damaschin» din zona E14 fiind primul proiect de acest gen. Rolul înființării acestuia a fost reacreditat în anul 2013, serviciile de consiliere și sprijin emoțional pentru părinții și copiii aflați în dificultate reprezentând principalele sarcini ale edificiului.

22 Iulie 2019, 11:25 (4636 vizualizări - 40 comentarii)

Citiți și:
PASTORALĂ LA NAȘTEREA DOMNULUI
Episcopia salvează PRO România!
Episcopia Sloboziei și Călărașilor: 10 ani de la întronizarea episcopului Vincențiu

Comentariile cititorilor:


,,nea ateul,,:
(26 Iulie 2019, 06:48)
Esti tulburat ,nene ateule...Statul ne ,,garanteaza,, spitale,autostrazi,alea ,alea...din banii nostri! Macar Biserica face! De cheltuiala cu Arena Nationala nu ai mai sarit in sus...Chelul isi pune mana in cap...
#pasajladrajna:
(25 Iulie 2019, 17:27)
Stiinta nu exclude credinta dar de multe ori intră in contradictie cu ea. 
Ateu!!:
(25 Iulie 2019, 16:26)
@"Erori de logica"
Stiinta nu exclude credinta, este foarte adevarat dar nu vad unde am afirmat eu asa ceva. Nu am spus niciodata asa ceva ci am spus ca RELIGIA EXCLUDE STIINTA. Religia a fost o piedica constanta in calea stiintei. Ai probleme si de atentie si de concentrare si de logica. :))  Cum ai terminat facultatea aia? Ce profil ai terminat? Metalurgie sau minerit? :)) Chiar si in ziua de astazi vedem cum biserica, pe care o aperi cu ceafa transpirata, face o campanie constanta impotriva vaccinarii, CI sau pasapoarte cu cip, implanturile cu cip, modificarilor genetice, transplant, transfuzii, etc. In fiecare zi apare cate o stire cu un habotnic care a refuzat tranfuzia pentru ca-i interzice religia sau nu doneaza organe pentru vrea sa fie intreg pe lumea cealalta. Tu realizezi ca raiul tau e plin de babe barfitoare, hoti si violatori? :)) Tu esti un om corect, sau incerci sa fi, pentru a ajunge in raiul asta populat de personaje dubioase iar eu incerc sa fiu un om corect pentru ca doresc ca convietuiesc in liniste si pace cu semenii mei, aleg sa respect legile nu pentru o recompensa in rai ci pentru ca asa-i corect fata de semeni. Ce sa-ti spun? Bon voyage mon frere!! :))
PS Cica sa ajungi pe lumea cealalta si sa gasesti la poarta un batran cu barba sura iar tu, foarte bucuros, sa-i spui "Oooo, sfinte Petre, ce bucuros sunt sa te vad. Eram sigur ca voi ajunge in rai" La care batranul cu barba sura "Imi pare rau pentru tine dar eu sunt Vișnu, religia adevarata este hinduismul dar nu te necajii pentru ca te vei reincarna si vei repeta ciclul asta pana vei avea norocul sa te nasti in India" As crede in viata de apoi numai ca sa-ti vad figura. :)) Nu mai zic de musulmanii care-si cauta cele 72 de virgine. Succes! =))
"Erori de logica":
(25 Iulie 2019, 15:01)
Stiinta nu exclude credinta.Toata crema stiintei si spiritualitatii mondiale, fizicieni, medici, astronomi, scriitori, filozofi etc( Newton,Pasteur,Bacon,Barrow, Kepler,Copernic,Maxwell,Descartes, Marconi,Kelvin,Pascal,Kant, Planck,Paulescu etc,etc) pe a caror contributie la dezvoltarea stiintei si civilizatiei umane se bazeaza intregul confort tehnologic de azi, au avut un lucru in comun: toti si-au marturisit credinta in Divinitate. Peste 90% din castigatorii premiului Nobel s-au declarat a fi credinciosi(majoritatea crestini, urmati de mozaici, musulmani, hindusi etc). Sa vii acum, simplu  anonim si analfabet religios ca sa-ti declari public dispretul pt aceasta realitate, demonstreaza doar lipsa de cultura, de bun simt si, in ultima instanta, de experienta de viata. Flacau,mai ai mult pana departe; sincer, bafta multa!
Ateu!:
(25 Iulie 2019, 12:19)
@Habotnicului cu studii tehnice
Poti sa faci un efort si sa vezi tot tabloul si nu doar bucatica ta de lume? Si alti eruditi precum Arhimede, Aristotel, Euclid au crezut la vremea lor in Zeus si toata pleiada de zei antici dar daca au enuntat niste principii matematice sau fizice asta nu-i face neaparat o autoritate in materie de religie pentru asltfel tu nu ai fi fost acum crestin ci te rugai la toata pleiada de zei greci antici? Argumentul tau cu "habotnici celebri" este pueril si invalid pentru ca alti oameni de stiinta au avut alte preferinte religioase precum islamismul, hinduismul, iudaismul, budismul, etc. In principiu se poate vorbi de o divinitate insa nu despre divinitatea aia este crestinismul ci este despre o anume divinitate care te urmareste cand esti singur la baie, sta la dosul unora sa vada ce se petrece, nu-i place ca te-ai imbracat prea strident sau nu-i place o anumita muzica, sau este iubitoare de oameni dar ii pricopseste cu un mic cancer, ai liberul arbitru insa 'mniezau stie exact ce vei face si-n acest context nu-si are rostul expresia 'mniezau te testeaza, etc. Pentru o divinitate atat de iluziva are niste gusturi si niste opinii foarte exacte. In asta consta absurdul religiilor si a celor care vorbesc in numele divinitatii. Si Charles Darwin era crestin iar teoria lui venea in contradictie cu toate perceptele religioase. Mai mult, a ezitat timp de 10 ani pana sa-si publice lucrarea "Originea speciilor" tocmai datorita conflictului interior stiinta-religie. Intr-un final stiinta a invins prejudecatile religioase iar lucrarea lui este considerata una dintre cele mai importante zece cărți care au influențat lumea. Tu, ca om cu studii tehnice, nu ar trebui sa faci asemenea erori de logica.
"Habotnici"faimosi:
(24 Iulie 2019, 19:59)
Savantul Nicolae Paulescu, descoperitorul insulinei: "Ideea de Dumnezeu este o notiune fundamentala fara de care stiinta cade in absurd. Fara Dumnezeu viata nu poate fi explicata. Ingrijiti bolnavul nu ca pe un frate, ci ca pe insusi Dumnezeu"(fragment de discurs tinut in fata studentilor la medicina). Filozoful Constantin Noica raspundea securistilor care l-au arestat, acuzat fiind si de 'obscurantism religios': "Nu pierd nimic daca sunt credincios si Dumnezeu nu exista, dar, daca exista, am castigat TOTUL" La dictionarul personal, noteaza-i, deci, ca habotnici pe romanii de exceptie: Eminescu,Paulescu, Noica, Tutea, etc,etc. Cat priveste fizica si credinta, ele nu se exclud. Iti amintesc(doar ai citit atatea carti, n-asa?) ca teoria nasterii Universului( Big-Bang) valabila si azi, apartine unui preot(catolic, ce-i drept): George Lemaitre, dar si fizician si profesor la Univ. Catolica din Louvain,Belgia, bun prieten cu Einstein. Sigur, pe langa genialul @ateu(inteligenta se tine dupa tine dar tu esti mult mai iute) el nu e decat o biata"lacusta neagra" ..
Ateu!:
(24 Iulie 2019, 11:57)
@Lacustei Negre/Habotnicului care m-a apostrofat
Deci nu esti lacusta neagra ci esti habotnic. :)) Pentru unul cu studii tehnice te prinzi cam greu de ipoteza. Cand iti spune o lacusta neagra ca grindina a venit ca pedeapsa divina tu negi toata meteorlogia si mergi pe varianta lacustei? Dar cand auzi ca l-a trasnit 'mniezau, negi toata fizica si dai crezare babei care a afirmat asta? De 6.000 de ani oamenii tot incearca sa-si explice fenomenele naturale prin fel de fel de acte/fapte divine iar tu dupa ce ai studiat Univ .Tehnica Cluj ai ales sa mergi pe explicatiile divine? Nasol, statul a cheltuit banii degeaba cu tine. :)) Dar cancerul? Tot pedeapsa divina? Inteleg ca explicatia lacustelor negre este ca adultul face cancer din cauza pacatelor dar copiii? Ce pacate au ei pentru a primi un asemenea "cadou"? Biblia ta este plina de aberatii in care nici tu nu crezi. Daca-ti vine sotia cu o sarcina extraconjugala dar iti spune ca a fost duhul sfant, tu o crezi? Sau dupa ce ai stufiat la Univ .Tehnica Cluj inca mai crezi ca lumea noastra a fost facut in 6 zile? Sau "Dumnezeu a zis: „Să fie lumină!” Și a fost lumină" dar nu exista niciun corp ceresc sa lumineze pentru ca "Dumnezeu a făcut cei doi mari luminători, și anume: luminătorul cel mai mare, ca să stăpânească ziua, și luminătorul cel mai mic, ca să stăpânească noaptea; a făcut și stelele" Atata fizica v-a invatat la Univ .Tehnica Cluj? Mai intai apare lumina dupa care apare si dursa luminii? Si-mi spui mie ca sunt analfabet functional? :)) Mare glumet esti! Asta insemna sa crezi si sa nu cercetezi. In ciuda faptului ca sunt niste aberatii tu ai ales sa-ti negi toata educatia tehnica si sa crezi nonsensuri. Bravo! La dictionar la habotnic este poza ta. :))
Mary:
(24 Iulie 2019, 11:41)
   Tot ce a fost "al partidului" hrăpăreții au luat!! Luați tot!! Politica pașilor mărunți. Dacă nu noi, atunci cine??!! Nu aveți un țârcovnic șă-l faceți primar??!! Ar fi mai simplu atunci!!
@Ateul:
(24 Iulie 2019, 10:37)
"Daca asa arata dragostea lu' ''mnezau eu spun pas"..cam asta ti-e concluzia, daca zici ca ai incercat sa rasfoiesti Biblia. Cum spuneam, un analfabet functional nu va intelege niciodata cuvintele, chiar daca e in stare sa le citeasca. Si pt ca esti obsedat de "lacustele negre", iti marturisesc ca Univ .Tehnica Cluj nu avea sectie de teologie in 1975 cand am absolvit-o. Si nici acum nu are..
pro gica contra:
(24 Iulie 2019, 10:16)
Jumatati de adevaruri. Va consumati energia aiurea, disputa asta nu a rezolvat-o nimeni pana acum si nici no s-o clarifice. Este clar ca exista doar o divinitate, iar oamenii i-au spus in fel si chip in functie de interese. Religiile...no comment; fiecare a cautat sa prosteasca foarte multi adepti ca sa-si asigure un confort financiar sporit si bineinteles putere politica: de la uns regi, la lins politicieni (rosii in cazul Ro). Este o asemanare izbitoare intre religie (a nu se confunda cu credinta) si politica! Sistem piramidal, "ascultare totala", cine nu e cu no i -e impotriva, fonduri cat mai multe catre lideri ca sa traiasca in lux pe fondul jecmanirii populatiei credule, promisiuni, legaturi cu secu`, avaritie, ipocrizie, etc. Cum drq sa te duci si sa sfintesti biserici coborand din rolls royce (de sute de mii de euro) tu cap al bor, propovaduind la saraci cumpatarea (sau cumpararea?). Nu e f cinic, snob, opulent sa-ti care alti 10 popi (sclavi) rochita?
Credeti fratilor si respectati cele 10 porunci, dar cu religiile astea lasati-o mai usor ca ni s-au urcat in cap. Ati luat toata str Episcopiei, vreti sa inchideti iar str Odobescu, parcul mare, gata, ajunge! Credinta e in sufletul fiecariua! Mai sfinte sunt mainile care ajuta, decat cele care se roaga!
@Viorel:
(24 Iulie 2019, 10:16)
Articolul ne informeaza ca fosta cantina pcr va fi transformata in centru cultural. Dar, ca si tine, sunt unii 'ingusti' si analfabeti-religios care atunci cand aud de cultura si de implicare bisericii, li se ridica parul pe spinare. Stai cuminte, ia o gura de apa rece(nu de la robinet) si-ti trece supararea.
@Credo:
(24 Iulie 2019, 10:02)
"Unul sigur e popa".. Ai fost pe aproape: ateul e insul care n-a intrat la seminar iar acum se razboieste cu popii si cu credinta..
Eminescu vs Herodot:
(24 Iulie 2019, 09:57)
"Biserica ortodoxa romana e de 18 sute de veacuri maica spirituala a poporului roman. Ea a stabilit si unificat limba noastra incat suntem singurul popor fara dialecte propriu-zise. Ea ne-a ferit in mod egal de inghitirea printre poloni, unguri, tatari si turci, ea este inca astazi singura arma de aparare si sprijin al milioanelor de romani cari traiesc dincolo de hotarele noastre. Cine o combate pe ea si ritualurile ei, poate fi cosmopolit, socialist, republican universal si orice i-o veni in minte, dar numai roman nu e"(M. Eminescu, articol pubilcat in ziarul 'Timpul'-2 feb. 1879).
Viorel:
(24 Iulie 2019, 08:04)
De câte ori apare un articol despre ,,trimișii lui Dumnezeu”, se simte atitudinea de respingere din partea oamenilor. Rămân însă destui înguști lingăi.
Clinic sănătos:
(23 Iulie 2019, 20:12)
Băăă, sunteți nebuni? Pe ce v-ați luat? Lumea arde-n foc și unii fac apologia popilor! Căldura V-a prostit, mai comentați la drc și altceva că i-ați decât destul pe popi! Le crește burta de la o zi la alta, săracii!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Miercuri 19 Feb 2020
238 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Percheziții în Ialomița și Ilfov. Evaziunea fiscală cu achiziții intracomunitare, în vizor!

Miercuri, 19 februarie a.c., polițiștii Direcției de Investigare a Criminalității Economice efectuează 15 percheziții domiciliare, în cadrul unei operațiuni pentru combaterea evaziunii fiscale în domeniul ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 09:05
(124 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

18 Februarie 2020, 18:20


Slobozia: Ordine de protecție provizorie pentru violență domestică

Polițiștii din Slobozia au emis marți, 17 februarie a.c., două ordine de protecție provizorie. Documentele au fost eliberate după ce două femei, victime ale violenței domestice, au făcut solicitări în acest ...[citește_toată_știrea]

18 Februarie 2020, 18:05
(97 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Polițiștii au dispus confiscarea a peste 160 kg de pește

Țăndărei: Polițiștii au dispus confiscarea a peste 160 kg de pește

Peste 160 de kilograme de pește din specia caras au fost confiscate de polițiștii ialomițeni pe raza localității Țăndărei. Astfel, duminică, 16 februarie a.c., polițiștii, în timp ce patrulau pe DN2A în ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2020, 23:05
(205 vizualizări - 0 comentarii)


4

Bordușani: Arestat pentru «act sexual cu un minor»

Vineri, 14 februarie a.c., polițiștii au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative de ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2020, 22:55
(173 vizualizări - 0 comentarii)


Un tânăr din Făcăeni a modificat data inspecției tehnice periodice la mașină

Sâmbătă, 15 februarie a.c., polițiștii au oprit, pentru control, un autoturism ce se deplasa pe DN3B, din direcția Fetești către Chirana, condus de un tânăr, de 21 de ani, din Făcăeni. În urma verificării ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2020, 22:50
(175 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Șase șoferi, cu vârste cuprinse între 16 și 35 de ani, au fost depistați de polițiști conducând autoturisme pe drumurile publice fără a deține permise de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Alți ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2020, 22:45
(117 vizualizări - 0 comentarii)


Percheziții la Urziceni și Manasia

Aproape 100 de polițiști ialomițeni au efectuat luni, 17 februarie 2020, pe raza municipiului Urziceni și a comunei Manasia 12 percheziții domiciliare. În urma acestora au fost ridicate 4 arme, fiind aplicate ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2020, 22:40
(126 vizualizări - 0 comentarii)


8

Contractele de muncă cu timp parțial, în atenția ITM Ialomița

În perioada 13-23 ianuarie 2020, s-a desfășurat, la inițiativa Inspecției Muncii, o campanie națională privind respectarea de către angajatori a prevederilor legale referitoare la încheierea, modificarea ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2020, 16:05
(118 vizualizări - 2 comentarii)


9

AJOFM Ialomița: Prima de activare

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița aduce la cunoștința șomerilor înregistrați în evidențele Agenției, care nu beneficiază de indemnizație de șomaj că, în conformitate cu prevederile ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2020, 10:50
(111 vizualizări - 0 comentarii)


10

Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

17 Februarie 2020, 09:10


Țăndărei: Minoră de 13 ani, apel fals la 112 sub pretextul de răpire

Zeci de polițiști și jandarmi s-au mobilizat joi, 13 februarie a.c., pentru a localiza o minoră în vârstă de 13 ani care a apelat, la orele 14,00, numărul unic de urgență pentru a anunța că ar fi fost răpită ...[citește_toată_știrea]

14 Februarie 2020, 16:35
(321 vizualizări - 1 comentariu)


12

Alexeni: Bărbat de 56 de ani, mort după ce a traversat prin loc nepermis

Joi, 13 februarie a.c., în jurul orelor 19,00, polițiștii Serviciului Rutier au intervenit pe raza localității Alexeni după ce un bărbat, în vârstă de 47 de ani, a accidentat mortal un altul în vârstă de ...[citește_toată_știrea]

14 Februarie 2020, 16:25
(204 vizualizări - 0 comentarii)


13
Slobozia: A intrat cu mașina într-o țeavă de gaz

Slobozia: A intrat cu mașina într-o țeavă de gaz

Accident rutier pe raza municipiului Slobozia, în dimineața zilei de joi, 13 februarie 2020. O mașină în care se aflau un adult și doi minori a intrat într-o țeavă de gaze. Pompierii Detașamentului Slobozia ...[citește_toată_știrea]

13 Februarie 2020, 14:05
(377 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


O femeie s-a aruncat de pe podul de la Fetești

O femeie s-a aruncat de pe podul de la Fetești

Întrucât condițiile meteorologice s-au îmbunătățit, miercuri, 12 februarie a.c., în jurul orelor 10,00, s-au reluat căutările pe Brațul Borcea al Dunării, în zona localității Vlădeni, pentru cele două persoane ...[citește_toată_știrea]

12 Februarie 2020, 16:10
(447 vizualizări - 0 comentarii)


Fierbinții de Jos: Avarie la conducta de alimentare cu apă

Pentru remedierea unei avarii pe conducta de alimentare cu apă de pe strada Podgoriilor, din localitatea Fierbinții de Jos, județul Ialomița, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile ...[citește_toată_știrea]

12 Februarie 2020, 15:20
(183 vizualizări - 0 comentarii)


Coșereni: Pieton acroșat de un autoturism

Luni, 10 februarie 2020, polițiștii din Urziceni au intervenit la un accident rutier produs pe DJ201, în localitatea Coșereni, soldat cu rănirea unei persoane. Din primele cercetări efectuate a reieșit ...[citește_toată_știrea]

11 Februarie 2020, 16:10
(239 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Luni, 10 februarie a.c., în jurul orelor 20,00, polițiștii au oprit în trafic pe DN2C, pe raza localității Grivița, un autoturism condus de un bărbat de 63 de ani, din județul Mureș. În urma verificărilor ...[citește_toată_știrea]

11 Februarie 2020, 15:50
(236 vizualizări - 1 comentariu)


DSVSA Ialomița: Focare de pestă stinse oficial

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează cu privire la faptul că, în perioada 30 ianuarie-3 februarie 2020, la nivelul județului au fost stinse 17 focare de pestă ...[citește_toată_știrea]

11 Februarie 2020, 15:45
(264 vizualizări - 0 comentarii)


Atenție, se oprește apa în orașul Fetești!

Pentru executarea lucrărilor de înlocuire a unei vane de legătură de pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 200 mm, de pe strada Călărași, din municipiul Fetești, județul Ialomița, RAJA SA Constanța ...[citește_toată_știrea]

11 Februarie 2020, 15:40
(235 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița/Prahova: Percheziții la persoane bănuite de contrabandă

Polițiștii specializați în Investigarea Criminalității Economice din cadrul IPJ Ialomița au efectuat 7 percheziții domiciliare, în urma cărora au indisponibilizat peste 4300 de țigarete, 25 litri de băuturi ...[citește_toată_știrea]

10 Februarie 2020, 16:40
(333 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Sâmbătă și duminică, 8/9 februarie a.c., polițiștii rutieri au depistat pe raza județului patru șoferi ialomițeni care au condus pe drumurile publice aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. Conducătorii ...[citește_toată_știrea]

10 Februarie 2020, 16:25
(276 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Polițiștii au amendat cerșetorii

Duminică, 9 februarie a.c., polițiștii din Fetești au acționat pe linia prevenirii și combaterii parazitismului stradal, depistarea cerșetorilor și minorilor lăsați fără supraveghere, predispuși la comiterea ...[citește_toată_știrea]

10 Februarie 2020, 16:20
(199 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Infractori arestați

Miercuri, 5 februarie a.c., polițiștii din Jilavele, în baza unor activități pe linia depistării persoanelor urmărite și a celor care posedă mandate de executare a pedepsei, au identificat, pe raza comunei ...[citește_toată_știrea]

6 Februarie 2020, 13:40
(434 vizualizări - 0 comentarii)


Cod Roșu de viscol și ninsori în Ialomița

Cod Roșu de viscol și ninsori în Ialomița

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, județele Buzău, Brăila, Ialomița, Călărași și Tulcea vor fi vizate de Cod Roșu de viscol și ninsori. Astfel, Ialomița va intra sub incidența Codului Roșu de viscol și ninsori de miercuri, 5 februarie 2020, orele 22,00, până joi, 6 februarie 2020, orele 8,00. Să precizăm că fenomenele vizate de Codul Roșu de viscol și ninsori fac referire la intensificări puternice ale vântului cu rafale de peste 85-90 km/h, viscol, ninsori relativ abundente, vizibilitatea fiind redusă semnificativ. ...[citește_toată_știrea]

5 Februarie 2020, 11:50
(1147 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Două accidente, patru persoane rănite

Marți, 4 februarie a.c., polițiștii ialomițeni au intervenit la două accidente de circulație, soldate cu rănirea a patru persoane. Primul accident rutier s-a produs în jurul orei 9,00, pe DJ213, în afara ...[citește_toată_știrea]

5 Februarie 2020, 11:45
(440 vizualizări - 0 comentarii)


Miloșești: Bărbat de 60 de ani, mort în casa incendiată

Miloșești: Bărbat de 60 de ani, mort în casa incendiată

În noaptea de marți spre miercuri, 4/5 februarie 2020, în jurul orelor 23,45, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o casă din localitatea Miloșești. La locul intervenției ...[citește_toată_știrea]

5 Februarie 2020, 09:10
(462 vizualizări - 0 comentarii)


Accident mortal la Căzănești: Pieton lovit de o mașină!

Luni, 3 februarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au intervenit la un accident de circulație produs pe DN2A, în localitatea Căzănești, soldat cu decesul unei persoane. Din primele cercetări ...[citește_toată_știrea]

4 Februarie 2020, 16:40
(532 vizualizări - 0 comentarii)


Tânăr din Urziceni, drogat la volan

Luni, 3 februarie a.c., polițiștii din Urziceni, în timp ce efectuau un filtru rutier pe raza de competență, au oprit în trafic un tânăr, de 21 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din ...[citește_toată_știrea]

4 Februarie 2020, 16:35
(498 vizualizări - 0 comentarii)


Coșereni: Arestat pentru «vătămare corporală»

Luni, 3 februarie a.c., polițiștii din Coșereni au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative ...[citește_toată_știrea]

4 Februarie 2020, 15:25
(372 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
@porca în Procurorii DIICOT din Slobozia și polițiștii spanioli, pe urmele unei rețele infracționale specializată în furturi @Vasile în Apă infestată cu substanțe chimice și materii fecale @Filipache în Procurorii DIICOT din Slobozia și polițiștii spanioli, pe urmele unei rețele infracționale specializată în furturi Tandariada în Procurorii DIICOT din Slobozia și polițiștii spanioli, pe urmele unei rețele infracționale specializată în furturi cetatean în Nicolae Sitaru, cronica unei demisii anunțate Porca în Procurorii DIICOT din Slobozia și polițiștii spanioli, pe urmele unei rețele infracționale specializată în furturi @samuel în Procurorii DIICOT din Slobozia și polițiștii spanioli, pe urmele unei rețele infracționale specializată în furturi Filipache în Contractele de muncă cu timp parțial, în atenția ITM Ialomița @Năsturel în Procurorii DIICOT din Slobozia și polițiștii spanioli, pe urmele unei rețele infracționale specializată în furturi Marian beyenur în Procurorii DIICOT din Slobozia și polițiștii spanioli, pe urmele unei rețele infracționale specializată în furturi (...) în Procurorii DIICOT din Slobozia și polițiștii spanioli, pe urmele unei rețele infracționale specializată în furturi Gigi în Procurorii DIICOT din Slobozia și polițiștii spanioli, pe urmele unei rețele infracționale specializată în furturi Celentano în Procurorii DIICOT din Slobozia și polițiștii spanioli, pe urmele unei rețele infracționale specializată în furturi Năsturel în Procurorii DIICOT din Slobozia și polițiștii spanioli, pe urmele unei rețele infracționale specializată în furturi la spital în Contractele de muncă cu timp parțial, în atenția ITM Ialomița Porca în Procurorii DIICOT din Slobozia și polițiștii spanioli, pe urmele unei rețele infracționale specializată în furturi HA ,HA.HA în Serviciul Județean de Ambulanță Ialomița nu mai are sediu Peste 10 etape...! în «La Cluj, jucătoarele au evoluat execrabil!» Dă-i cu detergent ca iese în Apă infestată cu substanțe chimice și materii fecale samuel în Procurorii DIICOT din Slobozia și polițiștii spanioli, pe urmele unei rețele infracționale specializată în furturi
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...