Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Centru socio-cultural marca PS Vincențiu

Preasfințitul, mai aproape de Dumnezeu

Centru socio-cultural marca PS Vincențiu

Episcopia Sloboziei și Călărașilor are în administrare o nouă clădire, iar «fosta cantină a partidului» va avea un nou domeniu de activitate. Viitorul Centru Socio-Cultural va găzdui ateliere pentru seminariști și activități sociale și culturale...

«Fosta cantină a partidului» a ajuns în administrarea Episcopiei
Zilele trecute, anunțul intitulat «PUD Centru Socio-Cultural» a fost făcut pu­blic. Episcopia Sloboziei și Călărașilor, în calitate de inițiator și beneficiar al proiectului, și-a anunțat public intenția de elaborare a unui Plan Urbanistic Detaliat referitor la «fosta cantină a partidului». Astfel, cetățenii municipiului au fost invitați să transmită observațiile și pro­punerile referitoare la viitoarea destinație a construcției. Proiectul «Consolidare și extindere pe verticală Centru Socio-Cultural» presupune construirea unui nou etaj pentru clădirea «fostei cantine a partidului», impunând și consolidarea în­tregului edificiu. Construcția se situează în centrul munici­piului, pe strada Alexandru Odobescu... Mai precis spus, peste drum de Seminarul Teologic Ortodox «Sf. Ioan Gură de Aur» din Slobo­zia. De precizat este faptul că fostul proprietar ar fi vândut clădirea cu 1 milion de euro... Astfel, în urmă cu un an, clădirea a intrat în po­sesia Episcopiei. După mai bine de 3 luni de la achiziționarea locației, Episcopia s-a decis asupra destinației clădirii. «Viitorul Centru va cuprinde activități socio-culturale și ateliere pentru elevii ce urmează cursurile Seminarului Teologic Ortodox „Sf. Ioan Gură de Aur“ din Slobozia...» susține Nicușor Dascălu, purtătorul de cuvânt al Episcopiei Sloboziei și Călărașilor.

Nou Centru pe verticală
Clădirea viitorului Centru Socio-Cul­tu­ral va avea o suprafață de peste 900 mp, rea­lizându-se extinderea pe verticală a construcției existente cu un regim de înălțime P+2. «Spațiul adiacent acestei investiții se va realiza pe cheltuiala beneficiarului. O dată cu realizarea extinderii pe verticală, consolidarea va mo­derniza spațiul existent, care va trebui să fie rea­lizat cu materiale moderne, durabile în timp și să contribuie la plastica arhitecturală a acestei zone...» mai specifică anunțul pu­blic al Episcopiei Sloboziei și Călărașilor. Să reamintim că nu este prima dată când Episcopia se extinde administrativ, Centrul Socio-Cultural «Episcopul Damaschin» din zona E14 fiind primul proiect de acest gen. Rolul înființării acestuia a fost reacreditat în anul 2013, serviciile de consiliere și sprijin emoțional pentru părinții și copiii aflați în dificultate reprezentând principalele sarcini ale edificiului.

22 Iulie 2019, 11:25 (4101 vizualizări - 40 comentarii)

Citiți și:
Episcopia salvează PRO România!
Episcopia Sloboziei și Călărașilor: 10 ani de la întronizarea episcopului Vincențiu
Pastorală la Învierea Domnului

Comentariile cititorilor:


,,nea ateul,,:
(26 Iulie 2019, 06:48)
Esti tulburat ,nene ateule...Statul ne ,,garanteaza,, spitale,autostrazi,alea ,alea...din banii nostri! Macar Biserica face! De cheltuiala cu Arena Nationala nu ai mai sarit in sus...Chelul isi pune mana in cap...
#pasajladrajna:
(25 Iulie 2019, 17:27)
Stiinta nu exclude credinta dar de multe ori intră in contradictie cu ea. 
Ateu!!:
(25 Iulie 2019, 16:26)
@"Erori de logica"
Stiinta nu exclude credinta, este foarte adevarat dar nu vad unde am afirmat eu asa ceva. Nu am spus niciodata asa ceva ci am spus ca RELIGIA EXCLUDE STIINTA. Religia a fost o piedica constanta in calea stiintei. Ai probleme si de atentie si de concentrare si de logica. :))  Cum ai terminat facultatea aia? Ce profil ai terminat? Metalurgie sau minerit? :)) Chiar si in ziua de astazi vedem cum biserica, pe care o aperi cu ceafa transpirata, face o campanie constanta impotriva vaccinarii, CI sau pasapoarte cu cip, implanturile cu cip, modificarilor genetice, transplant, transfuzii, etc. In fiecare zi apare cate o stire cu un habotnic care a refuzat tranfuzia pentru ca-i interzice religia sau nu doneaza organe pentru vrea sa fie intreg pe lumea cealalta. Tu realizezi ca raiul tau e plin de babe barfitoare, hoti si violatori? :)) Tu esti un om corect, sau incerci sa fi, pentru a ajunge in raiul asta populat de personaje dubioase iar eu incerc sa fiu un om corect pentru ca doresc ca convietuiesc in liniste si pace cu semenii mei, aleg sa respect legile nu pentru o recompensa in rai ci pentru ca asa-i corect fata de semeni. Ce sa-ti spun? Bon voyage mon frere!! :))
PS Cica sa ajungi pe lumea cealalta si sa gasesti la poarta un batran cu barba sura iar tu, foarte bucuros, sa-i spui "Oooo, sfinte Petre, ce bucuros sunt sa te vad. Eram sigur ca voi ajunge in rai" La care batranul cu barba sura "Imi pare rau pentru tine dar eu sunt Vișnu, religia adevarata este hinduismul dar nu te necajii pentru ca te vei reincarna si vei repeta ciclul asta pana vei avea norocul sa te nasti in India" As crede in viata de apoi numai ca sa-ti vad figura. :)) Nu mai zic de musulmanii care-si cauta cele 72 de virgine. Succes! =))
"Erori de logica":
(25 Iulie 2019, 15:01)
Stiinta nu exclude credinta.Toata crema stiintei si spiritualitatii mondiale, fizicieni, medici, astronomi, scriitori, filozofi etc( Newton,Pasteur,Bacon,Barrow, Kepler,Copernic,Maxwell,Descartes, Marconi,Kelvin,Pascal,Kant, Planck,Paulescu etc,etc) pe a caror contributie la dezvoltarea stiintei si civilizatiei umane se bazeaza intregul confort tehnologic de azi, au avut un lucru in comun: toti si-au marturisit credinta in Divinitate. Peste 90% din castigatorii premiului Nobel s-au declarat a fi credinciosi(majoritatea crestini, urmati de mozaici, musulmani, hindusi etc). Sa vii acum, simplu  anonim si analfabet religios ca sa-ti declari public dispretul pt aceasta realitate, demonstreaza doar lipsa de cultura, de bun simt si, in ultima instanta, de experienta de viata. Flacau,mai ai mult pana departe; sincer, bafta multa!
Ateu!:
(25 Iulie 2019, 12:19)
@Habotnicului cu studii tehnice
Poti sa faci un efort si sa vezi tot tabloul si nu doar bucatica ta de lume? Si alti eruditi precum Arhimede, Aristotel, Euclid au crezut la vremea lor in Zeus si toata pleiada de zei antici dar daca au enuntat niste principii matematice sau fizice asta nu-i face neaparat o autoritate in materie de religie pentru asltfel tu nu ai fi fost acum crestin ci te rugai la toata pleiada de zei greci antici? Argumentul tau cu "habotnici celebri" este pueril si invalid pentru ca alti oameni de stiinta au avut alte preferinte religioase precum islamismul, hinduismul, iudaismul, budismul, etc. In principiu se poate vorbi de o divinitate insa nu despre divinitatea aia este crestinismul ci este despre o anume divinitate care te urmareste cand esti singur la baie, sta la dosul unora sa vada ce se petrece, nu-i place ca te-ai imbracat prea strident sau nu-i place o anumita muzica, sau este iubitoare de oameni dar ii pricopseste cu un mic cancer, ai liberul arbitru insa 'mniezau stie exact ce vei face si-n acest context nu-si are rostul expresia 'mniezau te testeaza, etc. Pentru o divinitate atat de iluziva are niste gusturi si niste opinii foarte exacte. In asta consta absurdul religiilor si a celor care vorbesc in numele divinitatii. Si Charles Darwin era crestin iar teoria lui venea in contradictie cu toate perceptele religioase. Mai mult, a ezitat timp de 10 ani pana sa-si publice lucrarea "Originea speciilor" tocmai datorita conflictului interior stiinta-religie. Intr-un final stiinta a invins prejudecatile religioase iar lucrarea lui este considerata una dintre cele mai importante zece cărți care au influențat lumea. Tu, ca om cu studii tehnice, nu ar trebui sa faci asemenea erori de logica.
"Habotnici"faimosi:
(24 Iulie 2019, 19:59)
Savantul Nicolae Paulescu, descoperitorul insulinei: "Ideea de Dumnezeu este o notiune fundamentala fara de care stiinta cade in absurd. Fara Dumnezeu viata nu poate fi explicata. Ingrijiti bolnavul nu ca pe un frate, ci ca pe insusi Dumnezeu"(fragment de discurs tinut in fata studentilor la medicina). Filozoful Constantin Noica raspundea securistilor care l-au arestat, acuzat fiind si de 'obscurantism religios': "Nu pierd nimic daca sunt credincios si Dumnezeu nu exista, dar, daca exista, am castigat TOTUL" La dictionarul personal, noteaza-i, deci, ca habotnici pe romanii de exceptie: Eminescu,Paulescu, Noica, Tutea, etc,etc. Cat priveste fizica si credinta, ele nu se exclud. Iti amintesc(doar ai citit atatea carti, n-asa?) ca teoria nasterii Universului( Big-Bang) valabila si azi, apartine unui preot(catolic, ce-i drept): George Lemaitre, dar si fizician si profesor la Univ. Catolica din Louvain,Belgia, bun prieten cu Einstein. Sigur, pe langa genialul @ateu(inteligenta se tine dupa tine dar tu esti mult mai iute) el nu e decat o biata"lacusta neagra" ..
Ateu!:
(24 Iulie 2019, 11:57)
@Lacustei Negre/Habotnicului care m-a apostrofat
Deci nu esti lacusta neagra ci esti habotnic. :)) Pentru unul cu studii tehnice te prinzi cam greu de ipoteza. Cand iti spune o lacusta neagra ca grindina a venit ca pedeapsa divina tu negi toata meteorlogia si mergi pe varianta lacustei? Dar cand auzi ca l-a trasnit 'mniezau, negi toata fizica si dai crezare babei care a afirmat asta? De 6.000 de ani oamenii tot incearca sa-si explice fenomenele naturale prin fel de fel de acte/fapte divine iar tu dupa ce ai studiat Univ .Tehnica Cluj ai ales sa mergi pe explicatiile divine? Nasol, statul a cheltuit banii degeaba cu tine. :)) Dar cancerul? Tot pedeapsa divina? Inteleg ca explicatia lacustelor negre este ca adultul face cancer din cauza pacatelor dar copiii? Ce pacate au ei pentru a primi un asemenea "cadou"? Biblia ta este plina de aberatii in care nici tu nu crezi. Daca-ti vine sotia cu o sarcina extraconjugala dar iti spune ca a fost duhul sfant, tu o crezi? Sau dupa ce ai stufiat la Univ .Tehnica Cluj inca mai crezi ca lumea noastra a fost facut in 6 zile? Sau "Dumnezeu a zis: „Să fie lumină!” Și a fost lumină" dar nu exista niciun corp ceresc sa lumineze pentru ca "Dumnezeu a făcut cei doi mari luminători, și anume: luminătorul cel mai mare, ca să stăpânească ziua, și luminătorul cel mai mic, ca să stăpânească noaptea; a făcut și stelele" Atata fizica v-a invatat la Univ .Tehnica Cluj? Mai intai apare lumina dupa care apare si dursa luminii? Si-mi spui mie ca sunt analfabet functional? :)) Mare glumet esti! Asta insemna sa crezi si sa nu cercetezi. In ciuda faptului ca sunt niste aberatii tu ai ales sa-ti negi toata educatia tehnica si sa crezi nonsensuri. Bravo! La dictionar la habotnic este poza ta. :))
Mary:
(24 Iulie 2019, 11:41)
   Tot ce a fost "al partidului" hrăpăreții au luat!! Luați tot!! Politica pașilor mărunți. Dacă nu noi, atunci cine??!! Nu aveți un țârcovnic șă-l faceți primar??!! Ar fi mai simplu atunci!!
@Ateul:
(24 Iulie 2019, 10:37)
"Daca asa arata dragostea lu' ''mnezau eu spun pas"..cam asta ti-e concluzia, daca zici ca ai incercat sa rasfoiesti Biblia. Cum spuneam, un analfabet functional nu va intelege niciodata cuvintele, chiar daca e in stare sa le citeasca. Si pt ca esti obsedat de "lacustele negre", iti marturisesc ca Univ .Tehnica Cluj nu avea sectie de teologie in 1975 cand am absolvit-o. Si nici acum nu are..
pro gica contra:
(24 Iulie 2019, 10:16)
Jumatati de adevaruri. Va consumati energia aiurea, disputa asta nu a rezolvat-o nimeni pana acum si nici no s-o clarifice. Este clar ca exista doar o divinitate, iar oamenii i-au spus in fel si chip in functie de interese. Religiile...no comment; fiecare a cautat sa prosteasca foarte multi adepti ca sa-si asigure un confort financiar sporit si bineinteles putere politica: de la uns regi, la lins politicieni (rosii in cazul Ro). Este o asemanare izbitoare intre religie (a nu se confunda cu credinta) si politica! Sistem piramidal, "ascultare totala", cine nu e cu no i -e impotriva, fonduri cat mai multe catre lideri ca sa traiasca in lux pe fondul jecmanirii populatiei credule, promisiuni, legaturi cu secu`, avaritie, ipocrizie, etc. Cum drq sa te duci si sa sfintesti biserici coborand din rolls royce (de sute de mii de euro) tu cap al bor, propovaduind la saraci cumpatarea (sau cumpararea?). Nu e f cinic, snob, opulent sa-ti care alti 10 popi (sclavi) rochita?
Credeti fratilor si respectati cele 10 porunci, dar cu religiile astea lasati-o mai usor ca ni s-au urcat in cap. Ati luat toata str Episcopiei, vreti sa inchideti iar str Odobescu, parcul mare, gata, ajunge! Credinta e in sufletul fiecariua! Mai sfinte sunt mainile care ajuta, decat cele care se roaga!
@Viorel:
(24 Iulie 2019, 10:16)
Articolul ne informeaza ca fosta cantina pcr va fi transformata in centru cultural. Dar, ca si tine, sunt unii 'ingusti' si analfabeti-religios care atunci cand aud de cultura si de implicare bisericii, li se ridica parul pe spinare. Stai cuminte, ia o gura de apa rece(nu de la robinet) si-ti trece supararea.
@Credo:
(24 Iulie 2019, 10:02)
"Unul sigur e popa".. Ai fost pe aproape: ateul e insul care n-a intrat la seminar iar acum se razboieste cu popii si cu credinta..
Eminescu vs Herodot:
(24 Iulie 2019, 09:57)
"Biserica ortodoxa romana e de 18 sute de veacuri maica spirituala a poporului roman. Ea a stabilit si unificat limba noastra incat suntem singurul popor fara dialecte propriu-zise. Ea ne-a ferit in mod egal de inghitirea printre poloni, unguri, tatari si turci, ea este inca astazi singura arma de aparare si sprijin al milioanelor de romani cari traiesc dincolo de hotarele noastre. Cine o combate pe ea si ritualurile ei, poate fi cosmopolit, socialist, republican universal si orice i-o veni in minte, dar numai roman nu e"(M. Eminescu, articol pubilcat in ziarul 'Timpul'-2 feb. 1879).
Viorel:
(24 Iulie 2019, 08:04)
De câte ori apare un articol despre ,,trimișii lui Dumnezeu”, se simte atitudinea de respingere din partea oamenilor. Rămân însă destui înguști lingăi.
Clinic sănătos:
(23 Iulie 2019, 20:12)
Băăă, sunteți nebuni? Pe ce v-ați luat? Lumea arde-n foc și unii fac apologia popilor! Căldura V-a prostit, mai comentați la drc și altceva că i-ați decât destul pe popi! Le crește burta de la o zi la alta, săracii!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Vineri 15 Nov 2019
126 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0
Razie a polițiștilor la Slobozia

Razie a polițiștilor la Slobozia

În cursul zilei de miercuri, 13 noiembrie a.c., pe raza municipiului Slobozia au fost angrenate aproximativ 40 de efective de Ordine Publică, Poliție Rutieră și Investigații Criminale, precum și luptători ...[citește_toată_știrea]

14 Noiembrie 2019, 16:15
(130 vizualizări - 1 comentariu)

Taguri: Slobozia razie


DN21: Accident rutier soldat cu trei victime

Joi, 14 noiembrie a.c., în jurul orei 6,20, s-a produs o coliziune între două autoturisme pe Drumul Național 21. Pentru salvarea victimelor, au acționat salvatorii de la Detașamentul Slobozia cu o autospecială ...[citește_toată_știrea]

14 Noiembrie 2019, 16:10
(118 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: DN21 accident


Căzănești: «Cupa Bărăganului la Oină»

Sâmbătă, 16 noiembrie 2019, la Sala de Sport a orașului Căzănești se va desfășura, începând cu orele 10,00, prima ediție «Cupa Bărăganului la Oină». Competiția, organizată de Federația Română de Oină împreună ...[citește_toată_știrea]

14 Noiembrie 2019, 16:05
(115 vizualizări - 0 comentarii)


La volan prin Urziceni, fără permis de conducere

Marți, 12 noiembrie a.c., polițiștii rutieri au depistat un tânăr, de 18 ani, din județul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Urziceni, fără a deține permis de conducere pentru ...[citește_toată_știrea]

13 Noiembrie 2019, 15:25
(124 vizualizări - 0 comentarii)


4
Pește confiscat de polițiștii ialomițeni

Pește confiscat de polițiștii ialomițeni

Peste 200 de kilograme de pește din specia fitofag au fost confiscate de polițiștii ialomițeni după ce au depistat în trafic un bărbat, de 43 de ani, care transporta pe DN2A pește fără documente de proveniență ...[citește_toată_știrea]

13 Noiembrie 2019, 15:20
(167 vizualizări - 0 comentarii)


Mihail Kogălniceanu: Accident rutier soldat cu cinci victime pe DJ212

Evenimentul s-a produs marți, 12 noiembrie a.c., în jurul orelor 19,30, când un autoturism a părărăsit partea carosabilă și s-a izbit frontal de un pom aflat pe marginea șoselei. La locul intervenției au ...[citește_toată_știrea]

13 Noiembrie 2019, 13:05
(154 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: «Salonul de toamnă 2019»

Vineri, 15 noiembrie 2019, începând cu orele 13,00, la Centrul Cultural «Ionel Perlea» Slobozia va avea loc vernisajul expoziției «Salonul de toamnă 2019». Evenimentul este organizat de Consiliul Județean ...[citește_toată_știrea]

13 Noiembrie 2019, 12:10
(163 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

12 Noiembrie 2019, 17:10


8

Slobozia: Și-a înscenat singur o tâlhărie după ce a pierdut banii la păcănele

Polițiștii ialomițeni au depistat un tânăr, de 22 de ani, din Slobozia, care și-ar fi înscenat singur o tâlhărie calificată. În fapt, luni, 11 noiembrie 2019, în jurul orelor 18,00, un bărbat a apelat numărul ...[citește_toată_știrea]

12 Noiembrie 2019, 15:15
(244 vizualizări - 0 comentarii)


9

Beat și fără permis: Tânăr din Săveni, prins de polițiști la volanul unei mașini pe care o furase!

Luni, 11 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Platonești au fost sesizați de o femeie, de 40 de ani, cu privire la faptul că o persoană necunoscută i-ar fi sustras autoturismul ...[citește_toată_știrea]

12 Noiembrie 2019, 15:10
(196 vizualizări - 0 comentarii)


10

RAJA Constanța: Avarie la furnizarea apei în Țăndărei

Pentru executarea lucrărilor de înlocuire a unui hidrant de la intersecția străzilor Artelor cu Mecanizării, din orașul Țăndărei, RAJA Constanța a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile marți ...[citește_toată_știrea]

12 Noiembrie 2019, 15:05
(98 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Misiuni pentru siguranța desfășurării Alegerilor Prezidențiale

În perioada 9-10 noiembrie 2019, polițiștii, jandarmii și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență vor asigura paza și protecția a 220 secții de votare ce s-au constituit pe raza județului ...[citește_toată_știrea]

8 Noiembrie 2019, 17:25
(272 vizualizări - 0 comentarii)


12

Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În perioada 11-15 noiembrie a.c., E-Distribuție Dobrogea anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări se vor desfășura în ...[citește_toată_știrea]

8 Noiembrie 2019, 17:20
(266 vizualizări - 0 comentarii)


Razie a polițiștilor în zona Urziceni

Marți, 7 noiembrie a.c., polițiștii ialomițeni au efectuat o razie în municipiul Urziceni și comuna Bărbulești pentru prevenirea și combaterea faptelor comise cu violență, a activităților comerciale ilicite ...[citește_toată_știrea]

8 Noiembrie 2019, 17:15
(149 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Activități de prevenire în unitățile de învățământ din Fetești

Aproximativ 800 de elevi din cadrul a 4 unități de învățământ de pe raza municipiului Fetești au participat la activități preventive în cadrul cărora au fost dezbătute diferite teme care să conducă la prevenirea ...[citește_toată_știrea]

8 Noiembrie 2019, 17:10
(123 vizualizări - 0 comentarii)


Atenție, se oprește apa în municipiul Fetești pentru lucrări E-Distribuție Dobrogea!

Pentru efectuarea lucrărilor anuale de reparații și întreținere a unor instalații și rețele electrice din municipiul Fetești, E-Distribuție Dobrogea va întrerupe furnizarea energiei electrice vineri, 8 ...[citește_toată_știrea]

7 Noiembrie 2019, 17:10
(320 vizualizări - 0 comentarii)


Munteni Buzău: Jandarmii, prezenți la «Târgul de Toamnă»

În perioada 8-9 noiembrie a.c., jandarmii ialomițeni vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică în localitatea Munteni Buzău cu ocazia «Târgului de Toamnă». În plus, în cadrul acestui eveniment ...[citește_toată_știrea]

7 Noiembrie 2019, 16:10
(229 vizualizări - 0 comentarii)


Razie a polițiștilor la Slobozia

Marți, 5 noiembrie a.c., 49 de polițiști  ialomițeni au desfășurat o acțiune de amploare pe raza municipiului Slobozia. Astfel, au fost efectuate percheziții domiciliare ce au vizat documentarea activității ...[citește_toată_știrea]

6 Noiembrie 2019, 17:20
(380 vizualizări - 1 comentariu)

Taguri: Slobozia razie


Slobozia: Tânăr reținut după ce a fost prins la volanul mașinii pe care o furase

Marți, 5 noiembrie a.c., polițiștii slobozeni au reținut pentru 24 ore doi tineri bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de «furt calificat», «tentativă de furt calificat» și «distrugere», fapte săvârșite ...[citește_toată_știrea]

6 Noiembrie 2019, 17:15
(258 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat din Fetești, arestat pentru conducere fără permis

Marți, 5 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Fetești au identificat pe raza municipiului Fetești un bărbat, de 37 de ani, pe numele căruia Judecătoria Fetești a emis ...[citește_toată_știrea]

6 Noiembrie 2019, 17:10
(200 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești arestare


Slobozia: Cercetat pentru «deținere de obiecte periculoase»

Marți, 5 noiembrie a.c., polițiștii ialomițeni au depistat pe raza municipiului Slobozia un tânăr de 19 ani care avea asupra sa un baston metalic cu 3 elemenți. Cel în cauză a fost sancționat contravențional ...[citește_toată_știrea]

6 Noiembrie 2019, 17:05
(283 vizualizări - 0 comentarii)


Icoana Făcătoare de Minuni a Maicii Domnului de la Mânăstirea Adam, la Slobozia

Icoana Făcătoare de Minuni a Maicii Domnului de la Mânăstirea Adam, la Slobozia

Marți, 5 noiembrie 2019, Preasfințitul Părinte Episcop Vincențiu, împreună cu toți preoții Eparhiei noastre și peste 4000 de credincioși au întâmpinat la Catedrala Episcopală «Înălțarea Domnului» din Slobozia ...[citește_toată_știrea]

5 Noiembrie 2019, 19:05
(432 vizualizări - 1 comentariu)


S-a stins din viață antrenorul de handbal Liviu Paraschiv

S-a stins din viață antrenorul de handbal Liviu Paraschiv

Ziua de 5 noiembrie 2019 a început cu o veste extrem de tristă pentru handbalul românesc. S-a stins din viață, la vârsta de 72 de ani, unul dintre cei mai longevivi și valoroși antrenori pe care i-a avut ...[citește_toată_știrea]

5 Noiembrie 2019, 16:45
(615 vizualizări - 2 comentarii)


Movilița: Persoane intoxicate cu monoxid de carbon

Luni, 4 noiembrie a.c., în jurul orelor 23,00, o femeie de 52 de ani, din localitatea Movilița, a apelat numărul de urgență 112 sesizând faptul că fiul ei, în vârstă de 31 de ani, are stări de leșin. În ...[citește_toată_știrea]

5 Noiembrie 2019, 16:40
(280 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Beat la volan, a provocat un accident

Duminică, 3 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Fetești au intervenit la un accident rutier soldat cu rănirea a două persoane. În fapt, în timp ce se afla la volanul unui autoturism ...[citește_toată_știrea]

5 Noiembrie 2019, 16:35
(176 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Peste 500 sancțiuni contravenționale aplicate

În perioada 1-3 noiembrie a.c., polițiștii ialomițeni au intervenit la 155 evenimente și au aplicat peste 500 de sancțiuni contravenționale. Astfel, în urma activităților au fost constatate 37 infracțiuni ...[citește_toată_știrea]

5 Noiembrie 2019, 16:30
(192 vizualizări - 1 comentariu)


DSVSA Ialomița: 15 focare active de Pestă Porcină Africană

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează proprietarii/deținătorii de porcine atât din exploatațiile comerciale, cât și din gospodăriile populației despre situația ...[citește_toată_știrea]

5 Noiembrie 2019, 16:25
(227 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Lansare de carte pentru copii

Sâmbătă, 9 noiembrie 2019, începând cu orele 12,00, la Centrul Cultural «Ionel Perlea» din Slobozia va avea loc lansarea de carte pentru copii «Povestea Mimozei». ...[citește_toată_știrea]

5 Noiembrie 2019, 16:20
(177 vizualizări - 0 comentarii)


Axintele: Percheziție la un hoț din locuințe

Luni, 4 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Axintele au efectuat o percheziție domiciliară pe raza comunei Axintele pentru documentarea activității infracționale a unei persoane bănuite ...[citește_toată_știrea]

5 Noiembrie 2019, 16:15
(199 vizualizări - 0 comentarii)


Scânteia: Ordin de protecție emis pe numele unui brăilean

Luni, 4 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Grivița au fost sesizați cu privire la un scandal în familie produs în localitatea Scânteia. În fapt, un bărbat, de 36 de ani, din ...[citește_toată_știrea]

5 Noiembrie 2019, 16:10
(294 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Sacagiu în Senatorul lui Dumnezeu și-a adjudecat funcția de subprefect! Bullyngbașa în Senatorul lui Dumnezeu și-a adjudecat funcția de subprefect! Moldoveanu în Senatorul lui Dumnezeu și-a adjudecat funcția de subprefect! antijaf în Schimbarea prefectului și subprefectului, prioritate pentru deputatul PNL Gheorghe Tinel Fetele"cumintele" în Razie a polițiștilor la Slobozia spatiu birou în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 13 noiembrie 2019 PSD ist în Senatorul lui Dumnezeu și-a adjudecat funcția de subprefect! Geo în La Spitalul Județean de Urgență Slobozia, 30% dintre diagnostice au fost eronate Cucu Bau! în Senatorul lui Dumnezeu și-a adjudecat funcția de subprefect! Cetatean în Senatorul lui Dumnezeu și-a adjudecat funcția de subprefect! Dfh în Senatorul lui Dumnezeu și-a adjudecat funcția de subprefect! Cati în Plajă cu acces restricționat în stațiunea Amara dottore în Senatorul lui Dumnezeu și-a adjudecat funcția de subprefect! Urziceni în Senatorul lui Dumnezeu și-a adjudecat funcția de subprefect! mar în Schimbarea prefectului și subprefectului, prioritate pentru deputatul PNL Gheorghe Tinel george2 în Senatorul lui Dumnezeu și-a adjudecat funcția de subprefect! Unde s bani e și cerneala în Senatorul lui Dumnezeu și-a adjudecat funcția de subprefect! gogu de la borduri în Schimbarea prefectului și subprefectului, prioritate pentru deputatul PNL Gheorghe Tinel Traian în Senatorul lui Dumnezeu și-a adjudecat funcția de subprefect! Gigel în Senatorul lui Dumnezeu și-a adjudecat funcția de subprefect!
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...