Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Centru socio-cultural marca PS Vincențiu

Preasfințitul, mai aproape de Dumnezeu

Centru socio-cultural marca PS Vincențiu

Episcopia Sloboziei și Călărașilor are în administrare o nouă clădire, iar «fosta cantină a partidului» va avea un nou domeniu de activitate. Viitorul Centru Socio-Cultural va găzdui ateliere pentru seminariști și activități sociale și culturale...

«Fosta cantină a partidului» a ajuns în administrarea Episcopiei
Zilele trecute, anunțul intitulat «PUD Centru Socio-Cultural» a fost făcut pu­blic. Episcopia Sloboziei și Călărașilor, în calitate de inițiator și beneficiar al proiectului, și-a anunțat public intenția de elaborare a unui Plan Urbanistic Detaliat referitor la «fosta cantină a partidului». Astfel, cetățenii municipiului au fost invitați să transmită observațiile și pro­punerile referitoare la viitoarea destinație a construcției. Proiectul «Consolidare și extindere pe verticală Centru Socio-Cultural» presupune construirea unui nou etaj pentru clădirea «fostei cantine a partidului», impunând și consolidarea în­tregului edificiu. Construcția se situează în centrul munici­piului, pe strada Alexandru Odobescu... Mai precis spus, peste drum de Seminarul Teologic Ortodox «Sf. Ioan Gură de Aur» din Slobo­zia. De precizat este faptul că fostul proprietar ar fi vândut clădirea cu 1 milion de euro... Astfel, în urmă cu un an, clădirea a intrat în po­sesia Episcopiei. După mai bine de 3 luni de la achiziționarea locației, Episcopia s-a decis asupra destinației clădirii. «Viitorul Centru va cuprinde activități socio-culturale și ateliere pentru elevii ce urmează cursurile Seminarului Teologic Ortodox „Sf. Ioan Gură de Aur“ din Slobozia...» susține Nicușor Dascălu, purtătorul de cuvânt al Episcopiei Sloboziei și Călărașilor.

Nou Centru pe verticală
Clădirea viitorului Centru Socio-Cul­tu­ral va avea o suprafață de peste 900 mp, rea­lizându-se extinderea pe verticală a construcției existente cu un regim de înălțime P+2. «Spațiul adiacent acestei investiții se va realiza pe cheltuiala beneficiarului. O dată cu realizarea extinderii pe verticală, consolidarea va mo­derniza spațiul existent, care va trebui să fie rea­lizat cu materiale moderne, durabile în timp și să contribuie la plastica arhitecturală a acestei zone...» mai specifică anunțul pu­blic al Episcopiei Sloboziei și Călărașilor. Să reamintim că nu este prima dată când Episcopia se extinde administrativ, Centrul Socio-Cultural «Episcopul Damaschin» din zona E14 fiind primul proiect de acest gen. Rolul înființării acestuia a fost reacreditat în anul 2013, serviciile de consiliere și sprijin emoțional pentru părinții și copiii aflați în dificultate reprezentând principalele sarcini ale edificiului.

22 Iulie 2019, 11:25 (3190 vizualizări - 40 comentarii)

Citiți și:
Episcopia Sloboziei și Călărașilor: 10 ani de la întronizarea episcopului Vincențiu
Pastorală la Învierea Domnului
Prietenii arhiereului Vincențiu

Comentariile cititorilor:


,,nea ateul,,:
(26 Iulie 2019, 06:48)
Esti tulburat ,nene ateule...Statul ne ,,garanteaza,, spitale,autostrazi,alea ,alea...din banii nostri! Macar Biserica face! De cheltuiala cu Arena Nationala nu ai mai sarit in sus...Chelul isi pune mana in cap...
#pasajladrajna:
(25 Iulie 2019, 17:27)
Stiinta nu exclude credinta dar de multe ori intră in contradictie cu ea. 
Ateu!!:
(25 Iulie 2019, 16:26)
@"Erori de logica"
Stiinta nu exclude credinta, este foarte adevarat dar nu vad unde am afirmat eu asa ceva. Nu am spus niciodata asa ceva ci am spus ca RELIGIA EXCLUDE STIINTA. Religia a fost o piedica constanta in calea stiintei. Ai probleme si de atentie si de concentrare si de logica. :))  Cum ai terminat facultatea aia? Ce profil ai terminat? Metalurgie sau minerit? :)) Chiar si in ziua de astazi vedem cum biserica, pe care o aperi cu ceafa transpirata, face o campanie constanta impotriva vaccinarii, CI sau pasapoarte cu cip, implanturile cu cip, modificarilor genetice, transplant, transfuzii, etc. In fiecare zi apare cate o stire cu un habotnic care a refuzat tranfuzia pentru ca-i interzice religia sau nu doneaza organe pentru vrea sa fie intreg pe lumea cealalta. Tu realizezi ca raiul tau e plin de babe barfitoare, hoti si violatori? :)) Tu esti un om corect, sau incerci sa fi, pentru a ajunge in raiul asta populat de personaje dubioase iar eu incerc sa fiu un om corect pentru ca doresc ca convietuiesc in liniste si pace cu semenii mei, aleg sa respect legile nu pentru o recompensa in rai ci pentru ca asa-i corect fata de semeni. Ce sa-ti spun? Bon voyage mon frere!! :))
PS Cica sa ajungi pe lumea cealalta si sa gasesti la poarta un batran cu barba sura iar tu, foarte bucuros, sa-i spui "Oooo, sfinte Petre, ce bucuros sunt sa te vad. Eram sigur ca voi ajunge in rai" La care batranul cu barba sura "Imi pare rau pentru tine dar eu sunt Vișnu, religia adevarata este hinduismul dar nu te necajii pentru ca te vei reincarna si vei repeta ciclul asta pana vei avea norocul sa te nasti in India" As crede in viata de apoi numai ca sa-ti vad figura. :)) Nu mai zic de musulmanii care-si cauta cele 72 de virgine. Succes! =))
"Erori de logica":
(25 Iulie 2019, 15:01)
Stiinta nu exclude credinta.Toata crema stiintei si spiritualitatii mondiale, fizicieni, medici, astronomi, scriitori, filozofi etc( Newton,Pasteur,Bacon,Barrow, Kepler,Copernic,Maxwell,Descartes, Marconi,Kelvin,Pascal,Kant, Planck,Paulescu etc,etc) pe a caror contributie la dezvoltarea stiintei si civilizatiei umane se bazeaza intregul confort tehnologic de azi, au avut un lucru in comun: toti si-au marturisit credinta in Divinitate. Peste 90% din castigatorii premiului Nobel s-au declarat a fi credinciosi(majoritatea crestini, urmati de mozaici, musulmani, hindusi etc). Sa vii acum, simplu  anonim si analfabet religios ca sa-ti declari public dispretul pt aceasta realitate, demonstreaza doar lipsa de cultura, de bun simt si, in ultima instanta, de experienta de viata. Flacau,mai ai mult pana departe; sincer, bafta multa!
Ateu!:
(25 Iulie 2019, 12:19)
@Habotnicului cu studii tehnice
Poti sa faci un efort si sa vezi tot tabloul si nu doar bucatica ta de lume? Si alti eruditi precum Arhimede, Aristotel, Euclid au crezut la vremea lor in Zeus si toata pleiada de zei antici dar daca au enuntat niste principii matematice sau fizice asta nu-i face neaparat o autoritate in materie de religie pentru asltfel tu nu ai fi fost acum crestin ci te rugai la toata pleiada de zei greci antici? Argumentul tau cu "habotnici celebri" este pueril si invalid pentru ca alti oameni de stiinta au avut alte preferinte religioase precum islamismul, hinduismul, iudaismul, budismul, etc. In principiu se poate vorbi de o divinitate insa nu despre divinitatea aia este crestinismul ci este despre o anume divinitate care te urmareste cand esti singur la baie, sta la dosul unora sa vada ce se petrece, nu-i place ca te-ai imbracat prea strident sau nu-i place o anumita muzica, sau este iubitoare de oameni dar ii pricopseste cu un mic cancer, ai liberul arbitru insa 'mniezau stie exact ce vei face si-n acest context nu-si are rostul expresia 'mniezau te testeaza, etc. Pentru o divinitate atat de iluziva are niste gusturi si niste opinii foarte exacte. In asta consta absurdul religiilor si a celor care vorbesc in numele divinitatii. Si Charles Darwin era crestin iar teoria lui venea in contradictie cu toate perceptele religioase. Mai mult, a ezitat timp de 10 ani pana sa-si publice lucrarea "Originea speciilor" tocmai datorita conflictului interior stiinta-religie. Intr-un final stiinta a invins prejudecatile religioase iar lucrarea lui este considerata una dintre cele mai importante zece cărți care au influențat lumea. Tu, ca om cu studii tehnice, nu ar trebui sa faci asemenea erori de logica.
"Habotnici"faimosi:
(24 Iulie 2019, 19:59)
Savantul Nicolae Paulescu, descoperitorul insulinei: "Ideea de Dumnezeu este o notiune fundamentala fara de care stiinta cade in absurd. Fara Dumnezeu viata nu poate fi explicata. Ingrijiti bolnavul nu ca pe un frate, ci ca pe insusi Dumnezeu"(fragment de discurs tinut in fata studentilor la medicina). Filozoful Constantin Noica raspundea securistilor care l-au arestat, acuzat fiind si de 'obscurantism religios': "Nu pierd nimic daca sunt credincios si Dumnezeu nu exista, dar, daca exista, am castigat TOTUL" La dictionarul personal, noteaza-i, deci, ca habotnici pe romanii de exceptie: Eminescu,Paulescu, Noica, Tutea, etc,etc. Cat priveste fizica si credinta, ele nu se exclud. Iti amintesc(doar ai citit atatea carti, n-asa?) ca teoria nasterii Universului( Big-Bang) valabila si azi, apartine unui preot(catolic, ce-i drept): George Lemaitre, dar si fizician si profesor la Univ. Catolica din Louvain,Belgia, bun prieten cu Einstein. Sigur, pe langa genialul @ateu(inteligenta se tine dupa tine dar tu esti mult mai iute) el nu e decat o biata"lacusta neagra" ..
Ateu!:
(24 Iulie 2019, 11:57)
@Lacustei Negre/Habotnicului care m-a apostrofat
Deci nu esti lacusta neagra ci esti habotnic. :)) Pentru unul cu studii tehnice te prinzi cam greu de ipoteza. Cand iti spune o lacusta neagra ca grindina a venit ca pedeapsa divina tu negi toata meteorlogia si mergi pe varianta lacustei? Dar cand auzi ca l-a trasnit 'mniezau, negi toata fizica si dai crezare babei care a afirmat asta? De 6.000 de ani oamenii tot incearca sa-si explice fenomenele naturale prin fel de fel de acte/fapte divine iar tu dupa ce ai studiat Univ .Tehnica Cluj ai ales sa mergi pe explicatiile divine? Nasol, statul a cheltuit banii degeaba cu tine. :)) Dar cancerul? Tot pedeapsa divina? Inteleg ca explicatia lacustelor negre este ca adultul face cancer din cauza pacatelor dar copiii? Ce pacate au ei pentru a primi un asemenea "cadou"? Biblia ta este plina de aberatii in care nici tu nu crezi. Daca-ti vine sotia cu o sarcina extraconjugala dar iti spune ca a fost duhul sfant, tu o crezi? Sau dupa ce ai stufiat la Univ .Tehnica Cluj inca mai crezi ca lumea noastra a fost facut in 6 zile? Sau "Dumnezeu a zis: „Să fie lumină!” Și a fost lumină" dar nu exista niciun corp ceresc sa lumineze pentru ca "Dumnezeu a făcut cei doi mari luminători, și anume: luminătorul cel mai mare, ca să stăpânească ziua, și luminătorul cel mai mic, ca să stăpânească noaptea; a făcut și stelele" Atata fizica v-a invatat la Univ .Tehnica Cluj? Mai intai apare lumina dupa care apare si dursa luminii? Si-mi spui mie ca sunt analfabet functional? :)) Mare glumet esti! Asta insemna sa crezi si sa nu cercetezi. In ciuda faptului ca sunt niste aberatii tu ai ales sa-ti negi toata educatia tehnica si sa crezi nonsensuri. Bravo! La dictionar la habotnic este poza ta. :))
Mary:
(24 Iulie 2019, 11:41)
   Tot ce a fost "al partidului" hrăpăreții au luat!! Luați tot!! Politica pașilor mărunți. Dacă nu noi, atunci cine??!! Nu aveți un țârcovnic șă-l faceți primar??!! Ar fi mai simplu atunci!!
@Ateul:
(24 Iulie 2019, 10:37)
"Daca asa arata dragostea lu' ''mnezau eu spun pas"..cam asta ti-e concluzia, daca zici ca ai incercat sa rasfoiesti Biblia. Cum spuneam, un analfabet functional nu va intelege niciodata cuvintele, chiar daca e in stare sa le citeasca. Si pt ca esti obsedat de "lacustele negre", iti marturisesc ca Univ .Tehnica Cluj nu avea sectie de teologie in 1975 cand am absolvit-o. Si nici acum nu are..
pro gica contra:
(24 Iulie 2019, 10:16)
Jumatati de adevaruri. Va consumati energia aiurea, disputa asta nu a rezolvat-o nimeni pana acum si nici no s-o clarifice. Este clar ca exista doar o divinitate, iar oamenii i-au spus in fel si chip in functie de interese. Religiile...no comment; fiecare a cautat sa prosteasca foarte multi adepti ca sa-si asigure un confort financiar sporit si bineinteles putere politica: de la uns regi, la lins politicieni (rosii in cazul Ro). Este o asemanare izbitoare intre religie (a nu se confunda cu credinta) si politica! Sistem piramidal, "ascultare totala", cine nu e cu no i -e impotriva, fonduri cat mai multe catre lideri ca sa traiasca in lux pe fondul jecmanirii populatiei credule, promisiuni, legaturi cu secu`, avaritie, ipocrizie, etc. Cum drq sa te duci si sa sfintesti biserici coborand din rolls royce (de sute de mii de euro) tu cap al bor, propovaduind la saraci cumpatarea (sau cumpararea?). Nu e f cinic, snob, opulent sa-ti care alti 10 popi (sclavi) rochita?
Credeti fratilor si respectati cele 10 porunci, dar cu religiile astea lasati-o mai usor ca ni s-au urcat in cap. Ati luat toata str Episcopiei, vreti sa inchideti iar str Odobescu, parcul mare, gata, ajunge! Credinta e in sufletul fiecariua! Mai sfinte sunt mainile care ajuta, decat cele care se roaga!
@Viorel:
(24 Iulie 2019, 10:16)
Articolul ne informeaza ca fosta cantina pcr va fi transformata in centru cultural. Dar, ca si tine, sunt unii 'ingusti' si analfabeti-religios care atunci cand aud de cultura si de implicare bisericii, li se ridica parul pe spinare. Stai cuminte, ia o gura de apa rece(nu de la robinet) si-ti trece supararea.
@Credo:
(24 Iulie 2019, 10:02)
"Unul sigur e popa".. Ai fost pe aproape: ateul e insul care n-a intrat la seminar iar acum se razboieste cu popii si cu credinta..
Eminescu vs Herodot:
(24 Iulie 2019, 09:57)
"Biserica ortodoxa romana e de 18 sute de veacuri maica spirituala a poporului roman. Ea a stabilit si unificat limba noastra incat suntem singurul popor fara dialecte propriu-zise. Ea ne-a ferit in mod egal de inghitirea printre poloni, unguri, tatari si turci, ea este inca astazi singura arma de aparare si sprijin al milioanelor de romani cari traiesc dincolo de hotarele noastre. Cine o combate pe ea si ritualurile ei, poate fi cosmopolit, socialist, republican universal si orice i-o veni in minte, dar numai roman nu e"(M. Eminescu, articol pubilcat in ziarul 'Timpul'-2 feb. 1879).
Viorel:
(24 Iulie 2019, 08:04)
De câte ori apare un articol despre ,,trimișii lui Dumnezeu”, se simte atitudinea de respingere din partea oamenilor. Rămân însă destui înguști lingăi.
Clinic sănătos:
(23 Iulie 2019, 20:12)
Băăă, sunteți nebuni? Pe ce v-ați luat? Lumea arde-n foc și unii fac apologia popilor! Căldura V-a prostit, mai comentați la drc și altceva că i-ați decât destul pe popi! Le crește burta de la o zi la alta, săracii!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Vineri 23 Aug 2019
133 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Accident între Movila și Fetești, patru victime

Miercuri, 21 august a.c., în jurul orelor 17,00, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Fetești au intervenit la un eveniment rutier produs pe DJ212, în afara municipiului Fetești, soldat cu rănirea a patru ...[citește_toată_știrea]

22 August 2019, 15:15
(129 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Depistat la volanul unui autoturism radiat din circulație

Miercuri, 21 august a.c., polițiștii ialomițeni au întocmit dosare penale unor persoane bănuite de comiterea de infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice. Astfel, un bărbat, de 36 de ...[citește_toată_știrea]

22 August 2019, 15:10
(129 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiune împotriva «taximetriștilor-pirat»

Joi, 22 august a.c., polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au depistat în flagrant delict un bărbat, de 62 de ani, din localitatea Mărculești, în timp ce efectua transport neautorizat ...[citește_toată_știrea]

22 August 2019, 15:05
(134 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi de peste 57 mii de lei, 6 permise reținute

Marți, 20 august a.c., polițiștii ialomițeni au organizat o acțiune pe raza județului pentru creșterea gradului de disciplină și combaterea cauzelor generatoare de accidente, săvârșite cu implicarea bicicliștilor ...[citește_toată_știrea]

21 August 2019, 13:40
(205 vizualizări - 0 comentarii)


4

Ialomița: Beți sau fără permise, la volan

Marți, 20 august a.c., în jurul orelor 18,00, polițiștii din cadrul Secției nr. 6 Poliție Rurală Ion Roată au depistat un bărbat, de 49 de ani, din Slobozia, în timp ce conducea un autoturism pe DN2A, în ...[citește_toată_știrea]

21 August 2019, 13:20
(185 vizualizări - 0 comentarii)


5

APM Ialomița: Decizie de încetare a suspendării autorizației integrate de mediu pentru SC Clean Tech International SRL

Printr-un comunicat de presă, Agenția pentru Protecția Mediului Ialomița anunță că a emis în data de 20.08.2019 Decizia nr. 2 de încetare a suspendării Autorizației Integrate de Mediu nr. 1/17.03.2014 emisă ...[citește_toată_știrea]

21 August 2019, 12:25
(209 vizualizări - 1 comentariu)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 19-23 august a.c., orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări ...[citește_toată_știrea]

20 August 2019, 08:20
(356 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți la volan

Polițiștii Secției nr. 5 Poliție Rurală Jilavele au depistat în trafic un bărbat, de 56 de ani, din Rădulești, care conducea un autoturism pe drumul ce leagă Fierbinți-Târg de Rădulești în timp ce se afla ...[citește_toată_știrea]

20 August 2019, 08:15
(262 vizualizări - 0 comentarii)


8

Bărbat din Coșereni, prins cu cuțitul la brâu

Polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Poliție Rurală Coșereni, cu ocazia desfășurării de activități specifice pe linia prevenirii și combaterii infracțiunilor cu violență în zona barurilor și a discotecilor ...[citește_toată_știrea]

20 August 2019, 08:10
(274 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Coșereni cuțit


9

Urmărit internațional, depistat de polițiștii ialomițeni

La data de 15 august a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 5 Poliție Rurală Jilavele au acționat pe raza județului pentru depistarea peroanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag ...[citește_toată_știrea]

20 August 2019, 08:05
(299 vizualizări - 0 comentarii)


10

Polițiștii din Ialomița caută un bărbat evadat din sediul Poliției Budești, județul Călărași

Polițiștii din Ialomița sunt în altertă, după ce un bărbat de 46 de ani, din județul Călărași, a evadat în cursul zilei de marți, 13 august 2019, din sediul Poliției Budești. Oamenii legii au instituit ...[citește_toată_știrea]

14 August 2019, 15:07
(840 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

13 August 2019, 19:15


12

Slobozia: Cercetat pentru «violență în familie»

Luni, 12 august a.c., Poliția Municipiului Slobozia a fost sesizată de o femeie, de 39 de ani, din Slobozia, cu privire la faptul că ar fi fost agresată pe stradă de concubinul ei, un bărbat de 50 de ani ...[citește_toată_știrea]

13 August 2019, 16:10
(739 vizualizări - 0 comentarii)


A fost înființată oficial Filiala PLUS Ialomița

Sâmbătă, 10 august 2019, în urma Convenției Județene PLUS Ialomița, care s-a desfășurat la Slobozia, a fost constituită oficial filiala PLUS Ialomița, alegându-se echipa de conducere a acesteia pentru următorii ...[citește_toată_știrea]

13 August 2019, 12:20
(925 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi de peste 250000 de lei, 32 de permise reținute

În perioada 9-11 august a.c., polițiștii ialomițeni au fost angrenați în activități de menținere a ordinii și liniștii publice pe raza județului, precum și de prevenire și combatere a accidentelor rutiere ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 14:25
(849 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Cercetați pentru încălcarea ordinelor de protecție

Duminică, 11 august a.c., polițiștii ialomițeni au fost sesizați cu privire la încălcarea a două ordine de protecție. În primul caz, un bărbat de 42 de ani, din Slobozia, a încălcat ordinul de protecție ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 14:20
(748 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Malu, Perieți și Lăcusteni

Un accident rutier s-a produs în localitatea Malu, evenimentul fiind înregistrat sâmbătă, 10 august a.c., în jurul orelor 22,00, când un pieton a fost acroșat de un autoturism. Victima, un bărbat de ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 13:15
(876 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii de vegetație la Slobozia și Fetești

Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit în data de sâmbătă, 10 august a.c., în jurul orelor 11,30, pe un teren viran din Slobozia, Cartier Bora. Pentru stingerea flăcărilor au acționat pompierii de la ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 13:10
(710 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Bătrână găsită moartă în propria locuință

Sprijinul pompierilor a fost solicitat în cursul nopții de duminică spre luni, 11/12 august 2019, puțin trecut de miezul nopții, pentru asigurarea accesului în apartamentul unei femei de 79 de ani, cunoscută ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 13:05
(880 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: «Marți, 13! Ghinionul poate fi prevenit!»

Superstițiile din popor spun că, atunci când data de 13 (număr cu ghinion) coincide cu o zi de marți (ziua celor 3 ceasuri rele), aceasta se consideră a fi o zi cu adevărat  ghinionistă. Tocmai de ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 12:50
(778 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Controale pentru combaterea Pestei Porcine Africane

Pentru  prevenirea propagării Pestei Porcine Africane și în conformitate cu prevederi legale privind organizarea de acțiuni de control în trafic având ca obiectiv verificarea transporturilor de animale ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 12:20
(772 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

9 August 2019, 19:10


anunț angajare

AMPA Agri Slobozia angajează
REPREZENTANT VÂNZĂRI
UTILAJE AGRICOLE

pentru zona Ialomița-Călărași
Relații la telefon 0723/251.698

9 August 2019, 16:35


Jilavele: Depistat la volanul unei mașini neînmatriculate

Joi, 8 iulie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit în trafic, pe raza localității Jilavele, pentru control, un autoturism condus de un bărbat, de 36 de ani, din Urziceni. În urma verificărilor ...[citește_toată_știrea]

9 August 2019, 15:20
(1000 vizualizări - 0 comentarii)


Maia: Lemne confiscate

Joi, 8 august a.c., polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Jilavele au depistat, pe raza localității Maia,  doi bărbați, de 42 de ani, din județul Prahova, în timp ce descărcau material lemnos în dreptul ...[citește_toată_știrea]

9 August 2019, 15:15
(965 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Expoziție de pictură «Naționali-Internaționali»

Centrul Național de Cultură a Romilor-Romano Kher anunță susținerea unei noi expoziții de pictură, «Naționali-Internaționali», semnată de Eugen Raportoru. Vernisajul expoziției va avea loc marți, 13 august ...[citește_toată_știrea]

9 August 2019, 15:10
(970 vizualizări - 1 comentariu)


Incendiu de vegetație în apropiere de A2

Incendiu de vegetație în apropiere de A2

Miercuri, 7 august a.c., în jurul orelor 14,00, un incendiu de vegetație a izbucnit pe terenul aflat în imediata vecinătatea a Autostrăzii A2, pe terasamentul căii ferate, respectiv la km 156 în direcția ...[citește_toată_știrea]

8 August 2019, 15:40
(958 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Razie de amploare a polițiștilor ialomițeni

Urziceni: Razie de amploare a polițiștilor ialomițeni

Miercuri, 7 august a.c., polițiștii ialomițeni au desfășurat o acțiune de amploare pe raza municipiului Urziceni, pentru depistarea și sancționarea faptelor antisociale. În cadrul activităților au fost ...[citește_toată_știrea]

8 August 2019, 10:50
(1028 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiune de prevenire a furturilor din autoturisme

IPJ Ialomița: Acțiune de prevenire a furturilor din autoturisme

Miercuri, 7 august a.c., polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității, în colaborare cu polițiștii de Proximitate din cadrul Poliției Municipiului Slobozia, au desfășurat ...[citește_toată_știrea]

7 August 2019, 18:08
(1176 vizualizări - 0 comentarii)


Moldoveni: Surprinși în flagrant la furat

În noaptea de miercuri spre joi, 7/8 august a.c., în jurul orei 1,00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Jilavele au depistat în flagrant o femeie, de 30 de ani, și un minor de 13 ani ...[citește_toată_știrea]

7 August 2019, 16:15
(1123 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Moldoveni furt


Ultimele comentarii
Lipsă personal în Grad de intervenție scăzut în spitalele din Ialomița Cetatean în Stație de tratare de 7,84 milioane de lei la Slobozia Om în APM Ialomița: Decizie de încetare a suspendării autorizației integrate de mediu pentru SC Clean Tech International SRL CETACEAN în Stație de tratare de 7,84 milioane de lei la Slobozia Grecu în Alexandru Potor, secretar de stat la Ministerul Fondurilor Europene Cetățean în Grad de intervenție scăzut în spitalele din Ialomița Udrea în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 14 august 2019 Sandel în Grad de intervenție scăzut în spitalele din Ialomița Parinte grupa 2005 în «Grupa 2005», triumf la Memorialul «George Isac» Mircea în Grad de intervenție scăzut în spitalele din Ialomița tichie de margaritar în Borduri de granit la 100 de lei bucata pe Calea București! Bidon în Stație de tratare de 7,84 milioane de lei la Slobozia Pentru "un analist" în «Bonusuri de lux» pentru implementarea proiectelor europene Gicuță în «Bonusuri de lux» pentru implementarea proiectelor europene Un roman în «Bonusuri de lux» pentru implementarea proiectelor europene @horia în «Bonusuri de lux» pentru implementarea proiectelor europene Tandarean în Alexandru Potor, secretar de stat la Ministerul Fondurilor Europene Jhon în «Bonusuri de lux» pentru implementarea proiectelor europene Urmașul lui urmașul lui Sava în Borduri de granit la 100 de lei bucata pe Calea București! Horia în «Bonusuri de lux» pentru implementarea proiectelor europene
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...